Industriell tillverkning jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Industriell tillverkning i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fordonsmekaniker sökes till kund i Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Jan 17
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av duktiga mekaniker.

Arbetet består i att utföra inbytes tester, servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronik jobb och reparationer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med service, reparationer och felsökningar av personbilar. Är du utbildad fordons mekaniker så är det meriterande.

B-Körkort är ett krav

Arbetet kräver att du har god datavana och har lätt för att samarbeta med kollegor.

Om företaget
Kunden är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte i Göteborg. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan

Ansök nu

Processoperatör

Maskinoperatör, juice, frukt, grönt o veg. olja
Läs mer Jan 13
Är du en noggrann och driven person som vill arbeta med en hållbar alternativ proteinkälla? Om så är fallet, fortsätt läsa.

Vad kommer du att göra i denna roll?

Rollen som processoperatör hos oss på Mycorena innebär att du kommer bli en viktig kollega i vårt produktionsteam. Några av dina återkommande arbetsuppgifter kommer vara följande:

- Drift av våra bioreaktorer

- Drift av efterbearbetningsutrustning och hantering av biomassa

- Städa och utföra grundläggande underhåll av utrustning och anläggning

- Drift av vår ånggenerator och luftkompressor

- Ta emot råvaror och fraktgods

- Dokumentering av produktionsprocessen

Varför välja oss?
Vi erbjuder många möjligheter att utvecklas inom ditt område, då vi är ett företag på en spännande tillväxtresa. Vår inställning är att alla förslag och idéer är välkomna och om de är lösningen på vår utmaning kommer vi att implementera dem oavsett vem som föreslog det.

Förutom att ha en bra lärmiljö har vi verkligen roligt tillsammans. Som företag är vi en mångsidig grupp människor som lyfter upp varandra och vår laganda lyser igenom i vårt dagliga arbete. Vi arrangerar regelbundet olika teamaktiviteter och event, som gruppträningspass (allt från yoga till boxning), after work och självklart matevenemang som du kan ta med vänner och familj till.

We are transforming the food industry and at the same time drive a sustainability revolution!

Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du;


- Har tidigare erfarenhet från arbete som processoperatör inom livsmedelsindustrin.

- Har certifiering i HACCP

- Att du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift

- Att du har en god förståelse i det engelska språket, både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med pumpar, bryggeriprocesser och utrustning och/eller om du har truckkörkort.

Vilka är vi?
Vi är ett bioteknikföretag inom foodtech och alternativa proteinmarknaden. Vår produkt är Promyc, ett hållbart producerat, veganskt mykoprotein som vi producerar och utvecklar i våra anläggningar i Gamlestaden, Göteborg (HQ). Vi står inför en snabb expansionsresa då vi just nu planerar och bygger vår helt nya produktionsanläggning i Falkenberg och utökar vår etablerade produktionsanläggning även i Göteborg. Sedan vi grundades 2017 har vi vuxit från ett mindre labb till en pilotproduktionsanläggning och till ett team på cirka 50 personer.

Vi brinner för det vi gör och om du tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo med ett stöttande och engagerat team samt blir motiverad av möjligheten att hitta lösningar i tuffa situationer, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Ansökningsdetaljer:
Vi vill hitta vår nästa kollega så snart som möjligt, varav vi kontinuerligt kommer att hantera ansökningar som kommer in.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi accepterar ansökningar på både svenska och engelska.

Eftersom vi även expanderar med vår nya fabrik i Falkenberg nästa år, behöver vi även produktionsoperatörer där. Ansök gärna på detta jobbannons ( this job posting (https://career.mycorena.com/jobs/1526756-process-operator-2023-spontaneous-application)) om Falkenberg passar dig bättre geografiskt).

Ansök nu

CNC-Programmerare/CAM-Beredare

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 19
Som CNC-programmerare/CAM-beredare hos oss arbetar du med flera CNC-maskiner, manuella maskiner och vattenskärning. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av 3- eller 5-axlade maskiner, fräs, svarv m.m.
Vi tror att du som ansöker har bäst chans att komma igång snabbt och enkelt med en utbildning inom Mekanik eller CAD samt CNC-Operatör och dylikt.
Need to have
Erfarenhet av CNC-programmering
Erfarenhet av CAM-beredning
Teknikintresse
Lösningsorienterad

Nice to have
CAD

Arbetsplatsen är hos en stark aktör inom industriell automation i södra delarna av Göteborg. Gedigen ingenjörskonst och avancerad elektronik för att skapa automationslösningar som hjälper uppdragsgivare att nå högre effektivitet, hastighet, kapacitet och kvalitet.
Bolaget är svenskt och har ca 50 medarbetare. Ett bra gäng med uppfinnar-atmosfär och återkommande kunder. Hög teknisk nivå och frihet med ansvar.

Ansök nu

Fordons elektriker sökes till aktör i Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Jan 5
Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt team. Arbetet ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Ditt dagliga arbete består av att montera och koppla in elektrisk utrustning så som lampor, ljusbågar, kranar på lastbilar. Då vår kund arbetar med samtliga lastbilsmärken och stor variation i den elektroniska utrustningen är ditt arbete hos oss både omväxlande och inspirerande. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas, både kunskaps- och karriärmässigt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har

- God kunskap inom el på tunga fordon
- Har erfarenhet av liknande arbete
- Intresse av att utvecklas
- Vana av att förstå el-scheman
- Du har goda kunskaper i svenska och engelska

Om företaget

Företaget är en stor aktör i Göteborg. Urval kommer ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Ansök nu

Drivna Svetsare sökes till kund i Göteborg

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 2
Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta i verkstaden med svetsning, metoderna som används är allt ifrån TIG, MIG, MAG, MMA/pinn och gassvets. Andra diverse arbetsuppgifter inom verkstad kan också tillkomma så viktigt att du är en flexibel person!
Då kunden även åker ut och arbetar på fält kan även detta bli aktuellt för dig.

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet inom verkstadsarbete och tidigare erfrenhet av svetsning. Du har tidigare arbetat i en verkstadsmiljö och har bearbetat plåt med hjälp av olika maskiner och verktyg. I det vardagliga arbetet förekommer moment där man använder sig av olika mätdon, så erfarenhet av detta ser vi som en självklarhet.

Om företaget
Kunden finns i Göteborg. Urval kommer ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Ansök nu

Drivna maskinoperatörer sökes

Maskinoperatör, hygienteknik
Läs mer Jan 2
Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör jobbar du fräst med att sköta och kontrollera maskinerna i de olika delarna av industrin. en ingår bland annat följande arbetsuppgifter;

- Köra maskinerna, övervakning, materialpåfyllning och paketering

- Kvalitetskontroller och dokumentation

- Viss lagerhantering

Din bakgrund
Du som söker har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i liknande roll och vet vad det innebär att jobba inom tillverkningsindustrin.

Vi söker dig som flexibel, noggrann och prestigelös i ditt arbete. Du är iniativtagande och bidrar med ett nytänk! Du tror på rak och ärlig kommunikation mellan ledare och kollegor. Goda utvecklingsmöjligheter finns inom bolaget för rätt person.

Om företaget
Kunden finns i Göteborg. Urval kommer ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Ansök nu

Elektronikmontörer sökes

Elektronikmontör
Läs mer Jan 2
Dina arbetsuppgifter
Elektronikmontörer monterar främst kretskort, elektroniska komponenter och kablar i diverse elektroniska produkter. Som elektronikmontör kan du ofta kombinera olika arbetsuppgifter och samtidigt arbeta som el-montör, montör av el- och teleutrustning eller som lödare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat vara:
Montering av elektronikkomponenter
Testning och kvalitetssäkring av produkter
Förbättringsarbete med rapportering av produktionsstörningar och avvikelser

Din bakgrund
I den här rollen är det viktigt att du är flink i fingrarna och är teknikst intresserad.
Vidare är det viktigt att du både har ett eget driv och kan arbeta självständigt samt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Vi ser gärna att du har läst elektronik/ teknik på gymnasienivå eller motsvarande.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av elektronikproduktion och/eller erfarenhet av lödning.

Om företaget

Våra kunder finns i Göteborg med omnejd. Urval kommer att ske löpande så sök redan idag!

Ansök nu

Vassa montörer sökes

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Dec 22
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute i produktionen med montering. Arbetet ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Du kommer också att kunna bidra till att utveckla arbetssätt och aktivt jobba för att bibehålla och förbättra dessa målsättningar.
Du ska vara noggrann och vilja axla ansvar.
Du arbetar i ett lag, där ni ser styrkan i laget - vilket betyder att du tillsammans med laget arbetar för att nå de uppsatta målen.

Din bakgrund

Du bör motiveras av att lära dig nya saker och att vara en viktig medlem i ett team. Erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin eller likvärdig utbildning är meriterande.
Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.
Det är ett stort + om du har körkort och tillgång till bil då våra kunder inte alltid har de bästa förbindelserna med kollektivtrafik.

Om företaget

Våra kunder ligger norr i Göteborg med Omnejd och urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Ansök nu

Experienced Technician for Workshop Operation

Elektronikmontör
Läs mer Dec 22
Are you an experienced technician? Wouldn't it be fun to work with something really cutting edge, like self driving cars, in an environment that encourages initiative, continuous learning and enables self-organized teams? We’re offering an inclusive, relaxed, and inspiring atmosphere, plus the chance to solve the engineering challenge of the century - autonomous driving. Join us on our journey towards zero, faster - meaning zero traffic accidents, saving millions of lives! Apply today - no CV needed, all we need is your name, email and phone number!?We'll cover the rest later.

Insights from the Team
At Workshop Operation we are in charge of maintaining and building our prototype vehicles and work closely with a lot of other teams in the company. Our area of responsibility includes updating SW, troubleshooting, and fixing a large number of different practical issues.

We are now looking for a colleague that is open minded and a true team player with a well-developed can-do attitude.

Your mission & day-to-day tasks
No two days are alike but here are some examples of what might cross your professional path!

- Configure and update the logging equipment in the vehicles.

- Vehicle diagnosis (OBD-II), debug bus communications.

- Fault tracing in built in equipment.

- On field vehicle support

- Setup, commission, calibrate and update the vehicle's sensors and sensor prototypes.

- Mechanical work on the vehicle interior/exterior, like assembling vehicle trim/bumpers/wheels

- Replacing sensors (camera, radar, lidar)

- Keep track of material!

Your background and experience
We think that you are a Technician or Engineer from the areas Electrical, Mechanical and/or Software with practical skills and some years of experience. You have an eagerness to learn and like to take own initiatives. The team is to a large extent self-managing and to be a suitably team member you need to be flexible, social and feel ownership of your day to day work. All in all a good team player!What more do we offer?
Flexible-remote way of working: Zenseact has a flexible and modern approach, thus is happy to offer to its employees the possibility for a combination of work at the office and from home. This doesn't include fully remote work from outside Sweden/China.

More about Zenseact

At Zenseact we want to make safe and intelligent mobility real, for everyone, everywhere. We develop the complete software stack for ADAS and AD, from pixel to torque. Our focus is to build a single cutting-edge software platform in order to serve various levels of autonomy and offer unequaled scalability at the same time. We operate out of Gothenburg, Sweden and Shanghai, China. Zenseact’s first self-driving deployment will be launched on the next-generation vehicle platform from Volvo Cars and Polestar.

Every year, 1.350.000 people are killed in traffic accidents, another 55.000.000 people are injured. With the push of our technology and the use of our software, we can move towards zero, faster. That's our purpose and that's why we get up in the morning. We feel that is a goal worth pursuing.

But technology, software, tools and datasets would not mean much without the best people behind the wheel to drive them. At Zenseact, some five hundred of the best engineering minds globally, stationed across two continents, are collaborating with the same passion: to bring autonomous driving to the streets for real and create a safer journey for everyone. This is part of our culture and how we work, develop and grow together.

Zenseact works proactively to create a culture of diversity and inclusion, where individual differences are appreciated and respected. To drive innovation we see diversity as an asset, which means we value and respect differences in gender, race, ethnicity, religion or other belief, disability, sexual orientation or age etc.

Interviews are held on a continuous basis, so we highly recommend that you submit your application at your earliest convenience.

Ansök nu

Verkstadsarbetare inom tillverkningsindustrin

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 22
Dina arbetsuppgifter

Som verkstadsarbetare i detta fall kommer du att jobba med manuella maskiner i en industriell miljö. Du arbetar i ett team där ni tillsammans jobbar för att uppnå de krav som ställs i företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en hantverkare ut i fingerspetsarna! Du har sedan tidigare arbetat med manuella maskiner och som person lägger du stor vikt på noggrannhet och framåtanda. Troligen har du en relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Din personliga lämplighet är avgörande då rätt kandidat kommer utbildas på plats. Meriterande är om du har arbetat med följande:

- Ritningsläsning

- Kapning, fräsning och borrning

- Svarv/fräs

- Svetsning

- TruckkortOm företaget

Företaget ligger norr om Göteborg och arbetstiden är förlagd på dagtid. Urval sker löpande så tveka därmed inte med din ansökan!

Ansök nu

Nyfiken Projektledare till Power Tech Sweden

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Dec 20
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Power Tech Sweden AB är ett familjärt bolag med stora ambitioner. Företaget representerar ett stort produktsortiment med välkända varumärken inom det marina segmentet och främsta kunderna hittar man inom varv och fartygsindustrin. Viktiga värderingar för Power Tech är kvalitet och tillförlitlighet. Nu finns möjligheten till en nyckelposition i en fantastisk arbetsmiljö!

FRÄMSTA ARBETSUPPGIFTER ÄR:

- Leda projekt från start till slut, dvs. vara delaktig i och knyta samman alla involverade processer från projektstart till slut
- Projektadministrering - projektupplägg, inköp, dokumenthantering
- Vara i kontakt med leverantörer och kunder
- Samordna nödvändig information och dokumentation för projekt
- Anordna frakter & fraktdokumentation
- Arbeta tätt med ekonomi och projektuppföljningDU ERBJUDS:

- En ledande nyckelposition med stort eget ansvar där du bidrar med din kunskap och erfarenhet i en organisation under utveckling.

- Att utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i en härlig arbetsmiljö med glädje, prestation och humor i fokus.

- Du får möjligheten att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer ifrån chef.

ERFARENHET, KOMPETENS OCH PERSONLIGHET:

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är van vid att vara ansiktet utåt för en verksamhet. Du har arbetat med kundkontakt i någon form och vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda ditt egna team. Du har god prioriteringsförmåga och trivs i en roll där du får koordinera olika personer i deras arbete. Som person är du noggrann, stresstålig och handlingskraftig. Vidare ser vi gärna att du trivs med att arbeta i högt tempo och är en person som ser lösningar hellre än problem. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling då en spännande resa väntar Power Tech de närmaste åren.ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider.

Plats: Sisjön/ Askim, Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund Power Tech.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Power Tech önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av oss. Urval görs löpande och vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Firouzi, Nina@a-hub.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bli testkoordinator på ett ledande företag inom fordonsindustrin!

Elektronikmontör
Läs mer Dec 19
Om uppdraget:

Är du en glad, nyfiken och driven person med intresse av fordon och teknik? Trivs du i en roll där ena dagen inte är den andra lik? Då ska du fortsätta läsa!

Vi söker en testkoordinator för vår kunds räkning till deras kontor i Göteborg. I rollen kommer du att jobba i ett agilt team nära bilen med att bland annat bygga, flytta, förbereda tester och riggar för elektriska fordon. Här kommer du att jobba i ett dynamiskt team nära utvecklare och konstruktörer där var dag inte är den andra lik. Du kommer få en gedigen upplärning inom byggnation av tester men för att trivas i den här rollen krävs ett intresse för bilar och en problemlösaranda. Utöver detta kommer du även att skapa ett stort nätverk då du kommer att samarbeta olika team i förberedelser av tester. Här kommer du att få utvidga ditt intresse för fordon samtidigt som du får jobba nära de nyaste teknikerna från prototyp till färdig produkt!Vi söker dig som:
I rollen kommer du att jobba nära bilen samt utvecklare och konstruktörer. Därför ser vi gärna att du har ett stort intresse för fordon. Du är strukturerad, noggrann, kommunikativ och flexibel. Du tycker det är spännande när något nytt händer, är den som tar tag i en uppgift när den kommer och räds inte för att lära dig nya uppgifter. Du trivs i en roll där du får problemlösa samt interagera med många olika människor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fordon, exempelvis om du har jobbat som montör eller gillar att mecka med fordon. Det är även viktigt att du vill vara med och bidra till en positiv arbetsmiljö.Om företaget:

Företaget är en global organisation inom fordonsindustrin och leder utvecklingen av framtidens elektriska fordon.

För dig som vill ha möjlighet att utvecklas inom din karriär i ett stort globalt företag som förändrar transportindustrin till en grön industri så har du nu möjlighet att få en riktigt bra start i din karriär där möjligheterna framöver är oändliga. Du kommer bli en del av ett högpresterande team och vara med i resan att utveckla ett livsavgörande system för framtidens fordon.Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Talangprogram där "företaget" har valt att investera i just dig och din personliga utveckling. Talangprogrammet pågår i tolv månader med åtta heldagsutbildningar där du får chansen att lägga grunden i ditt yrkesliv för att bana väg för dig att nå din fulla potential.

Du är heltidsanställd hos Xamera under talangprogrammet, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos företaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Startdatum:
Efter årsskiftet.Allmän information:
Ort: Göteborg

Publiceringsdatum: 2022-12-19

Ansök nu

Solcellsmontör till 1KOMMA5º Göteborg

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Dec 16
Vill du arbeta i ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Är du bekväm med höga höjder, tycker det är roligt att arbeta fysiskt utomhus i alla tider på året? Gillar du att träffa kunder? Välkommen till 1KOMMA5º

Uppdrag
Som solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du främst att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak men det förekommer även installation på lantbruk och företagsbyggnader.

Solcellsmontören kommer vara med både inför och under montering med att sätta upp ställningar, montera fästen på taket och montera solpaneler. Du kommer även göra kabeldragningen på taket mellan solpanelerna.

Arbetet kommer ske året runt i bra och dåligt väder, i ur och skur och längre resor kan förekomma i tjänsten och ett fåtal gånger per år kan därmed medföra övernattningar.

Vi söker nya medarbetare till flera platser ute i landet. Dessa är placerade kring Linköping, Kalmar, Stockholm, Göteborg och Malmö (se övriga annonser). Denna tjänst utgår från Göteborg med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Vem är du?

Som solcellsmontör ser vi att du är engagerad och tycker det är roligt att arbeta fysiskt och är obesvärad av att arbeta på höga höjder. Du är noggrann i ditt arbete och är en riktig problemlösare, du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Vi ser gärna att du är van vid att hantera verktyg och är serviceinriktad.

Krav:
- Obesvärad av höga höjder
- Kan föra sig på svenska
- Har god fysik

Vi ser gärna att du har erfarenheter från:
- Solcellsbranschen
- Elarbeten
- Takarbeten
- Ställningsbygge

Vad vi erbjuder

En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som solcellsmontör hos oss innebär ett uppdrag där du får briljera med din lösningsförmåga, arbeta fysiskt och vara med i ett grymt team.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som solcellsmontör, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team.

Ansök nu

Fordonstekniker

Elektronikmontör
Läs mer Dec 14
Vi söker nu fordonstekniker/fordonsmontörer och fordonsmekaniker som har ett gediget intresse inom teknik, för ett fyra månader lång föräldravik med ev chans till förlängning.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag där varje individ är viktig och där ni gemensamt arbetar fram lösningar som i framtiden kommer resultera i fullskalig produktion. Du kommer att arbete med det senaste inom oberoende fordonsteknik i ett världsledande företag. Tillsammans kommer ni förändra transporter med tunga fordon så de blir både säkrare och miljövänligare.

Det är viktigt att du är van att ta egna initiativ och är självgående. Stor förmåga att samarbeta och skapa glädje på arbetsplatsen är givet! Vi söker en händig person, kanske en snickare eller liknande, som är kreativ och kan hitta lösningar och handgripligen utföra dessa.

Det kommer finnas stora möjligheter för dig att växa med företaget, och nu är rätt tid för rätt person att kliva ombord. Företaget arbetar aktivt för att arbetsplatsen skall vara jämställd och ha mångfald, stor vikt läggs i din personlighet.

Företaget är ett svenskt och världsledande teknik- och transportföretag baserat i Stockholm (https://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholm) och Göteborg (https://sv.wikipedia.org/wiki/Göteborg) som specialiserar sig på elektriska (https://sv.wikipedia.org/wiki/Elfordon) och självkörande fordon. Idag utvecklar man framtidens transportfordon.

Utvecklingen och tillverkningen av prototyper som görs i Göteborg kommer inom några år att resultera i världsledande och fullskalig produktion av självkörande elektriska transportfordon.Krav:

Svenska samt engelska i tal och skrift

Teknisk utbildning gymnasienivå

Van att meka

HändigMeriterande är:

Händig och tekniskt kunnig

Kunskap inom CAD

Ritningsläsning

Tidigare erfarenheter av tillverkning tunga fordon

Kunskap inom LeanIntervjuer sker löpande och tillsättning är i januari 2023, så tveka inte med din ansökan!Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Dec 16
Mitsubishi Logisnext  Europe AB är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext som är världens tredje största gaffeltruckstillverkare med en portfölj bestående av sex olika varumärken och produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Finland, Japan, Kina och USA.

Mitsubishi Logisnext  Europe AB har ca 300  anställda i Sverige som utvecklar och tillverkar elektriska lagertruckar med modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi.

Vårt huvudkontor finns i Mölnlycke utanför Göteborg där också produktutveckling och tillverkning sker.

Om tjänsten
Vi söker återkommande svetsare till vår produktion! Vi skapar gärna kontakt med dig som har utbildning och erfarenhet och är intresserad av att framöver bli en av oss här på Mitsubishi Logisnext i Mölnlycke! 

Din uppgift blir att svetsa och montera master och placera dessa i racks och du kommer tillhöra lag EKO-05.

Vi söker dig som är stolt över att kunna bidra med ett professionellt jobb med hög kvalitet. Du serviceinriktad, noggrann och har stor ansvarskänsla. 
Tjänsten ställer krav på att du självständigt kan ta eget ansvar för planering av ditt arbete samt att du trivs med att samarbeta med andra människor.

För att lyckas i rollen behöver du ha utbildning och erfarenhet inom MIG/MAG-svetsning samt truck- och traverskort. Dessutom ser vi gärna att du kan läsa ritningar och du behöver kunna kommunicera väl på svenska. 

Välkommen med din ansökan!

Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Fredrik Vestlund, Production Director, tel 031-98 42 16

           

Kontaktinformation
Fredrik Vestlund, Production Director, 31 98 42 16

Arbetsplats
Metallvägen 9

435 33 Mölnlycke

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Dec 20
Mitsubishi Logisnext  Europe AB är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext som är världens tredje största gaffeltruckstillverkare med en portfölj bestående av sex olika varumärken och produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Finland, Japan, Kina och USA.

Mitsubishi Logisnext  Europe AB har ca 300  anställda i Sverige som utvecklar och tillverkar elektriska lagertruckar med modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi.

Vårt huvudkontor finns i Mölnlycke utanför Göteborg där också produktutveckling och tillverkning sker.

Om tjänsten
Vi söker återkommande svetsare till vår produktion! Vi skapar gärna kontakt med dig som har utbildning och erfarenhet och är intresserad av att framöver bli en av oss här på Mitsubishi Logisnext i Mölnlycke! 

Din uppgift blir att svetsa och montera master och placera dessa i racks och du kommer tillhöra lag EKO-05.

Vi söker dig som är stolt över att kunna bidra med ett professionellt jobb med hög kvalitet. Du serviceinriktad, noggrann och har stor ansvarskänsla. 
Tjänsten ställer krav på att du självständigt kan ta eget ansvar för planering av ditt arbete samt att du trivs med att samarbeta med andra människor.

För att lyckas i rollen behöver du ha utbildning och erfarenhet inom MIG/MAG-svetsning samt truck- och traverskort. Dessutom ser vi gärna att du kan läsa ritningar och du behöver kunna kommunicera väl på svenska. 

Välkommen med din intresseanmälan!

           

Arbetsplats
Metallvägen 9

435 33 Mölnlycke

Ansök nu

Montör

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 5
WRKFRC söker nu montörer och produktionspersonal!

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet! Vi tror på människan och att det mesta kan läras med rätt inställning.

Här ges möjligheten att komma in i ett gott gäng och lära sig jobbet på plats. Med energi och positiv inställning, samt viljan att bli en bra ambassadör för WRKFRC hos kund, kommer du långt. Är du dessutom engagerad, lyhörd och en bra lagspelare har du halva inne...

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är såklart en fördel, men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vi söker dig som är positiv, noggrann och arbetsam som person och beredd att ta ansvar. Vårt samarbete med kund är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos kundföretaget.

Produktionen ligger i Arendal, Göteborg och du kommer som montör att ansvara för en del i line-monteringen alternativt kvalitetskontrollen. Det är hands-on i monteringen, du kommer att få arbeta med enklare montering i olika moment. Du behöver vara händig, ha ett öga för detaljer och vara flexibel. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig kugge i hjulet där varje moment är lika viktigt för helheten.

Arbetstiderna är vardagar dagtid kl.7.00-16.00.

Kriterier:

Lagspelare som arbetar systematiskt

Passar tider

Ansvarsfull och noggrann

Positiv inställning

Behärskar både engelska och svenska

Jobbstart snarast och intervjuer sker löpande, så ansök redan nu!


Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Bemanningspersonal inom industri/logistik

Packare
Läs mer Dec 5
WRKFRC växer och nu behöver vi bli fler medarbetare till våra uppdrag hos kund.

Vi som bemanningsföretag skapar möjligheter för dig som idag söker jobb och är redo för nya möjligheter.

WRKFRC söker nu fler medarbetare för svensk tillverkningsindustri och logistik inom Västra Götalandsregionen. Är du engagerad, lyhörd, flexibel och en bra lagspelare är du rätt för oss.

Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för WRKFRC.

Vi sätter alltid våra medarbetare i fokus och jobbar i nära samarbete med alla i vår organisation, alla är lika viktiga och bidrar till helheten.

Har du erfarenhet av arbetsuppgifter som truckförare, lagermedarbetare, montör, kvalitetskontroll eller maskinoperatör är det en fördel, men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vårt samarbete med våra kunder är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos våra kundföretag.

Kriterier:

Positiv och flexibel

Arbetsam och noggrann

Ansvarsfull och punktlig

Behärska svenska i både tal och skrift

Du kommer jobba under bemanningsavtalet vilket innebär att det kan vara varierande arbetstider samt uppdrag inom det geografiska området som vårt avtal hänvisar till.

Vi arbetar med bredd inom svensk industri vilket ger dig möjligheten att som konsult hos oss skaffa många värdefulla erfarenheter, meriter och kontakter inom flera områden.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte med din ansökan!


Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Svetsande mekaniker

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 28
ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden som globalt. Vi har precis flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning till slutmontage/testning. Företaget har ca 25 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag.

Om tjänsten.

Du kommer ha en omväxlande roll där du får på egen hand bygga små standardugnar men även vara del i olika team som bygger stora kompletta värmeanläggningar. Då vi arbetar i projektform och varje anläggning är unik är det viktigt att du är mångsidig och kan både bidra från start med plåtarbeten, skruva och svetsa fram till slutmontage. Våra ugnar är högteknologiska och kan bestå av mekaniska delar såsom motordrivna vagnar och pneumatiska luckor.

Generell erfarenhet

- Allmän verkstadsvana
- Van vid ritningsläsning
- Van att använda handverktyg
- Erfarenhet av verkstadsmaskiner såsom pelarborr, kantpress
- Erfarenhet av maskinbyggnation


Följande tekniska erfarenhet

- Van att utföra mekaniska installationer
- Svetsning MIG (kräver inga licenser)
- Plåtbearbetning


Personlig profil

Tekniskt intresserad

Uppskattar variation och att ställas inför nya utmaningar

Kan samarbeta i arbetslag som tillsammans bygger en anläggning

Kan åka iväg på installationer 2-3 gånger per år

Kan göra dig förstådd på svenska utan större problem

B-körkort

Om ElectroHeat.

Electro Heat Sweden AB är en familjeägt företag, grundat 1975, och drivs nu av andra generationen. Vi har en ung ledning som sätter högt värde i att vara ett modernt industriföretag. Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. I våra nybyggda lokaler i Göteborg tillverkar vi industriugnar till Nordens ledande industriföretag. En betydande del av vår produktion exporteras inom Norden och globalt. Våra ugnar integreras ofta med kompletta automationssystem och vi egenutvecklar även avancerade ugnar med vakuumteknik.

Ansök nu

Drifttekniker

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Nov 24
Ecoride
När Ecoride startade i Göteborg 2008 fanns det knappt några elcyklar. Sedan dess har vi byggt fler än 100 000 elcyklar och finns nu representerade hos 200 återförsäljare, fördelat på fyra länder.

Miljö och hållbarhet ligger Ecoride varmt om hjärtat. Hösten 2022 flyttade de hem produktionen till Göteborg och samlar produktion, utveckling, sälj, inköp och eftermarknad i samma lokal. Färre transporter och kortare ledtider. De vill göra det självklart och härligt att cykla genom vardagen och livet.

Nu söker Ecoride en drifttekniker som är redo att ta sig an deras hjulmaskiner.

Profil

- Driven tekniker med analytisk förmåga
- Huvudsaklig arbetsuppgift
- Drift och underhåll av våra hjulmaskiner


Fokus

- Hålla maskinerna i drift med snabba ställtider och effektivt nyttja produktionstider

- Ledaregenskaper
- Erfarenhet av automation är meriterandeOm WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Teamleader till innovativa FlexQube!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Nov 23
Om FlexQube

FlexQube är en global leverantör av modulära och robusta industrivagnar inom materialhantering. Koncernen bildades 2010 och har sedan dess haft ambitionen att skapa en helt ny marknad. Idag har koncernen en säljorganisation som fokuserar på Europa och Nordamerika. FlexQubes mål är att hjälpa sina kunder att förbättra sin internlogistik och åstadkommer det genom att skapa unika materialvagnar med modulära byggblock, en innovativ designprocess och en stor kompetens inom internlogistik.

Idag är ett av FlexQubes största fokusområden att automatisera produktion genom egenutvecklad robotteknik och andra elektrifierade processer.

Om jobbet

Som Teamleader på FlexQube kommer du både vara en del av, och ha ett helhetsansvar över den operativa verksamheten inom ramen för montering. Ditt uppdrag är att se till att monteringen sker på ett effektivt och strukturerat sätt. Eftersom du själv är en del av den operativa verksamheten har du en unik möjlighet i att se förbättring och agerar där det behövs. Du kommer även fungera som ledare och exempelvis hålla i uppstartsmöten, leda i 5S och ständiga förbättringar samt följa upp mot leverans och kvalitét. Du rapporterar rapportera till den operativa chefen.

Du kommer även att vara högst delaktig i implementationen av den nya automatiserade produktionen.

Vidare i arbetsuppgifterna ingår det även att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor.

Produkterna är uppbyggda av stålkomponenter, rör och profiler som monteras ihop med hjälp av handverktyg så som skruvdragare, mutterknackare och nycklar. Arbetet innebär även att sätta produkter på pall, emballering och ibland plock av material. Se exempel på montering av en pallvagn:

https://vimeo.com/179454290

Om dig

För att lyckas i rollen som Teamleader på FlexQube ska du känna dig bekväm med att ha det övergripande ansvaret för montering och arbeta mot uppsatta mål. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och du trivs lika bra med att arbeta ensam som tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du kommer från en liknande roll där du haft teamledaransvar eller annan arbetsledande roll.

Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, då FlexQube är ett globalt bolag kan en del administrativa uppgifter förekomma på båda språken. Som person drivs du av att skapa goda relationer till både chefer och medarbetare och du motiverar hela teamet för att uppnå ett resultat som ni tillsammans kan vara stolta över.

Sammanfattat ser vi dig ha:

- Erfarenhet av montering, helst med inslag av robotteknik eller elektrifierade processer
- Tidigare tjänst med team- eller avdelningsansvar
- God förståelse engelska och svenska


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DFDS Professionals

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Det går ej att ansöka via mail.

Become one of us

The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

For more information, please visit dfds.com (http://dfds.com/) and professionals.dfds.com (http://professionals.dfds.com/)

Ansök nu

Produktionspersonal

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 21
WRKFRC söker nu produktionspersonal och montörer!

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet! Här ges möjligheten att komma in i ett gott gäng och lära sig jobbet på plats. Med energi och positiv inställning, samt viljan att bli en bra ambassadör för oss hos kund, kommer du långt. Är du dessutom engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vi söker dig som är positiv och arbetsam som person och beredd att ta ansvar. Vårt samarbete med kund är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos kundföretaget.

Produktionen ligger i Arendal, Göteborg och du kommer som montör att ansvara för en del i line-monteringen. Det är hands-on, dvs du kommer att få arbeta med enklare montering i olika moment. Du behöver vara lite händig, ha ett öga för detaljer och vara flexibel. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Arbetstiderna kommer vara vardagar dagtid kl.7.00-16.00.

Kriterier:

Lagspelare som arbetar systematiskt och är noggrann

Passar tider

Ansvarsfull

Positiv inställning

Jobbstart snarast och intervjuer sker löpande, så ansök redan nu!Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Fordonstekniker

Fordonsmontör
Läs mer Nov 9
Vi söker nu fordonstekniker/fordonsmontörer och fordonsmekaniker som har ett gediget intresse inom teknik.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag där varje individ är viktig och där ni gemensamt arbetar fram lösningar som i framtiden kommer resultera i fullskalig produktion. Du kommer att arbete med det senaste inom oberoende fordonsteknik i ett världsledande företag. Tillsammans kommer ni förändra transporter med tunga fordon så de blir både säkrare och miljövänligare.

Det är viktigt att du är van att ta egna initiativ och är självgående. Stor förmåga att samarbeta och skapa glädje på arbetsplatsen är givet!

Det kommer finnas stora möjligheter för dig att växa med företaget, och det är rätt tid nu för rätt person att kliva ombord. Företaget arbetar aktivt för att arbetsplatsen skall vara jämställd och ha mångfald, och stor vikt läggs i din personlighet.

Företaget är ett svenskt och världsledande teknik- och transportföretag baserat i Stockholm (https://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholm) och Göteborg (https://sv.wikipedia.org/wiki/Göteborg) som specialiserar sig på elektriska (https://sv.wikipedia.org/wiki/Elfordon) och självkörande fordon. Idag utvecklar man framtidens transportfordon.

Utvecklingen och tillverkningen av prototyper som görs i Göteborg kommer inom några år att resultera i världsledande och fullskalig produktion av självkörande elektriska transportfordon.

Krav:

Svenska samt engelska i tal och skrift

Teknisk utbildning gymnasienivå

Van att meka

Meriterande är:

Kunskap inom CAD

Ritningsläsning

Tidigare erfarenheter av tillverkning tunga fordon

Kunskap inom LeanIntervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2008. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Produktionspersonal Cykelmontör

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 1
WRKFRC söker nu cykelmontörer till produktion av elcyklar.

Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en fördel, men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vi söker dig som är positiv och arbetsam som person och beredd att ta ansvar. Vårt samarbete med kund är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos kundföretaget.

Produktionen ligger i Arendal, Göteborg och du kommer som montör att ansvara för en del i line-monteringen. Det är hands-on, dvs du kommer att få arbeta med enklare verktyg och montera i olika moment. Du behöver vara allmänt händig, ha ett öga för detaljer och vara flexibel. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Arbetstiderna kommer vara vardagar dagtid kl.7.00-16.00.

Kriterier:

Teknisk, van att använda skruvdragare och skruvmejsel

Ansvarsfull och har lätt att lära

Lagspelare som arbetar systematiskt och är noggrann och resultatinriktad

Talar och skriver svenska flytandeJobbstart 21 November. Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Intresseanmälan till Renovas nya plåt- och maskinverkstad

Industriplåtslagare
Läs mer Jan 18
Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och totalt är vi ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!
För mer information besök: www.renova.se
http://www.renova.se/

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill jobba som industriplåtslagare i vår nya Plåt- och maskinverkstad! Du är en duktig svetsare och har erfarenhet av både plåtbearbetning och svetsning med olika tekniker.
Välkommen med din intresseanmälan!

Tillsammans med kollegorna på Plåt- och maskinverkstaden kommer du att arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av god kamratskap och stora möjligheter till variation i arbetet.
Du kommer att utföra svetsning, plåtbearbetning samt skärarbeten på containrar, komprimatorer och övrig avfallsutrustning. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmuntras till att fatta egna beslut och samarbetar tillsammans med kollegor för att hitta de smartaste lösningarna.

Renovas verkstad är på väg in i ett nytt skede där vi håller på att bygga en helt ny modern verkstad för både tunga fordon och för plåt- och maskinarbeten. Det innebär helt nya och fräscha lokaler för både verkstad och kringutrymmen. Den ligger i Säve på Hisingen och den byggs med hållbarhet och miljö som utgångspunkter. En verkligt spännande resa där du som medarbetare har möjlighet att vara med och påverka framtidens arbetsplats!

Vi kommer att intervjua och anställa personer löpande när det finns behov så skicka in din intresseanmälan redan idag. Provanställning tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande kompetens från exempelvis KY-utbildning och/eller erfarenhet av plåtslageri- och svetsarbete.

Du skall ha förmåga att självständigt utifrån ritningsunderlag utföra reparationer och nytillverkning. Du behöver ha god kännedom om svets med båge, tig, mag, rörtråd samt plasmaskärning och gasskärning. Du skall även ha god vana med olika plåtbearbetningsmaskiner.
För tjänsten krävs också att du har god datakunskap.
Travers- säkra lyft samt lift-och truckkort är meriterande

Egenskaper som vi värdesätter på arbetsplatsen är att du är ansvarsfull och driven och tar initiativ till att arbetet går framåt oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra. Du har förmåga att samarbeta för att utföra uppgifter och nå mål och du verkar för ett respektfullt arbetsklimat. Vi ser också gärna att du är intresserad av utveckling och ser möjligheter till förändringar och förbättringar i arbetet.

ÖVRIGT
På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar ATK-tid, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Inredningsmontörer till kund i Göteborg

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Okt 19
För kunds räkning söker vi Inredningsmontörer med servicekänsla till Göteborg. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad Inredningsmontörer som har erfarenhet av ett arbete där service och kundbemötande är en självklarhet. Dina främsta arbetsuppgifter är att leverera och montera inredning på plats till olika kunder. Vi förväntar oss av dig att du alltid vill göra en nöjd kund om möjligt ännu nöjdare!

Arbetsuppgifter
Leverera och montera möbler till företagets slutkunder.
Hantera daglig kundkontakt.


Om dig som söker
Vi söker dig som ser dig själv som en "handyman" som gillar att montera och är praktiskt lagd. Det är viktigt att du är serviceinriktad, självgående och hugger i och hjälper till där det behövs.

Du ska vilja ha en vardag fylld med kundkontakt, leverera service och skapa merförsäljning. Som person är du noggrann, engagerad och handlingskraftig som har förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:

God svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av montering och service är meriterande.
B-körkort är meriterande (ej ett krav).


Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor
Arbetstid: Dagtid, 07:00-16:00.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande visstid-/provanställning.
Start: Omgående.
Placering: Göteborg.

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Ansök nu

Operatör till kund i Angered!

Färgare
Läs mer Okt 19
Trivs du att arbeta fysiskt i högt tempo och mot uppsatta mål? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu duktiga operatörer till ett spännande uppdrag i Angered.

I rollen som operatör kommer du framför allt att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktions avbrott, sköta maskiner manuellt och hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter. Kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av hantering av textiler, packning, tvättning, sortering.

Vi söker dig som:

- Är 20 år eller äldre
- Behärskar svenska språket i både tal och skrift
- Stresstålig och tycker om att jobba i ett högt tempo
- Kan arbeta i skift
- Har god fysik
- Arbetslös
- Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av produktion eller liknande, industriellt arbete och någon form av maskinarbete.


Meriterande:

- B-körkort
- Truckkort
- Tidigare lagervana
- Berättigad till nystartsjobb


Övrig information:

- Omfattning: Heltid
- Arbetstider: Dag: måndag-torsdag 06:00-14:42, fredag 06:00-12:42
Kväll: måndag-torsdag 14:00-22:30, fredag 12:00-17:307.
- Ort: Angered, Göteborg.


iobb rekrytering är ett socialt företag som verkar för att fler människor skall komma in på arbetsmarknaden. Våra kandidater är långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar som av olika anledningar stått utanför arbetsmarknaden. Sedan starten 2019 har vi tillsammans med våra kunder hjälpt över ett hundratal personer till en anställning.

Skicka gärna in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Inredningsmontörer till kund i Göteborg

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Nov 23
För kunds räkning söker vi Inredningsmontörer med servicekänsla till Göteborg. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad Inredningsmontörer som har erfarenhet av ett arbete där service och kundbemötande är en självklarhet. Dina främsta arbetsuppgifter är att leverera och montera inredning på plats till olika kunder. Vi förväntar oss av dig att du alltid vill göra en nöjd kund om möjligt ännu nöjdare!

Arbetsuppgifter
Leverera och montera möbler till företagets slutkunder.
Hantera daglig kundkontakt.


Om dig som söker
Vi söker dig som ser dig själv som en "handyman" som gillar att montera och är praktiskt lagd. Det är viktigt att du är serviceinriktad, självgående och hugger i och hjälper till där det behövs.

Du ska vilja ha en vardag fylld med kundkontakt, leverera service och skapa merförsäljning. Som person är du noggrann, engagerad och handlingskraftig som har förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:

God svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av montering och service är meriterande.
B-körkort är meriterande (ej ett krav).


Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor
Arbetstid: Dagtid, 07:00-16:00.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande visstid-/provanställning.
Start: Omgående.
Placering: Göteborg.

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Ansök nu

Svetsare till mekanisk verkstad i Göteborg

Svetsare, manuell
Läs mer Okt 14
Om tjänsten
I rollen som svetsare kommer du arbeta med manuell svetsning inom metallindustrin. Du kommer svetsa i olika metoder och att använda dig av MIG/MAG/TIG. Inga svetslicenser krävs, men däremot behöver du vara duktig på att läsa ritningar, ha en känsla för svetsning på fri hand samt att du har erfarenhet av att ha arbetat i olika material och tjocklekar. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en viktig del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos DFDS Professionals och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till direktanställning till vår kund.Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet inom verkstadsarbete och tidigare erfarenhet av svetsning. Du har tidigare arbetat i en verkstadsmiljö och har bearbetat plåt med hjälp av olika maskiner och verktyg.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Krav för tjänsten

För att vara aktuell för tjänsten krävs:

- Tidigare arbetslivserfarenhet av svetsning - TIG/MIG/MAG
- God materialkännedom
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Goda kunskaper i svenska - tal och skrift


Det är meriterande om du även har en svetsutbildning.

Ambulerandekonsult:

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

Sökord
DFDS | Göteborg

Ansök nu

Däckservice

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jan 21
Arbetsplatsen ligger i Göteborg (Hisingen), Bäcktuvevägen 6 och där sysslar vi med tre olika bilvårdslinjen:
- Bilvård, biltvätt, rekond, lackskydds behandlingar, wraping, solfilm
-Däckservice, däckförvaring -och försäljning,
-Service och reparationer.
Gillar du bilar och bilvård och har du erfarenhet inom bilvård och däckservice är du rätt kandidat för vår verksamhet.
Vi söker 3 medarbetare på heltid som kan jobba inom bilvård och däckservice.
Att ha anställningsstöd är meriterande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Okt 12
Vill du vara med och utföra avancerad tillverkning av komponenter genom att fräsa, svarva, gnista och borra i komplicerade material?

För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer till ett mycket kompetent och härligt gäng som arbetar i en spännande och växande bransch med många utmaningar.

Det är därför viktigt att du gillar att lära dig nya saker, att du kan ta eget ansvar och att du har en positiv attityd för att trivas hos kunden. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror dessutom på mångfald och jämställdhet och att olika erfarenheter är en styrka.

Kriterier:

Utbildning från industritekniskt gymnasium eller motsvarande

Behärskar du något utav styrsystemen Siemens, Fanuc eller Heidenhain

Lagspelare som arbetar systematiskt och är noggrant och resultatinriktat

Talar och skriver svenska flytande

Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av CNC-bearbetning, ritningsläsning, har truckkort och att du behärskar engelska i tal och skrift.


Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Svetsare/Industrirörmontör

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 19
Transportledningar I Gbg AB bildades 1953 och vi är ett företag med över 60 års erfarenhet av främst konstruktion, tillverkning och montage av rör, pumpar samt underhåll i oljehamnar och terminaler.
Vi söker dig som har utbildning inom svetsning. Utöver detta ser vi helst att du har några års praktisk erfarenhet inom svetsning/industrirörmontage.
Som person är du arbetsvillig, pålitlig, självgående och har en hög arbetsmoral. Vid tillsättande av denna tjänst kommer en stor vikt att ligga på personlighet.
Du kommer att arbeta med svetsning och montage av rörledningar, smide samt underhåll i oljehamnar.

Ansök nu

Plåtslagare i Göteborg

Tunnplåtslagare
Läs mer Jan 25
Om Vefast Ventilation
Nu finns det en möjlighet för dig som är praktiskt lagd och som vill arbeta med tillverkning av ventilationskanaler i tunnplåt hos en trygg och stabil arbetsgivare.
Vefast Ventilation startades 1994 och har sedan dess tillverkat ventilationskanaler och detaljer av hög kvalitet, till snabb service och med en familjär fingertoppskänsla. Förutom att Vefast Ventilation är familjeägt så är det också en familjär känsla som genomsyrar hela verksamheten. Med tanke på att vi har goda kundrelationer och en växande orderingång så söker vi nu fler medarbetare till vår produktion.
Arbetsuppgifter
Hos oss utför du ett hantverk där du med hjälp av handverktyg och maskiner tillverkar rektangulära ventilationskanaler. I ditt arbete använder du exempelvis falsmaskin, knäck, vals, tryckluftshammare, punktsvets och diverse handverktyg. Du hjälper också till att förbereda transporter ut till kund. Förutom att det är ett tungt fysiskt arbete så innebär det också tidiga morgnar där du måndag till fredag börjar kl 06:30. Arbetet passar därför dig som är fysiskt stark och morgonpigg. Låter det som något för dig?
Vi söker dig som
Har en stark arbetsvilja, lätt för att lära och som är effektiv då arbetet hos oss utförs i ett högt tempo. Däremot är det viktigaste att du är noggrann och lyhörd till vad som ska göras då Vefast Ventilation har kvalitetscertifieringar som alla på arbetsplatsen behöver förhålla sig till. Som person är du flexibel och har lätt för att sätta dig in i befintliga arbetssätt. Du har inget emot att arbeta självständigt då du som person är självgående men du är också samarbetsvillig då det tunga arbetet ofta utförs tillsammans med dina kollegor.
För att vi alla ska förstå varandra behöver du behärska det svenska språket i såväl tal som skrift. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som plåtslagare, montör eller annan arbetsrelaterad erfarenhet ser vi det som meriterande. Om du däremot är helt ny men nyfiken på att lära dig yrket så är du också välkommen med din ansökan. Hos oss anpassas arbetet alltid efter den kompetens och erfarenhet som respektive person besitter.
Så vad säger du?
Är det dig som vi söker och vill du bli en del av vår gemenskap där vi under arbetstid jobbar hårt, på rasterna har pingisturnering och där vi på fritiden med jämna mellanrum arrangerar personalaktiviteter? I så fall ber vi dig att skicka in din ansökan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi går igenom ansökningarna löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonstiden löper ut.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med vår verkstadschef Christoffer.
Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetstider: Måndag till torsdag 06:30 – 16:00 och fredag 06:30 – 13:00
Start: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Teamleader till innovativa FlexQube!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Okt 7
Om FlexQube

FlexQube är en global leverantör av modulära och robusta industrivagnar inom materialhantering. Koncernen bildades 2010 och har sedan dess haft ambitionen att skapa en helt ny marknad. Idag har koncernen en säljorganisation som fokuserar på Europa och Nordamerika. FlexQubes mål är att hjälpa sina kunder att förbättra sin internlogistik och åstadkommer det genom att skapa unika materialvagnar med modulära byggblock, en innovativ designprocess och en stor kompetens inom internlogistik.

Idag är ett av FlexQubes största fokusområden att automatisera produktion genom egenutvecklad robotteknik och andra elektrifierade processer.

Om jobbet

Som Teamleader på FlexQube kommer du både vara en del av, och ha ett helhetsansvar över den operativa verksamheten inom ramen för montering. Ditt uppdrag är att se till att monteringen sker på ett effektivt och strukturerat sätt. Eftersom du själv är en del av den operativa verksamheten har du en unik möjlighet i att se förbättring och agerar där det behövs. Du kommer även fungera som ledare och exempelvis hålla i uppstartsmöten, leda i 5S och ständiga förbättringar samt följa upp mot leverans och kvalitét. Du rapporterar rapportera till den operativa chefen.

Du kommer även att vara högst delaktig i implementationen av den nya automatiserade produktionen.

Vidare i arbetsuppgifterna ingår det även att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor.

Produkterna är uppbyggda av stålkomponenter, rör och profiler som monteras ihop med hjälp av handverktyg så som skruvdragare, mutterknackare och nycklar. Arbetet innebär även att sätta produkter på pall, emballering och ibland plock av material. Se exempel på montering av en pallvagn:

https://vimeo.com/179454290

Om dig

För att lyckas i rollen som Teamleader på FlexQube ska du känna dig bekväm med att ha det övergripande ansvaret för montering och arbeta mot uppsatta mål. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och du trivs lika bra med att arbeta ensam som tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du kommer från en liknande roll där du haft teamledaransvar eller annan arbetsledande roll.

Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, då FlexQube är ett globalt bolag kan en del administrativa uppgifter förekomma på båda språken. Som person drivs du av att skapa goda relationer till både chefer och medarbetare och du motiverar hela teamet för att uppnå ett resultat som ni tillsammans kan vara stolta över.

Sammanfattat ser vi dig ha:

- Erfarenhet av montering, helst med inslag av robotteknik eller elektrifierade processer
- Tidigare tjänst med team- eller avdelningsansvar
- God förståelse engelska och svenska


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DFDS Professionals

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Det går ej att ansöka via mail.

Become one of us

The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

For more information, please visit dfds.com (http://dfds.com/) and professionals.dfds.com (http://professionals.dfds.com/)

Ansök nu

Teamleader till innovativa FlexQube!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Nov 14
Om FlexQube

FlexQube är en global leverantör av modulära och robusta industrivagnar inom materialhantering. Koncernen bildades 2010 och har sedan dess haft ambitionen att skapa en helt ny marknad. Idag har koncernen en säljorganisation som fokuserar på Europa och Nordamerika. FlexQubes mål är att hjälpa sina kunder att förbättra sin internlogistik och åstadkommer det genom att skapa unika materialvagnar med modulära byggblock, en innovativ designprocess och en stor kompetens inom internlogistik.

Idag är ett av FlexQubes största fokusområden att automatisera produktion genom egenutvecklad robotteknik och andra elektrifierade processer.

Om jobbet

Som Teamleader på FlexQube kommer du både vara en del av, och ha ett helhetsansvar över den operativa verksamheten inom ramen för montering. Ditt uppdrag är att se till att monteringen sker på ett effektivt och strukturerat sätt. Eftersom du själv är en del av den operativa verksamheten har du en unik möjlighet i att se förbättring och agerar där det behövs. Du kommer även fungera som ledare och exempelvis hålla i uppstartsmöten, leda i 5S och ständiga förbättringar samt följa upp mot leverans och kvalitét. Du rapporterar rapportera till den operativa chefen.

Du kommer även att vara högst delaktig i implementationen av den nya automatiserade produktionen.

Vidare i arbetsuppgifterna ingår det även att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor.

Produkterna är uppbyggda av stålkomponenter, rör och profiler som monteras ihop med hjälp av handverktyg så som skruvdragare, mutterknackare och nycklar. Arbetet innebär även att sätta produkter på pall, emballering och ibland plock av material. Se exempel på montering av en pallvagn:

https://vimeo.com/179454290

Om dig

För att lyckas i rollen som Teamleader på FlexQube ska du känna dig bekväm med att ha det övergripande ansvaret för montering och arbeta mot uppsatta mål. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och du trivs lika bra med att arbeta ensam som tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du kommer från en liknande roll där du haft teamledaransvar eller annan arbetsledande roll.

Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, då FlexQube är ett globalt bolag kan en del administrativa uppgifter förekomma på båda språken. Som person drivs du av att skapa goda relationer till både chefer och medarbetare och du motiverar hela teamet för att uppnå ett resultat som ni tillsammans kan vara stolta över.

Sammanfattat ser vi dig ha:

- Erfarenhet av montering, helst med inslag av robotteknik eller elektrifierade processer
- Tidigare tjänst med team- eller avdelningsansvar
- God förståelse engelska och svenska


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DFDS Professionals

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Det går ej att ansöka via mail.

Become one of us

The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

For more information, please visit dfds.com (http://dfds.com/) and professionals.dfds.com (http://professionals.dfds.com/)

Ansök nu

Maskinoperatörer till Tenneco Daros - Mölnlycke

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Okt 6
Erbjudande


Just nu söker vi på Storesupport personer som har erfarenhet inom industribranschen till rollen som maskinoperatör på Tenneco Daros i Mölnlycke. Vi söker framför allt dig som är prestigelös och lockas av ett arbete som värdesätter din noggrannhet. Om du dessutom motiveras av att nå resultat tillsammans med ditt team kommer du verkligen att trivas med arbetsuppgifterna i den här rollen. Välkommen med din ansökan till oss på Storesupport!

Om jobbet som montörer

I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta med att styra maskiner i industriell miljö. Arbetet innefattar bland annat ritningsläsning och arbete med mätteknik. Vi ser gärna att du har kunskap av detta sedan tidigare för att få en så snabb och smidigt start som möjligt.

Arbetet är i första hand förlagt i tvåskift, fördelat på dagskift 06:00-14:30 och kvällsskift 14:30-23:30.

Är du rätt för rollen som montörer ?

Tenneco Daros söker dig som:

- har erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller motsvarande inom industribranschen
- har utbildning på minst gymnasial nivå
- kan tala och förstå svenska språket flytande
- goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Innehar B-körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med LEAN och erfarenhet från CNC, men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid att hitta rätt person!

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Dessutom har du en prestigelös inställning där du sätter laget framför jaget. Slutligen har du förmågan att bibehålla lugnet om det uppstår problem.

För såväl oss på Jobandtalent som Tenneco Daros är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Tenneco Daros

Tenneco Daros är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 80 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är vi världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB produktionsanläggning finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 145 anställda. Läs vidare på www.tenneco.com

Om Storesupport
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/).

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tekniker/Kvalitetskontrollant

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Sep 30
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav att utföra service på mindre maskiner, skruva i sär och kontrollera komponenter samt även utföra lättare reparationer.

Arbetstiderna är 07:00 - 16:00 måndag - fredag, och företaget i sig är beläget ute i Västra Frölunda. Det finns goda pendlingsmöjligheter men även tillgång till parkering om du kör bil till och från jobbet.

Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, och är van utav att jobba med dels verktyg men även kan läsa och förstå lättare ritningsanvisningar.

Då tjänsterna samt utbildningen ute hos kund startar upp under v.41 så det viktigt att du finns tillgänglig för start redan här i mitten utav oktober.

Vidare ser vi gärna att du är en ansvarstagande och driven person. Arbetsuppgifterna kommer att utföras såväl självständigt som tillsammans med andra kollegor så vi ser det som en självklarhet att du är van och trivs med att samarbeta och jobba tillsammans med dina kollegor,

Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

Vid eventuella frågor så är du varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Tobias Wolfgang på 072-500 26 77

Ansök nu

WRKFRC söker montörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 27
WRKFRC söker montörer.

Vi som bemanningsföretag skapar möjligheter för dig som idag söker jobb eller idag har arbete men redo för nya möjligheter.

WRKFRC växer och vi söker nu montörer för svensk tillverkningsindustri inom Västra Götalandsregionen. Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare så är du välkommen hos oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja till att bli en bra ambassadör för oss hos våra kunder. Vi sätter våra medarbetare i fokus och jobbar i nära samarbete med alla i vår organisation, alla är lika viktiga.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en fördel men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vårt samarbete med våra kunder är långsiktiga och för dig som medarbetare finns stor chans till anställning hos våra kundföretag. Vi ser att du är en positiv och arbetsam person som är beredd att ta ansvar. För att du ska lyckas hos oss så krävs att du är flexibel.

Vi jobbar under bemanningsavtalet vilket innebär att det kan vara varierande arbetstider samt uppdrag inom det geografiska området som vårt avtal hänvisar till. Du behärskar svenska i tal och skrift och har minst gymnasieutbildning. Då vi arbetar med bredd inom svensk industri så söker vi montörer inom området.

-Elektronik

-Automotive

-Medicin

-Mekanik

-Mekatronik

Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Ansök nu

Bilplåtslagare till Tagene

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Jan 26
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss.

I din roll som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt. Du rapporterar till verkstadschefen.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav

• Svenska i tal och skrift
• Körkort
• Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande

• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Tjänsten avser heltid 07–16 på vår anläggning i Tagene, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 10/3–23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamleader till innovativa FlexQube!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Okt 4
Om FlexQube

FlexQube är en global leverantör av modulära och robusta industrivagnar inom materialhantering. Koncernen bildades 2010 och har sedan dess haft ambitionen att skapa en helt ny marknad. Idag har koncernen en säljorganisation som fokuserar på Europa och Nordamerika. FlexQubes mål är att hjälpa sina kunder att förbättra sin internlogistik och åstadkommer det genom att skapa unika materialvagnar med modulära byggblock, en innovativ designprocess och en stor kompetens inom internlogistik.

Idag är ett av FlexQubes största fokusområden att automatisera produktion genom egenutvecklad robotteknik och andra elektrifierade processer.

Om jobbet

Som Teamleader på FlexQube kommer du både vara en del av, och ha ett helhetsansvar över den operativa verksamheten inom ramen för montering. Ditt uppdrag är att se till att monteringen sker på ett effektivt och strukturerat sätt. Eftersom du själv är en del av den operativa verksamheten har du en unik möjlighet i att se förbättring och agerar där det behövs. Du kommer även fungera som ledare och exempelvis hålla i uppstartsmöten, leda i 5S och ständiga förbättringar samt följa upp mot leverans och kvalitét. Du rapporterar rapportera till den operativa chefen.

Du kommer även att vara högst delaktig i implementationen av den nya automatiserade produktionen.

Vidare i arbetsuppgifterna ingår det även att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor.

Produkterna är uppbyggda av stålkomponenter, rör och profiler som monteras ihop med hjälp av handverktyg så som skruvdragare, mutterknackare och nycklar. Arbetet innebär även att sätta produkter på pall, emballering och ibland plock av material. Se exempel på montering av en pallvagn:

https://vimeo.com/179454290

Om dig

För att lyckas i rollen som Teamleader på FlexQube ska du känna dig bekväm med att ha det övergripande ansvaret för montering och arbeta mot uppsatta mål. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och du trivs lika bra med att arbeta ensam som tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du kommer från en liknande roll där du haft teamledaransvar eller annan arbetsledande roll.

Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, då FlexQube är ett globalt bolag kan en del administrativa uppgifter förekomma på båda språken. Som person drivs du av att skapa goda relationer till både chefer och medarbetare och du motiverar hela teamet för att uppnå ett resultat som ni tillsammans kan vara stolta över.

Sammanfattat ser vi dig ha:

- Erfarenhet av montering, helst med inslag av robotteknik eller elektrifierade processer
- Tidigare tjänst med team- eller avdelningsansvar
- God förståelse engelska och svenska


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DFDS Professionals

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Det går ej att ansöka via mail.

Become one of us

The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

For more information, please visit dfds.com (http://dfds.com/) and professionals.dfds.com (http://professionals.dfds.com/)

Ansök nu

Montör med avdelningsansvar till innovativa FlexQube!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Sep 19
Vi på DFDS Professionals söker nu en montör hos FlexQube som är mitt i en utvecklingsresa där du får vara med och verkligen göra skillnad!

Om FlexQube

FlexQube är en global leverantör av modulära och robusta industrivagnar inom materialhantering. Koncernen bildades 2010 och har sedan dess haft ambitionen att skapa en helt ny marknad. Idag har koncernen en säljorganisation som fokuserar på Europa och Nordamerika. Tillverkningen sker i Sverige för den europeiska marknaden och i South Carolina, USA för den nordamerikanska och mexikanska marknaden. FlexQubes mål är att hjälpa sina kunder att förbättra sin internlogistik och åstadkommer det genom att skapa unika materialvagnar med modulära byggblock, en innovativ designprocess och en stor kompetens inom internlogistik.

Om jobbet

Som montörsansvarig för FlexQube kommer du både vara en del av, och ha ett helhetsansvar över den operativa verksamheten inom ramen för montering. Ditt uppdrag är att se till att monteringen sker på ett effektivt och strukturerat sätt och att samtliga delar flyter på som det ska. Eftersom du själv är en del av den operativa verksamheten har du en unik möjlighet i att se förbättring och agerar det där det behövs. Du kommer även fungera som ledare och exempelvis hålla i uppstartsmöten och rapportera till den operativa chefen.

Vidare i arbetsuppgifterna ingår det även att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor.

Produkterna är uppbyggda av stålkomponenter, rör och profiler som monteras ihop med hjälp av handverktyg så som skruvdragare, mutterknackare och nycklar. Arbetet innebär även att sätta produkter på pall, emballering och ibland plock av material. Se exempel på montering av en pallvagn:

https://vimeo.com/179454290

Om dig

För att lyckas i rollen som montörsansvarig på FlexQube tror vi att du är bekväm med att ha det övergripande ansvaret och att du gärna arbetar mot högt uppsatta mål. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och du trivs lika bra med att arbeta ensam som tillsammans med dina kollegor.

Vi tror även att du har tidigare erfarenhet av en roll med ansvar eller en teamledarroll. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, då FlexQube är ett globalt bolag kan en del administrativa uppgifter förekomma på båda språken. Som person drivs du av att skapa goda relationer till både chefer och medarbetare och du motiverar hela teamet för att uppnå ett resultat som ni tillsammans kan vara stolta över.

För att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och noggrannhet. Godkänd gymnasieutbildning är ett krav samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DFDS Professionals

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Det går ej att ansöka via mail.

Become one of us

The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

For more information, please visit dfds.com (http://dfds.com/) and professionals.dfds.com (http://professionals.dfds.com/)

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 10
Om tjänsten
Vi söker en svetsare till en av våra kunder i Torslanda!

Arbetsuppgifter: Svetsning av stora och små konstruktioner enligt ritningar.
Arbetstider: Dagtid.

Önskemål för tjänsten:
- Erfarenhet av MIG/MAG samt rörtråd.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Nu söker vi CNC operatörer till vår kund Federal Mogul!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 12
Har du erfarenhet som maskinoperatör? Vill du jobba på ett globalt företag som är världsledande i sin bransch? Då ska du söka detta lediga jobb som maskinoperatör hos Federal Mogul i Göteborg/Mölnlycke!

Om Federal Mogul
Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda. Läs vidare på www.federalmogul.com.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att:

* köra och ställa CNC-styrda fräsar
* göra mätningar och justeringar,
* arbeta med säkerhet, arbetsmiljö och miljökrav

Vad krävs för jobbet?
Du har CNC- utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har datorvana och kunskap inom ritningsläsning. Om du har truck- eller traverskort är det meriterande och har du jobbat med lean förut är det extra bra.

Vem är du?
För att vara rätt för jobbet måste du trivas i en produktionsmiljö och ha ett intresse för teknik. Du är en noggrann och effektiv person som är mån om att göra ett bra jobb och tycker om att ta ansvar. Du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete. Du har en positiv inställning, är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team men du klarar också av att arbeta självständigt. Vi jobbar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet och du får gärna ha ett intresse av att bidra i detta arbete. Du har god svenska i tal och skrift.

Anställningsform:

Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Verkstadschef till Speedy Bilservice i Högsbo!

Fordonsmontör
Läs mer Sep 16
Verkstadschef till Speedy Bilservice i Högsbo!

OM Förtaget??????

Speedy Bilservice är en snabbverkstadskedja i Sverige som expanderar kraftigt. Vi ingår i koncernen MEKO-Group med 41 verkstäder. Hos oss är kunden alltid i fokus och vår ambition är att hjälpa kunden så fort som möjligt. Vi som jobbar på Speedy har roligt tillsammans och det smittar av sig på kunderna. Vår kundnöjdhet ökar ständigt och ligger idag på 4,7 av 5.

Arbetsbeskrivning

Är du en person med ett gediget bilintresse, teknisk kunnig med erfarenhet från verkstadsmiljö? Brinner du för god service? Är du en naturlig ledare med engagemang och driv? Då kan du vara den vi söker!

Speedy Bilservice söker nu en verkstadschef till anläggningen i Högsbo. Som verkstadschef har du det yttersta ansvaret för driften av anläggningen. Du kommer vara en nyckelperson och delaktig i Speedys framgångar. Tillsammans med ditt sammansvetsade team jobbar du för att ge förstklassig service och att ta kundnöjdheten till nya höjder. Du är företagets ansikte utåt i kundmottagning, du leder, fördelar samt planerar arbetet i verkstaden.Din Profil

För att vara aktuell för denna tjänst söker vi dig som med fördel har en?fordonsteknisk utbildning och ett par års dokumenterad erfarenhet som mekaniker på bilverkstad.?Du kan även ha tillägnat dig motsvarig kunskap på annat sätt. Det är viktigt att du har förståelse för branschen, har stort kundfokus och förmågan att coacha och utveckla ditt team. Arbetsledning är något du brinner för då du alltid strävar efter att få andra att växa.?

Du får gärna ha erfarenhet från arbetsledning, men dina personliga egenskaper är viktigare då det yttersta personalansvaret för teamet ligger hos din överordnade chef som också kommer att coacha dig till framgång. Du är en självgående och driftig person som kan hantera dina arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. Att arbeta med hög kvalitet och kundnöjdhet är en självklarhet för dig.?

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och rör dig obehindrat i digitala miljöer. Du innehar B-körkort.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Amarelle & Partners. För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringspartnern Martin Amarelle på martin@amarelle.se.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Högsbo

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Nu söker vi händiga däckskiftare i Göteborg!

Fordonsmontör
Läs mer Sep 15
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysiskt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong!

ARBETSBESKRIVNING

- Utföra hjulskifte på personbilar
- Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder
- Jobbet utförs på dagtid mån-fre
- Arbetsstart i Oktober


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av hjulskifte
- Bra humör och god arbetsmoral
- B-körkort


MERITERANDE

- Tidigare jobbat på däckverkstad
- Truckkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har möjlighet att jobba heltid från Oktober till slutet på December.
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Maskinoperatörer till kommande uppdrag i Göteborg!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 18
Maskinoperatörer till kommande uppdrag i Göteborg!

Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på maskinövervakning och truckkörning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett väletablerat, spännande och framgångsrikt företag!

Om tjänsten

I rollen som maskinoperatör kommer du först och främst att hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter och övervaka maskiner och ansvara för den dagliga driften på avdelningen. Utöver det kommer du även att ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Det kan även förekomma en del truckkörning på arbetsplatsen.

Vad krävs för jobbet?

• Truckkort
• Tidigare erfarenhet inom området

Vem söker vi?

Vi söker dig som har hög kompetens inom maskinövervakning, truckkörning och erfarenhet av industriellt arbete. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Anställningsform

Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Adecco söker CNC-operatörer till vår kund i Göteborg!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Dec 13
Är du CNC-operatör och letar efter en ny arbetsmöjlighet? Vi söker nu efter erfarna CNC-operatörer till våra kunder runt om i Göeborg!

Om tjänsten
Det är ett konsultuppdrag där anställningen är hos oss på Adecco. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Vanligtvis finns det ett flertal maskiner som styr de olika processerna i fabriken och du ser till så att driften fungerar. Du ställer in maskinerna efter ritningar för att tillverka detaljer. Utöver att ansvara för maskinerna kommer du utföra kvalitetskontroller, ställ, underhåll och ständiga förbättringar.

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Skiftgång för att säkerställa driften för maskiner
- Ritningsläsning
- Kvalitetskontroller och underhåll

Om dig
Vi söker dig som har grundläggande utbildning för CNC-teknik samt programmering. Du ska ha god datorvana, mättekniska kunskaper samt erfarenhet av att utläsa processbeskrivningar. Vidare bör du ha förståelse inom LEAN-produktion samt kunskap att utföra praktiska underhållsarbeten.
Som person är du driven och initiativtagande som är beredd på att hugga i om det krävs. Du bör även ha en god förmåga att analysera, planera och genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Då du jobbar nära dina kollegor bör du ha en god samarbetsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:
- Grundläggande utbildning för CNC-teknik samt programmering
- Mättekniska kunskaper samt erfarenhet att utläsa processbeskrivningar
- Flytande i svenska och någorlunda hantera engelska
- Truckkort är meriterande

Om Adecco

Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Denna tjänst är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Uppdraget tillsätts omgående och förväntas fortlöpa på heltid. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

FAT-Service Tekniker/Service Ingenjörer (3 tjänster, Göteborg, Sverige)

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Jan 13
MAN Energy Solutions gör det möjligt för sina kunder att uppnå hållbart värdeskapande i övergången till en koldioxidneutral framtid. Genom att ta itu med morgondagens utmaningar inom marin-, energi- och industrisektorn förbättrar vi effektiviteten och prestandan på en systematisk nivå. Vi har varit ledande inom avancerad teknik i mer än 250 år och erbjuder en unik produktportfölj. Med huvudnkontoret i Tyskland, har vi idag cirka 14000 anställda och finns i fler än 120 länder. Vårt varumärke för eftermarknad, MAN PrimeServ, erbjuder ett stort nätverk av servicecenter till våra kunder över hela världen.
I våran svenska verksamhet är vi cirka 60 medarbetare. Vi har både vårat kontor och vår verkstad på oljevägen ute i arendal. Till våran verksamhet söker vi nu efter 1 service tekniker och 2 service ingengörer för att arbeta i våran testanställning för PVU (pump vaporizer unit) Mer om denna produkt hittar du här:
https://www.man-es.com/marine/products/pump-vaporizer-unit
Våra PVU är designade på vårat kontor i Danmark som också har sälj och projekt ansvaret. Dom byggs av underentreprenörer och skickas till Göteborg för FAT (factory acceptance test) där kund och klassningssällskap medverkar fysiskt eller på teams.
Dina arbetsuppgifter:
§ Att utföra tester i våran FAT-anläggning, inklusive att utföra förarbete för FAT, mobilisering och demobilisering av PVU: er i testbädden.
§ Att utföra olika arbetsuppgifter i vår verkstad inklusive tekniska arbeten, rengöring, körning av truck, hantera inkommande och utgående leveranser etc.
§ Erbjuda teknisk support internt såväl som externt.
§ Till tjänsterna som FAT- Ingenjör kommer du även att vara den som kör PVU under test med kund och klassningssällskap samt skriva slutrapporten.
Vem är du:
§ För samtliga tjänster krävs det att du har ett stort tekniskt intresse.
§ Du är en lagspelare och gillar att jobba i team, ibland under tidspress och tighta deadlines.
§ Du talar och skriver engelska obehindrat.
§ Du har en god datorvana.
§ Truckkort är meriterande.
§ Till tjänsterna som serviceingenjör ser vi gärna att du har en teknisk utbildning relevant för tjänsten.
§ Till tjänsten som servicetekniker så är det meriterande med kunskap av styr och reglerteknik.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb i en föränderlig och spännande miljö. Du kommer att vara en del av ett lokalt team med förmånen att också arbeta i ett stort globalt företag. Vi är ett team som strävar efter att ha en öppen företagskultur och en flexibel arbetsmiljö. MAN Energy Solutions erbjuder stora möjligheter att utvecklas och växa på både en professionell och personlig nivå. Vi erbjuder kompetensutveckling genom våra egna akademier runt om i Europa, PrimeServ Academy. Vi har kollektivavtal med Teknikföretagen / IF Metall och erbjuder goda förmåner så som sjukvårdsförsäkring, möjlighet till att leasa personalbil och friskvårdsbidrag.
Hur ansöker du?
Vi stöder mångfald och strävar efter en jämställd arbetsplats och ser därför fram emot att ett brett utbud av ansökningar, senast den 28/2-2023.
Vänligen skicka din ansökan till recruitment-se@man-es.com .Märk din ansökan med ”FAT-Tekniker” eller ”FAT Ingenjör”.
För mer information om oss och tjänsten besök oss gärna på:
https://man-es.com/
Kolla in oss på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=BE4_tH23Ho4

Ansök nu

Elektronikmontör till Vandewiele Sweden i Mölndal!

Elektronikmontör
Läs mer Jan 4
Nu söker vi dig som vill arbeta som elektronikmontör hos vår kund Vandewiele Sweden!
Företaget ligger i utkanten av Göteborg och tillverkar och marknadsför kretskort och andra moduler för industriella processer och är marknadsledande inom dessa produkter. Att arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet.

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du behöver ha ett tekniskt intresse och helst en längre erfarenhet inom det produktionstekniska. Du ska ha monterat tidigare och är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Har du ett intresse av att meka på din fritid ser vi detta som ett plus.

Meriterande

• Förståelse för ESD- och IPC-standarden
• Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
• Erfarenhet av manuell lödning
• Erfarenhet av elektronikbranschen
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Teknisk utbildning
• Giltigt IPC-certifikat
• Arbetat i renrum
• Körkort och tillgång till bil

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/2-skift/Mölndal

Tillträdesdag

Omgående/efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Lackerare

Lackerare
Läs mer Jan 9
Om rollen  
Vi söker nu efter en billackerare för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda lackskador och reparation av kaross. Du kommer huvudsakligen arbeta med krockskadade och rostskadade bilar. Det som ska åtgärdas kan t.e.x. vara plast- och plåtskador, rostskador och repor. 
Din profil  
Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning - på minst gymnasienivå - med inriktning mot karosseri och lackering. Meriterande är om du erfarenhet av arbete som billackerare på en skadeverkstad.  
Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi att du har ett modernt tekniskt kunnande. Meriterande är om du även har kunskaper/erfarenhet i skadekalkylering.  
Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och har sinne för färg och form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Det viktigaste för oss är dock din inställning och nyfikenhet. Att du är driven och vill lära dig mer om yrket. 
B-körkort är ett krav. 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter samt en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.  
Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu