Installation, drift, underhåll jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare till Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 27
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare med gröna fingrar som vill arbeta hos oss på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Det förekommer även en del gräsklippning och uteskötsel.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning och annan uteskötsel

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition
- Sopning och skräpplockning
- Översyn av installationer
- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
- Kontinuerlig kontakt med våra kunder


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Det är ett krav att du har minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel
- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Innehar B-körkort


Som person är du

- Självständig
- Serviceinriktad
- Resultatmedveten
- Strukturerad


Övrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, säsong, omgående till 30/10
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Lexium söker fastighetsskötare med engagemang och driv

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 25
Lexium Service Management, är en av de ledande svenska aktörerna inom Integrerad Facility Management på den svenska marknaden. IFM innebär att leverera och utveckla tekniska & säkerhetstjänster ihop med arbetsplatsservice för hyresgäster och fastighetsägare.

Lexium tar ett ekonomiskt och tekniskt helhetsansvar för samtliga fastighetsrelaterade tjänster och produkter samt för att utveckla FM tjänsterna över tid. Lösningarna är en kombination av egen personal och starka lokala partners/specialister som verkar i samma IT-system.

Lexium Service Management AB är det första FM-bolaget i Sverige att ISO-certifieras för Kvalitet (9001), Miljö (14001) och Arbetsmiljö (45001). Hållbarhet och Säkerhet är i högsta fokus, vilket även innefattar Lexiums nätverk av specialister. Lexium finns idag på ett 20-tal orter i Sverige, gruppen beräknas omsätta ca 130 MSEK 2021 och över 500 MSEK 2025.

Lexium är medlemmar i Almega Tjänsteförbunden, Fastighetsarbetsgivarna och har därmed avtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Lexium drivs i entreprenöriell anda, där varje medarbetare har ett stort eget ansvar och en stor möjlighet att själv påverka verksamheten. Med högt satta tillväxtplaner och ett genomgående tydligt affärsfokus hos samtliga medarbetare, är Lexium en arbetsplats som erbjuder högt tempo och stora möjligheter till personlig utveckling. Är du vår nästa stjärna och vill bli en del av detta fantastiska team med driva och engagerade medarbetare se nedan;För att lyckas i denna tjänst krävs det att du har en känsla för service och är självgående. Att se och framför allt förstå vad som skall göras och när det skall göras är en viktig egenskap i denna tjänst. Tjänsten består av fastighetsservice och fastighetsunderhåll åt Lexiums kunder i Göteborg. Rollen innebär också att du är flexibel och kan planera/prioritera dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Som fastighetsskötare ingår du i ett team med andra drivna personer med liknande tjänster.Bland dina uppgifter:

- Tillsyn, rondering, skötsel och felavhjälpande reparationer i en fastighet såsom el, vatten, ventilation, värme mm
- Proaktivt, upptäcka fel och brister samt rapportera
- Tillsyn av undercentraler och tekniska installationer
- Rapportering och administration av egna ärenden
Att kommunicera obehindrat på svenska såväl som på engelska i tal och skrift är ett krav för att du skall kunna hantera rollen. Är du sedan intresserad av människor, har hög social kompetens och därtill är duktig på att hålla många bollar i luften är du stort sett den perfekta kandidaten.

Du är en person med:

- Social kompetens
- Serviceinriktad med kunden i fokus
- Praktiskt lagd, tar ett stort ansvar och gillar att arbeta både i team och är självgående
- Ansvarstagande och ser möjligheter och inte problem
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift
- Rör dig ledigt i IT-miljöer såsom MS-Office och i olika ärendehanteringssystem
- Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom ventilation och/eller VVS
- God kännedom om säkerhetsföreskrifterna inom EL
- Körkort B
Utförandetider:

Arbete bedrivs under normal arbetstid 07.00-16.00 vardagar.Vid frågor vänligen kontakta josefin.pettersson@lexium.seIntervjuer sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Elkonstruktör sökes till innovativt bolag inom marin verksamhet

Fartygselektriker
Läs mer Maj 23
Elkonstruktör till innovativt bolag

Power Tech Sweden AB tillverkar hybrid- och elektriska framdrivningslösningar för marina enheter med hjälp av egen in-houseteknologi. De tillverkar även batterisystem, inverter applikationer och mycket annat, alltid i framkant i tekniken. I denna organisation kommer du få möjlighet att arbeta med cutting-edge teknologi, de bästa kollegorna i branschen och du får en möjlighet att vara ute hos kund och starta upp dina egna ritningar. Konceptet för Power Tech är att äga helheten, det vill säga de bygger själva vad de konstruerar. De använder inga externa parter utan för att säkerställa bästa kvalitén håller bolaget hela skeendet in-house. Organisationen befinner sig i en expansiv fas och behöver utöka sin personalstyrka, i ryggen har detta framgångsrika dotterbolag en stor och trygg koncernmoder. Vill du vara med och bidra till framgång i en mångfacetterad roll, tillsammans med fantastiska kollegor och i en riktigt härlig kultur? Ansök nu!

Om tjänsten

I denna roll kommer du arbeta med elkonstruktion av system för maritima enheter, i stor utsträckning behandlas elskåpsritningar, beräknande av kortslutning, framdrift, inverters och kraftdistribution. Det ingår även en stor del framtagning av nya lösningar efter behov i tjänsten. Det finns inte bara ett sätt att bygga dessa system på och således kommer du få diversifierade projekt och utmanas på många olika sätt i din tekniska kompetens.

Primärt arbetar Power Tech med marina enheter men i skrivande stund håller de på att ta fram lösningar för maglevtåg som skall uppnå hastigheter på 900km/h. Projekt likt detta är bara ett av många väldigt häftiga uppdrag som organisationen åtar sig.

Du kommer vidare erhålla kundkontakt och du får möjlighet till att driva dina egna projekt med allt från kundkontakt till implementering av system, du får helt enkelt vara med i hela processen. Allt montage görs internt och du får möjlighet att arbeta i nära dialog tillsammans med montörerna.

Det förekommer i liten utsträckning resande i tjänsten, är detta något som du trivs med finns goda möjligheter till att resa och vara ute på varven och hos andra för att träffa kunder och beslutsfattare.

Vidare kommer du få vara med och bidra till en grönare miljö tillsammans med några av de mest kompetenta i branschen.

Vem söker vi till denna tjänst?

Den viktigaste erfarenheten är att du har några års erfarenhet av konstruktion inom det marina eller tyngre industri. Det är meriterande om du har erfarenhet av skåpsbyggande sen tidigare. Du har erfarenhet av energiomvandling och har gärna ritat i 3D tidigare. Vidare har du grundläggande förståelse för programmering, du kommer vara ute i fält och parata med programmerare och givet detta bör du ha en förståelse för vad som sägs.

Du är lättlärd och öppensinnad som individ och tycker om att lära dig nya saker, du utmanar gärna dig själv och trivs i ett öppet klimat med högt i tak. Du är social och trivs i mötet med nya människor givet att du kommer träffa många olika individer med olika nivåer av kompetens avseende era lösningar.

Du har naturligtvis ett marint- och miljöintresse givet branschen och systemen ni producerar. Bolaget arbetar en del med Försvarsmakten och således måste du genomgå en bakgrundskontroll.

Krav

- Du har några års erfarenhet av elkonstruktion inom det marina eller industrin (Marin erfarenhet är meriterande)
- Du har erfarenhet inverters och motorer
- Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
- Du har grundläggande kunskaper inom programmering
- Det är meriterande om du har erfarenhet av att rita i 3D


Villkor och förmåner

Du har möjlighet att tillgodoräkna dig elpraktik hos Power Tech och kan således senare plocka ut elcertifikat, dessutom kommer du få arbeta med några av de bästa inom branschen och kommer erhålla goda utbildningsmöjligheter.

Du får jobba med cutting-edge teknologi, stora effekter och miljö, något möjliggör för en grönare värld.

Power Tech är en extremt flexibel arbetsgivare som ser till att folk trivs och tycker det är roligt att gå på jobbet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka inte ansök nu.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Bilplåtslagare/Skadereparatör till Werksta Göteborg - Högsbo

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 20
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare på vår fina anläggning i Högsbo Göteborg?

Din profil

Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

Werksta säger

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt - Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Koncernen Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Vi söker mekaniker för tunga fordon i Göteborg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 20
Till vår kund i Göteborg söker vi nu en erfaren servicetekniker/mekaniker.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verkstads- och fordonstekniker ansvarar du bland annat för att utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder samt reparationer på företagets fordon, maskiner, redskap och utrustning. Fordonsparken består till stor del av specifik utrustning anpassad för snö- och halkbekämpning, tunga fordon som till exempel lastbilar, brandbilar, tankbilar, dumprar, och entreprenadmaskiner. Det finns även eltruckar, bagagevagnar, lätta transportfordon, och personbilar. I dina arbetsuppgifter ingår även lagerhållning, avrapportering av eget utfört arbete och kundbemötande.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad och positiv. Vidare har du gymnasiekompetens inom fordons- och maskinteknik. Du har även erfarenhet av att arbeta som mekaniker med tunga fordon och kunskap om metallbearbetning som till exempel svarvning och olika typer av svetsning. För tjänsten är C och B-körkort ett krav. Vidare ser vi att du har kunskap om fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. Du har även datavana och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska.

Företaget säger

Vi kan erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du blir en del av ett sammansvetsat team om 12 mekaniker, och får jobba i en ny toppmodern verkstad på 5000 kvm med arbetsmiljö i fokus. Det är en unik arbetsplats med puls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

Tjänsten kommer tillsättas snarast, så ansök så snabbt som möjligt eller rekommendera någon du känner!

Frågor besvaras av Matteus Gebrael
0728536226
matteus@fordonsakademin.se

Ansök nu

Servicetekniker till GDA Sverige ????

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 12
Vill du arbeta med problemlösning och bidra till ett bättre samhälle? Som Servicetekniker till GDA Sverige får du en viktig och meningsfull roll med stor frihet i ett företag som levererar service och underhåll på högtryckssystem för gas till flertalet samhällsviktiga funktioner.

GDA Sverige levererar tryckkammarsystem och andra högtryckssystem som är anpassade efter kundernas unika behov. Dessa typer av system återfinns inom flera olika branscher som fordonsgas, sjukvård, tillverknings- och processindustri samt försvarsmakten. Som servicetekniker till GDA Sverige kommer du att axla en viktig roll i service och underhållsarbetet av allt från farkoster till ventilservice. Du kommer i huvudsak att arbeta med mekaniska servicejobb i Göteborg med omnejd. Utöver detta förekommer längre resor huvudsakligen inom Sverige med uppskattningsvis 20-40 dagar med övernattning per år. De orter som frekvent besöks är Karlskrona och Stockholm. Utöver detta tillkommer beredskap var 4-5:e vecka.

Du kommer att utgå med servicebil från GDA:s kontor i Göteborg. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du självständigt planerar upp dina dagar. Företaget består av tolv anställda där du blir en av fem servicetekniker. Då företaget är under ständig tillväxt finns stora utvecklingsmöjligheter. Rollen kräver en lång introduktion och därför är det viktigt att ni har en gemensam syn på långsiktighet. Du kommer att tillhöra ett litet bolag där alla får vara med och påverka företagets utveckling framåt.

Detta är direktrekrytering via Wrknest med anställning hos GDA Sverige men där all kontakt sköts direkt med Wrknest gällande rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att arbeta med service och underhåll av högtryckssystem för gas. Detta kan exempelvis innebära att utföra installationer av rör i högtrycks-applikationer för bruk om tryck över 200 bar. Du kommer i huvudsak att utföra planerade underhåll men för kunderna inom fordonsgasindustrin kommer du även att ha beredskap för akuta åtgärder. En del av arbetet är också att skriva kontrollrapporter där man fyller i relevanta uppgifter till kund.

Vi söker dig som

- Har tidigare erfarenhet av mekanik antingen genom arbetslivserfarenhet, utbildning eller fritidsintresse.
- Är händig och praktiskt lagd som person
- Innehar B-körkort
- Talar flytande svenska och har grundläggande kunskaper i engelska


Det kommer göras en persongranskning av försvarsmakten innan du kan erbjudas fast anställning. Vi kommer därför att be om ditt medgivande för en sådan granskning redan vid ett första tillfälle om ni skulle kallas på intervju.

Vi ser det som meriterande

- Tidigare arbetat med underhåll inom gasinstallation för höga tryck
- Kunskap om gas- och luftkompressorer
- Dykarcert


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är ansvarstagande, engagerad och vågar att fråga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

GDA Sverige AB har arbetat med tryckkammare och andra högtryckssystem sedan 1976. GDA:s främsta kund är försvarsmakten där de är en kontrakterad leverantör av tryckkammare och gasförsörjningssystem. Kunderna återfinns inom fyra olika verksamhetsområden: högtrycksteknik för sjukvård, försvaret, fordonsgas och högtrycksinstallationer inom industrin. GDA:s kontor och verkstad är beläget på Biskopsgårdens industriområde i Göteborg. GDA är ISO 9001, 14001 och 13485 certifierade samt organiserade i Teknikföretagen.

Ansök nu

Vaktmästare sommar och helger

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 20
Vi söker en vaktmästare för arbete i sommar, både kvällar och helger förekommer och dessutom extra under helger resten av året.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på service och många kontaktytor. Som vaktmästare hos oss har du mycket varierande arbetsuppgifter med all typ av fastighetsskötsel.

I denna roll är det viktigt att du är ansvarstagande och gärna uppfinningsrik. Du är en glad och positiv person som gillar att arbeta med händerna. Jobbet är väldigt varierat och det är därför viktigt att du vill och vågar prova på nya saker.

Jobbet innebär mycket kundkontakt och att tycka om människor och vara hjälpsam som person är en förutsättning för att du skall trivas.

I arbetsuppgifterna ingår åtgärda felanmälningar från våra gäster, reparationer, målning, allehanda fastighetsskötsel, förebyggande underhåll, brandkontroll mm.

Jobbet kan kombineras med t ex studier eller annat deltidsarbete.

Arbetstider: Varierade arbetstider under sommaren och i övrigt främst helger och ev. kvällar.
Omfattning: 100% vecka 26-32
Resterande del av året: Varannan helg med möjlighet till ytterligare dagar/kvällar.
Start: Helger snarast möjligt
Lön: Enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Hotell- och Restaurangförbundet.

För frågor om tjänsten kontakta: Leif Svensson, leif.svensson@radissonblu.com
070-732 60 71

Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande så vill du bli en del av vårt härliga team så ansök idag.

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB (https://www.winn.se/) som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.

Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School (https://www.winn.se/winn-business-school/).

Ansök nu

Fastighetskötare till Hotel Bellora & Hotel Pigalle

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Apr 18
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som fastighetsskötare innebär det att vara proaktiv med underhåll och skötsel, hålla en nära dialog med medarbetarna i huset, inse vilken stor del du har i vår gästupplevelse avseende puts och studs och alltid arbeta med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden. Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs.

Du arbetar i team med 2 kollegor och ansvarar för att fastigheterna är i gott skick.

Låter det intressant? Bra! Svara på frågorna så hör vi av oss inom kort.

Ansök nu

Elektriker till långsiktigt uppdrag! 

Installationselektriker
Läs mer Jun 15
Vi på Barona söker just nu dig till ett spännande långsiktigt uppdrag som elektriker med placering i Göteborg.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta med att montera tillfällig el och bygg-centraler, som är till för att hålla arbetsplatserna med ström tillfälligt under byggnationen.
Finns två lediga tjänster: 1 tjänst med arbetstider 07-16 och 1 tjänst med arbetstider 16-00.

Är du rätt för rollen som Elektriker?
Vi söker dig som har ECY certifikat och en bakgrund som elektriker. Du behöver inte ha liknande erfarenhet sen tidigare, men det är meriterande om du arbetat med bygg-el/temp-el sedan innan.
Du bör vara fysiskt stark och tålig, samt gillar att arbeta med kroppen, då det är en del grova kablar som ska bäras och dras på byggen. u är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör och att du är både flexibel och lösningsorienterad.

Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona, men tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Hasselblad på telefonnummer: 0723-255442, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Motormän

Motorman, fartyg
Läs mer Jun 1
Är du en tekniskt intresserad person som vill arbeta med likasinnade?

Vi erbjuder just nu både säsongs- och tillsvidareanställningar.

Välkommen ombord!


På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder. 

Arbetsbeskrivning
Som maskinpersonal/motorman arbetar du med drift, underhåll och reparationer ombord i fartygens maskinavdelning. Du ingår i ett team tillsammans med fartygets 2:e och 1:e maskinister samt maskinoperatörer. Utöver det dagliga arbetet kommer du också utgöra en viktig del av fartygets säkerhetsorganisation.


Är detta du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Viktigt för oss är att du är flexibel och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du som vikarie kommer att då arbeta på flera fartyg och givetvis ingår en betald utbildning.

Vi ser att du är en trygg och stabil person som har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Med gott sjömanskap och med rätt erfarenhet bidrar du till helheten. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först och du är en viktig del i vårt säkerhetsarbete, därför är det viktigt att du har en god fysisk- och psykiskhälsa. 

Krav för denna tjänst:
- Basic Safety Training (5 dagar)
- Vaktgående maskinpersonal/Befaren maskinpersonal
- Särskilt sjöfartsskydd
- Läkarintyg för sjöfolk
- Pass
- Sjöfartsbok
- Behärskar svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Alla behörighetsbevis och certifikat måste uppfylla kraven enligt STCW-Manilla.

Meriterande
- Ett par års arbetslivserfarenhet som motorman

Vad vi erbjuder
Utöver det att du får en andra familj ombord så erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och tillgång till blanda annat gym både på fastlandet och ombord. Ombord är vi en stor familj och stöttar varandra lika mycket som fartyget och våra gäster. Du jobbar till sjöss i 1-2 veckor men du får också vara ledig lika länge!

Bra att veta
Våra båtar utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg. Arbetet innebär varierade arbetstider under dygnets alla timmar. Om du går vidare i processen kommer du genomgå ett drogtest i enlighet med vår alkohol- och drogpolicy. Urval och intervjuer kommer att pågå löpande.

Sista ansökningsdag är 30 september 2022. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till jobb@stenaline.com

Om Stena Line
Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång.Resan börjar med oss!

Ansök nu

Verkstadsmekaniker

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Apr 13
PowerCell utvecklar, designar, tillverkar och säljer vätgaselektriska bränslecellslösningar till kunder över hela världen. Med bränsleceller som drivs av vätgas levererar vi el utan skadliga utsläpp, det enda utsläppet är varmvatten. Som bolag har vi funnits sedan 2009 och idag är vi över 100 personer som jobbar med att leverera framtidens teknik redan idag.

Vårt huvudkontor ligger på Hisingen i Göteborg och där ryms nästan hela bolaget, all vår produktion och de allra flesta av våra engagerade och kunniga medarbetare.

Verkstadsmekaniker

Till vårt labb där vi bygger kundanpassade bränslecellssystem söker vi nu en mekaniker. Du kommer att jobba med att skruva ihop system, dra rör och göra kopplingar efter ritningar.

Vi tror att du har erfarenhet från något av nedanstående jobb.- Maskinmontör
- Fordonsmontör
- Servicetekniker
- Bilmekaniker eller motsvarandeErfarenhet av svetsning är meriterande.

Låter det intressant? Sök jobbet direkt via careers.powercell.se

Ansök nu

Servicetekniker till GDA Sverige ????

Servicetekniker, maskin
Läs mer Apr 13
Vill du arbeta med problemlösning och bidra till ett bättre samhälle? Som Servicetekniker till GDA Sverige får du en viktig och meningsfull roll med stor frihet i ett företag som levererar service och underhåll på högtryckssystem för gas till flertalet samhällsviktiga funktioner.

GDA Sverige levererar tryckkammarsystem och andra högtryckssystem som är anpassade efter kundernas unika behov. Dessa typer av system återfinns inom flera olika branscher som fordonsgas, sjukvård, tillverknings- och processindustri samt försvarsmakten. Som servicetekniker till GDA Sverige kommer du att axla en viktig roll i service och underhållsarbetet av allt från farkoster till ventilservice. Du kommer i huvudsak att arbeta med mekaniska servicejobb i Göteborg med omnejd. Utöver detta förekommer längre resor huvudsakligen inom Sverige med uppskattningsvis 20-40 dagar med övernattning per år. De orter som frekvent besöks är Karlskrona och Stockholm. Utöver detta tillkommer beredskap var 4-5:e vecka.

Du kommer att utgå med servicebil från GDA:s kontor i Göteborg. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du självständigt planerar upp dina dagar. Företaget består av tolv anställda där du blir en av fem servicetekniker. Då företaget är under ständig tillväxt finns stora utvecklingsmöjligheter. Rollen kräver en lång introduktion och därför är det viktigt att ni har en gemensam syn på långsiktighet. Du kommer att tillhöra ett litet bolag där alla får vara med och påverka företagets utveckling framåt.

Detta är direktrekrytering via Wrknest med anställning hos GDA Sverige men där all kontakt sköts direkt med Wrknest gällande rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att arbeta med service och underhåll av högtryckssystem för gas. Detta kan exempelvis innebära att utföra installationer av rör i högtrycks-applikationer för bruk om tryck över 200 bar. Du kommer i huvudsak att utföra planerade underhåll men för kunderna inom fordonsgasindustrin kommer du även att ha beredskap för akuta åtgärder. En del av arbetet är också att skriva kontrollrapporter där man fyller i relevanta uppgifter till kund.

Vi söker dig som

- Har tidigare erfarenhet av mekanik antingen genom arbetslivserfarenhet, utbildning eller fritidsintresse.
- Är händig och praktiskt lagd som person
- Innehar B-körkort
- Talar flytande svenska och har grundläggande kunskaper i engelska


Det kommer göras en persongranskning av försvarsmakten innan du kan erbjudas fast anställning. Vi kommer därför att be om ditt medgivande för en sådan granskning redan vid ett första tillfälle om ni skulle kallas på intervju.

Vi ser det som meriterande

- Tidigare arbetat med underhåll inom gasinstallation för höga tryck
- Kunskap om gas- och luftkompressorer
- Dykarcert


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är ansvarstagande, engagerad och vågar att fråga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

GDA Sverige AB har arbetat med tryckkammare och andra högtryckssystem sedan 1976. GDA:s främsta kund är försvarsmakten där de är en kontrakterad leverantör av tryckkammare och gasförsörjningssystem. Kunderna återfinns inom fyra olika verksamhetsområden: högtrycksteknik för sjukvård, försvaret, fordonsgas och högtrycksinstallationer inom industrin. GDA:s kontor och verkstad är beläget på Biskopsgårdens industriområde i Göteborg. GDA är ISO 9001, 14001 och 13485 certifierade samt organiserade i Teknikföretagen.

Ansök nu

Serviceintriktad plastreparatör till Werksta Göteborg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 12
Vi söker en erfaren och serviceinriktad plastreparatör som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov.

Du kommer att arbeta med:

Ett team av flera duktiga billackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som plastreparatör på Werksta samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös då vi jobbar under högt tempo. Du ska kunna utföra flera steg i lackprocessen såsom maskering, slipning, grundning och plastreparation inkl plastsvets, värmning mm

Werksta Göteborg Högsbo erbjuder din en trygg och familjär atmosfär med hög kompetens.

Vi är en fullserviceverkstad för Volkswagen, Skoda och Seat samt innehar karossauktorisation för Tesla och Peugeot.

Din profil:

- Utbildad plastreparatör med erfarenhet av samtliga moment i processen
- Kvalitetsmedveten och effektiv
- Det är viktigt att du tycker om att utvecklas då våra modellprogram ständigt utvecklas.


Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Läs mer om vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta Platschef Mats Edwardsson, 031-376 64 82.

Om koncernen Werksta

Werksta Göteborg Högsbo är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Serviceinriktad slipare till Werksta Göteborg Högsbo

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 12
Vi söker en serviceinriktad slipare som tycker om att jobba i högt tempo. På Werksta Göteborg Högsbo arbetar ett sammansvetsat gäng av bilskadereparatörer, billackerare och skadeberäknare. Vill du bli en av oss?

Du kommer att arbeta med:

Ett team av duktiga billackerare och skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös. Du kommer främst att förbereda bilar inför lack.

Din profil:

Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.

- Utbildad billackerare
- Kvalitetsmedveten och effektiv


- B-körkort
- Behärska svenska i tal och skrift


Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta platschef, Mats Edwardsson, 031-376 64 82.

Werksta Göteborg Högsbo är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Elsäkerhetsansvarig

Kommunikationselektriker
Läs mer Apr 12
Polestar är ett spännande nytt elbilsmärke som är snabbt växande inom fordonsindustrin och elektromobilitet. Nu söker vi rollen som Elsäkerhetsansvarig som kommer vara ovärderlig för oss att kunna fortsätta vår resa med egenutvecklade komponenter till eldrivlina och supportera intressanta projekt inom elproduktion, provbilsbyggnation vid prototypframtagning samt värna om våra medarbetares säkerhet.

Om du är en innovativ, öppensinnad person som är övertygad över att elektifiering är framtiden för fordonsindustrin, då skulle vi vilja höra från dig.Rollbeskrivning

Polestar Propulsion är en avdelning som utvecklar egna drivlinor och energisystem till Polestarselbilar med syfte att leverera produkter som överträffar kundernas förväntningar. Dina kollegor består av personer som jobbar med mjukvaruutveckling, system design, hårdvarukonstruktion, provningsingenjörer och testare. Vi utvecklar elmotorer med omriktare, batterier och laddsystem.

Ditt bidrag kommer vara:

- Supporta avdelningarna riskanalys och godkänna olika arbetsmoment i utvecklingsprocessen
- Ta fram standarden för våra elsäkerhetsutbildningar och behörighetsnivåer för olika roller
- Delta i att ta fram och utveckla våra lokaler ur ett elsäkerhetsperspektiv för provning
- Supportera vid framtagningen av provobjekt och ta fram metoder för mätteknik och supportera vid design av HV-batterier (DFA, DFM) med expertkompetens utifrån ett elsäkerhetsperspektiv.


Kortfattat kommer din arbetsinsats leda till att utvecklingen och framtagandet av våra produkter sker på ett säkert och effektivt sätt, samt att medvetandet för elsäkerhet finns hos alla våra anställda. Du kommer guida organisationen att bygga upp test-lab och sätta standarden för inköp av utrustning.

Vem du är?

Du brinner för att skapa framtiden för elektriska bilar - det är sannolikt rättvist att kalla dig för en elbilsnörd. Du är entusiastisk, motiverad, välorganiserad och driven. Du har erfarenhet av att arbeta med El och du har Auktorisation (AL) eller högre. Du känner till ELSÄK-FS-2012:1, ELSÄK-FS 2021:7, ELSÄK 2016:3. Du är van att samarbeta med medmänniskor och har lätt för att göra dig förstådd, är stresstålig och har god kommunikativ förmåga.

Polestar - den ledande stjärnan

Vi är ett elprestanda märke, övertygade om att förbättra världen vi lever på. Vårt fokus är kompromisslös design och teknologi. Passion och känslor driver oss, elektricitet och innovation driver våra bilar. Våra produkter är förstaklassiga, effektiva och underhållande. I Polestars framtid finns inga rum för genvägar, ursäkter eller kompromisser. Vi är alla övertygande om vår ambition. Vi guidar industrin framåt genom ren, progressiv prestanda.

Ansök nu

Brandtekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 11
Vill du vara med och arbeta med brandfrågor på börsens största fastighetsbolag? Är du dessutom teknikintresserad och driven? Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt. Nu söker vi en brandtekniker till vårt huvudkontor i Göteborg!

På Fastighets AB Balder satsar vi stort på att arbeta förebyggande mot brand och har därför en brandskyddsgrupp där du kommer att vara en viktig pusselbit. Du blir en del av ett familjärt gäng med stark sammanhållning och höga ambitioner.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Säkerställande brandskyddet inom våra fastigheter.
- Utförande av kontroller enligt regelverk för brandlarm och sprinkler.
- Medverkande på revisionsbesiktningar.
- Rådgivning mot förvaltning och fastighetsskötareFör att trivas i din roll som brandtekniker tror vi att du har ett stort driv och förstår vikten av ett komplett brandskydd. Hos oss får du mycket frihet och möjlighet att arbeta självständigt vilket också sätter krav på att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig efter tekniska problem och försöker hitta den bästa lösningen i varje situation som uppstår. Du behöver uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Om Balder. Vi har en stark projektportfölj med både bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Om du gillar vår bredd och vår fart så kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla koll på exakt vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan om är målet. Hänger du med?

Ansökan. Låter detta som en tjänst för dig? Härligt! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I denna rekrytering önskar vi inget personligt brev, i stället vill vi att du besvarar våra urvalsfrågor. Du kommer även få genomföra våra rekryteringstester för att säkerställa ett objektivt rekryteringsunderlag. Har du frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till rekryterande chef Bjarne Kristensen på 031-83 94 44 alternativt bjarne.kristensen@balder.se

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och en bransch som är full av möjligheter!

Ansök nu

Bilmekaniker med inriktning el till Werksta Göteborg Högsbo

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 8
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som Mekaniker inriktning El / bilplåtslagare på vår anläggning i Högsbo Göteborg

Din profil

Vi söker dig som är erfaren tekniker/mekaniker och har El inriktning. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Samverka med dina kollegor, planeringen, skaderådgivare och arbetsledare för att skapa goda resultat

- Byta mekaniska komponenter

- Demontera/Montera detaljer för plåtslagaren

- Kalibrera och radera felkoder

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt - Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Mats Edwardsson, 031-376 64 80.

Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Koncernen Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 6
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@fixarpartner.se.

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Bostadsbolaget söker fastighetsvärdar

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jun 15
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö - våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

KVALIFIKATIONER
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Guldheden
Landala
Majviken
Nordstan

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlings annons och flera av tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort. Under Juli månad kommer rekryteringen att pausas då vi är på semester.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Driftansvarig - styr & reglerteknik

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Mar 21
Vi är Balder
Balder fortsätter att växa och utvecklas i rask takt. Delvis grundar sig vår utveckling på nyinvesteringar men också på att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat. Har du erfarenhet av styr och reglerteknik och är på jakt efter nästa utmaning? Sök då tjänsten som Driftansvarig - styr & reglerteknik!

Om rollen
Som Driftansvarig - styr & reglerteknik kommer du att äga frågan för styr och regler för Balder. Här har du möjlighet att påverka och arbeta proaktivt, praktiskt och nära verksamheten. Du kommer att ha en central roll i att stötta förvaltningen och övriga bolaget i frågor gällande styr och regler. I din roll kommer du även ha nära kontakt med våra ramavtalspartners och entreprenörer.

Hos oss får du mycket frihet och du får sätta din egen prägel på din arbetsdag. Du kommer att utgå från Balder huvudkontor i centrala Göteborg. Du välkomnas in till det glada gänget på avdelningen Energi, miljö och teknik. Här finns en stark vilja att optimera Balders fastighetsteknik för att överträffa myndighetskrav.

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet inom styr och regler. Har du arbetat med projektledning inom området är det meriterande! Vi söker dig som är en driven problemlösare men också vill vara behjälplig rent praktiskt när det behövs. Hos oss är samarbete viktigt och vi hoppas därför att du är en lagspelare som vill dela med dig av dina insikter till övriga bolaget. Du har god kunskap i svenska och innehar B-körkort.

Låter detta som en tjänst för dig? Härligt! Vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. I denna process ber vi dig att inte skicka med personligt brev, i stället vill vi att du besvarar våra urvalsfrågor. För att säkerställa ett objektivt rekryteringsunderlag kommer du att få genomföra rekryteringstester i processen. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jonas Schönemann på jonas.schonemann@balder.se eller 031-10 99 38.

Hjärtligt välkommen att bli en del av Balder och en bransch som är full av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Servicetekniker

Installationstekniker
Läs mer Mar 18
På Nexus gör vi det nya samhälle som växer fram i den digitala omvandlingens ständigt växande värld säkrare. Genom att ständigt utmana oss själva att gå längre och göra bättre utvecklar vi banbrytande teknik för våra kunder. Nexus Smart ID-lösningar och IoT-plattformar revolutionerar hur vi uppfattar betrodda och säkra identiteter. Vill du vara en del av vår resa????

Nexus, en del av franska IN Groupe, är en europeisk ledare inom identitetshantering. Vi säkrar samhället genom att möjliggöra betrodda identiteter för människor och saker. Med 250 anställda kan vi betraktas som ett mindre företag, men vi har privilegiet att skydda arbetskraft och IoT-lösningar för kunder i världsklass.??

Jonas Furne, Head of Support på Nexus, vill nu förstärka sitt team med en serviceinriktad och positiv servicetekniker.?Det här är en fast tjänst, där du kommer arbeta från ett av våra kontor i antingen Malmö eller Göteborg. Om du trivs med att vara på språng och träffa kunder över hela Sverige kan detta vara rätt tillfälle för dig!

Vad kommer du att göra på Nexus??

Som servicetekniker utför du kundinstallationer, service och underhåll av kortskrivare. Du är ofta på resande fot och på plats ute hos kunderna. Parallellt med detta använder dina nyckelkompetenser och ditt tekniska kunnande för att ge snabb och användarvänlig kundsupport via telefon, e-post eller via TeamViewer.

Du är en viktig del av ett litet team av engagerade servicetekniker som för närvarande ansvarar för service och installation i södra och mellersta Sverige.

I din roll kommer du även att:- Planera för underhållsaktiviteter
- Reparera hårdvara, till exempel kortskrivare
- Utbilda och introducera kunder till Nexus produkter, både hårdvara och mjukvara.
- Merförsälja nya maskiner/förbrukningsvaror/kort etc. till befintliga kunder
- Koppla produkter till vår kundportal och ge support för olika programvaroror


Om dig

Du har avslutat gymnasiet och har någon eller några års tidigare erfarenhet av praktisk teknisk support och underhåll hos kund. För att trivas i den här rollen bör du även ha goda IT-kunskaper och ett brett kunnande och intresse för teknik. Om du dessutom har tidigare erfarenhet av att arbeta med plastkortskrivare och/eller har arbetat på ett säkerhetsföretag är detta ett stort plus.

Som person är du serviceinriktad, har god social kompetens och tycker om att bygga starka relationer. Du är van att arbeta i en dynamisk och snabbrörlig miljö, är en problemlösare och villig att ta dig an nya utmaningar - stora som små! Eftersom en stor del av din tid kommer att spenderas ute hos kunderna är det viktigt att du gillar att vara på resande fot och att du kan arbeta självständigt.

Eftersom vi är ett globalt företag vill vi att du behärskar både svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för den här rollen.Livet på Nexus

På Nexus gör vi saker tillsammans som ett team, samarbete är nyckeln. Vi förutsätter aldrig något och gör vårt bästa för att vara öppna, lyssna och förstå. Vi värdesätter initiativ för att leverera och ta ansvar. "Own it!" är en av våra principer och vi strävar alltid efter ständiga förbättringar. Vi hjälps åt att bygga upp nya färdigheter och best praxis genom mångfald av bakgrunder och åsikter - samtidigt som vi har mycket roligt under tiden.

Ansök nu

Mobil service reparationstekniker & kundsupport

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Mar 23
Mobile service repair technician & customer support
Hos oss kommer du att bygga vidare på dina tidigare anskaffade färdigheter och utveckla såväl din säljförmåga som din tekniska kompetens.
Mobil service reparationstekniker & kundsupport
Du kommer att vara LagaiPhone.se Göteborg ansikte utåt och genom din rådgivning kommer du att tillsammans med kunden identifiera vad som behöver åtgärdas på deras mobiltelefoner eller surfplattor.
Du kommer sedan att åtgärda enheten och följa upp resultatet med kunden vid avslut av ärende.
Alla nya medarbetare får genomgå en utbildning där vi lär dig reparera olika enheter, hantera kassa och service.
Vi söker dig som är kundorienterad, trevlig mot kunder och tekniskt intresserad. Utbildning ingår i anställningen. Om dig Just nu söker vi efter servicetekniker med helst tidigare erfarenhet av mobilreparationer.

Ansök nu

Mekaniker inom industribranschen

Underhållsmekaniker
Läs mer Maj 16
Trivs du att arbeta inom industribranschen med varierande uppdrag? Har du ett brinnande intresse för mekaniskt arbete och söker en arbetsplats där du får vara med och bidra med underhållsarbete i olika projekt? Då är du kanske den vi söker!
Vi på GMK söker nu ett flertal mekaniker till vår verksamhet inom Underhåll & Revision. Det gäller både långa och korta projekt. Vi söker dig med flerårig erfarenhet från underhållsarbete inom petrokemi, fordonsindustri eller motsvarande. Det kan exempelvis röra sig om underhåll av produktionslinjer inom fordonsindustrin eller värmeväxlare, ventiler och pumpar på raffinaderier.
Arbetet finns i huvudsak i Västra Götaland, men resor till övriga landet kan förekomma. Det finns arbete både för dig som vill arbeta i närområdet Göteborg och för dig som hellre vill resa.
Som person behöver du vara noggrann och ansvarstagande. Du ska kunna arbeta självständigt men också fungera i grupp. Du är bra på att samarbeta och tar initiativ för att driva arbetet framåt. Du slutför alltid dina arbetsuppgifter i tid och har ett öga för vad som behöver göras. Du har goda kunskaper inom underhållsarbete och ett genuint intresse för mekaniskt arbete. För den som visar framfötterna finns goda utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. Vidare behöver du vara flexibel då arbetet kan ske på flera olika arbetsplatser. Övertidsarbete kan förekomma.
Om Svenska GMK
Svenska GMK AB är ett industriserviceföretag som erbjuder entreprenad- och bemanningstjänster inom tre affärsområden: Underhåll & Revision, Maskininstallation & Industriflytt samt Stål-, Svets & Smidesarbeten. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg, men vi utför arbeten hos våra kunder runt om i hela landet och även i övriga delar av Norden och Europa. Vi är en del av Jernbro Industrial Service vilket ger oss ett nätverk med 900 anställda och ytterligare leverantörsrelationer inom hela koncernen. Besök www.gmk.se för mer information om oss.
Välkommen in med din ansökan!
Varaktighet/anställning
Heltid, tillsvidareanställning, visstidsanställning
Ansökan
Du ansöker genom att skicka ett mail till ansokan@gmkservice.com. I mailet skall du bifoga:
· Ditt CV
· Personligt brev
· GMK’s kompetensmall som du hittar på vår hemsida under fliken ”Arbeta hos oss”
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer ske löpande. Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se
Kontaktpersoner
För frågor om rekryteringsprocessen: Emelie Ceder, HR-Ansvarig, emelie@gmkservice.com
För frågor om jobben: Jan-Erik Jacobson, Personal- och resursplanerare, jej@gmkservice.com

Ansök nu

Serviceelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 20
Är du en elektriker som söker nya utmaningar? Vill du vara en del av Göteborgs bästa elfirmor? Gillar du att ge högklassig service i en varierande roll? Då kan du vara Bergendahls El Service nya serviceelektriker.

Som anställd hos Bergendahls El Service ges du möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och har möjligheten till att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.

Om rollen:

Som Serviceelektriker hos Bergendahls El Service kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Dina arbetsuppgifter är varierade från dag till dag.

Din bakgrund:

Vi tror att din bakgrund är elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt har gärna minst 5 års erfarenhet som elektriker men även ni med färre år i yrket är välkomna att söka. Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Vi lägger stort vikt i dina personliga egenskaper och tror att du är en engagerad, nyfiken och lösningsorienterad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en elteknikkoncern med bra förutsättningar. Vidare är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är självständig med ett stort tekniskt intresse. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och verbal förmåga.

Om företaget:

Bergendahls El AB grundades redan 1909 av Olof Bergendahl och under åren har vi byggt upp ett gediget och mångsidigt kunnande inom elteknik- och säkerhetsområdet. Koncernen består av sju olika bolag, moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB och sju dotterbolag. Genom att vi inkorporerat flera andra bolag i elbranschen i vårt företag är vi idag ett komplett elteknik- och säkerhetsföretag med en mycket bred kompetens och kunskap. Vi verkar inom områdena nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad (ROT), industri, ställverksinstallationer, styr- och reglerteknik samt larm, data och tele.

I denna rekrytering samarbetar Bergendahls El Service med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Bilplåtslagare

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 8
Bilplåtslagare
Som bilskadereparatör arbetar du mad att rikta/ byta/svets/demontera/montera/limning på bilens kaross även mekanisk arbete ingår.
Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod.
Du utför arbetet självständigt och med hög kvalitet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Fastighetsskötare/-tekniker på Carlanderska

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Carlanderska är ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götalandsregionen. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!
Beskrivning
I juni 2022 startade Carlanderska upp Facility Management, dvs fastighetsnära och arbetsplatsnära tjänster, i egen regi.

Enheten består av ca 20 medarbetare och ingår i vår IT-/Fastighetsavdelning.  Den nya enheten består av Fastighets-/Drifttekniker, Lokalvårdare och Servicebiträden. Tillsammans kan vi säkerställa kvalitetsmässiga förutsättningar att bedriva en god och säker vård av högsta kvalitet. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som fastighetsskötare/-tekniker ingår sedvanliga vaktmästaruppgifter såsom att ta emot/skicka gods, post och genomföra vissa transporter, utföra underhåll, genomföra egenkontroller, felsöka och åtgärda problem, arbete med avfallshantering/-sortering, enklare bygg-, måleriarbeten och liknande samt utomhusskötsel av vår park. Du kommer även vara behjälplig vid revisioner och besiktningar, ombyggnationer och installationer, felsöka och åtgärda fastighetstekniska problem. 

Fastighetsrelaterade ärenden hanteras i vårt ärendehanteringssystem, som du och dina kollegor ansvarar för att fördela, utföra och återrapportera. Arbete utförs i hela sjukhuset, från vårdavdelning och operationssalar till röntgen, sterilcentral och mottagningsrum. Även väntrum, personalrum, kontor, teknikutrymmen och arbete utomhus ingår.

Arbetet är självständigt och bygger på förmåga att ta stort eget ansvar för kvalitetsmässigt och effektivt utförande. Arbetsplatsen präglas av en hög kompetens, flexibilitet, god gemenskap och framåtanda. På Carlanderska är kompetensutveckling, hälsa och friskvård också viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel. För rätt person kommer det finnas möjlighet till kompetensutveckling inom fastighetsteknik och till en framtida roll som drifttekniker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet som fastighetsskötare/-tekniker, gärna från sjukvården. Du ska ha gymnasiekompetens, relevant utbildning inom fastighet och kunna kommunicera på svenska i tal och skrift (nivå C). Det är också viktigt att du har datorvana, då mycket arbete sker digitalt. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och vill bidra till att din arbetsinsats leder till att Carlanderska levererar en säker och god vård för våra patienter. Vidare är du serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. I arbetet på Carlanderska möter du människor i olika faser av livet, därför är det särskilt viktigt att du har ett gott bemötande och visar omtanke till alla, såväl patienter som kollegor. Du har i ditt arbete ett ekonomiskt synsätt och nyttjar resurser på ett optimalt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är trygg och positiv i ditt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen.

Information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men inleds med provanställning. Har du några frågor kontaktar du oss via rekrytering@carlanderska.se. Arbetstiden förläggs vardagar mellan 0700-1700, med schemaläggning på en 2-veckorsperiod.

Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi även en bakgrundskontroll. Denna blir aktuell inför ett eventuellt anställningserbjudande och då kommer vi efterfråga utdrag ur belastningsregistret. 

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida www.carlanderska.se. Utöver CV och personligt brev vill vi att du bifogar dina gymnasiebetyg samt eventuella intyg som styrker dina kunskaper/meriter. Finns inte alla dokument i din ansökan kommer den inte att kunna behandlas på ett jämförbart sätt med övriga ansökningar.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka jobbet, även om den sista ansökningsdagen är 31 augusti.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Engineer/Mechanic

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 25
å Guidance forward hjälper vi bland annat våra kunder inom fordonsbranschen med fokus på våra kunders eftermarknad. För dig med fordonstekniska kunskaper finns det flera vägar att gå hos oss, allt från service och reservdelar till e-commerce lösningar inom våra kunders marknadsorganisationer. Nu planerar vi inför framtida projekt och vill därför komma i kontakt med fler reservdelsingenjörer men även med dig som har erfarenhet från reservdelsförsäljning via e-commerce.

Vad du kommer att få jobba med


Den här rollen handlar om att optimera vår kunds reservdelssortiment och bidra till en effektiv eftermarknad. Du kommer att ställa krav mot kundens utvecklingsorganisation för att möjliggöra ett optimalt reservdelssortiment som uppfyller olika kriterier baserat på vår kunds behov.


Du kommer att ha en nära relation med vår kund och få chans att jobba med den senaste tekniken samt lära känna deras verksamhet på djupet. Du kommer att ha möjlighet att kombinera arbete i kontors- och verkstadsmiljö samtidigt som du får lära dig mycket om ny teknik inom fordonsbranschen.

Vem är du?


Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens reservdelssortiment i fordonsindustrin. Vi tror att du har jobbat inom bilindustrin med fordon sedan tidigare, kanske som tekniker eller med reservdelar/administration. Utöver det har du även någon form av eftergymnasial utbildning inom mekanik, fordonsteknik, mekatronik eller liknande.


Du hanterar MS Excel och har lätt för att dela information med olika målgrupper. Du har tidigare arbetat med PLM-system, Teamcenter, BOM-struktur eller 3D-data.


Har du även erfarenhet av eller intresse av att ta nästa kliv mot koordinering och/eller projektledning är det av stort intresse. Det öppnar upp för en mer koordinerande roll såsom projektkoordinator eller Lead Engineer inom ditt specialistområde.


För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint fordons- och teknikintresse samt skriver och pratar svenska och engelska obehindrat. Du har en naturlig nyfikenhet för andra människor och ett affärsmässigt tänk vilket gör att konsultrollen är perfekt för dig.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servicetekniker Städmaskiner

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 3
Clean Machine i Falkenberg är generalagent av Tennant städmaskiner, och återförsäljare av städmaskiner och utrustning från IPC, I-Team och Green Machines med flera.
Vi söker nu en servicetekniker i Göteborgsregionen till att förstärka vårt team ytterligare. Din huvuduppgift kommer att bestå i att serva och reparera städmaskiner hos våra kunder.
I arbetet kan även förekomma leveranser av maskiner och utrustning, samt utbildning av maskinförare.
Arbetet i fält kommer att vara självständigt, och du kommer att ha direkt kontakt med våra kunder och dess personal. Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, med förmågan att själv kunna såväl strukturera som omprioritera din tid efter kundernas behov.
Du kommer att ha eget ansvar att planera för kundbesöken både vad gäller tid och reservdelar.
Arbetet struktureras, administreras och rapporteras digitalt via orderprogram, så du måste ha goda datakunskaper och helst vana av att arbeta i ordersystem.
Du kommer att utgå med personlig servicebil från hemmet, vilket innebär att du som sökande måste ha möjlighet att stationera din servicebil hemma.
Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg,och arbetsområdet kommer i huvudsak vara Göteborgsregionen, norra Halland och södra Älvsborg.
Din Bakgrund
Erfarenhet , eller utbildning i reparation av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt.
Du har god vana att arbeta med dator, och har goda kunskaper i såväl elektronik som elektrisk felsökning.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Som personliga egenskaper ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person. Du är en kreativ, en problemlösare, självgående, samt noggrann och strukturerad.
Utbildningar i heta arbeten samt SSG är meriterande.


Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut!

Ansök nu

Barona söker dig som vill jobba som Elektriker på konsultbasis 

Installationselektriker
Läs mer Apr 30
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar?
Då har du hittat helt rätt!
Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning?
Tveka inte att skicka in din ansökan!  

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i nya bostäder, kontor och köpcentra och liknande. Utöver det kommer du även att göra mindre kompletterande installationer och arbeta med ombyggnation och renovering. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Elektriker?

Vi söker dig som har ECY certifikat och har erfarenhet av att arbeta som elektriker med antingen installation, service eller industri. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Hasselblad på telefonnummer: 0723-255442, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker till Bravida Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 21
Vill du alltid bli lite, lite bättre? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Bravida befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi just nu söker en driven elektriker till Göteborg El-Väst.

Om jobbet

Som elektriker på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag. I jobbet kommer du att utföra installation och service åt våra kunder. Ett roligt och varierande jobb, där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av:


• Elinstallation inom kraft, belysning, tele-data.
• Driftunderhåll
• Rapportera avvikelser
• Service- och entreprenadarbeten
• Felsökningsarbeten och utredningar
• Framtagande av åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med vår kund och sidoentreprenörer

Vi söker dig som


• Är utbildad elektriker
• Har ECY-certifikat
• Har några års erfarenhet från yrket som elektriker
• Har B-körkort

Som person är du en lagspelare, har en god framåtanda och är driven. Vi ser även att du är en ansvarstagande person som visar på bra resultat och upprätthåller god kvalité i ditt arbete. Om du har ett intresse för digitalisering är det ett stort plus!  

Vad erbjuder vi dig?

Bravida Göteborg El-Väst (fd Am elektriska) är en lite mindre fristående el-avdelning inom Bravida som är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Som elektriker arbetar du på en avdelning med småföretagets familjära känsla, men du får samtidigt vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom Bravidaskolan. När du växer – växer vi!

Intresserad?

Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Jobba som underhållstekniker hos ASSA ABLOY Industrial Sverige

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 8
Om jobbet
Som underhållstekniker arbetar du främst med förebyggande underhåll i syfte att säkerställa produktens funktions- samt säkerhetskrav. Du kommer att utföra förebyggande underhåll av kontrakterande produkter, byte av förslitningsdelar och fylla i och uppdatera dokumentation samt att erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar till kunderna.
Allt för att säkerställa en kontinuerlig fungerande drift hos kunden. 
Arbetsuppgifterna kommer vara både varierande och tekniskt utmanande.
Du kommer ingå i ett väl fungerade serviceteam för regionen där det råder god sammanhållning och gemenskap där alla ställer upp och hjälper varandra.
Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse som vill utvecklas och anta nya utmaningar. 
Vi tror att du har en teknisk utbildning på gymnasial nivå alternativt teknisk likvärdig kompetens eller erfarenhet.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du självständigt utför ditt arbete med kundens behov i fokus.  
Serviceområde stäcker sig mellan Fjärås, Göteborg, Bollebygd och upp till Stenungsund, vi ser helst att du bor inom det området.
Då flera avtalskunder är säkerhetsklassade, kommer slutkandidater behöva genomföra en registerkontroll. 

Vem söker vi: Du har ett stort tekniskt intresse, teknisk utbildning eller likvärdig kompetens.
Erfarenhet av likande servicejobb, erfarenhet av besiktningar är meriterande.
Du är van vid att jobba självständigt och trivs med att ha frihet under ansvar.
Goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift.
Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande.
Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste.
B-körkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda:
Som underhållstekniker kommer du ges stora möjligheter till kompetensutveckling. Vi ser det som positivt med medarbetare som vill utvecklas, bredda sin kompetens och vidareutvecklas inom bolaget. Företaget har kollektivavtal med If Metall.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 16 april 2021, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin;
+46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetstekniker till Elajo Göteborg

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 19
Drivs du av att arbeta med innovativ teknik och skapa säkra trygghetslösningar?

Vill du vara med och påverka och bygga upp vår säkerhetsverksamhet i Göteborg?

Har du ett starkt driv och vill framåt?

Då borde du bli vår nya kollega!Vi erbjuder

- Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
- Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
- Trygghet och stabilitet
- Kollektivavtal, personalrabatter, friskvårdsbidrag och personalportal Elajo4U
- Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
- En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
- Stora möjligheter till personlig utveckling


Elajo, med teknikområdet säkerhet, är idag ett av Sveriges större företag inom säkerhet med våra cirka 130 kompetenta säkerhetsmedarbetare. Vi expanderar nu och söker säkerhetstekniker till vårt kontor i Göteborg.Mer om tjänsten

Vi söker dig med en stark ambition att utvecklas inom vår organisation och inom teknikområdet säkerhet då det är ett av våra största tillväxtområden under de närmsta åren.

I rollen som säkerhetstekniker kommer du självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Du kommer att få en viktig roll i vår satsning och vi kommer erbjuda dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.Bakgrund och Kompetenser

Vi söker dig med:

- Fullgjord gymnasieutbildning gärna inom el eller teknik
- Erfarenhet av en roll som säkerhetstekniker
- Bakgrund som elektriker är meriterande
- Kunskaper i säkerhetsinstallationer
- God kompetens inom minst ett av säkerhetsområdena inbrott, passage, brand eller CCTV
- B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är öppen, positiv och social och värdesätter, och bidrar till, ett trevligt arbetsklimat.

En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen.Vi värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande under tiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-08-31.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

- Håkan Brandt Avdelningschef säkerhet på 0104-578333


Välkommen med din ansökan!Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Ansök nu

Servicetekniker till Göteborg

Truckreparatör
Läs mer Jun 9
Linde Material Handling söker servicetekniker med placering på fast verkstad och fält i Göteborg. Gillar du kundkontakt och vill vara vårt ansikte utåt? Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Då kanske du är den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Som servicetekniker hos oss säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmåga att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Johan Magnusson på 070-818 50 15.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2022. Urval sker löpande.

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Göteborg, Jönköping, Helsingborg mfl platser i Sverige

Lastbilsmekaniker
Läs mer Apr 19
SRCE SERVICES AB söker för kunds räkning lastbilsmekaniker till Göteborg, Jönköping och Helsingborg. Våra kunder finns även i Luleå, Umeå, Mjölby, Stockholm, Malmö mfl ställen. Du kan ha jobbat med lastbilar, bussar, trailerreparatione, andra tunga fordon eller med personbilar. I första hand söker vi erfarenhet av lastbil och trailer. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och vill höra goda referenser från tidigare arbetsgivare.
Anställning direkt hos kund gäller och vi söker kontinuerligt efter mekaniker. Vi söker alltså flertalet.
Tipsa vänner och bekanta och den som vill ansöka skickar CV till info@srceservices.se
Välkomna!

Ansök nu

Mekaniker med svetskompetens

Lastbilsmekaniker
Läs mer Mar 26
Vi söker en självgående lastbilsmekaniker /påbyggare .
El och hydraulik kunskaper är meriterande .
Vi bygger våra egna bilar för verksamheten men tar även externa jobb.

Ansök nu

Service och Leveranstekniker till Hedin Bil, Göteborg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 8
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Vill du jobba med ett härligt och engagerat team? Då är det dig vi söker!
Vi expanderar och söker efter en service och leveranstekniker till vår anläggning i Göteborg. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer och tillbehörsmontering. Vi är ett härligt gäng som fokuserar på samarbete och gemenskap. Som fordonstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. Med ett brinnande engagemang samt god struktur kommer du fortsätta att växa och utvecklas tillsammans med oss.


Din Profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning. Kanske har du precis avslutat dina studier och känner dig redo för arbetslivet. Vi ser gärna att du tidigare har gjort lättare servicejobb och modern felsökning. Meriterande är det om du också har arbetat med påbyggnationer. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete eftersom vi satsar stora resurser på att vidareutbilda våra fordonstekniker. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper samt engagemang. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort.
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.


Om företaget
Hedin Bil-koncernen är dotterbolag till Hedin Group och bedriver handels- och verkstadsrörelse inom motorbranschen i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen saluför 33 bilmärken och finns idag representerade på 108 platser i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar.
Att jobba på Hedin Group är att vara del av en spännande tillväxtresa och som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är för oss en tillgång och tillsammans skapar dessa kompetenser starka och innovativa team. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget.
Hos oss kan du få bred yrkeskunskap och många erfarenheter, så att både du och Hedin Group kan fortsätta växa.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Maria Abrahamsson. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HYMER Center i Göteborg söker certifierade Mercedes-Benz mekaniker/tekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 1
HYMER Center i Göteborg söker certifierade Mercedes-Benz mekaniker/tekniker för husbilar, är det du?
Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.
Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?
HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantör av husbilar. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sex stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.
För rätt person finns stora möjligheter att avancera och förverkliga sina drömmar. Hos oss på Hymer Center har du chans att påverka din egna karriär. Här får du jobba i en omväxlande miljö och med varierande arbetsuppgifter.
Vi på HYMER lever och verkar tillsammans efter mottot att ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor – och företaget.


Om rollen
Som Mercedes-Benz mekaniker/tekniker hos oss kommer du främst att arbete med underhållsservice på husbilar (motor och chassi). Du kommer göra modern felsökning på diagnosverktyg, uppstartsarbete med fabriksnya husbilar från de ledande varumärken i branschen (Hymer, Bürstner och Carado. Montering av fabriksnya husbilar (hydrauliska stödben, luftfjädring et c). Hos HYMER kommer du ha ett varierande arbete med allt från årlig service till att montera extra utrustning såsom solpaneler, markiser, AC mm.
God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept. Ditt arbete handlar om att göra allt för att överträffa våra kunders förväntningar, och alltid vara beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd.
Personliga egenskaper, vem är du?
Din personlighet värderas också högt och för att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service, är tekniskt intresserad och att du har inställningen att alltid se lösningar. Du uttrycker dig bra på svenska i både tal och skrift. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning och reda samt har en nyfikenhet och vilja att lära dig mer. Du har dator- och systemvana samt B-körkort. Du är praktiskt lagd och ansvarstagande och trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare.
Krav
Du har tidigare arbetat med Mercedes. Du har en utbildning som Mercedes-Benz tekniker. Detta är av stor vikt för oss, då vi kommer bli auktoriserade för Mercedes service. Språkkunskaper i Engelska och/eller Tyska
Meriterande är om du har erfarenhet av trä/finsnickeri.
Vi utbildar dig
Att reparera en husbils bodel innebär främst arbete med trä, plast och aluminium. Det innebär också en hel del demontering och montering av träinredning. Men allt inom husbilars konstruktion kan vi, och det kommer vi utbilda dig på. Under 50 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig inom dina vanligaste arbetsuppgifter. Vi har stor möjlighet till detta på plats i Göteborg av dina kollegor, men även på fabrikerna där husbilarna tillverkas. Att vi finns på sex platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag.
Löpande rekryteringsprocess, hör av dig snarast!
?Låter detta intressant så tveka inte med att skicka in ditt CV redan idag. Vi har inga krav på långa CV:n eller personliga brev. Vi är mer intresserade av ett kortfattat mail om varför du skulle passa för tjänsten. Vi ser fram emot att få lära känna just dig!
Om företaget
HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 6 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group – världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en nu i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.

Ansök nu

Servicetekniker

Installationstekniker
Läs mer Mar 7
På Nexus gör vi det nya samhälle som växer fram i den digitala omvandlingens ständigt växande värld säkrare. Genom att ständigt utmana oss själva att gå längre och göra bättre utvecklar vi banbrytande teknik för våra kunder. Nexus Smart ID-lösningar och IoT-plattformar revolutionerar hur vi uppfattar betrodda och säkra identiteter. Vill du vara en del av vår resa????

Nexus, en del av franska IN Groupe, är en europeisk ledare inom identitetshantering. Vi säkrar samhället genom att möjliggöra betrodda identiteter för människor och saker. Med 250 anställda kan vi betraktas som ett mindre företag, men vi har privilegiet att skydda arbetskraft och IoT-lösningar för kunder i världsklass.??

Jonas Furne, Head of Support på Nexus, vill nu förstärka sitt team med en serviceinriktad och positiv servicetekniker.?Det här är en fast tjänst, där du kommer arbeta från ett av våra kontor i Malmö eller Göteborg. Så, om du trivs med att vara på språng och träffa kunder över hela Sverige kan detta vara rätt tillfälle för dig!

Vad kommer du göra på Nexus

Som servicetekniker utför du kundinstallationer, service och underhåll av kortskrivare. Du är ofta på resande fot och på plats ute hos kunderna. Parallellt med detta använder dina nyckelkompetenser och ditt tekniska kunnande för att ge snabb och användarvänlig kundsupport via telefon, e-post eller via TeamViewer.

Du är en viktig del av ett litet team av engagerade servicetekniker som för närvarande ansvarar för service och installation i södra och mellersta Sverige.

I din roll kommer du även att:- Planera för underhållsaktiviteter
- Reparera hårdvara, till exempel kortskrivare
- Utbilda och introducera kunder till Nexus produkter, både hårdvara och mjukvara
- Merförsäljning av nya maskiner/förbrukningsvaror/kort etc. till befintliga kunder
- Koppla produkter till vår kundportal och ge support för olika programvaror


Om dig

Du har avslutat gymnasiet och har någon eller några års tidigare erfarenhet av praktisk teknisk support och underhåll hos kund. För att trivas i den här rollen bör du även ha goda IT-kunskaper och ett brett kunnande och intresse för teknik. Om du dessutom har tidigare erfarenhet av att arbeta med plastkortskrivare och/eller har arbetat på ett säkerhetsföretag är detta ett stort plus.

Som person är du serviceinriktad, har god social kompetens och tycker om att bygga starka relationer. Du är van att arbeta i en dynamisk och snabbrörlig miljö, är en problemlösare och villig att ta dig an nya utmaningar - stora som små! Eftersom en stor del av din tid kommer att spenderas ute hos kunderna är det viktigt att du gillar att vara på resande fot och att du kan arbeta självständigt.

Eftersom vi är ett globalt företag vill vi att du behärskar både svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för den här rollen.

Livet på Nexus

På Nexus gör vi saker tillsammans som ett team - samarbete är nyckeln. Vi förutsätter aldrig något och gör vårt bästa för att vara öppna, lyssna och förstå. Vi värdesätter initiativ för att leverera och ta ansvar. "Own it!" är en av våra principer och vi strävar alltid efter ständiga förbättringar. Vi hjälps åt att bygga upp nya färdigheter och best praxis genom mångfald av bakgrunder och åsikter - samtidigt som vi har mycket roligt under tiden.

Ansök nu

Drifttekniker till Renovas avfallskraftvärmeverk

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Jun 17
Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och totalt är vi ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!
För mer information besök: www.renova.se
http://www.renova.se/

ARBETSUPPGIFTER
Affärsområde Återvinning inom Renovakoncernen är genom fokus på ökad återvinning en viktig aktör för ett hållbart samhälle. Till avfallskraftvärmeverket söker vi en drifttekniker som vill arbeta för att driften sköts på ett effektivt, säkert och miljöriktigt sätt.

Enheten för energiåtervinning är placerad vid avfallskraftvärmeverket i Sävenäs och ingår i affärsområde Återvinning. Som drifttekniker ingår man i ett skiftlag bestående av en gruppchef/skiftingenjör och fyra drifttekniker. Du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom branschen energiåtervinning från avfall samtidigt som det sker en ständig utveckling kopplat till effektivare energiproduktion och allt högre miljökrav. Renova strävar efter att vara en hållbar, öppen och trygg arbetsplats med ett modernt medarbetarskap och ledarskap där verksamheten präglas av tillit.

Arbetet består av både kontrollrumstjänst som yttre rondering och avhjälpande arbete vid fel i anläggningen. Arbetsuppgifterna omfattar även löpande kontroll, skötsel och drift av avfallskraftvärmeverket inklusive el- och fjärrvärmeproduktion, rökgasrening och vattenrening. I rollen ingår också avlösning av kranförare i krankabin. Arbetet bedrivs i kontinuerligt femskift (12-timmars skift)

Tillsammans med kollegorna på anläggningen kommer du att arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av god kamratskap och stora möjligheter till variation samt utveckling i arbetet. Anläggningen utökas med en zinkåtervinningsanläggning och utveckling av rökgasreningen som stärker vårt arbete gällande miljö och återvinning.

Vi strävar efter att arbete i ett leanbaserat arbetssätt, som vi kallar delaktigt förbättringsarbete. Detta arbetssätt är ett lärande för alla och medarbetares expertkunskaper i sitt jobb tas till vara på ett strukturerat vis. Arbetslaget arbetar tillsammans med att sätta mål, förnya och förbättra det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER
Driftingenjörsexamen, driftmaskinist- eller driftteknikerutbildning med inriktning kraft/värme eller annan teknisk utbildning som bedöms som likvärdig.

Erfarenhet av arbete från process- värme- eller kraftvärmeverk är meriterande.

Vi vill att du har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt med ett nära samarbete med dina kollegor. Därför vill vi att du är prestigelös, lyhörd och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en positiv framtoning, är trygg i dig själv och kan både fatta och förmedla beslut. Vidare är du ansvarstagande, problemlösningsorienterad och har intresse för ny teknik. Du har intresse av att arbeta med kvalitets- och utvecklingsfrågor, och bidrar gärna med både dina idéer och analyser i arbetet med ständiga förbättringar. Du kan kommunicera självständigt på svenska i både tal och skrift. Självklart har du intresse för miljöfrågor!

ÖVRIGT
På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Göteborg Högsbo

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 3
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare på vår fina anläggning i Högsbo Göteborg

Din profil

Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt - Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Mats Edwardsson, 031-376 64 80.

Koncernen Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 20
Underhållstekniker
Torekov
Nolato Polymer söker en erfaren underhållstekniker som kommer att arbeta med maskintekniskt underhåll, service och reparationer i deras produktionsanläggning i Torekov och Ängelholm.
Som underhållstekniker / reparatör hos Nolato Polymer kommer du ansvara för att reparera och underhålla formsprutningsmaskiner samt kringutrustning. Du kommer att vara en viktig länk i den dagliga verksamheten samt arbeta med utveckling och förbättring av maskinparkens driftsäkerhet. Rollen innebär löpande kontakt med produktionsledningen och produktionspersonal. Du kommer att rapportera till Nolato Polymers tekniska chef.


"Jag har arbetat på Nolato Polymer i 1 år. Jag jobbar mycket med problemlösning och tiden går väldigt snabbt då det är varierande och spännande arbetsuppgifter. Man får använda hjärnan mycket och tänka kreativt, vilket gör arbetet stimulerande.
I teamet är vi ett trevligt gäng med bra sammanhållning. Vi hittar även på aktiviteter utanför arbetstid."
- Oskar Stenberg, ställare

"Jag kände till Nolato Polymer sedan tidigare då det är grundat på Bjärehalvön och visste redan då att det är ett bra företag. Vår ambition är att bli en av Sveriges främsta formsprutare och vara kundens första val som samarbetspartner.
Som anställd får man mycket eget ansvar och arbetsuppgifterna varierar en hel del. Det är en platt organisation där alla har chans att påverka. Om det är någon som har ambitioner att vidareutvecklas så satsar vi gärna på det. Vi är ett bolag som har anställda som är väldigt drivna och ansvarstagande och vi ligger tekniskt sett långt fram i vår maskinpark."
- Thomas Lindberg, fastighets- och teknikchef

Dina kvalifikationer
Teknisk gymnasieutbildning
Flerårig erfarenhet av att arbeta med maskinteknisk service och underhåll
Meriterande med kompetens inom hydraulik, pneumatik och plc / automation
Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska

Placeringsort: Torekov men det kan förekomma arbete vid vår enhet i Ängelholm.
Tjänsten är 100 % och dagtid.
Din Profil
För att lyckas i rollen har du arbetat i flera år med maskinteknisk service, reparation och underhåll.
Som person är du ordningsam, självgående och initiativtagande. Du har även en genuin ansvarskänsla för service och har god kommunikationsförmåga.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav, det är även meriterande om du besitter kunskaper inom hydraulik, pneumatik och automation.

Vi erbjuder
Nolato Polymer erbjuder en förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter.
Du kommer även få möjlighet att arbete i en verksamhet som tagit stora tekniska kliv och består av många högteknologiska och automatiserade processer. Som Underhållstekniker på Nolato Polymer bidrar du med ditt yrkeskunnande för att fortsatt driva den utvecklingen framåt.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om Nolato Polymer
I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna och Kinnarps är exempel på stora kunder. Vi är cirka 110 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka och individuella entreprenörsbolag. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.
Läs mer om Nolato Polymer på, www.nolato.com

Ansök nu

Tekniker inom luftfart till Landvetter flygplats

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 27
Nytt
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Landvetter flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.
Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team om 10 Serviceingenjörer på Landvetter flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1

Ansök nu

Säkerhetstekniker

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 20
Söker du en stimulerande och självständig roll som säkerhetstekniker i ett välmående familjärt företag? Där du dessutom kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesmässiga roll och arbeta i ett team som andas ”laget framför jaget”. Är du en naturlig problemlösare med god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara Frölunda El & Tele AB nya stjärnspelare. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med service, installation och utökningar av passagesystem, framförallt RCO och Aptus, inbrottslarm samt brandlarm.

·         Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·         Kunderna finns i Göteborg.

·         Rollen är varierande mellan projekt och service.

Du erbjuds:

·      Ett öppet arbetsklimat med stark laganda, där de är en stöttande företagskultur.

·      Stora utvecklingsmöjligheter internt.

·      Bred kunskap inom säkerhet på företaget.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera trådbundna larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Är du certifierad i RCO M5 Mega är det stort plus men inget krav. 

·      Innehar B-körkort.

Personliga egenskaper:

·      Besitter god socialkompetens då du är företagets ansikte utåt.

·     Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter    

·   Har en hög yrkesstolthet

Om företaget:

Frölunda El & Tele AB är ett stabilt familjeföretag startat 1988 som idag drivs av far och son. Vi är ett säkerhetsföretag som erbjuder skräddarsydda systemlösningar och säkerhetstjänster så som Inbrott- och brandlarm, Passersystem och Tillträdeskontroll mot offentlig sektor. Idag är vi 12 anställda och i en expansiv tillväxtfas. Företaget är beläget i nya lokaler i Alelyckan, Göteborg.Vi har ett genomarbetat miljötänk där vi strävar efter nollutsläpp vid persontransporter, vi sorterar och återvinner vårt avfall och arbetar ständigt med att förbättra vårt miljöarbete. Företaget har ett öppet klimat där vi värdesätter allas lika värde.

I denna rekrytering samarbetar Frölunda El & Tele AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Ansök nu

Servicetekniker till Knorr-Bremse i Göteborg

Servicetekniker, tåg
Läs mer Jun 14
Knorr-Bremse är den globala marknadsledaren för bromssystem och en ledande leverantör av andra säkerhetskritiska tåg- och kommersiella fordonssystem. Knorr-Bremses produkter bidrar på ett avgörande sätt till ökad säkerhet och energieffektivitet både på järnvägsspår och vägar runt om i världen. I 115 år har företaget varit branschinnovatör och drivit innovation inom mobilitet och transportteknik med integrerade systemlösningar. Med dagens utveckling inom transport och en ökad efterfrågan att kunna förflytta sig öppnas ständigt nya möjligheter för Knorr-Bremse.
Knorr-Bremse är ett av Tysklands mest framgångsrika industriföretag och verksam inom de viktigaste globala megatrenderna: urbanisering, hållbarhet, digitalisering och mobilitet. Knorr-Bremse har fler än 30 000 anställda på över 100 platser i fler än 30 länder runt om i världen,
2021 uppnådde Knorr- Bremse en försäljning på 6.7 miljarder EURO och vi fortsätter att varje dag jobba hårt och hängivet med stor expertkunskap för att upprätthålla vår position som en av de mest framgångsrika industriföretagen i Tyskland.


Nu söker vi servicetekniker till Knorr- Bremse i Göteborg
Försäljning av nya spårvagnar i Sverige ökar och det behövs nu fler servicetekniker på plats i Göteborg för felsökning, driftsättning och garantihantering för den ökande fordonsflottan.
Arbetsuppgifterna innebär bl.a. mottagning av nya vagnar, driftsättning, felsökning och diagnosticering samt nollställning och kvalitetsförbättringar.
I denna tjänst arbetar du skift i lag efter ett roterande arbetsschema.
Arbetet utgår från Vagnhallen Slottsskogen i centrala Göteborg.


Din profil
Teknisk gymnasieutbildning, gärna inriktning mot el
Elingenjörsutbildning eller liknande är meriterande
Några års arbete inom elektronik
Svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort är önskvärt
Erfarenhet av felsökning och diagnosticering med servicemjukvara är meriterande

Kanske arbetar du idag som tekniker med inriktning mot rälsfordon, flyg, automation eller fordonsdiagnostik.
Vi ser gärna att du har ett starkt tekniskt intresse, att du är en lagspelare då du kommer ingå i ett drivet och utvecklande team samt att du även är lyhörd då det är viktigt att kunna ta till sig säkerhetsinstruktioner.
Utbildning för fordonsspecifika system ges på site av Knorr-Bremse.
Tjänsten innebär krav på godkänd hälsokontroll enligt Transportstyrelsens föreskrifter och detta ordnas av Knorr-Bremse.


Vi erbjuder
En dynamisk och varierande arbetsmiljö med mycket teamkänsla
Utvecklande arbetsuppgifter på olika tekniska system som ger en bred erfarenhet
En tjänst inom en framtidsbransch med stor efterfrågan på teknisk kompetens
Möjlighet att utvecklas och på sikt jobba i projekt i princip över hela världen
Arbetsuppgifter som naturligt ändras över tid beroende på leveransprojektets olika faser
Långvarigt projekt- 100 fordon ska levereras som det även ska utföras garantiåtgärder på och detta kommer pågå i flera år framöver
Fokus på säkerhet och kvalitet
Utbildningar, bl.a. truck, travers, HLR men även mot fordonet och dess system
Kollektivansluten arbetsgivareAnsökan
Vi samarbetar med PXpress i denna rekrytering. För frågor kontakta rekryteringskonsult Sandra Syrén Eriksson sandra@pxpress.se 0706780333.
Vi arbetar med kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart du kan.

Ansök nu

elektriker till eltel i göteborg

Installationselektriker
Läs mer Jun 21
Arbetsbeskrivning
Är du en certifierad elektriker som vill bli en del av ett arbetslag med god och trevlig stämning? Då kan tjänsten som elektriker på Eltel vara något för dig! 


Det är ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om Göteborg över en lång period. Din roll som elektriker kommer bland annat att innebära byte och installation av elmätare hos kommersiella fastigheter och industrier. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor och en bra grundlön med goda möjligheter till bonus. Du kommer även få en gedigen utbildning och erhålla Kat 2 certifikat. 

Ansvarsområden


Som elektriker inom Eltels affärsområde Smart Grid kommer du att arbeta i ett internationellt team med tekniska installationer/byten av elmätare med fokus på hög kvalité och säkerhet. 
Du jobbar självständigt men ingår i ett team där ni tillsammans med ledande montören stöttar varandra till framgång. 
Du är en del i ett projekt som flyttar sig stegvis till olika platser inom Göteborg vilket betyder att din arbetsplats varierar i takt med projektets gång. 


Kvalifikationer
För att lyckas som elektriker hos Eltel har du: 
Minst gymnasial utbildning inom el
Tidigare erfarenhet av arbete som elektriker 
ECY-Certifikat och/eller minst B-behörighet
Goda kunskaper i att arbeta med PDA och datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
B-körkort
Vara tillgänglig för resor i arbetet vid tillfälle


Det är meriterande om du har: 
Lokal kännedom om Göteborgs kommun
Erfarenhet från arbete med högspänning
Erfarenhet från Kategori 2-mätare
Erfarenhet av att arbeta i elprojekt
Erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade installationer

Du är en noggrann och ansvarsfull person som värderar säkerhetsrutiner högt. 

Ansökan
Vi söker flertalet elektriker till detta projekt vilket innebär att urval,  intervjuer och anställning hos Eltel kommer att ske löpande under hösten. 


För information: För det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, malin.pettersson@randstad.se ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranet industrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

https://youtu.be/mfsoEdYC1Uk

Ansök nu

Timanställning för dig som är ung och bor i Hammarkullen

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 30 år och som bor i Hammarkullen för en timanställning i något av våra bostadsområden på distrikt Öster.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Hammarkullen och övriga bostadsområden i vårt distrikt Öster. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områden kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu 20 timanställda som kommer arbeta i något av våra bostadsområden i distrikt Öster, dvs Hammarkullen, Rannebergen, Kortedala, Torpa eller Robertshöjd. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är dagtid under hela oktober (med start 3 oktober).

KVALIFIKATIONER
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 30 år och bor i Hammarkullen. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Intervjuer kommer äga rum den 24/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Rebecca Lindqvist, utvecklingsledare Hammarkullen på telefon 031-731 52 72.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansök nu

Extraarbete på Got Event AB, 2021/2022

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 27
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet -?Gothenburg Horse Show?som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

ARBETSUPPGIFTER
Du kan välja bland följande uppdrag via enkäten:

Biljettförsäljning:
Försäljning och information av biljetter på våra arenor. Arbete på kvällar och helger.
Kvalifikationer och krav : Gärna erfarenhet av kassa/försäljning, Har en hög social kompetens och teamkänsla. Är serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Språkkunskaper är meriterande.

Arenavärd/Värdinna:
Som evenemangspersonal visar du våra gäster tillrätta, skannar biljetter, svarar på frågor och löser problem som kan uppstå under evenemanget.
Kval. och krav: För att jobba som värd eller värdinna vid våra evenemang krävs att du har vana av att möta folk och att du är lösningsorienterad.
Eftersom de flesta evenemang bedrivs på kvällar och helger är det viktigt att du kan jobba då.

Arenaarbetare/Ombyggnadsarbetare:
Utförande av gräs och is skötsel på våra arenor, ombyggnadsarbete.
Kval. och krav: God fysik och praktiskt kunnande. Körkort och truckkort är meriterande. Vi arbetar på dag/kväll, helg och nattarbete.

Restaurangen Scandinavium:
Du arbetar som hovmästare, serveringspersonal, barpersonal samt "runners"
Erfarenhet och kunskap från restaurangbranschen krävs.

Valhallabadet:
Alla som jobbar här ska kunna utföra DHLR, Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/
Vi arbetar skift på dag/kväll och helger.
Badmästare: Jobbar i simhallarna, varmbadet och på dam/herr avd. Kval. och krav.
Livräddarutbildning steg 1 + Specialkrav i livräddning, bevakning, service, städning och friskvårdsaktivitet. Utbildning inom siminstruktion eller vattenfys önskvärt. God fysik.
Reception/Kassa: Försäljning av bad och evenemangsbiljetter. Kval. och krav. Gärna erfarenhet av kassa/försäljning och i BRP. Har en hög social kompetens och teamkänsla. Är serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Språkkunskaper är meriterande.
Lokalvårdare/Vaktmästare: Lokalvårdare städar och har ansvar över alla torra utrymmen.

Evenemangsstäd:
Utförande av städning såväl inom- som utomhus och evenemangsarbete mm. Vi arbetar på dag/kväll ,helg och även natt. Kval. och krav: Erfarenhet av städ krävs. B-körkort är meriterande. Svenska i tal.

Fastighetstekninker:
Fastighetstekniker med erfarenhet av felsökning och reparationer av fastighetsinstallationer såsom ventilation, värme, rör mm.

IT-tekniker:
IT-tekniker med erfarenhet av felsökning. Arbeta med operativa IT-och telefonifrågor.

KVALIFIKATIONER
Våra ledord är vägledande för oss att finna rätt medarbetare. Ledorden hjälper oss i hur vi ska förhålla oss till varandra och till våra kunder för att fatta kloka beslut. Både på kort och på lång sikt.
GLÄDJE - OMTANKE - TILLSAMMANS - KREATIVITET
Got Event följer Göteborgs stads Medarbetar- och arbetsmiljöpolicy där staden understryker sin roll som inkluderande och ickediskriminerande arbetsgivare samt att vårt uppdrag är att åstadkomma likvärdig service och likvärdiga tjänster.
Vi är mycket måna om att attrahera människor med rätt kompetens och ser jämställdhet och mångfald som en viktig framgångsfaktor.
Vi förbehåller oss rätten att begära ett utdrag ur belastningsregistret.
Erfarenhet krävs.

Ansök nu

Extrajobb för dig som är ung och bor i Frölunda/Tynnered

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 25 år och som bor i Frölunda/Tynnered som vill jobba extra i sitt bostadsområde.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Frölunda/Tynnered. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områden kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu fyra timanställda som kommer arbeta i våra bostadsområden i Västra Järnbrott samt Topas- och Briljantgatan. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är vid några tillfällen under oktober månad.

KVALIFIKATIONER
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 25 år och bor i Frölunda/Tynnered. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Intervjuer kommer äga rum den 24/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Camilla Tjernberg, utvecklingschef Frölunda/Tynnered på telefon 031-731 57 39 eller Mattias Bjurling, förvaltare Tynnered på telefon 031-731 57 23.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansök nu

Timanställning för dig som är ung och bor i Biskopsgården/Länsmansgården

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 30 år och som bor i Biskopsgården eller Länsmansgården som vill jobba extra i något av våra bostadsområden på Hisingen.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Biskopsgården, Länsmansgården och våra övriga bostadsområden på Hisingen. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områdena kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu 15 timanställda som kommer arbeta i några av våra bostadsområden på distrikt Hisingen (Norra Biskopsgården, Södra Biskopsgården, Länsmansgården, Kyrkbyn och Amhult). Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är dagtid under hela oktober (med start 3 oktober).

KVALIFIKATIONER
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 30 år och bor i Biskopsgården eller Länsmansgården. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Intervjuer kommer äga rum den 23/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Anni-Frid Frisk, utvecklingsledare Biskopsgården/Länsmansgården på telefon 031-731 54 64.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansök nu

Elektriker till Sekraft storkund i Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 23
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning och söker efter en arbetsplats med teamkänsla? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer samt är bra på kommunikation och kundkontakt? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning:

Som en del av storkundsteamet på Sekraft så ansvarar du för att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Tillsammans med ditt team och projektledare så ser ni till att installationen blir gjord med högsta kvalitét. Du tar ansvar över att tidsplaner hålls och att eventuella problem hanteras och åtgärdas. Arbetet sker nästan alltid i team av 2 medarbetare men det kan även förekomma självständigt arbete vid mindre projekt. Här kommer du främst att arbeta med storkunds installationer. Vilket innefattar bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.

Vi arbetar i ett nära samarbete med Sesol koncernen där Sekraft tillhör, vilket innebär att du även kommer att få möjlighet att arbeta med solcellsinstallationer

Som en del i teamet av elektriker är du företagets ansikte utåt. Du agerar som en serviceelektriker med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos kund. Din arbetsdag är varierande och består bland annat av:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- Omkoppling för IMD installation.
- Installation samt driftsättning av laddstationer, lastbalanseringar och IMD-mätning.
- Nära samarbete med en projektledare
- Storkunds installationer (bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag)


Vem är du :
Vi lägger stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Krav

- Vi ser helst att du arbetat med större projekt förut.
T.ex. arbetat med grövre kablar, större ställverk osv.
- Är van att arbeta noga med egenkontroller och dokumentation av arbeten.
- Lösningsorienterad
- Minst 2års erfarenhet som serviceelektriker/installationselektriker
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sekraft och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem


Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Göteborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isabell.karlsson@sesol.se

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 500 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Södertälje, Göteborg, Örebro, Norrköping, Uppsala och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en villa till stora offentliga parkeringsplatser. All vår personal är behörig och anställda direkt hos oss vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu