Industriell tillverkning jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Industriell tillverkning i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 21
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Montörer sökes till Tenneco i Torslanda!

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 10
Har du erfarenhet inom tillverkningsbranshen och är ute efter en heltidstjänst? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som montör hos Tenneco som nu söker nya kompetenta medarbetare. Förutom det faktum att jobbet är väldigt mångsidigt så är det bästa med det här jobbet att du får jobba för en spännande aktör inom fordonsbranschen. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både rolig och utmanande! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

???????

Är rollen som montör rätt för dig?

Vi söker dig som har en fallenhet för fordonsmontering och har erfarenhet av tillverkningsindustrin. Övergripande kommer du arbeta med att montera avgassystem till bilar. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du målinriktat och nyfiket lära dig mer om det.

Vi söker dig som

* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* är stresstålig, systematisk och kvalitetsmedveten
* har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
* har god fysik och har inga problem med att stå och gå hela dagarna

Det är även meriterande om du

* har tidigare svetserfarenhet av exempelvis MIG/MAG och TIG. Övriga godkända svetsprov och certifikat är också väldigt meriterande.
* teknisk utbildning från antingen gymnasiet, YH eller dylikt.
* har körkort och tillgång till bil
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har truckkort A1-A4, B1-B4

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina via e-post: sabina.larsson@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Sales Engineer till Hydraulikhuset

Motorbyggare
Läs mer Jun 15
Vill du ha en nyckelroll som Sales Engineer där du får anpassa lösningar mot kund? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Hydraulikhuset är en del av HydraSpecma koncernen. På Hydraulikhuset arbetar 18 medarbetare i roller inom försäljning, butik, teknik och verkstad. Hos oss får du styrkan av att tillhöra en koncern med möjlighet till utbyte med kollegor i de andra bolagen men fördelen av att verka i ett litet bolag där du får stor chans att påverka ditt arbete.Om rollen

I rollen som Sales Engineer hos oss har du ansvar för hela säljprocessen från idé till färdig produkt/System mot en stor bredd av kunder. Det innebär att du har ansvar för den tekniska lösningen som definieras och presenteras under försäljnings fasen i respektive projekt. I rollen ingår även:

- Aktivt uppsöka nya kunder/Nykundsbearbetning. Primär målgrupp är kunder med behov för framtagande av i huvudsak systemhydraulisk lösning, samt även styrsystem och/eller elektrifiering av maskin/utrustning.

- Att sätta sig in i kundens krav och önskemål samt utarbeta tekniska lösningar genom val och dimensionering av komponenter utifrån vårt sortiment.
- Att göra kostnadskalkyler för nya lösningar för olika kunder och projekt.
- Att koordinera arbetet med förfrågan fram till färdig offert, samt vid vunnen order projektleda fram till slutligt överlämnande till kund.


- Att konfigurera komponenter och konstruera hydraulsystem på detaljnivå
- Leda tekniska diskussioner och detaljerad presentation av offererade tekniska lösningar hos kund.


Vi söker

Vi söker dig med relevant teknisk högskoleutbildning inom exempelvis maskinteknik, hydraulik eller styrsystem/elektrifiering med inriktning mot hydraulik eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Arbetslivserfarenheter inom Hydraulik är meriterande exempelvis inom konstruktion, försäljning, kundsupport, service eller underhåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundanpassad konstruktion med inriktning systemhydraulik eller har erfarenhet av elektrifiering/elkonstruktion samt av kundkontakter/försäljning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I rollen behöver du ha god social förmåga, lätt för att bygga relationer och lätt för att samarbeta. Utöver det är du driven, lösningsorienterad, analytisk och strukturerad. Självklart har du ett intresse både för teknik och försäljning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro! Du får jobba med kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team i en verksamhet som satsar och utvecklas. I vår entreprenöriella kultur har vi snabba beslutsvägar och involverar varandra! Detta är dessutom en spännande och utvecklande tjänst där du får jobba med anpassade lösningar mot en bredd av kunder!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Recruit Partner Nordic AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev redan idag, dock senast den 22 juni 2022. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Nordberg på telefon 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 14
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 19
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 7
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 2
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Maj 27
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Svetsande mekaniker

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 16
ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden som globalt. Vi har precis flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning till slutmontage/testning. Företaget har ca 25 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag.

Om tjänsten.

Du kommer ha en omväxlande roll där du får på egen hand bygga små standardugnar men även vara del i olika team som bygger stora kompletta värmeanläggningar. Då vi arbetar i projektform och varje anläggning är unik är det viktigt att du är mångsidig och kan både bidra från start med plåtarbeten, skruva och svetsa fram till slutmontage. Våra ugnar är högteknologiska och kan bestå av mekaniska delar såsom motordrivna vagnar och pneumatiska luckor.

Generell erfarenhet

- Allmän verkstadsvana
- Van vid ritningsläsning
- Van att använda handverktyg
- Erfarenhet av verkstadsmaskiner såsom pelarborr, kantpress
- Erfarenhet av maskinbyggnation


Följande tekniska erfarenhet

- Van att utföra mekaniska installationer
- Svetsning MIG (kräver inga licenser)
- Plåtbearbetning


Personlig profil

Tekniskt intresserad

Uppskattar variation och att ställas inför nya utmaningar

Kan samarbeta i arbetslag som tillsammans bygger en anläggning

Kan åka iväg på installationer 2-3 gånger per år

Kan göra dig förstådd på svenska utan större problem

B-körkort

Om ElectroHeat.

Electro Heat Sweden AB är en familjeägt företag, grundat 1975, och drivs nu av andra generationen. Vi har en ung ledning som sätter högt värde i att vara ett modernt industriföretag. Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. I våra nybyggda lokaler i Göteborg tillverkar vi industriugnar till Nordens ledande industriföretag. En betydande del av vår produktion exporteras inom Norden och globalt. Våra ugnar integreras ofta med kompletta automationssystem och vi egenutvecklar även avancerade ugnar med vakuumteknik.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Maj 11
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya spännande samarbeten. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare produktion av vindkraftstorn i limträ

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Maj 9
Modvion utvecklar ett helt nytt koncept för vindkraftstorn, en patenterad och modulär design av laminerat trä. Vår teknik gör det möjligt att bygga högre torn som i sin tur kan generera mer grön energi. Det skapar förutsättningar för oss att på riktigt bidra till en fossilfri framtid.

Nu söker vi dig med erfarenhet och kompetens inom arbetsledning, vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustri samt inom ledarskap. Som arbetsledare på Modvion erbjuds du ett omväxlande och utmanade arbete som innefattar många kontaktytor, både med kunder, leverantörer och med medarbetare.

För att trivas hos oss är det viktigt att du brinner för att göra ett riktigt bra jobb och samtidigt vill lära känna människorna du arbetar med. Eftersom vi också är övertygade om att mångfald gör oss bättre tillsammans ser vi väldigt gärna kvinnliga och äldre sökande till denna tjänst.

Vad arbetet innebär

Som arbetsledare hos oss kommer du att arbeta både praktiskt och administrativt och leda tillverkningen och våra operatörer i deras arbete. Vi tror att du har ett strukturerat arbetssätt och ett gott ordningssinne. Som ledare har du förmågan att tillvarata på den yrkeserfarenhet som finns hos Modvions medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå våra gemensamma mål. Du kommer att ansvara för;

- arbetsledning och daglig planering för ditt team
- kvalitetskontroll av process och produkt
- kundkontakt
- beställning av material
- ordning och reda i fabriken
- fakturering och attestering
Vem du är

Vi söker dig som:

- har erfarenhet av arbetsledning
- har erfarenhet av tillverkningsindustrin
- är en energispridare och har ett positivt ledarskap
- behärskar svenska i tal och skrift
- kan arbeta under eget ansvar
- har god datorvana
- har b-körkort
Ansökningsprocess

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi intervjuar och anställer löpande. Anställningen är heltid och tillsvidare med en initial provanställning om sex månader.

Ansök nu

Food Production Assistant

Maskinoperatör, juice, frukt, grönt o veg. olja
Läs mer Maj 2
Are you an experienced food production worker and want to join a
fast-growing food company that works with a sustainable alternative protein source in the central of Gothenburg? If so, keep reading about our open position to join us as a Food Production Assistant!Who are we?

We are a biotechnology company that work in the foodtech and alternative protein market. Our product is Promyc, a sustainably produced, vegan mycoprotein that we are producing and developing in our facilities in Gamlestaden, Gothenburg. Since our founding in 2017, we have grown from a lab scale to a pilot-production facility and to a team of 30+ people.

We are passionate about what we do and if you enjoy working in a fast-paced environment with a supportive and engaged team and get excited by the prospect of finding solutions in tough situations, you will feel right at home with us.Who are you?

You are driven, positive, easy to work with and has a passion for food. Someone who likes working with high tempo and can handle high flexibility, is stress resistant and
happy to add a good laugh when working at a high pace.

- 3-5 years of documented professional experience experience in food production, manufacturing, or other related fields
- Familiarity with food or food ingredients
- Familiarity with manufacturing machinery and equipment

- Worked with Food safety before
- Ability to handle physical workload (be able to lift 10-15 kgs and over)
- Are fluent in the English language, both written and spoken
What will you do?

Customer demands and high-quality are utmost priorities where we are producing new products daily based on Promyc -our vegan mycoprotein ingredient. Your primary duties will include but not limit to :

- Operating, maintaining, and cleaning manufacturing machinery and equipment
- Cleaning the equipment and production areas during and after production
- Conducting multi-step food manufacturing
- Packaging and labeling product
- Completing work orders and requests in a timely manner
- Performing routine preventative maintenance
- Maintaining production batch records
- Adhere to food safety policies and procedures
Application details

We are looking to find our next colleague as soon as possible and with that said, we are processing applications continuously.

Kindly submit your CV and cover letter in English, as this is the official language of the company.

Ansök nu

Tranpenad Göteborg söker montörer till fordonsindustrin

Fordonsmontör
Läs mer Apr 26
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som montör hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av montering av komponenter inom fordonsindustrin.

Arbetsuppgifter:

Montering

OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:

Svenska i tal och skrift

Meriterande:

Tidigare erfarenhet av monteringsarbete

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dag-, kväll- samt nattpass.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Mar 31
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya spännande samarbeten. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driven Produktionsledare till HydraSpecma

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Mar 28
Vill du ha en nyckelroll som Produktionsledare i en koncern som satsar och utvecklas? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!Om rollen

Som en av tre Produktionsledare hos oss har du det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet i produktion med hänsyn till lagar och förordningar gällande arbetsmiljö-/HR arbetet för att nå uppsatta produktionsmål för enheten. Du är delaktig och lyhörd gällande enhetens prestationer på alla nivåer och samarbetar/kommunicera dagligen med lagledaren och produktionsledningsgrupp. I din roll som ledare kommer du coacha, stötta och leda ca 15-20 operatörer. Du säkerställer att bemanning och att rätt kompetensnivå finns tillgänglig samt deltar i enhetens effektiviseringsarbete gällande processer och nyanskaffning av maskiner. I rollen ingår man i enhetens produktionsledningsgrupp samt tvärfunktionella arbetsgrupp och ansvarar för förändringar som skall genomföras på nuvarande produkter i produktion samt att införande av nya produkter säkerställs. Vår nybyggda produktion är belägen i Bårhult och ditt team består av ca 15-20 medarbetare som jobbar skift. Du rapporterar till Production Manager.Exempel på fokusområden:

- Vara en förebild för underställd organisation med avseende på moral, etik och rättvisa samt skapa ett gott arbetsklimat.
- Att vara delaktig och lyhörd i produktions prestationer på alla nivåer och dagligen samarbeta och kommunicera med lagledaren i logistik- och ledningsgrupp.
- Att gällande kvalitets- och arbetsinstruktioner efterlevs.
- Att se till så att planerat operatörsunderhåll och service på nyckelmaskiner efterlevs av underhålls-/leverantörsansvarig.
- Att medverka vid rekrytering av medarbetare till produktion.
- Ansvarig för att resurser från produktionen deltar vid inventering enligt enhetens inventeringsklocka.
- Att samordna produktionsresurser, mäta, följa upp resultat samt korrigera avvikelser.
- Att säkerställa att arbetsmiljöarbetet-/lagar efterlevs.
- Att vara delaktig och drivande i ständiga förbättringar/förbättringsgrupp i syfte att minimera slöseri, störningar och begränsningar.
- Att enhetens arbete med 5S, standardiserat arbete, dagligstyrning och produktionsflöden utvecklas genom ständigt förbättringsarbete.
- Delta vid interna-/externa revisioner gällande ISO9000/14 001/IATF.
- Att tillsammans med produktions kvalitetstekniker systematiskt arbeta och med att utveckla kvalitetsarbetet med hjälp av mätningar och analyser av interna kvalitetsavvikelser och reklamationer.
- Vid Production Managers frånvaro ta emot besök, ansvara för utrymningsuppföljning vid brandövning osv i dennes ställe.


Vi söker

Vi söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du har erfarenhet av motsvarade ansvar inom produktion sedan tidigare och har förmåga att se helheten samt är förbättrings- och utvecklings benägen. Framför allt är du intresserad av produktion och vill skapa en förståelse på djupet kring ditt område. Du är en lagspelare med ett coachande/jordnära ledarskap som har god förmåga att kommunicera. Rätt person för rollen är även strukturerad, analytisk och kostnadsmedveten. Har du erfarenhet från produktion från Automotive eller från underleverantör till Automotive är det meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro! Du får jobba med kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team i en verksamhet som satsar och utvecklas. I vår entreprenöriella kultur har vi snabba beslutsvägar och involverar varandra!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Recruit Partner Nordic AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev redan idag, dock senast den 10 april 2022. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Nordberg på telefon 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).


Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

Driven Produktionsplanerare med aviseringsansvar

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Mar 28
Vill du ha en nyckelroll som Produktionsplanerare i en koncern som satsar och utvecklas? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!Om rollen

Som Produktionsplanerare hos oss har du ett övergripande ansvar för lokal produktionsplanering och viss materialanskaffning. Detta innebär att du på kort och lång sikt förser produktion med underlag gällande kundorder och prognostisera volymer och materielbehov. I denna roll har du även det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet inom avisering med hänsyn till lagar och förordningar gällande arbetsmiljö-/HR arbetet för att nå uppsatta produktionsmål för enheten. Därmed har du personalansvar för ett team på 5-6 personer på vår logistikavdelning som jobbar med avisering. I rollen ingår man i enhetens produktionsledningsgrupp samt en tvärfunktionell arbetsgrupp där vi går igenom förändringar som skall genomföras på nuvarande produkter i produktion samt införande av nya produkter. Som produktionsplanerare hos oss kommer du också att aktivt arbeta med planering/delta i vårt inventeringsarbete och lagerhållna material värden. Vår nybyggda produktion är belägen i Bårhult och du rapporterar till Production Manager.Exempel på fokusområde

- Regelbundet uppdatera vårt affärssystem IFS med aktuella prognoser och leveransplaner så att vår produktion får underlag på i vilken takt samt i vilken volym produktion ska ske.
- Tillsammans med avisering säkerställa att material och emballage finns tillgängligt för produktion.
- Säkerställa att lagar, regler, avtal och instruktioner efterlevs.
- Uppföljning av resultat och utfall kopplat till satta KPI:er.
- Att enhetens arbete med 5S, standardiserat arbete, dagligstyrning och produktionsflöden utvecklas genom ständigt förbättringsarbete.
- Ta fram sammanställningar där betydande avvikelser från plan förekommer och kommunicera dessa mot kund.
- Planer och prognoser analyseras regelbundet och status redogörs för produktionsledningen.
- Vara en förebild för underställd organisation med avseende på moral, etik och rättvisa samt skapa ett gott arbetsklimat.


Vi söker

Vi söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du har erfarenhet av motsvarade ansvar inom produktionsplanering sedan tidigare och har förmåga att se helheten samt är förbättrings- och utvecklings benägen. Du är en lagspelare med ett coachande/jordnära ledarskap som har god förmåga att kommunicera. Rätt person för rollen är även strukturerad, analytisk och kostnadsmedveten. Då du kommer ha en del internationella kontakter kräver rollen att man pratar engelska. Har du erfarenhet från produktion från Automotive eller från underleverantör till Automotive är det meriterande. Även erfarenhet av vårt affärssystem IFS är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro! Du får jobba med kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team i en verksamhet som satsar och utvecklas. I vår entreprenöriella kultur har vi snabba beslutsvägar och involverar varandra!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Recruit Partner Nordic AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev redan idag, dock senast den 10 april 2022. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Nordberg på telefon 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

CNC-operatör sökes till Mölnlycke

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 7
Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift.

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

* Rigga maskinen
* Genomföra korrigera i styrsystemet
* Övervaka maskinen
* Kontrollmäta

Din profil
* Vi söker dig med några års erfarenhet inom CNC
* Verkstadsvana
* Du ska vara noggrann i ditt arbete
* Erfarenhet av Siemens slipmaskin

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
Placeringsort: Mölnlycke
Start: Efter ö.k
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal

Kundföretaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kund och efter 6 månader om allting fungerar blir du anställd direkt av kunden. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638.
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

CNC-operatör sökes till Mölnlycke

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 8
Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift.

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

* Rigga maskinen
* Genomföra korrigera i styrsystemet
* Övervaka maskinen
* Kontrollmäta

Din profil
* Vi söker dig med några års erfarenhet inom CNC
* Verkstadsvana
* Du ska vara noggrann i ditt arbete
* Erfarenhet av Siemens slipmaskin

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
Placeringsort: Mölnlycke
Start: Efter ö.k
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal

Kundföretaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kund och efter 6 månader om allting fungerar blir du anställd direkt av kunden. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638.
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Mar 23
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya spännande samarbeten. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Mar 31
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya spännande samarbeten. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Volvosteget 2022-2023 - Göteborg

Fordonsmontör
Läs mer Jun 2
Hej du!
Är du 18–23 och nyfiken på en framtid i en spännande bransch? Då är det dig vi letar efter!

Vad är det här nu då?
Volvosteget är Volvokoncernens yrkesinriktade utbildning med lön under ett år där praktik varvas med teoriveckor. Ja, du läste rätt, man får lön. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från industrin för att kunna söka. Det spelar heller ingen roll vilken inriktning du läst på gymnasiet. Vi behöver nämligen alla i vårt team.

Vi på Volvokoncernen behöver försäkra oss om att vi har kompetenta medarbetare som kan tillverka våra världsledande lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och drivlinor också i framtiden och kanske är du en av dem?

På Volvo Lastvagnar i Tuve byggs lastbilen från grunden till färdig lastbil. Fabriken förser även andra Volvofabriker över hela världen med material. Hos oss får du prova på varierande arbetsuppgifter inom produktion, arbetet görs både i grupp och enskilt. Vill du vara med och bygga världens bästa lastbil och få erfarenhet från produktionsarbete? Då är detta en arbetsplats för dig.


Vad erbjuder vi dig?
1-årig visstidsanställning med lön under hela utbildningsperioden
Utbildning mellan 2022-11-07 – 2023-11-06
Praktik inom produktion varvat med teori
Vid avslutad utbildning får du ett certifikat som intygar din kompetens och erfarenhet av industrin
Friskvårdsbidrag, det vill säga att vi betalar en viss del av din träning.

Vem är du?
Du är född 1999-01-01 eller senare.
Du har en avslutad gymnasieutbildning och lägst betyget Godkänt i minst 2 250 gymnasiepoäng. Du har betyg E eller högre i Matematik 1, Svenska 1/SAS 1 och Engelska 5.
Du är inskriven på arbetsförmedlingen. Ps. Är du inte det idag? Inga problem. Kontakta din lokala arbetsförmedling så hjälper de dig.
Du är nyfiken på att prova på att jobba inom industrin och gillar att jobba praktiskt.

Det här är vi. Dina nya kollegor:
Vi har en god stämning i våra team och du kommer att bli väl omhändertagen. Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att öka produktionen och förbättra arbetsmiljön för våra anställda. Vi har en fantastisk mångfald med människor med olika bakgrund och erfarenheter som tillsammans strävar mot vårt gemensamma mål. Vi lever efter våra ledord som är förtroende, lärande och engagemang. Det innebär bland annat att du strävar efter att göra ditt personbästa varje dag samtidigt som vi har kul på jobbet och lär av varandra.


Låter det spännande? Då kanske nästa steg för dig är Volvosteget!


Hur du söker:
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vänligen skapa ett konto om du inte redan har ett sedan tidigare, då vår rekryteringsprocess ibland kräver att man kompletterar eller går tillbaka till sin ansökan. För att ansöka och kunna gå vidare i rekryteringen följer du nedan korta steg:
Tryck på ansök längst ner i denna annons
Skapa ett konto eller logga in på ditt nuvarande konto
Bifoga ditt CV och personliga brev
Bifoga ditt examensbevis från gymnasiet (slutbetyget du fick när du tog studenten)
Bifoga intyg om inskrivning på Arbetsförmedlingen (daterat i år)

För att gå vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen måste du skicka in en komplett ansökan med både examensbevis och intyg från Arbetsförmedlingen.


Kontaktuppgifter:
Nyfiken?
Gå in på www.volvosteget.se och läs mer om utbildningen. Har du frågor får du gärna också kontakta oss på info@volvosteget.se.

Tekniska frågor vid ev. inloggningsproblem eller uppladdning av dokument, kontakta:
Email: support.volvo.career@volvo.com (skriv på engelska).

Välkommen med din ansökan senast den 6:e september.

Ansök nu

Fingerfärdig montör sökes till vår kund i Göteborg!

Handpaketerare
Läs mer Mar 17
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
- Ställa in, övervaka och köra maskiner.
- Packning av färdiga produkter.


DINA KVALIFIKATIONER

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Noggrann och kvalitetsmedveten.
- God samarbetsförmåga.
- Rökfri då visst arbete genomförs i renrum.


MERITERANDE

- Tidigare maskin-/industrierfarenhet.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
- är flexibel, serviceinriktad och fingerfärdig.
- trivs att arbeta tillsammans med andra.


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fingerfärdig montör sökes till vår kund i Göteborg!

Handpaketerare
Läs mer Apr 5
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
- Ställa in, övervaka och köra maskiner.
- Packning av färdiga produkter.


DINA KVALIFIKATIONER

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Noggrann och kvalitetsmedveten.
- God samarbetsförmåga.
- Rökfri då visst arbete genomförs i renrum.


MERITERANDE

- Tidigare maskin-/industrierfarenhet.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
- är flexibel, serviceinriktad och fingerfärdig.
- trivs att arbeta tillsammans med andra.


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Livsmedelsarbetare till vår charkfabrik

Maskinoperatör, kött
Läs mer Maj 24
Hej!
Vi söker dig som vill arbeta som Livsmedelsarbetare i vår charkfabrik.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara paketering av charkvaror, mestadels korv som tillverkas av både nöt och fläskkött.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att livsmedelsarbete inom chark. Du ska behärska Svenska (Engelska) i tal och skrift.
Du kommer att arbeta i ett härligt dagtidsteam där arbetstiden är mellan kl.06:30-15:30.
3-4 tjänster kommer att tillsättas i september. Inledningsvis kommer du att ha en Allmän visstidsanställning som vid en god matchning övergår till Tillsvidareanställning.
Företaget har Kollektivavtal med Livsmedelsarbetareförbundet.
Mejla din ansökan (CV, personligt brev samt referenser) till
lena.sundberg@ingemarjohansson.se
Om du blir utvald blir du kallad till anställningsintervjuer med start i augusti

Ansök nu

Processansvarig

Processoperatör, betong
Läs mer Jun 15
Trivs du med att arbeta inom produktion och få eget ansvar i rollen? Just nu söker ett väletablerat företag inom betongbranschen en processansvarig till deras huvudkontor/produktion i Göteborg. Är du sugen på en ny utmaning? Då kan denna möjlighet vara rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:Som processansvarig arbetar du på produktionsenheten med vätskor och cementprodukter. Rollen är praktisk och innefattar att lossa och lassa material, arbeta utefter recept, lyfta säckar och dunkar mm. Du arbetar baserat på kontoret/produktionen i Västra Frölunda.

Du erbjuds:

En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.
Varierande och spännande uppdrag
Goda förmåner


Vi söker dig som:

Har truckkort, har du inte detta så finns det möjlighet till utbildning genom företaget
Helst har en bakgrund inom byggbranschen med inriktning på betong, det är dock inget krav


Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Calpa Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Bilplåtslagare

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Jun 1
Är du bilplåtslagare som söker ett varierande arbete? Då är detta jobb perfekt för dig. Vi på J BIL Skadecenter AB söker dig som är en driven och självgående plåtslagare till vår bilverkstad.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet innefattar allehanda plåtskador, reparation och plåtarbeten i företagets skadeverkstad. Som plåtslagare hos J BIL Skadecenter kommer du att ha ett varierande arbete med olika typer av fordonsskador. Du arbetar självständigt med mycket eget ansvar.
Din profil
Du är utbildad bilplåtslagare eller har 5 år erfarenhet.
Vi lägger stor vikt på din personlighet då detta är en mindre verkstad och det är viktigt att du passar in i gruppen.
Om företaget
Företaget startades år 2000 och från början var en Peugeot och Citroën auktoriserad bilverkstad (Henriksen Bilservice AB).
I december 2021 har bolaget blivit en del av J Bil AB. Detta innebär att vi nu är en renodlad skadeverkstad med utökning av fler bilmärkes auktorisationer. För mer information se länken nedan
https://www.mynewsdesk.com/se/j-bil-ab/pressreleases/j-bil-expanderar-erbjuder-plaat-och-lack-i-egen-regi-3146993
Vår verksamhet bedrivs i en nybyggd fastighet i Göteborg på Hisingen ca. 7 km från Centralstationen mot Tuve. Lokalerna är fräscha, rymliga och ger en bra arbetsmiljö, där både anställda och kunder kan trivas.
Detta är en heltidstjänst med start snarast. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs.

Ansök nu

REKRYTERINGSUTBILDNING FORDONSMONTÖR KVINNOR

Fordonsmontör
Läs mer Jun 20
Volvo Cars är ett av Sveriges starkaste varumärken och en stor arbetsgivare i Göteborg. Bolaget är en central del av Västsveriges industrinav och har en mycket anrik historia. De flesta svenskar har någon form av relation till varumärket. Trots att bolaget numera har kinesiskt ägande är varumärket internationellt tätt förknippat med Sverige.

Volvo bygger en premiumbil som ska hålla yttersta kvalitet. För att detta ska vara möjligt behöver varje steg i tillverkningsprocessen leva upp till de högt ställda kraven. Detta genomsyrar även bolagets personalpolitik. Många av Volvos ledare började sin bana på fabriksgolvet. Man jobbar stenhårt med arbetsmiljöfrågor,
mångfald och att bygga en positiv kultur. Själva jobbet som montör är mentalt och fysiskt utmanande men erbjuder utveckling, goda förmåner och en stark kamratanda bland kollegorna.

Arbetsmarknadsutbildning

Just nu gör Volvo en riktad insats för att ytterligare öka mångfalden genom jämnare könsfördelning och erbjuder därför, i samarbete med Lernia ochArbetsförmedlingen, denna riktade satstning för tjejer. Målet är heltidsanställning hos Lernia Bemanning för placering på Volvo efter avklarad utbildning. Utbildningen omfattar totalt 5 veckor inkl 3 veckors praktik på Volvo. Planerad utbildningsstart är den 5 september.

Utbildningen vänder sig till dig som är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Övriga krav:

- Kvinna

- God fysik

- Godkända gymnasiebetyg i följande kurser. OBS! Utan lägst G/E i samtliga
är du obehörig: Svenska 1/Svenska som andraspråk 1, Matematik A/1a/b,
Samhällskunskap A/1a/b, Engelska A/5. OBS! Orginalbetyg skall uppvisas. Utländska betyg skall vara översatta och validerade

- Kunna jobba såväl dagskift, varje dag kl 06.30-15.18, som kvällsskift
15.18-23.54


Informationsmöte: 29 augusti kl 10.00 i Lernia Bemannings lokaler på Maskingatan 5 . Föranmälan till informationsmötet krävs. Anmäl dig via denna länk: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/49383-arbetsformedlingen-goteborg-informationsmote-29-augusti-rekryteringsutbildning-fordonsmontor-kvinnor
Deltagande i informationsmötet är obligatoriskt för att komma vidare i rekryteringsprocessen. Träffen inleds med information och därefter kommer det att vara speedintervuer. Tag med legitimation, cv +orginalbetyg

Ansök nu

REKRYTERINGSUTBILDNING FORDONSMONTÖR KVINNOR

Fordonsmontör
Läs mer Jun 20
Volvo Cars är ett av Sveriges starkaste varumärken och en stor arbetsgivare i Göteborg. Bolaget är en central del av Västsveriges industrinav och har en mycket anrik historia. De flesta svenskar har någon form av relation till varumärket. Trots att bolaget numera har kinesiskt ägande är varumärket internationellt tätt förknippat med Sverige.

Volvo bygger en premiumbil som ska hålla yttersta kvalitet. För att detta ska vara möjligt behöver varje steg i tillverkningsprocessen leva upp till de högt ställda kraven. Detta genomsyrar även bolagets personalpolitik. Många av Volvos ledare började sin bana på fabriksgolvet. Man jobbar stenhårt med arbetsmiljöfrågor,
mångfald och att bygga en positiv kultur. Själva jobbet som montör är mentalt och fysiskt utmanande men erbjuder utveckling, goda förmåner och en stark kamratanda bland kollegorna.

Arbetsmarknadsutbildning

Just nu gör Volvo en riktad insats för att ytterligare öka mångfalden genom jämnare könsfördelning och erbjuder därför, i samarbete med Lernia ochArbetsförmedlingen, denna riktade satstning för tjejer. Målet är heltidsanställning hos Lernia Bemanning för placering på Volvo efter avklarad utbildning. Utbildningen omfattar totalt 5 veckor inkl 3 veckors praktik på Volvo. Planerad utbildningsstart är den 5 september.

Utbildningen vänder sig till dig som är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Övriga krav:

- Kvinna

- God fysik

- Godkända gymnasiebetyg i följande kurser. OBS! Utan lägst G/E i samtliga
är du obehörig: Svenska 1/Svenska som andraspråk 1, Matematik A/1a/b,
Samhällskunskap A/1a/b, Engelska A/5. OBS! Orginalbetyg skall uppvisas. Utländska betyg skall vara översatta och validerade

- Kunna jobba såväl dagskift, varje dag kl 06.30-15.18, som kvällsskift
15.18-23.54


Informationsmöte: 23 augusti kl 10.00 i Lernia Bemannings lokaler på Maskingatan 5 . Föranmälan till informationsmötet krävs. Anmäl dig via denna länk: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/49382-arbetsformedlingen-goteborg-informationsmote-23-augusti-rekryteringsutbildning-fordonsmontor-kvinnor
Deltagande i informationsmötet är obligatoriskt för att komma vidare i rekryteringsprocessen. Träffen inleds med information och därefter kommer det att vara speedintervuer. Tag med legitimation, cv +orginalbetyg

Ansök nu

REKRYTERINGSUTBILDNING FORDONSMONTÖR KVINNOR

Fordonsmontör
Läs mer Jun 20
Volvo Cars är ett av Sveriges starkaste varumärken och en stor arbetsgivare i Göteborg. Bolaget är en central del av Västsveriges industrinav och har en mycket anrik historia. De flesta svenskar har någon form av relation till varumärket. Trots att bolaget numera har kinesiskt ägande är varumärket internationellt tätt förknippat med Sverige.

Volvo bygger en premiumbil som ska hålla yttersta kvalitet. För att detta ska vara möjligt behöver varje steg i tillverkningsprocessen leva upp till de högt ställda kraven. Detta genomsyrar även bolagets personalpolitik. Många av Volvos ledare började sin bana på fabriksgolvet. Man jobbar stenhårt med arbetsmiljöfrågor,
mångfald och att bygga en positiv kultur. Själva jobbet som montör är mentalt och fysiskt utmanande men erbjuder utveckling, goda förmåner och en stark kamratanda bland kollegorna.

Arbetsmarknadsutbildning

Just nu gör Volvo en riktad insats för att ytterligare öka mångfalden genom jämnare könsfördelning och erbjuder därför, i samarbete med Lernia ochArbetsförmedlingen, denna riktade satstning för tjejer. Målet är heltidsanställning hos Lernia Bemanning för placering på Volvo efter avklarad utbildning. Utbildningen omfattar totalt 5 veckor inkl 3 veckors praktik på Volvo. Planerad utbildningsstart är den 5 september.

Utbildningen vänder sig till dig som är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Övriga krav:

- Kvinna

- God fysik

- Godkända gymnasiebetyg i följande kurser. OBS! Utan lägst G/E i samtliga
är du obehörig: Svenska 1/Svenska som andraspråk 1, Matematik A/1a/b,
Samhällskunskap A/1a/b, Engelska A/5. OBS! Orginalbetyg skall uppvisas. Utländska betyg skall vara översatta och validerade

- Kunna jobba såväl dagskift, varje dag kl 06.30-15.18, som kvällsskift
15.18-23.54


Informationsmöte: 18 augusti kl 10.00 i Lernia Bemannings lokaler på Maskingatan 5 . Föranmälan till informationsmötet krävs. Anmäl dig via denna länk: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/49381-arbetsformedlingen-goteborg-informationsmote-18-augusti-rekryteringsutbildning-fordonsmontor-kvinnor
Deltagande i informationsmötet är obligatoriskt för att komma vidare i rekryteringsprocessen. Träffen inleds med information och därefter kommer det att vara speedintervuer. Tag med legitimation, cv +orginalbetyg

Ansök nu

Installationstekniker/montör till solskydd

Solskyddsmontör
Läs mer Jun 22
Vill du montera och driftsätta solskyddsanläggningar inom byggentreprenader? Thoréns levererar miljöcertifierade solskyddslösningar till offentlig miljö och kommersiella fastigheter. Till vårt team i Göteborg söker vi nu dig som vill jobba med professionella installationer i ett företag med värdegrunder att hålla hög kvalitet, vara väl förberedda och med ett personligt engagemang.
Mer om tjänsten
Din roll som montör är att jobba med framdriften av det dagliga montagearbetet. Du ingår i ett team med montörer och en samordnande arbetsledare ansvarar för planering och arbetsberedning. I dina projekt är du delaktig i planering, förberedelse, tidplan och egenkontroller för att vi ska nå uppsatta mål och arbeta säkert. Arbetsplatserna varierar beroende på projekt och på plats hos kund samverkar du med beställare och andra yrkesgrupper. Thoréns ansvarar för att säkerställa utbildningar kring arbetsmiljö samt arbetssätt och produkter.
Din profil
En montör hos oss har ritningsförståelse, fallskyddsutbildning, behörighet att köra lift och bygga ställning och kan HLR. Saknar du något av det så utbildar vi kontinuerligt våra medarbetare. Det är meriterande med erfarenhet av entreprenad eller bygg, baskunskap inom el samt ett krav med körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.
Som person är du en praktiskt lagd problemlösare, rationell med initiativförmåga. Det finns tydliga regelverk kring arbetsmiljö och rapportering och du gillar att jobba noggrant och strukturerat. Då rollen innebär många kontaktytor är du bra på att skapa relationer och att samarbeta.
Kontakt och ansökan
Maila din ansökan till jobb@thorens.nu. Urval hanteras löpande så ansök snarast men senast 14/8. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Ringvall, verksamhetschef, på 0726-60 16 43. Under juli månad får du räkna med längre svarstid.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om företaget
Thoréns Markis & Persienn AB har funnits sedan 1998 och levererar klimatsmarta solskyddslösningar till offentlig miljö. Våra produkter balanserar utblick, solinstrålning och dagsljus för att skapa energieffektiva byggnader med gott inomhusklimat. Vår affärsidé är att garantera hög kvalitet och modern design. Läs mer om oss på www.thorens.nu

Ansök nu

Traverskunnig Produktionspersonal

Montör, träprodukter
Läs mer Feb 23
Modvion utvecklar ett helt nytt koncept för vindkraftstorn, en patenterad och modulär design av laminerat trä. Vår teknik gör det möjligt att bygga högre torn som i sin tur kan generera mer grön energi. Det skapar förutsättningar för oss att på riktigt bidra till en fossilfri framtid.

Nu söker vi en kollega som vill ta ett varierande och roligt arbete i vår produktion för att tillsammans med oss skapa en riktigt bra arbetsplats och en fantastisk produkt. Vi som jobbar i produktion är ett litet tight team som skrattar ofta och verkligen tycker om att arbeta ihop.

För att trivas hos oss är det viktigt att du brinner för att göra ett riktigt bra jobb och samtidigt vill lära känna människorna du arbetar med. Eftersom vi också är övertygade om att mångfald gör oss bättre tillsammans ser vi väldigt gärna kvinnliga och äldre sökande till denna tjänst.

Vad arbetet innebär

- Stationsarbete
- Tunga traverslyft
- Kvalitetskontroll av vår produkt


Vi söker dig som snabbt lär dig allt om våra maskiner och hur de fungerar så att du kan utföra service och lättare felsökning av dem.

Arbetet är på heltid och sker på plats i våra lokaler på Hisingen i Göteborg.

Vem du är

Du har godkänd utbildning i säkra lyft och erfarenhet av traversarbete.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmedvetet sätt.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra så det är viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och att ta stort eget ansvar.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsindustri och i team.

Flytande svenska i stal och skrift är ett krav.

Det är meriterande att du har truckkort.


Ansökningsprocess

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi intervjuar och anställer löpande.

Ansök nu

Resemontörer till vår produktionsenhet System Assembly

Elektronikmontör
Läs mer Jun 17
Nu söker vi Resemontörer till vår produktionsenhet System AssemblyVill du vara med och producera och serva världsledande radarsystem för avancerad radar på Saab Surveillance i Göteborg?
Är du en driftig erfaren montör med öga för kvalité, som har förmåga att se helheten samt gillar att jobba i team på siten i Göteborg och utomlands?

Din roll

Du kommer att bli en del av vårt produktionsteam som ansvarar för slutmontering, kontroll av leveransprodukter för våra olika radarsystem.

Arbetet är slutfasen på en längre förädling där vi monterar, delprovar och slutligen installerar produkterna inför överlämning till kundprojekt.

I tjänsten ingår det att på kort varsel kunna resa ut i världen för att lösa Saabs åtaganden i form av reparation, modifiering och underhåll av radarsystem.

Produktionsenheten System Assembly ansvarar för:

* Montering, installation, tillverkning och en del elektrisk mätning av antenner, delsystem och radarsystem
* Reparationer/uppgraderingar och slutinstallation hos kunder över hela världen
* Kundreparationer av delsystem och antennerDin profil

Vi söker dig som har stor erfarenhet av montering och förbindning. Du behärskar engelska i tal och skrift. Du kan komma att företräda Saab hos kund och därmed är du gediget lösningsorienterad och tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform, där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har förmåga att hantera ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller lång erfarenhet av avancerad montering/förbindning. Erfarenhet av komposit-tillverkning/bearbetning är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Produktionsenheten System Assambly, som är en del av vår verksamhet inom Production i Göteborg, ansvarar för produktion, slutmontering och del provning av leveransprodukter för våra olika radarsystem samt underhåll hos kund.

Som en del av System Assambly kommer du att få en helhetsbild av våra system och arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter såsom projektledning, "integration och verifiering" samt andra avdelningar inom Manufacturing.

Vi är idag 17 personer i denna verksamhet. Rollen tillhör IF Metalls avtalsområde.

Ansök nu

Driven Produktionsledare till HydraSpecma

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Feb 21
Vill du ha en nyckelroll som Produktionsledare i en koncern som satsar och utvecklas? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!Om rollen

Som en av tre Produktionsledare hos oss har du det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet i produktion med hänsyn till lagar och förordningar gällande arbetsmiljö-/HR arbetet för att nå uppsatta produktionsmål för enheten. Du är delaktig och lyhörd gällande enhetens prestationer på alla nivåer och samarbetar/kommunicera dagligen med lagledaren och produktionsledningsgrupp. I din roll som ledare kommer du coacha, stötta och leda ca 15-20 operatörer. Du säkerställer att bemanning och att rätt kompetensnivå finns tillgänglig samt deltar i enhetens effektiviseringsarbete gällande processer och nyanskaffning av maskiner. I rollen ingår man i enhetens produktionsledningsgrupp samt tvärfunktionella arbetsgrupp och ansvarar för förändringar som skall genomföras på nuvarande produkter i produktion samt att införande av nya produkter säkerställs. Vår nybyggda produktion är belägen i Bårhult och ditt team består av ca 15-20 medarbetare som jobbar skift. Du rapporterar till Production Manager.Exempel på fokusområden:

- Vara en förebild för underställd organisation med avseende på moral, etik och rättvisa samt skapa ett gott arbetsklimat.
- Att vara delaktig och lyhörd i produktions prestationer på alla nivåer och dagligen samarbeta och kommunicera med lagledaren i logistik- och ledningsgrupp.
- Att gällande kvalitets- och arbetsinstruktioner efterlevs.
- Att se till så att planerat operatörsunderhåll och service på nyckelmaskiner efterlevs av underhålls-/leverantörsansvarig.
- Att medverka vid rekrytering av medarbetare till produktion.
- Ansvarig för att resurser från produktionen deltar vid inventering enligt enhetens inventeringsklocka.
- Att samordna produktionsresurser, mäta, följa upp resultat samt korrigera avvikelser.
- Att säkerställa att arbetsmiljöarbetet-/lagar efterlevs.
- Att vara delaktig och drivande i ständiga förbättringar/förbättringsgrupp i syfte att minimera slöseri, störningar och begränsningar.
- Att enhetens arbete med 5S, standardiserat arbete, dagligstyrning och produktionsflöden utvecklas genom ständigt förbättringsarbete.
- Delta vid interna-/externa revisioner gällande ISO9000/14 001/IATF.
- Att tillsammans med produktions kvalitetstekniker systematiskt arbeta och med att utveckla kvalitetsarbetet med hjälp av mätningar och analyser av interna kvalitetsavvikelser och reklamationer.
- Vid Production Managers frånvaro ta emot besök, ansvara för utrymningsuppföljning vid brandövning osv i dennes ställe.


Vi söker

Vi söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du har erfarenhet av motsvarade ansvar inom produktion sedan tidigare och har förmåga att se helheten samt är förbättrings- och utvecklings benägen. Framför allt är du intresserad av produktion och vill skapa en förståelse på djupet kring ditt område. Du är en lagspelare med ett coachande/jordnära ledarskap som har god förmåga att kommunicera. Rätt person för rollen är även strukturerad, analytisk och kostnadsmedveten. Har du erfarenhet från produktion från Automotive eller från underleverantör till Automotive är det meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro! Du får jobba med kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team i en verksamhet som satsar och utvecklas. I vår entreprenöriella kultur har vi snabba beslutsvägar och involverar varandra!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Recruit Partner Nordic AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev redan idag, dock senast den 21 mars 2022. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Nordberg på telefon 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).


Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

Driven Produktionsplanerare med aviseringsansvar

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Feb 21
Vill du ha en nyckelroll som Produktionsplanerare i en koncern som satsar och utvecklas? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!Om rollen

Som Produktionsplanerare hos oss har du ett övergripande ansvar för lokal produktionsplanering och viss materialanskaffning. Detta innebär att du på kort och lång sikt förser produktion med underlag gällande kundorder och prognostisera volymer och materielbehov. I denna roll har du även det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet inom avisering med hänsyn till lagar och förordningar gällande arbetsmiljö-/HR arbetet för att nå uppsatta produktionsmål för enheten. Därmed har du personalansvar för ett team på 5-6 personer på vår logistikavdelning som jobbar med avisering. I rollen ingår man i enhetens produktionsledningsgrupp samt en tvärfunktionell arbetsgrupp där vi går igenom förändringar som skall genomföras på nuvarande produkter i produktion samt införande av nya produkter. Som produktionsplanerare hos oss kommer du också att aktivt arbeta med planering/delta i vårt inventeringsarbete och lagerhållna material värden. Vår nybyggda produktion är belägen i Bårhult och du rapporterar till Production Manager.Exempel på fokusområde

- Regelbundet uppdatera vårt affärssystem IFS med aktuella prognoser och leveransplaner så att vår produktion får underlag på i vilken takt samt i vilken volym produktion ska ske.
- Tillsammans med avisering säkerställa att material och emballage finns tillgängligt för produktion.
- Säkerställa att lagar, regler, avtal och instruktioner efterlevs.
- Uppföljning av resultat och utfall kopplat till satta KPI:er.
- Att enhetens arbete med 5S, standardiserat arbete, dagligstyrning och produktionsflöden utvecklas genom ständigt förbättringsarbete.
- Ta fram sammanställningar där betydande avvikelser från plan förekommer och kommunicera dessa mot kund.
- Planer och prognoser analyseras regelbundet och status redogörs för produktionsledningen.
- Vara en förebild för underställd organisation med avseende på moral, etik och rättvisa samt skapa ett gott arbetsklimat.


Vi söker

Vi söker dig med relevant utbildning eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du har erfarenhet av motsvarade ansvar inom produktionsplanering sedan tidigare och har förmåga att se helheten samt är förbättrings- och utvecklings benägen. Du är en lagspelare med ett coachande/jordnära ledarskap som har god förmåga att kommunicera. Rätt person för rollen är även strukturerad, analytisk och kostnadsmedveten. Då du kommer ha en del internationella kontakter kräver rollen att man pratar engelska. Har du erfarenhet från produktion från Automotive eller från underleverantör till Automotive är det meriterande. Även erfarenhet av vårt affärssystem IFS är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll med frihet under ansvar i ett sammanhang med stor framtidstro! Du får jobba med kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team i en verksamhet som satsar och utvecklas. I vår entreprenöriella kultur har vi snabba beslutsvägar och involverar varandra!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Recruit Partner Nordic AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev redan idag, dock senast den 21 mars 2022. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Nordberg på telefon 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

Händiga personer till långsiktigt elmätarprojekt hos Eltel!

Elmontör
Läs mer Jun 23
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Nu finns chansen för dig! Vi söker ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet är en viktig del i planering och förberedelser inför de elmätarbyten som Eltel just nu genomför. Arbetet innebär att säkerställa tillgång till mätarrum och andra ställen där elmätarna är placerade. Du arbetar självständigt med arbetsbil från Eltel och utefter en adresslista åker du runt till olika adresser och kontrollerar att nycklar passar och att allt stämmer inför kommande installationer.

Ditt arbetsområde är initialt Alingsås och Borås med omnejd, men på sikt förekommer även arbete på andra orter, framförallt i Västsverige. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige.

Eftersom avsikten är att tjänsten ska övergå till arbete som tekniker är det viktigt att du har verktygsvana och är praktiskt lagd (se annan platsannons spontanansökan elmätartekniker).

Vi erbjuder

• Ett arbete på lång sikt!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
• Möjlighet att på sikt arbete som elmätartekniker i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har B-körkort, trivs med att ta ansvar och arbeta självständigt. Eftersom vi med fördel ser att tjänsten övergår i en teknikertjänst ser det starkt meriterande om du du har verktygsvana och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är även det en fördel.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Inledningsvis arbetar du i Alingsås och Västra Sverige och även på sikt är abetsområdet framförallt Mälardalen.
Arbetstider: Måndag till torsdag
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal
Start: Tjänsterna beräknas starta i september.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Feb 28
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya spännande samarbeten. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Feb 17
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya spännande samarbeten. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsarbetare med truckkort till träindustrin

Sågare
Läs mer Jun 22
Kapning av limträbalkar, truckkörning, lastning och ett gôtt gäng kollegor…. Låter det som jobbet för dig? Just nu söker vi en kapare till vår kund på Hisingen.

Här kommer du till en etablerad distributör i träindustrin. Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett team med 8 personer, där dina arbetsuppgifter i huvudsak inkluderar: Kapning av stora limträbalkar
Flytta balkarna med truck till lagerhylla eller för lastning.
Arbetet sker dagtid, 7-16. Tillträde omgående.

Din profil!
Vi söker dig med rätt inställning och minst några års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från arbete med träprodukter är det ett stort plus! Truckkort och körvana är ett krav.
Eftersom du kommer att ingå i ett gôtt litet gäng så är de bra om du tycker om att jobba i grupp. Som person är du driven, positiv och hugger i där det behövs.

Bra att veta!
Du kommer i utgångsläget bli anställd som Temp-Team konsult, men för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund. Som konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef för att säkra att du kommer väl till rätta på din nya arbetsplats.

Till detta uppdrag finns goda möjligheter att ta sig med kollektivtrafik.

Är du produktionsarbetaren vi söker?
Sök tjänsten redan idag. Vi har ett löpande urval till tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Har du relevanta frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jenny Larsson 0733-98 31 40

Ansök nu

Operatör sökes till International Färg i Göteborg omgående!

Maskinoperatör, ytbehandling, trä
Läs mer Jun 21
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Operatör på International Färg i Angered som ingår i AkzoNobelkoncernen. Du får en väldigt omtyckt arbetsgivare och du får även arbeta med kroppen. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos International Färg.

Ort: Angered
Arbetstider: 2-skift dag: måndag-torsdag 06:00-14:22 och fredag 06:00-12:42
kväll: måndag-torsdag 14:00-22:30 och fredag 12:00-17:30

Om rollen
I den här rollen kommer du att arbeta med tillverkning av färg. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera maskiner. Du kommer även att arbeta tillsammans i team med att säkerställa att produktionen går så smidigt som möjligt. Du kommer att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och världsledande företag i Angered som är verksamt inom tillverkningsindustrin och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:* Övervaka maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå.
* Blanda (satsa) kemiska tillsatser för att tillverka färgen.
* Tappa upp färg för att färdigställa produkten.Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är driven, engagerad och organiserad. För att lyckas med arbetet krävs det att du är stresstålig i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha en gymnasieutbildning och erfarenhet av arbete liknande arbete.

Krav:* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Stresstålig
* Förstå säkerhetsföreskrifter då miljö och säkerhet är viktigt
* God hälsa, ej astma eller andra allergierErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Operatör sökes till International Färg i Göteborg omgående!

Maskinoperatör, ytbehandling, trä
Läs mer Jun 20
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Operatör på International Färg i Angered som ingår i AkzoNobelkoncernen. Du får en väldigt omtyckt arbetsgivare och du får även arbeta med kroppen. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos International Färg.

Ort: Angered
Arbetstider: 2-skift dag: måndag-torsdag 06:00-14:22 och fredag 06:00-12:42
kväll: måndag-torsdag 14:00-22:30 och fredag 12:00-17:30

Om rollen
I den här rollen kommer du att arbeta med tillverkning av färg. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera maskiner. Du kommer även att arbeta tillsammans i team med att säkerställa att produktionen går så smidigt som möjligt. Du kommer att arbeta på ett internationellt, framgångsrikt och världsledande företag i Angered som är verksamt inom tillverkningsindustrin och uppdraget kommer att vara tillsvidare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:* Övervaka maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå.
* Blanda (satsa) kemiska tillsatser för att tillverka färgen.
* Tappa upp färg för att färdigställa produkten.Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är driven, engagerad och organiserad. För att lyckas med arbetet krävs det att du är stresstålig i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha en gymnasieutbildning och erfarenhet av arbete liknande arbete.

Krav:* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Stresstålig
* Förstå säkerhetsföreskrifter då miljö och säkerhet är viktigt
* God hälsa, ej astma eller andra allergierErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: christopher.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Fordonsmontör till Axess Logistics

Fordonsmontör
Läs mer Jun 22
Har du ett brinnande fordonsintresse och drömmer om att arbeta med bilar? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker vi fordonsmontörer inom påbyggnadsmontering till vår kund Axess Logistics i Göteborg.
Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

I arbetet som montör jobbar du med att kund- och företagsanpassa bilar genom montering av extrautrustning samt inredning av t.ex. dragkrok, motorvärmare, larm m.m. Även rangering och rekond av bilar kan förekomma.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har B-körkort. Meriterande är om du har fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå.

OM DIG

Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse och gillar att meka med fordon. För att du ska klara av arbetet krävs att du har verktygs- och monteringsvana.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Dagsskift
• Tillträde: Omgående

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Formgivare till vår kund i Mölnlycke

Gjutare
Läs mer Jun 8
Har du intresse och erfarenhet av industri och mekanik? Söker du ett jobb med flexibla tider och enbart dag? Då ska du söka jobbet som formgivare till vår kund i Mölnlycke!

Dina arbetsuppgifter
Du får chansen att jobba på ett stort företag i ett litet team. Din arbetsgivare utmärks av att alltid lyssna på och se sin personals kompetenser. Du kommer jobba på gjuteriavdelningen med formgivning.

Din profil
För att passa i rollen är det viktigt att du är säkerhetsmedveten, att dina kollegor kan lita på dig är en självklarhet. Du behöver vara noggrann och ha ett intresse för industriarbete och mekanik. Ditt glada humör sprider du gärna till kollegor och du lägger en stolthet i att utföra ditt arbete utomordentligt. Det är viktigt att du har en god fysik då arbetet tidvis är tungt. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av industribranschen. Meriterande är även:

* Truckkort
* Travers certifikat


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
Placeringsort: Mölnlycke
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Mån-tors 7-16, fre 7-1430 (med möjlighet till flex)
Lön: Enligt kollektivavtal


Vår kund har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos vår kund i Mölnlycke.

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vid frågor kontakta ansvarig konsultchef från Maxkompetens, Emmi Persson på telefon 073 407 33 75.
Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Digital designer till AcadeMedia

Grafisk operatör, digital produktion
Läs mer Jun 8
AcadeMedias marknadsavdelning i Göteborg behöver förstärkas med en digital designer. Som anställd hos oss kommer du att tillhöra ett ambitiöst, kreativt och nyfiket team som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vårt kontor är centralt beläget, ett stenkast från Göteborgs centralstation, men vi har hela Sverige som vårt arbetsfält.

Om tjänsten
Som digital designer hos oss på AcadeMedia producerar du sömlös design och kommunikation över flera digitala kanaler. Du växlar vant mellan att designa för rörlig bild, layout och typografi för digitala medier men har inga problem att skifta om till trycksaksproduktion. I uppdraget ingår även att vårda och utveckla visuella identiteter så att de förblir relevanta för målgrupperna.

Du kommer att tillhöra ett team av designers och arbeta tätt tillsammans med utvalda marknadsansvariga och marknadskoordinatorer när du producerar för flera olika varumärken. Tillsammans sätter ni mottagarnas behov i fokus och designar enligt de senaste insikterna. Kort och gott så får du en nyckelroll i att hjälpa vårdnadshavare och ungdomar över hela Sverige att göra välgrundade skolval.

Om dig
För oss är det viktigt att du har rätt inställning till ditt hantverk, dina kollegor och vårt viktiga uppdrag. Vi söker en driven lagspelare med en lösningsorienterad attityd som kan jobba både i grupp och självständigt. Du har förmågan att tänka både kreativt och konceptuellt och är bra på att strukturera upp ditt arbete och göra prioriteringar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi förväntar oss att du har en passion för grafisk design och håller dig uppdaterad på de senaste trenderna.

Övriga kompetenser

• Mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud; After Effects, InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro
• Erfarenhet av animation och motion graphics
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV, portfolio och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi får möjlighet. Sista ansökningsdag 31 juli 2022.

Tjänstens omfattning och placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med ansökan om du tror du är rätt person för rollen. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Jonatan Björklund på jonatan.bjorklund@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster

Ansök nu

Platschef ABS Wheels Göteborg

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jun 19
Är du en drivande och social person med god struktur och ansvarskänsla och vill använda dig av detta i ditt dagliga arbete?
Har du dessutom branscherfarenhet och god vana av att leda andra? Då kan tjänsten som platschef hos oss vara något för dig!
Arbetsbeskrivning
Vi söker en platschef som vill driva och utveckla den lokala ( Göteborg ) och online försäljningen av däck och fälgar inom PV samt tillhörande tjänster.
Som platschef ansvarar du för den löpande driften på anläggningen och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga servicen. I rollen ingår det att vårda befintliga kundrelationer men även att identifiera nya lokala företagskunder och privatkunder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetsledning för verkstadspersonal
Ansvara för den löpande driften på plats med ordning och reda på anläggningen
Budget- och resultatansvar för anläggningen
Kombinera praktiskt och administrativt arbete
Administrera och ansvara för att våra stödsystem används på ett korrekt sätt
Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet i verkstaden

Vem är du?
Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person med god social kompetens och som är orädd för att ta kontakt med nya kunder och är bekväm i kundmöten.
Du är en strukturerad och ansvarsfull person som visar stort engagemang för dina medarbetare och kunder.
För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av ledarskap och vet hur du ska motivera och stötta ditt team.
Tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen eller liknande bransch och kunskaper inom däck ser vi som mycket meriterande.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande tjänst på en av Sveriges snabbast växande E-handlare för däck & fälg. Här ges det goa utvecklingsmöjligheter.
Kontaktperson
Vid frågor kontakta Affärsområdeschef Johan Edberg, Tjänsten är på heltid ska tillsättas senast 1:a augusti 2022.
Välkommen med din ansökan till: jobb@abswheels.se senast 31 juli 2022.
Om anställningen
Lön
Fast månadslön plus bonus
Var ligger arbetsplatsen?
Göteborg
Arbetsgivaren
ABS Wheels Sweden AB
www.abswheels.se
Kontakt
Johan Edberg

Affärsområdeschef

Ansök nu

Extrajobb som fordonsmontör till Volvo Cars 2022

Fordonsmontör
Läs mer Jun 20
Extrajobb som fordonsmontör till Volvo Cars i Göteborg

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre extrajobb hos en av våra kunder i fordonsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan!

Om bolaget

Volvo är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och internationellt sett tätt förknippat med Sverige. Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och numera också miljö. Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Sedan många år tillbaka arbetar vi tillsammans med Volvo Cars, där Lernia står för rekrytering och bemanning.

Om tjänsten

Nu rekryterar Lernia extrajobbare till Volvo! Du kommer att arbeta antingen två timmar under morgonen eller två timmar under eftermiddagen, måndag till fredag, för att täcka upp för ordinarie personal som behöver hämta och lämna på förskola. Upplägget är perfekt för dig som pluggar eller har annan flexibel sysselsättning. Du får en stabil extrainkomst och ett starkt varumärke i ditt CV. Arbetsgivare vet om vilken merit det är att ha presterat bra på Volvo, så för din del är det ett utmärkt sätt att stärka upp din yrkesmässiga profil. Givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap och god arbetsmiljö under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Att jobba på Volvo kommer förändra dig som medarbetare. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, förbättringsarbete och att hela tiden arbeta efter tydligt satta målsättningar. Du kommer att stå upp hela arbetspasset och arbeta praktiskt.

Rent praktiskt arbetar du vid ett löpande band, där en evig flod av bilar hela tiden löper. Du får en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. Den som är duktig lärs upp på fler och fler moment. Ju snabbare du lär dig, desto roligare och mer omväxlande blir jobbet. Fabriken präglas av teamkänsla och samarbete, och du kommer skapa vänskapsband som sträcker sig livet ut.

Om dig

• För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %. Då funkar studier, eget företagande eller annat jobb. Glöm inte att bifoga bild som styrker detta redan i samband med ansökan! (t.ex. registreringsintyg från din skola eller intyg från jobb eller företagande).
• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och kan tyvärr inte göra några undantag från kraven.
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR (www.uhr.se)
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

• Du behöver klara av de fysiska kraven då arbetet innebär att du står upp ett helt arbetspass
• Du behöver ha kvalitetstänk och absolut inte slarva. I värsta fall leder slarv till kvalitetsbrister.
• Du behöver vara disciplinerad och strukturerad för att klara av att arbeta i en miljö med höga kvalitetskrav där det även ställs krav på att hålla en viss tidsram
• Du behöver vara duktig på att samarbeta med andra, följa instruktioner och sprida positiv anda bland dina kollegor
• Och självklart ska du ha schysta värderingar där du behandlar alla människor bra

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

Omgående

Visstid studerande/ Visstid extra arbete

Göteborg

Tillgängliga skift: 06:30-08:30 måndag till fredag eller 13:18-15:18 måndag till fredag

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Ansök nu

Industripersonal till vår kund i Mölnlycke

Gjutare
Läs mer Jun 1
Har du intresse och erfarenhet av industri och mekanik? Söker du ett jobb med flexibla tider och enbart dag? Då ska du söka jobbet som industripersonal till vår kund i Mölnlycke!

Dina arbetsuppgifter
Du får chansen att jobba på ett stort företag i ett litet team. Din arbetsgivare utmärks av att alltid lyssna på och se sin personals kompetenser. Du kommer jobba på gjuteriavdelningen med formgivning.

Din profil
För att passa i rollen är det viktigt att du är säkerhetsmedveten, att dina kollegor kan lita på dig är en självklarhet. Du behöver vara noggrann och ha ett intresse för industriarbete och mekanik. Ditt glada humör sprider du gärna till kollegor och du lägger en stolthet i att utföra ditt arbete utomordentligt. Det är viktigt att du har en god fysik då arbetet tidvis är tungt. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av industribranschen. Meriterande är även:

* Truckkort
* Travers certifikat


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
Placeringsort: Mölnlycke
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Mån-tors 7-16, fre 7-1430 (med möjlighet till flex)
Lön: Enligt kollektivavtal


Vår kund har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos vår kund i Mölnlycke.

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vid frågor kontakta ansvarig konsultchef från Maxkompetens, Emmi Persson på telefon 073 407 33 75.
Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Elektronikmontörer sökes till Saab i Göteborg

Elektronikmontör
Läs mer Jun 17
Har du en dröm om att arbeta med elektronikmontering på ett stort och välkänt företag som är i teknikens framkant? Nu finns möjligheten som kan ge dig en framtid på Saab Surveillance i Göteborg som elektronikmontör!

Vi behöver förstärka Saabs produktion med ytterligare medarbetare. Tjänsten är ett konsultuppdrag genom Skill.

Om företaget
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Elektronikmontör på Saab kommer du att arbeta på en avdelning som bygger kablar och elskåp. Där kommer dina arbetsuppgifter vara montering, lödning, avsyning och testning inom elektronikproduktionen. Du kommer aktivt behöva läsa och förstå ritningar samt dokument på svenska och engelska, även vid behov avvikelsehantering.

På vår arbetsplats sätter vi din säkerhet i första hand och du kommer arbeta enligt både ESD- och IPC standard. ESD omfattar skydd mot statisk elektricitet vid arbete med elektroniska komponenter och IPC- standarden syftar till att standardisera produktion och kvalitetskontroll av elektronisk utrustning.

Din profil
Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Dina personliga egenskaper är viktiga då vi ställer stort krav på samarbetsförmåga samt att vara lyhörd inom organisationen.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du:
- har utbildning inom elektronik eller inom det tekniska området
- har erfarenhet inom el och/eller montering
- är praktiskt lagd och hanterar ritningsläsning
- har erfarenhet av arbete med hantering av kretskort
- behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

På den här arbetsplatsen sätter vi laget före jaget och vi letar efter dig som vill jobba tillsammans för att nå våra mål och högt ställda krav. Du kommer att trivas här om du är noggrann och kvalitetsmedveten.


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin på mailadress josefine.thorin@skill.se
Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Ansök nu

Ledigt jobb som reklammontör i Göteborg

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 13
Vi söker fler personer som vill jobba med affischering och foliering av reklam inom kollektivtrafiken i Göteborgsområdet.

Jobbet som reklammontör innebär mycket eget ansvar, det är ett fritt och roligt arbete där du till stor del styr och planerar din arbetstid själv. Det är till största delen kvälls- och nattarbete, som stundtals kan vara krävande och ha högt tempo. Men det är samtidigt ett fritt jobb med möjlighet till egen planering.

Vi kommer att erbjuda både deltid, heltid samt behovsanställningar.

Dina arbetsuppgifter
Du jobbar med montering av reklammaterial på buss, spårvagnar, pendel och båtar i Göteborg samt i närområdet av Göteborg.

Planering och förberedelse av arbete
Affischering och foliering invändigt och utvändigt i tåg, bussar och båtar
Rapportering av utfört arbete

Vem söker vi?
För tjänsten krävs:

B-Körkort
God datavana
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 
God fysik då arbetet är rörligt och fysiskt krävande
Möjlighet att jobba kväll och natt

Vi söker dig som är resultatinriktad, driven och van att ta eget ansvar för ditt arbete.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av foliering samt behörighet Basävista.

Ansökan
Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

För vidare frågor kontakta dino.mutapcic@sol.se

Tveka inte att söka rollen redan idag.
Välkommen med din ansökan!

Om Företaget:
SOL Facility Services är ett facility serviceföretag som levererar städ-, underhålls-, bemannings- och
affischeringstjänster till privata och offentliga uppdragsgivare. Vår erfarenhet från besöksintensiva miljöer såsom kryssningsfartyg, tåg,
processindustrin, hotell och offentliga lokaler gör vårt utbud av kompetenser i det närmaste unik.

SOL Facility Services är en del av den familjeägda servicekoncernen SOL med bas i Finland. SOL har mer
än 14 000 medarbetare och har verksamheter i Finland, Ryssland, Baltikum, Danmark och Sverige. I Sverige levererar vi tjänster i och runt Stockholm, Skåne, Göteborg och Östergötland, har 700 anställda och omsätter 250 msek.

Ansök nu

Vi söker en medarbetare till produktion som montör med mera!

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Mar 1
Visst är produktion och köra travers samt lära sig nya maskiner din Grej?

Till vår kund i Göteborg som just nu är inne i en stark expansiv fas söker vi nu en medarbetare till deras produktion. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du brinner för att göra ett riktigt bra jobb och samtidigt lära känna dina arbetskamrater på ett bra sätt. Vi liksom vår kund är övertygade om att mångfald gör alla bättre och ser därmed både kvinnliga och äldre sökanden.

Krav: Godkänd utbildning i säkra lyft och erfarenhet av traversarbete samt körkort.

Visst är du denna person som vi söker? Då skall du söka redan idag.

Arbetet är dagtid hos vår kund.

Truckkort är meriterande för tjänsten och att du är en teamplayer och arbetat inom industrin tidigare.

Frågor besvaras av Suad Iseni på telnr: 0705-495737

Urval sker löpande.

Ansök nu

Montör

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jun 3
Är detta ditt nästa steg i din yrkesbana? Vi söker flera personer som vill utvecklas med vårt erfarna team!Din roll

Du kommer att bli en del av vårt produktionsteam som ansvarar för montering och provning av mikrovågsprodukter, kretskort och kraftkort för våra olika radarsystem. Rollen tillhör IF Metalls avtalsområde.

Din huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

* Utföra montering och lödning
* Aktivt läsa och förstå ritningar samt dokument på svenska och engelska
* Dokumenthantering och avvikelsehantering inom befintlig process
* Bidra med ständiga förbättringar inom området kvalitet, leverans och ekonomi
* Delta i kundkontakt
* Medverka i utbildning och fadderverksamhet
* På ett tydligt sätt kunna kommunicera status på arbetet på de enheter du ansvarar förDin profil

Vi söker dig som har erfarenhet av montering, mekanisk och elektrisk, men även dig som har erfarenhet inom provning. Dina personliga egenskaper är viktiga då vi ställer stort krav på samarbetsförmåga samt att vara lyhörd inom organisationen.

Du behöver kunna hantera ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera. Vi ställer höga krav på finmotorik, uthållighet och noggrannhet. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning/bakgrund. Det är meriterande om du tidigare har utfört provning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Produktionsenheten för Fighter Radar, Datalink & Microwave ansvarar för montering, provning och mikrovågsprovning av enheter som sitter i ett flertal av våra system. Vi har en bred produktportfölj som gör att det är en utmaning då vi jobbar med både nyproduktion samt service och garantiåtagande. Vi är idag ca 20 personer i denna verksamhet.

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mer här.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu