Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 30
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa

Vårt fastighetsbestånd i Göteborg består av 1800 lägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Vi är ett team om 17 personer med olika roller såsom områdeschef, uthyrare, förvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare. Tillsammans tar vi hand om våra fastigheter och hyresgäster. Nu söker vi dig som vill anta rollen som fastighetstekniker och komma och utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll

- Rondering i och kring fastigheterna

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder i lägenheter och allmänna ytor

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda

- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder

- Systematiskt brandskyddsarbete mm

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter, och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Kunskaper om vvs och/eller vitvaror i lägenheter och tvättstugor är starkt meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Vi jobbar tillsammans och hjälps åt, det är viktigt att du som söker ser det som en självklarhet. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag. Våra värdeord är Tillsammans, Som mitt eget och Ordning och reda. De här värdeorden är centrala i vårt sätt att arbeta oavsett vilken avdelning eller del av organisationen som du arbetar på. Kom och utvecklas med oss!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Göteborg

- Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker till tjänsten via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår förvaltare Shivan Abdullah på mail shivan.abdullah@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 9
Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar - och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning.

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Om tjänsten
Som Fastighetstekniker på Nabo spelar du en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten. Du hjälper dina kunder i frågor som rör fastighetsskötsel och teknisk installation, vilket innebär att du ansvarar för att leverera tjänster enligt kundavtal eller agerar på felavhjälpande underhåll. I rollen spenderar du mycket tid ute i våra kunders fastigheter och därför är du i många fall den person som först uppmärksammar fel och förbättringsåtgärder. I de fall du inte kan lösa felet på plats ansvarar du för att ta frågan vidare till Fastighetsförvaltaren eller en Drift/Servicetekniker.

På Nabo arbetar vi kundteam vilket betyder att du kommer ha flera interna samarbeten som rör dina kunder. Vi ser därför att du en serviceinriktad person som drivs av att bidra till helhetsleveransen och utveckla kundsamarbeten. Du erbjuds möjligheten att självständigt planera dina arbetsdagar tillsammans med dina kunder och du kommer därför ha tillgång till en egen servicebil.

Din bakgrund

- Ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsskötsel (gärna inom bostadsrättsförvaltning)

- Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

- Erfarenhet av att arbeta med tekniska installationer inom fastighet

- God datorvana

- Körkort

Om du har erfarenhet av VVS, El och styr/regler ses det som mycket meriterande för de här tjänsten.

Personliga egenskaper

- Lösningsorienterad

- Relationsskapande

- Kundfokuserad

- Engagerad

- Kommunikativ

Så ansöker du
Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor kontakta gärna, Lovisa Huusko (lovisa.huusko@nabo.se) Talent Partner på Nabo

Placeringsort
Göteborg

Ansök nu

Fastighetsskötare inom Markskötsel

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 9
Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist eller fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar - och den förändringen leder vi framåt. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning. För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi leda utvecklingen.

Hos Nabo vill vi vara modiga och engagerade. Vi jobbar mot tydliga mål och driver vår egen utveckling med stöd av engagerade ledare. Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara våra medarbetares höjdpunkt i karriären.

Om rollen
Som Fastighetsskötare inom trädgård spelar du en avgörande roll för att säkerställa att våra kunders utemiljöer tas hand om på ett bra sätt. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan årstiderna och innebär bla. gräs-och häckklippning, rensning av ogräs, städning på gårdar och snöskottning.

Du spenderar mycket tid i våra kunders fastigheter och därför kommer du uppmärksamma fel och förbättringsåtgärder. I de fall du inte kan lösa felet på plats ansvarar du för att ta frågan vidare till dina kollegor inom teknisk förvaltning.

På Nabo arbetar vi i kundteam vilket betyder att du kommer ha flera interna samarbeten som rör dina kunder. Vi ser därför att du är en serviceinriktad person som drivs av att bidra till helhetsleveransen och utveckla kundsamarbeten. Du erbjuds möjligheten att självständigt planera dina arbetsdagar tillsammans med dina kunder och du kommer därför ha tillgång till en egen servicebil.

Din bakgrund

- Tekniskt kunnig och har ett intresse för fastighetsskötsel och trädgårdsarbete

- God datorvana

- Körkort

- Traktorkörkort eller erfarenhet av att arbeta med motordrivna handredskap/trimmers är meriterande för tjänsten

- Utbildning inom trädgårdsskötsel är meriterande för tjänsten

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är en positiv och ansvarstagande person som tycker det är roligt att arbeta i team. Du drivs av att lära dig nya saker och tycker det är viktigt att leverera en hög servicenivå till våra kunder. Du är bra på att se helheten och har en förmåga att prioritera ifall arbetet kräver det. Avslutningsvis ser vi du har en “can-do” attityd och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Så ansöker du
Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor kontakta gärna Lovisa Huusko, (lovisa.huusko@nabo.se) Talent Partner på Nabo

Placeringsort
Göteborg

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 15
DIN PROFIL
Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.

DIN ROLL
Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.ÄR DU INTRESSERAD?
Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 28
Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom rådgivning och fastighetsförvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 600 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare och våra tekniker finns på plats i köpcentrum, hotell, skolor, kontors- och bostadsfastigheter och strävar efter att skapa välfungerande platser där människor trivs. Nu söker vi en Fastighetstekniker till Göteborg, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som Fastighetstekniker är din uppgift att kontrollera och sköta drift och underhåll av dina tilldelade fastigheter. Du arbetar både självständigt och i team med bland annat reparationer, tillsyn och underhåll i fastigheten och på fastighetens inventarier. Du kommer även att göra tekniska- och verksamhetsrelaterade ronderingar. Vidare ingår att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder och hyresgäster genom att vara tillmötesgående och professionell.

Din profil

Vi söker dig som har:

- Fastighetskompetens genom relevant yrkesskola alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet.

- Flerårig erfarenhet av arbete som fastighetstekniker.
- B-körkort.
- Övergripande datorkompetens.
- God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.
- Fastighetsteknisk kompetens inom fastighetsdrift, viss elkännedom/elkompetens.


Meriterande:

- Kompetens inom styr och regler.
- Fastighetsrelaterade ärendehanteringssystem.
- Giltiga certifikat inom Heta arbeten, Fallskydd, Lift, anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, SBA.
- Kompetens inom el, VVS, bygg, smide, lås.


Som person är du social med hög servicekänsla och du tycker om kontakten med kunder. Du är kvalitetsmedveten, kommunikativ och kan planera och utföra arbetet på ett effektivt sätt, självständigt så väl som i grupp.

Din värdegrund

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter detta som någonting för dig?

- Start: omgående eller enligt överenskommelse.
- Arbetstid: dagtid, 7-16.
- Plats: Göteborg.
- Anställningsform: tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna.
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal och förmåner som bland annat friskvårdstimmar, rikskort och friskvårdbidrag.


Välkommen med din ansökan senast 17 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.newsec.se (http://www.newsec.se/), där hittar du även våra andra lediga tjänster och har dessutom möjlighet att Connecta (https://karriar.newsec.com/connect) med oss.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mail.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 28
DIN ROLL
Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare i Göteborg med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.
Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är främst inom stor-Göteborg.
Inom företaget får du möjlighet till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av
- Felavhjälpande åtgärder i bostäder och lokaler
- Drift och underhåll
- In- och utvändig skötsel inkl. viss gräsklippning/ halkbekämpning, snöskottning
- Ronderingar
- Administrativa uppgifter

DIN PROFIL
Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppdrag som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.
Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Märk din ansökan "Fastighetsskötare".

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Drifttekniker inom VVS till ledande tjänsteföretag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 3
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad VVS-tekniker som vill vara med och bidra till att upprätthålla hög kvalitet och driftsäkerhet för deras kunders anläggningar. Som drifttekniker kommer du ha en varierad arbetsdag med fokus på VVS-relaterade arbeten. Du förväntas även kunna stötta dina kollegor inom andra områden när detta behövs. Tjänsten är främst baserad vid vår kunds anläggning i Göteborg och du kommer att vara en del av ett motiverat och samarbetsinriktat team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du erbjuds ett arbete med hög variation där du tillsammans med ditt team säkerställer att era kunder får den bästa upplevelsen. Förutom rondering, tillsyn, skötsel och åtgärdning av driftstörningar, kan arbetsuppgifterna innefatta:

- Ledarskap för underentreprenörer
- Ansvar för genomförande av olika VVS-projekt
- Hantering av uppdragsbaserade arbeten
- Utförande av felavhjälpande underhåll, som byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lager och andra kritiska komponenter.


Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Utbildning mot VVS, alternativt motsvarande erfarenhet

- Obehindrade språkkunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska

Vi ser det som meriterande

- Att du tidigare arbetat i industrimiljö

- Att du har liftkort, truckkort, fallskyddsutbildning

Som person är du självgående och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med personlig kontakt. Du är serviceinriktad, kreativ i problemlösning och har en utåtriktad attityd. Som tekniker hos oss är det viktigt att du är social och har god förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Du kommer att trivas i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö där du arbetar nära kunden. En energisk och tålmodig inställning kommer att ta dig långt, samtidigt som noggrannhet är av stor vikt.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Företaget är globalt och väletablerat med stora och välkända kunder. De är bland de främsta i branschen och har flera tusen anställda bara i Sverige. De skapar miljöer och arbetsplatser som främjar förbättrad produktivitet och enkelhet, där tillvaron blir både mer effektiv och trivsam. Deras engagerade team levererar omsorgsfullt utformade lösningar med fokus på kvalitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Drifttekniker inom VVS till ledande tjänsteföretag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 24
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad VVS-tekniker som vill vara med och bidra till att upprätthålla hög kvalitet och driftsäkerhet för deras kunders anläggningar. Som drifttekniker kommer du ha en varierad arbetsdag med fokus på VVS-relaterade arbeten. Du förväntas även kunna stötta dina kollegor inom andra områden när detta behövs. Tjänsten är främst baserad vid vår kunds anläggning i Göteborg och du kommer att vara en del av ett motiverat och samarbetsinriktat team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du erbjuds ett arbete med hög variation där du tillsammans med ditt team säkerställer att era kunder får den bästa upplevelsen. Förutom rondering, tillsyn, skötsel och åtgärdning av driftstörningar, kan arbetsuppgifterna innefatta:

- Ledarskap för underentreprenörer
- Ansvar för genomförande av olika VVS-projekt
- Hantering av uppdragsbaserade arbeten
- Utförande av felavhjälpande underhåll, som byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lager och andra kritiska komponenter.


Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Utbildning mot VVS, alternativt motsvarande erfarenhet

- Obehindrade språkkunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska

Vi ser det som meriterande

- Att du tidigare arbetat i industrimiljö

- Att du har liftkort, truckkort, fallskyddsutbildning

Som person är du självgående och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med personlig kontakt. Du är serviceinriktad, kreativ i problemlösning och har en utåtriktad attityd. Som tekniker hos oss är det viktigt att du är social och har god förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Du kommer att trivas i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö där du arbetar nära kunden. En energisk och tålmodig inställning kommer att ta dig långt, samtidigt som noggrannhet är av stor vikt.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Företaget är globalt och väletablerat med stora och välkända kunder. De är bland de främsta i branschen och har flera tusen anställda bara i Sverige. De skapar miljöer och arbetsplatser som främjar förbättrad produktivitet och enkelhet, där tillvaron blir både mer effektiv och trivsam. Deras engagerade team levererar omsorgsfullt utformade lösningar med fokus på kvalitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Drifttekniker inom VVS till ledande tjänsteföretag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 17
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad VVS-tekniker som vill vara med och bidra till att upprätthålla hög kvalitet och driftsäkerhet för deras kunders anläggningar. Som drifttekniker kommer du ha en varierad arbetsdag med fokus på VVS-relaterade arbeten. Du förväntas även kunna stötta dina kollegor inom andra områden när detta behövs. Tjänsten är främst baserad vid vår kunds anläggning i Göteborg och du kommer att vara en del av ett motiverat och samarbetsinriktat team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du erbjuds ett arbete med hög variation där du tillsammans med ditt team säkerställer att era kunder får den bästa upplevelsen. Förutom rondering, tillsyn, skötsel och åtgärdning av driftstörningar, kan arbetsuppgifterna innefatta:

- Ledarskap för underentreprenörer
- Ansvar för genomförande av olika VVS-projekt
- Hantering av uppdragsbaserade arbeten
- Utförande av felavhjälpande underhåll, som byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lager och andra kritiska komponenter.


Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Utbildning mot VVS, alternativt motsvarande erfarenhet

- Obehindrade språkkunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska

Vi ser det som meriterande

- Att du tidigare arbetat i industrimiljö

- Att du har liftkort, truckkort, fallskyddsutbildning

Som person är du självgående och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med personlig kontakt. Du är serviceinriktad, kreativ i problemlösning och har en utåtriktad attityd. Som tekniker hos oss är det viktigt att du är social och har god förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Du kommer att trivas i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö där du arbetar nära kunden. En energisk och tålmodig inställning kommer att ta dig långt, samtidigt som noggrannhet är av stor vikt.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Företaget är globalt och väletablerat med stora och välkända kunder. De är bland de främsta i branschen och har flera tusen anställda bara i Sverige. De skapar miljöer och arbetsplatser som främjar förbättrad produktivitet och enkelhet, där tillvaron blir både mer effektiv och trivsam. Deras engagerade team levererar omsorgsfullt utformade lösningar med fokus på kvalitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Fastighetstekniker Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 30
Är du en flexibel problemlösare som har ett stort intresse för fastighetsteknik, gärna med ett brinnande intresse för El och El laddning, då är du den person vi söker. Keolis utökar nu sin fastighetsavdelning i Göteborg och söker kompetenta fastighetstekniker som blir en del av ett härligt gäng och ett företag präglat av stor kundnöjdhet och arbetsglädje. 


Om tjänsten


Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra stora bussdepåer.


Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt felavhjälpande underhåll. Tillsynsrondering inklusive SBA systematiskt brandskyddsarbete. Att arbeta självständigt och ta egna initiativ för problemlösning är en stor del av din vardag. Till din hjälp har du en arbetsledare som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete och sätter stort värde på tidigare dataerfarenheter.  


Din roll som fastighetstekniker är organisatoriskt placerad under teknikavdelningen och du rapporterar direkt till driftchef. Du träffar dina kollegor regelbundet för information men även för att utbyta erfarenheter med varandra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Keolis tillämpar sex månaders provanställning.


Du har många och varierande uppgifter i rollen, med ansvar för bland annat:• Daglig tillsyn, skötsel och rondering
• Ansvarar för felavhjälpande åtgärder, reparationer och underhåll
• Ta in offerter från leverantörer vid behov
• Ta emot entreprenörer vid beställda arbeten samt leda/styra dessa
• Aktivt delta planerat underhåll
• Medverka vid myndighetsbesiktningar
• Ansvara för avläsning av medieförbrukning
• Systematiskt brandskyddsarbete och utföra intern brandkontroll
• Arbeta analytiskt för att driftoptimera fastigheten
• Dokumentera och säkerställa din del i förvaltningen av dokumentation
• Samordning mellan olika avdelningar


Din bakgrund


Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som fastighetstekniker/drifttekniker. Du har ett stort intresse för fastighetsteknik och är en självständig problemlösare som tar initiativ. Du ska kunna göra omprioriteringar i ditt dagliga arbete om så krävs och är en lagspelare. Det är meriterande om du har kompetens inom el, ventilation, rör, styr och reglerteknik och miljö. Du trivs med att arbeta i en mycket omväxlande miljö som kräver snabba anpassningar och en flexibel inställning. Förmåga att möta arbetskamrater, entreprenörer, kunder, leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt värderar vi högt. B-körkort är ett krav.


Det här får du av oss


Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, i ett företag som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn köns-fördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Keolis är ett stort företag som verkar i en framtidsbransch, kan vi erbjuda en trygg och stabil anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag och utvecklingsmöjligheter. Varje nyanställd medarbetare får ett individuellt utformat introduktionsprogram.


Så ansöker du


Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2023-12-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan sättas till innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Pågen // Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 28
Nyfiken problemlösare på jakt efter ett nytt uppdrag inom drift och underhåll? Läs vidare!

Om rollen
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt företag i ständig utveckling! Här väntar ett sammansvetsat team på två personer och en bred tjänst med varierande uppdrag inom drift, underhåll, felsökning och reparation av in-och utgående media. Till denna roll söker vi dig med erfarenhet av tekniskt arbete och som trivs med att självständigt kavla ut din arbetsdag och dina uppgifter. Dina dagar spenderar du med alltifrån reparationer och underhållsåtgärder, systematiskt brandskyddsarbete, felanmälningar och andra driftrelaterade uppgifter av en industrifastighet. Du kommer även samarbeta med kollegor inom olika funktioner och jobba nära både produktion och teknik. Dessutom får du ta del av vårt strategiska affärsutvecklingsarbete där vi jobbar för att långsiktigt förbättra kvalitet och tillgänglighet. Vi lägger även stor vikt vid att våra medarbetare ska fortsätta växa hos oss. Med andra ord finns det inga käppar i hjulet när det kommer till din egen utveckling!


Detta tror vi att du har med dig:


- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker, vaktmästare
eller reparatör inom fastigheter

- Goda kommunikativa egenskaper samt svenska och engelska i tal och skrift

- Tidigare erfarenhet av tekniska uppgifter och en bred praktisk
kompetens av förekommande reparationer

- B-körkort

- En utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande är meriterande

- Meriterande om du tidigare jobbat med systematiskt brandskyddsarbete
Om oss på Pågen
Visst har du hört om Pågen. Sveriges ledande bageri som bakar och utvecklar ett färskt och särskiljande bagerisortiment?för framtidens generationer. Alltid med samma engagemang för nya möjligheter, mod att utmana oss själva och ansvar för att ta långsiktiga beslut. Men visste du att vi även satsar stort på ny teknik och automation? Att vi befinner oss mitt i en spännande teknisk innovationsresa där vi ständigt strävar efter att ligga i framkant? Nu vet du i alla fall. Och vi hoppas att det gör dig ännu piggare på att söka dig till oss! Häng med på resan och säkra driften för att utveckla våra avdelningars framtid - vi ser fram emot din ansökan!START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-28Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i?Oddworks?värld genom att klicka här (https://oddwork.se/sv/om-oss/) eller hitta fler karriärmöjligheter här. (https://oddwork.se/sv/jobba-hos-oss/)

Ansök nu

Drifttekniker inom VVS till ledande tjänsteföretag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 9
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad VVS-tekniker som vill vara med och bidra till att upprätthålla hög kvalitet och driftsäkerhet för deras kunders anläggningar. Som drifttekniker kommer du ha en varierad arbetsdag med fokus på VVS-relaterade arbeten. Du förväntas även kunna stötta dina kollegor inom andra områden när detta behövs. Tjänsten är främst baserad vid vår kunds anläggning i Göteborg och du kommer att vara en del av ett motiverat och samarbetsinriktat team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du erbjuds ett arbete med hög variation där du tillsammans med ditt team säkerställer att era kunder får den bästa upplevelsen. Förutom rondering, tillsyn, skötsel och åtgärdning av driftstörningar, kan arbetsuppgifterna innefatta:

- Ledarskap för underentreprenörer
- Ansvar för genomförande av olika VVS-projekt
- Hantering av uppdragsbaserade arbeten
- Utförande av felavhjälpande underhåll, som byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lager och andra kritiska komponenter.


Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Utbildning mot VVS, alternativt motsvarande erfarenhet

- Obehindrade språkkunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska

Vi ser det som meriterande

- Att du tidigare arbetat i industrimiljö

- Att du har liftkort, truckkort, fallskyddsutbildning

Som person är du självgående och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med personlig kontakt. Du är serviceinriktad, kreativ i problemlösning och har en utåtriktad attityd. Som tekniker hos oss är det viktigt att du är social och har god förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Du kommer att trivas i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö där du arbetar nära kunden. En energisk och tålmodig inställning kommer att ta dig långt, samtidigt som noggrannhet är av stor vikt.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Företaget är globalt och väletablerat med stora och välkända kunder. De är bland de främsta i branschen och har flera tusen anställda bara i Sverige. De skapar miljöer och arbetsplatser som främjar förbättrad produktivitet och enkelhet, där tillvaron blir både mer effektiv och trivsam. Deras engagerade team levererar omsorgsfullt utformade lösningar med fokus på kvalitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Drifttekniker inom VVS till ledande tjänsteföretag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 5
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad VVS-tekniker som vill vara med och bidra till att upprätthålla hög kvalitet och driftsäkerhet för deras kunders anläggningar. Som drifttekniker kommer du ha en varierad arbetsdag med fokus på VVS-relaterade arbeten. Du förväntas även kunna stötta dina kollegor inom andra områden när detta behövs. Tjänsten är främst baserad vid vår kunds anläggning i Göteborg och du kommer att vara en del av ett motiverat och samarbetsinriktat team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du erbjuds ett arbete med hög variation där du tillsammans med ditt team säkerställer att era kunder får den bästa upplevelsen. Förutom rondering, tillsyn, skötsel och åtgärdning av driftstörningar, kan arbetsuppgifterna innefatta:

- Ledarskap för underentreprenörer
- Ansvar för genomförande av olika VVS-projekt
- Hantering av uppdragsbaserade arbeten
- Utförande av felavhjälpande underhåll, som byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lager och andra kritiska komponenter.


Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Utbildning mot VVS, alternativt motsvarande erfarenhet

- Obehindrade språkkunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska

Vi ser det som meriterande

- Att du tidigare arbetat i industrimiljö

- Att du har liftkort, truckkort, fallskyddsutbildning

Som person är du självgående och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med personlig kontakt. Du är serviceinriktad, kreativ i problemlösning och har en utåtriktad attityd. Som tekniker hos oss är det viktigt att du är social och har god förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Du kommer att trivas i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö där du arbetar nära kunden. En energisk och tålmodig inställning kommer att ta dig långt, samtidigt som noggrannhet är av stor vikt.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Företaget är globalt och väletablerat med stora och välkända kunder. De är bland de främsta i branschen och har flera tusen anställda bara i Sverige. De skapar miljöer och arbetsplatser som främjar förbättrad produktivitet och enkelhet, där tillvaron blir både mer effektiv och trivsam. Deras engagerade team levererar omsorgsfullt utformade lösningar med fokus på kvalitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Drifttekniker - port- och dörrmiljö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 17
Drifttekniker port- och dörrmiljö till Västfastigheter Drift
Västfastigheter Drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Vi söker dig som är engagerad tekniker och som gillar att jobba självständigt. Nu har vi två lediga tjänster som drifttekniker till vår driftenhet Hiss och port, en med placering vid Östra sjukhuset, och en vid Sahlgrenska sjukhuset. 

Arbetsbeskrivning
Som drifttekniker hos oss arbetar du både självständigt och i team. Med stöd av driftchef och koordinator hanterar och prioriterar du arbetsorder. Arbetet är varierat och stimulerande, där du tar stort eget ansvar. 

I din roll som drifttekniker port- och dörrmiljö kommer du i första hand arbeta med tillsyn och skötselåtgärder samt med felavhjälpande underhåll. Du arbetar även med service och installationer åt våra kunder. Vår drift- och serviceverksamhet är organiserad utifrån teknikområden. Din enhets ansvarsområden innefattar dörrmiljöer med tillhörande styrningar och automatik och på enheten arbetar även 5 hisstekniker med ansvar för sjukhusens hissar. Du ansvarar för att rapportera åtgärder i vårt affärssystem och att hantera den första kontrollen av genererade fakturor.

Resor mellan sjukhusen i Göteborg förekommer i tjänsten. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå, där du tillsammans med andra medarbetare i beredskap vid behov avhjälper fel på alla förekommande installationer i fastigheterna. 

Kvalifikationer
Vi tror att du är en engagerad person som är duktig på att bygga kommunikativa nätverk, och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt, och har god samordningsförmåga. Du är noggrann och handlingskraftig, har lätt för att ta initiativ och är van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Som person värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor, och du känner stolthet i din yrkesroll. Gemensamt ansvar för ditt, och ditt teams leverans är en självklarhet för dig.

Du har som lägst treårig teknisk gymnasieutbildning med inriktning el eller mekanik, alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet i yrket och är van att arbeta i en roll som kräver bred kunskap inom drift. Du har även erfarenhet av arbete med service av dörrar och portar samt tillhörande automatik, och övriga system i en dörrmiljö. Dina kunskaper i Officepaketet är goda, och du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Då det förekommer resor i arbetet är B-körkort ett krav.

Meriterande är B eller högre el-auktorisation, vana av att arbeta med arbetsorder samt om du har tidigare erfarenhet av arbete med hissar. 

Rekryteringsprocessen
Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision "Det goda livet". Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Fastighetstekniker bygg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 28
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen drift och underhåll ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena utemiljö, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter;
Som fastighetstekniker hos oss kommer du att vara med och underhålla och reparera våra fastigheter. Uppdraget handlar om att genomföra driftronder och arbeta med förebyggande åtgärder samt att utföra reparationer efter felanmälningar. Det kan handla om att byta kranar, reparera dörrar, lås eller vitvaror. Det kan också innebära att du handlägger mindre kunduppdrag och underhållsåtgärder. Ibland beställer du en entreprenör för att utföra arbetet. För att hantera dina arbetsorder, beställningar och fakturor använder du våra administrativa hjälpsystem i datorn eller mobilen.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
De viktigaste egenskaperna för denna tjänst är ett stort intresse för fastigheter och teknik, en vilja att arbeta tillsammans med andra och visa omtanke om våra kunder. Du tycker om att reparera och underhålla allt som kan finnas i våra lokaler. För detta behöver du vara en naturlig problemlösare.

Vi vill att du som söker tjänsten skall ha en gymnasieutbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet inom området är önskvärt. Som medarbetare arbetar du för organisationens och göteborgarens bästa ur ett helhetsperspektiv. Viktigt är att du är lyhörd och tydlig med kollegor och kunder. Du arbetar med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ett rikt liv också utanför arbetet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Erfaren Automationsingenjör inom Beckhoff och webport till Nordomatic i Gö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 21
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Holland och Belgien. Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

.

Vill du vara med på Nordomatics spännande resa och verka inom en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering blir din vardag? Vill du arbeta på ett ledande svenskt proptech företag där du har goda utvecklingsmöjligheter och där du själv äger din egen utveckling inom bolaget? 

Nordomatic är idag Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi växer både inom Sverige, Norden och inom Europa. Vi söker nu en Erfaren Automationsingenjör med gedigen erfarenhet av Beckhoff  och webport, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Göteborg. Affärsområde Väst har kontor i Göteborg, Borås, Helsingborg och Malmö. Den här tjänsten är placerad i Mölndal för att täcka vår verksamhet inom Göteborgsområdet.

Arbetsbeskrivning 
Som erfaren automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC programmering främst inom Beckhoff, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer i många fall att ta en ledande position i dina projekt genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder 
En intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar inom ett innovativt samt marknadsledande svenskt företag. Vi verkar inom en framtidsbransch där energibesparingar och hållbarhet är vår vardag. Som medarbetare ges du möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic. Vi har konkurrenskraftiga samlade förmåner.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Du kommer att trivas tillsammans med oss på Nordomatic!

Erfarenhet som krävs 
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC programmering, gärna från flera olika automationssystem men har du specifika kunskaper i Beckoff och webport är det en extra merit. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt  el och VVS processer. Eftergymnasial utbildning kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.

Personliga egenskaper som vi värdesätter
* En strukturerad och lösningsorienterad person.
* Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
* Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
* Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

Om du vill bli en del av ett växande svenskt företag med en stark hållbarhetsprofil och många utvecklingsmöjligheter ska du börja jobba hos oss på Nordomatic!

Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 17 december, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Ansök nu

Fastighetstekniker, Caverion - Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 6
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Du kommer att vara en mycket viktig person för vår uppdragsgivare på plats som är ett stort internationellt möbelföretag. Därmed behöver du vara bra på att samordna och prioritera förfrågningar. Det här är jobbet för dig som gillar att ha en omväxlande vardag.

Dina arbetsuppgifter

• Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
• Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system.
• Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site.
• Kontrollera serviceorder för varje område.
• Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.

Utöver dessa uppgifter behöver du vara flexibel för varierande arbetstider samt för ev. beredskapstjänstgöring

Din bakgrund

• Teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel
• Erfarenhet av enklare reparationer i fastigheter
• Erfarenhet av teknisk dokumentation
• Goda analytiska, problemlösande kunskaper, även i samarbete med andra
• Hanterar Officepaketet
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast 17 december2023!
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Drifttekniker / Elektriker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 24
Vill du arbeta i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i en kritisk och högteknologisk miljö där din kompetens och noggrannhet kommer att spela en avgörande roll? Har du hög teknisk kompetens och är allmänt bred inom området driftteknik och är en lagspelare så kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker drifttekniker alt. elektriker med hög kompetens inom fastighetsdrift. God kompetens önskas inom fastighetsinstallationer såsom El, ventilation, värme, styr och vatten etc. Som meriterande ser vi att du har erfarenhet av Elektriska system, erfarenheter av SBA och brandlarmanläggningar samt erfarenhet av att leda enklare installationsarbeten. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team, hos vår kund på Hisingen i Göteborg.

Du har tillsammans med övriga tekniker det övergripande ansvaret för att säkerställa att fastighetstekniska funktioner är i drift och fungerande.

Vi är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Utföra daglig tillsyn och kvalitetssäkring samt service och underhåll på tekniska system och utrustning.
* Arbeta och rapportera i vårt interna system för Planerat underhåll.
* Driva åtgärder och förändringar i utrustning i våra kunders fastigheter och anläggningar.
* Utföra åtgärder samt dokumentera i enlighet med uppsatta rutiner.
* Vara en representant för CBRE gentemot kunder samt ansvara för leverantörskontakter.
* Säkerställa att arbetet uppfyller myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Säkerställa att underleverantörers samt egna arbetsuppgifter utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBRE:s miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.


Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av arbete med teknisk drift eller anläggning och god fastighetsteknisk kompetens.
* Vana att arbeta både självständigt samt i grupp med ex. kollegor eller underentreprenörer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
* Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av underhållssystem.
* B-körkort är ett krav.

En bakgrundskontroll kommer att genomförs före anställning

Rollen är på heltid och med start efter överenskommelse. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor. CBRE har också blivit rankad #1 inom Real Estate i Fortune Magazines World's Most Admired Companies för 2019, vilket vi är mycket glada över. Vi tror att vårt medvetna arbete kring vår företagskultur och People Management bidragit till denna utnämning!

Känns denna roll intressant, skicka din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas snarast.

Rekryterande chef är Contract manager Raymond Carlsson telefon 0761 - 267899

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2022 30 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning

Ansök nu

Fastighetstekniker till Konstepidemin i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 6
Drömmer du om att vara en del av ett dynamiskt och kreativt team? Vill du ha en nyckelroll i att vårda och underhålla en av Göteborgs mest spännande kulturdestinationer? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Konstepidemin söker en passionerad och kompetent fastighetstekniker som vill vara med och forma vår framtid. Ta chansen att bli en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa en unik kulturupplevelse för Göteborgs invånare och besökare. Välkommen med din ansökan till Isaksson Rekrytering! 
Konstepidemin är ett konstnärsdrivet kulturcentrum och ateljéförening i Göteborg. Det är en av Sveriges största arbetsplatser för konstnärer i det fria kulturlivet. Här arbetar över 125 utövare från olika konstområden, allt ifrån bildkonstnärer till skulptörer, författare, musiker, filmskapare, skådespelare m.m. Konstepidemin fungerar som en plattform för konstnärliga projekt och utbyten – lokalt, nationellt och internationellt.

Konstepidemin ligger vid Linnéplatsen i centrala Göteborg och består av 14 byggnader omgivna av en stor park. Området var tidigare Göteborgs Epidemisjukhus men blev 1987 omvandlat till ett konstnärsdrivet kulturcentrum. Här finns nu ateljéer, lokaler för utställningar, teater, musik och pedagogisk verksamhet samt en restaurang och lokaler för gemensamma möten. För mer information besök vår hemsida Konstepidemin

Ditt uppdrag som fastighetstekniker
Vi söker nu en engagerad och självständig fastighetstekniker som kommer att vara en nyckelperson i att bevara och underhålla våra vackra och mångsidiga fastigheter och parkområde. Som fastighetstekniker på Konstepidemin kommer du att spela en central roll i att säkerställa att våra lokaler och omgivningar är i bästa skick och redo att välkomna våra medlemmar och besökare. Detta är en deltidstjänst om 50%, vilket innebär att arbetstiden motsvarar hälften av en heltidsanställning.

Urval av arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Ta emot, utvärdera och följa upp felanmälningar, både internt och gentemot Stadsfastigheter


Ansvara för inomhusunderhåll, parkområdets skötsel och praktiskt arbete inom föreningen


Hantera och övervaka värmesystemet, ventilationen och avfuktaren


Delta i och genomföra Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA)


Koordinera och anlita hantverkare när behov uppstår


Fungera som kontaktperson för Stadsfastigheter och externa leverantörer för fastighetsrelaterade frågor och underhållsarbeten


Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som har en förmåga att bygga och utveckla starka relationer, både internt och externt. Du trivs i utmanande situationer och tar självsäkert beslut även när informationen är begränsad. Som en skicklig problemlösare är du inte rädd för utmaningar och använder din analytiska förmåga och kreativitet för att hitta innovativa lösningar. Dessutom är du en initiativtagare, redo att ta ledningen och driva våra arbetsuppgifter och ansvarsområden mot framgång.

Dessa personliga egenskaper är avgörande för att trivas och lyckas i rollen som fastighetstekniker, och du kommer att spela en viktig roll i att bibehålla och förbättra Konstepidemins fastigheter och omgivningar på ett positivt och engagerande sätt.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:

Arbetslivserfarenhet som fastighetstekniker och/eller fastighetsskötare


Kunskaper inom värme, ventilation och avfuktare


Grundläggande datakunskaper och förmåga att arbeta digitalt


Grundläggande engelska kunskaper


B-körkort


Vi ser det som meriterande ifall du har utbildad inom teknik, fastighet eller annat relevant område eller om du har arbetat med äldre byggnader.

Vi erbjuder:

Ett spännande och kreativt arbetsområde med möjlighet att bidra till Göteborgs konstnärliga samhälle


Ett engagerat och stöttande team av kollegor


En arbetsplats med unika kulturella och konstnärliga aktiviteterAnsökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova tel. 073 533 29 05 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2/12/23, så ansök redan idag!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Göteborg!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 8
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Är du fastighetstekniker och inte rädd för att hugga i där det behövs? Vi på Axcell Fastighetspartner är på en spännande tillväxtresa och söker nu en fastighetstekniker till vår verksamhet i Göteborg! Som person är du serviceinriktad, en kreativ problemlösare och självgående. Du trivs i en bred roll där det kan förekomma en del fastighetsskötseluppgifter. Är du redo för din nästa utmaning? Ta chansen och bli en del av vår resa!

"Mitt namn är Martin Sarius och jag arbetar som arbetsledare i Göteborg. Idag är vi ett sammansvetsat och prestigelöst team på 8 personer, och nu söker vi vår nya kollega! Som chef är jag stöttande och vill att vi ska lyckas tillsammans. Tjänsten passar dig som är ansvarstagande och kan ta egna initiativ. Jag ser fram emot din ansökan!" - Martin Sarius, arbetsledare

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker arbetar du nära kunden. Det är din uppgift att vårda befintliga kundrelationer samt etablera nya kontakter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver. Tjänsten är bred och kan innefatta allt från renhållning av fastigheter, snöskottning och skötsel av grönytor till hantering av felavhjälpande ärenden som enklare ventilationsarbeten, låsanordningar, samt enklare vvs och elarbeten. Arbetet kommer innefatta resor med bil.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Servicearbeten
• Reparationer
• Underhållsarbeten
• Installationer
• Fastighetsronderingar
• Driftoptimeringar
• Driva mindre förbättringsarbeten
• Renhållning av fastigheter
• Snöskottning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning
• Utbildning inriktad mot fastighetsteknik/intilliggande branscher eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• God systemvana
• Goda kunskaper i Office
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som fastighetstekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ, samt att du trivs att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är du prestigelös, ansvarstagande och en social person.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Göteborg med omnejd
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Sarius på +46334005370.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-12-03.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Ansök nu

Vi söker en vaktmästare/hotelltekniker!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 26
First Hotels är en nordisk hotellkedja med en solid hotellportfölj på 31 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell, som erbjuder personliga och minnesvärda vistelser.
First Hotel G är är ett franchise hotell till First Hotels, beläget på Centralstationen i Göteborg.


Vi söker en vaktmästare/hotelltekniker
Vill du ta dig an nya utmaningar på en arbetsplats där glädje, omtanke och påhittighet står i fokus? Då är du rätt person för oss!
För att trivas och lyckas i rollen behöver du uppfylla:
· Du är händig och uppfinningsrik
· Du sprider yrkesstolthet och värme tillsammans med dina kollegor
· Du drivs av att nå gemensamt satta mål
· Du drivs av att ge den bästa upplevelsen till våra gäster
Kvalifikationer
· Du får gärna ha relevant eftergymnasial utbildning
· God datavana och systemkunskap samt lätt att ta till dig nya datasystem
· Flytande svenska och engelska i tal och skrift
· Erfarenhet från liknande roller och gärna ha arbetat som vaktmästare/hotelltekniker
Ditt arbete består bland annat av:
· Dagligt underhåll av lokaler och 300 hotellrum med allt från att laga minibarer till att måla om ett rum
· Kontaktperson för externa serviceföretag och hantverkare
· Städning utomhus, källare och förråd
· Beställningar och lagerhållning
· Säkerställa hotellets Brand och säkerhetsrutiner
· Logistisk och hantering av hotellets sopor och tvätt

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats mitt på Centralstationen i hjärtat av Göteborg. Vi är ett härligt gäng på ca 50 medarbetare där ett flertal har arbetat över 15 år, vilket borgar för trivsel. Vi tycker om att ha roligt och ordet omtanke betyder mycket för oss. Du har även en rad förmåner som rabatt på boende & restauranger inom First hotels.
Naturligtvis har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Tjänsten är 100 % och en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna följer verksamheten vilket även innebär kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2023 12 01.
Vid frågor om tjänsten tveka inte att kontakta melanie.gabuten@firsthotels.se
"Your second home is FIRST"

Ansök nu

Fastighets- och drifttekniker i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 18
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker i Göteborg.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 


Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 28
DIN PROFIL
Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.

DIN ROLL
Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.ÄR DU INTRESSERAD?
Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Drift/Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 27
För vår kunds räkning så söker vi nu efter en Drift/Fastighetstekniker till deras verksamhet i Göteborg. Du kommer att börja i en konsultroll och bli uthyrd till kundföretaget med möjlighet till anställning hos dem efter 6 månader då tjänsten är tänkt att gå över till en tillsvidareanställning.

Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och god planering samt prioritering. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:

- Ventilationsteknik, både service och installation

- El-installationer

- Tillsyn och skötselarbete/rondering (fastigheter)

- Felavhjälpande underhåll

- SBA-arbete

- Innovationsarbete: att jobba med ständiga förbättringar och verka för hållbar utveckling

Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 07:00 - 16:00.

Vi söker dig som har en drift/fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande samt kunskaper inom el, styr- och regler. Vi tror att du har minst 1-2 års erfarenhet av att jobba med underhåll och reparation av ventilation. Du kanske på längre sikt söker en tjänst där du kan växa i företaget och även i framtiden ta dig an en arbetsledande roll/tjänst?

Som person ser vi att du är servicemedveten, driven och arbetar målmedvetet.

Övriga krav för denna tjänsten är: B-körkort, God Svenska och Engelska i både tal och skrift.

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta med ikoniska byggnader och fantastiska kollegor?

Higab söker fastighetsförvaltare

Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Som fastighetsförvaltare kommer du ha en central roll i vår verksamhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att – tillsammans med ditt team – ansvara för alla delar av förvaltningen av ditt fastighetsbestånd.

Du ansvarar bland annat för framtagande av affärsplan, budget, prognos och planering av fastigheternas drift, underhåll och skötsel. Rollen innebär kontinuerlig kontakt med hyresgäster, entreprenörer, konsulter och andra samarbetspartners. I din roll kommer du ibland även vara beställare vid ombygg-nationer och lokalanpassningar. Du har ansvar för omförhandling av hyresavtal, uthyrning och marknadsföring av lokaler. Som fastighetsförvaltare rapporterar du till Chef Fastighetsförvaltning och är en del av Verksamhetsområde Fastighet där även enheterna Fastighetsservice, Drift och Energi samt Underhåll och Lokalanpassning ingår. 

På Higab arbetar vi målfokuserat och efter tydliga värderingar. Inom Verksamhetsområde Fastighet samarbetar du i team med fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare, tekniker och projektledare. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt arbetssätt med kunden i fokus, och det är därför viktigt att du både bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

 Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Du ska ha dokumenterad flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen eller liknande befattning. Du har erfarenhet av att ha ett helhetsansvar över en fastighetsportfölj med ansvar för hyresförhandlingar och resultat- och budgetansvar. Att jobba i team är en självklarhet för dig. Som person är du affärs- och målinriktad, drivande och har förmåga att se din verksamhet som en del av helheten. Du är kommunikativ, duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, samarbetsinriktad och har hög social kompetens. Då vi har många kulturhistoriskt värdefulla byggnader är erfarenhet av byggnadsvård meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Simona Möller, e-post simona.moller@randstad.se och tel 0707-93 24 55. 

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 november 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult.

Välkommen med din ansökan!Ansvarsområden


Du ansvara för alla delar av förvaltningen av ditt fastighetsbestånd 
Du ansvarar bland annat för framtagande av affärsplan, budget, prognos och planering av fastigheternas drift, underhåll och skötsel
Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med hyresgäster, entreprenörer, konsulter och andra samarbetspartners. Du har ansvar för omförhandling av hyresavtal, uthyrning och marknadsföring av lokaler


Kvalifikationer


Lämplig högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
Dokumenterad flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen eller liknande befattning.
Erfarenhet av att ha ett helhetsansvar över en fastighetsportfölj med ansvar för hyresförhandlingar och resultat- och budgetansvar

Meriterande
Erfarenhet av byggnadsvård


Om företaget
Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter. I uppdraget ingår att vårda och utveckla Göteborgs kulturhistoriskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Higab omsätter ca 800 mnkr, har runt 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m².

Ansök nu

Servicetekniker vid Campusservice Lorensberg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 6
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.Inom serviceenheten vid Göteborgs universitet samlas kompetens inom en rad olika områden. Tillsammans erbjuder enheten expertstöd och levererar service och tjänster till hela universitetet. Närservice bedrivs utifrån campusområden som utgår ifrån de geografiska områden där Göteborgs universitets verksamhet bedrivs. Inom campusservice finns samlad kompetens inom bland annat lokalservice, vaktmästeri, teknisk service, konferensservice och posthantering.

Campusservice Lorensberg servar i huvudsak de verksamhetsområden och fastigheter som återfinns i områdena Lorensberg och Vasa, dvs Konstnärliga fakulteten, Humanistiska fakulteten och omkringliggande verksamheter.

 

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Göteborgs universitet är du ett viktigt ansikte utåt då du ofta kommer i kontakt med studenter, besökare och personal. Tillsammans med dina kollegor på vaktmästeriet utför du olika sysslor där arbetsuppgifterna och arbetsbelastningen varierar efter verksamhetens behov. I tjänsten ingår uppdraget att stötta verksamhetens schema- och lokalbokningsarbete. Bl.a. arbeta med:


• Daglig tillsyn av fastigheter och lokaler
• Reparationer, omflyttningar, monteringsarbeten, lampbyten mm
• Hantering av post, gods och interna varuleveranser
• Hantering av återvinning
• Att ta emot önskemål och hantera felanmälningar i vårt ärendehanteringssystem
• Uppstartshjälp av AV-teknik i undervisningslokaler
• Hantering av lås, nycklar och passerkort

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• Lägst gymnasieutbildning eller motsvarande
• B-körkort
• Praktiskt handlag
• Goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska
• God datorvana
• God kommunikativ förmåga

Du trivs som bäst i en miljö med hög ambitionsnivå och högt tempo där du periodvis behöver kunna hantera en hög arbetsbelastning med stressade situationer på ett konstruktivt sätt. Arbetet ställer därför krav på flexibilitet och löpande prioriteringar samt god planerings-och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där noggrannhet, samarbetsförmåga samt en hög service- och ansvarskänsla värderas högt. Du tycker att det är roligt att hjälpa de du möter i ditt arbete.

 

Meriterande är:


• Eftergymnasial utbildning med en inriktning som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för arbetet.
• Erfarenhet av att ha arbetat med fastighetsservice.
• Erfarenhet av övriga serviceyrken såsom exempelvis konferens- eller hotellverksamhet.
• Erfarenhet av administrativt arbete och arbete i ärendehanteringssystem.
• Erfarenhet av att leda mindre projekt.
• Kunskaper inom AV-teknik

 

 

Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med placering tills vidare vid Campusservice Lorensberg i Göteborg. Individuell lönesättning och provanställning tillämpas. Start snarast möjligen eller enligt överenskommelse. 

 

Kontaktuppgifter för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta campuschef Henric Snygg, henric.snygg@gu.se, 031 786 1012

 

Fackliga?organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här:?https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande

 

Ansökan
Du söker anställningen genom Göteborgs universitets rekryteringsportal som du når via www.gu.se. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla:

- CV

- Personligt brev

- Övriga ansökningshandlingar relevanta för tjänsten

 

Sista ansökningsdag  
Ansökan ska vara inkommen senast: 2023-11-26

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Erfaren Automationsingenjör inom Beckhoff och webport till Nordomatic i Gö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 13
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Holland och Belgien. Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

.

Vill du vara med på Nordomatics spännande resa och verka inom en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering blir din vardag? Vill du arbeta på ett ledande svenskt proptech företag där du har goda utvecklingsmöjligheter och där du själv äger din egen utveckling inom bolaget? 

Nordomatic är idag Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi växer både inom Sverige, Norden och inom Europa. Vi söker nu en Erfaren Automationsingenjör med gedigen erfarenhet av Beckhoff  och webport, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Göteborg. Affärsområde Väst har kontor i Göteborg, Borås, Helsingborg och Malmö. Den här tjänsten är placerad i Mölndal för att täcka vår verksamhet inom Göteborgsområdet.

Arbetsbeskrivning 
Som erfaren automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC programmering främst inom Beckhoff, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer i många fall att ta en ledande position i dina projekt genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder 
En intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar inom ett innovativt samt marknadsledande svenskt företag. Vi verkar inom en framtidsbransch där energibesparingar och hållbarhet är vår vardag. Som medarbetare ges du möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic. Vi har konkurrenskraftiga samlade förmåner.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Du kommer att trivas tillsammans med oss på Nordomatic!

Erfarenhet som krävs 
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC programmering, gärna från flera olika automationssystem men har du specifika kunskaper i Beckoff och webport är det en extra merit. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt  el och VVS processer. Eftergymnasial utbildning kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.

Personliga egenskaper som vi värdesätter
* En strukturerad och lösningsorienterad person.
* Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
* Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
* Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

Om du vill bli en del av ett växande svenskt företag med en stark hållbarhetsprofil och många utvecklingsmöjligheter ska du börja jobba hos oss på Nordomatic!

Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 19 november, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 25
Drifttekniker till Västfastigheter Drift
Västfastigheter Drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Vårt team
Driftenheten består av 14 drifttekniker inom områden som VVS/styr, el, brand, och ventilation. Hos oss arbetar vi med tillsyn, skötsel, felavhjälpande och kundservice inom fastighetens alla delar. Arbetet är varierat, och som drifttekniker arbetar du både självständigt och teambaserat. Vi samarbetar både inom enheten men också tillsammans med andra områden inom Västfastigheter.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till vår verksamhetsidé. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Arbetsbeskrivning
I rollen som drifttekniker hos oss har du ett stimulerande arbete, där du tar stort eget ansvar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat underhåll, installationsarbete och av att hjälpa våra hyresgäster med problemlösningar och beställningar.

Som drifttekniker på Västfastigheter Drift arbetar du proaktivt med drift, tillsyn och skötseln av fastighetens tekniska anläggningar. Det ingår att arbeta med kvalificerade serviceåtaganden såväl som planerade samt mer akuta jobb. I arbetet ingår även vissa administrativa uppgifter, exempelvis hantering av arbetsorder, fakturor och revisionsdokumentation. Beredskapstjänstgöring i fast- eller poolform ingår. 

Du kommer att utgå från Rågården Rättspsykiatri, där även Angereds Närsjukhus är inkluderat enligt rullande schema. Resor förekommer i tjänsten. 

Kvalifikationer
Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Du har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt, och har god samordningsförmåga. Du är noggrann och handlingskraftig, har lätt för att ta initiativ och är van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Som person värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor, och du känner stolthet i din yrkesroll. Gemensamt ansvar för ditt, och ditt teams leverans är en självklarhet för dig.

Du har som lägst treårig teknisk gymnasieutbildning, alternativt är utbildad drifttekniker. Du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsdrift. Vidare är du är sedan innan van vid administrativa arbetsuppgifter, såsom arbetsordrar och fakturahantering. Då det förekommer resor i arbetet är B-körkort ett krav.

Meriterande är tidigare erfarenhet av att ha arbetat med överordnade fastighetssystem, passagessystem samt vana att arbeta med alla förekommande fastighetsinstallationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som beställare mot entreprenör. Har du även Heta Arbeten-certifikat samt erfarenhet som anläggningsskötare brand/sprinkler är även det meriterande. 

Godkänt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret krävs för att vara aktuell för anställning.

Rekryteringsprocessen
Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Intervjuer är planerade till 22/11, 29/11, 1/12, 4/12 samt 8/12. 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thérése Sjösten. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Drifttekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 10
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu behöver vi Drifttekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund i Göteborgsområdet. Har du en teknisk bakgrund och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsbeskrivning
Som Drifttekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund - exempelvis el, VVS, kyla. Du bli en viktig del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:
• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll - felsökning och avhjälpande.
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.


Personliga kvalifikationer
Det vore fint om du har utbildning inom området samt gärna några års erfarenhet av fastighetsskötsel och drift.
Vidare ser vi att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis el, VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har travers-, lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning. B-kort är ett krav.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem).

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan! Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 10
Om Kunden
Vår kund har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flera siter i Sverige. Nu behöver vi anställa Fastighetstekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag för denna kund i Göteborg. Har du relevant utbildning och/eller några års erfarenhet inom Fastighetsteknik och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsbeskrivning
Genom din kompetens inom fastighetsteknik, ansvarar du, tillsammans med kollegor, för den tekniska funktionen i kundens fastigheter genom att leverera kvalitet på ett säkert sätt. Som Fastighetstekniker ansvarar du för utförande av tillsyn, skötsel, service och avhjälpande underhåll av byggnaderna och fastigheternas tekniska system Du ingår i ett motiverat och härligt team med tekniker och du rapporterar till Driftchefen.

I rollen ingår daglig kommunikation med kollegor, kund och leverantörer. Vår kund levererar utöver fastighetstjänster flertalet tjänster i fastigheterna - t ex reception samt lokalvårdstjänster och i din roll ingår att samverka med övriga kollegor på site.

Erfarenhet
Vi söker dig som är Fastighetstekniker i grunden och har arbetat med fastighetsdrift och underhåll i några år – gärna inom industri. Du behöver ha gymnasiekompetens och det är meriterande med eftergymnasial utbildning från högskola eller YH med relevant inriktning. B-kort är ett krav. Truckkort, mobila plattformar, fallskydd, säkra lyft, är meriterande.

Önskemål är också att du har kunskap/erfarenhet av:
• Fastighetsrelaterade ärenden, prioritering och åtgärder
• Erfarenhet av kontakt med underleverantörer, ta in offerter, beställa och följa upp utförda arbeten
• Certifikat heta arbeten
• Kunskap om Energiuppföljning
• Eventuellt el-relaterade/VVS arbeten

Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, och din IT-mognad är hög med erfarenhet av MS Office och ärendehanteringssystem.

Personliga kvalifikationer
Kundfokus – För att trivas i denna roll behöver du genuint brinna för service och älska de vardagliga utmaningar som uppstår. Du är lösningsfokuserad och positiv. Du levererar det som utlovas och har förmågan att skapa starka kundrelationer.

Ansvar – Du trivs i rollen som Fastighetstekniker och att dagligen ha kontakt med flera intressenter, kollegor och leverantörer för att skapa effektivitet och en arbetsplats med en hög teknisk standard.

Driven – Du har hög integritet, är inte rädd för att hugga i och håller vad du lovar, såväl mot dina kollegor som mot kunden och kundens medarbetare. Du ser möjligheter och lämnar förbättringsförslag som kan leda till utveckling av vårt samarbete med kunden.

Koll på läget – Du har en förmåga att kunna arbeta förebyggande och planerat samt händelsestyrt. Du har viss förståelse för hur avtal, lagkrav och regelverk påverkar verksamheten samt de egna arbetsuppgifternas genomförande. Du trivs nära kunden i en dynamisk och föränderlig produktionsmiljö där du får möjlighet att interagera med många skiftande kontaktytor både internt och externt.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Embertsdotter 0735-416611

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen (IN), Byggföretagen samt Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Ansök nu

Drifttekniker Sterilteknisk utrustning

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 19
Västfastigheter Drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande, och med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med ett antal drifttekniker i ett team med god laganda. I Sterilgruppen har ni ansvar för den steriltekniska utrustningen, diskdesinfektioner, autoklaver, spoldesinfektioner och sterilcentraler på sjukhusen i Göteborg. 

Som drifttekniker ansvarar du för och arbetar med förebyggande och akut underhåll för det steriltekniska utrustningen. I rollen ingår det även att utföra installationer, samt vara delaktig i framtagande av arbetsrutiner och utveckling av uppdraget som ständigt växer. 

Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

I denna roll får du nyttja både din samarbetsförmåga och självständighet. Ditt intresse av att vilja lära mer och anpassa dig efter situation är avgörande för rollen. Vi erbjuder rätt person goda utvecklingsmöjligheter inom området Sterilteknik. 

Du har teknisk gymnasieutbildning, och med fördel påbyggnadsutbildning inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift, alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. 

Vi ser att du har kännedom om exempelvis bygg, el, VVS, mekanik och vitvaror. Har du kunskap om sterilteknisk utrustning, och erfarenhet av arbete med vitvaror från sterilteknisk utrustning är detta meriterande. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom yrket drifttekniker. 

Rollen kräver att du har körkort då det innebär resor i tjänsten.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med Regionens Hus i Göteborg, Vänersborg, Uddevalla, Borås och Skövde, samt projektkontor vid våra sjukhus. Rollen utgår från Göteborg.

Vi erbjuder:

En bra möjlighet att tillsammans med kollegor och våra kunder, arbeta i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision "Det goda livet".  Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Varmt välkommen med din ansökan senast 5/11. 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Tekniker - Fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 19
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra tekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Vi närmar oss öppningen och är glada att kunna meddela att vi utökar vårt team. Gå med oss som en av våra tekniker, för att ansvara för att se till så att allt fungerar som det ska. Tillsammans skapar vi en levande mötesplats som förmedlar essensen av varumärket Volvo. Är du redo för utmaningen?

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer avhjälpa behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer ansvara för och se till så att rätt personer har tillgång till rätt utrymmen genom hantering av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Därutöver ser vi att du är flexibel och kan arbeta kvällar och två helger i månaden. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort och truckkort

Liftkort


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Vad vi erbjuder:

En dynamisk och spännande arbetsmiljö inom ett av Sveriges kändaste varumärken

Även om vår historia är gedigen så är vi en ung organisation där du kommer få bidra med din kompetens och ambition till verksamheten.

Ett dedikerat och engagerat team att arbeta tillsammans med.


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Ansök nu

Tekniker - Fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 14
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra tekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Vi närmar oss öppningen och är glada att kunna meddela att vi utökar vårt team. Gå med oss som en av våra tekniker, för att ansvara för att se till så att allt fungerar som det ska. Tillsammans skapar vi en levande mötesplats som förmedlar essensen av varumärket Volvo. Är du redo för utmaningen?

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer avhjälpa behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer ansvara för och se till så att rätt personer har tillgång till rätt utrymmen genom hantering av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Därutöver ser vi att du är flexibel och kan arbeta kvällar och två helger i månaden. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort och truckkort

Liftkort


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Vad vi erbjuder:

En dynamisk och spännande arbetsmiljö inom ett av Sveriges kändaste varumärken

Även om vår historia är gedigen så är vi en ung organisation där du kommer få bidra med din kompetens och ambition till verksamheten.

Ett dedikerat och engagerat team att arbeta tillsammans med.


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Ansök nu

Tekniker - Fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 4
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra tekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Vi närmar oss öppningen och är glada att kunna meddela att vi utökar vårt team. Gå med oss som en av våra tekniker, för att ansvara för att se till så att allt fungerar som det ska. Tillsammans skapar vi en levande mötesplats som förmedlar essensen av varumärket Volvo. Är du redo för utmaningen?

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer avhjälpa behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer ansvara för och se till så att rätt personer har tillgång till rätt utrymmen genom hantering av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Därutöver ser vi att du är flexibel och kan arbeta kvällar och två helger i månaden. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort och truckkort

Liftkort


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Vad vi erbjuder:

En dynamisk och spännande arbetsmiljö inom ett av Sveriges kändaste varumärken

Även om vår historia är gedigen så är vi en ung organisation där du kommer få bidra med din kompetens och ambition till verksamheten.

Ett dedikerat och engagerat team att arbeta tillsammans med.


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Ansök nu

Tekniker - Fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 29
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra tekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Vi närmar oss öppningen och är glada att kunna meddela att vi utökar vårt team. Gå med oss som en av våra tekniker, för att ansvara för att se till så att allt fungerar som det ska. Tillsammans skapar vi en levande mötesplats som förmedlar essensen av varumärket Volvo. Är du redo för utmaningen?

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer avhjälpa behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer ansvara för och se till så att rätt personer har tillgång till rätt utrymmen genom hantering av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Därutöver ser vi att du är flexibel och kan arbeta kvällar och två helger i månaden. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort och truckkort

Liftkort


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Vad vi erbjuder:

En dynamisk och spännande arbetsmiljö inom ett av Sveriges kändaste varumärken

Även om vår historia är gedigen så är vi en ung organisation där du kommer få bidra med din kompetens och ambition till verksamheten.

Ett dedikerat och engagerat team att arbeta tillsammans med.


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Ansök nu

Tekniker - Fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 9
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra tekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Vi närmar oss öppningen och är glada att kunna meddela att vi utökar vårt team. Gå med oss som en av våra tekniker, för att ansvara för att se till så att allt fungerar som det ska. Tillsammans skapar vi en levande mötesplats som förmedlar essensen av varumärket Volvo. Är du redo för utmaningen?

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer avhjälpa behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer ansvara för och se till så att rätt personer har tillgång till rätt utrymmen genom hantering av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Därutöver ser vi att du är flexibel och kan arbeta kvällar och två helger i månaden. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort och truckkort

Liftkort


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Vad vi erbjuder:

En dynamisk och spännande arbetsmiljö inom ett av Sveriges kändaste varumärken

Även om vår historia är gedigen så är vi en ung organisation där du kommer få bidra med din kompetens och ambition till verksamheten.

Ett dedikerat och engagerat team att arbeta tillsammans med.


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Ansök nu

Tekniker - Fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 24
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att göra verklig skillnad på World of Volvo? Bli en av våra tekniker och hjälp oss att skapa den ultimata varumärkesupplevelsen!

Om oss:
En fantastisk plats behöver fantastiska människor – gå med i World of Volvo! Föreställ dig ett Brand Experience Center skapat av människor för människor. Låt nyfikenheten guida dig genom Volvos inspirerande värld – en värld som ständigt är i rörelse. Gå in i vår värld där vi låter dig ombilda mobilitet och bli inspirerad av Volvos varumärke över alla delar av upplevelsen.

Om rollen:
Vi närmar oss öppningen och är glada att kunna meddela att vi utökar vårt team. Gå med oss som en av våra tekniker, för att ansvara för att se till så att allt fungerar som det ska. Tillsammans skapar vi en levande mötesplats som förmedlar essensen av varumärket Volvo. Är du redo för utmaningen?

Dina arbetsuppgifter i urval:

Du kommer avhjälpa behov och möbleringsönskemål i konferensrummen och eventhallen.

Du kommer ha en avgörande roll för att säkerställa det löpande underhållet i fastigheten så som sprinklersystem, SBA, ventilation mm.

Du kommer kontinuerligt avhjälpa och följa upp felanmälningar som kommer in till vårt rapporteringssystem.

Du kommer ansvara för och se till så att rätt personer har tillgång till rätt utrymmen genom hantering av passerkort, taggar och nycklar.

Reparation och underhåll för utställningen.

Behjälplig i vårt fordonslager.

Mottagning av leveranser.


Din profil:
Vi söker någon som är tekniskt kompetent, problemlösande och har ett öga för detaljer. Du bör vara en lagspelare med god kommunikationsförmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegor och hyresgäster. Därutöver ser vi att du är flexibel och kan arbeta kvällar och två helger i månaden. Viktigast av allt är din vilja att vara en del av vårt team och bidra till World of Volvo-upplevelsen.

Förutsättningar för tjänsten:

Ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik (gärna inom kommersiella fastigheter)

Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundrelationer

God datorvana

B-körkort och truckkort

Liftkort


Mycket meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med:

VVS

El

Styr/regler


Vad vi erbjuder:

En dynamisk och spännande arbetsmiljö inom ett av Sveriges kändaste varumärken

Även om vår historia är gedigen så är vi en ung organisation där du kommer få bidra med din kompetens och ambition till verksamheten.

Ett dedikerat och engagerat team att arbeta tillsammans med.


Är du redo att bli en del av World of Volvo och hjälpa oss att skapa magi? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa en enastående upplevelse tillsammans!

Välkommen till vår inspirerande värld. Välkommen till World of Volvo!

Ansök nu

ISS söker VVS-tekniker till kund i Göteborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 25
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu söker vi en VVS-tekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund i Göteborg.

Om rollen

Som VVS-tekniker kommer du i första hand att arbeta med rondering, tillsyn, skötsel samt vara behjälplig vid driftstörningar. Du kommer att ha fokus på VVS-arbeten, men vi vill att du även stöttar dina kollegor inom andra områden. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen och tjänsten kan även innebära beredskapstjänstgöring och skiftarbete.

Du kommer till exempel att:

• Avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
• Utföra rondering, tillsyn och skötsel av VVS-anläggningen.
• Jobba med felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lagerbyten och andra kritiska komponenter.
• Utföra planerade underhållsarbeten.
• Hantera akuta reparationer och åtgärder.
• Installera ny utrustning.
• Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa systemens funktion.
• Leda underentreprenörer.
• Utföra och ansvara för olika VVS-projekt – stora som små.
• Hantera uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
• Löpande arbeta med förbättringar och viss dokumentation.

Vem söker vi?

För att du ska trivas hos oss och göra ett bra jobb, ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar kunna installera, reparera, underhålla olika typer av VVS-system. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av yrket.

Du har en gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Styr- och reglerkunskaper är en förutsättning. Vi ser det som meriterande om du har liftkort, truckkort och fallskyddsutbildning. Det är också meriterande med svetskunskap - gas och tig samt Heta arbeten. B-kort är ett krav.

Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Som tekniker hos ISS är det viktigt att man är en social och utåtriktad person med känsla för såväl kvalitet som relationer. Du trivs nära kunden i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö. En stor portion energi och tålamod kommer att ta dig långt, samtidigt som det är viktigt att du är noggrann.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansöka

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan.
Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck - pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamsamordnare - driftstöd och utveckling

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 2
Förvaltningen ansvarar för att planera, leverera, förvalta och utveckla de lokaler och lokalbehov som finns inom Göteborgs Stad. Genom detta får stadens förvaltningar de lokaler som behövs. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. På förvaltningen arbetar cirka 630 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen drift och underhåll ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena utemiljö, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

Enheten driftstöd och utveckling ansvarar för förvaltning och utveckling av fastighetsautomation. Enheten samordnar och utvecklar de centrala och övergripande funktioner för verksamhet energi och innemiljö och tillhandahåller administrativt stöd och besiktningar som myndigheterna kräver.

Dina arbetsuppgifter:
Som teamsamordnare kommer du att samordna, vägleda och coacha våra fastighets- och drifttekniker i deras dagliga arbete. Du fungerar som stöd i tekniska frågor, ansvarar för arbetsmöten och som resurs mellan enhetschefer och din grupp. Detta innebär att du ansvarar för planering och uppföljning av områdets operativa arbete, både akuta och planerade uppdrag. Du hanterar frågor såsom avtal, ärendehantering, driftronder och omvärldsbevakning.

Du ska fungera som stöd till enhetschef med uppföljning av verksamheten, samordna funktioner på områdesnivå, säkerställa och följa upp rutiner ur både ett ekonomiskt och ett verksamhetsperspektiv. Du fungerar som kontaktperson både internt och externt på uppdrag av våra enhetschefer. Vidare medverkar du aktivt till utvecklingsarbetet genom att delta i referensgrupper och i förvaltningens arbete med ständiga förbättringar. Du sitter med i energi och innemiljös ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning eller gymnasium med bred och gedigen arbetslivserfarenhet. Du har praktisk erfarenhet av arbete med tekniska installationer i fastigheter. För oss är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande samordningsuppdrag.

Som medarbetare på serviceavdelningen ser du till organisationens och hyresgästens bästa ur ett helhetsperspektiv. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt där du är lyhörd och tydlig i kommunikationen med andra. Du har en god social kompetens och agerar flexibelt. För att vara framgångsrik som teamsamordnare behöver du ha ett coachande förhållningsätt, vara handlingskraftig och utåtriktad.

För att lyckas i rollen behöver du ha god IT-vana (Office-paketet) och det är meriterande om du har vana av att ha arbetat med fastighetssystemet Xpand. Vidare är du duktig på att prioritera samt arbeta strukturerat med god kvalitetsmedvetenhet. Meriterande är också erfarenhet av ekonomisk uppföljning, avtal samt förståelse av LOU.

För denna tjänst behöver du ha B-körkort.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Möjlighet finns att delvis arbeta hemifrån. Stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ett rikt liv också utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighets- och säkerhetsansvarig till Göteborgs Stadsteater

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 6
Göteborgs Stadsteater arbetar för att ge publiken en varierad repertoar med allt från klassiker och populära komedier till smala, konstnärligt spetsiga och nyskrivna verk. Vårt teaterhus med fyra scener är det största i västra Sverige. Stora scenen och våra mindre, intimare scener ger oss möjlighet att arbeta med olika teaterformat och bidrar med en bred palett för vår repertoar. Göteborgs Stadsteater utgör, tillsammans med Backa Teater och Stora Teatern, Göteborgs Stadsteater AB som är ett av Göteborgs Stads helägda bolag. Tillsammans erbjuder vi invånarna i framför allt staden och regionen teater av hög konstnärlig kvalitet. Arbetet i våra teaterhus kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Till vårt nyrenoverade vackra teaterhus på Götaplatsen söker vi nu dig som vill ta över när nuvarande fastighet- och säkerhetsansvarig går i pension.

Som fastighets- och säkerhetsansvarig har du det övergripande ansvaret för tillsyn och löpande underhåll samt är beställare av planerade och långsiktiga underhållsåtgärder av vårt teaterhus. Delar av huset är byggnadsminne vilket innebär att det behöver vårdas med omsorg och lösningsfokus. Du tillhör fastighetsenheten tillsammans med en fastighetsskötare och enheten är organiserad under tekniska avdelningen som leds av teknisk chef.

Din vardag är varierad och arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- driva och utveckla brand-, lås- och larmsystem
- ta emot och prioritera felanmälningar i huset
- utföra vissa reparationer
- ha goda kontakter med vår fastighetsägare Higab
- arbetsledning av fastighetsskötare, extern städfirma samt externa hantverkare
- samordna säkerhetsarbetet i byggnaden

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen behöver du ha relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsområdet­ eller motsvarande erfarenhet. Du behöver även ha goda kunskaper inom säkerhet och fastighet såsom brandskydd, låssystem och reparationer samt ha vana av att läsa ritningar.

Eftersom det stundtals är flertalet behov i huset samtidigt krävs att du har kapacitet att arbeta systematiskt och metodiskt, att du har helhetssyn inom ansvarsområdet och kan väga olika perspektiv mot varandra för att kunna prioritera rätt. Du behöver också vara serviceinriktad och trygg som person. Vi ser gärna att du arbetat i en kulturell verksamhet tidigare och har förståelse för vilka särskilda förutsättningar det medför.

Som fastighets- och säkerhetsansvarig har du många kontaktytor såsom exempelvis tekniker, konstnärlig personal, servicepersonal med flera. Det förutsätter att du som person är förtroendeingivande, samarbetsinriktad och bra på att kommunicera. För rollen krävs att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet eller utbildning inom ledarskap/arbetsledarskap ser vi det som meriterande. Även erfarenhet inom offentlig upphandling ser vi som meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vill välkomna dig till en engagerad arbetsplats med publiken i fokus. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla högkvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke.

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 23
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

DIN PROFIL

Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.
DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.
ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 28
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

DIN PROFIL

Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.
DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.
ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 3
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

DIN PROFIL

Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.
DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.
ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 13
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

DIN PROFIL

Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.
DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.
ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 18
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

DIN PROFIL

Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.
DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.
ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 8
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:

DIN PROFIL

Vad som är av största vikt är att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.
DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.
ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 8
DIN ROLL
Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare i Göteborg med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.
Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är främst inom stor-Göteborg.
Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av
- Felavhjälpande åtgärder i bostäder och lokaler
- Drift och underhåll
- In- och utvändig skötsel inkl. viss gräsklippning/ halkbekämpning, snöskottning
- Ronderingar
- Utföra planerat underhåll

DIN PROFIL
Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppdrag som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.
Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Märk din ansökan "Fastighetsskötare".

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

ISS söker en erfaren Fastighetstekniker till kund i Tuve

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 18
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Nu behöver vi en erfaren Fastighetstekniker till vårt drift- och underhållsuppdrag hos denna kund i Tuve. Har du en teknisk bakgrund och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Som Fastighetstekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund - exempelvis el, VVS, kyla. Du bli en viktig del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:

• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll - felsökning och avhjälpande.
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vem söker vi?

Det vore fint om du har utbildning inom området samt gärna några års erfarenhet av fastighetsskötsel och drift. Vidare ser vi att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis el, VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har travers-, lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning. B-kort är ett krav.

Vi vill att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper - t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är Kvalitet, Ansvar, Ärlighet och Entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck – pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare - Fastighetsskötsel

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 2
Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar - och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning.

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare. Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Om tjänsten
Vi söker nu vår nästa Arbetsledare inom fastighetsskötsel. Som Arbetsledare ansvarar för att tillsammans med din grupp arbeta med tillsyn och skötsel av våra kunders fastigheter. Du fördelar och koordinerar arbetet inom gruppen samtidigt som du jobbar “hands on” ute hos våra kunder.

Idag består gruppen av åtta personer och du ansvarar för att leda, coacha och utveckla ditt team samtidigt som du arbetar för att skapa och följa upp resultat och kundleverans på team- och individnivå. Du har det fulla personalansvaret vilket innebär ett ansvar för bla. rekrytering, onboarding, bemanning, utvecklingssamtal och lönerevision.

Din bakgrund
I den här rekryteringen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är tekniskt kunnig och är intresserad av att utvecklas i rollen som ledare. Vidare ser vi att du har:

- Minst 3 års teknisk erfarenhet av drift & skötsel av fastigheter och har därmed goda kunskaper inom fastighetsteknik, värme- och ventilationssystem

- Mycket god datorvana, krav på erfarenhet av arbetsordersystem och Officepaketet

- Tidigare erfarenhet av ledarskap är mycket meriterande för rollen

- Körkort

Personliga egenskaper
Du skapar du tillit, stabilitet och bygger förtroende för både medarbetare och kunder. Du är affärsdriven samtidigt som du vågar utmana och ställa krav när det behövs. Som ledare har du ett lugnt och prestigelöst förhållningssätt och du har förmågan att fatta beslut och driva igång initiativ i syfte att lösa problem. Vi ser också att du är en relationsskapande person med en stark kommunikativ förmåga.

Så ansöker du
Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor kontakta gärna Karin Börjesson, Talent Partner på Nabo

Placeringsort
Göteborg

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Akademiska Hus i Göteborg söker en kompetent drifttekniker till sitt team. Vi söker dig som uppskattar att få lära dig nya saker och möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Arbetar du som tekniker idag och är på jakt efter nytt jobb? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.
Akademiska Hus ligger i framkant med teknik och hållbarhet. Vi har fokus på innovation och vågar vara i framkant. För den som vill finns flera projekt som man kan vara delaktig i och goda utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder en 100% tillsvidareanställning med många förmåner. Som en del av vårt engagemang för våra anställdas välbefinnande erbjuder vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Men vi sträcker oss också längre när det gäller att stödja våra medarbetares utveckling.  Vi är stolta över att vara en generös arbetsgivare som investerar i våra medarbetares utbildning och trivsel. Genom att erbjuda förmåner och aktiviteter strävar vi efter att skapa en positiv arbetsmiljö där våra anställda kan trivas och växa både personligt och professionellt.

Arbetsplatsen ligger centralt vid Chalmers i Göteborg på Sven Hultins Plats 5.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-10-11. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta simona.moller@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Inom området finns alltifrån nya lokaler med installationer som ligger i framkant när det gäller teknisk standard, innovation och hållbarhet men också byggnader uppförda från förra seklet där vårt arbete med att utveckla och energieffektivisera byggnaderna är viktigt.

Du är kundens första kontakt i samtliga driftsfrågor där du har ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen samt att lösa de förfrågningar som våra kunder har. Kvalifikationer
Teknisk eller fastighetsinriktad utbildning
Gedigen erfarenhet av att arbeta med underhåll och drift av fastigheter
God datorvana
Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
B-körkort

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med underhåll och drift av fastigheter. Det är meriterande med kunskaper inom värme och ventilation samt energioptimering. Alternativt har du skaffat dig teknisk erfarenhet som servicetekniker, drift – eller underhållstekniker i en annan bransch där du erhållit kunskaper inom el samt styr och reglerteknik. Du behöver inte ha allt men ett genuint tekniskt intresse och vilja att lära är ett krav. Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Om företaget
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Ansök nu