Fastighetsskötare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 27
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Har du hört om vårt projekt Kryddgården i Göteborg? Det innefattar 268 hyreslägenheter i Gårdsten med inflytt i år! Vårt bostadsbestånd fortsätter att växa och vi söker därför en fastighetsskötare som vill ta hand om våra fina nyproducerade fastigheter i Gårdsten, Göteborg!

Vad kommer du göra hos oss?
Som fastighetsskötare hos oss kommer du arbeta i ett mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Arbetet är till stor del även självständigt, och du ges stort utrymme till att själva planera dina dagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar daglig tillsyn av fastigheter som du själv ansvarar över. Vi kallar det att vara Kung eller Drottning i våra kvarter. Arbetet innefattar främst invändig fastighetsskötsel i form av ronderingar och att hjälpa hyresgäster med olika typer av ärenden kopplat till deras hem.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i mötet med människor. Det är viktigt att du gillar att ge bra service och att bygga relationer, eftersom du kommer vara i direkt kontakt med våra hyresgäster. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat upp själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter detta som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så tveka inte att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via felicia.forsberg@balder.se (mailto:via?felicia.forsberg@balder.se).

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

HSB Göteborg söker Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 25
Vill du vara en del av morgondagens goda boende? Vara HSB Göteborgs ansikte utåt genom att möta kunder och medlemmar, ja då har vi tjänsten för dig! Vi söker en fastighetsskötare med initial placering i Kallebäck, marknadsområde Centrum/Söder. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter


Som fastighetsskötare hos oss utför du felavhjälpande reparation och planerad drift av våra kunders fastigheter. Det innebär bland annat arbeten inom El- och VVS, samt driftåtgärder såsom filterbyten, kontroll av undercentraler och utrustning i fastigheten. Du ansvarar för kontakten med våra kunder som har anmält ett fel och har en viktig roll i att skapa våra kunders goda boende. I rollen ingår även snöröjning samt visst administrativt arbete.

Även arbete utomhus såsom skötsel av utemiljöer hos våra bostadsrättsföreningar och lokalvård kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer
För rollen krävs följande kvalifikationer:

- Tidigare erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel och reparationer
- B-körkort
- Goda datorkunskaper
- Det är meriterande med utbildning inom El, VVS eller snickeriPersonliga egenskaper
Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta ute hos kund. Du sätter kunden i fokus och levererar arbete av hög kvalitet. Vidare är du flexibel och trivs att arbeta såväl ensam som i grupp. För att lyckas i rollen behöver du kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation. Hos oss får du arbeta i en mångsidig verksamhet med värderingarna i centrum och med fokus på att ständigt utveckla det goda boendet.

Vi tar endast emot ansökan via nedan länk och sista ansökningsdag är 19 februari 2023.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 380 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling.

Ansök nu

Fastighetsskötare med gröna fingrar till Göteborg!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 23
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare med gröna fingrar på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder, och i den här rollen har du ett lite större fokus på den yttre förvaltningen med stort ansvar över trädgård och utemiljö. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Din viktigaste arbetsuppgift är att se till att detaljer såsom dörrar och lampor fungerar och att det inte finns skräp eller dylikt, i eller runt kundernas byggnader. Tjänsten kommer också att innefatta en del gräsklippning samt annan uteskötsel som kan variera från säsong till säsong

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Rensning av ogräs

- Klippning av häck

- Gräsklippning

- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition

- Sopning och skräpplockning

- Översyn av installationer

- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status

- Kontinuerlig kontakt med våra kunder

Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som

- Det är ett krav att du har minst 1-2 års erfarenhet av fastighetsskötsel

- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.

- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift

- Innehar B-körkort

Som person är du

- Självständig

- Serviceinriktad

- Resultatmedveten

- StruktureradÖvrig information

- Placering: Göteborg

- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

- Start: Vid årsskiftetLåter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 16
Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Om tjänsten som Fastighetsskötare

Du utför allmän tillsyn och skötsel av våra lokaler och utrustning både invändigt och utvändigt. Du arbetar proaktivt med innemiljön och ansvarar för drift och funktion av el, VVS och ventilation. Varumottagning och kontakt med våra leverantörer ligger även det bland dina sysslor. Du kan förvänta dig en spännande och fartfylld miljö i en bransch som ständigt utvecklas.

Om dig

Med en positiv attityd håller du i verktygen med van hand, redo att få hjälpa till. Du kanske tidigare har arbetat inom bygg och tillverkning men söker efter en mer kreativ miljö. Du är självgående, strukturerad och gillar högt tempo. Ordning och reda är något du brinner för och att fixa saker har alltid varit din grej.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader med start omgående. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 22
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Har du hört om vårt projekt Bergsjö Höjd? Vår satsning i Långströmsallén? Eller om projekt Korallen och Sandstenen som innefattar 400 nya hyresrätter i Frölunda Park? Det är bara några av alla roliga projekt som vi har i gång här på Balder. Vi fortsätter att både bygga och förvärva och söker därför fler fastighetsskötare som vill ta hand om våra fina fastigheter i Göteborg!

Vad kommer du göra hos oss?
Som fastighetsskötare hos oss kommer du arbeta i ett mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Arbetet är till stor del även självständigt, och du ges stort utrymme till att själva planera dina dagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar daglig tillsyn av fastigheter som du själv ansvarar över. Vi kallar det att vara Kung eller Drottning i våra kvarter. Arbetet innefattar främst invändig fastighetsskötsel i form av ronderingar och att hjälpa hyresgäster med olika typer av ärenden kopplat till deras hem.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i mötet med människor. Det är viktigt att du gillar att ge bra service och att bygga relationer, eftersom du kommer vara i direkt kontakt med våra hyresgäster. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat upp själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter detta som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så tveka inte att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via?felicia.forsberg@balder.se (mailto:via?felicia.forsberg@balder.se).

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 9
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@ (mailto:jobb@fixarpartner.se.)clasfixare.se

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 16
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@ (mailto:jobb@fixarpartner.se.)clasfixare.se

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Fitness24Seven söker en driven "Handyman" på 100% i Region Väst!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 26
Driven "Handyman" på 100% sökes!

Som "Handyman" eller "Fixman", som vi även kallar det, på Fitness24Seven har du ett varierat och självständigt arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst kommer att vara löpande underhåll av våra anläggningar, reparationer/service och mindre byggnationer. Vi ser gärna att du har en ganska bred bakgrund inom området och en gymnasial utbildning.

För att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb som Handyman tror vi att du är en social och hjälpsam person med ett stort driv. Du är strukturerad och gillar att planera och fullfölja dina uppdrag. Ett plus är om du har ett intresse för träning - och vill precis som vi vara med att göra världen till en lite hälsosammare plats.

Tjänstgöringsgraden är på 100% och tiderna du arbetar är mån-fre kl. 08.00-17.00. Du kommer arbeta på våra anläggningar i Region Väst vilket innebär att du främst kommer vara i Göteborgsområdet men vi har även anläggningar i tex. Trollhättan, Borås och Halmstad som ingår i detta område. Tjänstebil och annan nödvändig utrustning ingår i tjänsten.

Vi söker dig som…
har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete ...kan jobba självständigt, planera och prioritera … är van att jobba i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter
.. är flytande i tal och skrift i svenska samt har goda kunskap i engelska
.. har B-körkort

Meriterande om du har erfarenhet av:
att ha arbetat inom gymbranschen eller liknande verksamhet

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest och bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.

Om oss
Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 250 anläggningar i 5 länder; Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Ansök nu

Letar efter vår nästa servicetekniker/montör i Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 26
Arbetsuppgifter

Som servicetekniker/montör arbetar du med installation och service av taklyftar i lokaler och olika verksamheter. I sitt dagliga arbeta kommer man att ha stor kontakt med kunder och kunna ta eget ansvar för planering av olika projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Montering av Patientlyftar
Service och Besiktning

Utbildning / Erfarenhet
För att trivas i rollen som servicetekniker tror vi att du har en teknisk eller hantverksutbildning på minst gymnasienivå. Du drivs av att träffa nya människor och skapa långsiktiga relationer, där du blir en naturlig samarbetspartner. Som tekniker hos oss krävs det att du har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete, men med stark vilja av att vilja göra goda resultat.

Som person är du engagerad, driven och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk förmåga. Har du tidigare erfarenhet från montering eller service av patientlyftar är det meriterande, dock ej ett krav. Då mycket av din arbetstid förläggs ute hos kund och på resande fot är B-körkort ett krav för tjänsten. Mycket meriterande med idrottsbakgrund.

Förmåner
Du erbjuds en möjlighet att få vara med i utvecklingen av ett tillväxtorienterat företag med goda värderingar, men samtidigt utvecklas själv. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 24
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Har du hört om vårt projekt Bergsjö Höjd? Vår satsning i Långströmsallén? Eller om projekt Korallen och Sandstenen som innefattar 400 nya hyresrätter i Frölunda Park? Det är bara några av alla roliga projekt som vi har i gång här på Balder. Vi fortsätter att både bygga och förvärva och söker därför fler fastighetsskötare som vill ta hand om våra fina fastigheter i Göteborg!

Vad kommer du göra hos oss?
Som fastighetsskötare hos oss kommer du arbeta i ett mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Arbetet är till stor del även självständigt, och du ges stort utrymme till att själva planera dina dagar.

Dina arbetsuppgifter innefattar daglig tillsyn av fastigheter som du själv ansvarar över. Vi kallar det att vara Kung eller Drottning i våra kvarter. Arbetet innefattar främst invändig fastighetsskötsel i form av ronderingar och att hjälpa hyresgäster med olika typer av ärenden kopplat till deras hem.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i mötet med människor. Det är viktigt att du gillar att ge bra service och att bygga relationer, eftersom du kommer vara i direkt kontakt med våra hyresgäster. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat upp själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter detta som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så tveka inte att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via?felicia.forsberg@balder.se (mailto:via?felicia.forsberg@balder.se).

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Ansök nu

Bostadsbolaget söker säsongsanställda fastighetsskötare till utemiljön

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 22
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du skapa Sveriges bästa utemiljöer med oss? Nu söker vi säsongsanställda Fastighetsskötare som ska jobba med löpande trädgårdsarbete och hålla fint i våra bostadsområden.

Hos oss blir du en del av härlig gemenskap och bidrar till att våra bostadsområden alltid är rena, gröna och trivsamma samtidigt som du bygger på med egna erfarenheter och kunskaper. Utemiljön är en viktig del av våra hyresgästers boendemiljö och något vi på Bostadsbolaget med stolthet kan säga att vi är riktigt duktiga på. Vår årliga kundundersökning visar att vi har högst kundbetyg på utemiljön bland de stora bostadsbolagen i Sverige. Det är tack vare våra kvalificerade och engagerade miljövärdar i bostadsområdena.

Arbetsuppgifter
Som säsongsarbetande fastighetsskötare kommer du arbeta tillsammans med våra ordinarie miljövärdar i något av våra tre distrikt i Göteborg. Du arbetar inte inom hela distriktet utan blir placerad i ett av våra områden. För mer information om våra distrikt och områden se Bostadsbolaget.se och klicka in på rubriken våra områden. Du kommer jobba utomhus med skötsel av utemiljöer, i ett engagerat gäng som tycker om att göra det tryggt och trivsamt för våra hyresgäster. En vanlig arbetsdag innebär löpande yttre skötsel och trädgårdsarbete som gräsklippning, plantering och ogräsrensning. Du kommer också jobba med avfallsfrågor och att hålla rent och snyggt i våra miljörum.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska gärna ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Du behöver ha B-körkort, AM-körkort eller traktorkort. Det är meriterande om du har vana från olika typer av trädgårdsmaskiner. I och med att du arbetar nära våra hyresgäster ser vi att du är social och serviceinriktad. Engagemang och eget ansvar genomsyrar alltid ditt arbete.

ÖVRIGT
Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen. Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer.

Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansök nu

Bostadsbolaget söker fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 20
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetsskötare arbetar du med att skapa trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster.

Du ansvarar främst för att hålla våra utemiljöer fina genom skräpplockning, trädgårdsarbete och annat förbättringsarbete. Arbetet innebär tunga lyft samt att köra trädgårdsmaskiner och traktor i utemiljöerna. Utöver detta kan även inre skötsel av exempelvis avfallsutrymmen och andra allmänna utrymmen förekomma. Som fastighetsskötare planerar, utvecklar och prioriterar du efter situation och anpassar din arbetsinsats efter områdets behov och årstid.

Som fastighetsskötare är du en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet. Då du är ute på plats i bostadsområdet är du en företrädare för Bostadsbolaget och kommunicerar på ett tydligt och lösningsorienterat sätt med våra hyresgäster. Du ingår i en arbetsgrupp med miljövärdar, fastighetsskötare, lokalvårdare och fastighetsvärdar som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service i toppklass. Tjänsten är placerad på det lokala Boservice-kontoret i området.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha en treårig gymnasieutbildning. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Eftersom du kommer arbeta nära våra hyresgäster är respektfullhet, noggrannhet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för dig. För att lyckas i rollen bör du också tycka om att vara utomhus och att jobba med kroppen.

Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor i arbetsgruppen och är flexibel i förhållande till kund och verksamhetskrav. Att jobba hos oss innebär mycket kontakt med våra hyresgäster, det är därför viktigt att du också känner dig bekväm med den sociala delen av jobbet.

ÖVRIGT
Detta är en samlingsannons lediga tjänster i nuläget är :
Hammarkullen

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Bostadsbolaget söker fastighetsvärdar

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Dec 16
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö - våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

KVALIFIKATIONER
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Guldheden
Landala

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlings annons och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 20
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vår snabba utveckling är ett resultat av investeringar såväl som kunniga och engagerade medarbetare som tillsammans skapar resultat. Vi anser det roligt att arbeta med fastigheter, att alltid vara i farten och dessutom leverera hög service! Tycker du som oss? Till Göteborg söker vi nu en fastighetsskötare som vill hjälpa oss ta hand om våra fina fastigheter!

Vad kan vi erbjuda dig?
Arbetet som fastighetsskötare är självständigt och i nära samarbete med förvaltare, uthyrare och flera andra kollegor så skapar vi de absolut bästa förutsättningarna för våra hyresgäster. Du ansvarar för att planera och lägga upp ditt arbete samt för att hålla kontakt med hyresgäster och entreprenörer.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta underhåll och förebyggande arbete i och runt våra fastigheter i form av ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund.

Vad kan du erbjuda oss?
För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba med människor och att du sätter ett värde i hög service. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter det som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten så tveka inte med att kontakta rekryterande chef Johan Svedberg via johan.svedberg@balder.se.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Ansök nu

Service Host, Property Services - Fastighetsskötare/Tekniker, Scandic Opale

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 13
Scandic Opalen ligger i Göteborgs roligaste kvarter, mitt emellan Ullevi och Scandinavium. Med nyrenoverade lokaler är vårt hotell perfekt för uppladdning eller eftersnack i samband med konserten, mässan, matchen eller biobesöket. Vårt attraktiva läge gör att vi välkomnar allt från den internationella affärsresenären till barnfamiljen som ska besöka Liseberg.

Vi är ett stort team som arbetar tillsammans där vi lär av varandra, hjälper till där det behövs och uppmuntrar varandra till utveckling. Tillsammans stävar vi mot vårt gemensamma mål- att ge våra gäster service i världsklass. Då vi är ett stort hotell finns det även goda utvecklingsmöjligheter för den som önskar.

Nu söker vi en fastighetsskötare till hotellet Scandic Opalen.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som fastighetsskötare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Fastighetsskötare?

Som fastighetsskötare inom Property Services hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår Property Manager. Tjänsten omfattar dagskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 22
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Fastighetsskötare till Humana

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 27
Har du tidigare arbetat som snickare, VVS-montör, fastighetsskötare eller liknande och vill arbeta långsiktigt med varierande arbetsuppgifter i olika miljöer? Trivs du i en roll där du ständigt får använda din kreativa och praktiska förmåga att lösa problem? Är du dessutom en person som tar både initiativ, kan jobba självständigt och leverera service på högsta nivå - varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Humna är ett företag med visionen "alla har rätt till ett bra liv" och bedriver vårdverksamhet i alla fyra nordiska länderna och till största delen i inhyrda fastigheter och lokaler. Humana har drift- och underhålls ansvar i Sverige för cirka 200 verksamheter/fastigheter fördelade mellan Malmö i söder och Älvsbyn i norrr. Humanas fastighetsorganisation består i Sverige av förvaltare, drift cch underhållspersonal såsom fastighetstekniker och fastighetsskötare samt projektledare.

Idag består Humana av 37 medarbetare och företaget växer och välkomnar nu ytterligare en Fastighetsskötare till teamet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Fastighetsskötare på Humana ingår du i teamet som agerar som en service enhet till övriga verksamhehter. Med regelbundna måndagsmöten och i dialog med regionalansvarig planerar du din arbetsvecka utefter prioriteringsområden och inkommande behov. Det kan innebära allt från snickeri till att lägga golv, spackla och måla väggar och byta kålskåp/spis.

Ytterligare arbetsområden är enligt följande;


* Utföra löpande tillsyn avseenede fastigheternas drift och underhållsbehov samt planera förebyggande åtgärder
* Ha öpande kontakt med enhetschef och vara behjälplig med fastighetsfrågor
* Ta in offerter vid mindre projekt
* Samla dokumentation som på fastighetspärm (förtydliga?)
* Genomföra åtgärder och reperationer i lägenheter, lokaler och allmäna utrymmen.
* Vid behov köpa reperationsarbeten samt kvalitetssäkra utfört arbete
* Utföra avflyttningsbesiktning
* Delta och hjälpa till med SBA
* Ansvarar för utemiljö - så som snöskottning och gräsklippning
* Planera arbetet tillsammans med regionansvarig
* I övrigt delta i förekommande eller nya arbetsuppgifter inom affärsområdet


VI SÖKER DIG SOM
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du kommer från en bakgrund med erfarenhet som snickare, VVS-montör, fastighetsteknikerna /skötare eller liknande. Som person är du lösningsfokuserad och har förmågan att utveckla effektiva och genomförabara lösningar på problem. Du kan enkelt prioritera och ser vilket behov som behöver störts fokus samtidigt som du kan förhålla dig lugn och positiv i utmanade situationer. Är du också en lyhörd och ödmjuk person som förstår kunder och kollegors behov och gärna hjälper till kommer du bli en omtyckt medarbetare på Humana.


* Dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reperationsarbete
* Kunskaper om fastighetsförvaltning
* Dokumenterad god administratör
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift
* Gymnasieutbildning - företrädelsevis inom fastighetsteknik, fastighetsdrift, bygg, el eller VHS


Beteende som vi ser är extra viktiga för denna tjänst är;


* Problemlösande
* Anpassningsbar
* Serviceinriktad
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
För mer information om Humana - klicka här!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 22
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag , skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad FASTIGHETSSKÖTARE/ FASTIGHETSTEKNIKER

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
DIN ROLL
Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare i Göteborg med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.
Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder.
Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av
Felavhjälpande åtgärder i bostäder och lokaler
Drift och underhåll
In- och utvändig skötsel
Ronderingar
Utföra planerat underhåll

DIN PROFIL
Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppdrag som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.
Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav.
ÄR DU INTRESSERAD?
Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@mbafast.se. Märk din ansökan ”Fastighetsskötare”.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Sommarjobb inom fastighetsservice på Coor i Torslanda

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 23
Till vårt uppdrag i Torslanda söker vi nu sommarjobbare som vill jobba under sommarperioden 2023. Detta är en utvecklingsmöjlighet för dig som är vill arbeta inom fastighet och teknik, här får möjlighet att arbeta på ett företag med en hög ambitionsnivå, servicekänsla och med kunden i fokus.

Om rollen 
Som sommarjobbare kommer att vara en del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av våra kunders fastigheter i Torslanda, där du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och blir därmed Coors ansikte utåt.

Du kommer arbeta med en rad olika arbetsuppgifter, som kan variera beroende på dina tidigare erfarenheter kunskaper. Arbetsuppgifterna omfattar tillsyn, skötsel, förebyggande/planerat underhåll inom ramen för vårt åtagande till våra kunder. Arbetet kommer att utföras på egen hand såväl som tillsammans med dina kollegor i gruppen. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel av fastigheterna 
• Underhåll av fastighetsknutna tjänster 
• Utföra löpande ronderingar

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid mellan juni och augusti sommaren 2023, vi vill att du ska kunna arbeta minst 6 veckor under perioden. Du kommer att schemaläggs på vardagar mellan kl. 07-16 och placeringsorten är Torslanda, Göteborg. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får lön och pensionsavsättning enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en grupp med en god gemenskap.? 

Vår kandidat 
I den här rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenör. Du ska snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under tidvis högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med en initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt mot kund.

Vi ser gärna att du har datorvana samt att din svenska är god i såväl tal som skrift då ärendehantering och daglig rapportering sker i mobiltelefon. B-körkort är ett krav. Det är även meriterande om du har fastighetsteknisk eller likvärdig utbildning.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mejl, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Pontus Edman, 070-868 04 20.

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Sommarjobb- trädgårdsarbetare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 27
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på drift och underhållsavdelningen ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:
Denna tjänst är organisatorisk placerad på område mark. Fördelningen på de 10 platserna är tre i sydväst, tre i nordost och fyra i centrum Uppdraget är i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel, reparationer, kunduppdrag och underhållsuppdrag på förvaltningens tomter som består av cirka fem miljoner kvadratmetermark. Du kommer vara en del av de positiva och engagerade teamen som är verksamma på området och dina insatser kommer vara en viktig del i verksamheten. I din roll som fastighetstekniker mark handlar det om att hålla mark- och grönytor på våra förskolegårdar fina i sommar.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker tjänsten har ett intresse för trädgård och utemiljö, en vilja att arbeta tillsammans med andra och visar omtanke om dem och de du arbetar för. Du har lätt för att samarbeta, ta eget ansvar, har ordning och reda. Du är flexibel och förstår att förändringar är en del av arbetsdagen. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tex skötsel och reparationer i parker och trädgårdar. Som person är du utåtriktad och kan arbeta självständigt. Du kommer arbeta nära dina kollegor vilket innebär att god samarbetsförmåga är något vi värdesätter. Vi vill att du är drivande och handlingskraftig för att passa in i vårt team. För denna tjänst måste du ha B-körkort samt ha fyllt 18 år. Vi önskar även att du som söker har god kunskap med datorer och mobiltelefoner.

Intervjuer kommer ske löpande under annonsering.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 2
Balder växer och därför behöver vi ytterligare en drifttekniker till södra Göteborg. Vi utvecklar driftorganisationen och i dagsläget är detta en bred tjänst. Om du är extra intresserad av att arbeta med exempelvis ventilation, värme eller energiprojekt kommer det finnas möjlighet att specialisera sig i framtiden.

Eftersom vi äger fastigheterna slipper du jaga timmar och tänka på fakturering, i stället kan du fokusera på driften och att fastigheterna är i toppskick.
Vi har högt satta mål om energibesparing och kommer fokusera mycket på det framöver, så du kommer tillsammans med dina kollegor ta fram och räkna på åtgärder som hjälper oss nå vår målbild. Du kommer också utföra förebyggande och felavhjälpande underhåll på de tekniska installationerna och optimera driften av värme, kyla, ventilation etc.

Vi tror att du har god förståelse och kunskap inom teknisk fastighetsdrift och eftersom vi har både kommersiella lokaler och bostäder är det en klar fördel om du har kunskap om båda. Du behöver också ha förmåga att prioritera ärenden och kommunicera på ett bra sätt med både hyresgäster, entreprenörer och kollegor.
Att du kan styr- och reglerteknik är meriterande, att du har B-körkort är ett krav. Är du anläggningsskötare är det ett klart plus. Språkkunskaper utöver svenska är också meriterande.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du kan styra över din egen arbetsdag, har flextid, får ta hem bilen och har varierande arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom yrkesrollen och ta stort ansvar för dina fastigheter.

Intresserad? Perfekt! Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga CV och svara på våra urvalsfrågor. Vi bryr oss inte om vem du är eller hur du ser ut, vi vill bara ha rätt person på rätt plats. Därför använder vi oss av rekryteringstester som skickas automatiskt när du skickar in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se (http://www.balder.se/) får du gärna höra av dig till driftansvarig Jonathan på 031-839 456 eller jonathan.thebrinolsson@balder.se (https://app.teamtailor.com/companies/c0qrl1NgDPg/jobs/2028019/edit/ jonathan.thebrinolsson@balder.se)

Ansök nu

Installationstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på avdelningen drift och underhåll ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

På verksamhetsområde energi och innemiljö, ansvarar vi för inomhusmiljön i våra fastigheter. Dessa fastigheter vill vi göra så energieffektiva vi kan. Vi har samlat kompetens på enheten och här arbetar fastighetstekniker, drifttekniker och ingenjörer inom styr-, reglerövervakning och VVS tillsammans för att hitta smarta lösningar inom drift.

Dina arbetsuppgifter;
Du kommer att utföra tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska installationer, främst värme och ventilation. Som ett led i vårt förebyggande underhållsarbete utför du årliga driftronder och åtgärdar mindre fel. Du felsöker och avhjälper fel och tillsammans med din drifttekniker hanterar ni akut uppkomna ärenden från kund och styrsystem. Ni arbetar tillsammans för att skapa en god innemiljö för kunden och för att uppnå stadsfastigheters energieffektiviseringsmål. Vi vill att du är med oss och håller våra fastigheter i bästa tekniska skick.


KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Du ska tycka om att arbeta med energifrågor, gillar utveckling och är nytänkande.

Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning med inriktning VVS och fastighet eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete med värme- och ventilationsanläggningar i fastigheter.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och övervakning. Har du även kunskap om och erfarenhet av el och rörinstallationer så ser vi det som värdefullt.

För denna tjänst behöver du ha B-körkort.

Känner du igen dig i denna beskrivning?
Varmt välkommen att söka dig till oss, ett härligt gäng av erfarna och professionella medarbetare!


ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Humana söker fastighetsskötare!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 19
Vill du jobba som fastighetsskötare för ett bolag som värdesätter människans och samhällets önskemål? Vill du även arbeta i en miljö fylld med utvecklingsmöjligheter och flexibilitet?

Då kan jobbet som fastighetsskötare på Humana vara något för dig!
Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. De drivs av viljan att ge sina kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom deras verksamhet skapar de förutsättningar för deras kunder för att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt på Humana.

Hur jobbar Humana?
I alla fyra nordiska länder bedriver Humana vårdverksamhet till största delen i inhyrda fastigheter och lokaler. De har drift- och underhållsansvar i Sverige för ca 200 verksamheter/fastigheter fördelade mellan Malmö i söder till Älvsbyn i norr. Vidare har de närmare 700 hyresavtal i Norden. Humanas fastighetsorganisation består i Sverige av förvaltare, drift- och underhållspersonal såsom fastighetstekniker och fastighetsskötare samt projektledare för nyproduktion – de är totalt 37 medarbetare. Deras avtal hanteras i systemet Pytagoras och har ett eget förvaltningssystem, Safekeep för drift och underhållsplanering.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med löpande tillsyn av fastighetens drift och tillgodose de underhållsbehov som dyker upp. Planering och strategiskt arbete i form av förebyggande åtgärder kommer vara en del av arbetet. Du får en servicebil som utgår ifrån kontoret i Frölunda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Ta in offerter vid mindre projekt
- Samla dokumentation som på fastighetspärm.
- Boka OVK, brandlarm och andra besiktningar.
- Genomföra åtgärder och reparationer i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen. Vid behov köpa reparationsarbeten samt kvalitetssäkra utfört arbete.
- Utföra avflyttningsbesiktning
- Delta och hjälpa till med SBA
- Ansvarar för utemiljö, så som snöskottning, gräsklippning
- Planera arbetet tillsammans med Regionansvarig
- I övrigt delta i förekommande eller nya uppgifter inom affärsområdet

Kvalifikationer:
För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi att du har gymnasieutbildning, företrädesvis med inriktning teknik/samhälle/ekonomi, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska vara händig och ha ett sinne för praktiskt arbete. Om du tidigare har arbetat inom byggbranschen är detta meriterande. Vidare är även tidigare arbete inom VVS eller snickeri meriterande.
- B- körkort är ett krav
- Kunskaper om fastighetsförvaltning
- Dokumenterat god administratör

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad och hjälpsam. Du är självgående och ser vad som behöver göras samt tar initiativ till att ta tag i göromål direkt. Du är ansvarstagande och en problemlösare som fokuserar på lösningar framför problem. Du är professionell i ditt arbetssätt och har en förmåga att etablera och behålla goda relationer. Du är tydlig i såväl tal som skrift. Din sociala kompetens är också av vikt då du har löpande kundkontakt.

För mer information och ansökan
Vi genomför rekryteringsprocessens urval löpande, vänta därför inte med din ansökan.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Adecco med Humana vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av Humana. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Ansvarig rekryterare är Jonna Eliasson som du når på mail jonna.eliasson@adecco.se.

Ansökningar skickas direkt via annons och inte via e-mail.
I denna rekryteringsprocess används personlighet- och färdighetstester. Vi vill lära känna dig på riktigt! För att genomföra en komplett ansökan behöver du ladda upp ett CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Konferensvaktmästare / fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 16
Arken Hotel & Art Garden Spa är en av Sveriges ledande konferens- och spaverksamheter, beläget på Hisingen i Göteborg. Destinationen har 149 hotellrum, en stor spaavdelning samt 28 konferenslokaler där den största inrymmer 800 gäster. Arken Hotel & Art Garden Spa är en del av Lotus Hotel Group, en hotellgrupp med målet att skapa fantastiska upplevelser för gäster. Tillsammans skapar vi resmål av högsta kvalité där passion och yrkesstolthet råder. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten. Arken Hotel & Art Garden Spa har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.Om tjänsten
Vi erbjuder nu en tjänst som konferensvaktmästare/fastighetsskötare på 100%, där huvudsysslorna under konferenssäsong (vår och höst) är att möblera och ställa i ordning våra konferenslokaler/mötesrum inför kommande grupper.

När konferenserna har lägre beläggning (sommar och vinter) är huvudsysslan att hjälpa till att underhålla fastighet och uteytor, exempelvis klippa häckar och gräs, olja altaner, sopa paddelbana etc.

Tjänsten är under konferenssäsong förlagd under eftermiddag och kvällstid samt vissa helger. Under vinter och sommar är det i huvudsak dagtid på vardagar.  Tjänsten innefattar en del ensamarbete men också viss gästkontakt, då gäster rör sig i huset alla tider på dygnet.

Om dig
Vi söker dig som gillar att vara spindeln i nätet och inte är rädd för ett fysiskt arbete. Du är social, noggrann, strukturerad, flexibel och har ett glatt humör. Då vår fastighet är stor med många lokaler, är det meriterande med en viss teknisk kunskap. Det är även en fördel om du har arbetat med liknade uppgifter sedan tidigare.

Det är viktigt att du som söker kan tala/förstå svenska och engelska i tal och i skrift, då dagliga rutiner samt gästkontakt främst sker på dessa språk. Du bör ha körkort och tillgång till bil då kommunikationerna kvällstid och helger är något begränsade. 

Förmåner
Som anställd på Arken Hotel & Art Garden Spa får du en rad förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter och tillgång till gym och spa i mån av plats. Du får arbeta i en inspirerande miljö och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

LOTUS HOTEL GROUP

Arken Hotel & Art Garden Spa är en del av Lotus Hotel Group – en hotellfamilj där vi skapar fantastiska upplevelser för våra gäster. Våra hotell bjuder på fyra unika destinationer – Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa, Hôtel Eggers & Billingehus – men gemensamt är vår passion. Vi brinner för att skapa upplevelser utöver det vanliga och att få gästen att längta till nästa gång. Vi verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. Här finner du miljöer för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten – platser där vardagen alltid känns avlägsen.Genom vårt eget gästserviceprogram Proud with Passion, arbetar vi med passion och yrkesstolthet för att tillsammans leverera bästa kvalité. Vi är även stolta över att vi inspirerar, tar ansvar och aktivt bidrar till ett hållbart och bättre samhälle. Bland annat genom att årligen utmana oss själva med ökade hållbarhetskrav, Svanen-märkningar och egna vindkraftsverk.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 18
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vid drift och underhåll, som är en av Stadsfastighetsförvaltningens avdelningar, ansvarar vi för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer. Vårt arbete bedrivs i ett nära samarbete med hyresgäster, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. På enheten ansvarar vi för inomhusmiljön i våra fastigheter. Dessa fastigheter vill vi göra så energieffektiva vi kan. Vi har samlat kompetens på enheten och här arbetar fastighetstekniker installation, drifttekniker inom el, driftoptimering samt ett antal ingenjörer inom SRÖ och VVS tillsammans för att hitta smarta lösningar inom drift.

Du ansvarar för drift och övervakning av förvaltningens olika tekniska installationer (främst värme och ventilation) samt tillgodoser ett gott inneklimat för våra kunder. Uppdraget är både utvecklande och utmanande i en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med kunniga medarbetare och en mångfald av tekniska system. En viktig del av jobbet är att felsöka och avhjälpa fel samt hantera akut uppkomna ärenden från hyresgäster och styrsystem. Med en hög teknisk kompetens och en förståelse för kundens verksamheter skapar du tillsammans med dina kollegor en bra miljö för dem som vistas i våra fastigheter. I uppdraget ingår även bland annat att planera och utföra underhållsåtgärder, energioptimera fastigheterna samt aktivt medverka i utvecklingsfrågor. Arbetet är förlagt både ute på fastigheterna samt inne på kontor.

För denna rekrytering gör vi utdrag ur belastningsregistret.

KVALIFIKATIONER
Våra förväntningar på dig;
Med hyresgästerna i fokus, motiveras du av hög servicenivå och kunskap om vad som bidrar till kvalitet i kontakten mellan er. För att lyckas i ditt uppdrag är du en kommunikativ person som har lätt för att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är flexibel, drivande och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående med god struktur, ordning och reda. Att du har mycket god kunskap i styrsystem som t.ex. Schneiders styrsystem TAC och EBO. samt Web Port och Webfactory. B- körkort är ett krav för denna tjänst.

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Erfaren Fastighetsskötare till Humana

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 14
Har du tidigare arbetat som snickare, VVS-montör, fastighetsskötare eller liknande och vill arbeta långsiktigt med varierande arbetsuppgifter i olika miljöer? Trivs du i en roll där du ständigt får använda din kreativa och praktiska förmåga att lösa problem? Är du dessutom en person som tar både initiativ, kan jobba självständigt och leverera service på högsta nivå - varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Humna är ett företag med visionen "alla har rätt till ett bra liv" och bedriver vårdverksamhet i alla fyra nordiska länderna och till största delen i inhyrda fastigheter och lokaler. Humana har drift- och underhålls ansvar i Sverige för cirka 200 verksamheter/fastigheter fördelade mellan Malmö i söder och Älvsbyn i norrr. Humanas fastighetsorganisation består i Sverige av förvaltare, drift cch underhållspersonal såsom fastighetstekniker och fastighetsskötare samt projektledare.

Idag består Humana av 37 medarbetare och företaget växer och välkomnar nu ytterligare en Fastighetsskötare till teamet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Fastighetsskötare på Humana ingår du i teamet som agerar som en service enhet till övriga verksamhehter. Med regelbundna måndagsmöten och i dialog med regionalansvarig planerar du din arbetsvecka utefter prioriteringsområden och inkommande behov. Det kan innebära allt från snickeri till att lägga golv, spackla och måla väggar och byta kålskåp/spis.

Ytterligare arbetsområden är enligt följande;


* Utföra löpande tillsyn avseenede fastigheternas drift och underhållsbehov samt planera förebyggande åtgärder
* Ha öpande kontakt med enhetschef och vara behjälplig med fastighetsfrågor
* Ta in offerter vid mindre projekt
* Samla dokumentation som på fastighetspärm (förtydliga?)
* Genomföra åtgärder och reperationer i lägenheter, lokaler och allmäna utrymmen.
* Vid behov köpa reperationsarbeten samt kvalitetssäkra utfört arbete
* Utföra avflyttningsbesiktning
* Delta och hjälpa till med SBA
* Ansvarar för utemiljö - så som snöskottning och gräsklippning
* Planera arbetet tillsammans med regionansvarig
* I övrigt delta i förekommande eller nya arbetsuppgifter inom affärsområdet


VI SÖKER DIG SOM
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du kommer från en bakgrund med erfarenhet som snickare, VVS-montör, fastighetsteknikerna /skötare eller liknande. Som person är du lösningsfokuserad och har förmågan att utveckla effektiva och genomförabara lösningar på problem. Du kan enkelt prioritera och ser vilket behov som behöver störts fokus samtidigt som du kan förhålla dig lugn och positiv i utmanade situationer. Är du också en lyhörd och ödmjuk person som förstår kunder och kollegors behov och gärna hjälper till kommer du bli en omtyckt medarbetare på Humana.


* Dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reperationsarbete
* Kunskaper om fastighetsförvaltning
* Dokumenterad god administratör
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift
* Gymnasieutbildning - företrädelsevis inom fastighetsteknik, fastighetsdrift, bygg, el eller VHS


Beteende som vi ser är extra viktiga för denna tjänst är;


* Problemlösande
* Anpassningsbar
* Serviceinriktad
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
För mer information om Humana - klicka här!

Ansök nu

B-chaufför/parkeringstekniker

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 16
Vår kund som är verksamma inom infrastruktur växer, och vi behöver därför utöka deras team med ytterligare en parkeringstekniker. Har du tidigare erfarenhet utav att ha arbetat som parkeringsvakt, serviceman eller kanske med drift, underhåll eller fastighetstekniker? Då kanske du är helt rätt person för oss?

Arbetstiderna är förlagda dagtid varannan vecka, måndag - fredag 06:00-15:00/08:00-17:00.

Parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta görs på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, förvaltningsföretag samt kommunen.

Din profil

- Branschvana alt. tidigare erfarenhet utav serviceyrken

- God datorvana, samt gärna erfarenhet utav att ha arbetat med handdatorer

- B-Körkort

- God engelska & svenska i tal och skrift

Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är tänkt att gå över till en fast anställning ute hos kunden efter 6 månader.

Ansök nu

Drifttekniker till Partillebo

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 12
Söker du ett fritt och omväxlande jobb och har erfarenhet från drift av komplexa anläggningar och avancerade integrerade system?Är du driven och engagerad och vill utvecklas som drifttekniker i fastighetsbranschen? Nu har du chansen att söka jobbet på Partillebo!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en driftavdelning på totalt 8 personer. Driftkontoret ligger i Partille Arena.

I tjänsten ingår tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheternas tekniska installationer. Genomförande av felsökning och felavhjälpning samt energi/driftoptimering av värme och ventilationssystem. Ronderingar, avläsningar och kontroll av eventuella avvikelser. Du ska också åtgärda serviceanmälningar, på egen hand eller via upphandlad entreprenör, samt återrapportera till hyresgäst och förvaltning.

Som Drifttekniker kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa driften av Partillebos fastigheters framtida drift och utveckling. På sikt kommer du även ingå i Partillebos bakjour.Det här förväntar vi oss av dig
Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från likvärdig roll, gärna utbildning från energiprogrammet eller KY utbildning från Fastighets- eller driftteknikerprogrammet och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen.

Du har erfarenhet från drift av komplexa anläggningar och avancerade integrerade system. Vi ser att du har god systemkunskap kring ventilation, vatten, avlopp, värme, kyla, styr, brand, inbrottslarm, passagesystem och övervakning. Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen. Du har B-körkort, datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift.Personliga egenskaper
Som person ser vi gärna att du är driven och engagerad. Då du kommer att samarbeta med kollegor såväl som med hyresgäster och entreprenörer krävs det att du har social kompetens och kan kommunicera väl i både tal och skrift. För att trivas i tjänsten måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och har förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmågan att analysera och förklara de tekniska sambanden.

Vi vill helt enkelt att du har ett brinnande intresse för service! Trivs med att arbeta i en nära kundrelation, är flexibel och prestigelös.Det här erbjuder vi

Tjänsten är på 100% och du blir anställd hos Partillebo. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Partillebo en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Ett fritt och omväxlande jobb där du får många stimulerande kontakter med våra hyresgäster.

På Partillebo arbetar vi aktivt med kompetensutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom sjukförsäkring, friskvårdsbidrag och förmånselcykel.Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Partillebo med Jefferson Wells och du blir anställd hos Partillebo. Du söker tjänsten på manpower.se och bifogar CV samt personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Välkommen med din ansökan!Om Företaget

Partillebo är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 4000 lägenheter och ca 230 000 m2 lokaler, samt verkar som samhällsbyggare i Partille kommun. Vi är ca 80 st. anställda.
Läs mer på www.partillebo.se

Ansök nu

Drifttekniker Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 17
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!Om tjänsten
I denna roll ansvarar du för den dagliga tillsynen och driften av fastigheterna samt den löpande kontakten med våra kunder. Ditt primära ansvarsområde är tre av våra fastigheter belägna i Göteborgsområdet. Du kommer utgå från Skogome men även ha hand om Högsbo och Björkbacken. Som drifttekniker kommer du att arbeta självständigt och dagligen representera Specialfastigheter. Samarbete med kunder såväl som med kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. I den löpande förvaltningen ansvarar du för den dagliga driften, felavhjälpande underhåll samt ibland också för mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar.

En annan del av arbetet består i att utföra och följa upp driftoptimerande åtgärder för att uppnå ett bra klimat för kunden samt hög energieffektivitet. Även arbete med olika uppföljningar, analyser och sammanställningar kring media, myndighetskrav och besiktningar ingår i uppdraget. Tillsammans med din chef är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

Besök gärna vår hemsida och läs om en av våra medarbetare som berättar hur det är att arbeta som drifttekniker hos oss.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad drifttekniker eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat som drifttekniker, alternativt inom VS, el, ventilation eller styr och regler.

Kvalifikationer:
• Fastigheternas tekniska system kräver att du har goda IT-kunskaper
• Du har goda kunskaper inom framför allt el, styr och regler samt VVS
• Du har erfarenhet av professionellt kundbemötande och att arbeta serviceinriktat
• Körkort för personbil är ett krav

För att trivas i rollen måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens och du behöver ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Placering
Din placeringsort kommer att i Göteborgsområdet och du kommer mestadels att arbeta på våra tre fastigheter. Då vår verksamhet är rikstäckande kan även resor utanför ditt område förekomma i tjänsten några gånger per år. Du blir en del av Fastighetsområde Syd med lokalkontor i Göteborg och Lund.

Tillträde
Enligt överenskommelse, men snarast möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 12 februari  men ansök gärna redan idag då urval görs löpande.

 

Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Lena Nibell, tel. 010-788 62 47
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 34 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 200 medarbetare.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Higab

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Arbetsbeskrivning
Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog telefon 0738-53 79 49 eller mejl edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 12 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet. 

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare - brand och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 794 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till Higab

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Arbetsbeskrivning
Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog telefon 0738-53 79 49 eller mejl edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 12 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet. 

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare - brand och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 794 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

Ansök nu

Higab söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter. I uppdraget ingår att vårda och utveckla Göteborgs kulturhistoriskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Higab omsätter ca 800 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m².

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare - brand och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

ÖVRIGT
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog telefon 0738-53 79 49 eller mejl edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 12 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Renova söker en engagerad fastighetsskötare!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 16
Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och totalt är vi ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!
För mer information besök: www.renova.se
http://www.renova.se/

ARBETSUPPGIFTER
Vill du använda men även utveckla dina kunskaper inom fastighet, drift och underhåll, samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Som fastighetsskötare är du involverad i ett brett spektra av fastighetsfrågor. Du kommer mestadels att arbeta självständigt, men är en viktig del av ett team, vilket förutsätter att du trivs att arbeta med frihet under ansvar. Rollen utgår från Sävenäs avfallskraftvärmeverk. Uppdraget omfattar alla anläggningar inom koncernen.

Rollen är både bred och varierande, arbetet är att organisera och genomföra såväl löpande, som planerat underhållsarbete. Du jobbar tätt ihop med dina kollegor inom fastighet, intern service samt i nära samarbete med övriga avdelningar och externa motparter. Du rapporterar till fastighetschefen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att arbeta med både yttre och inre underhåll.

Att arbeta som fastighetsskötare på Renova innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett stort eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan och teamkänsla är viktig då det är ett serviceyrke.

KVALIFIKATIONER
- Eftergymnasial utbildning 1 år med för tjänsten relevant inriktning eller motsvarande erfarenhet.
- Erfarenhet inom fastighetsunderhåll
- Du kan uttrycka dig flytande i tal och skrift på svenska
- Körkort B är ett krav
- Teknisk bakgrund eller bakgrund inom el- eller VVS är det meriterande.

Du är intresserad av teknik och funktion, hur fastighetens delar är uppbyggda och hänger ihop och tänker helhet. Du har ett genuint intresse för att lära dig mer och är drivs av att jobba för ständiga förbättringar. Som person är du positiv och lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor. För att du ska trivas i rollen gillar du att ha många bollar i luften samtidigt.

ÖVRIGT
På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 23
Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Om tjänsten som Fastighetsskötare

Du utför allmän tillsyn och skötsel av våra lokaler och utrustning både invändigt och utvändigt. Du arbetar proaktivt med innemiljön och ansvarar för drift och funktion av el, VVS och ventilation. Varumottagning och kontakt med våra leverantörer ligger även det bland dina sysslor. Du kan förvänta dig en spännande och fartfylld miljö i en bransch som ständigt utvecklas.

Om dig

Med en positiv attityd håller du i verktygen med van hand, redo att få hjälpa till. Du kanske tidigare har arbetat inom bygg och tillverkning men söker efter en mer kreativ miljö. Du är självgående, strukturerad och gillar högt tempo. Ordning och reda är något du brinner för och att fixa saker har alltid varit din grej.

Låter detta som just dig? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader med start omgående. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Är du en händig problemlösare och söker en ny utmaning?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 9
Är du fastighetsskötare och söker en ny utmaning?

Vi söker dig som är elektriker, fastighetstekniker, VVS-tekniker eller idag jobbar med andra fastighetsnära tjänster.

Oavsett vad som händer i kundernas fastigheter är vi bara ett telefonsamtal bort. Flera av våra medarbetare i fastighetsjourteamet har lång erfarenhet och bred kompetens som de gärna delar med sig av.

Vår fastighetsjour ansvarar för att åtgärda akuta fel. Vi upprätthåller drift, underhåll och skötsel av våra kunders fastighetstekniska system när fastighetsskötare och bovärd går hem för dagen. Vårt jourteam försöker alltid åtgärda problemet så snabbt som möjligt.

Fastighetsjouren åtgärdar exempelvis:

- Inbrottsskador
- Vattenläckor och översvämningar
- Avsaknad av värme och/eller varmvatten
- Problem med lås och utelåsningar
- Elfel
- Stopp i avloppet
- Skador på grund av storm, där föremål riskerar att ramla ner
- Stopp i sopnedkast
- Undersökningar av branddoft

Vi söker dig som tycker att ovan låter spännande och som är driven, positiv och motiverad att lära dig nya saker: för rätt person finns all möjlighet att växa med bolaget. 

Vi tänker att vår värdegrund är lika viktiga för dig som för oss

- Engagemang
Vi ser och bryr oss om våra anställda, kunder och varandra
- Service
Vi levererar service och värdskap utöver det som förväntas och skapar därmed trygghet och mervärde.
- Kvalité
Teknik och instruktioner är endast ett hjälpmedel. Verklig kvalitet skapas av våra medarbetare genom engagemang och service.

Vill du vara med på vår resa? Skicka in din ansökan redan idag.

Krav

- Vi är ett auktoriserat bevakningsbolag vilket medför krav på dig som sökande att du ska genomgå och få godkänt i Länsstyrelsens kontroll för att få arbeta i auktoriserat bevakningsbolag

- Godkänt betyg i svenska på gymnasienivå samt goda kunskaper i engelska

- God hälsa och fysik, klara ensamarbete

- Drogfri, ostraffad och ordnande ekonomi ser vi som en självklarhet.

- Folkbokförd minst fem år i Sverige

- B-körkort

Meriterande

- Några års arbetslivserfarenhet

- Händig och problemlösare

- Utbildad väktare

Arbetsuppgift:

Fastighetsjour, Rondering/larmutryckning

Plats:

Tjänsten är baserad i Göteborgsregionen.

Arbetstid: Vi har uppdrag dygnet runt, året om inklusive helgarbete

6 månaders provanställning tillämpas

Övrigt:

Kollektivavtalsenlig lön

Tillträde enligt överenskommelse

Vi uppskattar en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ofullständig ansökan behandlas inte.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila donald@cpgbevakning.se

Vi ser fram emot just din ansökan

Ansök nu

Erfaren Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 19
Vill du arbeta i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i en kritisk och högteknologisk miljö där din kompetens och noggrannhet kommer att spela en avgörande roll? Har du hög teknisk kompetens och är allmänt bred inom området driftteknik och är en lagspelare så kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker en drifttekniker med hög kompetens inom styr- och reglerteknik för fastigheter. God kompetens krävs även inom fastighetsinstallationer såsom ventilation, värme och vatten etc.
Som meriterande ser vi att du har erfarenhet av energimätning/besparing, erfarenheter av SBA och brandlarmanläggningar samt erfarenhet av att leda enklare installationsarbeten.
Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team, hos vår kund på Hisingen i Göteborg.

Du har tillsammans med övriga tekniker det övergripande ansvaret för att säkerställa att fastighetstekniska funktioner är i drift och fungerande.

Vi är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Utföra daglig tillsyn och kvalitetssäkring samt service och underhåll på tekniska system och utrustning.
* Arbeta och rapportera i vårt interna system för Planerat underhåll.
* Driva åtgärder och förändringar i utrustning i vår kunds fastigheter och anläggningar.
* Utföra åtgärder samt dokumentera i enlighet med uppsatta rutiner.
* Hantera och utveckla systemövervakning.
* Vara en representant för CBRE gentemot kund samt ansvara för leverantörskontakter.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Säkerställa att underleverantörers samt egna arbetsuppgifter utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBRE:s miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.


Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av arbete med teknisk drift eller anläggning och god fastighetsteknisk kompetens.
* Erfarenhet av olika styrsystem och implementering av energibesparande åtgärder typ solcellsinstallationer och liknande.
* Vana att arbeta både självständigt samt i grupp med ex. kollegor eller underentreprenörer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
* Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av underhållssystem.
* B-körkort är ett krav.
* Ett rent belastningsregister är ett krav för anställning.


Rollen är på heltid och med start efter överenskommelse. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor. CBRE har också blivit rankad #1 inom Real Estate i Fortune Magazines World's Most Admired Companies för 2019, vilket vi är mycket glada över. Vi tror att vårt medvetna arbete kring vår företagskultur och People Management bidragit till denna utnämning!

Känns denna roll intressant, skicka din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas snarast.
Rekryterande chef är Contract manager Raymond Carlsson telefon 0732 - 634338

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning

Ansök nu

Vaktmästare till Burgårdens gymnasium

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 24
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.

Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser.

Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
På Burgården utbildar vi för verkligheten, och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi erbjuder yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Vi är en mångkulturell skola med 1250 elever från alla stadsdelar och kranskommuner. Här rör sig framtidens frisörer och djurvårdare tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, naturvetare samt väktare. Hos oss får du möjlighet att växa i ditt yrke och vara en viktig del av vår utvecklingsresa för att bli en ännu bättre skola. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

Du kommer att ingå i skolans serviceenhet som är en stödjande funktion inom städ, vaktmästeri och fastighetsfrågor. Serviceenheten arbetar för att arbetsmiljön skall vara god för alla som verkar och vistas i skolans lokaler. Vårt arbete kännetecknas av god serviceanda och kvalité.

Som vaktmästare på Burgårdens gymnasium arbetar du bland annat med reparation och underhåll av skolans inventarier. På vår konferensavdelning möblerar du lokalerna till kundens behov. En extra viktig arbetsuppgift är att du arbetar med ljud och bild, samt är kunnig inom AV-teknik.
Du hanterar skolans larm, passage och låssystem. Du utför daglig tillsyn av fastigheten, såväl inom- som utomhus. Du deltar och genomför systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Som vaktmästare kommer du ofta ha kontakt med fastighetsägare och externa entreprenörer i olika fastighetsrelaterade frågor.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasial utbildning eller motsvarande och minst tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
I vardagen som vaktmästare kommer du att träffa många olika människor vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga.
Du har goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. Du är strukturerad, engagerad, noggrann, initiativrik och flexibel. Du har förmågan att skapa dig en helhetsbild av ditt arbete och vad som behöver göras. Du har lätt för att lära dig saker, lätt för att samarbeta och bidrar till ett bra arbetsklimat. Du behöver vara tekniskt lagd, ha goda kunskaper inom IT samt inneha B-körkort.

ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Newsec i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom rådgivning och fastighetsförvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare och våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor, kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Nu söker vi fler Fastighetstekniker till Göteborg, varmt välkommen med din ansökan!

Din roll

Vi på Newsec söker fler engagerade medarbetare till både befintliga och nya uppdrag i Göteborg. Som Fastighetstekniker är din uppgift att kontrollera och sköta drift och underhåll av dina tilldelade fastigheter. Du arbetar både självständigt och i team med bland annat reparationer, tillsyn och underhåll i fastigheten och på fastighetens inventarier. Du kommer även att göra tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar. Vidare ingår att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder och hyresgäster genom att vara tillmötesgående och professionell.

I förekommande fall kan det bli aktuellt att delta i jour och beredskap.

Din profil

Vi söker dig som har:

- Fastighetskompetens genom relevant yrkesskola alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet.

- B-körkort.

- Övergripande datorkompetens.

- God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

- Fastighetsteknisk kompetens inom fastighetsdrift, viss elkännedom/elkompetens.

Meriterande:

- Cirka två års erfarenhet inom fastighetsbranschen alternativt annat tekniskt-/hantverkaryrke med serviceinriktning eller inom förvaltning.

- Fastighetsrelaterade ärendehanteringssystem.

- Utbildning inom Heta arbeten, Fallskydd, Lift, anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, SBA.

- Kompetens inom el, vvs, bygg, smide, lås.

Som person är du social med hög servicekänsla och du tycker om kontakten med kunder. Du är kvalitetsmedveten och kan planera och utföra arbetet på ett effektivt sätt, självständigt så väl som i grupp.

Din värdegrund

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: omgående eller enligt överenskommelse.

- Arbetstid: dagtid, 7-16.

- Plats: Göteborg.

- Anställningsform: tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna.

- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal och förmåner som bland annat friskvårdstimmar, rikskort och friskvårdbidrag.

Välkommen med din ansökan senast 5 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Operations Manager Peter Svensson på peter.svensson@newsec.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.newsec.se (http://www.newsec.se/), där hittar du även våra andra lediga tjänster och har dessutom möjlighet att Connecta (https://karriar.newsec.com/connect) med oss.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mail.

Ansök nu

ISS söker Porttekniker till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 2
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Till kundens siter i Göteborg, söker vi nu en porttekniker med bakgrund inom service och underhåll, mekanik eller elinstallationer. Har du erfarenhet inom detta och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

I rollen som Porttekniker kommer du att arbeta dagligen på anläggningen med både återkommande underhållsarbeten och enklare reparationer av industriportar. Kundens anläggning har ca 170st industriportar av olika slag och verksamheten kräver funktion 24/7. Det kommer även att förekomma arbeten som innefattar nyinstallationer, ombyggnationer samt modernisering. Det kan även förekomma arbetsbehov på andra anläggningar inom regionen, så flexibilitet och serviceandan är viktig. Arbetet är variationsrikt, självständigt och kan vara fysiskt krävande.

Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning med inriktning mot el/mek/svets. Därefter några års erfarenhet av service/underhåll inom mekanik eller elinstallationer med installation, schemaläsning och felsökning. Du har god kunskap om el/mek. Har du praktisk erfarenhet kring modernisering av garage-/industriport eller lyftanordningar eller liknande så är det meriterande. Svetskunskap är inget krav men meriterande. Att du är tekniskt kunnig är dock en förutsättning för denna tjänst. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och du uppskattar att bemöta och hjälpa kunder. Du är en god kommunikatör och ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå mål. Du är noggrann, planerar och organiserar din arbetsdag självständigt och tar stort ansvar. Att hålla dig uppdaterad med en god produktkunskap ser du som en nödvändighet för att kunna utföra ett bra arbete. Du är van vid att driva ditt eget arbete framåt och att tidsrapportera ditt utförda arbete.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan.
Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg inom fordonsbranschen!

Har du erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller annat arbete inom branschen samt är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en ansvarstagande person som drivs av att leverera service i världsklass? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Lernia AB en fastighetstekniker till vår kund i Göteborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system. Du kommer ingå i ett motiverat och härligt team med tekniker och i rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer.

Om dig

Vi söker dig som tidigare arbetet som fastighetstekniker och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett analyserande tankesätt.

Din bakgrund

Krav:

• Fullgjord gymnasieutbildning, meriterande om du har eftergymnasial utbildning från högskolan eller YH med relevant inriktning.
• Några års erfarenhet av arbete med fastighetsdrift och underhåll-gärna inom industrin.

• Mycket goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.


Meriterande:

• Truckkort, mobila plattformar, säkra lyft.
• Hög IT-mognad med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.
• Kunskap om Energiuppföljning.
• Certifikat heta arbeten.
• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har följande egenskaper:

• Kundfokus- Du brinner för service och älskar de vardagliga utmaningar som uppstår.
• Ansvarstagande- Du trivs i rollen som fastighetstekniker och ansvarar för att skapa en effektiv arbetsplats med hög teknisk standard.
• Driven- Du har hög integritet och är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar.


Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
• Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
• Direktrekrytering till vår internationella kund

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 6
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker i Göteborg.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 


Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till SAAB

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 20
Vi söker nu en händig drifttekniker till SAAB. Du får möjlighet att jobba i ett härligt team på ett spännande företag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du ingår i ett team på fem personer med uppgift att supporta produktionen med driftteknik. Arbetet är även en blandning av operativa och administrativa uppgifter för att säkerställa driften av tillverkningsflödet. Detta innebär bland annat att du tar fram underhållsplaner för drift och skötsel samt genomför dessa. Arbetsuppgifterna är varierande, allt från enkla uppgifter till mer avancerade. Mindre åtgärder genomför du själv, vid större åtgärder tar du kontakt med entreprenörer som utför uppgifterna.

SAAB ligger i Göteborg med mycket goda bussförbindelser precis utanför. Önskvärd start är 1 november. Behovet är långsiktigt med stor chans till förlängning. Arbetstiden är heltid, dagtid mån-fre 08.00-17.00.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. Som tjänsteman på Speed har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Kvalifikationer:
- Önskvärt med driftteknikerutbildning eller motsvarande, alternativt att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter
- Några års arbetslivserfarenhet
- Datorvana och kunskaper inom officepaketet

Övrigt: det är meriterande om du har erfarenhet av IFS
Som person är du prestigelös, ödmjuk och har en hög servicekänsla. Du kommunicerar på ett enkelt sätt, samt har ett strukturerat arbetssätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och ser vad som behöver göras, du är händig och kan arbeta utifrån de processer som finns.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: Drifttekniker, driftteknik, tekniker, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetstekniker, energitekniker, reparatör

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 21
Drifttekniker till Göteborg

Tjänsten

Vi utökar vårt team och söker en drifttekniker till Göteborg. Som drifttekniker hos oss får du en varierande och utmanande vardag där du självständigt driver ditt arbete framåt. Arbetsuppgifterna kommer att röra alltifrån felavhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel till att proaktivt komma med förbättringsförslag som levererar extra värde till våra kunder. Vi tror att du har hög kompetens för att kunna utföra tillsyn och skötsel samt felavhjälpande av Styr & Regler, Ventilation, El samt Kyla.

Din profil

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående, viktiga egenskaper då du är med och planerar dagarna utifrån uppgifter. Du motiveras av att leverera hög service och att lära sig nya saker. Vidare har du mycket god datavana då all rapportering sker digital och du behärskar svenska mycket väl, i både tal och skrift. Du blir del av ett positivt och härligt gäng som växer och når mål tillsammans. Det finns även möjlighet att avancera i bolaget inom olika projekt och energioptimering.

Kvalifikationer

• Minst 3 års branschvana inom Driftteknik
• Tidigare arbetat i fastighetstekniska system
• Hög kompetens för att utföra service och reparationer.
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med energioptimering, har vana att läsa scheman och felsökning på egen hand.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Richard Kungsek 0722- 196 990

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 2
Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg inom fordonsbranschen!

Har du erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller annat arbete inom branschen samt är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en ansvarstagande person som drivs av att leverera service i världsklass? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Lernia AB en fastighetstekniker till vår kund i Göteborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system. Du kommer ingå i ett motiverat och härligt team med tekniker och i rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer.

Om dig

Vi söker dig som tidigare arbetet som fastighetstekniker och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett analyserande tankesätt.

Din bakgrund

Krav:

• Fullgjord gymnasieutbildning, meriterande om du har eftergymnasial utbildning från högskolan eller YH med relevant inriktning.
• Några års erfarenhet av arbete med fastighetsdrift och underhåll-gärna inom industrin.

• Mycket goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.


Meriterande:

• Truckkort, mobila plattformar, säkra lyft.
• Hög IT-mognad med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.
• Kunskap om Energiuppföljning.
• Certifikat heta arbeten.
• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har följande egenskaper:

• Kundfokus- Du brinner för service och älskar de vardagliga utmaningar som uppstår.
• Ansvarstagande- Du trivs i rollen som fastighetstekniker och ansvarar för att skapa en effektiv arbetsplats med hög teknisk standard.
• Driven- Du har hög integritet och är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar.


Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
• Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
• Direktrekrytering till vår internationella kund

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes till Göteborgs Spårvägar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 22
Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 141 miljoner spårvagnsresor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. Vill du följa med på vår kvalitetsutvecklingsresa till en spårvagnsresa i världsklass?

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en fastighetstekniker till vårt team!

Som fastighetstekniker hos oss blir du en del av fastighetsgruppen som idag består av åtta personer som arbetar med olika uppgifter inom fastighet. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 40 fastigheter, från 30 000m2 till 2m2 där vi ansvarar för drift, underhåll och skötsel av fastigheternas tekniska system. Dessutom underhåller och reparerar vi produktionsteknisk utrustning.

I rollen arbetar du löpande med drift- och underhållsfrågor, tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll där du tillser att värme, ventilation och övriga tekniska system fungerar som de ska. Du arbetar även med byggnadstekniska installationer vad gäller utvändig och invändig miljö. Självständigt utför du reparationer och gör bedömningar kring huruvida mer omfattande åtgärder krävs. I ditt arbete säkerställer du att våra kunder känner sig nöjda och trygga i sin arbetsmiljö.

Hos oss välkomnas du till en stabil arbetsgivare och får arbeta i en framtidsbransch. Vi värdesätter nya idéer och ger stora möjligheter till att vara med och påverka för att på så sätt tillsammans kunna utveckla både oss själva och vår verksamhet!

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker bör du vara serviceinriktad och lyhörd då arbetet innefattar flera sociala kontaktytor. Du har ett flexibelt arbetssätt och tycker om att självständigt ansvara för och utföra dina arbetsuppgifter samt driver på för att uppnå mål och resultat.
Vi tror också att du trivs med att vara en del av ett team då samarbete med dina kollegor förekommer dagligen. Då delar av arbetet är akut underhåll krävs att du är lösningsorienterad samt har förmåga att planera och prioritera arbetet.

Delar av arbetet kan upplevas fysiskt krävande.


KVALIFIKATIONER
• Teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet
• Dokumenterad arbetserfarenhet av fastighetsteknik
• Flera års erfarenhet av felsökning och reparationer av tekniska installationer, exempelvis ventilation, värme, el samt styr/regler så som portar, lyftbord och traverser
• B-körkort
• God vana vid användning av digitala arbetsredskap så som dator eller surfplatta
• Svenska språkkunskaper i tal och skrift

Meriterande:
• YH-utbildning inom fastighetsteknik
• Erfarenhet från arbete med fastighetssystem

Göteborgs Spårvägar är en drogfri arbetsplats och vi tillämpar alltid drogtest vid nyanställningar.

Låter det fortfarande intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Håll koll på din e-post då det är så vi kommer att kontakta dig.

Provanställning sex månader tillämpas.ÖVRIGT
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, www.offentligajobb.se

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Spårvägar har upphandlade avtal.

http://www.goteborgssparvagar.se/

Ansök nu

Medborgarskolan söker fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 28
Medborgarskolan är ett av tio studieförbund. Vi är en ideell förening utan eget vinstintresse. Medborgarskolan består av ett förbundskansli och åtta regioner, som alla är egna juridiska enheter. Ungefär en miljon människor deltar varje år i Medborgarskolans verksamhet. Vi finns över hela landet och vår verksamhet är öppen för alla. Vi vill stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar ett lustfyllt lärande med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst omfattar Västra Götaland och Halland. Vi bedriver förutom traditionell folkbildning även uppdragsverksamhet, arbetsmarknadsprojekt och skolverksamhet. Vi har ca 200 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor.

Medborgarskolan Region Väst söker en fastighetsskötare med tjänstgöringsgrad 100 %.

Som vaktmästare inom Medborgarskolan får du tillfälle att ta dig an uppgifter med stor bredd och omväxling. Vi förfogar över en sammanlagd lokalyta på omkring 14 000 kvadratmeter, fördelad på vitt skilda verksamhetstyper, allt från grundskolor och kontor till keramikverkstäder och replokaler. Vi är därför i behov av en fastighetsskötare som uppskattar en ombytlig och händelserik arbetsdag.

Som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsorganisation som servar övriga verksamheter inom alla fastighetsrelaterade frågor. Organisationen har totalt tre fastighetsskötare varför förmåga till gott samarbete krävs.

Bland arbetsuppgifterna ingår

• Typiska fastighetsskötarsysslor, bland annat avseende installationer inom el och VVS
• Ärendehantering i vårt system för felanmälan
• Underhållsarbeten på in- och utvändiga byggnadsdelar
• SBA
• Enklare lokalanpassningar
• Kontakter med myndigheter
• Flyttarbeten och leveranser

Arbetsort kommer främst att vara Göteborg med kranskommuner, men även arbete i andra delar av Västra Götaland och Halland förekommer.

Vi söker dig som

• Har flerårig arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare. Utbildning eller likvärdig erfarenhet inom hantverksyrken är starkt meriterande. Du har arbetat tillräckligt länge för att känna dig trygg i din roll och skaffat en god förståelse för hur fastighetsskötsel bör bedrivas ur ett långsiktigt perspektiv.
• Är händig och tekniskt sinnad samt har en stor vilja att ta dig an nya uppgifter. Som person är du initiativrik, noggrann och nyfiken. En förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat kommer att vara en stor tillgång.   
• Har ett förstående och serviceinriktat arbetssätt (bland annat med anledning av våra verksamheters varierade arter).
• Uppskattar fysiskt arbete och har en kropp som håller för en del tunga lyft.

Övrigt

• Eftersom arbetet är delvis förlagt på grundskolor kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras innan anställning.
• Arbetet kräver en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska.
• Medborgarskolan tillämpar sex månaders provanställning. 
• B-körkort krävs.

Sista ansökningsdag 
Sista ansökningsdag är 31 januari 2023. Intervjuer sker dock löpande, vilket iinnebär att tillsättning av tjänsten kan ske tidigare. Ansök därför gärna så snart som möjligt!

Mer information 
Har du frågor om tjänsten, kontakta Carl Nilsson, enhetschef för Fastighet, via e-post carl.nilsson@medborgarskolan.se eller telefon 031-755 14 03.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 3
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Mitt namn är Tobias och jag arbetar som Arbetsledare på Axcell Fastighetspartner i Västra Götaland. Jag söker nu en självgående Fastighetstekniker till vårt nya kontor i Göteborg som består av ett team på sex fastighetstekniker. Med mig som chef kan du förvänta dig stöttning där vi löser problemen tillsammans. – Tobias Claesson, Arbetsledare Axcell Fastighetspartner.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Borås. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Göteborg.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav.

För att trivas hos oss
Som fastighetstekniker hos oss ser vi att du är en problemlösare som trivs i kontakt med både kunder och kollegor samt har en god samarbetsförmåga. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ, gillar att arbeta med frihet under ansvar och har ett servicetänk.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar; ”personliga, nytänkande och professionella” och vårt gemensamma löfte ”Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar”.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare, Tobias Claesson på telefonnummer 033-340 1025.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-01-29.
Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

ISS söker Drifttekniker till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 25
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Till siterna i Göteborgsområdet söker vi nu ett antal Drifttekniker med bred bakgrund eller inom de mer specifika områdena VVS, El, Ventilation, Bygg och Fastighetsteknik till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du erfarenhet inom något av dessa områden och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad vid en av kundens siter och bli en del av ett härligt motiverat team.

I rollen hos kunden arbetar du brett och omväxlande med stort eget ansvar inom ditt verksamhetsområde: VVS, Ventilation, El, Bygg eller Fastighetsteknik. I rollerna kan arbetsuppgifterna variera stort beroende på vilket eller vilka specialistområden du besitter. Oavsett område har vi alltid en grundläggande struktur och plan att utgå ifrån som baseras på en god dialog med kund samt ett långsiktigt arbete med tillsyn, skötsel och underhåll. Eftersom vi söker flera medarbetare i olika roller till uppdraget varierar arbetsuppgifterna. De kommer bestå av alltifrån hantering av tryckluft, kyl- eller värmeanläggningar samt ventilationsanläggningar med tillhörande processuttag, medan för en annan roll en variation av mindre och större ombyggnationer och förbättringsarbeten. Arbetet sträcker sig över hela kundens anläggning vilket gör att arbetsuppgifterna kan komma att utföras så väl inom- som utomhus.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant utbildning samt några års erfarenhet inom området av dessa tjänster. Det är meriterande om du besitter erfarenhet och/eller kunskap inom flera discipliner. Vi värdesätter relevant utbildning och skall du arbeta inom VVS är exempelvis Säkert vatten ett krav. Diverse tjänstespecifika certifikat såsom Heta Arbeten och diverse körkort ses som meriterande. Det är av vikt att du har en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Brandskyddsarbetet är viktigt för oss och vår kund vilket gör att vi värdesätter dig med erfarenhet inom detta område och SBF Brandskyddskoordinator utbildning eller motsvarande. Om du har ett stort intresse för och erfarenhet av systemarbete, så är det mycket intressant.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper – t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan! Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ISS söker Driftledare till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 25
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Till siten i Tuve söker vi nu en Driftledare till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du en teknisk bakgrund, erfarenhet av arbetsledning och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad på kundens anläggning i Tuve och bli en del av ett härligt motiverat team där din roll blir att leda dina medarbetare. I rollen som Driftledare kommer du, tillsammans med dina medarbetare, arbeta med den dagliga driften av kundens fastighet/anläggning. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att planera, leda samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom både fastigheter i kontors- och industrimiljö.

Du kommer att fatta beslut avseende samt utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll inom ramen för vårt åtagande. Arbetsuppgifterna innebär också att teamet utför felsökning och identifiering av brister. Du ansvarar för att fastigheterna uppfyller gällande krav på funktion och bidrar till ökad kundnöjdhet. Vi ser det som självklart att du löpande arbetar med förbättringar och avrapportering, samt dokumentation och kommer att medverka och stötta olika projekt gentemot kund.

I din roll krävs därför att du operativt och strategiskt sköter:

• Planering och uppföljning av utförd tillsyn och skötsel av fastighetens utvändiga och invändiga byggnadsdelar och tekniska installationer så att dess funktion upprätthålls.
• Planering och uppföljning av systematiskt brandskyddsarbete i form av tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll på exempelvis brandsläckningsutrustning, automatiska brandlarmsanläggningar, nödbelysning, utrymning, brandgasventilatorer.
• Samlar in och föreslår förbättringar av fastighetens utvändiga och invändiga byggnadsdelar och tekniska installationer.
• Planering och uppföljning av utfört avhjälpande underhåll av fastighetens utvändiga och invändiga byggnadsdelar och tekniska installationer.
• Samlar in och sammanställer underlag till planerat underhåll, mindre projekt, installationer eller montage inom byggnad utvändigt, byggnad invändigt och fastighetens tekniska system.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och några års erfarenhet inom området. Du har även erfarenhet av att arbeta som Arbetsledare/Driftledare. Vi ser gärna att du har certifikat för Heta arbeten och liftar. B-körkort är ett krav.

Vi ser även att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du har också en mycket god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper - t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan! Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu