Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 17
Är du en flexibel problemlösare med stort intresse för fastighetsteknik, särskilt inom el och elladdning?Då söker vi dig!
Om tjänstenI denna roll kommer du att ansvara för den dagliga driften hos kundens bussdepåer, inklusive tillsyn, förebyggande och felavhjälpande underhåll, och systematiskt brandskyddsarbete (SBA). I rollenarbetar mansjälvständigt men med stöd av en arbetsledare.Man har regelbunden kontakt med sinakollegor för information men även för att utbyta erfarenheter med varandra. Digitala verktyg används i arbetet, och tidigare dataerfarenhet är värdefull.
Exempel på arbetsuppgifter:
Daglig tillsyn och skötsel
Felavhjälpande åtgärder och reparationer
Inhämta offerter och hantera entreprenörer
Delta i planerat underhåll och myndighetsbesiktningar
Ansvara för medieförbrukningsavläsning och brandskyddsarbete
Driftoptimering och dokumentation

Placering: I denna roll kommer du att ambulera runt en del bland kundens fastigheter inom Göteborg, men huvudplaceringen är centrala norra Göteborg.
Uppdragets längd: Konsultuppdrag på6 månaders med önskemål om överrekrytering.
Startdatum: Enligt överenskommelse men gärna innan sommaren.
Om digVi söker dig med:
Minst 5 års erfarenhet som fastighetstekniker/drifttekniker
Relevant utbildning, t.ex. Fastighetstekniker YH
B-körkort
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
Meriterande: kompetens inom el, ventilation, rör, styr- och reglerteknik, miljö

Du trivs i en omväxlande miljö, är flexibel och professionell, och har förmågan att omprioritera vid behov. Du är en självständig problemlösare och en lagspelare.
Välkommen med din ansökan!Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 3
Victoriahem är ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!
Vårt fastighetsbestånd i Göteborg består av 1800 lägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Vi är ett team om 16 personer med olika roller såsom områdeschef, uthyrare, förvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare. Tillsammans tar vi hand om våra fastigheter och hyresgäster. Nu söker vi en fastighetstekniker som vill utvecklas tillsammans med oss. Är du en problemlösare som vill leverera förstklassig service till våra hyresgäster? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten
I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll
Rondering i och kring fastigheterna
Utföra reparationer och underhållsåtgärder i lägenheter och allmänna ytor
Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
Systematiskt brandskyddsarbete mm

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter, och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Kunskaper om vvs och/eller vitvaror i lägenheter och tvättstugor är meriterande. B-körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Vi jobbar tillsammans och hjälps åt, det är viktigt att du som söker ser det som en självklarhet. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.
Vi erbjuder
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag. Våra värdeord är Tillsammans, Som mitt eget och Ordning och reda. De här värdeorden är centrala i vårt sätt att arbeta oavsett vilken avdelning eller del av organisationen som du arbetar på. Kom och utvecklas med oss!
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan
Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker till tjänsten via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Toni Delenpå mail toni.delen@victoriahem.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Servicetekniker - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 12
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av fastighetsteknik och vill bidra till utveckling av vår kunds fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Servicetekniker till vår nya kund Saab med verksamhet i Kallebäck Göteborg. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bland annat utföra olika typer av skötsel samt felavhjälpande underhåll kopplat till kundens fastigheter. Även fastighetsskötsel såsom montering av inredning, reparation, målning, och snickeriarbeten förekommer. Du jobbar både självständigt men också tillsammans med vårt kompetenta team. Beredskap kan förekomma.

Du kommer också arbeta med:

• Planering av eget arbete
• Förbereder arbete och materialbeställningar
• Daglig återrapportering (text, tid, resor, material, UE samt antal inköp)
• Identifierar möjlig merförsäljning och bidrar till genomförande av sådan
• Håller koll på kunders byggnader och anläggningar och identifierar reparations- eller förbättringsbehov hos kunden

Din bakgrund

Vi ser att du är en erfaren servicetekniker med mångårig erfarenhet av industrifastigheter.

• Teknisk utbildning
• Flerårig erfarenhet som bedöms vara relevant för tjänsten
• Kunna läsa ritningar
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är tekniskt intresserad och motiveras av förbättringsarbete och utveckling. Vi vill att du är ansvarstagande och har mycket god förmåga att organisera ditt arbete.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 alt. mail lisbeth.m.hulander@caverion.com (semester 29/7-25/8)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti 2024!
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Drifttekniker - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 12
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av fastighetsteknik och vill bidra till utveckling av vår kunds fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som drifttekniker till vår nya kund Saab med verksamhet i Kallebäck Göteborg. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer vara en nyckelperson med personalansvar. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige ingår resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system på kundsite. Du jobbar både självständigt men också tillsammans med vårt kompetenta team. Beredskap kan förekomma.

Du kommer också arbeta med:

• Utföra teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
• Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site inom tidsramen.
• Exempel på arbetsområden man kommer arbeta med är SBA, ventilation, kyla, styr/regler, VS.

Din bakgrund

Du är en erfaren drifttekniker med mångårig erfarenhet av drift och underhållsarbete av industrifastigheter.

• Du har en driftteknikerutbildning.
• Du har god erfarenhet att arbeta självständigt med tillsyn och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du är också van att arbeta med dokumentation och avrapportering.
• Du har god svenska i tal och skrift samt B-körkort.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är tekniskt intresserad och motiveras av förbättringsarbete och utveckling. Vi vill att du är ansvarstagande och har mycket god förmåga att organisera ditt arbete samt trivs med analysarbete och rapporteringar.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 alt. mail lisbeth.m.hulander@caverion.com (semester 29/7-25/8)

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti 2024!

OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 14
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Vårt fastighetsbestånd i Göteborg består av 1800 lägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Vi är ett team om 17 personer med olika roller såsom områdeschef, uthyrare, förvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare. Tillsammans tar vi hand om våra fastigheter och hyresgäster. Nu söker vi dig som vill ta dig an rollen som drifttekniker och utvecklas tillsammans med oss!

I rollen som drifttekniker kommer du ansvara för driftoptimering, energianalys och driftövervakning i våra fastigheter. Det här är rollen för dig som känner dig trygg i din kompetens och nu är redo att ta dig an en senior roll där du får vara med och forma rollen, och vara expertisen som leder och utvecklar arbetet framåt i teamet. Är du drifttekniker idag och vill ta dig an ett större ansvar och nästa steg i din karriär? Då kan det vara dig vi söker. skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Rondering, drift, underhåll och felavhjälpande åtgärder av ventilations-, värme- och elsystem i våra fastigheter

- Arbeta med fastighetsteknikerna och stötta med planering och uppföljning i delar av arbetet

- Ansvara för dialog med entreprenörer - kravställan och uppföljning

- Genomföra mätningar av inomhusklimat i lägenheter med stora avvikelser

- Ansvara för att fastigheterna drivs på ett energieffektivt sätt, fokusera på avvikande trender, vana att arbeta i uppkopplade system

- Vara delaktig i att komma med förslag på förebyggande åtgärder och underhåll för att sänka energikostnaden i fastigheterna

- Driva mindre energiprojekt, exempelvis fläktbyte, pumpbyte mm

- Medverka vid, och ansvara för, uppföljning och beställning av myndighetsbesiktningar inom ansvarsområdet (OVK, energideklaration mm)

Rollen som drifttekniker är ny i vårt förvaltningsteam i Göteborg och du som tar dig an den här rollen kommer ha stor möjlighet att vara med och utforma hur vi lägger upp arbetsuppgifterna och ansvarsområdet på bästa sätt. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här processen och dina ledaregenskaper i synnerhet.

Din profil

- Eftergymnasial utbildning inom driftteknik och med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare

- Kunskap inom styr- och reglerteknik, värme och ventilation samt värmepumpsteknik

- Erfarenhet av, och god förståelse kring, de fackmannamässiga aspekterna av arbetet

- Arbetslivserfarenhet från en arbetsledande eller coachande roll

- Goda kunskaper i Officepaketet, meriterande med erfarenhet av Vitec och Web Port

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, samt god muntlig kommunikativ förmåga i engelska

- Körkort klass B

- Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetslivserfarenhet från bostadbranschen

Som person är du ansvarstagande och självgående. Du ser det som en självklarhet att ha ordning och reda runt dig och trivs i samarbetet med andra. Du har en förmåga att leda och inspirera andra på ett pedagogiskt och strukturerat sätt, vilket gör att du naturligt tar en ledarroll i de situationer som rör ditt område och expertis.

Vi erbjuder dig

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

- Omfattning: Heltid

- Placering: Göteborg

- Bakgrundskontroll och arbetsprov är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du söker via vår Karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Toni Delen på toni.delen@victoriahem.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driftsamordnare till Frölunda Torg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 5
Läs mer om denna spännande roll och ansök via Skandia Fastigheters karriärportal så hörs vi den vägen, se länk nedan

https://jobb.skandiafastigheter.se/p/54238-drifttekniker-copy

Ring om du har frågor till Marie Bubach, 0707-607243 alt marie@selectexecutivesearch.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 5
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa

Vårt fastighetsbestånd i Göteborg består av 1800 lägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Vi är ett team om 17 personer med olika roller såsom områdeschef, uthyrare, förvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare. Tillsammans tar vi hand om våra fastigheter och hyresgäster. Nu söker vi dig som vill ta dig an rollen som fastighetstekniker och utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll

- Rondering i och kring fastigheterna

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder i lägenheter och allmänna ytor

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda

- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder

- Systematiskt brandskyddsarbete mm

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter, och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Kunskaper om vvs och/eller vitvaror i lägenheter och tvättstugor är starkt meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Vi jobbar tillsammans och hjälps åt, det är viktigt att du som söker ser det som en självklarhet. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag. Våra värdeord är Tillsammans, Som mitt eget och Ordning och reda. De här värdeorden är centrala i vårt sätt att arbeta oavsett vilken avdelning eller del av organisationen som du arbetar på. Kom och utvecklas med oss!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Göteborg

- Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker till tjänsten via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Toni Delen på mail toni.delen@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 9
Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar du efter en ny utmaning och drivs av att leverera utmärkt service självständigt? Vi söker just nu efter en lösningsorienterad fastighetsskötare som vill bli en del av vårt team! 

Vår kund är ett växande företag som förvaltar bostäder och lokaler i Göteborg. Nu söker vi en fastighetstekniker som kan utföra underhåll och besiktningar av företagets fastigheter och lokaler i Göteborg.

Tjänsten är på heltid där man utgår från huvudkontoret i centrala Göteborg.  Lön och startdatum är förhandlingsbart.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
• Besiktningar och underhåll av regionens fastigheter och lägenheter.
• Åtgärda felanmälningar.
• Utföra mindre reparationer som exempelvis spackling, målning eller andra typer av reparationer.
• Besiktiga företagets boenden och säkerställa god kvalitet.

Som fastighetstekniker är du företagets ansikte utåt och har ofta kontakt med kunder och leverantörer. Detta kräver att du är social, serviceinriktad och professionell i ditt tillvägagångssätt. 

Dina färdigheter
• Du bör ha erfarenhet av liknande uppgifter.
• Du måste ha ett B-körkort (företagsbil och verktyg finns tillgänglig).
• Du måste vara van vid att ta ansvar för ditt arbete och utföra det i enlighet med företagets förväntningar.
• Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
• Du vill arbeta för ett positivt och väl fungerande företag med god sammanhållning, generösa förmåner och goda utvecklingsmöjligheter.


Vem är du?
• Som person är du en optimistisk och praktisk problemlösare med en stark serviceinställning
• Du är strukturerad, pålitlig och har öga för detaljer
• Du är ödmjuk och kommunikativ
• Du bör tycka om att arbeta självständigt ute på våra fastigheter och lokaler

Meriterande
• Har kunskaper inom el, VVS, snickeri eller andra hantverk
• Har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller byggindustrin
 
Intervjuer sker löpande. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se

Ansök nu

Drifttekniker till Riksbyggen

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 11
Som drifttekniker arbetar du nära kunderna i en omväxlande & social roll. Du hanterar energi- och driftövervakning samt underhåll av tekniska system. Här får du stort ansvar & frihet att lösa uppgifter självständigt. Bli en del av teamet i Göteborg!

OM TJÄNSTEN
Som drifttekniker är ingen dag den andre lik. Här blir du en del av ett team som idag består av 8 tekniker i Göteborg, 3 tekniker i Borås och en energiingenjör. Du kommer att arbeta i kundteam och i nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare och fastighetsskötare. Arbetet är varierande, socialt och självständigt med stort eget ansvar. Du arbetar med många olika sorters byggnader där dina ansvarsområden består av energi- och driftövervakning, utföra service, identifiera avvikelser och utföra avhjälpande underhåll. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring.

Det här är initialt ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Riksbyggen. Riksbyggen har som ambition att erbjuda anställning efter 6 månaders konsultuppdrag och det finns således mycket goda möjligheter till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
- En öppen, familjär arbetsplats med högt i tak där alla hjälper varandra - lite som att komma hem
- En gedigen introduktion där du får en fadder som stöttar dig och hjälper dig att komma in i din nya roll!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system, inklusive el, värme, ventilation och kylsystem
* Utföra service, identifiera avvikelser och genomföra felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
* Hantera fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem samt utföra systematiskt brandskyddsarbete
* Hantera arbetsorder digitalt, rapportera tillkund och samarbeta med kundteam


VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning eller likvärdig erfarenhet inom drift- och fastighetsarbete eller en högskoleutbildning med teknisk inriktning och kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik
- Har grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav
- Har en god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift, då den dagliga kommunikationen sker på svenska
- Innehar B-körkort för manuell växellåda, då det krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från arbete inom drift- och fastighetsarbete
- Utbildats i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning inom SBA, heta arbeten och anläggningsskötare brand, sprinkler

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Stresstolerant
- Målmedveten
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar, bygger och förvaltar bostäder och fastigheter. De erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, bostadsutveckling, service och energiförvaltning, med fokus på hållbarhet och långsiktig förvaltning.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Som drifttekniker på Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Hos oss gör du skillnad

Som drifttekniker arbetar du med många olika sorters byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare och fastighetsskötare. Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa, de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar, i de fall du har ledamotsuppdrag så utgår ett ansvarsarvode.

I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på el, värme, ventilation och kylsystem samt hantera tillhörande styr- & reglersystem
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till fastighetens förvaltare
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering
• Mätaravläsning av vatten, el och värme, inmatning av värden i energisystem.
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex som kundrapportering och arbetsorderhantering.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Vi söker dig med minst 3 år erfarenhet från arbete och utbildning inom drift- och fastighetsarbete eller en högskoleutbildning med teknisk inriktning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik.

Vi ser gärna att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt har utbildning ínom SBA, heta arbeten och anläggningsskötare brand, sprinkler. Du behöver ha grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och som skrift.

Tjänsten utgår från vårt kontor på Ringön i Göteborg men arbete kan ske på andra orter inom marknadsområdet. Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se /Om oss /Lediga jobb senast 2024-08-11. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktperson:

Vid frågor kontakta gruppschef Micael Andreasson, micael.andreasson@riksbyggen.se


Klicka på länken om du är nyfiken på Riksbyggen.
Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Fastighetstekniker - bygg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 2
Stadsfastighetsförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att planera, bygga, hyra in, förvalta och utveckla lokaler och utemiljöer för Göteborgs Stads verksamheter. Varje dag är hundratusentals göteborgare verksamma i förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden och andra lokaler som vi sköter om.
Gemensamt med stadsmiljöförvaltingen, exploateringsförvaltningen och stadsbyggnadsförvaltningen har vi ett samordnat ansvar för stadsutvecklingen i Göteborgs stad. Detta innebär en delad ansvarsfördelning och roller utifrån skeden: planering; genomförande och förvaltning med mål att bidra till en sammanhållen, effektiv och transparent stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv i staden.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen drift och underhåll ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena utemiljö, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter;
Som fastighetstekniker hos oss kommer du att vara med och underhålla och reparera våra fastigheter. Uppdraget handlar om att genomföra driftronder och arbeta med förebyggande åtgärder samt att utföra reparationer efter felanmälningar. Det kan handla om att byta kranar, reparera dörrar, lås eller vitvaror. Det kan också innebära att du handlägger mindre kunduppdrag och underhållsåtgärder. Ibland beställer du en entreprenör för att utföra arbetet. För att hantera dina arbetsorder, beställningar och fakturor använder du våra administrativa hjälpsystem i datorn eller mobilen.

KVALIFIKATIONER
De viktigaste egenskaperna för denna tjänst är ett stort intresse för fastigheter och teknik, en vilja att arbeta tillsammans med andra och visa omtanke om våra kunder. Du tycker om att reparera och underhålla allt som kan finnas i våra lokaler. För detta behöver du vara en naturlig problemlösare.

Vi vill att du som söker tjänsten skall ha en gymnasieutbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Du behöver även tidigare erfarenhet inom området. Som medarbetare arbetar du för organisationens och göteborgarens bästa ur ett helhetsperspektiv. Viktigt är att du är lyhörd och tydlig med kollegor och kunder. Du arbetar med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om.

För denna tjänst krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ett rikt liv också utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker/ Systematisk Brandskyddsarbete - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 20
DIN PROFIL
Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.

DIN ROLL
Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer att ha ett övergripande fokus på SBA-arbeten. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande. Kurser/utbildning inom SBA är av stor vikt.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

ÄR DU INTRESSERAD?
Vi rekryterar löpande, tjänsten kan tillsättas innan slutdatumet.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Timanställda servicetekniker till Göteborgs universitet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 3
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.Inom Göteborgs universitetet finns fyra geografiskt indelade campusområden; Haga, Lorensberg, Medicinareberget och Rosenlund samt serviceområde Vasa som ger verksamhetsnära stöd till en eller flera fakulteter samt till universitetets gemensamma förvaltning. Campusservice är den organisation som säkerställer att lokal service med samlad kompetens finns på de olika geografiska områdena inom universitetet. Det handlar bland annat om lokalservice, posthantering, avfallshantering samt lokalvård.

Serviceenheten söker nu ett antal servicetekniker för intermittent anställning (timanställning) under perioden 2024-09-01 – 2025-08-31.

 

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker vid Göteborgs universitet är du ett viktigt ansikte utåt då du ofta är en av de första personer som studenter, besökare och personal kommer i kontakt med. Tillsammans med dina kollegor utför du ett stort antal olika sysslor där arbetsuppgifterna kan skifta efter verksamhetens behov.

Tjänsten innebär att du efter genomgången introduktion vid behov blir tillfrågad om att arbeta i vaktmästerier/receptioner vid något av universitetets campusområden, Studenternas Hus eller i Vasaparken. Arbetstiden är främst dagtid klockan 07:50 till 16:30 men kan variera enligt överenskommelse.

Du kommer bland annat arbeta med:


• Tillsyn av fastigheter och lokaler
• Reparationer, omflyttningar, monteringsarbeten, lampbyten m.m.
• Hantering av post, gods och interna varuleveranser
• Hantering av återvinning
• Att ta emot önskemål och hantera felanmälningar
• Administrations- och expeditionsarbete
• AV-support

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande samt ett praktiskt handlag. Det är viktigt att du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom fastighetsservice eller andra serviceyrken såsom konferens- eller hotellverksamhet.

Du trivs med att arbeta med service i en miljö med hög ambitionsnivå och högt tempo där du periodvis behöver kunna hantera en hög arbetsbelastning. Arbetet ställer därför krav på flexibilitet och löpande prioriteringar samt god planerings-och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom noggrannhet, samarbetsförmåga samt en hög service- och ansvarskänsla.

 

Anställning
Anställningsform: Anställningen är intermittent anställning (timanställning) där arbetstillfällena kan äga rum under perioden 2024-09-01 – 2025-08-31. Arbetstillfällen och antal arbetstimmar per månad kommer att variera utifrån behov.

Omfattning: Varierar utifrån behov

Placering: Campusservice Lorensberg, Serviceenheten, i Göteborg

Tillträde: 2024-09-01

 

Kontaktuppgifter för anställningen
För övriga upplysningar om tjänsten, kontakta Campuschef Henric Snygg: henric.snygg@gu.se

 

Fackliga?organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här:?Så blir du en av oss | Göteborgs universitet (gu.se)

 

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal som du når genom webbsidan gu.se

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och kopior av eventuella intyg. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Sista ansökningsdag
Ansökan ska vara inkommen senast 4 augusti 2024.

 

 

 

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Drifttekniker/Arbetsledare Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 13
DIN PROFIL
Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.

DIN ROLL
Det är i grund och botten en tvådelad roll där du dels är ute i fastigheterna och ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Då du även kommer att ansvara för en personalgrupp tillsammans med nuvarande arbetsledare så har du också en understödjande roll för samtliga tekniker där du är med ute på plats och hjälper till. Det ingår även en hel del administrativa arbetsuppgifter i denna roll såsom offertarbete, fakturering, personal samtal mm.

Så med andra ord man är med i hela kedjan av att: räkna på jobb/projekt- lämna in offert- utföra jobbet/projektleda- avsluta jobbet/projektet- skicka fakturan.

För att lösa det här så behöver du som sagt ha en bred kompetens och erfarenhet och gärna jobbat som ventilationstekniker tidigare.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete i ett par år. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

ÄR DU INTRESSERAD?
Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Tak tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 19
Hej säker en person som kommer jobba på tak.
Arbetsuppgifterna kommer att vara att rensa hängrännor i början bland annat , finns möjligheter till att utvecklas
Har du en befintlig hög höjds utb så är det ett stort plus

Ansök nu

Fastighetstekniker, Caverion - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 30
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Du kommer att vara en mycket viktig person för vår uppdragsgivare på plats som är ett stort internationellt möbelföretag. Därmed behöver du vara bra på att samordna och prioritera förfrågningar. Det här är jobbet för dig som gillar att ha en omväxlande vardag.

Dina arbetsuppgifter

• Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
• Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system.
• Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site.
• Kontrollera serviceorder för varje område.
• Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.

Utöver dessa uppgifter behöver du vara flexibel för varierande arbetstider samt för ev. beredskapstjänstgöring

Din bakgrund

• Teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel
• Erfarenhet av enklare reparationer i fastigheter
• Erfarenhet av teknisk dokumentation
• Goda analytiska, problemlösande kunskaper, även i samarbete med andra
• Hanterar Officepaketet
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast 7 juli 2024!
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jobba som drifttekniker/fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 20
Om tjänsten
Vill du vara en nyckelspelare i att optimera den dagliga driften i stora bussdepåer? Som Fastighetstekniker hos vår kund erbjuds du möjligheten att bli en del av ett härligt team och ett företag präglat av stor kundnöjdhet och arbetsglädje. Vi söker en flexibel problemlösare med ett brinnande intresse för fastighetsteknik, särskilt inom områden som El och El laddning.

Du erbjuds
• En mångsidig och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta brett inom fastighetsteknikens område.
• Chansen att arbeta i en dynamisk miljö där din förmåga att ta egna initiativ för problemlösning uppskattas.
• Stöd och vägledning från erfarna kollegor och en dedikerad arbetsledare.
• En trygg anställning på heltid med sex månaders provanställning.


Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker ansvarar du för:
• Daglig tillsyn, skötsel och rondering av fastigheten.
• Felavhjälpande åtgärder, reparationer och underhåll.
• Kommunikation med leverantörer och entreprenörer samt ledning av deras arbete.
• Medverkan vid planerat underhåll och myndighetsbesiktningar.
• Avläsning av medieförbrukning och systematiskt brandskyddsarbete.
• Driftoptimering och dokumentation av utförda arbetsuppgifter.
• Samordning mellan olika avdelningar för effektivt arbetsflöde.


Din profil
För den här tjänsten söker vi dig som är en lagspelare och har förmågan att självständigt lösa problem samt ta initiativ. Vi välkomnar kandidater med kunskaper inom fastighetsteknik eller liknande utbildning/erfarenhet. Flexibilitet och samarbetsförmåga är avgörande för att trivas i rollen. Utöver det förväntar vi oss att du har förmågan att läsa, skriva och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska. Detta är en viktig kompetens för att säkerställa att arbetsuppgifterna utförs korrekt och enligt etablerade riktlinjer.


Krav:
• Utbildning som fastighetstekniker.
• Erfarenhet som fastighetstekniker/drifttekniker som du anskaffat dig genom studier eller arbete.
• B-körkort
• Tala, läsa och förstå svenska
Meriterande:
• Kompetens inom områden som el, ventilation, rör, styr- och reglerteknik samt miljö.Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid
Vakanta platser: 1
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Cleverex Bemanning men arbetar hos vår kund i 6 månader. Om allt går bra och alla parter är nöjda är målet att man övergår till en anställning direkt hos vår kund efter 6 månader.

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och vi hänvisar alla frågor till rekrytering@cleverex.se.

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

Ansök nu

Fastighetsteknikern till våra fastigheter i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 4
Om jobbet
Vi är Källfelt
Källfelt Byggnads AB är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi äger och förvaltar bostäder och lokaler i både Göteborg och Stockholm och 2023 fyllde vi hundra år. Vi förvaltar idag omkring 1350 lägenheter och ca 90.000 m2 lokalyta. Sedan 1986 äger vi dessutom området Nya Varvet där vi har vårt huvudkontor.
Vårt mål är att skapa trygga, hållbara och levande kvarter där människor vill bo och verka. Vi utvecklar våra fastigheter och områden i nära samråd med våra hyresgäster och du som fastighetstekniker är en viktig kugge i det hjulet – det är dig de träffar i första hand. Tillsammans gör vi alltid vårt yttersta för att våra hyresgäster ska trivas. Det är ett Källfelt som vi tror att våra grundare, Anna och Johan, hade varit stolta över.
Nu behöver vi förstärka vår organisation och söker en fastighetstekniker till ett av våra team.
Vad förväntar vi oss av dig som fastighetstekniker?
Skötsel och underhåll av utemiljö såsom gångar, lekplatser och grönytor, rondering. T.ex klippa gräs, skotta snö, städning, ogräsbekämpning och skötsel av rabatter
Inre skötsel och underhåll, rondering, serviceanmälningar, driftövervakning och enklare reparationer
Löpande underhåll av fordon och verktyg
Bidra till att teamets egna mål uppfylls
Bidra till att bolagets övergripande mål uppfylls


Som fastighetstekniker arbetar du i mindre team där vi tillsammans ger våra hyresgäster den bästa servicen. Det är ett självständigt arbete där du har stora möjligheter att påverka dina arbetsdagar tillsammans med ditt team.
En daglig rondering av de fastigheter du ansvarar för är basen i dina arbetsuppgifter. Det innebär ansvar för både invändig och utvändig fastighetsskötsel, mindre reparationer och att hjälpa våra hyresgäster med olika typer av ärenden som rör deras hem eller lokal.
Vem är du?
För att du ska trivas med den här typen av arbete är det viktigt att du uppskattar möten med människor. Sen tycker du det är kul med fastighetsskötsel och du är stolt över att ge en bra service och att skapa goda relationer med våra hyresgäster och entreprenörer.
Att vara serviceinriktad, ha sinne för detaljer och att gilla problemlösningar är egenskaper som är viktiga att ha som fastighetstekniker. Två andra, kanske de viktigaste egenskaperna, är ödmjukhet och respekt då en stor del av arbetet handlar om att vara lyhörd och få varje hyresgäst att känna sig nöjd.
Du behöver vara både ordningsam och prestigelös och ta ansvar för ditt arbete samtidigt som du är tydlig och bra på att sätta gränser. Du ser lösningar där andra ser problem och vi kan lita på att du tar tag i saken och gör ett noggrant jobb. Tar du dessutom eget initiativ och gör det där lilla extra så har du en plats i teamet.
Vi tror att du kanske har en bakgrund i fastighetsbranschen. Har du dessutom kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik är det meriterande.
Till att börja med handleds du av en av våra egna fastighetstekniker eller fastighetsansvariga med lång erfarenhet av våra hus. Vi ser även till att du får komplettera med olika kurser vid behov. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad.
Du är van att arbeta digitalt då både smartphone och dator används dagligen. Vi har fastigheter i olika områden över större delen av Göteborg och det ställer krav på förståelse för olika kulturer. Sedan behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift, och vi förutsätter att du har minst B-körkort samt att du är i god fysisk form då detta är ett både fysiskt och aktivt arbete.
I punktform:
· B-körkort, manuellt
· Telefon- och datorvana
· Erfarenhet av Vitec, iLOQ, Aptus, Webport och Curves är meriterande
Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer vi fråga efter referenser och vi kan även göra en bakgrundskontroll.
Intresserad?
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Din ansökan behöver vi senast den 17 juni 2024. Startdatum enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal.
På vår hemsida, www.kallfelt.se kan du läsa mer om oss och kika på våra olika områden.
Om du har några frågor eller vill skicka din ansökan är du välkommen att göra det till jobb@kallfelt.se

Ansök nu

Portspecialist

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 3
Nu söker vi på Coor en kunnig och engagerad portspecialist. Gillar du att bidra till utvecklingen av både din verksamhet och dina kollegor, samtidigt som du är en stjärna på portar och grindar? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen

Som portspecialist kommer du att vara ansvarig för att stödja och utveckla våra fastighetstekniker i våra kontrakt med installation, underhåll och reparation av olika typer av portar, lastbryggor och grindar. Din roll kommer att innebära att arbeta både självständigt och i samarbete med andra tekniker och chefer för att säkerställa att våra kunders behov uppfylls på ett effektivt och professionellt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:


• Utbilda tekniker och chefer på site och stötta dem i deras jobb och kompetensutveckling.
• Ta fram underhållsrutiner för att säkerställa optimal funktion och säkerhet för portarna samt stötta vid upphandling av material och tjänster.
• Stötta vid diagnostisering och åtgärd av fel och problem i befintliga portsystem samt bidra till det proaktiva förebyggande arbetet.
• Delta i förbättringsarbete och utveckling av leveransen genom marknads- och konkurrensanalys.
• Dokumentera arbete och rapportera status till kund.
• Delta vid uppföljning av leverantörer och kundavtal.

Som portspecialist förekommer en del resor i tjänsten. I och med detta kan du i denna roll utgå ifrån många orter från mellan-Sverige eller söderut.

Vem är du?

Vi söker dig som har:


• Erfarenhet av arbete från service och underhåll av portar och lastbryggor
• God kännedom om lagkrav och föreskrifter gällande portar, lastbryggor och grindar
• Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

 

Vi ser det som meriterande om du har:


• Erfarenhet av att projektleda eller arbetsleda andra
• Relevant utbildning inom området

Som person är du driven och engagerad i att försöka hitta lösningar på de problem du stöter på. Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete, samtidigt som du tycker om att bidra till dina kollegors utveckling. Då du har mycket kontakt med kollegor på olika håll är du både samarbetsorienterad och kommunikativ.

 

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Madeleine Frånberg 070-765 25 03. Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pågen // Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 14
Nyfiken problemlösare på jakt efter ett nytt uppdrag inom drift och underhåll? Läs vidare!

Om rollen
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt företag i ständig utveckling! Här väntar ett sammansvetsat team på två personer och en bred tjänst med varierande uppdrag inom drift, underhåll, felsökning och reparation av in-och utgående media. Till denna roll söker vi dig med erfarenhet av tekniskt arbete och som trivs med att självständigt kavla ut din arbetsdag och dina uppgifter. Dina dagar spenderar du med alltifrån reparationer och underhållsåtgärder, systematiskt brandskyddsarbete, felanmälningar och andra driftrelaterade uppgifter av en industrifastighet. En stor del av arbetet innefattar även mediaförsörjning av tryckluft, ånga, el, gas, fjärrvärme och kyla både till fastigheten och produktionen samt är med och driver ett reningsverk för bageriets processavloppsvatten.

Du kommer samarbeta med kollegor inom olika funktioner och jobba nära både produktion och teknik. Dessutom får du ta del av vårt strategiska affärsutvecklingsarbete där vi jobbar för att långsiktigt förbättra kvalitet och tillgänglighet. Vi lägger även stor vikt vid att våra medarbetare ska fortsätta växa hos oss. Med andra ord finns det inga käppar i hjulet när det kommer till din egen utveckling!


Detta tror vi att du har med dig:


- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker, reparatör inom fastigheter där industrifastigheter är meriterande

- Goda kommunikativa egenskaper samt svenska och engelska i tal och skrift

- Tidigare erfarenhet av tekniska uppgifter och en bred praktisk kompetens av förekommande reparationer

- B-körkort

- Teknisk grundutbildning

- En utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande är meriterande

- Meriterande om du tidigare jobbat med systematiskt brandskyddsarbete
Om oss på Pågen
Visst har du hört om Pågen. Sveriges ledande bageri som bakar och utvecklar ett färskt och särskiljande bagerisortiment?för framtidens generationer. Alltid med samma engagemang för nya möjligheter, mod att utmana oss själva och ansvar för att ta långsiktiga beslut. Men visste du att vi även satsar stort på ny teknik och automation? Att vi befinner oss mitt i en spännande teknisk innovationsresa där vi ständigt strävar efter att ligga i framkant? Nu vet du i alla fall. Och vi hoppas att det gör dig ännu piggare på att söka dig till oss! Häng med på resan och säkra driften för att utveckla våra avdelningars framtid - vi ser fram emot din ansökan!START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-15Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i?Oddworks?värld genom att klicka här (https://oddwork.se/sv/om-oss/) eller hitta fler karriärmöjligheter här. (https://oddwork.se/sv/jobba-hos-oss/)

Ansök nu

Fastighetstekniker med Servicekänsla

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 20
Har du erfarenhet som fastighetstekniker och letar efter en spännande möjlighet att ta din karriär till nästa nivå? Hos vår välkända kund i Göteborg har du chansen att bli en del av ett dynamiskt team som värdesätter din kompetens och erfarenhet.

Rollbeskrivning:

Som fastighetstekniker kommer du att vara en nyckelperson i att säkerställa driften och underhållet av våra kunders fastigheter i Göteborgsområdet. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera förebyggande underhåll, reparationer, och att hantera akuta problem för att säkerställa att fastigheterna fungerar smidigt och effektivt.

Dina ansvarsområden inkluderar:

* Genomföra planerat och förebyggande underhåll av fastighetstekniska system
* Utföra reparationer och hantera akuta ärenden
* Delta i utvärdering av befintliga system och föreslå förbättringar
* Dokumentera arbete och rapportera enligt fastställda riktlinjer

Krav och kvalifikationer:

* Erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller liknande befattning
* God teknisk kompetens inom fastighetsteknik
* Förmåga att arbeta självständigt och i team
* Utmärkta kommunikationsfärdigheter
* Körkort B
* Certifieringar och behörigheter är meriterandeVad erbjuder vi?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kontakt och övrig information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Camilla Broberg, Konsultchef, camilla.broberg@manpower.se

Ansök nu

Drifttekniker, Caverion - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 28
Vill du arbeta på ett modernt företag som vill ta till vara på din kompetens och se till att du får stora utvecklings möjligheter? Våra teknikområden omfattar fastigheters och industriers hela livscykel från nyinstallation till drift och underhåll. Nyfiken? Vi kan ha den rätta tjänsten för dig!

Just nu söker vi en ansvarsfull och ambitiös drifttekniker till vår filial i Göteborg. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du är ansvarig för det planerade arbetet inom valt teknikområde samt är den tekniske resurs som bistår teknisk förvaltare, produktionschef och kund inom teknikområdet samt medverkar vid planeringen och projektarbeten av förebyggande underhåll inom teknikområdet. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Utföra tekniska serviceuppdrag
• Planering av eget arbete
• Uppföljning och återrapportering
• Beredskap ingår

Din bakgrund

• Fastighets teknisk utbildning eller likvärdig teknisk utbildning
• Kunskaper inom el, kyla är starkt meriterande
• Flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Vår kund för uppdraget kräver att vi som en del i anställningsprocessen genomför en säkerhets-/bakgrundskontroll.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetare och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 eller mail lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 30 juni 2024.
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef drift till Retta i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 22
Till Retta i Göteborg söker vi en ledare som älskar att jobba med fastigheter, teknik, människor och service. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att möta intressanta och nöjda kunder, en mix av teknisk komplexitet samt nyfikna och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans. Vi jobbar med ständig utveckling av vår personal och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.

Vår inriktning är kommersiella fastigheter, där vi verkar inom affärsområdena fastighetsdrift, teknisk och ekonomisk förvaltning samt Asset Management. Våra kunder väljer oss utifrån kvalitet, förtroende och långsiktighet i relationer. Vi jobbar likt en fastighetsägare i våra uppdrag och tillämpar inte tilläggsfakturering.

Om tjänsten
I rollen som Gruppchef jobbar du nära din personal, kunderna och tekniken. Du arbetsleder ditt team av fastighetsskötare och fastighetstekniker och ansvarar för att leverera fastighetsdrift enligt kundavtal. Tillsammans med ditt team tar ni fram och arbetar efter planer för varje enskild fastighet för att uppnå bästa möjliga resultat. Du kommer arbeta med både kommersiella fastigheter samt några bostadsfastigheter, och utgå från vårt kontor i Göteborg. Dina arbetsområden är i Göteborg, Halmstad, Vänersborg, Falkenberg, Borås och Ulricehamn.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Att leda och fördela gruppens arbete inom teknisk drift inom tilldelat fastighetsbestånd
Att coacha och stötta ditt team och medarbetare
Personalansvar för sex till åtta medarbetare
Leveransansvar/ kundansvar
Administration, fakturering och rapportering
Utbilda medarbetare
Vid behov täcka upp vid frånvaro
Vem söker vi?
Vi söker en ledare som älskar att jobba med fastigheter och människor. Du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har ett starkt intresse för människor, service och teknik. Du är en skicklig kommunikatör med känsla och lyhördhet för olika människor och situationer. Du är en operativ ledare som vill jobba nära verkligheten, kunden och tekniken.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer: Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som drifttekniker med fördel fastighetsbranschen
Goda kunskaper inom fastighetsdrift (ventilation, värme, kyla, sanitet, styr regler, sprinkler och brandlarm)
Goda kunskaper inom SBA
Goda kunskaper inom olika fastighetstekniska system och felsökning
Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig att arbeta i olika system. Vi ser också att du har erfarenhet från fastighetstekniska system och ärendehanteringssystemet Mobigo eller motsvarande. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Retta AB
Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Mileway, Schroders, Genesta, Alecta, Savills, K-fastigheter och Barings. Läs mer om oss på www.rettasverige.se

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Retta med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult, Josefin Chapovalova, via josefin@isakssonrekrytering.se eller 076-000 11 97. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information.

Ansök nu

Director Workplace and Service concept

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
Volvo

Transport is at the core of modern society. Imagine using your expertise to shape sustainable transport solutions for the future? If you seek to make a difference on a global scale, working with next-gen technologies and the sharpest collaborative teams, then we could be a perfect match.  
The Center of Expertise function (CoE) in VGRE consists of a highly engaged group of experts in real estate-related areas such as workplace experience, sustainability, facility management, technical installations, fire security, construction projects and more. The VGRE CoE function has a global responsibility, identifying and realizing synergies for the Volvo Group's properties. We work in close partnership with property and workplace managers all over the world, as well as with other stakeholders in Volvo Group. 

Your main focus

Your main focus areas and responsibility in this job are to lead and develop a team with experts within Workplace Experience and Service Concepts and to contribute with your expertise within this field. You, together with the team, drive the strategy and development of Soft and Hard FM-services concept, contract governance and service control management, develop our office concept within the Volvo Group and act as specialists in workplace projects. Further areas include driving internal collaboration and transfer of knowledge on a global level as well as continuous development and improvement of the connected processes.  
The work is conducted in very close cooperation with the Group Real Estate operational divisions, Group Corporate functions, colleagues within Truck Divisions and Business Areas, purchasing and suppliers/partners. You will be a key person in picking up good examples, continuously improve and implement them in other contexts around the world. 
Key responsibilities include: 
* Strategy for development of the global Volvo Group Future Workplace concept (VGFW), office optimization and utilization, and Facility Management service concept. 
* Secure Cross-functional solution development and transfer of knowledge within the organization globally. 
* Continuous benchmarking on global workplace experience trends and developments. 
* Supplier Contract management for key service suppliers. 
* Support new ways of working with service delivery towards our operational divisions.

You are a member of the Center of Expertise Management Team and will report to the VP Center of Expertise, Volvo Group Real Estate. 
Who are you? 
To add value to this position you need the ability to demonstrate and communicate a clear vision to all levels, including top management, within the organization. You lead by example and can easily switch between a strategical role into an operational role and a “doer”. You have a global mindset and broad experience in office planning and dimensioning, interior design, strategy, and concept development in this area of expertise. You know supplier market mechanisms, environmental aspects, and relevant regulations.? 

Since we work in a global environment it is important to be comfortable in communication in English both in written and orally. You are used to leading people within global forums and enjoy building business relationships. You are well-structured and have an analytical approach and a strategic perspective in your daily work.? 
Knowledge/experience: 
* Relevant University background that provides the required knowledge skills, and abilities? 
* Documented skills in leadership 
* Extensive experience working with Workplace Experience and Facility Management concepts, both hard and soft services 
* Ability to demonstrate successful international business experience within a global network 
* Good understanding of the real estate industry and business analysis? 
* Experience working in a multicultural environment


What’s in it for you?

Do you recognize yourself in what is described above? Then we are hoping to hear from you! ?You may be a perfect match that we want in our team of skilled colleagues to work with some truly exciting challenges and opportunities. You will work in a global environment where there are a lot of development opportunities, both professionally and personally. 
At Volvo Group Real Estate we are actively working to establish a team that will take maximum advantage of the strength inherent in differences in knowledge, experience, age, gender, nationality, etc. We find that well balanced working groups increases group dynamics, creativity and bring new approaches to solutions.  
Location: Flexible. Volvo Group Real Estate’s headquarter is located in Gothenburg, Sweden. 
Travel: Occasional travelling will be required. 

Ready for the next move?

Curious, or any questions? Call me! 

Hiring Manager, Jenny Jarneholt Vice President Center of Expertise, Volvo Group Real Estate, +46 739 02 34 88 
Last application date: 2024-06-24
Apply now. We continuously evaluate candidates. ?


We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

Ansök nu

Drifttekniker Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 8
Våra anställda bygger vårt varumärke

En stor del av MBA Fastighetsservices framgångar beror på vår kompetenta personal. Så vill vi att det ska fortsätta att vara. Därför ser vi till att erbjuda våra anställda förmåner som är svåra att hitta på de flesta andra arbetsplatser.

Detta eftersom vi är övertygade om att en generös företagskultur med människor som trivs på arbetsplatsen är bästa vägen till framgång ute hos kund.

DIN PROFIL

Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.

DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler. Arbete med ventilation och SBA är också något som gruppen jobbar lite extra med.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 30
Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra fastighetstekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!
Om oss:En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.
Om rollen:Du kommer tillhöra vårt egengerade fastgihetsteam där du kommer rapportera till facility manager som är din närmsta chef men i ditt dagliga arbete ledas av arbetsledare. Merparten av arbetstiden är förlagd till kontorstid men tjänstgöring under kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är till största del operativ till sin natur men kontorsarbete förekommer.
Dina arbetsuppgifter i urval:
Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.
Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.
Du kommer hantera en del av passerkort, taggar och nycklar.
Reparation och underhåll för utställningen.
Du kommer behjälplig vid behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.
Behjälplig i vårt fordonslager.
Mottagning av leveranser.

Din profil:Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Vi ser också att du behöver tycka att det är lika roligt att montera upp en tavla eller plocka skräp på framsidan som att kolla i styr- och reglersystemet. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.
Förutsättningar för tjänsten:
Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)
Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer
God datorvana
B-körkort
Lift- & truckkort är meriterande

Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:
VVS
El
Styr/regler

Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!
Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!
Urval sker löpande, så rollen kan komma tillsättas innan sista som är den 16/6. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 30
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra fastighetstekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Du kommer tillhöra vårt egengerade fastgihetsteam där du kommer rapportera till facility manager som är din närmsta chef men i ditt dagliga arbete ledas av arbetsledare. Merparten av arbetstiden är förlagd till kontorstid men tjänstgöring under kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är till största del operativ till sin natur men kontorsarbete förekommer.

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer hantera en del av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Du kommer behjälplig vid behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Vi ser också att du behöver tycka att det är lika roligt att montera upp en tavla eller plocka skräp på framsidan som att kolla i styr- och reglersystemet. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort

Lift- & truckkort är meriterande


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Urval sker löpande, så rollen kan komma tillsättas innan sista som är den 16/6.
Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 4
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra fastighetstekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Du kommer tillhöra vårt egengerade fastgihetsteam där du kommer rapportera till facility manager som är din närmsta chef men i ditt dagliga arbete ledas av arbetsledare. Merparten av arbetstiden är förlagd till kontorstid men tjänstgöring under kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är till största del operativ till sin natur men kontorsarbete förekommer.

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer hantera en del av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Du kommer behjälplig vid behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Vi ser också att du behöver tycka att det är lika roligt att montera upp en tavla eller plocka skräp på framsidan som att kolla i styr- och reglersystemet. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort

Lift- & truckkort är meriterande


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Urval sker löpande, så rollen kan komma tillsättas innan sista som är den 16/6.
Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 14
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra fastighetstekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Du kommer tillhöra vårt egengerade fastgihetsteam där du kommer rapportera till facility manager som är din närmsta chef men i ditt dagliga arbete ledas av arbetsledare. Merparten av arbetstiden är förlagd till kontorstid men tjänstgöring under kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är till största del operativ till sin natur men kontorsarbete förekommer.

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer hantera en del av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Du kommer behjälplig vid behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Vi ser också att du behöver tycka att det är lika roligt att montera upp en tavla eller plocka skräp på framsidan som att kolla i styr- och reglersystemet. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort

Lift- & truckkort är meriterande


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Urval sker löpande, så rollen kan komma tillsättas innan sista som är den 16/6.
Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra fastighetstekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Du kommer tillhöra vårt egengerade fastgihetsteam där du kommer rapportera till facility manager som är din närmsta chef men i ditt dagliga arbete ledas av arbetsledare. Merparten av arbetstiden är förlagd till kontorstid men tjänstgöring under kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är till största del operativ till sin natur men kontorsarbete förekommer.

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer hantera en del av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Du kommer behjälplig vid behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Vi ser också att du behöver tycka att det är lika roligt att montera upp en tavla eller plocka skräp på framsidan som att kolla i styr- och reglersystemet. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort

Lift- & truckkort är meriterande


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Urval sker löpande, så rollen kan komma tillsättas innan sista som är den 16/6.
Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lagermedarbetare till Kojapo i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 16
Sedan starten 1972 har vi varit en stabil aktör i det system som säkerställer att dricksvatten kan distribueras till svenska industrier, fastigheter och hushåll på ett säkert sätt. Från början verkade vi inom åkeribranschen där vi ofta lade märke till stora säkerhetsbrister i samband med VA-arbeten. Vi bestämde oss för att göra något åt det.

Sedan 1979 heter vi Kojapo och säljer och hyr ut ett brett sortiment kvalitets- och säkerhetsprodukter som underlättar arbetet och framförallt minskar säkerhetsriskerna för alla de fackmän som arbetar i och kring schakter, brunnar samt avlopps- och vattenreningsverk. Våra produkter förebygger belastningsskador, akuta skador och till och med dödsfall som kan ske när säkerhetsrutiner vid schaktning och släntning brister.

Kojapo är i en tillväxtfas och vi söker nu en ny kollega som vill vara med på vår resa och det i rollen som lagermedarbetare på vår depå i Göteborg.

Vi söker dig som är handlingskraftig, strukturerad och initiativrik och som trivs med att arbeta i ett litet och tajt team. Vi erbjuder dig en ansvarsfull, självständig och flexibel roll där du ges möjligheten att vara med och utveckla lagret på vår depå i Göteborg.

Om jobbet!

Jobbet som lagermedarbetare hos oss innebär ett spännande och omväxlande arbete där nedan är några av de dagliga sysslorna:

* Utföra inventering och hantering av lagret.
* Hantera in- och utleverans.
* Upprätthålla underlag för fakturering av reparationer m.m.
* Boka transporter.
* En viss del av arbetet kommer ske utomhus.
* Utföra svetsnings- och reparationssysslor vid behov.
* Följa säkerhetsföreskrifter och företagspolicyer vid arbete.
* Utföra underhållsarbete för att säkerställa driftens effektivitet.

Du utgår från vår depå i södra Göteborg och rapporterar till Depåchef. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av lager & logistikarbete. Då det ingår vissa reparationssysslor i rollen vill vi att du har erfarenhet av det samt att du är en händig person som inte räds tyngre lyft. Har du även erfarenhet av svetsning är det mycket meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad, noggrann och handlingskraftig person som är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ men som också tycker om att arbeta i ett team. Att arbeta på vårt lager innebär att man är ansiktet utåt och inåt. Det är därför viktigt att du gillar möten med människor såväl externt som internt.

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska samt god datavana. B-körkort samt truckkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Att jobba hos oss ger dig möjlighet att få vara med i en spännande fas där vi har som tydligt mål att expandera. Du kommer till ett mindre och trevligt företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. Hos oss kommer du att utgöra en mycket viktig roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande och givande arbete med möjligheten att vara med och påverka företagets positiva utveckling.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Kojapo med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kojapo undanbeder sig samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag samt säljare, tack!

Ansök nu

Drifttekniker till Coor i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 14
Är du en drifttekniker som gillar utmaningar och möjligheten att få vara med att påverka i förändrings- och utvecklingsarbeten? Ser du styrkan i att arbeta i team med olika kompetenser? Då är den här rollen i Göteborg något för dig!  

Coor sköter drift och underhåll på hundratals fastigheter till ett flertal kunder i Göteborg med omnejd. Inom vårt arbetsteam finns bland annat kompetenser inom el, fastighetsteknik, brandteknik, VVS, ventilation, fastighetsskötsel, mark- och miljöskötsel. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. 

Om rollen 
Som drifttekniker kommer du att arbeta brett och varierande inom fastighetsrelaterade tjänster i en dynamisk miljö. Du kommer tillhöra ett arbetsteam som har god samverkan mellan kompetenserna i en stöttande, trivsam och inkluderande arbetskultur.  

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat: 


• Utföra löpande ronderingar, tillsyn och skötsel av fastigheter  
• Ansvara för att felanmälningar blir utförda i tid och med rätt behov/kunskap 
• Kommunikation med underentreprenörer och Coors egen personal, muntligt och skriftligt. 
• Medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag  
• Göra riskbedömningar i arbetsmiljön och komma med förslag till utveckling 
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtal
• Vara kundfokuserad och ha en affärsmässig god kundrelation 

Placeringsort Göteborg, tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstid måndag-fredag kl 07-16.  

Vår kandidat har: 


• Utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande erfarenhet
• B-körkort  
• 2 års arbetslivserfarenhet inom driftteknik är meriterande 
• Erfarenhet av el, styr- och regler, ventilation och kyla, VVS-tekniska anläggningar är meriterande 
• God dator- och systemvana
• God förmåga i tal och skrift i svenska 
• God förståelse för engelska  

Du är en initiativrik och målinriktad lagspelare med modet att kunna ta beslut för att ha framfart i arbetet. Du är en trygg och social person som bidrar till en god stämning i teamet och har en positiv och lyhörd kommunikation med medarbetare, kund och underleverantörer. Du arbetar strukturerat och noggrant.  

Vi erbjuder: 


• Som drifttekniker hos oss får du arbeta brett med olika typer av fastigheter 
• Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats på ett expansivt företag 
• En fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag 
• Att bli en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi har byggt upp  
• Kompetens- och karriärsutveckling för att våra medarbetare ständigt utvecklas och nyttjar sin fulla potential 

Kontaktuppgifter och övrig information  
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Driftchef Fredrik Edvardsson, fredrik.edvardsson@coor.com. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. 
Vissa av Coors kunder äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att en del roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i detta fall är godkänd säkerhetsprövning inklusive bakgrundskontroll. Vill du veta mer klicka här.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

#TipsaCoor! 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 24
Stadsfastighetsförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att planera, bygga, hyra in, förvalta och utveckla lokaler och utemiljöer för Göteborgs Stads verksamheter. Varje dag är hundratusentals göteborgare verksamma i förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden och andra lokaler som vi sköter om.
Gemensamt med stadsmiljöförvaltingen, exploateringsförvaltningen och stadsbyggnadsförvaltningen har vi ett samordnat ansvar för stadsutvecklingen i Göteborgs stad. Detta innebär en delad ansvarsfördelning och roller utifrån skeden: planering; genomförande och förvaltning med mål att bidra till en sammanhållen, effektiv och transparent stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv i staden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på avdelningen drift och underhåll ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

På verksamhetsområde energi och innemiljö, ansvarar vi för inomhusmiljön i våra fastigheter. Dessa fastigheter vill vi göra så energieffektiva vi kan. Vi har samlat kompetens på enheten och här arbetar fastighetstekniker, drifttekniker och ingenjörer inom styr-, reglerövervakning och VVS tillsammans för att hitta smarta lösningar inom drift.

Dina arbetsuppgifter;
Du kommer att utföra drift, skötsel och underhåll av fastigheternas tekniska system främst värme och ventilation. Det innebär att du i det dagliga arbetet säkerställer att dessa system fungerar enligt förvaltningens krav och hyresgästens förväntningar. Som ett led i vårt förebyggande underhållsarbete utför du årliga driftronder och åtgärdar mindre fel. Du felsöker och avhjälper fel. Tillsammans med din drifttekniker hanterar ni akut uppkomna ärenden från kund och styrsystem. Ni arbetar tillsammans för att skapa en god innemiljö för kunden och för att uppnå stadsfastigheters energieffektiviseringsmål. Vi vill att du är med oss och håller våra fastigheter i bästa tekniska skick.

Kommunikation med hyresgäster, entreprenörer, arbetskamrater och förvaltare är en viktig del av arbetet.

Tjänsten rör ett vikariat på cirka 9 månader, med start så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Du ska tycka om att arbeta med energifrågor, gillar utveckling och är nytänkande.

Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning med inriktning VVS och fastighet eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete med värme- och ventilationsanläggningar i fastigheter.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och övervakning. Har du även kunskap om och erfarenhet av el och rörinstallationer så ser vi det som värdefullt.

För denna tjänst krävs B-körkort.

Känner du igen dig i denna beskrivning? välkommen att söka dig till oss, ett härligt gäng av erfarna och professionella medarbetare!

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ett rikt liv också utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp

Ansök nu

Fastighetstekniker med kunskap inom el

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 8
FASTIGHETSTEKNIKER - GÖTEBORG
Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Nu söker vår kund en fastighetstekniker till sitt team i Göteborg!

Din framtid

Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna. Du måste vara utbildad fastighetstekniker för denna roll.

Kvalifikationer:

För att platsa i rollen bör du ha erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, fastighets/drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem.

Är utbildad fastighetstekniker
Duktig på svenska i tal och skrift och klarar av att kommunicera på engelska
B-körkort
Intresserad och har kunskap inom el
Meriterande om du har el-behörighet


Vad vi erbjuder dig:

Uppdraget omfattar ett initialt konsultuppdrag via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos vår kund. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare fredrik@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bovärd till Familjebostäder i Göteborg, arbetsgrupp Tynnered

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 13
På Familjebostäder tar vi inte bara omsorgsfullt hand om våra drygt 20 000 bostäder. Vi erbjuder även ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hög grad av service. Dessutom bidrar vårt arbete och olika satsningar till Göteborgs Stads utveckling. Vi söker därför dig som tycker om vårt uppdrag och vår vision; Vi skapar morgondagens hem - tryggt, trivsamt och klimatvänligt, tillsammans med göteborgarna.
Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ägs av Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostader.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ny bovärdskollega till vår arbetsgrupp i Tynnered. Du som gillar att lösa problem när våra hyresgäster stöter på bekymmer. Du vill bygga trygga relationer med våra hyresgäster och vara Familjebostäders ansikte utåt. För oss är det viktigt att du har en naturlig känsla för service och tycker om att vara tillgänglig och flexibel. Servicenivån är idag mycket hög och vi ser gärna att man blir en del i att höja denna ytterligare.
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att reparera, felsöka och avhjälpa fel och problem som uppstått i våra hyresgästers hem eller i fastigheternas allmänna utrymmen. I tjänsten ingår också att utföra besiktningar och uppgifter kopplade till fastighetsägarens ansvar så som exempelvis systematiskt brandskyddsarbete. Förutom att vara händig och självständigt kunna åtgärda hantverksmässiga reparationer, så behöver du eventuellt hantera vissa garantiärenden samt känna dig bekväm med att jobba framför en dator. Det ingår nämligen också en hel del administrativa arbetsuppgifter i rollen. Det handlar exempelvis om att sköta alla bovärdens uppdrag i vår digitala ärendehanteringsprocess, kontrollera fakturor och följa upp ekonomin för de fastigheter som du har ansvar för. Det ingår även att ibland beställa reparationer, uppdatera underhållsstatus samt hantera/dokumentera hyresgästers ärenden i våra system.
I din roll som bovärd träffar du våra hyresgäster i deras hem, men håller även kontakt via telefon och mejl. Jobbet är i mångt och mycket relationsskapande och du behöver vara ödmjuk inför andra människors olika livssituationer. Det är bra om du hittar innovativa sätt att kommunicera med våra hyresgäster i de fall som du och hyresgästen inte talar samma verbala språk.
Ditt arbetsområde är som du förstår ganska brett. Du ansvarar för allt ifrån funktionaliteten i våra hus till att få våra hyresgäster att trivas.


KVALIFIKATIONER
Som person vill vi att du har en mycket god social förmåga för att kunna hålla i gång dagliga kontakter med såväl våra hyresgäster som med våra entreprenörer då du också sköter allt från beställning till besiktning av utfört arbete. Familjebostäder anlitar entreprenörer inom bland annat el, VVS, bygg, städ, energi/värme, mark och ventilation.
Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar - vilket gör att du behöver planera din tid med stor omsorg. Vi behöver någon som trivs att jobba med eget ansvar och som har mycket god förmåga att planera och genomföra sina dagliga arbetsuppgifter för att få flyt på arbetet.
Du behöver tycka om att arbeta med människor då arbetet till största del går ut på att utföra service och skapa kundrelationer med våra hyresgäster. Därför behöver du besitta ett stort mått av servicesinne och vara flexibel i både ditt arbetssätt och i ditt bemötande till andra människor.
Jobbet är självständigt men du behöver också vara en lagspelare eftersom du ingår i en arbetsgrupp där samspel är viktigt för ett lyckat resultat. Tillsammans med områdeschef och teknisk förvaltare planerar och genomför du både skötsel och underhåll för hela bostadsområdet du kommer att ansvara för.
Vi vill understryka tre viktiga saker. Du behöver ha körkort, en fastighetsteknisk utbildning och ett genuint intresse och förmåga att hjälpa människor som har olika frågor, önskemål eller problem i sitt boende.
Det är ett extra plus om du är flerspråkig och har erfarenhet av liknande jobb. Även en hantverksutbildning med yrkeskunskaper inom el, snickeri eller VVS i bagaget utöver den fastighetstekniska utbildningen är ett plus.


ÖVRIGT
Vår arbetsgrupp består av 14 personer, varav 7 är bovärdar. Vi har ett geografisk sammanhållet fastighetsbestånd med huvudsak miljonprojektshus, beläget runt Opaltorget och två mindre områden väster om Tynnered, Önnereds byväg och Kumleskärsgatan.

Vi kvalitetssäkrar rekryteringsprocessen och genomför en bakgrundskontroll på slutkandidat. Vi kan också komma att kontakta dig som kandidat efter avslutad rekryteringsprocess i syfte att utvärdera kandidatupplevelsen.

Ansök nu

Servicetekniker - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 5
Är du en kommunikativ problemlösare och allkonstnär inom fastighetsteknik? Skulle du vilja jobba på ett växande branschledande företag med familjär känsla och goda karriärmöjligheter? Ta dig an utmaningen och sök till oss!

Tjänsten

I denna roll kommer du att arbeta med driftoptimering av fastighetstekniska system och installationer. I ditt dagliga arbete ingår det även att:

• Göra dagliga ronderingar (FU), dokumentera förbättringsåtgärden samt brister
• Arbeta med tillsyn, skötsel samt felsökning och reparationer av fastighets installationer inom värme, ventilation, sanitet och styr & regler
• Tillsyn och skötsel av brandlarmanläggningar samt sprinkleranläggningar
• Merförsäljning och föreslå förbättringar

Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under eget ansvar med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Du kommer att arbeta i kundens lokaler och anläggningar och ha daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners. En hög servicenivå är avgörande för denna tjänst. Placeringen är i Göteborg

Kvalifikationer

• Hög kompetens för att kunna utföra tillsys och skötsel samt avhjälpande underhåll på fastighetstekniska installationer och även på hyresgästers utrustning
• Teknisk kompetens minst 3-års branschvana
• Erfarenhet av proaktivt arbete
• Erfarenhet av felavhjälpande arbete.
• Teknisk och praktisk händig
• Svenska i både tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Arbeta i fastighetstekniska system
• Styr & Regler
• Ventilation
• El
• Kyla
• Mekanik

Din profil

Vi söker dig som har ett naturligt driv och engagemang förenas smidigt med en noggrann och serviceinriktad inställning. Din kommunikationsförmåga sträcker sig till både kunder och kollegor, vilket möjliggör effektiv interaktion. Dessutom innehar du betydande datorvana och administrativa färdigheter, vilket är avgörande då all rapportering sker digitalt via handdator. Din händighet kompletterar dina övriga kompetenser, vilket bidrar till en helhetsbild av din professionella kapacitet.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Områdeschef Richard Kungsek: +46 72 219 69 90

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Jobba som drifttekniker/fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 3
Om tjänsten
Vill du vara en nyckelspelare i att optimera den dagliga driften i stora bussdepåer? Som Fastighetstekniker hos vår kund erbjuds du möjligheten att bli en del av ett härligt team och ett företag präglat av stor kundnöjdhet och arbetsglädje. Vi söker en flexibel problemlösare med ett brinnande intresse för fastighetsteknik, särskilt inom områden som El och El laddning.

Du erbjuds
• En mångsidig och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta brett inom fastighetsteknikens område.
• Chansen att arbeta i en dynamisk miljö där din förmåga att ta egna initiativ för problemlösning uppskattas.
• Stöd och vägledning från erfarna kollegor och en dedikerad arbetsledare.
• En trygg anställning på heltid med sex månaders provanställning.


Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker ansvarar du för:
• Daglig tillsyn, skötsel och rondering av fastigheten.
• Felavhjälpande åtgärder, reparationer och underhåll.
• Kommunikation med leverantörer och entreprenörer samt ledning av deras arbete.
• Medverkan vid planerat underhåll och myndighetsbesiktningar.
• Avläsning av medieförbrukning och systematiskt brandskyddsarbete.
• Driftoptimering och dokumentation av utförda arbetsuppgifter.
• Samordning mellan olika avdelningar för effektivt arbetsflöde.


Din profil
För den här tjänsten söker vi dig som är en lagspelare och har förmågan att självständigt lösa problem samt ta initiativ. Vi välkomnar kandidater med kunskaper inom fastighetsteknik eller liknande utbildning/erfarenhet. Flexibilitet och samarbetsförmåga är avgörande för att trivas i rollen. Utöver det förväntar vi oss att du har förmågan att läsa, skriva och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska. Detta är en viktig kompetens för att säkerställa att arbetsuppgifterna utförs korrekt och enligt etablerade riktlinjer.


Krav:
• Erfarenhet som fastighetstekniker/drifttekniker som du anskaffat dig genom studier eller arbete.
• B-körkort
• Tala, läsa och förstå svenska
Meriterande:
• Kompetens inom områden som el, ventilation, rör, styr- och reglerteknik samt miljö.Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid
Vakanta platser: 1
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Cleverex Bemanning men arbetar hos vår kund i 6 månader. Om allt går bra och alla parter är nöjda är målet att man övergår till en anställning direkt hos vår kund efter 6 månader.

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex Bemanning och vi hänvisar alla frågor till rekrytering@cleverex.se.

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 15
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker i Göteborg.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 


Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt.
Arbetet är självständigt och varierande med mycket frihet under eget ansvar. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site är B-körkort ett måste.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 15
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker i Göteborg.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 


Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt.
Arbetet är självständigt och varierande med mycket frihet under eget ansvar. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site är B-körkort ett måste.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Praktik vid vår avdelning drift och underhåll

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 10
Stadsfastighetsförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att planera, bygga, hyra in, förvalta och utveckla lokaler och utemiljöer för Göteborgs Stads verksamheter. Varje dag är hundratusentals göteborgare verksamma i förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden och andra lokaler som vi sköter om.
Gemensamt med stadsmiljöförvaltingen, exploateringsförvaltningen och stadsbyggnadsförvaltningen har vi ett samordnat ansvar för stadsutvecklingen i Göteborgs stad. Detta innebär en delad ansvarsfördelning och roller utifrån skeden: planering; genomförande och förvaltning med mål att bidra till en sammanhållen, effektiv och transparent stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv i staden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på avdelningen drift och underhåll ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena utemiljö, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder. Inom avdelningen finns flera praktikplatser som är möjliga att söka!

Praktisera som fastighetstekniker Installation inom verksamhet energi och installation. Inom området arbetar vi med tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska installationer, främst värme och ventilation. Du är med och utför årliga driftronder samt åtgärdar mindre fel. Du felsöker och tillsammans med dina kollegor och drifttekniker hanterar ni akut uppkomna ärenden från kund och styrsystem. Ni arbetar tillsammans för att skapa en god innemiljö för hyresgästen och för att uppnå våra energieffektiviseringsmål. Vi vill att du är med oss och håller våra fastigheter i bästa tekniska skick.
• Period: Tillträde enligt överenskommelse, är anpassningsbara under perioden september december.

Praktisera som fastighetstekniker/snickare, inom verksamhet bygg. Fokuset i vår verksamhet ligger på byggnad invändigt och byggnadens skal. Vid din praktik här kommer du följa med våra fastighetstekniker och snickare i deras vardag. Tillsammans med fastighetsteknikerna och snickarna kommer du få svara på inkomna serviceanmälningar från hyresgäster, hjälpa till vid reparation samt tillsyn och skötsel-rondering och åtgärder. Med erfarenhet från tidigare praktikperioder så ser vi det som lämpligt för denna praktik att du genomför din första praktikperiod från skolan, detta då du under din praktikperiod får följa med tekniker och inte utföra några egna uppdrag.
• Period: Tillträde enligt överenskommelse, är anpassningsbara under perioden september december.

Praktisera som fastighetstekniker inom vår verksamhet utemiljö. Under din praktik hos oss kommer du att få följa med våra fastighetstekniker i deras vardag, och hjälpa till med att hålla mark- och grönytor samt lekplatser i bra skick på förskolor. Du kommer bland annat klippa gräs, beskära träd och buskar, plantera nytt, bekämpa ogräs och utföra renhållning.
• Period: Tillträde enligt överenskommelse, är anpassningsbara under perioden september-november.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig med ett stort intresse för något av de områden där vi söker praktik och som ser att denna praktik kan bli en nyttig del i din fortsatta utveckling i arbetslivet!

Vi ser gärna att du är en person som tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Du tycker det är inspirerande att möta olika människor och personligheter. Tillsammans arbetar vi på stadsfastighetsförvaltningen för att göteborgarna ska få det bra!

För att söka denna praktikplats behöver du en pågående eftergymnasial utbildning eller Komvux utbildning där LIA, VFU eller APL är en del av utbildningen.

Fastighetstekniker Installation inom verksamhet energi och installation:
• Önskvärd studieinriktning som Fastighetstekniker, energitekniker. Du behöver b-körkort.

Fastighetstekniker/snickare, inom verksamhet bygg:
• Önskvärd studieinriktning inom fastighetsteknik med inriktning bygg.

Fastighetstekniker inom verksamhet utemiljö.
• Önskvärd studieinriktning inom trädgårdsarbete, gärna inom skötsel och anläggning. Du behöver b-körkort.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ett rikt liv också utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp

Ansök nu

Drifttekniker till Chalmersfastigheter, Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 3
Chalmersfastigheter??är Chalmers eget fastighetsbolag och består i dagsläget av 37 medarbetare. Vår primära uppgift är att försörja Chalmers med både egenägda lokaler och genom att hyra in fastigheter och lokaler från andra fastighetsägare till Chalmers verksamhet men vi är även en viktig del i att förverkliga Chalmers vision om en hållbar framtid genom utvecklingen av campus. Chalmers verksamhet är samlad i campusmiljöer på Johanneberg och Lindholmen samt verksamhet vid Onsala Rymdobservatorium på Råö. Med genomtänkta campusområden och noder vill vi skapa bästa förutsättningar för utbildning, forskning och samverkan som kommer alla till nytta.

Om tjänsten

Vi har många spännande utmaningar och projekt framför oss och förstärker nu vår organisation med ytterligare en drifttekniker. Som Drifttekniker hos oss kommer du att ansvara för förebyggande och avhjälpande underhåll av byggnaden och fastigheternas tekniska system. Du kommer att utföra tillsyn, skötsel, daglig drift- och energioptimering.

Ditt arbete spelar en avgörande roll i att säkerställa en trygg, funktionell och hållbar campusmiljö. Arbetet sker i nära samarbete med det förvaltningsteam du kommer att tillhöra och vid behov med entreprenörer, konsulter och andra berörda inom Chalmers verksamhet. Hos Chalmersfastigheter blir du en viktig medarbetare i förvaltningsteamet och självklart har du ett nära samarbete med fler kollegor vår organisation.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

Förebyggande och avhjälpande underhåll av byggnaden och tekniska system med löpande driftoptimering.
Hantering av felanmälningar.
Delta i möten med kunder och samarbete med andra roller inom organisationen.
Medverkan vid budget.


Tjänsten är en nyckelroll i arbetet med att utveckla hållbara och inspirerande campus i världsklass och med att skapa de bästa förutsättningar för Chalmersfastigheters fastighetsbestånd och Chalmers lokaler i ett långsiktigt perspektiv.

Vi söker dig som

har en gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom ett relevant område och minst 5 års erfarenhet av arbete med fastighetsteknisk drift. Du är van vid att arbeta med datorer och system för till exempel felanmälan, du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du serviceinriktad, lyhörd och kommunikativ. Du är också engagerad, nyfiken och hjälpsam, och du gillar att samverka och samarbeta.Vi erbjuder dig

en arbetsplats i Chalmers campusmiljöer med fastigheter och kreativa mötesplatser där studenter, forskare och medarbetare ska trivas på gemensamma arbets- och studieytor. Vi ger dig möjligheten att bli en del av ett fastighetsbolag med stora uppdrag där vi alla är hjälpsamma, engagerande och handlingskraftiga.

Hållbarhet är en grundförutsättning för verksamheten och allt Chalmersfastigheter gör har en tydlig riktning; att skapa hållbara campus i världsklass. För Chalmersfastigheter är hållbarhetsarbetet fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl förvaltning, utveckling, medarbetare och kundrelationer. 

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Chalmersfastigheter med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Cecilia Jarlsmark, på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt. Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.

Ansök nu

LIA-praktik inom Västfastigheter Drift - Hösten 2024

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 18
Studerar du en yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot fastighetsbranschen? Inför hösten 2024 kan vi ta emot dig som läser inom fastighetsteknik, energiteknik, driftteknik och fastighetsingenjör för praktik (LIA).

Att göra LIA inom Västra Götalandsregionen och Västfastigheter kan vara början till att lära känna din framtida arbetsgivare, få inblick i hur det är att arbeta hos en samhällsviktig offentlig aktör och knyta värdefulla kontakter. För oss som arbetsgivare ger det möjlighet att få ta del av ny forskning och knyta band till våra eventuella framtida medarbetare.

Våra driftenheter finns på samtliga våra sjukhus och våra kontor finns i Borås, Göteborg, Skövde och Uddevalla. Till höstterminen 2024 tar vi emot praktikanter till Göteborg och Skövde!

Vad får jag göra på praktiken?
Vad du studerar, hur långt du kommit i din utbildning, längden på din praktikperiod samt verksamheten på plats avgör hur vi lägger upp din praktik. Vi säkerställer tillsammans att du får arbetsuppgifter som är kopplade till din utbildning. Du kan också få möjlighet till inblick i andra typer av arbetsuppgifter som kan vara intressanta kopplat till din utbildning. Under hela perioden har du stöd av en handledare hos oss. 

Vi stämmer kontinuerligt av ansökningar som kommer in med organisationens behov och möjlighet att ta emot praktikanter.

I din ansökan om praktik vill vi att du beskriver:

Vilken utbildning du går
Inom vilket område du vill göra praktik
Vilken ort du önskar vara på (välj detta när du registrerar din ansökan)
Vilken tidsperiod som är aktuell
Bifoga CV 

Övrigt

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad flera gånger, detta för att du kan välja vilken ort som är aktuell för din praktik, Göteborg eller Skövde. Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerar din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär.

Vårt erbjudande
Som en av Sveriges största offentliga arbetsgivare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Fastighet, stöd och service är Västra Götalandsregionens egen serviceorganisation och fastighetsförvaltare som ser till att saker fungerar som de ska. Vi tar bland annat hand om fastigheters drift, ser till att alla anställda får lön, att lokaler städas och att uppdrag inom regionen bemannas med specialistkompetens. Vi vill arbeta nära dem vi stödjer för vi tror att tillsammans kan vi göra skillnad. Med öppenhet och fokus på utveckling och samarbete verkar vi för ett gott liv i Västra Götalandsregionen.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 6
Har du bakgrund som fastighetstekniker och söker nya utmaningar? Ta då chansen att arbeta som fastighetstekniker i ett stort internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag!

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

CBRE befinner sig i en tillväxtfas och nu söker vi Fastighetstekniker till en av våra kunder med verksamhet i Torslanda, Göteborg. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor.

Som Fastighetstekniker är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra service och underhåll enligt kontraktet. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt och vi ser att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och kunna jobba i lag, teamkänsla är viktigt samt god kundkontakt och servicekänsla. I rollen ingår också arbetsuppgifter som avstämningar med kund samt planerat och förebyggande underhåll avseende den tekniska anläggningen. I rollen ingår mycket kontakt och koordinering med tredjepartsleverantör för utförande och planering av arbeten. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med tredjepartsleverantör, kund och andra intressenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Utföra daglig tillsyn samt service och underhåll på fastigheten via etablerade processer och system.
* Utföra underhållsarbeten på fastigheten såsom service, underhåll och reparation på belysningsmontage, lampbyten, målning, kontorsmöbler, rensa avlopp, justering och uppsmörjning av dörrar, fönster mm
* Felanmäla och koordinera utförande av olika typer av fastighetstjänster baserat på kontrakt och ansvarsområden.
* Enklare byggnadsarbete såsom, fixa dörrar, väggar, byta dörrstängare, reparera trasig utrustning, mm.
* Enklare VVS arbete såsom byta armatur, blandare, enklare rör, duschslang mm
* Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet
* Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från olika intressenter så som kund, fastighetsägare, med mera. Internt som externt.


Vi söker dig som är/har:

* tidigare erfarenheter av BMS/styr/regler gällande fastighetsdrift
* godkommunikationsförmåga
* Serviceminded och har god förmåga att bygga kontakt med såväll kund som leverantör
* flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel
* är en stark lagspelare, och kan hantera ensamarbete
* god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
* språkkunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
* erfarenhet att driva mindre projekt
* drifttekniks systemförståelse och energioptimering av fastigheter är meriterande
* utbildning i Heta arbeten är meriterande


Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Under 2023 har vi på CBRE, stolt lyckats placera oss på plats 135 på FORTUNE 500-listan och behållit vår position som FORTUNE:s mest beundrade fastighetsbolag under de senaste fem åren. Dessutom uppmärksammades vi av Forbes 2022 för vårt engagemang för mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen, och rankades som det fjärde mest hållbara företaget av BARRON'S, medan Bloomberg lyfte fram oss i sitt jämställdhetsindex fjärde året i rad. Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Tjänsten är heltid, och med placering i Torslanda, Göteborg. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag som är 2024-04-30.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Rekryterande chef: Mattias Högberg, Tel nr 0722 - 26 05 73

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 115 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte år 2022 över 30,8 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom fastighetsförvaltning, teknisk fastighetsdrift, projektledning, rådgivning samt energieffektivisering.

Ansök nu

Sommarjobb som Fastighetstekniker på Hotell i Centrala Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 19
Är du tekniskt intresserad och letar efter ett spännande sommarjobb?
Då har vi det perfekta tillfället för dig!
Vi söker en driven och pålitlig fastighetsteknik för att vara en del av vårt team på ett välrenommerat hotell i centrala Göteborg under sommarmånaderna. T
jänsten är en bemanning under veckorna 27-31. Du kommer att jobba skift både dagtid kväll och helg.

Om oss:
Vi är ett ledande hotell som strävar efter att erbjuda våra gäster en förstklassig upplevelse. Vår fastighet är modern och välutrustad, och vi är dedikerade till att upprätthålla höga standarder av kvalitet och service.

Dina ansvarsområden inkluderar:
Utföra reparationer och underhållsarbete på hotellets fastighet och utrustning.
Hantera och lösa tekniska problem och driftsstörningar.
Genomföra regelbundna ronderingar för att säkerställa att alla system fungerar korrekt.
Samarbeta med övriga tekniker för att säkerställa en trivsam och bekväm miljö för hotellets gäster.

Vi letar efter dig som:
Har tidigare erfarenhet inom fastighetsteknik eller liknande områden.
Är självgående och kan arbeta effektivt både självständigt och i team.
Har goda tekniska kunskaper och är lösningsorienterad.
Är ansvarsfull, pålitlig och har en positiv attityd.

Vi erbjuder:
En spännande och varierande arbetsmiljö på ett välkänt hotell i centrala Göteborg.
Möjlighet att utveckla dina tekniska färdigheter och erfarenheter.
Konkurrenskraftig ersättning och förmånliga arbetsvillkor.
Eventuellt möjlighet till fortsatt anställning eller andra karriärmöjligheter efter sommarsäsongen.

Ansökan:
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera ditt CV samt en kort motivering om varför du är lämplig för rollen som fastighetstekniker.

Vi ser fram emot att få möjligheten att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa en minnesvärd upplevelse för hotellets gäster!

OBS: Tjänsten är en tillfällig anställning under sommarmånaderna.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 30
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa

Vårt fastighetsbestånd i Göteborg består av 1800 lägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Vi är ett team om 17 personer med olika roller såsom områdeschef, uthyrare, förvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare. Tillsammans tar vi hand om våra fastigheter och hyresgäster. Nu söker vi dig som vill anta rollen som fastighetstekniker och komma och utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll

- Rondering i och kring fastigheterna

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder i lägenheter och allmänna ytor

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda

- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder

- Systematiskt brandskyddsarbete mm

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter, och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Kunskaper om vvs och/eller vitvaror i lägenheter och tvättstugor är starkt meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Vi jobbar tillsammans och hjälps åt, det är viktigt att du som söker ser det som en självklarhet. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag. Våra värdeord är Tillsammans, Som mitt eget och Ordning och reda. De här värdeorden är centrala i vårt sätt att arbeta oavsett vilken avdelning eller del av organisationen som du arbetar på. Kom och utvecklas med oss!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Göteborg

- Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker till tjänsten via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår förvaltare Shivan Abdullah på mail shivan.abdullah@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pågen // Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 8
Nyfiken problemlösare på jakt efter ett nytt uppdrag inom drift och underhåll? Läs vidare!

Om rollen
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt företag i ständig utveckling! Här väntar ett sammansvetsat team på två personer och en bred tjänst med varierande uppdrag inom drift, underhåll, felsökning och reparation av in-och utgående media. Till denna roll söker vi dig med erfarenhet av tekniskt arbete och som trivs med att självständigt kavla ut din arbetsdag och dina uppgifter. Dina dagar spenderar du med alltifrån reparationer och underhållsåtgärder, systematiskt brandskyddsarbete, felanmälningar och andra driftrelaterade uppgifter av en industrifastighet. En stor del av arbetet innefattar även mediaförsörjning av tryckluft, ånga, el, gas, fjärrvärme och kyla både till fastigheten och produktionen samt är med och driver ett reningsverk för bageriets processavloppsvatten.

Du kommer samarbeta med kollegor inom olika funktioner och jobba nära både produktion och teknik. Dessutom får du ta del av vårt strategiska affärsutvecklingsarbete där vi jobbar för att långsiktigt förbättra kvalitet och tillgänglighet. Vi lägger även stor vikt vid att våra medarbetare ska fortsätta växa hos oss. Med andra ord finns det inga käppar i hjulet när det kommer till din egen utveckling!


Detta tror vi att du har med dig:


- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker, reparatör inom fastigheter där industrifastigheter är meriterande

- Goda kommunikativa egenskaper samt svenska och engelska i tal och skrift

- Tidigare erfarenhet av tekniska uppgifter och en bred praktisk kompetens av förekommande reparationer

- B-körkort

- Teknisk grundutbildning

- En utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande är meriterande

- Meriterande om du tidigare jobbat med systematiskt brandskyddsarbete
Om oss på Pågen
Visst har du hört om Pågen. Sveriges ledande bageri som bakar och utvecklar ett färskt och särskiljande bagerisortiment?för framtidens generationer. Alltid med samma engagemang för nya möjligheter, mod att utmana oss själva och ansvar för att ta långsiktiga beslut. Men visste du att vi även satsar stort på ny teknik och automation? Att vi befinner oss mitt i en spännande teknisk innovationsresa där vi ständigt strävar efter att ligga i framkant? Nu vet du i alla fall. Och vi hoppas att det gör dig ännu piggare på att söka dig till oss! Häng med på resan och säkra driften för att utveckla våra avdelningars framtid - vi ser fram emot din ansökan!START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-15Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i?Oddworks?värld genom att klicka här (https://oddwork.se/sv/om-oss/) eller hitta fler karriärmöjligheter här. (https://oddwork.se/sv/jobba-hos-oss/)

Ansök nu

Fastighetsutvecklare Energi & Teknik till Ernst Rosén, Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 15
Ernst Rosén är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Med kunden närmast hjärtat utvecklar vi våra hus, kvarter och medarbetare. Vi arbetar medvetet och engagerat för att skapa hållbara värden som gör livet rikare för våra hyresgäster – idag och imorgon.

Rollen

Som Fastighetsutvecklare Energi & Teknik hos Ernst Rosén har du ett övergripande ansvar för att optimera energianvändningen i våra fastigheter och säkerställer att de uppfyller gällande myndighetskrav. Genom ett systematiskt och framsynt arbetssätt analyserar du energi- och mediaförbrukning, tar fram och genomför åtgärdsförslag samt leder underhålls- och investeringsprojekt. Du bidrar till vår hållbarhetsrapportering och är en viktig del i att uppnå våra mål för minskade CO2-utsläpp. I denna roll ansvarar du även för den tekniska utvecklingen och driftsoptimeringen i våra nyproduktionsprojekt, däribland Skanstorget och Götaleden. Du ingår i vårt fastighetsutvecklingsteam och rapporterar till Anders Hellgård som är chef för Fastighetsutveckling.

Dina ansvarsområden:

Media- och energiuppföljning samt ansvar för åtgärdsförslag och genomförande.
Budgetering och prognostisering av driftskostnader för energi och media.
Ansvar för tekniska lösningar och säkerställande av myndighetskrav.
Expertstöd inom organisationen för drift- och teknikfrågor.
Bidrag till hållbarhetsmål och rapportering.    


Vad önskar vi av dig?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom media- och energioptimering i fastighetsbranschen, med god förståelse för fastighetsekonomi och projektledningserfarenhet. Som person ser vi att du är affärsmässig, analytisk och lösningsorienterad med ett starkt engagemang för energifrågor och hållbarhet. Du är en god kommunikatör och ser samarbete som en viktig del i din vardag.Vi erbjuder

Vi verkar i en spännande bransch där vi har möjlighet att göra skillnad. Vi är en arbetsplats med härlig gemenskap, där vi alla delar uppfattningen om att nyckeln till framgång är att vi gör saker tillsammans och tar vara på varandras unika kompetenser och erfarenheter.

Du erbjuds en varierad arbetsvardag med stor möjlighet till utveckling och där du också är med och utvecklar både bolag och din roll framåt. Vi är en trygg arbetsgivare där våra medarbetares välmående och samarbete är viktiga delar för oss och för vår företagskultur. Vi sitter i vår egen fastighet på Stampgatan i centrala Göteborg.

Om oss

Vår kärnverksamhet är att äga, förvalta och utveckla fastigheter och kvarter, alltid med kunden i fokus. Bolaget grundades 1952 och fjärde generationen är idag verksam i bolaget. Ernst Rosén AB har över 2 200 lägenheter och 61 000 kvm kommersiella lokaler, belägna framför allt i de centrala delarna av Göteborg. Vi har funnits i över 70 år, vilket innebär att vi har stor erfarenhet av att förvalta och utveckla fastigheter för långsiktig hållbarhet. Vi ser relationer som värdefulla oavsett om det är våra kollegor, partners eller våra kunder.

När samhället förändras skapas nya vanor och behov som påverkar kraven på framtidens boende och levnadsmönster. Det är viktigt att vi kan medverka till att de områden där vi har våra fastigheter utvecklas. Det betyder att vi är en betydelsefull aktör i de delar av staden där vi är verksamma och att vi kan göra skillnad. Tillsammans med andra arbetar vi för att skapa ett tryggt, klimatsmart och dynamiskt samhällsklimat där delaktighet och allas lika värde är grundläggande.

Ansökan

Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt. Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.

Ansök nu

Driftingenjör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 29
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du en person med stort intresse för teknisk förvaltning och problemlösning? Då hoppas vi att du söker jobbet som driftingenjör hos oss!

Verksamhet Drift och teknik har som övergripande uppdrag att stötta förvaltningen i frågor rörande tekniskt stöd kopplat till underhålls- och reparationsarbeten. Förvaltningen driver ett stort antal av Göteborgs Stads anläggningar bestående av sport-, is- och simhallar, friskvårdsanläggningar samt fotbollsplaner. Som driftingenjör hos oss ingår du i ett team om ca 30 personer som arbetar inom tjänster som samordnare, drifttekniker och fastighetstekniker m. fl.

I rollen som driftingenjör kommer du vara länken mellan drift och teknik och fastighetsavdelningen inom förvaltningen. Det innebär att du är med vid olika möten kopplat till nybyggnation såsom byggmöten, projektmöten, konsultmöten, övertagande av anläggningar och driftsättning. Du medverkar även vid reinvesteringsprojekt. I rollen ingår att delta vid besiktningar och sammanställa dokumentationen samt revidera och följa upp projekteringshandlingar inför nybyggnationer. Vidare har du en beställarfunktion i projekt som innefattar mindre projektledning, beställning av handlingar och granskning av handlingar. Det är viktigt att ha mycket goda kunskaper inom drift och underhållsarbete i fastigheter, särskilt vvs- och styrteknik för att kunna bevaka dessa aspekter i våra byggprocesser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad driftsingenjör med stor kunskap om fastighetsjuridik och entreprenadjuridik eller motsvarande kunskaper som bedöms likvärdiga av arbetsgivaren. Du är kunnig inom den lagstiftning och regelverk som rör ansvarsområdet, samt har erfarenhet av entreprenadupphandlingar. Det är meriterande om du har förståelse och erfarenhet av en politiskt styrd organisation. Vidare har du mycket god administrativ förmåga och datorvana. Du kan också uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du kommunikativ, lyhörd och tydlig i din dialog. Rollen kräver ett gott samarbete med många olika intressenter, både internt och externt. Du är skicklig på att planera, strukturera och driver självständigt enhetens arbete mot uppsatta mål.

B-körkort är ett krav då det blir en hel del resor i tjänsten till våra anläggningar i hela staden.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser.


ÖVRIGT
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi göteborgarna friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Servicetekniker vid Campus Medicinareberget

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 16
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.Vid Serviceenheten arbetar ca 300 personer som tillsammans erbjuder expertstöd och levererar service och tjänster till hela universitetet. Inom enheten finns Campusservice som är den serviceorganisation som säkerställer att lokal service med samlad kompetens finns på de olika geografiska områdena inom universitetet.

Campus Medicinareberget omfattar den del av Göteborgs universitet som är etablerat på Medicinareberget och utgörs av Sahlgrenska akademin, i anslutning till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Verksamhetsområdet omfattar de medicinska fakulteternas lokaler, men även delar av Naturvetenskapliga fakulteten. Personalen hanterar paket och post, AV-teknik, lokalsamordning, transporter av källsorteringsmaterial och planering av interna omflyttningar. Viss service ges till laboratorieverksamheter. Lokalerna består till övervägande del av kontor och undervisningslokaler samt forskningslabb.

Vi söker nu en servicetekniker, med placering på Campus Medicinareberget.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med servicesamordnare för området och vara en kollega med övriga medarbetare inom Campus Medicinareberget. Som servicetekniker kommer du att utföra mycket skiftande servicesysslor inom Campusservice. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen omfatta hantering av post- och paketförsändelser, att vara institutioner och andra enheter behjälplig med rådgivning kring postförsändelser pakethantering och internpost. Du kommer även att utföra visst underhållsarbete i lärosalar och i allmänna utrymmen. Arbetsuppgifter i form av administration och planering av projekt för flyttservice kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår det även att utföra transporter av diverse försändelser samt att ha kontakt med hyresvärdar, entreprenörer och underleverantörer. Vissa arbetsmoment kan vara tunga och arbetskrävande.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med andra för uppdraget relevanta utbildningar. Vi ser det som självklart att du har erfarenhet inom vårt verksamhetsområde, samt viss erfarenhet av fastighetsfrågor. Du har självklart arbetat i en serviceorienterad organisation.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom post/paket och logistik.

Bred erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem. Likaså god datorvana samt kunskaper i Officepaketet. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav för tjänsten.

Du har förmåga att prioritera i perioder av högre arbetsbelastning. Du ska ha förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du ska vara serviceinriktad, flexibel och fungera i ett högt arbetstempo. Du ska vidare ha en hög grad av social kompetens samt förmåga att kommunicera med kunder och kollegor positivt, professionellt och på ett tydligt sätt. Du tycker om att lösa problem och komma med idéer till förbättringar och genomföra dessa med kollegor samt vara beredd på att växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och gruppens sammansättning av olika kompetenser.


Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning, i en omfattning av 40%, med placering vid Campus Medicinareberget. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kontaktuppgifter för anställningen
Om du har frågor gällande anställningen är du välkommen att kontakta:

Sarah Holmström
Servicesamordnare

sarah.holmström@gu.se 

Thomas Antonsson
Servicesamordnare
thomas.antonsson@gu.se

 

Fackliga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: Så blir du en av oss | Göteborgs universitet (gu.se)

 

 

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal som du når via www.gu.se

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga i ansökan:

- CV

- Personligt brev

- Övriga dokument relevanta för ansökan

 

Sista ansökningsdag
Ansökan ska vara inkommen senast 3 maj 2024.

 

 

 

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Senior Projektledare inom Fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 19
Job Description


Vill du projektleda framtidens fastighetsprojekt med fokus på innovation, affärsutveckling och hållbarhet?
Ramboll Projektledning är med och driver framtidens hållbara projekt. Nu söker vi dig som vill ha de bästa projekten för din personliga utvecklings skull men även för samhällets. Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet inom projektledning i kombination med ditt driv för affärer för att vara med att utveckla framtidens hållbara samhällen på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har gedigen erfarenhet från projektledning inom fastighetsbranschen där du trivs med att driva stora projekt i team tillsammans med andra.
Du kommer att tillhöra Projektledning i Göteborg
Som vår nya Projektledare kommer du att vara en del av vår projektledningsenhet i Göteborg. Enheten består idag av ett 20-tal kompetenta medarbetare med bred erfarenhet inom projektledning, byggledning, arbetsmiljö och kalkylering. Vi arbetar i projekt från tidiga skeden såväl som genomförandefasen med att driva, genomföra och slutföra kundens projekt. Vi arbetar i både stora och små samhällsbyggnadsprojekt i Göteborgsområdet med beställare som är både kommunala och offentliga.


På Ramboll lägger vi stor vikt vid att främja en balanserad, utvecklande och hälsosam vardag bland våra medarbetare. Vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid. Vårt mål är att erbjuda våra medarbetare en stimulerande och utvecklande vardag, med härliga kollegor och intressanta uppdrag, men där det också finns möjlighet att ha energi över till tid med familjen och fritidsintressen. Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret, dock vet vi nu av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att den möjligheten finns.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Projektledning genom att styra projekten mot fastställda mål, skapa förståelse för kundens behov samt definiera projektmål tillsammans med kunden
Vara med i utvecklingen av framtidens samhälle i Göteborgsregionen
Försäljning och marknadsföring mot kunder och beställare samt anbudsarbete
Bidra med kunskap inom kontrakt och avtal, riskhantering och projektplanering
Stötta och coacha juniora kollegor.

Om dig
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:
Du har gedigen erfarenhet av projektledning från fastighet, komplexa byggnader eller hus.
Du har erfarenhet av att leda stora projekt som projektledare och/eller byggledare för uppdrag.
Du har engagemang och driv för att få framdrift i projekten.
Du har erfarenhet från förhandlingar och anbudsarbete där du trivs i dialogen med kunden.
Du har ett brett kontaktnät och du är skicklig på att identifiera möjligheter till att initiera nya projekt.
Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.
Du har akademisk civilingenjör-/högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.


Vad vi kan erbjuda dig
Utvecklingsmöjligheter där dina drivkrafter och motivation är styrande
Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världenVälkommen till Ramboll Projektledning
Inom projektledning arbetar ca 130 bygg-, och projektledare, samt experter inom digitalisering och modellering. Ramboll projektledning erbjuder möjlighet arbeta med projektledning på den lokala marknaden till stora internationella projekt inom fastighet. Vi är experter på hela byggprocessens olika faser. Från tidiga skeden med att utveckla projekt, förstå kundens intäktskalkyl till genomförande och kunskap om hållbart byggande som skapar värde i förvaltningsfasen för kunden. På kontoret i Göteborg är vi en bra mix av juniora och mer seniora medarbetare. Vi arbetar målinriktat med ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter kombinerat med ett stort tekniskt intresse för att kunna leverera bästa resultat till våra kunder.
Är du redo att börja jobba hos oss?
Skicka in din ansökan. Glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m. Intervjuer kommer att genomföras löpande. Du kanske inte är redo att byta arbetsgivare just nu, men vi vill gärna komma i kontakt med dig för att prata om framtida möjligheter, så låter det intressant skicka in en ansökan så tar vi dialogen vidare. Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2024-04-30.
Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning.

Ansök nu