Hotell, restaurang, storhushåll jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

STUDENT med passion för service, se hit!

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 27
OM JOBBET

Vi söker serveringspersonal med glimten i ögat. Vår personal finns på Göteborgs bästa och största restauranger där du får möjlighet att leverera förstklassig service. Vi har ett långt gediget samarbete med Göteborgs störta hotell och stadens mest spännande koncept. Vi har en unik möjlighet att skräddarsy en tjänst efter din kunskap och tillgänglighet i kombination med dina studier.VEM SÖKER VI?

Vi söker medarbetare till följande tjänster:

ALC - servering

Bankett- och Event-servitörer

Bartenders

Baristor

Restaurangbiträden

Hovmästare/arbetsledare

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet eller vana inom hospitality och serviceyrket. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo.

KOMPETENS

Du är en social glädjespridare som är service minded och professionell i ditt yrkesutövande. Du älskar att möta nya kollegor, gäster och ha stor variation i ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och/eller engelska i tal och skrift. Har du körkort och bil är detta ett plus i kanten.

Vi följer kollektivavtalet enligt HRF och erbjuder individbaserad lön utifrån kollektivavtal och erfarenhet. Erfarenhet av kassasystem så som Trivec, Open Solution och Caspeco är ett krav.VAD VI ERBJUDER?

Flexibilitet och kontroll över ditt eget schema

Möjlighet att kombinera ditt arbete hos oss med till exempel studier eller annan sysselsättning

Trygga och bra villkor via HRF, Visita

Tillgänglighet för vår personal klockan 06-22 alla dagar

En språngbräda in i restaurangbranschen

Utbildningar och utveckling

Varierande arbetsuppgifter och arbetsplatserOM RESTAURANGASSISTANS

Restaurang Assistans är Nordens största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Michelin-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Vi arbetar efter ledorden Effektivitet, Kvalitet, Flexibilitet och Omtanke.

Tack vare vår bredd har vi möjlighet att hjälpa just dig att utvecklas och komma framåt i din karriär. Vi erbjuder både interna utbildningar och möjlighet till nya tjänster så som Supervisor hos oss.Välkommen till oss!

Ansök nu

Driven & engagerad Supervisor till frukostuppdrag

Hovmästare
Läs mer Jan 27
Om tjänsten

Vi söker en driven och utåtriktad supervisor till frukostuppdrag som vill arbeta på en attraktiv arbetsplats med mycket rörelse. Du är med i den dagliga driften och ansvarar för att leda och fördela arbetet. Du ser det det som en självklarhet att föregå med gott exempel och att leverera service på högsta nivå. Tillsammans med ditt team vill du vara med och skapa världens bästa frukostupplevelse! Tjänsten är förlagd under varannan helg med start så snart som möjligt. Anställningen kommer från och med Juni till mitten av Augusti övergå till en tidsbegränsad 80% tjänst.

Din Profil

Självklart är du redan en stjärna på service och älskar att leda en grupp. Du har ett öga för små detaljer och vet hur du skall delegera ut uppgifter. Ledarollen för dig faller naturligt och du är flexibel i att kunna anpassa dig efter situationer. I din roll som supervisor kommer du ha övergripande ansvar för personal och att få verksamheten att leverera bästa kvalité. Du är första kontaktperson på plats gentemot din personal samt gäster i restaurangen. Trots din strukturerade sida är det viktigt att du kan förmedla information på ett ödmjukt sätt.Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet

- Gillar att jobba i team och leda personal

- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Tala obehindrat svenska och engelska

- Meriterande om du tidigare haft likande arbetsroll / arbetat inom restaurang

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny på Carotte de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service tillsammans med Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Varannan helg, därefter 80% from Juni till mitten av Augusti.

Arbetstider: Vardagar mellan 05.00-13.30, helger 05.30-13.00.

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se

Ansök nu

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 27
Nu söker vi en smaksäker kock till vår restaurang Salt&Syra; som ligger i Göteborgs Universitet lokaler på Medicinareberget.

På restaurangen serverar vi ett brett utbud av rätter tillagade från grunden med yrkesskicklighet och passion. Vi är inne i en uppbyggnad av arbetsgruppen inför en ökad gäst tillströmning efter sommaren då ca 2000 personer flyttar till nybyggda intill liggande lokaler för forskare och studenter. Vill du vara med oss på en spännande resa med högt tempo och mycket glädje tycker jag du ska söka tjänsten direkt.

Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Möjlighet att delta i motionslopp
- Stor kick-off för alla varje år


Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort (ej obligatoriskt)


Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock
- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001


Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Tillträde :Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Executive chef ????

Köksmästare
Läs mer Jan 25
Är du personen och vill vara med att driva en verksamhet från start? Du bör ha ordning runt dig, duktig på att få med dig andra människor och arbeta med koncept och köksutveckling.

Som kökschef ska du behärska jäkligt många saker. Det handlar om att tänka logiskt. Är du jäkligt vass på restaurangkoncept, vet vad som fungerar för högsta kvalitet och leverans oavsett om det är en tallrik eller 1500 stycken ska tillagas.

Här kommer några stödord, tagna från himlen som man kan tänka sig vara bra på.

Driva konceptutveckling
Driva team
God råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ
Lätt att ställa om från 1500 mat ena dagen.
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation och planering
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, system

DET HÄR FÅR DU ????
x Extremt rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x Självklara delar med bra lön och extra pensionssparande
x Någon som bryr sig om dig
x Ett flexibelt och hållbart schema
x Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster.
x Ingå i community med liknande personer och roll som din. För att hjälpas åt framåt.

DET HÄR FÅR VI
x Är duktig på att driva andra människor
x Noggrann
x Autentiskt och coachande ledarskap
x Hungrig på nya utmaningar och marknaden

Vi tror att du har en bakgrund som souschef på ett större ställe, köksmästare eller kökschef. Du har lett kök tidigare och är öppen för samarbete med andra avdelningar.

Då du rapporterar direkt till hotelldirektör. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Så tveka inte med din ansökan.

Ansök nu

Medlemsvärd vid behov, Masthugget Göteborg

Hotellreceptionist
Läs mer Jan 24
Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare?
Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Det är det vi gör på SATS genom att inspirera våra medlemmar, och därmed skapa en hälsosammare och gladare livsstil. Du kommer att jobba i ett team med energiska kollegor, och få möjligheten att vara både professionell och personlig. Vi söker någon som framförallt kan jobba vardagar tidig morgon.

Så kan du vara med och skapa en förändring:

- Du ger exceptionell service till våra medlemmar, oavsett när och hur du möter dem på centret

- Du är en proaktiv säljare som förstår att sälj också är service

- Tillsammans med dina kollegor ser du till att centrets medlemmar möts av ett rent, snyggt och välkomnande center varje dag

- Du arbetar operativt inom ramarna för centrets öppettider

- Du bidrar aktivt till att centret når sina sälj- och servicemål

Är det här en bra beskrivning av dig?

- Du har en god kommunikationsförmåga och har en social och öppen inställning till andra människor

- Du tycker om sälj, är resultatorienterad och motiveras av att uppnå uppsatta mål

- Du uppleves som service-minded och lösningsorienterad

- Du arbetar självständigt, samtidig som du trivs bra med att vara en del av ett team

- Du är strukturerad och ordningsam, du tar ansvar och är plikttrogen

- Du är duktig på att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer

De bästa anledningarna till att bli en del av vårt team

- Du får härliga och kompetenta kollegor

- Du får jobba med en mycket viktig och spännande produkt i ständig utveckling

- Goda utvecklingsmöjligheter bland annat genom vår interna utbildningsfunktion, SATS Academy

- Du får möjlighet till att vara med och göra andre människor hälsosammare och gladare

Som anställd på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm. Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra.

Vi gör bakgrundskontroller på samtliga personer vi avser att anställa.

Ansök nu

Souschef

Souschef
Läs mer Jan 24
Levantine är en levande French-N.Y bistro i Vasaparken som levererar en hög kvalitet både på tallriken och i service.

Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B-gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan vissa rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter.

Vi söker dig som är ambitiös och vill ständigt förbättra dina kunskaper i köket och samtidigt är du en lagspelare som förstår vikten av samarbete i köket.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet men det viktigaste är att du tycker det är kul och är villig att lära dig mer. Gillar du att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och en riktig team-player kommer du verkligen att trivas i denna tjänst.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi och i slutändan kommer det vara din personlighet som fäller avgörandet.

Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat köksteam under vår kökschef som har det övergripande ansvaret i köket. Under kökschefens frånvaro kommer du ha ansvaret. Du kommer även vara behjälplig till att vara med under rekrytering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds av sex månaders provanställning, arbetstiderna styrs av restaurangens öppettider.

Levantine är en del av Göteborgsfamiljen som är en av dom största restaurangkoncernerna i stan och vi har bestämt oss för att göra Göteborg till en roligare plats!

Se vår hemsida för att läsa mer Levantine (https://levantine.se/)

Ansök nu

Servis

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 24
Restaurangen Yaki-Da är en plats där det erbjuds pulserande stämning, högt i tak och otroligt trevlig livemusik. Med närhet till nattklubben Yaki-Da så skapas ett härligt flöde av gäster, hit kommer sällskap för att dricka drinkar eller för att avnjuta en god middag med nära och kära.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service, människor, mat och dryck. Du ska vara positiv, kvalitetsmedveten och med ditt härliga humör och genuina servicekänsla tar du hand om både gäster och kollegor på ett fantastiskt sätt! Vi ser gärna att du har en del tidigare erfarenhet från servering, men det är minst lika viktigt med din personlighet.

Arbetstiderna är dedikerad till kvälls- och nattetid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%. Lön efter överenskommelse.

Yaki-Da är en del av Göteborgsfamiljen som är en av dom största restaurangkoncernerna i stan och vi har bestämt oss för att göra Göteborg till en roligare plats!

Ansök nu

Göteborgs duktigaste Diskare, kolla hit!

Diskare
Läs mer Jan 24
Din profil:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Krav för tjänsten

Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.

Du har arbetat med minst två av följande maskiner:

Tunnelmaskin

Huvmaskin

Grovdiskmaskin/Granuldisk

Anställningsform

Anställning på enstaka dagar.

Lön.

Enigt kollektivavtalEn trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Kökschef

Chefskock
Läs mer Jan 23
Skanshof är en levande och internationell NY- Seafood bistro som ligger i hjärtat av Skanstorget. Vår meny utmärker sig av klassiska konceptbärare och skaldjur i alla dess former. Matsalen är pulserande och servicen professionell och genuin där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar och driva vår matsal framåt mot nya mål.

Vi söker dig som är en naturlig och erfaren ledare med stora framtidsvisioner.

Våra ambitioner är höga - kvalité och noggrannhet är någonting som utmärker dig och ditt arbetssätt. Du planerar och leder det dagliga arbetet efter våra långt uppsatta mål där gästen alltid är i fokus. Genom närvaro motiverar du och leder ditt arbetslag framåt. Du har det administrativa ansvaret för personalplanering och ekonomistyrning.

Du blir en del av en välstrukturerad organisation där du har ett nära samarbete med vår Food & Beverage grupp. Din personlighet kommer vara avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad!

Skanshof tillhör Göteborgsfamiljen, en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till nya spännande restaurangkoncept.

Våra restauranger är casual och vi har stor omsorg för våra råvaror, vårt klimat, våra gäster och vår personal.

Våra hjärtan slår för Göteborg!

Tjänsten är en heltidsanställning varav 6 månaders provanställning. Lön efter överenskommelse med start omgående!

Kolla in oss mer här! (https://skanshof.se/)

Ansök nu

Serveringspersonal - Lön inom 24h????

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 23
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

FRAM ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

EXTRA SOM SERVIS PÅ DINA VILLKOR

Vi söker dig som vill ha Göteborgs roligaste extrajobb inom restaurang och har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor.

Du bestämmer själv hur du vill arbeta; flexibelt, spontant och när du kan ??

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av servering och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.

Extraanställning med möjlighet till fast anställning

Jobba när du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och service

Ta ut lön inom 24 timmar efter ditt passFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan

Ansök nu

Kock ????????

Kock, à la carte
Läs mer Jan 20
Är du personen och vill vara med att driva verksamheten framåt? Är du personen som har ordning runt dig, vill samarbeta med andra och laga god mat.

Du gillar att arbeta i grupp, inspirera andra och sköta ditt jobb.

VI TROR DU KAN PRICKA AV DESSA DELAR
Laga god mat
Driva utveckling
Ha god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ
? Kommunikation är A och O.

DET HÄR FÅR DU ????
x Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x Ett hållbart schema
x Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster

DET HÄR FÅR VI
x Är duktig på att driva andra människor
x Noggrann och kommunikativ
x Coachande och autentiskt Ledarskap
x Liknande ansvarsområde sedan tidigare eller personen som vill ta klivet.

Tjänsten är 100% tillsvidare.
Förlagd: Dagar/kvällar/Helger

Företaget innehar kollektivavtal med HRF och är medlemmar i branschorganisationen Visita. Det gör att du som anställd har en trygghet med

Årlig löneökning
Allmänpension
Betald övertid
Högre sjukförsäkring
Högre
OB-ersättning
Regler kring schemaläggning och anställningsformer


Skicka dina ansökan vi länken. Vi svarar ej på mail.

Ansök nu

Bartender

Bartender
Läs mer Jan 20
Om Tacos & Tequila

Tacos & Tequila är en plats där den mexikanska smakrika kulturen korsas med New Yorks höga puls. Restaurangen är som ett större hål i väggen där baren är mittpunkten och det bjuds på en festlig atmosfär med mycket liv och rörelse. Här blir man direkt en i familjen.

Här skakas det ofantliga mängder Margaritas som serveras tillsammans med mexikansk sharing food, med smaker som passar alla.

Om dig

Förutom att du lägger en stor portion kärlek i dina drinkar, brinner du för service och med din flexibilitet så tar du dig an utmaningar med ett leende på läpparna. Dina sociala färdigheter gör att du gärna står i centrum och har förmågan att få alla att känna sig lite speciella.
Från det att gästen kommer till den går är det en självklarhet för dig att ge den ditt fulla fokus, du har med din erfarenhet från baren insett vikten av detaljerna. Du älskar när det är högt tempo där du som mittpunkten i baren får alla våra gäster att stormtrivas.

Tacos & Tequila har öppet alla dagar i veckan, från lunch till sen fiesta, kolla in oss här (https://tacosandtequila.se/)

Om tjänsterna

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på både heltid och deltid, lön och startdatum efter överenskommelse.

Varierade arbetstider som anpassas efter våra öppettider

Tacos & Tequila är en del av Göteborgsfamiljen som är en av dom största restaurang koncernerna i stan och vi har bestämt oss för att göra Göteborg till en roligare plats!

Är du nyfiken att läsa mer om oss kan du göra det här (https://goteborgsfamiljen.se/)

Ansök nu

Nytt år med nya möjligheter för att bli Konsultkock här hos oss!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 20
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Då är detta ditt nästa steg i livet!

Är du en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas!

Vem är du?

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Sous Chef till Jacy'z Hotel & Resort

Souschef
Läs mer Jan 20
Jacy'z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi är över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy'z.

Sous Chef

Vi söker nu en Sous Chef till Archie’s - Jacy’z huvudrestaurang. Hos oss är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! Archie’s är vår.
Archie’s är vår huvudrestaurang som ger en opretantiös, varm och familjär känsla.

Som Sous Chef har du en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass. Vi söker dig som har förmågan att sprida din matglädje till dina kollegor och våra gäster. Du har med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.

VEM DU ÄR

Du säkerställer att våra höga ambitioner i köket levereras till våra gäster, samtidigt som du alltid är nyfiken på andra delar av Jacy'z som du också lär dig känna och delar med dig utav till teamet.

Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

-
Bemanning - Justerar bemanningen för att alltid möta verksamhetens behov och medarbetarupplevelsen.

-
Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer. Sous Chef ansvarar för att eventuella felleveranser och/eller fel beställningar returneras.

-
Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.

-
Menyer - Assisterar Head Chef vid menyuppdateringar, och jobbar kontinuerligt med att bygga en kreativ miljö i teamet där idéer och initiativ från medarbetare uppmuntras och behandlas.

-
Arbetsledning - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt, likaså för att stängningsrutiner och demontering av kök.
Samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.

-
Kommunikation - Ansvarar för att avstämning med Head Waiter/Waitress av dagens bokningar planeras och genomförs, samt att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.

-
Värderingar - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar.

-
Tidsrapportering - Ansvarar för att kökspersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är omgående eller efter överenskommelse.

Omfattning: 100%

Arbetstid: varierande (dag, kväll helg)

Vi ser fram emot Din ansökan.

Ansök nu

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Jan 19
Om oss

Här märker du redan på det stora gästflödet att detta är den självklara platsen att äta, dricka och umgås för många göteborgare!
En levande French-N.Y bistro i vasaparken som levererar en hög kvalitet både på tallriken och i service.

Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B-gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan vissa rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter.

Om dig

Du är ambitiös och vill ständigt förbättra dina kunskaper i köket och samtidigt är du en lagspelare som förstår vikten av samarbete i köket.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet men det viktigaste är att du tycker det är kul och är villig att lära dig mer.
Gillar du att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och en riktig team-player kommer du verkligen att trivas i denna tjänsten.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi och i slutändan kommer det vara din personlighet som fäller avgörandet.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat köksteam under vår kökschef som har det övergripande ansvaret i köket. I ditt arbete kommer det vara centralt att du har gästen i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds av sex månaders provanställning, arbetstiderna styrs av restaurangens öppettider.

Se vår hemsida för att läsa mer Levantine (https://levantine.se/)

Om Göteborgsfamiljen (http://www.levantine.se/)

Levantine är en del av Göteborgsfamiljen som grundades 2002 av Jonas Järvmarker. Drivkraften har hela tiden varit att göra Göteborg till en bättre restaurang- och nöjesstad. Våra restauranger är klassiska, prestigelösa och åldras med stil.

Hållbarhet har alltid varit en ledstjärna och vår ambition är att leda branschen åt rätt håll. Våra satsningar får nya gator, torg och stadsdelar att blomma.

https://goteborgsfamiljen.se/)

Ansök nu

Nytt år med nya möjligheter för att bli Konsultkock här hos oss!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 18
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Då är detta ditt nästa steg i livet!

Är du en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas!

Vem är du?

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Jan 18
Om oss

Made in China är en Pan-Asian restaurang som erbjuder en spännande utmaning i smaker, struktur och tempo. Vi jobbar med höga smaker och har alltid gästen i fokus.

Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B-gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan vissa rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter.

Se vår hemsida för att läsa mer Made in China (https://madeinchina.se/)

Om dig

Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är inte rädd för att ta ansvar. Du är passionerad och lekfull för det du gör och sätter alltid våra gäster främst. För att möta detta tror vi att du har några års erfarenhet av a la carte, men det är din personlighet som kommer fälla avgörandet. Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat köksteam under vår kökschef som har det övergripande ansvaret i köket. I ditt arbete kommer det vara centralt att du har gästen i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av sex månaders provanställning, arbetstiderna styrs av restaurangens öppettider.

Made in China tillhör Göteborgsfamiljen, en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat.

Check us out! (https://goteborgsfamiljen.se/)

Ansök nu

Kökschef

Chefskock
Läs mer Jan 17
Vi söker nu en kökschef till Prime Grill. Här är högkvalitativt kött i fokus, våra gäster är medvetna och pulsen är hög. Med Vinklubben i källaren och Lounge(s) en trappa upp är det verkligen en central plats för ett stort antal gäster i en härlig blandning!
Kolla in oss mer här (https://primegrill.se/)

Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Har du jobbat som kökschef tidigare är det ett plus men inget krav.

Du är organiserad som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard. För att få den ultimata restaurangupplevelsen är det mycket som behöver klaffa och du arbetar medvetet med även de små detaljerna för att se till att gästernas höga förväntningar uppfylls.

Du kommer ha ett nära samarbete med F&B-gruppen för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, lön och startdatum efter överenskommelse.

Stor vikt läggs vid personlighet och urval görs löpande så skynda dig att söka!

Prime Grill drivs av Göteborgsfamiljen. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till kafé och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat.

Vi gör Göteborg roligare!

Ansök nu

Hovmästare

Hovmästare
Läs mer Jan 16
Taverna Averna är en stimmig New York-italian bistro beläget på Tredje Långgatan. Hit kommer man för att antingen dela på en pizza med ett glas bubbel eller käka en härlig 3-rätters middag med nära vänner och familj. Det är en restaurang med ho?gt tempo, skön stämning och fokus på kvalitet hela vägen in på småtimmarna

Vi söker dig som vill komplettera vårt team med din positiva personlighet, brinnande servicehjärta och engagemang för våra gäster. Vi ser gärna att du är en person som kan hålla lugnet, organisera samt jobba självständigt med kunskap om mat och dryck.

Från det att gästen kommer till den går är det en självklarhet för dig att ge den ditt fulla fokus, du har med din erfarenhet av a la carte servering insett vikten av detaljerna. Du älskar när det är högt tempo där du leder servispersonal och kommunicerar med köket för att optimera gästupplevelsen. I rollen som hovmästare visar du vägen för dina ambitiösa medarbetare och är en förebild i ditt kunnande såväl som med din positiva energi.

Ansök nu

Sushikock

Köksbiträde
Läs mer Jan 16
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering

Ansök nu

Kassa- och serveringspersonal

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 16
Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Du är en del av ett serviceteam. Dina uppgifter är att servera gäster, arbeta i kassan, hålla rent och snyggt i restaurangen m.m.

Ansök nu

Servis

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 16
Taverna Averna är en stimmig New York-Italian bistro där servicen är välkomnande, snabb och självsäker. Här erbjuder vi våra gäster allt ifrån högkvalitativ lunch, träffsäkra cocktail samt senkvällar med DJ och go stämning.

Känslan på Taverna Averna är pulserande, självsäker och upplyftande. Servicen likaså, vår grymma personal har alltid gästen i fokus och gör allt för att ge bästa möjliga upplevelse.

Vi söker en servis som är ansvarsfull med ett stort intresse för restaurangyrket, mat och dryck. Du är positiv, kvalitetsmedveten och van att jobba under stress med snabba omställningar. Du är punktlig och har en genuin servicekänsla för både gäster och dina kollegor. Tidigare erfarenhet från à la carte-servering eller bar är meriterande.

Ansök nu

Serveringspersonal på TUGG BURGERS

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 16
TUGG BURGERS söker nu serveringspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!
- du brinner för service och mötet med gäster

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; ta beställningar, gå ut med mat, duka av
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen och göra desserter
- producera våra schyssta drinkar i baren

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen

Ansök nu

Nytt år med nya möjligheter för att bli Konsultkock här hos oss!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 13
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Då är detta ditt nästa steg i livet!

Är du en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas!

Vem är du?

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Restaurangbiträde med känsla för service sökes

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 13
Vi söker drivna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service.VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo.KOMPETENS

Du uppskattar kontakten med människor och arbetar på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner.
Dina arbetsuppgifter varierar men handlar om allt från beredning/påfyllning av salladsbuffé, vara behjälplig i disken, kunna stå i kassa samt se till att restaurangen ser ren och prydlig ut.

Du behöver kunna tala flytande Svenska så att du kan kommunicera med dina gäster och förstå deras önskemål.VAD VI ERBJUDER?

Flexibilitet och kontroll över ditt eget schema

Möjlighet att kombinera ditt arbete hos oss med till exempel studier eller annan sysselsättning

Trygga och bra villkor via HRF, Visita

Tillgänglighet för vår personal klockan 06-22 alla dagar

En språngbräda in i restaurangbranschen

Utbildningar och utveckling

Varierande arbetsuppgifter och arbetsplatserOM RESTAURANGASSISTANS

Restaurang Assistans är Nordens största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Michelin-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Vi arbetar efter ledorden Effektivitet, Kvalitet, Flexibilitet och Omtanke.

Välkommen till oss!

Ansök nu

Nytt år med nya möjligheter för att bli Konsultkock här hos oss!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 18
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Då är detta ditt nästa steg i livet!

Är du en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas!

Vem är du?

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Head Chef till Archie's & Conference Center - Jacy'z Hotel & Resort

Chefskock
Läs mer Jan 12
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JACY’Z!

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har flera starka restaurangkoncept i huset tillsammans med många barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen, takterrass och givetvis pool club 110 meter upp i luften.

Vi är ett stort team med över 300 personer, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z. Att arbeta med Jacy’z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

Välkommen till Archie’s!

Definitionen av vår huvudrestaurang är baserad på en familjär känsla, oavsett storlek. En opretantiös, varm känsla, där det finns något för alla. Vi älskar våra signaturer och att överraska med smaker.
I Archie’s serveras frukost, lunch, brunch och middagar, till gäster med olika besöksanledningar.

VAD VI SÖKER OCH VEM DU ÄR

Vi söker vår framtida Head Chef Archie’s & Conference Center - Jacy’z Hotel & Resort, som ska ansvara för köksdriften för Archie’s och Conference Center.
Omfattning heltid, varierande tider med dag, kväll och helg.

Vi vill anställa dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och upplevelse för våra gäster, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet, som leder till långa relationer och lönsamma affärer.
Det är också viktigt att du som söker har, genom dina tidigare erfarenheter från liknande roller, beteenden som motiverar, inspirerar & coachar människor runt dig.

Att du delar vår långsiktighet och nyfikenhet med Jacy’z är en självklarhet.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

Rollen är en del av F&B-teamets ledningsgrupp och du rapporterar till F&B Manager Ground Floors.

Du roas av att utveckla varumärket, dina medarbetare och dig själv under ett högt tempo med höga förväntningar och stora möjligheter.
Vi förväntar oss att du klarar av att vara beslutsam, i vissa lägen snabbt för nutid, och i vissa lägen proaktivt för längre framtid.

Vi kommer mäta dig baserat från tre områden:
NMI (Nöjd medarbetarindex), NPS (Net promotor score) & NOP (Net operating profit).

Ledarskap

- Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.

- Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.

- Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.

Gästnöjdhet

- KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att produkten för frukost, fika, lunch & middag levereras efter satta måltal.

- Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden, och få gästerna att bli ambassadörer och vilja komma tillbaka till oss.

- Utveckling - Du leder utvecklingen av menyer för Archie’s och Conference Center utefter gästernas feedback och tillsammans med ditt teams idéer.

Operativt

- Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att Archie’s & Conference Center följer de ekonomiska mål som är budgeterat.

- Kvalitet - Du leder och coachar teamet i köket under och utanför service. Du säkerställer kvalitet och smaker samtidigt som du skapar en miljö för ditt team att växa, utvecklas och trivas i.

Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:

- Kommunikativ

- Inkluderande

- Strukturerad

- Resultatdriven

- Kostnadsmedveten

- Samarbetsvillig

- Flexibel

- Lösningsorienterad

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är omgående efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.
Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre.

Ansök nu

Sprudlande glad caféansvarig med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 12
Restaurang Mersmak ligger på Östra Sjukhuset. Här lagar vi vår mat från grunden med stort fokus på ekologiskt. För oss handlar det inte bara om att tillaga och servera måltider, utan att vi alltid gör det med hjärtat. Vi har ett stort intresse för mat och service. Vi lagar ca 250-300 portioner mat varje dag samt har en del catering.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete och ansvara för vår cafédel. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!

Vad säger kollegorna om Nordrest?

På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Kassa- och datavana

- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 75%

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt kollektivavtal

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Extrajobb inom servering och event

Servitör/Servitris, fartyg
Läs mer Jan 21
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För våra uppdrag kommer man ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet från service-, restaurang- eller eventbranschen, har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb!

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygga för att leverera förstklassig service till våra kunder!

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Bankett: servis
- Catering: servis, runner, bar
- Digitala event: värd


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är

- Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
- Välkomna gästerna
- Servera mat och dryck
- Plocka disk


Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Baristauppdrag på spännande event

Barista/Kaffebartender
Läs mer Jan 21
Om tjänsten

Vi söker efter flertalet baristor som vill jobba extra för oss ute på uppdrag hos våra kunder. På Carotte staff jobbar vi med allt från restauranger och hotell till olika event, mässor och festvåningar. Alla älskar vi kaffe och vad förgyller inte en middag eller en frukost om inte en perfekt skummad cappuccino?

Vi har både längre uppdrag och enstaka pass man kan jobba på. Beroende på vad du söker och tycker om hittar vi rätt matchning! Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Vi söker dig som

- Har ett stort intresse för kaffe och känner dig trygg vid en espressomaskin
- Älskar att leverera service av världsklass
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Kan arbeta självständigt men är självklart också en lagspelare
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Tala obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Acdemy. Här utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Du får även möjligheten att lära känna dina nya kollegor och lära dig om Carottes historia och våra värdegrunder.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Erfarna köksbiträden till storkök, à la carte & catering

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 11
Vi söker nu dig som älskar att stå i köket och är hungrig på att lära dig mer.

Carotte Staff är ett bemanningsföretag som jobbar med olika restauranger inom hotell, konferensanläggningar och mycket mer runtom i Göteborg. Nya uppdrag och roliga tjänster dyker ständigt upp och oavsett om man vill jobba ett fåtal gånger i månaden eller på heltid har vi något för dig.

Hos oss på Carotte är personligheten det viktigaste, samt att man har ett driv och passion för det man skapar. Har du dessutom tidigare erfarenhet som köksbiträde eller av att ha jobbat i storkök/restaurangkök är du precis den vi letar efter.

Som köksbiträde hjälper du till där det behövs. Allt från att hacka grönsaker, till att lägga upp mat, delta i enklare matlagning och assistera kockarna. Uppgifterna variera stort beroende på arbetsplats och erfarenhet. I rollen som köksbiträde får man lära sig mycket om olika stationer och har stor chans att utvecklas inom köksyrket.Vi söker dig som

- Har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom á la Carte, catering eller storkök.
- Känner dig trygg i köksmiljöer, van att jobba i team och har ett stort intresse för mat.
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Är villig att bidra till att sprida Carottes kultur och rykte, samt delar våra värderingar: Förebilder, Personliga, Kvalitet, Nyskapande


Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Välkommen med din ansökan !

Ansök nu

Extrajobb inom servering och event

Servitör/Servitris, fartyg
Läs mer Jan 11
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal till diverse uppdrag inom event- och servicebranschen!

Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och eventbolag. För våra uppdrag kommer man ha stor möjlighet att själv påverka sina tider utifrån sitt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet från service-, restaurang- eller eventbranschen, har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb!

Vi utbildar all vår personal i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, allt för att man ska känna sig trygga för att leverera förstklassig service till våra kunder!

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang: á la carte servis, runner, diskare, bar
- Festlokal: servis, runner
- Bankett: servis
- Catering: servis, runner, bar
- Digitala event: värd


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, vi söker eventpersonal, serveringspersonal, á la carte servis och bartenders. Det är stort fokus på gästservice och kvalitet och exempel på arbetsuppgifter är

- Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
- Välkomna gästerna
- Servera mat och dryck
- Plocka disk


Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Baristauppdrag på spännande event

Barista/Kaffebartender
Läs mer Jan 11
Om tjänsten

Vi söker efter flertalet baristor som vill jobba extra för oss ute på uppdrag hos våra kunder. På Carotte staff jobbar vi med allt från restauranger och hotell till olika event, mässor och festvåningar. Alla älskar vi kaffe och vad förgyller inte en middag eller en frukost om inte en perfekt skummad cappuccino?

Vi har både längre uppdrag och enstaka pass man kan jobba på. Beroende på vad du söker och tycker om hittar vi rätt matchning! Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Vi söker dig som

- Har ett stort intresse för kaffe och känner dig trygg vid en espressomaskin
- Älskar att leverera service av världsklass
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Kan arbeta självständigt men är självklart också en lagspelare
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Tala obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Acdemy. Här utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Du får även möjligheten att lära känna dina nya kollegor och lära dig om Carottes historia och våra värdegrunder.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Nattportier/Nattreceptionist till Hotel Pigalle i Göteborg

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Jan 11
Vi letar just nu efter en ny engagerad arbetskamrat till vårt Front Office Team som vill vara med och leverera en gästupplevelse som man längtar tillbaka till. Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Du kommer att vara det första våra gäster möter så en naturlig känsla för service är en del av din identitet. Dina andra starka egenskaper är ansvarsfull, lösningsorienterad och lagspelare.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som nattreceptionist innebär det att vara proaktiv och påläst vad som gäller i hela huset, vilka kampanjer vi har, vilka stamgäster som kommer, förstå vikten av din roll= du är vårt ansikte utåt, samtidigt som du alltid följer riktlinjerna för ESS Group med proaktivitet och glimten i ögat.

Dessa egenskaper smittar av sig och är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje och skratt, enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i absoluta världsklass.

Arbetsuppgifter:

I rollen som nattportier finns mycket olika uppgifter. Ditt viktigaste ansvar är att se till att vi har ett säkert hotell under nattetid. Du ansvarar för receptionen och att bemöta gästernas alla frågor och funderingar. Incheckning och utcheckning, mail och telefon ingår i dina arbetsuppgifter. Under natten ser du även till att möblera, ställa ordning våra konferenslokaler och säkerställer att dem är redo för service nästkommande dag.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet- men det är absolut inte det viktigaste, det är att du har drivet att lära dig!

Intresserad? Skicka din ansökan senast 22 Januari.

Rekrytering och interjuer sker löpande.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 80%, nattarbete
Övrigt: du jobbar varannan vecka, jobbar 7, ledig 7

Vad är Pigalle?

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 81 rum är influerade av 1920-talets europeiska standarder. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Gå in i Bar Amuse, din reception och lobbybar, njut av ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ditt rum. Uppdukat ser du också vårt fina urval av charkuterier och ostar från både när och fjärran. På 4:e våningen serverar Restaurant Atelier ekologiska och lokala råvaror som komponerats till en sensationell smakupplevelse.

Ansök nu

Servis

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 11
Made in china är en asian fusion restaurang belägen på tredje långgatan. Här välkomnar vi både lunch och middagsgäster in i levande miljö med hög fokus på kvalite, gästnöjdhet och färgglada drinkar. Hit kommer gäster bla för att dela på snacks och ta en drink eller med hela kompisgänget för att avnjuta vårt sharing koncept. Vi välkomnar både törstiga och hungriga gäster.Vem är du?

Du är en person som har ett brinnande intresse för restaurangyrket, mat och dryck. Du är positiv, kvalitetsmedveten och van att jobba under stress med snabba omställningar. Du är punktlig och har en genuin servicekänsla för både gäster och dina kollegor. Tidigare erfarenhet från à la carte-servering samt en viss kunskap inom bar är meriterande men inte ett krav. Vi söker dig med en personlighet som tar golvet på ett självklart och härligt vis. Du är positiv, kvalitetsmedveten och van att jobba under stress med snabba omställningar.

Besök oss här! (https://madeinchina.se/)

Made in china är en del av Göteborgsfamiljen som är en av dom största restaurangkoncernerna i stan och vi har bestämt oss för att göra Göteborg till en roligare plats!Vi söker efter en person som vill jobba extra luncher, kvällar och helger. Du blir en del av ett härligt team med positiv stämning och nära till skratt. Vi är redo att köra igång när du är det!

Ansök nu

Erfaren À la carte servis till fartfyllda uppdrag

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 11
Om tjänsten

Vi söker passionerad, driven och utåtriktad personal som vill arbeta hos våra kunder i á la carte restauranger. På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred portfölj av kunder, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och och välrenommerade restauranger. Längd och omfattning på uppdragen varierar och i denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. Givetvis får du också massa härliga kollegor, varierande uppdrag och en marknadsmässig lön. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team med brinnande passion för mat och dryck. Dina arbetsuppgifter inkluderar att duka fantastiska bord, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, servera mat och dryck, kassahantering, plocka disk, diska och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Din profil

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst och med ett gott humör. Som Carottestjärna är du ansvarstagande, gillar att ta egna initiativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servering. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamspelare, gillar att ha många bollar i luften och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Souschef till Pinchos i Göteborg

Souschef
Läs mer Jan 10
Vi söker en souschef till vårt team på Pinchos Linné i Göteborg
Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.
Om tjänsten

Är du vår nya Souschef? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära Köksmästare och bidrar, tillsammans med ert team, till restaurangens utveckling.

Som souschef ansvarar du för driften i sin helhet vid de tillfällen köksmästaren inte närvarar. I din roll säkerställer du ex varuflöde, personalplanering och egenkontroller.

Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är den avgörande pusselbiten.

Vår restaurang har öppet alla dagar i veckan från 16:00 (öppnar 12:00 på lördagar) så du bör uppskatta att arbeta kvällar och helger.

Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom restaurangkök
- Är en trygg ledare
- Är noggrann och strukturerad
- Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo
- Extra meriterande om du tidigare arbetat i ett Pinchos-kök


Vi erbjuder dig:

- En rolig arbetsplats med härliga kollegor
- Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag
- Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan
- Stora möjligheter att själv påverka din anställning, vi är flexiblaLåter det som något för dig? Skynda dig att söka, vi är redo att lära oss mer om dig!

Ansök nu

Serveringspersonal - Lön inom 24h????

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 9
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

FRAM ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

EXTRA SOM SERVIS PÅ DINA VILLKOR

Vi söker dig som vill ha Göteborgs roligaste extrajobb inom restaurang och har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor.

Du bestämmer själv hur du vill arbeta; flexibelt, spontant och när du kan ??

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av servering och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.

Extraanställning med möjlighet till fast anställning

Jobba när du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och service

Ta ut lön inom 24 timmar efter ditt passFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan

Ansök nu

Kock till flexibel fastanställning ????

Kock, à la carte
Läs mer Jan 9
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Är du en driven och ödmjuk kock som har lätt att hitta fokus oberoende av situation? Älskar du att den ena dagen inte är den andra lik och vill vara med på resan mot Sveriges roligaste restaurangarbetsplats? Kom och jobba med en arbetsgivare som bryr sig!

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kök och brinner för ditt jobb. Du kan gå in i nya miljöer med öppenhet och nyfikenhet för olika arbetsplatser och arbetssätt och du älskar att lära dig nya saker. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.

Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

? FRAMs stora förmånspaket:

- Gymkort ????????

- Busskort ????

- Arbetskläder ????

UTVECKLA DIG SJÄLV SOM KOCK

Vi söker flexibla och drivna köksproffs som älskar restaurang, människor, matlagning, högt tempo och vill arbeta varierat och på ett nytt sätt. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika arbetsplatser.

Då våra arbetsplatser och restauranger varierar får du en bredd i din kunskap och ett flexibelt arbetssätt som vi tror är skillnaden mellan helt okej och riktigt vass. För att du ska kunna leverera och få kontinuitet i ditt jobb lägger vi emellertid stort fokus vid att man efter intro ska jobba på så få nya ställen som möjligt. Att jobba med FRAM innebär att man uppskattas på den arbetsplats man kommer till, är en tillgång och många gånger en räddare i nöden.

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till HRF:s kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Månadslön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan

Ansök nu

Serveringspersonal till flexibel fastanställning ????

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 9
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.

Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

? FRAMs stora förmånspaket:

- Gymkort ????????

- Busskort ????

- Arbetskläder ????FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan

Ansök nu

Serveringspersonal - Lön inom 24h????

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 9
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

FRAM ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

EXTRA SOM SERVIS PÅ DINA VILLKOR

Vi söker dig som vill ha Göteborgs roligaste extrajobb inom restaurang och har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor.

Du bestämmer själv hur du vill arbeta; flexibelt, spontant och när du kan ??

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av servering och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.

Extraanställning med möjlighet till fast anställning

Jobba när du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och service

Ta ut lön inom 24 timmar efter ditt passFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan

Ansök nu

Kock - lön inom 24h????

Kock, à la carte
Läs mer Jan 5
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

ARBETA SOM KOCK PÅ DINA VILLKOR

Vi söker dig som vill ha ett flexibelt extrajobb hos en arbetsgivare som verkligen värderar det du gör. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika restauranger. Våra kunder finns i och i närheten av Göteborg.

Vill du jobba mycket eller bara lagom? Du bestämmer. Flexibelt, spontant och när du kan ??

TJÄNSTEN

Vi söker dig som är social och på ett naturligt sätt kommer in i nya grupper och arbetsrutiner. Du har några års erfarenhet som kock och du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger. Arbetsplatserna varierar från high-end à la carte till event och storkök.

Extraanställning med möjlighet till fast anställning

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och serviceFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan

Ansök nu

Sprudlande glatt restaurangbiträde med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 4
Från och med den 1: a januari 2023 hittar du oss på Cafe Anatomen, Annedals café, Café utsikten, Pedagogen, Cafe grönsakstorget, Handelsrätten, Hälsocaféet, Café Haga/Lilla Haga, Café kastanjen och Café Näckrosen på GU, Göteborgs universitet.

Om oss

Vårt mål är att ge Sverige en bättre måltidsupplevelse och på våra restauranger sprider vi glädje, överraskar positivt och är tillgängliga. Hos oss hittar du vällagad svensk husmanskost med inslag av flera internationella rätter.

Vi andas entreprenörskap vilket innebär att restaurangchefen driver restaurangen som sin egen och där kökschefen har ansvar för planering av menyer och inköp av livsmedel. Vi är personliga och du som gäst är alltid välkommen att komma och ge synpunkter.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!

Vad säger kollegorna om Nordrest?

På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Kassa- och datavana

- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

- B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangerna kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierade.

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt avtal

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Nytt år med nya möjligheter för att bli Konsultkock här hos oss!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 4
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Då är detta ditt nästa steg i livet!

Är du en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas!

Vem är du?

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

BARISTA

Barista/Kaffebartender
Läs mer Jan 3
Är du personen som har ett välkomnande som utstrålar energi, vill ha ett bra schema och en trygg arbetsplats? Vår kund finns i centrala Göteborg.

TJÄNSTEN
Vi söker dig som har några års erfarenhet av service. Du bör brinna för kvalitet, möten med andra människor och kunna arbeta i grupp.
Du bör vara intresserad av arbetet. Du tänker ett steg längre och har Zero Waste som utgångsposition. Du är ansvarstagande.

ARBETSTIDERNA
Följer öppettiderna. Vardagar 10-19 och lördag 10-17. Söndag, stängt

KRAV
Ha arbetat med kaffemaskiner, latte art

Du blir anställd direkt hos vår kund.

Individuella målsättningar, omfattar värdskap & försäljning

Anställning så snart som möjligt

DET HÄR FÅR VI ?

- Dig som älskar att arbeta bland människor

- Rätt attityd med hjärtat på rätt ställe

- Viljan att leverera kvalitetDET HÄR FÅR DU ?

- Härliga människor runt dig

- En arbetsgivare att lita på

- Verktyg för att nå uppsatta mål

- Bra lönOM OSS ??

Företaget är nystartat och kommer göra en expansiv resa i Göteborg med flertalet caféer. Konditori produkterna håller högsta möjliga kvalitet och bakas av egna bagare.
Ägarna har drivit andra företag sedan 20 år tillbaka inom samma bransch och vet vad som krävs för att du ska få bästa förutsättningarna.

Ansök nu

Vi söker efter drivna köksbiträden med känsla för service!

Köksbiträde
Läs mer Jan 3
Ligger service dig nära om hjärtat där du får utmana dig själv i ett högt tempo? Vill du samtidigt utvecklas och lära dig nytt inom restaurangbranschen?

Då är vi intresserade av att träffa dig!

Vår arbetsgivare är på jakt efter nya talanger som vill vara med och skapa riktigt bra restaurangupplevelser. Du brinner för att sprida bra energi och är inte rädd för att visa framfötterna i grupp.

För att lyckas bäst i rollen, är fenomenal service högst på din lista och du brinner för samarbete där du utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Känner du igen dig i annonsen? Ansök redan idag och ladda upp ditt CV, personligt brev. Vi hör av oss med mer information.

Vi ser fram emot att träffa dig.

Ansök nu

Skiftledare - V Pizza

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 2
Sprider du energi omkring dig?

Har du tidigare servicevana?

Är du, eller kommer du att bli en bra ledare?

Om svaren är "Ja!", sök jobbet som skiftledare hos oss på V Pizza!

Vi har öppnat vi första restaurang i Göteborg efter att ha etablerat oss i bl.a. Stockholm, Los Angeles, Malmö och Antwerpen.

Vi står inför en stor expansion både i Sverige och utomlands och ser gärna att du är med på vår resa!

Som skiftledare ska du och ditt team skapa en oförglömlig upplevelse med service i världsklass! Under dina skift arbetar du för att göra våra gäster nöjda, du engagerar våra medarbetare och ser till att vi får ut maximal försäljning. Du kommer coacha och peppa ditt team att nå nya höjder i arbetet och vara en del i vårt dream team!

Vi erbjuder:

- Stora utvecklingsmöjligheter genom nya restauranger

- Utbildning på befintlig restaurang

- Underbara kollegor i ett tajt team

- Kollektivavtal och marknadsmässig lön

- Arbetstider mellan 08:00 - 00.00 måndag - söndag

Du är ansvarsfull och kan agera som en ledare. Du gillar tempot, energin och att den ena dagen inte är den andra lik. Du har ett stort intresse för service, är van att hantera stressade situationer och är en problemlösare.

Vi ser gärna att du tidigare haft en ledarroll i restaurangbranschen och det är meriterande om du tidigare arbetat som skiftledare.

Kolla gärna oss på vår hemsida: v.restaurant

Ansök nu

Restaurangmedarbetare - V Pizza

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 2
Är du pepp på något nytt?

Då ska du söka dig till oss på V Pizza! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först, vi tänkte även också bli störst!

Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019 där vi öppnade den första V restaurangen någonsin efter att ha driftat V’s systerkoncept "1889" i Stockholm i 2.5 år. I våras öppnade vi även vår första, av många, "V Pizza" i Belgien.
Vi är nöjda med vår resa hittills, men nu ökar vi expansionstakten i Sverige och resten av världen!

Vi söker just nu nya talanger som vill jobba med oss på vår restaurang i centrala Göteborg. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag men innebär bland annat lättare köksarbete såsom förberedning av råvaror, degbak, tillagning av pizzor och sallader men även servering av öl och vin.

Vi erbjuder:

De bästa kollegorna!

En unik arbetsplats i en cool miljö.

Varierade arbetsuppgifter.

Kollektivavtal, lön och förmåner därefter.

Ett smart val för din framtida karriär!

Sök nu, för att inte missa din chans att vara med i vårt team! Hoppas vi hörs snart!

Kolla också vår hemsida för mer info: v.restaurant

Ansök nu

Sushikock/Specialkock sökes

Specialkock
Läs mer Jan 17
Yoshida Group AB driver sushirestaurangen SUSHI EKI i centrala Tuve, Göteborg. Vi erbjuder både traditionella och nouveau (up-to-date) sushi gjord på fina råvaror och med massor av kärlek. Vårt fokus är att leverera sushi av bästa kvalitet till rimliga priser med top-klass kundupplevelse.
Vi söker nu efter erfaren sushikock som har jobbat med sushi minst i 2 år. Som sushikock du ska kunna filé olika sorters fiskar, speciellt lax och du har en god kännedom om hantering av råvaror och särskilt råfisk. Vi ser gärna att du är serviceminded, stresstålig och självgående.
Arbetsuppgifterna består av:
Tillagning och förberedning av sushi och asiatiska rätter

Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider.
Vi samarbetar med HRF-facket och vi erbjuder kollektivavtal.
Passar ovan in på dig, välkommen att maila in er ansökan

Ansök nu

Bartender

Bartender
Läs mer Dec 28
Skanshof är en levande och internationell NY- Seafood bistro som ligger i hjärtat av Skanstorget. Vår meny utmärker sig av internationella klassiker med inslag av nya ideér. Baren och matsalen är pulserande och servicen professionell och genuin där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar samt drivas framåt mot nya mål.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service och älskar att stå i centrum medans du levererar förstklassiga cocktails över våra läckra barer. Du är positiv, kvalitetsmedveten och van att jobba i ett högt tempo med snabba omställningar. Du är punktlig och har en genuin servicekänsla för alla gäster och medarbetare.

Du kommer att bli en del av ett tight och energifullt team som tillsammans tar sig an utmaningar och pushar varandra till att alltid göra sitt bästa för gästen och varandra!

Skanshof är en del av Göteborgsfamiljen, som dagligen gör Göteborg roligare. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, lön och startdatum efter överenskommelse.
Varierade arbetstider som anpassas efter våra öppettider

Besök vår hemsida här. (https://skanshof.se/)

Ansök nu