Installation, drift, underhåll jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 20
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vår snabba utveckling är ett resultat av investeringar såväl som kunniga och engagerade medarbetare som tillsammans skapar resultat. Vi anser det roligt att arbeta med fastigheter, att alltid vara i farten och dessutom leverera hög service! Tycker du som oss? Till Göteborg söker vi nu en fastighetsskötare som vill hjälpa oss ta hand om våra fina fastigheter!

Vad kan vi erbjuda dig?
Arbetet som fastighetsskötare är självständigt och i nära samarbete med förvaltare, uthyrare och flera andra kollegor så skapar vi de absolut bästa förutsättningarna för våra hyresgäster. Du ansvarar för att planera och lägga upp ditt arbete samt för att hålla kontakt med hyresgäster och entreprenörer.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta underhåll och förebyggande arbete i och runt våra fastigheter i form av ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund.

Vad kan du erbjuda oss?
För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba med människor och att du sätter ett värde i hög service. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter det som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten så tveka inte med att kontakta rekryterande chef Johan Svedberg via johan.svedberg@balder.se.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Ansök nu

Däckmontör

Diversearbetare
Läs mer Sep 19
Vi söker däckmontörer till Göteborgsregionen.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av skifte av däck, montering, balansering samt scanning av mönsterdjup. Vi ser gärna att du har erfarenhet av däckbyte eller erfarenhet inom bilmekanik samt har minst B körkort. Viss kundkontakt ingår så det är viktigt att din servicenivå är hög. Vidare är det viktigt att du kan arbeta i ett snabbt tempo och att du ser laganda som en självklarhet. Arbetet är stundtals ganska tungt så det är en fördel om du är stark. Arbetet är säsongsbetonat men som bemanningsföretag kommer det finnas stora chanser för fortsatt arbetet i vår övriga verksamhet inom industri och logistik om du visar att du vill och kan.

Du som söker:

- Är ansvarsfull och ordningsam
- Är punktlig och noggrann
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Ger hög närvara på arbetet

Ansök nu

Bilmekaniker-Deltid

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 15
Vi söker en mekaniker som kan arbeta med små fix på våra transportbilar, främst vanliga skåpbilar men även lätta lastbilar.

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade, det kan exempelvis handla om att byta bromsbelägg, olja, lampor och annat små fix.

Arbetstiderna är främst på morgon och förmiddagarna.

Vi söker dig som är flexibel och älskar variation!

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan börja omgående.

Ansök nu

Bilmekaniker-Deltid

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 14
Vi söker en mekaniker som kan arbeta med små fix på våra transportbilar, främst vanliga skåpbilar men även lätta lastbilar.

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade, det kan exempelvis handla om att byta bromsbelägg, olja, lampor och annat små fix.

Arbetstiderna är främst på morgon och förmiddagarna.

Vi söker dig som är flexibel och älskar variation!

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan börja omgående.

Ansök nu

Serviceselektriker till El & Ljusdesign i Stockholm

Serviceelektriker, installation
Läs mer Sep 13
Serviceselektriker till El & Ljusdesign

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation som är aktiva i Stockholmsområdet. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.
Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö. Vi är även vinnare av Svenska Ljuspriset interiör 2022 för vårt arbete med Kungliga vetenskapsakademien.

Om tjänsten

Är du en duktig serviceelektriker som värdesätter god gemenskap på en arbetsplats och som känner dig sugen på att testa vingarna i Stockholm? Vill du arbeta hos ett företag där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter, där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga? Då ska du läsa vidare.

El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

Till sitt team i Stockholm söker de nu ytterligare lagspelare som vill vara med på resan framåt. Som anställd erbjuds du en trygg arbetsplats med god stämning samt ordning och reda i arbetet. El & ljusdesign kan även erbjuda assistans med att hitta korttidsboende i Stockholm.

Som serviceelektriker på El & Ljusdesign blir du en del av ett team bestående av ett 30-tal kollegor. Företagets arbetsområden är bland annat inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Här utför de service, felsökning och kontroller under parollen ”Proffsigt, snabbt och lösningsorienterat”. Deras kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag och projektledningsföretag.

Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns.

Företaget sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av kunderna är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos El & ljusdesign tror vi att du har minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service.
Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

Krav

- 4 års erfarenhet som elektriker.
- B-körkort.
- Bakgrundskontroll genomförs före anställning.


El & ljusdesign behöver bli fler och söker därför en likasinnad person som vill fortsätta utvecklas tillsammans med dem som företag. Har du erfarenhet av styrsystem är det givetvis meriterande.

Vad erbjuder El & ljusdesign?

Som arbetsgivare erbjuder El & ljusdesign främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder de bla:

- Hjälp med att hitta uppstartsboende i Stockholm.
- Lön enligt överenskommelse.
- Kollektivanslutna.
- Friskvårdsbidrag.
- Privat sjukvårdsförsäkring (EuroAccident)
- Vill du läsa mer om El och Ljusdesign? Här hittar du mer information: El & Ljusdesign (elljusdesign.se (https://elljusdesign.se/))


Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Installationselektriker till El & Ljusdesign

Installationselektriker
Läs mer Sep 13
Installationselektriker till El & Ljusdesign

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.

Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö. Vi är även vinnare av Svenska Ljuspriset interiör 2022 för vårt arbete med Kungliga vetenskapsakademien.

Om tjänsten

Är du en duktig installationselektriker som värdesätter god gemenskap med familjär stämning på din arbetsplats och som känner dig sugen på att testa vingarna i Stockholm? Vill du arbeta hos ett företag där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter, där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga? Då ska du läsa vidare.

El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

Till sitt team i Stockholm söker de nu ytterligare lagspelare som vill vara med på resan framåt. Som anställd erbjuds du en trygg arbetsplats med god stämning samt ordning och reda i arbetet. El & ljusdesign kan även erbjuda assistans med att hitta korttidsboende i Stockholm.

Som installationselektriker på El & Ljusdesign blir du en del av team bestående av ett 30-tal kollegor. Företagets områden är bla inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Deras kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag, butiker och köpcenter.

Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns.

Företaget sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av kunderna är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som installationselektriker hos El & ljusdesign ser vi att du som söker är utbildad och certifierad elektriker med ett par års erfarenhet som installationselektriker, där du haft en variation i dina arbetsuppgifter.

Har du erfarenhet att hålla i egna projekt är detta en merit. Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

Krav

- 4 års yrkeserfarenhet som elektriker
- B-körkort är meriterande
- Bakgrundskontroll genomförs före anställning


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder vi bland annat:

- Hjälp med att hitta boende i centrala Stockholm
- Lön enl överenskommelse
- Kollektivanslutna
- Friskvårdsbidrag
- Privat sjukvårdsförsäkring (EuroAccident)
- Vill du läsa mer om El och Ljusdesign? Här hittar du mer information: El & Ljusdesign (elljusdesign.se)
- Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 2
Balder växer och därför behöver vi ytterligare en drifttekniker till södra Göteborg. Vi utvecklar driftorganisationen och i dagsläget är detta en bred tjänst. Om du är extra intresserad av att arbeta med exempelvis ventilation, värme eller energiprojekt kommer det finnas möjlighet att specialisera sig i framtiden.

Eftersom vi äger fastigheterna slipper du jaga timmar och tänka på fakturering, i stället kan du fokusera på driften och att fastigheterna är i toppskick.
Vi har högt satta mål om energibesparing och kommer fokusera mycket på det framöver, så du kommer tillsammans med dina kollegor ta fram och räkna på åtgärder som hjälper oss nå vår målbild. Du kommer också utföra förebyggande och felavhjälpande underhåll på de tekniska installationerna och optimera driften av värme, kyla, ventilation etc.

Vi tror att du har god förståelse och kunskap inom teknisk fastighetsdrift och eftersom vi har både kommersiella lokaler och bostäder är det en klar fördel om du har kunskap om båda. Du behöver också ha förmåga att prioritera ärenden och kommunicera på ett bra sätt med både hyresgäster, entreprenörer och kollegor.
Att du kan styr- och reglerteknik är meriterande, att du har B-körkort är ett krav. Är du anläggningsskötare är det ett klart plus. Språkkunskaper utöver svenska är också meriterande.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du kan styra över din egen arbetsdag, har flextid, får ta hem bilen och har varierande arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom yrkesrollen och ta stort ansvar för dina fastigheter.

Intresserad? Perfekt! Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga CV och svara på våra urvalsfrågor. Vi bryr oss inte om vem du är eller hur du ser ut, vi vill bara ha rätt person på rätt plats. Därför använder vi oss av rekryteringstester som skickas automatiskt när du skickar in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se (http://www.balder.se/) får du gärna höra av dig till driftansvarig Jonathan på 031-839 456 eller jonathan.thebrinolsson@balder.se (https://app.teamtailor.com/companies/c0qrl1NgDPg/jobs/2028019/edit/ jonathan.thebrinolsson@balder.se)

Ansök nu

Fastighetstekniker

Kontorsvaktmästare
Läs mer Aug 24
Nu söker vi efter ytterligare en kollega inom fastighetsservice till vår uppdragsgivare, där du kommer att ingå samt vara stationerad centralt inne i Göteborg tillsammans med övriga arbetslaget om 4 personer inom fastighet/drift/underhåll. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både serviceärenden och den inre skötseln i vår kunds olika fastigheter.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:
- Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsknutna tjänster
- Löpande administration samt dokumentation
- Ronderingar
- Kontakt med fastighetsägare
- Kontakt samt mötesbokningar med underentreprenörer

Till denna tjänst så söker vi efter dig som är intresserad utav ett längre uppdrag/arbete inom fastighetsbranschen, då tjänsten är tänkt att gå över till en fast tjänst ute hos vår uppdragsgivare efter 6 månader.

Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 07:00-16:00.

Din profil

Vi söker dig som har följande erfarenhet och kompetens:

- God förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt.
- Fastighetsteknisk utbildning eller annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Vana av att utföra enklare reparationer/felanmälningar där kunskaper inom EL och VVS är meriterande.
- Datorvana

Det är ett krav att du behärskar det svenska språket flytande samt innehar B-körkort.

Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Stor del av tiden arbetar du i områden där du möter kunder varför din sociala kompetens är viktig.Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är tänkt att gå över till en fast anställning ute hos kunden efter 6 månader.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 23
Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Om tjänsten som Fastighetsskötare

Du utför allmän tillsyn och skötsel av våra lokaler och utrustning både invändigt och utvändigt. Du arbetar proaktivt med innemiljön och ansvarar för drift och funktion av el, VVS och ventilation. Varumottagning och kontakt med våra leverantörer ligger även det bland dina sysslor. Du kan förvänta dig en spännande och fartfylld miljö i en bransch som ständigt utvecklas.

Om dig

Med en positiv attityd håller du i verktygen med van hand, redo att få hjälpa till. Du kanske tidigare har arbetat inom bygg och tillverkning men söker efter en mer kreativ miljö. Du är självgående, strukturerad och gillar högt tempo. Ordning och reda är något du brinner för och att fixa saker har alltid varit din grej.

Låter detta som just dig? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader med start omgående. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Bilmekaniker-Deltid

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 22
Vi söker en mekaniker som kan arbeta med små fix på våra transportbilar, främst vanliga skåpbilar men även lätta lastbilar.

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade, det kan exempelvis handla om att byta bromsbelägg, olja, lampor och annat små fix.

Arbetstiderna är främst på morgon och förmiddagarna.

Vi söker dig som är flexibel och älskar variation!

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan börja omgående.

Ansök nu

Bilmekaniker-Deltid

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 15
Vi söker en mekaniker som kan arbeta med små fix på våra transportbilar, främst vanliga skåpbilar men även lätta lastbilar.

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade, det kan exempelvis handla om att byta bromsbelägg, olja, lampor och annat små fix.

Arbetstiderna är främst på morgon och förmiddagarna.

Vi söker dig som är flexibel och älskar variation!

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan börja omgående.

Ansök nu

Billackerare till Werksta Göteborg Tagene

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 12
Vi söker en erfaren och serviceinriktad billackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov.

Du kommer att arbeta med:

Ett team av flera duktiga billackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös då vi jobbar under högt tempo. Du ska kunna utföra samtliga steg i lackprocessen såsom maskering, slipning, grundning och målning i lackbox.

Din profil:

- Utbildad billackerare med dokumenterad erfarenhet från skadebranschen
- Utbildad plastreparatör med erfarenhet av samtliga moment i processen
- Kvalitetsmedveten och effektiv
- Det är viktigt att du tycker om att utvecklas då våra modellprogram ständigt utvecklas.
- B-körkort


Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Läs mer om vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta Platschef Tomas Guven, 031-376 58 74.

Om koncernen Werksta

Werksta Göteborg Tagene en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Parking Patrol in Gothenburg

Diversearbetare
Läs mer Aug 3
On behalf of our client, Just Arrived are looking for people to act extra as a parking control for electric scooters in Gothenburg.

As a parking control, you create a more pleasant environment by moving incorrectly parked electric scooters. The work can also involve contact with the public and assisting with parking instructions. Right now they are looking for people to work as extra and be able to work when needed.

Who are we looking for?

We believe you are responsible, meticulous, and have a consistent mindset. You enjoy working outdoors regardless of the weather. Furthermore, we are happy to see that you who are applying are comfortable with heavy lifting. You are an active person and thrive in physical roles.

- The position requires good English, speaking, and writing

Start: ASAP

Location: Gothenburg

Salary: According to the Swedish collective agreement

Please send us your application as soon as possible as we are reviewing candidates continuously. We're looking forward to your application!

Ansök nu

Bredablick söker fastighetsskötare till Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 1
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Din viktigaste arbetsuppgift är att se till att detaljer såsom dörrar och lampor fungerar och att det inte finns skräp eller dylikt, i eller runt kundernas byggnader.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition
- Sopning och skräpplockning
- Översyn av installationer
- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
- Kontinuerlig kontakt med våra kunder


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Det är ett krav att du har minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel
- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Innehar B-körkort


Som person är du

- Självständig
- Serviceinriktad
- Resultatmedveten
- Strukturerad


Övrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Omgående


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Elektriker sökes

Installationselektriker
Läs mer Sep 1
Nihlén Elmontage är ett familjeföretag som bildades 1980 och har i dagsläget 17 anställda.
Vi söker en elektriker, allt från lärling till fullbetald, till vår gatubelysning-avdelning.
Vi ansvarar för gatubelysningen i sydvästra Göteborg åt Trafikkontoret.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat drift och underhåll av befintlig belysningsanläggning, men också nyinstallation i Göteborg med omnejd.
Krav:
B-körkort. Svenska obehindrat i tal och skrift.

Ansök nu

Vitvaror reparatör (elektriker)

Serviceelektriker, installation
Läs mer Sep 23
Nu söker vi en vitvaror reparatör med erfarenhet av elarbeten, elektriker.


Om tjänsten
I rollen som reparatör kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer .
Rollen är serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.


Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Felsökning och reparationer av vitvaror
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 2
Söker dig som vill och kan laga bilar av alla bil märken du skal kunna byta ett däck till ett komplett motor. Jag är ute efter dig som är en riktig mekaniker och är händig. jag har ingen tid att lära ut.

Ansök nu

Bilmekaniker-Deltid

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jul 12
Vi söker en mekaniker som kan arbeta med små fix på våra transportbilar, främst vanliga skåpbilar men även lätta lastbilar.

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade, det kan exempelvis handla om att byta bromsbelägg, olja, lampor och annat små fix.

Arbetstiderna är främst på morgon och förmiddagarna.

Vi söker dig som är flexibel och älskar variation!

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan börja omgående.

Ansök nu

Elmekaniker HV

Elektromekaniker
Läs mer Jul 5
Nu söker vi rollen som Elmekaniker HV som kommer vara ovärderlig för oss att kunna fortsätta vår resa med att utveckla egna drivlinor och energisystem till Polestars elbilar.

Låt oss beskriva utmaningen vi erbjuder

Polestar är ett spännande nytt elbilsmärke som är snabbt växande inom fordonsindustrin och elektromobilitet. Nu söker vi rollen som Elmekaniker HV som kommer vara ovärderlig för oss att kunna fortsätta vår resa med egenutvecklade komponenter till el-drivlina och supportera intressanta projekt inom elproduktion, provbilsbyggnation vid prototypframtagning samt värna om våra medarbetares säkerhet.

Om du är en innovativ, öppensinnad person som är övertygad över att elektrifiering är framtiden för fordonsindustrin, då skulle vi vilja höra från dig.

Placering: Göteborg HQ Polestar, Trollhättan Innovatum samt Hällered. Mestadels i Trollhättan och Göteborg.

Vad du skall göra

Polestar Propulsion är en avdelning som utvecklar egna drivlinor och energisystem till Polestars elbilar med syfte att leverera produkter som överträffar kundernas förväntningar. Dina kollegor består av personer som jobbar med mjukvaruutveckling, system design, hårdvarukonstruktion, provningsingenjörer och testare. Vi utvecklar elmotorer med omriktare, batterier och laddsystem.

Ditt bidrag kommer vara:

- Bygga HV-batterier och andra närliggande HV system inför tester och verifieringar.
- Preparera testobjekt både mekaniskt och elektriskt inför olika typer av prover.
- Supportera i att ta fram och utveckla våra lokaler och provutrustning.
- Ha det praktiska ansvaret för byggnationerna av prototyper och supportfunktion till våra test och utvecklingsingenjörer.
- Delta i riskanalyser inför ombyggnationer, preparationer och prover för HV-batterier.


Kortfattat kommer din arbetsinsats leda till att våra byggnationer sker på ett säkert och effektivt sätt.Vem du är

Du brinner för att skapa framtiden för elektriska bilar - det är sannolikt rättvist att kalla dig för en elbilsnörd. Du är entusiastisk, motiverad, välorganiserad och driven. Du har erfarenhet av att arbeta med El och du har Auktorisation (AL) eller högre. Du känner till ELSÄK-FS-2012:1, ELSÄK-FS 2021:7, ELSÄK 2016:3. Du är van att samarbeta med medmänniskor och har lätt för att göra dig förstådd, är stresstålig och har god kommunikativ förmåga.

Meriterande om du pratar och skriver Engelska obehindrat.People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Bilmekaniker sökes

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 21
Automekano i Göteborg AB är ett företag med lång historia som nu söker nya medarbetare som känner sig hemma i en bilverkstad.
Tjänsten som är ledig är en heltidstjänst och den sökande kommer få provarbeta innan avtal tecknas.

Ansök nu

Bilmekaniker-Deltid

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 30
Vi söker en mekaniker som kan arbeta med små fix på våra transportbilar, främst vanliga skåpbilar men även lätta lastbilar.

Arbetsuppgifterna kommer vara blandade, det kan exempelvis handla om att byta bromsbelägg, olja, lampor och annat små fix.

Arbetstiderna är främst på morgon och förmiddagarna.

Vi söker dig som är flexibel och älskar variation!

Ansök nu

Bostadsbolaget söker fastighetsvärdar

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Sep 16
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö - våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

KVALIFIKATIONER
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Kortedala

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlingsannons och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Elektriker till Sekraft storkund i Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Sep 21
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning och söker efter en arbetsplats med teamkänsla? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer samt är bra på kommunikation och kundkontakt? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning:

Som en del av storkundsteamet på Sekraft så ansvarar du för att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Tillsammans med ditt team och projektledare så ser ni till att installationen blir gjord med högsta kvalitét. Du tar ansvar över att tidsplaner hålls och att eventuella problem hanteras och åtgärdas. Arbetet sker nästan alltid i team av 2 medarbetare men det kan även förekomma självständigt arbete vid mindre projekt. Här kommer du främst att arbeta med storkunds installationer. Vilket innefattar bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.

Vi arbetar i ett nära samarbete med Sesol koncernen där Sekraft tillhör, vilket innebär att du även kommer att få möjlighet att arbeta med solcellsinstallationer

Som en del i teamet av elektriker är du företagets ansikte utåt. Du agerar som en serviceelektriker med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos kund. Din arbetsdag är varierande och består bland annat av:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- Omkoppling för IMD installation.
- Installation samt driftsättning av laddstationer, lastbalanseringar och IMD-mätning.
- Nära samarbete med en projektledare
- Storkunds installationer (bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag)


Vem är du :
Vi lägger stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Krav

- Vi ser helst att du arbetat med större projekt förut.
T.ex. arbetat med grövre kablar, större ställverk osv.
- Är van att arbeta noga med egenkontroller och dokumentation av arbeten.
- Lösningsorienterad
- Minst 2års erfarenhet som serviceelektriker/installationselektriker
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sekraft och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem


Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Göteborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isabell.karlsson@sesol.se

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 600 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Södertälje, Göteborg, Örebro, Norrköping, Uppsala och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en villa till stora offentliga parkeringsplatser. All vår personal är behörig och anställda direkt hos oss vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu

Elektriker

Installationselektriker
Läs mer Sep 29
Detta är en direktrekrytering till ett företag som är i framkant inom branschen och i vår miljö!

Företaget har de senaste åren byggt upp ett stort nät av ladd stationer i hela Sverige, bostadsrätter, samfälligheter, parkeringsgarage, centrumanläggningar och villor.

Företaget växer kraftigt och deras ladd stationer används dagligen av tusentals människor som förlitar sig på att dessa fungerar.

För att göra det lätt för våra kunder att köra elbil söker vi nu fler tekniker/elektriker. Nu finns chansen att vara med i framtidens nya mobilitet!

Om tjänsten

Du kommer till en början att få arbeta tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt och få spjutspetskompetens inom elbilsladdning. Tjänsten innebär att du kommer att utföra installationsuppdrag.

Nu söker vi tekniker!.

Du kommer till exempel att arbeta med:

- Förläggning av kablage
- Montering och installation
- Uppkoppling av ladd station
- Driftsättning


Vid felsökning och reparation kommer du att hantera ladd stationens alla delar inklusive såväl hårdvara som mjukvara, el och Internet.

Vem är du?

Har även du ett intresse för energisystemet och framtidens mobilitet?

Att vara en del i denna omställning och skaffa dig framstående kompetens och erfarenhet är något som driver dig.

- Du har ett stort intresse för teknik och har grundläggande el utbildning, gärna ECY-certifikat
- God datorvana och grundläggande internetkompetens
- Gillar tekniska utmaningar och är duktig på felsökning
- En person som vet hur man bemöter kunder med glimten i ögat
- Har körkort B och kan resa inom länet på kort varsel


Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig:

- Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete med mycket resor - givetvis med elbil.
- En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
- En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
- En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
- Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
- Fast lön med bonus-möjlighet, samt verktyg som du dagligen behöver.


Placering

Du har regionkontoret som bas och gör besök hos kunder och anläggningar över hela din region. Med stor frihet, ansvar och mandat är dagarna blandade med arbete på fältet tillsammans med visst kontorsarbete.

Om Bemanning Sverige:
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Resande elektriker till Sekraft Storkund i Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Sep 27
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning och söker efter en arbetsplats med teamkänsla? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer samt är bra på kommunikation och kundkontakt? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning:

Som en del av storkundsteamet på Sekraft så ansvarar du för att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Tillsammans med ditt team och projektledare så ser ni till att installationen blir gjord med högsta kvalitét. Du tar ansvar över att tidsplaner hålls och att eventuella problem hanteras och åtgärdas. Arbetet sker nästan alltid i team av 2 medarbetare men det kan även förekomma självständigt arbete vid mindre projekt. Här kommer du främst att arbeta med storkunds installationer. Vilket innefattar bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.

Vi arbetar i ett nära samarbete med Sesol koncernen där Sekraft tillhör, vilket innebär att du även kommer att få möjlighet att arbeta med solcellsinstallationer

Som en del i teamet av elektriker är du företagets ansikte utåt. Du agerar som en serviceelektriker med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos kund. Din arbetsdag är varierande och består bland annat av:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- Omkoppling för IMD installation.
- Installation samt driftsättning av laddstationer, lastbalanseringar och IMD-mätning.
- Nära samarbete med en projektledare
- Storkunds installationer (bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag)


Vem är du :
Vi lägger stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö. Resor förekommer i tjänsten

Krav

- Vi ser helst att du arbetat med större projekt förut.
T.ex. arbetat med grövre kablar, större ställverk osv.
- Är van att arbeta noga med egenkontroller och dokumentation av arbeten.
- Lösningsorienterad
- Minst 2års erfarenhet som serviceelektriker/installationselektriker
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sekraft och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem


Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Göteborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isabell.karlsson@sesol.se

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 600 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Södertälje, Göteborg, Örebro, Norrköping, Uppsala och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en villa till stora offentliga parkeringsplatser. All vår personal är behörig och anställda direkt hos oss vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu

Serviceelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Sep 23
Är du en självgående och driven serviceelektriker som besitter hög yrkesstolthet? Gillar du att alltid utföra ditt arbete med kvalité och har ett stort kundfokus? I denna roll som serviceelektriker hos Elcenter AB kommer du att ingå i ett härligt och sammansvetsat team som besitter en enorm drivkraft.

Som anställd hos Elcenter AB får du chansen att bidra med din kompetens och ständigt utvecklas i din roll med varierade dagar hos trygga återkommande kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som serviceelektriker kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Du planerar dina dagar själv i samråd med närmsta servicechef och lämnar alltid dina jobb utförda med kvalité. Du kommer att arbeta i Göteborg med omnejd.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:- Felsökningar- Kontorsanpassningar- Ta dig an allt från mindre jobb till lite större projektDin profil:

För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos Elcenter ser vi att du har ett ECY-certifikat med 5 års erfarenhet. Du är van vid att hantera kundkontakt och självgående vid felsökningar. Du besitter hög yrkesstolthet och har ett B-körkort.

Du erbjuds:

-    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

-    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en bra gruppdynamik.

-   Stöttning av kompetensutveckling.

Om företaget: Elcenter AB i Göteborg startade sin verksamhet år 2000 med kontor i Mölndal. De har sedan dess haft som mål att alltid leverera tjänster och produkter med hög kvalité och tar sig an både små som stora projekt.Alla medarbetare har den traditionella elinstallationsutbildningen som grund. Under åren har de anställda även egenutvecklade specialkompetenser inom t.ex. data, styrsystem för fastighetsautomatik, knx, pannor/ värmepumpar/värme-automatik och industri-el. Elcenter har ett stort kundfokus och har som filosofi att alltid utföra sitt arbete med kvalité.Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Elcenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 1
Drifttekniker till Göteborg

Tjänsten

Vi utökar vårt team och söker en drifttekniker till Göteborg. Som drifttekniker hos oss får du en varierande och utmanande vardag där du självständigt driver ditt arbete framåt. Arbetsuppgifterna kommer att röra alltifrån felavhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel till att proaktivt komma med förbättringsförslag som levererar extra värde till våra kunder. Vi tror att du har hög kompetens för att kunna utföra tillsyn och skötsel samt felavhjälpande av Styr & Regler, Ventilation, El samt Kyla.

Din profil

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående, viktiga egenskaper då du är med och planerar dagarna utifrån uppgifter. Du motiveras av att leverera hög service och att lära sig nya saker. Vidare har du mycket god datavana då all rapportering sker digital och du behärskar svenska mycket väl, i både tal och skrift. Du blir del av ett positivt och härligt gäng som växer och når mål tillsammans. Det finns även möjlighet att avancera i bolaget inom olika projekt och energioptimering.

Kvalifikationer

• Minst 3 års branschvana inom Driftteknik
• Tidigare arbetat i fastighetstekniska system
• Hög kompetens för att utföra service och reparationer.
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med energioptimering, har vana att läsa scheman och felsökning på egen hand.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Richard Kungsek 0722- 196 990

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 23
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

MECA Nordic Auto AB söker en bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 29
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

-
Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

-
Dokumenterad relevant utbildning

-
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

-
God administrativ förmåga och datorvana

-
Goda kommunikativa egenskaper

-
Ett gott kundbemötande


Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.
Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.
Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.
Läs mer om oss på meca.se

Ansök nu

Elektriker / FastighetsElektriker till Göteborg

Driftelektriker
Läs mer Sep 1
Elektriker/Fastighets Elektriker

Tjänsten

I rollen som elektriker hos L&T kommer du få en varierande arbetsdag. Du kommer arbeta med felavhjälpande underhåll på fastighetteknisk utrustning, nyinstallation samt hantera akuta el-ärende. På din enhet arbetar ca 20 andra medarbetare med olika professioner det är viktigt att du har ett högt engagemang och är serviceminded. Tjänsten erbjuder arbete under eget ansvar med stort fokus på kunden som är av kommersiell karaktär. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med fastighetsdrift och service inom olika teknikområden. Vidare tror vi att du har en administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt. Vi tror även att du behärskar svenska mycket väl, i både tal och skrift.

Under din arbetsdag kommer du arbeta problemlösande och arbeta proaktivt med tekniska lösningar. Genom detta tror vi att du även ser möjligheter för förbättringar för kunden. Arbetstiderna är dagtid men beredskapstjänst kan tillkomma. Det finns stora möjligheter att avancera i bolaget inom olika projekt och avtal.

Din profil

Du ska vara självgående elektriker och du är känd för att göra snygga, praktiska och säkra lösningar samt är allmänt händig. Du skall vara driven och ha bra känsla för att åtgärda brister. Vidare är du serviceinriktad och van att kunna arbeta självständigt.

Din utbildning är från elprogrammet eller annan relevant utbildning och du har fått ditt certifikat. Arbetet kräver att du tar stort eget ansvar, är noggrann och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper, att funka med övriga medarbetare och kunna samarbeta är en självklarhet.

Kvalifikationer

• Godkänd elektrikerutbildning
• El-behörighet och ett giltigt certifikat
• Vana att läsa el-scheman och felsökning på egen hand
• Hög kompetens för att utföra service & reparationer
• B-körkort

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Richard Kungsek 0722 196 990

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

MECA Nordic Auto AB söker en bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 29
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

-
Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

-
Dokumenterad relevant utbildning

-
Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

-
God administrativ förmåga och datorvana

-
Goda kommunikativa egenskaper

-
Ett gott kundbemötande


Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.
Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.
Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.
Läs mer om oss på meca.se

Ansök nu

Elektriker-Service

Serviceelektriker, installation
Läs mer Aug 8
AEL (Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Tele/data.
AEL är inne i en expansiv fas och söker ny nya medarbetare till vårt nya ramavtal med Västfastigheter med flera.
Du kommer även få delta i våra befintliga ramavtal som vi har med Göteborgs stad och hamn mm.
Vi söker motiverade elektriker som gillar ordning och reda, med godkänd utbildning samt minst 3 år i yrket.
Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som i grupp. Vi ser att du har lätt att samarbeta och är tydlig och rak i din kommunikation.
Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra uppgifter. -Utföra yrkesmässiga installationer.
-Samordna arbetsmoment med övriga yrkesgrupper.
-Fortlöpande föra anteckningar i dagbok eller på arbetsorder.
-I förekommande fall leda arbetet.
-Redovisa tilläggsarbeten och avvikelser.
-Sköta den löpande egenkontrollen.
-Planera materielbehov.
-Bevaka tidplaner.
-Uppföra sig korrekt mot kunder, övriga entreprenörer och leverantörer.
AEL erbjuder dig
Förutom att du får fantastiska kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.
Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag.
Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär.
Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag.
Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
En spännande miljö i stabilt och expansivt företag som har funnits i 60 år.
Friskvårdsbidrag.Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt

Ansök nu

Bostadsbolaget söker Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 30
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetsskötare arbetar du med att skapa trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster.

Du ansvarar främst för att hålla våra utemiljöer fina genom skräpplockning, trädgårdsarbete och annat förbättringsarbete. Arbetet innebär tunga lyft samt att köra trädgårdsmaskiner och traktor i utemiljöerna. Utöver detta kan även inre skötsel av exempelvis avfallsutrymmen och andra allmänna utrymmen förekomma. Som fastighetsskötare planerar, utvecklar och prioriterar du efter situation och anpassar din arbetsinsats efter områdets behov och årstid.

Som fastighetsskötare är du en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet. Då du är ute på plats i bostadsområdet är du en företrädare för Bostadsbolaget och kommunicerar på ett tydligt och lösningsorienterat sätt med våra hyresgäster. Du ingår i en arbetsgrupp med miljövärdar, fastighetsskötare, lokalvårdare och fastighetsvärdar som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service i toppklass. Tjänsten är placerad på det lokala Boservice-kontoret i området.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha en treårig gymnasieutbildning. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Eftersom du kommer arbeta nära våra hyresgäster är respektfullhet, noggrannhet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för dig. För att lyckas i rollen bör du också tycka om att vara utomhus och att jobba med kroppen.

Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor i arbetsgruppen och är flexibel i förhållande till kund och verksamhetskrav. Att jobba hos oss innebär mycket kontakt med våra hyresgäster, det är därför viktigt att du också känner dig bekväm med den sociala delen av jobbet.

ÖVRIGT
Detta är en samlingsannons lediga tjänster i nuläget är :
Tuve - Tillsvidare med provanställning
Kortedala - 50% fastighetsskötsel och 50% trappstädning

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan. Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Mekonomen Billivet Grimmered söker en Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 28
Vi söker nu en driven och nyfiken Fordonstekniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som Fordonstekniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.


För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

- Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse.
- Dokumenterad relevant utbildning.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som Fordonstekniker.
- God administrativ förmåga och datorvana.
- Goda kommunikativa egenskaper.
- Ett gott kundbemötande.

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering
Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdfMekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Ansök nu

Simuleringsingenjör mot produktion sökes!

Produktionskoordinator
Läs mer Sep 14
Vill du vara en del av framtidens
produktion och vara en nyckelperson till framgång? Värdesätter du goda möjligheter
till kompetensutveckling och vill utvecklas inom en global verksamhet? Har du
ett intresse av matematik och ser fram emot att dela med dig av din kunskap
till dina kollegor? Då är det precis dig vi söker!

Om kunden
Vår kund är en av världens främsta
biltillverkare med sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige. Företagets mål är att
ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert
sätt. Vår kund grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation. De
utför konsekventa ansträngningar och hållbarhetsprioriteringar och företaget
kommer snart bara att tillverka miljömässigt hållbara elfordon.
Din roll som Simulations ingenjör
I din roll som Simulationsingenjör kommer du vara en nyckelspelare till en
framgångsrik och effektiv produktion i fabrikerna av karossen. Du kommer få
vara med under utvecklingen av tillverkningsprocesser mot kunds fabriker för
kommande produkter från ett flödesperspektiv. Vår kund har som mål att producera
ett visst antal bilar per timma och det är då din uppgift tillsammans med ditt
team att ta med alla parametrar och sätta ihop till en matematisk modell som styr
robotarna till att producera exakt den volymen. Rollen som simulations ingenjör
kommer även innebära att du kommer få hantera stora datamängder och programmera
regelverk i de mjukvaror som används. Programmeringsspråket som används är
SimTalk.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som värdesätter kompetensutveckling
och få ha en nyckelroll inom en global verksamhet. Du kommer jobba tvärs över
olika team och vår kund anser det vara viktigt att du kan förklara komplexa
beräkningar på ett förenklat sätt. Alltså är din kommunikationsförmåga en väsentlig
del i denna roll.

Din profil
Vi ser gärna att du besitter ett stort intresse för framtidens produktion och
har en produktkännedom. Vidare är du en kommunikativ person som har ett matteintresse
och logiskt tänkande.

Skallkrav
- Relevant högskola/civilexamen
- Talar och skriver obehindrat på engelska
- Matteintresse

Meriterande
- Du kan något av följande språk: Tyska, slovakiska, kinesiska
- Körkort
- Bilintresse

Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra
skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta
rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger
till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.För
denna tjänst kommer du under en inledande period på 12 månader att vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli
anställd direkt hos kund.

Villkor
Start: Under hösten
Placering: Göteborg

Ansök nu

Säkerhetstekniker, Caverion - Göteborg

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Sep 28
Om du vill arbeta med säkerhetslösningar utöver det vanliga och vara med och bidra till att ta vår kunds fastighet till nästa nivå via smarta lösningar, då kan vi ha jobbet för dig!

Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade säkerhetstekniker till vår filial i Göteborg. som vill utvecklas och växa med oss. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker arbetar du med driftsättning, service och underhåll av säkerhetssystem som passagekontroll, inbrottslarm, kameraövervakning och brandlarm. Arbeten med kalkyl, projektering och teleregistrering kan vara aktuellt.

För att arbeta som säkerhetstekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Din bakgrund

• El/tele teknisk utbildning eller annan relevant utbildning
• Erfarenhet av säkerhetstekniska installationer
• Kunskaper inom IT-system
• Vana att arbeta med dagliga kontakter
• Självgående och van att arbeta under eget ansvar
• God förmåga i svenska i tal och skrift
• B-körkort

Övriga meriter:

• Erfarenhet av driftsättning
• Kunskaper inom relevanta regelverk
• Kunskaper inom IT, nätverk, server & databashantering
• Kunskaper inom teleregistrering
• Goda kunskaper inom Officepaketet
• Goda kunskaper i engelska

Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, mail lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 20 november 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Civilingenjör med inriktning reglerteknik

Styr- och reglertekniker
Läs mer Sep 20
Civilingenjör med inriktning reglerteknik
Göteborg
Solvina söker dig som vill satsa på att bli en fena på regler- och säkerhetssystem i kärnkraft-, energi- och processindustrin. Vi behöver förstärka vårt team med en eller ett par härliga människor som vill jobba med modernisering och ombyggnationer av regler- och säkerhetssystem från kravspecifikation till drifttagen lösning, och på sikt vara den som är spindeln i nätet i denna typ av uppdrag. Vi tror att du idag kan jobba som processingenjör, energiingenjör eller elkraftsingenjör och har ett stort intresse för reglerteknik.
Vi erbjuder
Hos oss får du ett spännande arbete i ett företag med spetskompetens inom områdena elkraft, energi, reglerteknik samt engineering management. Vi erbjuder vinstdelning, goda möjligheter till personlig utveckling och frihet under ansvar. Vi är väletablerade på den svenska marknaden och har även en stor andel internationella uppdrag.

”Jag har arbetat på Solvina sedan 2010. En vanlig dag består av tekniska utmaningar blandat med försäljning och handledning. I teamet har vi fokus på att hitta effektiva lösningar samtidigt som att det ska vara kul på jobbet. Det finns möjlighet för alla på olika nivåer och kunskapsområden att komma med idéer. ”
- Carl Ressel, reglerspecialist
Läs mer om vad Carl och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/solvina

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med uppdrag inom modernisering av regler- och säkerhetssystem, reglerdesign, dynamikstudier, trimning, och provdrift av ångsystem med turbiner, pannor och andra komponenter, samt relaterade tjänster. Våra kunder är framför allt kraftproducenter och annan energi-/kraftproducerande industri såsom pappers- och massabruk. Du blir en del av vårt Dynamics- & Controlteam med konsulter inom elkraft, energiteknik och processreglering.
Din profil
För att passa i rollen söker vi dig som är genuint intresserad av teknik och trivs i nära samarbete med kollegor, men samtidigt kan lösa problem självständigt. Vi värdesätter ödmjukhet envishet och förmåga att skapa förtroende hos kunder och kollegor. Som konsult kommer du ha mycket kundkontakt och det är viktigt att du trivs med det och den rådgivande roll du kommer ha. Du är civilingenjör inom process-, energi- eller elkraftteknik och du har ett stort intresse för reglerteknik. Du behärskar det svenska och engelska språket. Vi har plats både för dig som är nyutexaminerad och dig med några års erfarenhet.


Kontakt och ansökan
Kontakta Joakim Hiramsson på Solvina, 0708721087, för frågor om tjänsten.
Kontakta Maria Ahlén på Intenso Teknikrekrytering, 0708490288, för frågor om rekryteringsprocessen.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Solvina was founded in 1997 with the vision of gathering people with high analytical skills and who are challenged by interdisciplinary issues. Together we create an environment in which development is a driving force for both individuals and teams, and in which we provide long-lasting solutions and values for our customers and society. Today, Solvina is a leading energy consultant whose unique holistic approach enables customers to optimize operational performance and efficiency during facility lifetime. We achieve substantial returns for our customers. Solvina has 35 employees located to our offices in Gothenburg, Sweden and a subsidiary in New Delhi, India.
Visit www.solvina.com for more information or follow us on LinkedIn.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 19
På Euromekanik är vi marknadsledande inom flera områden och samarbetar med internationella partners inom våra projekt till processindustrin. Vi får fler och fler spännande projekt och tar fram avancerade lösningar till exempel inom utlastning, provtagning, instrumentering, armaturer och säkerhetsprodukter åt våra kunder inom svensk processindustri.
Vi fortsätter att växa och söker därför en servicetekniker med inriktning mot elektrisk och mekaniska installationer till vårt teknikteam.
Servicetekniker
Göteborg
Vi på Euromekanik kan erbjuda dig ett kundnära, omväxlande och utvecklande arbete som produktspecialist på våra varumärken samtidigt som du på sikt kan växa mot att hjälpa till med systemdesign och projektering för våra kunder.


"Jag lockades till Euromekanik pga. mixen mellan produktspecifika tekniker och kundkontakterna. Jag har varit här i sex år. På Euromekanik är det högt i tak, fritt med eget ansvar och ett gott gäng.
I mitt team har vi mycket god stämning. Dagarna varierar en hel del beroende på vilken produkt och kund man jobbar med, vilket jag uppskattar. Jag jobbar både hos kund och i vår egen verkstad samt vid datorn, med support på olika sätt."
- Daniel Calocchio, Servicetekniker

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i vårt teknikteam och arbeta i nära samarbete med våra kundansvariga och med våra samarbetspartners på leverantörssidan. Tjänsten innebär regelbundna kundbesök för att stödja försäljningen samt att installera och utföra service på den utrustning vi levererar.
Ansvara för installation, planering och driftsättning
Självständigt utföra periodisk service och akut elavhjälpning / problemlösning
Agera tekniskt expertstöd till säljteamet
Driva tekniska ärenden mot våra samarbetspartners

Tjänsten innebär resor i huvudsak till våra kunder i hela Sverige och några utanför landets gränser.
Din profil
Vi tror att du har en teknisk utbildning, några års arbetslivserfarenhet inom teknisk service och gärna inom energigasområdet eller processindustrin med inriktning mot Mekaniska installationer, driftsättning och underhåll. Även kunskap i Instrument och El installationer är ett plus. Du har ett starkt intresse för teknik och en vilja och förmåga att ta dig an nya tekniska utmaningar. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt. Körkort B är ett krav.
Vi erbjuder
I gengäld erbjuder vi dig ett spännande och stimulerande arbete i ett bolag där vi har god gemenskap. Du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde både djupare och in i nya arbetsuppgifter.
Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Claes Domeij, 031-7805627 , Teknisk Chef. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Nicole Diener,0735-258686 på Intenso Teknikrekrytering AB.
Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande!
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem?
Läs mer om oss på www.euromekanik.se

Ansök nu

Underhållsmekaniker sökes till kunder i Göteborg

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 25
Är du tekniskt intresserad och gillar att meka? Då ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en relevant teknisk gymnasieutbildning samt erfarenhet av arbete som mekaniker inom underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap inom underhållsmetodik och du har även god kännedom inom pneumatik och hydraulik samt felsökning. Har du ett brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar är det meriterande.

Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper- du är ansvarstagande och samt lägger stort värde i en bra dialog. Du har förståelse och förmåga för att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att förbättra tillgängligheten i maskinparken. Du är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att du är självgående och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Du är tekniskt intresserad och har ett öga för detaljer. Vi ser också att du vill vara med och bidra till att vårt team når ännu bättre resultat. Det är meriterande med längre erfarenhet av felsökning, montage och underhåll inom industri. Har du kunskap erfarenhet i underhållsmetodik samt god praktisk erfarenhet inom hydraulik, pneumatik, el-kunskap, PLC, svetsning, ritningsläsning, svarvning och fräsning är det meriterande

Om företaget
Kunden är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte i Göteborg. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland.

Ansök nu

Resande Elektriker till MW Field Service

Installationselektriker
Läs mer Sep 27
Vi har arbetat med samhällsviktig infrastruktur sedan 2012. Våra affärsområden levererar dagligen kvalificerade tjänster och produkter som behövs i ett starkt, ansvarstagande och motståndskraftigt samhälle. Vi vill att våra medarbetare arbetar länge hos oss och därför erbjuder vi incitamentsprogram och utvecklingsmöjligheter inom MW Group. Vår fordonsflotta uppdateras över tid och vi arbetar med den senaste tekniken i våra affärsområden. Våra lokaler är placerade vid etablerade knutpunkter och håller hög standard både på kontors- och lagersidan. Vi har en stabil ekonomisk situation och är väl finansiellt rustade för att till den civila såväl som den militära sektorn leverera tjänster för ett starkare samhälle.

Vi söker nu dig som är en certifierad Elektriker med minst 1 års arbetserfarenhet och som trivs med att vara på resande fot och arbeta på varierande platser.

Om MW Field Service
Vi på MW Field Services levererar installations-, service- och underhållsarbete inom områdena Telekom, Datacenter, Kraft och Infrastruktur samt Säkerhet och Övervakning. Vi har valt dessa områden för att aktivt kunna bidra till ett robustare och tryggare samhälle. Vi vet att ett aldrig vikande fokus på kunskap, kvalité och säkerhet skapar kundnöjdhet och samtidigt minskar risken för störningar eller intrång som påverkar vår digitala vardag. Våra kunder är verksamma inom branscher som skapar förutsättningar för att vårt moderna samhälle skall fungera och i såväl fred, kris och under yttre påverkan. Vår strävan är att bli världsledande på tjänster inriktade på samhällskritisk infrastruktur samt tekniska system för samhällsviktiga funktioner.

Om rollen
Som resande elektriker på MW Field Service arbetar du i huvudsak med att skapa infrastrukturella förutsättningar för utbyggnad av förnyelsebar energi runt om i hela Sverige. Dina primära uppgifter är att installera laddstolpar, koppla in solcellsansläggningar samt att utföra elarbeten inom telekommunikation. Utöver ovanstående kan det bli aktuellt att arbeta med andra samhällsviktiga funktioner som exempelvis militära skyddsobjekt-.
Du utgår ifrån lagret i Upplands Väsby men förväntas också kunna vara resande och ligga ute i veckorna vid behov.

Om dig
Du är en utbildad och självgående elektriker med minst 1 års arbetserfarenhet som drivs av att jobba med ny teknik och nya koncept. Din ambition att vara en del av något nytt i försvarssammanhang är lika viktigt för dig som din vilja att leverera elarbete och installationer på professionell nivå. Du har en hög integritet och är en seriös yrkesperson som tilltalas av att arbeta med uppgifter som är kopplade till samhällsviktiga funktioner så som försvars- och kommunikationsanläggningar samt industri som ingår i samhällsviktig infrastruktur. Du behöver vara en nyfiken och lösningsorienterad person med god genomförandeförmåga.

Din inställning går i linje med MW Groups fundaments; Execution, Engagement och Endurance. Dina värderingar överensstämmer med vår vision om att alla ska leva ett liv i frihet och i ett öppet samhälle.

 

Krav

• Erhållit svenskt yrkescertifikat som elektriker
• Svensk medborgare
• B-körkort
• Tala, skriva och förstå yrkesspecifik svenska
• Hantera engelska i tal och skrift
• Godkänd bakgrundskontroll

Meriterande

• Utbildningsbevis (höghöjdsutbildning, arbete på väg, heta arbeten, truckutbildning, liftutbildning fallskyddsutbildning osv)
• Erfarenhet från någon av de nordiska försvarsmakterna eller annan samhällsbärande organisation, exempelvis inom infrastruktur, polis, eller vård.

 

Vad vi erbjuder

• En välkomnande företagskultur som vilar på MW Fundaments, där vi ställer höga krav på våra anställda för att säkerställa att dina kollegor är de bästa tänkbara.
• Ett företag som drivs utav visionen av att bidra till ett starkare samhälle genom att leverera tjänster och lösningar som är direkt kopplade till att stärka och skydda samhällets motståndskraft under både fred, kris och krig.
• Marknadsmässig lön med goda förtjänstmöjligheter, förmåner och kompetenta kollegor.
• Arbete i nordisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter

 

 

 

Kontakt
Maria Wallin
maria.wallin@mw.group
073-462 25 59

 

Om MW Group
MW Group är en modern nordiskt totalförsvarsbolag som levererar teknik, tjänster och personal för Nordens samhällskritiska infrastruktur, totalförsvar samt privata företag och myndigheter. MW Group levererar tjänster till samhällsviktiga funktioner på den nordiska hemmamarknaden och utomlands om behovet är globalt. MW Group är partner med de svenska, finska och danska försvarsmakterna.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 27
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare med gröna fingrar som vill arbeta hos oss på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Det förekommer även en del gräsklippning och uteskötsel.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning och annan uteskötsel

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition
- Sopning och skräpplockning
- Översyn av installationer
- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
- Kontinuerlig kontakt med våra kunder


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Det är ett krav att du har minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel
- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Innehar B-körkort


Som person är du

- Självständig
- Serviceinriktad
- Resultatmedveten
- Strukturerad


Övrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, säsong, omgående till 30/10
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Lexium söker fastighetsskötare med engagemang och driv

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 25
Lexium Service Management, är en av de ledande svenska aktörerna inom Integrerad Facility Management på den svenska marknaden. IFM innebär att leverera och utveckla tekniska & säkerhetstjänster ihop med arbetsplatsservice för hyresgäster och fastighetsägare.

Lexium tar ett ekonomiskt och tekniskt helhetsansvar för samtliga fastighetsrelaterade tjänster och produkter samt för att utveckla FM tjänsterna över tid. Lösningarna är en kombination av egen personal och starka lokala partners/specialister som verkar i samma IT-system.

Lexium Service Management AB är det första FM-bolaget i Sverige att ISO-certifieras för Kvalitet (9001), Miljö (14001) och Arbetsmiljö (45001). Hållbarhet och Säkerhet är i högsta fokus, vilket även innefattar Lexiums nätverk av specialister. Lexium finns idag på ett 20-tal orter i Sverige, gruppen beräknas omsätta ca 130 MSEK 2021 och över 500 MSEK 2025.

Lexium är medlemmar i Almega Tjänsteförbunden, Fastighetsarbetsgivarna och har därmed avtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Lexium drivs i entreprenöriell anda, där varje medarbetare har ett stort eget ansvar och en stor möjlighet att själv påverka verksamheten. Med högt satta tillväxtplaner och ett genomgående tydligt affärsfokus hos samtliga medarbetare, är Lexium en arbetsplats som erbjuder högt tempo och stora möjligheter till personlig utveckling. Är du vår nästa stjärna och vill bli en del av detta fantastiska team med driva och engagerade medarbetare se nedan;För att lyckas i denna tjänst krävs det att du har en känsla för service och är självgående. Att se och framför allt förstå vad som skall göras och när det skall göras är en viktig egenskap i denna tjänst. Tjänsten består av fastighetsservice och fastighetsunderhåll åt Lexiums kunder i Göteborg. Rollen innebär också att du är flexibel och kan planera/prioritera dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Som fastighetsskötare ingår du i ett team med andra drivna personer med liknande tjänster.Bland dina uppgifter:

- Tillsyn, rondering, skötsel och felavhjälpande reparationer i en fastighet såsom el, vatten, ventilation, värme mm
- Proaktivt, upptäcka fel och brister samt rapportera
- Tillsyn av undercentraler och tekniska installationer
- Rapportering och administration av egna ärenden
Att kommunicera obehindrat på svenska såväl som på engelska i tal och skrift är ett krav för att du skall kunna hantera rollen. Är du sedan intresserad av människor, har hög social kompetens och därtill är duktig på att hålla många bollar i luften är du stort sett den perfekta kandidaten.

Du är en person med:

- Social kompetens
- Serviceinriktad med kunden i fokus
- Praktiskt lagd, tar ett stort ansvar och gillar att arbeta både i team och är självgående
- Ansvarstagande och ser möjligheter och inte problem
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift
- Rör dig ledigt i IT-miljöer såsom MS-Office och i olika ärendehanteringssystem
- Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom ventilation och/eller VVS
- God kännedom om säkerhetsföreskrifterna inom EL
- Körkort B
Utförandetider:

Arbete bedrivs under normal arbetstid 07.00-16.00 vardagar.Vid frågor vänligen kontakta josefin.pettersson@lexium.seIntervjuer sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker Källhage Truck AB

Truckreparatör
Läs mer Sep 21
Brinner du för teknisk problemlösning, har koll på hydraulik och besitter viss el-kunskap? Trivs du dessutom i en roll med frihet under ansvar och relationsskapande kundkontakt? Vi på Källhage Truck växer och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare servicetekniker som vill bli en del av oss. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO. Vi är ett härligt gäng på tolv personer och utgår tillsammans från vår lokal på Ringön men kommer inom en relativt snart framtid flytta till nya fräscha lokaler.

Servicetekniker
Din roll som Servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Du kommer hämta din servicebil på plats hos oss för att lämna tillbaka den efter arbetsdagens slut. Under arbetsdagen har du telefon och laptop som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Arbetstiderna är mån-tors kl. 07:00-16:00, fre kl. 07:00-15:00

Vem söker vi?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande roll och känner dig trygg med teknisk problemlösning, hydraulik och har god el-kunskap. Som person är du trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som är en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd hos oss blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning.

Krav

- Flera års erfarenhet från liknande roll
- Hydraulik
- Grundläggande el-kunskap
- Datorvana krävs eftersom vi genomför en hel del felsökning via diagnostikprogram
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift


Meriterande

- Relevant utbildning/erfarenhet (Fordonsteknisk/hydraulik/el)
- Erfarenhet från truckbranschen
- Svetskunskaper
Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2022-11-10
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Ansök nu

Drifttekniker till Akademiska Hus i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 28
Arbetar du som tekniker idag och är på jakt efter nytt jobb? Akademiska Hus i Göteborg växer och behöver utöka flera av sina team med ytterligare kompetenta och nyfikna kollegor som uppskattar att få lära sig nya saker och möjligheten att utvecklas i sin yrkesroll. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd av Akademiska Hus.
Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker hos oss arbetar du nära tillsammans med de tekniska förvaltarna och övriga team för att lösa våra kunders behov. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Du börjar dagen med att prioritera inkomna ärenden och lägga en plan för hur ditt arbete ska fördelas den dagen. Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.

Inom området finns alltifrån nya lokaler med installationer som ligger i framkant när det gäller teknisk standard, innovation och hållbarhet men också byggnader uppförda från förra seklet där vårt arbete med att utveckla och energieffektivisera byggnaderna är viktigt.

Du är kundens första kontakt i samtliga driftsfrågor där du har ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen samt att lösa de förfrågningar som våra kunder har.

Vem söker vi?
Till rollen som Drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och hitta lösningar på de ärenden som kommer in. Du är nyfiken och genuint tekniskt intresserad med ett stort intresse för att lära och utvecklas.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med underhåll och drift av fastigheter. Det är meriterande med kunskaper inom värme och ventilation samt energioptimering. Alternativt har du skaffat dig teknisk erfarenhet som servicetekniker, drift - eller underhållstekniker i en annan bransch där du erhållit kunskaper inom el samt styr och reglerteknik. Kanske har du arbetat med larm eller passagesystem? Du behöver inte ha allt men ett genuint tekniskt intresse och vilja att lära är ett krav.

Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som

* har en teknisk eller fastighetsinriktad utbildning
* har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* har god datorvana
* B-körkort.

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?

Vill du ha en arbetsplats där nyfikenhet och vilja att läras premieras? Då är Akademiska hus arbetsplatsen för dig. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och tjänstepension. Men vi är också en generös arbetsgivare när det kommer till utbildning.

Arbetsplatsen ligger centralt vid Chalmers i Göteborg på Sven Hultins Plats 5.

Akademiska Hus ligger i framkant med teknik och hållbarhet. Vi har fokus på innovation och vågar vara i framkant. För den som vill finns flera projekt man kan vara delaktig i och goda utvecklingsmöjligheter.

Om Akademiska Hus

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.
Läs mer om Akademiska hus på: https://www.akademiskahus.se/

Film: https://www.youtube.com/watch?v=pUcx-Um8tIk

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mona Borkmann på mona.borkmann@jeffersonwells.se alternativt på 031 - 61 72 94.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Elkonstruktör sökes till innovativt bolag inom marin verksamhet

Fartygselektriker
Läs mer Maj 23
Elkonstruktör till innovativt bolag

Power Tech Sweden AB tillverkar hybrid- och elektriska framdrivningslösningar för marina enheter med hjälp av egen in-houseteknologi. De tillverkar även batterisystem, inverter applikationer och mycket annat, alltid i framkant i tekniken. I denna organisation kommer du få möjlighet att arbeta med cutting-edge teknologi, de bästa kollegorna i branschen och du får en möjlighet att vara ute hos kund och starta upp dina egna ritningar. Konceptet för Power Tech är att äga helheten, det vill säga de bygger själva vad de konstruerar. De använder inga externa parter utan för att säkerställa bästa kvalitén håller bolaget hela skeendet in-house. Organisationen befinner sig i en expansiv fas och behöver utöka sin personalstyrka, i ryggen har detta framgångsrika dotterbolag en stor och trygg koncernmoder. Vill du vara med och bidra till framgång i en mångfacetterad roll, tillsammans med fantastiska kollegor och i en riktigt härlig kultur? Ansök nu!

Om tjänsten

I denna roll kommer du arbeta med elkonstruktion av system för maritima enheter, i stor utsträckning behandlas elskåpsritningar, beräknande av kortslutning, framdrift, inverters och kraftdistribution. Det ingår även en stor del framtagning av nya lösningar efter behov i tjänsten. Det finns inte bara ett sätt att bygga dessa system på och således kommer du få diversifierade projekt och utmanas på många olika sätt i din tekniska kompetens.

Primärt arbetar Power Tech med marina enheter men i skrivande stund håller de på att ta fram lösningar för maglevtåg som skall uppnå hastigheter på 900km/h. Projekt likt detta är bara ett av många väldigt häftiga uppdrag som organisationen åtar sig.

Du kommer vidare erhålla kundkontakt och du får möjlighet till att driva dina egna projekt med allt från kundkontakt till implementering av system, du får helt enkelt vara med i hela processen. Allt montage görs internt och du får möjlighet att arbeta i nära dialog tillsammans med montörerna.

Det förekommer i liten utsträckning resande i tjänsten, är detta något som du trivs med finns goda möjligheter till att resa och vara ute på varven och hos andra för att träffa kunder och beslutsfattare.

Vidare kommer du få vara med och bidra till en grönare miljö tillsammans med några av de mest kompetenta i branschen.

Vem söker vi till denna tjänst?

Den viktigaste erfarenheten är att du har några års erfarenhet av konstruktion inom det marina eller tyngre industri. Det är meriterande om du har erfarenhet av skåpsbyggande sen tidigare. Du har erfarenhet av energiomvandling och har gärna ritat i 3D tidigare. Vidare har du grundläggande förståelse för programmering, du kommer vara ute i fält och parata med programmerare och givet detta bör du ha en förståelse för vad som sägs.

Du är lättlärd och öppensinnad som individ och tycker om att lära dig nya saker, du utmanar gärna dig själv och trivs i ett öppet klimat med högt i tak. Du är social och trivs i mötet med nya människor givet att du kommer träffa många olika individer med olika nivåer av kompetens avseende era lösningar.

Du har naturligtvis ett marint- och miljöintresse givet branschen och systemen ni producerar. Bolaget arbetar en del med Försvarsmakten och således måste du genomgå en bakgrundskontroll.

Krav

- Du har några års erfarenhet av elkonstruktion inom det marina eller industrin (Marin erfarenhet är meriterande)
- Du har erfarenhet inverters och motorer
- Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
- Du har grundläggande kunskaper inom programmering
- Det är meriterande om du har erfarenhet av att rita i 3D


Villkor och förmåner

Du har möjlighet att tillgodoräkna dig elpraktik hos Power Tech och kan således senare plocka ut elcertifikat, dessutom kommer du få arbeta med några av de bästa inom branschen och kommer erhålla goda utbildningsmöjligheter.

Du får jobba med cutting-edge teknologi, stora effekter och miljö, något möjliggör för en grönare värld.

Power Tech är en extremt flexibel arbetsgivare som ser till att folk trivs och tycker det är roligt att gå på jobbet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka inte ansök nu.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Tekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 7
Om Kahls
Vi är en koncern med moderbolag och idag två aktiva dotterbolag, VD är ägare i tredje generationen.
Kahls Kaffe säljer till företag och har följande affärsidé "Kahls köper, förädlar, säljer kaffe, te och därtill relaterade produkter.
Förädling och produktkoncept anpassas till kundernas behov".
Vår fabrik och kontor är i Frölunda, maskinparken är omfattande och är i en fas med mycket investeringar.
Bolaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 samt FSSC 22000.
Allt kaffe som säljs under eget varumärke är certifierat, Fairtrade, ekologiskt, KRAV, eller UTZ.
Vi är femte största kafferostare i Sverige, på te är vi största te blandaren.
Kahls distribuerar till ca 5 000 kunder, våra leverantörer och kontakter är från nord, mellan och Sydamerika, Afrika, Asien och Europa.


Om Jobbet
Vi söker en ny medarbetare till våran teknikavdelning.
Du kommer att arbeta i ett litet lag tekniker där vi sköter den dagliga driften av fabriken, utför underhåll och sysslar med utvecklingsprojekt.
Våran kaffefabrik består av en stor mängd gammal och ny utrustning där vi gör det mesta själva så arbetet kräver en bred kunskapsbas när det gäller elektronik, mekanik och pneumatik. Verkstadsvana, sammarbets- och felsökningsförmåga är också väldigt viktigt.
Vi är i ständing utveckling med en stor mängd pågående projekt så vi förväntar oss att du tar dig an utmaningar där vägen fram inte är helt klart och instruktioner saknas.

Ansök nu

Bilmekaniker sökes till Mekonomen Billivet Grimmered

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 7
Är du en driven, utvecklingsinriktad bilmekaniker med teknisk kompetens? Då är du kanske den vi söker!

Du är en självständig lagspelare som alltid ser till att sätta kunden och service i första rummet. Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande med ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för bilar och bilmekanik. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
Som person är du självgående och arbetar strukturerat och effektivt.

Du har:

• Gymnasial utbildning inom fordonsteknik

• God datorvana

• Minst B körkort

• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

• Erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker

Vi erbjuder

Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv.

Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Ansök nu

Elotele. Elektriker lärling via Manpower i Göteborg!

Lärling, installationselektriker
Läs mer Sep 26
Är du nyexaminerad och söker en arbetsplats för att utföra dina lärlingstimmar? Motiveras du av att lösa komplexa problem och att nå resultat tillsammans med dina kollegor? Just nu söker vi på Manpower El & Tele en färdigutbildad elektriker som behöver en plats för att göra sina lärlingstimmar på hos en av våra kunder i Göteborg.

I rollen ingår ansvar för rutiner, säkerhet och teknisk utveckling och förvaltning. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Krav för denna tjänst

* Du ska ha gått elprogrammet antingen på gymnasienivå eller motsvarande el- vuxenutbildning
* Du har ESA samt HLR
* God förmåga i tal och skrift i svenska.
* God dator- och systemvana
* Du innehar B-körkort

Manpower El & Tele har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet så att du som lärling får tillgodoräkna dina lärlingstimmar hos oss.

Om jobbet som elektriker
Som elektriker hos oss har du en viktig roll som innebär att utföra olika typer av elmontage och installationer samt arbeta med ombyggnad, felsökning och reparation av elektriska anläggningar. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team genomföra skydds- och kvalitetskontroller.

Är du Manpowers nya elektriker?
Vi på Manpower söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom relevant område alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens och YH-utbildning som elektriker.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du kan ta egna initiativ. Dessutom är du en kreativ person som tycker om att testa nya idéer. Slutligen strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet.

För såväl oss på Manpower som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Vad man Manpower erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Intresserad?
Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Christopher Nilsson via e-post: christopher.nilsson@manpower.se.

Vi ser fram emot din ansökan

Manpower El & Tele AB
Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

Ansök nu

Bilplåtslagare/Skadereparatör till Werksta Göteborg - Högsbo

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 20
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare på vår fina anläggning i Högsbo Göteborg?

Din profil

Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

Werksta säger

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt - Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Koncernen Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Vi söker mekaniker för tunga fordon i Göteborg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 20
Till vår kund i Göteborg söker vi nu en erfaren servicetekniker/mekaniker.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verkstads- och fordonstekniker ansvarar du bland annat för att utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder samt reparationer på företagets fordon, maskiner, redskap och utrustning. Fordonsparken består till stor del av specifik utrustning anpassad för snö- och halkbekämpning, tunga fordon som till exempel lastbilar, brandbilar, tankbilar, dumprar, och entreprenadmaskiner. Det finns även eltruckar, bagagevagnar, lätta transportfordon, och personbilar. I dina arbetsuppgifter ingår även lagerhållning, avrapportering av eget utfört arbete och kundbemötande.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad och positiv. Vidare har du gymnasiekompetens inom fordons- och maskinteknik. Du har även erfarenhet av att arbeta som mekaniker med tunga fordon och kunskap om metallbearbetning som till exempel svarvning och olika typer av svetsning. För tjänsten är C och B-körkort ett krav. Vidare ser vi att du har kunskap om fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. Du har även datavana och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska.

Företaget säger

Vi kan erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du blir en del av ett sammansvetsat team om 12 mekaniker, och får jobba i en ny toppmodern verkstad på 5000 kvm med arbetsmiljö i fokus. Det är en unik arbetsplats med puls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

Tjänsten kommer tillsättas snarast, så ansök så snabbt som möjligt eller rekommendera någon du känner!

Frågor besvaras av Matteus Gebrael
0728536226
matteus@fordonsakademin.se

Ansök nu