Installation, drift, underhåll jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 27
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Har du hört om vårt projekt Kryddgården i Göteborg? Det innefattar 268 hyreslägenheter i Gårdsten med inflytt i år! Vårt bostadsbestånd fortsätter att växa och vi söker därför en fastighetsskötare som vill ta hand om våra fina nyproducerade fastigheter i Gårdsten, Göteborg!

Vad kommer du göra hos oss?
Som fastighetsskötare hos oss kommer du arbeta i ett mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Arbetet är till stor del även självständigt, och du ges stort utrymme till att själva planera dina dagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar daglig tillsyn av fastigheter som du själv ansvarar över. Vi kallar det att vara Kung eller Drottning i våra kvarter. Arbetet innefattar främst invändig fastighetsskötsel i form av ronderingar och att hjälpa hyresgäster med olika typer av ärenden kopplat till deras hem.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i mötet med människor. Det är viktigt att du gillar att ge bra service och att bygga relationer, eftersom du kommer vara i direkt kontakt med våra hyresgäster. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat upp själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter detta som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så tveka inte att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via felicia.forsberg@balder.se (mailto:via?felicia.forsberg@balder.se).

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Göteborg Tagene

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 27
Till vår fräscha verkstad i Tagene söker vi nu dig som vill vara med på vår spännande resa och utvecklas tillsammans med oss.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Att du behärskar svenska väl i tal och skrift är ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef, Tomas Guven, 031-376 58 74.

Koncernen Werksta
Werksta Stockholm är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 22 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Göteborg Högsbo

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 26
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare på vår fina anläggning i Högsbo Göteborg

Din profil

Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt - Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Regionchef Pia Berlin, 08-506 141 25.

Koncernen Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

HSB Göteborg söker Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 25
Vill du vara en del av morgondagens goda boende? Vara HSB Göteborgs ansikte utåt genom att möta kunder och medlemmar, ja då har vi tjänsten för dig! Vi söker en fastighetsskötare med initial placering i Kallebäck, marknadsområde Centrum/Söder. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter


Som fastighetsskötare hos oss utför du felavhjälpande reparation och planerad drift av våra kunders fastigheter. Det innebär bland annat arbeten inom El- och VVS, samt driftåtgärder såsom filterbyten, kontroll av undercentraler och utrustning i fastigheten. Du ansvarar för kontakten med våra kunder som har anmält ett fel och har en viktig roll i att skapa våra kunders goda boende. I rollen ingår även snöröjning samt visst administrativt arbete.

Även arbete utomhus såsom skötsel av utemiljöer hos våra bostadsrättsföreningar och lokalvård kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer
För rollen krävs följande kvalifikationer:

- Tidigare erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel och reparationer
- B-körkort
- Goda datorkunskaper
- Det är meriterande med utbildning inom El, VVS eller snickeriPersonliga egenskaper
Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta ute hos kund. Du sätter kunden i fokus och levererar arbete av hög kvalitet. Vidare är du flexibel och trivs att arbeta såväl ensam som i grupp. För att lyckas i rollen behöver du kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation. Hos oss får du arbeta i en mångsidig verksamhet med värderingarna i centrum och med fokus på att ständigt utveckla det goda boendet.

Vi tar endast emot ansökan via nedan länk och sista ansökningsdag är 19 februari 2023.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 380 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling.

Ansök nu

Ledande solcellsmontör till 1KOMMA5º Göteborg

Ledande montör, el
Läs mer Jan 24
Vill du arbeta i ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Har du erfarenhet av solcellsbranschen? Är du bekväm med höga höjder, tycker det är roligt att arbeta fysiskt utomhus i alla tider på året? Gillar du att träffa kunder? Välkommen till 1KOMMA5º

Uppdrag
Som Ledande solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak men det förekommer även installation på lantbruk och företagsbyggnader.

Ledande solcellsmontören kommer utöver montering av fästen och solpaneler även föra kommunikationen med kund före och efter installationen och med det eventuellt planera om upplägget för solcellsanläggningen inför monteringen. I uppdragen som Ledande solcellsmontör ingår det även att föra dokumentation i form av fotografering och anteckningar.

Arbetsuppgifter består av:

- Montera solceller
- Kommunikation med kund
- Fotografering och dokumentation av installation
- Ställningsbygge
- Servicearbeten


Arbetet kommer ske året runt i bra och dåligt väder, i ur och skur och längre resor kan förekomma i tjänsten och ett fåtal gånger per år kan därmed medföra övernattningar.

Vi söker nya medarbetare till flera platser ute i landet. Dessa är placerade kring Linköping, Kalmar, Stockholm, Göteborg och Malmö (se övriga annonser). Denna tjänst utgår från Göteborg med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Vem är du?

Som Ledande solcellsmontör ser vi att du är engagerad och tycker det är roligt att arbeta fysiskt och är obesvärad av att arbeta på höga höjder. Du har tidigare erfarenheter från montering i solcellsbranschen och har en förmåga att leda och utveckla medarbetarna i ditt team på ett föredömligt vis. Du är noggrann i ditt arbete och är en riktig problemlösare, du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Vi ser att du är van vid att hantera verktyg och har ett sinne för service.

Krav:
- Erfarenhet från solcellsbranschen
- God kunskap i svenska i tal och skrift

Vad vi erbjuder

En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som Ledande solcellsmontör hos oss innebär ett uppdrag där du får briljera med din lösningsförmåga, arbeta fysiskt och vara vårt ansikte utåt mot kunderna.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som Ledande solcellsmontör, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team.

Ansök nu

Fastighetsskötare med gröna fingrar till Göteborg!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 23
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare med gröna fingrar på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder, och i den här rollen har du ett lite större fokus på den yttre förvaltningen med stort ansvar över trädgård och utemiljö. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Din viktigaste arbetsuppgift är att se till att detaljer såsom dörrar och lampor fungerar och att det inte finns skräp eller dylikt, i eller runt kundernas byggnader. Tjänsten kommer också att innefatta en del gräsklippning samt annan uteskötsel som kan variera från säsong till säsong

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Rensning av ogräs

- Klippning av häck

- Gräsklippning

- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition

- Sopning och skräpplockning

- Översyn av installationer

- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status

- Kontinuerlig kontakt med våra kunder

Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som

- Det är ett krav att du har minst 1-2 års erfarenhet av fastighetsskötsel

- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.

- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift

- Innehar B-körkort

Som person är du

- Självständig

- Serviceinriktad

- Resultatmedveten

- StruktureradÖvrig information

- Placering: Göteborg

- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

- Start: Vid årsskiftetLåter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 16
Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Om tjänsten som Fastighetsskötare

Du utför allmän tillsyn och skötsel av våra lokaler och utrustning både invändigt och utvändigt. Du arbetar proaktivt med innemiljön och ansvarar för drift och funktion av el, VVS och ventilation. Varumottagning och kontakt med våra leverantörer ligger även det bland dina sysslor. Du kan förvänta dig en spännande och fartfylld miljö i en bransch som ständigt utvecklas.

Om dig

Med en positiv attityd håller du i verktygen med van hand, redo att få hjälpa till. Du kanske tidigare har arbetat inom bygg och tillverkning men söker efter en mer kreativ miljö. Du är självgående, strukturerad och gillar högt tempo. Ordning och reda är något du brinner för och att fixa saker har alltid varit din grej.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader med start omgående. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Erfaren billackerare till Göteborg Högsbo

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 11
Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att leverera riktigt bra kvalité. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av maskering, grundlackering och billackering.

Du kommer att arbeta med:

Du kommer att ingå i ett driftigt och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov och leverera riktigt bra kvalité. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och arbetsledning för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös. Du ska kunna utföra samtliga steg i lackprocessen såsom t ex maskering, slipning, grundning, målning i lackbox och färdigställande av bil.

Din profil:

- Utbildad billackerare med dokumenterad erfarenhet från skadebranschen
- Mycket meriterande om du kan Cabas och CAB.
- Kvalitetsmedveten och effektiv
- Det är viktigt att du tycker om att utvecklas då våra modellprogram ständigt utvecklas.
- B-körkort

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta lackchef, Faouzi Semmou 0720-774109.

Koncernen Werksta

Werksta Högsbo Göteborg är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 21 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 12 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Servicetekniker sökes till välkänt företag i Göteborgsområdet

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jan 2
Som servicetekniker utför du service- och reparationsjobb på kranar och påbyggnationer som monterats på tunga arbetsfordon. Förekommande arbetsuppgifter är reparationer av hydraul-komponenter och elsystem. Vidare kommer du att få möjlighet att utveckla viss kunskap om styr- och säkerhetssystem för respektive kranar och påbyggnationer.

Din bakgrund
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning samt arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen. Du ska även ha ett genuint intresse för teknik, service och mekanik. Eftersom varje enskild medarbetare har som ansvar att säkerställa sina tilldelade arbetsuppgifter gäller det du behöver vara driven i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare och tar hänsyn till dina kollegor och stöttar dem vid behov.

Om företaget
Företaget är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte här i Göteborg. Arbetstiderna är förlagda på dagtid. Urval sker löpande, tveka därför inte med din ansökan om du känner att denna tjänst passar dig.

Ansök nu

Servicetekniker sökes till välkänt företag i Göteborgsområdet

Underhållsmekaniker
Läs mer Dec 23
Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du service- och reparationsjobb på kranar och påbyggnationer som monterats på tunga arbetsfordon. Förekommande arbetsuppgifter är reparationer av hydraul-komponenter och elsystem. Vidare kommer du att få möjlighet att utveckla viss kunskap om styr- och säkerhetssystem för respektive kranar och påbyggnationer.

Din bakgrund
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning samt arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen. Du ska även ha ett genuint intresse för teknik, service och mekanik. Eftersom varje enskild medarbetare har som ansvar att säkerställa sina tilldelade arbetsuppgifter gäller det du behöver vara driven i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare och tar hänsyn till dina kollegor och stöttar dem vid behov.

Om företaget
Företaget är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte här i Göteborg. Arbetstiderna är förlagda på dagtid. Urval sker löpande, tveka därför inte med din ansökan om du känner att denna tjänst passar dig.

Om oss
På Jovi har vi lång erfarenhet av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i hela Västra Götaland och Halland.

Ansök nu

Teamleader solcellsmontör till 1KOMMA5º Göteborg

Ledande montör, el
Läs mer Dec 19
Vill du arbeta i ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Har du erfarenheter av el och takarbete och drivs av planering och kommunikation? Tycker du också att det är roligt att arbeta fysiskt utomhus alla tider på året och gillar att träffa kunder? Välkommen till 1KOMMA5º

Uppdrag
Som Teamleader solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du att ansvara för minst två installationsteam och i det ansvara för att montörerna kommer väl förberedda ut till installationen gällande tid, plats och med rätt utrustning.

Teamleader solcellsmontören kommer utöver planering av montering av fästen och solpaneler även ha det stora ansvaret i att kommunikationen med kund sker både före, under och efter installationen. Det är en mycket viktig del i att ta reda på information som kan komma att innebära tex: omplanering av solcellsanläggningen inför monteringen, eller om speciella förberedelser inför monteringen behöver göras.

I uppdraget som Teamleader solcellsmontör ingår även att ha det yttersta ansvaret att du eller ditt team dokumenterar under och efter installationen, dokumentationen sker framförallt med fotografering men med tillägg av text.

Arbetsuppgifter består av:

- Förbereda och leda sina team när de monterar anläggningar

- Säkerställa den högsta kvalitén i installationerna

- Kommunikation med kund

- Fotografering och dokumentation av installation

- Driva utbildning och utvecklingsarbete för teamen i regionen

- Ställningsbygge

- Servicearbeten

Arbetet kommer ske året runt i bra och dåligt väder, i ur och skur. Längre resor i tjänsten kan förekomma och kan därför medföra övernattningar ett fåtal gånger per år.

Vi söker nya medarbetare till flera platser ute i landet. Dessa är placerade kring Linköping, Kalmar, Stockholm, Göteborg och Malmö (se övriga annonser). Denna tjänst utgår från Göteborg med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Vem är du?

Som Teamleader solcellsmontör ser vi att du är engagerad och tycker det är roligt att arbeta fysiskt och är obesvärad av att arbeta på höga höjder. Du har tidigare erfarenheter från montering i solcellsbranschen och har en förmåga att leda och utveckla dina medarbetare på ett föredömligt vis.

Vi ser även att du har en förmåga att på ett pedagogiskt vis utveckla och utbilda medarbetare omkring dig, men även använda den pedagogiska sidan vid kontakt med kunder. Du är noggrann i ditt arbete och är en riktig problemlösare, du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och är väldigt noggrann i planering och utförande av uppgifter. Du är inte heller rädd för att tala och tycker om att kommunicera.

Krav:
- Erfarenhet från solcellsbranschen
- Erfarenhet från Officepaketet och CRM-system
- Obesvärad av höga höjder
- God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
- Har god fysik
- B96 eller BE körkort

Vi ser gärna att du har erfarenheter från:
- Elarbeten
- Takarbeten
- Ställningsbygge

Vad vi erbjuder

En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som Teamleader solcellsmontör hos oss innebär ett uppdrag där du får briljera med din lösningsförmåga, att vara relationsskapande och att leda dina team till stjärnstatus!

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som Teamleader solcellsmontör, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team.

Ansök nu

Ledande solcellsmontör till 1KOMMA5º Göteborg

Ledande montör, el
Läs mer Dec 16
Vill du arbeta i ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Har du erfarenhet av solcellsbranschen? Är du bekväm med höga höjder, tycker det är roligt att arbeta fysiskt utomhus i alla tider på året? Gillar du att träffa kunder? Välkommen till 1KOMMA5º

Uppdrag
Som Ledande solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak men det förekommer även installation på lantbruk och företagsbyggnader.

Ledande solcellsmontören kommer utöver montering av fästen och solpaneler även föra kommunikationen med kund före och efter installationen och med det eventuellt planera om upplägget för solcellsanläggningen inför monteringen. I uppdragen som Ledande solcellsmontör ingår det även att göra snö/vindlastberäkningar innan montering och föra dokumentation i form av fotografering och anteckningar.

Arbetsuppgifter består av:

- Montera solceller

- Kommunikation med kund

- Snö/Vindlastberäkningar

- Fotografering och dokumentation av installation

- Ställningsbygge

- Servicearbeten

Arbetet kommer ske året runt i bra och dåligt väder, i ur och skur och längre resor kan förekomma i tjänsten och ett fåtal gånger per år kan därmed medföra övernattningar.

Vi söker nya medarbetare till flera platser ute i landet. Dessa är placerade kring Linköping, Kalmar, Stockholm, Göteborg och Malmö (se övriga annonser). Denna tjänst utgår från Göteborg med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Vem är du?

Som Ledande solcellsmontör ser vi att du är engagerad och tycker det är roligt att arbeta fysiskt och är obesvärad av att arbeta på höga höjder. Du har tidigare erfarenheter från montering i solcellsbranschen och har en förmåga att leda och utveckla medarbetarna i ditt team på ett föredömligt vis. Du är noggrann i ditt arbete och är en riktig problemlösare, du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Vi ser att du är van vid att hantera verktyg och har ett sinne för service.

Krav:
- Erfarenhet från solcellsbranschen
- Obesvärad av höga höjder
- God kunskap i svenska i tal och skrift
- Har god fysik

Vi ser gärna att du har erfarenheter från:
- Elarbeten
- Takarbeten
- Ställningsbygge

Vad vi erbjuder

En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som Ledande solcellsmontör hos oss innebär ett uppdrag där du får briljera med din lösningsförmåga, arbeta fysiskt och vara vårt ansikte utåt mot kunderna.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som Ledande solcellsmontör, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team.

Ansök nu

PERSONBILSMEKANIKER

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 18
Just nu söker vi en Personbilsmekaniker
Är du teknisk lagd?
Har du vana att reparera fordon?
då är du välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Systemtekniker signal och tågledningssystem

Signaltekniker
Läs mer Jan 23
Som Signal/Systemtekniker på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Systemtekniker signal och tågledningssystem

Arbetsuppgifter

Vi på IKT Tågledning Syd arbetar med att ge Tågtrafikledare rätt verktyg för att styra och övervaka järnvägstrafiken. Och, med anledning av utökade driftuppdrag söker vi nu ytterligare Systemtekniker inom signal och tågledningssystem där du som har en lämplig teknisk bakgrund, är vetgirig och har ett intresse för teknik som du vill fortsätta utveckla, är speciellt intressant för oss.
Trafikverket är inne i en stor digitalisering av sin verksamhet där Systemtekniker kommer att vara en viktig spelare i fortsatt utveckling.
Hos oss kommer du att jobba i engagerade team, både lokalt och nationellt, där ingen dag är den andra lik. Vår tekniska miljö är komplex och här finns mycket samlad kompetens som du kommer att få ta del av och fortsätta utveckla. De primära arbetsuppgifterna som Systemtekniker blir att arbeta med drift och underhåll inom signal och tågledningssystem utifrån beslutade planer och budget samt att stötta vår förvaltning i deras arbete.
Exempel på andra arbetsuppgifter som kan ingår i tjänsten:
·        Att utföra drift och systemunderhåll av Ställverk 95 och M11 med syfte att hålla en hög tillgänglighet för tågtrafiken.
·        Att utföra felavhjälpning alla tider på dygnet, under ordinarie arbetstid (8-16.30) samt övrig tid i samband med beredskap.
·        Att delta vid tester och genomföra driftsättning av system och andra förändringar i anläggningen.
·        Att samordna anläggningsprojekt som berör Tågledningssystem i samarbete med Trafikverkets investeringsverksamhet.
·        Att delta i utvecklings och förvaltningsaktiviteter.
Utifrån en bra grundkompetens hos dig som söker, erbjuder vi en fortsatt utveckling för att ge dig rätt förutsättningar i din roll som Systemtekniker.

Övrig information

Placeringsort: Göteborg
Den här annonsen ligger ute en längre period därav intervjuar vi löpande i den här rekryteringen. Så är du intresserad söka så snart du kan.
urvalstest kan komma användas vid behov.

Kvalifikationer

Som person
För att lyckas i rollen som Systemtekniker krävs en god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar information på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Det är även av vikt att du som person drivs av att utveckla vilket bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta.

Formella krav
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Du har körkort för personbil
Du har godkänd gymnasieutbildning inom för tjänsten relevant område alt. har du annan utbildning som vi ser motsvarar behovet för tjänsten
Du har, i närtid, kompetens och/eller erfarenhet inom minst ett av följande område: - Järnvägssignalteknik - IT-infrastruktur (nätverk, server, klient, mjukvara) - Ställverk 95/M11

Meriterande
Om du har kompetens inom Tågledningssystem
Om du har annan järnvägsteknisk kunskap
Om du har erfarenhet av Drift och underhåll


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen.

Läs mer här

Trafikverket

https://www.trafikverket.se/

Att jobba på Trafikverket

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/att-jobba-pa-trafikverket/

Ansök nu

Installatör Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Dec 8
Om oss

Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden, Nederländerna & detta är bara början!

På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt utmana marknaden tillsammans med oss. Vi har en passion för innovation och älskar när våra anställda känner detsamma. Fler och fler kunder och samarbetspartners ser värdet i vår okrångliga lösning. Det gör att vi växer mycket snabbt. Därför är vi på jakt efter bra installatörer och det är där du kommer in i bilden

Om rollen

- Installera våra Instabox-skåp på utvalda platser. Detta kan till exempel vara i en kiosk, bensinstation, livsmedelsbutik eller ett köpcentrum

- Installationen innebär ett visst mått av fysiskt arbete

- Eftersom installationen av våra skåp sker runt om i landet innebär rollen en del resande

- Ansvara för all reparation och service av skåpen

Om dig som söker

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en person som älskar service och känner passion för ditt jobb. När du är ute och installerar våra skåp kommer du att bli Instabox ansikte utåt. Vi tror att du är en händig person samt har ett intresse för teknik. Skåpen kan vara tunga, så det är bra om du gillar att arbeta fysiskt med din kropp. Vi söker någon med B-körkort men C-körkort är meriterande.

Vad vi erbjuder dig

Chansen att få vara en del av något unikt. Vi kan lova att du kommer utmanas och utveckla din kompetens samt få möjlighet att arbeta med verkligt unika och intelligenta kollegor. Resan framåt är spännande för alla Instaboxers och då är vi bara i början på vår resa.

Ansök nu

Harry Hansson Marincentrum söker mekaniker

Marinmekaniker
Läs mer Nov 25
Du hittar oss i urgöteborgsk miljö i kajskjul 111 i Frihamnen där vi erbjuder dig ett enkelt båtägande. Närmsta grannar är kustbevakningsfartyg och fiskebåtar och då och då en kryssare på besök. I vår båtutställning hittar du Uttern och Atlantic Marine tillsammans med Mercurys motorer och även begagnade båtar. Vi har ett stort utbud av båttillbehör i butiken, där vi dessutom säljer reservdelar till Mercury och Mercruiser. Vi erbjuder service och reparationer i vår auktoriserade verkstad och vill du ha ett riktigt bekvämt båtägande kan vi ta hand om din båt och vinterförvara den.

Företaget har funnits i ett halvt sekel och drivits av en familj med genuint båtintresse. Båtmärket Uttern kom så småningom att starkt förknippas med företaget. 2008 togs befälet över av utomstående kaptener som driver vidare med samma genuina båtintresse och dessutom mönstrade Algede Båt och LG Marin på. Tre företag under samma namn och den samlade kunskapen är stor på företaget.

Varmt välkomna till Harry Hansson Marincentrum

Vi söker nu en Mekaniker

Vi är en av Göteborgs mest centrala marina butik och verkstad för utom- och inombordare.

Den största delen verkstadsarbete är utombordare men vi ökar antalet reparationer och underhåll på inombordare.

Vem är du?
Vi tror att du idag arbetar som motormekaniker inom bil- eller båtvärlden.
Du har en grundläggande utbildning inom fordonsmekanik och har arbetat med det en tid, gärna några år.

Vi värdesätter din personlighet och tror att du,
- Har en stark drivkraft och verkligen tycker om att hjälpa kunden med sin båt och motor.
- Är strukturerad och vill ha ordning och reda i dina rutiner.
- Är flexibel och utvecklingsorienterad i din tanke.
- Är social och tycker om samarbetet med både medarbetare och kunder.

Det viktiga är inte att du har erfarenhet av att arbeta med marina produkter men det finns en klar fördel om du gjort det. Däremot ser vi att har ett marint intresse och tycker om båtlivet, du har kanske båt idag.

Arbetsuppgifter
Vi har en stor mängd båtar för vinterförvaring som servas och du gör de reparationer och/eller underhåll som behövs.
Många har tecknat ett fullt servicepaket vilket innebär bl.a. polering och bottenmålning också.

Om du känner att din profil matchar de egenskaper och beskrivningar ovan samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesCollective.
För mer information, vänligen ring rekryteringskonsult Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Välkommen att söka !

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 22
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Har du hört om vårt projekt Bergsjö Höjd? Vår satsning i Långströmsallén? Eller om projekt Korallen och Sandstenen som innefattar 400 nya hyresrätter i Frölunda Park? Det är bara några av alla roliga projekt som vi har i gång här på Balder. Vi fortsätter att både bygga och förvärva och söker därför fler fastighetsskötare som vill ta hand om våra fina fastigheter i Göteborg!

Vad kommer du göra hos oss?
Som fastighetsskötare hos oss kommer du arbeta i ett mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Arbetet är till stor del även självständigt, och du ges stort utrymme till att själva planera dina dagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar daglig tillsyn av fastigheter som du själv ansvarar över. Vi kallar det att vara Kung eller Drottning i våra kvarter. Arbetet innefattar främst invändig fastighetsskötsel i form av ronderingar och att hjälpa hyresgäster med olika typer av ärenden kopplat till deras hem.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i mötet med människor. Det är viktigt att du gillar att ge bra service och att bygga relationer, eftersom du kommer vara i direkt kontakt med våra hyresgäster. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat upp själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter detta som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så tveka inte att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via?felicia.forsberg@balder.se (mailto:via?felicia.forsberg@balder.se).

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Industrielektriker

Industrielektriker
Läs mer Nov 18
Om tjänsten
Du varierar din tid mellan apparatskåpsbyggnation och maskininstallation. Vi bygger allt från små kopplingslådor till kraft -och styrskåp på 1000A. Varje anläggning som produceras är unik och du följer ofta ditt projekt och är även den som installerar elskåpet på ugnen och gör en komplett elinstallation av anläggningen. Våra ugnsanläggningar har ofta en hög automationsgrad och du får därför möjlighet att arbeta med det senaste inom automation.

Beroende på erfarenhetsnivå så kan tjänsten utvecklas med I/O check, drifttagning hos kund och felsökning.

Du kommer vara en del av vårt automationsteam som består av elkonstruktörer, PLC-programmeriare, elektriker och skåpsbyggare. Det finns alltså stora möjligheter att vidareutveckla dig brett inom el och automation hos oss.

Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har erfarenhet inom industriell automation. Du har förmågan att läsa kopplingsscheman. Om du är inriktad på installation och inte tidigare byggt elskåp så är inte det ett hinder för att söka. Är du intresserad av att lära dig nya saker så ser vi det som positivt.

Din roll

- Elskåpsbyggnation
- Komplett maskininstallation
- Provkörning
- Installation hos kund


Personlighet
Du är tekniskt intresserad och noggrann

Du uppskattar variation och att ställas inför nya utmaningar

Du kan arbeta självständigt, men också samarbeta i arbetslag som tillsammans bygger en anläggning

Du kan åka iväg på installationer några gånger per år

Du kan göra dig förstådd på svenska utan problem

B-körkort (eller att du har ambition att ta körkort inom kort)Vad gör ElectroHeat? Vår unika nisch är att tillverka industriugnar som är en viktig del i tillverkningen av alltifrån rotorn till vindkraft, härda kolfiberchassi till sportbilar eller komposithärdning av elflygplan. Man hittar därför våra kunder inom alltifrån rymdindustri till verkstadsindustri, vilket också gör vårt arbete så spännande. Vårt företag präglas av ett genuint intresse för teknik, affärer och människor, vilket genomsyrar vår affärsidé och företagskultur.

Ansök nu

Bilmekaniker sökes

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 24
Automekano i Göteborg AB är ett företag med lång historia som nu söker nya medarbetare som känner sig hemma i en bilverkstad.
Tjänsten som är ledig är en heltidstjänst och den sökande kommer få provarbeta innan avtal tecknas.

Ansök nu

Sommarvikarier till AkzoNobel i Gunnilse

Processoperatör, kemisk industri
Läs mer Dec 19
På International Färgs fabrik i Gunnilse utanför Göteborg tillverkar vi ytskyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera - vi är världsledande inom skyddsfärger. International Färg är sedan 1998 en del av AkzoNobel.koncernen. På anläggningen finns även sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden Marine & Protective, Yacht och Powder Coatings i Norden. Vi är cirka 150 stolta medarbetare som tillsammans representerar ett stort antal olika nationaliteter, och tillsammans arbetar vi för att göra vår värld lite mer färgglad.
Till vår produktionsanläggning söker vi nu sommarvikarier som kan täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna juni - augusti. De flesta av våra lediga tjänster finns inom produktion och lager men vi har även tjänster inom QC och administration. Är du intresserad av få en fot in i ett stort innovativt och globalt företag? Då kanske ett sommarvikariat hos oss är något för dig!

Vad kommer du att arbeta med?
Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. Här arbetar du 2-skift måndag-fredag (06-14.42, fredagar 06-12.42 & 14-22.30, fredagar 12-17.30) med bland annat satsning och tappning av färg. Du övervakar maskinerna och utför åtgärder när det är nödvändigt. Arbetar du inom lager kör du truck, följer ordrar och packar varor. Som person skall du vara praktiskt lagd, gilla att arbeta med kroppen samt tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.


Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Här kontrollerar vi våra produkter och utför olika typer av tester för att säkra kvaliteten i det vi tillverkar. Vi värdesätter personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.


Kundtjänst/Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier t.ex. inom industriell ekonomi och har ett par år kvar att studera.


Vem är du?
Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.
Utöver detta ser vi även att du uppfyller följande:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
Du behöver vara över 18 år för att kunna arbeta hos oss


Ytterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat under mitten av juni till mitten av augusti. Det är viktigt att du kan vara tillgänglig hela arbetsperioden. Samtliga av tjänsterna är förlagda på vår site i Gunnilse. Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda oavsett tjänst.

Vänligen ansök via vårt rekryteringssystem på knappen nedan med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Vi genomför urval och intervjuer löpande, men observera att vi först kommer börja höra av oss under slutet av januari och framåt.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Karolina Möller, Junior Talent Acquisition Partner, +46 730 335 559

På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra TA och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Göteborg Tagene

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 11
Till vår nyrenoverade fräscha verkstad i Tagene söker vi nu en erfaren och serviceinriktad billackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta Platschef Tomas Guven, 031-376 58 74.

Koncernen Werksta
Werksta Göteborg Tagene är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 21 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 5 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Maskinoperatör

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Nov 10
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en flexibel, händig och självgående person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som Maskinoperatör hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar och söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Som Maskinoperatör blir du en del av vårt Produktionsteam bestående av Operations Manager, Maskinoperatörer, R&D Assistenter. Din roll blir att stödja verksamheten när det kommer till drift, underhåll och utveckling av våra maskiner. Detta innebär bland annat hantering och kontrollering av tillflödet i våra maskiner samt åtgärda olika störningar i produktionen. Du kommer även att arbeta tätt med vårt R&D-team och få vara behjälplig i förbättringsarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Köra och övervaka maskin i produktion och verka för maximal körtid för både maskin och verktyg.
- Underhåll av maskiner innehållande utförande av felsökningar, service och reparationer
- Intrimning och montering av verktyg
- Stödja drift och underhåll i Produktion och Tech Center
- Mottagning, beställning och hantering av råmaterial
- Paketering av produkter
- Medverka i kvalitetsmöten rörande våra verktyg och produkter
- Förbättringsarbeten
- QA (Quality Assurance)
- Aktivt arbeta med och bedriva vårt 5S arbete framåt


Om dig

För att trivas i din roll som Maskinoperatör är du en positiv problemlösare med ett genuint intresse för teknik och gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och stimuleras av att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

För att lyckas i din roll så tror vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och besitter på hög kompetens när det kommer till drift och underhåll av maskiner och support. Gymnasieexamen inom teknik och/eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Vikariat som operatör till Nynas mellan maj - augusti!

Processoperatör, kemisk industri
Läs mer Dec 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas.

Om företaget:

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Göteborg (där denna tjänst är placerad), i Johanneshov samt Nynäshamn (Stockholm). På Göteborgsraffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Arbetsuppgifter:

I rollen som operatör ingår du i en grupp om 8 personer. Du är en viktig del av verksamheten och arbetet innefattar att styra och övervaka PMB (Polymermodifierad bitumen) -anläggningen samt Emulsionanläggningen. Som operatör har du ett nära samarbete med flera andra avdelningar såsom övrig produktionspersonal, driftansvariga och produktionstekniker. Du arbetar kontinuerligt med att producera enligt beställning från kund, utföra driftanalyser av bitumen för styrning av anläggning, tillsyn av anläggningarna, städning samt enklare underhållsarbete på anläggning. Du ges goda möjligheter till självständigt arbete samt goda förutsättningar till att utvecklas inom produktionsarbete. Normal arbetstid i rollen är dagtid, men tvåskift kan förekomma under högsäsong. Körkort och tillgång till bil förenklar din pendling till arbetsplatsen.

• Styra och övervaka anläggningarna
• Arbeta kontinuerligt med att producera enligt beställning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot processteknik eller motsvarande erfarenhet från tillverkningsindustrin
• Erfarenhet av processindustrin från praktik eller arbete är starkt meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• God datorvana

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa. Som person är du nyfiken och bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker. Därtill har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du ser möjligheter snarare än hinder. Slutligen tror vi att du är noggrann och grundlig i ditt arbete och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information:

Start: Maj
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 9
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@ (mailto:jobb@fixarpartner.se.)clasfixare.se

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 16
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@ (mailto:jobb@fixarpartner.se.)clasfixare.se

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Säsongsoperatör till Nynas mellan maj-augusti

Processoperatör, kemisk industri
Läs mer Dec 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nynas. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig mellan maj till augusti.

Om företaget:

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Göteborg (där denna tjänst är placerad), i Johanneshov samt Nynäshamn (Stockholm). På Göteborgsraffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Arbetsuppgifter:

I rollen som operatör ingår du i en grupp om 8 personer. Du är en viktig del av verksamheten och arbetet innefattar att styra och övervaka PMB (Polymermodifierad bitumen) -anläggningen samt Emulsionanläggningen. Som operatör har du ett nära samarbete med flera andra avdelningar såsom övrig produktionspersonal, driftansvariga och produktionstekniker. Du arbetar kontinuerligt med att producera enligt beställning från kund, utföra driftanalyser av bitumen för styrning av anläggning, tillsyn av anläggningarna, städning samt enklare underhållsarbete på anläggning. Du ges goda möjligheter till självständigt arbete samt goda förutsättningar till att utvecklas inom produktionsarbete. Normal arbetstid i rollen är dagtid, men tvåskift kan förekomma under högsäsong. Körkort och tillgång till bil förenklar din pendling till arbetsplatsen.

• Styra och övervaka anläggningarna
• Arbeta kontinuerligt med att producera enligt beställning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot processteknik eller motsvarande erfarenhet från tillverkningsindustrin
• Erfarenhet av processindustrin från praktik eller arbete är starkt meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• God datorvana

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa. Som person är du nyfiken och bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker. Därtill har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du ser möjligheter snarare än hinder. Slutligen tror vi att du är noggrann och grundlig i ditt arbete och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information:

Start: Maj
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mobilreparatör

Elektronikreparatör
Läs mer Nov 4
Erfaren mobilreparatör sökes.

Vill du hjälpa oss starta upp ett nytt koncept för reparation och återbruk av telefoner i nya trevliga lokaler i Majorna?

Vi letar efter dig som byter skärmar med förbundna ögon, har koll på branschen och har kontakter och vana av inköp av reservdelar och utrustning.

Du ska trivas med kundkontakt / butiksförsäljning och vilja ge kunder en professionell och inspirerande shoppingupplevelse med ett gött miljötänk.

Du är van att arbeta självständigt med ett stort ansvar, kanske har du drivit / varit ansvarig för egen reparationsbutik tidigare?

Vi ger dig en trevlig lugn arbetsmiljö långt ifrån köpcenter och stressade kunder med möjlighet att sätta din prägel på verksamheten. Du kommer ha ett gäng trevliga kollegor med lång erfarenhet som ser till att du känner dig som hemma!

Om detta låter som något för dig så tveka inte att höra av dig för ett samtal då du kommer vara med och forma tjänsten.

Start i Q1 2023. arbetstider och lön efter överenskommelse

Ansök nu

Mekaniker till Renovas nya Fordonsverkstad

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jan 18
Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och totalt är vi ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!
För mer information besök: www.renova.se
http://www.renova.se/

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är kunnig som fordonsmekaniker för tunga fordon. Eller, du kanske har stor kunskap inom teknik och mekanik från annat håll och tror att lastbilsmekaniker skulle kunna vara något för dig? Välkommen med din intresseanmälan till vår fordonsverkstad!

Som mekaniker på Renovas fordonsverkstad arbetar du med att utföra service och reparationer på tunga fordon. Vi arbetar bland annat med lastbilar, entreprenadmaskiner, underhållsmaskiner, gaturenhållningsfordon och specialfordon.

Hos oss kommer du dagligen utmanas och utvecklas när du stöter på komplexa problem som kräver nya smarta lösningar. Du kommer att utföra underhåll på olika fordon som har elektriska, pneumatiska och hydrauliska system. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmuntras till att fatta egna beslut och samarbetar tillsammans med kollegor för att hitta de smartaste lösningarna på komplexa byggnationer. Arbetet är utmanande, utvecklande och serviceinriktat. Verkstaden har öppet för våra kunder från tidig morgon till sen kväll, så det finns möjlighet att arbeta både på dag och kvällstid.

Renovas verkstad är på väg in i ett nytt skede där vi håller på att bygga en helt ny modern verkstad för både tunga fordon och för plåt- och maskinarbeten. Det innebär helt nya och fräscha lokaler för både verkstad och kringutrymmen. Den ligger i Säve på Hisingen och den byggs med hållbarhet och miljö som utgångspunkter. En verkligt spännande resa där du som medarbetare har möjlighet att vara med och påverka framtidens arbetsplats!

Vi har nära samarbete med auktoriserade märkesverkstäder, samt partnersavtal med Norba, Botek, JOAB och NTM. Utbildning på de olika fordonstyperna sker löpande under anställningstiden.

Vi kommer att intervjua och anställa personer löpande när behov finns så skicka in din intresseanmälan redan idag. Provanställning tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet. Du behöver också ha grundläggande datakunskaper. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med tunga fordon och/eller entreprenadmaskiner sedan tidigare.
Det är meriterande om du också har
- Kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik, elektronik och/eller svetsning
- C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt certifikat för heta arbeten

För att trivas som mekaniker hos oss gillar du att ta eget ansvar och hitta egna lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter samt är flexibel och har god kommunikationsförmåga.
Det är också viktigt att du värdesätter att ge god service till kunderna, både interna och externa, och även att du arbetar för ett gott samarbete med dina närmsta kollegor.

ÖVRIGT
På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar ATK-tid, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Motormän tillsvidareanställning

Motorman, fartyg
Läs mer Jan 23
Nu erbjuder vi tillsvidareanställning för motormän!

Start omgående eller enligt överenskommelse.

Fast fartygsplacering kan vara aktuellt.

Är du en tekniskt intresserad person som vill arbeta med likasinnade?
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Som maskinpersonal/motorman arbetar du med drift, underhåll och reparationer ombord i fartygens maskinavdelning. Du ingår i ett team tillsammans med fartygets 2:e och 1:e maskinister samt maskinoperatörer. Utöver det dagliga arbetet kommer du också utgöra en viktig del av fartygets säkerhetsorganisation.

Är detta du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Viktigt för oss är att du är flexibel och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du som vikarie kommer att då arbeta på flera fartyg och givetvis ingår en betald utbildning.

Vi ser att du är en trygg och stabil person som har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Med gott sjömanskap och med rätt erfarenhet bidrar du till helheten. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk- och psykiskhälsa. 

Krav för denna tjänst:
- Basic Safety Training (5 dagar)
- Vaktgående maskinpersonal/Befaren maskinpersonal
- Särskilt sjöfartsskydd
- Läkarintyg för sjöfolk
- Pass
- Sjöfartsbok
- Behärskar svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Alla behörighetsbevis och certifikat måste uppfylla kraven enligt STCW-Manilla.

Meriterande
- Ett par års arbetslivserfarenhet som motorman

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning i poolen med stor chans till fartygsplacering rätt så omgående. Poolen innebär bland annat att du har stort inflytande i vilka perioder du kommer att jobba.
Ombord är vi en stor familj och stöttar varandra lika mycket som fartyget och våra gäster. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, tillgång till gym både på fastlandet och ombord.

Bra att veta
Våra båtar utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg. Arbetet innebär varierade arbetstider under dygnets alla timmar. Om du går vidare i processen kommer du genomgå ett drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. 
Sista ansökningsdag är 31 mars-2023 men urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till jobb@stenaline.com

 

CV-lös rekrytering

Bifoga istället dina intyg och utdrag från Sjömans registret från Transportstyrelsen så ser vi till att skynda på ett erbjudande!

När du skickar in din ansökan får du svara på några frågor som första steg i urvalet. Vi kontaktar dig så snart din ansökan kommit in antingen via mail eller telefon. Håll gärna utkik i din skräpkorg.

Vi ringer från 0704-85 XX XX nummer.

 

Om Stena Line
Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.

Resan börjar med oss!

Ansök nu

Motormän vikariat

Motorman, fartyg
Läs mer Jan 23
Vi söker dig som kan jobba lite då och då.

Har du inte möjlighet att jobba kontinuerligt eller starta omgående så är du välkommen med din ansökan ändå!

Vi planerar så att det fungerar ihop med din vardag.

 

Är du en tekniskt intresserad person som vill arbeta med likasinnade?
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Som maskinpersonal/motorman arbetar du med drift, underhåll och reparationer ombord i fartygens maskinavdelning. Du ingår i ett team tillsammans med fartygets 2:e och 1:e maskinister samt maskinoperatörer. Utöver det dagliga arbetet kommer du också utgöra en viktig del av fartygets säkerhetsorganisation.

Är detta du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Viktigt för oss är att du är flexibel och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du som vikarie kommer att då arbeta på flera fartyg och givetvis ingår en betald utbildning.

Vi ser att du är en trygg och stabil person som har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Med gott sjömanskap och med rätt erfarenhet bidrar du till helheten. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk- och psykiskhälsa. 

 

Krav för denna tjänst:
- Basic Safety Training (5 dagar)
- Vaktgående maskinpersonal/Befaren maskinpersonal
- Särskilt sjöfartsskydd
- Läkarintyg för sjöfolk
- Pass
- Sjöfartsbok
- Behärskar svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Alla behörighetsbevis och certifikat måste uppfylla kraven enligt STCW-Manilla.

Meriterande
- Ett par års arbetslivserfarenhet som motorman

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en omväxlande arbetsplats med stort fokus på säkerhet.
Ombord är vi en stor familj och stöttar varandra lika mycket som fartyget och våra gäster. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, tillgång till gym både på fastlandet och ombord.Bra att veta
Våra båtar utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg. Arbetet innebär varierade arbetstider under dygnets alla timmar. Om du går vidare i processen kommer du genomgå ett drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. 
Sista ansökningsdag är 16 april-2023 men urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till jobb@stenaline.com

 

CV-lös rekrytering

Bifoga istället dina intyg och utdrag från Sjömans registret från Transportstyrelsen så ser vi till att skynda på ett erbjudande!

När du skickar in din ansökan får du svara på några frågor som första steg i urvalet. Vi kontaktar dig så snart din ansökan kommit in antingen via mail eller telefon. Håll gärna utkik i din skräpkorg.

Vi ringer från 0704-85 XX XX nummer.

 

Om Stena Line
Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.

Resan börjar med oss!

Ansök nu

Fitness24Seven söker en driven "Handyman" på 100% i Region Väst!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 26
Driven "Handyman" på 100% sökes!

Som "Handyman" eller "Fixman", som vi även kallar det, på Fitness24Seven har du ett varierat och självständigt arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst kommer att vara löpande underhåll av våra anläggningar, reparationer/service och mindre byggnationer. Vi ser gärna att du har en ganska bred bakgrund inom området och en gymnasial utbildning.

För att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb som Handyman tror vi att du är en social och hjälpsam person med ett stort driv. Du är strukturerad och gillar att planera och fullfölja dina uppdrag. Ett plus är om du har ett intresse för träning - och vill precis som vi vara med att göra världen till en lite hälsosammare plats.

Tjänstgöringsgraden är på 100% och tiderna du arbetar är mån-fre kl. 08.00-17.00. Du kommer arbeta på våra anläggningar i Region Väst vilket innebär att du främst kommer vara i Göteborgsområdet men vi har även anläggningar i tex. Trollhättan, Borås och Halmstad som ingår i detta område. Tjänstebil och annan nödvändig utrustning ingår i tjänsten.

Vi söker dig som…
har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete ...kan jobba självständigt, planera och prioritera … är van att jobba i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter
.. är flytande i tal och skrift i svenska samt har goda kunskap i engelska
.. har B-körkort

Meriterande om du har erfarenhet av:
att ha arbetat inom gymbranschen eller liknande verksamhet

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest och bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.

Om oss
Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 250 anläggningar i 5 länder; Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Ansök nu

Letar efter vår nästa servicetekniker/montör i Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 26
Arbetsuppgifter

Som servicetekniker/montör arbetar du med installation och service av taklyftar i lokaler och olika verksamheter. I sitt dagliga arbeta kommer man att ha stor kontakt med kunder och kunna ta eget ansvar för planering av olika projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Montering av Patientlyftar
Service och Besiktning

Utbildning / Erfarenhet
För att trivas i rollen som servicetekniker tror vi att du har en teknisk eller hantverksutbildning på minst gymnasienivå. Du drivs av att träffa nya människor och skapa långsiktiga relationer, där du blir en naturlig samarbetspartner. Som tekniker hos oss krävs det att du har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete, men med stark vilja av att vilja göra goda resultat.

Som person är du engagerad, driven och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk förmåga. Har du tidigare erfarenhet från montering eller service av patientlyftar är det meriterande, dock ej ett krav. Då mycket av din arbetstid förläggs ute hos kund och på resande fot är B-körkort ett krav för tjänsten. Mycket meriterande med idrottsbakgrund.

Förmåner
Du erbjuds en möjlighet att få vara med i utvecklingen av ett tillväxtorienterat företag med goda värderingar, men samtidigt utvecklas själv. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 24
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Har du hört om vårt projekt Bergsjö Höjd? Vår satsning i Långströmsallén? Eller om projekt Korallen och Sandstenen som innefattar 400 nya hyresrätter i Frölunda Park? Det är bara några av alla roliga projekt som vi har i gång här på Balder. Vi fortsätter att både bygga och förvärva och söker därför fler fastighetsskötare som vill ta hand om våra fina fastigheter i Göteborg!

Vad kommer du göra hos oss?
Som fastighetsskötare hos oss kommer du arbeta i ett mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Arbetet är till stor del även självständigt, och du ges stort utrymme till att själva planera dina dagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar daglig tillsyn av fastigheter som du själv ansvarar över. Vi kallar det att vara Kung eller Drottning i våra kvarter. Arbetet innefattar främst invändig fastighetsskötsel i form av ronderingar och att hjälpa hyresgäster med olika typer av ärenden kopplat till deras hem.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i mötet med människor. Det är viktigt att du gillar att ge bra service och att bygga relationer, eftersom du kommer vara i direkt kontakt med våra hyresgäster. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat upp själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter detta som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så tveka inte att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via?felicia.forsberg@balder.se (mailto:via?felicia.forsberg@balder.se).

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Ansök nu

Junior Underhållningsingenjör till bolag inom automaton!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 26
Har du en eftergymnasial tekniskt utbildning eller motsvarande och något års erfarenhet inom underhåll eller likvärdigt område? Har du även ett intresse för automation? Se då hit! Nu finns möjligheten för dig som vill ta nästa kliv i din karriär. Hos vår kund kommer du få arbeta i olika projekt med fokus på automationslösningar. Välkommen in med din ansökan!i

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en driven och kommunikativ Underhållningsingenjör. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat team där du kommer att arbeta både operativt och strategiskt . Tjänsten kommer att inledas med en gedigen introduktion, där du får möjligheten att ta lärdom av seniora ingenjörer och drivna kollegor. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg, men beroende på uppdrag sker arbetet emellanåt ute hos kund. Kunderna du kommer att arbeta med är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

För att trivas i rollen som Underhållsingenjör tror vi det är viktigt att du är ansvarstagande och gillar att ha många kontaktytor både internt och externt. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att du ska skapa och uppdatera driftsäkerhetsupplägg som dokumentation, förebyggande underhåll, reservdelsberedning och servicetips.

Du kommer till exempel att:

Ansvara för att utveckla teknik, metoder och kompetenser i produktionsprocesser.
Granska relevant dokumentation och stämma av med rätt komponenter.
Ha en nära dialog med kund gällande tekniska diskussioner.
Utföra underhållstekniska testningar av utrustning hos kund.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Har tidigare arbetat som servicetekniker inom underhåll eller besitter likvärdig kompetens.
Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken kommuniceras internt och externt.
Innehar B-körkort.


Det är meriterande, men inget krav om du:

Har tidigare erfarenhet inom elsäkerhet.
Har kunskaper i tyska.


Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är en driven och målmedveten lagspelare. Du besitter även en god kommunikativ förmåga och kan bemöta olika typer av situationer. Vi ser även att du både är konsultmässig och strukturerad i ditt arbetssätt och duktig på att hålla deadlines.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday.

ÖVRIG INFORMATION:
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Start: Omgående
Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
Lön: Fast månadslön


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi?ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 21
AD Bilverkstad
Car Recond är sedan 35 år verksamma inom bilvård i Göteborg. Vi utför tvätt, polering, rekonditionering och lackbehandling av nya och begagnade person- och transportbilar. Våra kunder är auktoriserade bilhandlare. Vi utför även tjänster för privatkunder.
Vi driver bilverkstad i samarbete med AD Bilverkstad.


Vi söker bilmekaniker

Arbetsuppgifter
Service
Allmän felsökning
Byte av bromsar
Kamremsbyte
Kopplingsbyte
Felsökning av elektronik
Feldiagnostik med diagnosutrustning


Du ska ha erfarenhet från branschen och ett genuint intresse för yrket.

Ansök nu

Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 21
Arbetsplatsen ligger i Göteborg (Hisingen), Bäcktuvevägen 6 och där sysslar vi med tre olika bilvårdslinjen:
- Bilvård, biltvätt, rekond, lackskydds behandlingar, wraping, solfilm
-Däckservice, däckförvaring -och försäljning,
-Service och reparationer.
Gillar du bilar och bilvård och har du erfarenhet inom bilvård och däckservice är du rätt kandidat för vår verksamhet.
Vi söker 3 medarbetare på heltid som kan jobba inom bilvård och däckservice.
Att ha anställningsstöd är meriterande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Reservdelsman

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Dec 21
Arbetsbeskrivning
Som reservdelsman hos oss kommer du att arbeta med att serva verkstadens mekaniker med reservdelar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat försäljning och inköp av reservdelar- och tillbehör, traditionell lagerhantering samt att hantera kunder via telefon och över disk.

Rollen som reservdelsman är varierande och du kommer att fungera som länken mellan verkstaden och kundmottagningen.

Din Profil
Du har en fordonsteknisk bakgrund med några års relevant yrkeserfarenhet. Du har en god teknisk kunskap.

Som person är du en lagspelare med utpräglad teamkänsla. Det betyder att du trivs i ett arbete där du får arbeta tillsammans med dina kollegor i ett lag. Du är ordningsam, strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt. Självklart är du även ansvarstagande och en god relationsbyggare. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift. Truckkort är meriterande.

Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Felix Taylor på felix.taylor@autorekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig Service Tekniker Ford

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 22
Om rollen 
Som en del av vår expansion framåt söker vi en transportbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som transportbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  
Det bilvarumärke du kommer att arbeta med är Ford Transportbilar, lätta sidan med körkortsbehörighet B.
Som transportbilstekniker här hos oss jobbar du som PST (personlig service tekniker) vilket innebär att du tar emot samtal och kunder själv, lämnar kostnadsförslag, fakturerar osv, du är din egen kundmottagare kan man säga, detta gör du tillsammans med 5st kollegor.
Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som transportbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Du är dessutom en glad och social person som krävs för att vara PST är du detta så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  
Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Personlig Service Tekniker Ford

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 22
Om rollen 
Som en del av vår expansion framåt söker vi en transportbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som transportbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  
Det bilvarumärke du kommer att arbeta med är Ford Transportbilar, lätta sidan med körkortsbehörighet B.
Som transportbilstekniker här hos oss jobbar du som PST (personlig service tekniker) vilket innebär att du tar emot samtal och kunder själv, lämnar kostnadsförslag, fakturerar osv, du är din egen kundmottagare kan man säga, detta gör du tillsammans med 5st kollegor.
Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som transportbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Du är dessutom en glad och social person som krävs för att vara PST är du detta så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  
Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Servicetekniker till vårt team i Västra Frölunda

Hushållsmaskinreparatör/Vitvarureparatör
Läs mer Jan 17
Vi är ett företag med 10 medarbetare som arbetar med service och installation av vitvaror och tvättstugeutrustning. Vi hjälper våra kunder när deras maskiner krånglar, då utför vi service hos fastighetsägare och bostadsrättsföreningar så att produkterna fungerar och livet kan rulla på igen. Vi är ett sammansvetsat gäng som är stolta över det viktiga jobb vi gör. Vi söker nu en servicetekniker för vitvaror då vi har stor efterfrågan på våra tjänster.
 
Om rollen:
Som servicetekniker tillhör du vår servicestation i Västra Frölunda och utför service av hushållsprodukter i fastigheter i Göteborg med omnejd. 
Arbetet innebär kontakt med privatpersoner i deras hem så du ska tycka om kundkontakt. 
 
Som servicetekniker bör du vara tekniskt skicklig med vilja att fortsätta utvecklas. 
 
El-utbildning motsvarande gymnasieskolans elprogram är en bra bakgrund för att tillgodogöra sig intern vidareutbildning. Tidigare erfarenhet av branschen samt innehav av el- och kylbehörighet är meriterande. Du behöver ha B-körkort då resor ingår i tjänsten.
 
Den vi söker är: 

• Ansvarstagande, strukturerad och noggrann.
• Duktig på problemlösning och har lätt för att kommunicera med kunder.
• Service- och kundorienterad och tycker om att hjälpa till.
• Van att arbeta med dator.
• Erfarenhet från vitvarubranschen är meriterande.
 
Om anställningen:

• Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning efter provanställning.
• Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension.
• Arbetstider är vardagar 7-16.
 
Beskrivning av arbetsuppgifter: 
Utföra service, reparationer och installationer av hushållsprodukter från Electrolux, Cylinda, Bosch, Miele och andra varumärken i fastigheter. 
 
Tillsättning:
Inkomna ansökningar hanteras löpande. 
 
Välkommen med din ansökan! Maximal Hushållsservice erbjuder tjänster inom installation, service och reparation av vitvaror, andra hemprodukter och tvättstugeutrustning hos fastighetsägare i Göteborg med omnejd. Vår servicestation ligger på E A Rosengrens gata 29B i Västra Frölunda där vi även har lager och verkstad.

Vi är också en del av Servly Group som är en märkesoberoende aktör inom installation och service av vitvaror och andra produkter för hem och fastighet med verksamhet runt om i landet.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Personbilstekniker Ford

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 22
Om rollen   
Som en del av vår expansion framåt söker vi en mekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som servicetekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.   
Det bilvarumärke du kommer att arbeta med är Ford, och hos oss på Ford kommer du att delvis vara personlig tekniker, vilket innebär att du kommer ha kontakt med kunder, ansvara för din merförsäljning samt planering av din dag.
Din profil   
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som mekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.   
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer, dokumentera arbete samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.   
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att du – genom ditt kvalitetsarbete, ditt engagemang, och din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav.   
Vi erbjuder   
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda förtjänstmöjligheter i en region med goda förutsättningar. Hos oss får du en hållbar karriär inom fordonsteknik, utvecklingsmöjligheter, utmanande arbetsmiljö och en arbetsplats som präglas av förtroende och respekt.  
Hållbarhet: Hållbarhet går som en röd tråd genom hela vårt företag. Som medarbetare hos oss kommer du vara del av en organisation som arbetar i en framtidsbransch och ett expansivt företag.
Utbildning: När du börjar hos oss kommer du att få erforderlig, märkesspecifik utbildning för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt
Utvecklingsmöjligheter:En förutsättning för att nå framgång är konstant utveckling av alla medarbetare. Vi behöver alla kompetensutvecklas för att säkerställa fortsatt fokus på morgondagens tekniska lösningar. Målet är att alla anställda ska ha en individuell utvecklingsplan. Då Hedin Bil har flera anläggningar, flera olika befattningar och är representerade på flera orter finns goda utvecklingsmöjligheter. I vilken riktning man vill utvecklas är upp till den enskilda individen, men med rätt driv och engagemang finns goda förutsättningar att växa och ta nya karriärskliv.
Förtroende och respekt:Hedin Bil är en arbetsplats som erbjuder stora utmaningar och ansvar vilket bygger på stort förtroende och stor respekt. Vi tycker att det är viktigt att alla medarbetare kan hålla en god balans mellan privat- och arbetsliv. Balansen kan gälla alltifrån hämtningar av barn på förskolan till att kunna hålla liv i sin träning eller andra intressen. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt - det ska vara roligt att gå till jobbet! 
Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Kollektivavtal finns.   
Välkommen med din ansökan!   
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Personbilstekniker Ford

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 22
Om rollen   
Som en del av vår expansion framåt söker vi en mekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som servicetekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.   
Det bilvarumärke du kommer att arbeta med är Ford, och hos oss på Ford kommer du att delvis vara personlig tekniker, vilket innebär att du kommer ha kontakt med kunder, ansvara för din merförsäljning samt planering av din dag.
Din profil   
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som mekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.   
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer, dokumentera arbete samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.   
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att du – genom ditt kvalitetsarbete, ditt engagemang, och din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav.   
Vi erbjuder   
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda förtjänstmöjligheter i en region med goda förutsättningar. Hos oss får du en hållbar karriär inom fordonsteknik, utvecklingsmöjligheter, utmanande arbetsmiljö och en arbetsplats som präglas av förtroende och respekt.  
Hållbarhet: Hållbarhet går som en röd tråd genom hela vårt företag. Som medarbetare hos oss kommer du vara del av en organisation som arbetar i en framtidsbransch och ett expansivt företag.
Utbildning: När du börjar hos oss kommer du att få erforderlig, märkesspecifik utbildning för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt
Utvecklingsmöjligheter:En förutsättning för att nå framgång är konstant utveckling av alla medarbetare. Vi behöver alla kompetensutvecklas för att säkerställa fortsatt fokus på morgondagens tekniska lösningar. Målet är att alla anställda ska ha en individuell utvecklingsplan. Då Hedin Bil har flera anläggningar, flera olika befattningar och är representerade på flera orter finns goda utvecklingsmöjligheter. I vilken riktning man vill utvecklas är upp till den enskilda individen, men med rätt driv och engagemang finns goda förutsättningar att växa och ta nya karriärskliv.
Förtroende och respekt:Hedin Bil är en arbetsplats som erbjuder stora utmaningar och ansvar vilket bygger på stort förtroende och stor respekt. Vi tycker att det är viktigt att alla medarbetare kan hålla en god balans mellan privat- och arbetsliv. Balansen kan gälla alltifrån hämtningar av barn på förskolan till att kunna hålla liv i sin träning eller andra intressen. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt - det ska vara roligt att gå till jobbet! 
Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Kollektivavtal finns.   
Välkommen med din ansökan!   
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Autorekrytering söker drivna Diagnostekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 21
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi efter en diagnostekniker som skulle vara intresserad av att jobba i fordonsbranschen hos en av våra kunder i Göteborg.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara bland annat, bli en avgörande teamspelare på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från service till reparationer och avancerad felsökning. Vidare kommer du att ha det övergripande ansvaret för diagnos och mjukvaruuppdateringDin Profil
Vem söker vi?
- Dig med minst ett års erfarenhet som mekaniker eller fordonstekniker.
- Ansvarsfull, engagerad person som trivs i högt tempo och med teamwork.
- Dig med B-körkort som kan prata och skriva svenska samt engelska obehindrat.
- En nogrann och nyfiken person som triggas av utmaningar.

Det är meriterande om du är specialiserad inom el och felsökning alternativt har utbildning för högvoltsteknik. Det är ett plus om du jobbat med svåra reparationsarbeten samt jobbat med modern diagnosteknik.

Om företaget
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi strävar efter att jobba med ledande aktörer i motorbranschen och vår ambition är att bygga en långsiktig affärsrelation som bygger på professionalism och förtroende. Vi finns på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi håller även ett öga på den lokala marknaden.
Hos oss får du ett varierande arbete där du har möjlighet att påverka din arbetsdag och karriär.Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta felix.taylor@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fältservicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 5
Är du en självgående, kundorienterad och utåtriktad fältservicetekniker som vill arbeta i en ansvarsfull roll? Gillar du att utföra ditt arbete effektivt och med hög kvalité? Är du en lagspelande tekniker som har minst ett par års erfarenhet från arbete med maskiner och/-eller fordon kan du vara Kiesel i Scandinavia AB´s nya

Fältservicetekniker

Som tekniker på Kiesel kommer du serva och reparera maskiner inom skrot, återvinning och rivningsindustrin. Ditt upptagningsområde är primärt Södra samt Västra Sverige där din utgångspunkt är från Kiesels verksamhet i Gunnilse. Du planerar dina egna projekt på ett ansvarsfullt och fritt sätt där enstaka övernattningar per år kan förekomma.

Din profil:

För att lyckas i rollen har du ett par års arbetslivserfarenhet från arbete med tyngre maskiner/fordon. Du har kunskap inom el och hydraulik samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du är van att hantera kunder samt besitter en hög yrkesstolthet och har B-körkort. Har du skruvat på motorer och/-eller svetsat är det meriterande.

Du erbjuds:

·       Att arbeta tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor

·       Ett lönsamt, välmående och växande företag

·       En varm och omhändertagande företagskultur

Är du intresserad och vill veta mer?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Kiesel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Kiesel

Sedan 2002 arbetar Kiesel Scandinavia AB som en partner inom skrot- och återvinningsindustrin. Kiesel omsätter ca 100MSEK med sund vinstmarginal. Kiesel Scandinavia AB är en del av KIESEL GROUP, som är en av Europas största återförsäljare för materialhanteringsmaskiner och tillbehör för återvinningsindustrin, med mer än 1000 anställda och filialer i 9 länder.

Kiesel representerar välkända och högkvalitativa varumärken som Terex-Fuchs Materialhanteringsmaskiner, IDROMEC/Tabarelli saxar- och pressar, Genesis kompletta utbud av sax- och rivningsverktyg.

Ansök nu

Vill du jobba inom fordonsbranschen?

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 13
Är du idag arbetslös, inskriven på Arbetsförmedlingen och intresserad av en utbildning inom ett bristyrke?

Vill du jobba inom fordonsbranschen som fordonsmekaniker?

Då kan en arbetsmarknadsutbildning inom fordonsteknik vara rätt steg för dig, välkommen på ett studiebesök så får du veta mer.

Vi har öppet för studiebesök varje onsdag kl 11.00 hos Lernia Utbildning på Hildedalsgatan 4C i Göteborg.

På studiebesöket får du veta mer om hur utbildningen går till och yrkesvägarna inom fordonsbranschen, du får också en möjlighet att se utbildningslokalerna och ställa frågor till lärare på plats.
Fordonsteknisk utbildning har inriktningar mot personbil, tunga fordon eller maskinmekaniker och utbildningen ger dig en grund som också ger möjlighet att gå vidare inom fordonsbranschen.

Alla arbetsmarknadsutbildningar och de yrken de leder till passar för både män och kvinnor

Vad händer efter studiebesöket?

Arbetsförmedlingen bedömer och fattar beslut om en arbetsmarknadsutbildning är aktuell för dig.

Ansök nu

Larmtekniker

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Okt 10
Vi söker tekniker inom larm, passersystem och CCTV till SafeTeam i Göteborg

SafeTeam växer - och nu behöver vi bli fler: låt inte den chansen passera dig förbi! Har du flerårig erfarenhet av installation och service inom passersystem, inbrottslarm och CCTV? Och vill du ha ett fritt och omväxlande jobb med möjligheter att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Om SafeTeam
På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/passersystem/), lås (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/las/) och larm (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/larm/) till kameraövervakning (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/kameraovervakning/), dörrautomatik (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/dorrautomatik/), inbrottsskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/inbrottsskydd/) och brandskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/brandskydd/). Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!

Om jobbet
Som tekniker hjälper du våra kunder med installation och service av inbrottslarm, passersystem och CCTV. Det här är ett jobb för dig som gillar variation och kundkontakt - och som är intresserad av ny teknik, för inom larmbranschen kommer det ju ständigt nya produkter.

I ljusa och fräscha lokaler på Hildedalsgatan (https://www.google.com/maps/place/SafeTeam+-+kontor/@57.7309711,11.9489193,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xbeef5ba60eee27e5!8m2!3d57.7309711!4d11.9489193?hl=sv)på Hisingen hittar du vår larmavdelning. Här får du sällskap av närmare 30 härliga kollegor: koordinator, avdelningschefer och projektledare/projektörer, liksom tekniker som utgår härifrån. Vi satsar mycket på utbildningar och utveckling och är duktiga på att se potential i våra medarbetare och utveckla dessa. Är du en person som bidrar till vår fina laganda och positiva stämning? Då kommer du att trivas hos oss!Om dig
Vi söker dig som har jobbat minst två år som larmtekniker och som har erfarenhet av trådbundna larmsystem. Du har erfarenhet av installation och service av inbrottslarm. Du har jobbat med ett par, eller flera, av de vanligt förekommande fabrikaten inom området, exempelvis Aptus, Axema, RCO, Assa, Bewator, ARX, SPC, Galaxy, Teletec Premier, Power eller NEO. Du ska kunna arbeta både självständigt som servicetekniker och samarbeta med dina kollegor på olika projekt. Har du även erfarenhet av andra passersystem är detta meriterande, men inget krav. Du har god datorvana och B-körkort.

Som person är du serviceinriktad och flexibel, driven och ansvarskännande - och du jobbar lika gärna självständigt som i grupp.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.Tillträde och ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 15 november.

Frågor?
Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Projektchef Håkan Karlsson tel. 0707-255710, hakan.k (mailto:hakan.karlsson@safeteam.se) arlsson@safeteam.se (mailto:hakan.karlsson@safeteam.se).I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter?
Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy (https://jobb.safeteam.se/data-privacy) och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy (https://www.safeteam.se/integritetspolicy/).

Ansök nu

Underhållstekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 26
Spännande teknikertjänst med tryck!

Vad erbjuder vi?
Här har du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens och få ett varierande arbete när du är ute på olika uppdrag både lokalt i Göteborg och i närliggande städer men också på resande fot med övernattning, framförallt till Karlskrona och Stockholm. Du får en gedigen utbildning i företagets produkter och tjänster för att kunna hjälpa kunderna med din expertis.
Vidare erbjuds:
* Utbildning
* Kollektivavtal
* Företagshälsovård
* Friskvårdsbidrag
* Traktamente och restidsersättning
* Servicebil
* Vara del i ett mindre bolag och deras utveckling


Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse för denna roll. Du har erfarenhet inom el- eller maskinteknik och har relevant utbildning för tjänsten. Har du arbetat med PLC eller automation är det meriterande. T.ex. kanske du har en bakgrund som kyltekniker, fordonstekniker, industri/el/maskin-tekniker. Det krävs att du är flexibel som person då du har mycket frihet under ansvar och är trygg med att träffa kunder.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:

* B-körkort
* Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* Är svensk medborgare då vi är ett säkerhetsklassat företag och bl.a. har försvarsmakten som kund. Säkerhetsprövning kommer att göras för denna tjänst.
* Hög stresstålighet
* Har en flexibel livssituation då du får räkna med ca. 30-40 övernattningar/år.
* Har erfarenhet av att arbeta som mekaniker, servicetekniker eller dylikt.
* Du har en gymnasieutbildning eller likvärdigt inom el, mekanik.

Meriterande med grundkunskaper inom PLC, certifierad för heta arbeten, truckkörkort


Vad innebär rollen?
Vår kund är ett litet men stabilt bolag som är specialiserade på trycksatta system. Företaget samarbetar t.ex. med verksamheter inom sjukvård, fordonsgas, militären och kommersiell dykning. Som servicetekniker arbetar du med installation, driftsättning, underhåll, utbildning, service och reparation och därtill hörande dokumentation när det gäller kundernas anläggningar och utrustning. Montering av elektriska, pneumatiska och hydrauliska installationer förekommer.

Du kommer även att bistå kunder med rådgivning kring maskinsäkerhet och underhållsmetoder samt med teknisk support. Du kommer att utgå från vår verkstad på Hisingen och i tjänsten ingår även beredskap var sjätte vecka. Vi har mycket uppdrag i Karlskrona och Stockholm, ca. 30-40 nätter/år får du räkna med att vara borta. Du har daglig kontakt med företagets kunder vilket kräver att du trivs med kundkontakt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd från början av bolaget. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-15:30 och du utgår med servicebil från verkstaden.

Mer information om vår kund får du vid en eventuell intervju.


2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Ansök nu

Tekniker till Transportbilscenter Göteborg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 27
Tekniker till Transportbilcenter Göteborg
Är du erfaren mekaniker med elkompetens? Vill du arbeta med IVECOs modellprogram av Daily, S-WAY, X-WAY och Eurocargo på diesel, gas el och vätgas? Trivs du med att leverera kvalitet och värderar ett gott samarbete med dina kollegor?
Om tjänsten:
Som tekniker på TRBC är arbetsuppgifterna mångsidiga då du kommer att arbeta med alla våra produkter. Du hjälper till att leverera en hög standard och ligger alltid steget före för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och förväntar oss att du arbetar professionellt och dedikerat.
Tillsammans med dina duktiga kollegor i verkstaden kommer du att ansvara för att självständigt lösa arbetsuppgifter såsom:
Felsökning
Service och besiktning
Reparation och förberedelser

Dina kvalifikationer:
Du har erfarenhet som mekaniker eller tekniker
Du trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor
Erfarenhet av eldiagnostik eller elmätningar så är det meriterande
Körkort med utökad behörighet är meriterande

Vi erbjuder:
En spännande tjänst där du får arbeta med ett välkänt varumärke i branschen
Högkvalitativa produkter
En bra och social arbetsmiljö med informell och direkt ton
Kompetenta, engagerade och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna
Utmaningar och möjligheter till fortbildningDin ansökan
Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Miran Rostam (Verkstadschef) på telefon: 010-8899202
Vi ser fram emot att höra från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Verkstadsmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 4
PowerCell utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en unikt hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov.

Som verkstadsmekaniker kommer det i rollen innebära att på ett självstyrt sätt montera komponenter, rör- och fästdetaljer till en komplett apparat. För att lyckas i rollen tror vi att du har god kunskap från mekanisk montering och grundläggande kunskap om bearbetning med handverktyg. Du har flera års erfarenhet av likande arbete, med en god förståelse för hur man läser ritningsunderlag, grundläggande kunskaper om mekanik/bearbetning och kan agera på ett lösningsorienterat sätt när det krävs.

Gärna eftergymnasial utbildning, t ex yrkesutbildning, men inte ett krav.

Lämplig bakgrund:

- Maskinmontör
- Fordonsmontör
- Servicetekniker
- Bilmekaniker eller motsvarande


Meriterande erfarenhet:

- Elinstallation/Elektriker
- Svetsa i rostfritt
- Maskinbearbetning
- Gasinstallationer
- Förstå tillvekningsritningar, toleranssättning
- Mekanisk uppmätning (Ankomstkontroll)
- Databasapplikationer och affärssystem
- Kvalitetsarbete/Kvalitetssystem
- Avvikelsehantering
- Lagerarbete (Truckkort)

Ansök nu

Elkonstruktör

Elektronikreparatör
Läs mer Okt 4
ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden och globalt. Vi har nyligen flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning, elskåpsbyggnation till slutmontage/testning.

Vi söker dig som är erfaren elkonstruktör och har erfarenhet av industriell automation. Vi erbjuder en varierande tjänst där du ansvarar för att konstruera kompletta anläggningar och får arbeta med det senaste inom automation.

Du kommer vara en del i vår projektorganisation där du dagligen samarbetar med våra ugnskonstruktörer, programmerare, projektledare och elektriker. Du kommer ha stora kontaktytor med både svenska och internationella leverantörer och kunder.

Så har du ett brinnande intresse för teknik och gillar att se dina konstruktioner bli verklighet mitt framför ögonen? Då kommer du trivas hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer med fokus på elkonstruktion jobba i kundspecifika projekt från start till leverans

Självständigt ta fram elscheman och installationsunderlag i E-plan

Beställningar av komponenter och installationsmaterial till projekt och lager

Delta i kundmöten

Stötta säljavdelningen med tekniska underlag till offerter

Dokumentation och CE-märkning

Kravprofil

Goda kunskaper i svenska och engelska

Erfarenhet av elkonstruktion

Meriterande

Erfarenhet av E-plan

Erfarenhet av CE-märkning

Vi erbjuder

- En möjlighet att få vara del i ett branschledande företag med stark framtidstro.
- Teknik i framkant
- Konstruera produkter som används direkt i industrin world wide
- Flextider, friskvård, tjänstepension och annat självklart som gör att du mår bra


Övrig info

- Rekrytering sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan.
- Vi tillämpar provanställning.
- Vi är kollektivanslutna.


Om ElectroHeat

ElectroHeat är ett familjeägt företag med globala visioner och hög framtidstro. Vi har över 40 års erfarenhet inom värmebehandling och ugnstillverkning, och vi står även redo att förse framtidens industri med innovativa tekniska lösningar.

Vi är ca 25 engagerade medarbetare som alla har specialistkunskaper inom våra områden. Våra ugnar används brett inom olika industrier där värme behöver tillföras t.ex. exempel värma rotorn till vindkraft, härda delar till satelliter eller komposithärdning av elflygplan.

Ansök nu