Kafé- och konditoribiträden jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Kafé- och konditoribiträden i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Bar/servis

Konditoribiträde
Läs mer Okt 10
På Kafé Magasinet finns alltid något för alla, några njuter av en kaffe i vårt orangeri eller delar en pizza på vår uteservering.
Från tidiga morgnar till sena nätter är det alltid full fart hos oss!

Vi söker dig som har en genuin servicekänsla, är positiv, kvalitetsmedveten och älskar att jobba när det är fullt hus. Med ditt härliga humör och genuina servicekänsla tar du hand om både gäster och kollegor på ett fantastiskt sätt.

Du kommer att bli en del av ett tight och energifullt team som tillsammans tar sig an utmaningar och pushar varandra till att alltid göra sitt bästa för gästen och varandra.

Du kommer främst att arbeta i baren men vi ser gärna att du är flexibel för att kunna täcka andra stationer också. Du kommer främst att jobba kvällar och även helger, alltså precis då när det är som roligast med en fantastisk stämning, så gillar du att vara med där det händer så är detta helt rätt för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av sex månaders provanställning med start omgående.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb som barista på Café Condeco

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 14
Erfarenhet eller utbildning är inte det viktigaste. Så länge du är en härlig människa med stort fokus på service, så är du välkommen att söka till oss på Condeco.Vi utbildar dig inom kaffe och service.

En fördel är om du har ett intresse inom Vegan & Vegetariskt då vi söker kulturbärare som vill inspirera våra gäster i Göteborg. Vegan & Vegetariskt är något vi satsar stort på och som vi ständigt förbättrar vårt utbud inom.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Café Evas Paley

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 14
Cafépersonal /baristor

 

Vi söker dig som brinner för att jobba med service och ”att göra människors dag”.

Vi söker heltid och xtra-personal.

Vi är ett kul gäng som skapar god stämning tillsammans.’

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 10
Obs- Vi söker Bara anställda med ekonomiskt stöd
Obs2- Vi söker Bara anställda med ekonomiskt stöd
Obs3- Kontakta oss inte om ni inte har eller inte vet om ni kan få ekonomiskt stöd från AF
Please contact only if you belong to a group that is eligible for subsidized employment by arbetsförmedligen.
Greksson är ett grekiskt café som ligger i Masthugget. En plats dit man går för att äta eller handla grekiska delikatesser.
Vi söker dig som är glad, positiv och framåt. Du har goda administrativa förmågor och trivs med att bemöta människor.
Arbetsuppgifterna består av följande:
- öppning
- förberedelser (sallader, smörgåsar, färskpressade juicer, crepes)
- hantering av espressomaskin
- stå i kassan
- beställningar
- diskning
- se att butiken ser ren och snygg ut


Tidigare erfarenhet är inte ett krav, men en merit.
Tjänsten är en timanställning och arbetstiden är belagd på dagtid.
ps. Kontakta INTE om du inte verkligen intresserad att jobba utan att du bara vill visa dig aktiv i aktivitetsrapporten. Misstänker vi detta kommer vi att anmäla det till arbetsförmedligen
Vill du verkligen jobba?
Kontakta oss gära via email på
info@greksson.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditoribiträde cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Nov 22
Vi söker en passionerad person som älskar kvalitet och äkta råvaror till vår bageributik på Frölunda Torg.
Vår förhoppning är att du trivs i ett högt tempo med stort ansvarstagande och hög servicegrad.
Tjänsten är kvällstid samt även helger och uppgår till ca 20 timmar i veckan.
På BAKAT tillverkar vi merparten av våra produkter i butiken och en stor del av arbetet går ut på att hålla butiken välfylld och snygg.
Vad önskar vi oss av dig?
- Du är en glad och positiv person som smittar av dig till kollegor och gäster
- Du är målmedveten och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att butiken är i toppskick
- Du är en person som trivs i ett högre tempo
- Du känner stolthet för det vi gör på plats det vill säga bakar på äkta råvaror så som smör och låter tiden ha sin gång i vårt surdegs sortiment
Övrigt:
Ansök
Välkommen med din ansökan till oss!
Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltid
BAKAT på Frölunda Torg.

Ansök nu

Cafe Biträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 15
Mysigt Cafe i centrala Göteborg. Vi serverar frukost, Lunch och eftermiddags fika. Du måste vara stresstålige, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Cafe Kronhuset söker nu dig som har erfarenhet som cafebiträde eller kallskänka. Du måste vara stresstålig och service minded.

Ansök nu

Enhetsansvarig Göteborg/Sannegården

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Dec 27
Är du den som vill vara med och driva vårt mysiga konditori på Sannegården?
Vi söker en passionerad och serviceinriktad ansvarig till ett av våra konditorier i Göteborg. Vi söker dig som gillar fart och fläkt och som älskar att jobba med försäljning och personalansvar.
Arbetsuppgifter:
Du arbetar dagligen med försäljning av bröd, tårtor och kakor samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett konditori. I dina arbetsuppgifter ingår även att leda och fördela arbetet, jobba mot uppsatta mål, schemaläggning och inte minst merförsäljning.
Arbetstider: Varierade arbetstider samt helgarbete förekommer.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som brinner för service och merförsäljning utav av mat & dryck i kombination med ett intresse för att arbeta med människor och team. Du är duktig på att organisera och van vid datorn som ditt främsta arbetsverktyg i kombination med en kaffemaskin. Som person ser vi att du är social och trygg i dig själv och har lätt för att skapa kontakter och samarbeten. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en liknande roll.
Lön: Enligt kollektivavtal, Hotell och restaurang HRF
Varaktighet: Tillsvidareanställning, 6 månader provanställning tillämpas.
Heltid,100%
Tillträde: enligt överenskommelse
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Längre fram i rekryteringsprocessen kommer vi att be dig om referenser från tidigare arbetsgivare samt betyg från din utbildning. Se därför gärna till att vara förberedd på det.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Vill du hellre maila in din ansökan gör du det på:
ansokan@steinbrenner-nyberg.se
(märk ansökan "Enhetsansvarig")

Ansök nu

Serviceproffs sökes till Göteborgs äldsta konditori - Vikariat feb-aug 80%

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Dec 29
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi en positiv lagspelare som vill bli en del av vårt team!
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Har du arbetat som konditoribiträde är det meriterande. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Tjänsten är ett vikariat på 80% för perioden februari-augusti. Periodvis kan det bli högre sysselsättning. Arbetstiderna är varierande med 4 veckors rullande schema.
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se.
Urval sker löpande. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Cafébiträde sökes till Ahlströms - Helgjobb samt extra vardagar

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 12
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Idag består vi av 15 medarbetare. Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi dig som vill arbeta extra på helger och vardagar. Tjänsten är en behovsanställning, vilket innefattar varannan helg; lördag och söndag samt extra vid behov. Tjänsten är perfekt för dig som studerar och behöver lite extra pengar vid sidan av studierna.
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Ett leende på läpparna och ett glatt humör kommer man alltid långt med! Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Arbetstiderna är varannan helg lördag och söndag samt extra på vardagar. Tiderna är varierande efter butikens öppettider (se hemsidan för öppettider).
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se
Urval sker löpande och anställning kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Cafévärd till Räddningsmissionens hemlöshetsarbete

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 4
Cafévärd till Räddningsmissionens hemlöshetsarbete

 

Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån en kristen värdegrund. Vår organisationsidé är möten i ögonhöjd som skapar rum för förändring och överbryggar utanförskap. Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss mot vår vision; ett värdigt liv för alla, som cafevärd på Vasagatans frukostcafé! 

 

Om tjänsten
Fyra dagar i veckan serverar vi på Vasagatans frukostcafé Göteborgs mest uppskattade grötfrukost till ett hundratal personer med olika bakgrund. Många lever i hemlöshet, missbruk, psykisk ohälsa, på flykt och i ensamhet. 
Förutom en ordentlig grötfrukost har våra gäster dessutom möjlighet att ta en dusch och tvätta sina kläder, samt få hjälp med kläder och skor i den mån vi har möjlighet. Vi erbjuder även hjälp med att ta kontakt med myndigheter, låna en telefon eller samtala om sin situation med oss som jobbar här.

 

Nu behöver vi stärka upp med en cafévärd som finns ute i cafét bland gästerna under öppettid. Du kommer tillsammans med dina kollegor ingå i ett team på 4 personer samt flera volontärer.
 

Vi söker dig som...
...är socialt engagerad och har en förmåga att se, skapa kontakt och bygga relationer med våra gäster. Du är trygg och stabil och har förmåga att härbärgera mötet med människor i affekt. 
Vi önskar även att du är van vid att arbeta med lågaffektivt bemötande. Du kan även arbeta praktiskt och ser vad som behöver göras. 

 

Vi vill att du:


• Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot socialt arbete, missbruk och/eller psykisk ohälsa.

• Har minst 2 års erfarenhet av arbete med målgruppen

• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

• Det är även viktigt för oss att du känner dig trygg med Räddningsmissionens värdegrund.


 

Förmåner i anställningen
Vi vill att vår personal ska må bra! Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och psykosocialt personalstöd via telefon. 

 

Vi följer kollektivavtalet för Hälsa, vård och övrig omsorg

 

Bra att veta
Befattning: Cafévärd
Rapporterar till: Verksamhetschef Hemlöshet
Omfattning: Ca 50 %
Geografisk placering: Vasagatan 14
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar mellan kl. 08:30-13.:00
APT och handledning ca 2,5 h/månad tillkommer.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen Fremia med avtal Hälsa, vård och övrig omsorg.  

Rekrytering:
Vi intervjuar löpande och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! 

Vår organisation är öppen för alla oavsett kön, ålder, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, funktionsnedsättning eller trosuppfattning. Det som förenar oss är viljan att arbeta utifrån organisationens riktning, värderingar och identitetsdrag. 

Inför anställning tar vi referenser samt begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. 

 
För övrig upplysning om tjänsten, varmt välkommen att kontakta:

 

Siv Boqvist, Frukostcaféts samordnare

siv.boqvist@raddningsmissionen.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån kristen värdegrund. Den kristna grunden är en drivkraft till att lindra människors nöd och ger inspiration till att främja ett rättfärdigt samhälle. Kyrkan och den kristna tron kan också bidra till att skapa positiv förändring i människors liv. Vår organisation genomsyras av ledord som samverkan, kreativitet, hopp och kvalitet.

Hos oss är du omgiven av mer än 240 engagerade medarbetare som arbetar inom en rad olika områden och verksamheter. Tillsammans strävar vi mot en gemensam vision: Ett värdigt liv för alla! I våra verksamheter finns också volontärer som genom sina olika kompetenser och personligheter bidrar med mervärden. Utöver medarbetare, volontärer och de 33 kristna församlingar i Göteborg med omnejd som är våra huvudmän, har vi även flera starka företagssamarbeten.

Tillsammans gör vi skillnad!

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb som barista på Café Condeco

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Nov 19
Erfarenhet eller utbildning är inte det viktigaste. Så länge du är en härlig människa med stort fokus på service, så är du välkommen att söka till oss på Condeco.Vi utbildar dig inom kaffe och service.

En fördel är om du har ett intresse inom Vegan & Vegetariskt då vi söker kulturbärare som vill inspirera våra gäster i Göteborg. Vegan & Vegetariskt är något vi satsar stort på och som vi ständigt förbättrar vårt utbud inom.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Café Evas Paley

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Nov 19
Cafépersonal /baristor

 

Vi söker dig som brinner för att jobba med service och ”att göra människors dag”.

Vi söker heltid och xtra-personal.

Vi är ett kul gäng som skapar god stämning tillsammans.’

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

café och konditori

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Dec 4
*Vi söker en medarbetare som har erfarenhet av café och konditori, det är ett krav.
*Du är jordnära och har positiv attityd
*Du är glad, social, trevlig serviceinriktad och ansvarsfull
*Du bör vara, punktlig, lojal, snabblärd, stresstålig
och kunna ta egna initiativ.
Arbetsuppgifter,
* Öppning-stängning
*kassahantering
*Förberedning och servering av smörgåsar m.m.
Körkort ett plus

Ansök nu

Kafebiträde till Kopps Café

Konditoribiträde
Läs mer Jul 13
Vi på Kopps Café söker efter glada och serviceinriktade kollegor!
Kopps Café erbjuder bl a frukost, lunch, fika, middag och har öppet alla dagar i veckan. Vi står för bra mat, god dryck och shuffleboard i en miljö som vi skapat för våra kunders välbehag.
Vi letar efter dig som är glad, serviceinriktad och som alltid sätter våra gäster i sitt främsta fokus. Här jobbar vi både i team och självständigt, alltid med ett leende på läpparna mot såväl kunder som kollegor.
Denna tjänst erbjuder dig;
- Traditionellt caféarbete såsom kassahantering och servering
- Hantering av espressomaskin
- Kallkök, förberedning av smörgåsar och sallader
- Öppning och stängning av butiken
- Se till så att den dagliga driften hela tiden uppnår bästa möjliga kvalitet och service
Du som söker skall vara flexibel i dina arbetstider samt vara fyllda 20 år då detta ställs som krav enligt alkohollagstiftningen till dem som är serveringsansvariga. Arbetslivserfarenhet är inget krav, då viljan till att lära sig är det viktigaste. Vi värnar om samhällsnyttan och tar gladeligen emot ansökningar från personer som av olika anledningar står en längre bit ifrån arbetsmarknaden.
Tjänsterna avser heltid med tillämpad 6 månaders provanställning.
Lön enligt kollektivavtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Pastry Chef, French pastry

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Nov 30
Pastry Chef responsibilities include:
Preparing a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes
Creating new and exciting desserts to renew our menus and engage the interest of customers
Decorating pastries using different icings, toppings etc. to ensure the presentation will be beautiful and exciting


Job brief
We are looking for an experienced Pastry Chef to prepare a variety of desserts, pastries or other sweet goods. Your skill in baking high quality treats should be matched by your creativity to develop new amazing tastes and recipes.
The ideal candidate will be well-versed in culinary arts with a passion for sweet and delicious creations. They must adhere to health and safety standards to provide clients with the best possible serving.
The goal is to enhance customer satisfaction so that we can maintain and expand our clientele.
Responsibilities
Prepare a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes
Create new and exciting desserts to renew our menus and engage the interest of customers
Decorate pastries using different icings, toppings etc. to ensure the presentation will be beautiful and exciting
Monitor stocks for baking ingredients such as flour, sugar etc. and make appropriate orders within budget
Check quality of material and condition of equipment and devices used for cooking
Guide and motivate pastry assistants and bakers to work more efficiently
Identify staffing needs and help recruit and train personnel
Maintain a lean and orderly cooking station and adhere to health and safety standardsRequirements
Proven experience as Pastry Chef, baker or relevant role
Great attention to detail and creativity
Organizing and leadership skills
Willingness to replenish professional knowledge
In depth knowledge of sanitation principles, food preparation and baking techniques and nutrition
Working knowledge of baking with ingredient limitations (pastries that are gluten free, sugarless etc.)
Certificate in culinary arts, pastry-making, baking or relevant field


Living arrangements
We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditor Franskt konditori

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Nov 30
Din arbetsplats kommer vara i stora nya vackra lokaler med mycket rymd.

Här kommer du ha ett spännande utbyte med många kulturer och en bred åldersdemografi bland personalen som jobbar ihop som en
stor familj.

www.lepainfrancais.se Vi söker dig som är motiverad och gillar att jobba i team.

Vårt konditori har franskt inriktning med internationella inslag.

Du skall ha goda kunskaper från konditori och jobbat som konditor i minst två år och ha ett stort intresse för konditori/bakning samt utveckling av detta.

Vi är en expansiv organisation där du som sökande har stora möjligheter att utvecklas samt avancera.

För mer information om våra produkter och dylikt gå in på www.lepainfrancais.se Vi söker Konditorer som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Du kommer att jobba med ett frankstinspirerat konditori i ständig utveckling och inovation.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom den franska konditorivärlden, men även med vissa internationell inslag.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bagare för Traditionella Turkiska Kakor på Konditori

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Nov 27
Vi söker en passionerad och skicklig bagare för att ansluta sig till vårt team på vår konditori, där vi specialiserar oss på att skapa läckra traditionella turkiska och svenska kakor och bakverk. Om du älskar att baka och har en stark förkärlek för turkisk konditorikonst, är detta en utmärkt möjlighet att vara en del av en unik kulinarisk upplevelse.
Arbetsuppgifter:
Baka och skapa olika sorters traditionella turkiska kakor och bakverk enligt autentiska recept och metoder.
Ansvara för hela bakningsprocessen från förberedelse av ingredienser till färdig produkt.
Arbeta med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje kaka har den perfekta smaken, konsistensen och presentationen.
Utveckla och experimentera med nya smaker och variationer samtidigt som du respekterar de traditionella grunderna.
Hålla arbetsområdet rent och organiserat, samt följa hygieniska och säkerhetsstandarder.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att baka traditionella turkiska bakverk och kakor är starkt föredraget.
Stark känsla för detaljer och en förmåga att upprätthålla hög kvalitet i varje produkt.
Kreativitet och en önskan att experimentera med nya smaker och former.
Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
Utbildning inom bageri eller liknande område är meriterande.Anställningsvillkor:
Anställningsform: Deltid
Arbetstider kan variera beroende på produktionens behov, inklusive helger och högtider.
Lön enligt överenskommelse och erfarenhet.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafébiträde/Barista

Konditoribiträde
Läs mer Nov 7
Nu behöver vi förstärkning i caféet!
Vi söker dig som har erfarenhet inom café- eller restaurangbranschen, vi ser helst att du har kassavana och att du med van hand kan förbereda smörgåsar och matigare mackor.
Kan du även göra en grym cappuccino, latte och vet hur man hanterar en espressomaskin är det ett stort plus.
Som person är du glad, utåtriktad och serviceminded. Du behöver vara stresstålig och bra på att göra flera saker samtidigt då vi ofta har mycket att göra även utöver kundservice. Du är van att arbeta snabbt och effektivt samtidigt som du håller rent och snyggt omkring dig.
Tjänsten är på 75% och innefattar även helger med start i januari.


Flytande svenska är ett krav.
Då vi har en stor del internationella kunder så du behöver kunna prata engelska och kan du även franska så blir våra stammisar jätteglada.


Maila ditt CV och personligt brev till info@maisoncaillard.com

Ansök nu

Pastry Chef

Konditoribiträde
Läs mer Okt 31
Pastry Chef responsibilities include:
Preparing a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes
Creating new and exciting desserts to renew our menus and engage the interest of customers
Decorating pastries using different icings, toppings etc. to ensure the presentation will be beautiful and exciting


Job brief
We are looking for an experienced Pastry Chef to prepare a variety of desserts, pastries or other sweet goods. Your skill in baking high quality treats should be matched by your creativity to develop new amazing tastes and recipes.
The ideal candidate will be well-versed in culinary arts with a passion for sweet and delicious creations. They must adhere to health and safety standards to provide clients with the best possible serving.
The goal is to enhance customer satisfaction so that we can maintain and expand our clientele.
Responsibilities
Prepare a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes
Create new and exciting desserts to renew our menus and engage the interest of customers
Decorate pastries using different icings, toppings etc. to ensure the presentation will be beautiful and exciting
Monitor stocks for baking ingredients such as flour, sugar etc. and make appropriate orders within budget
Check quality of material and condition of equipment and devices used for cooking
Guide and motivate pastry assistants and bakers to work more efficiently
Identify staffing needs and help recruit and train personnel
Maintain a lean and orderly cooking station and adhere to health and safety standardsRequirements
Proven experience as Pastry Chef, baker or relevant role
Great attention to detail and creativity
Organizing and leadership skills
Willingness to replenish professional knowledge
In depth knowledge of sanitation principles, food preparation and baking techniques and nutrition
Working knowledge of baking with ingredient limitations (pastries that are gluten free, sugarless etc.)
Certificate in culinary arts, pastry-making, baking or relevant field


Living arrangements
We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditorer till Le Pain Francais

Konditoribiträde
Läs mer Okt 31
Din arbetsplats kommer vara i stora nya vackra lokaler med mycket rymd.

Här kommer du ha ett spännande utbyte med många kulturer och en bred åldersdemografi bland personalen som jobbar ihop som en
stor familj.

www.lepainfrancais.se Vi söker dig som är motiverad och gillar att jobba i team.

Vårt konditori har franskt inriktning med internationella inslag.

Du skall ha goda kunskaper från konditori och jobbat som konditor i minst två år och ha ett stort intresse för konditori/bakning samt utveckling av detta.

Vi är en expansiv organisation där du som sökande har stora möjligheter att utvecklas samt avancera.

För mer information om våra produkter och dylikt gå in på www.lepainfrancais.se Vi söker Konditorer som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Du kommer att jobba med ett frankstinspirerat konditori i ständig utveckling och inovation.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom den franska konditorivärlden, men även med vissa internationell inslag.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditor som kan hantera kassa

Konditoribiträde
Läs mer Okt 27
Vi letar nu efter en konditoribiträde med 1-2 års erfarenhet av förbereda olika bakverk och tårtor och som kan hantera kassa och ta emot kunders beställningar.
Jobbet är från Måndag till Fredag kl. 12 till kl.18 med möjlighet att jobba extra vid behov.
Skicka gärna din ansökning till info@premiumbageriet.se

Ansök nu

Cafe Biträde

Konditoribiträde
Läs mer Okt 18
Mysigt Cafe i centrala Göteborg. Vi serverar frukost, Lunch och eftermiddags fika. Du måste vara stresstålige, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Cafe Kronhuset söker nu dig som har erfarenhet som cafebiträde eller kallskänka. Du måste vara stresstålig och service minded.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb som barista på Café Condeco

Konditoribiträde
Läs mer Okt 16
Erfarenhet eller utbildning är inte det viktigaste. Så länge du är en härlig människa med stort fokus på service, så är du välkommen att söka till oss på Condeco.Vi utbildar dig inom kaffe och service.

En fördel är om du har ett intresse inom Vegan & Vegetariskt då vi söker kulturbärare som vill inspirera våra gäster i Göteborg. Vegan & Vegetariskt är något vi satsar stort på och som vi ständigt förbättrar vårt utbud inom.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Café Evas Paley

Konditoribiträde
Läs mer Okt 16
Cafépersonal /baristor

 

Vi söker dig som brinner för att jobba med service och ”att göra människors dag”.

Vi söker heltid och xtra-personal.

Vi är ett kul gäng som skapar god stämning tillsammans.’

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Cafébiträde (timvik) till S:t Johanneskyrkan, Göteborgs stadsmission

Konditoribiträde
Läs mer Okt 10
Göteborgs Stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet.
OM OSS
Mötesplats S:t Johanneskyrkan är en mötesplats för människor från hela staden och vi har över hundra besökare varje dag.

Vi är en vardagskyrka och en gudstjänstfirande församling och erbjuder en mångfald av aktiviteter, individuellt stöd och gemenskap. Syftet är att öka den enskildes känsla av sammanhang och tilltro till den egna förmågan samt bidra till att minska social och ekonomisk utsatthet.

Mötesplats S:t Johanneskyrkan är en av tre enheter under Stadsmissionens område Mötesplats och Stöd. Området finansieras till största del av insamlade medel, vilket ger oss en unik möjlighet att forma verksamheten utifrån de behov vi ser i staden och vara en oberoende röstbärare för våra besökare. Verksamhetsområdets övriga enheter är Mötesplats Centrum och Mötesplats Hisingen.

I S:t Johanneskyrkan finns idag en arbetsgrupp bestående av stödassistenter, präster, diakon, församlingspedagog, cafépersonal, vaktmästare, musiker, samordnare, cafékoordinator, verksamhetsutvecklare och enhetschef. Läs mer om S:t Johanneskyrkan här:

https://www.stadsmissionen.org/detta-gor-vi/hemloshet/st-johanneskyrkan/

OM TJÄNSTEN
Som timvikarie i vårt café - befattningen heter ekonomibiträde - kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara smörgåsberedning, servera lunch, varumottagning, diska, plocka i ordning i cafélokalen och städning av kök.

Inom stadsmissionen arbetar vi med att ta emot skänkta livsmedel vilket ställer höga krav på dig som arbetar i caféet. Det är viktigt att livsmedlen hanteras på ett säkert och smidigt sätt så att de kommer våra besökare till glädje så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?
- Du är flexibel, lösningsfokuserad och serviceinriktad
- Du är van vid att möta olika sorters människor med genuin respekt och en stor portion tålamod
- Det är meriterande om du har erfarenhet av caféverksamhet och/eller annan livsmedelsverksamhet samt kassavana

PRAKTISK INFORMATION
Utdrag från misstanke och belastningsregistret är ett krav innan anställning kan erbjudas.

Rekrytering sker löpande. 

Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.


Välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer om Göteborgs Stadsmission? 


Hemsida: https://www.stadsmissionen.org/


Facebook: http://www.facebook.com/GbgStadsmission/


Linkedin: https://se.linkedin.com/company/g-teborgs-stadsmission


Instagram: https://www.instagram.com/gbgstadsmission/ https://www.instagram.com/stadsmissionenssecondhand_gbg/ https://www.instagram.com/restaurangsvinn/


Vill du stödja Göteborgs stadsmissions arbete? https://www.stadsmissionen.org/ge-stod/.


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster 


Göteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Maj 25
På Kafé Magasinet finns alltid något för alla, några njuter av en kaffe i vårt orangeri eller delar en pizza på vår uteservering.
Från tidiga morgnar till sena nätter är det alltid full fart hos oss!

Vi söker dig som har en genuin servicekänsla, är positiv, kvalitetsmedveten och älskar att jobba när det är fullt hus. Med ditt härliga humör och genuina servicekänsla tar du hand om både gäster och kollegor på ett fantastiskt sätt.

Du kommer att bli en del av ett tight och energifullt team som tillsammans tar sig an utmaningar och pushar varandra till att alltid göra sitt bästa för gästen och varandra.

Du kommer främst att arbeta med frukost och lunchserveringen vilket gör att du alltid kommer få en bra start på dagen med en fantastisk stämning, så gillar du att vara med där det händer så är detta helt rätt för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av sex månaders provanställning, startdatum i mitten av Juni.

Ansök nu

FOODTRUCK /KAFÉBITRÄDE

Konditoribiträde
Läs mer Okt 20
Foodtruckpersonal

Vi söker en ansvarstagande och självständig person som vill jobba i en nyöppnad foodtruck. Som foodtruckpersonal kommer du att vara ansvarig för att bl a  servera falafel och churros till våra kunder. Du kommer även att ansvara för att hålla kassan i ordning och hålla vår foodtruck ren och snygg. Du kommer även ta emot varor vid leverans och lyfta in dessa i vagnen, vilket kan vara tungt.  Du kommer, efter upplärning, att arbeta ensam. 

Din arbetsplats kommer att vara stationerad på centrala Hisingen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men vilja att lära sig arbetet. även ta emot varor vid leverans och lyfta in dessa i vagnen, vilket kan vara tungt. Kandidaten kommer, efter upplärning, att arbeta ensam. 


Det är krav att du kan antingen svenska eller engelska på en grundläggande nivå, detta för att kunna kommunicera med kunder. 


Företaget är en arbetsgivare som är engagerade i att stötta långtidsarbetslösa och vill anställa genom anställningsstöd från Arbetsförmedlingen. Vi välkomnar därför ansökningar från personer som uppfyller kraven för att få anställningsstöd.

Ansök nu

Konferensansvarig med passion för att baka ???????

Konditoribiträde
Läs mer Maj 9
TJÄNSTEN

FRAM är ett personalföretag med hjärta och passion för människor, som sätter gemenskap, glädje och personlig utveckling högst upp på listan. Vi drivs av att ständigt förbättras och utvecklas tillsammans med de som jobbar hos oss - och det är här du kommer in. Nu söker vi dig som är erfaren konferensvärd / konferensvärdinna som tillsammans med oss vill utveckla konferensavdelningen i Mölndal.

Arbetsplatsen är ett stort internationellt företag med över 1000 anställda med en personalrestaurang som serverar ca 400 lunch om dagen, 10-70 affärslunch, frukost och ett stort antal konferenser. Utvecklingsviljan är hög och du kommer att vara med och lyfta servicenivå och kvalitet på konferenserna tillsammans med ansvariga på plats.

Du ansvarar för inköp till verksamheten konferens/fikaservice. Vi ser gärna att du är kreativ i ditt arbete och hittar nya recept eller erbjudanden som du själv producera för att överträffa kunden / gästens förväntan. Ett stort intresse för bakning är meriterande. Du kommer med idéer och utveckling för hur vi hela tiden ska kunna göra upplevelsen så bra som möjlig för våra gäster. Du talar svenska och engelska flytande i skrift och tal.

Du kommer även att ha ett tätt samarbete ihop med servisansvarig. Hos denna kund arbetas det prestigelöst och alla ska kunna hjälpa alla. Erfarenhet från restaurang är meriterande.

TRYGGT ARBETE, STABILA TIDER

Ett tryggt, stabilt jobb med helt förutsägbara arbetstider. Du jobbar varje dag 06.30-15.00 måndag till fredag. Frukost på morgonen, lunchrast, ledig röda dagar, semester på sommaren. Och - det bästa av allt, inte en enda helg.

06.30-15.00 mån - fredag

Tillsvidareanställning

Lön enl överenskommelse

Start omgående

Mölndal, GöteborgFRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till HRF:s kollektivavtal.

Sök nu, ansökningar tas emot löpande. Fyll i frågorna på ansökan på nästa sida och bifoga en bild på dig själv.

Ansök nu

Cafébiträde sökes till Ahlströms - Helgjobb samt extra vardagar

Konditoribiträde
Läs mer Sep 25
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Idag består vi av 15 medarbetare. Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi dig som vill arbeta extra på helger och vardagar. Tjänsten är en behovsanställning, vilket innefattar varannan helg; lördag och söndag samt extra vid behov. Tjänsten är perfekt för dig som studerar och behöver lite extra pengar vid sidan av studierna.
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Ett leende på läpparna och ett glatt humör kommer man alltid långt med! Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Arbetstiderna är varannan helg lördag och söndag samt extra på vardagar. Tiderna är varierande efter butikens öppettider (se hemsidan för öppettider).
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se
Urval sker löpande och anställning kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb som barista på Café Condeco

Konditoribiträde
Läs mer Sep 18
Erfarenhet eller utbildning är inte det viktigaste. Så länge du är en härlig människa med stort fokus på service, så är du välkommen att söka till oss på Condeco.Vi utbildar dig inom kaffe och service.

En fördel är om du har ett intresse inom Vegan & Vegetariskt då vi söker kulturbärare som vill inspirera våra gäster i Göteborg. Vegan & Vegetariskt är något vi satsar stort på och som vi ständigt förbättrar vårt utbud inom.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Café Evas Paley

Konditoribiträde
Läs mer Sep 18
Cafépersonal /baristor

 

Vi söker dig som brinner för att jobba med service och ”att göra människors dag”.

Vi söker heltid och xtra-personal.

Vi är ett kul gäng som skapar god stämning tillsammans.’

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Medarbetare till Espresso Bar

Konditoribiträde
Läs mer Apr 26
Bar Etzy är en Jewish style Espresso Bar som har öppet från tidigt till sent alla dagar i veckan. Här samlas människor för att avnjuta allt från frukost, till cocktails framtill småtimmarna.

Vi söker nu dig som har ett genuint intresse för service och människor. Du är varm och flexibel och ser alltid till gästens bästa. På Bar Etzy skall man känna sig bekväm och som hemma!

I tjänsten ingår att förbereda enklare maträtter, och en viss kunskap inom kök är meriterande, men inte ett krav.
Baristakunskaper och enklare barkunskaper är meriterande men det viktigaste är att du har viljan och intresset så kan vi tillsammans komma långt.

Om tjänsterna

Arbetstiderna varierar mellan morgon, kvällar och helger.
Tjänsterna är på heltid med start omgående!

Vi ser framemot din ansökan!

Besök gärna vår hemsida www.Baretzy.se (http://www.baretzy.se/)

Ansök nu

Cafe Biträde

Konditoribiträde
Läs mer Sep 1
Mysigt Cafe i centrala Göteborg. Vi serverar frukost, Lunch och eftermiddags fika. Du måste vara stresstålige, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Cafe Kronhuset söker nu dig som har erfarenhet som cafebiträde eller kallskänka. Du måste vara stresstålig och service minded.

Ansök nu

Serviceproffs sökes till Göteborgs äldsta konditori - Tillsvidare Heltid

Konditoribiträde
Läs mer Aug 29
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi en positiv lagspelare som vill bli en del av vårt team!
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Har du arbetat som konditoribiträde är det meriterande. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100%. Arbetstiderna är varierande med 4 veckors rullande schema.
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se.
Urval sker löpande. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Arbetande Platschef

Konditoribiträde
Läs mer Aug 26
Arbetande Platschef
vi söker dig som har flerårig vana från café & restaurang.
Du är positiv och brinner för att arbeta med service och att göra ditt yttersta för att gästen skall känna sig välkommen och trivas hos oss.
Du ansvarar för vårt café och arbetar största delen av din tid i cafét.
Du älskar att skapa bästa stämningen i en arbetsgrupp och är väldigt bra på det.
Välkommen att skicka din ansökan till.
Är detta rätt utmaning för dig?
Anställningen är på 100% och tillsätts inom kort.
Materia är en modern bistro mitt i hjärtata av Majorna med specialkaffe, shots, surdegsmackor, sallader, chiapudding, rödbetskaka, cheesecake och massor av annat gott och och nyttig.
Vi tillverkar allt själva från noga utvalda råvaror.
Du gillar att laga mat, baka och jobba som barista.
En stor del av arbetet hos oss är också att baka och tillreda mat & dryck. Vi bakar såväl traditionella bakverk som Rawfood produkter. Vi producerar smörgåsar, sallader, juicer, smoothies, shoots mm.

Ansök nu

Barista

Konditoribiträde
Läs mer Aug 23
Cozy little cafe seeks co-worker. You lady must be over 20 and ready to work even holidays and weekends. Part time job, about 25 our a week.
Send CV to: mohammadrezadadgar@hotmail.com

Ansök nu

Pastry Chef

Konditoribiträde
Läs mer Aug 19
Pastry Chef responsibilities include:
Preparing a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes
Creating new and exciting desserts to renew our menus and engage the interest of customers
Decorating pastries using different icings, toppings etc. to ensure the presentation will be beautiful and exciting


Job brief
We are looking for an experienced Pastry Chef to prepare a variety of desserts, pastries or other sweet goods. Your skill in baking high quality treats should be matched by your creativity to develop new amazing tastes and recipes.
The ideal candidate will be well-versed in culinary arts with a passion for sweet and delicious creations. They must adhere to health and safety standards to provide clients with the best possible serving.
The goal is to enhance customer satisfaction so that we can maintain and expand our clientele.
Responsibilities
Prepare a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes
Create new and exciting desserts to renew our menus and engage the interest of customers
Decorate pastries using different icings, toppings etc. to ensure the presentation will be beautiful and exciting
Monitor stocks for baking ingredients such as flour, sugar etc. and make appropriate orders within budget
Check quality of material and condition of equipment and devices used for cooking
Guide and motivate pastry assistants and bakers to work more efficiently
Identify staffing needs and help recruit and train personnel
Maintain a lean and orderly cooking station and adhere to health and safety standardsRequirements
Proven experience as Pastry Chef, baker or relevant role
Great attention to detail and creativity
Organizing and leadership skills
Willingness to replenish professional knowledge
In depth knowledge of sanitation principles, food preparation and baking techniques and nutrition
Working knowledge of baking with ingredient limitations (pastries that are gluten free, sugarless etc.)
Certificate in culinary arts, pastry-making, baking or relevant field


Living arrangements
We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditorer till Le Pain Francais

Konditoribiträde
Läs mer Aug 19
Din arbetsplats kommer vara i stora nya vackra lokaler med mycket rymd.

Här kommer du ha ett spännande utbyte med många kulturer och en bred åldersdemografi bland personalen som jobbar ihop som en
stor familj.

www.lepainfrancais.se Vi söker dig som är motiverad och gillar att jobba i team.

Vårt konditori har franskt inriktning med internationella inslag.

Du skall ha goda kunskaper från konditori och jobbat som konditor i minst två år och ha ett stort intresse för konditori/bakning samt utveckling av detta.

Vi är en expansiv organisation där du som sökande har stora möjligheter att utvecklas samt avancera.

För mer information om våra produkter och dylikt gå in på www.lepainfrancais.se Vi söker Konditorer som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Du kommer att jobba med ett frankstinspirerat konditori i ständig utveckling och inovation.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom den franska konditorivärlden, men även med vissa internationell inslag.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 18
Nu söker vi på Café Liba efter nya goa kollegor till vårt härliga gäng.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är glad och positiv och har en naturlig talang för god service och bemötande i toppklass. Det är viktigt för oss att hitta rätt personer till vårt team. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom café eller restaurang. Men viktigast är att du är en lagspelare med riktigt god serviceanda.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom caféet. Och att bli en del av vårt koncept och fantastiska team.
Vår vision är att erbjuda våra kunder en skön stämning, vänskaplig service, goda smaker och en fantastik atmosfär. De orientaliska traditionerna är utgångspunkten där nostalgin står i absoluta centrum, som tillsammans med nordiska inslag flätar samman det bästa av flera kulturer.
Hos oss hittar du det bästa från Libanons bageri- och street food-kultur. Vi serverar rykande färska manakish, spännande piroger, matiga wraps, fräscha sallader, mumsiga bullar, galet goda bakverk och en hel del annat. Good vibes och good people helt enkelt!
Tillträde omgående.
Arbetsuppgifter:
Kundbemötande
Kassa
Tillberedning av produkter
Kaffehantverk
Diskhantering
Utkörning/Budbil

Utbildning, kvalifikationer och erfarenhet:
Har ett tydligt kundfokus
Kassa vana - meriterande
Baristautbildning - meriterande
Flytande svenska i tal och skrift
Arabiska - meriterande

Vi söker dig som är:
Serviceinriktad och drivs av kundnöjdhet
Kommunikativ och har god samarbetsförmåga
Stresstålig och van att ha många bollar i luften
Drivande och ansvarstagande och strukturerad

Ansök nu

Cafébiträde sökes till Ahlströms - Helgjobb samt extra vardagar

Konditoribiträde
Läs mer Aug 18
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Idag består vi av 15 medarbetare. Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi dig som vill arbeta extra på helger och vardagar. Tjänsten är en behovsanställning, vilket innefattar varannan helg; lördag och söndag samt extra vid behov. Tjänsten är perfekt för dig som studerar och behöver lite extra pengar vid sidan av studierna.
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Ett leende på läpparna och ett glatt humör kommer man alltid långt med! Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Arbetstiderna är varannan helg lördag och söndag samt extra på vardagar. Tiderna är varierande efter butikens öppettider (se hemsidan för öppettider).
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se
Urval sker löpande och anställning kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Serviceproffs sökes till Göteborgs äldsta konditori - Tillsvidare 85%

Konditoribiträde
Läs mer Aug 18
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi en positiv lagspelare som vill bli en del av vårt team!
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Har du arbetat som konditoribiträde är det meriterande. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Periodvis kan det bli högre sysselsättning. Arbetstiderna är varierande med 4 veckors rullande schema.
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se.
Urval sker löpande. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Cafébiträde sökes!

Konditoribiträde
Läs mer Aug 18
Cafébiträde sökes till vårt café i vår restaurang Harvest by Mannerström, Volvo Torslanda. Arbetstider mån-fre 07:00-15:30. Erfarenhet och baristakunskaper meriterande. Gillar du att baka är det ett stort plus. Tjänsten tillsätts omgående.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb som barista på Café Condeco

Konditoribiträde
Läs mer Aug 20
Erfarenhet eller utbildning är inte det viktigaste. Så länge du är en härlig människa med stort fokus på service, så är du välkommen att söka till oss på Condeco.Vi utbildar dig inom kaffe och service.

En fördel är om du har ett intresse inom Vegan & Vegetariskt då vi söker kulturbärare som vill inspirera våra gäster i Göteborg. Vegan & Vegetariskt är något vi satsar stort på och som vi ständigt förbättrar vårt utbud inom.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Café Evas Paley

Konditoribiträde
Läs mer Aug 20
Cafépersonal /baristor

 

Vi söker dig som brinner för att jobba med service och ”att göra människors dag”.

Vi söker heltid och xtra-personal.

Vi är ett kul gäng som skapar god stämning tillsammans.’

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 6
Vi söker nu personal till Baguetten på Södra Vägen i hjärtat av Korsvägen. Vår arbetsplats har öppet dygnet runt.
Vi söker dig som är glad och positiv och kan ta hand om våra kunder.
Du kommer primärt ha två arbetsuppgifter:
Sälja baguetter läsk och kaffe över disk.
Ta hand om ett lättare kök där du sköter disk, bredning av baguetter, tillverkning av olika smörgås röror, städning samt påfyllning av drickor.
Jobbet innebär ensamarbete vilket kräver att du som person är ordningsam och trygg i dig själv.
Krav på goda kunskaper i Svenska och Engelska
Meriterande om du har erfarenhet av liknande jobb.
Våra arbetspass sträcker sig från
07:00-15:00
15:00-23:00
23:00-07:00
Låter detta intressant skicka Cv samt personligt brev, så berättar vi mer
Med Vänliga Hälsningar
Baguetten på Korsvägen.

Ansök nu

Cafe Biträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 4
Mysigt Cafe i centrala Göteborg. Vi serverar frukost, Lunch och eftermiddags fika. Du måste vara stresstålige, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Cafe Kronhuset söker nu dig som har erfarenhet som cafebiträde eller kallskänka. Du måste vara stresstålig och service minded.

Ansök nu

Serviceproffs sökes till Göteborgs äldsta konditori - Tillsvidare Heltid

Konditoribiträde
Läs mer Aug 1
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi en positiv lagspelare som vill bli en del av vårt team!
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Har du arbetat som konditoribiträde är det meriterande. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100%. Arbetstiderna är varierande med 4 veckors rullande schema.
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se.
Urval sker löpande. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Billdals Ridklubb söker caféansvarig

Konditoribiträde
Läs mer Jul 26
Drömmer du om att driva ett eget café? Att kunna påverka ditt arbete och förverkliga dina idéer? Att arbeta självständigt- men ändå vara del av ett härligt gäng? Då är du kanske vår nya caféansvariga!
Café Stallyktan är Billdals Ridklubbs café -en viktig samlingsplats för såväl våra medlemmar som alla andra som besöker vår anläggning. I caféet serverar vi lättare mat, smörgåsar och fikabröd. Caféet har öppet måndag-lördag och även under tävlingar och speciella arrangemang.
Som caféansvarig är du den som driver caféet. Arbetet innebär alla förekommande uppgifter i caféet och du har stor möjlighet att påverka hur det drivs och vad som serveras. I det upplägg vi har just nu jobbar du dagtid måndag-fredag, men det går att påverka arbetstiderna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% med start omgående.
Vi söker dig som:
• Har förmåga att driva cafét med alla ingående moment. Du behöver troligen ha tidigare erfarenhet av liknande arbete, men din personlighet är viktigast!
• Har en positiv inställning och brinner för att ge bra service
• Är duktig på att laga mat och baka
• Är van vid och trivs med att arbeta självständigt
• Tycker om att arbeta i en händelserik miljö där det ibland är högt tempo

Vi ser gärna att du har utbildning inom restaurang eller bageri. Tidigare erfarenhet av att driva café eller restaurang är meriterande.

Ansökan:
Skicka din ansökan till susanna.granerfeldt@billdalsridklubb.com
Senast den 20 augusti, vi behandlar ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten tidigare.
www.billdalsridklubb.com
Vi ser fram emot att höra av dig!
Billdals ridklubb är en ideell förening som är en av de största ridklubbarna i Sverige. Sedan starten av ridskoleverksamheten 1993 finns en stark strävan att ständigt utvecklas. Ridklubben har vuxit, både med antal medlemmar och i yta med två nya ridhus. Idag har klubben ca 1000 medlemmar varav ca 650 är mellan 7 – 18 år. Med direkt tillgång till naturreservatet Sandsjöbacka och det anrika Billdals park är lokaliseringen av Billdals ridklubb unik med många besökare. Vi har en stabil ekonomi och tar ansvar för utvecklingen som sker i verksamheten. Vår ridskola erbjuder verksamhet för barn, unga, vuxna, pensionärer och ryttare med funktionsvariationer. Vi har alltifrån knatteridning för de allra minsta till mer avancerad verksamhet för de tävlingsinriktade ungdomarna.

Ansök nu

Massör 75% (heltid) utbildningsstart 25 augusti - arbeta som massör!

Konditoribiträde
Läs mer Aug 15
Vi brinner för att hjälpa människor må bättre genom massage! Är du den vi söker?

Vem är du?

Vi söker dig som redan är utbildad och diplomerad Massör/Massageterapeut eller dig som vill utbilda dig och som vill vara med och göra skillnad för våra kunder.

För att trivas som massör hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor med olika typ av smärta, även vara flexibel, utåtriktad och självständig.

Du tycker om att arbeta både i team och individuellt.

Vi söker dig som känner dig trygg att bygga relationer och skapa ett förtroende hos dina kunder som gör att de vill komma tillbaka.

Din arbetsuppgift som massör är att ge massage i form av svensk klassisk massage, gravidmassage och bindvävsmassage samt hantera kassan och ta hand om mottagningen.

Vad vi erbjuder dig?

Korta arbetsdagar (6 - 6,5 tim.)

En härlig gemenskap med kollegor som är omtänksamma.

Även om arbetet är fysiskt lägger vi stor vikt på en god ergonomi.

Kontinuerlig vidareutveckling fler gånger per år.

Ett lugnt, stressfritt och harmoniskt arbete.

En arbetsplats som är mån om sina anställda.

Många trevliga och tacksamma kunder.

Variationen att vara både på mottagning och ute på företag.

Utöver detta erbjuder vi även:

Friskvårdsbidrag

En massage i månaden i utbildningssyfte.

Utbildningar och påbyggnadskurser via Physio Academy.

Engagerade kollegor och ledare.

Intern hälsostrategi för all personal.

Fina och fräscha miljöer.

Stimulerande och utmanande arbetssätt i team, med andra kompetenser och experter

Du kan fokusera på det du är duktig på, så hjälper vi dig med resten!

Vår rekrytering:

Att vara massör handlar till största delen om personlighet, engagemang, intresse och service. Att lära sig massera är inte svårt om man har intresse och uppfyller allt ovan och verkligen vill lära sig. Kika gärna runt på vår rekryteringssida för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss. Vårat viktigaste värdeord är Flexibilitet!

Vi har under de senaste 2 åren framgångsrikt anställt över 70 massörer den här vägen. Att första ha intervju, anställa och sedan utbilda till massör från grunden. Det är ett vinnande koncept där vi fått många väldigt nöjda kunder samt nya medarbetare.

Något vi är glada för är att våra massörer har långa anställningar och att vårt koncept har gjort att det är hållbart att arbeta som massör så länge man vill, inte så länge kroppen orkar och vi behöver därför inte rekrytera för att ersätta befintliga massörer utan för ett ökat behov av massage hos våra kunder!

Vill du vara med att få människor att må bättre, sök då vår tjänst!

Vårt behov!

Vi startade i juni en mottagning med 5 behandlingsrum i Pedagogen Park i Mölndal och i höst startar vi även mottagningar i Skövde, samt en i Majorna - Stigbergsliden, en i Kungälv och en mottagning i västra Göteborg, så behovet av massörer kommer öka rejält. Samtidigt får vi fler och fler kunder på befintliga mottagningar.

Hur vi går till väga för att hitta rätt personer?

Du gör en ansökan för tjänsten. De som är av intresse kallas till intervju och därefter om du blir antagen hittar vi datum för utbildning. Blir du inte antagen får du ett meddelande.
Vi uppskattar när du gör en personlig beskrivning om vem du är, gärna en bild, beskriv vart du bor eller helst vill arbeta (vilket område i Göteborg), vad du gör på fritiden samt varför du är nyfiken på att bli massör. Det gör det enklare för oss i urvalsprocessen.
Vi tycker att tidigare erfarenhet, intresse och nyfikenhet för yrket och engagemang är viktiga delar i en ansökan. Våra massörer är mellan 20-57år, 90% kvinnor och 10% män. Vi vill ha blandade team gällande ålder och kön, men våra manliga massörer får färre bokningar till en början och får arbeta mer på att få in stamkunder, medans kvinnliga massörer får bokningar direkt.

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av t.ex. service eller arbete inom hälsa/sjukvård, men viktigast är personlighet och lämplighet för tjänsten.

Anställningsform/villkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag (våra tjänster är 126tim/månad) fast månadslön samt en bonusdel som ger dig ökad motivation samt extra tillägg. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklön och följer LAS.

För att vi skall kunna ge dig utbildningen gratis så behöver du garantera att ha som mål att arbeta hos oss minst 6 månader, vi lägger ner mycket tid och engagemang för att göra dig till en fantastisk massör. Självklart är målsättningen att det skall bli en lång anställning.

Varaktighet

Tjänsterna startar efter överenskommelse tidigast start 2023-05-
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildning

Utbildningen till Diplomerad Friskvårdsmassör är via Physio Academy i deras lokaler i Jonsereds Fabriker.

Utbildningsdatum

Utbildning Friskvårdsmassör:
Fredag 25 Augusti - 17:00-21:00
Lördag 26 Augusti - 09:00 - 17:00
Söndag 27 Augusti - 09:00 - 17:00
Fredag 1 September - 17:00-21:00
Lördag 2 September - 09:00 - 17:00
Söndag 3 September - 09:00 - 17:00
Måndag 4 September - 17:00-21:00

Utbildning i Flexkonceptet
3 dagar som vi kommer överens om efter anställning, antingen slutet av vecka 36 eller under v.37.

Tiderna för utbildningen i konceptet kan ändras och läggas andra tider ifall du har ett annat arbete och inte kan vara ledig.

Du kommer ha praktik mellan utbildningstillfällena och inläsning av material. Du får även utbildning i våra administrativa verktyg. På dessa tillfällen hittar vi tider som passar dig.

Hela utbildningen har ett värde på 20 000kr och vi har som krav att anställning är minst 6 månader.

Rekrytering

Vi rekryterar löpande och de som erbjuds en anställning kontaktar vi så snart vi fått en uppfattning om din ansökan matchar det vi söker.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage.

Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan och du arbetar på ett "rullande schema".

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har många sökande till våra tjänster, om du inte kommer vidare till intervju eller anställning kan du gå Physio Academys utbildning till Diplomerad Friskvårdsmassör som privatperson pris 15000kr
https://physioacademy.se/utbildningar/diplomeradmassor/

Ansök nu

Cafébiträde/Barista Brogyllen Landala

Konditoribiträde
Läs mer Jul 19
Brogyllen är ett klassiskt konditori som grundades 1962. Brogyllen är ett genuint familjeföretag, vi brinner för det vi gör och använder endast rena råvaror för att våra produkter ska hålla högsta kvalité. Alla våra produkter tillverkas enligt konstens alla regler hantverksmässigt för att nå ett perfekt resultat. I vårt stenugnsbageri beläget i Mölndal bakar vi allt vårt bröd med surdeg. I vårt konditori älskar vi att skapa klassiska bakverk och tårtor med en tvist. Vi skapar allt från grunden utifrån högklassiga råvaror med mycket omsorg och noggrannhet är viktigt för oss. Hos oss finner du ett härligt gäng som arbetar för att konstant utveckla Brogyllen tillsammans. Vår personal är det viktigaste vi har, tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö och utvecklas tillsammans.
Vi värdesätter utveckling på alla plan och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet!
Tjänsten är på 32 timmar/vecka och du behöver vara tillgänglig för att arbeta varannan lördag. Möjlighet att arbeta extra timmar utöver är önskvärt. Vi ser gärna att du kan starta omgående!


Vi söker efter dig som…
trivs med att arbeta i ett högt tempo.
är strukturerad, stresstålig och flexibel.
brinner för mat och älskar att ge bra service.
har goda ledaregenskaper, ser vad som behöver göras och inte är rädd för att ta beslut.
har ett starkt engagemang, vilja att lära dig nya saker och bidrar med idéer och inspiration.
är glad, utåtriktad, målinriktad och är en grym säljare.

Har du tidigare erfarenheter inom yrket och/eller en barista-utbildning är det ett stort plus.


Vi erbjuder dig:
Varierat arbete
Kollektivavtal (HRF)
Grundläggande baristautbildningVi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu