Handpaketerare och andra fabriksarbetare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Handpaketerare och andra fabriksarbetare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Leveransansvarig till idrottslag - extrajobb

Packare
Läs mer Dec 1
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från lokal i Askim


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Marknadsmässig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Nov 28
Vi är en väletablerad skönhetsklinik som jobbar med hudvård, Fettfrysning, senaste laser behandlingar, LPG mm.
Vi söker dig som är självgående, och brinner för hudvård. Du kan vara den vi söker om du är självständigt, serviceinriktad , glad, positiv med hög social kompetens och kunna marknadsföring och sociala medier. Varmt välkommen med din ansökan både nyexaminerade och erfarna hudterapeuter. Merit om du kan fransförlängning och andra skönhets behandlingar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut/Utbildare

Hudterapeut
Läs mer Nov 11
Är du vår nya utbildare?
Drivs du av att motivera andra och dela med dig av dina kunskaper inom hud- och spaterapeut yrket? Då har vi den perfekta rollen för dig!
Välkommen att söka tjänsten som utbildare på Gilda Skolan i Stockholm – din chans att göra verklig skillnad för morgondagens hudterapeuter.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete för dig som har ledaregenskaper, trivs med människor och älskar att ge service ända ut i fingerspetsarna.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är driven, lyhörd, pedagogisk och trygg i dig själv. Vi ser gärna att du utbildat dig på någon av våra skolor och har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har en förkärlek till skönhet och hudvård och en stark motivation till att vilja inspirera andra med dina kunskaper och lärdomar. Din främsta drivkraft är att lyfta andra och se dem växa och utvecklas. Du omges gärna av människor och att ta hänsyn till såväl studenter och kollegor är en självklarhet för dig. Erfarenhet av handledning och ledarskap ser vi som en stor fördel.

Vad innebär tjänsten?
Tjänsten är på heltid och innebär att utbilda våra studenter såväl teoretiskt som praktiskt och att vara engagerad i skolans kundsalong. Ingen dag är den andre lik. Men det är också det som gör rollen så händelserik och spännande! Som utbildare hjälper du studenterna under det praktiska arbetet i salongen genom att ge råd och korrigera behandlingsteknikerna vid behov.

Varför ska jag välja Gilda Skolan?
Vi är en skola som utmärks av hög standard, omtanke och erfarenhet. Resan startade redan 1993 när Gilda Liljeblad grundade den första skolan i Göteborg. Målet var att utbilda Sveriges bästa hud- och spaterapeuter. Det lyckades vi med. Idag finns Gilda Skolan i både Stockholm, Malmö och Göteborg och våra studenter har genom tiderna vunnit flera medaljer i SM, EM och VM i hudvård. Med andra ord kan vi även stoltsera med att vi utbildar studenter i världsklass.
Vi känner en oerhörd glädje över alla studenter som har valt att utbilda sig på just Gilda Skolan. När vi ser de starta egna salonger och uppfylla sina drömmar om att arbeta utomlands – känner vi oss väldigt stolta. All framgång har gjort det möjligt för skolan att stå sig stark i över 25 år på en konkurrenskraftig marknad. Med både SHR och CIDESCO certifieringar får studenterna en kvalitetssäkrad utbildning. Det gör våra studenter mycket eftertraktade på arbetsmarknaden.
Gilda Skolan drivs av ett starkt målmedvetet arbete där vi sätter tonen för morgondagens kunskap inom hudvård och spa. Vill du vara med och fortsätta vår fantastiska resa?

Hur ansöker jag?
Skicka ditt CV och personligt brev direkt till anna.wigo@gilda.se. Ansökningar tas omhand löpande och vi ber därför att få din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor kring anställningen är du välkommen att kontakta skolchef Anna Wigö på e-post anna.wigo@gilda.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Kanske blir det just du som får möjlighet att forma framtidens hudterapeuter?

Ansök nu

Pilligt montörsjobb heltid - Göteborg

Handpaketerare
Läs mer Okt 31
Arbetsuppgifter
I detta arbete kommer du jobba främst inom produktion och tillverkning. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär främst:

- Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
- Ställa in, övervaka och köra maskiner.
- Packning av färdiga produkter.


Arbetstider

Viktigt är att jobbet kommer att starta igång i början (Januari) 2023!

Det är ett heltidsarbete där man jobbar tvåskift. Arbetstiderna är förlagda på vardagar (Måndag - Fredag) 06.30 - 14:36 (dagspass), (Måndag - Torsdag) 14:15 - 00:15 (kvällspass) men ledigt fredagskvällar.
Viktigt att dessa tider passar in i vardagslivet och att man kan vara flexibel med tiderna
Upplärningen är främst på dagtid och då är arbetstiderna 07.00 - 15:40

Personliga egenskaper
Egenskaper som är viktiga för att trivas i rollen är:- Ett vasst öga och gillar att jobba noggrant
- Kunna hålla fokus under längre perioder
- Vara bekväm med ett stillasittande jobb
- Är självgående och tar eget insiativ
- Bra på att kommunicera
- Funkar bra i grupp och kan samarbeta
- Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
- Rökfri då visst arbete genomförs i renrum


Meriterande
- Tidigare maskin-/industrierfarenhet

Vad erbjuder vi dig?
- Ett spännande arbete
- Goda karriärmöjligheter
- Varierade arbetsuppgifter
- Ett meningsfullt arbete där arbetet gör skillnad


Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/). Storesupport är en del av

Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen!

Ansök nu

Extrajobb som produktionsmedarbetare

Packare
Läs mer Okt 18
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker nu extra arbetare inom produktion till en av Sveriges största producenter av charkvaror och har sin industri i Göteborg.
Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget hanterar all typ utav kött ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner.

Arbetstider föreligger vardagar

Dagtid: 6.30-15.30

Kväll: 15.00-23.38

Arbetsuppgifter

- Paketering
- Produktion
- Etikettering
- Sortering


Profil & bakgrund

Nu söker vi dig som vill jobba extra 2-3 dagar i veckan.

Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör ha god fysik eftersom arbetet utförs stående, samt klara av att arbeta i kalla utrymmen.

Vi ser gärna att du:

- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin
- Har god samarbetsförmåga och klarar av att hålla högt arbetstempo
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktion/Pack

Packare
Läs mer Okt 19
Arbetsuppgifter:

Arbetet är hos vår kund inom Livsmedelsindustrin, Hisings backa 

Du kommer att arbeta med produktion och pack av både nötkött samt fläskkött.

Arbetsuppgifter är att hålla igång och medverka i produktion och du arbetar i ett team med roterande arbetsuppgifter.

Du arbetar med livsmedel som kräver mycket noggrann hygien och att man följer instruktionerna som finns på företaget.

Kvalifikationer:

Du är noggrann och sätter värde i ditt resultat.

Att vara punktlig och förstå vikten av att hålla tider för en effektiv produktion.

Är du dessutom något fingerfärdig och har viljan att lära dig så passar detta arbete dig.

Har du tidigare erfarenheter från produktion inom livsmedelsindustri är det meriterande.

Du måste kunna kommunicera och förstå instruktioner på svenska.

Start v.44 

OBS! Skicka in din ansökan redan idag då anställning sker inom kort.

Ansök nu

Extra arbete / feriejobb i Göteborg

Packare
Läs mer Okt 26
Vi söker för Svensk Samhällsservice(Swesam´s) räkning extrapersonal för enklare packjobb i Göteborg, Askim. Om du har flinka fingrar och bra arbetstempo. Ja då har du de egenskaperna vi söker.
Swesam är ett företag som är inriktat på att skaffa jobb åt människor men nån sorts funktionsvariation.
Just nu har vi så många uppdrag så vi hinner inte med. Därför behöver vi hjälp att stötta verksamheten. Om det låter intressant så hör av dig ASAP.
Du kan vara student som söker extra jobb. Det är väldigt enkelt packjobb.
Arbetstiden för produktionen mån-fredag 07:00-16:00. Men helg jobb kommer bli aktuellt. Kan ev även bli kvällsjobb.
Start är omgående. Längd 2-3veckor men kan bli mer jobb framöver.
Lön enl. gällande avtal.
Om du finner det intressant så får du gärna maila oss din ansökan till pontus@swesam.com
Märk din ansökan extrajobb Göteborg

Ansök nu

Fingerfärdig montör sökes till vår kund i Göteborg!

Handpaketerare
Läs mer Okt 11
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
- Ställa in, övervaka och köra maskiner.
- Packning av färdiga produkter.


DINA KVALIFIKATIONER

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Noggrann och kvalitetsmedveten.
- God samarbetsförmåga.
- Rökfri då visst arbete genomförs i renrum.


MERITERANDE

- Tidigare maskin-/industrierfarenhet.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
- är flexibel, serviceinriktad och fingerfärdig.
- trivs att arbeta tillsammans med andra.


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - extrajobb

Packare
Läs mer Sep 28
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från lokal i Askim


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Marknadsmässig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Produktion/Pack

Packare
Läs mer Sep 30
Arbetsuppgifter:

Arbetet är hos vår kund inom Livsmedelsindustrin.

Du kommer att arbeta med produktion och pack av både nötkött samt fläskkött.

Arbetsuppgifter är att hålla igång och medverka i produktion och du arbetar i ett team med roterande arbetsuppgifter.

Du arbetar med livsmedel som kräver mycket noggrann hygien och att man följer instruktionerna som finns på företaget.

Kvalifikationer:

Du är noggrann och sätter värde i ditt resultat.

Att vara punktlig och förstå vikten av att hålla tider för en effektiv produktion.

Är du dessutom något fingerfärdig och har viljan att lära dig så passar detta arbete dig.

Har du tidigare erfarenheter från produktion inom livsmedelsindustri är det meriterande.

Du måste kunna kommunicera och förstå instruktioner på svenska.

OBS! Skicka in din ansökan redan idag då anställning sker inom kort.

Ansök nu

Heltidsjobb som montör i Göteborg

Handpaketerare
Läs mer Sep 21
Arbetsuppgifter
I detta arbete kommer du jobba främst inom produktion och tillverkning. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär främst:

- Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
- Ställa in, övervaka och köra maskiner.
- Packning av färdiga produkter.


Arbetstider

Det är ett heltidsarbete där man jobbar tvåskift. Arbetstiderna är förlagda på vardagar (Måndag - Fredag) 06.30 - 14:36 (dagspass), (Måndag - Torsdag) 14:15 - 00:15 (kvällspass) men ledigt fredagskvällar.
Viktigt att dessa tider passar in i vardagslivet och att man kan vara flexibel med tiderna
Upplärningen är främst på dagtid och då är arbetstiderna 07.00 - 15:40

Personliga egenskaper
Egenskaper som är viktiga för att trivas i rollen är:- Ett vasst öga och gillar att jobba noggrant
- Är självgående och tar eget insiativ
- Bra på att kommunicera
- Funkar bra i grupp och kan samarbeta
- Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
- Rökfri då visst arbete genomförs i renrum


Meriterande
- Tidigare maskin-/industrierfarenhet

Vad erbjuder vi dig?
- Händelserik arbetsmiljö
- Ett spännande arbete
- Goda karriärmöjligheter
- Varierade arbetsuppgifter
- Ett meningsfullt arbete där arbetet gör skillnad


Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/). Storesupport är en del av

Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen!

Ansök nu

Produktion/Pack

Packare
Läs mer Sep 26
Arbetsuppgifter:

Arbetet är hos vår kund inom Livsmedelsindustrin.

Du kommer att arbeta med produktion och pack av både nötkött samt fläskkött.

Arbetsuppgifter är att hålla igång och medverka i produktion och du arbetar i ett team med roterande arbetsuppgifter.

Du arbetar med livsmedel som kräver mycket noggrann hygien och att man följer instruktionerna som finns på företaget.

Kvalifikationer:

Du är noggrann och sätter värde i ditt resultat.

Att vara punktlig och förstå vikten av att hålla tider för en effektiv produktion.

Är du dessutom något fingerfärdig och har viljan att lära dig så passar detta arbete dig.

Har du tidigare erfarenheter från produktion inom livsmedelsindustri är det meriterande.

Du måste kunna kommunicera och förstå instruktioner på svenska.

OBS! Skicka in din ansökan redan idag då anställning sker inom kort.

Ansök nu

Auktoriserad hudterapeut sökes

Hudterapeut
Läs mer Aug 30
Unikt tillfälle! Nu finns chansen att få anställning på en av Göteborgs mest omtyckta hudvårdsklinik!
Just nu söker vi en Auktoriserad hudterapeut till The Beauty Key. Tjänsten är en på timmar med en omfattning på 50% med möjlighet till utökning.
Vi söker dig som har en hög servicegrad, duktig på ditt jobb, kan ha många bollar i luften, vara flexibel, duktig med sociala medier samt fungera i ett team.
Kvaliter som vi värdesätter är om du är driven, noggrann, motiverad, positiv, duktig säljare och tar egna initiativ.
Vår klinik jobbar med: Nimue, phformula, drK Dermalhealth, Dermapen4 kännedom om dessa märket ett plus men inget krav.
Vad kommer tjänsten att innebära?
I första hand att utföra de behandlingar som vi utför på kliniken.
Du ska även fungera som en extra hand till Sara som är grundare av kliniken, vilket kan innebär alltifrån sociala medier, receptionsjobb, div klinikjobb som städning, tvättning Mm.
Arbete någon helg i månaden
Vi kommer börja med en intervjuprocess och kontaktar dig om du gått vidare.
Känner du dig träffad och vill jobba ihop med ett helt fantastiskt team på The Beauty Key så mailar du ditt CV med personligt brev och referenser till sara@thebeautykey.se

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - extrajobb

Packare
Läs mer Aug 22
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar på Dahls bageri i Mölndal
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från Dahls bageri i Mölndal.


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Marknadsmässig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Hudterapeut/Utbildare

Hudterapeut
Läs mer Aug 19
Är du vår nya utbildare?
Drivs du av att motivera andra och dela med dig av dina kunskaper inom hud- och spaterapeut yrket? Då har vi den perfekta rollen för dig!
Välkommen att söka tjänsten som utbildare på Gilda Skolan i Göteborg – din chans att göra verklig skillnad för morgondagens hudterapeuter.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete för dig som har ledaregenskaper, trivs med människor och älskar att ge service ända ut i fingerspetsarna.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är driven, lyhörd, pedagogisk och trygg i dig själv. Vi ser gärna att du utbildat dig på någon av våra skolor och har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har en förkärlek till skönhet och hudvård och en stark motivation till att vilja inspirera andra med dina kunskaper och lärdomar. Din främsta drivkraft är att lyfta andra och se dem växa och utvecklas. Du omges gärna av människor och att ta hänsyn till såväl studenter och kollegor är en självklarhet för dig. Erfarenhet av handledning och ledarskap ser vi som en stor fördel.

Vad innebär tjänsten?
Tjänsten är på heltid och innebär att utbilda våra studenter såväl teoretiskt som praktiskt och att vara engagerad i skolans kundsalong. Ingen dag är den andre lik. Men det är också det som gör rollen så händelserik och spännande! Som utbildare hjälper du studenterna under det praktiska arbetet i salongen genom att ge råd och korrigera behandlingsteknikerna vid behov.

Varför ska jag välja Gilda Skolan?
Vi är en skola som utmärks av hög standard, omtanke och erfarenhet. Resan startade redan 1993 när Gilda Liljeblad grundade den första skolan i Göteborg. Målet var att utbilda Sveriges bästa hud- och spaterapeuter. Det lyckades vi med. Idag finns Gilda Skolan i både Stockholm, Malmö och Göteborg och våra studenter har genom tiderna vunnit flera medaljer i SM, EM och VM i hudvård. Med andra ord kan vi även stoltsera med att vi utbildar studenter i världsklass.
Vi känner en oerhörd glädje över alla studenter som har valt att utbilda sig på just Gilda Skolan. När vi ser de starta egna salonger och uppfylla sina drömmar om att arbeta utomlands – känner vi oss väldigt stolta. All framgång har gjort det möjligt för skolan att stå sig stark i över 25 år på en konkurrenskraftig marknad. Med både SHR och CIDESCO certifieringar får studenterna en kvalitetssäkrad utbildning. Det gör våra studenter mycket eftertraktade på arbetsmarknaden.
Gilda Skolan drivs av ett starkt målmedvetet arbete där vi sätter tonen för morgondagens kunskap inom hudvård och spa. Vill du vara med och fortsätta vår fantastiska resa?

Hur ansöker jag?
Skicka ditt CV och personligt brev direkt till anna.wigo@gilda.se. Ansökningar tas omhand löpande och vi ber därför att få din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor kring anställningen är du välkommen att kontakta skolchef Anna Wigö på e-post anna.wigo@gilda.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Kanske blir det just du som får möjlighet att forma framtidens hudterapeuter?

Ansök nu

Fingerfärdig montör sökes till vår kund i Göteborg!

Handpaketerare
Läs mer Mar 17
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
- Ställa in, övervaka och köra maskiner.
- Packning av färdiga produkter.


DINA KVALIFIKATIONER

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Noggrann och kvalitetsmedveten.
- God samarbetsförmåga.
- Rökfri då visst arbete genomförs i renrum.


MERITERANDE

- Tidigare maskin-/industrierfarenhet.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
- är flexibel, serviceinriktad och fingerfärdig.
- trivs att arbeta tillsammans med andra.


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fingerfärdig montör sökes till vår kund i Göteborg!

Handpaketerare
Läs mer Apr 5
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
- Ställa in, övervaka och köra maskiner.
- Packning av färdiga produkter.


DINA KVALIFIKATIONER

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Noggrann och kvalitetsmedveten.
- God samarbetsförmåga.
- Rökfri då visst arbete genomförs i renrum.


MERITERANDE

- Tidigare maskin-/industrierfarenhet.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
- är flexibel, serviceinriktad och fingerfärdig.
- trivs att arbeta tillsammans med andra.


OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Söker en laserterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jul 20
Vi söker en personal att arbeta hos oss.
vi är en skönhet salong för ansiktsbehandling, kroppslaser, nagel- och fotvård
vi tillhandahåller många tjänster
vi behöver en personal med erfarenhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Lagerarbete inom ventilationsbranschen

Packare
Läs mer Jul 8
Söker en medarbetare som kan hantera inkommande och urgående gods, samt hjälpa till och packa ordrar. Även vara behjälplig med lättare klippning av material önskas. Vana från ventilationsbranschen är meriterande,

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - extrajobb

Packare
Läs mer Jun 21
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar på Dahls bageri i Mölndal
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från Dahls bageri i Mölndal.


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Marknadsmässig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Hudterapeut sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Jun 18
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby.


Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Göteborg.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 80 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till info@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Dermacell kliniken söker hudterapeut på deltid 50%.

Hudterapeut
Läs mer Jun 3
LEDIG TJÄNST för hudterapeut
Anställningsstart : omgående
Dermacell kliniken växer och vi söker nu en auktoriserad hudterapeut med lång erfarenhet. I dagsläget är vi åtta medarbetare på kliniken och behöver nu en ny hudterapeut.
Är du helt frigående i ditt arbete och gillar du att arbeta i en kreativ och positiv miljö? Vill du dessutom arbeta på timmar, fördelat vardagar och helger? Då kan det vara just dig vi söker. Du behöver kunna ta egna initiativ , ha en ledarroll och tycka om mycket ansvar. Vi behöver dig som är självständig och kan fatta beslut.
Det är viktigt att du är erfaren och kan hantera behandlingar som: microneedling/dermapen, kemisk peeling, microdermabrasion och andra klassiska behandlingar samt behandlingar som du kan skräddarsy åt kunderna. Du behöver ha ett kreativt tänk men framförallt erfarenhet. Lashlift och browlift är en merit om du kan men inget krav.
Vi på Dermacell kliniken erbjuder en trygg anställning där du får vara med och göra skillnad. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, för vi vet att du presterar som bäst då. Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra. Vårt främsta fokus är att kunden får en bra upplevelse och här får du möjlighet att aktivt delta i den utvecklingen. Här får du stor möjlighet att utvecklas och vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste trenderna på marknaden.
Kliniken har funnits sedan 2013. Vi sätter höga krav på utförandet och våra kunder ska alltid känna att de får bästa möjliga resultat efter ett besök hos oss.
Ni hittar oss på Vasaplatsen 1 i Göteborg, här sitter vi i lyxiga lokaler på 250 kvm.
I din ansökan önskar vi CV, 2 referenser , personligt brev där du beskriver vad du kan bidra med till Dermacell kliniken och varför vi ska anställa just dig, samt diplom eller certifikat från din utbildning.


Skicka din ansökan till marselle@dermacell.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Produktion/Pack

Packare
Läs mer Jun 9
Arbetsuppgifter:

Arbetet är hos vår kund inom Livsmedelsindustrin.

Du kommer att arbeta med produktion och pack av både nötkött samt fläskkött.

Arbetsuppgifter är att hålla igång och medverka i produktion och du arbetar i ett team med roterande arbetsuppgifter.

Du arbetar med livsmedel som kräver mycket noggrann hygien och att man följer instruktionerna som finns på företaget.

Kvalifikationer:

Du är noggrann och sätter värde i ditt resultat.

Att vara punktlig och förstå vikten av att hålla tider för en effektiv produktion.

Är du dessutom något fingerfärdig och har viljan att lära dig så passar detta arbete dig.

Har du tidigare erfarenheter från produktion inom livsmedelsindustri är det meriterande.

Du måste kunna kommunicera och förstå instruktioner på svenska.

OBS! Skicka in din ansökan redan idag då anställning sker inom kort.

Ansök nu

Läkemedelstekniker

Handpaketerare
Läs mer Maj 31
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på (http://www.apl.se/)

http://www.apl.se)

Tjänsten:

Vi söker en läkemedelstekniker till småskalig extemporetillverkning i vår sterila verksamhet i Backa.

Som läkemedelstekniker kommer du att arbeta med steril dispensering av extemporeläkemedel. I denna tjänst ingår även syning, etikettering och packning av våra sterila läkemedel.

Din bakgrund och profil:

- Gymnasieutbildning
- Meriterande om du är utbildad läkemedelstekniker/apotekstekniker alternativt annan erfarenhet inom närliggande områden.
- Meriterande med erfarenhet av GMP, god dokumentationsvana samt vana att arbeta efter skrivna instruktioner.
- Du har god förståelse för matematik
- Din datorvana är god
- Du är ansvarstagande, lyhörd, lösningsorienterad, flexibel, stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta
- Mycket god kunskap i svenska språket i både tal och skrift


Trivs du med omväxlande arbete nära vården kan det vara dig vi söker! Kommunikativ förmåga och kundorienterad inställning värdesätts högt. Arbete med extemporeläkemedel ställer höga krav på noggrannhet och kvalitet i en dynamisk arbetsmiljö.

På APL jobbar vi aktivt med ständiga förbättringar och ställer krav på eget ansvar, initiativförmåga och målinriktat arbete för att bidra till en lönsam verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder

Tjänsten är på heltid, 40h/vecka förlagda måndag-fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag och Rikskortet.

APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande är några av de ledord som APLs chefer och medarbetare arbetar efter och för att du ska trivas bör dessa värderingar även passa in på dig.

Ansökan: Sista ansökningsdag är den 30 juni 2022. Ansökan görs via länken i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi arbetar med löpande urvalsprocess och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sandra Mikhail via e-post: sandra.mikhail@apl.se

Övrigt: Innan ev. anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest samt kommer vi att göra en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL!

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Maj 30
Egoiste gbg är en privatklinik inom injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder även de senaste inom hälsa, välmående och hudvårdsprodukter.

Egoiste gbg har funnits Sedan 2013 och växer mer för varje år, därför söker vi just nu en erfaren diplomerad hudterapeut. Hos oss är det viktigt att vara självgående, empatisk och ha ett öga för ordning och reda. Vår personal sätter alltid kunden i första hand, därför är det viktigt att vara kreativ och tillmötesgående.

Arbetet som auktoriserad hudterapeut hos Egoiste gbg består främst av klassiska och medicinska ansiktsbehandlingar, massage, vaxning och manikyr mm .Vi ser att du har god erfarenhet av försäljning och är serviceinriktad, samt att du är lyhörd och har lätt för att kommunicera med kunden och möta dess förväntningar. För att lyckas i det vardagliga arbetet bör du ha en vana med att jobba med alla olika hudtyper.

Vi anser att det är viktigt att ha ett intresse för att utvecklas inom yrket som hudterapeut och drivs av utmaningar att uppnå de resultat som kunden efterfrågar. Med en hög arbetsmoral och erfarenhet från skönhetsbranschen ska du betraktas som ambitiös, noggrann, flexibel och kunna jobba både dag och kväll om så behövs.

Du behöver också kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift då du kommer ha mycket kundkontakt, både direkt och över sociala medier, samt telefon och mailkontakt.

Är du den vi söker?
Skicka in ditt CV och ett personligt brev, samt bifoga meritlista och referenser till info@egoistegbg.se

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - extrajobb

Packare
Läs mer Jun 1
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar på Dahls bageri i Mölndal
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från Dahls bageri i Mölndal.


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Marknadsmässig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Praktikant till avancerad skönhetsklinik

Hudterapeut
Läs mer Maj 18
Spektrakliniken växer så vi behöver därför en praktikant till vår skönhetsklinik i Göteborg
Vi söker dig som är öppen, social och som kan hålla ordning och reda och framförallt någon som kan ha roligt på jobbet.
Utbildning är meriterande men inget krav då stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.
Tycker du att det verkar intressant och vill bli vår nya kollega. Skicka ett mail med bild, CV och personligt brev till robert@spektrakliniken.com
Öppen för alla

Ansök nu

Hudterapeut sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Maj 12
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby.


Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Göteborg.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 80 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till info@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hudterapeut sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Maj 4
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 80 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till info@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Dermacell kliniken söker hudterapeut på deltid

Hudterapeut
Läs mer Maj 9
LEDIG TJÄNST för hudterapeut
Anställningsstart : 1 Juni 2022
Dermacell kliniken växer och vi söker nu en auktoriserad hudterapeut med lång erfarenhet. I dagsläget är vi åtta medarbetare på kliniken och behöver nu en ny hudterapeut.
Är du helt frigående i ditt arbete och gillar du att arbeta i en kreativ och positiv miljö? Vill du dessutom arbeta på timmar, fördelat vardagar och helger? Då kan det vara just dig vi söker. Du behöver kunna ta egna initiativ , ha en ledarroll och tycka om mycket ansvar. Vi behöver dig som är självständig och kan fatta beslut.
Det är viktigt att du är erfaren och kan hantera behandlingar som: microneedling/dermapen, kemisk peeling, microdermabrasion och andra klassiska behandlingar samt behandlingar som du kan skräddarsy åt kunderna. Du behöver ha ett kreativt tänk men framförallt erfarenhet. Lashlift och browlift är en merit om du kan men inget krav.
Vi på Dermacell kliniken erbjuder en trygg anställning där du får vara med och göra skillnad. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, för vi vet att du presterar som bäst då. Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra. Vårt främsta fokus är att kunden får en bra upplevelse och här får du möjlighet att aktivt delta i den utvecklingen. Här får du stor möjlighet att utvecklas och vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste trenderna på marknaden.
Kliniken har funnits sedan 2013. Vi sätter höga krav på utförandet och våra kunder ska alltid känna att de får bästa möjliga resultat efter ett besök hos oss.
Ni hittar oss på Vasaplatsen 1 i Göteborg, här sitter vi i lyxiga lokaler på 250 kvm.
I din ansökan önskar vi CV, 2 referenser , personligt brev där du beskriver vad du kan bidra med till Dermacell kliniken och varför vi ska anställa just dig, samt diplom eller certifikat från din utbildning.


Skicka din ansökan till marselle@dermacell.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Apr 27
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby.


Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Göteborg.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 80 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till info@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ledigt jobb som produktionsmedarbetare till Vitrolife!

Handpaketerare
Läs mer Apr 25
Vi på Manpower söker just nu dig som vill ta sig an ett viktigt uppdrag som produktionsmedarbetare hos vår kund Vitrolife som är specialiserade på produkter inom provrörsbefruktning och IVF. Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer bli anställd av Manpower men arbeta ute hos vår kund Vitrolife. Start för uppdraget är omgående!

Uppdraget som produktionsmedarbetare:

Som produktionsmedarbetare hos Vitrolife i Göteborg arbetar du i ett team med att tillverka instrument för infertilitetsbehandlingar. Tillverkningen är uppdelad i två arbetslag där det ena arbetar i en verkstadsliknande miljö och den andra gruppen i renrumsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

* Montering, avsyning och etikettering av tillverkade instrument.
* Packning av färdiga produkter.
* Ställa in, övervaka och köra maskiner.

Tjänsten som produktionsmedarbetare är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda med ett rullande 2-skift som innebär en vecka dagtid och en vecka kvällstid.

Vecka 1 dagtid: måndag till fredag 06:30-14:36
Vecka 2 kvällstid: måndag till torsdag 14:15-00:15

Vem tror vi att du är?

Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, fingerfärdig och som har erfarenhet av att ha arbetat i produktionsprocesser där flera manuella moment ingår. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i renrumsmiljö men det är inget krav. Det är även meriterande om du är van att arbeta med maskiner. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Krav för tjänsten är:

* Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
* God samarbetsförmåga.
* Noggrann och kvalitetsmedveten.
* Rökfri då arbetet genomförs i renrum.

Meriterande för tjänsten är att du har en god maskinvana

Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Danial Savari på danial.savari@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. #jobbjustnu

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - Extrajobb

Packare
Läs mer Apr 27
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!


I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:


·         Packa frukostbeställningar på Dahls bageri i Mölndal
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg


Du blir en del av ett härligt gäng på 18 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.


För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 


Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.


Kort om oss


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 


Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.


Upplägg:


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 


Placering: Packning och leverans utgår från Dahls bageri i Mölndal.


Krav: Körkort och tillgång till bil.


Lön: Konkurrenskraftig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.


Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Räkexport i Fiskhamnen söker medarbetare

Handpaketerare
Läs mer Apr 6
Räkexport är en fisk och skaldjursgrossist som är belägen i Fiskhamnen i Göteborg. Vi är ett glatt gäng som nu behöver utökas med en kokansvarig av våra skaldjur. Arbetsdagen börjar tidig morgon, och det är ofta högt tempo. Lämpligt att du som söker tjänster har god fysik, då tjänsten består i en del tunga lyft mm. Vi ser gärna att du har ett gott humör och god arbetsvilja då det bidrar till bra stämning i gruppen. Samt att arbetet slutförs med god kvalitet och i rätt tid. Vi sätter stort värde på din ansvarskänsla.
Främst kokning av skaldjur, men även allmänt förekommande arbetsuppgifter på en Fisk- och Skaldjursgrossist, såsom tex kundservice, ordermottagning, packning av fisk och skaldjur.
Om du har truckkörkort och/eller vanligt körkort är det meriterande.

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Mar 24
Spektrakliniken är specialiserad på skönhetsbehandlingar med bla laser, IPL,
injektioner, trådlyft, microneedling och kemiska peelingar för hudföryngring,
hårborttagning, fett- och cellulitreducering. Vi har funnits sedan 1999 i Stockholm
och 2004 i Göteborg.
Vi erbjuder nu en hudterapeuttjänst på deltid om 80% på vår klinik i Göteborg.
Ett krav att ha erfarenhet av en del av våra behandlingar.
med fokus på avancerad hudvård såsom IPL, microneedling, kroppsbehandlingar,
kemiska peelingar etc.
Vem är du? En entusiastisk och engagerad hudterapeut med ett brinnande intresse
för hud, skönhet och hälsa. Du är glad, positiv och lösningsorienterad. Du arbetar
självständigt utan problem men är samtidigt en naturlig lagspelare. Du är genuin
och naturlig i ditt kundbemötande och har känsla för service, ett stort engagemang
och hög arbetsmoral. Du är en duktig försäljare och du är inte rädd för att hugga i
där det behövs, städning och renlighet är en självklarhet för dig.
Arbetsuppgifterna inkluderar att utföra alla våra behandlingar, konsultationer och
införsäljning av våra produkter och behandlingar, hantera sociala medier, sköta
om kliniken och se till att den alltid är representativ, samt alla övriga sysslor som
kommer med att sköta den dagliga verksamheten.
Om du känner att detta kan vara något för dig, tveka inte att höra av dig med frågor
eller en ansökan så tar vi ett personligt möte om det känns rätt!
Maila din ansökan med foto och relevanta meriter så snart som möjligt, ur

Ansök nu

Dermacell kliniken söker hudterapeut på deltid

Hudterapeut
Läs mer Mar 4
LEDIG TJÄNST / hudterapeut + receptionist.
Anställningsstart : tidigast 15 Mars 2022
Dermacell kliniken växer och vi söker nu en auktoriserad hudterapeut med lång erfarenhet. I dagsläget är vi åtta medarbetare på kliniken och behöver nu en hudterapeut som också kan utföra administrativa arbetsuppgifter, assisterande uppgifter och kunna jobba i receptionen.
Är du helt frigående i ditt arbete och gillar du att arbeta i en kreativ och positiv miljö? Vill du dessutom arbeta på timmar, fördelat vardagar och helger? Då kan det vara just dig vi söker. Du behöver kunna ta egna initiativ , ha en ledarroll och tycka om mycket ansvar. Vi behöver dig som är självständig och kan fatta beslut.
Det är viktigt att du är erfaren och kan hantera behandlingar som: microneedling/dermapen, kemisk peeling, microdermabrasion och andra klassiska behandlingar samt behandlingar som du kan skräddarsy åt kunderna. Du behöver ha ett kreativt tänk men framförallt erfarenhet. Lashlift och browlift är en merit om du kan men inget krav.
Vi på Dermacell kliniken erbjuder en trygg anställning där du får vara med och göra skillnad. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, för vi vet att du presterar som bäst då. Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra. Vårt främsta fokus är att kunden får en bra upplevelse och här får du möjlighet att aktivt delta i den utvecklingen. Här får du stor möjlighet att utvecklas och vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste trenderna på marknaden.
Kliniken har funnits sedan 2013. Vi sätter höga krav på utförandet och våra kunder ska alltid känna att de får bästa möjliga resultat efter ett besök hos oss.
Ni hittar oss på Vasaplatsen 1 i Göteborg, här sitter vi i lyxiga lokaler på 250 kvm.
I din ansökan önskar vi CV, 2 referenser , personligt brev där du beskriver vad du kan bidra med till Dermacell kliniken och varför vi ska anställa just dig, samt diplom eller certifikat från din utbildning.


Skicka din ansökan till marselle@dermacell.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Mar 17
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby.


Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Göteborg.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 50 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till info@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fabriksarbetare

Handpaketerare
Läs mer Mar 8
Vi söker nu personal till vår produktion i Västra Frölunda. Arbetet innebär fabriksgöremål såsom packning och fyllning av kosmetiska produkter. Även lagerarbete kan förekomma.
Du som söker skall vara noggrann och strukturerad. Ett krav är om du haft liknande arbete.

Ansök nu

Auktoriserad Hud&Spaterapeut - Göteborg

Hudterapeut
Läs mer Nov 19
VI SÖKER DIG,
SHR auktoriserad hudterapeut på deltid!
Dina arbetsuppgifter kommer vara: hudvårdsbehandlingar, vaxning, pedikyr, lashlift & browlift, manikyr samt viss försäljning av produkter.
Du som söks är noggrann , serviceinriktad och självständig.
Meriterande om du har Dermalogica- eller PRX-utbildning men kompletterande utbildningar erbjuds vid behov.
Tjänsten är på deltid med möjlighet till heltid och start tidigast mars. Timlön 150 kr /timma ( + semester ersättning).

Ansök nu

Auktoriserad Hud&Spaterapeut - Göteborg

Hudterapeut
Läs mer Feb 24
VI SÖKER DIG,
SHR auktoriserad hudterapeut på deltid!
Dina arbetsuppgifter kommer vara: hudvårdsbehandlingar, vaxning, pedikyr, lashlift & browlift, manikyr samt viss försäljning av produkter.
Du som söks är noggrann , serviceinriktad och självständig.
Meriterande om du har Dermalogica- eller PRX-utbildning men kompletterande utbildningar erbjuds vid behov.
Tjänsten är på deltid med möjlighet till heltid och start tidigast mars. Timlön 150 kr /timma ( + semester ersättning).

Ansök nu

Semestervikarier till tillverkning och materialhantering

Handpaketerare
Läs mer Feb 11
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på (http://www.apl.se/) www.apl.se (http://www.apl.se)

http://www.apl.se)

Ansök nu

Leveransansvarig till idrottslag - Extrajobb

Packare
Läs mer Mar 3
Vill du jobba extra vid sidan av ditt vanliga jobb eller studier? 

 
 
Då har vi möjlighet att erbjuda dig roliga lördagsmorgnar där vi tillsammans sätter guldkant på både idrottsungdomars- och deras kunders helger!
 
 
I rollen som leveransansvarig på frulla.se arbetar du med att:
 


·         Packa frukostbeställningar på Dahls bageri i Mölndal
·         Köra ut beställningar till idrottsungdomar i Göteborg
 
 
Du blir en del av ett härligt gäng på 15 glada kollegor i samma roll. Dina lördagsmorgnar består till 60% av att packa beställningar och 40% av leveranser till idrottsungdomar.
 
 
För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tycker att personliga egenskaper är viktigare än formella meriter och söker dig som är en positiv och ansvarsfull lagspelare. 
 
 
Tack vare det stora intresset från ytterligare idrottslag som vill komma i gång tillsammans med oss så söker vi flera personer till denna roll. Därav finns det goda möjligheter att jobba tillsammans med dina vänner om ni är flera som ansöker.
 
 
Kort om oss
 


frulla.se är en snabbväxande tjänst där kunder köper frukostprodukter till lördagsmorgnar för att stötta den lokala ungdomsidrotten. 
 
 
Kunder beställer på frulla.se med en kod som de får av en idrottsungdom och på lördag morgon får de sedan sin beställning levererad av samma ungdom.
 
 
Upplägg:
 


Omfattning och arbetstider: Extrajobb på lördagar kl. 05.30-09.00. 
 
 
Placering: Packning och leverans utgår från Dahls bageri i Mölndal.
 
 
Krav: Körkort och tillgång till bil.
 
 
Lön: Konkurrenskraftig timlön, milersättning samt en god lördagsfrukost.
 
 
Tillträde till tjänsten: Omgående

Ansök nu

Personal till klinik

Hudterapeut
Läs mer Feb 7
Vi Söker medarbetare som har minst 4 års erfarenhet att jobba på klinik och kan tar hand om kunderna. Personen måste dessutom kunna jobba med olika laser maskiner och har ett certifikat.
Du förväntas:
boka/avboka tider
vara självgående och flexibel under arbetet.
Kunna utföra laser bihandlingar med olika laser maskiner

Ansök nu

Salong Underbart Göteborg söker hud- eller spaterapeut.

Hudterapeut
Läs mer Jan 12
Vill du jobba på en personlig och modern salong i centrala Göteborg?
Vi söker Dig som är social, noggrann och som gillar att ta eget ansvar.
Att se vad som behövs göras och ha ett eget driv är viktigt för oss.
Vid behov finns möjlighet till utbildning.
Men framförallt prioriterar vi din personlighet, att du trivs på salongen och att vi och våra kunder trivs med dig.
Hos oss jobbar ett gäng glada tjejer som nu söker en ny medarbetare.
Vill du veta mer om vilka vi är besök www.salongunderbart.se
Hör av dig om du vill träffa oss!
info@salongunderbart.se

Ansök nu

Hudterapeut sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Dec 29
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby.


Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Göteborg.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 75-80 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till info@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hudterapeuter sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Dec 6
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Göteborg.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 70-80 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till joelle.linhem@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Nov 16
Spektrakliniken är specialiserad på skönhetsbehandlingar med bla laser, IPL, injektioner, trådlyft, microneedling och kemiska peelingar för hudföryngring, hårborttagning, fett- och cellulitreducering. Vi har funnits sedan 1999 i Stockholm och 2004 i Göteborg.
Vi erbjuder nu en hudterapeuttjänst på deltid om 80% på vår klinik i Göteborg med fokus på avancerad hudvård såsom IPL, microneedling, kroppsbehandlingar, kemiska peelingar etc.
Vem är du? En entusiastisk och engagerad hudterapeut med ett brinnande intresse för hud, skönhet och hälsa. Du är glad, positiv och lösningsorienterad. Du arbetar självständigt utan problem men är samtidigt en naturlig lagspelare. Du är genuin och naturlig i ditt kundbemötande och har känsla för service, ett stort engagemang och hög arbetsmoral. Du är en duktig försäljare och du är inte rädd för att hugga i där det behövs, städning och renlighet är en självklarhet för dig.
Arbetsuppgifterna inkluderar att utföra alla våra behandlingar, konsultationer och införsäljning av våra produkter och behandlingar, hantera sociala medier, sköta om kliniken och se till att den alltid är representativ, samt alla övriga sysslor som kommer med att sköta den dagliga verksamheten.
Om du känner att detta kan vara något för dig, tveka inte att höra av dig med frågor eller en ansökan så tar vi ett personligt möte om det känns rätt!
Maila din ansökan med foto och relevanta meriter så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Hudterapeuter sökes i Göteborg ( Frölunda Torg)

Hudterapeut
Läs mer Nov 14
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det Fem kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping, Västerås och Täby. Då efterfrågan på våra behandlingar ökar behöver vi ytterligare förstärkning till teamet i Göteborg.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övrig apparatur. Du skall verkligen brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.


Anställningen är på 50 %.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till joelle.linhem@evolutionlaser.se Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Auktoriserad Hud&Spaterapeut - Göteborg

Hudterapeut
Läs mer Okt 10
Auktoriserad hudterapeut med godkänd CIDESCO/SHR utbildning sökes för anställning i centrala Göteborg.
Dina arbetsuppgifter kommer vara: hudvårdsbehandlingar, vaxning, pedikyr, lashlift & browlift, massage samt försäljning av produkter.
Det är meriterande om du har Dermalogica- eller PRX-utbildning.
Du som söks är noggrann , serviceinriktad och självständig.
Kompletterande utbildningar kan erbjudas vid behov.
Vi erbjuder fast månadslön inkl. friskvård och privat försäkring.

Ansök nu

Lagerarbetare sökes på heltid inom e-handel!

Packare
Läs mer Okt 18
Vi kan nu erbjuda ett spännande, fartfyllt och riktigt roligt jobb till dig som har det där lilla extra! Är det du som är nästa stjärna för oss att anställa?

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock och packning av beställningar från inom e-handel. Arbetsplatsen är stor, med flera avdelningar och många kollegor. Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats där mycket händer och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt!

På E-handelsavdelningen finns flera arbetsstationer beroende på vad som ska packas. Du arbetar till största del stående vid bord eller annan packyta, och har vagnar och korgar till din hjälp. Det kan finnas möjlighet att utvecklas och även få arbeta på fler avdelningar hos kunden för dig som är riktigt duktig och långsiktig, och därför är det meriterande om du har truckkort för plocktruck eller skjutstativstruck.

På arbetsplatsen arbetar man ett dag- och ett kvällsskift där du löpande kommer att jobba på ett av dem.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult. På arbetsplatsen lyder du under arbetsledare, men din konsultchef på StudentConsulting är ansvarig för din anställning och frågor rörande denna.

Din profil
Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Har du en fundering eller om du är osäker på något ställer du hellre en fråga för mycket än att riskera att göra fel. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar.
Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

Vi vill vidare att du:
- Har god fysik
- Har erfarenhet av arbete inom lager, logistik, butiksarbete eller liknande
- Goda tal- och skriftkunskaper i svenska
- Är ostraffad

Du är tävlingsinriktad, och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

I denna process genomför vi utdrag ut belastningsregistret.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu