Industriell tillverkning jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Industriell tillverkning i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Tekniker/Kvalitetskontrollant

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Sep 30
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav att utföra service på mindre maskiner, skruva i sär och kontrollera komponenter samt även utföra lättare reparationer.

Arbetstiderna är 07:00 - 16:00 måndag - fredag, och företaget i sig är beläget ute i Västra Frölunda. Det finns goda pendlingsmöjligheter men även tillgång till parkering om du kör bil till och från jobbet.

Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, och är van utav att jobba med dels verktyg men även kan läsa och förstå lättare ritningsanvisningar.

Då tjänsterna samt utbildningen ute hos kund startar upp under v.41 så det viktigt att du finns tillgänglig för start redan här i mitten utav oktober.

Vidare ser vi gärna att du är en ansvarstagande och driven person. Arbetsuppgifterna kommer att utföras såväl självständigt som tillsammans med andra kollegor så vi ser det som en självklarhet att du är van och trivs med att samarbeta och jobba tillsammans med dina kollegor,

Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

Vid eventuella frågor så är du varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Tobias Wolfgang på 072-500 26 77

Ansök nu

WRKFRC söker montörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 27
WRKFRC söker montörer.

Vi som bemanningsföretag skapar möjligheter för dig som idag söker jobb eller idag har arbete men redo för nya möjligheter.

WRKFRC växer och vi söker nu montörer för svensk tillverkningsindustri inom Västra Götalandsregionen. Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare så är du välkommen hos oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja till att bli en bra ambassadör för oss hos våra kunder. Vi sätter våra medarbetare i fokus och jobbar i nära samarbete med alla i vår organisation, alla är lika viktiga.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en fördel men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vårt samarbete med våra kunder är långsiktiga och för dig som medarbetare finns stor chans till anställning hos våra kundföretag. Vi ser att du är en positiv och arbetsam person som är beredd att ta ansvar. För att du ska lyckas hos oss så krävs att du är flexibel.

Vi jobbar under bemanningsavtalet vilket innebär att det kan vara varierande arbetstider samt uppdrag inom det geografiska området som vårt avtal hänvisar till. Du behärskar svenska i tal och skrift och har minst gymnasieutbildning. Då vi arbetar med bredd inom svensk industri så söker vi montörer inom området.

-Elektronik

-Automotive

-Medicin

-Mekanik

-Mekatronik

Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Ansök nu

Montör med avdelningsansvar till innovativa FlexQube!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Sep 19
Vi på DFDS Professionals söker nu en montör hos FlexQube som är mitt i en utvecklingsresa där du får vara med och verkligen göra skillnad!

Om FlexQube

FlexQube är en global leverantör av modulära och robusta industrivagnar inom materialhantering. Koncernen bildades 2010 och har sedan dess haft ambitionen att skapa en helt ny marknad. Idag har koncernen en säljorganisation som fokuserar på Europa och Nordamerika. Tillverkningen sker i Sverige för den europeiska marknaden och i South Carolina, USA för den nordamerikanska och mexikanska marknaden. FlexQubes mål är att hjälpa sina kunder att förbättra sin internlogistik och åstadkommer det genom att skapa unika materialvagnar med modulära byggblock, en innovativ designprocess och en stor kompetens inom internlogistik.

Om jobbet

Som montörsansvarig för FlexQube kommer du både vara en del av, och ha ett helhetsansvar över den operativa verksamheten inom ramen för montering. Ditt uppdrag är att se till att monteringen sker på ett effektivt och strukturerat sätt och att samtliga delar flyter på som det ska. Eftersom du själv är en del av den operativa verksamheten har du en unik möjlighet i att se förbättring och agerar det där det behövs. Du kommer även fungera som ledare och exempelvis hålla i uppstartsmöten och rapportera till den operativa chefen.

Vidare i arbetsuppgifterna ingår det även att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor.

Produkterna är uppbyggda av stålkomponenter, rör och profiler som monteras ihop med hjälp av handverktyg så som skruvdragare, mutterknackare och nycklar. Arbetet innebär även att sätta produkter på pall, emballering och ibland plock av material. Se exempel på montering av en pallvagn:

https://vimeo.com/179454290

Om dig

För att lyckas i rollen som montörsansvarig på FlexQube tror vi att du är bekväm med att ha det övergripande ansvaret och att du gärna arbetar mot högt uppsatta mål. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och du trivs lika bra med att arbeta ensam som tillsammans med dina kollegor.

Vi tror även att du har tidigare erfarenhet av en roll med ansvar eller en teamledarroll. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska, då FlexQube är ett globalt bolag kan en del administrativa uppgifter förekomma på båda språken. Som person drivs du av att skapa goda relationer till både chefer och medarbetare och du motiverar hela teamet för att uppnå ett resultat som ni tillsammans kan vara stolta över.

För att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och noggrannhet. Godkänd gymnasieutbildning är ett krav samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DFDS Professionals

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Det går ej att ansöka via mail.

Become one of us

The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

For more information, please visit dfds.com (http://dfds.com/) and professionals.dfds.com (http://professionals.dfds.com/)

Ansök nu

Verkstadschef till Speedy Bilservice i Högsbo!

Fordonsmontör
Läs mer Sep 16
Verkstadschef till Speedy Bilservice i Högsbo!

OM Förtaget??????

Speedy Bilservice är en snabbverkstadskedja i Sverige som expanderar kraftigt. Vi ingår i koncernen MEKO-Group med 41 verkstäder. Hos oss är kunden alltid i fokus och vår ambition är att hjälpa kunden så fort som möjligt. Vi som jobbar på Speedy har roligt tillsammans och det smittar av sig på kunderna. Vår kundnöjdhet ökar ständigt och ligger idag på 4,7 av 5.

Arbetsbeskrivning

Är du en person med ett gediget bilintresse, teknisk kunnig med erfarenhet från verkstadsmiljö? Brinner du för god service? Är du en naturlig ledare med engagemang och driv? Då kan du vara den vi söker!

Speedy Bilservice söker nu en verkstadschef till anläggningen i Högsbo. Som verkstadschef har du det yttersta ansvaret för driften av anläggningen. Du kommer vara en nyckelperson och delaktig i Speedys framgångar. Tillsammans med ditt sammansvetsade team jobbar du för att ge förstklassig service och att ta kundnöjdheten till nya höjder. Du är företagets ansikte utåt i kundmottagning, du leder, fördelar samt planerar arbetet i verkstaden.Din Profil

För att vara aktuell för denna tjänst söker vi dig som med fördel har en?fordonsteknisk utbildning och ett par års dokumenterad erfarenhet som mekaniker på bilverkstad.?Du kan även ha tillägnat dig motsvarig kunskap på annat sätt. Det är viktigt att du har förståelse för branschen, har stort kundfokus och förmågan att coacha och utveckla ditt team. Arbetsledning är något du brinner för då du alltid strävar efter att få andra att växa.?

Du får gärna ha erfarenhet från arbetsledning, men dina personliga egenskaper är viktigare då det yttersta personalansvaret för teamet ligger hos din överordnade chef som också kommer att coacha dig till framgång. Du är en självgående och driftig person som kan hantera dina arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. Att arbeta med hög kvalitet och kundnöjdhet är en självklarhet för dig.?

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och rör dig obehindrat i digitala miljöer. Du innehar B-körkort.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Amarelle & Partners. För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringspartnern Martin Amarelle på martin@amarelle.se.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Högsbo

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Nu söker vi händiga däckskiftare i Göteborg!

Fordonsmontör
Läs mer Sep 15
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysiskt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong!

ARBETSBESKRIVNING

- Utföra hjulskifte på personbilar
- Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder
- Jobbet utförs på dagtid mån-fre
- Arbetsstart i Oktober


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av hjulskifte
- Bra humör och god arbetsmoral
- B-körkort


MERITERANDE

- Tidigare jobbat på däckverkstad
- Truckkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har möjlighet att jobba heltid från Oktober till slutet på December.
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Montör/Mekaniker

Fordonsmontör
Läs mer Aug 23
Nu söker vi på BemanningsKontoret efter ytterligare medarbetare till en utav våra uppdragsgivare ute på Hisingen. Vi söker nu efter ytterligare duktiga och erfarna fordonsmontörer för ett långsiktigt uppdrag med start under September/Oktober.

Du kommer att arbeta som montör/mekaniker med inriktning på nyproduktion utav tunga fordon. Felsökning, tester och montering. Tekniska uppdateringar av fordon. Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet utav att arbeta efter monteringsanvisningar och har god förståelse för såväl ritningsläsning samt goda verktygskunskaper. Vi ser det även som väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet utav att ha jobbat med fordons-el alt. har likvärdig el-kunskap ifrån andra branscher.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag - torsdag 06:30-16:00, fredag 06:30-13:00,

Din profil

- Utbildad montör/mekaniker på gymnasienivå
- Tidigare erfarenhet utav fordonsindustrin
- God monterings och verktygsvana
- B-Körkort
- Engelska & svenska i tal och skriftTjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är tänkt att gå över till en fast anställning ute hos kunden efter 6 månader.

Ansök nu

Sales Engineer till Hydraulikhuset

Motorbyggare
Läs mer Aug 22
Vill du ha en nyckelroll som Sales Engineer där du får anpassa lösningar mot kund? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Hydraulikhuset är en del av HydraSpecma koncernen. På Hydraulikhuset arbetar 18 medarbetare i roller inom försäljning, butik, teknik och verkstad. Hos oss får du styrkan av att tillhöra en koncern med möjlighet till utbyte med kollegor i de andra bolagen men fördelen av att verka i ett litet bolag där du får stor chans att påverka ditt arbete.Om rollen

I rollen som Sales Engineer hos oss har du ansvar för hela säljprocessen från idé till färdig produkt/System mot en stor bredd av kunder. Det innebär att du har ansvar för den tekniska lösningen som definieras och presenteras under försäljnings fasen i respektive projekt. I rollen ingår även:

- Aktivt uppsöka nya kunder/Nykundsbearbetning. Primär målgrupp är kunder med behov för framtagande av i huvudsak systemhydraulisk lösning, samt även styrsystem och/eller elektrifiering av maskin/utrustning.

- Att sätta sig in i kundens krav och önskemål samt utarbeta tekniska lösningar genom val och dimensionering av komponenter utifrån vårt sortiment.
- Att göra kostnadskalkyler för nya lösningar för olika kunder och projekt.
- Att koordinera arbetet med förfrågan fram till färdig offert, samt vid vunnen order projektleda fram till slutligt överlämnande till kund.


- Att konfigurera komponenter och konstruera hydraulsystem på detaljnivå
- Leda tekniska diskussioner och detaljerad presentation av offererade tekniska lösningar hos kund.


Vi söker

Vi söker dig med relevant teknisk högskoleutbildning inom exempelvis maskinteknik, hydraulik eller styrsystem/elektrifiering med inriktning mot hydraulik eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Arbetslivserfarenheter inom Hydraulik är meriterande exempelvis inom konstruktion, försäljning, kundsupport, service eller underhåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundanpassad konstruktion med inriktning systemhydraulik eller har erfarenhet av elektrifiering/elkonstruktion samt av kundkontakter/försäljning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I rollen behöver du ha god social förmåga, lätt för att bygga relationer och lätt för att samarbeta. Utöver det är du driven, lösningsorienterad, analytisk och strukturerad. Självklart har du ett intresse både för teknik och försäljning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro! Du får jobba med kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team i en verksamhet som satsar och utvecklas. I vår entreprenöriella kultur har vi snabba beslutsvägar och involverar varandra! Detta är dessutom en spännande och utvecklande tjänst där du får jobba med anpassade lösningar mot en bredd av kunder!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Recruit Partner Nordic AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev redan idag, dock senast den 5 september 2022. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Nordberg på telefon 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

Arbetsmarknadsutbildning till Bilskadereparatör

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Aug 5
Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till arbetsmarknadsutbildningen för bilskadereparatörer och fordonslackerare. Utbildningarna är till för dig som är arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen. Kom på ett öppet hus på utbildningen för att få veta mer om en spännande bransch och utbildningar som leder till jobb.


Läs mer och anmäl dig genom att klicka på ANSÖK HÄR.

Ansök nu

Arbetsmarknadsutbildning till Fordonslackerare

Fordonslackerare
Läs mer Aug 5
Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till arbetsmarknadsutbildningen för fordonslackerare och bilskadereparatörer. Utbildningarna är till för dig som är arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen. Kom på ett öppet hus på utbildningen för att få veta mer om en spännande bransch och utbildningar som leder till jobb.


Läs mer och anmäl dig genom att klicka på ANSÖK HÄR.

Ansök nu

Inredningsmontörer till kund i Göteborg

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Jul 12
För kunds räkning söker vi Inredningsmontörer med servicekänsla till Göteborg. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad Inredningsmontörer som har erfarenhet av ett arbete där service och kundbemötande är en självklarhet. Dina främsta arbetsuppgifter är att leverera och montera inredning på plats till olika kunder. Vi förväntar oss av dig att du alltid vill göra en nöjd kund om möjligt ännu nöjdare!

Arbetsuppgifter
Leverera och montera möbler till företagets slutkunder.
Hantera daglig kundkontakt.


Om dig som söker
Vi söker dig som ser dig själv som en "handyman" som gillar att montera och är praktiskt lagd. Det är viktigt att du är serviceinriktad, självgående och hugger i och hjälper till där det behövs.

Du ska vilja ha en vardag fylld med kundkontakt, leverera service och skapa merförsäljning. Som person är du noggrann, engagerad och handlingskraftig som har förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:

God svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av montering och service är meriterande.
B-körkort är meriterande (ej ett krav).


Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Övriga villkor
Arbetstid: Dagtid, 07:00-16:00.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande visstid-/provanställning.
Start: Omgående.
Placering: Göteborg.

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jul 6
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Aug 16
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- Sortering
- ProduktionProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsledare / Projektkoordinator

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Jul 6
ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden som globalt. Vi har nyligen flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning till slutmontage/testning. Företaget har ca 25 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag.

Om tjänsten.

Som Produktionsledare / Projektkoordinator kommer du vara spindeln i nätet i vår verksamhet. Det är du som styr/planerar våra verkstadsresurser för att vi ska hålla våra leveranser. Du kommer hålla i Daglig styrning, men även vara strategiskt ansvarig för att vi har rätt resurser på kort och lång horisont och arbeta med kompetensplaner. Du kommer spendera din tid till stor del ute i verkstan där du följer upp arbetet i våra projekt och ordrar, men även följer upp inleveranser av material och komponenter till våra projekt. Som Projektkoordinator är du insatt i alla våra projekt och följer upp arbetet på daglig basis med alla berörda resurser. Du ser till att vi ligger i fas, levererar enligt specifikation och använder våra checklistor och provprotokoll.

Du är ansvarig för vår produktion och ser till att de direktiv vi lyder under efterföljs. Du ansvarar för skyddsronder och det systematiska arbetsmiljöarbetet.

I rollen ingår det även att driva ett kontinuerligt förbättringsarbete i syfte att effektivisera vår produktion, och med fokus på kvalitet.

Tjänsten kan byggas ut med personalansvar för verkstadspersonalen.

Dina arbetsuppgifter.

- Daglig styrning av resurser och uppföljning av projekt och ordrar
- Veckoplanering av resurser
- Planera inför kommande arbeten: var de ska byggas, finns allt material, underlag mm
- Introduktion av nyanställda
- Inhyrning av entreprenörer och extra personal
- Tillstånd och utbildningar för verkstadspersonal och inhyrda
- Att kontinuerligt se över företagets Systematiska arbetsmiljöarbete och de direktiv verksamheten lyder under
- Att kalla till Skyddsronder verkstad, dokumentera och följa upp
- Genomföra Riskbedömningar av maskiner och arbetsmiljö, dokumentera och följa upp
- Informera Verkstadschef och VD omedelbart vid arbetsmiljöbrister
- Se till att Underhållscheman följs och ta fram nya när det behövs
- Se till det finns ett fungerande Förbättringsarbete
- Driva Förbättringsprojekt
- Se till att Ordning&Reda; efterföljs i verkstadslokalerna
- Dokumentera Kvalitetsavvikelser och leda arbetet i att åtgärda kvalitetsavvikelser


Profil.

Vi söker dig som har ett högt driv och som inte gillar att sitta stilla. I vår komplexa projektverksamhet gäller det att du är snabbtänkt och snabbfotad. Du kommer behöva ta många beslut och kunna tänka kreativt och lösningsorienterat. Du bör samtidigt vara strukturerad och kunna skänka ett lugn och trygghet till projektteamen och verkstadspersonalen. Kommunikation är A och O och du måste kunna lyssna och väga in olika åsikter, samtidigt som du kan förankra de beslut som du är med och fattar.

Vi tror att du har en bakgrund inom produktion, där du antingen arbetat som arbetsledare eller produktionsledare tidigare. Du vet vad ett arbetsmiljöansvar innebär och är van att leda och motivera andra.

Om ElectroHeat.

Electro Heat Sweden AB är en familjeägt företag, grundat 1975, och drivs nu av andra generationen. Vi har en ung ledning som sätter högt värde i att vara ett modernt industriföretag. I våra nybyggda lokaler i Göteborg tillverkar vi industriugnar till Nordens ledande industriföretag. En betydande del av vår produktion exporteras inom Norden och globalt.

Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. Våra ugnar integreras ofta med kompletta automationssystem och vi egenutvecklar även avancerade ugnar med vakuumteknik.

Ansök nu

Inredningsmontörer till kund i Göteborg

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Jun 27
För kunds räkning söker vi Inredningsmontörer med servicekänsla till Göteborg. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad Inredningsmontörer som har erfarenhet av ett arbete där service och kundbemötande är en självklarhet. Dina främsta arbetsuppgifter är att leverera och montera inredning på plats till olika kunder. Vi förväntar oss av dig att du alltid vill göra en nöjd kund om möjligt ännu nöjdare!

Arbetsuppgifter
Leverera och montera möbler till företagets slutkunder.
Hantera daglig kundkontakt.


Om dig som söker
Vi söker dig som ser dig själv som en "handyman" som gillar att montera och är praktiskt lagd. Det är viktigt att du är serviceinriktad, självgående och hugger i och hjälper till där det behövs.

Du ska vilja ha en vardag fylld med kundkontakt, leverera service och skapa merförsäljning. Som person är du noggrann, engagerad och handlingskraftig som har förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:

God svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av montering och service är meriterande.
B-körkort är meriterande (ej ett krav).


Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Övriga villkor
Arbetstid: Dagtid, 07:00-16:00.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande visstid-/provanställning.
Start: Omgående.
Placering: Göteborg.

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 21
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Montörer sökes till Tenneco i Torslanda!

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 10
Har du erfarenhet inom tillverkningsbranshen och är ute efter en heltidstjänst? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som montör hos Tenneco som nu söker nya kompetenta medarbetare. Förutom det faktum att jobbet är väldigt mångsidigt så är det bästa med det här jobbet att du får jobba för en spännande aktör inom fordonsbranschen. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både rolig och utmanande! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

???????

Är rollen som montör rätt för dig?

Vi söker dig som har en fallenhet för fordonsmontering och har erfarenhet av tillverkningsindustrin. Övergripande kommer du arbeta med att montera avgassystem till bilar. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du målinriktat och nyfiket lära dig mer om det.

Vi söker dig som

* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* är stresstålig, systematisk och kvalitetsmedveten
* har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
* har god fysik och har inga problem med att stå och gå hela dagarna

Det är även meriterande om du

* har tidigare svetserfarenhet av exempelvis MIG/MAG och TIG. Övriga godkända svetsprov och certifikat är också väldigt meriterande.
* teknisk utbildning från antingen gymnasiet, YH eller dylikt.
* har körkort och tillgång till bil
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har truckkort A1-A4, B1-B4

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina via e-post: sabina.larsson@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Sales Engineer till Hydraulikhuset

Motorbyggare
Läs mer Jun 15
Vill du ha en nyckelroll som Sales Engineer där du får anpassa lösningar mot kund? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Hydraulikhuset är en del av HydraSpecma koncernen. På Hydraulikhuset arbetar 18 medarbetare i roller inom försäljning, butik, teknik och verkstad. Hos oss får du styrkan av att tillhöra en koncern med möjlighet till utbyte med kollegor i de andra bolagen men fördelen av att verka i ett litet bolag där du får stor chans att påverka ditt arbete.Om rollen

I rollen som Sales Engineer hos oss har du ansvar för hela säljprocessen från idé till färdig produkt/System mot en stor bredd av kunder. Det innebär att du har ansvar för den tekniska lösningen som definieras och presenteras under försäljnings fasen i respektive projekt. I rollen ingår även:

- Aktivt uppsöka nya kunder/Nykundsbearbetning. Primär målgrupp är kunder med behov för framtagande av i huvudsak systemhydraulisk lösning, samt även styrsystem och/eller elektrifiering av maskin/utrustning.

- Att sätta sig in i kundens krav och önskemål samt utarbeta tekniska lösningar genom val och dimensionering av komponenter utifrån vårt sortiment.
- Att göra kostnadskalkyler för nya lösningar för olika kunder och projekt.
- Att koordinera arbetet med förfrågan fram till färdig offert, samt vid vunnen order projektleda fram till slutligt överlämnande till kund.


- Att konfigurera komponenter och konstruera hydraulsystem på detaljnivå
- Leda tekniska diskussioner och detaljerad presentation av offererade tekniska lösningar hos kund.


Vi söker

Vi söker dig med relevant teknisk högskoleutbildning inom exempelvis maskinteknik, hydraulik eller styrsystem/elektrifiering med inriktning mot hydraulik eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Arbetslivserfarenheter inom Hydraulik är meriterande exempelvis inom konstruktion, försäljning, kundsupport, service eller underhåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundanpassad konstruktion med inriktning systemhydraulik eller har erfarenhet av elektrifiering/elkonstruktion samt av kundkontakter/försäljning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I rollen behöver du ha god social förmåga, lätt för att bygga relationer och lätt för att samarbeta. Utöver det är du driven, lösningsorienterad, analytisk och strukturerad. Självklart har du ett intresse både för teknik och försäljning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro! Du får jobba med kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team i en verksamhet som satsar och utvecklas. I vår entreprenöriella kultur har vi snabba beslutsvägar och involverar varandra! Detta är dessutom en spännande och utvecklande tjänst där du får jobba med anpassade lösningar mot en bredd av kunder!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Recruit Partner Nordic AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev redan idag, dock senast den 22 juni 2022. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Nordberg på telefon 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 14
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 19
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verkstadstekniker

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Sep 2
Är du en självgående, driven och utåtriktad verkstadstekniker som vill arbeta i en ansvarsfull roll? Vill du ha ett fysiskt arbeta på ett familjärt företag med låg personalomsättning? Har du minst ett par års erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner? Då vill vi höra mer om dig!

Verkstadstekniker
Som verkstadstekniker hos Steens T&E verkstad arbetar du med löpande service, felsökning och reparationer av entreprenadmaskiner eller diverse tyngre maskiner. Arbetsuppgifterna innefattar att arbete självständigt och ansvarsfullt där svets-, svagströms- & hydralikarbete ingår. Du kommer att arbeta i verkstaden på Hisingen i Göteborg och ingår i en grupp med elva tekniker, en samordnare och en verkstadschef.

För att lyckas i denna roll har du:

Några års arbetslivserfarenhet från arbete med tyngre maskiner/fordon
Du har kunskap inom felsökning, el och hydraulik
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, tekniskt intresserad och har hög arbetsmoral. Du är branschkunnig och känner till arbetsprocesserna inom entreprenadmaskiner och verkstadsarbete. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i engelska, heta arbete och säkra lyft. 

Steens T&E verkstad AB erbjuder dig:

En tjänst på ett familjärt företag med låg personalomsättning
Interna utbildningsmöjligheter
Konkurrenskraftiga förmåner, välmående kundrelationer och en välkomnande företagskultur
Möjligheten att jobba självgående


I denna rekrytering samarbetar Steens T&E Verkstad med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Steens T&E Verkstad är ett familjeföretag, nu i tredje generationen som utför service, reparationer & försäljning av reservdelar för entreprenadmaskiner i Göteborg. Steens T&E Verkstad härstammar från ett stabilt moderbolag (Steens T&E) som grundades för över 50 år sen. Bolaget har utvecklat och expanderat verkstadsdelen succesivt under flera år och sedan 11 år tillbaka drivs verksamheten som ett eget bolag.

Steen T&E Verkstads samarbetar med Maskinia, Hüllert Maskin & Huddig. Företaget är en auktoriserad verkstad för Bergmann, Case, Doosan, Engcon, Huddig, Jekko, Merlo, New Holland och Rototilt.

Ansök nu

Processansvarig

Betongblandare
Läs mer Sep 23
Trivs du med att arbeta inom produktion och få eget ansvar i rollen? Just nu söker ett väletablerat företag inom betongbranschen en processansvarig till deras huvudkontor/produktion i Göteborg. Är du sugen på en ny utmaning? Då kan denna möjlighet vara rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:Som processansvarig arbetar du på produktionsenheten med vätskor och cementprodukter. Rollen är praktisk och innefattar att lossa och lassa material, arbeta utefter recept, lyfta säckar och dunkar mm. Du arbetar baserat på kontoret/produktionen i Västra Frölunda.

Du erbjuds:

En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.
Varierande och spännande uppdrag
Goda förmåner


Vi söker dig som:

Har truckkort, har du inte detta så finns det möjlighet till utbildning genom företaget
Helst har en bakgrund inom byggbranschen med inriktning på betong, det är dock inget krav


Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Calpa Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 7
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Svetsare sökes till stor aktör i Göteborg

Svetsare, manuell
Läs mer Sep 25
Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst att passa dig perfekt


Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta i verkstaden med svetsning, metoderna som används är allt ifrån TIG, MIG, MAG, MMA/pinn och gassvets. Andra diverse arbetsuppgifter inom verkstad kan också tillkomma så viktigt att du är en flexibel person!
Då kunden även åker ut och arbetar på fält kan även detta bli aktuellt för dig.


Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet inom verkstadsarbete och tidigare erfrenhet av svetsning. Du har tidigare arbetat i en verkstadsmiljö och har bearbetat plåt med hjälp av olika maskiner och verktyg. I det vardagliga arbetet förekommer moment där man använder sig av olika mätdon, så erfarenhet av detta ser vi som en självklarhet.

Om företaget
Kunden finns i Göteborg. Urval kommer ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 2
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Maj 27
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Plåtslagare i Göteborg

Tunnplåtslagare
Läs mer Sep 12
Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och behöver utöka vårt team i produktionen med ytterligare plåtslagare.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär tillverkning av ventilationskanaler i tunnplåt. Det innefattar även att lasta/lossa transporter.
Kvalifikationer
Du bör ha en stark arbetsvilja, vara praktiskt lagd och kunna arbeta i ett högt tempo. I ditt arbete är det viktigt att du är engagerad samt att du kan ta till dig instruktioner och utföra arbetet utifrån det.
Meriter
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande uppgifter och/eller om du har truckkort.
Om oss
Vefast Ventilation AB är ett tillverkande ventilationsföretag stationerat i Göteborg. Företaget startade 1994 och står inför en spännande framtid.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare, Bäckebol

Plåtbearbetare
Läs mer Sep 6
Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder.
På anläggningen i Bäckebol är vi idag ett 20-tal anställda inom produktionsenheten där vi nu är i behov av ytterligare medarbetare. Har du tidigare arbetat som produktionsmedarbetare eller motsvarande? Är du en noggrann person med hög arbetsmoral som trivs i en tillverkande verkstadsmiljö? Då har vi befattningen för dig!
Arbetsuppgifter
• Bearbeta metall-, plåt- och arbetsstycken till detaljer som ingår i Bevegos produktion
• Programmera och bereda maskiner för plåthantering
• Hantera de styrsystem som kontrollerar maskinernas aktivitet
• Säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet
• Sortera, sammanställa och lasta gods
• Genomföra daglig tillsyn vid användning av maskiner
• Aktivt medverka i arbetet med produktionsförbättringar
• Hålla ordning och reda på lager/gård
Dig vi söker
Som person är du praktiskt lagd och trivs med att jobba efter mål och mätbara tal. Du känner dig hemma i en producerande verksamhet och är engagerad i ditt arbete. Vi ser därmed att du är duktig med hammare eller liknande handverktyg. Struktur och noggrannhet är något som du värderar högt och du tar ansvar för dina uppgifter. En av dina många styrkor är att du kan arbeta i ett högt tempo med bibehållen god kvalité.
Du har också en god samarbetsförmåga och ser dig själv som en lagspelare. Du är en nyfiken och frågvis person som vill lära dig nya saker och utvecklas i ditt arbete. Hög arbetsmoral, uppriktighet och punktlighet samt ett inre driv är också egenskaper som gör att du kommer lyckas i denna roll.
Arbetet kräver att du är duktig på att förstå svenska i och med att våra säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner endast finns på svenska.
Det är önskvärt att du som söker har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt verkstadsmiljö. Har du dessutom jobbat inom ventilationsbranschen eller plåtslageri tidigare är det ett stort plus. Truckkort är meriterande men inget krav.
Övrigt
Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader som därefter kan leda till en tillsvidareanställning för rätt person.
Dina arbetstider är måndag – torsdag 06.00-15.00 fredag 06.00-14.00
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Eventuella frågor eller funderingar besvaras av platschef Edy Jausovec via mailadress; edy.jausovec@bevego.se

Ansök nu

Svetsande mekaniker

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 16
ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden som globalt. Vi har precis flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning till slutmontage/testning. Företaget har ca 25 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag.

Om tjänsten.

Du kommer ha en omväxlande roll där du får på egen hand bygga små standardugnar men även vara del i olika team som bygger stora kompletta värmeanläggningar. Då vi arbetar i projektform och varje anläggning är unik är det viktigt att du är mångsidig och kan både bidra från start med plåtarbeten, skruva och svetsa fram till slutmontage. Våra ugnar är högteknologiska och kan bestå av mekaniska delar såsom motordrivna vagnar och pneumatiska luckor.

Generell erfarenhet

- Allmän verkstadsvana
- Van vid ritningsläsning
- Van att använda handverktyg
- Erfarenhet av verkstadsmaskiner såsom pelarborr, kantpress
- Erfarenhet av maskinbyggnation


Följande tekniska erfarenhet

- Van att utföra mekaniska installationer
- Svetsning MIG (kräver inga licenser)
- Plåtbearbetning


Personlig profil

Tekniskt intresserad

Uppskattar variation och att ställas inför nya utmaningar

Kan samarbeta i arbetslag som tillsammans bygger en anläggning

Kan åka iväg på installationer 2-3 gånger per år

Kan göra dig förstådd på svenska utan större problem

B-körkort

Om ElectroHeat.

Electro Heat Sweden AB är en familjeägt företag, grundat 1975, och drivs nu av andra generationen. Vi har en ung ledning som sätter högt värde i att vara ett modernt industriföretag. Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. I våra nybyggda lokaler i Göteborg tillverkar vi industriugnar till Nordens ledande industriföretag. En betydande del av vår produktion exporteras inom Norden och globalt. Våra ugnar integreras ofta med kompletta automationssystem och vi egenutvecklar även avancerade ugnar med vakuumteknik.

Ansök nu

Operatör sökes till International Färg i Göteborgsområdet!

Maskinoperatör, ytbehandling
Läs mer Sep 21
Har du en bakgrund inom industri och tillverkning och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver International Färg förstärka sitt team med flera operatörer och vi på Manpower söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Du kommer att få arbeta på ett välkänt och stort företag i Angered med generösa arbetstider. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos International Färg.

Ort: Angered
Arbetstider: 2skift
Dag: måndag-torsdag 06:00-14:42, fredag 06:00-12:42
Kväll: måndag-torsdag 14:00-22:30, fredag 12:00-17:30

Arbetsuppgifter

Som operatör kommer du att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och stort företag i Angered som är verksamt inom industribranschen. I rollen kommer du framför allt att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott, sköta maskiner manuellt och hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter.

Mer detaljerat kommer du att:

* Övervaka maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå
* Blanda (satsa) kemiska tillsattser för att tillverka färgen
* Tappa upp färg för att färdigställa produkten

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med tillverkning, maskinövervakning och se till att flödet fungerar som det ska. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av produktion eller liknande, industriellt arbete och någon form av maskinarbete.

I övrigt krävs det att du

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
* Har möjlighet att jobba i skift
* Har god fysik
* Avslutad gymnasieutbildning med godkända betygErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Maskinoperatörer till Tenneco Daros i Mölnlycke

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 16
Erbjudande

Just nu söker vi på Storesupport personer som har erfarenhet inom industribranschen till rollen som maskinoperatör på Tenneco Daros i Mölnlycke. Vi söker framför allt dig som är prestigelös och lockas av ett arbete som värdesätter din noggrannhet. Om du dessutom motiveras av att nå resultat tillsammans med ditt team kommer du verkligen att trivas med arbetsuppgifterna i den här rollen. Välkommen med din ansökan till oss på Storesupport!

Om jobbet som montörer

I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta med att styra maskiner i industriell miljö. Arbetet innefattar bland annat ritningsläsning och arbete med mätteknik. Vi ser gärna att du har kunskap av detta sedan tidigare för att få en så snabb och smidigt start som möjligt.

Arbetet är i första hand förlagt i tvåskift, fördelat på dag och kvällsskift.

Är du rätt för rollen som montörer ?

Tenneco Daros söker dig som:

- har erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller motsvarande inom industribranschen
- har utbildning på minst gymnasial nivå
- kan tala och förstå svenska språket flytande
- goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Innehar B-körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med LEAN och erfarenhet från CNC, men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid att hitta rätt person!

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Dessutom har du en prestigelös inställning där du sätter laget framför jaget. Slutligen har du förmågan att bibehålla lugnet om det uppstår problem.

För såväl oss på Jobandtalent som Tenneco Daros är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Tenneco Daros

Tenneco Daros är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 80 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är vi världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB produktionsanläggning finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 145 anställda. Läs vidare på www.tenneco.com

Om Storesupport
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/).

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Maskinoperatörer till Tenneco Daros i Mölnlycke

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 16
Erbjudande

Just nu söker vi på Jobandtalent personer som har erfarenhet inom industribranschen till rollen som maskinoperatör på Tenneco Daros i Mölnlycke. Vi söker framför allt dig som är prestigelös och lockas av ett arbete som värdesätter din noggrannhet. Om du dessutom motiveras av att nå resultat tillsammans med ditt team kommer du verkligen att trivas med arbetsuppgifterna i den här rollen. Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som montörer

I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta med att styra maskiner i industriell miljö. Arbetet innefattar bland annat ritsningsläsning och arbete med mätteknik. Vi ser gärna att du har kunskap av detta sedan tidigare för att få en så snabb och smidigt start som möjligt.

Arbetet är i första hand förlagt i tvåskift, fördelat på dag och kvällsskift.

Är du rätt för rollen som montörer ?

Tenneco Daros söker dig som:

- har erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller motsvarande inom industribranschen
- har utbildning på minst gymnasial nivå
- kan tala och förstå svenska språket flytande
- goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Innehar B-körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med LEAN och erfarenhet från CNC, men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid att hitta rätt person!

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Dessutom har du en prestigelös inställning där du sätter laget framför jaget. Slutligen har du förmågan att bibehålla lugnet om det uppstår problem.

För såväl oss på Jobandtalent som Tenneco Daros är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Tenneco Daros

Tenneco Daros är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 80 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är vi världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB produktionsanläggning finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 145 anställda. Läs vidare på www.tenneco.com

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - extrajobb

Packare
Läs mer Sep 28
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från lokal i Askim


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Marknadsmässig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Maskinoperatörer till Tenneco Daros i Mölnlycke

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 20
Erbjudande

Just nu söker vi på Jobandtalent personer som har erfarenhet inom industribranschen till rollen som maskinoperatör på Tenneco Daros i Mölnlycke. Vi söker framför allt dig som är prestigelös och lockas av ett arbete som värdesätter din noggrannhet. Om du dessutom motiveras av att nå resultat tillsammans med ditt team kommer du verkligen att trivas med arbetsuppgifterna i den här rollen. Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som montörer

I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta med att styra maskiner i industriell miljö. Arbetet innefattar bland annat ritningsläsning och arbete med mätteknik. Vi ser gärna att du har kunskap av detta sedan tidigare för att få en så snabb och smidigt start som möjligt.

Arbetet är i första hand förlagt i tvåskift, fördelat på dagskift 06:00-14:30 och kvällsskift 14:30-23:30.

Är du rätt för rollen som montörer ?

Tenneco Daros söker dig som:

- har erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller motsvarande inom industribranschen
- har utbildning på minst gymnasial nivå
- kan tala och förstå svenska språket flytande
- goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Innehar B-körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med LEAN och erfarenhet från CNC, men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid att hitta rätt person!

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Dessutom har du en prestigelös inställning där du sätter laget framför jaget. Slutligen har du förmågan att bibehålla lugnet om det uppstår problem.

För såväl oss på Jobandtalent som Tenneco Daros är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Tenneco Daros

Tenneco Daros är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 80 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är vi världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB produktionsanläggning finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 145 anställda. Läs vidare på www.tenneco.com

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Montör/Operatör till HydraSpecma i Mölnlycke!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Sep 19
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer i huvudsak att arbeta vid en maskin som monterar Hydraulslangar,
där du som montör/operatör laddar och styr maskinen samt kvalitetskontrollerar
detaljerna.
- Arbetet är förlagt på 2-skift med start v.33.
- Tjänsten är på lång sikt där kunden ämnar anställa.


DINA KVALIFIKATIONER

- Någon erfarenhet av industrimiljö eller liknande arbete
- Goda referenser.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Truckkort.
- Traverskort.
- Vana av skiftarbete.
- vana från arbete med montering eller som maskinoperatör


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- Har en hög servicenivå.
- Har viljan att utföra ett bra jobb där du värdesätter såväl tempo som
noggrannhet.
- Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och här är framförallt pålitlighet och en vilja att göra ett bra jobb samt trivas i grupp viktiga egenskaper.


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till Jakobsdals Charkuteri

Maskinoperatör, kött
Läs mer Sep 28
Livsmedelsoperatörer sökes till Jakobsdals Charkuteri för arbete under hösten
Söker du en tjänst där du får möjlighet att arbeta i ett högt tempo och ingå i ett härligt team? Då kan det vara dig vi söker!

Jakobsdals Charkuteri söker nu personal inför sin högsäsong med omgående start. Uppdraget pågår under hösten till och med v. 51. Arbetsplatsen är förlagd i nära anslutning till Gamlestads Torg.

ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsoperatör på Jakobsdals Charkuteri arbetar du i produktionslinjen med att producera och hantera charkuterier. Produktionen är indelad i olika avdelningar; råvarorna tas emot och därefter tillbereds charkuterierna för att sedan skivas, paketeras, plockas och slutligen förberedas för transport ut till kund. Då arbetet innebär hantering av livsmedel finns ett stort fokus på hygien.

Några av arbetsuppgifterna:

Ta ansvar för att både tillsammans med kollegor och självständigt leverera hög kvalitet


Rotera mellan positionerna på avdelningen och utföra olika arbetsuppgifter


Arbeta aktivt med hälsa, miljö och säkerhet för att medverka till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverkKVALIFIKATIONER
Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi att du är en flexibel person som värdesätter samarbete och goda relationer till kollegor. För att passa i rollen bör du även vara engagerad, noggrann och ansvarstagande. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustri ses detta som meriterande, men är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som:

Har goda kunskaper i svenska, du behöver kunna förstå skriftliga instruktioner och kommunicera på svenska 


Har en god fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen


Kan arbeta skiftande arbetstider - kväll och dagtid


Kan hantera fläsk- och nötkött samt att arbeta i en kyld miljöOM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning hos Eterni Sweden AB.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Frida Lindahl på: frida.lindahl@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker montörer för uppdrag i Göteborg

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 14
Vi på Speed samarbetar med många framgångsrika företag i Göteborg. Genom Speed kan du få möjlighet till långa uppdrag där du får bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta lokala kontakter inför framtiden. Vi söker dig som har industrirelaterad utbildning eller arbetslivserfarenhet. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Montör kommer du att arbeta med montering av teknisk utrustning och/eller produkter.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ritningsläsning
- Montering av elektronik och/eller mekanik
- Testning
- Orderhantering
- Materialhantering

Arbetstiderna är beroende på arbetsplats – vi har uppdrag som Montör på flera välkända företag i Göteborg med omnejd, ex. Mölndal och Mölnlycke. Vi berättar självklart gärna mer och försöker matcha din profil och preferenser med lämpligt uppdrag.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group. I detta fall kommer du primärt att arbeta hos någon av våra externa kunder.

För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Det är även meriterande med erfarenhet inom montering. Rollen som montör är både utmanande och rolig. Du kommer vara en del av deras produktion där din del bidrar till helheten, därav är du en person som har lätt för att samarbeta och är driven. Som person krävs det att du är noggrann och har ett gott ordningssinne. Du har även lätt för att samarbeta, kan ta egna initiativ och jobbar mot uppställda mål.

Dina kvalifikationer:
- Gärna utbildning inom industriteknik eller mekanik
- Erfarenhet av montering inom produktion och förståelse för produktionsflöden
- Kunskap i svenska och engelska
- Kunskap inom Office-paketet och IT-system
- Datorvana

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
_________________
Sökord: Montör, montering, montörer, maskinoperatör, elektronikmontör, svetsare, fordonsmontör

Ansök nu

Elektronikmontör till Easy-Laser

Elektronikmontör
Läs mer Sep 15
Har du ett stort tekniskt intresse eller erfarenhet inom elektronikproduktion? Vill du arbeta på ett bolag med spännande produkter, god stämning och engagerade kollegor? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Easy-Laser befinner sig i en stark tillväxtfas och söker medarbetare till deras produktion i Mölndal.

Om uppdraget
Som Elektronikmontör på Easy-Laser kommer du ingå i deras produktionsavdelning där du kommer få bygga, testa och kalibrera produkterna innan de skeppas till kund. I arbetsuppgifterna ingår det plock av komponenter från lager, monteringsarbete, lödning, test och kalibrering.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Monteringsarbete
- Lödning
- Testning
- Kalibrering

Uppdraget är förlagt på dagtid, måndag till fredag med placering i trevliga lokaler i Mölndal. Du kommer vara anställd hos oss på Speed, men arbetar på uppdrag hos vår kund Easy-Laser.


Om bolaget
Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk. De hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt internt. Tillsammans med deras återförsäljare löser de uppriktningsproblem för användare i mer än 70 länder runt om i världen. På Easy-Laser har arbetsmiljö-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor hög prioritet och de strävar efter att alla medarbetare skall få utnyttja sin potential. Easy-Laser finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och har ca 75 medarbetare. Företaget ingår i den framgångsrika Indutradekoncernen.
Läs mer om bolaget på www.easylaser.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Din profil
För att lyckas i rollen som Elektronikmontör hos Easy-Laser ser vi att du har erfarenhet inom elektronikproduktion, eller motsvarande utbildning inom elektronik/teknik. Du har ett tekniskt intresse och har en grundläggande förståelse för tekniska produkter. Som person är du noggrann, strukturerad och engagerad. Du tar egna initiativ, vågar ställa frågor och är hjälpsam gentemot kollegor. Vidare har du förmågan att se och förmedla möjliga förbättringsområden både inom produkt och process.

Krav:
- Erfarenhet av elektronikproduktion eller motsvarande utbildning inom elektronik/teknik
- Grundförståelse för tekniska produkter
- Noggrann, strukturerad och engagerad
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av praktiskt arbete med känsliga produkter eller komponenter
- Erfarenhet av lödning
- Giltigt lödcertifikat

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
___
Sökord: elektronikmontör, elmontör, montör, elektronikproduktion, avsyning, lödning, maskinoperatör, ytmontör, SMT

Ansök nu

Vi söker en mekaniker som vill arbeta inom energibranschen!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 30
Har du en teknisk bakgrund och ett intresse av motorer? Då har vi jobbet för dig!

TEXEL grundades av Lars Jacobsson med en vision om att hitta ett förnybart, effektivt och smart
batteri. TEXELs batterilösning är 100 procent förnybar och är banbrytande på marknaden. Med
innovativ teknik och fokus på en grönare och mer hållbar framtid har TEXEL bland annat blivit utvald
finalist i Postcode Lotteries Green Challenge 2019 som är en av världens största tävling för hållbart
entreprenörskap.

I rollen som mekaniker på TEXEL kommer du vara en del av deras tekniska team. Rollen innebär att
du kommer få delta i uppbyggandet av verkstaden och att du får ta mycket egna initiativ. Tjänsten är
således varierande och utmanande och medför att du vågar tänka utanför boxen.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
• Under ledning av projektledare driva testning och verkstadsarbete
• Utföra service och laga maskiner, motorer och bygga speciallösningar för testning
• Utföra tester på material och batteridemonstrationer
• Ansvara för verkstaden tillsammans med laboratoriepersonal

Trivsel och sammanhållning är viktigt hos TEXEL och de erbjuder utvecklingsmöjligheter inom företaget och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos TEXEL. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta i september.Detta söker vi:Vi söker dig som:
• Erfarenhet av verkstadsarbete
• Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
• Har B-körkort
• Har lätt för att lära sig om ny teknik och ta det till praktiken

Det är meriterande om du:

Din profil
Vi söker dig som:
• Erfarenhet av verkstadsarbete
• Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
• Har B-körkort
• Har lätt för att lära sig om ny teknik och ta det till praktiken

Det är meriterande om du
• har erfarenhet från svetsning, skärande bearbetning och generell verkstadsvana
• Har kunskap om eller arbetat med Stirlingmotorer

Vi ser att du som söker denna tjänst är en person som gillar att ta stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Du trivs i en miljö där du får vara en del av både utveckling och framåtanda. För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann och har ett engagemang för dina arbetsuppgifter!

Som person ser vi att du är ansvarstagande, effektiv, driven och en god kollega. Du har en positiv och nyfiken inställning till arbetet och värdesätter en god gemenskap.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Processansvarig

Betongblandare
Läs mer Aug 17
Trivs du med att arbeta inom produktion och få eget ansvar i rollen? Just nu söker ett väletablerat företag inom betongbranschen en processansvarig till deras huvudkontor/produktion i Göteborg. Är du sugen på en ny utmaning? Då kan denna möjlighet vara rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:Som processansvarig arbetar du på produktionsenheten med vätskor och cementprodukter. Rollen är praktisk och innefattar att lossa och lassa material, arbeta utefter recept, lyfta säckar och dunkar mm. Du arbetar baserat på kontoret/produktionen i Västra Frölunda.

Du erbjuds:

En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.
Varierande och spännande uppdrag
Goda förmåner


Vi söker dig som:

Har truckkort, har du inte detta så finns det möjlighet till utbildning genom företaget
Helst har en bakgrund inom byggbranschen med inriktning på betong, det är dock inget krav


Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Calpa Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Verktygsmakare till Sönnergrens Verkstäder AB, Mölndal

Verktygsmakare
Läs mer Aug 18
Till Sönnergrens Verkstad AB söker vi nu en noggrann verktygsmakare som vill arbeta i en mekaniskverkstad med modern teknik och genuin tradition sedan 1895.
Sönnergrens Verkstäder AB erbjuder sina kunder allt ifrån prototyptillverkning till legotillverkning av en mängd olika mekaniska delar och komponenter. I en mix av genuin tradition och modern teknik erbjuder Sönnergrens Verkstad sina kunder rätt kvalitet och säkra leveranser till rätt pris. Hög kvalitet, professionell service och korta leveranstider kännetecknar hela deras verksamhet.
Dina arbetsuppgifter
Som verktygsmakare har du ett precisionsarbete med höga krav på exakthet. Arbetet innebär att du kommer utifrån CAD-ritningar utforma pressverktyg efter kundernas kravspecifikation. Arbetet består av att underhålla, reparera och tillverka pressverktyg. Tillverkningen sker i både CNC-styrda maskiner men även i manuellt styrda verktygsmaskiner och handverktyg.
Arbetet fördelas;
1/3 Slipa och göra i ordning verktyg.
1/3 Reparation och underhåll av verktyg
1/3 Utveckling av nya verktyg

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som verktygsmakare i en mekanisk verkstad/tillverkande industri eller som har stort intresse och relevant utbildning. Möjlighet till upplärning finns, men några års yrkeserfarenhet är meriterande. Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande med en industriteknisk inriktning. Du bör ha erfarenhet av ritningsläsning. Du bör ha vana att hantera både CNC-styrda maskiner men även i manuellt styrda verktygsmaskiner för både verktygssvarvning och verktygsfräsning. Erfarenhet av Excenterpressar är inget krav men meriterande. Goda kunskaper i svenska är ett krav.
Arbete som verktygsmakare är ett precisionsarbete och det förekommer perioder med tidspress, så för att lyckas i rollen tror vi att du är, noggrann, ansvarstagande, strukturerad och stresstålig. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv.
Vad erbjuder de dig?
På Sönnergrens Verkstad kommer du bli en del av ett härligt gäng på 14 anställda. De är ett företag som är få till antalet men besitter gedigen kompetens inom sitt område, de erbjuder dig en arbetsplats med modern teknik och genuin tradition sedan 1895. För rätt person med vilja och driv finns möjlighet att utveckla verksamheten. Läs gärna mer på www.sonnergrens.se
Välkommen med din ansökan!
Snabbfakta
Företag: Sönnergrens Verkstäder AB
Tjänst: Verktygsmakare
Lön: Fast månadslön
Arbetstider: 07.00-16.00
Tillträde: enligt överenskommelse
Placeringsort: Mölndal
Sista ansökningsdag: 2022-10-31Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Extrajobb som fordonsmontör till Volvo Cars 2022

Fordonsmontör
Läs mer Aug 1
Extrajobb som fordonsmontör till Volvo Cars i Göteborg

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre extrajobb hos en av våra kunder i fordonsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan!

Om bolaget

Volvo är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och internationellt sett tätt förknippat med Sverige. Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och numera också miljö. Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Sedan många år tillbaka arbetar vi tillsammans med Volvo Cars, där Lernia står för rekrytering och bemanning.

Om tjänsten

Nu rekryterar Lernia extrajobbare till Volvo! Du kommer att arbeta antingen två timmar under morgonen eller två timmar under eftermiddagen, måndag till fredag, för att täcka upp för ordinarie personal som behöver hämta och lämna på förskola. Upplägget är perfekt för dig som pluggar eller har annan flexibel sysselsättning. Du får en stabil extrainkomst och ett starkt varumärke i ditt CV. Arbetsgivare vet om vilken merit det är att ha presterat bra på Volvo, så för din del är det ett utmärkt sätt att stärka upp din yrkesmässiga profil. Givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap och god arbetsmiljö under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Att jobba på Volvo kommer förändra dig som medarbetare. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, förbättringsarbete och att hela tiden arbeta efter tydligt satta målsättningar. Du kommer att stå upp hela arbetspasset och arbeta praktiskt.

Rent praktiskt arbetar du vid ett löpande band, där en evig flod av bilar hela tiden löper. Du får en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. Den som är duktig lärs upp på fler och fler moment. Ju snabbare du lär dig, desto roligare och mer omväxlande blir jobbet. Fabriken präglas av teamkänsla och samarbete, och du kommer skapa vänskapsband som sträcker sig livet ut.

Om dig

• För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %. Då funkar studier, eget företagande eller annat jobb. Glöm inte att bifoga bild som styrker detta redan i samband med ansökan! (t.ex. registreringsintyg från din skola eller intyg från jobb eller företagande).
• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och kan tyvärr inte göra några undantag från kraven.
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR (www.uhr.se)
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

• Du behöver klara av de fysiska kraven då arbetet innebär att du står upp ett helt arbetspass
• Du behöver ha kvalitetstänk och absolut inte slarva. I värsta fall leder slarv till kvalitetsbrister.
• Du behöver vara disciplinerad och strukturerad för att klara av att arbeta i en miljö med höga kvalitetskrav där det även ställs krav på att hålla en viss tidsram
• Du behöver vara duktig på att samarbeta med andra, följa instruktioner och sprida positiv anda bland dina kollegor
• Och självklart ska du ha schysta värderingar där du behandlar alla människor bra

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

Omgående

Visstid studerande/ Visstid extra arbete

Göteborg

Tillgängliga skift: 06:30-08:30 måndag till fredag eller 13:18-15:18 måndag till fredag

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Erfaren montör till Volvo Cars i Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Aug 1
Erfaren montör till Volvo Cars i Göteborg

Vi på Lernia söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och som är redo för en ny utmaning. Vill du fortsätta utvecklas som montör och ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder inom fordonsbranschen vill vi gärna att du skickar in din ansökan! Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar.

Om bolaget

Volvo är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och internationellt sett tätt förknippat med Sverige. Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och numera också miljö. Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Sedan många år tillbaka arbetar vi tillsammans med Volvo Cars, där Lernia står för rekrytering och bemanning.

Om tjänsten

Nu rekryterar Lernia erfarna montörer eller dig med liknande arbetslivserfarenhet inom industrin för bemanning till Volvo! Många av Volvos medarbetare inledde sina Volvo-karriär som bemanningsanställda via Lernia. Vi har idag exempel på chefer och ledare inom Volvo som gått denna väg, vilket vi på Lernia är omåttligt stolta över. Lernia är också stolta över att en mycket stor majoritet av våra bemanningskonsulter efter hand övergår i anställning hos Volvo efter att ha gjort ett bra jobb. Och givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap, god arbetsmiljö och bra lön även under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Att jobba på Volvo kommer förändra dig som medarbetare. Du får en möjlighet att utveckla din monteringserfarenhet och bidra till utvecklingen framåt genom den kunskap och erfarenhet du har samlat på dig från din tidigare erfarenhet inom industrin. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, förbättringsarbete och att hela tiden arbeta efter tydligt satta målsättningar.

Som Fordonsmontör är du del av ett lag som består av 5 till 15 personer. Rent praktiskt arbetar du vid ett löpande band där det ingår en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. Arbetet går ut på att montera bildetaljer antingen manuellt eller med hjälp av maskiner. Den som är duktig lärs upp på fler och fler moment. Ju snabbare du lär dig, desto roligare och mer omväxlande blir jobbet. Fabriken präglas av teamkänsla och samarbete där teamet tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål.

Om dig

• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt eller lägst E i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och kan tyvärr inte göra några undantag från kraven.
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR (www.uhr.se)
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen, vidimerade kopior, eller en bild från antagning.se i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

• Du behöver ha tidigare erfarenhet av montering eller liknande arbete inom industrin
• Vi ser gärna att du trivs med att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse
• Du behöver klara av de fysiska kraven då arbetet innebär att du står upp ett helt arbetspass
• Du behöver ha kvalitetstänk och absolut inte slarva. I värsta fall leder slarv till kvalitetsbrister.
• Du behöver vara disciplinerad och strukturerad för att klara av att arbeta i en miljö med höga kvalitetskrav där det även ställs krav på att hålla en viss tidsram
• Du behöver vara duktig på att samarbeta med andra, följa instruktioner och sprida positiv anda bland dina kollegor
• Och självklart ska du ha schysta värderingar där du behandlar alla människor bra

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

Omgående eller enligt överenskommelse

Visstidsanställning – heltid

Göteborg

Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skift

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Kantpressare sökes till RZ INM i Göteborg

Kantpressare
Läs mer Sep 14
Har du erfarenhet av att arbeta med serietillverkade detaljer och sugen på att hoppa på en ny spännande tjänst? Skicka i så fall in din ansökan till oss redan idag.

Om företaget
RZ Gruppen består av tretton olika verksamheter och ett säljbolag i Norge med flera gemensamma kompetenser och där var och en är specialiserad på unika metoder och processer. Det ger oss en svårslagen flexibilitet som gör att vi alltid kan leverera det våra kunder efterfrågar.

RZ INM Mekaniska AB ingår i koncernen RZ Gruppen och är specialister inom plåtbearbetning, med djupdragningspressar, NC-styrda kantpressar och med 3-D laser tillverkas avancerade plåtdetaljer i alla material. Vårt koncept omfattar hela vägen från rådgivning till färdig leverans och vi har lång erfarenhet inom verktygskonstruktion och materialegenskaper, från prototyp till serieproduktion.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du huvudsakligen arbeta med både serietillverkade detaljer och olika prototyper samt övrig plåtbearbetning. Till din hjälp i tillverkningsprocessen har du färdiga ritningar att utgå efter. I rollen förekommer både truck- och traverskörning.Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom kantpressning och liknande arbetsuppgifter inom verkstadsindustri. Vi ser också att du har goda geometrikunskaper samt vana av ritningsläsning. Du ser vad som behöver göras för att nå dagens mål och kan planera ditt arbete därefter samt be om hjälp när det krävs. Vidare är du en ansvarstagande person som tar egna initiativ och gillar att driva processer framåt. Vi tror att du har en positiv inställning i ditt arbete och trivs i samarbete med dina kollegor. Vi ser det som meriterande om du har truck- och traverskort.


Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Om du känner att detta är en roll för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Fordonsmontör till Volvo Cars 2022

Fordonsmontör
Läs mer Aug 1
Fordonsmontör till Volvo Cars i Göteborg

Vill du vara med och bygga framtidens bilar på Volvo Cars?

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos vår kund Volvo Cars placerad i Torslanda. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som Fordonsmontör är du del av ett lag som består av 5 till 15 personer. Rent praktiskt arbetar du vid ett löpande band där det ingår en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. De olika momenten kan bestå av montering av dörrar, kablage, stötfångare, eller övriga delar som bilen består av. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, förbättringsarbete och att hela tiden arbeta efter tydligt satta målsättningar.

Många av Volvos medarbetare inledde sina Volvo-karriär som bemanningsanställda via Lernia. Vi har idag exempel på chefer och ledare inom Volvo som gått denna väg, vilket vi på Lernia är omåttligt stolta över. Lernia är också stolta över att en mycket stor majoritet av våra bemanningskonsulter efter hand övergår i anställning hos Volvo efter att ha gjort ett bra jobb. Och givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap, god arbetsmiljö och bra lön även under tiden som Lernia-konsult!

Om dig

• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och kan tyvärr inte göra några undantag från kraven.
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR (www.uhr.se)
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

För att göra ett bra arbete som fordonsmontör så är det bra om du trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö, ha ett högt kvalitetstänk, vara strukturerad, kunna följa instruktioner och vara en lagspelare. Arbetet ställer krav på att utföra momenten inom en viss tidsram så det är en fördel om du gillar att arbeta praktiskt i ett högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

Omgående

Visstidsanställning – heltid

Göteborg

Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skift

Om bolaget

Volvo är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och internationellt sett tätt förknippat med Sverige. Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och numera också miljö. Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Sedan många år tillbaka arbetar vi tillsammans med Volvo Cars, där Lernia står för rekrytering och bemanning.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Elektronikmontör sökes till SAAB i Kallebäck

Elektronikmontör
Läs mer Sep 19
Har du erfarenhet av arbete med el och arbete som montör och skulle vilja ta dig an ett uppdrag hos ett svenskt, välkänt och innovativt företag i Kallebäck? Då bör du söka jobbet som Elektronikmontör. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser framemot att välkomna dig till vårt team!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos SAAB.

Ort: Kallebäck
Arbetstider: 07-16 måndag-fredag

Att arbeta som konsult

I rollen som elektronikmontör på Saab kommer du att arbeta på en avdelning som bygger kablar och elskåp. Där kommer dina arbetsuppgifter vara montering, lödning, avsyning och testning inom elektronikproduktionen. Du kommer aktivt behöva läsa och förstå ritningar samt dokument på svenska och engelska, även vid behov avvikelsehantering. Uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med tillverkning av kablar, tekniska installationer och utföra montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med el och arbete som montör.

I övrigt krävs det att du

* har utbildning inom elektronik eller inom det tekniska området
* har erfarenhet inom el och/eller montering
* är praktiskt lagd och hanterar ritningsläsning
* har erfarenhet av arbete med hantering av kretskort
* behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Elektronikmontör till Saab

Elektronikmontör
Läs mer Sep 14
Redo för nästa steg i din karriär? – Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Vår kund Saab i Göteborg söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med tillverkning av försvarselektronik.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi tror att du är en kreativ och noggrann person som brinner för utveckling och kvalité. Du behöver tycka om att arbeta med mindre komponenter i mindre serier och således vara fingerflink. Har du en tidigare erfarenhet av lödning, montering och avsyning i mikroskop är det en merit, men inget krav.

Krav
- Erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av montering av mindre produkter
- Teknisk utbildning

Meriterande
- Erfarenhet av övriga elektronikbranschen
- Erfarenhet av manuell lödning
- Körkort och tillgång till bil

Är du elektronikmontören vi söker? Tveka inte, ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik

Ansök nu

Processansvarig

Betongblandare
Läs mer Aug 23
Trivs du med att arbeta inom produktion och få eget ansvar i rollen? Just nu söker ett väletablerat företag inom betongbranschen en processansvarig till deras huvudkontor/produktion i Göteborg. Är du sugen på en ny utmaning? Då kan denna möjlighet vara rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:Som processansvarig arbetar du på produktionsenheten med vätskor och cementprodukter. Rollen är praktisk och innefattar att lossa och lassa material, arbeta utefter recept, lyfta säckar och dunkar mm. Du arbetar baserat på kontoret/produktionen i Västra Frölunda.

Du erbjuds:

En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.
Varierande och spännande uppdrag
Goda förmåner


Vi söker dig som:

Har truckkort, har du inte detta så finns det möjlighet till utbildning genom företaget
Helst har en bakgrund inom byggbranschen med inriktning på betong, det är dock inget krav


Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Calpa Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Montör/Operatör till HydraSpecma i Mölnlycke!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Sep 23
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer i huvudsak att arbeta vid en maskin som monterar Hydraulslangar,
där du som montör/operatör laddar och styr maskinen samt kvalitetskontrollerar
detaljerna.
- Arbetet är förlagt på 2-skift med start v.33.
- Tjänsten är på lång sikt där kunden ämnar anställa.


DINA KVALIFIKATIONER

- Någon erfarenhet av industrimiljö eller liknande arbete
- Goda referenser.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Truckkort.
- Traverskort.
- Vana av skiftarbete.
- vana från arbete med montering eller som maskinoperatör


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- Har en hög servicenivå.
- Har viljan att utföra ett bra jobb där du värdesätter såväl tempo som
noggrannhet.
- Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och här är framförallt pålitlighet och en vilja att göra ett bra jobb samt trivas i grupp viktiga egenskaper.


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lackerare sökes till Logisnext i Mölnlycke!

Industrilackerare
Läs mer Sep 19
Har du erfarenhet av tidigare erfarenhet av lackering och skulle vilja ta dig an ett uppdrag hos ett internationellt, stort och framgångsrikt företag i Mölnlycke? Då bör du söka jobbet som Lackerare. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser framemot att välkomna dig till vårt team!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Logisnext.

Ort: Mölnlycke
Arbetstider: 06:30-15:20 måndag-fredag

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med målning och lackering. Du kommer att lackera olika typer av truckar hos Logixnext. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sprutmåla för hand och lackera. Du kommer att arbeta på ett internationellt, stort och framgångsrikt företag i Mölnlycke som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med målning och lackering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av tidigare erfarenhet av lackering.

Vi söker dig som

* har yrkesbevis
* har erfarenhet av liknande arbete
* behärskar svenska väl i både tal och skrift
* utbildning inom lackering

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christopher Nilsson via e-post: Christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Produktionschef till snabbväxande Power Tech!

Stålbyggare
Läs mer Aug 30
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Har du erfarenhet som skåpsbyggare och söker din nästa utmaning? Power Tech är ett familjärt bolag med stora ambitioner. Företaget representerar ett stort produktsortiment med välkända varumärken inom det marina segmentet och främsta kunderna hittar man inom varv och fartygsindustrin. Viktiga värderingar för Power Tech är kvalitet och tillförlitlighet. Nu finns möjligheten till en nyckelposition i en fantastisk arbetsmiljö!

FRÄMSTA ARBETSUPPGIFTER ÄR:

- Ansvar och ledning över 7 st. skåpsbyggare samt produktion.
- Elskåpsbyggnation efter ritning.
- Lagerlogistik för bolagen Powerhouse och Power Tech. Mottag av gods och utskeppning av gods.
- Service och kontaktperson gentemot kunder, fraktförare och internt mot kolleger och konstruktörer.


DU ERBJUDS:

- En ledande nyckelposition med stort eget ansvar där du bidrar med din kunskap och erfarenhet i en organisation under utveckling.
- Att utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i en härlig arbetsmiljö med glädje, prestation och humor i fokus.
- Du får möjligheten att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer ifrån chef.


ERFARENHET, KOMPETENS OCH PERSONLIGHET:

- Tidigare arbete från skåpsbyggnation.
- God datorvana med fördel från i Officeprogrammen.
- Du vill verka i ett dynamiskt företag där ditt eget bidrag är helt avgörande.


Som person är du noggrann, tekniskt intresserad och nyfiken på att lära dig nytt och utvecklas. Vidare ser vi gärna att du trivs med att arbeta i högt tempo och är lite av en problemlösare. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling då en spännande resa väntar Power Tech de närmaste åren.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider.

Plats: Sisjön/ Askim, Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund Power Tech.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Power Tech önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av oss. Urval görs löpande och vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Saga Wester, saga@a-hub.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu