Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 22
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 22
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag , skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad FASTIGHETSSKÖTARE/ FASTIGHETSTEKNIKER

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
DIN ROLL
Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare i Göteborg med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.
Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder.
Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av
Felavhjälpande åtgärder i bostäder och lokaler
Drift och underhåll
In- och utvändig skötsel
Ronderingar
Utföra planerat underhåll

DIN PROFIL
Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppdrag som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.
Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav.
ÄR DU INTRESSERAD?
Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@mbafast.se. Märk din ansökan ”Fastighetsskötare”.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Sommarjobb- trädgårdsarbetare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 27
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på drift och underhållsavdelningen ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:
Denna tjänst är organisatorisk placerad på område mark. Fördelningen på de 10 platserna är tre i sydväst, tre i nordost och fyra i centrum Uppdraget är i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel, reparationer, kunduppdrag och underhållsuppdrag på förvaltningens tomter som består av cirka fem miljoner kvadratmetermark. Du kommer vara en del av de positiva och engagerade teamen som är verksamma på området och dina insatser kommer vara en viktig del i verksamheten. I din roll som fastighetstekniker mark handlar det om att hålla mark- och grönytor på våra förskolegårdar fina i sommar.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker tjänsten har ett intresse för trädgård och utemiljö, en vilja att arbeta tillsammans med andra och visar omtanke om dem och de du arbetar för. Du har lätt för att samarbeta, ta eget ansvar, har ordning och reda. Du är flexibel och förstår att förändringar är en del av arbetsdagen. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tex skötsel och reparationer i parker och trädgårdar. Som person är du utåtriktad och kan arbeta självständigt. Du kommer arbeta nära dina kollegor vilket innebär att god samarbetsförmåga är något vi värdesätter. Vi vill att du är drivande och handlingskraftig för att passa in i vårt team. För denna tjänst måste du ha B-körkort samt ha fyllt 18 år. Vi önskar även att du som söker har god kunskap med datorer och mobiltelefoner.

Intervjuer kommer ske löpande under annonsering.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 2
Balder växer och därför behöver vi ytterligare en drifttekniker till södra Göteborg. Vi utvecklar driftorganisationen och i dagsläget är detta en bred tjänst. Om du är extra intresserad av att arbeta med exempelvis ventilation, värme eller energiprojekt kommer det finnas möjlighet att specialisera sig i framtiden.

Eftersom vi äger fastigheterna slipper du jaga timmar och tänka på fakturering, i stället kan du fokusera på driften och att fastigheterna är i toppskick.
Vi har högt satta mål om energibesparing och kommer fokusera mycket på det framöver, så du kommer tillsammans med dina kollegor ta fram och räkna på åtgärder som hjälper oss nå vår målbild. Du kommer också utföra förebyggande och felavhjälpande underhåll på de tekniska installationerna och optimera driften av värme, kyla, ventilation etc.

Vi tror att du har god förståelse och kunskap inom teknisk fastighetsdrift och eftersom vi har både kommersiella lokaler och bostäder är det en klar fördel om du har kunskap om båda. Du behöver också ha förmåga att prioritera ärenden och kommunicera på ett bra sätt med både hyresgäster, entreprenörer och kollegor.
Att du kan styr- och reglerteknik är meriterande, att du har B-körkort är ett krav. Är du anläggningsskötare är det ett klart plus. Språkkunskaper utöver svenska är också meriterande.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du kan styra över din egen arbetsdag, har flextid, får ta hem bilen och har varierande arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom yrkesrollen och ta stort ansvar för dina fastigheter.

Intresserad? Perfekt! Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga CV och svara på våra urvalsfrågor. Vi bryr oss inte om vem du är eller hur du ser ut, vi vill bara ha rätt person på rätt plats. Därför använder vi oss av rekryteringstester som skickas automatiskt när du skickar in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se (http://www.balder.se/) får du gärna höra av dig till driftansvarig Jonathan på 031-839 456 eller jonathan.thebrinolsson@balder.se (https://app.teamtailor.com/companies/c0qrl1NgDPg/jobs/2028019/edit/ jonathan.thebrinolsson@balder.se)

Ansök nu

Installationstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på avdelningen drift och underhåll ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

På verksamhetsområde energi och innemiljö, ansvarar vi för inomhusmiljön i våra fastigheter. Dessa fastigheter vill vi göra så energieffektiva vi kan. Vi har samlat kompetens på enheten och här arbetar fastighetstekniker, drifttekniker och ingenjörer inom styr-, reglerövervakning och VVS tillsammans för att hitta smarta lösningar inom drift.

Dina arbetsuppgifter;
Du kommer att utföra tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska installationer, främst värme och ventilation. Som ett led i vårt förebyggande underhållsarbete utför du årliga driftronder och åtgärdar mindre fel. Du felsöker och avhjälper fel och tillsammans med din drifttekniker hanterar ni akut uppkomna ärenden från kund och styrsystem. Ni arbetar tillsammans för att skapa en god innemiljö för kunden och för att uppnå stadsfastigheters energieffektiviseringsmål. Vi vill att du är med oss och håller våra fastigheter i bästa tekniska skick.


KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Du ska tycka om att arbeta med energifrågor, gillar utveckling och är nytänkande.

Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning med inriktning VVS och fastighet eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete med värme- och ventilationsanläggningar i fastigheter.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och övervakning. Har du även kunskap om och erfarenhet av el och rörinstallationer så ser vi det som värdefullt.

För denna tjänst behöver du ha B-körkort.

Känner du igen dig i denna beskrivning?
Varmt välkommen att söka dig till oss, ett härligt gäng av erfarna och professionella medarbetare!


ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 18
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vid drift och underhåll, som är en av Stadsfastighetsförvaltningens avdelningar, ansvarar vi för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer. Vårt arbete bedrivs i ett nära samarbete med hyresgäster, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. På enheten ansvarar vi för inomhusmiljön i våra fastigheter. Dessa fastigheter vill vi göra så energieffektiva vi kan. Vi har samlat kompetens på enheten och här arbetar fastighetstekniker installation, drifttekniker inom el, driftoptimering samt ett antal ingenjörer inom SRÖ och VVS tillsammans för att hitta smarta lösningar inom drift.

Du ansvarar för drift och övervakning av förvaltningens olika tekniska installationer (främst värme och ventilation) samt tillgodoser ett gott inneklimat för våra kunder. Uppdraget är både utvecklande och utmanande i en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med kunniga medarbetare och en mångfald av tekniska system. En viktig del av jobbet är att felsöka och avhjälpa fel samt hantera akut uppkomna ärenden från hyresgäster och styrsystem. Med en hög teknisk kompetens och en förståelse för kundens verksamheter skapar du tillsammans med dina kollegor en bra miljö för dem som vistas i våra fastigheter. I uppdraget ingår även bland annat att planera och utföra underhållsåtgärder, energioptimera fastigheterna samt aktivt medverka i utvecklingsfrågor. Arbetet är förlagt både ute på fastigheterna samt inne på kontor.

För denna rekrytering gör vi utdrag ur belastningsregistret.

KVALIFIKATIONER
Våra förväntningar på dig;
Med hyresgästerna i fokus, motiveras du av hög servicenivå och kunskap om vad som bidrar till kvalitet i kontakten mellan er. För att lyckas i ditt uppdrag är du en kommunikativ person som har lätt för att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är flexibel, drivande och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående med god struktur, ordning och reda. Att du har mycket god kunskap i styrsystem som t.ex. Schneiders styrsystem TAC och EBO. samt Web Port och Webfactory. B- körkort är ett krav för denna tjänst.

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker till Partillebo

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 12
Söker du ett fritt och omväxlande jobb och har erfarenhet från drift av komplexa anläggningar och avancerade integrerade system?Är du driven och engagerad och vill utvecklas som drifttekniker i fastighetsbranschen? Nu har du chansen att söka jobbet på Partillebo!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en driftavdelning på totalt 8 personer. Driftkontoret ligger i Partille Arena.

I tjänsten ingår tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheternas tekniska installationer. Genomförande av felsökning och felavhjälpning samt energi/driftoptimering av värme och ventilationssystem. Ronderingar, avläsningar och kontroll av eventuella avvikelser. Du ska också åtgärda serviceanmälningar, på egen hand eller via upphandlad entreprenör, samt återrapportera till hyresgäst och förvaltning.

Som Drifttekniker kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa driften av Partillebos fastigheters framtida drift och utveckling. På sikt kommer du även ingå i Partillebos bakjour.Det här förväntar vi oss av dig
Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från likvärdig roll, gärna utbildning från energiprogrammet eller KY utbildning från Fastighets- eller driftteknikerprogrammet och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen.

Du har erfarenhet från drift av komplexa anläggningar och avancerade integrerade system. Vi ser att du har god systemkunskap kring ventilation, vatten, avlopp, värme, kyla, styr, brand, inbrottslarm, passagesystem och övervakning. Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen. Du har B-körkort, datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift.Personliga egenskaper
Som person ser vi gärna att du är driven och engagerad. Då du kommer att samarbeta med kollegor såväl som med hyresgäster och entreprenörer krävs det att du har social kompetens och kan kommunicera väl i både tal och skrift. För att trivas i tjänsten måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och har förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmågan att analysera och förklara de tekniska sambanden.

Vi vill helt enkelt att du har ett brinnande intresse för service! Trivs med att arbeta i en nära kundrelation, är flexibel och prestigelös.Det här erbjuder vi

Tjänsten är på 100% och du blir anställd hos Partillebo. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Partillebo en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Ett fritt och omväxlande jobb där du får många stimulerande kontakter med våra hyresgäster.

På Partillebo arbetar vi aktivt med kompetensutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom sjukförsäkring, friskvårdsbidrag och förmånselcykel.Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Partillebo med Jefferson Wells och du blir anställd hos Partillebo. Du söker tjänsten på manpower.se och bifogar CV samt personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Välkommen med din ansökan!Om Företaget

Partillebo är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 4000 lägenheter och ca 230 000 m2 lokaler, samt verkar som samhällsbyggare i Partille kommun. Vi är ca 80 st. anställda.
Läs mer på www.partillebo.se

Ansök nu

Drifttekniker Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 17
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!Om tjänsten
I denna roll ansvarar du för den dagliga tillsynen och driften av fastigheterna samt den löpande kontakten med våra kunder. Ditt primära ansvarsområde är tre av våra fastigheter belägna i Göteborgsområdet. Du kommer utgå från Skogome men även ha hand om Högsbo och Björkbacken. Som drifttekniker kommer du att arbeta självständigt och dagligen representera Specialfastigheter. Samarbete med kunder såväl som med kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. I den löpande förvaltningen ansvarar du för den dagliga driften, felavhjälpande underhåll samt ibland också för mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar.

En annan del av arbetet består i att utföra och följa upp driftoptimerande åtgärder för att uppnå ett bra klimat för kunden samt hög energieffektivitet. Även arbete med olika uppföljningar, analyser och sammanställningar kring media, myndighetskrav och besiktningar ingår i uppdraget. Tillsammans med din chef är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

Besök gärna vår hemsida och läs om en av våra medarbetare som berättar hur det är att arbeta som drifttekniker hos oss.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad drifttekniker eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat som drifttekniker, alternativt inom VS, el, ventilation eller styr och regler.

Kvalifikationer:
• Fastigheternas tekniska system kräver att du har goda IT-kunskaper
• Du har goda kunskaper inom framför allt el, styr och regler samt VVS
• Du har erfarenhet av professionellt kundbemötande och att arbeta serviceinriktat
• Körkort för personbil är ett krav

För att trivas i rollen måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens och du behöver ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Placering
Din placeringsort kommer att i Göteborgsområdet och du kommer mestadels att arbeta på våra tre fastigheter. Då vår verksamhet är rikstäckande kan även resor utanför ditt område förekomma i tjänsten några gånger per år. Du blir en del av Fastighetsområde Syd med lokalkontor i Göteborg och Lund.

Tillträde
Enligt överenskommelse, men snarast möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 12 februari  men ansök gärna redan idag då urval görs löpande.

 

Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Lena Nibell, tel. 010-788 62 47
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 34 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 200 medarbetare.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Higab

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Arbetsbeskrivning
Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog telefon 0738-53 79 49 eller mejl edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 12 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet. 

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare - brand och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 794 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till Higab

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Arbetsbeskrivning
Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog telefon 0738-53 79 49 eller mejl edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 12 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet. 

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare - brand och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 794 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m². För mer information besök higab.se

Ansök nu

Higab söker fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter. I uppdraget ingår att vårda och utveckla Göteborgs kulturhistoriskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Higab omsätter ca 800 mnkr, har ca 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m².

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Vi erbjuder
Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare - brand och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

ÖVRIGT
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten direkt i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog telefon 0738-53 79 49 eller mejl edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 12 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 19
Vill du arbeta i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i en kritisk och högteknologisk miljö där din kompetens och noggrannhet kommer att spela en avgörande roll? Har du hög teknisk kompetens och är allmänt bred inom området driftteknik och är en lagspelare så kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker en drifttekniker med hög kompetens inom styr- och reglerteknik för fastigheter. God kompetens krävs även inom fastighetsinstallationer såsom ventilation, värme och vatten etc.
Som meriterande ser vi att du har erfarenhet av energimätning/besparing, erfarenheter av SBA och brandlarmanläggningar samt erfarenhet av att leda enklare installationsarbeten.
Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team, hos vår kund på Hisingen i Göteborg.

Du har tillsammans med övriga tekniker det övergripande ansvaret för att säkerställa att fastighetstekniska funktioner är i drift och fungerande.

Vi är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Utföra daglig tillsyn och kvalitetssäkring samt service och underhåll på tekniska system och utrustning.
* Arbeta och rapportera i vårt interna system för Planerat underhåll.
* Driva åtgärder och förändringar i utrustning i vår kunds fastigheter och anläggningar.
* Utföra åtgärder samt dokumentera i enlighet med uppsatta rutiner.
* Hantera och utveckla systemövervakning.
* Vara en representant för CBRE gentemot kund samt ansvara för leverantörskontakter.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Säkerställa att underleverantörers samt egna arbetsuppgifter utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBRE:s miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.


Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av arbete med teknisk drift eller anläggning och god fastighetsteknisk kompetens.
* Erfarenhet av olika styrsystem och implementering av energibesparande åtgärder typ solcellsinstallationer och liknande.
* Vana att arbeta både självständigt samt i grupp med ex. kollegor eller underentreprenörer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
* Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av underhållssystem.
* B-körkort är ett krav.
* Ett rent belastningsregister är ett krav för anställning.


Rollen är på heltid och med start efter överenskommelse. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor. CBRE har också blivit rankad #1 inom Real Estate i Fortune Magazines World's Most Admired Companies för 2019, vilket vi är mycket glada över. Vi tror att vårt medvetna arbete kring vår företagskultur och People Management bidragit till denna utnämning!

Känns denna roll intressant, skicka din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas snarast.
Rekryterande chef är Contract manager Raymond Carlsson telefon 0732 - 634338

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning

Ansök nu

Fastighetstekniker till Newsec i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 20
Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom rådgivning och fastighetsförvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare och våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor, kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Nu söker vi fler Fastighetstekniker till Göteborg, varmt välkommen med din ansökan!

Din roll

Vi på Newsec söker fler engagerade medarbetare till både befintliga och nya uppdrag i Göteborg. Som Fastighetstekniker är din uppgift att kontrollera och sköta drift och underhåll av dina tilldelade fastigheter. Du arbetar både självständigt och i team med bland annat reparationer, tillsyn och underhåll i fastigheten och på fastighetens inventarier. Du kommer även att göra tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar. Vidare ingår att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder och hyresgäster genom att vara tillmötesgående och professionell.

I förekommande fall kan det bli aktuellt att delta i jour och beredskap.

Din profil

Vi söker dig som har:

- Fastighetskompetens genom relevant yrkesskola alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet.

- B-körkort.

- Övergripande datorkompetens.

- God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

- Fastighetsteknisk kompetens inom fastighetsdrift, viss elkännedom/elkompetens.

Meriterande:

- Cirka två års erfarenhet inom fastighetsbranschen alternativt annat tekniskt-/hantverkaryrke med serviceinriktning eller inom förvaltning.

- Fastighetsrelaterade ärendehanteringssystem.

- Utbildning inom Heta arbeten, Fallskydd, Lift, anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, SBA.

- Kompetens inom el, vvs, bygg, smide, lås.

Som person är du social med hög servicekänsla och du tycker om kontakten med kunder. Du är kvalitetsmedveten och kan planera och utföra arbetet på ett effektivt sätt, självständigt så väl som i grupp.

Din värdegrund

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: omgående eller enligt överenskommelse.

- Arbetstid: dagtid, 7-16.

- Plats: Göteborg.

- Anställningsform: tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna.

- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal och förmåner som bland annat friskvårdstimmar, rikskort och friskvårdbidrag.

Välkommen med din ansökan senast 5 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Operations Manager Peter Svensson på peter.svensson@newsec.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.newsec.se (http://www.newsec.se/), där hittar du även våra andra lediga tjänster och har dessutom möjlighet att Connecta (https://karriar.newsec.com/connect) med oss.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mail.

Ansök nu

ISS söker Porttekniker till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 2
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Till kundens siter i Göteborg, söker vi nu en porttekniker med bakgrund inom service och underhåll, mekanik eller elinstallationer. Har du erfarenhet inom detta och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

I rollen som Porttekniker kommer du att arbeta dagligen på anläggningen med både återkommande underhållsarbeten och enklare reparationer av industriportar. Kundens anläggning har ca 170st industriportar av olika slag och verksamheten kräver funktion 24/7. Det kommer även att förekomma arbeten som innefattar nyinstallationer, ombyggnationer samt modernisering. Det kan även förekomma arbetsbehov på andra anläggningar inom regionen, så flexibilitet och serviceandan är viktig. Arbetet är variationsrikt, självständigt och kan vara fysiskt krävande.

Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning med inriktning mot el/mek/svets. Därefter några års erfarenhet av service/underhåll inom mekanik eller elinstallationer med installation, schemaläsning och felsökning. Du har god kunskap om el/mek. Har du praktisk erfarenhet kring modernisering av garage-/industriport eller lyftanordningar eller liknande så är det meriterande. Svetskunskap är inget krav men meriterande. Att du är tekniskt kunnig är dock en förutsättning för denna tjänst. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och du uppskattar att bemöta och hjälpa kunder. Du är en god kommunikatör och ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå mål. Du är noggrann, planerar och organiserar din arbetsdag självständigt och tar stort ansvar. Att hålla dig uppdaterad med en god produktkunskap ser du som en nödvändighet för att kunna utföra ett bra arbete. Du är van vid att driva ditt eget arbete framåt och att tidsrapportera ditt utförda arbete.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan.
Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg inom fordonsbranschen!

Har du erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller annat arbete inom branschen samt är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en ansvarstagande person som drivs av att leverera service i världsklass? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Lernia AB en fastighetstekniker till vår kund i Göteborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system. Du kommer ingå i ett motiverat och härligt team med tekniker och i rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer.

Om dig

Vi söker dig som tidigare arbetet som fastighetstekniker och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett analyserande tankesätt.

Din bakgrund

Krav:

• Fullgjord gymnasieutbildning, meriterande om du har eftergymnasial utbildning från högskolan eller YH med relevant inriktning.
• Några års erfarenhet av arbete med fastighetsdrift och underhåll-gärna inom industrin.

• Mycket goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.


Meriterande:

• Truckkort, mobila plattformar, säkra lyft.
• Hög IT-mognad med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.
• Kunskap om Energiuppföljning.
• Certifikat heta arbeten.
• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har följande egenskaper:

• Kundfokus- Du brinner för service och älskar de vardagliga utmaningar som uppstår.
• Ansvarstagande- Du trivs i rollen som fastighetstekniker och ansvarar för att skapa en effektiv arbetsplats med hög teknisk standard.
• Driven- Du har hög integritet och är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar.


Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
• Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
• Direktrekrytering till vår internationella kund

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 6
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker i Göteborg.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 


Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till SAAB

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 20
Vi söker nu en händig drifttekniker till SAAB. Du får möjlighet att jobba i ett härligt team på ett spännande företag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du ingår i ett team på fem personer med uppgift att supporta produktionen med driftteknik. Arbetet är även en blandning av operativa och administrativa uppgifter för att säkerställa driften av tillverkningsflödet. Detta innebär bland annat att du tar fram underhållsplaner för drift och skötsel samt genomför dessa. Arbetsuppgifterna är varierande, allt från enkla uppgifter till mer avancerade. Mindre åtgärder genomför du själv, vid större åtgärder tar du kontakt med entreprenörer som utför uppgifterna.

SAAB ligger i Göteborg med mycket goda bussförbindelser precis utanför. Önskvärd start är 1 november. Behovet är långsiktigt med stor chans till förlängning. Arbetstiden är heltid, dagtid mån-fre 08.00-17.00.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. Som tjänsteman på Speed har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Kvalifikationer:
- Önskvärt med driftteknikerutbildning eller motsvarande, alternativt att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter
- Några års arbetslivserfarenhet
- Datorvana och kunskaper inom officepaketet

Övrigt: det är meriterande om du har erfarenhet av IFS
Som person är du prestigelös, ödmjuk och har en hög servicekänsla. Du kommunicerar på ett enkelt sätt, samt har ett strukturerat arbetssätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och ser vad som behöver göras, du är händig och kan arbeta utifrån de processer som finns.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: Drifttekniker, driftteknik, tekniker, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetstekniker, energitekniker, reparatör

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 21
Drifttekniker till Göteborg

Tjänsten

Vi utökar vårt team och söker en drifttekniker till Göteborg. Som drifttekniker hos oss får du en varierande och utmanande vardag där du självständigt driver ditt arbete framåt. Arbetsuppgifterna kommer att röra alltifrån felavhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel till att proaktivt komma med förbättringsförslag som levererar extra värde till våra kunder. Vi tror att du har hög kompetens för att kunna utföra tillsyn och skötsel samt felavhjälpande av Styr & Regler, Ventilation, El samt Kyla.

Din profil

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående, viktiga egenskaper då du är med och planerar dagarna utifrån uppgifter. Du motiveras av att leverera hög service och att lära sig nya saker. Vidare har du mycket god datavana då all rapportering sker digital och du behärskar svenska mycket väl, i både tal och skrift. Du blir del av ett positivt och härligt gäng som växer och når mål tillsammans. Det finns även möjlighet att avancera i bolaget inom olika projekt och energioptimering.

Kvalifikationer

• Minst 3 års branschvana inom Driftteknik
• Tidigare arbetat i fastighetstekniska system
• Hög kompetens för att utföra service och reparationer.
• B-körkort

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med energioptimering, har vana att läsa scheman och felsökning på egen hand.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Richard Kungsek 0722- 196 990

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 2
Fastighetstekniker till vår kund i Göteborg inom fordonsbranschen!

Har du erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller annat arbete inom branschen samt är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en ansvarstagande person som drivs av att leverera service i världsklass? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Lernia AB en fastighetstekniker till vår kund i Göteborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system. Du kommer ingå i ett motiverat och härligt team med tekniker och i rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer.

Om dig

Vi söker dig som tidigare arbetet som fastighetstekniker och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett analyserande tankesätt.

Din bakgrund

Krav:

• Fullgjord gymnasieutbildning, meriterande om du har eftergymnasial utbildning från högskolan eller YH med relevant inriktning.
• Några års erfarenhet av arbete med fastighetsdrift och underhåll-gärna inom industrin.

• Mycket goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.


Meriterande:

• Truckkort, mobila plattformar, säkra lyft.
• Hög IT-mognad med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.
• Kunskap om Energiuppföljning.
• Certifikat heta arbeten.
• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har följande egenskaper:

• Kundfokus- Du brinner för service och älskar de vardagliga utmaningar som uppstår.
• Ansvarstagande- Du trivs i rollen som fastighetstekniker och ansvarar för att skapa en effektiv arbetsplats med hög teknisk standard.
• Driven- Du har hög integritet och är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar.


Om anställningen

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
• Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
• Direktrekrytering till vår internationella kund

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes till Göteborgs Spårvägar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 22
Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 141 miljoner spårvagnsresor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. Vill du följa med på vår kvalitetsutvecklingsresa till en spårvagnsresa i världsklass?

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en fastighetstekniker till vårt team!

Som fastighetstekniker hos oss blir du en del av fastighetsgruppen som idag består av åtta personer som arbetar med olika uppgifter inom fastighet. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 40 fastigheter, från 30 000m2 till 2m2 där vi ansvarar för drift, underhåll och skötsel av fastigheternas tekniska system. Dessutom underhåller och reparerar vi produktionsteknisk utrustning.

I rollen arbetar du löpande med drift- och underhållsfrågor, tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll där du tillser att värme, ventilation och övriga tekniska system fungerar som de ska. Du arbetar även med byggnadstekniska installationer vad gäller utvändig och invändig miljö. Självständigt utför du reparationer och gör bedömningar kring huruvida mer omfattande åtgärder krävs. I ditt arbete säkerställer du att våra kunder känner sig nöjda och trygga i sin arbetsmiljö.

Hos oss välkomnas du till en stabil arbetsgivare och får arbeta i en framtidsbransch. Vi värdesätter nya idéer och ger stora möjligheter till att vara med och påverka för att på så sätt tillsammans kunna utveckla både oss själva och vår verksamhet!

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker bör du vara serviceinriktad och lyhörd då arbetet innefattar flera sociala kontaktytor. Du har ett flexibelt arbetssätt och tycker om att självständigt ansvara för och utföra dina arbetsuppgifter samt driver på för att uppnå mål och resultat.
Vi tror också att du trivs med att vara en del av ett team då samarbete med dina kollegor förekommer dagligen. Då delar av arbetet är akut underhåll krävs att du är lösningsorienterad samt har förmåga att planera och prioritera arbetet.

Delar av arbetet kan upplevas fysiskt krävande.


KVALIFIKATIONER
• Teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet
• Dokumenterad arbetserfarenhet av fastighetsteknik
• Flera års erfarenhet av felsökning och reparationer av tekniska installationer, exempelvis ventilation, värme, el samt styr/regler så som portar, lyftbord och traverser
• B-körkort
• God vana vid användning av digitala arbetsredskap så som dator eller surfplatta
• Svenska språkkunskaper i tal och skrift

Meriterande:
• YH-utbildning inom fastighetsteknik
• Erfarenhet från arbete med fastighetssystem

Göteborgs Spårvägar är en drogfri arbetsplats och vi tillämpar alltid drogtest vid nyanställningar.

Låter det fortfarande intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Håll koll på din e-post då det är så vi kommer att kontakta dig.

Provanställning sex månader tillämpas.ÖVRIGT
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, www.offentligajobb.se

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Spårvägar har upphandlade avtal.

http://www.goteborgssparvagar.se/

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 3
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Mitt namn är Tobias och jag arbetar som Arbetsledare på Axcell Fastighetspartner i Västra Götaland. Jag söker nu en självgående Fastighetstekniker till vårt nya kontor i Göteborg som består av ett team på sex fastighetstekniker. Med mig som chef kan du förvänta dig stöttning där vi löser problemen tillsammans. – Tobias Claesson, Arbetsledare Axcell Fastighetspartner.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Borås. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Göteborg.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav.

För att trivas hos oss
Som fastighetstekniker hos oss ser vi att du är en problemlösare som trivs i kontakt med både kunder och kollegor samt har en god samarbetsförmåga. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ, gillar att arbeta med frihet under ansvar och har ett servicetänk.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar; ”personliga, nytänkande och professionella” och vårt gemensamma löfte ”Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar”.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare, Tobias Claesson på telefonnummer 033-340 1025.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-01-29.
Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

ISS söker Drifttekniker till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 25
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Till siterna i Göteborgsområdet söker vi nu ett antal Drifttekniker med bred bakgrund eller inom de mer specifika områdena VVS, El, Ventilation, Bygg och Fastighetsteknik till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du erfarenhet inom något av dessa områden och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad vid en av kundens siter och bli en del av ett härligt motiverat team.

I rollen hos kunden arbetar du brett och omväxlande med stort eget ansvar inom ditt verksamhetsområde: VVS, Ventilation, El, Bygg eller Fastighetsteknik. I rollerna kan arbetsuppgifterna variera stort beroende på vilket eller vilka specialistområden du besitter. Oavsett område har vi alltid en grundläggande struktur och plan att utgå ifrån som baseras på en god dialog med kund samt ett långsiktigt arbete med tillsyn, skötsel och underhåll. Eftersom vi söker flera medarbetare i olika roller till uppdraget varierar arbetsuppgifterna. De kommer bestå av alltifrån hantering av tryckluft, kyl- eller värmeanläggningar samt ventilationsanläggningar med tillhörande processuttag, medan för en annan roll en variation av mindre och större ombyggnationer och förbättringsarbeten. Arbetet sträcker sig över hela kundens anläggning vilket gör att arbetsuppgifterna kan komma att utföras så väl inom- som utomhus.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant utbildning samt några års erfarenhet inom området av dessa tjänster. Det är meriterande om du besitter erfarenhet och/eller kunskap inom flera discipliner. Vi värdesätter relevant utbildning och skall du arbeta inom VVS är exempelvis Säkert vatten ett krav. Diverse tjänstespecifika certifikat såsom Heta Arbeten och diverse körkort ses som meriterande. Det är av vikt att du har en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Brandskyddsarbetet är viktigt för oss och vår kund vilket gör att vi värdesätter dig med erfarenhet inom detta område och SBF Brandskyddskoordinator utbildning eller motsvarande. Om du har ett stort intresse för och erfarenhet av systemarbete, så är det mycket intressant.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper – t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan! Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ISS söker Driftledare till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 25
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Till siten i Tuve söker vi nu en Driftledare till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund. Har du en teknisk bakgrund, erfarenhet av arbetsledning och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad på kundens anläggning i Tuve och bli en del av ett härligt motiverat team där din roll blir att leda dina medarbetare. I rollen som Driftledare kommer du, tillsammans med dina medarbetare, arbeta med den dagliga driften av kundens fastighet/anläggning. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att planera, leda samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom både fastigheter i kontors- och industrimiljö.

Du kommer att fatta beslut avseende samt utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll inom ramen för vårt åtagande. Arbetsuppgifterna innebär också att teamet utför felsökning och identifiering av brister. Du ansvarar för att fastigheterna uppfyller gällande krav på funktion och bidrar till ökad kundnöjdhet. Vi ser det som självklart att du löpande arbetar med förbättringar och avrapportering, samt dokumentation och kommer att medverka och stötta olika projekt gentemot kund.

I din roll krävs därför att du operativt och strategiskt sköter:

• Planering och uppföljning av utförd tillsyn och skötsel av fastighetens utvändiga och invändiga byggnadsdelar och tekniska installationer så att dess funktion upprätthålls.
• Planering och uppföljning av systematiskt brandskyddsarbete i form av tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll på exempelvis brandsläckningsutrustning, automatiska brandlarmsanläggningar, nödbelysning, utrymning, brandgasventilatorer.
• Samlar in och föreslår förbättringar av fastighetens utvändiga och invändiga byggnadsdelar och tekniska installationer.
• Planering och uppföljning av utfört avhjälpande underhåll av fastighetens utvändiga och invändiga byggnadsdelar och tekniska installationer.
• Samlar in och sammanställer underlag till planerat underhåll, mindre projekt, installationer eller montage inom byggnad utvändigt, byggnad invändigt och fastighetens tekniska system.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och några års erfarenhet inom området. Du har även erfarenhet av att arbeta som Arbetsledare/Driftledare. Vi ser gärna att du har certifikat för Heta arbeten och liftar. B-körkort är ett krav.

Vi ser även att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du har också en mycket god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper - t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan! Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tekniker med elkunskap till HSB i Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 29
Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete med stor frihet under ansvar? Är du en person med hög servicekänsla och en duktig tekniker med erfarenhet inom vitvaror, el, ventilation och/eller VVS? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling. Vi har ett stort utbyte kollegor emellan och samarbetar för att lyfta varandra. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, vilket står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och den känslan ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

Om tjänsten
Våra tekniker arbetar i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på känsla för kundservice och lyhördhet. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är förebyggande skötsel, underhåll, reparation och service av vitvaror i allmänna utrymmen såsom tvättstugor. Arbetet innefattar exempelvis montering, underhåll, felsökning och reparation av tvättstugeutrusning såsom tvättmaskiner, torktumlare, avfuktare, kanalfläktar och takfläktar. Arbetsområdet sträcker sig över flera områden inom HSB Göteborg och ofta utgår man hemifrån med sin servicebil. Du jobbar självständigt och planerar din dag på egen hand utifrån inkommande felanmälningar. Övriga tekniker finns alltid tillhands för hjälp och stöttning vid behov.

Vem vi söker
Vi söker dig som relevant utbildning och/eller erfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du behöver ha en grund inom el, kunskaper inom ventilation samt VVS är meriterande. Som person är du initiativtagande, positiv och ödmjuk. Du gillar problemlösning samt arbetsmässiga utmaningar och har intresse av att själv leda och planera ditt jobb. Krav för denna tjänst är att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Ort: Göteborg med omnejd
Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten  maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Fastighetstekniker Göteborg med omnejd

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 19
Fastighetstekniker Göteborg med omnejd
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

 

Sodexo söker Drifttekniker i Göteborg med omnejd.
Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format, däribland drift och underhållstjänster inom fastighetsteknik, både invändig och utvändig miljö. Som Drifttekniker hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget och teamet levererar rätt produkt med högsta kvalitet. Hos oss kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter enligt kunds önskemål. Arbetet ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering.

 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
Tillsyn och skötselarbete-rondering fastigheter, Felavhjälpande underhåll, Anläggningsskötare brandlarm, Anläggningskötare sprinkler, SBA-arbete, Beredskap, Innovationsarbete dvs att jobba med ständiga förbättringar och verka för hållbar utveckling. Du som söker denna tjänst ser vi har några års erfarenhet som fastighetstekniker och är utbildad inom till exempel kyla, styr- och reglerteknik eller drift-, energi-, och fastighetsteknik.

 

Du ska, på egen hand, lägga upp en bra och effektiv planering för ditt arbete som du sedan kan utföra på bästa möjliga sätt. Du ska ha god datavana och lätt för att utrycka dig i tal och skrift.Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara en kreativ problemlösare, samt bra på att jobba både självständigt och i team med dina kollegor. B-körkort är ett krav.

 

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är tillsvidare, dagtid med beredskap. Provanställning tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan via hemsidan senast den 20221231.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta carina.stenqvist@sodexo.com Välkommen med din ansökan!

Sodexokoncernen Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar  till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Är du Coors nästa drifttekniker i Göteborg?*

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 16
Coor växer och nu stärker vi upp till vårt team inom fastighetsunderhåll i Göteborg. Nu söker vi flera driftiga drifttekniker till vårt gäng. Har du bred erfarenhet och uppskattar ett varierande arbete? Då har vi rollen för dig!

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS?

I Göteborgsteamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister som arbetar inom Göteborgsområdet med omnejd.  Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att säkerställa den dagliga driften samt framtida utvecklingen av fastigheterna.  Hos oss finns en utvecklande arbetsplats där du erbjuds varierande uppgifter samt god utveckling av din tekniska kompetens. 

VAD KAN ARBETET INNEBÄRA?


• En mångsidig drifttekniker som tycker om variationen i arbetet. Du arbetar med säkerställandet av driften av fastigheterna. Tillsyn, felsökning, skötsel samt rondering av fastigheterna. 
• Du som är inriktad på ventilation, styr och energioptimering. I rollen tillkommer ansvar för bland annat injustering av värme, ventilation, styr och regler. Till den här rollen bör du ha några års tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16.

COOR ERBJUDER DIG


• Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande kultur
• Möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten, då Coor är ett expansivt företag
• Lön enligt kollektivavtal, pension och försäkringar
• Ett introduktionsprogram för nyanställda för en så bra start som möjligt
• Förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön

OM DIG

För att passa in hos oss bör du ha:


• Några års erfarenhet som tekniker
• Gärna utbildning inom drift - och fastighetsteknik.
• Du talar och läser svenska obehindrat och har B-körkort.
• Det är meriterande med erfarenhet som mekaniker och/eller snickeri.

DIN PERSONLIGHET

Vi ser att du är en serviceinriktad person med ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då du till stor del kommer ansvara för vår anläggning och att du slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser gärna ser att du är ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs.

ÖVRIG INFORMATION

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

#tipsaCoor


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Driftingenjör storkök

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 27
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på drift och underhållsavdelningen ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.
Tjänsten som driftingenjör storkök är placerad på enheten hyresgästservice och storkök. Uppdraget är i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel samt reparationer så att våra kunder kan bedriva sin verksamhet bekymmersfritt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker nu en ny medarbetare till vår arbetsgrupp som ansvarar för att våra storkök fungerar väl. För oss handlar det om att underhålla, utveckla och reparera viktiga delar så att verksamheten fungerar i de lokaler vi sköter om. Du upprätthåller funktionen hos kund samt lämnar kostnadsförslag och genomföra kunduppdrag inom området. En viktig del i tjänsten är att stadsfastighetsförvaltningens kvalitetskrav, tekniska krav och anvisningar, tillgodoses vid ny- och ombyggnad. Du agerar som tekniskt stöd åt övriga avdelningar gällande området storkök och är drivande i och följer utveckling/omvärldsbevakning.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
För denna tjänst vill vi att du har en eftergymnasial utbildning inom området eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver ha tidigare erfarenhet av VVS alternativt storkök. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning och kunskaper om LOU.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 2
Hej
Vi söker en fastighetstekniker som kommer ansvara för drift, skötsel och underhåll av fastigheter och fastigheternas tekniska system.


Du är social, serviceinriktad och tycker att det är kul med problemlösning.

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 30
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu behöver vi Drifttekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund i Göteborgsområdet. Har du en teknisk bakgrund och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som Drifttekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund - exempelvis el, VVS, kyla. Du bli en viktig del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:
• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll - felsökning och avhjälpande.
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.


Personliga kvalifikationer
Det vore fint om du har utbildning inom området samt gärna några års erfarenhet av fastighetsskötsel och drift.
Vidare ser vi att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis el, VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har travers-, lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning. B-kort är ett krav.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem).

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan! Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 30
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flera siter i Sverige. Nu behöver vi anställa Fastighetstekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag för denna kund i Göteborg. Har du relevant utbildning och/eller några års erfarenhet inom Fastighetsteknik och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsbeskrivning
Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som Fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system Du ingår i ett motiverat och härligt team med tekniker och du rapporterar till Driftchefen.

I rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer. Vår kund levererar utöver fastighetstjänster flertalet tjänster i fastigheterna - t ex reception samt lokalvårdstjänster och i din roll ingår att samverka med övriga kollegor på site.

Erfarenhet
Vi söker dig som är Fastighetstekniker i grunden och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år – gärna inom industri. Du behöver ha gymnasiekompetens och det är meriterande med eftergymnasial utbildning från högskola eller YH med relevant inriktning. B-kort är ett krav. Truckkort, mobila plattformar, fallskydd, säkra lyft, är meriterande.

Önskemål är också att du har kunskap/erfarenhet av:
• Fastighetsrelaterade ärenden, prioritering och åtgärder
• Erfarenhet av kontakt med underleverantörer, ta in offerter, beställa och följa upp utförda arbeten
• Certifikat heta arbeten
• Kunskap om Energiuppföljning
• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten

Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, och din IT-mognad är hög med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.

Personliga kvalifikationer
Kundfokus – För att trivas i denna roll behöver du genuint brinna för service och älska de vardagliga utmaningar som uppstår. Du är lösningsfokuserad och positiv. Du levererar det som utlovas och har förmågan att skapa starka kundrelationer.

Ansvar – Du trivs i rollen som Fastighetstekniker och att dagligen ha kontakt med flera intressenter, kollegor och leverantörer för att skapa effektivitet och en arbetsplats med en hög teknisk standard.

Driven – Du har hög integritet, är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar, såväl mot dina kollegor som mot kunden och kundens medarbetare. Du ser möjligheter och lämnar förbättringsförslag som kan leda till utveckling av vårt samarbete med kunden.

Koll på läget – Du har en förmåga att kunna arbeta förebyggande och planerat samt händelsestyrt. Du har viss förståelse för hur avtal, lagkrav och regelverk påverkar verksamheten samt de egna arbetsuppgifternas genomförande. Du trivs nära kunden i en dynamisk och föränderlig produktionsmiljö där du får möjlighet att interagera med många skiftande kontaktytor både internt och externt.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 2
Hej
Vi söker en fastighetstekniker som kommer ansvara för drift, skötsel och underhåll av fastigheter och fastigheternas tekniska system.


Du är social, serviceinriktad och tycker att det är kul med problemlösning.

Ansök nu

Styr-och Reglertekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 30
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Tekniker inom Styr och Regler till kundens site i Tuve. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
Som Tekniker Styr och Regler ansvarar du för tillsyn, skötsel, optimering och felavhjälpande underhåll av fastigheter och dess tekniska systems styr- och reglerfunktioner. Skift och beredskap kan komma att ingå i tjänsten. B-kort är ett krav.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Injustering av styr- och reglerfunktioner för optimal drift av värme, kyla och ventilation.
• Driftövervakning, larmhantering och optimering via styr-, regler- och övervakningssystem.
• Kontroll och ändring av drifttider, drifttillstånd, börvärden och andra viktiga parametrar.
• Felsökning, service och underhåll.
• Ta fram och föreslå förbättringsåtgärder och alternativa lösningar inom fastighetsautomation.
• Larmhantering.
• Behjälplig av analyser kring energi- och mediauppföljning.
• Installation.

Du har daglig kommunikation med kund, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl a Drifttekniker, Elektriker, Kyltekniker, Snickare och Energitekniker som är dedikerade mot kunden.


Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom automation/styr- och reglerteknik. Du har erfarenhet av praktisk reglerteknik och programmering inom DUC alternativt PLC. Du har kunskap om styr- och övervakningssystem och olika typer av reglerfunktioners påverkan på inomhusklimat och driftstrategier.

• Förståelse för styrsystems uppbyggnad och nivåer, systemtillgänglighet, modern/smart teknik, skillnaden mellan traditionella och öppna system.
• Processförståelse för värme, kyla, ventilation och styr- och reglersystems klimatpåverkan och funktionalitet.
• VVS-regulatorers vanligaste funktioner. Exempelvis minbegränsningsfunktioner och frysvaktsfunktioner.
• Fördjupade kunskaper om hur reglersystem optimeras.
• Förstå grundläggande reglertekniska begrepp, symboler och terminologi enligt svensk standard.
• Känna till vad som bestämmer ett systems dynamiska egenskaper, kunna kommunicera med reglertekniker.
• Kunskap inom el.

Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda kontaktytor. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan! Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Drifttekniker fastighetsinstallationer/VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 16
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Du kommer att tillhöra enheten Installation som är en del av avdelning Kundnära anläggningar inom verksamhetsområde Drift och Underhåll. Inom enheten ansvarar vi för förebyggande och avhjälpande underhåll på kundcentraler för fjärrvärme, gas och fjärrkyla samt för utförandet i koncernens energitjänstavtal. Dessutom ansvarar vi för service på koncernens anläggningar för fordonsladdning. Vi utför även besiktningar på naturgasinstallationer.

För att lösa dessa uppgifter kommer du att ha kontakt och samarbete med andra enheter inom Göteborg Energi och externa entreprenörer.

Fokus i vårt arbete är att anläggningarna oavbrutet ska vara i god funktion och driftsäkert tillstånd. För att lösa detta kommer du också arbeta med felanmälningar och ingå i enhetens beredskapsstyrka.

Utöver det driftnära arbetet kommer du även att få delta i diverse samrådsgrupper, utvecklingsarbeten och förbättringsforum.

Vi söker dig som har examen som drifttekniker med fastighetsinriktning från teknisk högskola eller yrkeshögskola alternativt treårigt tekniskt gymnasium med inriktning driftteknik. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning som utgör breddning i relation till grundutbildningen så som BB1/VVS-certifiering.

Vi värdesätter lång erfarenhet av installationsarbeten och vana att jobba nära kunderna. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs när arbetsuppgifterna varierar. För denna tjänst är B-körkort ett krav. BE-körkort är meriterande.

Enheten leds av Almir Halilovic . Så här beskriver Almir hur han ser på teamets uppdrag:

- Vi har en kultur där alla är inkluderande, lösningsorienterade och handlingskraftiga. För mig är det viktigt att alla ska känna sig trygga i sina roller och fria att framföra sina åsikter och tankar för att på så sätt driva verksamheten framåt. Vi är en grupp som ständigt strävar efter att nå uppsatta mål och därigenom se till att kunderna blir nöjda med det arbete vi utför. Vi har ett vänskapligt klimat, roligt på jobbet och en god sammanhållning där vi eftersträvar att hjälpa och stötta varandra.

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Som anställd hos oss på Göteborg Energi kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på  goteborgenergi.se/jobbamedoss  .

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Välkommen med din ansökan!

Sök gärna så snart du kan. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 6
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seDrifttekniker

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som drifttekniker

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga.

Din placering är på Drottnings Silvias Barnsjukhus, Östra Sjukhuset men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder på VVS och ventilationssystem i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bland annat installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning (vvs) samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS och ventilationsaggregat.  Med fördel har du kännedom om rumsstyrningar och rumsreglering, samt frekvensritare, PLC och kunskap om tryckhållning i stora system.

Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Vana för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde

- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

- Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad.

- Van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder

Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla godan kundrelationer.


Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Varmt välkommen med din ansökan senast 8 januari.

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Driftkoordinator – Tekniska Säkerhetsanläggningar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 12
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seDriftkoordinator – Tekniska Säkerhetsanläggningar

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Driftområde Yttre har primärt som uppdrag att stödja våra hyresgäster inom naturbruk, folkhögskolor, Folktandvården och Närhälsan. Uppdraget omfattar ansvar och förvaltning av tekniska fastighetssystem. Vi servar alla regionens verksamheter i externa fastigheter samt ansvarar för tekniska säkerhetsanläggningar i dessa.

Inom vårt område är vi ett antal drifttekniker i ett team med god laganda. Vi söker dig som vill arbeta som drifttekniker hos oss med ansvar för tekniska säkerhetsanläggningar inom externt inhyrda lokaler.

I din roll som driftkoordinator kommer du att i första hand jobba med tillsyn och skötselarbeten, akuta åtgärder i form av felavhjälpande underhåll med fokus på teknik inom till exempel brand, inbrottslarm, passage och överfallslarm. Verksamhetsservice innebär till exempel installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning.

Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

Du kommer vara delaktig vid framtagande av arbetsrutiner och utveckling av det uppdrag som hela tiden växer.

Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

Relevant gymnasieutbildning som med fördel är kompletterad med påbyggnadsutbildning inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet som drifttekniker och gärna med fokus inom tekniska säkerhetssystem.

Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete, samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Därför värdesätter vi social kompetens och energiskapande högt.

I denna roll får du nyttja både din samarbetsförmåga och självständighet. Rollen kräver att du har körkort då det innebär resor i tjänsten.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med Regionens Hus i Göteborg, Vänersborg, Uddevalla, Borås och Skövde, samt projektkontor vid våra sjukhus.  Rollen utgår från Göteborg.

Vi erbjuder:

En bra möjlighet att tillsammans med kollegor och våra kunder, arbeta i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö.

Varmt välkommen med din ansökan senast 8 januari.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 7
Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Företaget har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget har en positiv
försäljningsutveckling och verkar i en stabil bransch. I Sverige finns medarbetare över hela landet för att varje dag kunna förse butiker och konsumenter med färskt bröd. Huvudkontor ligger i Malmö, med två bagerier i Malmö och i Göteborg, omsättningen är 4 miljarder SEK.
Mer information hittar du på
www.pagen.se


Vi söker en självgående och ansvarstagande fastighetstekniker.

Om tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team på tre personer som arbetar med drift, underhåll och felsökning av alla in och utgående media (tryckluft, vatten, el, ventilation, värme, ånga, gas, kyla) samt reparationer och generellt underhåll av fastigheten.

Detta är en bred tjänst som innefattar arbete inom flera olika medier som ställer krav på att du som söker både har förmågan och att du motiveras av att prioritera och effektivt planera din dag. Fastighetsgruppen arbetar nära både produktion, teknik och olika underleverantörer, därför krävs det att du är en person som är bra på att kommunicera och samarbeta med olika personer inom olika funktioner.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:


• Utföra reparationer och underhållsåtgärder.
• Åtgärda felanmälningar på fastigheten, till exempel laga dörrar och portar, åtgärda VS läckor och stopp samt andra förekommande arbetsuppgifter inom underhåll och drift av en industrifastighet. 
• Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
• Systematiskt brandskyddsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av tekniskt arbete där du själv planerat och prioriterat din arbetsdag. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker, vaktmästare eller reparatör inom fastigheter är ett krav. Tjänster kräver att du har en bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande.

Erfarenhet av brandlarm och sprinklerarbete är meriterande

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Du kommer arbeta i en liten grupp men ta stort eget ansvar, därför krävs det att du både drivs av självständigt arbete men att du samtidigt ser vinsterna i att arbeta i ett lag. Du behöver vara duktig på att ta eget initiativ och vara en nyfiken person som gillar att ligga steget före.

Övrig information


• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, dagtid. 
• Placering: Bageriet i Göteborg
• Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Olsson på anders.m.olsson@pagen.se .

Observera att intervjuer kommer hållas efter årsskiftet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 5
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu behöver vi Drifttekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund i Göteborgsområdet. Har du en teknisk bakgrund och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som Drifttekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund - exempelvis el, VVS, kyla. Du bli en viktig del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:
• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll - felsökning och avhjälpande.
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.


Personliga kvalifikationer
Det vore fint om du har utbildning inom området samt gärna några års erfarenhet av fastighetsskötsel och drift.
Vidare ser vi att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis el, VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har travers-, lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning. B-kort är ett krav.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem).

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan! Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Styr-och Reglertekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 9
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Tekniker inom Styr och Regler till kundens site i Tuve. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
Som Tekniker Styr och Regler ansvarar du för tillsyn, skötsel, optimering och felavhjälpande underhåll av fastigheter och dess tekniska systems styr- och reglerfunktioner. Skift och beredskap kan komma att ingå i tjänsten. B-kort är ett krav.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Injustering av styr- och reglerfunktioner för optimal drift av värme, kyla och ventilation.
• Driftövervakning, larmhantering och optimering via styr-, regler- och övervakningssystem.
• Kontroll och ändring av drifttider, drifttillstånd, börvärden och andra viktiga parametrar.
• Felsökning, service och underhåll.
• Ta fram och föreslå förbättringsåtgärder och alternativa lösningar inom fastighetsautomation.
• Larmhantering.
• Behjälplig av analyser kring energi- och mediauppföljning.
• Installation.

Du har daglig kommunikation med kund, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl a Drifttekniker, Elektriker, Kyltekniker, Snickare och Energitekniker som är dedikerade mot kunden.


Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom automation/styr- och reglerteknik. Du har erfarenhet av praktisk reglerteknik och programmering inom DUC alternativt PLC. Du har kunskap om styr- och övervakningssystem och olika typer av reglerfunktioners påverkan på inomhusklimat och driftstrategier.

• Förståelse för styrsystems uppbyggnad och nivåer, systemtillgänglighet, modern/smart teknik, skillnaden mellan traditionella och öppna system.
• Processförståelse för värme, kyla, ventilation och styr- och reglersystems klimatpåverkan och funktionalitet.
• VVS-regulatorers vanligaste funktioner. Exempelvis minbegränsningsfunktioner och frysvaktsfunktioner.
• Fördjupade kunskaper om hur reglersystem optimeras.
• Förstå grundläggande reglertekniska begrepp, symboler och terminologi enligt svensk standard.
• Känna till vad som bestämmer ett systems dynamiska egenskaper, kunna kommunicera med reglertekniker.
• Kunskap inom el.

Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda kontaktytor. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan! Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 5
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flera siter i Sverige. Nu behöver vi anställa Fastighetstekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag för denna kund i Göteborg. Har du relevant utbildning och/eller några års erfarenhet inom Fastighetsteknik och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsbeskrivning
Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som Fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system Du ingår i ett motiverat och härligt team med tekniker och du rapporterar till Driftchefen.

I rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer. Vår kund levererar utöver fastighetstjänster flertalet tjänster i fastigheterna - t ex reception samt lokalvårdstjänster och i din roll ingår att samverka med övriga kollegor på site.

Erfarenhet
Vi söker dig som är Fastighetstekniker i grunden och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år – gärna inom industri. Du behöver ha gymnasiekompetens och det är meriterande med eftergymnasial utbildning från högskola eller YH med relevant inriktning. B-kort är ett krav. Truckkort, mobila plattformar, fallskydd, säkra lyft, är meriterande.

Önskemål är också att du har kunskap/erfarenhet av:
• Fastighetsrelaterade ärenden, prioritering och åtgärder
• Erfarenhet av kontakt med underleverantörer, ta in offerter, beställa och följa upp utförda arbeten
• Certifikat heta arbeten
• Kunskap om Energiuppföljning
• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten

Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, och din IT-mognad är hög med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.

Personliga kvalifikationer
Kundfokus – För att trivas i denna roll behöver du genuint brinna för service och älska de vardagliga utmaningar som uppstår. Du är lösningsfokuserad och positiv. Du levererar det som utlovas och har förmågan att skapa starka kundrelationer.

Ansvar – Du trivs i rollen som Fastighetstekniker och att dagligen ha kontakt med flera intressenter, kollegor och leverantörer för att skapa effektivitet och en arbetsplats med en hög teknisk standard.

Driven – Du har hög integritet, är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar, såväl mot dina kollegor som mot kunden och kundens medarbetare. Du ser möjligheter och lämnar förbättringsförslag som kan leda till utveckling av vårt samarbete med kunden.

Koll på läget – Du har en förmåga att kunna arbeta förebyggande och planerat samt händelsestyrt. Du har viss förståelse för hur avtal, lagkrav och regelverk påverkar verksamheten samt de egna arbetsuppgifternas genomförande. Du trivs nära kunden i en dynamisk och föränderlig produktionsmiljö där du får möjlighet att interagera med många skiftande kontaktytor både internt och externt.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Drifttekniker Sterilteknisk utrustning

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 5
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, vårdpersonal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seDrifttekniker Sterilteknisk utrustning

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Driftområde Yttre som primärt har uppdrag att stödja våra hyresgäster inom naturbruk, folkhögskolor, Folktandvården och Närhälsan. Uppdraget omfattar ansvar och förvaltning av tekniska fastighetssystem. Vi servar alla regionens verksamheter i externa fastigheter samt ansvarar för tekniska säkerhetsanläggningar. Vid naturbruken finns idag flera komplexa försörjningssystem som solenergi och biogas. Verksamheten står också inför investering av ny teknik.

Driftenheten har också ansvaret för den steriltekniska utrustningen, diskdesinfektorer, autoklaver, spoldesinfektorer och sterilcentraler på alla Sjukhusen i Göteborg samt för Närhälsans verksamhet.

Inom vårt område är vi ett antal drifttekniker i ett team med god laganda. Vi söker dig som vill arbeta som drifttekniker hos oss med ansvar för den steriltekniska utrustningen. Du kommer framförallt att arbeta med ansvar för sjukhusen och Närhälsan i Göteborg. Vidare ansvarar du för och utför förebyggande och akut underhåll samt utför installationer. Du är delaktig vid framtagande av arbetsrutiner och utveckling inom det aktuella området.

Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

Vi tänker att du har kännedom om vitvaror och sterilteknisk utrustning. Relevant gymnasieutbildning som med fördel är kompletterad med påbyggnadsutbildning inom för tjänsten relevant område. Du har erfarenhet som drifttekniker sedan tidigare med kunskap inom till exempel, bygg, el, VVS och mekanik.  Erfarenhet och specialistkunskaper från arbetsområdet är meriterande.
I denna roll får du nyttja både din samarbetsförmåga och självständighet. Rollen kräver att du har körkort då det innebär resor i tjänsten.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med Regionens Hus i Göteborg, Vänersborg, Uddevalla, Borås och Skövde, samt projektkontor vid våra sjukhus.  Rollen utgår från Göteborg.

Vi erbjuder:

En bra möjlighet att tillsammans med kollegor och våra kunder, arbeta i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö.

Varmt välkommen med din ansökan senast 3 januari. 

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Drifttekniker Ventilation - Sahlgrenska

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 30
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVi söker nu drifttekniker ventilation

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som drifttekniker ventilation

Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering är på Sahlgrenska Sjukhuset men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg.

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder på VVS och ventilationssystem i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bland annat installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden.

I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande.
Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning (vvs) samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS och ventilation. Kunskaper inom medicinska gaser, sprinkler, värmesystem, kyla är önskvärt. Meriterade med kunskaper inom styr och överordnade styrsystem inom  ventilation.


Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har:

- Erfarenhet av ritningsläsning.

- Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde.

- God förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

- Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad.

- Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder

Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla godan kundrelationer.


Villkor

Körkort för personbil är ett krav

Beredskap ingår i tjänsten på sikt

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 1 januari. 

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

ISS söker Porttekniker till kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 30
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Till kundens siter i Göteborg, söker vi nu en porttekniker med bakgrund inom service och underhåll, mekanik eller elinstallationer. Har du erfarenhet inom detta och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

I rollen som Porttekniker kommer du att arbeta dagligen på anläggningen med både återkommande underhållsarbeten och enklare reparationer av industriportar. Kundens anläggning har ca 170st industriportar av olika slag och verksamheten kräver funktion 24/7. Det kommer även att förekomma arbeten som innefattar nyinstallationer, ombyggnationer samt modernisering. Det kan även förekomma arbetsbehov på andra anläggningar inom regionen, så flexibilitet och serviceandan är viktig. Arbetet är variationsrikt, självständigt och kan vara fysiskt krävande.

Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning med inriktning mot el/mek/svets. Därefter några års erfarenhet av service/underhåll inom mekanik eller elinstallationer med installation, schemaläsning och felsökning. Du har god kunskap om el/mek. Har du praktisk erfarenhet kring modernisering av garage-/industriport eller lyftanordningar eller liknande så är det meriterande. Svetskunskap är inget krav men meriterande. Att du är tekniskt kunnig är dock en förutsättning för denna tjänst. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och du uppskattar att bemöta och hjälpa kunder. Du är en god kommunikatör och ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå mål. Du är noggrann, planerar och organiserar din arbetsdag självständigt och tar stort ansvar. Att hålla dig uppdaterad med en god produktkunskap ser du som en nödvändighet för att kunna utföra ett bra arbete. Du är van vid att driva ditt eget arbete framåt och att tidsrapportera ditt utförda arbete.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan.
Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till ISS kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 30
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flera siter i Sverige. Nu behöver vi anställa Fastighetstekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag för denna kund i Göteborg. Har du relevant utbildning och/eller några års erfarenhet inom Fastighetsteknik och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som Fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system Du ingår i ett motiverat och härligt team med tekniker och du rapporterar till Driftchefen.

I rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer. ISS levererar utöver fastighetstjänster flertalet tjänster i fastigheterna - t ex reception samt lokalvårdstjänster och i din roll ingår att samverka med övriga ISS-kollegor på site.

Dina erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som är Fastighetstekniker i grunden och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år – gärna inom industri. Du behöver ha gymnasiekompetens och det är meriterande med eftergymnasial utbildning från högskola eller YH med relevant inriktning. B-kort är ett krav. Truckkort, mobila plattformar, fallskydd, säkra lyft, är meriterande.

Önskemål är också att du har kunskap/erfarenhet av:

• Fastighetsrelaterade ärenden, prioritering och åtgärder

• Erfarenhet av kontakt med underleverantörer, ta in offerter, beställa och följa upp utförda arbeten

• Certifikat heta arbeten

• Kunskap om Energiuppföljning

• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten

Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, och din IT-mognad är hög med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.

Vem du är som person

Kundfokus – För att trivas i denna roll behöver du genuint brinna för service och älska de vardagliga utmaningar som uppstår. Du är lösningsfokuserad och positiv. Du levererar det som utlovas och har förmågan att skapa starka kundrelationer.

Ansvar – Du trivs i rollen som Fastighetstekniker och att dagligen ha kontakt med flera intressenter, kollegor och leverantörer för att skapa effektivitet och en arbetsplats med en hög teknisk standard. Driven – Du har hög integritet, är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar, såväl mot dina kollegor som mot kunden och kundens medarbetare. Du ser möjligheter och lämnar förbättringsförslag som kan leda till utveckling av vårt samarbete med kunden.

Koll på läget – Du har en förmåga att kunna arbeta förebyggande och planerat samt händelsestyrt. Du har viss förståelse för hur avtal, lagkrav och regelverk påverkar verksamheten samt de egna arbetsuppgifternas genomförande. Du trivs nära kunden i en dynamisk och föränderlig produktionsmiljö där du får möjlighet att interagera med många skiftande kontaktytor både internt och externt.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att People make places. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är Kvalitet, Ansvar, Ärlighet och Entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 15
Är du en problemlösare som kan lite av allt, eller mycket om allt? Just nu söker vi en mångsidig fastighetstekniker för att utöka ett team i Göteborg.
Om jobbet
En mångsidig tjänst som innebär att du sköter om fastigheters värme- och ventilationssystem. Annan teknisk utrustning, datorstyrda system för inomhusklimat. Ditt jobb blir att se till att fastigheterna mår bra och att inomhusklimatet är optimalt för personerna som vistas i miljön.
Detta gör du genom tillsyn och skötsel, vilket kan innebära både i förebyggande syfte med planerat underhåll och även felavhjälpande underhåll.
Du kommer ha mycket kontakt med människor och dina vardagar kommer variera mycket.
Anställningen börjar med en visstidsanställning på heltid med möjlighet till förlängning antingen hos oss, eller direkt hos vår kund.
Om dig
För att kvalificera dig för tjänsten krävs det att du har en utbildning som drifttekniker/fastighetstekniker, alternativt motsvarande erfarenhet från yrket. Du är naturligt intresserad av teknik och dess utveckling. Meriterande med bakgrund inom el, ventilation, styr- och reglerteknik.
För att trivas i rollen behöver du uppskatta att få vara social på jobbet. Det innebär mycket kontakt med fastighetsägare, hyresgäster och andra nya människor.
Du behöver även kunna hantera snabba vändningar där du kan behöva avbryta pågående jobb för att snabbt kunna åka på något mer akut. Samtidigt behöver du kunna planera dina dagar på ett så effektivt sätt som möjligt.
- B-körkort
- Utbildning/erfarenhet


Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Fastighetstekniker - Göteborg i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 13 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 8
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag , skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 31
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 Juni 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 8
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 6
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 29
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 
Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. 

Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu