Fastighetsskötare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare till Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 27
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare med gröna fingrar som vill arbeta hos oss på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Det förekommer även en del gräsklippning och uteskötsel.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning och annan uteskötsel

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition
- Sopning och skräpplockning
- Översyn av installationer
- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
- Kontinuerlig kontakt med våra kunder


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Det är ett krav att du har minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel
- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Innehar B-körkort


Som person är du

- Självständig
- Serviceinriktad
- Resultatmedveten
- Strukturerad


Övrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, säsong, omgående till 30/10
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Lexium söker fastighetsskötare med engagemang och driv

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 25
Lexium Service Management, är en av de ledande svenska aktörerna inom Integrerad Facility Management på den svenska marknaden. IFM innebär att leverera och utveckla tekniska & säkerhetstjänster ihop med arbetsplatsservice för hyresgäster och fastighetsägare.

Lexium tar ett ekonomiskt och tekniskt helhetsansvar för samtliga fastighetsrelaterade tjänster och produkter samt för att utveckla FM tjänsterna över tid. Lösningarna är en kombination av egen personal och starka lokala partners/specialister som verkar i samma IT-system.

Lexium Service Management AB är det första FM-bolaget i Sverige att ISO-certifieras för Kvalitet (9001), Miljö (14001) och Arbetsmiljö (45001). Hållbarhet och Säkerhet är i högsta fokus, vilket även innefattar Lexiums nätverk av specialister. Lexium finns idag på ett 20-tal orter i Sverige, gruppen beräknas omsätta ca 130 MSEK 2021 och över 500 MSEK 2025.

Lexium är medlemmar i Almega Tjänsteförbunden, Fastighetsarbetsgivarna och har därmed avtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Lexium drivs i entreprenöriell anda, där varje medarbetare har ett stort eget ansvar och en stor möjlighet att själv påverka verksamheten. Med högt satta tillväxtplaner och ett genomgående tydligt affärsfokus hos samtliga medarbetare, är Lexium en arbetsplats som erbjuder högt tempo och stora möjligheter till personlig utveckling. Är du vår nästa stjärna och vill bli en del av detta fantastiska team med driva och engagerade medarbetare se nedan;För att lyckas i denna tjänst krävs det att du har en känsla för service och är självgående. Att se och framför allt förstå vad som skall göras och när det skall göras är en viktig egenskap i denna tjänst. Tjänsten består av fastighetsservice och fastighetsunderhåll åt Lexiums kunder i Göteborg. Rollen innebär också att du är flexibel och kan planera/prioritera dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Som fastighetsskötare ingår du i ett team med andra drivna personer med liknande tjänster.Bland dina uppgifter:

- Tillsyn, rondering, skötsel och felavhjälpande reparationer i en fastighet såsom el, vatten, ventilation, värme mm
- Proaktivt, upptäcka fel och brister samt rapportera
- Tillsyn av undercentraler och tekniska installationer
- Rapportering och administration av egna ärenden
Att kommunicera obehindrat på svenska såväl som på engelska i tal och skrift är ett krav för att du skall kunna hantera rollen. Är du sedan intresserad av människor, har hög social kompetens och därtill är duktig på att hålla många bollar i luften är du stort sett den perfekta kandidaten.

Du är en person med:

- Social kompetens
- Serviceinriktad med kunden i fokus
- Praktiskt lagd, tar ett stort ansvar och gillar att arbeta både i team och är självgående
- Ansvarstagande och ser möjligheter och inte problem
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift
- Rör dig ledigt i IT-miljöer såsom MS-Office och i olika ärendehanteringssystem
- Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom ventilation och/eller VVS
- God kännedom om säkerhetsföreskrifterna inom EL
- Körkort B
Utförandetider:

Arbete bedrivs under normal arbetstid 07.00-16.00 vardagar.Vid frågor vänligen kontakta josefin.pettersson@lexium.seIntervjuer sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare sommar och helger

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 20
Vi söker en vaktmästare för arbete i sommar, både kvällar och helger förekommer och dessutom extra under helger resten av året.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på service och många kontaktytor. Som vaktmästare hos oss har du mycket varierande arbetsuppgifter med all typ av fastighetsskötsel.

I denna roll är det viktigt att du är ansvarstagande och gärna uppfinningsrik. Du är en glad och positiv person som gillar att arbeta med händerna. Jobbet är väldigt varierat och det är därför viktigt att du vill och vågar prova på nya saker.

Jobbet innebär mycket kundkontakt och att tycka om människor och vara hjälpsam som person är en förutsättning för att du skall trivas.

I arbetsuppgifterna ingår åtgärda felanmälningar från våra gäster, reparationer, målning, allehanda fastighetsskötsel, förebyggande underhåll, brandkontroll mm.

Jobbet kan kombineras med t ex studier eller annat deltidsarbete.

Arbetstider: Varierade arbetstider under sommaren och i övrigt främst helger och ev. kvällar.
Omfattning: 100% vecka 26-32
Resterande del av året: Varannan helg med möjlighet till ytterligare dagar/kvällar.
Start: Helger snarast möjligt
Lön: Enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Hotell- och Restaurangförbundet.

För frågor om tjänsten kontakta: Leif Svensson, leif.svensson@radissonblu.com
070-732 60 71

Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande så vill du bli en del av vårt härliga team så ansök idag.

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB (https://www.winn.se/) som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.

Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School (https://www.winn.se/winn-business-school/).

Ansök nu

Fastighetskötare till Hotel Bellora & Hotel Pigalle

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Apr 18
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som fastighetsskötare innebär det att vara proaktiv med underhåll och skötsel, hålla en nära dialog med medarbetarna i huset, inse vilken stor del du har i vår gästupplevelse avseende puts och studs och alltid arbeta med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden. Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs.

Du arbetar i team med 2 kollegor och ansvarar för att fastigheterna är i gott skick.

Låter det intressant? Bra! Svara på frågorna så hör vi av oss inom kort.

Ansök nu

Brandtekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 11
Vill du vara med och arbeta med brandfrågor på börsens största fastighetsbolag? Är du dessutom teknikintresserad och driven? Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt. Nu söker vi en brandtekniker till vårt huvudkontor i Göteborg!

På Fastighets AB Balder satsar vi stort på att arbeta förebyggande mot brand och har därför en brandskyddsgrupp där du kommer att vara en viktig pusselbit. Du blir en del av ett familjärt gäng med stark sammanhållning och höga ambitioner.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Säkerställande brandskyddet inom våra fastigheter.
- Utförande av kontroller enligt regelverk för brandlarm och sprinkler.
- Medverkande på revisionsbesiktningar.
- Rådgivning mot förvaltning och fastighetsskötareFör att trivas i din roll som brandtekniker tror vi att du har ett stort driv och förstår vikten av ett komplett brandskydd. Hos oss får du mycket frihet och möjlighet att arbeta självständigt vilket också sätter krav på att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig efter tekniska problem och försöker hitta den bästa lösningen i varje situation som uppstår. Du behöver uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Om Balder. Vi har en stark projektportfölj med både bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Om du gillar vår bredd och vår fart så kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla koll på exakt vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan om är målet. Hänger du med?

Ansökan. Låter detta som en tjänst för dig? Härligt! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I denna rekrytering önskar vi inget personligt brev, i stället vill vi att du besvarar våra urvalsfrågor. Du kommer även få genomföra våra rekryteringstester för att säkerställa ett objektivt rekryteringsunderlag. Har du frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till rekryterande chef Bjarne Kristensen på 031-83 94 44 alternativt bjarne.kristensen@balder.se

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och en bransch som är full av möjligheter!

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 6
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@fixarpartner.se.

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Bostadsbolaget söker fastighetsvärdar

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jun 15
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö - våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

KVALIFIKATIONER
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Guldheden
Landala
Majviken
Nordstan

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlings annons och flera av tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort. Under Juli månad kommer rekryteringen att pausas då vi är på semester.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Fastighetsskötare/-tekniker på Carlanderska

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Carlanderska är ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götalandsregionen. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!
Beskrivning
I juni 2022 startade Carlanderska upp Facility Management, dvs fastighetsnära och arbetsplatsnära tjänster, i egen regi.

Enheten består av ca 20 medarbetare och ingår i vår IT-/Fastighetsavdelning.  Den nya enheten består av Fastighets-/Drifttekniker, Lokalvårdare och Servicebiträden. Tillsammans kan vi säkerställa kvalitetsmässiga förutsättningar att bedriva en god och säker vård av högsta kvalitet. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som fastighetsskötare/-tekniker ingår sedvanliga vaktmästaruppgifter såsom att ta emot/skicka gods, post och genomföra vissa transporter, utföra underhåll, genomföra egenkontroller, felsöka och åtgärda problem, arbete med avfallshantering/-sortering, enklare bygg-, måleriarbeten och liknande samt utomhusskötsel av vår park. Du kommer även vara behjälplig vid revisioner och besiktningar, ombyggnationer och installationer, felsöka och åtgärda fastighetstekniska problem. 

Fastighetsrelaterade ärenden hanteras i vårt ärendehanteringssystem, som du och dina kollegor ansvarar för att fördela, utföra och återrapportera. Arbete utförs i hela sjukhuset, från vårdavdelning och operationssalar till röntgen, sterilcentral och mottagningsrum. Även väntrum, personalrum, kontor, teknikutrymmen och arbete utomhus ingår.

Arbetet är självständigt och bygger på förmåga att ta stort eget ansvar för kvalitetsmässigt och effektivt utförande. Arbetsplatsen präglas av en hög kompetens, flexibilitet, god gemenskap och framåtanda. På Carlanderska är kompetensutveckling, hälsa och friskvård också viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel. För rätt person kommer det finnas möjlighet till kompetensutveckling inom fastighetsteknik och till en framtida roll som drifttekniker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet som fastighetsskötare/-tekniker, gärna från sjukvården. Du ska ha gymnasiekompetens, relevant utbildning inom fastighet och kunna kommunicera på svenska i tal och skrift (nivå C). Det är också viktigt att du har datorvana, då mycket arbete sker digitalt. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och vill bidra till att din arbetsinsats leder till att Carlanderska levererar en säker och god vård för våra patienter. Vidare är du serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. I arbetet på Carlanderska möter du människor i olika faser av livet, därför är det särskilt viktigt att du har ett gott bemötande och visar omtanke till alla, såväl patienter som kollegor. Du har i ditt arbete ett ekonomiskt synsätt och nyttjar resurser på ett optimalt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är trygg och positiv i ditt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen.

Information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men inleds med provanställning. Har du några frågor kontaktar du oss via rekrytering@carlanderska.se. Arbetstiden förläggs vardagar mellan 0700-1700, med schemaläggning på en 2-veckorsperiod.

Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi även en bakgrundskontroll. Denna blir aktuell inför ett eventuellt anställningserbjudande och då kommer vi efterfråga utdrag ur belastningsregistret. 

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida www.carlanderska.se. Utöver CV och personligt brev vill vi att du bifogar dina gymnasiebetyg samt eventuella intyg som styrker dina kunskaper/meriter. Finns inte alla dokument i din ansökan kommer den inte att kunna behandlas på ett jämförbart sätt med övriga ansökningar.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka jobbet, även om den sista ansökningsdagen är 31 augusti.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Timanställning för dig som är ung och bor i Hammarkullen

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 30 år och som bor i Hammarkullen för en timanställning i något av våra bostadsområden på distrikt Öster.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Hammarkullen och övriga bostadsområden i vårt distrikt Öster. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områden kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu 20 timanställda som kommer arbeta i något av våra bostadsområden i distrikt Öster, dvs Hammarkullen, Rannebergen, Kortedala, Torpa eller Robertshöjd. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är dagtid under hela oktober (med start 3 oktober).

KVALIFIKATIONER
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 30 år och bor i Hammarkullen. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Intervjuer kommer äga rum den 24/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Rebecca Lindqvist, utvecklingsledare Hammarkullen på telefon 031-731 52 72.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansök nu

Extraarbete på Got Event AB, 2021/2022

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 27
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet -?Gothenburg Horse Show?som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

ARBETSUPPGIFTER
Du kan välja bland följande uppdrag via enkäten:

Biljettförsäljning:
Försäljning och information av biljetter på våra arenor. Arbete på kvällar och helger.
Kvalifikationer och krav : Gärna erfarenhet av kassa/försäljning, Har en hög social kompetens och teamkänsla. Är serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Språkkunskaper är meriterande.

Arenavärd/Värdinna:
Som evenemangspersonal visar du våra gäster tillrätta, skannar biljetter, svarar på frågor och löser problem som kan uppstå under evenemanget.
Kval. och krav: För att jobba som värd eller värdinna vid våra evenemang krävs att du har vana av att möta folk och att du är lösningsorienterad.
Eftersom de flesta evenemang bedrivs på kvällar och helger är det viktigt att du kan jobba då.

Arenaarbetare/Ombyggnadsarbetare:
Utförande av gräs och is skötsel på våra arenor, ombyggnadsarbete.
Kval. och krav: God fysik och praktiskt kunnande. Körkort och truckkort är meriterande. Vi arbetar på dag/kväll, helg och nattarbete.

Restaurangen Scandinavium:
Du arbetar som hovmästare, serveringspersonal, barpersonal samt "runners"
Erfarenhet och kunskap från restaurangbranschen krävs.

Valhallabadet:
Alla som jobbar här ska kunna utföra DHLR, Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/
Vi arbetar skift på dag/kväll och helger.
Badmästare: Jobbar i simhallarna, varmbadet och på dam/herr avd. Kval. och krav.
Livräddarutbildning steg 1 + Specialkrav i livräddning, bevakning, service, städning och friskvårdsaktivitet. Utbildning inom siminstruktion eller vattenfys önskvärt. God fysik.
Reception/Kassa: Försäljning av bad och evenemangsbiljetter. Kval. och krav. Gärna erfarenhet av kassa/försäljning och i BRP. Har en hög social kompetens och teamkänsla. Är serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Språkkunskaper är meriterande.
Lokalvårdare/Vaktmästare: Lokalvårdare städar och har ansvar över alla torra utrymmen.

Evenemangsstäd:
Utförande av städning såväl inom- som utomhus och evenemangsarbete mm. Vi arbetar på dag/kväll ,helg och även natt. Kval. och krav: Erfarenhet av städ krävs. B-körkort är meriterande. Svenska i tal.

Fastighetstekninker:
Fastighetstekniker med erfarenhet av felsökning och reparationer av fastighetsinstallationer såsom ventilation, värme, rör mm.

IT-tekniker:
IT-tekniker med erfarenhet av felsökning. Arbeta med operativa IT-och telefonifrågor.

KVALIFIKATIONER
Våra ledord är vägledande för oss att finna rätt medarbetare. Ledorden hjälper oss i hur vi ska förhålla oss till varandra och till våra kunder för att fatta kloka beslut. Både på kort och på lång sikt.
GLÄDJE - OMTANKE - TILLSAMMANS - KREATIVITET
Got Event följer Göteborgs stads Medarbetar- och arbetsmiljöpolicy där staden understryker sin roll som inkluderande och ickediskriminerande arbetsgivare samt att vårt uppdrag är att åstadkomma likvärdig service och likvärdiga tjänster.
Vi är mycket måna om att attrahera människor med rätt kompetens och ser jämställdhet och mångfald som en viktig framgångsfaktor.
Vi förbehåller oss rätten att begära ett utdrag ur belastningsregistret.
Erfarenhet krävs.

Ansök nu

Extrajobb för dig som är ung och bor i Frölunda/Tynnered

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 25 år och som bor i Frölunda/Tynnered som vill jobba extra i sitt bostadsområde.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Frölunda/Tynnered. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områden kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu fyra timanställda som kommer arbeta i våra bostadsområden i Västra Järnbrott samt Topas- och Briljantgatan. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är vid några tillfällen under oktober månad.

KVALIFIKATIONER
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 25 år och bor i Frölunda/Tynnered. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Intervjuer kommer äga rum den 24/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Camilla Tjernberg, utvecklingschef Frölunda/Tynnered på telefon 031-731 57 39 eller Mattias Bjurling, förvaltare Tynnered på telefon 031-731 57 23.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansök nu

Timanställning för dig som är ung och bor i Biskopsgården/Länsmansgården

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 30 år och som bor i Biskopsgården eller Länsmansgården som vill jobba extra i något av våra bostadsområden på Hisingen.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Biskopsgården, Länsmansgården och våra övriga bostadsområden på Hisingen. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områdena kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu 15 timanställda som kommer arbeta i några av våra bostadsområden på distrikt Hisingen (Norra Biskopsgården, Södra Biskopsgården, Länsmansgården, Kyrkbyn och Amhult). Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är dagtid under hela oktober (med start 3 oktober).

KVALIFIKATIONER
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 30 år och bor i Biskopsgården eller Länsmansgården. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Intervjuer kommer äga rum den 23/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Anni-Frid Frisk, utvecklingsledare Biskopsgården/Länsmansgården på telefon 031-731 54 64.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansök nu

Tranpenad Göteborg söker serviceinriktad person till Fastighetsservice

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 22
Tranpenad Göteborg söker för kunds räkning en noggrann, serviceinriktad person med högt engagemang och lyhördhet till Fastighetsservice, är det Du?

OM TJÄNSTEN

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till största del bestå av:

Kontinuerligt arbete med företagets fastighet/fastigheter.
Tillsyn, ansvara för och arbeta förebyggande med tillsyn och skötsel för att i möjligaste mån undvika att fel inträffar i fastigheten
Deltaga i och koordinera fastighetsrelaterade projekt
Genomföra besiktningar för löpande samt avslutande projekt
Samordning för externa entreprenörer och leda samordningen mellan olika yrkesgrupper på arbetsplatsen
Ansvara för att brandsyn och utrymningsövningar genomförs årligen
Administrativt arbete i system som exempelvis ServEss, Ariba och Teams


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Vi tror att Du som söker besitter god förmåga att skapa goda relationer både med kunder och medarbetare. Du skapar ordning och reda samt har högt kvalitetstänk. Vidare är du är noggrann, serviceinriktad, engagerad och lyhörd. Du måste kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet kräver hög närvaro i den dagliga driften.

Krav:

Tidigare arbetslivserfarenhet av fastighetsservice
Svenska obehindrat i tal och skrift
Körkort


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Start: Omgående med hänsyn till eventuellt uppsägningstid

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu

Tranpenad Göteborg söker serviceinriktad person till Fastighetsservice

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 1
Tranpenad Göteborg söker för kunds räkning en noggrann, serviceinriktad person med högt engagemang och lyhördhet till Fastighetsservice, är det Du?

OM TJÄNSTEN

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till största del bestå av:

Kontinuerligt arbete med företagets fastighet/fastigheter.
Tillsyn, ansvara för och arbeta förebyggande med tillsyn och skötsel för att i möjligaste mån undvika att fel inträffar i fastigheten
Deltaga i och koordinera fastighetsrelaterade projekt
Genomföra besiktningar för löpande samt avslutande projekt
Samordning för externa entreprenörer och leda samordningen mellan olika yrkesgrupper på arbetsplatsen
Ansvara för att brandsyn och utrymningsövningar genomförs årligen
Administrativt arbete i system som exempelvis ServEss, Ariba och Teams


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Vi tror att Du som söker besitter god förmåga att skapa goda relationer både med kunder och medarbetare. Du skapar ordning och reda samt har högt kvalitetstänk. Vidare är du är noggrann, serviceinriktad, engagerad och lyhörd. Du måste kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet kräver hög närvaro i den dagliga driften.

Krav:

Tidigare arbetslivserfarenhet av fastighetsservice
Svenska obehindrat i tal och skrift
Körkort


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Start: Omgående med hänsyn till eventuellt uppsägningstid

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2 000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu

Servicetekniker till Nordic Wellness distrikt i Göteborg

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Jun 13
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. Därför söker vi nu en servicetekniker till Nordic Wellness distrikt i Göteborg med omnejd. 

Att jobba som Servicetekniker på Nordic Wellness

Att arbeta som servicetekniker på Nordic Wellness är varierande och stimulerande och ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär att brett serva våra lokaler med fastighetsservice. Allt ifrån att skruva upp en list, serva maskiner till att lägga mattor på våra gym. Tjänsten har även fokus på maskinservice. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt. Du behöver ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt arbete. Resor i tjänsten förekommer till våra övriga klubbar i divisionen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och god sammanhållning.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker en erfaren servicetekniker med stort kunnande inom fastighetsskötsel samt även kunskap inom maskinservice. Du är självgående, van att fatta egna beslut, har förmåga att planera och prioritera din tid. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, kunna ta olika uppdrag med kort varsel och ibland på udda tider. Har du gått fastighetsprogrammet eller motsvarande utbildning är det meriterande, men inget krav. 

B-körkort är ett krav.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. 

Tjänsten utgår från Backaplan i Göteborg och är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Servicetekniker så snart vi hittar dig! Sista ansökningsdag 2022-07-31

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 14
Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu fyra nya medarbetare som ska arbeta dedikerat till uppdraget. Letar du efter en ny utmaning inom fastighetsbranschen där du får möjlighet att utvecklas och dessutom tillhöra ett team med driv och härligt stämning? Axcell söker efter problemlösande, självständiga och prestigelösa fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans framåt.

Om vår kund
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning

Är detta något som hade passat dig som handen i handsken, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Axcell söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

För att lyckas i rollen skall du vara en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Axcell Fastighetspartner. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord
Fastighetstekniker, Axcell fastighetspartner, Sigillet fastighetspartner, Göteborg, bostadsfastigheter, samhällsfastigheter

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 10
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vår snabba utveckling är ett resultat av nyinvesteringar såväl som kunniga och engagerade medarbetare som tillsammans skapar resultat. Vi anser det roligt att arbeta med fastigheter, att alltid vara i farten och dessutom leverera hög service! Tycker du som oss?

Till Göteborg söker vi nu efter en fastighetsskötare som vill hjälpa oss ta hand om våra fina fastigheter!

Vad kan vi erbjuda dig?
Arbetet som fastighetsskötare är självständigt och i nära samarbete med förvaltare, uthyrare och flera andra kollegor så skapar vi de absolut bästa förutsättningarna för våra hyresgäster. Du ansvarar för att planera och lägga upp ditt arbete samt för att hålla kontakt med hyresgäster och entreprenörer.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta underhåll och förebyggande arbete i och runt våra fastigheter i form av ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund.

Vad kan du erbjuda oss?
För att trivas hos oss så tycker vi att det är viktigt att du gillar att jobba med människor och att du sätter ett värde i hög service. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha god fysik då arbetet kan innefatta tyngre lyft.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter det som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1/5 och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta rekryterande chef Triumf Bala på 031-10 79 34 alternativt triumf.bala@balder.se.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 9
Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Om tjänsten som Fastighetsskötare

Du utför allmän tillsyn och skötsel av våra lokaler och utrustning både invändigt och utvändigt. Du arbetar proaktivt med innemiljön och ansvarar för drift och funktion av el, VVS och ventilation. Varumottagning och kontakt med våra leverantörer ligger även det bland dina sysslor. Du kan förvänta dig en spännande och fartfylld miljö i en bransch som ständigt utvecklas.

Om dig

Med en positiv attityd håller du i verktygen med van hand, redo att få hjälpa till. Du kanske tidigare har arbetat inom bygg och tillverkning men söker efter en mer kreativ miljö. Du är självgående, strukturerad och gillar högt tempo. Ordning och reda är något du brinner för och att fixa saker har alltid varit din grej.

Låter detta som just dig? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader med start omgående. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Driftledare till Coor i Göteborg*

Driftchef, fastighet
Läs mer Jun 27
Nytt
Är du en person som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Arbeta i leveransen i Göteborg med omnejd. I teamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister.

Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. 

Om uppdraget

Uppdraget innefattar arbetsledning av ett antal fastighetsskötare och drifttekniker, daglig planering och kontroll på arbetsorder, uppföljning av KPIer som t ex tidsskrivning och ledtider, hantera leverantörsfakturor och våra uppdrag till kunden. Vi ansvarar även för kontinuerlig driftoptimering och att brandskyddsarbete utförs. Coors organisation består av sitechef, driftchef, driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av driftcenter, projektledare, energispecialister, utemiljögrupp, lokalvård med flera. 

Som driftledare kommer du att arbetsleda en grupp som består av fastighetsskötare, fastighetstekniker och elektriker. Du är en viktig del av leveransen där du driver det dagliga arbetet med möten och planering och aktivt är ute i kundens anläggningar för att hitta och arbeta med förbättringar och förbättringsförslag. Vidare är du ett stöd för gruppen gällande fastighetstekniska frågor och förfrågningar från kund. 

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Ansvara för daglig samordning och ledning av gruppens verksamhet
• Säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot slutkund
• Leda och coacha medarbetare i det dagliga, operativa arbetet
• Följa upp kvalitet och aktivt arbeta med strategisk utveckling av serviceleveransen.

Om tjänsten
I uppdraget kommer du främst att ansvara för planering och att stödja personalen i diverse frågor samt säkerställa en effektiv och korrekt styrning av arbetsmoment och utförande.

Vi ser att du är en person med ett stort administrativt intresse och ett intresse för arbetsmiljöfrågor då dessa är viktiga för oss. 

Vad söker vi?
Detta är en spännande roll för dig som har runt 5-10 års erfarenhet av fastighetsbranschen med kunskap inom fastighetsområden såsom VVS, kyla och ventilation.

Du skall ha erfarenhet av ledarskap och haft en ledande roll, gärna med personalansvar.

Det är meriterande med en fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande.

B-körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Om dig

Vi söker dig som har en bra initiativförmåga och är en driven person. Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.

Eftersom du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor så ställer vi höga krav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kunder och personal.  

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan!

Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson,  010 - 558 04 72.


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter och inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Drifttekniker i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Nytt
Är du en Drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. 

Arbeta tillsammans i ett team med leveransen i Göteborg med omnejd. I teamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister. Du kommer vara en del av en arbetsgrupp som tillsammans säkerställer driften.

Om uppdraget
Som Drifttekniker hos Coor kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med aktiv energibesparing, förbättringsförslag/initiativ och mindre projekt med mera.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr och övervakning, brandlarm eller sprinkler. 

B-körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Din personlighet

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Coor

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 27
Nytt
Är du en fastighetstekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll i vår leverans i Göteborg. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och utvecklingen av fastigheterna. 

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Projektledning vid ombyggnationer vilket innefattar kundmöten, offerering, upphandling av entreprenörer, genomförande, löpande uppföljning och fakturering
• Långsiktigt planerat underhåll
• Kontakter med fastighetsägare
• Rådgivande roll i tekniska frågor

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

 

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetsteknisk utbildning och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 16
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Axcell Fastighetspartner.

Om företaget:

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. De levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Axcell Fastighetspartner är personliga, nytänkande och deras mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för sina kunder. Axcell Fastighetspartner har 150 medarbetare som är fördelat på ett 30-tal orter i fyra regioner. Fortsättningsvis värnar de om deras medarbetares utveckling, därmed erbjuds du att ta del av deras interna utbildningsprogram inom fastigheter, energi och miljöteknik. De har nu inlett ett nytt samarbete med Sigillet fastigheter, där du kan vara med att forma organisationen och kundsamarbetet i Göteborg!

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetstekniker arbetar du nära Axcell Fastighetspartner kund Sigillet fastigheter och är deras direkta kontaktperson vid uppstådda behov och ärenden. Det är din uppgift att vårda kundens behov därtill skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer främst att arbeta mot kunder inom kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. Genom att ha en nära kontakt med kund kommer du leverera bästa möjliga service inom underhållsarbete, installation, reparation och driftoptimeringar av fastigheter. Därtill är du även ansvarig för daglig rondering, arbete i styr- och övervakningssystem, felavhjälpande, visst arbete med yttreskötsel samt initiering av diverse förbättringsprojekt. Delar av arbetet kommer även att innebära systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem.
• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra enklare servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, med fördel en teknisk gymnasial utbildning
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom fastigheter, såsom arbete inom fastighetsdrift eller fastighetsskötsel
I rollen som fastighetstekniker förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. Slutligen motiveras du av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information:

Start: Augusti / September.
Plats: Göteborg.
Typ av tjänst: Rekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetstekniker, fastighetsteknik, fastigheter, teknik, service, installation, reparation, underhåll, el, fastighetsskötare, Göteborg, rekrytering

Ansök nu

Bonumvärd - vikariat

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jun 23
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.


Som Bonumvärd hos Riksbyggen är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du spelar en viktig roll när det gäller att utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du kommer tillhöra fastighetsserviceteamet som under trädgårdssäsong förstärks med säsongsanställd personal.

Vad ska du göra?
Som Bonumvärd hos oss kommer du i huvudsak att arbeta mot vårt kundsegment Bonum, vilket är vårt koncept för 55 +, seniorer. Bonumvärden ser till så att de boende har en trivsam miljö och är en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen och hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som boule- och grillkvällar, eller annat som medlemmarna i föreningen tycker om. Bonumvärden erbjuder också individuell hjälp och service till alla som bor i huset, såsom att hjälpa till att vattna blommor, hänga upp tavlor, flytta möbler, hjälper till med inköp etc.

Du ska även hantera felanmälningar, beställningar, digital arbetsorderhantering. 

Vem är du?
Då arbetet innehåller mycket kundkontakter söker vi dig som sätter kunden i centrum och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I din roll som Bonumvärd ska du ha förmåga att agera professionellt och kundorienterat, har lätt för att skapa en öppen och förtroendefull dialog och för att erbjuda Riksbyggens tjänster. Du ska vara med och skapa en god boendemiljö för Riksbyggens kunder. Vidare är du självgående och drivande och intresserad av de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av ditt arbete till fullo.

Vi tror att du har arbetat med serviceyrken tidigare där kundkontakt och relation är i fokus. Du är prestigelös och tillmötesgående mot kundens behov.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har datorkunskap och kan hantera datorn i ditt arbete. Du kommer att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. Tjänsten är ett vikariat med start i augusti.

Körkort B, samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2022-07-10. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag.


Vid frågor kontakta gruppchef Mia Wahlgren, telefon: 031-7045549.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 9
Fastighetsskötare sökes!
Vi söker dig som är driven, social, ansvarsfull och har ett öga och öra för service. Du har ett fritt arbete med stora möjligheter att planera dagen. Arbetet innebär säsongsberoende arbetsuppgifter; snöskottning, sand/ saltning, gräsklippning och andra underhållsarbeten. Arbetet innebär också invändigt underhåll såsom åtgärder hos hyresgäster och felavhjälpning av olika slag. Det förekommer dagliga kontakter med hyresgäster och leverantörer. Du har tidigare erfarenheter av yrket eller närbesläktade yrken.
Fastigheterna finns i Göteborg, Kungälv och Kode.
BE-behörighet är meriterande. Om önskemål om en lägre anställningsgrad än 100%, är vi öppna för detta.

Ansök nu

Property Manager (Driftchef/Teknisk förvaltare), Scandic Crown, heltid

Driftchef, fastighet
Läs mer Jun 10
Scandic Crown ligger ett stenkast från Göteborgs Centralstation med nära till det mesta. Hotellet är nyligen renoverat och har en stor kapacitet för möten och events. Vår gästnöjdhet ligger alltid på en hög nivå vilket vi tror beror på den starka servicekultur som råder här-en servicekultur som möjliggörs av att vi också har nöjda medarbetare.

Vi som jobbar på Scandic Crown ser alltid efter varandra och hjälper till när vi kan. Vi är övertygade om att en god stämning bland våra medarbetare leder till enastående hotellupplevelser för våra gäster. Vi tror också på möjligheten att utvecklas för den som vill och därför får alla medarbetare vara med och påverka sin arbetssituation såväl som hotellets utveckling.

Nu söker vi en Property Manager till hotellet Scandic Crown och Scandic No 25

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Property Manager har du ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Property Manager?

Som Property Manager ansvarar du för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för gäster och medarbetare. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Du arbetar proaktivt med brand- och säkerhet och håller i förebyggande och akut underhåll, både praktiskt och administrativt. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Property Manager rapporterar till hotelldirektören och ingår i hotellets lednings- och krisgrupp. Personalansvar för fastighetsskötare/-tekniker inom Property Services.

Arbetsuppgifter i rollen

• Säkerställa att myndighetskrav, åtaganden i hyresavtal samt att Scandics koncept och standarder följs
• Vara Scandics kontaktyta i tekniska frågor och gränsdragning gentemot hyresvärden
• Upprätta drift- och underhållsplan samt planera och delta i utförandet av daglig drift och underhåll av hotellet
• Uppföljning av förbrukningar, rapportering av miljödata till myndigheter, Svanen™ etc
• Analys och insatser för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation
• Budgetering och uppföljning
• Systematiskt brandskyddsarbete, skalskydd och övergripande trygghets- och säkerhetsarbete, utbilda kolleger och nyanställda inom området

Vem är du?

Ansvarstagande och driv är A och O för denna tjänst, liksom struktur och organisationsförmåga. Du har vana av att såväl driva som arbeta i projektform. Du motiverar, handleder och deltar själv aktivt i det praktiska arbetet. Du har god förmåga att samarbeta och har stort fokus på gästnöjdhet och service.

För rollen krävs erfarenhet inom teknisk förvaltning samt teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Du får gärna ha intresse för något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Du behöver också ha goda kunskaper om brandsäkerhet, AFF-definitioner samt regelverk inom fastighet. Har du anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i Heta arbeten är det meriterande. I övrigt vill vi att du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Drifttekniker till ISS kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter inom Göteborgsområdet såsom Lundby, Tuve och Arendal. Nu söker vi en duktig Drifttekniker till Arendal med bred bakgrund inom områdena VVS, El, Ventilation, Bygg, Fastighetsteknik och Fastighetsskötsel till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du erfarenhet inom flera av dessa områden och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad i Arendal och bli en del av ett härligt motiverat team.

I rollen hos kunden arbetar du brett och omväxlande inom Fastighetsteknik. I rollen kan arbetsuppgifterna variera stort. Vi har alltid en grundläggande struktur och plan att utgå ifrån som baseras på en god dialog med kund samt ett långsiktigt arbete med tillsyn, skötsel och underhåll. Arbetet sträcker sig över hela kundens anläggning vilket gör att arbetsuppgifterna kan komma att utföras så väl inom- som utomhus.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området. Det är meriterande om du besitter erfarenhet och/eller kunskap inom flera discipliner. Vi värdesätter relevant utbildning. Diverse tjänstespecifika certifikat såsom Heta Arbeten och diverse körkort ses som meriterande. Det är av vikt att du har en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Brandskyddsarbetet är viktigt för oss och vår kund vilket gör att vi värdesätter dig med erfarenhet inom detta område och SBF Brandskyddskoordinator utbildning eller motsvarande.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, ärendehanteringssystem).

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker bygg inriktning tak

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 20
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en vikarierande medarbetare som ansvarar för att tillsyn, skötsel och reparationer på tak utförs. För oss handlar det om att underhålla, utveckla och reparera viktiga delar så att verksamheten fungerar i de lokaler vi sköter om. Som fastighetstekniker med inriktning tak kommer du att fungera som sakkunnig och vara stödjande i frågor om takarbete och taksäkerhet. Du planerar och följer upp våra serviceavtal för takarbete, lämnar åtgärdsförslag och beställer takreparationer. Du kommer bli den som bidrar med kompetens inom taksäkerhetsarbete samt medverka vid takbesiktningar.

Tjänsten är organisatoriskt placerad på område bygg där det arbetar ca 100 professionella, drivande och engagerade fastighetstekniker, elektriker, rörläggare, snickare och några till. Uppdraget för område bygg är i huvudsak att utföra reparationer, tillsyn och skötsel på de skolor, förskolor, boenden och andra lokaler som vi förvaltar. Det är ett varierande arbete där du har flera kontaktytor och samarbetar med olika roller inom förvaltningen.

Du kommer även att:
• Ansvara för utveckling av strukturen för stickprovskontroll samt uppföljning av entreprenörer.
• Kontrollera åtgärder efter vår och höstrensning samt is och snöbekämpning.
• Ta fram underlag för åtgärder på uppdrag av förvaltare/underhållsbedömare och ansvara för att ta fram förslag och kostnadsbedömningar för underhåll
• Ansvara för att aktuell dokumentation kring tak hålls uppdaterad
• Medverka vid framtagande av lokalförvaltningens kvalitetskrav, tekniska krav och anvisningar (TKA), samt bevaka att dessa säkerställs vid ny- och ombyggnation
• Ansvara för utveckling och uppföljning inom området samt planering av interna utbildningsinsatser.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Vi vill att du som söker tjänsten skall ha en gymnasieutbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har utbildning inom plåtslageri eller motsvarande. Du har tidigare arbetat med tak- eller plåtslagararbete och vi ser gärna att du har arbetat med takåtgärder. Det är meriterande om du har utbildning i taksäkerhet och takmontörsutbildning eller motsvarande.

Som medarbetare arbetar du för organisationens och göteborgarens bästa ur ett helhetsperspektiv. Viktigt är att du är lyhörd och tydlig i kommunikation med kollegor, kunder och entreprenörer. Du är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningsätt där du agerar flexibelt och med god samarbetsförmåga. För att lyckas i denna roll vill vi att du är teknikintresserad, har god datorvana samt ritningskunskap.

Känner du igen dig i denna beskrivning?
Varmt välkommen att söka dig till oss, ett härligt gäng av erfarna och professionella medarbetare!

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker inom Styr och Regler till ISS kund inom fordonsindustrin i Gö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Drifttekniker inom Styr och Regler till kundens siter inom Göteborgsområdet såsom Lundby, Tuve och Arendal. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service? Då har vi jobbet för dig!

Rollen:
Som Drifttekniker Styr och Regler ansvarar du för tillsyn, skötsel, optimering och felavhjälpande underhåll av fastigheter och dess tekniska systems styr- och reglerfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Injustering av styr- och reglerfunktioner för optimal drift av värme, kyla och ventilation.
• Driftövervakning, larmhantering och optimering via styr-, regler- och övervakningssystem.
• Kontroll och ändring av drifttider, drifttillstånd, börvärden och andra viktiga parametrar.
• Felsökning, service och underhåll.
• Ta fram och föreslå förbättringsåtgärder och alternativa lösningar inom fastighetsautomation.
• Larmhantering.
• Behjälplig av analyser kring energi- och mediauppföljning.
• Installation.


Du har daglig kommunikation med hyresgästen, kunder, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl a drifttekniker, elektriker, kyltekniker, snickare och energitekniker som är dedikerade mot kunden.

Din bakgrund:
• Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom automation/styr- och reglerteknik. Du har erfarenhet av praktisk reglerteknik och programmering inom DUC alternativt PLC. Du har kunskap om styr- och övervakningssystem och olika typer av reglerfunktioners påverkan på inomhusklimat och driftstrategier.
• Förståelse för styrsystems uppbyggnad och nivåer, systemtillgänglighet, modern/smart teknik, skillnaden mellan traditionella och öppna system.
• Processförståelse för värme, kyla, ventilation och styr- och reglersystems klimatpåverkan och funktionalitet.
• VVS-regulatorers vanligaste funktioner. Exempelvis minbegränsningsfunktioner och frysvaktsfunktioner.
• Fördjupade kunskaper om hur reglersystem optimeras.
• Förstå grundläggande reglertekniska begrepp, symboler och terminologi enligt svensk standard.
• Känna till vad som bestämmer ett systems dynamiska egenskaper, kunna kommunicera med reglertekniker.
• Kunskap inom el.


Personliga egenskaper:
• Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda kontaktytor. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten.

B-körkort är ett krav. Jour och beredskap kan ingå. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 16
Är du en serviceinriktad person med en bakgrund inom fastighetsskötsel? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu en driven och självständig fastighetsskötare till vår samarbetspartner i Göteborg. Företaget är ett privatägt fastighetsbolag som förvärvar fastigheter i västra Sverige. Arbetet innebär att ansvara för den löpande förvaltningen där dina arbetsuppgifter huvudsakligen kommer bestå av att felsöka- och åtgärda felanmälningar, utföra reparationer och ansvara för den tekniska skötseln av fastigheterna. Du kommer också att föra kontinuerlig kontakt med hyresgästerna och arbeta förebyggande för att trygga fastigheternas långsiktiga status. Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar med.

Start: Omgående, ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 08:00-17:00
Anställningsform: Detta är rekrytering där man anställs direkt hos vår samarbetspartner

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av fastighetsskötsel
• Körkort B
• Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Utbildning inom fastighetsteknik eller annan likvärdig utbildning

Vi söker dig som tidigare arbetat som fastighetsskötare och har ett stort intresse för människor och service. För att lyckas i denna roll krävs det att du är strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt och ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
DRIFTTEKNIKER TILL JM@HOME AB
På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
Vi söker nu en drifttekniker till JM@home som kommer att arbeta med den dagliga driften via befintliga system samt med tillsyn, skötsel och underhåll. Har du flerårig erfarenhet från motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av oss på JM@Home? Då är detta en unik möjlighet att få komma in i ett bolag under tillväxt! 
Om tjänsten  
JM@Home AB består av cirka 45 medarbetare idag och teamet teknisk förvaltning är 20 personer. Att upprätta goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och övriga kontaktytor är en självklarhet i rollen. Vidare kommer du att leda entreprenörer och hantverkare vid behov. Som drifttekniker kommer du i huvudsak arbeta med att: 
•    Utföra tillsyn i våra kunders fastigheter vad gäller energi, skötsel, underhåll, VVS, kylteknik, el samt styr och regler.
•    Driftoptimera och övervaka driftlarm.
•    Utföra kontroller och utredning samt dokumentera dessa på ett yrkesmässigt sätt.
•    Genomföra felsökning, utredningar av värme och ventilationsanläggningar.
•    Ansvara för att lagar och myndighetskrav efterlevs.
•    Hämta, utföra och återrapportera arbetsorders i handdator.
•    Ansvara för materialinköp samt framtagning av faktureringsunderlag. 
•    En del fastighetstekniska uppgifter tillkommer i perioder.
Din profil  
Vi söker dig med en yrkesteknisk eftergymnasial utbildning inom bygg/teknik/fastighet eller motsvarande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från motsvarande tjänst och är väl bevandrad inom områdena.
Tidigare erfarenhet av arbetsorder via mobiltelefon samt god kunskap om styr och övervakningssystem är ett krav.
Vidare hanterar du svenska språket obehindrat och är trygg i att kommunicera på engelska vid behov.
Du innehar B-körkort.  
Som person söker vi dig som brinner för service och goda kundrelationer. Du har en god prioriterings- och planeringsförmåga. Dina arbetsuppgifter utför du med målmedvetenhet och leveranssäkerhet. Fortsatt är du självständig samt har en noggrann och strukturerad ådra.  
Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placering i Göteborgsområdet.
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Zetterman på ludvig.zetterman@jm.se alternativt rekryterande chef Magnus Fredriksson på magnus.fredriksson@jm.se.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 3
Fastighetstekniker till Göteborg!

Är du en hejare på fastighetsteknik och uppskattar en varierande arbetsdag och arbetsmiljö? Är du lösningsorienterad och gillar att arbeta proaktivt för att få allt att flyta på? Tveka då inte att söka dig till oss!

Fastighetstekniker

Under din arbetsdag som fastighetstekniker kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom fastighetsdrift såsom underhåll, drift samt optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer genomföra dagliga ronderingar där du kommer möta både planerat underhåll samt felavhjälpande underhåll. Varje dag kommer det ske olika utmaningar och du möter dessa självständigt eller i samråd med dina kollegor. Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen, som du även kan välja att ha som förmånsbil. Placering Göteborg eller Landvetter.

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenheter av styr/regler gällande fastighetsdrift och ventilation
• Brand & Sprinkler
• God förmåga att kommunicera med kunder
• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av att jobba med fastighetsdrift
• Erfarenhet av service & underhåll även inom andra teknikområden som el, kyla, portar, dörrautomatik, vitvaror osv

Vem är du?

För att axla rollen som fastighetstekniker tror vi att du har erfarenhet av rollen sedan tidigare och innehar en bred fastighetsteknisk kompetens. Vi tror att du trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där du arbetar proaktivt och ser lösningar i stället för problem. Du kommer även arbeta ihop med dina kollegor och vi ser att du är en person som värdesätter ditt arbetsteam och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Områdeschef Richard Kungsek: +46 72 219 69 90

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Community Host

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Maj 6
COLIVE is finally launching in Gothenburg!!
We are now looking for you who are driven, service-oriented and want a responsible and fun work with many social contacts. Does this description fit you? Send in your application today!
About the company
COLIVE is the leading player in the modern and social housing form coliving. Coliving is a smart housing solution and a completely new housing experience for those who want community and exciting opportunities to come in.
COLIVE is expanding and we are currently looking for the right person to join us on our journey!
The position is located in Kallebäck, Göteborg. COLIVE Caseus in Kallebäck will host about 120 tenants.
Please read more at the webpage www.colive.se
About the role
As a Community Host you will work widely to ensure the quality. Key responsibilities in this role is:
Weekly planning of maintentance, cleaning, follow-up and reporting errors.
Weekly cleaning of common areas and shared apartments.
Actively work with hosting in the hub. You will communicate with the guests both hands-on and through digital channels.
Ensuring that the highest level of service is provided to the tenants in the moving in and moving out process.
Performing management tasks such as fire protection rounds, overview of digital systems (such as locks, camera systems, booking systems and wi-fi connection) and continuous review of fixtures such as furniture and other equipment.
Receiving and reporting errors from tenants and communicate with suppliers about deviations, resolve these and reconnect with those affected.
Responsibility for ordering consumables.Background
We are looking for you who have experience of similar tasks and who are used to working at a fast pace. You need to be good at cleaning and keeping order, and be able to lead yourself as the role involves a lot of independent work and planning.
Qualifications
Completed high school (Swedish gymnasienivå).
Experience from cleaning in hotel environment or similar.
Excellent English, both written and oral. Swedish is a plus.
Driving Licence (Category B).Personal traits
We value your personal qualities in this process. To succeed in the role, you have a high level of service with a good ability to create good relationships and communicate with tenants.
You enjoy working independently with a great responsibility.
You're familiar with working with a high tempo.
You have great attention to detail and appreciate to work carefully and precise.
You are serviceminded and excellent at communicating.About the employment
Location: Kallebäck, Göteborg.
Employment: Full-time, 40h/week. Working hours are between Mon-Fri 8a.m. and 5p.m. with some flexibility.
Start: September 2022
Form: Fixed-term employment.In this recruitment, we put great importance to your personal qualities. To succeed in the role, you have a high level of service with a good ability to create good relationships and communicate with tenants. You take your own initiative and work independently and responsibly. We would like you to have a high stress threshold and have a good ability to prioritize in your tasks. Furthermore, we see that you are solution-oriented and a problem-solving person.

Ansök nu

Trienniumgruppen söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 2
Trienniumgruppen växer och söker därför fastighetstekniker till Göteborg med omnejd.

Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt AB och Triennium Syd 250 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Erfarenhet som elektriker, vvs-montör, ventilationstekniker eller liknande är meriterande.
B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

Gårdspersonal till Billdals Ridklubb

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Jun 1
Vi söker nu en positiv och utåtriktad person till vårt team.
Gårdspersonal
Tjänsten är på 50-100% och förlagd till dagtid vardagar (7-16). I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
· Gårdsskötsel, underhåll och reparationer på anläggningen
· Traktorkörning
· Maskinvård av traktorer, lastbil, fyrhjuling, röjsågar, gräsklippare mm
· Svetsning
· Inköp av material till gården
· Planera och leda arbetsdagar och ideella insatser
· Delta i anläggningsrelaterade projekt
Kvalifikationer mm:
Du har körkort lägst B och erfarenhet av traktorkörning. Gärna svetskunnig. Du trivs med ett fritt och rörligt arbete och är händig och duktig på att lösa problem. Som person är du självgående, ansvarsfull, ordningsam och har lätt för att samarbeta. Hästvana är ett plus men inget krav.
Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i mitten av augusti 2022 eller enligt ök. Lön enligt avtal.
Ansökan:
Skicka din ansökan till verksamhetschef Susanna Granerfeldt
Mail: susanna.granerfeldt@billdalsridklubb.com
Senast den 30 juni, vi behandlar ansökningar löpande.
www.billdalsridklubb.com
Frågor till christoffer.gottlieb@billdalsridklubb.com
eller susanna.granerfeldt@billdalsridklubb.com

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Är du positiv, händig och gillar att ta eget ansvar? Tveka då inte att söka denna tjänst!
Som fastighetsskötare hos oss kommer du att utföra enklare reparationer och service inomhus i hyresgästernas bostäder. Vi söker fastighetsskötare inomhus för både korta och långsiktiga uppdrag i Göteborg.
Uppdragen är på heltid, start omgående.
Område: Centrum eller Haga
Arbetstider:
måndag, tisdag, torsdag: 7:00 - 16:10
onsdag: 7:00 - 18:40
fredag: 7:00 -12:30

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, noggrann och lösningsorienterad. Du gillar att ta eget ansvar och har ett serviceinriktad attityd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel inomhus samt ett intresse för att lära dig mer inom området.
Vi söker dig som...
har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller annan händig arbetslivserfarenhet
körkort B
är flytande i Svenska språk och skrift
Det är meriterande om du har relevant utbildning av fastighetsskötsel

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.

Ansök nu

Fastighetsskötare för uppdrag i Stenungsund

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jun 17
Är du positiv, händig och gillar att ta eget ansvar? Tveka då inte att söka denna tjänst!
Som fastighetsskötare hos oss kommer du att utföra enklare reparationer och service inomhus samt lättare skötsel av utomhusområden.
Uppdragen är på heltid, start vecka 28 och pågår i ungefär 5-6 veckor med chans för förlägning.
Område: Stenungsund med omnejd
Arbetstider: 07-16
Personliga egenskaper
Som person är du positiv, noggrann och lösningsorienterad. Du gillar att ta eget ansvar och har ett serviceinriktad attityd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel inomhus samt ett intresse för att lära dig mer inom området.
Vi söker dig som...
körkort B
är flytande i Svenska språk och skrift
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller annan händig arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du har relevant utbildning av fastighetsskötsel

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.

Ansök nu

Drifttekniker kväll

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 10
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

Som drifttekniker kväll arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme och kyla. Arbetsuppgifterna består av allt enklare uppgifter till mer avancerade tekniska arbetsuppgifter gällande värme och ventilation. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra ronder på objekten, vissa SBA-uppgifter, mätaravläsningar samt att åtgärda felanmälningar från hyresgästerna.

Vi söker dig som är driven och tycker om teknik och att ge service med kvalitet. Du är nyfiken och orädd för nya utmaningar. För att trivas i rollen som drifttekniker kväll ska du vara självgående och gilla problemlösning då arbetet innefattar ett arbetsområde med eget ansvar och ensamarbete. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och har daglig kontakt med kunderna är det viktigt att du är social och bra på att återkoppla.

Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att självständigt planera dina dagar och de arbeten som skall utföras. Arbetstiden för rollen är måndag till torsdag, 15.00 till 23.30 inklusive 30 minuter för matuppehåll.

Rollen är placerad i Göteborg som huvudort, men resor kan ske i hela regionen Västra Götaland under arbetstid.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• AFF-kod
• SBA, brand & sprinkler
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Ventilation
• VVS
• Snickeri

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Bitr. Områdeschef Fredrik Barbosa: +46 72 219 76 87

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Sigillet fastigheter i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu fyra nya medarbetare som ska arbeta dedikerat till uppdraget. Vi söker efter problemlösande, självständiga och prestigelösa fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

”På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé; Om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. För oss räcker det inte med att våra kunder hittar en lägenhet eller kontorslokal – vi vill att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Vi strävar efter att vara flexibla och lyhörda som hyresvärd och som alltid sätter kundens behov först. ”

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning

Vi söker nu fyra nya medarbetare till uppdraget som kompletterar vår nuvarande verksamhet i Göteborg. Du kommer också att arbeta nära våra beställare på Sigillet fastigheter.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider med start i augusti då uppdraget startar 1 september. Du kommer att tillhöra verksamheten Göteborg med nytt kontor på Ringön men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som anställd hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du kan också idag arbeta som fastighetsskötare och vill utvecklas mer inom fastighetsteknik. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen vet vi att du är en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till verksamhetschef John Ragnar 033-430 90 74 eller john.ragnar@axcell.se (OBS! inga ansökningar hanteras via mail)

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-06-30.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sigillet Fastigheter
Sigillet äger, förvaltar och hyr ut både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är ett Göteborgsbaserat, familjeägt, företag som har varit verksamt sedan 1981. I dagsläget äger vi fastigheter i Göteborg, Mölndal, Kungälv, Helsingborg och Stockholm. Sigillet är ett dedikerat team som tror på, och alltid strävar efter, långsiktiga relationer i allt vi gör.

Ansök nu

Senior Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 30
I centrala Göteborg byggs det för fullt och vi behöver utöka teamet med en person som är en senior fastighetsskötare som älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Göteborg. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften i fastigheterna.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre och inre skötsel i vår kunds fastigheter, och blir där Coors ansikte utåt. Vi söker en intiativtagare för det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans. Som fastighetsskötare har du ett stort eget ansvar och ingår i ett team med duktiga kollegor.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Löpande administration i ärendehateringssystem DeDu
• Löpande ronderingar
• Energisamordning
• Justeringar i DUC
• Kontakter med hyresgäster och fastighetsägare
• Kontakter med underentrepenörer

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Vi arbetar aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag. Coor kommer att se till att du som medarbetare i uppdraget får utbildning inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar av vikt. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Vi ser att du har en fastighetsteknisk utbildning eller minst fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du är van att ”skruva” då vår ambition är att utföra arbeten i egen regi, du har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Brandt, 076 140 24 23.

 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 1
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.


Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Göteborg

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi har fått till uppdrag att förvalta kommersiella lokaler för en stor kund och behöver förstärka med kompetens inom inre och yttre skötsel.

Du kommer att ansvara för inre och yttre skötsel för en av våra kunders flaggskepp samt ett antal resecentrum och pendelstationer och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat skötsel och renhållning av våra kunders utemiljöer och även tillsyn av vegetationsytor, markbeläggningar, fast och lös utrustning på tomt, tak, fasader och övriga utvändiga byggnadsdelar. 

Det ingår även fastighetsunderhåll efter felanmälan och rondering. Avhjälpande underhåll som till exempel mindre reparationer av installationer, wc eller blandare samt byte av ljuskällor i fastigheter, även inköp av material, skötsel och underhåll av teknisk utrustning, maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand, lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi vill att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning eller motsvarande minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet inom yrket. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS och även dokumenterad utbildning inom brandlarm / sprinkler. 

Då dator och smartphone är ett naturligt och självklart verktyg i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi att du har god datorkunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver B- körkort och beredskapsarbete kan ingå. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-06-30 Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Andreas Solveström, via epost andreas.solvestrom@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 13
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 Juli.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lysande Fastighetsskötare sökes

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 14
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Erfarna Fastighetsskötare sökes till välkänt bolag i Göteborg, som vill vara en god representant utåt gentemot kunder, entreprenörer och övriga leverantörer.

Dina arbetsuppgifter
Säkerställa nöjda kunder och kostnadseffektivitet genom ansvar för daglig och löpande drift, skötsel samt underhåll i befintligt fastighetsbestånd.

Mottaga felanmälningar samt tillse att dessa åtgärdas och återrapporteras till kunden.

Löpande drift, skötsel och underhåll i befintligt fastighetsbestånd.

Utföra andra förekommande uppgifter som delges rollinnehavaren.

Vem är du?
- Lösningsorienterad.
- Kundorienterad.
- Hög social kompetens.
- Proaktiv och drivande.
- God förmåga att organisera sitt arbete.
- Hög samarbetsförmåga.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare till grundskoleförvaltningen

Skolvaktmästare
Läs mer Jun 14
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Måltid, lokalvård och vaktmästeri inom grundskoleförvaltningen i Nordost är organiserat i 4 vaktmästeri- och lokalvårdsenheter. Arbetsgrupperna består av ca 25 - 35 medarbetare. Hos oss arbetar vaktmästare med att leverera service i toppklass till skolorna inom förvaltningen.

Vi söker tre vaktmästare som utgår ifrån skolorna i området Nordost och vill vara med och leverera den bästa service, kvalitet och utveckling.

Vi arbetar för ett gott samarbete mellan vaktmästarna i enheterna. Ibland behöver vi arbeta i team för att genomföra den service tjänsten kräver.

Arbetsuppgifterna kan variera brett. Uppdragen kan vara allt från monteringsarbete, byte av ljuskällor, reparationer, anläggningsskötare och återvinningshantering till posthantering. Det förekommer tunga lyft då vi hjälper många verksamheter med flytt av diverse saker. Som vaktmästare har du uppdrag på flera skolor i området.
För hanterverkaruppgifter så som VVS och EL använder organisationen annan aktör vilket innebär att vaktmästarna inte utför dessa arbetsuppgifterna.

Göteborgs Stad jobbar med självservice för frånvarorapportering. Vi använder verktyg från Office365 i vårt arbete, främst e-post genom Outlook, och även Digital Fox, Teams, OneNote, SharePoint, Excel och Word.

Arbetstiden är 07:00 till 15:30 enligt schema.

Området Nordost hör geografiskt sett till Angeredsområdet.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten innebär även ett visst administrativt arbete och därför krävs också en god datavana. Du behärskar svenska såväl i tal som i skrift. Du kommer köra en del bil i tjänsten, så B-körkort och körvana är ett krav.

För att trivas i rollen som vaktmästare behöver du vara serviceinriktad och sätta eleven och skolans verksamhet i fokus. Som person är du positiv och lösningsfokuserad, du tar egna initiativ och komma med nya idéer och förslag för verksamhetens bästa. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad och planerar dagen utifrån de uppdrag du har. Förutom samarbete med kollegor kommer du även ha mycket kontakt med vår samordnare samt personal på skolan. Detta kräver att du har en god samarbetsförmåga samt kan etablera goda relationer.

ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 1
Är du en serviceinriktad person med en bakgrund inom fastighetsskötsel? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu en driven och självständig fastighetsskötare till vår samarbetspartner i Göteborg. Företaget är ett privatägt fastighetsbolag som förvärvar fastigheter i västra Sverige. Arbetet innebär att ansvara för den löpande förvaltningen där dina arbetsuppgifter huvudsakligen kommer bestå av att felsöka- och åtgärda felanmälningar, utföra reparationer och ansvara för den tekniska skötseln av fastigheterna. Du kommer också att föra kontinuerlig kontakt med hyresgästerna och arbeta förebyggande för att trygga fastigheternas långsiktiga status. Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar med.

Start: Omgående, ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 08:00-17:00
Anställningsform: Detta är rekrytering där man anställs direkt hos vår samarbetspartner

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av fastighetsskötsel
• Körkort B
• Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Utbildning inom fastighetsteknik eller annan likvärdig utbildning

Vi söker dig som tidigare arbetat som fastighetsskötare och har ett stort intresse för människor och service. För att lyckas i denna roll krävs det att du är strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt och ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 23
L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 400 medarbetare, företagens nettoomsättning 2020 var 1 400 MSEK.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland och Sverige. Företagets nettoomsättning 2020 var 751,9 miljoner euro och sysselsätter cirka 8 200 anställda. L&T är noterat på Nasdaq Helsingfors.

 

Är du en självgående drifttekniker som dessutom har erfarenhet av el-arbete? Lassila & Tikanoja FM söker nu en till kollega för roligt uppdrag i Göteborg med omnejd.

Tjänsten

Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på el- och fastighetstekniska anläggningar. Att ha god datorvana är viktigt då stor del av tekniken kontrolleras med hjälp av dator. Vi söker dig som är initiativrik, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Erfarenhet av ventilation.

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du kunna arbeta självständigt och ha en god problemlösningsförmåga. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera, prioritera och strukturera din arbetsdag. Du skall också vara en ödmjuk lagspelare som kan täcka upp inom andra teknikområden på avdelningen när behovet finns.

Kvalifikationer

- Minst 3 års erfarenhet av liknande roll
- God datorvana
- B-körkort

Meriterande

- Elbehörighet/Certifikat
- Anläggningsskötare brandlarm
-  

Kontakt och anso?kan 
Va?r samarbetspartner i den ha?r rekryteringen a?r rekryteringsfo?retaget Prima
Rekrytering AB. Har du fra?gor, sa? tveka inte att ringa Seniorkonsult Per Grytter tel.
0760-25-35-96.

I den ha?r rekryteringen kommer vi arbeta med lo?pande urval, sa? skicka ga?rna din anso?kan idag.

Ansök nu

Sommarvikariat fastighet/vaktmästeri

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 10
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi efter en person som skall täcka upp under semesterperioden v.28 - v.33 för en utav våra befintliga fastighetstekniker ute hos en utav våra kunder i Arendal/Torslanda.

Där kommer du ansvarar för felanmälningar, felavhjälpande underhåll, rondering och SBA. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen eller via underleverantörer.

Arbetstiden är måndag-fredag 7:00-16:00

Din profil
Vi tror att du har tidigare erfarenhet utav att jobba med fastigheter, drift & underhåll eller vaktmästeri? Du kanske studerar idag och utöver att söka efter ett sommarjobb och knyta nya kontakter, dessutom är intresserad utav att fortsätta jobba extra alt. heltid under hösten 2022 hos någon utav våra kunder och uppdragsgivare.

Som person har du ett servicemedvetet kundbemötande och du ger gärna det lilla extra till människor runt omkring dig. Vidare är du ansvarsfull och du har en god samarbetsförmåga samt kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har en god fysik då det förkommer tunga lyft.

B-körkort är ett krav.

Om företaget
Tjänsten är sommarvikariat på heltid med start enligt överenskommelse, dock så kan det finnas möjlighet för dig som skall studera vidare under hösten 2022 att fortsätta på timmar ute på detta uppdrag efter heltidsuppdraget under sommaren.
Om du anser att detta är en roll för dig så skicka ditt CV och Personliga brev till tobias@bemanningskontoret.se

Vi tar ENDAST emot din ansökan direkt till tobias@bemanningskontoret.se

Vi sparar inga ansökningar efter avslutad rekryteringsprocess.

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
DI Gasellföretag 2019 samt 2020

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder.

Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor i Angered.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Genomföra avflyttningsbesiktningar
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Systematisk brandskyddsarbete mm


Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning och vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Då vi arbetar digitalt är det av stor vikt att du har god datorvana.

Det är meriterande om du har goda kunskaper om ventilation och fjärrvärmesystem.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid
- Placering: Angered
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt här via vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Mathias Olofsson på email mathias.olofsson@victoriahem.se

Ansök nu

Fastighetsskötare till Atrium Ljungberg i Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 7
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Nu söker vi en driven och engagerad Fastighetsskötare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa i Göteborg. 2015 fick vi möjligheten att etablera oss i Göteborg och genom ytterligare förvärv av kontorsfastigheter med industrikaraktär på Lindholmen är vi nu en del av det omfattande arbete med att utveckla stadsmiljön som just nu pågår.

Atrium Ljungberg är en långsiktig fastighetsägare som uppmuntrar kreativt tänkande och ansvarstagande samt erbjuder dig både utbildning och utveckling. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Fastighetsskötare blir du en del av ett team om fyra personer som i ett nära samarbete arbetar för en högklassig förvaltning av vårt fastighetsområde och det med ett ständigt kundfokus. Du kommer att vara placerad vid Atrium Ljungbergs lokalkontor på Lindholmen. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att:


• Ansvara för allmän skötsel av beståndet, både inom- och utomhus
• Utföra daglig rondering
• Utföra mindre reparationer och underhållsåtgärder på ex, belysningsarmaturer, dörrar & lås installation för vatten & avlopp o.dyl.
• Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
• Utföra beställning och uppföljning av mindre entreprenadarbeten
• Bistå driftteknikern i det dagliga arbetet

Atrium Ljungbergs värderingar består i; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande. Vi söker dig som vill arbeta efter dessa värderingar samt kombinera det med ditt dagliga arbete som Fastighetsskötare.


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete, är händig och är van att arbeta serviceinriktat gentemot kund. Vi sätter stort värde på din personlighet och vilja att vara en viktig del av ett team, där du tar eget ansvar.Då du i rollen som Fastighetssökare kommer att möta och kommunicera med våra hyresgäster och besökare ser vi att du kan svenska i både tal och skrift. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Det är meriterande, men inget krav, om du har arbetat i DeDu samt om du har kompetensbevis Fastighetsskötare enligt FAVAL.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som är serviceinriktad, praktiskt lagd och har bra teknikförståelse. Du är en engagerad, social och kommunikativ person med ett professionellt sätt att arbete gentemot såväl hyresgäster som kollegor. Du trivs med och har vanan av att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att prioritera din arbetstid, samt lösa uppgifter på egen hand och ”lyfta blicken” för att på så vis kunna och arbeta proaktivt.

Vad kan Atrium Ljungberg erbjuda dig?

Atrium Ljungberg kan erbjuda dig en möjlighet att vara med och bygga stad; Välkommen till ett öppet och vänligt företag men stor gemenskap och ett brinnande intresse för fastigheterna.
Välkommen med din ansökan!                                                                                                                                     

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan med CV senast 24 juni. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan utan skicka in din ansökan redan idag! 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Henrik Svensson, HR Business Partner, 070-927 60 00.

Ansök nu

Drifttekniker sökes till Service Substrat

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Organiseringen av laboratoriemedicin är ny från 1 januari 2021 och uppdraget är att skapa jämlik och effektiv vård för alla patienter i hela Västra Götalandsregionen.Om oss

Klinisk mikrobiologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har idag cirka 280 anställda.

Här bedrivs klinisk mikrobiologisk diagnostik av bakterie-, virus och svamp samt parasitorsakade infektioner. Undervisning, utåtriktad informationsverksamhet samt forskning och utveckling ingår också i vårt uppdrag. Verksamheten är uppdelad på tre laborativa enheter och den aktuella tjänsten är placerad på vår serviceenhet som består av cirka 17 personer varav 7 stycken på substratavdelningen.

Service-enheten inom Klinisk mikrobiologi utför service för alla laboratorierna på Guldhedsgatan 10, vilket innefattar Klinisk mikrobiologi, Klinisk Immunologi, Institutionen för Reumatologi samt Biobank Väst och Gothia Forum.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driftekniker till service-enheten. Området Service ansvarar för underhåll och akutservice av laboratoriernas olika instrument och apparater, avhjälpande av fel och brister i laboratoriernas övriga utrustning, kontrollmätning och validering av temperatur, varvtal, atmosfär m.m. i laboratoriernas utrustningar. Kontakt med företag vid inköp, anskaffning av reservdelar och tillbehör. Övervakning av temperatur både i inkubatorer och lågtemperatur-frysar. Vid behov montering av laboratorieutrustning. Allmänt behjälplig avseende laboratoriets lokaler och utrustning.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning, helst inom el/tele. Gärna påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom drift och underhåll, alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du kommer att vara en av enhetens två drifttekniker vilket innebär att en god samarbetsförmåga är av största vikt. Ett gott samarbete med laboratoriernas övriga personal är också mycket viktigt för att kunna sköta arbetet på ett bra sätt och för att kunna förstå vad personalen behöver hjälp med.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Idrottsarbetare inom ishallar till Öster & Hisingen, Idrott & förening!

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Jun 10
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med idrottsanläggningar främst i ishall och bidra till förvaltningens vision att göra göteborgarna friskare? I sådana fall hoppas vi att du söker tjänsten som idrottsarbetare till enheten Öster & Hisingen! Vi behöver tillfällig förstärkning på enheten och vi får snart in nya anläggningar till enheten så därför söker vi vikariat under is-säsongen 22/23.

Enheten består av ca 20 idrottsarbetare, tre teamledare och en enhetschef. Enheten svarar bland annat för driften av Rambergsrinken, Tuve ishall, Isdala ishall och flertalet bollplaner runtom i nordöstra Göteborg och på Hisingen. Vi skall inom kort börja drifta den nya friidrottsanläggningen i Björlanda och så småningom den nya is- och sporthallen på Kvibergs idrottsområde. Som idrottsarbetare hos oss arbetar du brett när det kommer till drift, skötsel, renhållning, lokalvård samt underhåll av diverse idrottsanläggningar liksom av de fordon och maskiner som används. Dina arbetsdagar kommer främst bestå av Is-skötsel, och bemanning av ishall med diverse arbetsuppgifter. Här möter du såväl föreningar som privatpersoner. Du hanterar kassan på allmänhetensåkning och lämnar ut skridskor till skolklasser. Du slipar skridskor, hjälper en liten som inte hittar sin förälder, någon som behöver ett plåster eller hjälper en förening med att få ut målen på isen. Mycket kan hända i en ishall och du finns där för att ge service till alla besökare.

Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällstid och helger. I dialog med oss finns goda chanser att exempelvis kombinera jobbet med studier genom att jobba helger och kvällar. Som idrottsarbetare hos oss är ensamarbete vanligt förekommande. Men vi ser gärna att du är en lagspelare då vi är ett team och jobbar som ett sådant. Vi tar ansvar för egna och gemensamma arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Här kan du läsa mer om idrotts- och förvaltningsförvaltningens verksamheter, organisation och ledning: http://goteborg.se/idrottoforening.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har gymnasieexamen eller utbildning som är relevant för de arbetsuppgifter som befattningen omfattar. För tjänsten krävs det att du är positivt inställd till skiftarbete och ett intresse och kunskap om maskiner. Det är meriterande om du har kompetens inom isunderhåll och erfarenhet av ismaskin och isfräs.

Då dator används som ett viktigt hjälpmedel i arbetet så ser vi att du är datorvan. För att lyckas som idrottsarbetare hos oss har du även ett intresse för idrotts- och motionsverksamhet. B-körkort är ett krav.

Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du är bra på bemötande och har en känsla för service vilket är ett måste då du kommer att ha mycket kontakt med allmänhet, skolor och föreningar. Som person ser du till att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar själv eller tillsammans med andra. Vi förutsätter därför att din samarbetsförmåga är god och att du är en lagspelare. I rollen krävs att du är strukturerad och ordningsam, att du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt. Vi ser gärna att du är kreativ och bidrar med nya idéer och perspektiv för att utveckla rutiner och arbetssätt.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålder- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser.

Vårt arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Eftersom tjänsten innebär regelbunden kontakt med barn så kommer rekryterande chef begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret om du skulle bli aktuell för en anställning. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu