Elevassistent jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Elevassistent i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Lärare, elevassistanter och barnskötare sökes.

Elevassistent
Läs mer Aug 28
Om jobbet
Vi på Vikariecentralen arbetar med rekrytering och bemanning av vikarier till skolverksamheter från förskoleålder upp till gymnasiet. Vi söker nu vikarier till Göteborg Stad.


Du erbjuds jobb i hela Göteborg Stad och det kan även förekomma arbete i kranskommuner så som Kungsbacka och Kungälv.


Som vikarie förväntas du vara tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan, men du väljer själv vilka dagar och tider du är tillgänglig för arbete. Antalet arbetspass kan variera utefter skolornas behov men just nu har vi ett högt behov och många av våra vikarier erbjuds arbete motsvarande heltid. Det är en perfekt tjänst att kombinera med eget företagande, annat arbete på 50% eller studier.


Arbetsuppgifter:
På fritids arbetar du med elever i åldrarna 6-12 år, du är med eleverna under skoldagen på raster, som resurs i klassrummet och sedan på fritids efter skolan. Du kommer vara med på flera olika aktiviteter och mycket utomhuslek. Du kommer vara med och skapa en lekfull miljö dagligen.


Som elevassistent arbetar du med elever som är i behov av särskilt stöd av olika anledningar. Du följer eleven under skoldagen och stöttar i klassrummet, på raster, under lunchen och på eventuellt fritids


Som barnskötare är du på förskola och tar hand om barnen. Där får du direktiv på dina arbetsuppgifter.


Som vikarielärare täcker du för den lärare som är borta. Beroende på hur snabb varsel så kan du behöva planera din lektion, eller så får du en färdig planering.


Kvalifikationer
• Du ska ha en relevant slutförd eller pågående utbildning
• Du ska ha en vilja för att jobba i skolan och med barn/ungdomar.
• Giltigt och godkänt utdrag från belastningsregistret
• Över 18 år
• Behärskar svenska i tal och skrift


Hur är du som person?
• Du som person ska vara anpassningsbar och flexibel
• Du är nyfiken och intiativtagande
• Du tar ansvar för de uppgifter du får och slutför dom på ett bra sätt
Mejla CV och ett personligt brev till:
kontakt@vikariecentralen.se

Ansök nu

Elevassistent - Kunskapsskolan Krokslätt

Elevassistent
Läs mer Okt 26
Kunskapsskolan i Sverige driver grund- och gymnasieskolor under namnen Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet. Kunskapsskolans första skolor startade år 2000 och idag går det drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kunskapsskolan Krokslätt söker en elevassistent/resurspedagog

Vill du arbeta i en skolorganisation som är i ständig utveckling och som har höga förväntningar på både elever och medarbetare? Då har vi jobbet för dig! På Kunskapsskolan har vi en pedagogik som är personligt utformad och utgår från varje individ. Genom vårt arbetssätt skapar vi nära relationer mellan lärare och elev, vilket ger förutsättningar för att varje elev ska nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där eleven får vara sig själv och får rätt stöd och utmaningar skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Krokslätt är en grundskola för årskurs 4-9 och har idag cirka 300 elever. Skolan startade 2010 och ligger lättillgängligt med både buss och spårvagn vid hållplatsen Lana.

Vi söker en engagerad elevassistent/resurspedagog som ska stötta en elever i årskurserna 4-6 för att dessa ska utvecklas och nå sina mål. Tjänsten är en visstidstjänst läsåret ut och motsvarar ca 80%.

För att varje elev ska nå så långt som möjligt behövs medarbetare med ett stort engagemang för eleven. På Kunskapsskolan sätter vi alltid individen i centrum, vi söker därför dig som arbetar aktivt för att eleven ska lyckas. Som elevassistent/resurspedagog är du tillsammans med elevens lärare och elevhälsoteamet ansvarig för att stötta och hjälpa eleven att nå sina mål och lyckas i skolan.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan medarbetarna är stor och vi har ett gemensamt ansvar för våra elever. Du kommer ha ett nära samarbete med elevens personliga handledare, ämneslärare och elevhälsoteamet på skolan för att eleven ska få det stöd som behövs. Som elevassistent/resurspedagog har du också mycket kontakt med elevens vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Som elevassistent/resurspedagog på Kunskapsskolan/Kunskapsgymnasiet behöver du vara bra på att samarbeta. Vi värdesätter därför att du är strukturerad, engagerad och kommunikativ samt att du är är flexibel och konstruktiv i dina samarbeten.

Meriterande kvalifikationer

• Erfarenhet av att arbeta med barn med olika NPF-diagnoser
• Erfarenhet av tidigare arbete som elevassistent

Tjänstens utformning

Tjänsten är en visstid läsåret ut på ca 80%

Rekryteringsprocess

Ansökan sker via länken nedan senast den 10/11 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta rektor Emil Dolk på [MEJLADRESS] eller via telefon [TELEFONNUMMER].

Mer information på om oss och vår pedagogik hittar du på vår hemsida, kunskapsskolan.se / kunskapsgymnasiet.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Ansök nu

Elevassistenter till Landala anpassade gymnasieskola

Elevassistent
Läs mer Okt 26
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker elevassistenter till centralt belägna Landala AG, en anpassad gymnasieskola i Göteborg med elever som läser på individuellt program. Anpassad gymnasieskola är en egen skolform med egna kursplaner. Vi arbetar utifrån varje elevs individuella utveckling, behov och förutsättningar. Eleverna är på olika utvecklingsnivåer och har intellektuell funktionsnedsättning, ibland med olika tilläggshandikapp som exempelvis autism, rörelsehinder, synnedsättning.

Eleverna behöver stöd i de flesta situationer under dagen och ditt uppdrag som elevassistent hos oss innebär att skapa tydlighet, struktur och trygghet under hela skoldagen. Du kommer att arbeta med eleverna i olika situationer både enskilt och i grupp. För att lyckas måste du ha förmågan att anpassa ditt arbetssätt efter elevernas förutsättningar och dagsform, samt kunna se och tillvarata deras olikheter. Att ha eleven i centrum är ett självklart ledord för verksamheten.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du jobbar tillsammans med kompetenta kollegor. En förutsättning för att lyckas och trivas i jobbet är att du har förmåga att fungera väl i samarbete med andra. Vi erbjuder dig möjlighet att påverka din egen arbetssituation genom medverkande i planering och utvecklingsarbete.

Läs mer om oss på http://www.gs.goteborg.se

KVALIFIKATIONER
Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och/eller flerfunktionshinder är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta genom lågaffektivt bemötande, med tydliggörande pedagogik och AKK.

Vi vill att du har ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du behöver vara flexibel och lyhörd för elevernas individuella förutsättningar.

Arbetet kräver god kompetens i de vanliga digitala verktygen.

ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Nov 2
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Noblaskolan Nya Hovås söker en trygg, relationsskapande elevassistent.

Var med och gör skillnad för våra elever på Noblaskolan, Nya Hovås! Nu söker vi dig som är van att arbeta med lågaffektivt bemötande och är trygg i din roll att möta elever med olika utmaningar inom NPF.

Tjänsten är ett korttidsvikariat med chans till förlängning och tillträde omgående.

Noblaskolan ligger i nya lokaler, centralt i Nya Hovås. Vi har elever från förskoleklass upp till åk 5, totalt ca 430 elever.

Vi ser att du som söker tjänsten har god kommunikativ förmåga, är lugn, trygg och har stor kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever som har utmaningar både socialt och kunskapsmässigt.

Vi söker en elevassistent som har en vilja, ett engagemang och en stor lust inför sitt uppdrag. Du kommer att arbeta med elever på individnivå. Du brinner för att dessa elever ska känna trygghet i skolan och du är ett stöd för dem i sitt skolarbete.

Du arbetar tillsammans med lärarna som är knutna till aktuell klass samt personal på fritids för att skapa en trygg, spännande och lärorik miljö. Vi tror att du är en strukturerad person, som vet vikten av att skapa goda relationer för bästa resultat. Vi ser att du har erfarenhet sen tidigare och är väl förtrogen med våra styrdokument samt att du har en god förmåga att ta tillvara på alla elevers olika kompetenser. Det är ett krav med god kunskap inom NPF och personlig lämplighet kommer att vara avgörande. Du har även ett trevligt och professionellt bemötande gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Mer om tjänsten

Tjänstens omfattning är 100% med start omgående och är ett vikariat november-februari, men kan bli förlängd. Chansen att fortsätta som husvikarie är stor. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen omgående, skicka in din ansökan idag!

Låter detta intressant?

Du söker genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontaktperson:

Har du frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Fredrika Mattsson på fredrika.mattsson@noblaskolan.se

Övrigt

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV, personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Se till att du har ett nytt giltigt polisregisterutdrag. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Elevassistent sökes till Ester Mosessons gymnasium

Elevassistent
Läs mer Okt 16
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Ester Mosessons gymnasium är en etablerad gymnasieskola, med god samverkan med branscher, stort internationellt utbyte samt gynnsamt läge på Älvstranden. Skolan utbildar ungdomar på Hotell- och turismprogrammet samt Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Vi har också elever som går introduktionsprogrammet yrkesintroduktion samt yrkespaket. Besök gärna vår hemsida för mer information om skolan www.goteborg.se/estermosessonsgymnasium

Uppdraget som elevassistent består i att du ska arbeta med en enskild elev som har behov av en stöttande vuxen i undervisningssituationer så att de kan tillgodogöra sig sin utbildning, och i sociala situationer.

Du möjliggör lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Du fungerar som stöd för eleverna i klassrummet, på raster och i olika situationer under skoldagen så att de kan tillgodogöra sig sin utbildning. Vid slutet av skoldagen reflekterar du tillsammans med eleven/eleverna över dagens arbete. Du möjliggör lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar.
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget, bestående av lärare, specialpedagog, speciallärare och elevassistenter, utvecklar ni undervisningen och säkerställer att det pedagogiska uppdraget fullföljs.

Du behöver även vara en synlig, aktiv och stöttande vuxen för alla elever under raster, samt före och efter skoltid. Du kommer att arbeta med eleverna i olika situationer både i och utanför klassrummet.

Under skolloven kan andra arbetsuppgifter förekomma utefter verksamhetens behov.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet.
Du har erfarenhet av relevant arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Meriterande med erfarenhet från matlagning, bageri/konditori då behovet är störst i de praktiska ämnena

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och har ett lågaffektivt förhållningssätt. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet och har en tro på att du kan göra skillnad för unga. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du vågar möta konflikter. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Du behöver vara en trygg och ansvarstagande person som gillar att arbeta med både vuxna och ungdomar i skolmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i mötet med elever samt god samarbetsförmåga.


ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vänta inte med din ansökan då intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Ansök nu

Elevassistent sökes till Ester Mosessons gymnasium

Elevassistent
Läs mer Okt 16
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Ester Mosessons gymnasium är en etablerad gymnasieskola, med god samverkan med branscher, stort internationellt utbyte samt gynnsamt läge på Älvstranden. Skolan utbildar ungdomar på Hotell- och turismprogrammet samt Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Vi har också elever som går introduktionsprogrammet yrkesintroduktion samt yrkespaket. Besök gärna vår hemsida för mer information om skolan www.goteborg.se/estermosessonsgymnasium

Uppdraget som elevassistent består i att du ska arbeta med en enskild elev eller flera som har behov av en stöttande vuxen i undervisningssituationer så att de kan tillgodogöra sig sin utbildning, och i sociala situationer.

Du möjliggör lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Du fungerar som stöd för eleverna i klassrummet, på raster och i olika situationer under skoldagen så att de kan tillgodogöra sig sin utbildning. Vid slutet av skoldagen reflekterar du tillsammans med eleven/eleverna över dagens arbete. Du möjliggör lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar.
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget, bestående av lärare, specialpedagog och elevassistenter, utvecklar ni undervisningen och säkerställer att det pedagogiska uppdraget fullföljs.

Du behöver även vara en synlig, aktiv och stöttande vuxen för alla elever under raster, samt före och efter skoltid. Du kommer att arbeta med eleverna i olika situationer både i och utanför klassrummet.

Under skolloven kan andra arbetsuppgifter förekomma utefter verksamhetens behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet.
Du har erfarenhet av relevant arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Meriterande med erfarenhet från matlagning, bageri/konditori då behovet är störst i de praktiska ämnena

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och har ett lågaffektivt förhållningssätt. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet och har en tro på att du kan göra skillnad för unga. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du vågar möta konflikter. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Du behöver vara en trygg och ansvarstagande person som gillar att arbeta med både vuxna och ungdomar i skolmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i mötet med elever samt god samarbetsförmåga.ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer ser löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Fridaskolan Kallebäck söker Elevassistent/elevresurs grundskola

Elevassistent
Läs mer Sep 28
Hösten 2023 öppnade vi dörrarna till vår sprillans nya Fridaskola och förskola i idylliska Kallebäck.

Belägen i Kallebäcks terrasser, erbjuder vår skola närhet till både stadsliv och natursköna skogsmiljöer. "Vår närmiljö är vår lärmiljö" är ett av våra motton! Vi söker nu dig som vill arbeta som elevassistent/elevresurs.

Vår Vision
Fridaskolan, en del av Frida Utbildning AB, har en ambitiös vision – att bli Sveriges mest framstående utbildningsföretag. Vi är en personalägd organisation bestående av moderbolaget Frida Utbildning och dess dotterbolag, Fridaskolorna AB och Frida Professional AB. På Fridaskolan strävar vi efter att forma "tågluffare" – unga individer som tar ansvar, utvecklar sin kreativitet och skapar sin egen framtid.

Framtiden är Vår
Vi växer, vilket medför att vi måste förstärka våra arbetslag. I år har vår nyöppnade grundskola i Kallebäck förskoleklass till årskurs 7. Vår plan är att växa med en årskurs per år, och senast 2025 erbjuda en komplett F-9-skola.

Tillsammans med ditt arbetslag får du den unika chansen att vara en del av vårt nya kapitel – att starta en skola från grunden. Våra moderna och inspirerande lokaler är anpassade för att sätta våra barn och ungdomar i centrum. Detta är vår sjunde skola sedan vår allra första Fridaskola öppnade sina dörrar 1993, och vi är övertygade om att det är en spännande och rolig resa.

Om Tjänsten:
Som elevassistent på Fridaskolan kommer du att arbeta nära vårt pedagogiska team och vara en viktig del av elevernas skoldag, speciellt för de som behöver extra stöd. Efter skoltid deltar du i undervisningen på fritids, där du tillsammans med dina kollegor planerar och genomför aktiviteter utifrån läroplanen samt Fridaskolans vision och värdegrund. 

Din Profil:
Vi välkomnar både erfarna elevassistenter och de som har en stark tro på elevernas förmågor och trivs med att samarbeta. Vi fokuserar på att ge varje barn möjligheten att utvecklas utifrån sin unika potential, med utmaningar som är perfekt anpassade för dem. Din förmåga att skapa en trygg atmosfär och att bygga starka relationer med våra elever är av avgörande betydelse. Personlig lämplighet är en värderad egenskap hos oss.

Ansökan:
Tveka inte att söka dig till oss och bli en del av vår växande skolfamilj och bidra till att forma nästa generation av "tågluffare." Skicka in din ansökan redan idag! Vi genomför en löpande urvalsprocess och intervjuer, så var inte sen med din ansökan. Tillsammans skapar vi framtidens utbildning på Fridaskolan.

Välkommen till Fridaskolan i Kallebäck – där varje dag är en resa mot nya möjligheter och kunskapens horisonter!

Det handlar om en allmän visstidsanställning om 6 månader med chans till förlängning.

Har du frågor kontakta rektor Marie Karlsson på maah1208@fridautbildning.se

Ansök nu

Resurs

Elevassistent
Läs mer Sep 25
Om Skolan
Montessoriskolan Centrum är en friskola i centrala Göteborg med 260 elever. Vi bedriver förskola från 1-5 års ålder och skola till skolår 9 samt fritidshemsverksamhet. Vi vill skapa framtidstro hos individen genom gemenskap och trygghet, genom ansvar och kreativa arbetsformer utifrån vår syn på lärandet. En stor del av våra elever kommer från stadsdelarna Centrum samt Majorna/Linné, men vi har även elever från andra stadsdelar och kommuner som går hos oss.
Resurs 50%
Vi söker en trygg, positiv och empatisk person. Arbetet innebär resurs på vårt mellanstadium och högstadium. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. ?Erfarenhet av montessoripedagogiken är meriterande.


Resurstjänst 50% på fritidshemmet
Vi söker en trygg, positiv och empatisk person. Erfarenhet av montessoripedagogiken är meriterande. Arbetet innebär att vara pedagog på vårt fritidshem.

Övrig information
Vi söker en person som kan kombinera båda tjänsterna.
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: snarast
Anställningsform: till och med årskiftet 23/24
Lön: Enligt överenskommelseAnsökningar behandlas löpande och skickas eller e-postas till: ansokan@montskol.se

Stiftelsen Montessoriskolan Centrum
Vasagatan 21, 411 24 GöteborgFör upplysningar kontakta:
Stina Tamm Bitr. Rektor.
telefon: 031-711 80 45

Ansök nu

Elevassistent till Burgården anpassade gymnasieskola

Elevassistent
Läs mer Okt 10
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Burgården anpassad gymnasieskola består av två enheter där eleverna läser på nationellt program. Under hösten söker vi nu en elevassist som vikarie till den enhet som erbjuder utbildning inom programmet Administration, Handel och Varuhantering, och programmet Estetiska verksamheter samt programmet för Hantverk och Produktion.

Det gemensamma målet tillsammans med övriga kollegor på skolan är elevernas utveckling och måluppfyllelse. Du kommer att få bistå våra lärare i olika undervisningssituationer. Du stödjer eleverna i olika pedagogiska situationer och vid elevernas raster, men det förkommer även att du är behjälplig exempelvis vid ombyten och toalettbesök.

Ditt uppdrag som elevassistent hos oss innebär att både stödja och lyssna likväl som att sätta gränser och skapa tydlighet, struktur och trygghet under hela skoldagen. För att lyckas måste du ha förmågan att anpassa ditt arbetssätt efter elevernas förutsättningar och dagsform, samt kunna se och tillvarata deras olikheter. Att ha eleven i centrum är ett självklart ledord för verksamheten.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du och dina kollegor har ett nära samarbete. Vi erbjuder dig möjlighet att påverka din arbetssituation genom medverkande i planering och utvecklingsarbete.

Läs mer om oss på www.gs.goteborg.se

KVALIFIKATIONER
Tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är ett krav. Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med tecken som stöd.

Du ska ha ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du behöver vara flexibel och lyhörd för elevernas individuella förutsättningar.

Arbetet kräver god kompetens i de vanliga digitala verktygen.

ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Sep 7
Är du en person som gillar ordning och reda? Vill du jobba i en internationell miljö?
Internationella Engelska Skolan i Krokslätt/Göteborg är en etablerad friskola som startade 2010. Sedan augusti 2016 har vi 488 elever i årskurserna 3 till 6 här på Krokslätt.
Vår verksamhet vilar på tre pelare:
*tvåspråkighet (SV/ENG)
*säker och lugn miljö
*höga akademiska förväntningar.
Halva undervisningen är på engelska och halva är på svenska för årskurs 4-6, i årskurs 3 introduceras engelskan gradvis.
Vi erbjuder eleverna en trygg och klotterfri arbetsmiljö, god disciplin och stor omsorg. Vi har tydliga regler och förväntningar som fokuserar på att upprätthålla den bästa arbetsmiljön för elever och lärare. Vi är en del av organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB (IES) som är en av Sveriges ledande friskolor med 47 olika skolor, varav 46 i Sverige och en i England. Internationella Engelska Skolan följer den svenska läroplanen (LGR11).
Vi söker efter dig som vill arbeta som elevassistent med våra elever i behov av stöd i skolan.
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare.
Tjänsten är ett vikariat och börjar gälla från 1 oktober fram till terminsavslutningen i december.
Vi ser fram emot Din ansökan!
Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Elevassistent till Stora Holm anpassade gymnasieskola

Elevassistent
Läs mer Sep 25
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Stora Holm AG är en anpassad gymnasieskola med nationella program och ett individuellt program i Göteborg. Skolan ligger på Hisingen i en lugn och naturnära miljö med öppna ytor. Vi har tre program: Fastighet, anläggning och byggnation, Fordonsvård och godshantering samt Skog, mark och djur.

Vi söker en elevassistent till arbetslaget på programmet Fordonsvård och godshantering. Som elevassistent på programmet Fordonsvård och godshantering kommer du vara ett stöd för eleverna i det praktiska såväl som det teoretiska arbetet. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att jobba i verkstad med t ex biltvätt, rekonditionering, enklare reparationer av bilar eller byta däck.

Ditt uppdrag som elevassistent hos oss innebär att både stödja och lyssna likväl som att sätta gränser och skapa tydlighet, struktur och trygghet under hela skoldagen. För att lyckas måste du ha förmågan att anpassa ditt arbetssätt efter elevernas förutsättningar och dagsform, samt kunna se och tillvarata deras olikheter. Att ha eleven i centrum är ett självklart ledord för verksamheten. Du kommer även att få bistå våra lärare i olika undervisningssituationer.

Läs mer om oss på http://www.gs.goteborg.se

KVALIFIKATIONER
Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta genom lågaffektivt bemötande.

Vi vill att du har ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du behöver vara flexibel och lyhörd för elevernas individuella förutsättningar.

Det är även mycket meriterande är om du har erfarenhet och kunskap av att jobba i verkstad eller liknande då viss del av programmet bedrivs i en verkstad med arbete som inkluderar både fordonsvård och godshantering.

Arbetet kräver god kompetens i de vanliga digitala verktygen.

ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevresurs Drottning Blankas Gymnasieskola Gårda Göteborg

Elevassistent
Läs mer Aug 21
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst som elevresurs över läsåret 23/24 på 75%, I uppdraget innebär att stötta elever i deras studier och skolgång, både i klassrummet och i den övriga skolmiljön.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med ungdomar, med fördel i skolan.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang, som i löpande dialog med ledning, mentorer och lärare stöttar som pedagogisk resurs. Du har god samarbetsförmåga och är skicklig på att kommunicera och bygga relationer. Att du tidigare arbetat med elever i behov av särskilt stöd ses som meriterande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning med inledande provanställning på sex månader, Arbetsschemat är utlagt på fem dagar i veckan. .

Vi kommer att kalla kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärnarektor Marcus Berglund på 070-9751790 eller mailadress marcus.berglund@dbgy.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Elevassistent till Lärlingsutbildning och Hantverksprogrammet och på Burgår

Elevassistent
Läs mer Sep 19
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Burgårdens gymnasium!
På Burgården utbildar vi för verkligheten, och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi erbjuder yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Våra yrkesprogram ger grundläggande högskolebehörighet.
Vi är en mångkulturell skola med 1250 elever från alla stadsdelar och kranskommuner. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare och djurvårdare.
På Burgården blir yrkesdrömmar till verklighet!
Hos oss får du möjlighet att växa i ditt yrke och vara en viktig del av vår utvecklingsresa för att bi en ännu bättre skola. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

I tjänsten som elevassistent arbetar du med en enskild elev där du stöttar eleven i dess skolarbetet och förflyttningar under skoldagen. Detta innebär att du följer eleven under elevens skoldag, är med på lektioner och under raster/skollunchen. Du finns till hands för att underlätta i övergångarna mellan olika lektioner och att navigera rätt i skolans lokaler. Du stöttar eleven genom att tydliggöra och tolka uppgifter så att eleven kan genomföra dem men du kan också finnas till hands för andra elever då din elevs arbete flyter på. Eleven läser på ett gymnasieprogram där det ingår både teoretiska och praktiska moment. Du har ett nära samarbete med specialpedagog och elevens undervisande lärare för att tillsammans ge eleven de bästa förutsättningarna att utvecklas samt lyckas med sina studier. Du kommer ingå i välfungerande arbetslag där eleven tillhör. Uppdraget kan komma att förändras under tiden utifrån elevens behov och utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi ser med fördel att du har erfarenhet av arbete som elevassistent på gymnasiet och erfarenhet av arbete med elever som har neuropsykiatriska funktionsvariationer är meriterande.
Du har erfarenhet av, och en god förmåga att samverka med lärare, elevhälsoteam samt hemmet för elevens bästa.
Du ska vara tydlig och strukturerad. Du behöver ha en god social kompetens och vara flexibel. Som elevassistent har du mycket tålamod och förståelse för alla individers olika förutsättningar. Du är duktig på att hitta individanpassade lösningar för att eleven ska nå sina mål.
För att arbeta med ungdomar är det viktigt att du är en förebild och gränssättande vuxen.
Som medarbetare är du flexibel och självgående, men trivs också med att arbeta i team med övriga kollegor. Du brinner för att hjälpa elever att strukturera sitt arbete och utveckla sin potential. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten som utlyses är en tidsbegränsad anställning med chans till förlängning. Omfattningen är 50-70%.

Läsåret 23/24 kommer Burgårdens gymnasium att erbjuda följande utbildningar:
• Barn-och fritidsprogrammet
• Hantverksprogrammet
• Naturbruksprogrammet
• Naturvetenskapsprogrammet
• Samhällsvetenskapsprogrammet
• Vård- och omsorgsprogrammet
• AST enheten för elever med diagnos inom autismspektrum: Introduktionsprogram, Samhällsvetenskapsprogrammet och Naturvetenskapsprogrammet
• Lärlingsutbildning på alla våra yrkesprogram
• Introduktionsprogram: Individuellt alternativ, Yrkesintroduktion

Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevassistenter till Lundbyskolan anpassad grundskola

Elevassistent
Läs mer Sep 18
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Lundbyskolan, en plats för gemenskap, lärande och utveckling!
Kul att just du vill bli en del av en nystartad organisation i vår nybyggda skola. Skolan ligger på Hisingen och kommer på sikt att ha plats för totalt 630 elever, 600 elever i årskurs 7-9 och 30 elever som går i anpassad grundskola. I skolbyggnaden kommer Kulturskolan ha sin verksamhet och IOFF har två stora idrottshallar. Intill skolan finns en renoverad 1950-tals aula som fortsatt ska möjliggöra för kulturevenemang och upplevelser för invånarna i stadsdelen. Lundbybadet och Rambergsrinken finns på gångavstånd vilket ger ungdomar och personal möjlighet till aktiviteter som främjar en hälsosam livsstil.

Skolans uppdrag är att främja lärandet där eleven stimuleras att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Elevernas behov och intressen är utgångspunkten för all verksamhet på skolan. Vi anpassar undervisningen till eleverna och arbetar för att alla elever ska få förutsättningar att uppnå sina mål. Vi vill att eleverna ska få vara den de är, och bli den de vill vara.

Vi söker elevassistenter till nybyggda Lundbyskolan. Undervisningen utgår från kursplanerna, ämnen och ämnesområden. Det pedagogiska arbetet med våra elever bjuder på en helhetssyn utifrån elevens behov, förutsättningar och intressen. Under skoldagen arbetar du tillsammans med lärare och elevassistent i klass. Elevarbetet präglas av lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik samt alternativ och kompletterande kommunikation.

Du skall arbeta så att eleven får praktiskt och pedagogiskt stöd och ges möjlighet att utvecklas till en självständig elev utifrån sina förutsättningar. Du är delaktig och aktiv i verksamheten under hela skoldagen och även under fritidshemstid samt lovverksamhet.
I ditt uppdrag som elevassistent kommer du att arbeta tillsammans med kollegor för att utveckla verksamheten och bidra till en positiv och utvecklande lärandemiljö för alla elever i anpassad grundskola.
På Lundbyskolan är vår målsättning att eleverna ska möta en lärande miljö under hela skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker elevassistenter som har en gymnasial utbildning från barn- och fritidsprogrammet eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är ett krav för tjänsten att du har flera års erfarenhet och kunskap kring elever inom NPF, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och AKK. Du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i anpassad grundskola.
Vi söker dig som har erfarenhet och känner dig trygg med att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, elever med intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du är nyfiken på att hitta lösningar för att kompensera svårigheter för eleverna i lärandemiljön. Läraren i klassen är ansvarig för skolverksamheten, men ett nära samarbete med elevassistenterna är nödvändigt för gott resultat. Detta innebär att du måste ha en god samarbetsförmåga och vara lyhörd gentemot dina kollegor.

Funktionsnedsättningen kan betyda att eleven har behov av stöd i socialt samspel, i kommunikation och i omvårdnad. Du behöver därför vara trygg, lugn och stabil i dig själv som person. Du måste även kunna arbeta självständigt och vara stresstålig. Arbetet innebär ibland att eleverna kan behöva enskild undervisning med nära anknytning till elevassistent/lärare under skoldagen men även mycket stöd under fritidshemstiden.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Det kan hända att det sker en omflytt i organisationen då verksamheten flyttar in från en annan skola.

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Elevassistenter till anpassad grundskola Hammarkullsskolan

Elevassistent
Läs mer Sep 14
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Till Hammarkullsskolan i Angered söker vi elevassistenter till anpassad grundskola som startade i augusti 2019. I anpassad grundskola arbetar vi åldersintegrerat från förskoleklass till årskurs 6. I dagsläget har vi 37 elever inskrivna, fördelat på fem klasser. Det är idag en lärare och tre till fem elevassistenter som arbetar tillsammans i klasserna. Tillsammans med teamet ska du stödja eleverna i verksamhet enskilt eller i grupp. Du ska anpassa uppgifter på ett sätt som gynnar gruppen/elever du arbetar med. Som elevassistent arbetar du med flera elever. Du är en tydlig ledare som sätter tydliga gränser.

Majoriteten av eleverna befinner sig på tidig utvecklingsnivå och de flesta läser ämnesområden, men vi har även elever som läser efter kursplanen ämnen. De flesta eleverna har autism och andra neuropsykiatriska diagnoser samt olika medicinska hinder. Du kommer stötta eleverna både i omvårdnad och deras lärande.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i anpassad grundskola med elever på tidig utvecklingsnivå samt elever med autism. Du är utbildad elevassistent alternativt har en avslutad gymnasieutbildning. Du behöver vara bekväm med omvårdnad såsom blöjbyte och hygien. Eftersom flera av eleverna inte har något tal så är det meriterande att du behärskar tecken som stöd. Ditt ansvar är att följa och stötta eleverna i verksamheten. Du arbetar med eleverna under hela skoldagen och på fritidshemmet på eftermiddagen. Du behöver ha kunskap om och erfarenhet av lågaffektivt bemötande. Vi har små klasser där pedagoger och elevassistenter arbetar tillsammans med eleverna. Ni är många vuxna i klassen så en viktig egenskap är att kunna samarbeta och bidra till en god arbetsmiljö. Ditt bemötande är av största vikt för våra elever, du behöver därför vara lyhörd, lugn, trygg och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna bemöta och hantera elever med olika funktionsvariationer och behöver vara flexibel med god samarbetsförmåga.

Som person lyssnar du på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Det är också meriterande med erfarenhet från arbete i särskilt utsatta områden och i mångkulturella skolor. Vi vill att du har mycket god kompetens i svenska språket både i tal och skrift, men kompetens inom andra språk såsom arabiska, kurdiska, bosniska eller somaliska ser vi det som ytterligare en viktig kompetens.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Resurspedagog till särskild undervisningsgrupp inom grundskolan

Elevassistent
Läs mer Sep 13
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
EfUS är en kommunal grundskoleverksamhet med två skolenheter för högfungerande elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Den större enheten ligger i Utby och har också ett fritidshem och en mindre högstadie-enhet ligger i Frölunda.

Utmärkande för oss är små grupper och en hög personaltäthet, så att vi kan möta elevernas behov av särskilt stöd. Nu söker vi en resurspedagog där tjänsten kommer vara förlagd till Utby enligt nuvarande tjänsteplanering.

Förutom den respekt och värdighet vi vill att både personal och ungdomar visar varandra så använder vi också olika metoder för att ge det stöd som eleven behöver. Ett lågaffektivt förhållningssätt tillsammans med tydliggörande metoder och bildstöd ger förutsättningar för eleverna att uppfatta lärmiljön som begriplig och minimerar explosivt och problemskapande beteende. Det är alltid vi vuxna som är ansvariga för de situationer som uppstår.

Tillsammans med övrig personal skall du arbeta i skolverksamheten i Utby och på eftermiddagar och under lov i vårt fritidshem/LSS fritidshem i direkt elevkontakt på gruppnivå. Du deltar aktivt i och förväntas ta ansvar för elevernas hela skoldag tillsammans med lärare. I arbetet ingår att ha individuella samtal med elever, att arbeta strukturerat med konflikthantering och social kompetens men framför allt att arbeta med att aktivera och motivera eleven.
I elevarbetet förekommer situationer som innebär att hantera elever i affekt.

Tillsammans med övrig personal skall du bidra till att planera och utveckla verksamheten. Du förväntas ta ansvar för helheten och för övriga arbetsuppgifter som förekommer på arbetsplatsen till exempel ansvara för något ansvarsområde, köksbiträdesuppgifter och annat praktiskt arbete som behövs för att få verksamheten att fungera.

De kompetenser och kunskaper som är viktiga för att lyckas i din roll är:
• Kunskaper om grupper och grupprocesser
• Förståelse för pedagogens roll som ledare och fostrare
• Utvecklad konflikthanteringsförmåga
• Kunskap om olika funktionsvariationer och diagnoser
• Kunskap om tydliggörande pedagogik
• Kunskap om lågaffektivt bemötande
• Insikt i skolans/fritidshemmets och LSS-fritidshemmets ansvar och styrdokument
• Kunskap om sekretess och anmälningsplikt

Vi söker dig som tar stort ansvar för helheten och tar initiativ när saker behöver göras.

KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du har arbetat med elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer inom skolverksamhet i minst tre år och har bred erfarenhet av att stötta elever med att hantera utmanande reaktioner i olika sammanhang.

Det är ett krav att du genomgått utbildningar som ger dig verktyg att stötta eleverna. Vi vill att du har genomgått tre-dagarsutbildning i Studio III, att du har genomgått utbildning i tydliggörande metoder och en fördjupad utbildning i olika funktionsvariationer och diagnoser och hur dessa påverkar i skolan.

Vi förutsätter att du som person har ett dokumenterat lågaffektivt förhållningssätt och klarar av att stödja eleven i att rama in och ge trygghet när omgivningens krav blir för stora.

Kunskap och erfarenhet av att göra elever delaktiga i rörelseaktiviteter är också en viktig kompetens. Eftersom arbetet är fysiskt krävs normal rörlighet och fysik. Intresse och erfarenhet av att utöva olika sporter är meriterande då idrotts- och sportaktiviteter är en stor del av arbetet med eleverna.

B-körkort är en merit

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Elevassistent till anpassad grundskola på Lundenskolan

Elevassistent
Läs mer Sep 12
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Av Lundenskolans cirka 700 elever går idag 43 elever i anpassad grundskola (tidigare benämning grundsärskola). Eleverna läser efter kursplan för anpassad grundskola (ämnen och ämnesområden). Skolan har ett centralt läge med anslutning till en skog och en skolgård som bjuder in till lek och rörelse. Klasserna har hög personaltäthet och verksamheten är anpassad utifrån elevernas förutsättningar.

Den anpassade grundskolan, åk 1-9 på Lundenskolan utökas till hösten 2023 med en undervisningsgrupp på högstadienivå och vi söker efter en ny elevassistenter. Du kommer arbeta med klasslärare och elevassistenter i uppdrag att stötta elever i personlig utveckling i nära samarbete med arbetslag, lärare och hemmet. Det ingår att skapa möjlighet för att elever utifrån sina förutsättningar kan delta i ordinarie undervisning och träna det sociala samspelet mellan elever samt mellan elever och vuxna både under skoltid och på Klubben som är ett fritidshem för elever som är fyllda 12 år och fått LSS-beslut om korttillsyn. Det kan för vissa elever behövas förberedelser vid övergångar mellan olika aktiviteter, stöd vid förflyttning och förberedelse inför nästa moment.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Erfarenhet av att tidigare ha arbetat med barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning i kombination med NPF-diagnoser är meriterande.

Som person tar du ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamheten och elevernas bästa i fokus. Du är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Vidare visar du respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har elevernas behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar. Slutligen arbetar du effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Massör 75% - utbildningsstart 30 september - arbeta som massör!

Elevassistent
Läs mer Sep 22
Vi brinner för att hjälpa människor må bättre genom massage! Är du den vi söker?

Vem är du?
Vi söker personer som delar våra värderingar och engagemang för hälsa. Dessa människor erbjuder vi sedan att utbilda från grunden.

Vi är säkra på att det finns många personer som skulle passa hos oss och arbeta med massage och få människor att må bättre, men att det kan vara utmanade att först utbilda sig utan att veta att man har ett nytt arbete som väntar.

Vi söker självklart även dig som redan är utbildad och diplomerad Massör/Massageterapeut eller dig som vill utbilda dig och som vill vara med och göra skillnad för våra kunder.

För att trivas som massör hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor med olika typ av smärta, även vara flexibel, utåtriktad och självständig.

Du tycker om att arbeta både i team och individuellt.

Vi söker dig som känner dig trygg att bygga relationer och skapa ett förtroende hos dina kunder som gör att de vill komma tillbaka.

Din arbetsuppgift som massör är att ge massage i form av svensk klassisk massage, gravidmassage och bindvävsmassage samt hantera kassan och ta hand om mottagningen.

Hur vi går till väga för att hitta rätt personer?

Du gör en ansökan för tjänsten. De som är av intresse kallas till intervju och därefter om du blir antagen hittar vi datum för utbildning.

Vad vi erbjuder dig?

Korta arbetsdagar (6 - 6,5 tim.)

En härlig gemenskap med kollegor som är omtänksamma.

Även om arbetet är fysiskt lägger vi stor vikt på en god ergonomi.

Kontinuerlig vidareutveckling fler gånger per år.

Ett lugnt, stressfritt och harmoniskt arbete.

En arbetsplats som är mån om sina anställda.

Många trevliga och tacksamma kunder.

Variationen att vara både på mottagning och ute på företag.

Utöver detta erbjuder vi även:

Friskvårdsbidrag

En massage i månaden i utbildningssyfte.

Utbildningar och påbyggnadskurser via Physio Academy.

Engagerade kollegor och ledare.

Intern hälsostrategi för all personal.

Fina och fräscha miljöer.

Stimulerande och utmanande arbetssätt i team, med andra kompetenser och experter

Du kan fokusera på det du är duktig på, så hjälper vi dig med resten!

Vår rekrytering:

Att vara massör handlar till största delen om personlighet, engagemang, intresse och service. Att lära sig massera är inte svårt om man har intresse och uppfyller allt ovan och verkligen vill lära sig. Kika gärna runt på vår rekryteringssida för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss. Vårat viktigaste värdeord är Flexibilitet!

Vi har under de senaste 2 åren framgångsrikt anställt över 70 massörer den här vägen. Att första ha intervju, anställa och sedan utbilda till massör från grunden. Det är ett vinnande koncept där vi fått många väldigt nöjda kunder samt nya medarbetare.

Något vi är glada för är att våra massörer har långa anställningar och att vårt koncept har gjort att det är hållbart att arbeta som massör så länge man vill, inte så länge kroppen orkar och vi behöver därför inte rekrytera för att ersätta befintliga massörer utan för ett ökat behov av massage hos våra kunder!

Vill du vara med att få människor att må bättre, sök då vår tjänst!

Vårt behov!

Vi startade 4 nya mottagningar i höst. I Skövde, Stigbergsliden vid Majorna i Göteborg, i Kungälv och Nya Hovås. Så behovet av massörer kommer öka rejält. Samtidigt får vi fler och fler kunder på befintliga mottagningar så hittar vi rätt personer så vill vi utöka alla våra team.

Hur vi går till väga för att hitta rätt personer?

Du gör en ansökan för tjänsten. De som är av intresse kallas till intervju och därefter om du blir antagen hittar vi datum för utbildning. Blir du inte antagen får du ett meddelande.
Vi uppskattar när du gör en personlig beskrivning om vem du är, gärna en bild, beskriv vart du bor eller helst vill arbeta (vilket område i Göteborg), vad du gör på fritiden samt varför du är nyfiken på att bli massör. Det gör det enklare för oss i urvalsprocessen.
Vi tycker att tidigare erfarenhet, intresse och nyfikenhet för yrket och engagemang är viktiga delar i en ansökan. Våra massörer är mellan 20-57år, 90% kvinnor och 10% män. Vi vill ha blandade team gällande ålder och kön, men våra manliga massörer får färre bokningar till en början och får arbeta mer på att få in stamkunder, medans kvinnliga massörer får bokningar direkt.

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av t.ex. service eller arbete inom hälsa/sjukvård, men viktigast är personlighet och lämplighet för tjänsten.

Anställningsform/villkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag (våra tjänster är 126tim/månad) fast månadslön samt en bonusdel som ger dig ökad motivation samt extra tillägg. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklön och följer LAS.

För att vi skall kunna ge dig utbildningen gratis så behöver du garantera att ha som mål att arbeta hos oss minst 6 månader, vi lägger ner mycket tid och engagemang för att göra dig till en fantastisk massör. Självklart är målsättningen att det skall bli en lång anställning.

Varaktighet

Tjänsterna startar efter överenskommelse tidigast start i Oktober.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildning

Utbildningen till Diplomerad Friskvårdsmassör är via Physio Academy i deras lokaler i Jonsereds Fabriker.

UtbildningsdatumUtbildning till Friskvårdsmassör:

Lördag 30/9 kl.09.30-17.00

Söndag 1/10 kl.09.30-17.00

Måndag 2/10 14.00-20.30

Lördag 7/10 09.30-17.00

Söndag 8/10 09.30-17.00

Måndag 9/10 14.00-20.30


Utbildning i Flexkonceptet:
3 dagar som vi kommer överens om efter anställning.

Tiderna för utbildningen i konceptet kan ändras och läggas andra tider ifall du har ett annat arbete och inte kan vara ledig.Du kommer ha praktik mellan utbildningstillfällena och inläsning av material. Du får även utbildning i våra administrativa verktyg. På dessa tillfällen hittar vi tider som passar dig.

Hela utbildningen har ett värde på 20 000kr och vi har som krav att anställning är minst 6 månader.

Rekrytering

Vi rekryterar löpande och gemensamt för alla mottagningar, därför önskar vi att du skriver var du bor eller vilken mottagning du helst skulle vilja arbeta på. De som erbjuds en anställning kontaktar vi så snart vi fått en uppfattning om din ansökan matchar det vi söker.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage.

Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan och du arbetar på ett "rullan...

Ansök nu

Elevassistenter till Hinnebäck och Olshammarskolan

Elevassistent
Läs mer Sep 7
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Känner du ett engagemang för alla elevers rättighet att få utvecklas positivt i skolan och på fritids? Har du erfarenhet av arbete som elevassistent i anpassad grundskola inriktning ämnesområde? Har du gymnasieutbildning inom funktionsstöd, barn och fritid, undersköterska eller liknande? Har du dessutom kunskap inom området (T)AKK? Då kan detta vara något för dig!

Hinnebäck och Olshammarskolan är två anpassade grundskolor, år 1-9, där eleverna läser enligt kursplan för anpassad grundskola inriktning ämnesområden. Undervisningen är individuellt anpassad utifrån elevens intressen, behov och skolans ämnesområden. Skolan innefattar även fritidshem och verksamhet för elever som har behov av korttidsvistelse enligt LSS. Skolorna är organiserad i klasser med ett nära och gott samarbete mellan elevassistenter, klasslärare och specialpedagog.

I rollen som elevassistent är du delaktig i så väl pedagogiska som sociala sammanhang kring eleverna i skolan och i fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor utformar du en meningsfull, lustfylld och varierad skol- och fritidstid med pedagogisk kvalitet och eleverna i fokus. Du är en aktiv och viktig part i att forma och utveckla våra lärmiljöer.

Arbetet utgår från elevens behov och innefattar stöd i undervisningssituationer, omvårdnad och egenvård. Eleverna behöver olika former av kommunikation. Uppdraget innebär att du arbetar lågaffektivt med mycket fokus på bemötande, förhållningssätt och tydliggörande pedagogik.

Hos oss erbjuds du ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Vi tillämpar rotationsarbete, vilket bland annat innebär att du arbetar tillsammans med olika elever under dagens gång.

Vi vill utvecklas tillsammans. Grundskoleförvaltningen erbjuder bas- och fördjupande utbildning för dig som elevassistent. Hinnebäck och Olshammarskolan bedriver också löpande fortbildningsarbete med både interna och externa aktörer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning med pedagogisk inriktning med ett engagemang och förmåga att se varje elevs möjligheter. Du som söker har en professionell hållning gentemot elever, föräldrar och kollegor och reflekterar kring etik och värdegrundsfrågor. Du har stort tålamod och är uthållig och kreativ i mötet med eleven. Vara trygg och bekväm i att utföra arbetsuppgifter självständigt som i grupp.

Det är meriterande för tjänsten om du har utbildning inom funktionshinder, såsom stödassistent eller stödpedagog. Goda erfarenheter av AKK såsom tecken som stöd är också meriterande.
Det är viktigt för eleverna att du har stor erfarenhet och kunskap om diagnoser inom autismspektrum tillstånd och intellektuell funktionsnedsättning. Du kan uttrycka dig i tal och skrift på ett ändamålsenligt sätt, bland annat i kontaktböcker mellan hem och skola. Då du kommer att möta alla elever och personal i alla klasserna förutsätts att du trivs i en flexibel roll där samarbete utgör en central del. Det är även viktigt att du har lätt för att skapa och behålla förtroendefulla relationer.

På Hinnebäcksskolan är arbetet är fysiskt aktivt då vi arbetar nära eleverna, det förekommer lyft inom verksamheten. Eleverna har simundervisning så du behöver vara bekväm med att bada tillsammans med elev. Eftersom musik är en stor del av elevens kommunikativa uttryck är det önskvärt om du kan musicera.

På Olshammarskolan är det meriterande att du har dokumenterad erfarenhet av att bemöta elever med problemskapande beteende och utåtagerande beteende. Du har kunskap om vad tydliggörande pedagogik är och vad ett lågaffektivt bemötande innebär.

Eleverna på båda skolorna söker personal med engagemang och god förmåga att se varje elev, deras möjligheter och behov. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa ödmjukhet, värme och kunna sätta gränser. Du ser allas olikheter som en tillgång och är nyfiken på att finna lösningar för svårigheter som eleverna kan möta i lärandemiljön.

Är du även flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av arbetet tror vi att du kommer passa bra i rollen.
Har du vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet ser vi fram emot din ansökan!

Intervjuer kan komma att påbörjas innan annonstiden gått ut.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Timvikarier sökes till förskola, grundskola och anpassad grundskola

Elevassistent
Läs mer Sep 1
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi timvikarier som vill arbeta på våra kommunala förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor!

ATT VARA TIMVIKARIE HOS OSS
Som timvikarie i förskola, grundskola eller anpassad grundskola erbjuder vi dig ett omväxlande arbete med många nya möten. Framför allt får du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra barn och elever. Bemanningsenheten ansvarar för att förmedla vikarier till Göteborgs Stads kommunala förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor.

Verksamheterna är indelade i fyra geografiska områden och som vikarie arbetar du mot ett av dessa. Du lägger själv in de tider och dagar du kan arbeta i vårt bokningssystem och får därefter förfrågningar via sms.

TIMVIKARIE FÖRSKOLA
Som timvikarie i förskolan kan du arbeta som förskoleassistent, barnskötare eller förskollärare. I våra förskolor arbetar du med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med ordinarie personal förväntas du delta i aktiviteter med barnen samt vara behjälplig vid vardagliga sysslor.

TIMVIKARE GRUNDSKOLA
Som timvikarie i grundskolan kan du arbeta som lärare, lärare i fritidshem eller elevassistent.

Som lärare bedriver du undervisning för en hel klass, antingen i olika ämnen (årskurs F-6) eller så undervisar du i särskilda ämnen (årskurs 7-9).

Som lärare i fritidshem förväntas du delta i aktiviteter med barnen (åldrar 6-12) innan skolan startar eller efter att skoldagen slutat. Under skoldagen är du med i klassrummet och stöttar ordinarie lärare.

Som elevassistent arbetar du med elever i behov av särskilt stöd. Det kan till exempel handla om läs- och skrivsvårigheter eller olika typer av funktionsvariationer.

TIMVIKARIE ANPASSAD GRUNDSKOLA
Som timvikarie i anpassad grundskola assisterar du elever i behov av särskilt stöd. Befattningar i anpassad grundskola är densamma som inom grundskola.

Som timvikarie i anpassad grundskola arbetar du med en specifik elev, ibland med en grupp elever eller med hela klassen. Uppdragen innebär även omvårdnadsarbete, där du hanterar bland annat tekniska hjälpmedel och hygienarbete vid behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Oavsett vilken verksamhet du vill jobba i har du i uppdrag att vara en god förebild, stötta och vägleda barnen och eleverna under deras dagar.

Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider eftersom arbetet kan innebära att du bokas på en skola eller förskola med kort varsel. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Det är viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.

Eftersom svenska är det gemensamma arbetsspråket på våra skolor behöver du behärska språket för att kunna kommunicera med kollegor och barn, både muntligt och skriftligt.

Vi rekryterar medarbetare med olika bakgrund, kunskap och kompetens för att skapa mångfald inom bemanningsenheterna. Vi rekryterar utifrån verksamheternas behov och hanterar alla ansökningar löpande.
I denna rekrytering har vi valt att inte ta hänsyn till personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Har du skyddade personuppgifter och vill söka tjänsten? Kontakta Göteborgs Stads växel, Kontaktcenter på telefonnummer 031-365 00 00 och förklara ditt ärende så kopplas du vidare till ansvarig rekryterare på timrekryteringen. Fortsätt alltså inte med din ansökan här. För mer information, läs nedan:

https://skatteverket.se/omoss/jobbahososs/ledigajobb/hurvibehandlardinapersonuppgifter.4.8cd61f61691938ed1a1e89.html

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Timvikarier sökes till anpassade grundskolor och SU-grupper

Elevassistent
Läs mer Sep 1
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenheten ansvarar för att förmedla vikarier till de kommunala anpassade grundskolorna i Göteborgs stad. Verksamheterna är indelade i fyra geografiska områden och som vikarie arbetar du mot ett av dessa. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med många nya möten men framför allt ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra barn och elever.

Som timvikarie i anpassad grundskola assisterar du elever i behov av särskilt stöd. Befattningar i anpassad grundskola är elevassistent, lärare i fritidshem eller lärare. Som timvikarie i anpassad grundskola arbetar du med en specifik elev, ibland med en grupp elever, eller med hela klassen. Uppdragen innebär även omvårdnadsarbete, där man hanterar bland annat tekniska hjälpmedel och hygienarbete vid behov.

Du lägger själv in de tider och dagar du kan arbeta i vårt bokningssystem och får därefter förfrågningar via sms.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Oavsett vilken verksamhet du vill jobba i har du i uppdrag att vara en god förebild, stötta och vägleda barnen och eleverna under deras dagar.

Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider eftersom arbetet kan innebära att du bokas på en skola eller förskola med kort varsel. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Det är viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande. För att kunna kommunicera med kollegor och barn och elever behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Vi rekryterar medarbetare med olika bakgrund, kunskap och kompetens för att skapa mångfald inom bemanningsenheterna. Vi rekryterar utifrån verksamheternas behov och hanterar alla ansökningar löpande. I denna rekrytering har vi valt att inte ta hänsyn till personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Har du skyddade personuppgifter och vill söka tjänsten? Kontakta Göteborgs Stads växel, Kontaktcenter på telefonnummer 031-365 00 00 och förklara ditt ärende så kopplas du vidare till ansvarig rekryterare på timrekryteringen. Fortsätt alltså inte med din ansökan här. För mer information, läs nedan:

https://skatteverket.se/omoss/jobbahososs/ledigajobb/hurvibehandlardinapersonuppgifter.4.8cd61f61691938ed1a1e89.html

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Elevassistent sökes till Bräckegymnasiet introduktionsprogrammen

Elevassistent
Läs mer Aug 30
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Bräckegymnasiets introduktionsprogram går elever som inte har fått betyg från grundskolan av olika orsaker. På Bräckegymnasiets introduktionsprogram går ca 210 elever. Vi söker elevassistent till inriktningen, ESA- Extra stöd och anpassning. På ESA går ca 80 elever som är i behov av mycket stöd i såväl undervisningssituationen som på raster och det sociala samspelet. Här jobbar pedagoger, elevassistenter, kuratorer, skolsköterska, socialpedagog och skolvärd i ett nära samarbete.

Ca 50-70% av uppdraget består i att du ska arbeta med en enskild elev som har behov av en stöttande vuxen i undervisningssituationer så att de kan tillgodogöra sig sin utbildning, och i sociala situationer.

Du möjliggör lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Du kommer att följa eleven hela skoldagen, äta tillsammans i bamba samt vara med om eleven väljer att stanna på skolans efter skolan aktiviteter.
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget, bestående av lärare och elevassistenter, utvecklar ni undervisningen och säkerställer att det pedagogiska uppdraget fullföljs. Du kommer att arbeta med eleverna i olika situationer både i och utanför klassrummet.

Du behöver även vara en synlig, aktiv och stöttande vuxen för alla elever under raster, samt före och efter skoltid

Under skolloven kan andra arbetsuppgifter förekomma utefter verksamhetens behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Du har erfarenhet av relevant arbete med personer med utvecklingsstörning och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och har ett lågaffektivt förhållningssätt. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet och ha en tro på att du kan göra skillnad för unga i en utsatt situation. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Våga möta konflikter. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Du behöver vara en trygg och ansvarstagande person som gillar att arbeta med både vuxna och ungdomar i skolmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i mötet med elever samt god samarbetsförmåga.


ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vänta inte med din ansökan. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Ansök nu

Elevassistent sökes till Hvitfeldtska gymnasiet

Elevassistent
Läs mer Aug 30
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
På Hvitfeldtska gymnasiet formas framtiden sedan 1647! Vill du vara med? Hvitfeldtska gymnasiet har ca 2050 elever och 200 personal. Vår skola ligger centralt beläget i Göteborg, och här erbjuds en inspirerande miljö med gamla anor. Vi är väldigt stolta över att erbjuda utbildningar som är kunskapsinriktade och med internationell anknytning. Skolans elevkår är Göteborgs största och mest aktiva, och vårt bibliotek med personal vann både 2020 och 2022 års utmärkelse för Sveriges bästa skolbibliotek. Vi erbjuder personalträning en gång i veckan och har en lång tradition med olika sammankomster under året där personalen samlas. Besök gärna vår hemsida www.hvitfeldtska.se för ytterligare information om oss.

Vi söker en elevassistent för en elev med särskilda behov för läsåret 2023/24. Som elevassistent arbetar du med eleven under skoldagen både i och utanför klassrummet. Exempel på konkreta arbetsuppgifter kan vara att möta upp eleven på morgonen på skolan och följa till skolskjuts på eftermiddagen, följa med under skoldagens lektioner, samt vara med på raster. Uppdraget innebär att du tillsammans med eleven planerar, strukturerar och efter behov deltar i genomförandet av skoluppgifter. Det handlar om att stödja eleven i sitt lärande. Du kommer att delta i aktiviteter utanför skolan under skoltid, exempelvis studiebesök samt ha en tät kontakt med föräldrar.

Elevassistentuppdraget bygger på att du kan skapa goda förutsättningar i elevs lärande i samarbete med andra pedagoger och elevhälsoteamet på skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Tidigare erfarenhet av arbete som elevassistent på gymnasiet är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med elever som har neuropsykiatriska funktionsvariationer är meriterande, liksom av att arbeta genom lågaffektivt bemötande.

Du har erfarenhet av, och en god förmåga att samverka med lärare, elevhälsoteam samt hemmet för elevens bästa. Du ska vara tydlig och strukturerad. Du behöver ha en god social kompetens och vara flexibel. Som elevassistent har du mycket tålamod och förståelse för alla individers olika förutsättningar. Du är duktig på att hitta individanpassade lösningar för att eleven ska nå sina mål.

För att arbeta med ungdomar är det viktigt att du är en förebild och gränssättande vuxen. Som medarbetare är du flexibel och självgående, men trivs också med att arbeta i team med lärare, elevhälsoteam och övriga kollegor. Du brinner för att hjälpa elever att strukturera sitt arbete och utveckla sin potential. Då eleven ifråga har ett stort fotbollsintresse är det ett plus i kanten om du delar detta! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vänta inte med att söka, löpande urval och intervjuer kommer att ske. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret (av typ 442.14) innan anställningsavtal kan upprättas. Ett sådant utdrag beställs från Polisens hemsida. Tänk på att de har en handläggningstid på ett par veckor.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistenter till Högsbodal anpassade gymnasieskola

Elevassistent
Läs mer Aug 29
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Högsbodal AG söker medarbetare med ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Högsbodal AG är en nyrenoverad anpassad gymnasieskola med elever som går det individuella programmet. Eleverna har en intellektuell funktionsnedsättning och befinner sig på olika utvecklingsnivåer och har ofta tilläggshandikapp.

Ditt uppdrag som elevassistent är att tillsammans med kollegorna i arbetslaget, som består av engagerade och kompetenta speciallärare och övriga elevassistenter, att göra det möjligt för eleverna att tillgodogöra sig sin skolgång. Du och dina kollegor arbetar utifrån varje elevs utvecklingsnivå och förutsättningar. Några elever har diagnosen autism och har du erfarenhet av arbete med att möta och stötta personer med autism är det en stor fördel.

Eleverna behöver stöd i de flesta situationer under skoldagen och du kommer att jobba med eleverna med tex kommunikationsträning, fysisk träning, musik, dator och social träning. Eleverna får undervisning inom de 6 ämnesområden som ingår i läroplanen. Mycket handlar om att skapa en tydlighet och struktur för varje elev, så att eleven i sin tur kan fokusera på lärandet. Du kommer vara en viktig del i elevens progression. Vi erbjuder dig möjlighet att påverka din egen arbetssituation genom medverkande i planering och utvecklingsarbete.

Läs mer om oss på http://www.gs.goteborg.se

KVALIFIKATIONER
Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och/eller flerfunktionshinder är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta genom lågaffektivt bemötande, med tydliggörande pedagogik och AKK. Även erfarenhet av arbete med personer med autism är meriterande.

Vi vill att du har ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du behöver vara flexibel och lyhörd för elevernas individuella förutsättningar.

Arbetet kräver god kompetens i de vanliga digitala verktygen.

ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevassistent till Bergsgårdsskolan anpassad grundskola

Elevassistent
Läs mer Aug 25
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Bergsgårdsskolan är en F-6 grundskola och anpassad grundskola (tidigare benämnd grundsärskola) åk 1-6. Skolan är belägen i Hjällbo med omedelbar närhet till naturområde och fem minuter från spårvagnshållplats Hjällbo. Skolan är 2-parallellig och det finns cirka 40 elever i den anpassade grundskolan årskurs 1 - 6. Skolan har ett erfaret elevhälsoteam med skolsköterska, kurator, speciallärare, logoped och psykolog som hela tiden finns som ett stöd i arbetet.

Tjänsten som elevassistent är en semesteranställning 100 % tillsvidare. Tjänsten innefattar arbete både under skoltiden och på fritidshem med elever från åk 1 - 6. I vårt arbete utgår undervisning från den nya läroplanen med nya kursplaner. För den anpassade grundskolan finns två kursplaner, en där man läser ämnen och en där man läser ämnesområden. Vid mottagandet av eleven i skolformen anpassad grundskola, tidigare särskola, rekommenderas efter vilken kursplan eleven skall studera. Rekommendation grundar sig på graden av intellektuellt funktionshinder (IF) eleven har. Miljö och kommunikation är anpassad efter varje elevs behov. På fritidshemmet utgår vi från läroplanen för fritidshem (som i dagsläget gäller för grundskolans alla former) men anpassar verksamheten speciellt utifrån barngruppen.

Arbetet hos oss kräver nära samverkan med elevernas vårdnadshavare, kolleger samt andra utomstående aktörer som är viktiga för elevernas hälsa och utveckling. I tjänsten kan (beroende på din utbildning) viss planering av undervisning, undervisning och uppföljning av eleverna ingå. För fritidshemsverksamheten har man ett ansvar för planering och genomförande av verksamheten tillsammans med den övriga personalen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en utbildning inom området. Kunskap om och helst utbildning i AKK är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn med utvecklingsstörning och med autismdiagnos.

Som person har du förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Elevassistent till Rosenhöjd Anpassad gymnasieskola

Elevassistent
Läs mer Aug 24
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att söka en tjänst som elevassistent på Rosenhöjd anpassad gymnasieskola. Vi är den lilla skolan med det stora engagemanget!

På Rosenhöjd AG går elever som läser på anpassad gymnasieskolas individuella program. Alla våra elever har en intellektuell funktionsnedsättning och vissa har även någon form av flerfunktionsnedsättning. Skolan ligger centralt beläget i fina, väl anpassade lokaler.

Vi söker dig som kan få våra elever att trivas, utvecklas och nå utbildningens mål. Skolans rektor och lärare ansvarar för det pedagogiska uppdraget kopplat till skolans styrdokument, och ditt arbete kommer att bidra till det. Tillsammans gör vi så att eleverna når så långt som möjligt i sitt lärande och utveckling och att de rustas inför vuxenlivet.

Eleverna behöver stöd i de flesta situationer under dagen och ditt uppdrag som elevassistent hos oss innebär att skapa tydlighet, struktur och trygghet under hela skoldagen. Du kommer att arbeta med eleverna i olika situationer både enskilt och i grupp. För att lyckas måste du ha förmågan att anpassa ditt arbetssätt efter elevernas förutsättningar och dagsform, samt kunna se och tillvarata deras olikheter. Att ha eleven i centrum är ett självklart ledord för verksamheten.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du jobbar tillsammans med kompetenta kollegor. En förutsättning för att lyckas och trivas i jobbet är att du har förmåga att fungera väl i samarbete med andra. Vi erbjuder dig möjlighet att påverka din egen arbetssituation genom medverkande i planering och utvecklingsarbete.

Läs mer om oss på http://www.ag.goteborg.se

KVALIFIKATIONER
Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och/eller flerfunktionshinder är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta genom lågaffektivt bemötande, med tydliggörande pedagogik och AKK.

Vi vill att du har ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du behöver vara flexibel och lyhörd för elevernas individuella förutsättningar.

Arbetet kräver god kompetens i de vanliga digitala verktygen.ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevassistent till Riksgymnasiet för rörelsehindrade Angeredsgymnasiet

Elevassistent
Läs mer Aug 23
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
På Angeredsgymnasiet är vi övertygade om att elever som trivs och känner arbetsglädje också lyckas bättre med studierna. Därför är glädje och lust lika självklara inslag som kunskap och utveckling på vår skola. Här finns både högskoleförberedande gymnasieprogram, yrkesprogram och introduktionsprogram. Därtill har vi en hängiven lärarkår, ett gediget utvecklingsarbete och ett mycket gott samarbete med arbetsmarknaden genom vårt projekt Angeredsutmaningen. På skolan finns också Riksgymnasiet för elever med rörelsehinder en av fyra skolor i Sverige.

Riksgymnasiet består av tre enheter; skola, habilitering och elevhem. Som elevassistent på skolan består uppdraget av att assistera rörelsehindrade elever att genomföra sina gymnasiestudier. Detta genom att bistå med exempelvis strukturhjälp, skriv-och läshjälp, stöd vid förflyttningar, vid lyft, vid träning, vid omvårdnad samt hjälp i matsituationen och under studiebesök och praktik. Eleverna läser både i liten grupp men också i stora grupper på Angeredsgymnasiet samt på andra kommunala gymnasieskolor i Göteborg. Som elevassistent kommer du också att samarbeta mycket med lärarna för att skapa en tillgänglig lärmiljö för eleverna. Vi använder oss av tydliggörande pedagogik som pedagogiskt förhållningssätt och i ditt uppdrag som elevassistent kommer du också att arbeta tydliggörande på lektioner, raster osv. Som elevassistent kommer du också att ha ett stort samarbete med habilitering och elevhem.

Som elevassistent på Riksgymnasiet arbetar du tillsammans med andra elevassistenter runt en årskurs och du har stöd av specialassistent och it-pedagog med att lära dig arbetssätt och hjälpmedel. Du träffar flera elever under veckan och arbetar i team med övriga professioner på Riksgymnasiet för att eleverna ska nå sina mål.


KVALIFIKATIONER
Gymnasiekompetens.

Särskilt meriterande är om man har examen från vård- och omsorgsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet. Det är också meriterande att man tidigare har arbetat med svårt rörelsehindrade personer, har kunskaper om neuropsykiatriska diagnoser och alternativ och kompletterande kommunikation. Nödvändiga egenskaper är flexibilitet, kreativitet, initiativförmåga och mycket god samarbetsförmåga.

Du har förmågan att entusiasmera, motivera och sprida positiv energi i ditt arbete liksom att se till lösningar framför problem. Du har en mycket god kommunikativ och social kompetens och är som person driven, målmedveten och flexibel.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan.


ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevassistent till Lärlingsutbildning och Hantverksprogrammet och på Burgår

Elevassistent
Läs mer Aug 16
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Burgårdens gymnasium!
På Burgården utbildar vi för verkligheten, och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi erbjuder yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Våra yrkesprogram ger grundläggande högskolebehörighet.
Vi är en mångkulturell skola med 1250 elever från alla stadsdelar och kranskommuner. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare och djurvårdare.
På Burgården blir yrkesdrömmar till verklighet!
Hos oss får du möjlighet att växa i ditt yrke och vara en viktig del av vår utvecklingsresa för att bi en ännu bättre skola. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

I tjänsten som elevassistent arbetar du med en enskild elev där du stöttar eleven i dess skolarbetet och förflyttningar under skoldagen. Detta innebär att du följer eleven under elevens skoldag, är med på lektioner och under raster/skollunchen. Du finns till hands för att underlätta i övergångarna mellan olika lektioner och att navigera rätt i skolans lokaler. Du stöttar eleven genom att tydliggöra och tolka uppgifter så att eleven kan genomföra dem men du kan också finnas till hands för andra elever då din elevs arbete flyter på. Eleven läser på ett gymnasieprogram där det ingår både teoretiska och praktiska moment. Du har ett nära samarbete med specialpedagog och elevens undervisande lärare för att tillsammans ge eleven de bästa förutsättningarna att utvecklas samt lyckas med sina studier. Du kommer ingå i välfungerande arbetslag där eleven tillhör. Uppdraget kan komma att förändras under tiden utifrån elevens behov och utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi ser med fördel att du har erfarenhet av arbete som elevassistent på gymnasiet och erfarenhet av arbete med elever som har neuropsykiatriska funktionsvariationer är meriterande.
Du har erfarenhet av, och en god förmåga att samverka med lärare, elevhälsoteam samt hemmet för elevens bästa.
Du ska vara tydlig och strukturerad. Du behöver ha en god social kompetens och vara flexibel. Som elevassistent har du mycket tålamod och förståelse för alla individers olika förutsättningar. Du är duktig på att hitta individanpassade lösningar för att eleven ska nå sina mål.
För att arbeta med ungdomar är det viktigt att du är en förebild och gränssättande vuxen.
Som medarbetare är du flexibel och självgående, men trivs också med att arbeta i team med övriga kollegor. Du brinner för att hjälpa elever att strukturera sitt arbete och utveckla sin potential. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten som utlyses är en tidsbegränsad anställning med chans till förlängning. Omfattningen är 50-70%.

Läsåret 23/24 kommer Burgårdens gymnasium att erbjuda följande utbildningar:
• Barn-och fritidsprogrammet
• Hantverksprogrammet
• Naturbruksprogrammet
• Naturvetenskapsprogrammet
• Samhällsvetenskapsprogrammet
• Vård- och omsorgsprogrammet
• AST enheten för elever med diagnos inom autismspektrum: Introduktionsprogram, Samhällsvetenskapsprogrammet och Naturvetenskapsprogrammet
• Lärlingsutbildning på alla våra yrkesprogram
• Introduktionsprogram: Individuellt alternativ, Yrkesintroduktion

Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

Elevassistent sökes till Ester Mosessons gymnasium

Elevassistent
Läs mer Aug 10
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Ester Mosessons gymnasium är en etablerad gymnasieskola, med god samverkan med branscher, stort internationellt utbyte samt gynnsamt läge på Älvstranden. Skolan utbildar ungdomar på Hotell- och turismprogrammet samt Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Vi har också elever som går introduktionsprogrammet yrkesintroduktion samt yrkespaket. Besök gärna vår hemsida för mer information om skolan www.goteborg.se/estermosessonsgymnasium

Du fungerar som stöd för eleverna i klassrummet, på raster och i olika situationer under skoldagen så att de kan tillgodogöra sig sin utbildning. Vid slutet av skoldagen reflekterar du tillsammans med eleven/eleverna över dagens arbete. Du möjliggör lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar.
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget, bestående av lärare och elevassistenter, utvecklar ni undervisningen och säkerställer att det pedagogiska uppdraget fullföljs.
Du behöver även vara en synlig, aktiv och stöttande vuxen för alla elever under raster, samt före och efter skoltid.

Under skolloven kan andra arbetsuppgifter förekomma utefter verksamhetens behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet.
Du har erfarenhet av relevant arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och har ett lågaffektivt förhållningssätt. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet och har en tro på att du kan göra skillnad för unga. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du vågar möta konflikter. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Du behöver vara en trygg och ansvarstagande person som gillar att arbeta med både vuxna och ungdomar i skolmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i mötet med elever samt god samarbetsförmåga.
ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vänta med din ansökan intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i åk 1-6! Partille

Elevassistent
Läs mer Aug 9
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i grundsärskola! Göteborg

Elevassistent
Läs mer Aug 9
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i åk 1-6! Härryda

Elevassistent
Läs mer Aug 2
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i grundsärskola! Göteborg

Elevassistent
Läs mer Aug 2
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Elevassistenter till Bjurslättsskolan anpassad grundskola

Elevassistent
Läs mer Jun 29
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Bjurslättsskolan ligger i Kvillebäcken, nära Wieselgrensplatsen centralt på Hisingen, i ett expansivt närområde där gammalt möter nytt och skapar ett blandat socioekonomiskt närområde runt skolan. Skolan har ca 600 elever sammantaget och verksamheten omfattar förskoleklass, åk 1 - 6 samt fritidshem samt grundsärskola.

Vi har i dagsläget 6 klasser i anpassad grundskola. Anpassad grundskolas kursplaner, ämnen och ämnesområden ligger till grund för skolans inriktning och arbetssätt. Det pedagogiska arbetet med våra elever bjuder på en helhetssyn utifrån elevens behov, förutsättningar och intressen. Under skoldagen arbetar du tillsammans med en lärare och elevassistent i klass. Elevarbetet präglas av lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik samt alternativ och kompletterande kommunikation.

Du skall arbeta så att eleven får praktiskt och pedagogiskt stöd och ges möjlighet att utvecklas till en självständig elev utifrån sina förutsättningar. Du är delaktig och aktiv i verksamheten under hela skoldagen och även under fritidshemstid samt lovverksamhet. I ditt uppdrag som elevassistent kommer du att arbeta tillsammans med kollegor för att utveckla verksamheten och bidra till en positiv och utvecklande lärandemiljö för alla elever i anpassad grundskola. På Bjurslättsskolan är vår målsättning är att eleverna ska möta en lärande miljö under hela skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en elevassistent som har en gymnasial utbildning från barn- och fritidsprogrammet eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är ett krav för tjänsten att du har erfarenhet och kunskap kring elever inom NPF, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och AKK. Du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i anpassad grundskola.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, elever med intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du är nyfiken på att hitta lösningar för att kompensera svårigheter för eleverna i lärandemiljön. Läraren i klassen är ansvarig för verksamheten, men ett nära samarbete med elevassistenterna är nödvändigt för gott resultat. Detta innebär att du måste ha en god samarbetsförmåga och vara lyhörd gentemot dina kollegor.

Funktionsnedsättningen kan betyda att eleven har behov av stöd i socialt samspel, i kommunikation och i omvårdnad. Du måste därför vara trygg, lugn och stabil i dig själv som person. Arbetet innebär också att eleverna kan behöva enskild undervisning med nära anknytning till elevassistent/lärare under skoldagen men även mycket stöd under fritidshemstiden.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i grundsärskola! Göteborg

Elevassistent
Läs mer Jul 28
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i åk 1-6! Mölndal

Elevassistent
Läs mer Jul 28
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i grundsärskola! Göteborg

Elevassistent
Läs mer Jul 20
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i åk 1-6! Kungälv

Elevassistent
Läs mer Jul 20
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Innovitaskolan S:t Jörgen söker elevstöd för elever F-3

Elevassistent
Läs mer Jun 21
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 520 elever i årskurserna F – 9. Vi har en lugn lärmiljö och vår verksamhet genomsyras av trygghet och respekt för varandra.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida, https://innovitaskolan.se/st-jorgen

Utmana normen, utveckla undervisningen

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, med moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi eleverna redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker nu elevstöd till elev på lågstadiet och erbjuder en tjänst på cirka 90%. Tjänsten är en särskild visstidsanställning, tillträde 14/8 pågår fram till 22/12 2023, med möjlighet till förlängning.

Arbetet syftar till att få eleven att nå så långt som möjligt, och utifrån sina egna förutsättningar, utvecklas i enlighet med utbildningens mål. Tillsammans med lärare och övrig personal på skolan arbetar du för att skapa en utvecklande, meningsfull och positiv miljö för eleven. Arbetsuppgifterna är varierande och omväxlande. Det kan röra sig om att hjälpa eleverna att finna ro i sina studier eller vara behjälplig med att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöra sig kunskap. Du samverkar med läraren och övrig personal om hur arbetet ska utföras.

I din roll ingår att ha tät kontakt och nära samarbete med övrig personal inom skolan. Du är flexibel och sätter elevens enskilda behov i fokus. Du är en trygg person som förmår att skapa trygga och goda relationer till barn och vårdnadshavare. Du har också god förmåga att samarbeta med lärare och andra vuxna.

Du har erfarenhet av elever med särskilda utmaningar så att du kan möta eleven lågaffektivt med glädje och värme. Dina personliga förmågor kommer att vara de viktigaste framgångsfaktorerna i relationsbyggandet med eleven. Som person är du stabil, trygg och tydlig samt har lätt för att samarbeta. Du har en avslutad gymnasieutbildning med gymnasiebehörighet.

Kvalifikationer

- ha god kunskap om npf

- ha erfarenhet av att ha arbetat som elevassistent

- ha erfarenhet av lågaffektivt bemötande

- ha en elevassistent- och/eller barnskötarutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Ett positivt förhållningssätt är dessutom något vi värderar högt.

Vi erbjuder

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Alexandra Johansson på 076-140 37 52 eller via alexandra.johansson@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Elev- och lärarresurs till Fridaskolan i Göteborg

Elevassistent
Läs mer Jun 19
Fridaskolan Kvillebäcken i Göteborg byggdes 2014 och är en grundskola med ca 600 elever från åk F-9.

Skolan är vackert belägen i St Jörgens Park i Tuve på Hisingen. Vi erbjuder en härlig utemiljö med vacker natur och goda möjligheter för undervisning och lek. Skolan har vackra, ljusa lokaler som bildar en god och inspirerande lärmiljö. Öppenheten i lokalerna underlättar samarbete mellan årskurserna som i sin tur skapar en trygg miljö för eleverna.

Fridaskolan i Göteborg söker nu en elev- och lärarresurs, vilket innebär att du fungerar som ett stöd till enskild elev och/eller grupp i årskurs 2 och 3. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra kompetenta pedagoger inom såväl grundskola som fritidshem.  Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du är en person med god social kompetens och förmåga att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö. Du räds inte att hantera eventuella konflikter och att agera professionellt vid oförutsedda situationer. Fridaskolan är en skola med positiva, kompetenta och samskapande pedagoger som trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag, vilket innebär att man aldrig står ensam. Vår vision är att utbilda tågluffare, som bland annat innebär att vi arbetar aktivt med livslångt lärande. Oavsett om du är medarbetare eller chef i vår organisation så har vi samma grundidé - människor som valt att arbeta på Fridaskolorna ska ständigt reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Du är beredd på variation och utmaningar och hanterar dessa på ett professionellt och ansvarsfullt sätt, du anstränger dig för att skaffa relevant information och för att lösa problem samt trivs med att arbeta i vår expanderande och livfulla koncern.

Tillsammans med dina kollegor tar du till vara på barn och ungdomars upptäckarlust och kreativitet och skapar en utvecklande och stimulerande lärmiljö, som skapar förutsättningar för deras eget lärande. Hos oss får du stora möjligheter att påverka och förmånen att arbeta med kollegor som drar åt samma håll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Start för tjänsten är 7 augusti eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan, utan ansök redan idag vid intresse!Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta rektor Anna Engström Ågren på anna.agren@fridautbildning.se se eller 0704-508586.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i åk 1-6! Partille

Elevassistent
Läs mer Jul 12
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i grundsärskola! Göteborg

Elevassistent
Läs mer Jul 12
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Elevassistent till Lilla Gårdstens anpassad grundskola

Elevassistent
Läs mer Jul 4
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Under höstterminen 2022 välkomnade vi nya elever till vår nyöppnade grundsärskola, Lilla Gårdsten. Vill du vara med och bygga upp vår nya verksamhet?

Lilla Gårdstens grundsärskola flyttar in i nyrenoverade lokaler mitt i Gårdsten. Skolan ligger på Saffransgatan nära till naturområdena Vättlefjäll och Lärjeån samt Angereds Centrum. Det är lätt att ta sig hit med buss och spårvagn.
Som medarbetare får du vara med och bygga upp, påverka och forma en helt ny verksamhet. Göteborgs Stad erbjuder stöd för dig som vill vidareutvecklas i ditt yrke.

Nu söker vi en elevassistent till ett föräldravikariat under ett år.

Som elevassistent hos oss erbjuds du ett varierande arbete där den ena dagen inte kommer vara den andra lik. Du är delaktig i så väl pedagogiska som sociala sammanhang kring eleverna i skolan och i fritidshemmet. Arbetet utgår ifrån målgruppens behov och kan innefatta stöd i undervisningssituationer, omvårdnad och egenvård. Eleverna kan behöva olika former av kommunikation som till exempel Alternativ Kompletterande Kommunikation (AKK) eller Tecken som stöd. Uppdraget innebär att du arbetar lågaffektivt med mycket fokus på bemötande och förhållningssätt.

I rollen som elevassistent ingår du i ett arbetslag med flera professioner där ni har ett nära samarbete kring eleverna. Tillsammans ser ni till att varje elev får möjlighet och motivation att utvecklas till en självständig individ utifrån sina förutsättningar.

Lilla Gårdstensskolans grundsärskola är en verksamhet där utvecklingsarbetet får ta stor plats. Skolan vill arbeta systematiskt för att utveckla elevernas självständighet och kommunikation. Du är en stor del av det systematiska arbetet på skolan. Arbetet präglas av lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik samt alternativ och kompletterande kommunikation.
Grundskoleförvaltningen erbjuder bas- och fördjupande utbildning för dig som elevassistent.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna med en inriktning som har gett dig kunskap om vår målgrupp. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med personer med olika funktionsvariationer. Har du en utbildning inom omsorg och/eller erfarenhet av Alternativ Kompletterande Kommunikation (AKK) är det också meriterande för tjänsten. Rollen kräver även att du kan uttrycka obehindrat i svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv. Du ser allas olikheter som en tillgång och är nyfiken på att finna lösningar för svårigheter som eleverna kan möta i lärandemiljön. Att samverka är en förutsättning och självklarhet för dig. I din yrkesroll förväntas du kunna samarbeta med andra yrkesprofessioner och med vårdnadshavare för elevens bästa. Detta ställer också krav på stor lyhördhet.

Arbetet kan innebära att eleverna under hela eller delar av sin dag i skola och på fritidshem behöver nära stöd av dig som elevassistent. Det är därför viktigt att du är lyhörd för varje individs specifika förutsättningar och behov samt att du har förmåga och trivs med att agera självständigt.

Välkommen in med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Elevassistent till Kärralundsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 29
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Kärralundsskolan är vackert belägen nära Delsjöns stora naturområden och har cirka 440 elever från förskoleklass till årskurs 9.
På Kärralundsskolan strävar vi efter att varje elev ska känna lust att lära och utveckla kunskaper och färdigheter i alla ämnen för att klara av fortsatta studier. Vi arbetar också för att eleverna ska utveckla sin sociala kompetens, sin kreativitet och sitt ansvarstagande, visa hänsyn gentemot andra och känna att de kan och att de duger.

Vi söker nu en elevassistent till en elev med särskilda behov. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid under höstterminen. Som elevassistent kommer du att arbeta i nära samarbete med arbetslag samt följa eleven under hela skoldag. I arbetet ingår att stötta eleven i skolarbetet samt det sociala samspelet under hela elevens skoldag. Att bygga långsiktiga relationer är en viktigt del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har erfarenhet av att arbeta som elevassistent. Du har god språklig förmåga i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som elevassistent på högstadiet. Har du erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov är det också meriterande.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Är detta du?
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Elevassistenter till skolområde 20 Sydväst, Kannebäck

Elevassistent
Läs mer Jun 28
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Kannebäcksskolan, skolområde 20, SydVäst, består av tre olika skolenheter:
Tal och språk F-9
Grundsärskola 1-9
Döv och hörsel F-9.

På skolan arbetar ca 220 medarbetare. Skolans ledningsteam består av en huvudrektor och fem biträdande rektorer.

Vi använder oss av olika typer av bildkommunikation samt av teckenspråk, då vi har både hörande och döva elever samt kollegor.

Vi söker nu ett antal flexibla elevassistenter till vår verksamhet. Några av tjänsterna som vi erbjuder är tillsvidareanställningar och några är vikariat. Som elevassistent kommer du att arbeta i nära samarbete med arbetslag samt följa eleverna under hela deras skoldag, såväl i undervisning som i övergångar samt i fritidshemmet. I arbetet ingår att vara elevens motor, stötta i skolarbetet samt det sociala samspelet under hela elevens skoldag. Att bygga långsiktiga relationer är en viktigt del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har stort behov av lågaffektivt bemötande. Du har avslutad gymnasieutbildning och har god språklig förmåga i svenska i tal och skrift. Kunskap i teckenspråk, TAKK och TSS är ett krav för tjänsten.

Du är van att hantera konflikter och räds inte agera professionellt i oförutsedda situationer. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du behöver kunna samarbeta med många andra assistenter och pedagoger och ha ett ödmjukt förhållningssätt för att skapa en bra vardag för eleven. Du bör också har goda redskap för att kunna stötta elever i undervisningssituationer.

Du har god social kompetens och går till jobbet med en positiv grundinställning. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Vi läggar stor vikt vid personlig lämplighet enligt ovan beskrivna kvalifikationer och egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att hållas under ansökningstiden.

Tjänsterna tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i åk 1-6! Mölndal

Elevassistent
Läs mer Jul 5
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i grundsärskola! Göteborg

Elevassistent
Läs mer Jul 5
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Jobba med Pamoja som elevassistent/resurs i grundsärskola! Göteborg

Elevassistent
Läs mer Jun 28
Att jobba med Pamoja i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en viktig förebild för vuxenvärlden. Under tiden stöttar Pamoja dig i jobbet. Vi är nära när du behöver i chatt, på telefon eller på vårt Campus.
Just nu söker vi dig som vill jobba i skola som elevassistent i åk 1-6 i skola och särskola. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.


Jobba med Pamoja!
Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt - tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar - i skola, förskola, butik restaurang och mera.
Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon).
Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).
Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Jobba med Pamoja i skola och förskola
När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i skola. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!
Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Ta chansen att göra en insats för barn och unga!


Vad behöver du kunna?
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb).


Så söker du jobbet
Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.
#jobbjustnu

Ansök nu

Elevassistent med teckenspråk till Fjällskolan F-6.

Elevassistent
Läs mer Jun 20
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Fjällskolan är byggd år 1889 och ligger längst upp i Masthugget nära Slottsskogen, med utsikt över både Masthuggskyrkan och Älvsborgsbron. Här går ungefär 410 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Tillsammans skapar vi lust att lära i en trygg lärmiljö med stort utrymme för elevernas utveckling.

Vi söker nu en elevassistent till vår verksamhet som ska hjälpa en elev under höstterminen. Som elevassistent kommer du att arbeta i nära samarbete med arbetslag samt följa eleven under hela skoldagen, såväl i undervisning som i övergångar samt i fritidshemmet. I arbetet ingår att vara elevens motor, stötta i skolarbetet samt det sociala samspelet under hela elevens skoldag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har god språklig förmåga i svenska i tal och skrift. Du har erfarenhet och kunskap av teckenspråk. Det är meriterande om du har erfarenhet som elevassistent sedan tidigare. Kunskaper i tecken som stöd och AKK är meriterande.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan samarbeta med andra och har ett ödmjukt förhållningssätt för att skapa en bra vardag för eleven. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att hållas under ansökningstiden.

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Elevassistent sökes till Ester Mosessons gymnasium

Elevassistent
Läs mer Jun 19
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Ester Mosessons gymnasium är en etablerad gymnasieskola, med god samverkan med branscher, stort internationellt utbyte samt gynnsamt läge på Älvstranden. Skolan utbildar ungdomar på Hotell- och turismprogrammet samt Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Vi har också elever som går introduktionsprogrammet yrkesintroduktion samt yrkespaket. Besök gärna vår hemsida för mer information om skolan www.goteborg.se/estermosessonsgymnasium

Som elevassistent fungerar du som stöd för eleverna i klassrummet, på raster och i olika situationer under skoldagen så att de kan tillgodogöra sig sin utbildning. Vid slutet av skoldagen reflekterar du tillsammans med eleven/eleverna över dagens arbete. Du möjliggör lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar.

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget, bestående av lärare och elevassistenter, utvecklar ni undervisningen och säkerställer att det pedagogiska uppdraget fullföljs.
Du behöver även vara en synlig, aktiv och stöttande vuxen för alla elever under raster, samt före och efter skoltid.

Under skolloven kan andra arbetsuppgifter förekomma utefter verksamhetens behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet.
Du har erfarenhet av relevant arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och har ett lågaffektivt förhållningssätt. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet och har en tro på att du kan göra skillnad för unga. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du vågar möta konflikter. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Du behöver vara en trygg och ansvarstagande person som gillar att arbeta med både vuxna och ungdomar i skolmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i mötet med elever samt god samarbetsförmåga.ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vänta inte med din ansökan intervjuer sker löpande.

Ansök nu