Fastighetsskötare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 20
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vår snabba utveckling är ett resultat av investeringar såväl som kunniga och engagerade medarbetare som tillsammans skapar resultat. Vi anser det roligt att arbeta med fastigheter, att alltid vara i farten och dessutom leverera hög service! Tycker du som oss? Till Göteborg söker vi nu en fastighetsskötare som vill hjälpa oss ta hand om våra fina fastigheter!

Vad kan vi erbjuda dig?
Arbetet som fastighetsskötare är självständigt och i nära samarbete med förvaltare, uthyrare och flera andra kollegor så skapar vi de absolut bästa förutsättningarna för våra hyresgäster. Du ansvarar för att planera och lägga upp ditt arbete samt för att hålla kontakt med hyresgäster och entreprenörer.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta underhåll och förebyggande arbete i och runt våra fastigheter i form av ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund.

Vad kan du erbjuda oss?
För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba med människor och att du sätter ett värde i hög service. Hur du har lärt dig ta hand om fastigheter är egentligen inte avgörande. Kanske har du studerat, kanske har du rustat själv hemma eller rent av byggt något? Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill lära dig mer!

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, inneha manuellt B-körkort samt ha god fysik då tjänsten innebär ett aktivt arbete.

Det är meriterande om du har kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Låter det som något för dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten så tveka inte med att kontakta rekryterande chef Johan Svedberg via johan.svedberg@balder.se.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 2
Balder växer och därför behöver vi ytterligare en drifttekniker till södra Göteborg. Vi utvecklar driftorganisationen och i dagsläget är detta en bred tjänst. Om du är extra intresserad av att arbeta med exempelvis ventilation, värme eller energiprojekt kommer det finnas möjlighet att specialisera sig i framtiden.

Eftersom vi äger fastigheterna slipper du jaga timmar och tänka på fakturering, i stället kan du fokusera på driften och att fastigheterna är i toppskick.
Vi har högt satta mål om energibesparing och kommer fokusera mycket på det framöver, så du kommer tillsammans med dina kollegor ta fram och räkna på åtgärder som hjälper oss nå vår målbild. Du kommer också utföra förebyggande och felavhjälpande underhåll på de tekniska installationerna och optimera driften av värme, kyla, ventilation etc.

Vi tror att du har god förståelse och kunskap inom teknisk fastighetsdrift och eftersom vi har både kommersiella lokaler och bostäder är det en klar fördel om du har kunskap om båda. Du behöver också ha förmåga att prioritera ärenden och kommunicera på ett bra sätt med både hyresgäster, entreprenörer och kollegor.
Att du kan styr- och reglerteknik är meriterande, att du har B-körkort är ett krav. Är du anläggningsskötare är det ett klart plus. Språkkunskaper utöver svenska är också meriterande.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du kan styra över din egen arbetsdag, har flextid, får ta hem bilen och har varierande arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom yrkesrollen och ta stort ansvar för dina fastigheter.

Intresserad? Perfekt! Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga CV och svara på våra urvalsfrågor. Vi bryr oss inte om vem du är eller hur du ser ut, vi vill bara ha rätt person på rätt plats. Därför använder vi oss av rekryteringstester som skickas automatiskt när du skickar in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se (http://www.balder.se/) får du gärna höra av dig till driftansvarig Jonathan på 031-839 456 eller jonathan.thebrinolsson@balder.se (https://app.teamtailor.com/companies/c0qrl1NgDPg/jobs/2028019/edit/ jonathan.thebrinolsson@balder.se)

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 23
Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Om tjänsten som Fastighetsskötare

Du utför allmän tillsyn och skötsel av våra lokaler och utrustning både invändigt och utvändigt. Du arbetar proaktivt med innemiljön och ansvarar för drift och funktion av el, VVS och ventilation. Varumottagning och kontakt med våra leverantörer ligger även det bland dina sysslor. Du kan förvänta dig en spännande och fartfylld miljö i en bransch som ständigt utvecklas.

Om dig

Med en positiv attityd håller du i verktygen med van hand, redo att få hjälpa till. Du kanske tidigare har arbetat inom bygg och tillverkning men söker efter en mer kreativ miljö. Du är självgående, strukturerad och gillar högt tempo. Ordning och reda är något du brinner för och att fixa saker har alltid varit din grej.

Låter detta som just dig? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader med start omgående. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Bredablick söker fastighetsskötare till Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 1
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Din viktigaste arbetsuppgift är att se till att detaljer såsom dörrar och lampor fungerar och att det inte finns skräp eller dylikt, i eller runt kundernas byggnader.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition
- Sopning och skräpplockning
- Översyn av installationer
- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
- Kontinuerlig kontakt med våra kunder


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Det är ett krav att du har minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel
- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Innehar B-körkort


Som person är du

- Självständig
- Serviceinriktad
- Resultatmedveten
- Strukturerad


Övrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Omgående


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Bostadsbolaget söker fastighetsvärdar

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Sep 16
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö - våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

KVALIFIKATIONER
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Kortedala

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlingsannons och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 1
Drifttekniker till Göteborg

Tjänsten

Vi utökar vårt team och söker en drifttekniker till Göteborg. Som drifttekniker hos oss får du en varierande och utmanande vardag där du självständigt driver ditt arbete framåt. Arbetsuppgifterna kommer att röra alltifrån felavhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel till att proaktivt komma med förbättringsförslag som levererar extra värde till våra kunder. Vi tror att du har hög kompetens för att kunna utföra tillsyn och skötsel samt felavhjälpande av Styr & Regler, Ventilation, El samt Kyla.

Din profil

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående, viktiga egenskaper då du är med och planerar dagarna utifrån uppgifter. Du motiveras av att leverera hög service och att lära sig nya saker. Vidare har du mycket god datavana då all rapportering sker digital och du behärskar svenska mycket väl, i både tal och skrift. Du blir del av ett positivt och härligt gäng som växer och når mål tillsammans. Det finns även möjlighet att avancera i bolaget inom olika projekt och energioptimering.

Kvalifikationer

• Minst 3 års branschvana inom Driftteknik
• Tidigare arbetat i fastighetstekniska system
• Hög kompetens för att utföra service och reparationer.
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med energioptimering, har vana att läsa scheman och felsökning på egen hand.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Richard Kungsek 0722- 196 990

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 23
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bostadsbolaget söker Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 30
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetsskötare arbetar du med att skapa trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster.

Du ansvarar främst för att hålla våra utemiljöer fina genom skräpplockning, trädgårdsarbete och annat förbättringsarbete. Arbetet innebär tunga lyft samt att köra trädgårdsmaskiner och traktor i utemiljöerna. Utöver detta kan även inre skötsel av exempelvis avfallsutrymmen och andra allmänna utrymmen förekomma. Som fastighetsskötare planerar, utvecklar och prioriterar du efter situation och anpassar din arbetsinsats efter områdets behov och årstid.

Som fastighetsskötare är du en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet. Då du är ute på plats i bostadsområdet är du en företrädare för Bostadsbolaget och kommunicerar på ett tydligt och lösningsorienterat sätt med våra hyresgäster. Du ingår i en arbetsgrupp med miljövärdar, fastighetsskötare, lokalvårdare och fastighetsvärdar som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service i toppklass. Tjänsten är placerad på det lokala Boservice-kontoret i området.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha en treårig gymnasieutbildning. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Eftersom du kommer arbeta nära våra hyresgäster är respektfullhet, noggrannhet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för dig. För att lyckas i rollen bör du också tycka om att vara utomhus och att jobba med kroppen.

Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor i arbetsgruppen och är flexibel i förhållande till kund och verksamhetskrav. Att jobba hos oss innebär mycket kontakt med våra hyresgäster, det är därför viktigt att du också känner dig bekväm med den sociala delen av jobbet.

ÖVRIGT
Detta är en samlingsannons lediga tjänster i nuläget är :
Tuve - Tillsvidare med provanställning
Kortedala - 50% fastighetsskötsel och 50% trappstädning

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan. Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 27
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi efter fastighetsskötare med gröna fingrar som vill arbeta hos oss på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Det förekommer även en del gräsklippning och uteskötsel.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning och annan uteskötsel

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition
- Sopning och skräpplockning
- Översyn av installationer
- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
- Kontinuerlig kontakt med våra kunder


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Det är ett krav att du har minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel
- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Innehar B-körkort


Som person är du

- Självständig
- Serviceinriktad
- Resultatmedveten
- Strukturerad


Övrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, säsong, omgående till 30/10
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Lexium söker fastighetsskötare med engagemang och driv

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 25
Lexium Service Management, är en av de ledande svenska aktörerna inom Integrerad Facility Management på den svenska marknaden. IFM innebär att leverera och utveckla tekniska & säkerhetstjänster ihop med arbetsplatsservice för hyresgäster och fastighetsägare.

Lexium tar ett ekonomiskt och tekniskt helhetsansvar för samtliga fastighetsrelaterade tjänster och produkter samt för att utveckla FM tjänsterna över tid. Lösningarna är en kombination av egen personal och starka lokala partners/specialister som verkar i samma IT-system.

Lexium Service Management AB är det första FM-bolaget i Sverige att ISO-certifieras för Kvalitet (9001), Miljö (14001) och Arbetsmiljö (45001). Hållbarhet och Säkerhet är i högsta fokus, vilket även innefattar Lexiums nätverk av specialister. Lexium finns idag på ett 20-tal orter i Sverige, gruppen beräknas omsätta ca 130 MSEK 2021 och över 500 MSEK 2025.

Lexium är medlemmar i Almega Tjänsteförbunden, Fastighetsarbetsgivarna och har därmed avtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Lexium drivs i entreprenöriell anda, där varje medarbetare har ett stort eget ansvar och en stor möjlighet att själv påverka verksamheten. Med högt satta tillväxtplaner och ett genomgående tydligt affärsfokus hos samtliga medarbetare, är Lexium en arbetsplats som erbjuder högt tempo och stora möjligheter till personlig utveckling. Är du vår nästa stjärna och vill bli en del av detta fantastiska team med driva och engagerade medarbetare se nedan;För att lyckas i denna tjänst krävs det att du har en känsla för service och är självgående. Att se och framför allt förstå vad som skall göras och när det skall göras är en viktig egenskap i denna tjänst. Tjänsten består av fastighetsservice och fastighetsunderhåll åt Lexiums kunder i Göteborg. Rollen innebär också att du är flexibel och kan planera/prioritera dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Som fastighetsskötare ingår du i ett team med andra drivna personer med liknande tjänster.Bland dina uppgifter:

- Tillsyn, rondering, skötsel och felavhjälpande reparationer i en fastighet såsom el, vatten, ventilation, värme mm
- Proaktivt, upptäcka fel och brister samt rapportera
- Tillsyn av undercentraler och tekniska installationer
- Rapportering och administration av egna ärenden
Att kommunicera obehindrat på svenska såväl som på engelska i tal och skrift är ett krav för att du skall kunna hantera rollen. Är du sedan intresserad av människor, har hög social kompetens och därtill är duktig på att hålla många bollar i luften är du stort sett den perfekta kandidaten.

Du är en person med:

- Social kompetens
- Serviceinriktad med kunden i fokus
- Praktiskt lagd, tar ett stort ansvar och gillar att arbeta både i team och är självgående
- Ansvarstagande och ser möjligheter och inte problem
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift
- Rör dig ledigt i IT-miljöer såsom MS-Office och i olika ärendehanteringssystem
- Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom ventilation och/eller VVS
- God kännedom om säkerhetsföreskrifterna inom EL
- Körkort B
Utförandetider:

Arbete bedrivs under normal arbetstid 07.00-16.00 vardagar.Vid frågor vänligen kontakta josefin.pettersson@lexium.seIntervjuer sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till Akademiska Hus i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 28
Arbetar du som tekniker idag och är på jakt efter nytt jobb? Akademiska Hus i Göteborg växer och behöver utöka flera av sina team med ytterligare kompetenta och nyfikna kollegor som uppskattar att få lära sig nya saker och möjligheten att utvecklas i sin yrkesroll. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd av Akademiska Hus.
Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker hos oss arbetar du nära tillsammans med de tekniska förvaltarna och övriga team för att lösa våra kunders behov. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Du börjar dagen med att prioritera inkomna ärenden och lägga en plan för hur ditt arbete ska fördelas den dagen. Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.

Inom området finns alltifrån nya lokaler med installationer som ligger i framkant när det gäller teknisk standard, innovation och hållbarhet men också byggnader uppförda från förra seklet där vårt arbete med att utveckla och energieffektivisera byggnaderna är viktigt.

Du är kundens första kontakt i samtliga driftsfrågor där du har ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen samt att lösa de förfrågningar som våra kunder har.

Vem söker vi?
Till rollen som Drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och hitta lösningar på de ärenden som kommer in. Du är nyfiken och genuint tekniskt intresserad med ett stort intresse för att lära och utvecklas.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med underhåll och drift av fastigheter. Det är meriterande med kunskaper inom värme och ventilation samt energioptimering. Alternativt har du skaffat dig teknisk erfarenhet som servicetekniker, drift - eller underhållstekniker i en annan bransch där du erhållit kunskaper inom el samt styr och reglerteknik. Kanske har du arbetat med larm eller passagesystem? Du behöver inte ha allt men ett genuint tekniskt intresse och vilja att lära är ett krav.

Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som

* har en teknisk eller fastighetsinriktad utbildning
* har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* har god datorvana
* B-körkort.

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?

Vill du ha en arbetsplats där nyfikenhet och vilja att läras premieras? Då är Akademiska hus arbetsplatsen för dig. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och tjänstepension. Men vi är också en generös arbetsgivare när det kommer till utbildning.

Arbetsplatsen ligger centralt vid Chalmers i Göteborg på Sven Hultins Plats 5.

Akademiska Hus ligger i framkant med teknik och hållbarhet. Vi har fokus på innovation och vågar vara i framkant. För den som vill finns flera projekt man kan vara delaktig i och goda utvecklingsmöjligheter.

Om Akademiska Hus

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.
Läs mer om Akademiska hus på: https://www.akademiskahus.se/

Film: https://www.youtube.com/watch?v=pUcx-Um8tIk

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mona Borkmann på mona.borkmann@jeffersonwells.se alternativt på 031 - 61 72 94.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Drifttekniker kväll

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 29
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

Som drifttekniker kväll arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme och kyla. Arbetsuppgifterna består av allt enklare uppgifter till mer avancerade tekniska arbetsuppgifter gällande värme och ventilation. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra ronder på objekten, vissa SBA-uppgifter, mätaravläsningar samt att åtgärda felanmälningar från hyresgästerna.

Vi söker dig som är driven och tycker om teknik och att ge service med kvalitet. Du är nyfiken och orädd för nya utmaningar. För att trivas i rollen som drifttekniker kväll ska du vara självgående och gilla problemlösning då arbetet innefattar ett arbetsområde med eget ansvar och ensamarbete. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och har daglig kontakt med kunderna är det viktigt att du är social och bra på att återkoppla.

Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att självständigt planera dina dagar och de arbeten som skall utföras. Arbetstiden för rollen är måndag till torsdag, 15.00 till 23.30 inklusive 30 minuter för matuppehåll.

Rollen är placerad i Göteborg som huvudort, men resor kan ske i hela regionen Västra Götaland under arbetstid.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• AFF-kod
• SBA, brand & sprinkler
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Ventilation
• VVS
• Snickeri

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Bitr. Områdeschef Fredrik Barbosa: +46 72 219 76 87

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Bredablick söker en Fastighetsskötare med gröna fingrar!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 20
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi efter en fastighetsskötare med gröna fingrar som vill arbeta hos oss på heltid. Följ med på vår spännande resa! Som fastighetsskötare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande förvaltningen av fastigheterna hos våra kunder. Arbetet är självständigt och låter dig hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. I denna rollen tar du även stort eget ansvar över trädgård och utemiljö. Tjänsten kommer därmed innefatta en del gräsklippning samt annan uteskötsel.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning och annan uteskötsel

- Teknisk skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen
- Bemanning av Bostadsrättsföreningens expedition
- Sopning och skräpplockning
- Översyn av installationer
- Proaktiva åtgärdsförslag för att trygga fastigheternas långsiktiga status
- Kontinuerlig kontakt med våra kunder


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Det är ett krav att du har minst 1 års erfarenhet av fastighetsskötsel
- Det är meriterande om du även innehar kunskaper inom trädgårdsskötsel eller på annat sätt och har tillgodogjort dig kunskap inom området.
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Innehar B-körkort


Som person är du

- Självständig
- Serviceinriktad
- Resultatmedveten
- Strukturerad


Övrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och intervju.

Ansök nu

Fastighetstekniker/Drifttekniker till Newsec i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 13
Ser du lösningar i problem, är du van att ta egna initiativ och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är Newsec rätt plats för dig!

Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom rådgivning och fastighetsförvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare och våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor, kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Din roll
Vi söker nu efter fler Fastighetstekniker och Drifttekniker inom drift, tillsyn och skötsel av alla typer av fastighetsinstallationer på Newsec! Du arbetar både självständigt och i grupp på dina tilldelade fastigheter. ?Din uppgift är att delta i såväl den dagliga som den planerade fastighetsdriften samt

- Tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar samt löpande underhåll av fastigheterna.
- Reparationer och olika typer av installationer inom fastigheterna.
- Skapa och upprätthålla goda relationer med kunden genom att vara tillmötesgående och professionell.
- Som Drifttekniker arbeta med Energi- och driftoptimering, tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, ventilation, övervakningssystem samt styr och regler.


Personliga egenskaper för rollen

- Social med hög servicekänsla då vi arbetar nära våra kunder
- Noggrann och kvalitetsmedveten
- Prestigelös då vi arbetar högt som lågt
- Initiativtagande och att du kan planera och?utföra arbetet på ett effektivt sätt, självständigt så väl som i grupp.


Din profil
Vi letar efter dig med en positiv inställning till att lösa problem stora som små.?Vi söker dig som har?fastighetskompetens genom relevant yrkesskola alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet samt:

- God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift
- Övergripande datorkompetens då arbetet innebär rapportering och planering i digitala ärendehanteringssystem
- B-körkort är ett krav
- Som Drifttekniker behövs god kunskap inom styr och regler


Ditt Newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö där nyfikenheten och modet att göra annorlunda uppmuntras och där du har stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Det är viktigt att du delar vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du är övertygad om att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Som tekniker har du siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. I enlighet med vår jämställdhetspolicy strävar vi efter frihet från diskriminering, lika möjligheter för alla och underlätta för våra medarbetare att förena förvärvsarbete med föräldraskap. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga som manliga sökande till den här tjänsten.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: Enligt överenskommelse
- Arbetstid: Dagtid, 7-16
- Plats: Göteborg
- Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna.
- Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal och förmåner som bland annat extra lediga timmar, rikskort och friskvårdbidrag.


Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar ej emot ansökningar via e-mail pga GDPR. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig ledare fredrik.granholm@newsec.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till ISS kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 30
Nytt
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu behöver vi en Drifttekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund i Arendal. Har du en teknisk bakgrund och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Som Drifttekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund. Du bli en viktig del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:

• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll - felsökning och avhjälpande.
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vem söker vi?

Det vore fint om du har utbildning inom området samt gärna några års erfarenhet av fastighetsskötsel och drift. Vidare ser vi att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis el, VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har travers-, lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning. B-kort är ett krav.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem).

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är Kvalitet, Ansvar, Ärlighet och Entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är du hantverkare som vill jobba hemifrån? Se hit!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 30
Nytt
Erfarna hantverkare och fastighetstekniker sökes till del- och heltidsuppdrag hos vår kund med säte i Göteborg. Vår kund arbetar inom fastighet- och byggbranschen och erbjuder digital rådgivning och vägledning till bostadsägare och hyresgäster. Genom videosamtal hjälper dem sina kunder med expertrådgivning och felsökning av bland annat vitvaror, VVS, värmepumpar, elinstallationer och lås.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som hantverkare kommer du prata med bostadsägare och hyresgäster via videomöte och coacha dem genom att felsöka, diagnostisera och när det är möjligt försöka åtgärda deras problem. Du kommer även arbeta med att utbilda kunderna om deras hemtekniska system och hur man bäst bevarar dem och så klart vara relationsbyggande. För att kunna vara effektiv så kommer du även ha en förväntan att dokumentera ärendeinformation för att skicka ut tekniker till jobb som vi inte kan lösa på distans.

Din bakgrund
I din roll som hantverkare och fastighetstekniker kommer du arbeta som digital expertrådgivare och arbeta fritt, där och när det passar dig.
Som hantverkare ser vi gärna att du minst har 5 års yrkeserfarenhet och har en god förståelse för fastighetsteknik, kylteknik, VVS, el eller vitvaror. Du har en förväntan att kunna tala och skriva obehindrat på svenska. Dessutom ser vi gärna att du även har god datorvana då arbetet sker digitalt.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg. Urval sker löpande så tveka inte att söka.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 22
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 21
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes till Gryaab!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 30
Nytt
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar för miljarder kronor som gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och bidragit till ett renare hav. För att kunna möta samhällets framtida behov behöver Gryaab utvecklas hållbart. Därför har Gryaab startat programmet Nya Rya. Det blir Gryaabs största utbyggnation någonsin som beräknas vara färdigt år 2036. Gryaab har drygt 110 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du få möjlighet att arbeta med teknik och människor på ett tekniktungt bolag som jobbar för ett renare hav? Då tycker vi att du ska söka rollen som fastighetstekniker hos oss på Gryaab!

Som fastighetstekniker kommer du att tillhöra fastighetsgruppen som består utav en gruppchef, en fastighetsskötare, en förvaltningstekniker samt fyra fastighetstekniker med dig inräknat. Tillsammans med dina kommande kollegor ansvarar ni för service, drift och underhåll av Gryaabs fastigheter. Vidare sköter ni den löpande fastighetsdriften och ansvarar för att byggnader och mark med tillhörande tekniska system underhålls på ett fackmannamässigt sätt samt att VVS-systemen med stöd av företagets styr-och övervakningssystem optimeras med avseende på energiförbrukning och ett gott inneklimat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra tillsyn och skötsel av fastigheter med tillhörande installationer enligt fastlagda rutiner och ronder i företagets underhållssystem samt att medverka i projekt och anläggningsändringar enligt särskilt uppdrag. Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid och det finns även möjlighet att ingå i bolagets snöberedskap under vintertid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik med inriktning mot fastighet samt att du har praktisk arbetslivserfarenhet inom området, exempelvis genom LIA-praktik. Alternativt har du tillskansat dig likvärdiga kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

För att klara av tjänsten behöver du inneha B-körkort samt god körvana, grundläggande datorkunskaper och datorvana samt behärska det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet av styr & övervakningssystem och-eller kunskaper/erfarenhet inom värme, ventilation, sanitet och kyla.

Som person behöver du vara serviceinriktad, samarbetsinriktad och lösningsfokuserad då du kommer att ha daglig kontakt med övrig personal på Gryaab, konsulter och entreprenörer. Samtidigt behöver du trivas i en organisation där du får ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter, kan arbeta självständigt samt ha en förmåga att se din roll och dina uppgifter och dess påverkan på helheten för hela Gryaab.

Låter det här som en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan idag!


ÖVRIGT
På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs, mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och vi värnar om en öppen och positiv miljö där vi alla kan utvecklas. Gryaab har en personalförening som anordnar många uppskattade trivselaktiviteter under året. Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet.

I den här rekryteringen kommer vi att använda oss utav arbetspsykologiska tester.

Ansök nu

Driftchef Göteborg

Driftchef, fastighet
Läs mer Sep 14
Som Driftchef i Fortifikationsverket jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige.  Region Sydvästs verksamhet utförs i Västra Götaland, Skåne och Hallands län och denna tjänst finns i driftdistriktet Göteborg och har ett geografiskt område som täcker Göteborg, Skredsvik, Uddevalla, Borås samt Göteborgs skärgård. Idag är det tolv drift och fastighetstekniker som har arbetsplats i distriktet. Nu söker vi en driftchef med placeringsort Göteborg, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten.
Du ansvarar som driftchef för distriktets samlade driftuppdrag, allt ifrån planering och budgetering till genomförande och uppföljning. Du har personalansvar för medarbetare och beställaransvar för upphandling och uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp. Du är även föreståndare BVKF, elanläggningsansvarig enligt delegering samt ansvarig för det systematiska brandskyddsarbetet (SBA). I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Resor förekommer i tjänsten med anledning av att vi har verksamhet i hela landet, men främst inom regionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- YH- eller gymnasieingenjörsutbildning inom bygg, teknik, fastighetsdrift eller annat område vi bedömer relevant för tjänsten alternativt har du annan utbildning vi bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet från arbete som driftchef eller motsvarande inom likartade arbetsuppgifter där du har haft personalansvar. Du har erfarenhet av förvaltning och/eller driftverksamhet. Goda datakunskaper i administrativa IT-stödsystem och en hög administrativ förmåga är en förutsättning för att trivas i rollen. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet av budget- och prognosarbete, samt kunskap och erfarenhet av utomhusmiljöer, driftplanering och energioptimering. Har du utbildning i ledarskap, systematiskt arbetsmiljöarbete eller elanläggningar är det till din fördel.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen vet vi att du behöver ha goda ledaregenskaper, hög säkerhetsmedvetenhet god samarbetsförmåga och ett kommunikativt arbetssätt. Du är dessutom drivande, initiativtagande, stabil och har ett strukturerat arbetssätt.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med ca 850 trevliga och professionella kollegor runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss. Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta rekryterande regionchef Malena Andersson, tfn 010-44 44 903 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-10-16. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

Driftchef till Coor

Driftchef, fastighet
Läs mer Sep 7
Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter.
Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.
Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver?

Vi söker en Driftchef till en av Coors mest spännande verksamheter. I Coors uppdrag ställs det höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet. 

Vi söker dig som ska se till att den dagliga driften av fastigheterna alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå.  Vill du vara med och leverera service tillsammans med oss till vår kund?

Om rollen

Som Driftchef har du ett helhetsansvar för fastighetsleveransen. Uppdraget innefattar personalansvar med arbetsledning av medarbetare, ansvar för daglig planering och leverans till kunden.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Daglig samordning och ledning av medarbetare och serviceleverans
• Säkerställa att gruppen?arbetar på ett välorganiserat, effektivt samt säkert sätt efter fastställda rutiner
• Driva?ett aktivt ledarskap och utveckla dina medarbetare
• Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund och leverantörer
• Resultatansvar samt ansvar för det löpande ekonomiarbetet

Din bakgrund

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:


• Ca 3 års erfarenhet av personalledning
• Affärsmässighet och vana av att arbeta med kundrelationer
• Kunskap om drift- och underhållsarbete
• Erfarenhet av ekonomiskt ansvar, både budget och rapportering samt administration

Det är meriterande om du har minst 3 års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

För att trivas i rollen behöver du vara trygg i ditt ledarskap och ha lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder, leverantörer som medarbetare. Du är initiativtagande, självständig och lägger stor vikt vid att ge god service. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd samt är lösningsfokuserad.

Du har förmågan att på ett tydligt sätt kommunicera med kunder och medarbetare. Dessutom har du erfarenhet av att bygga och leda ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.?

Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Ansökan och kontaktuppgifter

Ansökan sker med CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Mikael Brandin tel. 010-5595960 och mejl Mikael.Brandin@coor.com.

Urval och intervjuer genomförs löpande, sök redan idag!

#tipsaCoor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Vaktmästare sommar och helger

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 20
Vi söker en vaktmästare för arbete i sommar, både kvällar och helger förekommer och dessutom extra under helger resten av året.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på service och många kontaktytor. Som vaktmästare hos oss har du mycket varierande arbetsuppgifter med all typ av fastighetsskötsel.

I denna roll är det viktigt att du är ansvarstagande och gärna uppfinningsrik. Du är en glad och positiv person som gillar att arbeta med händerna. Jobbet är väldigt varierat och det är därför viktigt att du vill och vågar prova på nya saker.

Jobbet innebär mycket kundkontakt och att tycka om människor och vara hjälpsam som person är en förutsättning för att du skall trivas.

I arbetsuppgifterna ingår åtgärda felanmälningar från våra gäster, reparationer, målning, allehanda fastighetsskötsel, förebyggande underhåll, brandkontroll mm.

Jobbet kan kombineras med t ex studier eller annat deltidsarbete.

Arbetstider: Varierade arbetstider under sommaren och i övrigt främst helger och ev. kvällar.
Omfattning: 100% vecka 26-32
Resterande del av året: Varannan helg med möjlighet till ytterligare dagar/kvällar.
Start: Helger snarast möjligt
Lön: Enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Hotell- och Restaurangförbundet.

För frågor om tjänsten kontakta: Leif Svensson, leif.svensson@radissonblu.com
070-732 60 71

Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande så vill du bli en del av vårt härliga team så ansök idag.

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB (https://www.winn.se/) som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.

Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School (https://www.winn.se/winn-business-school/).

Ansök nu

Fastighetsskötare

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Sep 6
ReBo arbetar på uppdrag av socialtjänsten och vi erbjuder boendelösningar för personer som hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden. Hos oss bor människor som behöver boendestöd till följd av t.ex. psykisk ohälsa, beroendeproblematik eller skyddsbehov. Vi har 240 olika boendeplatser och arbetar varje dag med stöd för ett gott boende och ett självständigt liv!
Nu söker vi en Fastighetsskötare till vår fastighetsavdelning. Vill du vara med i ett team som utför fastighetsskötsel i en välskött verksamhet? Är du driven, lyhörd och ansvarstagande? Vill du dessutom vara en viktig länk i en organisation som stöttar personer i socialt utsatta situationer? Då kan detta vara jobbet för dig!
Som fastighetsskötare så jobbar du med skötsel och underhåll av företagets fastigheter. Vi är fyra rutinerade medarbetare och en Teamledare som söker en ny medarbetare, du har ett stort/eget ansvar över arbetets gång. Du har ett nära samarbete med kolleger, och du rapporterar till team ledaren för fastighet.
Mer om tjänsten:
Dina övergripande arbetsuppgifter som Fastighetsskötare innebär att:
• Planera och säkerställa utförandet av förekommande uppgifter inom fastighetsskötsel.
• Att hålla sig uppdaterat samt att arbeta utifrån de policys och rutiner som finns inom Rebo.
• Att hålla sig uppdaterat samt att arbeta utifrån gällande lagar och förordningar.
• Att dagligen inventera akut felavhjälpning.
• Att kontinuerlig skötsel av yttre och inre kontroller sköts enligt intervall.
• Att rondering och cykliska kontroller sköts enligt intervall.
• Att vid behov hantera snö- och halkbekämpning.
• Att medverka till en god arbetsmiljö.
• Verksamheten är föränderlig så du behöver vara flexibel.
• Att samverka och/eller etablera kontakter med myndigheter eller övriga aktörer av betydelse för drift och skötsel av fastigheter.
• Planera och genomföra möblering och slutstädning av lägenheter.
• Samverka med alla enheter inom ReBo.
Din profil:
Vi tror att du är en kreativ och positiv person med gott tekniskt kunnande.
Du har god vana av att planera och organisera samt även att genomföra och följa upp uppdrag. Du är bra på att skapa och följa strukturer samtidigt som du förstår vikten av att kunna hantera akuta händelser på ett snabbt och smidigt sätt.
Som person är du driven, lyhörd och samarbetsvillig. Du har ett stort ansvarstagande, och du finns självklart där för både kunder och kolleger. Du är tålmodig, och du fortsätter att vara konstruktiv och stödjande även om situationen skulle vara påfrestande. Du är bra på att samarbeta och du är kommunikativ. Vi söker dig som har lite skinn på näsan och ett gott bemötande samtidigt som du är professionell i din arbetsroll. Som person är du tålmodig och stressar inte upp dig under pressade situationer. Vi förutsätter att du delar vår värdegrund.
Krav:
• Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare – erfarenhet efterfrågas
• B-Körkort
• Du behärskar svenska i tal och i skrift
Meriterande:
• Datorvana
• Erfarenhet VVS- och/eller elarbeten

Ansök nu

Erfaren självgående fastighetsskötare - Heltid

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 28
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Någon med bred/längre erfarenhet av fastighetsskötsel?
Det gäller i huvudsak inre skötsel, hyreslägenheter en heltidare/deltidare i Göteborg året ut.
Där arbetar idag tre personer och skulle behöva utökas med en till som ska kunna vara självgående.
Personen ska kunna tala god svenska och kunna hantera beställningar i en smartphone.


Dina arbetsuppgifter
Arbeten som inte kräver behörighet, inre skötsel.

Vem är du?
Du en är veteran med stort engagemang för ditt arbete och har erfarenhet.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetskötare till Hotel Bellora & Hotel Pigalle

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Apr 18
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som fastighetsskötare innebär det att vara proaktiv med underhåll och skötsel, hålla en nära dialog med medarbetarna i huset, inse vilken stor del du har i vår gästupplevelse avseende puts och studs och alltid arbeta med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden. Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs.

Du arbetar i team med 2 kollegor och ansvarar för att fastigheterna är i gott skick.

Låter det intressant? Bra! Svara på frågorna så hör vi av oss inom kort.

Ansök nu

Fastighetsskötare 55+ - heltid

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 27
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Denna tjänst är du till en början anställd hos Veterankraft med möjlighet till att gå över i anställning hos kund.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med följande erfarenhet och kompetens:
B-körkort, Maskinvana
Tidigare arbetslivserfarenhet från fastighetsskötsel eller annat arbete som kräver händighet och eget ansvarstagande är ett KRAV.
God förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt.Dina arbetsuppgifter
Detta är ett arbete för Dig som gillar omväxlande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Som person är du självgående och gillar att ta eget ansvar samt brinner för att ge bra service. Du gillar att få saker gjorda, är social och är en problemlösare.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 30
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Drifttekniker Göteborg

Som drifttekniker på Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du ingår i en grupp med 17 kollegor av både drifttekniker och energiingenjörer.

Vad ska du göra? 
Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem
• Hantera periodiskt serviceschema
• Utföra luft- och temperaturmätningar hos våra kunder
• Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem hos våra kunder
• Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system
• Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt 
• Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer

Vem är du?

Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr och- reglerteknik är en förutsättning för arbetet. Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Har du frågor om tjänsten kontaktar Micael Andreasson, telefon 031-704 55 88

Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb, sista ansökningsdag 1 november 2022. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag. 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Brandtekniker Siemens Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 9
Brandtekniker till Siemens Göteborg

Siemens är på resan mot den digitala och hållbara framtiden – vill du hänga med och samtidigt få utveckling inom marknadens senaste tekniska tjänster och lösningar?
Vi genomgår just nu en spännande utveckling på Siemens där vi tillsammans går mot en digital och hållbar framtid. Vi utvecklar energieffektiva, smarta och trygga lösningar för att våra samhällen ska bli mer hållbara idag och för kommande generationer.
Vi söker nu med nyfikenhet fler drivna eldsjälar till våra team i Göteborg/Mölndal som vill göra skillnad på riktigt!

Utmaningen
Som Brandtekniker hos oss får du utvecklas genom varierande arbetsuppgifter med en hög grad av eget ansvar och frihet. Vi vill att du ska trivas och växa och därför är ett tryggt, vänligt och öppet arbetsklimat med bra samarbete viktigt. Siemens har tekniken för att bygga morgondagens hållbara och energieffektiva samhällen. Vi behöver nu din kunskap och engagemang för att hjälpa våra kunder förverkliga detta.

I rollen som Brandtekniker jobbar du ute hos våra kunder med felsökning och driftsättning av både befintliga och nya anläggningar. Dagarna är varierande där du ena dagen är ute på ett akut serviceärende och andra dagar arbetar med planerade underhåll av systemen hos våra kunder. Du är den mest kunniga på våra system och när du märker att systemet behöver uppdateras ger du konsultation till kunden om vad de kan erbjudas för att utveckla anläggningar med de nya tekniska lösningarna. Vi strävar att inom snar framtid ha alla våra system uppkopplade mot Siemens ASC, Siemens Advanced Service Center.

Du är vårt ansikte utåt och jobbar aktivt med merförsäljning av våra tjänster och produkter via dina kundkontakter som du underhåller och utvecklar. Du har stor frihet att planera din arbetsdag där du löser dina arbetsuppgifter självständigt. Men samtidigt är du en viktig del av vårt team av tekniker, projektledare, försäljning och support som tillsammans utvecklar och underhåller våra kundrelationer. Du välkomnas av ett gediget introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning.?

Vem är du?
För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakt och att skapa kundrelationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och att hjälpa kunderna utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmågan att självständigt kunna planera dina dagar och göra prioriteringar är också viktigt då tempot kan vara högt. Dina kollegor och din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig när du räcker ut en hand.

Vi tror att du har ett genuint intresse för teknik, är intresserad av att få utvecklas och nyfiken på att lära dig nya tekniker och kunskaper. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund, t.ex. inom el/teleteknik/el (ex svagström) och brand, men vi är också nyfikna på dig som har andra teknikområden..
Körkort behövs i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

Vad erbjuder vi?
På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #wecreateenvironmentsthatcare
Om Siemens Smart Infrastructure
Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se.

Tveka inte - ansök idag. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Mathias Ahxner på 031-727 43 41, mathias.ahxner@siemens.com eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Helen Schoultz: helen.schoultz.ext@siemens.com
Rekrytering sker löpande i denna process.

Ansök nu

Fastighetsskötare 100 %

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 7
Vad förväntas av dig?
 
Din huvudsakliga uppgift blir dagligt reparations- och underhållsarbete på hotellet och genom det dagliga arbetet säkerställa att gästerna vill komma tillbaka!
Fastighetsavdelningen skall upprätthålla en hög standard på hotellets alla tekniska installationer och system.
Du kommer att arbeta med brand/säkerhets larm, styrsystem för ventilation och värme/kyla samt tv-system mm.
Skötsel av tekniska installationer som underhålls enligt föreskrifter för att skapa en optimal driftsekonomi och livslängd på installationer.
Möta avdelningens och hotellets uppsatta mål och policies samt följa Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept.

 
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och samarbetsförmåga.
Du har en känsla för hög kvalitet och service. Som person är du ansvarsfull och självgående.
Representativ, flexibel samt stresstålig.
Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can!- attityd gentemot gäster och kollegor.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Datorvana av Officepaket.

Vi erbjuder
 
100% fast anställning inom en stor internationell hotellkedja.
Arbetet inkluderar oregelbundna tider med dag, kväll och helgarbete.
6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

 

 
 

 
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats.
Hotellet är inne i en spännande förvandling. Vi storsatsar och totalrenoverar alla våra 351 hotellrum. Lobby, restaurang och bar står sedan på tur och där hoppas vi fånga göteborgarnas hjärta.

Ansök nu

Skolvaktmästare, deltid till grundskola

Skolvaktmästare
Läs mer Aug 25
Drakbergsskolan - Den lilla skolan med de stora möjligheterna - är en ideellt driven friskola i västra Göteborg, med en klass i varje årskurs F-9 samt fritidshem - totalt ca 250 elever. Huvudman för Drakbergsskolan är Kannebäcks Friskoleförening - ett personal- och föräldrakooperativ med 40 anställda. Läs mer på vår hemsida www.drakbergsskolan.se.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett fritt och öppet arbetsklimat. Tjänsten är deltid 12 timmar per vecka (3 dgr * 4 tim).
Vi söker dig som
har praktisk erfarenhet av vaktmästeri innefattande såväl inom- som utomhusarbete.
är ansvarsfull och självständig.
känner glädje i att möta och arbeta tillsammans med barn som vuxna.
vill utveckla och bidra till arbetsplatsen.
är samarbetsvillig och flexibel.
alltid ser till elevernas bästa.

Ansök nu

Trienniumgruppen söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 31
Trienniumgruppen växer och söker därför fastighetstekniker till Göteborg med omnejd.

Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt och Triennium Syd 250 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Erfarenhet som elektriker, vvs-montör, ventilationstekniker eller liknande är meriterande.
B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 15
Om oss

Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna. Välkommen till Casino Cosmopol - en helt ovanlig arbetsplats.

Tjänsten som Fastighetstekniker innefattar varierande arbetsuppgifter och utvecklingsområden på vår unika arbetsplats.

Om tjänsten

- Åtgärda fel både anmälda i felrapporteringssystem samt vid egna kontroller.
- Följa upp fastighetens olika delar och delta i arbetet kring årsplaner för drift och underhåll.
- Samordna och planera entreprenörers arbete.
- Stödja entreprenörer på plats och bidra med kunskap om fastighetens anläggningar.
- Stödja den operativa verksamhetens behov av förändringar.
- Anläggningsskötare brandlarm.
- Arbetsmiljöplaner och uppföljning restavfall.
- Enkla elinstallationer och VVS-arbeten.
- Yttre och inre skötsel av fastigheten.
- Kontroll, uppföljning och åtgärder av städning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller allmänna arbetsuppgifter inom fastighetsteknik.
- Grundläggande datorkunskaper då all rapportering sker digitalt.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- B-körkort.


Utöver kraven ovan är det meriterande om du även har kompetens inom fastighets-vvs, elarbeten, ljud- och ljusstyrning, kameraövervakning och projektledning.

Personliga egenskaper

Du har förmågan att arbeta självständigt men ser dig samtidigt som en lagspelare där resultat nås tillsammans. Mycket av arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom företaget vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga.

Att ta egna initiativ kring problemlösningar och ansvar när utmaningar uppstår är andra viktiga egenskaper för att trivas och bli lyckosam i denna tjänst.

Vårt erbjudande

Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner. Våra casinon är som världen utanför - fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är. Läs mer om oss på vår karriärsida (https://app.teamtailor.com/companies/VDG6-ZpzNC8/jobs/1353664/edit/posting?showApprove=false&template=true).

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, förlagd till dagtid med viss flexibilitet utifrån verksamhetens behov.

Vill du bli en av oss?

Fyll i formuläret nedan, bifoga cv och personligt brev. Vi kommer att behandla alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en bakgrundskontroll innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda.

Har du frågor? Kontakta: Ove Sunnervall, Fastighetsansvarig ove.sunnervall@casinocosmopol.se. Vänligen observera att inga ansökningar tas emot via mail.

Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: www.casinocosmopol.se (http://www.casinocosmopol.se/)

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ISGR söker vaktmästare

Skolvaktmästare
Läs mer Sep 14
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående grundskola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en vaktmästare till vår verksamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Som vaktmästare hos oss på ISGR är du en del av vårt Service Team som tar hand om lokalvård samt vaktmästeri. Som vaktmästare bidrar du med att ge stöd och service till vår skolverksamhet, skapar goda relationer med elever och personal samt bidrar till trygghet och trivsel på skolan. Några av arbetsuppgifterna består av: löpande kontinuerligt inre underhåll av fastigheter, allmän fastighetsskötsel utvändigt, återvinning och sophantering, kontroll av lås och larm, kort- och nyckelhantering via Arx-system, reparation av lås i dörrar, möbler och annan skolutrustning, periodisk kontroll av säkerhetsanordningar i byggnader enligt särskilt program benämnt Brandkontroll.nu.
Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har en bakgrund som vaktmästare, fastighetstekniker eller liknande. Du är flexibel, lösningsorienterad samt har ett gott ordningssinne. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, då båda krävs i det dagliga arbetet.
B-körkort krävs.
Vi söker dig som är:
Kommunikativ och har lätt för att skapa bra relationer med övriga kollegor. Du har en god initiativförmåga och hittar ofta lösningar på problem. Du har dessutom en mycket god samarbetsförmåga och trivs bra med att jobba i team.
Ser du flerspråkighet och mångkultur som en tillgång? Då är du välkommen att söka tjänst hos oss!
Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde snarast.
Vänligen skicka ditt CV med löneanspråk samt personligt brev till : anna.kihl@staff.isgr.se. Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 2022-09-28. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen in med din ansökan!
Eventuella frågor besvaras av : Anna Kihl, Facility Manager, 031-708 92 19.
Vi undanber oss vänligen hjälp av rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Brandtekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 11
Vill du vara med och arbeta med brandfrågor på börsens största fastighetsbolag? Är du dessutom teknikintresserad och driven? Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt. Nu söker vi en brandtekniker till vårt huvudkontor i Göteborg!

På Fastighets AB Balder satsar vi stort på att arbeta förebyggande mot brand och har därför en brandskyddsgrupp där du kommer att vara en viktig pusselbit. Du blir en del av ett familjärt gäng med stark sammanhållning och höga ambitioner.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Säkerställande brandskyddet inom våra fastigheter.
- Utförande av kontroller enligt regelverk för brandlarm och sprinkler.
- Medverkande på revisionsbesiktningar.
- Rådgivning mot förvaltning och fastighetsskötareFör att trivas i din roll som brandtekniker tror vi att du har ett stort driv och förstår vikten av ett komplett brandskydd. Hos oss får du mycket frihet och möjlighet att arbeta självständigt vilket också sätter krav på att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig efter tekniska problem och försöker hitta den bästa lösningen i varje situation som uppstår. Du behöver uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Om Balder. Vi har en stark projektportfölj med både bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Om du gillar vår bredd och vår fart så kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla koll på exakt vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan om är målet. Hänger du med?

Ansökan. Låter detta som en tjänst för dig? Härligt! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I denna rekrytering önskar vi inget personligt brev, i stället vill vi att du besvarar våra urvalsfrågor. Du kommer även få genomföra våra rekryteringstester för att säkerställa ett objektivt rekryteringsunderlag. Har du frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till rekryterande chef Bjarne Kristensen på 031-83 94 44 alternativt bjarne.kristensen@balder.se

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och en bransch som är full av möjligheter!

Ansök nu

Driftledare till Coor i Göteborg*

Driftchef, fastighet
Läs mer Jun 27
Är du en person som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Arbeta i leveransen i Göteborg med omnejd. I teamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister.

Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. 

Om uppdraget

Uppdraget innefattar arbetsledning av ett antal fastighetsskötare och drifttekniker, daglig planering och kontroll på arbetsorder, uppföljning av KPIer som t ex tidsskrivning och ledtider, hantera leverantörsfakturor och våra uppdrag till kunden. Vi ansvarar även för kontinuerlig driftoptimering och att brandskyddsarbete utförs. Coors organisation består av sitechef, driftchef, driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av driftcenter, projektledare, energispecialister, utemiljögrupp, lokalvård med flera. 

Som driftledare kommer du att arbetsleda en grupp som består av fastighetsskötare, fastighetstekniker och elektriker. Du är en viktig del av leveransen där du driver det dagliga arbetet med möten och planering och aktivt är ute i kundens anläggningar för att hitta och arbeta med förbättringar och förbättringsförslag. Vidare är du ett stöd för gruppen gällande fastighetstekniska frågor och förfrågningar från kund. 

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Ansvara för daglig samordning och ledning av gruppens verksamhet
• Säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot slutkund
• Leda och coacha medarbetare i det dagliga, operativa arbetet
• Följa upp kvalitet och aktivt arbeta med strategisk utveckling av serviceleveransen.

Om tjänsten
I uppdraget kommer du främst att ansvara för planering och att stödja personalen i diverse frågor samt säkerställa en effektiv och korrekt styrning av arbetsmoment och utförande.

Vi ser att du är en person med ett stort administrativt intresse och ett intresse för arbetsmiljöfrågor då dessa är viktiga för oss. 

Vad söker vi?
Detta är en spännande roll för dig som har runt 5-10 års erfarenhet av fastighetsbranschen med kunskap inom fastighetsområden såsom VVS, kyla och ventilation.

Du skall ha erfarenhet av ledarskap och haft en ledande roll, gärna med personalansvar.

Det är meriterande med en fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande.

B-körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Om dig

Vi söker dig som har en bra initiativförmåga och är en driven person. Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.

Eftersom du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor så ställer vi höga krav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kunder och personal.  

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan!

Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson,  010 - 558 04 72.


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter och inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Drifttekniker i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Är du en Drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. 

Arbeta tillsammans i ett team med leveransen i Göteborg med omnejd. I teamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister. Du kommer vara en del av en arbetsgrupp som tillsammans säkerställer driften.

Om uppdraget
Som Drifttekniker hos Coor kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med aktiv energibesparing, förbättringsförslag/initiativ och mindre projekt med mera.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr och övervakning, brandlarm eller sprinkler. 

B-körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Din personlighet

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Coor

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 27
Är du en fastighetstekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll i vår leverans i Göteborg. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och utvecklingen av fastigheterna. 

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Projektledning vid ombyggnationer vilket innefattar kundmöten, offerering, upphandling av entreprenörer, genomförande, löpande uppföljning och fakturering
• Långsiktigt planerat underhåll
• Kontakter med fastighetsägare
• Rådgivande roll i tekniska frågor

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

 

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetsteknisk utbildning och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Drifttekniker Ventilation - Sahlgrenska

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 12
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVi söker nu drifttekniker ventilation

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som drifttekniker ventilation

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering är på Sahlgrenska Sjukhuset men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder på VVS och ventilationssystem i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bland annat installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning (vvs) samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS och ventilation. Kunskaper inom medicinska gaser, sprinkler, värmesystem, kyla är önskvärt. Meriterade med kunskaper inom styr och överordnade styrsystem inom  ventilation.


Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Erfarenhet av ritningsläsning.

- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde.

- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

- Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad.

- Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder

Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla godan kundrelationer.


Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 26 september.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Arbetsledare till Stugor & Camping (tillsvidareanställning)

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 30
Som arbetsledare på Liseberg är du en viktig medspelare.

Du arbetar i den operativa driften, och finns som stöd för områdescheferna i den dagliga verksamheten. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke! Du identifierar dig med våra värderingar som är en viktig del av vår företagskultur: kvalitet, kreativitet, glädje, säkerhet och omtanke.

Beskrivning
Vi går en spännande tid till mötes där vi under de kommande åren kommer att accelerera utvecklingen av Lisebergs campingverksamhet som en del av Lisebergs breda produktutbud. Nu söker vi en arbetsledare till vår Fastighetsavdelning på Liseberg Stugor & Camping som kan vara med oss på den resan.

Verksamheten innefattar två campinganläggningar – Lisebergsbyn har öppet året om och Askim Strand håller säsongsöppet mellan maj-augusti. Vårt Campingvärdsteam som har inriktning mot fastighetsskötsel består idag av fyra personer som ansvarar för den dagliga skötseln av våra anläggningar. Den består av en hel del utomhusmiljö och innefattar också flera servicebyggnader och kontorsbyggnader, samt ett stort antal stugor, Bed & Breakfast och vandrarhem.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare ansvarar du för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet. Du är mycket synlig i verksamheten och säkerställer tillsammans med arbetsgruppen en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du är engagerad i och engagerar medarbetare i arbetsmiljöfrågor då säkerheten är A och O. Du har en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till Områdeschef för Campingvärdar och arbetar också tätt tillsammans med kollegor inom Funktion Teknik & Säkerhet.

Kvalifikationer
Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. För att lyckas i denna roll behöver du vara initiativtagande, kommunikativ och kreativ och förutom att leverera toppkvalitet drivs du också av att samordna och bygga välfungerande och engagerade team. Vidare har du lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt, och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Vi tror att du från tidigare roller har erfarenhet av att arbeta med inköp/avrop, har förståelse för budget och kostnadseffektivitet och brinner för miljö och hållbarhet. Har du praktisk erfarenhet från drift inom hantverkaryrken och/eller VVS är detta meriterande. Ledarerfarenhet och goda datorkunskaper är ett krav. 

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Tjänsten är i huvudsak förlagd till vardagar och dagtid, men arbetstiden anpassas av verksamhetens behov, och kan komma att innefatta både helger och kvällar.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Områdeschef Campingvärdar Sabina Engman på telefon 031-766 75 19.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 6
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@fixarpartner.se.

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Förste vaktmästare

Kyrkvaktmästare
Läs mer Aug 31
Göteborgs domkyrkopastorat består av sex församlingar i centrala Göteborg.

Här bor ca 75 000 människor och ytterligare 60 000 har sitt dagliga arbete i innerstaden. I Domkyrkopastoratet är vi drygt 90 personer, varav 12 i Domkyrkoförsamlingen. Domkyrkan ligger mitt i staden och är en plats som har öppet 365 dagar per år. Hit kommer hundratals människor varje dag av många olika anledningar, för att delta i aktiviteter, tända ljus, uppleva stillhet, be om hjälp, värma sig och beundra vårt vackra kyrkorum m.m.

Domkyrkan söker Förste vaktmästare

Som vaktmästare i Domkyrkan är du ett av våra viktiga ansikten utåt. Du är en av dom som oftast finns i eller nära kyrkorummet och som får hjälpa, guida och bemöta många av våra besökare. Som förste vaktmästare har du samordningsansvar för vaktmästarnas arbetsuppgifter, schemaläggning av våra timvaktmästares arbetstider och sköter inköp av material. Dessutom tillkommer sedvanliga innevaktmästaruppgifter såsom att flytta och justera stolar och bord, byte av lampor, enklare reparationer, postdistribution, kopiering, förråd och skyltning. I tjänsten ingår helg- och kvällsarbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande som arbetsgivaren finner lämpligt.
B-körkort är ett krav. Flerårig erfarenhet av liknande arbete är en merit. Du behöver vara tekniskt kunnig och klara av att lösa enklare hantverksuppgifter.

Dina egenskaper

Du kommer att möta människor i livets olika skeenden och du behöver därför vara trygg i dig själv samt vara bekväm att representera Svenska kyrkan. För att trivas i rollen behöver du vara lösningsorienterad och serviceinriktad samt ha förmågan att planera och strukturera arbetet.

Varaktighet och lön

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Eventuellt kan provanställning komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är den 23 september, men tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt. Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Tjänsten söker du här; www.varbi.com

Ansök nu

Vaktmästare till grundskoleförvaltningen

Skolvaktmästare
Läs mer Sep 7
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Måltid, lokalvård och vaktmästeri inom grundskoleförvaltningen i Nordost är organiserat i 4 vaktmästeri- och lokalvårdsenheter. Arbetsgrupperna består av ca 25 - 35 medarbetare. Hos oss arbetar vaktmästare med att leverera service i toppklass till skolorna inom förvaltningen.

Vi söker två vaktmästare som utgår ifrån skolorna i området Nordost och vill vara med och leverera den bästa service, kvalitet och utveckling. En av tjänsterna är en tillsvidareanställning och den andra är ett vikariat till och med 2023-08-31.

Vi arbetar för ett gott samarbete mellan vaktmästarna i enheterna. Ibland behöver vi arbeta i team för att genomföra den service tjänsten kräver.

Arbetsuppgifterna kan variera brett. Uppdragen kan vara allt från monteringsarbete, byte av ljuskällor, reparationer, anläggningsskötare och återvinningshantering till posthantering. Det förekommer tunga lyft då vi hjälper många verksamheter med flytt av diverse saker. Som vaktmästare har du uppdrag på flera skolor i området. För hanterverkaruppgifter så som VVS och EL använder organisationen annan aktör vilket innebär att vaktmästarna inte utför dessa arbetsuppgifterna.

Göteborgs Stad jobbar med självservice för frånvarorapportering. Vi använder verktyg från Office365 i vårt arbete, främst e-post genom Outlook, och även Digital Fox, Teams, OneNote, SharePoint, Excel och Word.

Arbetstiden är 07:00 till 15:30 enligt schema.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten innebär även ett visst administrativt arbete och därför krävs också en god datavana. Du behärskar svenska såväl i tal som i skrift. Du kommer köra en del bil i tjänsten, så B-körkort och körvana är ett krav.

För att trivas i rollen som vaktmästare behöver du vara serviceinriktad och sätta eleven och skolans verksamhet i fokus. Som person är du positiv och lösningsfokuserad, du tar egna initiativ och komma med nya idéer och förslag för verksamhetens bästa. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad och planerar dagen utifrån de uppdrag du har. Förutom samarbete med kollegor kommer du även ha mycket kontakt med vår samordnare samt personal på skolan. Detta kräver att du har en god samarbetsförmåga samt kan etablera goda relationer.


ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Drifttekniker Ventilation

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 6
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVi söker nu drifttekniker ventilation

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som drifttekniker ventilation

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering är på Mölndals Sjukhus men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder på VVS och ventilationssystem i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bland annat installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning (vvs) samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS och ventilation. Kunskaper inom medicinska gaser, sprinkler, värmesystem, kyla är önskvärt. Meriterade med kunskaper inom styr och överordnade styrsystem inom  ventilation.


Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Erfarenhet av ritningsläsning.

- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde.

- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

- Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad.

- Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder

Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla godan kundrelationer.


Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 september.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

HSB Göteborg söker LIA studenter till Teknisk Förvaltning hösten 2022

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 10
Letar du efter en LIA plats och vill få insikt i fastighetsbranschen? Då har du kommit rätt! Vi på HSB Göteborg söker just nu efter studenter inom förvaltning som ska ut på sin första LIA period.

Vad du kan förvänta dig under din praktik
Som praktikant/student på HSB Göteborg får du möjlighet att använda dina kunskaper i praktiken och få en inblick i vår vardag.

Du kommer under din LIA hos oss få gå vid sidan av en fastighetsskötare. Fastighetsskötarens arbetsuppgifter består av inre och yttre fastighetsskötsel såsom trädgårdsarbete, reparationer och löpande underhåll i lägenheter och i allmänna utrymmen. Inre skötsel kan vara allt ifrån enklare VVS till gnisslande dörrar i trapphuset. Ni håller den dagliga dialogen med de boende för att stötta dem när de ska ta kontakt med tekniker för större VVS och El jobb.

Vi ser studenter som en viktig tillgång för vår verksamhet, där vi utvecklas tillsammans. Samt en förutsättning för att säkerställa morgondagens goda boende!

Kvalifikationer
-Godkänd praktik/LIA från antingen en skola eller Arbetsförmedlingen.

Vi erbjuder
En stimulerande praktik/LIA i en utvecklingsdriven organisation. Hos oss får du ta del av en mångsidig verksamhet med värderingarna i centrum och med fokus på att ständigt utveckla det goda boendet.

Vi tar endast emot ansökan via nedan länk och sista ansökningsdag är 18 september.
Viktigt att du i din ansökan skriver vilka veckor du är intresserad av att praktisera.

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 380 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling.

Ansök nu

Är du en händig problemlösare och söker en ny utmaning?

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 1
Är du fastighetsskötare och söker en ny utmaning?

Vi söker dig som är elektriker, fastighetstekniker, VVS-tekniker eller idag jobbar med andra fastighetsnära tjänster.

Oavsett vad som händer i kundernas fastigheter är vi bara ett telefonsamtal bort. Flera av våra medarbetare i fastighetsjourteamet har lång erfarenhet och bred kompetens som de gärna delar med sig av.

Vår fastighetsjour ansvarar för att åtgärda akuta fel. Vi upprätthåller drift, underhåll och skötsel av våra kunders fastighetstekniska system när fastighetsskötare och bovärd går hem för dagen. Vårt jourteam försöker alltid åtgärda problemet så snabbt som möjligt.

Fastighetsjouren åtgärdar exempelvis:

- Inbrottsskador
- Vattenläckor och översvämningar
- Avsaknad av värme och/eller varmvatten
- Problem med lås och utelåsningar
- Elfel
- Stopp i avloppet
- Skador på grund av storm, där föremål riskerar att ramla ner
- Stopp i sopnedkast
- Undersökningar av branddoft

Vi söker dig som tycker att ovan låter spännande och som är driven, positiv och motiverad att lära dig nya saker: för rätt person finns all möjlighet att växa med bolaget. 

Vi tänker att vår värdegrund är lika viktiga för dig som för oss

- Engagemang: vi ser och bryr oss om våra anställda, kunder och varandra
- Service: vi levererar service och värdskap utöver det som förväntas och skapar därmed trygghet och mervärde.
- Kvalité: teknik och instruktioner är endast ett hjälpmedel. Verklig kvalitet skapas av våra medarbetare genom engagemang och service.

Vill du vara med på vår resa? Skicka in din ansökan redan idag.

Krav

- Vi är ett auktoriserat bevakningsbolag vilket medför krav på dig som sökande att du ska genomgå och få godkänt i Länsstyrelsens kontroll för att få arbeta i auktoriserat bevakningsbolag

- Godkänt betyg i svenska på gymnasienivå samt goda kunskaper i engelska

- God hälsa och fysik, klara ensamarbete

- Drogfri, ostraffad och ordnande ekonomi ser vi som en självklarhet.

- Folkbokförd minst fem år i Sverige

- B-körkort

Meriterande

- Några års arbetslivserfarenhet

- Händig och problemlösare

 - Utbildad väktare

Arbetsuppgift:

Fastighetsjour, Rondering/larmutryckning

Plats:

Tjänsten är baserad i Göteborgsregionen.

Arbetstid: Vi har uppdrag dygnet runt, året om inklusive helgarbete

6 månaders provanställning tillämpas

Övrigt:

Kollektivavtalsenlig lön

Tillträde enligt överenskommelse

Vi uppskattar en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ofullständig ansökan behandlas inte.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila donald@cpgbevakning.se

Vi ser fram emot just din ansökan

Ansök nu

Higab söker drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 25
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 794 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du en fena på inomhusklimat och digitala styrsystem? Är du nyfiken och gillar utmaningen att hitta smarta lösningar för ett varierat fastighetsbestånd? Till vårt driftteam på Higab söker vi en drifttekniker som tillsammans med oss ska verka för god inomhusmiljö i våra fastigheter och med kunden i fokus ansvara för problemlösning och felavhjälpning.

Driftavdelningen på Higab består av fyra drifttekniker, driftingenjör, energiingenjör och driftchef. Vi har stort fokus på att utveckla standardiserade arbetssätt, funktioner och smart stadsautomation där centrala styrningar som AI och annan funktionalitet kommer att hjälpa oss att nå våra mål med bra inomhusklimat, nöjda kunder och låga driftkostnader.

Som drifttekniker har du stor förståelse och kunskap om inomhusklimat, energifrågor och optimering av tekniska system för en god driftsekonomi. I rollen ingår att genomföra och följa upp energieffektiviserande åtgärder samt vara delaktig i planering och utförande av underhåll. Tillsammans med övriga kollegor inom avdelningen jobbar du för att Higab ska nå sina energimål. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi ska lyckas.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift av fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda, arbetat i team och har god kunskap om digitala styrsystem. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.

Som person är du nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, social kompetens och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Petra Pettersson, e-post petra.pettersson@randstad.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 18 september 2022.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Higab söker drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 25
Arbetsbeskrivning
Är du en fena på inomhusklimat och digitala styrsystem? Är du nyfiken och gillar utmaningen att hitta smarta lösningar för ett varierat fastighetsbestånd? Till vårt driftteam på Higab söker vi en drifttekniker som tillsammans med oss ska verka för god inomhusmiljö i våra fastigheter och med kunden i fokus ansvara för problemlösning och felavhjälpning. 

Driftavdelningen på Higab består av fyra drifttekniker, driftingenjör, energiingenjör och driftchef. Vi har stort fokus på att utveckla standardiserade arbetssätt, funktioner och smart stadsautomation där centrala styrningar som AI och annan funktionalitet kommer att hjälpa oss att nå våra mål med bra inomhusklimat, nöjda kunder och låga driftkostnader. 

Ansvarsområden
Som drifttekniker har du stor förståelse och kunskap om inomhusklimat, energifrågor och optimering av tekniska system för en god driftsekonomi. I rollen ingår att genomföra och följa upp energieffektiviserande åtgärder samt vara delaktig i planering och utförande av underhåll. Tillsammans med övriga kollegor inom avdelningen jobbar du för att Higab ska nå sina energimål. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi ska lyckas.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift av fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda, arbetat i team och har god kunskap om digitala styrsystem. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. 

Som person är du nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, social kompetens och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Petra Pettersson, e-post petra.pettersson@randstad.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 18 september 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 775 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

Ansök nu

Property Manager (Driftchef/Teknisk förvaltare), Scandic Crown, heltid

Driftchef, fastighet
Läs mer Aug 11
Scandic Crown ligger ett stenkast från Göteborgs Centralstation med nära till det mesta. Hotellet är nyligen renoverat och har en stor kapacitet för möten och events. Vår gästnöjdhet ligger alltid på en hög nivå vilket vi tror beror på den starka servicekultur som råder här-en servicekultur som möjliggörs av att vi också har nöjda medarbetare.

Vi som jobbar på Scandic Crown ser alltid efter varandra och hjälper till när vi kan. Vi är övertygade om att en god stämning bland våra medarbetare leder till enastående hotellupplevelser för våra gäster. Vi tror också på möjligheten att utvecklas för den som vill och därför får alla medarbetare vara med och påverka sin arbetssituation såväl som hotellets utveckling.

Nu söker vi en Property Manager till hotellet Scandic Crown och Scandic No 25

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Property Manager har du ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Property Manager?

Som Property Manager ansvarar du för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för gäster och medarbetare. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Du arbetar proaktivt med brand- och säkerhet och håller i förebyggande och akut underhåll, både praktiskt och administrativt. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Property Manager rapporterar till hotelldirektören och ingår i hotellets lednings- och krisgrupp. Personalansvar för fastighetsskötare/-tekniker inom Property Services.

Arbetsuppgifter i rollen

• Säkerställa att myndighetskrav, åtaganden i hyresavtal samt att Scandics koncept och standarder följs
• Vara Scandics kontaktyta i tekniska frågor och gränsdragning gentemot hyresvärden
• Upprätta drift- och underhållsplan samt planera och delta i utförandet av daglig drift och underhåll av hotellet
• Uppföljning av förbrukningar, rapportering av miljödata till myndigheter, Svanen™ etc
• Analys och insatser för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation
• Budgetering och uppföljning
• Systematiskt brandskyddsarbete, skalskydd och övergripande trygghets- och säkerhetsarbete, utbilda kolleger och nyanställda inom området

Vem är du?

Ansvarstagande och driv är A och O för denna tjänst, liksom struktur och organisationsförmåga. Du har vana av att såväl driva som arbeta i projektform. Du motiverar, handleder och deltar själv aktivt i det praktiska arbetet. Du har god förmåga att samarbeta och har stort fokus på gästnöjdhet och service.

För rollen krävs erfarenhet inom teknisk förvaltning samt teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Du får gärna ha intresse för något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Du behöver också ha goda kunskaper om brandsäkerhet, AFF-definitioner samt regelverk inom fastighet. Har du anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i Heta arbeten är det meriterande. I övrigt vill vi att du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg med omnejd

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 15
Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Trophi, Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och . Läs mer om oss på www.rettasverige.se

Du är Rettas ambassadör och ansikte utåt!

Ditt uppdrag med placering i Göteborg
Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt visst felavhjälpande underhåll. Tillsynsrondering inklusive SBA systematiskt brandskyddsarbete och hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag. Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete, t.ex. vårt ärendehanteringssystem Mobigo.

Denna tjänst innehåller mycket kontakter med hyresgäster vilket innebär att du gillar möten med människor! med Som fastighetstekniker jobbar du alltid fast tid (utan jour) måndag till fredag mellan 7–16. Dina arbetsuppgifter är varierande och du jobbar mycket självständigt. Till din hjälp finns alltid en gruppchef som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Du träffar din chef och dina kollegor regelbundet för information och utbyte av erfarenheter.

Din bakgrund
Vi söker dig med 1–5 års erfarenhet som fastighets-/drifttekniker. Du har en drifttekniks utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik och gärna kompetens inom el, ventilation, rör eller styr- och reglerteknik och miljö. Du har också god datavana och B-körkort.

Din personlighet
Retta är ett värderingsstyrt olag där hängivna medarbetare bidrar till våra värderingar; Vi lyckas tillsammans, vi vågar förnya oss och vi agerar hållbart. Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vill att våra anställda ska trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Retta tillämpar Fastigos kollektivavtal och har mycket goda fackliga relationer. Du omfattas av tjänstepension med tillhörande arbetsmarknadsförsäkringar och årligt friskvårdsbidrag. Som anställd har du möjlighet att påverka både ditt arbete och din karriär genom utvecklingssamtal, skräddarsydda utbildningsbehov, mål- och handlingsplaner och lönesamtal.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.

Vill du veta mer så ring vår regionchef Nurhan Kovacevic på tel. 070- 169 63 81.

Välkommen att registrera din ansökan!

Ansök nu

Bostadsbolaget söker fastighetsvärdar

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jun 15
Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö - våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

KVALIFIKATIONER
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Kortedala
Nordstan

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlings annons och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu