Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

IT-supporttekniker för Engineering Applications till Norconsult

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 8
Är du en duktig IT-supporttekniker med erfarenhet av vår branschs applikationer? Brinner du också för samarbete och har förmågan att se helheten? I så fall har vi något fint att erbjuda dig, nämligen oss. På Norconsult ägs vi av oss själva och det märks. När vi möts på kontoret eller via Teams så kommer du att känna av vår omtänksamma atmosfär som en del rent av kallar familjär.

Din roll

Norconsult fortsätter att ha en stadig tillväxt, därför behöver vi bli fler som vidareutvecklar IT-stödet och processerna runtomkring för att kunna stötta våra kollegor så effektivt som möjligt.

Som IT-supporttekniker för Engineering Applications (EA) kommer du ingå i ett tajt team med erfarna personer som arbetar i vår Service desk för Engineering Applications (BIM-helpdesk). IT-organisationen du kommer att tillhöra består av totalt 30 personer i Norge och Sverige som tillsammans erbjuder tjänster inom IT-support, Engineering Applications, Business Applications och Infrastructure.

Dina nyckeluppgifter och ansvarsområden:

- Ingå i Norconsults interna BIM-helpdesk och hjälpa bolagets användare att arbeta effektivt i sina applikationer
- Huvudansvar för support av Engineering Applications i Sverige, d.v.s. de applikationerna inom CAD, BIM, GIS och beräkningar, etc. som används av arkitekter och ingenjörer på Norconsult AB.
- Drift och underhåll av applikationer och mallar
- ev. hålla i interna kurser


Tjänstens placering är vid vårt huvudkontor i Göteborg, på en avdelning som tillhör den koncerngemensamma IT-funktionen.

Din profil

För att trivas hos oss och lyckas i rollen som IT-supporttekniker för Engineering Applications behöver du vara en omtänksam och social person, som är bra på att kommunicera, återkoppla och dokumentera. Du är inte bara självgående, utan drivande och utvecklar verksamheten proaktivt utifrån rollen.

Du har minst 2 års yrkeserfarenhet inom relevanta kompetensområden och vi tror att du är utbildad IT-servicetekniker på gymnasie- och/eller yrkeshögskola med goda generella kunskaper inom IT.

Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med användarsupport för applikationer inom CAD/BIM/GIS eller beräkning - t.ex. från Autodesk och Trimble - är ett krav.

Önskvärt är också erfarenhet av t.ex. AutoCAD, Revit, Tekla, Novapoint, Solibri eller Navisworks.

Mångfald

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till "samhällsbyggaren med helhetssyn". Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget i stort som i aktuellt team.

Transparens är utgångspunkten, men då vi inte kartlägger kulturell bakgrund, funktionsnedsättning, etc. kan vi endast publicera information om könsfördelning i våra annonser. Norconsult AB har en fördelning 39-61% kvinnor-män och avdelningen Engineering Applications har fördelningen 22-78% kvinnor-män.

Tillgängligheten vid vårt Göteborgskontor är god - vi har hiss, låga trösklar och handikapptoaletter på varje våningsplan. Det saknas taktila ledstråk, men det finns gott om naturliga. Mer information om tillgängligheten lämnas vid förfrågan.

Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att något av dessa språk är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är mer än 5100 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.

Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Som medarbetarägda bygger vi en stark och familjär kultur på våra många kontor, med t.ex. lokala fritidsklubbar som ordnar allt från skidresor till oktoberfester.

Ta gärna en titt på några av dina blivande kollegor på linkedin:

Sven Grén (https://www.linkedin.com/in/svengren/)

Martin Linderå Nordström (https://www.linkedin.com/in/linderaa/)

Torkil Håheim Kind (https://www.linkedin.com/in/torkil-håheim-kind/)

Katrine Drage (https://www.linkedin.com/in/katrine-drage-80906a194/)

Arne Ørberg (https://www.linkedin.com/in/arne-ørberg-9500298/)

Bjørn Johansen (https://www.linkedin.com/in/bjørn-johansen-42582b1b/)

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker på Smartify - Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 7
Har du ett genuint teknikintresse och brinner för att leverera bästa möjliga service? Är du den person som släkt och vänner vänder sig till när tekniken strular? Vill du vara med i vårt arbete för att göra Sverige smartare? Då kan du vara Smartifys nya servicetekniker i Göteborg!

Som servicetekniker hos Smartify blir ditt uppdrag att hjälpa privatpersoner och företag med att få ordning på sin digitala teknik. Du tar dig runt i servicebil och genomför uppdrag i kunders hem och ute hos företag. Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med möjlighet till utveckling och eget ansvar.

Installation, konfigurering och felsökning av smart teknik i privata hem samt på företag inom teknikområden:

- datorer och kringutrustning
- nätverk och nätverksutrustning
- TV- och ljudanläggningar, inklusive bildoptimering samt montage på vägg
- Aktivering och konfigurering av bredbandstjänster i hushåll, exempelvis routers, Wi-Fi-nät, TV-utrustning och bredbandstelefoni
- montering av kanalisation och kabeldragning för nya bredbandsuttag
- digitala lås & larm
- försäljning, installation och konfigurering av mjukvara och hårdvara


Vad söker vi hos dig?

- Som person är du social och tycker om att träffa nya människor. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt och med eget ansvar.
- Ett intresse/fallenhet för hantverkararbeten underlättar, då en av många tjänster vi erbjuder är att montera TV på vägg och 5G-antenner.
- Du har en bred teknisk kompetens, är en sann teknik-entusiast, praktiskt lagd och älskar att lära dig nya saker.
- Du har lätt för att sätta dig in i människors problem och förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.
- Du har erfarenhet av konfigurering av hemelektronik, såsom routrar, skrivare, datorer, streamingboxar och ljudanläggningar.
- Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.
- Du har ett manuellt B-körkort, då du tar dig runt med servicebil.
- Har du även utbildning inom data/IT/nätverk eller dylikt är detta meriterande.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som servicetekniker hos Smartify är du med och arbetar för att göra Sverige smartare genom att göra den senaste digitala utvecklingen tillgänglig för alla. Du får tillgång till olika hjälpmedel för att kunna ta emot och rapportera dina uppdrag på ett effektivt sätt, direkt ute på fältet.

Vi ser också till att du har tillgång till bil samt hjälpmedel såsom verktyg, arbetskläder och instrument. Innan du som Smartify-tekniker ger dig ut på fältet genomgår du en intern utbildning, där du får lära dig vad du behöver. Flera utbildningstillfällen kommer ske löpande, för att främja en kunskapsutveckling.

Vi erbjuder ett självständigt, varierande och utvecklande heltidsjobb, som inleds med en provanställning på sex månader. Lön enligt överenskommelse och start för tjänsten är så snart som möjligt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du förmodligen helt rätt för oss, och vi för dig. Vi rekryterar löpande - så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Supporttekniker till Evimeria

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 30
Vi är på en spännande resa inom e-hälsa och behöver stärka vårt team med en supporttekniker som delar vår vision om en vård fri från administration.

Om?rollen?

Som supporttekniker är du en del av ett utvecklingsteam där din roll är att hantera supportärenden som kräver en djupare teknisk utredning. Oftast sker hanteringen i form av felsökning i produktens filsystem, databas eller gränssnitt. Felsökning sker tillsammans med teamets utvecklare och testare vid behov. Åtgärd vid konstaterat fel som teamet ansvarar för, prioriteras och planeras tillsammans med teamet och produktägaren.

Vid akuta behov kan det finnas behov av att åtgärda fel som uppstått i t.ex. databaser direkt genom körning av skript eller liknande. Vidare kan supportteknikern delta i utvecklingsarbetet genom att bidra med sin förståelse för användarbehov, felhantering och produktionsdata.

Eftersom patientsäkerhet är centralt i våra produkter och vi därmed hanterar väldigt känsliga data, värdesätter du som supporttekniker hos oss att möta krav på hög noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet.??

Utmaningar

Vi arbetar i ett stort och komplext system som är ett kritiskt arbetsverktyg för många användare inom vården, vilket kan innebära att arbetsbelastningen emellanåt är hög. Organisationen och teamet strävar kontinuerligt efter att minska andelen manuellt arbete och arbetsbelastning, vilket kommer att frigöra supportteknikern till att bidra med sina expertkunskaper i utvecklingsarbetet.

Din profil

Vi tror att du är en problemlösare som har några års arbetslivserfarenhet inom teknisk support, applikationssupport eller annat kundnära arbete inom IT. Eftersom arbetet är kundnära och teambaserat så passar du bra för rollen om du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Vi?söker dig som?har:?

- Minst 1 år inom teknisk support eller support för IT-system/-produkt, alternativt annat kundnära arbete inom IT
- Har grundläggande koll på Linux-terminalen och .
- Grundläggande förståelse för talad och skriven svenska och engelska


Bonus om du har erfarenhet av:

- Medicintekniska produkter
- Hälso- och sjukvård
- Programmering
- Ärendehantering i Jira
- Git
- HTML
- Testning
Vi erbjuder

För oss står?välmående i fokus och vi?erbjuder?förmåner som?träning på arbetstid, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, personalaktiviteter, grön bonus, flexibel arbetstid, visionsdag m.m.?Evimeria erbjuder en hybrid arbetsplats, vilket ger dig som anställd flexibilitet med hur du disponerar din tid, även om vi gärna ser att alla kollegor träffas återkommande i en regelbunden form på kontoret. De som vill - är välkomna till kontoret varje dag i veckan.

Du kommer att hamna i ett team där vi inspireras starkt av teorier och principer som Lean, DevOps och Agile. Det innebär bl.a. att vi löser uppgifter som ett helt team, vi har hela tiden lärande och förbättring i fokus och vi respekterar människors tid. Vi tror att det här skapar en bra miljö för personlig utveckling och trivsel, samtidigt som vi skapar mer värde för våra användare.

Om Evimeria

Evimeria är ett mjukvarubolag som vägleds av vår vision om en hälso- och sjukvård fri från administration. Utifrån denna?utvecklar, säljer och levererar vi e-hälsotjänster till våra kunder inom?hälso- och sjukvården i Norden. Kärnan i vårt erbjudande är det egenutvecklade och webbaserade journalsystemet Webdoc. Utvecklingsarbetet har hälso- och sjukvårdens behov i fokus, med innovation och kvalitet?som?självklara?stöttepelare. Våra kunder är i huvudsak privata öppenvårdsaktörer inom primär- och specialistvård, fysioterapi och företagshälsa.???

Evimeria EMR AB har över 70 medarbetare, med kontor i Stockholm och huvudkontor i Göteborg. Evimeria ingår i en koncern tillsammans med Metodika AB, AvansSoma AS och Medrave Software AB, tillsammans fyra helägda dotterbolag till Carasent ASA som är noterat på Oslobörs.?Innan anställning kan bli aktuell kommer en bakgrundskontroll att genomföras. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. (https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/) Vid frågor som rör rollen kontakta gärna staffan.johansson@evimeria.se? (mailto:staffan.johansson@evimeria.se)

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Finsktalande supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 20
Din vardag:

Som supporttekniker kommer du supportera finska användare och hjälpa till med olika IT-problem . Du kommer få möjligheten att ge teknisk support både över mejl och telefon. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Tjänsten är flexibel då det finns möjlighet att arbeta från Göteborg eller Stockholms kontoret.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbeta med supportfrågor
- Rådgivande och hjälp vid tekniska problem
- Konto- och lösenordshantering i Active Directory
- Arbete i Microsoftmiljö
- Hårdvaruproblem t.ex. skrivare
- Ärende- och licenshantering


Vem är du?

Ett krav är att behärska finska obehindrat i både tal och skrift. Utöver det är det viktigaste i den här tjänsten är intresset för IT och att hjälpa människor. I rollen som supporttekniker söker vi dig som är en kommunikativ, serviceminded och tålmodig person som motiveras av att ge kunder riktigt bra service samt att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. I denna rekrytering lämpar vi stor vikt vid din personlighet! Meriterande är tidigare erfarenhet av denna typ av tjänst.

Passar vi för dig?
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på telefonnummer 0760685530.

Ansök nu

Norsktalande supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 20
Din vardag:

Som supporttekniker kommer du supportera norska användare och hjälpa till med olika IT-problem . Du kommer få möjligheten att ge teknisk support både över mejl och telefon. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Tjänsten är flexibel då det finns möjlighet att arbeta från Göteborg eller Stockholms kontoret.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbeta med supportfrågor
- Rådgivande och hjälp vid tekniska problem
- Konto- och lösenordshantering i Active Directory
- Arbete i Microsoftmiljö
- Hårdvaruproblem t.ex. skrivare
- Ärende- och licenshantering


Vem är du?

Ett krav är att behärska norska obehindrat i både tal och skrift. Utöver det är det viktigaste i den här tjänsten är intresset för IT och att hjälpa människor. I rollen som supporttekniker söker vi dig som är en kommunikativ, serviceminded och tålmodig person som motiveras av att ge kunder riktigt bra service samt att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. I denna rekrytering lämpar vi stor vikt vid din personlighet! Tidigare erfarenhet av denna typ av tjänst är meriterande.

Passar vi för dig?
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på telefonnummer 0760685530.

Ansök nu

Supporttekniker Service Desk - VGR

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 13
Assignment description

För vår kund Västra Götalandsregionen söker vi 3 stycken Supporttekniker Service Desk.

Uppdrag

Felsöka och lösa ärenden kring framför allt PC som läggs vidare av Service Desk

Vi har många mantidsuppdrag som vi får in pengar för resten av året. Vi tar i dagsläget av vår linjeverksamhet, men vi måste få in extra resurser för att kunna leverera både vårt linjeuppdrag samt projekttid.

Profil

Vi söker en konsult som är strukturerad och har ett självgående driv. Är flexibel, engagerad med en analytisk förmåga.

Krav

- Minst 4 års erfarenhet av andra linjens IT-support
- Vara systematisk, noggrann och van att arbeta efter rutiner och processer.
- Felsökningar i komplexa IT-miljöer

Ansök nu

Service Desk Technician - First Line

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 31
Assignment description

For our client we are looking for a Service Desk Technician.Purpose Of Position

The Service Desk Technician is responsible for delivering 1st contact support to the global organization from the GBS organization. The areas of support include, but are not limited to, IT infrastructure and application support as well as GBS-related Finance and HR support.Key Accountabilities:

- Responsible for delivering 1st contact support at the GBS Service Desk
- Ensure that the global policies, processes and procedures are followed.
- Proactively suggest new ways of working and improvements to increase efficiency and effectiveness.
- Actively participate in process improvement
- Actively participate in building and maintaining Knowledge base articles related to the end user support.
- Take ownership of the support tickets generated
- Adhere to the ways of working and procedures to ensure consistency and quality in the underlying data and information as well as timely and relevant communication with the end users.
- Keep end users informed of the status of all tickets at all times.
- Deliver support within the defined SLAs and take action whenever an SLA breach is imminent.
- Identify, suggest and provide end user training and knowledge.
- Participate in projects when needed.
- Work together with the other functions during a project transition to ensure quality in the production cut-over and early-life support.
- Participate in User Acceptance Tests when necessary
Key Decisions

Proactively escalate needed changes in the support processes to increase efficiency, quality and end user satisfaction.

Determine whenever a Knowledge gaps occurs and work towards getting the necessary Knowledge base articles created.Competencies

- Excellent customer service focus
- Act with a “Customer at heart” attitude, always acknowledging the user’s needs.
- Works in an organised and structure way
- Proactiveness and understanding of business criticality.
- Problem solving skills
- Flexible and a “can-do” attitude.
- Team player
Qualifications And Experience

- Minimum of a high school education or similar
- Minimum of 3 years of Service Desk first line experience
- Experience of working in and knowledge of IT support processes
- Skill in the Microsoft end-user environment
- Basic understanding of Microsoft service software and related operation server management tools
- Understanding of process automation through IT enabled solutions is a plus
- ITIL foundation v3 Certificate
- Fluent in English, spoken and written

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 31
Utmanande arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge Xenits kunder bästa möjliga service genom first och second line-support över mail och telefon samt att underlätta felsökning för Xenits specialister. Som supporttekniker bistår du även dina kollegor i Servicedesk genom upplärning och stöd. Vi söker drivna och engagerade personer som vill utvecklas i snabb takt!

Arbetsuppgifter du gör dagligen är bland annat felsökning, delegering av ärenden, övervakning, support, installation, tekniska utredningar, ärendehantering, fjärrstyrning, kunddialoger, dokumentation och rådgivning.

Arbetsplatsen för dig som vill bli bäst på det du gör!

Vill du ha kollegor som inspirerar dig och som är bäst på sina respektive specialistområden? Hos oss får du möjlighet hänga med på de nya lösningarna, utvecklas och arbeta med det du vill bli bäst inom. Varje ny medarbetare på Xenit tar del av vårt karriärprogram där två veckors introduktion ingår. Tillsammans tar vi även fram en individuell karriärplan med styrkort.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse och passion för IT. Du är lättlärd och älskar att ta till dig den senaste tekniken. Du har ett personligt driv och engagemang och vill alltid lära dig mer och utvecklas.

Vi hoppas även att du:

- Har stor passion för teknik
- Är serviceinriktad och har hög social kompetens
- Kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
- Är ansvarstagande, agerar på eget initiativ, får saker att hända och uppnår resultat med hög kvalité
- Har ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt
- Samarbetar effektivt med andra, delar med dig av kunskap, erfarenhet och information
- Är tävlingsinriktad och vill alltid utvecklas och lära dig mer
- Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande:

- Har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom IT.

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

- Vi är nästa generations IT-specialister. Med särskilt drivna medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister är några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
- Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
- Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.


Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

- Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
- After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
- Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk
- Omröstningar för bästa förbättringsförslag.


Personligen tycker jag arbetet i Servicedesk är den bästa starten man kan få på sin IT-karriär eller som nystart på sitt nya jobb. Man får verkligen chansen att lära känna hela företaget och möjligheten att kunna bredda sina kunskaper inom alla möjliga områden.” - Anton Svärd - Support Specialist, Servicedesk, Xenit.

Det praktiska:

- Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
- Planerat startdatum är 15 augusti
- Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att vända dig till Hanna Lindroth.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 64, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1-10. De som väljer 0-6 räknas som kritiker, 7-8 passiva och 9-10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Ansök nu

Onsite Support Senior

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 30
Vi söker en Senior Onsite tekniker till vår kund.

Arbetsuppgifter:
Du ska kunna hjälpa med installationer, felsökning, konfigurering av mobiler, byte av password, skrivarproblem, allt möjligt som en kund ha problem med på sin dator/laptop/mobil.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Windows10 samt ServiceNow eller motsvarande. Vi ser även att du är en senior deskside engineer för att hjälpa och avlasta nuvarande team i Ask IT.

Ansök nu

Customization Architect/Applikationsspecialist till Jeeves

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 27
DIN VARDAG

Din vardag som Customization Architect hos Jeeves kommer att vara variationsrik och du kommer att arbeta inom en komplex IT-miljö där fokus ligger på att ta fram kreativa lösningar och anpassningar som stödjer kundernas processer. Du kommer att vara med och bidra med utveckling av produkten och bygga nya funktioner i Jeeves ERP. Rollen innebär många kontaktytor och du kommer att arbeta nära engagerade och erfarna kollegor samt med kunder. Tillsammans kommer ni arbeta hands on med att ta fram lösningsförslag och göra anpassningar i Jeeves ERP.

Arbetet sker i projektform i nära samarbete med affärssystemskonsulter inom verksamhetsområdena produktion, logistik och ekonomi. Du kommer att arbeta med såväl specialanpassningar mot kund som standardkomponenter. Ofta handlar det om större Jeeves-integrationer och att anpassa interface.

Jeeves ERP är baserat på Microsoft Server med integrationer mot andra system där utvecklingen sker framförallt i Servers utvecklingsmiljö. Du kommer att programmera i T- samt Jeeves egna makrospråk som är baserat på Pascal.

VEM ÄR DU?

För att både trivas och lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning inom Systemvetenskap eller liknande, alternativt motsvarande arbetserfarenhet. Som person är du engagerad och en kreativ problemlösare. Du har lätt för struktur och drivs av att leverera projekt med hög kvalitet i tid. Du har även förmågan att vara noggrann och kan se på detaljer samt att se helheten. Du tycker om att interagera med både kollegor och kunder, och att presentera dina lösningar för andra på ett pedagogiskt sätt. Vi ser också att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Vi ser att du har:

- Utbildning inom Systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet från liknande roll inom ERP-system
- God programmeringsvana
- Kunskap i Microsoft Server, gärna med fokus på systemutveckling och integrationer mellan olika system.


PASSAR VI DIG?

Vi utvecklar och implementerar Jeeves affärssystem (ERP) hos medelstora tillverkande och distribuerande företag i tillväxt. Vi jobbar nära våra kunder och är en långsiktig och hållbar partner i den digitala transformationen. Vårt mål är att göra våra kunders liv enklare och deras kunder nöjdare.

Jeeves är ett internationellt bolag med kontor på flera orter i Sverige och har sedan starten 1992 haft en stabil tillväxt. Vi är nu totalt ca 160 engagerade och professionella kollegor. Vi månar om kvalitet och ser olikheter som en styrka.

Läs gärna mer om oss på vår webbplats (https://www.jeeveserp.com/sv/om-foretaget-jeeves) och håll dig uppdaterad om lediga tjänster genom att prenumerera på vår karriärsida (https://join.jeeveserp.com/). Du hittar oss även på Facebook (http://www.facebook.com/jeeveserp) och LinkedIn (http://www.linkedin.com/company/jeeves-information-systems/).

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Jennifer Hult (jennifer.hult@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter (https://www.wisegroup.se/gdpr/).

Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Ansök nu

Kundnära IT-tekniker - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 24
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!Din roll på Iver?

I rollen som kundnära IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team som är en del av vårt Customer Service Center (CSC). Som IT-tekniker arbetar du bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i vår kunds IT-miljö. Vi ansvar för att vår kund får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Dessutom hjälper vi till med nyinstallationer, uppgraderingar, och andra typer av förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Iver är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Office 365 och Active Directory. Vi arbetar också med Citrix/RDS-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar.

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare 1stlinetjänst, IT-supportjänst eller motsvarade. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Migrering.
- Powershell.


- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av större Windows server-miljöer.
- Windows Server med tillhörande tjänster, virtualisering, lagring och backup.


Meriterande kunskap:

- Automatisering och script.
- IT-säkerhet
Placeringsort

Du kommer ha möjlighet att ha en flexibel arbetsplats men utgå från vårt centrala kontor i Göteborg.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Axel Selstam (axel.selstam@iver.se) om du har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.)

Ansök nu

Erfaren Helpdesk support sökes till Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 23
Om uppdraget
Vi på Bemannia söker vi en Helpdesk support till vår kund i Göteborg. Tjänsten avser ett konsultuppdrag på en sysselsättningsgrad på 100%. Uppdraget kommer att start 20 juni 2022 och pågå till 20 juni 2023 år med stor chans till förlängning. Placeringsort: Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Helpdesk support kommer du att arbeta med att se till att den rullande IT-utrustning fungerar. Du kommer att tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chatt mot användare avseende hård- och mjukvara. Du kommer även att administrera IT-miljöer t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer samt instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.
För att trivas i rollen tror vi att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl. Du har även en känsla för service och mycket god samarbetsförmåga. Som person är du flexibel och kan organisera och prioritera dina uppgifter.

Dina kvalifikationer

- Du har en högskoleutbildning inom IT eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt gymnasium eller likvärdig kunskap samt två (2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- Du har mycket goda datakunskaper och arbetar obehindrat i MS Office.
- Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Sofia Sundberg sofia.sundberg@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

IT-tekniker 1st line support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 8
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en Servicedesk/Backoffice och är redo för att testa något nytt? Centric söker just nu supporttekniker inom 1st line till flera uppdrag i Göteborg.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker inom 1st line så kommer du att arbeta hos en av Centrics kunder i Göteborg. Du kommer att tillhöra ett team av kollegor där ni tillsammans tar hand om företagets IT-relaterade ärenden. Som en del av teamet löser du användares IT-problem i stort och smått, lämnar över ärenden till andra arbetsgrupper inom avdelningen när så krävs, följer upp ärendehantering samt dokumenterar lösningar. 

Som supporttekniker inom 1st line är din primära uppgift att hjälpa företagets användare via telefon, remote och mail. Arbetet innebär problemlösning, hantering av konton och behörigheter, mobilsupport, teknisk dokumentation, felsökning av hård- och mjukvara samt utskriftsproblem. 

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en Servicedesk/Backoffice i en företagsmiljö. Du har en allmän kompetens på de mest frekventa OS och arbetsplatutrustningar. Du är även van vid att arbeta i ärendehanteringssystem, har allmän kunskap om ITIL's processer samt har hanterat användarstöd via telefon och e-post tidigare. 

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du driver arbetet framåt och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag! 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Junior onsitetekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 8
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som onsitetekniker och är redo för nästa kliv i karriären? Centric söker just nu juniora onsitetekniker för uppdrag hos flera av våra kunder i Göteborg.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta onsite och kommer att ha en direktkontakt med användare på plats. I din roll ingår bland annat support av Office 365, felsökning, driftsättning och underhåll av arbetsplatsutrustning och digitala hjälpmedel, arbete i ärendehanteringssystem, dokumentation, support av mobila OS samt support av både hård- och mjukvara. 

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som onsitetekniker. Du är van att ha direktkontakt med användare samt har en allmän kompetens på de mest frekventa OS och arbetsplatsutrustningarna. Du har allmän kunskap om ITIL's processer, har erfarenhet av felsökning, driftsättning och underhåll av arbetsplatsutrustning och digitala hjälpmedel samt ärendehanteringssystem. Vidare innehar du även B-körkort. 

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du driver arbetet framåt och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag! 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

IT tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 18
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.

Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning. Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig och talar flytande i polska, italienska, tyska och/eller franska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulture...

Ansök nu

Passionate about Customer Success? Look here!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 18
At Visit Group we build something that's probably like the best
e-commerce platform, focusing on sales, distribution and digital marketing, for independent hotels, resorts, camping sites, B&Bs;, hostels and hotel chains. We call it BookVisit.

In short - we are an IT product company in one of the world's most fun businesses!

And we are now looking for the next person to join our customer success team, we know - finally!! Do you want to be a member of a tight team who works hard AND have fun together?! (yes it’s true, you can do both) If so keep on reading.

As a member of the team you will take our customers by the hand and walk them through on boarding and implementation - i.e. educate them how to use our tools to increase sales. And then you stroll together with them, ready to assist whenever a problem occurs. You will meet and talk to all kinds of people, and we can promise some laughs along the way!So who is our new team member?

- Maybe you have worked in the tourism industry, hotel or restaurant and is ready for your next step?

- You have no problem with picking up the phone and supporting our clients in the best possible way.

- You have some sort of a tech aura, you may have had a previous job in an IT company or you are a fast learner with a big interest in tech.

- You speak Swedish, Finnish and English fluently.That’s the formal list of requirements, but since we try to maintain our start-up feeling, we're a tight team and personality is key. We believe you're a straight forward doer that can manage a little chaos and continuously take small steps towards a more structured way of working. As long as you like solving clients problems and have fun at the office, we think we should have a chat and see if we're a match!At Visit Group we are building the digital ecosystem for tourism. Our product portfolio consists of travel technology brands like Citybreak, BookVisit, iTicket and Web Apps. Our services range from booking systems and e-commerce to travel switches.The Citybreak platform enables inbound tourism companies, such as Ski Resorts, Tour Operators and Destination Marketing Companies to sell, combine and distribute tourism products sourced from +100 external inventory platforms. Every day we work close to partners like Google, Expedia, Hotels.com, Booking.com, Facebook, TripAdvisor and many more.

Ansök nu

2nd line supporttekniker till IT-bolag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 2
På Centric söker vi nu en supporttekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i 1st och/eller 2nd line support samt är redo för nästa kliv? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som 2nd line supporttekniker så kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Göteborg. Du tillhör ett team med IT-tekniker och i din roll arbetar du huvudsakligen med support, teknisk dokumentation och djupare felsökning på:
- Verksamhetsspecifika applikationer
- Active directory
- Office 365
- Citrix
- Skrivare
- Nätverk
- Mobila enheter (iOS & Android)

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av 1st och/eller 2nd line och ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av liknande roller. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta med användaradministration i Active Directory, ärendehanteringssystem samt felsökning på PC, Office 365 etc.

Som person är du serviceminded, kommunikativ och social person med en god förmåga att kunna prioritera. För rätt person finns goda möjligheter för vidare utveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Picadeli söker en teknisk superhjälte - Technical support manager

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 12
Picadeli söker en teknisk superhjälte - Technical support manager

Vänta nu, tror du att Picadeli är som vilket annat salladsföretag som helst? Nope, skulle inte tro det. Vi är här för att omdefiniera själva begreppet snabbmat. Vi har visionen (en värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat), vi har konceptet (goda salladsingredienser som säljs ur världens smartaste och säkraste salladsbar) och vi har människorna. Tillsammans arbetar vi för att demokratisera hälsosam mat genom att göra den tillgänglig, prisvärd och god - för alla.

Nu letar vi efter en teknisk superhjälte som vill vara med på vår fortsatta resa och göra en redan grym support ännu bättre. Är du nyfiken, lösningsorienterad och en trygg ledare? wow- you must be the one!

Här kommer snabbfakta om oss

- Vi är ett snabbväxande globalt foodtech bolag som erbjuder ett helhetskoncept av hälsosam snabbmat.
- Har världens säkraste, smartaste och mest digitaliserade salladsbar (som vi konstruerat & utvecklat själva).
- På 10 år har vi vuxit till ett globalt bolag med cirka 2000 salladsbarer i Europa och USA.
- Är en del av Greenfood group och tillsammans arbetar vi hårt för en mer hållbar värld.
- Vi ställer höga krav på oss själva och vårt mål är att ta ännu fler marknadsandelar och förverkliga vår vision; en värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat.
Om tjänsten

I uppdraget som Technical Support Manager ansvarar du för den tekniska supporten (hårdvara och mjukvara) mot kund där vår självklara inställning är att bara den bästa supporten är bra nog! Genom KPI:er och mål som du sätter upp utvecklar du vår tekniska avdelning och fokuserar ständigt på förstklassig service där alla gör sitt yttersta för att lyckas. Teamet på teknisk support består idag av tre kompetenta människor där förutom support till kunder; även logistik gällande våra salladsbarer ingår. Ditt uppdrag är att leda, coacha och utveckla det tekniska support-teamet där du ger dem förutsättningar för att kunna prestera och vara den bästa versionen av sig själva.

I uppdraget ingår även ansvar för logistisk gällande salladsbarerna samt reservdelar. Det innebär att du ansvarar för transportplanering och har budgetansvar för reservdelar och servicekostnader som du ständigt följer upp med fokus på att förbättra.

Vårt IT-team och Operations-team blir nära kollegor till dig och besitter specialistkompetenser där ni tillsammans optimerar flöden, hittar synergieffekter och hjälper varandra. Du rapporterar till Country Manager Sweden och utgår från vårt HQ-kontor i Göteborg (Gamlestaden).Du kommer också att:- Ansvara för den interna kommunikationen för ditt affärsområde i Sverigeorganisationen.
- Ansvara för att utveckling- och uppgraderingar från IT och drift implementeras i teknisk support och säljorganisationen.
- Arbeta proaktivt med teknikerflottan för att säkerställa god kunskap och information gällande förändringar och uppgraderingar. Detta innebär även fysisk närvaro för att få hands-on förståelse av hårdvaran.
- Planera och utföra förebyggande service i nära samarbete med HQ Operations team.


Din profil

För att lyckas med uppdraget tror vi att du är en teknisk superhjälte som tidigare haft en liknande roll där du arbetat verksamhetsnära och haft personalansvar. Du har djupgående teknisk kunskap och erfarenhet från IT-kommunikation.

För dig är kundupplevelsen alltid top of mind och du växlar lätt mellan operativa uppgifter i ena stunden för att i nästa stund utveckla nya strategier. Förutom din tekniska kunskap och ständiga förbättringsfokus har du ett genuint intresse för att lära känna produkterna du arbetar med och ger dig inte förrän du hittat rotorsaken till ett problem. Du är trygg i din ledarroll och drivs av att hjälpa andra med att lyckas.Vidare ser vi att du:

- Har utmärkt kommunikationsförmåga i tal och skrift
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska
- Har en eftergymnasial utbildning inom teknik/IT eller relevant erfarenhet


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett företag som finns med på Sveriges topp 25 bästa bolag att arbeta för (enligt GPTW). Att arbeta för Picadeli innebär att ständigt utveckla och att utvecklas. Vi tror på att locka fram superkrafterna i varje människa och arbetar hårt för att skapa en miljö där du kan blomstra och vara den bästa versionen av dig själv. Vår vision: En värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat är en del i allt vi gör och finns med oss varje dag!

Hos oss får du flexibla arbetstider, privat sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och modern teknisk utrustning. Varje år ser vi till att träffa alla anställda från alla våra länder där vi firar framgång och planerar för framtiden.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast, dock senast 18 maj 2022, då vi gör ett löpande urval. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24 .

Ansök nu

First Line Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 9
DIN VARDAG

I first line support kommer du att arbeta med att hjälpa användare med deras IT-problem och bidra med teknisk support. Du kommer få möjligheten att ge teknisk support både över mejl och telefon. I denna roll får du stor varierande arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hjälpa med enklare och djupare felsökning
- Rådgivande och hjälp vid tekniska problem
- Fjärrstyrning i Windows miljö
- Support av hårdvara och mjukvara
- Ärendehanteringssystem
- Konto- och lösenordshantering


IT-verktyg som används:

- Active Directory
- Azure AD
- Windows
- Iphone
- VPN
- Microsoft 365VEM ÄR DU?
Vi söker en självgående, ansvarstagande och noggrann person som har ett öga för detaljer. En annan viktig egenskap är att vara serviceminded för att kunna ge användarna en bra service och ha rätt inställning för att kunna ta sig an nya och spännande utmaningar. Ett plus är att ha tidigare erfarenhet av teknisk support och har teknisk kompetens inom Active Directory, Windows och Microsoft 365. Utöver det är det meriterande om du har en utbildning inom IT.

WISE IT
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på telefonnummer 0760685530

Ansök nu

Servicetekniker på Smartify - Uddevalla/Trollhättan

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 6
Har du ett genuint teknikintresse och brinner för att leverera bästa möjliga service? Är du den person som släkt och vänner vänder sig till när tekniken strular? Vill du vara med i vårt arbete för att göra Sverige smartare? Då kan du vara Smartifys nya servicetekniker i Uddevalla/Trollhättan!

Som servicetekniker hos Smartify blir ditt uppdrag att hjälpa privatpersoner och företag med att få ordning på sin digitala teknik. Du tar dig runt i servicebil och genomför uppdrag i kunders hem och ute hos företag. Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med möjlighet till utveckling och eget ansvar.

Installation, konfigurering och felsökning av smart teknik i privata hem samt på företag inom teknikområden:

- datorer och kringutrustning
- nätverk och nätverksutrustning
- TV- och ljudanläggningar, inklusive bildoptimering samt montage på vägg.
- Aktivering och konfigurering av bredbandstjänster i hushåll, exempelvis routers, Wi-Fi-nät, TV-utrustning och bredbandstelefoni.
- montering av kanalisation och kabeldragning för nya bredbandsuttag.
- digitala lås & larm
- försäljning, installation och konfigurering av mjukvara och hårdvara.


Vad söker vi hos dig?

- Som person är du social och tycker om att träffa nya människor. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt och med eget ansvar.
- Ett intresse/fallenhet för hantverkararbeten underlättar, då en av många tjänster vi erbjuder är att montera TV på vägg.
- Du har en bred teknisk kompetens, är en sann teknik-entusiast, praktiskt lagd och älskar att lära dig nya saker.
- Du har lätt för att sätta dig in i människors problem och förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.
- Du har erfarenhet av konfigurering av hemelektronik, såsom routrar, skrivare, datorer, streamingboxar och ljudanläggningar.
- Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.
- Du har ett manuellt B-körkort, då du tar dig runt med servicebil.
- Har du även utbildning inom data/IT/nätverk eller dylikt är detta meriterande.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som servicetekniker hos Smartify är du med och arbetar för att göra Sverige smartare genom att göra den senaste digitala utvecklingen tillgänglig för alla. Du får tillgång till olika hjälpmedel för att kunna ta emot och rapportera dina uppdrag på ett effektivt sätt, direkt ute på fältet.

Vi ser också till att du har tillgång till bil samt hjälpmedel såsom verktyg, arbetskläder och instrument. Innan du som Smartify-tekniker ger dig ut på fältet genomgår du en intern utbildning, där du får lära dig vad du behöver. Flera utbildningstillfällen kommer ske löpande, för att främja en kunskapsutveckling.

Vi erbjuder ett självständigt, varierande och utvecklande heltidsjobb, som inleds med en provanställning på sex månader. Lön enligt överenskommelse och start för tjänsten är så snart som möjligt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du förmodligen helt rätt för oss, och vi för dig. Vi rekryterar löpande - så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Kundnära IT-tekniker - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 6
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!Din roll på Iver?

I rollen som kundnära IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team som är en del av vårt Customer Service Center (CSC). Som IT-tekniker arbetar du bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i vår kunds IT-miljö. Vi ansvar för att vår kund får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Dessutom hjälper vi till med nyinstallationer, uppgraderingar, och andra typer av förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Iver är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Office 365 och Active Directory. Vi arbetar också med Citrix/RDS-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar.

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare 1stlinetjänst, IT-supportjänst eller motsvarade. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Migrering.
- Powershell.


- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av större Windows server-miljöer.
- Windows Server med tillhörande tjänster, virtualisering, lagring och backup.


Meriterande kunskap:

- Automatisering och script.
- IT-säkerhet
Placeringsort

Du kommer ha möjlighet att ha en flexibel arbetsplats men utgå från vårt centrala kontor i Göteborg.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Axel Selstam (axel.selstam@iver.se) om du har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.)

Ansök nu

Junior supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 5
Utmanande arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge Xenits kunder bästa möjliga service genom first och second line-support över mail och telefon samt att underlätta felsökning för Xenits specialister. Som Junior supporttekniker bistår du även dina kollegor i Servicedesk genom upplärning och stöd. Vi söker drivna och engagerade personer som vill utvecklas i snabb takt!

Arbetsuppgifter du gör dagligen är bland annat felsökning, delegering av ärenden, övervakning, support, installation, tekniska utredningar, ärendehantering, fjärrstyrning, kunddialoger, dokumentation och rådgivning.Arbetsplatsen för dig som vill bli bäst på det du gör!

Vill du ha kollegor som inspirerar dig och som är bäst på sina respektive specialistområden? Hos oss får du möjlighet hänga med på de nya lösningarna, utvecklas och arbeta med det du vill bli bäst inom. Varje ny medarbetare på Xenit tar del av vårt karriärprogram där två veckors introduktion ingår. Tillsammans tar vi även fram en individuell karriärplan med styrkort.Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse och passion för IT. Du är lättlärd och älskar att ta till dig den senaste tekniken. Du har ett personligt driv och engagemang och vill alltid lära dig mer och utvecklas.Vi hoppas även att du:

- Har stor passion för teknik
- Är serviceinriktad och har hög social kompetens
- Kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
- Är ansvarstagande, agerar på eget initiativ, får saker att hända och uppnår resultat med hög kvalité
- Har ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt
- Samarbetar effektivt med andra, delar med dig av kunskap, erfarenhet och information
- Är tävlingsinriktad och vill alltid utvecklas och lära dig mer
- Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:

- Har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom IT.

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

- Vi är nästa generations IT-specialister. Med särskilt drivna medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister är några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
- Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
- Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.
Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

- Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
- After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
- Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk
- Omröstningar för bästa förbättringsförslag.
Personligen tycker jag arbetet i Servicedesk är den bästa starten man kan få på sin IT-karriär eller som nystart på sitt nya jobb. Man får verkligen chansen att lära känna hela företaget och möjligheten att kunna bredda sina kunskaper inom alla möjliga områden.” - Anton Svärd - Support Specialist, Servicedesk, Xenit.Det praktiska:

- Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
- Planerat startdatum är 15 augusti
- Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att vända dig till Hanna Lindroth.Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 64, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1-10. De som väljer 0-6 räknas som kritiker, 7-8 passiva och 9-10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Ansök nu

IT tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 3
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.

Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning. Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig och talar flytande i polska, italienska, tyska och/eller franska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulture...

Ansök nu

Picadeli söker en teknisk superhjälte - Technical support manager

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 2
Picadeli söker en teknisk superhjälte - Technical support manager

Vänta nu, tror du att Picadeli är som vilket annat salladsföretag som helst? Nope, skulle inte tro det. Vi är här för att omdefiniera själva begreppet snabbmat. Vi har visionen (en värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat), vi har konceptet (goda salladsingredienser som säljs ur världens smartaste och säkraste salladsbar) och vi har människorna. Tillsammans arbetar vi för att demokratisera hälsosam mat genom att göra den tillgänglig, prisvärd och god - för alla.

Nu letar vi efter en teknisk superhjälte som vill vara med på vår fortsatta resa och göra en redan grym support ännu bättre. Är du nyfiken, lösningsorienterad och en trygg ledare? wow- you must be the one!

Här kommer snabbfakta om oss

- Vi är ett snabbväxande globalt foodtech bolag som erbjuder ett helhetskoncept av hälsosam snabbmat.
- Har världens säkraste, smartaste och mest digitaliserade salladsbar (som vi konstruerat & utvecklat själva).
- På 10 år har vi vuxit till ett globalt bolag med cirka 2000 salladsbarer i Europa och USA.
- Är en del av Greenfood group och tillsammans arbetar vi hårt för en mer hållbar värld.
- Vi ställer höga krav på oss själva och vårt mål är att ta ännu fler marknadsandelar och förverkliga vår vision; en värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat.
Om tjänsten

I uppdraget som Technical Support Manager ansvarar du för den tekniska supporten (hårdvara och mjukvara) mot kund där vår självklara inställning är att bara den bästa supporten är bra nog! Genom KPI:er och mål som du sätter upp utvecklar du vår tekniska avdelning och fokuserar ständigt på förstklassig service där alla gör sitt yttersta för att lyckas. Teamet på teknisk support består idag av tre kompetenta människor där förutom support till kunder; även logistik gällande våra salladsbarer ingår. Ditt uppdrag är att leda, coacha och utveckla det tekniska support-teamet där du ger dem förutsättningar för att kunna prestera och vara den bästa versionen av sig själva.

I uppdraget ingår även ansvar för logistisk gällande salladsbarerna samt reservdelar. Det innebär att du ansvarar för transportplanering och har budgetansvar för reservdelar och servicekostnader som du ständigt följer upp med fokus på att förbättra.

Vårt IT-team och Operations-team blir nära kollegor till dig och besitter specialistkompetenser där ni tillsammans optimerar flöden, hittar synergieffekter och hjälper varandra. Du rapporterar till Country Manager Sweden och utgår från vårt HQ-kontor i Göteborg (Gamlestaden).Du kommer också att:- Ansvara för den interna kommunikationen för ditt affärsområde i Sverigeorganisationen.
- Ansvara för att utveckling- och uppgraderingar från IT och drift implementeras i teknisk support och säljorganisationen.
- Arbeta proaktivt med teknikerflottan för att säkerställa god kunskap och information gällande förändringar och uppgraderingar. Detta innebär även fysisk närvaro för att få hands-on förståelse av hårdvaran.
- Planera och utföra förebyggande service i nära samarbete med HQ Operations team.


Din profil

För att lyckas med uppdraget tror vi att du är en teknisk superhjälte som tidigare haft en liknande roll där du arbetat verksamhetsnära och haft personalansvar. Du har djupgående teknisk kunskap och erfarenhet från IT-kommunikation.

För dig är kundupplevelsen alltid top of mind och du växlar lätt mellan operativa uppgifter i ena stunden för att i nästa stund utveckla nya strategier. Förutom din tekniska kunskap och ständiga förbättringsfokus har du ett genuint intresse för att lära känna produkterna du arbetar med och ger dig inte förrän du hittat rotorsaken till ett problem. Du är trygg i din ledarroll och drivs av att hjälpa andra med att lyckas.Vidare ser vi att du:

- Har utmärkt kommunikationsförmåga i tal och skrift
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska
- Har en eftergymnasial utbildning inom teknik/IT eller relevant erfarenhet


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett företag som finns med på Sveriges topp 25 bästa bolag att arbeta för (enligt GPTW). Att arbeta för Picadeli innebär att ständigt utveckla och att utvecklas. Vi tror på att locka fram superkrafterna i varje människa och arbetar hårt för att skapa en miljö där du kan blomstra och vara den bästa versionen av dig själv. Vår vision: En värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat är en del i allt vi gör och finns med oss varje dag!

Hos oss får du flexibla arbetstider, privat sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och modern teknisk utrustning. Varje år ser vi till att träffa alla anställda från alla våra länder där vi firar framgång och planerar för framtiden.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast, dock senast 8 maj 2022, då vi gör ett löpande urval. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24 .

Ansök nu

Second Line Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 2
Om företaget

På Embriq erbjuder vi meningsfullt arbete i ett växande företag. Vi erbjuder en spännande möjlighet där du kan arbeta med modern teknik som gör skillnad i samhället och för våra kunder. Vi stödjer våra anställdas professionella utveckling och förverkligandet av goda idéer och initiativ. Vi lever efter våra värderingar; Grit (https://embriq.no/sv/karriar/), Curious (https://embriq.no/sv/karriar#curious) och Unified (https://embriq.no/sv/karriar#unified).

Embriq är en ledande leverantör av avancerad IT-drift, programvara, industriell IoT-teknik och konsulttjänster. Hos oss får man cirka 220 kollegor som arbetar hårt för att förverkliga vår vision: Making data key to outstanding value creation.

Embriq Sverige växer och utökar sitt supportteam. Just nu behöver vi en erfaren second line support med kunskap inom databashantering. Är detta du?

Embriq hemsida (https://embriq.no/sv/)

Din roll

Hos Embriq kommer du att få möjligheten att jobba på ett familjärt bolag med högt i tak. Du kommer att jobba med människor som gillar att ha kul på jobbet men samtidigt alltid har ett stort kund -och servicefokus. I rollen som Second Line Support kommer du att tillhöra ett mindre supportteam där ni hanterar samtliga ärenden i Servicenow. Det är stor variation på ärenden som kommer in vilket innebär att att man behöver ha ett brett perspektiv och förstå vart man ska gräva. I arbetet ingår en hel del felsökning och integrationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ta hand om inkommande ärenden

- Supportera kunder

- Integrationer sinsemellan olika system

- Felsökning i databas ()
- Vara delaktig i projekt och förbättringsarbeten
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering efter uppdragets slut. Du kommer att vara anställd av Clevry och arbeta ute hos Embriq på deras kontor i Göteborg.Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inriktat mot IT. Du har kunskap inom programmering, främst Java och . Vi hoppas att du hunnit arbeta åtminstone 2 år inom support och har kunskap inom databashantering och vet hur olika system talar med varandra. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både i tal och skrift.

I den här rollen behöver du vara tålmodig, lösningsorienterad och har ett brett IT- intresse. Du är även kommunikativ, serviceminded och ser ser dig själv som en lagspelare.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/)

Ansök nu

2:nd line tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 27
DIN VARDAG
- Resurs som presale internt och externt vid behov
- Resurs vid avancerade felsökningar
- Vara delaktig i driftsättningar och installationer
- Vara delaktig i kundmöten med sälj vid behov av teknisk kompetens
- Vara ett stöd till servicedesk och andra funktioner i operations
- Dokumentera kundspecifika tekniska lösningar
- Ansvarig för intern och extern FAQ

ANSVARSOMRÅDEN
- Ansvarig för att ha djupgående kunskap om våra tekniska lösningar
- Ansvarig för att ha koll på uppdateringar och nyheter inom våra tjänsteområden
- Ansvarig för utvärdering och godkännande av nya produkter och tjänster
- Ansvarig för att vara påläst om licensmodell inom våra tjänsteområden
- Ansvarig för att den interna organisationen har kunskap om nyheter och uppdateringar inom våra tjänsteområden

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med IT-inriktning eller motsvarande. Följande har du minst 3 års erfarenhet av support och erfarenhet av felsökning inom IT. Du har arbetat med djupgående teknisk förståelse av olika IT-miljöer. Besitter på mycket goda kommunikationskunskaper, muntligt och skriftligt, på svenska och engelska.

PERSONLIGHET
Serviceinriktad
Problemlösare
Förtroendeingivande
Ansvarstagande
Kommunikativ och utåtriktad
Hög initiativförmåga, felsökningsmentalitet
Fokuserad, strukturerad och välorganiserad
Teamplayer

- Vilja att ge det lilla extra för att hjälpa kunder och få dom nöjda
- Vilja att ge det lilla extra för att hjälpa kollegor
- Gillar att samarbeta med kollegor för att nå gemensamma mål

PASSAR VI DIG?
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.

Ansök nu

Onsitetekniker till teknikföretag i framkant

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 11
Till ett uppdrag hos en kund i Göteborg söker vi nu en onsitetekniker. I rollen fungerar man som en backoffice-support och 2nd line för slutanvändaren. Supporten inkluderar hårdvara, mjuvaruinstallation, felsökning och användaradministration. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och är redo för nästa steg i karriären? Då är detta jobbet för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som onsitetekniker kommer du att arbeta på plats hos vår kund i Göteborg. Du kommer att ingå i ett dedikareat team som levererar support inom flera olika affärsområden hos kund. I rollen ingår bland annat felsökning av både hård- och mjukvara, klienthantering, hantera och följa upp ärenden från servicedesken, service och support på klientinstalllationer.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har en data/IT-/teknisk inriktining på gymnasiet eller annan teknisk utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av support och felsökning av en windows-baserad miljö, Office 365, klienthårdvara och kringutrustning, Mac & Linux klienter.

Supportorganisationen arbetar enligt ett vanligt ITIL-ramverk, så allmän kunskap kring detta är meriterande.

Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande och lösningsorienterad förmåga. Rollen kräver att man behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior Cloudspecialist

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 6
Till ett uppdrag hos en kund i Göteborg söker vi en senior Cloudspecialist.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som Cloudspecialist kommer du att arbeta med en stor bredd av tjänster, projekt och kunder. Du kommer aktivt att arbeta med arkitektur, migrering, nyuppsättning, övervakning och underhåll av kundens system och plattformar. Utöver detta kommer du ha ett stort inflytande genom att ge förbättringsförslag till utvecklingteamen som sedan kan optimera och uppdatera applikationer.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person som driva av att metodiskt lösa problem. Vi tror att du på ett framgångsrikt sätt lyckas förena ditt tekniska kunnande med din sociala talang för att på bästa sätt ge en god service till användarna. Du har god kunskaper i svenska och engelska och kommer arbeta från kontoret som ligger i de centrala delarna av Göteborg.

För att trivas i rollen ser vi att du har:
- Senior erfarenhet av Office 365
- Erfarenhet av Azure Cloud PaaS & IaaS
- Goda kunskaper i DevOps verktyg och metoder
- Brinner för automatisering, ex. Powershell
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
- Azure DevOps
- Kuberneters
Låter detta instressant? Vi hanterar ansökningar löpande så registrera din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

1st / 2nd line Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 6
Centric söker nu en Supporttekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Supporttekniker och vill ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som Supporttekniker så kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Göteborg. Du tillhör ett team med IT-tekniker och rollen är en kombinerad 1st/2nd line. I din roll arbetar du huvudsakligen med support och felsökning via telefon och i ärendehanteringssystem.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är teknisk dokumentation, systemadministration samt support och felsökning av:
- Verksamhetsspecifika applikationer
- Active directory
- Office 365
- Citrix 
- Skrivare
- Nätverk
- Telefoni
- Mobila enheter (iOS & Android)
Servicedesken är öppen mellan 06:30-18:00. Du arbetar heltid och arbetstiderna är förlagda under dessa timmar. Rullande schema tillämpas där du vissa veckor kan nyttja flexibla arbetstider. Jour kan även förekomma vissa helger.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Supporttekniker och har arbetat med support och felsökning i exempelvis Active Directory, felsökning remote på PC och Office 365. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Citrix.

Som person är du serviceminded, kommunikativ och pedagogiskt. Du har ett stort intresse för IT och teknik och vill ständigt lära dig mer. Här får du en chans att utvecklas i din yrkesroll. Du vågar fråga om det är något du inte förstår samt driver arbetet framåt och hittar lösningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Customer Success Agents som vill göra skillnad

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 14
Det finns ett gäng hos oss som bokstavligen kan rädda våra kunders dag. Vårt supportteam.
Som varje dag tar emot samtal från dem. Det kan vara ledsna samtal. Roliga samtal. Arga samtal. Förvirrade samtal. Glada samtal. Jobbiga samtal. Otippade samtal.
Framför allt är det viktiga samtal. De viktigaste samtalen vi har.
Och nu behöver vi fler kollegor som vill ta de samtalen.


Vad gör en Customer Sucess Agent?
Våra kunder befinner sig ofta på sin restaurang, och med en av våra produkter som just då behöver omsorg.
Ibland kan det handla om något så enkelt som en strömsladd som saknas. Ibland är det ett nätverk som verkar ha tackat för kaffet och gått hem för dagen. Ibland en funktion som behöver rättas till eller en kod som landat fel.
Och det är du som hjälper dem, men naturligtvis inte själv.
Bakom dig finns dina kollegor i supporten. Dina kollegor som installerat kassan. Dina kollegor som programmerat den eller som sålt den.
Tillsammans hjälps ni åt för att hjälpa våra kunder.
Men det börjar – vanligtvis - hos dig.


Kunskap
Du gillar teknik och IT och har bra grundläggande kunskaper i Windows. Du behöver verkligen inte kunna allt – vi lär dig massor här hos oss – men du behöver vara intresserad och vilja lära dig nytt. Det är faktiskt jätteviktigt.
Har du jobbat tidigare med support inom IT eller bredband så är det ett plus och kan du så blir vi faktiskt jätteglada.
Då våra kunder befinner sig i Sverige så behöver du också kunna tala och skriva svenska obehindrat.


Personlighet
Du som person gillar att hjälpa andra. Som inte ser det som något betungande eller jobbigt, utan något som ger dig energi. Som blir uppriktigt glad när du kan göra någons dag bättre.
Du är också en god kollega. Någon som får andra att må bra och bli sin bästa version.
Och du känner ansvar – för dina kunder, för dina kollegor och för dig själv. Du släpper helt enkelt inte en boll som landat i ditt knä tills du vet att någon annan har tagit emot den.
Låter det intressant?
Tjänsterna är placerad på vårt fina kontor på Lindholmen, Göteborg och vi önskar tillsätta dem så snart som möjligt - så maila din ansökan idag till hr@openpos.tech.
Vi genomför löpande interjuver.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 13
Doceo Management är ett IT företag med inriktning inom informationssäkerhet och cybersäkerhet. Vår uppgift är att bland annat ansvara för företag, organisationer och myndigheters utveckling och förvaltning av säkra kommunikationer, vara råd- och stödgivande i informationssäkerhetsarbetet och hantera samt förebygga IT-incidenter
Vi arbetar dagligen med cybersäkerhet där vi skyddar er verksamhet och information. Ökad komplexitet skapar ökad sårbarhet för företag som skapar ökade risker i era affärer. Vi hjälper er samverka människan, tekniken mot rutiner och säkerhet. Med hjälp av identifiering av information och spårbarhet i er verksamhet låter vi er fortsätta växa i önskad takt med hjälp av digitalisering och säkerhet.
Våra områden spänner sig från IT- till informationssäkerhet. Våra team har lång erfarenhet samt djup kompetens inom cybersäkerhet. Vi är vana att arbeta ihop och nära kunden för att tillsammans skapa ett starkt skydd. I form av samverkan skapar vi det bästa för er.
Doceo Management söker en erfaren supporttekniker, för drift och felsökning av klientplattformen, där bland annat de klassiska arbetsuppgifterna som konfiguration och installation av operativsystem samt paketering och distribution av mjukvara ingår. Här tar du ett stort ansvar och det är viktigt att du trivs med kundorienterat arbete i att tillhandahålla 1:a och 2:a hands support.


Kompetenskrav
Mycket goda kunskaper och lång erfarenhet av:
Teknisk kunnig och lösningsorienterad.
Dokumenterad erfarenhet av Microsoft Endpoint Configuration Manager och Windows klientoperativ.
Du ska kunna uttrycka dig väl, på svenska och engelska, i din dokumentation och dialog med kollegor och kunder.

Meriterande
Erfarenhet av applikationspaketering och klientadministration i stora och komplexa miljöer.
Goda kunskaper i Powershell, GPO-hantering och AD kopplat till klientadministration.Om oss
Som medarbetare på Doceo är du den viktigaste delen i vårt företag och tillsammans med våra kollegor kommer du att jobba med att utveckla framtidens system. Vi tror att du är en duktig och erfaren medarbetare som vill arbeta med IT och test med tillhörande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av agila metoder är det en mycket god merit.
Vi välkomnar seniora kollegor och hittar vi rätt person finns det goda möjligheter att anpassa tjänsten efter dig. Vi arbetar enligt ett agilt arbetssätt och om du vill så får du vara med i hela utvecklingsprocessen både internt och externt i företaget. Vi söker kollegor som är drivna, engagerade och kvalitetsmedvetna. Det är viktigt för oss på Doceo att du vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom ditt område. Du är en kreativ och hjälpsam person som gärna delar med dig av din kunskap - både internt och externt.
Varför Doceo Management?
Vi är ett företag som bryr oss om våra kollegor. Vi lyssnar alltid på varandra och delar mer än gärna med oss av våra tankar och åsikter på ett konstruktivt sätt. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Inhouse Delivery Stockholm/Göteborg

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 11
Vill du arbeta på ett expansivt företag som utvecklar betallösningar för hotell- och restaurangbranschen i Europa?

Trivec är ledande i Norden inom betallösning för restaurang, bar och hotell.

Nu söker vi en Inhouse Delivery ansvarig till ett utav våra kontor, antingen i Stockholm eller Göteborg. Vi söker dig som gillar ordning och reda och har lätt för att ta ansvar.

I din roll som Inhouse Delivery kan ansvarsområdet innefatta:

- Uppföljningar med kunder

- Säkerställa leverans och kvalitet
- Koordinera arbetsuppgifter till viss del

- Hålla i utbildningar för våra kunder
- Hantera beställningar


Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att säkerställa att våra kunder är nöjda och att utförd service/installation är fullföljd.

Du kommer ha mycket kundkontakt och rapportera direkt till Head of Delivery, vilket betyder att du kommer behöva vara väldigt självgående, initiativtagande och lösningsorienterad då du ofta arbetar helt självständigt.

Tjänsten innebär ett stort ansvar och i det även mycket frihet att själv planera dina arbetsdagar.

Jourtjänstgöring ingår.Vi söker dig som:

- Är van att arbeta med service och kunder
- Är organiserad och strukturerad
- Van att presentera/utbilda
- Har lätt för att samarbeta och fungerar bra i ett team
- Restaurangerfarenhet är en bonus


Vi erbjuder:

- Ett självständigt och omväxlande arbete
- Kompetenta och engagerande kollegor
- Ett expansivt företag med mål att bli nummer ett på varje marknad vi går in i
- Utbildningar och stora möjligheter att utvecklas

Ansök nu

2nd line support till bolag i Göteborg!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 11
DIN VARDAG
Som 2nd line supporttekniker hos oss jobbar du med varierande problemlösning inom IT. Din primära arbetsuppgift kommer vara att hantera ärenden som kommer in genom vårt ärendehanteringssystem. Du kommer jobba med felsökning och tillsammans med ditt team se till att hitta lösningar på problemen. Som 2nd line supporttekniker får du insyn i olika IT-miljöer. Vidare kommer du jobba med dokumentation av rutiner. Du kommer ingå i vårt team som idag består av 14 tekniker som tillsammans supporterar över 130 olika anläggningar och cirka 5000 användare.

VEM ÄR DU?
Vi ser gärna att du har jobbat ett par år i en liknande roll och är öppen för något nytt. Vi tror att du är en kommunikativ och social person. Du har en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och du är van vid att jobba både självständigt och i team. Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Pratar du dessutom ett tredje språk såsom norska, danska, tyska eller holländska så är det ett plus!?

Krav:?

- Ett par års erfarenhet av en liknande roll
- Gymnasial utbildning och kunskaper inom ITMeriterande erfarenhet:

- Support av Windows operativsystem med standardapplikationer & programvaror?
- Att administrera användare och andra kontoförändringar i Active Directory?
- Dokumentation, processer och rutiner


PASSAR VI DIG?
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult via telefon 076-06 855 30.

Ansök nu

Är du vår nästa 2nd line tekniker?

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 8
DIN VARDAG

Som 2nd line tekniker kommer du att vara en av nyckelpersonerna för att se till att IT:n fungerar och rullar på hos företaget. Du kommer framför allt att jobba med mer avancerade ärenden och jobba mer back office. Det kan även komma utvecklingsmöjligheter där du får stötta kollegor i deras arbeten samt hantera ärenden av 3rd line-karaktär.

Din vardag innebär tyngre ärenden där du felsöker mer djupgående och nyttjar din IT-kompetens till fullo. Du hanterar incidenter och problem som eskalerats från 1st line och du är inte rädd för de lite mer avancerade problem som dyker upp. Som 2:nd line supporttekniker driver du supportärenden på bred, generell nivå - allt från hård -och mjukvarusupport, klientsupport och applikationssupport till felsökning av Windows servrar.VEM ÄR DU?
För att trivas i rollen har du en bred och mångårig erfarenhet från support och av Windowsmiljö, Microsoft 365 och Active Directory. Vi ser att du är kommunikativ, samarbetsvillig, pedagogisk och är en lagspelare. Du är engagerad och brinner för IT och motiveras av att göra skillnad för användarna. Med ditt driv tar du naturligt egna initiativ för att hitta nya lösningar och metoder på problem. Vi ser även att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska, i både tal och skrift.

Kompetensområden vi gärna ser att du har:

- Windows
- Microsoft 365
- Active Directory
- Felsökning av hård- och mjukvara
- Övervakning och felsökning av nätverk och skrivare


PASSAR VI DIG?
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.

Ansök nu

IT supporttekniker - se hit!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 7
DIN VARDAG
I rollen som IT supporttekniker hos vår kund kommer du få en spännande och varierande vardag. Du kommer få jobba med allt ifrån att supportera de interna användarna på kontoret till att åka ut till något av de mindre kontoren i Göteborg & Bohuslän. Du blir en del av ett socialt, trevligt och familjärt bolag. På arbetsplatsen är det högt till tak och alla hjälps åt. Gruppen består idag av 4 duktiga tekniker som har många års erfarenhet.

Under en vanlig arbetsvecka kan du få arbeta med allt ifrån att rulla ut nya datorer och installationer via SCCM. Felsökning av skrivare och fjärrstyrning samt felsökning av cirka 500 användares system. Vara aktiv i att undersöka nya behov och förbättringsområden. Besöka lokala kontor för att felsöka på plats och hjälpa till vid svårare incidenter. Du kommer också få bevaka de ärenden som kommer in via ärendehanteringssystem och koordinera så de kommer till rätt instans samt återkoppla status till användare. Hantera/Administrera behörigheter i AD (Active Directory). Skriva lathundar och pedagogiskt förklara hur IT fungera för användarna.

IT-avdelningens roll är att driva utveckling av interna system och verksamhet, ansvara för driften av lokala IT-system samt hålla kontakt med existerande och potentiella leverantörer för att hela tiden säkerställa att företaget ligger i framkant av IT-utvecklingen utan att göra avkall på IT-säkerhet enligt branschens regelverk.

VEM ÄR DU?
För att du ska passa in i rollen som IT Supporttekniker tror vi att du har minst en gymnasial utbildning och gärna med fokus mot IT. Du ska ha god förståelse av Microsoftprodukter som Windows 10, Office365, AD och SCCM. Vi tror också att du tidigare har jobbat i en 1st/2nd-line roll och erfarenhet av hur ärendehanteringssystem (helst Nilex) fungerar.

Har du erfarenhet av telefoni/callcenterlösningar är detta ett stort plus, men inget krav. Eftersom resor är en naturlig del av arbetet behöver du ha körkort. Samt vara flytande i svenska både tal och skrift.

Som person är du positiv och engagerad. Du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och samtidigt vara servicefokuserad med ett pedagogiskt och kommunikativt sätt. Företagets värderingar är ”Enkla, Engagerade och Professionella” vi ser det som en självklarhet att du delar dessa.

WISE IT
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar.

Urval av sökande kommer ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt med mycket kort varsel. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30. Vi ser fram emot din ansökan inom kort!

Ansök nu

IT-supporttekniker sökes till Ringhals

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 7
Vi söker dig med stort teknikintresse - kanske till och med erfarenhet av IT-support - till ett uppdrag hos en stor kund som arbetar med säkerhet. Uppdraget är tillsvidare och du ingår i ett team där ni tillsammans löser de IT-relaterade problem som uppstår. Administration och kommunikationen sker på både svenska och engelska.

Du besitter

- Gymnasieutbildning, helst inriktad på IT/teknik
- Goda kunskaper i både svenska och engelska
- Ett aktivt teknikintresse


Meriterande om du är van att arbeta med Active Directory, SCCM, Exchange, BMC Remedy samt Windows 10.

Som person är du lösningsfokuserad, serviceinriktad och en riktig lagspelare. Du är lyhörd och trivs att hjälpa andra och du är även van vid att arbeta självständigt.

Human IT
Human IT är ett snabbväxande och spännande bolag med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi är idag cirka 140 medarbetare och sätter våra anställda i fokus. Vi växer tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag. Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en härlig variation bland uppdragen för dig som konsult. Självklart ser vi till att du får rätt utbildning och vi är väl medvetna om att det är det livslånga lärandet som bygger vår framgång.

Övrigt

- Tillsvidareanställning med fast månadslön
- Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive friskvårdsbidrag
- En säkerhetsprövning kan behöva göras inför vissa uppdrag. Säkerhetsprövningen innebär drogtest, registerkontroll och säkerhetsprövningssamtal.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid och när säkerhetskontroll är genomförd. Uppdraget är på heltid och är tillsvidare.

Plats:

Ansökan: Vi rekryterar löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!


Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats.

Ansök nu

Vår kund söker second line tekniker med start omgående!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 5
Är du en ansvarstagande och självgående person med erfarenhet av first/second line? Att arbeta mycket med frihet under ansvarar värderar företaget högt. Visst låter detta intressant? Sök nedan!

DIN VARDAG
Rollen som 2nd line tekniker innebär en mer kvalificerad karaktär som består mestadels av att hantera tekniska ärenden och djupgående felsökningar. Det kan även komma utvecklingsmöjligheter där du får stötta kollegor i deras arbeten. Din vardag kommer innehålla teknisk support där du får möjligheten att utvecklas inom flertal områden.

- Servers(rackserver, tornserver, bladserver)

- Storage (SAN, NAS, DAS)
- Klient (laptop, stationära, workstations, Apple, surfplattor)
- Nätverk (switch, brandvägg, wifi, router)
- Tillbehör, mobiltelefoner och kablage
- Licenser
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har bred kunskap inom IT och har något/några års erfarenhet av first/second line support. Kompetens inom Active Directory, nätverk, Microsoft och Office 365 efterfrågas. Vana av att arbeta med Citrix och Mac är ett plus. Vi tror att du har en anpassningsbar förmåga att kunna supportera utefter användares behov.

WISE IT
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.

Ansök nu

Skiftgående 2nd line tekniker sökes till vår kund i Göteborg!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 5
Brinner du för teknik, vill ständigt utvecklas och leverera grym service till dina kunder? Samt gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vänta inte med din ansökan, sök idag!

DIN VARDAG
I rollen som skiftgående tekniker innebär att hantera och lösa eskalerade ärenden och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan.

Du får möjligheten hantera ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta utifrån ett rullande schema med varierande skift som är indelade i tre veckors perioder.

VEM ÄR DU?
För att lyckas i rollen som tekniker har du tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support, du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, en god teknisk förståelse och har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut och supportera kund med olika IT ärenden.

Du brinner för teknik, vill ständigt utvecklas och leverera grym service till dina kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans.

God erfarenhet av följande tekniker efterfrågas:
Windows Server med tillhörande tjänster.
Office 365 & Active Directory
Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.

Meriterande kunskaper:
Citrix
Azure
AD Connect

Powershell
Linux och MAC OS

WISE IT
Vi arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 072-304 25 54.

Ansök nu

IT tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 5
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.

Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning. Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig och talar flytande i polska, italienska, tyska och/eller franska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulture...

Ansök nu

Wise IT söker servicedeskmedarbetare till regionalt bolag!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 5
Är du en trygg tekniker som har kundfokus och servicekänsla i alla lägen? Gillar du att kommunicera och har lätt för att samarbeta med andra för att få framåtdrift i arbetet? Då är du den vi söker!

DIN VARDAG
I rollen som servicedeskmedarbetare innebär mestadels av att hantera tekniska ärenden och felsökningar. I denna roll får du agera lokalt IT-stöd och möjligheten att arbeta nära slutanvändare. Du kommer hjälpa användare inom verksamheten att lösa deras IT-problem i olika svårighetsgrader. Din vardag kommer innehålla teknisk support såsom kontohantering i Active Directory och standardapplikationer i Windowsmiljö exempelvis Microsoft Office 365 mm.

ÖNSKAD KOMPETENS

- Microsoft support (Office 365, Win10 och Exchange)
- AD administration
- MECM, VPN, Citrix
- Smartphonesupport (Android och IOS).
- IT-förståelse för effektiv felsökningsmetodik.
- Erfarenhet av användarsupport inom Helpdesk & LITS arbete (Lokalt IT-stöd)
- God kännedom om offentlig verksamhet med IT-hantering och IT-säkerhet.
- Meriterande är erfarenhet av ärendehanteringssystem Nilex
- Mycket god svenska i tal och skrift.VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har bred och god kunskap inom Microsoft support (Office 365, Win10 och Exchange), AD administration, MECM, VPN, Citrix, Smartphonesupport (Android och IOS). En stor IT-förståelse för effektiv felsökningsmetodik. Ett krav är flerårig erfarenhet av användarsupport inom Helpdesk och LITS arbete (Lokalt IT-stöd). Meriterande är erfarenhet av ärendehanteringssystem Nilex och arbete med IT för kollektivtrafik. God kännedom om offentlig verksamhet med IT-hantering och IT-säkerhet. Mycket god svenska i tal och skrift.

Vi tror att du är bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med stort engagemang med andra för att få framåtdrift i arbetet. Du är en trygg tekniker som har kundfokus och servicekänsla i alla lägen. Vi ser gärna att du besitter på en god förmåga att organisera det dagliga arbetet, stötta kollegor och effektivisera arbetssätt. Vår kund präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet

WISE IT
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.

Ansök nu

IT tekniker till Iver Technical Assistance Center - sökes till Iver Väst

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 4
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Urval och interv...

Ansök nu

Supporttekniker sökes!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 1
Om uppdraget:
Redo för nya möjligheter?

Gillar du teknik, utmaning, kommunikation och är därtill en team player? Drivs du av att dyka i loggar och räta ut frågetecken för att göra kunden nöjd? Missa inte att söka till rollen som supporttekniker hos Jetshop! Tjänsten handlar även om att tänka på prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och underhåll, samt vad som är bäst för kunden.

Vi söker dig som:
Du ställer höga krav på dig själv och dina medarbetare och räds inte en rejäl utmaning. Du är driftig, kommunikativ, social teamplayer, beredd att gör det lilla extra, brinner för det du gör och bidra till att göra Jetshop ännu bättre. Du är en problemlösare som drivs av ett genuint intresse att få nöjda kunder och uttrycker dig på ett bra och pedagogiskt sätt i tal och skrift på både svenska och engelska.

Din kompetens

- Databashantering
- HTML
- CSS
- Grundläggande kunskaper i Javascript
- God känsla för service
- Social
- Kommunikativ
- Teamspelare


Meriterande kompetens

- Sökmotoroptimering
- Relevant eftergymnasial utbildning
- Tekniska hobbyprojekt inom system- och/eller webbutveckling
- React.js


Om företaget:
Jetshop är en innovativ teknik-, strategi och kunskapspartner som brinner för din framgång i alla kanaler. De levererar en e-handelsplattform i molnet som ger dig bästa möjliga förutsättningar för framgångsrik omnichannel retaling och cross-border commerce. Jetshop spelar en aktiv roll i att utveckla din affär online för att du ska nå dina mål, vilka de än är.

Med drygt 50 anställda och ca 700 kunder, hjälper Jetshop sina kunder att lyckas tack vare sitt helhetsgrepp på e-handelslösningar. Med moderna kontor i centrala Göteborg, erbjuder Jetshop sina medarbetare en trivsam arbetsmiljö där de kan utvecklas i drivna team med kundfokus.

Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos JetShop. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Enligt överenskommelse

Allmän information:
Ansök genom länken nedan. Om du har frågor om tjänsten kontakta malin.tarre@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök redan idag!

Ort: Göteborg

Publiceringsdatum: 2022-04-01

Sista ansökningsdatum: 2022-05-15

Ansök nu

1st line support, servicedesk till Sisjön

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 8
Arbetsbeskrivning
Trivs du med att leverera service inom IT-support? Vill du jobba brett inom 1st line support med komplexa ärenden? Då kanske detta är något för dig!

Nu söker vi en IT-supporttekniker till en av våra kunder i Sisjön. Här jobbar du i en servicedesk och tar inkommande samtal från Sverige/Norge/Luxemburg/Tyskland och Belgien. Utgångspunkten är att försöka lösa så mycket som möjligt redan vid första kontakten. Ärenden inkommer via telefon eller ärendehanteringssystem. Rollen som 1st line support är bred och innehåller dels ärendehantering och felsökning på Windowsplattformen, nätverk samt skrivare.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
daglig support inom Citrix/Office 365, DMS-system samt flera andra interna system. 
dagligt arbete i Windows miljö med Citrix, Office 365 samt lokalt installerade PC/Laptop klienter mot RDS på distans. 
du hanterar till stor del ärendena själv men det finns även möjlighet att eskalera vidare till specialistgrupperingar och du ansvarar även för dokumentation av dina ärenden. 
support till användare inom bilindustrin med problem allt från fordonsspecifika program till låsta AD-konton och allt däremellan. 


Kvalifikationer
minst 6 månader av tidigare erfarenhet att supportera Windowsplattformen (Windows 7 och 10, Office 365, Active Directory, Exchange)
flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
som person ser vi att du besitter ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du trivs i en kundnära roll, är kommunikativ och pedagogisk.

Meriterande 
norska, tyska eller franska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 6 månaders erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan
2022-09-15 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: josefin.adolfsson@randstad.se

Om företaget
Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

WISE IT SÖKER IT-TEKNIKER TILL VÅRT KONTOR I GÖTEBORG!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 29
Är du en IT-tekniker med erfarenhet som gillar att ha närkontakt, stötta och hjälpa användare? Wise IT söker dig som är självgående, social och intiativtagande som vill ingå i ett härligt gäng. Vill du få möjligheten att utvecklas i din roll som IT-tekniker då är detta rätt tjänst för dig!

DIN VARDAG
Du kommer stötta och hjälpa användare inom Wise Group som har problem med sina datorer, telefoner eller system och hantera IT-relaterade problem som kan uppstå. Tjänsten som IT-tekniker är på heltid och utgår ifrån Göteborgs kontoret.

I jobbet ingår följande arbetsuppgifter:

- Microsoft 365 (kontohantering, licenser, behörigheter & rollhantering)
- Azure AD
- Onedrive och Sharepoint
- Microsoft Active Directory
- MS Teams - teams, kanaler, videomöten och breakout rooms
- Övriga digitala kommunikationsplattformar - exempelvis Zoom och GoToWebinar
- Windows 10 - allmän hantering, installation & deployment, användarsupporVEM ÄR DU?
Det här jobbet passar dig som har lätt för att kommunicera och socialisera dig med kollegor. Självgående och initiativtagande är också viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Du har goda kunskaper inom problemlösning och IT-relaterade problem. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt eftersökes erfarenhet av Active Directory, Microsoft 365 och att tidigare ha arbetat med teknisk support. Utöver det är det en stor fördel om du även har en teknisk utbildning.

PASSAR VI DIG?
Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida (https://www.wiseit.se/karriar/).

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult via telefon 076-06 855 30.

Ansök nu

IT-tekniker 1st line support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 10
Vi söker nu en supporttekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg som behöver hjälp på sin 1st line. Har du sedan tidigare erfarenhet av en liknande roll eller en gymnasial utbildning och kunskaper inom IT? Är du serviceminded och redo att ta nästa steg i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker på 1st line så kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Göteborg. Du kommer att var en problemlösare och tekniker med varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att hantera olika ärenden som kommer in genom ärendehanteringssytem och telefon. Du får en insyn i olika IT-miljöer och kommer att tillhöra ett team med IT-tekniker där ni tillsammans hittar lösningar på problem.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och kunskaper inom IT, med arbetserfarenhet inom service, alternativt ett par års erfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med användaradministration i Active Directory och support av Windows operativsystem med standardapplikationer och programvaror.

Som person är du serviceminded, kommunikativ och social med en god förmåga att kunna prioritera. Rollen kräver att man uttrycker sig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om man talar norska, tyska, danska eller holländska. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

German Speaking Service Desk Technician

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 23
Assignment description

For our client we are looking for a Service Desk Technician.Purpose Of Position

The Service Desk Technician is responsible for delivering 1st contact support to the global Company organization from the GBS organization. The areas of support include, but are not limited to, IT infrastructure and application support as well as GBS-related Finance and HR support.

Key Accountabilities

- Responsible for delivering 1st contact support at the GBS Service Desk
- Ensure that the global policies, processes and procedures are followed.
- Proactively suggest new ways of working and improvements to increase efficiency and effectiveness.
- Actively participate in process improvement
- Actively participate in building and maintaining Knowledge base articles related to the end user support.
- Take ownership of the support tickets generated
- Adhere to the ways of working and procedures to ensure consistency and quality in the underlying data and information as well as timely and relevant communication with the end users.
- Keep end users informed of the status of all tickets at all times.
- Deliver support within the defined SLAs and take action whenever an SLA breach is imminent.
- Identify, suggest and provide end user training and knowledge.
- Participate in projects when needed.
- Work together with the other functions during a project transition to ensure quality in the production cut-over and early-life support.
- Participate in User Acceptance Tests when necessary
Key Decisions

- Proactively escalate needed changes in the support processes to increase efficiency, quality and end user satisfaction.
- Determine whenever a Knowledge gaps occurs and work towards getting the necessary Knowledge base articles created.
Competencies

- Excellent customer service focus
- Act with a “Customer at heart” attitude, always acknowledging the user’s needs.
- Works in an organised and structure way
- Proactiveness and understanding of business criticality.
- Problem solving skills
- Flexible and a “can-do” attitude.
- Team player
Qualifications And Experience

- Minimum of a high school education or similar
- Minimum of 3 years of Service Desk first line experience
- Experience of working in and knowledge of IT support processes
- Skill in the Microsoft end-user environment
- Basic understanding of Microsoft service software and related operation server management tools
- Understanding of process automation through IT enabled solutions is a plus
- ITIL foundation v3 Certificate
- Fluent in English, spoken and written
Any Other Information

- Fluent in German, spoken and written
- Fluent in English, spoken and written

Ansök nu

Junior onsitetekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 8
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som onsitetekniker och är redo för nästa kliv i karriären? Centric söker just nu juniora onsitetekniker för uppdrag hos flera av våra kunder i Göteborg.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta onsite och kommer att ha en direktkontakt med användare på plats. I din roll ingår bland annat support av Office 365, felsökning, driftsättning och underhåll av arbetsplatsutrustning och digitala hjälpmedel, arbete i ärendehanteringssystem, dokumentation, support av mobila OS samt support av både hård- och mjukvara. 

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som onsitetekniker. Du är van att ha direktkontakt med användare samt har en allmän kompetens på de mest frekventa OS och arbetsplatsutrustningarna. Du har allmän kunskap om ITIL's processer, har erfarenhet av felsökning, driftsättning och underhåll av arbetsplatsutrustning och digitala hjälpmedel samt ärendehanteringssystem. Vidare innehar du även B-körkort. 

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du driver arbetet framåt och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag! 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

IT-tekniker 1st line support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 8
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en Servicedesk/Backoffice och är redo för att testa något nytt? Centric söker just nu supporttekniker inom 1st line till flera uppdrag i Göteborg.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker inom 1st line så kommer du att arbeta hos en av Centrics kunder i Göteborg. Du kommer att tillhöra ett team av kollegor där ni tillsammans tar hand om företagets IT-relaterade ärenden. Som en del av teamet löser du användares IT-problem i stort och smått, lämnar över ärenden till andra arbetsgrupper inom avdelningen när så krävs, följer upp ärendehantering samt dokumenterar lösningar. 

Som supporttekniker inom 1st line är din primära uppgift att hjälpa företagets användare via telefon, remote och mail. Arbetet innebär problemlösning, hantering av konton och behörigheter, mobilsupport, teknisk dokumentation, felsökning av hård- och mjukvara samt utskriftsproblem. 

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en Servicedesk/Backoffice i en företagsmiljö. Du har en allmän kompetens på de mest frekventa OS och arbetsplatutrustningar. Du är även van vid att arbeta i ärendehanteringssystem, har allmän kunskap om ITIL's processer samt har hanterat användarstöd via telefon och e-post tidigare. 

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du driver arbetet framåt och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag! 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior Cloudspecialist

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 7
Till ett uppdrag hos en kund i Göteborg söker vi en senior Cloudspecialist.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som Cloudspecialist kommer du att arbeta med en stor bredd av tjänster, projekt och kunder. Du kommer aktivt att arbeta med arkitektur, migrering, nyuppsättning, övervakning och underhåll av kundens system och plattformar. Utöver detta kommer du ha ett stort inflytande genom att ge förbättringsförslag till utvecklingteamen som sedan kan optimera och uppdatera applikationer.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person som driva av att metodiskt lösa problem. Vi tror att du på ett framgångsrikt sätt lyckas förena ditt tekniska kunnande med din sociala talang för att på bästa sätt ge en god service till användarna. Du har god kunskaper i svenska och engelska och kommer arbeta från kontoret som ligger i de centrala delarna av Göteborg.

För att trivas i rollen ser vi att du har:
- Senior erfarenhet av Office 365
- Erfarenhet av Azure Cloud PaaS & IaaS
- Goda kunskaper i DevOps verktyg och metoder
- Brinner för automatisering, ex. Powershell
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
- Azure DevOps
- Kuberneters
Låter detta instressant? Vi hanterar ansökningar löpande så registrera din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ?mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Skiftgående Tekniker till TAC Technical Specialists - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 21
Nu söker vi dig som vill ta nästa steg på Iver och bli en del av TAC - Technical specialists! Är du vår nya kollega?

Din roll som tekniker i TAC Technical Specialists:

I rollen som skiftgående tekniker i team TAC Technical Specialists är vårt ansvar att hantera och lösa eskalerade ärenden från vårt Customer Service Center och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan.

Vårt team Technical Specialist hanterar ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta utifrån ett rullande schema med varierande skift, och dina veckor kan se ut så här:

Tre veckor som tekniker inom Technical Specialists:

Vecka 1! Denna vecka arbetar du 8-17, måndag - fredag. En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, logga in systemen och stämmer av med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att gå igenom ärenden och skapa dig en bild över om helgen inneburit några incidenter och planera för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Vecka 2: Denna vecka arbetar du 16-00, torsdag - söndag. Du startar dagen med en avstämning med kollegorna som arbetar dagtid och stämmer av lägesrapport, planerar ärenden för kvällen och förbereder för eventuella planerade patchningsjobb, snapshots eller kanske en diskutökning. Innan du lämnar vid 00 säger du hej till kollegorna som går på nattskiftet och snackar ihop er om eventuella incidenter som ni arbetat med under kvällen och låter nattskiftet ta över.

Vecka 3! Denna vecka arbetar du nattskiftet 23-07, antingen helg eller vardag. Du startar kvällen med att checka in med kollegorna som kört kvällspass och stämmer av läget, och tar ansvar för eventuella incidenter och planerade arbeten. I natt har du som uppdrag att utföra en serverpatchning, tar ansvar för eventuella larm som kan genereras från vårt övervakningssystem och du bemannar telefonin för våra kunder som har avtalat IT-support under natten. Innan du kliver av passet så skapar du en överlämningsrapport till dina kollegor som påbörjar dagspasset.

Din profil och bakgrund:

För att lyckas i rollen som tekniker i vårt team Technical Specialist har du tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support, du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, en god teknisk förståelse och har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut och supportera kund med olika IT ärenden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan värdesätter förmågan och viljan utvecklas hos oss. Du brinner för teknik, vill ständigt utvecklas och leverera grym service till dina kunder.

Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde eller nya områden.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans.

Du har god erfarenhet av följande tekniker:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Meriterande kunskaper:

- Citrix
- Azure
- AD Connect
-
- Powershell
- Linux och MAC os


Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås eller Skövde blir din hemvist.Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-17. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Ibrahim Dia (ibrahim.dia@iver.se) eller Daniel Börjesson (daniel.borjesson@iver.se)

Välkommen till Iver!

Ansök nu