Konditoribiträde jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Konditoribiträde i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Teamleader TK-kiosken Volvo Cars Torslanda

Konditoribiträde
Läs mer Sep 16
TK-kiosken ligger i direkt anslutning till TK-porten på Volvo Cars Torslanda och drivs av Nordrest. På Torslanda har Nordrest flera enheter, restauranger, café och kiosker.
Vi säljer klassiska kioskvaror som dricka & godis men också mycket mat som vi själva tillbereder på plats.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall leda arbetet i kiosken tillsammans med övergripande enhetschef. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!
I arbetsuppgifterna ingår förutom daglig drift, beställning av varor, utveckling av sortiment, inventering och personalansvar.

Vad säger kollegorna om Nordrest?

På vår enhet har vi många kunder varje dag, det är ett utvecklande och varierande arbete och vi har väldigt kul på jobbet"

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Möjlighet att delta i motionslopp
- Stor kick-off för alla varje år
- Möjlighet till kompetensutveckling
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ


Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör gästens besök till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat & dryck
- Tidigare erfarenheter från kiosk eller liknande
- Kassa- och datavana
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Goda kunskaper i engelska


Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter avtal

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Cafébiträde Salt & Syra Göteborg

Konditoribiträde
Läs mer Aug 23
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

På Medicinareberget har Nordrest öppnat café och restaurang Salt & Syra i anslutning till den nya byggnaden Natrium på Göteborgs Univeristet. En helt nybyggd enhet som erbjuder en modern lunch och stort café. Hit söker vi nu en ny medarbetare som tar hand om alla våra cafégäster

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag, inga helger eller röda dagar.

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i cafét och restaurangen med löpande caféarbete.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck
- Tidigare erfarenheter från restaurang eller café
- Baristaerfarenhet
- Kassa- och datavana
- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Goda kunskaper i engelska


Det är meriterande om du har:

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad.

Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Extra vid behov med möjlighet till framtida deltidstjänst

Omfattning: Timmar ca 20/vecka

Lön: Enligt avtal

Kollektivavtal: HRF

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast datum.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Extra - Cafè och Restaurangbiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 23
Om tjänsten

I rollen som Café- och Restaurangbiträde kommer du att arbeta hos våra kunder som består av allt från hotellkedjor till företagsrestauranger.

Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans arbetar mot att ge gästerna en fantastisk upplevelse. Du håller rent och snyggt i lokalen och ser till att alla gäster känner sig välkomna. Att leverera förstklassig service med gästen i fokus är din prioritet. Du uppskattar kontakten med människor och arbetar på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner.

Arbetet är främst förlagt dagtid och passar bra att kombinera med studier eller annat arbete.

Vi söker dig som

- Brinner för service och kvalitet
- Är en social stjärna som har lätt för att ta kontakt med människor
- Kan jobba självständigt samt i team och är stresstålig
- Har annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Är positiv, ödmjuk, prestigelös och en förebild för andra
- Med fördel har erfarenhet av servicebranschen/ restaurangbranschen
- Talar och skriver obehindrat på svenska eller engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din motivation för rollen både erfarenhets- och personlighetsmässigt. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha många bollar i luften och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Vi erbjuder våra anställda en utbildning i Carotte Academy, för att alla ska känna sig trygga i att leverera förstklassig service till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om CarotteCarotte består idag av fem bolag, Catering, Restauranger, Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm och Göteborg. De senaste fem åren har Carotte genom nya ägare förnyat organisationen och adderat fyra nya bolag till koncernen. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och kommer under 2022 minst dubbla vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner.

Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra - engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta servicepersonal.Övrig information

Start: Omgående alternativt efter överenskommelse

Krav: 18 år

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Barista för dagtidsjobb

Konditoribiträde
Läs mer Jun 15
Är du personen som har ett välkomnande som utstrålar energi, vill ha ett bra schema och en trygg arbetsplats? Vår kund finns i centrala Göteborg.

TJÄNSTEN
Vi söker dig som har några års erfarenhet av service. Du bör brinna för kvalitet, möten med andra människor och kunna arbeta i grupp.
Du bör vara intresserad av arbetet. Du tänker ett steg längre och har Zero Waste som utgångsposition. Du är ansvarstagande.

ARBETSTIDERNA
Följer öppettiderna. Vardagar 10-19 och lördag 10-17. Söndag, stängt

KRAV
Ha arbetat med kaffemaskiner, latte art

Du blir anställd direkt hos vår kund.

Individuella målsättningar, omfattar värdskap & försäljning

Anställning så snart som möjligt

DET HÄR FÅR VI ?

- Dig som älskar att arbeta bland människor
- Rätt attityd med hjärtat på rätt ställe
- Viljan att leverera kvalitet
DET HÄR FÅR DU ?

- Härliga människor runt dig

- En arbetsgivare att lita på
- Verktyg för att nå uppsatta mål
- Bra lön
OM OSS ??

Företaget är nystartat och kommer göra en expansiv resa i Göteborg med flertalet caféer. Konditori produkterna håller högsta möjliga kvalitet och bakas av egna bagare.
Ägarna har drivit andra företag sedan 20 år tillbaka inom samma bransch och vet vad som krävs för att du ska få bästa förutsättningarna.

Ansök nu

Café Latte-mästare sökes till nysatsande Cafékoncern

Konditoribiträde
Läs mer Jun 3
Är du personen som har ett välkomnande som utstrålar energi, vill ha ett bra schema och en trygg arbetsplats?

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har några års erfarenhet av service. Du bör brinna för kvalitet, möten med andra människor och kunna arbeta i grupp. Tjänsten är förlagd på vardagar, kvällar och helger. Schemat är varierande.

Du bör vara intresserad av det du arbetar med, den som tänker ett steg längre och har Zero Waste som utgångsposition. Du är ansvarstagande.

Meriterande är att du arbetat med kaffe eller tillagning av lättare luncher tidigare, men inget krav.

Du blir anställd direkt hos vår kund.

Individuella målsättningar, omfattar värdskap & försäljning

Anställning så snart som möjligt

DET HÄR FÅR VI ?

- Dig som älskar att arbeta bland människor
- Rätt attityd med hjärtat på rätt ställe
- Viljan att leverera kvalitet
DET HÄR FÅR DU ?

- Härliga människor runt dig

- En arbetsgivare att lita på
- Verktyg för att nå uppsatta mål
- Bra lön
OM OSS ??

Företaget är nystartat och kommer göra en expansiv resa i Göteborg med flertalet caféer. Konditori produkterna håller högsta möjliga kvalitet och bakas av egna bagare.
Ägarna har drivit andra företag sedan 20 år tillbaka inom samma bransch och vet vad som krävs för att du ska få bästa förutsättningarna.

Ansök nu

Caféansvarig

Konditoribiträde
Läs mer Sep 21
Nu söker vi dig som älskar service och som vill möta våra gäster med ett leende. Du trivs i Cafémiljö, har en positiv attityd och gillar ett högt tempo! Låter det som något för dig? Då tycker vi att du ska söka jobbet som Caféansvarig för ett av våra Caféer i Göteborg. Tjänsten innefattar dagtid, kvällar samt varannan helg.
Arbetsuppgifter
- Daglig drift
- Inköp
- Rekrytering
- Försäljning
- Personaluppföljning
- Schemaläggning
- Budgetering och Caféets uppsatta mål
Vem är du


Du är en driftig person som självständigt kan ta ansvar för- och driva - vårt café.
Du älskar att ge dina gäster grym service samt inspirera och utveckla dina kollegor.
Du är bra på att hantera stress - Tempot kan emellanåt vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig.
Du har tidigare erfarenhet av en ansvarsroll
Vi värdesätter branscherfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Caféansvarig / Store Manager

Konditoribiträde
Läs mer Sep 26
Nu söker vi dig som älskar service och som vill möta våra gäster med ett leende. Du trivs i Cafémiljö, har en positiv attityd och gillar ett högt tempo! Låter det som något för dig? Då tycker vi att du ska söka jobbet som Caféansvarig / store manager för vårt Café på Hede i Kungsbacka. Tjänsten innefattar dagtid, kvällar samt varannan helg.


Arbetsuppgifter

Daglig drift
Inköp
Rekrytering
Försäljning
Personaluppföljning
Schemaläggning

Budgetering och Caféets uppsatta mål


Vem är du


Du är en driftig person som självständigt kan ta ansvar för- och driva - vårt café.
Du älskar att ge dina gäster grym service samt inspirera och utveckla dina kollegor.
Du är bra på att hantera stress - Tempot kan emellanåt vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig.
Du har tidigare erfarenhet av en ansvarsroll / ledarrollVi värdesätter branscherfarenhet.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Fröken Olssons Kafé

Konditoribiträde
Läs mer Aug 25
Älskar du kaffe och har alltid gästen i fokus?

Vi vet att det är människorna som gör skillnaden. Hos oss är det din personlighet och din passion som är viktig, inte ditt CV. Det är första steget i en spännande karriär, om bara viljan finns har du stora möjligheter att utvecklas och växa vidare hos oss.

Söker glada baristor som brinner för att jobba med service och hälsosam mat.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb på Café Evas Paley

Konditoribiträde
Läs mer Aug 25
Vi letar alltid efter nya härliga personer med en bra och positiv inställning.

Hos oss är det mycket fart och fläkt och underbara stammisar.

BARISTA

Kaffe är vår passion på Evas Paley! Vill du få chansen att bli grym på kaffe då är det Barista du ska bli. Hos oss slipas dina kunskaper kring kaffet, dess historia och självklart hantverket för att göra den perfekta Latten, Cappuccinon eller dubbla Espresson bakom baren. Vi ger dig kaffekunskap utöver det vanliga, du blir en av våra Baristor i världsklass.

Vill man djupdyka i kaffets konst har vi flera vidareutbildningar inom just kaffe.

Ansök nu

Cafébiträde/kallskänka

Konditoribiträde
Läs mer Sep 21
Bröd å Sånt är ett litet hantverksbageri beläget på Axel Dahlströms torg i Högsbo. Vi bakar allt själva på plats, bland vårt utbud finns surdegsbröd, frallor, bagels, bullar, wienerbröd, kakor, tårtor, mackor, lättare luncher och annat gott. Våra kunder är de som bor i närområdet och de som rör sig på torget.
Nu söker vi ett kafébiträde som är en fena på kundbemötande och som inte har några problem med att göra mackor eller sallader om det skulle behövas. Det vore toppen om du även kan hugga in i bageriet om det skulle behövas. Du måste ha erfarenhet av att arbeta i kafé, kunna arbeta självständigt och effektivt. Framför allt måste du vara serviceinriktad och alltid sätta kunden i främsta rummet.
Jobbet är deltid och varannan lördag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi kan anställa innan sista dag. Ansökningar tas bara emot via epost.

Ansök nu

Bagare till Carotte Läppstiftet

Konditoribiträde
Läs mer Maj 2
Om Carotte

Carotte Concierge erbjuder kvalitativ Soft Facility Management och förvandlar våra kunders kontor och fastigheter till en mötesplats som gör skillnad och där människor vill vistas. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, företagsrestaurang, servicepersonal eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitetshöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar våra kunders förväntningar.

Carotte består idag av fem bolag, Catering, Deli, Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades till 1982 och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. I september 2022 etablerar vi Carotte Catering på Läppstiftet i Göteborg. Där kommer vi erbjuda såväl lunch som konferens, event och extern catering. Som ett led i detta rekryterar vi en bagare som vill ansvara för bageriet.

Om tjänsten

I rollen som bagare på Carottes egna bageri på Läppstiftet säkerställer du att vi kan leverera bröd och bakverk i toppklass. Carotte har som mål att alltid leverera våra egna bakverk till såväl frukost- och lunchgäster som vid cateringevenemang som konferenser. Att anpassa smaker efter säsong och hitta på nya kreationer bör vara en passion och att alltid sträva efter den bästa kvalitén din stora ambition.Tjänsten är heltid med start augusti. Arbetstiderna är måndag - fredag, ca. 03:00 - 11:30.

Vi söker dig som

- Har arbetat som bagare tidigare
- Älskar att producera bakverk, bullar & bröd
- Är kreativ och gillar att komma med nya idéer
- Lösningsorienterad och flexibel i arbetet
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker med hjälp av Carotte Staff, koncernens egna rekryterings- och bemanningsföretag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på negin@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Sep 4
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.

Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.

Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafebiträde sökes

Konditoribiträde
Läs mer Sep 4
Vi söker glada och positiva kassabiträden heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.
Arbetstider Måndag till fredag 6,00-14,30 Erfarenhet är ett krav.
Kontakta oss via mail: gardabakeshop@gmail.com bifoga cv samt bild. De kandidater som ansöker och passar vår profil kommer vi att kontakta, vi tackar alla som visar intresse.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Barista/Bobarista på Me & Tea

Konditoribiträde
Läs mer Sep 5
We are hiring! ????
Let's join our family!
(Part time)


We are looking for a passionate Bobarista that want to be part of our family!


We are looking for you with the following qualities:
• Ability to work on weekdays and weekend
• Ability to work independently and as a team
• Ability to manage time and prioritize
• A multi-tasker who enjoys working in a fast-paced environment
• Maintain a positive and friendly attitude
• Quick learner
• Experienced in the kitchen
• Multiple languages skills is a plus
• Passionate for customer service and helping people find their perfect cup of bubble tea
• Ability to take initiative to complete tasks and solve problems
• At least 18 years old


We are looking forward to your application!
Interested applicants send your resume and cover letter with picture to: recruitment@meandtea.se
The application deadline is the 22-10-02


For questions about the position, please contact Thai Cao
Thai.Cao@meandtea.se

Ansök nu

Cafe Biträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 29
Mysigt Cafe i centrala Göteborg. Vi serverar frukost, Lunch och eftermiddags fika. Du måste vara stresstålige, flexibel och social. Vi söker dig som brinner för restaurang yrket och allt vad det innebär. Du ska kunna arbeta i grupp eller ensam. Erfarenhet krävs. Cafe Kronhuset söker nu dig som har erfarenhet som cafebiträde eller kallskänka. Du måste vara stresstålig och service minded.

Ansök nu

Göteborg: Ledigt jobb som barista på Café Condeco

Konditoribiträde
Läs mer Aug 25
rfarenhet eller utbildning är inte det viktigaste. Så länge du är en härlig människa med stort fokus på service, så är du välkommen att söka till oss på Condeco.Vi utbildar dig inom kaffe och service.

En fördel är om du har ett intresse inom Vegan & Vegetariskt då vi söker kulturbärare som vill inspirera våra gäster i Göteborg. Vegan & Vegetariskt är något vi satsar stort på och som vi ständigt förbättrar vårt utbud inom.

Ansök nu

Serviceproffs sökes till vår nya butik Ahlströms Konditori - Platinahuset!

Konditoribiträde
Läs mer Aug 31
Nu söker vi en positiv lagspelare som vill bli en del av vårt team i vår nya butik på Vikingsgatan 5 i Göteborg! Det blir en filial av vårt klassiska koncept och vi slår portarna i Platinahuset under oktober månad!
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Ett leende på läpparna och ett glatt humör kommer man alltid långt med! Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Har du arbetat som konditoribiträde är detta starkt meriterat. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, 40 timmar i veckan.
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se.
Urval sker löpande. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Idag består vi av 15 medarbetare som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats! Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.

Ansök nu

Boulangeriebiträde till kassan i Franskt bageri

Konditoribiträde
Läs mer Aug 17
Flexibel, snabb, servicemind, organiserad, positiv, vänlig och helgtillgänglig ?
Då kanske du ska söka tjänsten som vår nya personal !?
Vi söker till flera tjänster, både några extra på helgtimmar, samt en större tjänst med start på ca 50% men som i längden kommer att utvecklas till en heltidstjänst.
Detta arbetet betyder att man jobbar i kassan, ser till att allt är i ordning med alla produkter, man gör kaffe och hanterar lättare servering. Man är social, bör lära sig snabbt, tåla snabba svängar och hålla en hög standard.
Det här är ingen tjänst för den late. Vi söker någon som inte tappar fart och fokus när det väl gäller, och som har ett öga för detaljer och kan sysselsätta sig även en lugn stund.
Är du bekant med F&B, har arbetat som barista eller jobbat inom service av annat slag?
Vi letar efter någon som tar initiativ och någon som vill, till front house, med liknande erfarenheter, och som förstår vikten av att vi har som allra mest att göra fredag-söndag.
Låter det som dig? Kul!! Skicka en ansökan med personligt brev och cv till
info@maisoncaillard.com
Á bientôt !
Oseriösa ansökningar undanbedes. Har du inte för avsikt att engagera dig vidare, vänligen sök inte den här tjänsten.

Ansök nu

Cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 16
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.

Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.

Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditoribiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 8
Vi söker en passionerad person som älskar kvalitet och äkta råvaror till vår bageributik på Frölunda Torg.
Vår förhoppning är att du trivs i ett högt tempo med stort ansvarstagande och hög servicegrad.
Tjänsten är vardagar samt uppgår till mellan 25-30 timmar i veckan viss helgarbete ingår
På Bakat bakar vi merparten av våra produkter i butiken och en stor del av arbetet går ut på att hålla butiken välfylld och snygg.
Vad önskar vi oss av dig?
- Du är en glad och positiv person som smittar av dig till kollegor och gäster
- Du är målmedveten och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att butiken är i toppskick
- Du är en person som trivs i ett högre tempo
- Du känner stolthet för det vi gör på plats det vill säga bakar på äkta råvaror så som smör och låter tiden ha sin gång i vårt surdegs sortiment
ÖvrigT:
Ansök
Välkommen med din ansökan till oss!
Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltid
BAKAT på Frölunda Torg.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 2
Nu söker vi på Café Liba efter nya goa kollegor till vårt härliga gäng.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är glad och positiv och har en naturlig talang för god service och bemötande i toppklass. Det är viktigt för oss att hitta rätt personer till vårt team. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom café eller restaurang. Men viktigast är att du är en lagspelare med riktigt god serviceanda.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom caféet. Och att bli en del av vårt koncept och fantastiska team.
Vår vision är att erbjuda våra kunder en skön stämning, vänskaplig service, goda smaker och en fantastik atmosfär. De orientaliska traditionerna är utgångspunkten där nostalgin står i absoluta centrum, som tillsammans med nordiska inslag flätar samman det bästa av flera kulturer.
Hos oss hittar du det bästa från Libanons bageri- och street food-kultur. Vi serverar rykande färska manakish, spännande piroger, matiga wraps, fräscha sallader, mumsiga bullar, galet goda bakverk och en hel del annat. Good vibes och good people helt enkelt!
Tillträde omgående.
Arbetsuppgifter:
Kundbemötande
Kassa
Tillberedning av produkter
Kaffehantverk
Diskhantering
Utkörning/Budbil

Utbildning, kvalifikationer och erfarenhet:
Har ett tydligt kundfokus
Kassa vana - meriterande
Baristautbildning - meriterande
Flytande svenska i tal och skrift
Arabiska - meriterande

Vi söker dig som är:
Serviceinriktad och drivs av kundnöjdhet
Kommunikativ och har god samarbetsförmåga
Stresstålig och van att ha många bollar i luften
Drivande och ansvarstagande och strukturerad

Ansök nu

Extrapersonal Steinbrenner & Nyberg

Konditoribiträde
Läs mer Jun 14
Steinbrenner & Nyberg är ett företag med anor från 1898, då företaget Ehlers Bageri startade. Ehlers Bageri är idag en del av Steinbrenner & Nyberg och är det äldsta bageriet i Göteborg. Verksamheten drivs och ägs idag av Urban Nyberg, Angela Steinbrenner & Håkan Steinbrenner. Såväl Urban som Angela är tidigare medlemmar i Sveriges Kocklandslag. Verksamheten bedriver idag egen produktion av allt från knäckebröd till praliner med betoning på nyttigheter och njutningar. Försäljningen sker genom 10 egna enheter men även till ledande hotell och restauranger.
Nu söker vi extrapersonal.
Vi söker dig som vill dryga ut kassan genom att hoppa in på helger, kvällar, vid arbetstoppar, semestrar samt sjukskrivningar. Du gillar fart och fläkt, älskar att sälja och kan ställa upp med kort varsel.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som brinner för service, gillar det sociala samspelet samt har kassavana. Du gillar när det är fart och fläkt och är en mästare på att sälja. Du är ansvarstagande, prestigelös, noggrann, strukturerad och har ett gott sinne för ordning. Du är representativ, talar samt skriver god svenska.
Arbetsuppgifter:
Försäljning och servering av företagets produkter så som bröd, tårtor, bullar och andra bakverk. Dina viktigaste uppgifter är att ge våra kunder högklassig service samt att vara delatig i att arbeta mot företagets uppsatta budgetmål. För dig är det en självklarhet att kunden alltid är i fokus samt att våra butiker ser representativa ut.
Lön:
Enligt avtal, Hotell och restaurang


Varmt välkommen in med din ansökan.

Ansök nu

Serviceproffs sökes till Göteborgs äldsta konditori - Heltidstjänst

Konditoribiträde
Läs mer Aug 10
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Idag består vi av 15 medarbetare som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats! Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi en positiv lagspelare som vill bli en del av vårt fantastiska arbetsteam!
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Ett leende på läpparna och ett glatt humör kommer man alltid långt med! Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Har du arbetat som konditoribiträde är detta starkt meriterat. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid. Arbetstiderna är varierande med 4 veckors rullande schema.
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se.
Urval sker löpande. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Cafébiträde sökes till Ahlströms - Helgjobb samt extra vardagar

Konditoribiträde
Läs mer Aug 5
Ahlströms konditori grundades 1901 och har sedan dess varit ett begrepp i Göteborg. Till oss har många generationer göteborgare vallfärdat genom åren för att smaka färska bakverk och smörgåsar av högsta kvalité. Helt enkelt för att få det där lilla extra! Allt produceras för hand, av de bästa råvaror, på våningen ovanför konditoriet. Idag består vi av 15 medarbetare som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats! Vi är stolta över vår hantverkstradition och är måna om att föra den vidare.
Nu söker vi dig som vill arbeta extra på helger och vardagar. Tjänsten är en behovsanställning, vilket innefattar varannan helg; lördag och söndag samt extra vid behov. Tjänsten är perfekt för dig som studerar och behöver lite extra pengar vid sidan av studierna.
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är inte rädd att ta i när det väl behövs och trivs att arbeta under högt tempo. Att du arbetar medvetet för att varje gäst lämnar butiken nöjd är en förutsättning. Ett leende på läpparna och ett glatt humör kommer man alltid långt med! Du förväntas även vara en god arbetskamrat och bidra till en trevlig arbetsmiljö.
Du har tidigare erfarenhet av försäljning och service. Har du arbetat som konditoribiträde är detta starkt meriterat. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet och hur du skulle passa in med resten av vår härliga personal.
Arbetet innefattar försäljning av bröd, bullar, tårtor och allt som hör ett konditori till. Även diskarbete, servering över disk, kassahantering samt en del lättare matlagning förekommer.
Arbetstiderna är varannan helg lördag och söndag samt extra på vardagar. Tiderna är varierande efter butikens öppettider (se hemsidan för öppettider).
Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@ahlstromskonditori.se
Urval sker löpande och anställning kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte att maila in ditt CV och personliga brev redan nu.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jul 28
Vi söker serviceinriktade och positiva kollegor som vill sätta ett leende på våra kunders ansikten..
Det finns flera deltidstjänster som cafébiträden tillgängliga (30-80%)
Arbetsuppgifter:
kassahantering, förbereda och baka bakverk och bröd, förbereda baguetter och städning.
Om du har läst den här annonsen och känner att det här är du, så ser vi
fram emot att höra från dig snart! Skicka in din CV till info@cafeedolci.se .Vi bjuder in alla relevanta sökande till intervjuer.
Kaffet kommer att vara öppen vardagar kl.07:00 till kl.21.00 lördag och söndag 10:00 till 21:00 Kaffet ligger i Värmlandsgatan 16 Göteborg.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Erfaren Cafèpersonal, extra och sommar

Konditoribiträde
Läs mer Mar 8
Är du en driven person med ett stort intresse för service, bemötande, servering och älskar kaffe? Söker du ett extrajobb utöver studier eller deltidsarbete i och runt Göteborg? Vill du vara med och bidra till WorqiWorqis framgångar?

I rollen som cafè personal får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande extrajobb. Sök redan idag!

Att jobba som konsult på WorqiWorqi

Den här tjänsten innebär att du är WorqiWorqis ansikte utåt. Du kommer att vara anställd som cafè personal/serveringspersonal av oss på WorqiWorqi men utföra arbetet hos våra olika kunder. I rollen kommer du framför allt att iordningställa lokalen inför gästernas ankomst, förbereda mat, smörgåsar eller sallad. Tillreda kaffe efter gästernas önskemål, servera mat och dryck, duka av, diska, städa och hålla god ordning. Dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider.

Vem söker vi?

Till rollen som cafèpersonal söker vi framförallt dig som är en driven och positiv person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det viktigt att du har tidigare erfarenhet.

Vi söker dig

- Är positiv och bemöter gäster som kollegor med ett leende
- Är flexibel och har lätt för att samarbeta
- som har god vana av kassa och kaffemaskin
- med kunskap och intresse av kaffedrinkar
- som har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- med en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %.
- som är över 18 år


Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av WorqiWorqi men tillbringa dina arbetstillfällen ute hos våra kunder i och runt Göteborg. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Observera att svar på urvalsfrågorna är mycket viktigare än CV och PB, vi ser till vad du vill och kan tillföra mer än vad du har gjort.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Konditorer till Le Pain Francais

Konditoribiträde
Läs mer Jul 24
Din arbetsplats kommer vara i stora nya vackra lokaler med mycket rymd.

Här kommer du ha ett spännande utbyte med många kulturer och en bred åldersdemografi bland personalen som jobbar ihop som en
stor familj.

www.lepainfrancais.se Vi söker dig som är motiverad och gillar att jobba i team.

Vårt konditori har franskt inriktning med internationella inslag.

Du skall ha goda kunskaper från konditori och jobbat som konditor i minst två år och ha ett stort intresse för konditori/bakning samt utveckling av detta.

Vi är en expansiv organisation där du som sökande har stora möjligheter att utvecklas samt avancera.

För mer information om våra produkter och dylikt gå in på www.lepainfrancais.se Vi söker Konditorer som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Du kommer att jobba med ett frankstinspirerat konditori i ständig utveckling och inovation.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom den franska konditorivärlden, men även med vissa internationell inslag.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditoribiträde 75%

Konditoribiträde
Läs mer Jun 20
Om arbetsgivaren
Steinbrenner & Nyberg är ett företag med anor från 1898, då företaget Ehlers Bageri startade. Ehlers Bageri är idag en del av Steinbrenner & Nyberg och är det äldsta bageriet i Göteborg. Verksamheten drivs och ägs idag av Urban Nyberg, Angela Steinbrenner & Håkan Steinbrenner. Såväl Urban som Angela är tidigare medlemmar i Sveriges Kocklandslag. Verksamheten bedriver idag egen produktion av allt från knäckebröd till praliner med betoning på nyttigheter och njutningar. Försäljningen sker genom 10 egna enheter men även till ledande hotell och restauranger.
Vi letar nu efter en glad och positiv person som vill bli en del av vårt team i Göteborg. Vi söker dig som brinner för service och som gillar variation i ditt arbete. Du är ansvarstagande, prestigelös, engagerad och har ett gott sinne för ordning.
Arbetsuppgifter:
Försäljning och servering av företagets produkter i butik.
Du arbetar dagligen med försäljning av företagets bröd, tårtor och kakor. För dig är det en självklarhet att kunden alltid är i fokus. Enklare kallskänksuppgifter, ta emot leveranser och lägga in beställningar är även det en del av arbetsuppgifterna.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har arbetat med försäljning och har god kassavana. Du älskar att prata med människor och vill leverera service fullt ut. Du är ansvarstagande, prestigelös, noggrann, strukturerad, har ett gott sinne för ordning och är van vid att arbeta självständigt.
Arbetstider:
Schemat är varierat med tidiga respektive sena arbetspass. Arbete varannan helg ingår.
Tjänsten är på ca 30 timmar i veckan med chans till mertid.
Lön:
Enligt avtal, Hotell och restaurang
Varaktighet
Tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.
Deltid 75 %
Tillträde enligt överenskommelse
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så varmt välkommen in med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Personal sökes

Konditoribiträde
Läs mer Jul 22
Vi söker nu personal till Baguetten på Södra Vägen i hjärtat av Korsvägen. Vår arbetsplats har öppet dygnet runt.
Vi söker dig som är glad och positiv och kan ta hand om våra kunder.
Du kommer primärt ha två arbetsuppgifter:
Sälja baguetter samt läsk över disk.
Ta hand om ett lättare kök där du sköter disk, bredning av baguetter, tillverkning av olika smörgås röror.
Jobbet innebär en hel del ensamarbete vilket kräver att du som person är ordningsam och trygg i din själv.
Krav på goda kunskaper i Svenska och Engelska
Våra arbetspass sträcker sig från
06:00-15:00
15:00-23:00
23:00-06:00
Låter detta intressant skicka Cv samt personligt brev, så berättar vi mer
Med Vänliga Hälsningar
Baguetten på Korsvägen.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Aug 6
Greksson är ett grekiskt café som ligger i Masthugget. En plats dit man går för att äta eller handla grekiska delikatesser.
Vi söker dig som är glad, positiv och framåt. Du har goda administrativa förmågor och trivs med att bemöta människor.
Arbetsuppgifterna består av följande:
- öppning
- förberedelser (sallader, smörgåsar, färskpressade juicer, crepes)
- hantering av espressomaskin
- stå i kassan
- beställningar
- diskning
- se att butiken ser ren och snygg ut


Tidigare erfarenhet är inte ett krav, men en merit.
Tjänsten är en timanställning och arbetstiden är belagd på dagtid.
ps. Kontakta INTE om du inte verkligen intresserad att jobba utan att du bara vill visa dig aktiv i aktivitetsrapporten. Misstänker vi detta kommer vi att anmäla det till arbetsförmedligen
Vill du verkligen jobba?
Kontakta oss gära via email på
info@greksson.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jul 6
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.

Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.

Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafébiträden till café Bulten

Konditoribiträde
Läs mer Jul 2
Vi söker dig som är serviceinriktad och intresserad av café-/restaurangyrket, klarar av växlande tempo och har lätt för att samarbeta samt har en naturlig känsla för service.?
Din allra främsta arbetsuppgift är att bemöta kunder och få den dagliga verksamheten att fungera! All arbetstid är förlagd i caféet. Arbetet kommer innebära hantering av espressomaskin, kassaarbete, beredning av smörgåsar, diskplock och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Ingen förkunskap krävs utan utbildning erbjuds vid behov.
Om oss
Café Bulten drivs av en grupp studenter och ligger mitt på campus Johanneberg i Göteborg. Caféet strävar efter att vara en plats där studenter kan mötas och koppla av mellan föreläsningarna. I caféet råder en gemytlig stämning och som personal lär man snabbt känna kunderna och blir en central del av studentlivet på Chalmers.
Vad erbjuder du oss?
Du är en glad och positiv person med en attityd som smittar av sig
Du är ansvarstagande, initiativrik och säkerställer att caféet är i toppskick
Du är effektiv och trivs när du har saker att göra
Du har kul på jobbet och värdesätter utveckling, både personlig och för verksamheten

Vad erbjuder vi dig?
Café Bulten är ett nav i Chalmersstudenternas vardag och detta kan du bli en del av. En arbetsdag i caféet innebär mycket kundbemötande och du lär känna väldigt många personer. Hos oss arbetar vi nära varandra och du ingår i ett team på tre personer som dagligen jobbar i caféet. För oss är din personliga utveckling av stor vikt och det finns stor chans till större ansvar.
Vi har kollektivavtal med Visita, lön enligt avtal. Arbetet innebär deltid med skiftande arbetstider mellan 06:30 och 18:00.
Tidigare jobb inom café/restaurang är meriterande men inget krav.
Caféet är öppet under skoltid och därmed stängt under jul-, påsk- och sommarlov samt helgdagar.
En anställning kommer sträcka sig från 24/8 fram till 19/12 samt eventuell nyanställning nästa termin.
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till personal@cafebulten.se , intervjuer och anställning sker löpande. Vi ser mycket fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Cafébiträden till café Bulten

Konditoribiträde
Läs mer Jul 2
Vi söker dig som är serviceinriktad och intresserad av café-/restaurangyrket, klarar av växlande tempo och har lätt för att samarbeta samt har en naturlig känsla för service.?
Din allra främsta arbetsuppgift är att bemöta kunder och få den dagliga verksamheten att fungera! All arbetstid är förlagd i caféet. Arbetet kommer innebära hantering av espressomaskin, kassaarbete, beredning av smörgåsar, diskplock och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Ingen förkunskap krävs utan utbildning erbjuds vid behov.
Om oss
Café Bulten drivs av en grupp studenter och ligger mitt på campus Johanneberg i Göteborg. Caféet strävar efter att vara en plats där studenter kan mötas och koppla av mellan föreläsningarna. I caféet råder en gemytlig stämning och som personal lär man snabbt känna kunderna och blir en central del av studentlivet på Chalmers.
Vad erbjuder du oss?
Du är en glad och positiv person med en attityd som smittar av sig
Du är ansvarstagande, initiativrik och säkerställer att caféet är i toppskick
Du är effektiv och trivs när du har saker att göra
Du har kul på jobbet och värdesätter utveckling, både personlig och för verksamheten

Vad erbjuder vi dig?
Café Bulten är ett nav i Chalmersstudenternas vardag och detta kan du bli en del av. En arbetsdag i caféet innebär mycket kundbemötande och du lär känna väldigt många personer. Hos oss arbetar vi nära varandra och du ingår i ett team på tre personer som dagligen jobbar i caféet. För oss är din personliga utveckling av stor vikt och det finns stor chans till större ansvar.
Vi har kollektivavtal med Visita, lön enligt avtal. Arbetet innebär heltid med skiftande arbetstider mellan 06:30 och 18:00.
Tidigare jobb inom café/restaurang är meriterande men inget krav.
Caféet är öppet under skoltid och därmed stängt under jul-, påsk- och sommarlov samt helgdagar.
En anställning kommer sträcka sig från 24/8 fram till 19/12 samt eventuell nyanställning nästa termin.
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till personal@cafebulten.se , intervjuer och anställning sker löpande. Vi ser mycket fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Café-biträde med baristakunskaper 100 % tjänst.

Konditoribiträde
Läs mer Jul 8
Är du den vi söker?

Vårt café Orangeriet söker nu dig som vill vara en i gänget och skapa mysiga kaffestunder för våra medlemmar och gäster.

Hagabadet Haga är ett prisbelönat spa, hälsoklubb och en plats som levererar fantastisk nytta & njutning 7 dagar i veckan.

Vi söker nu två personer som kan ingå i vårt lilla team i vårt café. Du behöver ha erfarenhet av och jobbat på café och/eller restaurang och ha kassavana.

Är du barista och gjort mängder med gott kaffe är det ett extra plus. Är du dessutom kallskänka eller har jobbat som kallskänka är du extra intressent.

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en välkomnande "hemma hos"-känsla och det finns en naturlig mysig energi runt dig.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Du ser vad som behöver göras och har öga såväl detaljer som helhet.

Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Alla våra rutiner, mallar och direktiv i organisationen är skrivna på svenska.

Som Cafébiträde på Hagabadet har du sedvanliga arbetsuppgifter i caféverksamhet.

Tillsvidareanställning på 100 % och arbetstider är vardagar och eventuell helg.

Lön enligt kollektivavtal. Schemalagd enligt överenskommelse. Löner och förmåner. Vi vill att du är rökfri.

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 31 juli och vi vill att du börjar arbeta hos oss i augusti.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jul 3
Nu söker vi fler killar/tjejer till våra Glasserior på Backaplan & Lindholmen.
Vill du jobba som cafébiträde på vår Yogurt/Glass/Juicebar på Backaplan och Lindholmen?
Du ska vara intresserad av försäljning och ha du ska hög social kompetens, helst med kunskaper från café eller liknande och du måste trivas med liv och rörelse såväl som varierande arbetstider. Du måste kunna prata och förstå svenska helt perfekt.
I arbetsuppgifterna ingår kundbemötande, försäljning över disk, förberedelse, disk & städ, varumottagning m.m.
Upplärning får du utav oss.
Passar dig som vill arbeta på en liten enhet och gillar glass!
Vänta inte med att ansöka, vi läser ansökningar fortlöpande.
Vi är ett nytänkande konceptförtag som bygger och driver Yogurt/Glass/Juicebarer i säsong på attraktiva platser. Vi har arbetat inom branschen sedan 1994 och var bland de första att utveckla och marknadsföra Frozen Yogurt i Sverige. 2019 lanserade vi vårt nya koncept Glasseria där vi serverar allt inom yogurt/glass/juicer i en ombyggd 40 fots container med tillhörande stor uteservering. Vi finns idag i Stenungsund, Borås samt i Göteborg på Lindholmen och Backaplan.

Ansök nu

Lilla Spinneriet söker cafébiträde/kallskänka

Konditoribiträde
Läs mer Jun 8
Lilla Spinneriet i Lindome serverar lunch och fika mellan Onsdag till Söndag varje vecka. Vi har även öppet kvällstid för slutna sällskap efter förfrågan exempelvis vid bröllop. Vår strävan är att arbeta i den mån det går med råvaror efter säsong. All vår mat lagas från grunden.
Vår önskan när gästen kommer till oss är att dela vår kärlek till det enkla, raka och nära i såväl vår mat som i vårt bemötande. Vi vill att Lilla Spinneriet ska vara det stället där man tar en paus under dagen för att njuta av både mat och dryck i en hemtrevlig avslappnad miljö.
Nu söker vi på Lilla Spinneriet en ny kollega i köket som kan tillbereda sallader, mackor och bakverk till vår cafédel. God kassavana är meriterande.
Tvivla inte på att söka om du vill arbeta dagtid med ett härligt gäng i en härlig miljö.

Ansök nu

Cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Maj 30
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.

Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.

Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafébiträde/extrapersonal

Konditoribiträde
Läs mer Maj 16
Nu söker vi på Café Liba efter nya goa kollegor till vårt härliga gäng.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är glad och positiv och har en naturlig talang för god service och bemötande i toppklass. Det är viktigt för oss att hitta rätt personer till vårt team. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom café eller restaurang. Men viktigast är att du är en lagspelare med riktigt god serviceanda.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom caféet. Och att bli en del av vårt koncept och fantastiska team.
Vår vision är att erbjuda våra kunder en skön stämning, vänskaplig service, goda smaker och en fantastik atmosfär. De orientaliska traditionerna är utgångspunkten där nostalgin står i absoluta centrum, som tillsammans med nordiska inslag flätar samman det bästa av flera kulturer.
Hos oss hittar du det bästa från Libanons bageri- och street food-kultur. Vi serverar rykande färska manakish, spännande piroger, matiga wraps, fräscha sallader, mumsiga bullar, galet goda bakverk och en hel del annat. Good vibes och good people helt enkelt!


Tillträde omgående.

Arbetsuppgifter:
Kundbemötande
Kassa
Tillberedning av produkter
Kaffehantverk
DiskhanteringUtbildning, kvalifikationer och erfarenhet:
Har ett tydligt kundfokus
Kassa vana - meriterande
Baristautbildning - meriterande
Flytande svenska i tal och skrift
Arabiska - meriterande

Vi söker dig som är:
Serviceinriktad och drivs av kundnöjdhet
Kommunikativ och har god samarbetsförmåga
Stresstålig och van att ha många bollar i luften
Drivande och ansvarstagande och strukturerad

Ansök nu

Café personal till Scandic Göteborg Central

Konditoribiträde
Läs mer Maj 10
Snart öppnar vi framtidens Göteborgshotell. Scandic Göteborg Central växer fram i en ny stadsdel i den tidigare containerhamnen, kloss an nya Hisingsbron och bara ett stenkast från Centralstationen. Hotellet blir ett av Scandics största både med sina 451 rum och med den stora mötesavdelningen. Dessutom med lobbybar, café och en härlig takterass med bar och restaurang. Ett spännande hotell med inspiration från världens alla hörn. Här ges du chansen att vara med och skapa en arbetsplats i världsklass och med stora möjligheter att växa med sin uppgift.

Vi söker Cafépersonal till Scandic Göteborg Central

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse.

Vårt café ligger på entreplan i anslutning till vår lobby i hotellet där vi servar både våra hotellgäster samt kontorsgästerna som jobbar i samma hus som hotellet

Som cafébiträde deltar du i den dagliga driften. Du har en passion för service och är van i gästmötet. Har du barrista utbildning är detta meriterande

som vi överträffar gästens förväntningar och har roligt tillsammans på jobbet.

Vi söker dig som…

- Har tidigare erfarenhet får café eller restaurnang
- Är van i gästbemötandet och har kassavana
- Är en lösnings- och relationsorienterad
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten innefattar varierande arbetstider vardagar
Startdatum enligt överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Byt karriär vi utbildar dig till massör!

Konditoribiträde
Läs mer Maj 21
Vi söker personer som delar våra värderingar och engagemang för hälsa. Vi erbjuder de vi väljer att anställa en utbildning till friskvårdsmassör från grunden, hela utbildningen har ett värde på 20000kr.

Att vara massör handlar till största delen om personlighet, engagemang, intresse och service. Att lära sig massera är inte svårt om man uppfyller allt ovan och vill lära sig.
Vi har under de senaste 2 åren framgångsrikt anställd över 30 massörer den här vägen och är väldigt nöjda med dessa nya medarbetare.

Hur vi går till väga för att hitta rätt personer?

Du gör en ansökan för tjänsten. De som är av intresse kallas till intervju och därefter om du blir antagen hittar vi datum för utbildning.

Anställningsform/villkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

För att vi skall kunna ge dig utbildningen gratis så behöver du garantera att ha som mål att arbeta hos oss minst 6 månader för att inte bli återbetalningsskyldig, självklart är målsättningen att det skall bli en lång anställning.

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av service eller arbete inom hälsa/sjukvård. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsterna startar efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildning

Utbildningen till Diplomerad Friskvårdsmassör är via Physio Academy i deras lokaler i Jonsereds Fabriker.

Diplomerad Friskvårdsmassör:
Torsdag 16 juni kl.16.00-21.30
Lördag 18 juni kl.10.00-18.00
Söndag 19 juni kl.10.00-18.00
Måndag 20 juni kl.17.00-20.00
Tisdag 21 juni kl.16.00-21.30
Onsdag 22 juni kl.16.00-21.30
Torsdag 23 juni kl.16.00-21.30
Tisdag 28 juni kl.16.00-21.30

Flex konceptet:
Onsdag 29 juni Kl.10.00-17.00
Torsdag 30 juni Kl.10.00-17.00
Fredag 1 juli Kl.10.00-17.00
tiderna 29/6-1/7 kan komma att förändras).

Sök endast tjänsten om du har möjlighet att vara med denna period då alla är obligatoriska för att kunna bli diplomerad. Du får svar i god tid ifall du blir antagen.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)

Ansök nu

cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jan 3
Vi söker ett cafebiträde till vårt mysiga Cafe Sunesfik. Tjänsten är deltid inkl. helgerna. Du är pigg o glad. Du trivs när det är full rulle och uppskattar att vara en del i vår duktiga personalgrupp . Erfarenhet från restaurang / Cafe är ett stort plus . Du är 25-40år .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Apr 29
Vi på Coffee and Bakeshop i Lunden söker ytterliggare cafébiträde/ barista.


Om du är serviceinriktad och trivs med att ha många bollar i luften- då har du stor chans att bli vår nya medarbetare!


Vår vision är att vi vill vara din naturliga mötesplats, över en god kopp kaffe med en välfylld paninismörgås, en härlig sallad eller en smarrig bakelse.
Vi erbjuder alltid våra kunder dagsfärska varor.


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat hantering av espressomaskin, förbereda sallader, smörgåsar, kassahantering samt öppning och stängning av cafét.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbetat som cafébiträde/ barista tidigare.


Känner du igen dig?
Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Som person ska du ha lätt för att ta i, vara en teamspelare och ha en serviceförmåga. Du ska även vara självgående, flexibel och vara stresstålig. Vidare ser vi att du är en glad och social. Vi ser att du har spring i benen och håller högt tempo när det behövs. Dina arbetsuppgifter omfattas av att hantera espressomaskinen, bereda smörgåsar, juicer, kassa samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter i konditori/butik.


#jobbjustnu

Ansök nu

Cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Apr 29
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.
Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.
Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.
Vi ser fram emot ert CV.
Välkomna att söka

Ansök nu

Cafébiträde - Coffee and bakeshop

Konditoribiträde
Läs mer Apr 29
Vi på Coffee and Bakeshop i Lunden söker ytterliggare cafébiträde/ barista.

Om du är serviceinriktad och trivs med att ha många bollar i luften- då har du stor chans att bli vår nya medarbetare!

Vår vision är att vi vill vara din naturliga mötesplats, över en god kopp kaffe med en välfylld paninismörgås, en härlig sallad eller en smarrig bakelse.
Vi erbjuder alltid våra kunder dagsfärska varor.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat hantering av espressomaskin, förbereda sallader, smörgåsar, kassahantering samt öppning och stängning av cafét.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrken och det är meriterande om du har arbetat som cafébiträde/ barista tidigare.

Känner du igen dig?
Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Som person ska du ha lätt för att ta i, vara en teamspelare och ha en serviceförmåga. Du ska även vara självgående, flexibel och vara stresstålig. Vidare ser vi att du är en glad och social. Vi ser att du har spring i benen och håller högt tempo när det behövs. Dina arbetsuppgifter omfattas av att hantera espressomaskinen, bereda smörgåsar, juicer, kassa samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter i konditori/butik.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafebiträde

Konditoribiträde
Läs mer Apr 27
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.

Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.

Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Apr 25
Greksson är ett grekiskt café som ligger i Masthugget. En plats dit man går för att äta eller handla grekiska delikatesser.
Vi söker dig som är glad, positiv och framåt. Du har goda administrativa förmågor och trivs med att bemöta människor.
Arbetsuppgifterna består av följande:
- öppning
- förberedelser (sallader, smörgåsar, färskpressade juicer, crepes)
- hantering av espressomaskin
- stå i kassan
- beställningar
- diskning
- se att butiken ser ren och snygg ut

Tidigare erfarenhet är inte ett krav, men en merit.
Tjänsten är en timanställning och arbetstiden är belagd på dagtid.
Kontakta oss via email på
info@greksson.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kafé söker personal

Konditoribiträde
Läs mer Feb 19
Söker personal som har erfarenhet av att arbeta som barista och kan arbeta på egen hand. Svenska och engelska är krav. Denna annons är för en deltidsroll under sommaren för att stödja det nuvarande laget.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sommarjobb Café-biträde med baristakunskaper

Konditoribiträde
Läs mer Apr 20
Är du den vi söker?

Vårt café Orangeriet söker nu dig som vill vara en i gänget och skapa mysiga kaffestunder för våra medlemmar och gäster.

Hagabadet Haga är ett prisbelönat spa, hälsoklubb och en plats som levererar fantastisk nytta & njutning 7 dagar i veckan.

Vi söker nu dig som kan ingå i vårt lilla team i vårt café. Du behöver ha erfarenhet av och jobbat på café och/eller restaurang och ha kassavana.

Är du barista och gjort mängder med gott kaffe är det ett extra plus. Är du dessutom kallskänka eller har jobbat som kallskänka är du extra intressent.

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en välkomnande "hemma hos"-känsla och det finns en naturlig mysig energi runt dig.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Du ser vad som behöver göras och har öga såväl detaljer som helhet.

Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Alla våra rutiner, mallar och direktiv i organisationen är skrivna på svenska.

Som Cafébiträde på Hagabadet har du sedvanliga arbetsuppgifter i caféverksamhet.

Sommarjobb med möjlighet till förlängd anställning under hösten.

Tim anställning vardagar kl 6-19 samt helger kl 11-16.

Lön enligt kollektivavtal. Schemalagd enligt överenskommelse. Tillgång till förmåner. Vi vill att du är rökfri.

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Konditoribiträde Steinbrenner & Nyberg

Konditoribiträde
Läs mer Apr 4
Vi letar nu efter en glad och positiv person som vill bli en del av vårt team i Centrala Göteborg. Vi söker dig som har arbetat med försäljning i minst ett år, som gillar fart och fläkt och som är en mästare på att sälja. Du älskar också att prata med människor, service för dig innebär att alla gäster ska vara mer än nöjda när de lämnar oss. Du är ansvarstagande, representativ, prestigelös, noggrann, strukturerad och har ett gott sinne för ordning. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetsuppgifter:
Försäljning och servering av företagets produkter i butik.
Du arbetar dagligen med försäljning av bröd, tårtor och kakor. Dina viktigaste uppgifter är både att ge våra kunder god service och att öka vår försäljning. För dig är det en självklarhet att kunden alltid är i fokus. Enklare kallskänksuppgifter så som förbereda frukostbuffé, smörgåsar, sallader, lunchbuffé, samt ta emot leveranser och lägga in beställningar.

Arbetstider:
Schemat är varierat med tidiga respektive sena arbetspass. Arbete varannan lör-sön.
Tjänsten är på ca 30 timmar i veckan med chans till mertid.
Lön:
Enligt avtal, Hotell och restaurang

Varaktighet
Tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.
Deltid 75 %
Tillträde enligt överenskommelse
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så varmt välkommen in med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Butiksansvarig med charkkompetens

Konditoribiträde
Läs mer Apr 1
Hej. Nu söker vi en duktig medarbetare som ska vara ansvarig för vår lunchrestaurang i Sisjön.
Vi säljer delikatesser över disk vilket ställer krav på dig som ansvarig att kunna ge kunden den kunskap som önskas.
Du kommer även att ansvara för försäljning i samband med våra luncher och ha ett nära samarbete med vår kock.
Tidigare arbete inom chark är ett krav för detta uppdrag samt vana att hantera kunders olika önskemål och frågor.
Välkommen med ditt CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv.

Ansök nu