Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 2
Balder växer och därför behöver vi ytterligare en drifttekniker till södra Göteborg. Vi utvecklar driftorganisationen och i dagsläget är detta en bred tjänst. Om du är extra intresserad av att arbeta med exempelvis ventilation, värme eller energiprojekt kommer det finnas möjlighet att specialisera sig i framtiden.

Eftersom vi äger fastigheterna slipper du jaga timmar och tänka på fakturering, i stället kan du fokusera på driften och att fastigheterna är i toppskick.
Vi har högt satta mål om energibesparing och kommer fokusera mycket på det framöver, så du kommer tillsammans med dina kollegor ta fram och räkna på åtgärder som hjälper oss nå vår målbild. Du kommer också utföra förebyggande och felavhjälpande underhåll på de tekniska installationerna och optimera driften av värme, kyla, ventilation etc.

Vi tror att du har god förståelse och kunskap inom teknisk fastighetsdrift och eftersom vi har både kommersiella lokaler och bostäder är det en klar fördel om du har kunskap om båda. Du behöver också ha förmåga att prioritera ärenden och kommunicera på ett bra sätt med både hyresgäster, entreprenörer och kollegor.
Att du kan styr- och reglerteknik är meriterande, att du har B-körkort är ett krav. Är du anläggningsskötare är det ett klart plus. Språkkunskaper utöver svenska är också meriterande.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du kan styra över din egen arbetsdag, har flextid, får ta hem bilen och har varierande arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom yrkesrollen och ta stort ansvar för dina fastigheter.

Intresserad? Perfekt! Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga CV och svara på våra urvalsfrågor. Vi bryr oss inte om vem du är eller hur du ser ut, vi vill bara ha rätt person på rätt plats. Därför använder vi oss av rekryteringstester som skickas automatiskt när du skickar in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se (http://www.balder.se/) får du gärna höra av dig till driftansvarig Jonathan på 031-839 456 eller jonathan.thebrinolsson@balder.se (https://app.teamtailor.com/companies/c0qrl1NgDPg/jobs/2028019/edit/ jonathan.thebrinolsson@balder.se)

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 1
Drifttekniker till Göteborg

Tjänsten

Vi utökar vårt team och söker en drifttekniker till Göteborg. Som drifttekniker hos oss får du en varierande och utmanande vardag där du självständigt driver ditt arbete framåt. Arbetsuppgifterna kommer att röra alltifrån felavhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel till att proaktivt komma med förbättringsförslag som levererar extra värde till våra kunder. Vi tror att du har hög kompetens för att kunna utföra tillsyn och skötsel samt felavhjälpande av Styr & Regler, Ventilation, El samt Kyla.

Din profil

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående, viktiga egenskaper då du är med och planerar dagarna utifrån uppgifter. Du motiveras av att leverera hög service och att lära sig nya saker. Vidare har du mycket god datavana då all rapportering sker digital och du behärskar svenska mycket väl, i både tal och skrift. Du blir del av ett positivt och härligt gäng som växer och når mål tillsammans. Det finns även möjlighet att avancera i bolaget inom olika projekt och energioptimering.

Kvalifikationer

• Minst 3 års branschvana inom Driftteknik
• Tidigare arbetat i fastighetstekniska system
• Hög kompetens för att utföra service och reparationer.
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med energioptimering, har vana att läsa scheman och felsökning på egen hand.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Richard Kungsek 0722- 196 990

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 23
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker kväll

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 29
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

Som drifttekniker kväll arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme och kyla. Arbetsuppgifterna består av allt enklare uppgifter till mer avancerade tekniska arbetsuppgifter gällande värme och ventilation. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra ronder på objekten, vissa SBA-uppgifter, mätaravläsningar samt att åtgärda felanmälningar från hyresgästerna.

Vi söker dig som är driven och tycker om teknik och att ge service med kvalitet. Du är nyfiken och orädd för nya utmaningar. För att trivas i rollen som drifttekniker kväll ska du vara självgående och gilla problemlösning då arbetet innefattar ett arbetsområde med eget ansvar och ensamarbete. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och har daglig kontakt med kunderna är det viktigt att du är social och bra på att återkoppla.

Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att självständigt planera dina dagar och de arbeten som skall utföras. Arbetstiden för rollen är måndag till torsdag, 15.00 till 23.30 inklusive 30 minuter för matuppehåll.

Rollen är placerad i Göteborg som huvudort, men resor kan ske i hela regionen Västra Götaland under arbetstid.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• AFF-kod
• SBA, brand & sprinkler
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Ventilation
• VVS
• Snickeri

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Bitr. Områdeschef Fredrik Barbosa: +46 72 219 76 87

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker/Drifttekniker till Newsec i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 13
Ser du lösningar i problem, är du van att ta egna initiativ och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är Newsec rätt plats för dig!

Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom rådgivning och fastighetsförvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare och våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor, kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Din roll
Vi söker nu efter fler Fastighetstekniker och Drifttekniker inom drift, tillsyn och skötsel av alla typer av fastighetsinstallationer på Newsec! Du arbetar både självständigt och i grupp på dina tilldelade fastigheter. ?Din uppgift är att delta i såväl den dagliga som den planerade fastighetsdriften samt

- Tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar samt löpande underhåll av fastigheterna.
- Reparationer och olika typer av installationer inom fastigheterna.
- Skapa och upprätthålla goda relationer med kunden genom att vara tillmötesgående och professionell.
- Som Drifttekniker arbeta med Energi- och driftoptimering, tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, ventilation, övervakningssystem samt styr och regler.


Personliga egenskaper för rollen

- Social med hög servicekänsla då vi arbetar nära våra kunder
- Noggrann och kvalitetsmedveten
- Prestigelös då vi arbetar högt som lågt
- Initiativtagande och att du kan planera och?utföra arbetet på ett effektivt sätt, självständigt så väl som i grupp.


Din profil
Vi letar efter dig med en positiv inställning till att lösa problem stora som små.?Vi söker dig som har?fastighetskompetens genom relevant yrkesskola alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet samt:

- God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift
- Övergripande datorkompetens då arbetet innebär rapportering och planering i digitala ärendehanteringssystem
- B-körkort är ett krav
- Som Drifttekniker behövs god kunskap inom styr och regler


Ditt Newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö där nyfikenheten och modet att göra annorlunda uppmuntras och där du har stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Det är viktigt att du delar vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du är övertygad om att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Som tekniker har du siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. I enlighet med vår jämställdhetspolicy strävar vi efter frihet från diskriminering, lika möjligheter för alla och underlätta för våra medarbetare att förena förvärvsarbete med föräldraskap. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga som manliga sökande till den här tjänsten.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: Enligt överenskommelse
- Arbetstid: Dagtid, 7-16
- Plats: Göteborg
- Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna.
- Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal och förmåner som bland annat extra lediga timmar, rikskort och friskvårdbidrag.


Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar ej emot ansökningar via e-mail pga GDPR. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig ledare fredrik.granholm@newsec.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 22
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 21
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 30
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Drifttekniker Göteborg

Som drifttekniker på Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du ingår i en grupp med 17 kollegor av både drifttekniker och energiingenjörer.

Vad ska du göra? 
Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem
• Hantera periodiskt serviceschema
• Utföra luft- och temperaturmätningar hos våra kunder
• Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem hos våra kunder
• Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system
• Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt 
• Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer

Vem är du?

Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr och- reglerteknik är en förutsättning för arbetet. Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Har du frågor om tjänsten kontaktar Micael Andreasson, telefon 031-704 55 88

Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb, sista ansökningsdag 1 november 2022. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag. 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Brandtekniker Siemens Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 9
Brandtekniker till Siemens Göteborg

Siemens är på resan mot den digitala och hållbara framtiden – vill du hänga med och samtidigt få utveckling inom marknadens senaste tekniska tjänster och lösningar?
Vi genomgår just nu en spännande utveckling på Siemens där vi tillsammans går mot en digital och hållbar framtid. Vi utvecklar energieffektiva, smarta och trygga lösningar för att våra samhällen ska bli mer hållbara idag och för kommande generationer.
Vi söker nu med nyfikenhet fler drivna eldsjälar till våra team i Göteborg/Mölndal som vill göra skillnad på riktigt!

Utmaningen
Som Brandtekniker hos oss får du utvecklas genom varierande arbetsuppgifter med en hög grad av eget ansvar och frihet. Vi vill att du ska trivas och växa och därför är ett tryggt, vänligt och öppet arbetsklimat med bra samarbete viktigt. Siemens har tekniken för att bygga morgondagens hållbara och energieffektiva samhällen. Vi behöver nu din kunskap och engagemang för att hjälpa våra kunder förverkliga detta.

I rollen som Brandtekniker jobbar du ute hos våra kunder med felsökning och driftsättning av både befintliga och nya anläggningar. Dagarna är varierande där du ena dagen är ute på ett akut serviceärende och andra dagar arbetar med planerade underhåll av systemen hos våra kunder. Du är den mest kunniga på våra system och när du märker att systemet behöver uppdateras ger du konsultation till kunden om vad de kan erbjudas för att utveckla anläggningar med de nya tekniska lösningarna. Vi strävar att inom snar framtid ha alla våra system uppkopplade mot Siemens ASC, Siemens Advanced Service Center.

Du är vårt ansikte utåt och jobbar aktivt med merförsäljning av våra tjänster och produkter via dina kundkontakter som du underhåller och utvecklar. Du har stor frihet att planera din arbetsdag där du löser dina arbetsuppgifter självständigt. Men samtidigt är du en viktig del av vårt team av tekniker, projektledare, försäljning och support som tillsammans utvecklar och underhåller våra kundrelationer. Du välkomnas av ett gediget introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning.?

Vem är du?
För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakt och att skapa kundrelationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och att hjälpa kunderna utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmågan att självständigt kunna planera dina dagar och göra prioriteringar är också viktigt då tempot kan vara högt. Dina kollegor och din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig när du räcker ut en hand.

Vi tror att du har ett genuint intresse för teknik, är intresserad av att få utvecklas och nyfiken på att lära dig nya tekniker och kunskaper. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund, t.ex. inom el/teleteknik/el (ex svagström) och brand, men vi är också nyfikna på dig som har andra teknikområden..
Körkort behövs i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

Vad erbjuder vi?
På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #wecreateenvironmentsthatcare
Om Siemens Smart Infrastructure
Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se.

Tveka inte - ansök idag. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Mathias Ahxner på 031-727 43 41, mathias.ahxner@siemens.com eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Helen Schoultz: helen.schoultz.ext@siemens.com
Rekrytering sker löpande i denna process.

Ansök nu

Trienniumgruppen söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 31
Trienniumgruppen växer och söker därför fastighetstekniker till Göteborg med omnejd.

Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt och Triennium Syd 250 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Erfarenhet som elektriker, vvs-montör, ventilationstekniker eller liknande är meriterande.
B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

Brandtekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 11
Vill du vara med och arbeta med brandfrågor på börsens största fastighetsbolag? Är du dessutom teknikintresserad och driven? Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt. Nu söker vi en brandtekniker till vårt huvudkontor i Göteborg!

På Fastighets AB Balder satsar vi stort på att arbeta förebyggande mot brand och har därför en brandskyddsgrupp där du kommer att vara en viktig pusselbit. Du blir en del av ett familjärt gäng med stark sammanhållning och höga ambitioner.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Säkerställande brandskyddet inom våra fastigheter.
- Utförande av kontroller enligt regelverk för brandlarm och sprinkler.
- Medverkande på revisionsbesiktningar.
- Rådgivning mot förvaltning och fastighetsskötareFör att trivas i din roll som brandtekniker tror vi att du har ett stort driv och förstår vikten av ett komplett brandskydd. Hos oss får du mycket frihet och möjlighet att arbeta självständigt vilket också sätter krav på att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig efter tekniska problem och försöker hitta den bästa lösningen i varje situation som uppstår. Du behöver uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.

Om Balder. Vi har en stark projektportfölj med både bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Om du gillar vår bredd och vår fart så kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla koll på exakt vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan om är målet. Hänger du med?

Ansökan. Låter detta som en tjänst för dig? Härligt! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I denna rekrytering önskar vi inget personligt brev, i stället vill vi att du besvarar våra urvalsfrågor. Du kommer även få genomföra våra rekryteringstester för att säkerställa ett objektivt rekryteringsunderlag. Har du frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till rekryterande chef Bjarne Kristensen på 031-83 94 44 alternativt bjarne.kristensen@balder.se

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och en bransch som är full av möjligheter!

Ansök nu

Drifttekniker i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Är du en Drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. 

Arbeta tillsammans i ett team med leveransen i Göteborg med omnejd. I teamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister. Du kommer vara en del av en arbetsgrupp som tillsammans säkerställer driften.

Om uppdraget
Som Drifttekniker hos Coor kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med aktiv energibesparing, förbättringsförslag/initiativ och mindre projekt med mera.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr och övervakning, brandlarm eller sprinkler. 

B-körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Din personlighet

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Drifttekniker Ventilation - Sahlgrenska

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 12
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVi söker nu drifttekniker ventilation

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som drifttekniker ventilation

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering är på Sahlgrenska Sjukhuset men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder på VVS och ventilationssystem i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bland annat installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning (vvs) samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS och ventilation. Kunskaper inom medicinska gaser, sprinkler, värmesystem, kyla är önskvärt. Meriterade med kunskaper inom styr och överordnade styrsystem inom  ventilation.


Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Erfarenhet av ritningsläsning.

- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde.

- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

- Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad.

- Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder

Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla godan kundrelationer.


Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 26 september.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Drifttekniker Ventilation

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 6
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVi söker nu drifttekniker ventilation

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som drifttekniker ventilation

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering är på Mölndals Sjukhus men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder på VVS och ventilationssystem i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bland annat installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning (vvs) samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS och ventilation. Kunskaper inom medicinska gaser, sprinkler, värmesystem, kyla är önskvärt. Meriterade med kunskaper inom styr och överordnade styrsystem inom  ventilation.


Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Erfarenhet av ritningsläsning.

- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde.

- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

- Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad.

- Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder

Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla godan kundrelationer.


Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 september.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Higab söker drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 25
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 794 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du en fena på inomhusklimat och digitala styrsystem? Är du nyfiken och gillar utmaningen att hitta smarta lösningar för ett varierat fastighetsbestånd? Till vårt driftteam på Higab söker vi en drifttekniker som tillsammans med oss ska verka för god inomhusmiljö i våra fastigheter och med kunden i fokus ansvara för problemlösning och felavhjälpning.

Driftavdelningen på Higab består av fyra drifttekniker, driftingenjör, energiingenjör och driftchef. Vi har stort fokus på att utveckla standardiserade arbetssätt, funktioner och smart stadsautomation där centrala styrningar som AI och annan funktionalitet kommer att hjälpa oss att nå våra mål med bra inomhusklimat, nöjda kunder och låga driftkostnader.

Som drifttekniker har du stor förståelse och kunskap om inomhusklimat, energifrågor och optimering av tekniska system för en god driftsekonomi. I rollen ingår att genomföra och följa upp energieffektiviserande åtgärder samt vara delaktig i planering och utförande av underhåll. Tillsammans med övriga kollegor inom avdelningen jobbar du för att Higab ska nå sina energimål. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi ska lyckas.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift av fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda, arbetat i team och har god kunskap om digitala styrsystem. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.

Som person är du nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, social kompetens och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Petra Pettersson, e-post petra.pettersson@randstad.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 18 september 2022.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Higab söker drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 25
Arbetsbeskrivning
Är du en fena på inomhusklimat och digitala styrsystem? Är du nyfiken och gillar utmaningen att hitta smarta lösningar för ett varierat fastighetsbestånd? Till vårt driftteam på Higab söker vi en drifttekniker som tillsammans med oss ska verka för god inomhusmiljö i våra fastigheter och med kunden i fokus ansvara för problemlösning och felavhjälpning. 

Driftavdelningen på Higab består av fyra drifttekniker, driftingenjör, energiingenjör och driftchef. Vi har stort fokus på att utveckla standardiserade arbetssätt, funktioner och smart stadsautomation där centrala styrningar som AI och annan funktionalitet kommer att hjälpa oss att nå våra mål med bra inomhusklimat, nöjda kunder och låga driftkostnader. 

Ansvarsområden
Som drifttekniker har du stor förståelse och kunskap om inomhusklimat, energifrågor och optimering av tekniska system för en god driftsekonomi. I rollen ingår att genomföra och följa upp energieffektiviserande åtgärder samt vara delaktig i planering och utförande av underhåll. Tillsammans med övriga kollegor inom avdelningen jobbar du för att Higab ska nå sina energimål. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi ska lyckas.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift av fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda, arbetat i team och har god kunskap om digitala styrsystem. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. 

Som person är du nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad. Andra viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, social kompetens och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Petra Pettersson, e-post petra.pettersson@randstad.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 18 september 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 775 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg med omnejd

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 15
Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Trophi, Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och . Läs mer om oss på www.rettasverige.se

Du är Rettas ambassadör och ansikte utåt!

Ditt uppdrag med placering i Göteborg
Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt visst felavhjälpande underhåll. Tillsynsrondering inklusive SBA systematiskt brandskyddsarbete och hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag. Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete, t.ex. vårt ärendehanteringssystem Mobigo.

Denna tjänst innehåller mycket kontakter med hyresgäster vilket innebär att du gillar möten med människor! med Som fastighetstekniker jobbar du alltid fast tid (utan jour) måndag till fredag mellan 7–16. Dina arbetsuppgifter är varierande och du jobbar mycket självständigt. Till din hjälp finns alltid en gruppchef som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Du träffar din chef och dina kollegor regelbundet för information och utbyte av erfarenheter.

Din bakgrund
Vi söker dig med 1–5 års erfarenhet som fastighets-/drifttekniker. Du har en drifttekniks utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik och gärna kompetens inom el, ventilation, rör eller styr- och reglerteknik och miljö. Du har också god datavana och B-körkort.

Din personlighet
Retta är ett värderingsstyrt olag där hängivna medarbetare bidrar till våra värderingar; Vi lyckas tillsammans, vi vågar förnya oss och vi agerar hållbart. Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vill att våra anställda ska trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Retta tillämpar Fastigos kollektivavtal och har mycket goda fackliga relationer. Du omfattas av tjänstepension med tillhörande arbetsmarknadsförsäkringar och årligt friskvårdsbidrag. Som anställd har du möjlighet att påverka både ditt arbete och din karriär genom utvecklingssamtal, skräddarsydda utbildningsbehov, mål- och handlingsplaner och lönesamtal.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.

Vill du veta mer så ring vår regionchef Nurhan Kovacevic på tel. 070- 169 63 81.

Välkommen att registrera din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Fastighetskontoret, vikariat 6 månader

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 23
Fastighetskontoret är arbetsplatsen för dig som vill vara med och påverka utvecklingen av Göteborg. Med rollen som markägare skapar vi förutsättningar för framtidens boende och näringsliv i vår stad. Fastighetskontoret verkar under fastighetsnämnden som ansvarar för Göteborgs mark- och bostadspolitik och har en central roll i stadens tillväxt och utveckling.

Vi är cirka 260 anställda och vårt kontor är centralt beläget nära Brunnsparken och Centralstationen. Arbetsplatsen kännetecknas av öppenhet, god stämning och engagemang. Vi har spännande uppdrag och medarbetare med bred erfarenhet och stor kunskap. Hos oss får du stort ansvar och kan aktivt bidra till stadens utveckling.
Anta utmaningen, tillsammans bygger vi staden!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny engagerad fastighetstekniker som tillsammans med oss vill jobba för att våra hyresgäster ska känna sig nöjda och trygga! Som fastighetstekniker hos oss vågar vi lova dig ett varierat jobb med många olika utmaningar.

Fastighetskontoret förvaltar kommunens markreserv samt strategiskt viktiga byggnader. Det innebär att du kommer att jobba med olika typer av objekt, allt ifrån koja till slott. Du arbetar nära våra hyresgäster och utför och utvecklar arbetet med planerad tillsyn och skötsel samt felanmälan. Tillsammans med förvaltaren planerar och genomför du tillsyn och skötsel på de byggnader som du ansvarar för. Du handlägger felanmälningar och åtgärdar dem i första hand själv och vid behov beställer du jobbet av en entreprenör.

Utöver detta kan du komma att arbeta i olika delar av verksamheten vilket kan innebära besiktningar, kundmöten, ekonomiuppföljningar och utvecklingsarbete. Du har ett nära samarbete med avdelningens förvaltare och är deras kontaktperson på plats. Tillsammans hjälps vi åt med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har läst en gymnasieutbildning med teknisk inriktning, YH-utbildning med inriktning mot fastighetsteknik eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har också ett par års arbetslivserfarenhet inom området. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du som är engagerad i våra frågor och har förmåga att självständigt driva ditt arbete kommer trivas hos oss. Du har förmågan att planera och strukturera arbetet såväl självständigt som i samarbete med övriga på enheten. Du möter både hyresgäster, kollegor och andra samarbetspartners i ditt dagliga arbete och det är en självklarhet för dig att ha ett respektfullt och serviceinriktat bemötande gentemot alla.

Intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som medarbetare på fastighetskontoret i Göteborgs stad får du en trygg anställning med många karriärvägar och möjligheter till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.
På fastighetskontoret arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Tillsammans med vår idrotts- och friskvårdsförening erbjuder vi både träning och trivselaktiviteter, exempelvis hälsovecka, kräftskiva och bowlingturnering. Som anställd erbjuds du friskvårdsbidrag, cykelförmån, massage på arbetstid och träning på idrottsanläggningar till rabatterat pris.

Just nu pågår ett spännande arbete med att bygga upp Göteborgs nya organisationer för stadsutveckling. De nya organisationerna ska bidra till en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens för boende, besökare och näringsliv. Tillsammans kommer vi med våra andra berörda förvaltningar att slås ihop och bilda fyra nya förvaltningar från och med årsskiftet 2022/2023

Till rekryteringsföretag och annonsörer

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker Landvetter Flygplats

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 12
Nu söker vi en Fastighetstekniker för rekrytering och fast anställning till kund.

Företaget är ett etablerat fastighet och förvaltningsbolag med Huvudsäte i Åkersberga (Stockholm).

Företaget ligger i framkant gällande utvecklande förvaltning och fastighetsservice. Sveriges fastighetsförvaltning har en inställning att skapa ett revolutionerande arbetssätt gällande miljö, service och energibesparing för sina kunder.

Med stora kommunala uppdrag, starka marknadsledande privata fastighetsägare och med en stabil expansion är vi ett växande bolag med fantastiska framtidsutsikter. Vi har en arbetsplats som erbjuder glädje, variation och utveckling för våra medarbetare.

Är du en driftig social fastighetstekniker? Vi söker dig som är tekniker som behärskar en eller flera discipliner, exempelvis el, ventilation, vs, energi, säkerhet eller brand. För det här jobbet är varje jobb och varje dag är unik. Men oavsett var du arbetar kan vi lova dig en sak: ett jobb hos oss är så mycket mer än bara ett jobb. Ett stort och välkomnade team som arbetar och inverkar miljontals människor varje dag.

Vill du komma till en arbetsplats där just du och din kompetens är avgörande för att Sveriges Flygtrafik ska fungera och utvecklas vidare? Då är Sveriges Fastighetsförvaltning ditt nya framtida val som arbetsgivare

Vi söker nu en medarbetare till vårt projekt på Landvetter Flygplats. I uppdraget så tillhandhåller Sveriges fastighetsförvaltning tjänsteområden bl.a. inom tillsyn, skötsel, felanmälan, tekniskt underhåll och fastighetsdrift.

Ansvara för Arlandas anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
- Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av anläggningar och system
- Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav.
- Kontrollera service order för varje område.
- Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.


Arbetsbeskrivning
I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det bestånd du kommer att arbeta med är av övergripande teknisk karaktär. I tjänsten ingår bland annat:

- Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
- Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
- Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
- Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
- Att sammanställa och följa upp förbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder
- Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
- Medverkan vid underhållsplanering samt vid prognosarbete
- Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder, kollegor, underentreprenörer och samarbetspartners.

Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss!

Välkommen med din ansökan till oss!


Om Bemanning Sverige:
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetsskötare/-tekniker på Carlanderska

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Carlanderska är ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götalandsregionen. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!
Beskrivning
I juni 2022 startade Carlanderska upp Facility Management, dvs fastighetsnära och arbetsplatsnära tjänster, i egen regi.

Enheten består av ca 20 medarbetare och ingår i vår IT-/Fastighetsavdelning.  Den nya enheten består av Fastighets-/Drifttekniker, Lokalvårdare och Servicebiträden. Tillsammans kan vi säkerställa kvalitetsmässiga förutsättningar att bedriva en god och säker vård av högsta kvalitet. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som fastighetsskötare/-tekniker ingår sedvanliga vaktmästaruppgifter såsom att ta emot/skicka gods, post och genomföra vissa transporter, utföra underhåll, genomföra egenkontroller, felsöka och åtgärda problem, arbete med avfallshantering/-sortering, enklare bygg-, måleriarbeten och liknande samt utomhusskötsel av vår park. Du kommer även vara behjälplig vid revisioner och besiktningar, ombyggnationer och installationer, felsöka och åtgärda fastighetstekniska problem. 

Fastighetsrelaterade ärenden hanteras i vårt ärendehanteringssystem, som du och dina kollegor ansvarar för att fördela, utföra och återrapportera. Arbete utförs i hela sjukhuset, från vårdavdelning och operationssalar till röntgen, sterilcentral och mottagningsrum. Även väntrum, personalrum, kontor, teknikutrymmen och arbete utomhus ingår.

Arbetet är självständigt och bygger på förmåga att ta stort eget ansvar för kvalitetsmässigt och effektivt utförande. Arbetsplatsen präglas av en hög kompetens, flexibilitet, god gemenskap och framåtanda. På Carlanderska är kompetensutveckling, hälsa och friskvård också viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel. För rätt person kommer det finnas möjlighet till kompetensutveckling inom fastighetsteknik och till en framtida roll som drifttekniker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet som fastighetsskötare/-tekniker, gärna från sjukvården. Du ska ha gymnasiekompetens, relevant utbildning inom fastighet och kunna kommunicera på svenska i tal och skrift (nivå C). Det är också viktigt att du har datorvana, då mycket arbete sker digitalt. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och vill bidra till att din arbetsinsats leder till att Carlanderska levererar en säker och god vård för våra patienter. Vidare är du serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. I arbetet på Carlanderska möter du människor i olika faser av livet, därför är det särskilt viktigt att du har ett gott bemötande och visar omtanke till alla, såväl patienter som kollegor. Du har i ditt arbete ett ekonomiskt synsätt och nyttjar resurser på ett optimalt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är trygg och positiv i ditt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen.

Information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men inleds med provanställning. Har du några frågor kontaktar du oss via rekrytering@carlanderska.se. Arbetstiden förläggs vardagar mellan 0700-1700, med schemaläggning på en 2-veckorsperiod.

Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi även en bakgrundskontroll. Denna blir aktuell inför ett eventuellt anställningserbjudande och då kommer vi efterfråga utdrag ur belastningsregistret. 

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida www.carlanderska.se. Utöver CV och personligt brev vill vi att du bifogar dina gymnasiebetyg samt eventuella intyg som styrker dina kunskaper/meriter. Finns inte alla dokument i din ansökan kommer den inte att kunna behandlas på ett jämförbart sätt med övriga ansökningar.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka jobbet, även om den sista ansökningsdagen är 31 augusti.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker Landvetter Flygplats

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 18
Nu söker vi en Fastighetstekniker för rekrytering och fast anställning till kund.

Företaget är ett etablerat fastighet och förvaltningsbolag med Huvudsäte i Åkersberga (Stockholm).

Företaget ligger i framkant gällande utvecklande förvaltning och fastighetsservice. Sveriges fastighetsförvaltning har en inställning att skapa ett revolutionerande arbetssätt gällande miljö, service och energibesparing för sina kunder.

Med stora kommunala uppdrag, starka marknadsledande privata fastighetsägare och med en stabil expansion är vi ett växande bolag med fantastiska framtidsutsikter. Vi har en arbetsplats som erbjuder glädje, variation och utveckling för våra medarbetare.

Är du en driftig social fastighetstekniker? Vi söker dig som är tekniker som behärskar en eller flera discipliner, exempelvis el, ventilation, vs, energi, säkerhet eller brand. För det här jobbet är varje jobb och varje dag är unik. Men oavsett var du arbetar kan vi lova dig en sak: ett jobb hos oss är så mycket mer än bara ett jobb. Ett stort och välkomnade team som arbetar och inverkar miljontals människor varje dag.

Vill du komma till en arbetsplats där just du och din kompetens är avgörande för att Sveriges Flygtrafik ska fungera och utvecklas vidare? Då är Sveriges Fastighetsförvaltning ditt nya framtida val som arbetsgivare

Vi söker nu en medarbetare till vårt projekt på Landvetter Flygplats. I uppdraget så tillhandhåller Sveriges fastighetsförvaltning tjänsteområden bl.a. inom tillsyn, skötsel, felanmälan, tekniskt underhåll och fastighetsdrift.

Ansvara för Landvetters anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
- Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av anläggningar och system
- Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav.
- Kontrollera service order för varje område.
- Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.


Arbetsbeskrivning
I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det bestånd du kommer att arbeta med är av övergripande teknisk karaktär. I tjänsten ingår bland annat:

- Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
- Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
- Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
- Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
- Att sammanställa och följa upp förbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder
- Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
- Medverkan vid underhållsplanering samt vid prognosarbete
- Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder, kollegor, underentreprenörer och samarbetspartners.

Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss!

Välkommen med din ansökan till oss!


Om Bemanning Sverige:
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetstekniker Landvetter Flygplats

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 23
Nu söker vi en Fastighetstekniker för rekrytering och fast anställning till kund.

Företaget är ett etablerat fastighet och förvaltningsbolag med Huvudsäte i Åkersberga (Stockholm).

Företaget ligger i framkant gällande utvecklande förvaltning och fastighetsservice. Sveriges fastighetsförvaltning har en inställning att skapa ett revolutionerande arbetssätt gällande miljö, service och energibesparing för sina kunder.

Med stora kommunala uppdrag, starka marknadsledande privata fastighetsägare och med en stabil expansion är vi ett växande bolag med fantastiska framtidsutsikter. Vi har en arbetsplats som erbjuder glädje, variation och utveckling för våra medarbetare.

Är du en driftig social fastighetstekniker? Vi söker dig som är tekniker som behärskar en eller flera discipliner, exempelvis el, ventilation, vs, energi, säkerhet eller brand. För det här jobbet är varje jobb och varje dag är unik. Men oavsett var du arbetar kan vi lova dig en sak: ett jobb hos oss är så mycket mer än bara ett jobb. Ett stort och välkomnade team som arbetar och inverkar miljontals människor varje dag.

Vill du komma till en arbetsplats där just du och din kompetens är avgörande för att Sveriges Flygtrafik ska fungera och utvecklas vidare? Då är Sveriges Fastighetsförvaltning ditt nya framtida val som arbetsgivare

Vi söker nu en medarbetare till vårt projekt på Landvetter Flygplats. I uppdraget så tillhandhåller Sveriges fastighetsförvaltning tjänsteområden bl.a. inom tillsyn, skötsel, felanmälan, tekniskt underhåll och fastighetsdrift.

Ansvara för Landvetters anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
- Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av anläggningar och system
- Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav.
- Kontrollera service order för varje område.
- Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.


Arbetsbeskrivning
I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det bestånd du kommer att arbeta med är av övergripande teknisk karaktär. I tjänsten ingår bland annat:

- Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
- Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
- Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
- Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
- Att sammanställa och följa upp förbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder
- Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
- Medverkan vid underhållsplanering samt vid prognosarbete
- Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder, kollegor, underentreprenörer och samarbetspartners.

Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss!

Välkommen med din ansökan till oss!


Om Bemanning Sverige:
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetstekniker till välkänt företag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget:

Företaget är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. De levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. De är personliga, nytänkande och deras mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för sina kunder. Företaget har 150 medarbetare som är fördelat på ett 30-tal orter i fyra regioner. De har nu inlett ett nytt samarbete med ett annat fastighetsbolag, där du kan vara med att forma organisationen och kundsamarbetet i Göteborg.

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetstekniker arbetar du nära deras kund och är deras direkta kontaktperson vid uppstådda behov och ärenden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer främst att arbeta mot kunder inom kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. Genom att ha en nära kontakt med kund kommer du leverera bästa möjliga service inom underhållsarbete, installation, reparation och driftoptimeringar av fastigheter. Därtill är du även ansvarig för daglig rondering, arbete i styr- och övervakningssystem, felavhjälpande, visst arbete med yttreskötsel samt initiering av diverse förbättringsprojekt. Delar av arbetet kommer även att innebära systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem. De värnar om deras personals utveckling därmed erbjuds du av deras interna utbildningsprogram inom fastigheter, energi och miljöteknik.

• Kundkontakt
• Daglig rondering
• Felavhjälpande

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom fastigheter, såsom arbete inom fastighetsdrift eller fastighetsskötsel

I rollen som fastighetstekniker förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du motiveras av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information:

Start: Augusti / September.
Plats: Göteborg.
Typ av tjänst: Rekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetstekniker, fastighetsteknik, fastigheter, teknik, service, installation, reparation, underhåll, el, fastighetsskötare, Göteborg, rekrytering

Ansök nu

Fastighetstekniker till Sigillet fastigheter i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 3
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu dig som vill arbeta dedikerat till uppdraget. Vi söker efter en problemlösande, självständig och prestigelös fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

”På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé; Om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. För oss räcker det inte med att våra kunder hittar en lägenhet eller kontorslokal – vi vill att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Vi strävar efter att vara flexibla och lyhörda som hyresvärd och som alltid sätter kundens behov först. ”

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning

Du kommer att arbeta tillsammans med tre andra fastighetstekniker på uppdraget samt med övriga kollegor i Göteborg. Du kommer också att arbeta nära våra beställare på Sigillet fastigheter.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten Göteborg med nytt kontor på Ringön men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som anställd hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har erfarenhet inom fastighetsbranschen och trivs i den här branschen.

Vi tror att du har 1-2 års erfarenhet som fastighetstekniker eller har erfarenhet som fastighetsskötare och vill arbeta mer med tekniken i fastigheterna. Det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen vet vi att du är en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till vVD Peter Arvidsson 036-3404055 eller verksamhetschef John Ragnar 033-430 90 74/john.ragnar@axcell.se (OBS! inga ansökningar hanteras via mail)

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-08-24 så vänta inte med din ansökan om du känner att det här är jobbet för dig.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sigillet Fastigheter
Sigillet äger, förvaltar och hyr ut både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är ett Göteborgsbaserat, familjeägt, företag som har varit verksamt sedan 1981. I dagsläget äger vi fastigheter i Göteborg, Mölndal, Kungälv, Helsingborg och Stockholm. Sigillet är ett dedikerat team som tror på, och alltid strävar efter, långsiktiga relationer i allt vi gör.

Ansök nu

Drifttekniker, Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 30
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!  

Vi erbjuder  

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.  

Driftdistrikt Göteborg befinner sig i ett spännande och expansivt läge de kommande åren, där vi kan erbjuda goda möjligheter till kompetensutveckling. För närvarande är vi tio tekniker i distriktet och nu söker vi ytterligare en medarbetare för att utöka och stärka vår grupp.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Då vi har fått utökat ansvarsområde söker vi nu flera drifttekniker till distrikt Göteborg. Driftdistrikten levererar drift till förvaltningen vilket innebär stort ansvar att tillgodose kundernas behov av ett driftsäkert och funktionellt fastighetsbestånd.  

Du kommer att ingå i arbetsgruppen för drift och avhjälpande underhåll främst inom Göteborg garnison. Det förekommer mycket självständigt arbete och dagliga kontakter med våra kunder, främst Försvarsmakten, vilket innebär mycket ansvarstagande men också frihet för arbetsplanering och genomförande. Administrativt arbete som ärende- och fakturahantering & tidrapportering ingår i arbetsuppgifterna.  

Tjänstort är Göteborg men resor kan förekomma utanför arbetsområdet, vid arbete, utbildning och sammankomster. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom fastighetsdrift, gärna som VVS-montör eller har goda erfarenheter om VVS-anläggningar från liknade arbeten. Du har gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning fastighetsdrift eller VVS-montör. Alternativt har du förvärvad teknisk kompetens genom yrkeslivserfarenhet och andra utbildningar som vi bedömer likvärdigt.

Då vi använder stödsystem, främst Officepaketet och fastighetssystem i arbetet, behöver din datorvana vara god. Du talar och skriver god svenska då arbetet innebär nära kontakt med både kund och leverantör. Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.  

Meriterande

Vi ser det som meriterande om du har annan fastighetsrelaterad utbildning eller erfarenhet så som till exempel kyla, el, mekanik/mekaniker eller anläggningsarbete. Även certifikat heta arbeten, skylift, andra körkorts-klasser (t.ex. BE) m.m. ser vi också som meriterande.  

Personliga egenskaper

Du arbetar i ett team och behöver därför uppskatta samarbete men samtidigt ställer många av arbetsuppgifterna krav på självständigt arbete och vi förväntar oss att du tar ansvar för ditt eget arbete. Du gillar att lösa problem och vi uppskattar att du är intresserad, nyfiken och villig att både lära och lära ut. Rollen kräver att du är strukturerad och ordningsam och du är trygg i dig själv. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.  

Kontaktpersoner

Driftchef Samuel Gunnarsson, tfn 010-44 44 207 (semester vecka 26 tom 29) eller rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010-44 45 983 (semester vecka 28 tom 31).  

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. 

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 7 augusti 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

Drifttekniker el, Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 30
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa! 

Vi erbjuder 

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. 

Driftdistrikt Göteborg befinner sig i ett spännande och expansivt läge de kommande åren, där vi kan erbjuda goda möjligheter till kompetensutveckling. För närvarande är vi tio tekniker i distriktet och nu söker vi ytterligare en medarbetare för att utöka och stärka vår grupp. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Då vi har fått utökat ansvarsområde söker vi nu flera drifttekniker till distrikt Göteborg. Driftdistrikten levererar drift till förvaltningen vilket innebär stort ansvar att tillgodose kundernas behov av ett driftsäkert och funktionellt fastighetsbestånd. 

Du kommer att ingå i arbetsgruppen för drift och avhjälpande underhåll med inriktning mot elinstallationer, främst inom Göteborg garnison. Det förekommer mycket självständigt arbete och dagliga kontakter med våra kunder, främst Försvarsmakten, vilket innebär mycket ansvarstagande men också frihet för arbetsplanering och genomförande. Administrativt arbete som ärende- och fakturahantering ingår i arbetsuppgifterna.  

Tjänstort är Göteborg men resor kan förekomma utanför arbetsområdet, vid arbete, utbildning och sammankomster. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som industrielektriker eller elinstallationsarbete. Du har gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning mot el eller el-automation eller liknade. Alternativt har du förvärvad teknisk kompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt.  

Då vi använder stödsystem, främst Officepaketet och fastighetssystem i arbetet, behöver din datorvana vara god. Du talar och skriver god svenska då arbetet innebär nära kontakt med både kund och leverantör. Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.  

Meriterande

Vi ser det som meriterande om du har annan fastighetsrelaterad erfarenhet så som till exempel VVS, kyla, mekanik/mekaniker, snickare eller anläggningsarbete. Även certifikat heta arbeten, skylift, andra körkorts-klasser (t.ex. BE) m.m. ser vi också som meriterande.  

Personliga egenskaper

Du arbetar i ett team och behöver därför uppskatta samarbete men samtidigt ställer många av arbetsuppgifterna krav på självständigt arbete och vi förväntar oss att du tar ansvar för ditt eget arbete. Du gillar att lösa problem och vi uppskattar att du är intresserad, nyfiken och villig att både lära och lära ut. Rollen kräver att du är strukturerad och ordningsam och du är trygg i dig själv. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.  

Kontaktpersoner

Driftchef Samuel Gunnarsson, tfn 010-44 44 207 (semester vecka 26 tom 30) eller rekryteringsspecialist Sonja Sand (semester vecka 28 tom 31), tfn 010-44 45 983. 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. 

 Fackliga representanter

 Eric Bergman, Ledarna

 Tommy Eriksson, SEKO

 Karin Alm, SACO

 Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000  

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 7 augusti 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

Vaktmästare på Göteborgs Camping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 16
Att vara vaktmästare på Göteborgs Camping Lilleby innebär att man måste vara händig och ha allsidiga kunskaper inom fastighetsbranschen såsom kunskaper i snickeri, samt enklare kunskaper om el och VoA. Man måste vara kreativ och kunna hitta lösningar. Du kommer ha daglig kontakt med våra hyresgäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna. Du kommer att arbeta med skötsel, felavhjälpande underhållsarbeten av 80 villavagnar som står på vår anläggning.
Du som söker skall vara positiv, ärlig, arbetsvillig och självgående. Kunna lätt ta instruktioner. Du skall vara självständig men även kunna samarbeta i grupp.
Att du är serviceinriktad och trevlig såväl mot våra gäster samt övrig personal och ledning ser vi som en självklarhet, samt att du har viljan att göra ditt allra bästa och ser helheten i ditt arbete.
Du är med i den dagliga driften som består av sophantering, städning, vaktmästarsysslor, reparationer, gräsklippning, trimning av gräs med mera.
Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet inom området eller går någon utbildning inom hantverksyrken. Körkort är ett krav.
Vi kan eventuellt hjälpa till med boende om så behövs.
 

Vem är du?
Du är händig och har snickarefarenhet
Du har en del kunskaper inom el och VVS.
Du är kreativ och bra på att finna lösningar
Du är noggrann, målmedveten och strukturerad.
Du är en person som är med social kompetens och som är ansvarsfull.
Du är självgående och ser en utmaning i att utveckla organisationen.
Du talar svenska och eller engelska.
 
 


Göteborgs Camping ligger i Torslanda utanför Göteborg. Vi har öppet året runt. Det är vackra omgivningar och 250 meter till havet. Det är 2 mil till centrala Göteborg hit tar man sig enklast med bil eller med buss som går utanför receptionen. Vi har 80 stugor/villavagnar med 400 bäddar.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 14
Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu fyra nya medarbetare som ska arbeta dedikerat till uppdraget. Letar du efter en ny utmaning inom fastighetsbranschen där du får möjlighet att utvecklas och dessutom tillhöra ett team med driv och härligt stämning? Axcell söker efter problemlösande, självständiga och prestigelösa fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans framåt.

Om vår kund
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning

Är detta något som hade passat dig som handen i handsken, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Axcell söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

För att lyckas i rollen skall du vara en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Axcell Fastighetspartner. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord
Fastighetstekniker, Axcell fastighetspartner, Sigillet fastighetspartner, Göteborg, bostadsfastigheter, samhällsfastigheter

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 16
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Axcell Fastighetspartner.

Om företaget:

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. De levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Axcell Fastighetspartner är personliga, nytänkande och deras mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för sina kunder. Axcell Fastighetspartner har 150 medarbetare som är fördelat på ett 30-tal orter i fyra regioner. Fortsättningsvis värnar de om deras medarbetares utveckling, därmed erbjuds du att ta del av deras interna utbildningsprogram inom fastigheter, energi och miljöteknik. De har nu inlett ett nytt samarbete med Sigillet fastigheter, där du kan vara med att forma organisationen och kundsamarbetet i Göteborg!

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetstekniker arbetar du nära Axcell Fastighetspartner kund Sigillet fastigheter och är deras direkta kontaktperson vid uppstådda behov och ärenden. Det är din uppgift att vårda kundens behov därtill skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer främst att arbeta mot kunder inom kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. Genom att ha en nära kontakt med kund kommer du leverera bästa möjliga service inom underhållsarbete, installation, reparation och driftoptimeringar av fastigheter. Därtill är du även ansvarig för daglig rondering, arbete i styr- och övervakningssystem, felavhjälpande, visst arbete med yttreskötsel samt initiering av diverse förbättringsprojekt. Delar av arbetet kommer även att innebära systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem.
• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra enklare servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, med fördel en teknisk gymnasial utbildning
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom fastigheter, såsom arbete inom fastighetsdrift eller fastighetsskötsel
I rollen som fastighetstekniker förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. Slutligen motiveras du av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information:

Start: Augusti / September.
Plats: Göteborg.
Typ av tjänst: Rekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetstekniker, fastighetsteknik, fastigheter, teknik, service, installation, reparation, underhåll, el, fastighetsskötare, Göteborg, rekrytering

Ansök nu

Drifttekniker till ISS kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter inom Göteborgsområdet såsom Lundby, Tuve och Arendal. Nu söker vi en duktig Drifttekniker till Arendal med bred bakgrund inom områdena VVS, El, Ventilation, Bygg, Fastighetsteknik och Fastighetsskötsel till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du erfarenhet inom flera av dessa områden och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad i Arendal och bli en del av ett härligt motiverat team.

I rollen hos kunden arbetar du brett och omväxlande inom Fastighetsteknik. I rollen kan arbetsuppgifterna variera stort. Vi har alltid en grundläggande struktur och plan att utgå ifrån som baseras på en god dialog med kund samt ett långsiktigt arbete med tillsyn, skötsel och underhåll. Arbetet sträcker sig över hela kundens anläggning vilket gör att arbetsuppgifterna kan komma att utföras så väl inom- som utomhus.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området. Det är meriterande om du besitter erfarenhet och/eller kunskap inom flera discipliner. Vi värdesätter relevant utbildning. Diverse tjänstespecifika certifikat såsom Heta Arbeten och diverse körkort ses som meriterande. Det är av vikt att du har en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Brandskyddsarbetet är viktigt för oss och vår kund vilket gör att vi värdesätter dig med erfarenhet inom detta område och SBF Brandskyddskoordinator utbildning eller motsvarande.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, ärendehanteringssystem).

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker inom Styr och Regler till ISS kund inom fordonsindustrin i Gö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Drifttekniker inom Styr och Regler till kundens siter inom Göteborgsområdet såsom Lundby, Tuve och Arendal. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service? Då har vi jobbet för dig!

Rollen:
Som Drifttekniker Styr och Regler ansvarar du för tillsyn, skötsel, optimering och felavhjälpande underhåll av fastigheter och dess tekniska systems styr- och reglerfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Injustering av styr- och reglerfunktioner för optimal drift av värme, kyla och ventilation.
• Driftövervakning, larmhantering och optimering via styr-, regler- och övervakningssystem.
• Kontroll och ändring av drifttider, drifttillstånd, börvärden och andra viktiga parametrar.
• Felsökning, service och underhåll.
• Ta fram och föreslå förbättringsåtgärder och alternativa lösningar inom fastighetsautomation.
• Larmhantering.
• Behjälplig av analyser kring energi- och mediauppföljning.
• Installation.


Du har daglig kommunikation med hyresgästen, kunder, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl a drifttekniker, elektriker, kyltekniker, snickare och energitekniker som är dedikerade mot kunden.

Din bakgrund:
• Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom automation/styr- och reglerteknik. Du har erfarenhet av praktisk reglerteknik och programmering inom DUC alternativt PLC. Du har kunskap om styr- och övervakningssystem och olika typer av reglerfunktioners påverkan på inomhusklimat och driftstrategier.
• Förståelse för styrsystems uppbyggnad och nivåer, systemtillgänglighet, modern/smart teknik, skillnaden mellan traditionella och öppna system.
• Processförståelse för värme, kyla, ventilation och styr- och reglersystems klimatpåverkan och funktionalitet.
• VVS-regulatorers vanligaste funktioner. Exempelvis minbegränsningsfunktioner och frysvaktsfunktioner.
• Fördjupade kunskaper om hur reglersystem optimeras.
• Förstå grundläggande reglertekniska begrepp, symboler och terminologi enligt svensk standard.
• Känna till vad som bestämmer ett systems dynamiska egenskaper, kunna kommunicera med reglertekniker.
• Kunskap inom el.


Personliga egenskaper:
• Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda kontaktytor. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten.

B-körkort är ett krav. Jour och beredskap kan ingå. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 30
Fastighetstekniker till Göteborg!

Är du en hejare på fastighetsteknik och uppskattar en varierande arbetsdag och arbetsmiljö? Är du lösningsorienterad och gillar att arbeta proaktivt för att få allt att flyta på? Tveka då inte att söka dig till oss!

Fastighetstekniker

Under din arbetsdag som fastighetstekniker kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom fastighetsdrift såsom underhåll, drift samt optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer genomföra dagliga ronderingar där du kommer möta både planerat underhåll samt felavhjälpande underhåll. Varje dag kommer det ske olika utmaningar och du möter dessa självständigt eller i samråd med dina kollegor. Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen, som du även kan välja att ha som förmånsbil. Placering Göteborg eller Landvetter.

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenheter av styr/regler gällande fastighetsdrift och ventilation
• Brand & Sprinkler
• God förmåga att kommunicera med kunder
• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av att jobba med fastighetsdrift
• Erfarenhet av service & underhåll även inom andra teknikområden som el, kyla, portar, dörrautomatik, vitvaror osv

Vem är du?

För att axla rollen som fastighetstekniker tror vi att du har erfarenhet av rollen sedan tidigare och innehar en bred fastighetsteknisk kompetens. Vi tror att du trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där du arbetar proaktivt och ser lösningar i stället för problem. Du kommer även arbeta ihop med dina kollegor och vi ser att du är en person som värdesätter ditt arbetsteam och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Områdeschef Richard Kungsek: +46 72 219 69 90

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
DRIFTTEKNIKER TILL JM@HOME AB
På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
Vi söker nu en drifttekniker till JM@home som kommer att arbeta med den dagliga driften via befintliga system samt med tillsyn, skötsel och underhåll. Har du flerårig erfarenhet från motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av oss på JM@Home? Då är detta en unik möjlighet att få komma in i ett bolag under tillväxt! 
Om tjänsten  
JM@Home AB består av cirka 45 medarbetare idag och teamet teknisk förvaltning är 20 personer. Att upprätta goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och övriga kontaktytor är en självklarhet i rollen. Vidare kommer du att leda entreprenörer och hantverkare vid behov. Som drifttekniker kommer du i huvudsak arbeta med att: 
•    Utföra tillsyn i våra kunders fastigheter vad gäller energi, skötsel, underhåll, VVS, kylteknik, el samt styr och regler.
•    Driftoptimera och övervaka driftlarm.
•    Utföra kontroller och utredning samt dokumentera dessa på ett yrkesmässigt sätt.
•    Genomföra felsökning, utredningar av värme och ventilationsanläggningar.
•    Ansvara för att lagar och myndighetskrav efterlevs.
•    Hämta, utföra och återrapportera arbetsorders i handdator.
•    Ansvara för materialinköp samt framtagning av faktureringsunderlag. 
•    En del fastighetstekniska uppgifter tillkommer i perioder.
Din profil  
Vi söker dig med en yrkesteknisk eftergymnasial utbildning inom bygg/teknik/fastighet eller motsvarande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från motsvarande tjänst och är väl bevandrad inom områdena.
Tidigare erfarenhet av arbetsorder via mobiltelefon samt god kunskap om styr och övervakningssystem är ett krav.
Vidare hanterar du svenska språket obehindrat och är trygg i att kommunicera på engelska vid behov.
Du innehar B-körkort.  
Som person söker vi dig som brinner för service och goda kundrelationer. Du har en god prioriterings- och planeringsförmåga. Dina arbetsuppgifter utför du med målmedvetenhet och leveranssäkerhet. Fortsatt är du självständig samt har en noggrann och strukturerad ådra.  
Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placering i Göteborgsområdet.
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Zetterman på ludvig.zetterman@jm.se alternativt rekryterande chef Magnus Fredriksson på magnus.fredriksson@jm.se.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 3
Fastighetstekniker till Göteborg!

Är du en hejare på fastighetsteknik och uppskattar en varierande arbetsdag och arbetsmiljö? Är du lösningsorienterad och gillar att arbeta proaktivt för att få allt att flyta på? Tveka då inte att söka dig till oss!

Fastighetstekniker

Under din arbetsdag som fastighetstekniker kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom fastighetsdrift såsom underhåll, drift samt optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer genomföra dagliga ronderingar där du kommer möta både planerat underhåll samt felavhjälpande underhåll. Varje dag kommer det ske olika utmaningar och du möter dessa självständigt eller i samråd med dina kollegor. Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen, som du även kan välja att ha som förmånsbil. Placering Göteborg eller Landvetter.

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenheter av styr/regler gällande fastighetsdrift och ventilation
• Brand & Sprinkler
• God förmåga att kommunicera med kunder
• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av att jobba med fastighetsdrift
• Erfarenhet av service & underhåll även inom andra teknikområden som el, kyla, portar, dörrautomatik, vitvaror osv

Vem är du?

För att axla rollen som fastighetstekniker tror vi att du har erfarenhet av rollen sedan tidigare och innehar en bred fastighetsteknisk kompetens. Vi tror att du trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där du arbetar proaktivt och ser lösningar i stället för problem. Du kommer även arbeta ihop med dina kollegor och vi ser att du är en person som värdesätter ditt arbetsteam och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Områdeschef Richard Kungsek: +46 72 219 69 90

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Trienniumgruppen söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 2
Trienniumgruppen växer och söker därför fastighetstekniker till Göteborg med omnejd.

Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt AB och Triennium Syd 250 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Erfarenhet som elektriker, vvs-montör, ventilationstekniker eller liknande är meriterande.
B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

Drifttekniker kväll

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 10
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

Som drifttekniker kväll arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, signalsystem värme och kyla. Arbetsuppgifterna består av allt enklare uppgifter till mer avancerade tekniska arbetsuppgifter gällande värme och ventilation. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra ronder på objekten, vissa SBA-uppgifter, mätaravläsningar samt att åtgärda felanmälningar från hyresgästerna.

Vi söker dig som är driven och tycker om teknik och att ge service med kvalitet. Du är nyfiken och orädd för nya utmaningar. För att trivas i rollen som drifttekniker kväll ska du vara självgående och gilla problemlösning då arbetet innefattar ett arbetsområde med eget ansvar och ensamarbete. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och har daglig kontakt med kunderna är det viktigt att du är social och bra på att återkoppla.

Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att självständigt planera dina dagar och de arbeten som skall utföras. Arbetstiden för rollen är måndag till torsdag, 15.00 till 23.30 inklusive 30 minuter för matuppehåll.

Rollen är placerad i Göteborg som huvudort, men resor kan ske i hela regionen Västra Götaland under arbetstid.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker inom fastighetsteknik
• AFF-kod
• SBA, brand & sprinkler
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Meriterande

• Ventilation
• VVS
• Snickeri

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Bitr. Områdeschef Fredrik Barbosa: +46 72 219 76 87

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Sigillet fastigheter i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu fyra nya medarbetare som ska arbeta dedikerat till uppdraget. Vi söker efter problemlösande, självständiga och prestigelösa fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

”På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé; Om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. För oss räcker det inte med att våra kunder hittar en lägenhet eller kontorslokal – vi vill att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Vi strävar efter att vara flexibla och lyhörda som hyresvärd och som alltid sätter kundens behov först. ”

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning

Vi söker nu fyra nya medarbetare till uppdraget som kompletterar vår nuvarande verksamhet i Göteborg. Du kommer också att arbeta nära våra beställare på Sigillet fastigheter.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider med start i augusti då uppdraget startar 1 september. Du kommer att tillhöra verksamheten Göteborg med nytt kontor på Ringön men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som anställd hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du kan också idag arbeta som fastighetsskötare och vill utvecklas mer inom fastighetsteknik. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen vet vi att du är en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till verksamhetschef John Ragnar 033-430 90 74 eller john.ragnar@axcell.se (OBS! inga ansökningar hanteras via mail)

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-06-30.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sigillet Fastigheter
Sigillet äger, förvaltar och hyr ut både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är ett Göteborgsbaserat, familjeägt, företag som har varit verksamt sedan 1981. I dagsläget äger vi fastigheter i Göteborg, Mölndal, Kungälv, Helsingborg och Stockholm. Sigillet är ett dedikerat team som tror på, och alltid strävar efter, långsiktiga relationer i allt vi gör.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 13
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 Juli.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 23
L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 400 medarbetare, företagens nettoomsättning 2020 var 1 400 MSEK.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland och Sverige. Företagets nettoomsättning 2020 var 751,9 miljoner euro och sysselsätter cirka 8 200 anställda. L&T är noterat på Nasdaq Helsingfors.

 

Är du en självgående drifttekniker som dessutom har erfarenhet av el-arbete? Lassila & Tikanoja FM söker nu en till kollega för roligt uppdrag i Göteborg med omnejd.

Tjänsten

Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på el- och fastighetstekniska anläggningar. Att ha god datorvana är viktigt då stor del av tekniken kontrolleras med hjälp av dator. Vi söker dig som är initiativrik, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Erfarenhet av ventilation.

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du kunna arbeta självständigt och ha en god problemlösningsförmåga. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera, prioritera och strukturera din arbetsdag. Du skall också vara en ödmjuk lagspelare som kan täcka upp inom andra teknikområden på avdelningen när behovet finns.

Kvalifikationer

- Minst 3 års erfarenhet av liknande roll
- God datorvana
- B-körkort

Meriterande

- Elbehörighet/Certifikat
- Anläggningsskötare brandlarm
-  

Kontakt och anso?kan 
Va?r samarbetspartner i den ha?r rekryteringen a?r rekryteringsfo?retaget Prima
Rekrytering AB. Har du fra?gor, sa? tveka inte att ringa Seniorkonsult Per Grytter tel.
0760-25-35-96.

I den ha?r rekryteringen kommer vi arbeta med lo?pande urval, sa? skicka ga?rna din anso?kan idag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 1
Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder.

Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor i Angered.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Genomföra avflyttningsbesiktningar
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Systematisk brandskyddsarbete mm


Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning och vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Då vi arbetar digitalt är det av stor vikt att du har god datorvana.

Det är meriterande om du har goda kunskaper om ventilation och fjärrvärmesystem.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid
- Placering: Angered
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt här via vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Mathias Olofsson på email mathias.olofsson@victoriahem.se

Ansök nu

Drifttekniker sökes till Service Substrat

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Organiseringen av laboratoriemedicin är ny från 1 januari 2021 och uppdraget är att skapa jämlik och effektiv vård för alla patienter i hela Västra Götalandsregionen.Om oss

Klinisk mikrobiologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har idag cirka 280 anställda.

Här bedrivs klinisk mikrobiologisk diagnostik av bakterie-, virus och svamp samt parasitorsakade infektioner. Undervisning, utåtriktad informationsverksamhet samt forskning och utveckling ingår också i vårt uppdrag. Verksamheten är uppdelad på tre laborativa enheter och den aktuella tjänsten är placerad på vår serviceenhet som består av cirka 17 personer varav 7 stycken på substratavdelningen.

Service-enheten inom Klinisk mikrobiologi utför service för alla laboratorierna på Guldhedsgatan 10, vilket innefattar Klinisk mikrobiologi, Klinisk Immunologi, Institutionen för Reumatologi samt Biobank Väst och Gothia Forum.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driftekniker till service-enheten. Området Service ansvarar för underhåll och akutservice av laboratoriernas olika instrument och apparater, avhjälpande av fel och brister i laboratoriernas övriga utrustning, kontrollmätning och validering av temperatur, varvtal, atmosfär m.m. i laboratoriernas utrustningar. Kontakt med företag vid inköp, anskaffning av reservdelar och tillbehör. Övervakning av temperatur både i inkubatorer och lågtemperatur-frysar. Vid behov montering av laboratorieutrustning. Allmänt behjälplig avseende laboratoriets lokaler och utrustning.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning, helst inom el/tele. Gärna påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom drift och underhåll, alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du kommer att vara en av enhetens två drifttekniker vilket innebär att en god samarbetsförmåga är av största vikt. Ett gott samarbete med laboratoriernas övriga personal är också mycket viktigt för att kunna sköta arbetet på ett bra sätt och för att kunna förstå vad personalen behöver hjälp med.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Chef Teknik

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 31
Då HSB Göteborg har en ökad efterfrågan på tjänster som våra drift- och servicetekniker utför och för att skapa en bättre samordning och utveckling av våra tjänster inför vi den nya rollen - Chef Teknik. Teknikertjänster läggs i en egen organisatorisk enhet och Chef teknik får i uppdrag att utveckla och driva sin enhet.

Arbetsuppgifter
Rollen är direkt underställd Chef Teknisk Förvaltning och ansvarar för strategisk ledning av gruppen drift- och servicetekniker. Din placering blir på huvudkontoret som är beläget på Johanneberg Science Park.

Du har resultat- och budgetansvar för din avdelning, ansvarar för planering och koordinering av arbetet, personal och UE samt inte minst att uppdragen blir genomförda med hög kvalitet och nöjda kunder som resultat.

Du har det övergripande personal och arbetsmiljöansvar för 20 personer och i den dagliga arbetsledningen har du stöd av Samordnare för drift- och servicetekniker. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Strategiskt ledningsarbete
- Övergripande kund- och avtalsansvar för tekniska avtal
- Resultat- och budgetansvar
- Bidra i kalkyl-, säljarbete och affärsplanering
- Ingå i olika utvecklingsprojekt som påverkar företaget
- Mål- och lönesamtal
- Bidra till gruppens strategiska kompetensutveckling
- Arbetsmiljöansvar
Kvalifikationer och personliga egenskaper
I grunden har du en relevant utbildning. Sedan kan vi se två olika scenarier: antingen är du mycket erfaren och kan hoppa rakt in i rollen med eget ansvar, eller så är du en person som har några års erfarenhet från fältet, där du har haft en arbetsledande roll med personalansvar och känner att du är redo för större ansvar och utmaningar.

I båda fallen är det viktigt att du är en driven och engagerad person som vill ta ansvar, som vill vara delaktig i utveckling - av dig själv, ditt team, dina projekt och verksamheten.

Du är en representativ person som tycker om att träffa kunder och som förstår att du och dina medarbetare också har en säljande roll i era kontakter med kunder och samarbetspartners.

Du pratar och skriver korrekt svenska och B körkort är ett krav. Entreprenadjuridik är meriterande.

Vi erbjuder

Som chef teknik får du eget ansvar med möjlighet att påverka din arbetssituation och arbeta i en organisation som drivs av långsiktiga relationer och hållbara innovationer som gör skillnad på riktigt. Öppenhet, dialog och engagemang är viktiga inslag för oss som jobbar i HSB. Självklart har vi även bra anställningsvillkor och förmåner.

Vi ger dig möjligheterna att utvecklas, men det är du själv som har ansvaret att förvalta dem. Som medarbetare på HSB Göteborg agerar du professionellt och kundfokuserat i alla sammanhang. Hjälper du oss att skapa mervärde för våra medlemmar och dessutom är en schysst kollega tror vi på ett långt och givande samarbete med dig och vi lovar att dina insatser värdesätts.

Sista ansökningsdag är 13 JUNI 2022, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer? Kontakta Kristian Isberg, Förvaltningschef

Unionens representant är Maria Lindqvist, maria.lindqvist@hsb.se

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 350 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Rörläggare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 11
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

ARBETSUPPGIFTER
Om arbetsplatsen
Lokalförvaltningen är Göteborgs Stads fastighetsorganisation för verksamhetslokaler och boenden. Vårt uppdrag är att bygga anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboende och boende med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Vårt kännetecken är god service genom hög kompetens, närhet och enkelhet. I förvaltningen arbetar ca 400 medarbetare. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter
Vi på serviceavdelningen ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder. Enhetens byggs uppdrag består av tillsyn, skötsel, reparationer, kunduppdrag samt mindre underhållsåtgärder i Göteborg stadsskolor, förskolor, äldreboende och andra fastigheter.

Som rörläggare vid Lokalförvaltningen arbetar du med:
• Att utföra tillsyn och skötsel, reparationer, nyinstallation av värme-, vatten- och sanitetsinstallationer samt mindre uppdrag, i samarbete inom förvaltningen och med kunder.
• Du arbetar i ett team som ansvarar för reparationer, tillsyn och skötsel samt kunduppdrag i våra lokaler.
• I din roll ingår att beställa utförande utifrån din delegation och i samråd med TS/ EC. Ingår även att göra efterkontroll, se till att det åtgärdas och hantera fakturor.
• Du har god datorvana och erfarenhet av ritningsläsning.
• Du arbetar självständigt, är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Våra förväntningar på dig;
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Vi ser gärna att du arbetat ett par år som rörläggare. Att vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga är en självklarhet för dig. För denna tjänst behöver du ha B-körkort.

Ansök nu

Vi söker nu drifttekniker VVS/Rör/Värme

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 23
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVi söker nu drifttekniker VVS/Rör/Värme

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som Drifttekniker VVS/Rör/Värme

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering blir Sahlgrenska sjukhuset men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder inom VVS och i huvudsak med rörsystem för värme och vatten i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bl.a. installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning gärna inom VVS, Rör/Värme samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS gällande rör/värme. Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Erfarenhet av ritningsläsning
- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde
- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad

- Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder
- Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer.

Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 7 juni.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Drifttekniker fastighetsinstallationer/VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 18
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Du kommer att tillhöra enheten Installation som är en del av avdelning Kundnära anläggningar inom verksamhetsområde Drift och Underhåll. Inom enheten ansvarar vi för förebyggande och avhjälpande underhåll på kundcentraler för fjärrvärme, gas och fjärrkyla samt för utförandet i koncernens energitjänstavtal. Dessutom ansvarar vi för service på koncernens anläggningar för fordonsladdning samt på kundägda laddstationer med serviceavtal. Vi utför även besiktningar på naturgasinstallationer.

För att lösa dessa uppgifter kommer du att ha kontakt och samarbete med andra enheter inom Göteborg Energi och externa entreprenörer.

Fokus i vårt arbete är att anläggningarna oavbrutet ska vara i god funktion och driftsäkert tillstånd. För att lösa detta kommer du också arbeta med felanmälningar och ingå i enhetens beredskapsstyrka.

Utöver det driftnära arbetet kommer du även att få delta i diverse samrådsgrupper, utvecklingsarbeten och förbättringsforum.

Vem är du?

Vi söker dig som har examen som drifttekniker med fastighetsinriktning från teknisk högskola eller yrkeshögskola alternativt treårigt tekniskt gymnasium med inriktning driftteknik. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning som utgör breddning i relation till grundutbildningen så som BB1/VVS-certifiering. Vi värdesätter lång erfarenhet av installationsarbeten och vana att jobba hos privatkunder. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs när arbetsuppgifterna varierar. För denna tjänst är B-körkort ett krav. BE-körkort är meriterande.

Enheten leds av Almir Halilovic. Så här beskriver Almir hur han ser på teamets uppdrag:

- Vi har en kultur där alla är inkluderande, lösningsorienterade och handlingskraftiga. För mig är det viktigt att alla ska känna sig trygga i sina roller och fria att framföra sina åsikter och tankar för att på så sätt driva verksamheten framåt. Vi är en grupp som ständigt strävar efter att nå uppsatta mål och därigenom se till att kunderna blir nöjda med det arbete vi utför. Vi har ett vänskapligt klimat, roligt på jobbet och en god sammanhållning där vi eftersträvar att hjälpa och stötta varandra.

Vill du veta mer om Almir är du välkommen att läsa mer i hans profil på Linkedin .

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss .

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Välkommen med din ansökan! Vi kommer att läsa ansökningar löpande så sök gärna så fort du har möjlighet.

Ansök nu

Fälttekniker till Cell Solar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 6
Cell Solar söker Fälttekniker
Gillar du att arbeta med tekniska frågor, finna en lösning på kluriga problem, är inte rädd för att ta i där det behövs?
Då kommer du att passa in i vårt team vid region Göteborg hos Cell Solar!

Vad vi erbjuder


• Ett arbete som inte är den andra dagen lik. Uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och arbeta proaktivt och serviceinriktat gentemot kund.
• Ett ungt företag i stark tillväxtfas med trevliga kollegor.
• Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

Uppdraget

Som fälttekniker kommer du att arbeta nära koordinator, säljare samt byggansvarig.

Arbetsuppgifterna består av:


• Felsökning el och montage
• Montera delar till solcellsanläggning som behöver bytas ut eller kompletteras
• Byggledare/medverka vid monteringsstart av anläggning hos kund
• Dagliga kundkontakter
• Tekniskt säljstöd åt säljarna
• Ansvara för hantering och planering av kundärenden samt se till att de blir slutförda 

Tjänsten utgår från kontoret i Göteborg och är en tillsvidareanställning med 40tim arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Cell Solar

Cell Solar är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Med en medarbetarstab på över 60 anställda finns vi för miljömedvetna kunder i södra och mellersta Sverige. I dagsläget har vi kontor i Arlöv, Kalmar, Göteborg och Stockholm.

Vem är du? 

Som person har du ett stort driv, är en professionell lagspelare, gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Du är strukturerad, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

Vi ser att du har följande kompetens: 


• Erfarenhet av byggarbete
• Erfarenhet av arbete med hög kundnöjdhet
• God kommunikatör
• B-körkort 
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Det är meriterande om du har läst utbildning eller har erfarenhet av arbete inom solel

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på 0707-899606.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Välkommen!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Verksamhetsservice, Kretslopp och vatten

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 20
Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lättare för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är "Vi gör det lätt att leva hållbart" och vårt jobb är viktigt på riktigt.

Idag växer Göteborg som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till den växande staden genom att bland annat bygga och underhålla staden under marken där vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på minst 100 år framåt i tiden. Vi arbetar även med att se till att det avfall som staden genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Exempel på detta är vårt arbete med hanteringen av skyfall och dagvatten men även arbetet med att påverka göteborgarens medvetenhet och beteende kring avfall.

Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag - både när vi planerar och utför arbetet. Under våren 2020 har vi flyttat in i nybyggda lokaler vid Alelyckans vattenverk. Här kommer vi vidareutveckla staden för framtiden och våra samarbeten med andra aktörer under många år framöver.

Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.goteborg.se/kretsloppochvatten och följ oss på Facebook eller Linkedin.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är varierande och är beroende av vad förvaltningens verksamheter efterfrågar. Detta innebär att du kommer arbeta med service ur det bredaste perspektivet så som koordinering, hantering av accesser, kontakt med gäster och medarbetare både fysiskt och digitalt men även fysiskt utförande så som förflyttning av tunga paket och interna flyttar.

Vidare visar du respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Utföra löpande tillsyn avseende fastigheternas drift och underhållsbehov samt planera förebyggande åtgärder
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Vara behjälplig med fastighetsfrågor och vara kontakten till fastighetsägaren
• Beställa material och ta in offerter
• Genomföra åtgärder och reparationer. Vid behov köpa reparationsarbeten samt kvalitetssäkra utfört arbete.
• Delta och hjälpa till med SBA
• Hantera felanmälan och garantifel
• Ansvarar/sammanhållande för kontakt med leverantör för yttre miljö, snö/halkbekämpning, samt underhåll av grönområden på samtliga förvaltningens anläggningar.
• Larmhantering i fastigheten
• Administrativt arbete och dokumentation
• Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
• Registrera och lämna ut passagebrickor till kunder
• Stöd i vår konferensteknik
• Nära samarbete med vaktmästare
• Behjälplig med bilpool
• Samordna avfallshantering

Då rollen är under utveckling är det du som kommer driva och förbättra arbetssättet och utveckla fastighetsteknikers roll i relation till förvaltningens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasialexamen med inriktning fastighet, exempelvis YH-utbildning fastighetsingenjör. Då rollen är under utveckling ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete. Du har en god datorvana och en god administrativ förmåga. Du har erfarenhet av att stödja med konferensteknik och vi ser det som meriterande att du har erfarenhet att arbeta med systemen Nordomatic, Omnis och Flexlock.

Tjänsten är säkerhetsklassad nivå 2 och förutsätter godkänd säkerhetsprövning vilket bland annat innefattar drog och alkoholtest, registerkontroll från Säpo samt att du har svenskt medborgarskap. För tjänsten krävs även B-körkort.

En förutsättning i rollen som fastighetstekniker är att du sätter kunden i fokus. För oss innebär det att du ser lösningar i stället för problem och att du ger förslag och presenterar alternativa idéer. Du är professionell i ditt arbetssätt och har en förmåga att etablera och behålla goda relationer. Du är tydlig i såväl tal som skrift. Din samarbetsförmåga kommer vara helt avgörande hur väl du kommer trivas och få framgång i utvecklingsarbetet av rollen. Avslutningsvis är noggrannhet och ett ansvarstagande en grund du står på gällande utförandet av dina arbetsuppgifter.

Arbetstiden är 07:00 till 15:30 enligt schema.

Anställningen är ett vikariat på 1 år from 220901 eller efter överenskommelse.

Vi kommer utföra urval och intervjuer löpande under annonseringstiden. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 19
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner etablerar sig i Göteborg efter utökat förtroende hos våra befintliga kunder! Vi söker därför dig som vill ha en nyckelroll hos oss som vår första fastighetstekniker i regionen. Vi tror att du idag arbetar självständigt som fastighetstekniker men känner att du vill ta mer ansvar och vill utvecklas och växa tillsammans med oss i regionen.

Tjänsten
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

Övergripande arbetsuppgifter

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Arbetets omfattning

Heltid, med start enligt överenskommelse. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Göteborg.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:
Arbetsledare Christopher Trevisson, 0727-07 78 59

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är 2022-05-31.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 17
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 maj.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk förvaltare sökes till Bredablick

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 4
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Som teknisk förvaltare hos Bredablick i Göteborg vårdar och vidareutvecklar du företagets kundrelationer. Du har ett övergripande ansvar för kundernas tekniska förvaltning. Du kommer du att ingå i ett team om 6 stycken förvaltare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Kontinuerlig kundkontakt och uppföljning
- Teknisk rådgivning till kunderna
- Upphandlingar
- Hantera medlemsärenden
- Arbetsledande roll för driftpersonalen
- Tillsyn och underhållsbesiktningar
- Ansvara för driftsekonomi


Vi söker dig som
- Har minst 3 års erfarenhet inom området
- Har en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande
- Mycket goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift
- Har B-kört


Det ses som meriterande om du tidigare har arbetat med bostadsrättsföreningar.

För att trivas i rollen tror vi att du som person

- Samarbetar väl med andra. I rollen kommer du att samarbeta både internt och externt. I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor, kunder och intressenter.
- Är serviceinriktad. Servicen mot våra kunder och intressenter är kärnan i vår verksamhet, därför ställer vi stora krav på kundbemötandet.
- Är flexibel. I rollen krävs det att du tar ansvar och anpassar din tid utefter dina uppgifter.
- Är noggrann. Det är viktigt att du är uppmärksam på detaljer då du kommer att sitta med administration.


Vi erbjuder dig

- En möjlighet att vara med på resan att utveckla organisationen framåtÖvrig information
- Placering: Göteborg
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer ett test, telefonavstämning och en intervju.

Ansök nu