Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Brandtekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 11
Vill du vara med och arbeta med brandfrågor på börsens största fastighetsbolag? Är du dessutom teknikintresserad och driven? Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt. Nu söker vi en brandtekniker till vårt huvudkontor i Göteborg!

På Fastighets AB Balder satsar vi stort på att arbeta förebyggande mot brand och har därför en brandskyddsgrupp där du kommer att vara en viktig pusselbit. Du blir en del av ett familjärt gäng med stark sammanhållning och höga ambitioner.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Säkerställande brandskyddet inom våra fastigheter.
- Utförande av kontroller enligt regelverk för brandlarm och sprinkler.
- Medverkande på revisionsbesiktningar.
- Rådgivning mot förvaltning och fastighetsskötareFör att trivas i din roll som brandtekniker tror vi att du har ett stort driv och förstår vikten av ett komplett brandskydd. Hos oss får du mycket frihet och möjlighet att arbeta självständigt vilket också sätter krav på att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig efter tekniska problem och försöker hitta den bästa lösningen i varje situation som uppstår. Du behöver uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Om Balder. Vi har en stark projektportfölj med både bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Om du gillar vår bredd och vår fart så kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla koll på exakt vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan om är målet. Hänger du med?

Ansökan. Låter detta som en tjänst för dig? Härligt! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I denna rekrytering önskar vi inget personligt brev, i stället vill vi att du besvarar våra urvalsfrågor. Du kommer även få genomföra våra rekryteringstester för att säkerställa ett objektivt rekryteringsunderlag. Har du frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till rekryterande chef Bjarne Kristensen på 031-83 94 44 alternativt bjarne.kristensen@balder.se

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och en bransch som är full av möjligheter!

Ansök nu

Fastighetsskötare/-tekniker på Carlanderska

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Carlanderska är ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götalandsregionen. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!
Beskrivning
I juni 2022 startade Carlanderska upp Facility Management, dvs fastighetsnära och arbetsplatsnära tjänster, i egen regi.

Enheten består av ca 20 medarbetare och ingår i vår IT-/Fastighetsavdelning.  Den nya enheten består av Fastighets-/Drifttekniker, Lokalvårdare och Servicebiträden. Tillsammans kan vi säkerställa kvalitetsmässiga förutsättningar att bedriva en god och säker vård av högsta kvalitet. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som fastighetsskötare/-tekniker ingår sedvanliga vaktmästaruppgifter såsom att ta emot/skicka gods, post och genomföra vissa transporter, utföra underhåll, genomföra egenkontroller, felsöka och åtgärda problem, arbete med avfallshantering/-sortering, enklare bygg-, måleriarbeten och liknande samt utomhusskötsel av vår park. Du kommer även vara behjälplig vid revisioner och besiktningar, ombyggnationer och installationer, felsöka och åtgärda fastighetstekniska problem. 

Fastighetsrelaterade ärenden hanteras i vårt ärendehanteringssystem, som du och dina kollegor ansvarar för att fördela, utföra och återrapportera. Arbete utförs i hela sjukhuset, från vårdavdelning och operationssalar till röntgen, sterilcentral och mottagningsrum. Även väntrum, personalrum, kontor, teknikutrymmen och arbete utomhus ingår.

Arbetet är självständigt och bygger på förmåga att ta stort eget ansvar för kvalitetsmässigt och effektivt utförande. Arbetsplatsen präglas av en hög kompetens, flexibilitet, god gemenskap och framåtanda. På Carlanderska är kompetensutveckling, hälsa och friskvård också viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel. För rätt person kommer det finnas möjlighet till kompetensutveckling inom fastighetsteknik och till en framtida roll som drifttekniker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet som fastighetsskötare/-tekniker, gärna från sjukvården. Du ska ha gymnasiekompetens, relevant utbildning inom fastighet och kunna kommunicera på svenska i tal och skrift (nivå C). Det är också viktigt att du har datorvana, då mycket arbete sker digitalt. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och vill bidra till att din arbetsinsats leder till att Carlanderska levererar en säker och god vård för våra patienter. Vidare är du serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. I arbetet på Carlanderska möter du människor i olika faser av livet, därför är det särskilt viktigt att du har ett gott bemötande och visar omtanke till alla, såväl patienter som kollegor. Du har i ditt arbete ett ekonomiskt synsätt och nyttjar resurser på ett optimalt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är trygg och positiv i ditt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen.

Information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men inleds med provanställning. Har du några frågor kontaktar du oss via rekrytering@carlanderska.se. Arbetstiden förläggs vardagar mellan 0700-1700, med schemaläggning på en 2-veckorsperiod.

Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi även en bakgrundskontroll. Denna blir aktuell inför ett eventuellt anställningserbjudande och då kommer vi efterfråga utdrag ur belastningsregistret. 

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida www.carlanderska.se. Utöver CV och personligt brev vill vi att du bifogar dina gymnasiebetyg samt eventuella intyg som styrker dina kunskaper/meriter. Finns inte alla dokument i din ansökan kommer den inte att kunna behandlas på ett jämförbart sätt med övriga ansökningar.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka jobbet, även om den sista ansökningsdagen är 31 augusti.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 14
Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu fyra nya medarbetare som ska arbeta dedikerat till uppdraget. Letar du efter en ny utmaning inom fastighetsbranschen där du får möjlighet att utvecklas och dessutom tillhöra ett team med driv och härligt stämning? Axcell söker efter problemlösande, självständiga och prestigelösa fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans framåt.

Om vår kund
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning

Är detta något som hade passat dig som handen i handsken, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Axcell söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

För att lyckas i rollen skall du vara en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Axcell Fastighetspartner. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord
Fastighetstekniker, Axcell fastighetspartner, Sigillet fastighetspartner, Göteborg, bostadsfastigheter, samhällsfastigheter

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 16
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Axcell Fastighetspartner.

Om företaget:

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. De levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Axcell Fastighetspartner är personliga, nytänkande och deras mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för sina kunder. Axcell Fastighetspartner har 150 medarbetare som är fördelat på ett 30-tal orter i fyra regioner. Fortsättningsvis värnar de om deras medarbetares utveckling, därmed erbjuds du att ta del av deras interna utbildningsprogram inom fastigheter, energi och miljöteknik. De har nu inlett ett nytt samarbete med Sigillet fastigheter, där du kan vara med att forma organisationen och kundsamarbetet i Göteborg!

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetstekniker arbetar du nära Axcell Fastighetspartner kund Sigillet fastigheter och är deras direkta kontaktperson vid uppstådda behov och ärenden. Det är din uppgift att vårda kundens behov därtill skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer främst att arbeta mot kunder inom kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. Genom att ha en nära kontakt med kund kommer du leverera bästa möjliga service inom underhållsarbete, installation, reparation och driftoptimeringar av fastigheter. Därtill är du även ansvarig för daglig rondering, arbete i styr- och övervakningssystem, felavhjälpande, visst arbete med yttreskötsel samt initiering av diverse förbättringsprojekt. Delar av arbetet kommer även att innebära systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem.
• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra enklare servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, med fördel en teknisk gymnasial utbildning
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom fastigheter, såsom arbete inom fastighetsdrift eller fastighetsskötsel
I rollen som fastighetstekniker förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. Slutligen motiveras du av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information:

Start: Augusti / September.
Plats: Göteborg.
Typ av tjänst: Rekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetstekniker, fastighetsteknik, fastigheter, teknik, service, installation, reparation, underhåll, el, fastighetsskötare, Göteborg, rekrytering

Ansök nu

Drifttekniker till ISS kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter inom Göteborgsområdet såsom Lundby, Tuve och Arendal. Nu söker vi en duktig Drifttekniker till Arendal med bred bakgrund inom områdena VVS, El, Ventilation, Bygg, Fastighetsteknik och Fastighetsskötsel till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du erfarenhet inom flera av dessa områden och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad i Arendal och bli en del av ett härligt motiverat team.

I rollen hos kunden arbetar du brett och omväxlande inom Fastighetsteknik. I rollen kan arbetsuppgifterna variera stort. Vi har alltid en grundläggande struktur och plan att utgå ifrån som baseras på en god dialog med kund samt ett långsiktigt arbete med tillsyn, skötsel och underhåll. Arbetet sträcker sig över hela kundens anläggning vilket gör att arbetsuppgifterna kan komma att utföras så väl inom- som utomhus.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området. Det är meriterande om du besitter erfarenhet och/eller kunskap inom flera discipliner. Vi värdesätter relevant utbildning. Diverse tjänstespecifika certifikat såsom Heta Arbeten och diverse körkort ses som meriterande. Det är av vikt att du har en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Brandskyddsarbetet är viktigt för oss och vår kund vilket gör att vi värdesätter dig med erfarenhet inom detta område och SBF Brandskyddskoordinator utbildning eller motsvarande.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, ärendehanteringssystem).

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker inom Styr och Regler till ISS kund inom fordonsindustrin i Gö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Drifttekniker inom Styr och Regler till kundens siter inom Göteborgsområdet såsom Lundby, Tuve och Arendal. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service? Då har vi jobbet för dig!

Rollen:
Som Drifttekniker Styr och Regler ansvarar du för tillsyn, skötsel, optimering och felavhjälpande underhåll av fastigheter och dess tekniska systems styr- och reglerfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Injustering av styr- och reglerfunktioner för optimal drift av värme, kyla och ventilation.
• Driftövervakning, larmhantering och optimering via styr-, regler- och övervakningssystem.
• Kontroll och ändring av drifttider, drifttillstånd, börvärden och andra viktiga parametrar.
• Felsökning, service och underhåll.
• Ta fram och föreslå förbättringsåtgärder och alternativa lösningar inom fastighetsautomation.
• Larmhantering.
• Behjälplig av analyser kring energi- och mediauppföljning.
• Installation.


Du har daglig kommunikation med hyresgästen, kunder, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl a drifttekniker, elektriker, kyltekniker, snickare och energitekniker som är dedikerade mot kunden.

Din bakgrund:
• Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom automation/styr- och reglerteknik. Du har erfarenhet av praktisk reglerteknik och programmering inom DUC alternativt PLC. Du har kunskap om styr- och övervakningssystem och olika typer av reglerfunktioners påverkan på inomhusklimat och driftstrategier.
• Förståelse för styrsystems uppbyggnad och nivåer, systemtillgänglighet, modern/smart teknik, skillnaden mellan traditionella och öppna system.
• Processförståelse för värme, kyla, ventilation och styr- och reglersystems klimatpåverkan och funktionalitet.
• VVS-regulatorers vanligaste funktioner. Exempelvis minbegränsningsfunktioner och frysvaktsfunktioner.
• Fördjupade kunskaper om hur reglersystem optimeras.
• Förstå grundläggande reglertekniska begrepp, symboler och terminologi enligt svensk standard.
• Känna till vad som bestämmer ett systems dynamiska egenskaper, kunna kommunicera med reglertekniker.
• Kunskap inom el.


Personliga egenskaper:
• Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda kontaktytor. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten.

B-körkort är ett krav. Jour och beredskap kan ingå. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
DRIFTTEKNIKER TILL JM@HOME AB
På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
Vi söker nu en drifttekniker till JM@home som kommer att arbeta med den dagliga driften via befintliga system samt med tillsyn, skötsel och underhåll. Har du flerårig erfarenhet från motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av oss på JM@Home? Då är detta en unik möjlighet att få komma in i ett bolag under tillväxt! 
Om tjänsten  
JM@Home AB består av cirka 45 medarbetare idag och teamet teknisk förvaltning är 20 personer. Att upprätta goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och övriga kontaktytor är en självklarhet i rollen. Vidare kommer du att leda entreprenörer och hantverkare vid behov. Som drifttekniker kommer du i huvudsak arbeta med att: 
•    Utföra tillsyn i våra kunders fastigheter vad gäller energi, skötsel, underhåll, VVS, kylteknik, el samt styr och regler.
•    Driftoptimera och övervaka driftlarm.
•    Utföra kontroller och utredning samt dokumentera dessa på ett yrkesmässigt sätt.
•    Genomföra felsökning, utredningar av värme och ventilationsanläggningar.
•    Ansvara för att lagar och myndighetskrav efterlevs.
•    Hämta, utföra och återrapportera arbetsorders i handdator.
•    Ansvara för materialinköp samt framtagning av faktureringsunderlag. 
•    En del fastighetstekniska uppgifter tillkommer i perioder.
Din profil  
Vi söker dig med en yrkesteknisk eftergymnasial utbildning inom bygg/teknik/fastighet eller motsvarande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från motsvarande tjänst och är väl bevandrad inom områdena.
Tidigare erfarenhet av arbetsorder via mobiltelefon samt god kunskap om styr och övervakningssystem är ett krav.
Vidare hanterar du svenska språket obehindrat och är trygg i att kommunicera på engelska vid behov.
Du innehar B-körkort.  
Som person söker vi dig som brinner för service och goda kundrelationer. Du har en god prioriterings- och planeringsförmåga. Dina arbetsuppgifter utför du med målmedvetenhet och leveranssäkerhet. Fortsatt är du självständig samt har en noggrann och strukturerad ådra.  
Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placering i Göteborgsområdet.
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Zetterman på ludvig.zetterman@jm.se alternativt rekryterande chef Magnus Fredriksson på magnus.fredriksson@jm.se.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 3
Fastighetstekniker till Göteborg!

Är du en hejare på fastighetsteknik och uppskattar en varierande arbetsdag och arbetsmiljö? Är du lösningsorienterad och gillar att arbeta proaktivt för att få allt att flyta på? Tveka då inte att söka dig till oss!

Fastighetstekniker

Under din arbetsdag som fastighetstekniker kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom fastighetsdrift såsom underhåll, drift samt optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer genomföra dagliga ronderingar där du kommer möta både planerat underhåll samt felavhjälpande underhåll. Varje dag kommer det ske olika utmaningar och du möter dessa självständigt eller i samråd med dina kollegor. Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen, som du även kan välja att ha som förmånsbil. Placering Göteborg eller Landvetter.

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenheter av styr/regler gällande fastighetsdrift och ventilation
• Brand & Sprinkler
• God förmåga att kommunicera med kunder
• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av att jobba med fastighetsdrift
• Erfarenhet av service & underhåll även inom andra teknikområden som el, kyla, portar, dörrautomatik, vitvaror osv

Vem är du?

För att axla rollen som fastighetstekniker tror vi att du har erfarenhet av rollen sedan tidigare och innehar en bred fastighetsteknisk kompetens. Vi tror att du trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där du arbetar proaktivt och ser lösningar i stället för problem. Du kommer även arbeta ihop med dina kollegor och vi ser att du är en person som värdesätter ditt arbetsteam och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Områdeschef Richard Kungsek: +46 72 219 69 90

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Trienniumgruppen söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 2
Trienniumgruppen växer och söker därför fastighetstekniker till Göteborg med omnejd.

Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt AB och Triennium Syd 250 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Erfarenhet som elektriker, vvs-montör, ventilationstekniker eller liknande är meriterande.
B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

Drifttekniker kväll

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 10
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

Som drifttekniker kväll arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme och kyla. Arbetsuppgifterna består av allt enklare uppgifter till mer avancerade tekniska arbetsuppgifter gällande värme och ventilation. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra ronder på objekten, vissa SBA-uppgifter, mätaravläsningar samt att åtgärda felanmälningar från hyresgästerna.

Vi söker dig som är driven och tycker om teknik och att ge service med kvalitet. Du är nyfiken och orädd för nya utmaningar. För att trivas i rollen som drifttekniker kväll ska du vara självgående och gilla problemlösning då arbetet innefattar ett arbetsområde med eget ansvar och ensamarbete. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och har daglig kontakt med kunderna är det viktigt att du är social och bra på att återkoppla.

Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att självständigt planera dina dagar och de arbeten som skall utföras. Arbetstiden för rollen är måndag till torsdag, 15.00 till 23.30 inklusive 30 minuter för matuppehåll.

Rollen är placerad i Göteborg som huvudort, men resor kan ske i hela regionen Västra Götaland under arbetstid.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• AFF-kod
• SBA, brand & sprinkler
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Ventilation
• VVS
• Snickeri

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Bitr. Områdeschef Fredrik Barbosa: +46 72 219 76 87

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Sigillet fastigheter i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu fyra nya medarbetare som ska arbeta dedikerat till uppdraget. Vi söker efter problemlösande, självständiga och prestigelösa fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

”På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé; Om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. För oss räcker det inte med att våra kunder hittar en lägenhet eller kontorslokal – vi vill att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Vi strävar efter att vara flexibla och lyhörda som hyresvärd och som alltid sätter kundens behov först. ”

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning

Vi söker nu fyra nya medarbetare till uppdraget som kompletterar vår nuvarande verksamhet i Göteborg. Du kommer också att arbeta nära våra beställare på Sigillet fastigheter.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider med start i augusti då uppdraget startar 1 september. Du kommer att tillhöra verksamheten Göteborg med nytt kontor på Ringön men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som anställd hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du kan också idag arbeta som fastighetsskötare och vill utvecklas mer inom fastighetsteknik. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen vet vi att du är en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till verksamhetschef John Ragnar 033-430 90 74 eller john.ragnar@axcell.se (OBS! inga ansökningar hanteras via mail)

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-06-30.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sigillet Fastigheter
Sigillet äger, förvaltar och hyr ut både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är ett Göteborgsbaserat, familjeägt, företag som har varit verksamt sedan 1981. I dagsläget äger vi fastigheter i Göteborg, Mölndal, Kungälv, Helsingborg och Stockholm. Sigillet är ett dedikerat team som tror på, och alltid strävar efter, långsiktiga relationer i allt vi gör.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 13
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 Juli.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 23
L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 400 medarbetare, företagens nettoomsättning 2020 var 1 400 MSEK.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland och Sverige. Företagets nettoomsättning 2020 var 751,9 miljoner euro och sysselsätter cirka 8 200 anställda. L&T är noterat på Nasdaq Helsingfors.

 

Är du en självgående drifttekniker som dessutom har erfarenhet av el-arbete? Lassila & Tikanoja FM söker nu en till kollega för roligt uppdrag i Göteborg med omnejd.

Tjänsten

Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på el- och fastighetstekniska anläggningar. Att ha god datorvana är viktigt då stor del av tekniken kontrolleras med hjälp av dator. Vi söker dig som är initiativrik, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Erfarenhet av ventilation.

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du kunna arbeta självständigt och ha en god problemlösningsförmåga. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera, prioritera och strukturera din arbetsdag. Du skall också vara en ödmjuk lagspelare som kan täcka upp inom andra teknikområden på avdelningen när behovet finns.

Kvalifikationer

- Minst 3 års erfarenhet av liknande roll
- God datorvana
- B-körkort

Meriterande

- Elbehörighet/Certifikat
- Anläggningsskötare brandlarm
-  

Kontakt och anso?kan 
Va?r samarbetspartner i den ha?r rekryteringen a?r rekryteringsfo?retaget Prima
Rekrytering AB. Har du fra?gor, sa? tveka inte att ringa Seniorkonsult Per Grytter tel.
0760-25-35-96.

I den ha?r rekryteringen kommer vi arbeta med lo?pande urval, sa? skicka ga?rna din anso?kan idag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder.

Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor i Angered.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Genomföra avflyttningsbesiktningar
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Systematisk brandskyddsarbete mm


Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning och vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Då vi arbetar digitalt är det av stor vikt att du har god datorvana.

Det är meriterande om du har goda kunskaper om ventilation och fjärrvärmesystem.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid
- Placering: Angered
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt här via vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Mathias Olofsson på email mathias.olofsson@victoriahem.se

Ansök nu

Drifttekniker sökes till Service Substrat

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Organiseringen av laboratoriemedicin är ny från 1 januari 2021 och uppdraget är att skapa jämlik och effektiv vård för alla patienter i hela Västra Götalandsregionen.Om oss

Klinisk mikrobiologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har idag cirka 280 anställda.

Här bedrivs klinisk mikrobiologisk diagnostik av bakterie-, virus och svamp samt parasitorsakade infektioner. Undervisning, utåtriktad informationsverksamhet samt forskning och utveckling ingår också i vårt uppdrag. Verksamheten är uppdelad på tre laborativa enheter och den aktuella tjänsten är placerad på vår serviceenhet som består av cirka 17 personer varav 7 stycken på substratavdelningen.

Service-enheten inom Klinisk mikrobiologi utför service för alla laboratorierna på Guldhedsgatan 10, vilket innefattar Klinisk mikrobiologi, Klinisk Immunologi, Institutionen för Reumatologi samt Biobank Väst och Gothia Forum.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driftekniker till service-enheten. Området Service ansvarar för underhåll och akutservice av laboratoriernas olika instrument och apparater, avhjälpande av fel och brister i laboratoriernas övriga utrustning, kontrollmätning och validering av temperatur, varvtal, atmosfär m.m. i laboratoriernas utrustningar. Kontakt med företag vid inköp, anskaffning av reservdelar och tillbehör. Övervakning av temperatur både i inkubatorer och lågtemperatur-frysar. Vid behov montering av laboratorieutrustning. Allmänt behjälplig avseende laboratoriets lokaler och utrustning.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning, helst inom el/tele. Gärna påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom drift och underhåll, alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du kommer att vara en av enhetens två drifttekniker vilket innebär att en god samarbetsförmåga är av största vikt. Ett gott samarbete med laboratoriernas övriga personal är också mycket viktigt för att kunna sköta arbetet på ett bra sätt och för att kunna förstå vad personalen behöver hjälp med.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Chef Teknik

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 31
Då HSB Göteborg har en ökad efterfrågan på tjänster som våra drift- och servicetekniker utför och för att skapa en bättre samordning och utveckling av våra tjänster inför vi den nya rollen - Chef Teknik. Teknikertjänster läggs i en egen organisatorisk enhet och Chef teknik får i uppdrag att utveckla och driva sin enhet.

Arbetsuppgifter
Rollen är direkt underställd Chef Teknisk Förvaltning och ansvarar för strategisk ledning av gruppen drift- och servicetekniker. Din placering blir på huvudkontoret som är beläget på Johanneberg Science Park.

Du har resultat- och budgetansvar för din avdelning, ansvarar för planering och koordinering av arbetet, personal och UE samt inte minst att uppdragen blir genomförda med hög kvalitet och nöjda kunder som resultat.

Du har det övergripande personal och arbetsmiljöansvar för 20 personer och i den dagliga arbetsledningen har du stöd av Samordnare för drift- och servicetekniker. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Strategiskt ledningsarbete
- Övergripande kund- och avtalsansvar för tekniska avtal
- Resultat- och budgetansvar
- Bidra i kalkyl-, säljarbete och affärsplanering
- Ingå i olika utvecklingsprojekt som påverkar företaget
- Mål- och lönesamtal
- Bidra till gruppens strategiska kompetensutveckling
- Arbetsmiljöansvar
Kvalifikationer och personliga egenskaper
I grunden har du en relevant utbildning. Sedan kan vi se två olika scenarier: antingen är du mycket erfaren och kan hoppa rakt in i rollen med eget ansvar, eller så är du en person som har några års erfarenhet från fältet, där du har haft en arbetsledande roll med personalansvar och känner att du är redo för större ansvar och utmaningar.

I båda fallen är det viktigt att du är en driven och engagerad person som vill ta ansvar, som vill vara delaktig i utveckling - av dig själv, ditt team, dina projekt och verksamheten.

Du är en representativ person som tycker om att träffa kunder och som förstår att du och dina medarbetare också har en säljande roll i era kontakter med kunder och samarbetspartners.

Du pratar och skriver korrekt svenska och B körkort är ett krav. Entreprenadjuridik är meriterande.

Vi erbjuder

Som chef teknik får du eget ansvar med möjlighet att påverka din arbetssituation och arbeta i en organisation som drivs av långsiktiga relationer och hållbara innovationer som gör skillnad på riktigt. Öppenhet, dialog och engagemang är viktiga inslag för oss som jobbar i HSB. Självklart har vi även bra anställningsvillkor och förmåner.

Vi ger dig möjligheterna att utvecklas, men det är du själv som har ansvaret att förvalta dem. Som medarbetare på HSB Göteborg agerar du professionellt och kundfokuserat i alla sammanhang. Hjälper du oss att skapa mervärde för våra medlemmar och dessutom är en schysst kollega tror vi på ett långt och givande samarbete med dig och vi lovar att dina insatser värdesätts.

Sista ansökningsdag är 13 JUNI 2022, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer? Kontakta Kristian Isberg, Förvaltningschef

Unionens representant är Maria Lindqvist, maria.lindqvist@hsb.se

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 350 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Rörläggare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 11
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

ARBETSUPPGIFTER
Om arbetsplatsen
Lokalförvaltningen är Göteborgs Stads fastighetsorganisation för verksamhetslokaler och boenden. Vårt uppdrag är att bygga anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboende och boende med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Vårt kännetecken är god service genom hög kompetens, närhet och enkelhet. I förvaltningen arbetar ca 400 medarbetare. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter
Vi på serviceavdelningen ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder. Enhetens byggs uppdrag består av tillsyn, skötsel, reparationer, kunduppdrag samt mindre underhållsåtgärder i Göteborg stadsskolor, förskolor, äldreboende och andra fastigheter.

Som rörläggare vid Lokalförvaltningen arbetar du med:
• Att utföra tillsyn och skötsel, reparationer, nyinstallation av värme-, vatten- och sanitetsinstallationer samt mindre uppdrag, i samarbete inom förvaltningen och med kunder.
• Du arbetar i ett team som ansvarar för reparationer, tillsyn och skötsel samt kunduppdrag i våra lokaler.
• I din roll ingår att beställa utförande utifrån din delegation och i samråd med TS/ EC. Ingår även att göra efterkontroll, se till att det åtgärdas och hantera fakturor.
• Du har god datorvana och erfarenhet av ritningsläsning.
• Du arbetar självständigt, är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Våra förväntningar på dig;
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Vi ser gärna att du arbetat ett par år som rörläggare. Att vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga är en självklarhet för dig. För denna tjänst behöver du ha B-körkort.

Ansök nu

Vi söker nu drifttekniker VVS/Rör/Värme

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 23
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVi söker nu drifttekniker VVS/Rör/Värme

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som Drifttekniker VVS/Rör/Värme

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering blir Sahlgrenska sjukhuset men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder inom VVS och i huvudsak med rörsystem för värme och vatten i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bl.a. installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning gärna inom VVS, Rör/Värme samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS gällande rör/värme. Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Erfarenhet av ritningsläsning
- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde
- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad

- Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder
- Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer.

Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 7 juni.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Drifttekniker fastighetsinstallationer/VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 18
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Du kommer att tillhöra enheten Installation som är en del av avdelning Kundnära anläggningar inom verksamhetsområde Drift och Underhåll. Inom enheten ansvarar vi för förebyggande och avhjälpande underhåll på kundcentraler för fjärrvärme, gas och fjärrkyla samt för utförandet i koncernens energitjänstavtal. Dessutom ansvarar vi för service på koncernens anläggningar för fordonsladdning samt på kundägda laddstationer med serviceavtal. Vi utför även besiktningar på naturgasinstallationer.

För att lösa dessa uppgifter kommer du att ha kontakt och samarbete med andra enheter inom Göteborg Energi och externa entreprenörer.

Fokus i vårt arbete är att anläggningarna oavbrutet ska vara i god funktion och driftsäkert tillstånd. För att lösa detta kommer du också arbeta med felanmälningar och ingå i enhetens beredskapsstyrka.

Utöver det driftnära arbetet kommer du även att få delta i diverse samrådsgrupper, utvecklingsarbeten och förbättringsforum.

Vem är du?

Vi söker dig som har examen som drifttekniker med fastighetsinriktning från teknisk högskola eller yrkeshögskola alternativt treårigt tekniskt gymnasium med inriktning driftteknik. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning som utgör breddning i relation till grundutbildningen så som BB1/VVS-certifiering. Vi värdesätter lång erfarenhet av installationsarbeten och vana att jobba hos privatkunder. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs när arbetsuppgifterna varierar. För denna tjänst är B-körkort ett krav. BE-körkort är meriterande.

Enheten leds av Almir Halilovic. Så här beskriver Almir hur han ser på teamets uppdrag:

- Vi har en kultur där alla är inkluderande, lösningsorienterade och handlingskraftiga. För mig är det viktigt att alla ska känna sig trygga i sina roller och fria att framföra sina åsikter och tankar för att på så sätt driva verksamheten framåt. Vi är en grupp som ständigt strävar efter att nå uppsatta mål och därigenom se till att kunderna blir nöjda med det arbete vi utför. Vi har ett vänskapligt klimat, roligt på jobbet och en god sammanhållning där vi eftersträvar att hjälpa och stötta varandra.

Vill du veta mer om Almir är du välkommen att läsa mer i hans profil på Linkedin .

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss .

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Välkommen med din ansökan! Vi kommer att läsa ansökningar löpande så sök gärna så fort du har möjlighet.

Ansök nu

Fälttekniker till Cell Solar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 6
Cell Solar söker Fälttekniker
Gillar du att arbeta med tekniska frågor, finna en lösning på kluriga problem, är inte rädd för att ta i där det behövs?
Då kommer du att passa in i vårt team vid region Göteborg hos Cell Solar!

Vad vi erbjuder


• Ett arbete som inte är den andra dagen lik. Uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och arbeta proaktivt och serviceinriktat gentemot kund.
• Ett ungt företag i stark tillväxtfas med trevliga kollegor.
• Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

Uppdraget

Som fälttekniker kommer du att arbeta nära koordinator, säljare samt byggansvarig.

Arbetsuppgifterna består av:


• Felsökning el och montage
• Montera delar till solcellsanläggning som behöver bytas ut eller kompletteras
• Byggledare/medverka vid monteringsstart av anläggning hos kund
• Dagliga kundkontakter
• Tekniskt säljstöd åt säljarna
• Ansvara för hantering och planering av kundärenden samt se till att de blir slutförda 

Tjänsten utgår från kontoret i Göteborg och är en tillsvidareanställning med 40tim arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Cell Solar

Cell Solar är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Med en medarbetarstab på över 60 anställda finns vi för miljömedvetna kunder i södra och mellersta Sverige. I dagsläget har vi kontor i Arlöv, Kalmar, Göteborg och Stockholm.

Vem är du? 

Som person har du ett stort driv, är en professionell lagspelare, gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Du är strukturerad, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

Vi ser att du har följande kompetens: 


• Erfarenhet av byggarbete
• Erfarenhet av arbete med hög kundnöjdhet
• God kommunikatör
• B-körkort 
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Det är meriterande om du har läst utbildning eller har erfarenhet av arbete inom solel

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på 0707-899606.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Välkommen!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Verksamhetsservice, Kretslopp och vatten

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 20
Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lättare för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är "Vi gör det lätt att leva hållbart" och vårt jobb är viktigt på riktigt.

Idag växer Göteborg som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till den växande staden genom att bland annat bygga och underhålla staden under marken där vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på minst 100 år framåt i tiden. Vi arbetar även med att se till att det avfall som staden genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Exempel på detta är vårt arbete med hanteringen av skyfall och dagvatten men även arbetet med att påverka göteborgarens medvetenhet och beteende kring avfall.

Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag - både när vi planerar och utför arbetet. Under våren 2020 har vi flyttat in i nybyggda lokaler vid Alelyckans vattenverk. Här kommer vi vidareutveckla staden för framtiden och våra samarbeten med andra aktörer under många år framöver.

Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.goteborg.se/kretsloppochvatten och följ oss på Facebook eller Linkedin.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är varierande och är beroende av vad förvaltningens verksamheter efterfrågar. Detta innebär att du kommer arbeta med service ur det bredaste perspektivet så som koordinering, hantering av accesser, kontakt med gäster och medarbetare både fysiskt och digitalt men även fysiskt utförande så som förflyttning av tunga paket och interna flyttar.

Vidare visar du respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Utföra löpande tillsyn avseende fastigheternas drift och underhållsbehov samt planera förebyggande åtgärder
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Vara behjälplig med fastighetsfrågor och vara kontakten till fastighetsägaren
• Beställa material och ta in offerter
• Genomföra åtgärder och reparationer. Vid behov köpa reparationsarbeten samt kvalitetssäkra utfört arbete.
• Delta och hjälpa till med SBA
• Hantera felanmälan och garantifel
• Ansvarar/sammanhållande för kontakt med leverantör för yttre miljö, snö/halkbekämpning, samt underhåll av grönområden på samtliga förvaltningens anläggningar.
• Larmhantering i fastigheten
• Administrativt arbete och dokumentation
• Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
• Registrera och lämna ut passagebrickor till kunder
• Stöd i vår konferensteknik
• Nära samarbete med vaktmästare
• Behjälplig med bilpool
• Samordna avfallshantering

Då rollen är under utveckling är det du som kommer driva och förbättra arbetssättet och utveckla fastighetsteknikers roll i relation till förvaltningens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasialexamen med inriktning fastighet, exempelvis YH-utbildning fastighetsingenjör. Då rollen är under utveckling ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete. Du har en god datorvana och en god administrativ förmåga. Du har erfarenhet av att stödja med konferensteknik och vi ser det som meriterande att du har erfarenhet att arbeta med systemen Nordomatic, Omnis och Flexlock.

Tjänsten är säkerhetsklassad nivå 2 och förutsätter godkänd säkerhetsprövning vilket bland annat innefattar drog och alkoholtest, registerkontroll från Säpo samt att du har svenskt medborgarskap. För tjänsten krävs även B-körkort.

En förutsättning i rollen som fastighetstekniker är att du sätter kunden i fokus. För oss innebär det att du ser lösningar i stället för problem och att du ger förslag och presenterar alternativa idéer. Du är professionell i ditt arbetssätt och har en förmåga att etablera och behålla goda relationer. Du är tydlig i såväl tal som skrift. Din samarbetsförmåga kommer vara helt avgörande hur väl du kommer trivas och få framgång i utvecklingsarbetet av rollen. Avslutningsvis är noggrannhet och ett ansvarstagande en grund du står på gällande utförandet av dina arbetsuppgifter.

Arbetstiden är 07:00 till 15:30 enligt schema.

Anställningen är ett vikariat på 1 år from 220901 eller efter överenskommelse.

Vi kommer utföra urval och intervjuer löpande under annonseringstiden. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 19
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner etablerar sig i Göteborg efter utökat förtroende hos våra befintliga kunder! Vi söker därför dig som vill ha en nyckelroll hos oss som vår första fastighetstekniker i regionen. Vi tror att du idag arbetar självständigt som fastighetstekniker men känner att du vill ta mer ansvar och vill utvecklas och växa tillsammans med oss i regionen.

Tjänsten
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

Övergripande arbetsuppgifter

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Arbetets omfattning

Heltid, med start enligt överenskommelse. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Göteborg.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:
Arbetsledare Christopher Trevisson, 0727-07 78 59

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är 2022-05-31.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 17
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 maj.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk förvaltare sökes till Bredablick

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 4
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Som teknisk förvaltare hos Bredablick i Göteborg vårdar och vidareutvecklar du företagets kundrelationer. Du har ett övergripande ansvar för kundernas tekniska förvaltning. Du kommer du att ingå i ett team om 6 stycken förvaltare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Kontinuerlig kundkontakt och uppföljning
- Teknisk rådgivning till kunderna
- Upphandlingar
- Hantera medlemsärenden
- Arbetsledande roll för driftpersonalen
- Tillsyn och underhållsbesiktningar
- Ansvara för driftsekonomi


Vi söker dig som
- Har minst 3 års erfarenhet inom området
- Har en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande
- Mycket goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Har B-kört


Det ses som meriterande om du tidigare har arbetat med bostadsrättsföreningar.

För att trivas i rollen tror vi att du som person

- Samarbetar väl med andra. I rollen kommer du att samarbeta både internt och externt. I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor, kunder och intressenter.
- Är serviceinriktad. Servicen mot våra kunder och intressenter är kärnan i vår verksamhet, därför ställer vi stora krav på kundbemötandet.
- Är flexibel. I rollen krävs det att du tar ansvar och anpassar din tid utefter dina uppgifter.
- Är noggrann. Det är viktigt att du är uppmärksam på detaljer då du kommer att sitta med administration.


Vi erbjuder dig

- En möjlighet att vara med på resan att utveckla organisationen framåtÖvrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer ett test, telefonavstämning och en intervju.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 11
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 maj.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare på Göteborgs Camping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 21
Att vara vaktmästare på Göteborgs Camping Lilleby innebär att man måste vara händig och ha allsidiga kunskaper inom fastighetsbranschen såsom kunskaper i snickeri, samt enklare kunskaper om el och VoA. Man måste vara kreativ och kunna hitta lösningar. Du kommer ha daglig kontakt med våra hyresgäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna. Du kommer att arbeta med skötsel, felavhjälpande underhållsarbeten av 80 villavagnar som står på vår anläggning.
Du som söker skall vara positiv, ärlig, arbetsvillig och självgående. Kunna lätt ta instruktioner. Du skall vara självständig men även kunna samarbeta i grupp.
Att du är serviceinriktad och trevlig såväl mot våra gäster samt övrig personal och ledning ser vi som en självklarhet, samt att du har viljan att göra ditt allra bästa och ser helheten i ditt arbete.
Du är med i den dagliga driften som består av sophantering, städning, vaktmästarsysslor, reparationer, gräsklippning, trimning av gräs med mera.
Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet inom området eller går någon utbildning inom hantverksyrken. Körkort är ett krav.
Vi kan eventuellt hjälpa till med boende om så behövs.
 

Vem är du?
Du är händig och har snickarefarenhet
Du har en del kunskaper inom el och VVS.
Du är kreativ och bra på att finna lösningar
Du är noggrann, målmedveten och strukturerad.
Du är en person som är med social kompetens och som är ansvarsfull.
Du är självgående och ser en utmaning i att utveckla organisationen.
Du talar svenska och eller engelska.
 
 


Göteborgs Camping ligger i Torslanda utanför Göteborg. Vi har öppet året runt. Det är vackra omgivningar och 250 meter till havet. Det är 2 mil till centrala Göteborg hit tar man sig enklast med bil eller med buss som går utanför receptionen. Vi har 80 stugor/villavagnar med 400 bäddar.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 3
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 maj.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk förvaltare sökes till Bredablick

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 4
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Som teknisk förvaltare hos Bredablick i Göteborg vårdar och vidareutvecklar du företagets kundrelationer. Du har ett övergripande ansvar för kundernas tekniska förvaltning. Du kommer du att ingå i ett team om 6 stycken förvaltare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Kontinuerlig kundkontakt och uppföljning
- Teknisk rådgivning till kunderna
- Upphandlingar
- Hantera medlemsärenden
- Arbetsledande roll för driftpersonalen
- Tillsyn och underhållsbesiktningar
- Ansvara för driftsekonomi


Vi söker dig som
- Har minst 3 års erfarenhet inom området
- Har en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande
- Mycket goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Har B-kört


Det ses som meriterande om du tidigare har arbetat med bostadsrättsföreningar.

För att trivas i rollen tror vi att du som person

- Samarbetar väl med andra. I rollen kommer du att samarbeta både internt och externt. I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor, kunder och intressenter.
- Är serviceinriktad. Servicen mot våra kunder och intressenter är kärnan i vår verksamhet, därför ställer vi stora krav på kundbemötandet.
- Är flexibel. I rollen krävs det att du tar ansvar och anpassar din tid utefter dina uppgifter.
- Är noggrann. Det är viktigt att du är uppmärksam på detaljer då du kommer att sitta med administration.


Vi erbjuder dig

- En möjlighet att vara med på resan att utveckla organisationen framåtÖvrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer ett test, telefonavstämning och en intervju.

Ansök nu

Fastighetsskötare - direkt anställd av kund.

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 10
Vår kund ansvarar för förvaltning av hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar sedan 20 år i Göteborgsregionen. Vår kund arbetar med helhets förvaltning och erbjuder därmed såväl ekonomisk och teknisk förvaltning, som byggservice och fastighetsservice. Deras tjänster och produkter matchar dem efter kundernas behov. Med absolut kundfokus står dem för personlig förvaltning, helhetssyn och att överträffa sina kunders förväntningar. Vår kund är ca 25 anställda och finns i gemensamma lokaler i Högsbo.
Vi söker dig som brinner för att arbeta med fastighetsservice och teknisk skötsel av fastigheter. Du har ett antal år som kvalificerad fastighetsskötare bakom dig.
Vi ser gärna att du har arbetat med extern förvaltning tidigare och gärna med bostadsrättsföreningar samt vet vad det innebär att arbeta med olika typer av kunder och olika kundkrav.
Du har ett brett fastighets kunnande och har förmåga att själv hantera mycket av det praktiska fastighetsarbetet. Du är också van att arbeta med underentreprenörer. Det är ett extra plus om du har kompetens inom något specialområde som exempelvis snickeri, el, ventilation etc. Du måste ha B-körkort för att kunna bli aktuell för tjänsten.
Din utbildningsbakgrund kan variera men ska vara relevant för tjänsten. Vi tror att du har gymnasiekompetens med plus för någon specialisering inom fastighetsteknik eller liknande.
Som person har du förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar för din roll i laget. Du kan planera och prioritera. Som vår kunds ansikte utåt har du en naturlig servicekänsla. Ditt mål är självklart nöjda kunder.
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan snarast till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har några frågor, du blir direkt anställd av vår kund. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk Fastighetsskötare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 10
Teknisk Fastighetsskötare/tekniker
Vi söker nu en teknisk fastighetsskötare med direkt anställning till vår kund.
Vår kund ansvarar för förvaltning av hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar sedan 20 år i Göteborgsregionen. Vår kund arbetar med helhets förvaltning och erbjuder därmed såväl ekonomisk och teknisk förvaltning, som byggservice och fastighetsservice. Deras tjänster och produkter matchar dem efter kundernas behov. Med absolut kundfokus står dem för personlig förvaltning, helhetssyn och att överträffa sina kunders förväntningar. Vår kund är ca 25 anställda och finns i gemensamma lokaler i Högsbo.
Vi söker dig som har erfarenhet av:
Periodiskt underhåll av fastigheterna enligt ett fastställt schema
Felsöka, reparera och avhjälpa fel i fastigheterna samt i dess tillhörande allmänna utrymmen
Kontrollera och följ upp värmeanläggningar, ventilationsanläggningar samt annan teknisk utrustning
Underhålla den goda kontakt som idag finns med hyresgäster

Vi söker dig som har fler års erfarenhet i jobbet som fastighetsskötare/tekniker, kunskaper inom VVS, styr- och reglerteknik samt el behörighet är meriterande men inte ett krav.
Krav: B-körkort, svenska i tal och skrift.
Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller hör av dig till Cecilia på tel. 0709838465 om du har några frågor.

Ansök nu

Junior fastighetsingenjör till Kungsbacka Rör sökes!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 28
Är du en junior ingenjör som har kunskaper inom termodynamik, styr- och reglerteknik och dimensionering?
Är du ansvarstagande, nyfiken och vill lära dig mycket nytt?

Här har du chansen att jobba i ett familjärt företag med trevliga kollegor!

Om företaget:
Kungsbacka Rör AB är ett VVS-företag som utför alla typer av arbeten inom VVS på befintliga fastigheter.
Bolaget finns i Göteborg och Kungsbacka med omnejd och har lång erfarenhet inom branschen.

Dina arbetsuppgifter:
Som fastighetsingenjör på Kungsbacka Rör kommer du främst identifiera problem i befintliga fastigheter och presentera den bästa lösningen för fastighetsägaren för att åtgärda problemet.

En vanlig arbetsdag ser ut som följande:
•Åka ut till fastigheter och identifiera det ev. problemet som uppstått
•Rita upp en lösning som åtgärdar det problem du identifierat
•Presentera din lösning för fastighetsägaren
•Skicka prisförslag till fastighetsägaren

Din profil:
•Du är en prestigelös och ödmjuk kollega som inger förtroende hos kunder
•Du är ansvarstagande och drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunder
•Du är nyfiken och ser möjligheter att lära dig nytt

Skallkrav:
•Relevant teknisk eftergymnasial utbildning.
•God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift
•Körkort B

Kunskap eller erfarenhet inom:
•Termodynamik
•Dimensionering
•Styr- och reglerteknik

Om oss på Framtiden:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Drifttekniker – Svagström

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 8
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Vi söker nu en drifttekniker Svagströmsteknik till vår driftenhet i Göteborg med placering på Sahlgrenska.

Område Göteborg har ett fastighetsbestånd om 630 000 kvm med Sahlgrenska, Mölndal och Östrasjukhuset som de största enheterna.

Nu har du möjligheten att bli en del i vårt driftteam inom säkerhet. Som drifttekniker hos oss arbetar du självständigt och hanterar och prioriterar arbetsorder.

Arbetet innebär felsökning och felavhjälpande underhåll kopplade till våra svagströmssystem och du ansvarar själv för allt från mindre, enklare och avancerade felsökningar till dagligt underhåll.

I rollen ingår även kundservice och dagliga hyresgästkontakter I din roll som drifttekniker

- Drift, tillsyn och underhåll av signalsystem, kallelsesystem, passagesystem system porttelefoni etc
- Arbete med och inom nätverksinfrastruktur med felsökning samt installation.
- Övriga vanligt förekommande sysslor inom vårt fastighetsbestånds olika system och byggnader.
- Ansvara för en god kvalitet i rapporteringen i underhåll- och dokumentationssystem (Faciliate).
- Hantering av fakturor och administration är en del i ditt arbete då vi delvis anlitar och leder entreprenörer i våra fastigheter.
- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområdet
- Besiktning av utfört arbete av entreprenör samt säkerställa att det är utfört enligt Västfastigheters riktlinjer.

Kvalifikationer

- Lämplig teknisk gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift och underhåll, fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
- Tidigare erfarenhet i yrket
- Goda kunskaper i Office 365
- Vana vid ritningsläsning
- God samarbetsförmåga, relationsskapande, hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Önskvärt

- B eller högre el-behörighet
- Vana från att jobba med arbetsorder
- Van att ha beredskap
- Arbete med överordnade fastighetssystem
- Kunskaper om Nätverk (TCP/IP)
- Kunskaper inom vanligt förekommande kallelsesystem, telesystem m.m. (Ascom, Best, Tjäder)
- Kunskap inom Inbrottslarm, Passagesystem

Villkor

Flextid tillämpas och beredskapstjänstgöring kan komma ingå. Tjänsten kräver B körkort då arbete på något av våra andra sjukhus kommer ingå. Viktigt för rollen är en god samarbetsförmåga, hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad samt en god förmåga att behålla lugn vid arbetstoppar.

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 maj.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Drifttekniker – Sängverkstad

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 9
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seDrifttekniker – Sängverkstad

Västfastigheter, Område Drift och Service, Göteborg

 Vi söker nu en drifttekniker för en spännande tjänst på vår enhet i Göteborg som ansvarar för drift och skötsel av våra sopanläggningar samt vår sängverkstad.

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Enheten och rollen utgår ifrån och har ansvar för Sahlgrenska sjukhuset. Du kommer att ansvara för sängverkstaden samt sop och tvätt-hanteringssystem, vilket innefattar bland annat komprimatorer, sopkaruseller, nedkast, kärlvändare. Rollen utgår ifrån Sahlgrenska sjukhuset.

Här kommer du att få arbeta med reparationer och underhåll.

Du ansvarar för driftoptimering samt genomförande av förändringar och förbättringar i elektriska och mekaniska delar. I arbetet ingår även felsökning och åtgärder i material/anläggningarna samt att vid akuta driftstopp snabbt finna effektiva lösningar.

Kvalifikationer:

Lämplig teknisk gymnasieutbildning inom verkstad, el, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet.

Önskvärt med några års erfarenhet av liknande arbete. Du trivs och har förståelse för att arbeta i en stor organisation. Du har datorvana. God förmåga till att skapa goda relationer internt och med våra kunder. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 Vidare ser vi det som önskvärt om du har:

- Ett stort intresse av elektriska och mekaniska styrningar.
- Meriterande är om du har erfarenhet av anläggningar för sophantering eller liknande samt svetskunskaper.

Som person är du lugn, trygg och vill utvecklas i din roll.  Du har en god samarbetsförmåga. Du är god teammedlem vilket ställer krav på prestigelöshet och ödmjukhet.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 maj.

Övrigt:

Dagtidsarbete med möjlighet till beredskap

B-körkort

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 17
L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 400 medarbetare, företagens nettoomsättning 2020 var 1 400 MSEK.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland och Sverige. Företagets nettoomsättning 2020 var 751,9 miljoner euro och sysselsätter cirka 8 200 anställda. L&T är noterat på Nasdaq Helsingfors.

 

Är du en självgående drifttekniker som dessutom har erfarenhet av el-arbete? Lassila & Tikanoja FM söker nu en till kollega för roligt uppdrag i Göteborg med omnejd.

Tjänsten

Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på el- och fastighetstekniska anläggningar. Att ha god datorvana är viktigt då stor del av tekniken kontrolleras med hjälp av dator. Vi söker dig som är initiativrik, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Erfarenhet av ventilation.

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du kunna arbeta självständigt och ha en god problemlösningsförmåga. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera, prioritera och strukturera din arbetsdag. Du skall också vara en ödmjuk lagspelare som kan täcka upp inom andra teknikområden på avdelningen när behovet finns.

Kvalifikationer

- Minst 3 års erfarenhet av liknande roll
- God datorvana
- B-körkort

Meriterande

- Elbehörighet/Certifikat
- Anläggningsskötare brandlarm
-  

Kontakt och anso?kan 
Va?r samarbetspartner i den ha?r rekryteringen a?r rekryteringsfo?retaget Prima
Rekrytering AB. Har du fra?gor, sa? tveka inte att ringa Seniorkonsult Per Grytter tel.
0760-25-35-96.

I den ha?r rekryteringen kommer vi arbeta med lo?pande urval, sa? skicka ga?rna din anso?kan idag.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 6
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet -?Gothenburg Horse Show?som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

ARBETSUPPGIFTER
Har du erfarenhet av fastighetsdrift och tycker det låter intressant att jobba med detta på Göteborgs evenemangsarenor där vi får människor att uppleva magiska ögonblick? Då kanske du är personen vi på Got Event nu letar efter till avdelningen Arenaservice Fastighetsdrift.
Enheten består av ett team på 11 personer som ansvarar för teknisk drift och dagligt underhåll på stadens arenor. Dina närmsta kollegor är fyra andra drifttekniker och i gruppen har vi även målare, hantverkare samt säkerhetstekniker.

Som drifttekniker hos oss ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
• Drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska installationer samt arenaspecifika system såsom iskyla och badvattenrening
• Felsökning, installation och reparation på våra fastigheters installationsteknik, både i egen regi och med hjälp av våra ramavtalade entreprenörer.
• Hantera felanmälningar
• Anläggningsskötare för brandlarm
• Delta i ombyggnads och utvecklingsprojekt
• Delta i evenemangsplanering och under evenemang för arenadrift och för att hantera installationstekniska frågor.

Tjänsten är schemalagd med grundschema dagtid, men för att trivas hos oss behöver du vara bekväm med tjänstgöring även kvällar, och helger i samband med evenemang några dagar per månad.

KVALIFIKATIONER
Vem är du?
• Gymnasieutbildning med minst 1-2 års påbyggnad inom fastighetsteknik, examen från yrkeshögskola inom fastighetsinstallation eller erfarenhet som bedöms likvärdig
• Några års arbetslivserfarenhet som drift eller fastighetstekniker
• Meriterande med spetskompetens och erfarenhet inom något av områdena styr/reglerteknik, kylteknik eller ventilation/vvs.
• Stort tekniskt intresse och god datorvana
• Utåtriktad personlighet som har lätt för samarbete kommunikation är viktigt hos oss, både internt och med leverantörer/entreprenörer.
• Noggrann och ansvarstagande
• Innehavare av B-körkort

ÖVRIGT
Våra ledord på Got Event är Glädje, Omtanke, Tillsammans och Kreativitet. Dessa ledord kommer att vara vägledande för oss i att finna rätt medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Facility and Technical Responsible

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 25
Vi söker nu en Facility and Technical Responsible till vår terminal i Arendal!

Om DFDS Logistics Contracts AB
DFDS Logistics Contracts är en är en fullservice-terminal inom kontraktslogistik belägen i Arendal, nära Göteborgs hamn. Terminalens verksamhet består bland annat av cross-dockhantering och hantering och lagring av emballage. DFDS Logistics Contracts hanterar både import- och exportgods samt utför förtullningar. Terminalen är i drift dygnet runt sex dagar i veckan och sysselsätter omkring 160 personer på heltid. Läs mer på dfds.com


Om tjänsten
DFDS Logistics Contracts AB står inför en positiv, spännande och utmanande framtid. Vi behöver nu förstärka vår tekniska avdelning i Göteborg. Vill du vara med och säkerställa optimal drift för fastighet och maskiner på vår terminal?
Då kan vi erbjuda en spännande tjänst där du får arbeta med utveckling och underhåll av vår ca 235 000 m2 stora terminal i Arendal, Göteborg. På vår terminal har det påbörjats en förnyelse med omfattande investeringar fastighet och teknik, som gör arbetet spännande och inspirerande.
Du ingår i supportledningen tillsammans med processutvecklare, projektledare, IT-specialister samt arbetsmiljö- och säkerhetsansvarig. Du rapporterar till Head of Development för Business Support.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Övergripande ansvar för fastighets- och maskinunderhåll
Genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll på fastigheten
Genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustning och maskiner
Installation av nya och förbättrade maskiner och utrustningar i produktionslayouten


Vi tror att du har
5-10 års arbetslivserfarenhet från liknande roller inom logistikbranschen
Erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhållsarbete på fastigheter och maskiner
Erfarenhet från inköp av byggrelaterade reparations och underhållstjänster
Hands- On och med fallenhet för fel-lokalisering
Baskunskaper inom styr- och övervakningssystem för fastigheter
Erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete
B-körkort


Vem söker vi?
Du som är kommunikativ, öppen och som motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med högt tempo där du har kontakt både med interna och externa aktörer. Det innebär vidare att du är serviceorienterad och kan leverera på högt ställda krav och förväntningar. Den här tjänsten ger dig möjlighet att utveckla våra arbetsmetoder och förmågor inom området samt sätta din prägel på våra processer.
Vi tror att du är självgående och driven med vana att arbeta självständigt, leverera resultat och upprätthålla driften på terminalen. Du inte är rädd att kavla upp ärmarna och skapa förändringar i din omgivning. Du trivs i en utåtriktad position där nyckelorden är samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga.

Ansökan
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning hos oss på DFDS Logistics Contracts i Göteborg. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mån-fre kl 08:00-17:00.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Head of Development, Miad Hassoun, 0725-81 80 71. Ansök genom att skicka in ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll – vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 22 maj 2022. När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 16
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.


Drifttekniker Göteborg

Som drifttekniker på Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du ingår i en grupp med 17 kollegor av både drifttekniker och energiingenjörer.

Vad ska du göra? 
Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem
• Hantera periodiskt serviceschema
• Utföra luft- och temperaturmätningar hos våra kunder
• Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem hos våra kunder
• Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system
• Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt 
• Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer

Vem är du?

Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr och- reglerteknik är en förutsättning för arbetet. Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Har du frågor om tjänsten kontaktar Micael Andreasson, telefon 031-704 55 88

Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb, sista ansökningsdag 9 april 2022. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag. 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 28
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 maj.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker kväll

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 11
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

Som drifttekniker kväll arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme och kyla. Arbetsuppgifterna består av allt enklare uppgifter till mer avancerade tekniska arbetsuppgifter gällande värme och ventilation. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra ronder på objekten, vissa SBA-uppgifter, mätaravläsningar samt att åtgärda felanmälningar från hyresgästerna.

Vi söker dig som är driven och tycker om teknik och att ge service med kvalitet. Du är nyfiken och orädd för nya utmaningar. För att trivas i rollen som drifttekniker kväll ska du vara självgående och gilla problemlösning då arbetet innefattar ett arbetsområde med eget ansvar och ensamarbete. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och har daglig kontakt med kunderna är det viktigt att du är social och bra på att återkoppla.

Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att självständigt planera dina dagar och de arbeten som skall utföras. Arbetstiden för rollen är måndag till torsdag, 15.00 till 23.30 inklusive 30 minuter för matuppehåll.

Rollen är placerad i Göteborg som huvudort, men resor kan ske i hela regionen Västra Götaland under arbetstid.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• AFF-kod
• SBA, brand & sprinkler
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Ventilation
• VVS
• Snickeri

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Bitr. Områdeschef Fredrik Barbosa: +46 72 219 76 87

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Drifttekniker/Fastighetstekniker till Newsec i Göteborg - Sommar-/extraj...

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 24
Är du en självgående fastighetstekniker/drifttekniker som gärna hugger i när det kommer till nya uppdrag och fastigheter?

Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Newsec Technical Services har ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av drifttjänster. Våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor, industri, kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Din roll

Vi arbetar högt som lågt och stöttar varandra i drift, tillsyn och skötsel inom alla typer av fastighetsinstallationer. Din uppgift är att delta i såväl den dagliga som den planerade fastighetsdriften samt kontroll och överblick över driftsystemen, traditionell fastighetsskötsel samt hantera eventuella inkomna garantiärenden. Dina kontaktytor kommer att bestå av dina kollegor inom uppdraget, din driftchef, teknisk förvaltare samt hyresgästerna.

Exempel på ytterligare ansvarsuppgifter:

- Felavhjälpning.
- Upprätthålla goda relationer med hyresgäster och förvaltare genom att vara tillmötesgående, serviceinriktad och professionell.
- Tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar och reparationer.


Din erfarenhet
Vi ser att du har en fastighetstekniker-/driftteknikerutbildning eller att du har samlat på dig motsvarande kompetens via arbetslivserfarenhet, samt

- Har övergripande datorkompetens då arbetet innebär rapportering och planering i digitala ärendehanteringssystem.
- Då tjänsten kan innebära resor mellan fastigheterna är det krav på körkort


Dina egenskaper
I dina fastigheter, gentemot hyresgästerna, kommer du att agera som Newsecs ansikte utåt och du kommer att trivas om du är

- Social med hög servicekänsla då vi arbetar nära med hyresgäster och förvaltare.
- Prestigelös då vi inom Newsec tar för vana att hjälpa varandra och våra kunder med olika typer av arbetsuppgifter, i högt som lågt.
- Initiativtagande och att du kan planera och utföra arbetet på ett effektivt sätt, självständigt så väl som i grupp.
- God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift då arbetet innebär att kunna föra goda dialoger med hyresgäster och förvaltare samt för att kunna skriva arbetsrapporter.


Ditt Newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: Enligt överrenskommelse
- Arbetstid: Måndag - fredag, 7-16
- Plats: Göteborg
- Tjänsten är en timanställning med chans till förlängning


Vi tar ej emot ansökningar via e-mail pga GDPR. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rami.awni@newsec.se

Sista ansökningsdag är 2022-04-30. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så vänta inte!

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.newsec.se (http://www.newsec.se/), där hittar du även våra andra lediga tjänster och har dessutom möjlighet att Connecta med oss.

Ansök nu

Skyddsrumstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 30
Snabb tillsättning! Du som kan börja direkt har förtur!

Vi är Sveriges största skyddsrumskoncern!
Vi skyddar fastighetsägaren i fredstid och civilbefolkningen i krigstid. Tack vare oss har Sverige fungerande skyddsrum.
Om du vill bidra till Sveriges totalförsvarsförmåga och samtidigt ha ett fritt, omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter, då kan du vara personen som vi söker till rollen som skyddsrumstekniker.
Som skyddsrumstekniker arbetar du med mindre underhåll och justeringar såväl som med större skyddsrumsentreprenader.
De flesta av våra uppdrag föregås av ett besiktningsprotokoll och återrapporteringen sker skriftligen. Vi ser därför att du är en van användare av olika IT-stöd, och behärskar svenska i tal och skrift. Resor i tjänsten förekommer med enstaka övernattningar på annan ort.
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av hantverksarbete i någon form. Du är praktiskt lagd och inte minst, lösningsorienterad. Då arbetet oftast sker ute hos kunden ställer vi krav på att du har en utvecklad servicekänsla och social förmåga. Arbetet kan vara fysiskt krävande, och kräver att du tar hand om din kropp med regelbunden motion. Din närmaste chef är projektledaren.
Krav för anställning är a) Svenskt medborgarskap b) Ej dömd för grövre brott c) Ej under utmätning hos KFM d) Ej pågående eller tidigare missbruk e) Körkort personbil/lätt lastbil.
Registerutdrag för a-e kan komma att begäras. Provanställning tillämpas.
Meriterande är: a) Svensk militär utbildning och eller arbetslivserfarenhet. b) Engagemang inom frivillig försvarsorganisation. c) Eget företagande.
Befattningen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid dina karaktärsdrag vid tillsättningen. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Higab söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 5
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 794 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.
Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

ÖVRIGT
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Amanda Johansson, amanda.johansson@randstad.se. Sista ansökningsdag är 26 april 2022.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drift- och fastighetstekniker heltid till Scandic Rubinen

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 13
Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Kärt barn har många namn. Men det är här det händer! Med bästa läget i Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Spännande inredning en innovativ restaurang och förmodligen Göteborgs bästa takbar. Vi är populära av stammisar, inresande och Göteborgarna själva.

Service för oss på Scandic Rubinen innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativitet och spontanitet. Ett hotell där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utmanas och utvecklas i litet som stort. Tillsammans skapar vi stämning och atmosfären som präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.

Tillsammans med övriga i teamet på hotellet är du med och skapar en gästupplevelse i världsklass. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar alla välkommna.
Drift- och fastighetstekniker till Scandic Rubinen

I rollen som drift- och fastighetstekniker arbetar du på hotellets teknik- och säkerhetsavdelning.

Du är medansvarig för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för våra gäster och medarbetare. Du arbetar med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer såsom dörrar, lås, inredning och utrustning. Säkerhet är A och O och går som en röd tråd i allt vi gör. Du kommer arbeta både proaktivt och akut med brand- och säkerhetsfrågor för att behålla den säkra och trygga miljö som våra gäster och medarbetare vistas i.

Hos oss jobbar vi på ett modernt och framåtlutat sätt med gästen i fokus där vi hela tiden uppmuntrar och strävar efter att bli bättre och tänka nytt. Ingen dag är den andra lik så du kommer dagligen utmanas att under stort eget ansvar ta de beslut som krävs.

Hållbarhet är ett viktigt ledord inom Scandic och du arbetar aktivt med att uppfylla våra åtaganden mot både certifieringar och våra egna riktlinjer och policys.

Hela teamet på hotellet arbetar ständigt med att utveckla och förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när man får utvecklas och bidra med all sin kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt, om varandra, om våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!
Vem bör du vara för att lyckas i denna tjänst?

Du har ett tekniskt kunnande i grunden, antingen genom utbildning eller genom ett genuint tekniskt intresse. Du förstår hur en fastighet fungerar och du kan knappt bärga dig till att du får lära dig hur hotellet fungerar i detalj.

Du har öga för detaljer, är ansvarstagande, problemlösande, har driv och är öppen för att hela tiden lära dig mer och nytt. Du har god struktur och organisationsförmåga och förstår att deadlines och dokumentation fyller en viktig funktion likaväl som att lampor lyser och nycklar passar.

I din personlighet har du har en god social förmåga och tycker om att röra dig bland våra många gäster och medarbetare. Eftersom vi arbetar med service är det viktigt att du är prestigelös och tycker inte att någon uppgift är för liten och du ser hur hotellets delar tillsammans ansvarar och bidrar till att ge gästen en fantastik upplevelse hos oss.

Du motiverar och lyssnar av andra och är bekväm med att handleda vid behov. Så klart vill du alltid delta aktivt i det praktiska arbetet men uppskattar också administrativa uppgifter. Inte minst har du en god förmåga att samarbeta och har en klar bild av hur ditt engagemang och service i slutändan påverkar den totala gästnöjdheten.
Vidare har du

-
Goda kunskaper i svenska och engelska

-
God datorvana

-
God förmåga att bedöma och prioritera

-
Tidigare erfarenhet från brandskyddsarbete, el, VVS, snickeri, måleri är meriterande

-
En skön grundinställning som inte sällan visar sig i ett leende

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Fastighetstekniker - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 1
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi efter ytterligare en fastighetstekniker till det befintliga teamet ute hos en av våra uppdragsgivare i Göteborg. Tjänsten är tänk att starta upp redan här under Maj 2022 där det sedan är tänkt att du kommer att gå över till en fast anställning ute hos kundföretaget efter din provanställning på 6 månader.

I din roll som fastighetstekniker tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, servicearbeten, ta emot-följa upp felanmälningar ifrån boende och hyresgäster, trädgårds- och grönyteskötsel. Du ansvarar för att det är ordning och reda inom ditt ansvarsområde tillsammans med övriga teamet.

Arbetstiderna är förlagda måndag, tisdag samt torsdag 07:30-16:30, onsdagar 07:30-18:30 och fredagar 07:30-14:30

Din profil
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kompetens:

-God förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt.
-Fastighetsskötarutbildning eller annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
-Vana av att utföra enklare reparationer/felanmälningar där kunskaper inom EL och VVS är meriterande.
-Datorvana

Det är ett krav att du behärskar det svenska språket flytande samt innehar B-körkort.

Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Stor del av tiden arbetar du i områden där du möter kunder varför din sociala kompetens är viktig.

Om företaget
Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.
Om du anser att detta är en roll för dig så skicka ditt CV och Personliga brev till tobias@bemanningskontoret.se

Vi tar ENDAST emot din ansökan direkt till tobias@bemanningskontoret.se

Vi sparar inga ansökningar efter avslutad rekryteringsprocess.

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
DI Gasellföretag 2019 samt 2020

Ansök nu

Porttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 8
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Porttekniker till ISS kund inom fordonsindustrin

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu söker vi duktiga porttekniker med bakgrund inom service och underhåll, mekanik eller elinstallationer. Har du erfarenhet inom detta och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Vi söker porttekniker till kundens siter i Lundby och Tuve i Göteborg.

Om rollen

I rollen som Porttekniker kommer du att arbeta med både återkommande underhållsarbeten och enklare reparationer av hissar och portar. Det kommer även att förekomma arbeten som innefattar nyinstallationer, ombyggnationer samt modernisering. Arbetet är variationsrikt, självständigt och kan vara fysiskt krävande. Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning med inriktning mot el/svets. Därefter några års erfarenhet av service/underhåll inom mekanik eller elinstallationer med installation, schemaläsning och felsökning. Du har god kunskap om el/hydraulik/svets.

Har du praktisk erfarenhet kring modernisering av garageport/lyftanordningar eller liknande så är det meriterande. Att du är tekniskt kunnig/intresserad är en förutsättning för denna tjänst. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och du uppskattar att bemöta och hjälpa kunder. Du är en god kommunikatör och ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå mål. Du är noggrann, planerar och organiserar din arbetsdag självständigt och tar stort ansvar. Att hålla dig uppdaterad med en god produktkunskap ser du som en nödvändighet för att kunna utföra ett bra arbete. Du är van vid att driva ditt eget arbete framåt och att tidsrapportera ditt utförda arbete.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, senast 22 mars. Planerad anställningsstart är den 1 maj, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Higab söker drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 22
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 735 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

ARBETSUPPGIFTER
Som drifttekniker tillhör du avdelningen Drift och rapporterar till driftchefen. Du ska verka för ett gott inomhusklimat i våra fastigheter och med stort kundfokus ansvara för problemlösning. Du är expert på inomhusklimat, energifrågor och optimering av tekniska system för en god driftsekonomi. I
rollen ingår att genomföra och följa upp energieffektiviserande åtgärder samt vara delaktig i planering och utförande av underhåll. Tillsammans med övriga kollegor inom avdelningen jobbar du fokuserat för att Higab ska nå sina energimål.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdhet och kvalitet. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift av fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda, arbetat i team och har god kunskap om digitala styrsystem. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, social kompetens och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Petra Pettersson, e-post petra.pettersson@randstad.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 17 april 2022.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nationell Driftsamordnare till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter runt om i Sverige. Vi söker nu en tekniskt kunnig Nationell Driftsamordnare med uppdrag att nå uppsatta mål tillsammans med kund genom att ansvara för driftplaneringen. Är du serviceinriktad, kommunikativ och har arbetat med drift och underhåll av fastigheter? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Som Nationell Driftsamordnare får du ett spännande och ansvarsfullt jobb där du har stora möjligheter till egen utveckling. Rollen innebär ett ansvar för driftplaneringen hos kund i enlighet med vår leveransstrategi vilket innebär att du bland annat kommer samordna tekniska arbetsuppgifter, följa upp KMA-plan, resursplanera driften och arbeta med administrativa uppgifter inom den tekniska leveransen. Uppdraget är ett av våra största inom fastighetsdrift i Sverige.

Vidare kommer du arbeta med:

• Hantera frågor rörande avtal såsom avtalsinnehåll, avtalsefterlevnad och tolka avtal
• Leda och fördela arbetsuppgifter för drift och underhåll
• Bidra till merförsäljning hos kund
• Introducera nya medarbetare i arbetssätt och digitala verktyg
• Samordna och kontrollera tekniskt arbete som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer
• Utföra riskbedömningar för en säker arbetsmiljö
• Sammanställa underlag till entreprenadrapporter och driftsrapporter
• Aktivt delta i att driva, följa upp och utveckla rådande arbetsmetodik
• Avropa och följa upp under-och sidoentreprenörer
• Analys av driftutfall i syfte att effektivisera leveransen och höja kvaliteten

Vi erbjuder

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas i uppdraget. Hos oss får du ett nära samarbete med kompetenta medarbetare i vår tekniska organisation som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter och vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 3 års relevant yrkeserfarenhet inom drift och underhåll av fastigheter. Du har som minst gymnasieutbildning som gärna är inom relevant område. Vidare har du driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Rollen kräver att du har förståelse för företagets ekonomiska ramar och samband mellan kostnader och intäkter samt hur lönsamma åtgärder men även kritiska faktorer påverkar fastighetens driftnetto. Rollen kräver dessutom att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har mycket god datorvana. B-körkort är en fördel.

Som person har du förmågan att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är dessutom kommunikativ, strukturerad, analytisk och strategisk i ditt sätt att se på situationer.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Planerad anställningsstart är den 1 maj, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer, tester och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till Higab

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 23
Arbetsbeskrivning
Som drifttekniker tillhör du avdelningen Drift och rapporterar till driftchefen. Du ska verka för ett gott inomhusklimat i våra fastigheter och med stort kundfokus ansvara för problemlösning. Du är expert på inomhusklimat, energifrågor och optimering av tekniska system för en god driftsekonomi. I rollen ingår att genomföra och följa upp energieffektiviserande åtgärder samt vara delaktig i planering och utförande av underhåll. Tillsammans med övriga kollegor inom avdelningen jobbar du fokuserat för att Higab ska nå sina energimål.

Ansvarsområden
Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdhet och kvalitet. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift av fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda, arbetat i team och har god kunskap om digitala styrsystem. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, social kompetens och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Petra Pettersson, e-post petra.pettersson@randstad.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 17 april 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 735 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m².

Ansök nu

Drifttekniker till Akademiska Hus i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 1
Drifttekniker på jakt efter nytt jobb? Akademiska Hus i Göteborg behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att få lära sig nya saker och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Akademiska Hus.Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker hos oss ingår du i driftteamet som består av 9 kollegor. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Vi arbetar för att optimera processerna och tar en del i världsledande forskning på Chalmers. I den här rollen kommer du bland annat att utföra service samt underhåll av fastighetstekniska installationer för kyla, värme och ventilation och utföra löpande rondering.

Inom området finns alltifrån nya lokaler med installationer som ligger i framkant när det gäller teknisk standard, innovation och hållbarhet men också byggnader uppförda från förra seklet där vårt arbete med att utveckla och energieffektivisera byggnaderna är viktigt

Du är kundens första kontakt i driftfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Vem söker vi?
Till rollen som Drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och att få vara en del av ett framgångsrikt team. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är har du erfarenhet av att arbeta med fastighetsdrift och underhåll, värme- och ventilationsarbete och skötsel av lokaler och fastigheter. Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som

* har en teknisk eller fastighetsinriktad utbildning
* har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* har god datorvana
* B-körkort.

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?

Akademiska hus erbjuder en tillsvidareanställning på 100%. Företaget har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, nyfikenhetsbidrag mm. Man har även tillgång till ett litet gym med bastu.
Arbetstiderna är mellan kl 08.00-16.40. Förkortad sommartid samt ungefär var 7:e vecka är beredskapsvecka med jour dygnet runt.

Arbetsplatsen ligger centralt vid Chalmers i Göteborg på Sven Hultins Plats 5.

Akademiska Hus ligger i framkant med teknik och hållbarhet. Vi har fokus på innovation och vågar vara i framkant. För den som vill finns flera projekt man kan vara delaktig i.

Om Akademiska Hus

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.
Läs mer om Akademiska hus på: https://www.akademiskahus.se/

Film: https://www.youtube.com/watch?v=pUcx-Um8tIkKontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fia Fagerlund, fia.fagerlund@jeffersonwellse.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Fastighetstekniker med elbehörighet till Nobina!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 24
Till Nobinas nya trafikavtal i Angered och Centrum söker vi nu en fastighetstekniker med elbehörighet som ska ansvara för tre depåer i Göteborg. Detta avser ett konsultuppdrag på 6 månader, med goda möjligheter till anställning efter uppdragsperiodens slut. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i maj 2022.

Om Nobina
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. De ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Deras framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se (https://app.teamtailor.com/companies/thGxRx4dt7Q/jobs/1667207/edit/posting?showApprove=false&template=true)

Trafikområde Göteborg är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med dryga 130 bussar i trafikområdet med majoriteten elbussar ansvarar dem för att, i samarbete med deras uppdragsgivare Västtrafik, driva och utveckla busstrafiken i Stor Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att underhålla anläggningarnas tekniska verksamhetskomponenter samt tekniska system. På Nobinas depåer kommer det finnas laddinfrastruktur för elbussar som du kommer att ansvara för.

Det är viktigt att arbeta proaktivt för att anläggningen och den tekniska utrustningen bibehåller samma standard eller högre under hela avtalsperioden.

Utöver detta ingår i tjänsten att:

- Ta emot felanmälningar, åtgärda, återkoppla och dokumentera
- Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att bibehålla önskat skick samt öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar
- Systematiskt genomföra daglig, veckovis och månatliga egenkontroller av anläggningarna
- Arbeta löpande, analysera och genomföra förbättringar för driftsoptimering
- Säkerhetssystem samt brand- och miljöskydd fungerar och dokumenteras enligt lagar och interna föreskrifter
- Agera kontaktperson till entreprenörer samt projekt inom våra depåområden
- Aktivt arbeta för att hitta ekonomiska lösningar för avtalets energimål


Personliga egenskaper och utbildning
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från rollen som fastighetstekniker i fastighetsbolag eller liknande verksamhet. Du är utbildad fastighetstekniker eller motsvarande och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från el- och VVS-arbeten samt från överordnade styr- och övervakningssystem. Erfarenhet av energi-, säkerhets-, brandskydds- och miljösystem är meriterande. Även kunskap om AFF-kodsystem och C-körkort är meriterande. El-behörighet AL eller B är liksom B-körkort ett krav.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, social, driven och att du är öppen för nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.

Process och Ansökan
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

I denna process samarbetar Nobina med Devotum. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Widevall på 070-499 38 00.

Ansök nu