Säkerhetsarbete jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Säkerhetsarbete i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Arbetsmiljöingenjör till Estrella AB

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Sep 4
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken och var först i Sverige att producera och sälja snacks. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks såsom chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Va?r stra?van a?r att skapa de schystaste snacksen, från det schystaste företaget. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och potatislagret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Estrella ägs av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och på att bygga starka lokala varumärken. Vi på Estrella strävar alltid efter att tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Vi lanserar många nyheter och vill överraska både dig och oss själva med nya snacks.

Varje dag ställer vi oss frågan: Finns det något godare?

www.estrella.se

Trivs du med vara expert inom ditt område och enkelt ser vad du kan utveckla med en nyfikenhet och passion för frågor inom arbetsmiljö?

Då är detta en tjänst för dig. Vi erbjuder dig en roll som arbetar på både operativ och taktisk nivå. Du ansvarar för att säkerställa miljö- och arbetsmiljöarbetet i enlighet med de mål och prioriteringar som sätts upp. Du kommer att samarbeta med intressenter på olika nivåer inom företaget och rapporterar till Fabrikschefen. Rollen har huvudansvar för arbetsmiljöfrågorna på Estrella och har även kontakt med moderbolaget Intersnacks i olika typer av arbetsmiljö frågor. Det finns stora möjligheter att påverka hur arbetsmiljöarbetet bedrivs på Estrella framåt.

För en person med rätt drivkrafter finns det goda utvecklingsmöjligheter både inom Estrella och globalt inom koncernen.

Huvudsakliga ansvarsområden
Vara huvudansvarig för företagets system för avvikelser, LIA
Leda HSE arbetet i enlighet med Estrellas Produktionssystem IWS
Agera som företagets representant i samverkan med Arbetsmiljöverket & andra myndigheter
Vara sammanhållande i arbetet med ISO 45001 och agera som representant under revisioner
Utveckla Estrellas processer och rutiner relaterade till arbetsmiljöområdet och uppdatera ledningssystemet
Stödja ledare i arbetet med att prioritera och utreda arbetsmiljöavvikelser
Utbilda personal i arbetsmiljörelaterade frågor
Säkerställa att lagkrav efterlevs i verksamheten
Ta fram handlingsplaner och strategier för att uppnå företagets nollvision gällande olyckor
Leda företagets arbetsmiljökommitté
Samverka i relevanta forum på koncernnivå

Vad kan vi erbjuda dig?

Estrella erbjuder ett arbetsklimat som präglas av en familjär stämning i en professionell miljö. Som arbetsmiljöingenjör erbjuds du en central roll i verksamheten med möjlighet att påverka och göra skillnad varje dag.

Vad ser vi är viktigt för att trivas i rollen?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom miljö-, arbetsmiljö- eller teknisk inriktning samt minst 5 års erfarenhet av liknande position. Industriell erfarenhet är ett krav för tjänsten. Vi förväntar oss att du är van att hantera myndighetskontakter och har goda kunskaper i AFA:s IA system såväl som inom ISO 45001. För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara strukturerad och pedagogisk med en förmåga att engagera din omgivning. Du har lätt för att samarbeta, har ett analytiskt tänkande tillsammans med en stark ansvarskänsla. Du är självständig och trivs med att utveckla och stärka processer och individer genom din goda kommunikativa förmåga. Du är van att agera både operativt och strategiskt samt trivs med att arbeta med såväl inom produktion som med företagsledning. Estrella tillhör en internationell koncern vilket gör det viktigt att du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Låter det intressant?

Perfekt! Sänd in din ansökan och svara på några frågor. Sista ansökan 17 september 2023. För frågor kontakta Anna Peterson, Anna.petersson@pspartner.se eller Patrik Petersson Patrik.petersson@pspartner.se.

Ansök nu

Parkeringsvakter heltid, Göteborg

Parkeringsvakt
Läs mer Nov 1
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Vill du bli parkeringsvakt och är på jakt efter din nästa utmaning? Vi på Securitas letar nu efter dig som vill bli en del av vårt sammansvetsade gäng där vi alla har olika personligheter men delar samma driv i arbetslivet, att göra människor trygga. Trivs du i en roll där du får mycket frihet under ansvar? Läs då mer nedan.
Som parkeringsvakt kommer du arbeta med parkeringsövervakning på tomt- och kommunalmark. Ditt ansvar är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer och du gör detta genom att kontrollera att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar.
Du kommer till exempel att:
Kontrollera att parkeringsregler efterlevs på tomt- och kommunalmark.
Proaktivt hjälpa våra kunder vid parkeringsrelaterade frågor.

Tjänsten passar dig som trivs i ett fritt och omväxlande arbete där du får ta mycket ansvar. I denna roll kan det uppstå konfliktsituationer, som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta och ger varandra energi under arbetspasset. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng? Då är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Det är meriterande om du har kommunal parkeringsvaktsutbildning, men inget krav. Vi utbildar rätt personer. Vi ser också att du som söker har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig mellan olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten.
Specifikt efterfrågade krav:
Gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska
B-körkort

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten. Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: merid.sokol@securitas.se.
Samtliga tjänster är på heltid och tillsätts löpande. Vi tillämpar 6 mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Utbildningen kommer starta vecka 11, den 11 mars 2024. Utbildningen är på 7 veckor och 100% närvaro krävs samtliga veckor, samt godkänt testresultat i slutet av utbildningen.
9 första utbildningsdagarna är obetalda - resterande utbildningsdagar utgår lön.
Sista ansökningsdag är 2024-02-14

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Ansök nu

Brandman i beredskap till Räddningstjänsten Storgöteborg

Brandman
Läs mer Nov 14
Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.

ARBETSUPPGIFTER
Har du ett stort engagemang och vill bidra till att rädda liv, skapa trygghet och säkerhet?

Vi söker dig som vid sidan av ditt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats. Som brandman i beredskap (även kallat räddningstjänstpersonal i beredskap, RIB) får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Det är ett spännande, givande och mångsidigt jobb där du också får förmånen att ingå i en fin gemenskap, värdefull utbildning, träningsmöjligheter och ett tillskott till hushållskassan.

Att arbeta som brandman i beredskap innebär att du vid sidan av ditt ordinarie arbete har beredskap var fjärde vecka alt. enligt schema, ca 168 timmar/mån vilket innebär att du under din beredskap blir inkallad på räddningstjänstuppdrag vid behov. Det kan innebära många olika typer av insatser, till exempel rädda liv, släcka bränder och bistå vid trafikolyckor. Du arbetar också till viss del med förebyggande brandskydd.

När du blir anställd som brandman kommer du genomgå en fyra veckors introduktionsutbildning innan du börjar arbeta operativt. Utbildningen innehåller både teori och praktiska moment som rökdykning, trafikolycka, arbete på höjd, insatsövningar, grundläggande brandkunskaper, vattenlivräddning med mera. Du får utbildningen betald och i de fall det är aktuellt ersätter vi även förlorad arbetsinkomst från ordinarie arbetsgivare under utbildningen.

Som brandman ersätts du för den tid som du har beredskap, åker på larm, deltar på övningar samt även för fysisk träning (2h/vecka) och du har fri tillgång till våra träningslokaler på stationerna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du behöver kunna visa på gott omdöme och uppträda lugnt, stabilt och kontrollerat i pressade situationer. Du har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta både med kollegor och tredje man. I rollen är det även viktigt med god fysik och att du har kapaciteten att arbete på höga höjder och i trånga utrymmen.

Som brandman i beredskap krävs inga förkunskaper, när du anställs som brandman får du den utbildning som krävs. Vi har som krav att du som lägst har körkortsbehörighet B samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att arbeta som brandman i beredskap behöver du bo eller arbeta inom ett visst avstånd från brandstationen, du kan läsa mer om på vilken tid du ska kunna ta dig till brandstationen på vår hemsida https://www.rsgbg.se/jobba-hos-oss/att-bli-brandman-rib/

För att bli anställd som brandman krävs det att du klarar räddningstjänstens fystest, rullbandstest, höjd- och klaustrofobitest samt stresstest, du ska även visa upp ett intyg på sim- och livräddningsprovet Guldbojen. Du kan läsa mer om dessa tester, och hur du på bästa sätt kan förbereda dig, på vår hemsida https://www.rsgbg.se/jobba-hos-oss/att-bli-brandman-rib/intresseanmalan-brandman-rib/

Som brandman behöver du vara fullt frisk, vi genomför därför läkarundersökning samt alkohol- och drogtest innan eventuell anställning.


ÖVRIGT
6 månaders provanställning tillämpas

Inom räddningstjänsten Storgöteborg arbetar ca 200 personer som brandman i beredskap. Brandstationer som har brandmän i beredskap finns på följande platser: Lerum, Rävlanda, Hindås, Öjersjö, Mölnlycke, Donsö, Kungsbacka, Frillesås, Stenungsund, Lilla Edet, Kållekärr och Skärhamn.

För att framgångsrikt lösa vårt uppdrag krävs olika människor i arbetslaget. Vi är övertygade om att mångfald och olikheter gynnar samarbete och utveckling. När vi rekryterar eftersträvar vi att hitta en blandning av personer med olika erfarenheter och kvalitéer som delar vår vision om att arbeta tillsammans för en trygg och säker värld med våra ledord i ryggen; trygghet, säkerhet, omtanke.

Ansök nu

Ordningsvakt till QSG Bevakning Göteborg

Ordningsvakt
Läs mer Nov 30
Dina arbetsuppgifter
QSG Bevakning är ett väletablerat företag som värnar om säkerhet och trygghet. Vi söker nu en engagerad och pålitlig ordningsvakt för att stärka vårt team och bidra till en säker arbetsmiljö för våra kunder.


Som ordningsvakt kommer du att ansvara för att upprätthålla säkerheten och ordningen på företagets områden. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera,
• Närvara vid områden för att förebygga och upptäcka oönskade händelser.
• Att vara en utökad resurs utifrån trygghetsperspektiv för andra kollegor som arbetar inom företagets områden
• Kommunicera via Rakel och arbetstelefon med kund och företagspersonal
• Hantering av inträffade incidenter och rapportering till ansvarig personal
• Samarbeta med andra säkerhetspersonal och företagets ledning för att säkerställa en effektiv och trygg arbetsmiljö.
• Tjänsten är fordonsburen och kräver ett bra lokalsinne


Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har hög integritet. Du bör vara serviceinriktad, ha lätt för att möta andra människor och skapa relationer, men också kunna sätta tydliga gränser. Det är viktigt att du har ett högt säkerhetstänk och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi önskar även att du har förmåga att skapa lugn och är bra på att anpassa ditt förhållningssätt utifrån de olika situationer som kan uppstå i arbetet.

Vi söker dig som har:
• Har ett aktuellt förordnande som ordningsvakt enligt lag (1980:578) om ordningsvakter med en aktuell giltighetstid vid anställningsdatumet.
• Tidigare erfarenhet av arbete som ordningsvakt är meriterande.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att hantera konfliktsituationer på ett professionellt sätt.
• Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
• B-körkort

Anställningsvillkor:
Anställningen är på heltid och kan innebära arbete på dagtid, kvällar och helger. 6 månaders provanställning. Lön utgår enligt kollektivavtal.


Om oss
QSG Bevakning erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mer under länken "tjänster". Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och Kvalité skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Ansök nu

Väktare i Göteborg

Väktare
Läs mer Nov 17
Är du en ansvarsfull och förtroendeingivande väktare, med ett empatiskt förhållningssätt till andra människor? Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter.

Cubsec AB söker nu väktare både till rondverksamhet och stationära uppdrag i Göteborg. Då du som väktare har till uppgift att skapa en trygg och säker miljö för de som bor och verkar i området är det viktigt att du har stor social kompetens. Arbetsuppgifterna frångår den traditionella bevakningen i många avseenden. Stor del av bevakningstiden används till att skapa och upprätthålla goda relationer till boende och besökare i området.

Cubsec erbjuder dig:

• En arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter
• Att vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang
• En trygg anställning där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med oss


Grundläggande krav:

• Blir godkänd av länsstyrelsen för anställning i bevakningsföretag
• Minst 18 år fyllda
• Gymnasiekompetens
• God svenska i tal och skrift
• Inga betalningsanmärkningar
• Körkort vid rondbevakning
• Ingen anmärkning i belastningsregister eller liknande

Meriterande:

• Utbildning inom bevakning och säkerhet
• Erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen
• Erfarenhet av arbete inom missbruksproblematik
• Visst tekniskt kunnande
• Flerspråkig

Personliga egenskaper:

Som person bör du tycka om utmaningar, vara kreativ och flexibel. Som väktare hos Cubsec uppvisar du alltid en seriös och professionell attityd. Du agerar omdömesfullt och initiativrikt för kundens bästa. Du har förmåga att skapa lugn och är bra på att anpassa ditt förhållningssätt utifrån de olika situationer som kan uppstå i arbetet. Du bör ha lätt för att möta andra människor och skapa relationer, men också kunna sätta gränser och vara tydlig. Mot bakgrund av att du som väktare i arbetet kan hamna i konfliktfyllda situationer ställs det höga krav på personlig mognad samt att du är trygg i din yrkesroll.

Om Cubsec:

Cubsec är ett auktoriserat bevakningsföretag. och har kollektivavtal med transportmedarbetarförbundet. Vi är verksamma i Göteborg, Stockholm och Malmö. Cubsec erbjuder ett av landets bredaste urval av säkerhets- och trygghetslösningar för företag, offentlig sektor och privatpersoner i hela Sverige.

Vill du veta mer om oss gå in på vår hemsida cubsec.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ordningsvakt till QSG Bevakning Göteborg

Ordningsvakt
Läs mer Dec 4
Nytt
Dina arbetsuppgifter
QSG Bevakning är ett väletablerat företag som värnar om säkerhet och trygghet. Vi söker nu en engagerad och pålitlig ordningsvakt för att stärka vårt team och bidra till en säker arbetsmiljö för våra kunder.


Som ordningsvakt kommer du att ansvara för att upprätthålla säkerheten och ordningen på företagets områden. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera,
• Närvara vid områden för att förebygga och upptäcka oönskade händelser.
• Att vara en utökad resurs utifrån trygghetsperspektiv för andra kollegor som arbetar inom företagets områden
• Kommunicera via Rakel och arbetstelefon med kund och företagspersonal
• Hantering av inträffade incidenter och rapportering till ansvarig personal
• Samarbeta med andra säkerhetspersonal och företagets ledning för att säkerställa en effektiv och trygg arbetsmiljö.
• Tjänsten är fordonsburen och kräver ett bra lokalsinne


Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har hög integritet. Du bör vara serviceinriktad, ha lätt för att möta andra människor och skapa relationer, men också kunna sätta tydliga gränser. Det är viktigt att du har ett högt säkerhetstänk och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi önskar även att du har förmåga att skapa lugn och är bra på att anpassa ditt förhållningssätt utifrån de olika situationer som kan uppstå i arbetet.

Vi söker dig som har:
• Har ett aktuellt förordnande som ordningsvakt enligt lag (1980:578) om ordningsvakter med en aktuell giltighetstid vid anställningsdatumet.
• Tidigare erfarenhet av arbete som ordningsvakt är meriterande.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att hantera konfliktsituationer på ett professionellt sätt.
• Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
• B-körkort

Anställningsvillkor:
Anställningen är på heltid och kan innebära arbete på dagtid, kvällar och helger. 6 månaders provanställning. Lön utgår enligt kollektivavtal.


Om oss
QSG Bevakning erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mer under länken "tjänster". Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och Kvalité skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Ansök nu

Vi söker skyddsvakter i Göteborg

Skyddsvakt
Läs mer Okt 19
Skyddsvakt Göteborg

Cubsec AB har över 300 skyddsvakter i landet, som tillsammans arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. Vi letar nu efter fler engagerade och ansvarsfulla skyddsvakter i Göteborg som vill vara med och bidra till skillnad i samhället. Cubsec erbjuder ett stimulerande arbete med frihet under ansvar, där du med god problemlösningsförmåga ges möjligheten till stor personlig utveckling. Arbetet kan vara utmanande både fysiskt och psykiskt, och kräver därför en person med en inre trygghet och god fysisk kapacitet, som samtidigt har ett empatiskt förhållningssätt till sin omgivning.

Låter detta som du?

Då ska du läsa vidare!

Som skyddsvakt på Cubsec ser vi att du alltid uppvisar en seriös och professionell attityd och inställning. Du förväntas agera omdömesfullt och med högsta säkerhetsambition. Som person har du förmågan att skapa lugn och är bra på att anpassa ditt förhållningssätt utifrån de olika situationer som kan uppstå i arbetet.

Mot bakgrund av att du som skyddsvakt kan hamna i krävande situationer ställs det höga krav på personlig mognad samt att du är trygg i både din person och yrkesroll. Vi ser även att du har en god konflikthanteringsförmåga och arbetar med ett deskalerande förhållningssätt. Utöver det bör du kunna anpassa dig till arbetets olika tempon och vara flexibel när det kommer till att ta sig an de olika arbetsuppgifterna.

Grundläggande krav:

Körkort med behörighet B

Rent brottsregister

God ekonomi och inga betalningsanmärkningar

Mycket goda färdigheter i svenska tal och skrift då rapportskrivning förekommer

Goda färdigheter i engelska

Svensk medborgare

Blir godkänd i säkerhetsprövning

Meritererande:

Tidigare erfarenhet inom bevakningsbranschen

Handhavande av skjutvapen, HAS-utbildning

Utbildning för OC-spray

Utbildning för expanderbar batong

Ytterligare utbildningar inom säkerhet/bevakning

Språkkunnighet utöver svenska och engelska

Millitärtjänstgöring innehållande skyddsvakts uppgifter.

Objektsutbildningar med färdiga kandidater kommer att ske under Mars - April 2024

Låter arbetet som något för dig? Har du de egenskaper och kvalifikationer vi efterfrågat?

Urval sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Inköpare och testare av bilar

Bilinspektör
Läs mer Nov 21
Är du en person som trivs i en kundnära roll och drivs av att kunna ge den bästa tänkbara service? Har du ett stort bilintresse och motiveras av att arbeta i en snabbrörlig miljö där ingen dag är den andra lik? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en inköpare och testare av bilar till oss på ViKöperDinBil i Tagene.
?
Hur din nya roll kommer att vara
Utvärdera, testa och fotografera fordon
Säkerställa att standarden och kundnöjdheten på stationen är hög (mäter NPS via google och Trustpilot)
Administrativt ansvar vid bland annat avtals- och kontraktsskrivning
Att vara kontaktperson mellan stationen, huvudkontoret och andra externa partners
Se till att logistiken fungerar för ingående och utgående fordon
Ringa och följa upp kunder
Facilitera anläggningen

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att inköpsprocesserna på din lokala test- och inköpsstation sköts och hanteras på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du är företagets ansikte utåt gentemot kunderna.
Rollen är en heltidstjänst på 40h/vecka, både vardagar och helger (ev kvällar vid behov) med en fast grundlön + provision. Även om man utgår från stationen i Tagene så kan det behövas att man jobbar från vår station i Kållered.
Vad vi vill att du tar med dig
Erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll där du alltid sätter kunden i första rummet och har en professionell framtoning mot både kunder och kollegor
Ett intresse samt en bred och teknisk kunskap om bilar
Är förtroendeingivande och ger ett positivt intryck samtidigt som du har en säljanda och ett driv för att göra bra affärer
Förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt
Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift
Datorvana
Manuellt körkort B

Vad vi erbjuder dig
En internationell arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter
En öppen, positiv och motiverande miljö med platta hierarkier och korta beslutsvägar
Stor möjlighet att påverka och sätta din egen prägel på arbetet
En självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande techbolag där du kan ha stor inverkan på vår fortsatta framgång

Vilka vi är
AUTO1 Group är Europas ledande digitala plattform för bilbranschen. Vi bygger det bästa sättet att köpa och sälja bilar online. Vårt lokala varumärke, viköperdinbil.se, erbjuder våra kunder det snabbaste och smidigaste sättet att sälja bil på. Vårt varumärke, AUTO1.com, är Europas största B2B-plattform för bilåterförsäljare. Genom vårt varumärke Autohero, använder vi våra erfarenheter till att bygga ett varumärke som erbjuder det den bästa kundupplevelsen när det gäller att köpa bil online. Vi finns just nu på över 30 marknader och hade en omsättning på över 6.5 miljarder euro under 2022.
AUTO1 Group har en intern värdegrund som bygger på alla människors lika värde. Alla ansökningar kommer därför att hanteras på ett likvärdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariant och ålder.
Ansökan
Är du redo för din nästa utmaning? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon med hänsyn till dataskyddsförordningen (GDPR). Vid frågor vänligen kontakta oss på rekrytering@auto1.com. Vi sköter urval och intervjuer löpande tills vi har hittat rätt person.
Are we a match?
If you see challenges as opportunities, this is the place for you. We challenge the highly fragmented market of used cars in Europe and push ourselves to master the daily challenge of offering our customers the best way to sell and buy cars online. Tackling real challenges is our sustainable way to personal development.
Moreover, we are a fast paced environment. We ensure fast processes towards our customers, while internally the dynamic spirit from early start-up days lives on. We never settle, we challenge and question everything, constantly looking for improvement and new opportunities. As an international team, flat hierarchies and fast decisions are our key ingredients.
Last but not least, something that our employees at AUTO1 know very well is that growth brings constant change - which means that new challenges arise. From starting in 2012 to today, AUTO1 Group is a rare success story of tremendous growth and we don’t plan on stopping anytime soon. You will experience a steep learning curve by working on projects at scale and thus having real impact, all while benefiting from the stability of our proven business model.

Ansök nu

Sommarjobba som skyddsvakt i Göteborg

Skyddsvakt
Läs mer Nov 28
Vi söker skyddsvakter för sommarvikariat med stora möjligheter till fortsatt arbete.

Ett roligt arbete med stark gemenskap där vi skapar förtroende, trygghet och värde för våra kunder och samhället i stort.

Skyddsvakter bevakar anläggningar som klassats som särskilt viktiga för samhället. Skyddsvaktens främsta arbetsuppgift är att skydda objektet från obehörigt tillträde och förhindra spioneri, terrorism, sabotage, eller förberedelse till ett sådant brott. Du kommer att ha fokus på hög kvalité, service och säkerhetstänk vid utförandet av våra tjänster. Som skyddsvakt finns det otroligt många olika positioner och tjänster. Det kan vara allt ifrån receptionstjänster, rondering, kontroll av larm & personer samt övervakning av platser via kamera.

Vi satsar lika mycket på att skapa trygghet som vi gör på att leverera säkerhetslösningar. Vi söker på djupet för att hitta anledningen till behovet av säkerhetslösningar. Vi är skillnadsgörare, välkommen till oss.

Detta sommarjobb är en heltidsanställning under ca två-tre månader och därefter finns stora möjligheter till fortsatt anställning. Vi dig som har den rätta inställningen.
Har du sedan tidigare Skyddsvakt- samt HAS-utbildning är det ett stort plus men är du rätt person enligt oss kommer vi att utbilda dig under våren 2024 för detta uppdrag.

Intervjuer sker löpande.

Grundläggande krav:

Gymnasiekompetens

Körkort

Rent brottsregister

God ekonomi

Inga betalningsanmärkningar

Mycket goda färdigheter i svenska tal och skrift

Goda färdigheter i engelska tal

Meritererande:

Erfarenhet av att arbeta inom säkerhet/bevakning

Skyddsvaktsutbildning

Handhavande av skjutvapen, HAS-utbildning

Utbildning för expanderbar batong

Ansök nu

Brandlarmstekniker

Brandtekniker
Läs mer Nov 23
Vår verksamhet på västkusten går som tåget och vi söker fler medarbetare till vårt kontor i Västra Frölunda. Vi vill bli fler som mellan alla kvalitetsarbeten med säkerhetslösningar åt företag, myndigheter och privatpersoner även har en och annan rolig stund.
Just nu söker vi en flexibel, social och ansvarsfull brandlarmstekniker.
VAD DU KOMMER ATT GÖRA
Som brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra brand- & utrymningslarm. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är vårt ansikte ute hos kund.
VEM DU ÄR
Först och främst ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.
Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning eller service av brandlarm, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom brandlarmsregler. Meriterande är kunskap om följande fabrikat: Schneider FX/FDP, Concilium och Securiton. Behärskar du dessutom inbrottslarm och passagesystem är det ett plus. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Göteborg.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och det tror vi att du också är.
VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS
Du kommer till ett roligt och kreativt gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar. Du har ett fritt arbete och styr din dag själv, vilket vi hoppas motiverar dig till att ta fram ditt yttersta.
Vi premierar de mjuka värdena och att alltid göra sitt bästa. När vi går hem för dagen, ska vi känna oss nöjda med det vi har presterat och att vi har hjälpt till att skapa trygghet år vår kund. Du kommer att ha förmånen att inom räckhåll ha in-house experter inom alla områden och vi har en prestigelös miljö. där det alltid finns någon att vända sig till och ställa frågor. Vi tror på att delad kunskap blir dubbel kunskap och att vi utvecklar varandra.
Vill du samma sak som vi – att bli bäst i klassen – ser vi fram emot din ansökan.
ÖVRIGT
I tjänsten ingår tjänstefordon
Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten
OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 35-tal orter.

Ansök nu

Tulladministratörer till framtida uppdrag i Göteborg

Tulltjänsteman
Läs mer Dec 5
Nytt
Har du erfarenhet av tulldokument och ett intresse för import och export? Se hit! Nu söker vi på Adecco tulladministratörer och -specialister för framtida uppdrag hos våra kunder i Göteborg!

Om tjänsten
Som tulladministratör kommer du att vara en del av våra kunders tullavdelning och ansvara över företagets import, export och transitering av gods.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, men sedvanligt arbete innebär huvudsakligen:

- Skapa och sammanställa rapporter om import och export
- Hantera kommunikation med leverantörer och transportföretag
- Hantera inkommande dokumentation från leverantörer och transportföretag
- Nära samarbete med företagets logistikteam
- Medverka till kontinuerligt förbättringsarbete i teamet

Om dig
För att lyckas i rollen som tulladministratör är det stor fördel om du har tidigare erfarenhet av tulldokumentation samt relevant eftergymnasial utbildning. Din goda kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och från olika länder. Är du en positiv, energisk och flexibel person som är öppen för förändring är detta en roll för dig! Stor fördel om du är snabblärd och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Viktigt för rollen:
- Teoretisk och/eller praktisk erfarenhet av tulldokumentation
- Eftergymnasial utbildning med fokus på tull/logistik/supply chain

Stor vikt kommer att läggas vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Tulladministratör | Tulldeklarant | Export | Import | Customs | Tullspecialist | Göteborg | Adecco

Ansök nu

Brandlarmstekniker till Avarn Security Systems i Göteborg

Brandtekniker
Läs mer Nov 10
Avarn Security Systems är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.Tjänsteställe: Göteborg
Arbetstider: Mån-fre 07:00 – 16:00
Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader tillämpas.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 

Att arbeta hos Avarn Security Systems

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert Sverige? Vill du arbeta i en verksamhet som ständigt utvecklas och där du kan vara en del av utvecklingen? Då är Avarn Security rätt arbetsgivare för dig.

Du kommer att arbeta som brandlarmstekniker med våra olika brandlarmssystem. I arbetet kommer du att ingå i ett team med projektörer, projektledare, arbetsledare samt installations- och servicetekniker. I tjänsten kommer du även att ansvara för planering, driftsättning och kundkontakt med stöd av projekt/arbetsledare. Förutom det kommer du även vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra krav på hög kvalitet och säkerhet.

Visst jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

 

Avarn erbjuder

Du som anställd blir erbjuden förmånsbil enligt gällande policy. Avarn Security Systems har ett mycket förmånligt friskvårdsbidrag samt tillgång till en förmånlig portal med personalrabatter och pensionstjänst via Lifeplan.

Vi är måna om att leverera kvalitet och erbjuder dig därför möjligheten till att bredda din kompetens med kontinuerliga utbildningar både internt och externt. Fler karriärsteg finns så som personlig tekniker, systemtekniker, systemspecialist, projektledande tekniker. Du blir även en del av ett team med den gemensamma visionen att leverera säkerhet i världsklass och där gemenskap och trivsel är i fokus.

 

Du som kollega
Är du en tekniker med ett brinnande intresse för brandlarm som vill utvecklas, då är du den vi söker!

Du skall vara en lagspelare som är noggrann, kvalitetsmedveten samt kan arbeta självgående. Vi ser gärna att du är engagerad och har en vilja att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Ledande egenskaper är meriterande. Du bör ha förmågan att aktivt delta i förbättringsarbete för ständig kvalitetsutveckling.

Avarns värdeord är Ansvar - Omtanke - Samarbete och gäller i vår relation till både kunder och kollegor. Vi ser gärna att dina personliga egenskaper går hand i hand med våra värderingar.

 

Kvalifikationer


• Minst två (2) års erfarenhet av programmering och driftsättning av brandlarmanläggningar. 
• Körkort B är ett krav.
• Har du arbetat som ledande montör är det ett plus.

Det är även meriterande om du har kunskap i något/några av dessa system:


• Schneider FX/FTP
• Consilium

 

Rekryteringsprocessen

För att bli anställd hos oss krävs godkänd bakgrundskontroll hos Polisen och Länsstyrelsen samt svenskt medborgarskap då tjänsten kan innefatta arbete som omfattas av Försvarssekretess. 

 

Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt, sista ansökningsdag är 31/12. Ansökan skall görs via vår webbsida.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Brand Designer

Brandingenjör
Läs mer Dec 2
Description of the assignment
• Create and deliver original production for visual identity, branding and labelling according to Lynk & Co Design values.
• Develop guidelines and templates and support designers in various projects.
• Deliver finished originals of high quality and during periods work under time pressure and deadlines.
• Communicate the company's graphic profile with our internal Design team and take responsibility that the guidelines are being followed
• Create image management, presentations and updating of current graphic and visual elements and concepts.
• Prepare presentation material and participate in design reviews.
• Responsible for keeping order and archiving images and document files.
• Attend in relevant meetings
Qualifications and skills required for the role
E.g. degrees, years of experience, competencies needed
• Education in Graphic form/Final art or other relevant education in design, graphics and layout.
• At least 1-2 years of experience from graphic design, design agency, advertising agency or marketing department
• At least 1-2 years of experience in automotive development- and design processes.
• Knowledge in art directing CGI artists
• Passionate and strong skills in graphic design and typography
• Strong interest and talent for motion design
• Strong communicator with good presentation skills.
• Strong skills in Adobe Illustrator, Photoshop and InDesign and PowerPoint
• Skills in After Effects, Blender and Autodesk Suite are valuable
• Being a true team player, as well as having a strong drive and being able to work independently.
• Structured, methodical and analytical with good planning skills.
• Flexible and able to work under constrained time schedules and frequently revised circumstances.
• Fluent in English, both spoken and written.
Beneficial hard skills:
• Scripting (Phyton)
Personal attributes
Be able to travel to suppliers within China and Europe if necessary.
IT/SW requirements (if applicable)
Adobe Creative Suite; After Effects; Blender; Power Point
Other
The assignment includes travel:
?Yes ? No

Ansök nu

Avarn Security söker ordningsvakt för deltidsanställning

Ordningsvakt
Läs mer Okt 18
En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att klara många intryck och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avvisa, avlägsna och omhänderta. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning samt ordningsvaktsförordnande.
Var med på vår tillväxtresa där vi hjälper våra partner och kunder att få ut maximal effekt av deras säkerhets- och trygghetsarbete! Vi bygger Sveriges bästa plattform för både personella och tekniska säkerhetslösningar, söker du ett jobb där du vill göra stor skillnad för både människor och samhälle får du här en strålande möjlighet.

Häng med oss i våra fräscha och nyrenoverade lokaler där medarbetarna är i fokus samtidigt som du växer som ordningsvakt i en nationell och fartfylld miljö.

Vår arbetsplats präglas av stort personligt engagemang, strålande arbetsglädje och kraftig framåtanda!

Vår resa till världsklass har redan startat, vill du följa med?

Om tjänsten

Som medarbetare på Avarn Security och ordningsvakt är du vår främste ambassadör gentemot allmänheten och våra uppdragsgivare. Detta innebär höga krav på både dig och dina kollegor när det gäller säkerhetsmedvetenhet, social förmåga samt inre trygghet, vilja att hjälpa till och hela tiden leverera det där lilla extra i alla situationer.

Vi ser också gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt lika naturligt som tillsammans med andra. Våra värderingar är grundläggande för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

Avarn Security erbjuder dig som har rätt profil, en deltid eller behovsanställning.

Lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad ordningsvakt, har ett giltigt förordnande och är redo att ta nästa steg i din karriär.

Du har en god hälsa och fysik då du ofta står och rör dig mycket under ett arbetspass, du trivs i publika miljöer samt att arbeta proaktivt, brottsförebyggande och relationsskapande.

Du är engagerad och yrkesprofessionell samt vill vara med och skapa säkerhet och ansvarstagande i världsklass!

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:


• Gymnasiekompetens
• Ordningsvaktsutbildning samt giltigt ordningsvaktsförordnande 
• God svenska i tal och skrift
• Ostraffad och ha en ordnad ekonomi
• Körkort B

Meriterande är om du även har godkänd väktarutbildning, skyddsvaktsutbildning, arenautbildning samt säkerhetskontroll i domstol som tilläggsutbildning för ordningsvakter.

Om oss

Eftersom Avarn Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen och tillämpar tester i rekryteringsprocessen.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt dock senast 2023-12-31. Sök tjänsten via vår annons, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Mångfald och jämställdhet är en naturlig och viktig del i vår verksamhet och om du håller med - Varmt välkommen med just din ansökan!


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Vi söker väktare till Göteborg

Väktare
Läs mer Nov 23
Vi söker väktare till Göteborg


Vi söker nu väktare för vår rondverksamhet i Göteborg.

Vem är du? Vi ser att du är flexibel och lösningsorienterad. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem.

Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut.

Dagar som är tuffa och motiga, behåller du fokus och har ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollega.


Kvalifikationer

Du är utbildad väktare Vu1+Vu2

Gymnasiekompetens

B-körkort

ostraffad

Kunna kommunicera på  svenska och engelska

Vara minst 18 år

Ha god hälsa och fysikMeriterande

God kännedom om det geografiska arbetsområdet Stor Göteborg

Erfarenhet från GuardTools Office

Ordningsvakt

SkyddsvaktVi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.Arbetstider: Natt 5/4

Varaktighet: Heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Lön: enligt kollektivavtal

Placering: GöteborgÖvrigt:

Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Vi arbetar med urvalstester

Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsdagen. Därför ser vi gärna att du söker omgående.

Q Security tillämpar provanställning 6 månader

Ansök nu

Avarn Security söker Väktare och Skyddsvakter i Göteborg

Väktare
Läs mer Nov 30
Som väktare inom Avarn Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. 

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.Tjänsteställe: Göteborg

Arbetstider: Varierande

Varaktighet: Behovare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu engagerade väktare, skyddsvakter för arbete vid behov inför sommaren och även innan. 

Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, empatiska och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare/Skyddsvakter arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser också gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt lika naturligt som tillsammans med andra. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

För att söka tjänsten ska du vara utbildad väktare eller skyddsvakt

Våra krav är att du som söker ska:


• Fyllt 18 år
• Ostraffad
• Drogfri
• Gymnasiekompetens
• Väktarutbildning VU1 & VU2, eller Skyddsvaktsutbildning 
• God svenska i tal och skrift
• Ordnad ekonomi
• God hälsa och fysik
• Körkort B

Har du gått en militär skyddsvakstutbildning efter 2019, så kan du arbeta som skyddsvakt i ett bevakningsföretag. Du behöver då uppvisa ett utbildningsbevis med godkänt resultat tillsammans med militärutbildningsbeviset.

Meriterande är om du har en HAS utbildning samt erfarenhet i bevakningsbranschen

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2023-12-31. Sök tjänsten via vår hemsida - ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Ansök nu

Surveyor

Fartygsinspektör
Läs mer Nov 29
AmSpec Sweden utför kvantitets- och kvalitetsinspektioner på bränslen och kemikalier. Våra kunder är primärt de stora oljebolagen, oljetraders etc.
Vi söker nu en inspektör till vår verksamhet i Göteborg.
Som inspektör kommer du att utföra opartisk kvantitetsinspektion. I arbetsuppgifterna ingår även provtagning, tankinspektioner, mätningar och beräkningar samt avrapporteringar på svenska / engelska.


Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig med en bakgrund inom energi-eller industribranschen. Tidigare erfarenhet från oljeindustrin, inspektionsbranschen eller utbildning inom sjöfart anses meriterande.


Den person vi söker:
- måste ha ordningssinne, då vi ställer höga krav på noggrannhet, samt vara metodisk och strukturerad.
- är stresstålig och flexibel och kan arbeta på oregelbundna tider
- kan förstå och uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
- är öppen och positiv.
Rekrytering sker fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.

Ansök nu

Projektör inom solel

Byggnadskontrollant
Läs mer Nov 23
Vi söker en erfaren och engagerad projektör inom solel för att bli en del av vårt dynamiska team. Som projektör kommer du att ansvara för att designa och planera solenergiprojekt, från start till mål. Du kommer att arbeta nära våra kunder och samarbeta med olika intressenter för att säkerställa att projekten uppfyller deras behov och förväntningar.
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
- Utvärdering av potentiella solenergiprojekt och bedömning av dess genomförbarhet.
- Skapa och utforma tekniska ritningar och dokumentation för solenergiprojekt.
- Samordning med olika intressenter, inklusive kunder, arkitekter och entreprenörer.
- Säkerställa att projekten följer gällande regelverk och normer.
- Utföra tekniska beräkningar och analyser för att optimera solenergianläggningar.
- Hantera för och färdiganmälningar till energibolagen
- Kontakt med nätleverantörer och energibolagen


För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha:
- Erfarenhet inom solel och förståelse för solenergiteknik.
- Kunskap om relevanta regelverk och normer inom solelområdet.
- Goda tekniska färdigheter och erfarenhet av att skapa tekniska ritningar och dokumentation.
- Förmågan att arbeta självständigt och i team.
- Starka kommunikationsfärdigheter för att kunna samarbeta med olika intressenter.
- En passion för hållbar energi och miljövänliga lösningar.
Om du är en självgående och kreativ projektör som brinner för solel och vill vara en del av ett innovativt team, ser vi fram emot din ansökan. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet att vara med och driva utvecklingen inom solelområdet.

Ansök nu

Fukttekniker

Fukttekniker
Läs mer Nov 21
Fukttekniker till Göteborg
Belfor AB
Erfaren Fukttekniker
Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet
Belfor Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med drygt 300 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi jobbar med sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice. Belfor Sweden AB ingår tillsammans med Belfor Scandinavia A/S i Belfor Restoration Company. Tillsammans är vi över 12 500 medarbetare inom den världsomspännande koncernen.
Vi söker dig som vill vara med på resan att bygga Sveriges ledande aktör inom avfuktning och utredning. Tillsammans med kollegor inom Belfor -koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen.


Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och fuktutredningar. Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador samt skriva rapporter till kund. Du kommer i tjänsten att ha möten med beställare och brukare i byggnader. Du ska kunna göra presentationer samt ge förklaringar av rapporter och analyssvar.
Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.
Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration.
Du driver kundkontakterna, projektleder och samordnar, tidsplanerar, beställer efter överenskommelse med slutkund & sammansttäller resultatet av arbetet. d.v.s. agerar totalentreprenad och har kontakten med slutkunden.


Vi söker dig som
Är en Erfaren Fukttekniker till vårt kontor i Göteborg.
Vi söker dig som är en driven person och som vill utvecklas med företaget.
I Göteborg kan din utvecklingsresa gå snabbt.
Du börjar som fukttekniker och allt eftersom vi växer och anställer fler fukttekniker och rivare så öppnas möjlighet till utveckling i tjänsten.
Vårt mål är att växa med våra befintliga kunder samt utöka kraftigt med nya kunder.
Din roll blir en del av Belfor Göteborgs röst gentemot våra beställare & kunder.
Du har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du kan arbeta under stort eget ansvar och är noggrann samt omsorgsfull i din yrkesutövning. Du är van och trivs i en miljö som präglas av inspirerande utmaningar. Det är viktigt att du behärskar fuktteknik, ventilation- och luftrörelser. Du är van att utföra fuktmätning och kan hantera mätinstrument. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.


Krav
B-körkort
Byggnadsteknisk utbildning
Erfarenhet från byggbranschen
Goda datorkunskaper


Meriterande
Erfarenhet och referenser som fukttekniker
Fuktteknisk utbildningVaraktighet/Arbetstid
Tillsvidare

Lön/förmåner
Fast lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Vid frågor kan du kontakta Magnus Johansson, magnus.johansson@belfor.se
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker säkerhetspersonal för väg

Vägvakt
Läs mer Nov 7
Vi vill att våra medarbetare ska trivas på arbetet och tycka att det är roligt att vara en del av teamet. Att ha viljan att växa och utvecklas med företaget är en viktig del i anställningen. För våra medarbetare finns det stora utvecklingsmöjligheter genom vidareutbildningar och utökat ansvar. Vi ser vidareutbildning för säkerhet på spårväg, järnväg och väg som en viktig del i anställningen. Vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta deltid och hoppa in på kort varsel. Vi välkomnar yngre som utgör framtiden för företaget men även äldre som besitter en gedigen kunskap och erfarenhet.
Som anställd hos oss kommer du att arbeta med säkerhet på väg. Du kommer att arbeta med trafikavstängningar eller som väg-flaggvakt. Våra arbeten är förlagda på dagtid, helger och nätter.
Vi söker dig som är driven i ditt arbete och som tycker om att arbeta i team med ett gott arbetsklimat. Du tar stort ansvar för ditt arbete genom att vara noggrann, ordningsam och genom att alltid sätta säkerheten i första hand. Du är flexibel, kan hantera att arbeta i trafikmiljön och har förmågan att lyssna på kunderna. För att trivas i rollen som vägvakt bör du tycka om att vara utomhus och det är en viktig egenskap att alltid passa tider. Du är villig att rycka in och arbeta övertid när det krävs.
Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå och/eller annan bakgrund som kan bedömas som lämplig.
Vi kan erbjuda dig
· Ett spännande och expansivt företag
· Möjligheten att växa och utvecklas med företaget
· Vidareutbildningar
· Ett utmanande arbete där du får möjlighet att påverka
· Varierande arbetsuppgifter och tider
Krav
· Bilkörkort för manuell vxl
· Svenska i tal och skrift
· Punktlighet
Eftersom delar av arbetet sker i spårområden är detta en säkerhetstjänst. För anställning krävs medicinskt godkännande enligt TSFS 2019:113 samt godkänt drogtest.
Meriterande men ej krav
· Erfarenhet av markarbete, så som asfaltläggning, stensättning eller betonggjutning
· Erfarenhet av att framföra entreprenadmaskiner, exempelvis hjullastare och vältar
· Erfarenhet inom spårteknik
· C-körkort
· Grundläggande utbildning i banteknik (från Järnvägsskolan i Ängelholm eller Vansbro alternativt annan likvärdig utbildning)
· TRI (utbildning inom Göteborgs Stad för att få utföra arbete i eller i farlig närhet av spårväg)
· Säkerhetstjänst (Trafikverkets utbildningar för att få vistas och arbeta i järnvägsmiljö)
· Utbildning av anläggningsarbete inom relevant område
Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss. Vi läser ansökningar och intervjuar löpande.
Är du vår nästa säkerhetsman? Varmt välkommen med din ansökan till jobbansokan@hscab.com

Ansök nu

Larm-Operatör Bevakningscentral

Larmoperatör
Läs mer Okt 12
Vill du göra skillnad, på riktigt?

Vill du vara i ett centrum med ett högt tempo och eget beslutsfattande.

Vi söker därför larm-operatörer dag och natt som vill vara med och skapa trygghet för vår kund som tillhandahåller samhällsviktig produktion.

Placeringen hos kund innebär att du som larm-operatör befinner dig i bevakningscentralen som verkar dygnet runt, årets alla dagar. Du skall hantera inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning, transportlarm och driftlarm. Kontakt med myndigheter såsom polis och räddningstjänst.

Vill du vara med?

• Att få göra en verklig skillnad!
• Du kommer att möta och kommunicera med olika typer av människor
• Ett ledarskap med en holistisk ledarsyn och med trevliga och engagerade kollegor
• En platt organisation som alltid lyssnar på idéer för att ständigt förbättra din arbetsplats
• Ett företag som är engagerade, öppna och innovativa

Vi söker dig som…

…alltid vill hjälpa och hanterar uppgifter från början till slut. Du är trygg i dig själv, flexibel och beslutsam oavsett uppgift du kan mötas av. Rollen innebär samverkan med kollegor och externa aktörer vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är en vänlig, orädd och lyhörd person som har lätt för att prata med människor. Vidare är du empatisk och professionell samtidigt som du samverkar och tar ansvar i din yrkesroll. Du skall ha ett högt säkerhetstänk.

Vi hoppas att du har…

• Minst tre års arbetslivserfarenhet, gärna som larm-operatör eller liknande-/bevakningsbranschen
• Stort intresse för den geopolitiska situationen i världen.
• Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska
• God datorvana och känner dig bekväm med att arbeta i olika och komplexa system
• God simultanförmåga då arbetet kräver att du kan hantera flera uppgifter på en och samma gång
• En god allmänbildning
• En god fysik
• Är ostraffad och har inga ekonomiska problem

Hos oss är vår värdegrund, Engagerad, vi brinner alla för något, Öppen, vi är öppna och redo att möta nya utmaningar så som de är, Innovativa, vi är flexibla i vårt sätt att arbeta. Vi söker nya lösningar i vår strävan att skapa ett värde för vår uppdragsgivare och för samhället.

Vi tillämpar 5-4 schema både dag och natt. Då kunden är säkerhetsklassad görs det en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Ansök nu

Parkeringsvakt Göteborg

Parkeringsvakt
Läs mer Okt 30
Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs. APCOA är idag ett av Sveriges ledande parkeringsföretag med många uppdrag och erkänt framgångsrika i att vara en del i branschen utveckling. Vi expanderar och söker parkeringsvakter i Göteborg. Arbetet utgår ifrån Östra Larmgatan. Du får en grundlig utbildning som är både teoretisk och praktisk.

Du är trygg, har en positiv grundattityd, är en noggrann person och du har en social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera med och lyssna på människor du möter i olika situationer. Du har en god förmåga att planera.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda.

Ansök nu

Port officiers sökes på deltid till Göteborgs Hamn

Parkeringsvakt/Trafikövervakare
Läs mer Nov 30
Är du intresserad av en timanställning som trafiksamordnare/Port officer på Göteborgs Hamn trafikcentral? Vi söker någon som ska arbeta inom avdelningen Harbour Master Office där deras trafikcentral Port Control finns. Här arbetar man med fartygsanmälningar, koordinering av tjänster till fartygen samt nautiska frågor hanteras.

Tillträde: Omgående

Arbetstider: Skiftarbete

Typ av jobb: Extrajobb

Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Manpower. Sök tjänsten om du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom att vara senior, ha eget företag med F-skattsedel eller arbetar deltid på minst 50%.Om tjänsten

En trafiksamordnare har till uppgift att planera och koordinera fartygsanlöpen till Göteborgs Hamn i samverkan med terminaler och andra hamnaktörer inom hamnområdet. På trafikcentralen Gothenburg Approach arbetar trafiksamordnaren i nära samarbete med Sjöfartsverkets lotsplanering och VTS enligt gemensamma rutiner. Viss verksamhet inom hamnområdet är tillståndspliktig och trafiksamordnaren bedömer och utfärdar vissa tillstånd utifrån sitt ansvarsområde. Port Control är också en del i larmberedskapen för Göteborgs Hamn.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ta emot, bearbeta och godkänna fartygsanmälan samt anvisa kajplats

- Kommunicera med mäklare, terminaler samt övriga aktörer i frågor rörande fartygsanlöpet

- Övervaka och upprätthålla säkerheten i hamnområdet

- Utfärda eller kontrollera tillstånd vid tillståndspliktig verksamhet

- Samt övriga förekommande arbetsuppgifter som ingår i rollenDina kvalifikationer

Det är önskvärt att du utbildar dig inom Sjökapten, Sjöingenjör eller Driftingenjör från år 2.

Det är ett måste att du har goda IT-kunskaper och lätt för att sätta dig in i olika system.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en processorienterad miljö samt med utvecklingsarbete och förändring.

Du skall kunna svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Samt att du är tillgänglig heltid under hela sommarperioden (juni, juli och augusti).

Tjänsten innebär skiftgång.Vi söker dig som

Du har social kompetens, är utåtriktad och har lätt för att ta nya kontakter. Du är tydlig och kan sätta gränser när så behövs. Samarbetsförmåga och ordningssinne är viktigt, liksom att du är van vid att ta eget ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi ser det som en tillgång att du har förmågan att ta fram innovativa lösningar samt en vilja att bidra till utveckling, både egen och verksamhetens. Är du också ödmjuk, intresserad av att lära dig nytt och vill arbeta i en spännande verksamhet är du kanske den vi söker?Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchef på paula.marchis@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Urval och intervjuer sker löpande. Vad väntar du på? Ta chansen att göra skillnad och bli en del av vår framgångssaga! Varmt välkommen!

Ansök nu

Säkerhetsstrateg

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 21
Vill du vara en del i att forma branschens vassaste säkerhetsfunktion? Vi letar nu efter vår nya kollega till oss på Göteborg Energi.

Här får du vara en del i en organisation som har ett viktigt ansvar i att förse Göteborg med värme, el och uppkoppling året runt, dygnets alla timmar.

Din uppgift
Nu när vår kollega inom kort går på föräldraledighet kommer du initialt fungera som vår säkerhetsspecialist inom krisberedskap, civilt försvar och för att sedan växla över till att arbeta som säkerhetsstrateg när vår kollega är tillbaka igen.

Du arbetar i huvudsak på strategisk nivå med beredskapsplanläggning, koncernövergripande styrning och med att ta fram processer inom dessa områden. Exempel på arbetsuppgifter:

- Ta fram, utveckla och implementera beredskapsplaner inom krisberedskap och civilt försvar
- Utveckla koncernens säkerhetsskyddsarbete exv. genom att ta fram och implementera styrande dokument, processer och säkerhetsskyddsanalyser
- Samordna arbetet med kontinuitetshantering i koncernen
- Planera, genomföra och utvärdera utbildning och övning
- Ingå i koncernens krisledningstab vid inträffade kriser
- Utveckla metoder, rutiner och arbetssätt inom samtliga områden
- Vara sakkunnigt stöd i samband med projekt, processutveckling och specifika uppdrag

I båda rollerna kommer du att samordna uppdrag på koncernövergripande nivå såväl som arbeta enskilt med specifika uppgifter. Arbetet innebär samarbete och dialog internt och externt i olika nätverk och projekt. Du ges även möjlighet att driva egna projekt och fungera som ett stöd i andras arbete utifrån dina sakområden.

Ditt team
Du kommer tillhöra vår säkerhetsstab som på kort tid växt till nio medarbetare. Vi är en grupp som har hög kompetens, där vi både har specialister och generalister. Vi har ett öppet klimat till varandra där vi hjälps åt att nå våra mål och skapa säkrare och mer robust verksamhet för Göteborg Energi.

Din kompetens
Vi ser gärna att du har en gedigen bakgrund inom säkerhetsområdet. Troligen har du en högre utbildning med inriktning säkerhet, säkerhetsskydd, civilt försvar, totalförsvar, krisberedskap eller riskhantering. Du har under flera år arbetat i olika säkerhetsbefattningar och skaffat dig goda kunskaper i relevanta regelverk, lagar och standarder. Vidare ser vi att du har vana av att leda projekt, arbeta med implementering av säkerhetskonceptslösningar och vana av samverkan mellan olika aktörer och myndigheter.

Som person ser vi att du har en hög integritet och en förmåga att bygga relationer och se frågeställningar och problem ur flera olika perspektiv. Då vi under kort tid utvecklat vår avdelning kräver uppdraget att du har uthållighet i ditt arbete med en tydlig struktur då du emellanåt växlar mellan olika frågeställningar och därutöver leder och samordnar projekt. 

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vår arbetsplats

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss .


Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetstekniker, vikariat

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 24
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.Tjänsten som säkerhetstekniker är placerad vid serviceenheten där kompetens samlas inom en rad olika områden. Tillsammans erbjuder enheten expertstöd och levererar stöd, service och tjänster till hela universitetet.

Säkerhetsfunktionen vid Göteborgs universitet ansvarar för att utveckla och hantera myndighetsgemensamma säkerhetsfrågor inom fysisk säkerhet, personsäkerhet, krishantering, säkerhetsskydd, systematiskt brandskydd samt krisberedskap på strategisk och operativ nivå. Arbetet bedrivs alltid i samråd med kärnverksamheten och baseras på universitetets säkerhetspolicy och regler. Inriktningen på säkerhetsarbetet ska vara att förebygga risker och skada genom kostnadseffektiva säkerhetslösningar. Detta görs genom ett aktivt och systematiskt arbetssätt som syftar till att:


• Göteborgs universitet ska utgöra en trygg arbets- och studiemiljö för både medarbetare, studenter och besökare samt vara en säker samarbetspartner
• värna om universitetets materiella och immateriella värden
• skydda förtroendet för Göteborgs universitet och dess varumärke

 

Arbetsuppgifter
I rollen som säkerhetstekniker kommer du att bidra med spetskompetens och leverera expertis, stöd och rådgivning till en verksamhet där samhällsansvar, globalt engagemang och samarbeten med olika parter är viktigt. Tillsammans med universitetets säkerhetssamordnare ingår säkerhetsteknikerna i den operativa delen av universitets säkerhetsfunktion. I det dagliga arbetet samverkar säkerhetstekniker framförallt med universitets säkerhetssamordnare. Merparten av en säkerhetsteknikers arbetsuppgifter är kopplade till områdena fysisk säkerhet och systematiskt brandskydd på en operativ nivå.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Administration, drift och underhåll av universitetets säkerhetssystem och låssystem
• Hantering av bevaknings- och larminstruktioner
• Stöd till verksamhetens systematiska brandskyddsarbete (SBA)
• Kunna stödja i hanteringen av säkerhetsincidenter inom verksamheten och assistera vid polisanmälningar och brottsutredningar
• Felanmäla och följa upp fel och brister i fastighetsägarens åtaganden relaterade till säkerhet och brandskydd
• Planera och genomföra mindre säkerhetsprojekt
• Delta i arbetet med framtagande, revision och implementering av policy, regler och rutiner

 

Kvalifikationer
Krav:


• Lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med utbildning inom området fysisk- och teknisk säkerhet
• Erfarenhet av systematiskt säkerhets- och utvecklingsarbete inom områdena fysisk säkerhet och systematiskt brandskydd
• Minst 3 års erfarenhet från arbete med säkerhetsrelaterade uppgifter
• God kännedom om säkerhetssystemet Pacom Unison och/eller Vanderbilt Omnis
• Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
• Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och har förmåga att kommunicera med verksamheten och kollegor på ett positivt, professionellt och tydligt sätt
• Du är flexibel och har god planerings- och organisationsförmåga

 

Meriterande är:


• Eftergymnasial utbildning med en inriktning som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för arbetet
• Erfarenhet av administration och planering av mindre projekt
• Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
• Erfarenhet av serviceinriktade arbetsuppgifter
• B-körkort

 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

Anställning
Anställningen är ett vikariat om 100% under 12 månader, med placering vid Serviceenheten. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Förlängning av anställningen kan komma att aktualiseras.

 

Kontaktuppgifter för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta biträdande säkerhetschef Sara Ullman, sara.ullman@gu.se, 031 786 1951

 

Fackliga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande

 

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal som du når via www.gu.se

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och kopior av intyg. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Sista ansökningsdag
Ansökan ska vara inkommen senast: 2023-12-13

 

 

 

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Automotive Functional Safety Engineers

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 13
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
Functional Safety, Engineers
As a Functional Safety Engineer, you will plan and follow up all functional safety activities within your team/ART/project. You will support your organization with functional safety activities such as project and test planning, Safety Joint Reviews and Formal Reviews and release of work products. You will have ownership of functional safety work products such as Project Safety Plan, Project Safety Test Plan and Safety Case within yourTeam/ART/Project
Functional Safety, System Engineers
As a System Engineer, you will define, analyze and validate Safety Goals, Functional Safety Requirements (FSC/FSR) and Technical Safety Requirements (TSC/TSR) you work closely with Function Owners, System Engineers and Test Engineers to include the functional safety work in the development process, you are a skilled user of FMEA and FTA to analyze design and requirements.
Functional Safety, Test Engineer
As a Test Engineer you will take part in Functional Safety and requirements analysis and being responsible for development of test methods, test planning and test execution according ISO26262. You will define and prepare test environment and test objects for the different levels to test e.g. vehicle, function, system and component.


Qualifications
You need to have deep knowledge in at least one vehicle domain about electrical/electronic hardware, embedded software and good understanding of requirements breakdown from design to production.
Your academic background is a Bachelor or Master’s degree, you have at least 7 years’ experience in automotive electrical systems development! You have good knowledge of ISO 26262. You are familiar with the use of requirement management tools like e.g. System Weaver, DOORS, Elektra, if you also have work experience with software quality and processes like e.g. CMMI and Automotive SPICE you are the perfect candidate.
Your business English is fluent both verbally and in writing and you communicate easily with both peers and upper management. It is an advantage, but not a requirement, to also know Swedish. A Swedish driver license type B is required.
As a consultant company we also value your personal skills highly. Being professional is key and you always act upon the best interest of the company. You are used to, and prefer to, work with others. Taking initiatives and being responsible also comes naturally to you.

Additional Information
We are looking forward to reading your application!
Contact
Section Manager Lena Henriksson lena.henriksson@afry.com Mobile; 00723700759
Recruitment Partner Ellinor Dahlqvist, ellinor.dahlqvist@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Utvecklingsledare informationssäkerhet till Förvaltningen för funktionsstöd

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 27
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och förbättra vardagen för våra invånare i Göteborgs Stad genom att säkra informationen vi hanterar för deras räkning när vi jobbar med att digitalisera stödet för våra invånare.

Vi söker en utvecklingsledare informationssäkerhet för att fortsätta utveckla och leda informationssäkerhetsarbetet i vår förvaltning. Det gör du i nära samarbete med kollegor som förvaltningens verksamhetsutvecklare inom bland annat digitalisering och dataskydd. Vi strävar också efter att jobba tillsammans med våra kollegor inom de övriga socialförvaltningarna i staden.

Du kommer ha ett strategiskt ansvar för arbetet med informationssäkerhet i förvaltningen men även operativt för att arbetet med informationssäkerhet sker på ett systematiskt och samordnat sätt. Du bevakar att förvaltningen stödjer och följer stadens säkerhetspolicy och de riktlinjer inom området som finns i Göteborgs Stad. Arbetet utgår från lagstiftning på området, bland annat NIS-direktivet och GDPR, samt stadens policys och riktlinjer.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att fortsätta bygga upp nödvändiga strukturer i syfte att utforma, implementera och förvalta metoder och rutiner för förvaltningens arbete kring informationssäkerhet. En viktig del i arbetet är att genom utbildningar, inspirera och stödja organisationen och på olika sätt säkerställa att medarbetare och chefer upprätthåller en god kunskapsnivå om ämnet inklusive att utföra kontroller och uppföljning av arbetet. Rollen ställer krav på omvärldsbevakning och kunskapsinhämtning rörande informationssäkerhet i stort.

Det innebär även arbete vid upphandling, implementering och avveckling av IT-system samt arbete kring kontinuitetsplaner för att säkra informationen inom verksamheten.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att du har en akademisk examen inom ett för tjänsten relevant område eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är nödvändigt att du har arbetat med utvecklingsarbete och har erfarenhet av att utbilda, leda och samordna workshops.

Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med informationssäkerhet som exempelvis att leda informationsklassningar, riskanalyser eller incidentarbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-säkerhet, förändringsledning och av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Om du har god kännedom om lagstiftning inom området ser vi även det som positivt.

Vi vill att du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Du söker och tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och detta kan omsättas i praktiken samt leda till förbättringar. Du håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning och du reflekterar regelbundet över vad som behöver utvecklas i din verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Bifoga studieintyg eller examensbevis på efterfrågad utbildning.
I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.
Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Heltid med möjlighet till deltid
• Introduktion vid nyanställning
• Kompetensutveckling
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Har du skyddade personuppgifter ska du INTE söka via systemet utan kontakta ansvarig rekryterande chef för hantering av din ansökan.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Ansök nu

Global Trade Management & Compliance - Process Architect

Tulltjänsteman
Läs mer Nov 30
Do you have previous extensive experience in Customs? Then this might be the role for you! For our client within the automotive industry we are now looking for a person for the role as Global Trade Management & Compliance - Process Architect.

About the role
You are the driver of process improve activities in the Center of Excellence Team, focusing on activities that will enable working processes that supports the Global Customs strategy. You will use your creativity and collaboration skills defining, developing and implementing the standards for our way of working.

Some of your main tasks:
• Overall process improvement to standardize, improve and create an effective way of working globally
• Evaluate existing processes using interviews, workshops, document analysis, surveys, user scenarios, process maps, task and workflow analysis with the purpose of improving the outcome
• Utilize value stream mapping techniques to review processes, eliminate waste and improve effectiveness
• Perform root cause analysis and drive changes that are necessary for continuous improvement
• Collaborate internally, with digital and other relevant stakeholders to identify opportunities for improvement and document ROI for pertinent initiatives
• Act as mentor or coach to business stakeholders by providing training and guidance on redesigned, optimized and streamlined processes
• Analyze data, identify trends and identify process anomalies as candidates for improvement
• Secure that all processes are written, communicated and adhered to consistently
• Work independently using your expertise and experience based on the plan set for the team and for yourself together with your manager.
• Support operational customs contact with responses and providing documents towards national (customs) authorities
• Support management of operational KPI´s on country level and apply corrective and preventive measures
• Investigate and/or escalate potential savings and duty optimizations

About you
To be successful in this role, we see that you have:
• Substantial work experience (6 to 10 years) in customs and trade and fully understand trade flows, documentary, and data requirements
• A post-secondary education with focus in logistics, engineering or computer science. This may also include local customs certifications
• Familiarity or experience with Value Stream Mapping (VSM) principles and can apply them to your area of work
• A moderate understanding of the regulatory trade concepts relating to moving goods across international borders (Tariff Classification, Valuation, Country of Origin, Free Trade Agreements, Special Procedures and Trade Programs)
• You are self-driven and can perform assigned task with low supervision while understanding that you are part of collaborative team that comes together for the efficient management of trade flows.

Further, to be successful in this role, you must be results driven, collaborative, build trust and value self-development to gain the expertise necessary to deliver on strategic objectives. We see you as someone who is not afraid to challenge status quo and is motivated by change. Your ability to "see the bigger picture" and take proactive measures is highly appreciated. As a person you are someone with an analytical mindset, you demonstrate ownership and courage in complex situations, you are action orientated and you have great communication skills, you are not afraid of being challenged. Furthermore, you foster an environment of teamwork, collaboration, and trust.

About the application
We will go through the applications continuously and the job posting may get closed before the last application date so don´t hesitate with sending in your application today!

If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:
Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

We look forward to your application!

Keywords
Global Trade, Global Compliance, Customs, Automotive, Gothenburg, Adecco

Ansök nu

Larmoperatör på deltid 50 %

Larmoperatör
Läs mer Nov 9
Vi söker inte vem som helst, vi söker dig som vill arbeta på en av Sector Alarms viktigaste avdelningar – vår larmcentral som är verksam dygnet runt, året runt. Har du exempelvis ett flexibelt studieschema eller annan flexibel bisyssla är denna tjänst perfekt för dig! Nu söker vi en larmoperatör på deltid 50% så spana in beskrivningen nedan och skicka in din ansökan redan idag!
Hur ser din nya roll ut som Larmoperatör?
Larmcentralen är kontorets kärna, det är där vi kan hjälpa våra kunder som är utsatta för direkt fara. Vi är stolta över att kunna ge våra kunder en förstklassig service, innovativa produkter och råd för en tryggare vardag. I rollen som larmoperatör kommer du att hantera samtal i samband med larm – såsom brand, inbrott eller driftstörningar. Du kommer få ansvara för att sätta in rätt åtgärd till varje händelse, agera kundsupport och utbilda våra kunder i våra larmsystem samt sköta uppföljningar av skarpa händelse.
Likväl som att hantera samtal kring en utvecklad brand kommer du ta emot samtal om bränd mat som satt igång brandlarmet eller ett vädringsfönster som öppnas under natten när skalskyddet är på. Det är därför viktigt att du trivs med tempoväxlingar och hjälper alla våra kunder med största omsorg, oavsett händelse.
Att jobba hos oss är både roligt och utvecklande då du får vara med och påverka. Vi tror på att rätt förutsättningar är en nyckelfaktor till att prestera på topp. I larmcentralen är det viktigt att göra rätt och våra rutiner för hur vi agerar ska sitta i benmärgen, du kommer därför få en gedigen utbildning när du startar hos oss.
Vem söker vi?
Vi ser att du har god erfarenhet av serviceyrken där du är van att hantera kunder och lösa problem. Du är trygg med att använda datorn och telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Vi tror på våra medarbetares potential att utvecklas och därför är dina värderingar och personliga egenskaper lika viktiga som din formella kompetens. Utöver detta förutsätter vi att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt är prickfri i polisens belastningsregister. Bakgrundskontroll kommer genomföras både vid telefonavstämning och även en grundlig kontroll i enhet med Säkerhetsskyddslagen (1996:627).
Vi söker efter dig som helt enkelt är Pålitlig, du är kort och gott en kollega att lita på! Effektiv, samtidigt som du utför ditt arbete med stor noggrannhet och Trygg, då du har förmågan att behålla lugnet trots många bollar i luften samtidigt.
Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling
Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.
Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.
Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.
Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).
Tjänsten är en tillsvidareanställning, start i oktober med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg.
Vi kommer i den här rekryteringspocessen att använda oss av test. Vid detta test behöver du vara tillgänglig och kunna komma till oss.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Forser på 0738 61 94 10 alternativt malin.forser@sectoralarm.se.
Vi ser fram emot att lära känna dig!
Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Larmoperatör på deltid 22 %

Larmoperatör
Läs mer Nov 9
Vi söker inte vem som helst, vi söker dig som vill arbeta på en av Sector Alarms viktigaste avdelningar – vår larmcentral som är verksam dygnet runt, året runt. Har du exempelvis ett flexibelt studieschema eller annan flexibel bisyssla är denna tjänst perfekt för dig! Nu söker vi en larmoperatör på deltid 22% så spana in beskrivningen nedan och skicka in din ansökan redan idag!
Hur ser din nya roll ut som Larmoperatör?
Larmcentralen är kontorets kärna, det är där vi kan hjälpa våra kunder som är utsatta för direkt fara. Vi är stolta över att kunna ge våra kunder en förstklassig service, innovativa produkter och råd för en tryggare vardag. I rollen som larmoperatör kommer du att hantera samtal i samband med larm – såsom brand, inbrott eller driftstörningar. Du kommer få ansvara för att sätta in rätt åtgärd till varje händelse, agera kundsupport och utbilda våra kunder i våra larmsystem samt sköta uppföljningar av skarpa händelse.
Likväl som att hantera samtal kring en utvecklad brand kommer du ta emot samtal om bränd mat som satt igång brandlarmet eller ett vädringsfönster som öppnas under natten när skalskyddet är på. Det är därför viktigt att du trivs med tempoväxlingar och hjälper alla våra kunder med största omsorg, oavsett händelse.
Att jobba hos oss är både roligt och utvecklande då du får vara med och påverka. Vi tror på att rätt förutsättningar är en nyckelfaktor till att prestera på topp. I larmcentralen är det viktigt att göra rätt och våra rutiner för hur vi agerar ska sitta i benmärgen, du kommer därför få en gedigen utbildning när du startar hos oss.
Vem söker vi?
Vi ser att du har god erfarenhet av serviceyrken där du är van att hantera kunder och lösa problem. Du är trygg med att använda datorn och telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Vi tror på våra medarbetares potential att utvecklas och därför är dina värderingar och personliga egenskaper lika viktiga som din formella kompetens. Utöver detta förutsätter vi att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt är prickfri i polisens belastningsregister. Bakgrundskontroll kommer genomföras både vid telefonavstämning och även en grundlig kontroll i enhet med Säkerhetsskyddslagen (1996:627).
Vi söker efter dig som helt enkelt är Pålitlig, du är kort och gott en kollega att lita på! Effektiv, samtidigt som du utför ditt arbete med stor noggrannhet och Trygg, då du har förmågan att behålla lugnet trots många bollar i luften samtidigt.
Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling
Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.
Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.
Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.
Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).
Tjänsten är en tillsvidareanställning, start i januari 2024 med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg.
Vi kommer i den här rekryteringspocessen att använda oss av test. Vid detta test behöver du vara tillgänglig och kunna komma till oss.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Forser på 0738 61 94 10 alternativt malin.forser@sectoralarm.se.
Vi ser fram emot att lära känna dig!
Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Kriminalvårdare Göteborg - Sommarvikariat

Kriminalvårdare
Läs mer Nov 1
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Häktet Göteborg är ett av fem säkerhetshäkten i Sverige och tar emot häktade med restriktioner.
Läs mer om oss:
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/hakte/goteborg/
Verksamhetsområde Göteborg Syd består av anstalterna Högsbo och Sagsjön. Anstalten Högsbo har anstaltsplatser i säkerhetsklass 2 och häktesplatser. Anstalten Sagsjön är
en anstalt för kvinnor och har anstaltsplatser i säkerhetsklass klass 2 och 3.
Läs mer om oss:
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/hogsbo/
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/sagsjon/
Skogome består av sexualbrottsplatser i säkerhetsklass 2 och psykiatriska omvårdnadsplatser i klass 2
Läs mer om oss:
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/skogome/

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Det är meriterande om du har:
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi, psykiatri, juridik eller konflikthantering
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med
registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetsplats.

Löpande urval kan komma att tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Brandlarmstekniker

Brandtekniker
Läs mer Nov 6
Vår verksamhet på västkusten går som tåget och vi söker fler medarbetare till vårt kontor i Västra Frölunda. Vi vill bli fler som mellan alla kvalitetsarbeten med säkerhetslösningar åt företag, myndigheter och privatpersoner även har en och annan rolig stund.
Just nu söker vi en flexibel, social och ansvarsfull brandlarmstekniker.
VAD DU KOMMER ATT GÖRA
Som brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra brand- & utrymningslarm. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är vårt ansikte ute hos kund.
VEM DU ÄR
Först och främst ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.
Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning eller service av brandlarm, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom brandlarmsregler. Meriterande är kunskap om följande fabrikat: Schneider FX/FDP, Concilium och Securiton. Behärskar du dessutom inbrottslarm och passagesystem är det ett plus. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Göteborg.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och det tror vi att du också är.
VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS
Du kommer till ett roligt och kreativt gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar. Du har ett fritt arbete och styr din dag själv, vilket vi hoppas motiverar dig till att ta fram ditt yttersta.
Vi premierar de mjuka värdena och att alltid göra sitt bästa. När vi går hem för dagen, ska vi känna oss nöjda med det vi har presterat och att vi har hjälpt till att skapa trygghet år vår kund. Du kommer att ha förmånen att inom räckhåll ha in-house experter inom alla områden och vi har en prestigelös miljö. där det alltid finns någon att vända sig till och ställa frågor. Vi tror på att delad kunskap blir dubbel kunskap och att vi utvecklar varandra.
Vill du samma sak som vi – att bli bäst i klassen – ser vi fram emot din ansökan.
ÖVRIGT
I tjänsten ingår tjänstefordon
Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten
OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 35-tal orter.

Ansök nu

Brandskyddssamordnare

Brandinspektör
Läs mer Nov 10
Försvarsmakten och Älvsborgs amfibieregemente ska växa! En avgörande faktor för detta är att verksamheten vid förbandet genomförs på ett effektivt och verksamhetssäkert sätt, nu söker vi dig som vill ansvara och driva det systematiska brandskyddsarbetet framåt på Göteborgs garnison!

Om avdelningen

Du kommer att vara placerad tillsammans med ytterligare handläggare/samordnare vid verksamhetssäkerhetsavdelningen G0 vid regementsstaben. Vid avdelningen handläggs/samordnas förutom brandskyddsärenden även elsäkerhets- marksäkerhets-, miljö-, trafiksäkerhets- och sjösäkerhetsärenden. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som brandskyddssamordnare (BSS) samordnar du underställda/ingående enheters brandskyddsarbete, samordnar garnisonsgemensamma brandskyddsfrågor och agerar kontaktperson för specifika brandskyddsfrågor inom eget verksamhetsområde. Det dagliga arbetet innebär i första hand att stödja chefen Amf 4 i dennes garnisonschefsroll med att bedriva systematiskt brandskyddsarbete. Förutom stödet till förbandschefen så kommer du att få stödja underställda chefer vid våra enheter i deras arbete att analysera, implementera och vidmakthålla ett systematiskt brandskyddsarbete i verksamheten.

Du kommer att ansvara för att brandsskyddsdokumentation är giltig och implementerad i garnisonen och vid förbandet. För att få en uppfattning om hur brandsäkerheten efterlevs på garnisonen och förbandet så kommer du att genomföra internrevisioner samt avrapportera aktuella lägen vid ledningens granskning. Till din hjälp så har du digitala system där du kan följa upp avvikelser samt ge förslag till åtgärder.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Utarbeta lokala styrande dokument inom brandskyddsområdet
• Agera brandskyddsledare (BSL)
• Bevaka utveckling och förändringar inom styrande dokument, lagstiftning m.m. inom brandskyddsområdet 
• Organisera och bygga upp en brandskyddsorganisation för förbandet
• Agera kontaktperson för brandskyddsfrågor inom förbandet, mot central funktion, lokalplaneringsenhet/anläggningsenhet, tillsynsmyndighet och Fortifikationsverket. 
• Planera och samordna genomförandet av fastställda brandskyddsutbildningar samt följa upp, dokumentera och rapportera genomförda utbildningar.
• Ingå i nätverk för Försvarsmaktens brandskyddsarbete och deltaga vid centralt arrangerade temadagar för brandskydd

KRAV

Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning med godkända betyg


• Relevant utbildning på högskolenivå eller med motsvarande yrkeslivserfarenhet inom brandsäkerhet som arbetsgivaren finner lämplig 


• God datorvana i Officeprogram


• God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift


• God administrativ förmåga
• Körkort B manuell

Personliga egenskaper

Du ska ha god pedagogisk förmåga då du kommer att utbilda och informera personalgrupper inom alla olika nivåer, från soldater och sjömän till förbandsledning. För att trivas med den stora kontaktyta som befattningen innebär är det viktigt att du som person är energisk, kreativ, kommunikativ och omdömesgill samt trivs med att skapa nya kontakter. Du behöver känna dig trygg och trivas i rollen som utbildare och föredragande specialist. Du skall med väl avvägda sammanfattningar kunna vägleda chefen i dennes beslutsfattande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande 


• Kunskap och erfarenhet om/av Försvarsmaktens organisation och verksamhet.
• Dokumenterad och praktisk erfarenhet av brandskyddsarbete.
• Dokumenterad och praktisk erfarenhet av miljöarbete.
• Dokumenterad brandskyddsutbildning från FM eller civilt

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer vår värdegrund via vår hemsida.)

Övrigt
Anställningsform: Civil 100 % tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Arbetsort: Göteborg, västra Frölunda

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. 

Kvälls och helgtjänstgöring med övernattning förekommer.

Upplysningar om befattningen

C G0 Peter Waller amf4-g0@mil.se

Information om rekryteringsprocessen
Rekryteringskoordinator G1 Valérie Pilo amf4-g1@mil.se


Fackliga företrädare 

SEKO  Kurt Ragnarsson, kurt.ragnarsson@mil.se  

OF Amf 4 Johan Dahlgren, of-amf@officersforbundet.se of-amf@mil.se   

Försvarsförbundet Anja Aghester, forsvarsforbundet-goteborg@mil.se 

SACO Mattias Ranfors, saco-gbg@mil.se


Varmt välkommen med din ansökan med tillhörande CV samt personligt brev där du motiverar varför just du passar som Brandskyddssomordnare hos oss på Amf 4 G0 senast 2023-12-08

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

På Älvsborgs amfibieregemente, i centrala Göteborg, verkar vi där land möter hav och utgör en viktig länk mellan armé- och sjöstridskrafterna. Som återetablerat regemente med garnisonsansvar växer vi och är behov av fler kompetenta officerare, soldater och civila medarbetare som fortsätter utveckla förbandet till dess viktiga uppgift: Försvara Sveriges många kustnära skärgårdsområden samt skydda våra leder in till Skandinaviens största hamn i syfte att värna Sveriges strategiska import.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Sjöövervakningsoperatör

Kustbevakningstjänsteman
Läs mer Nov 9
Hos oss blir du en viktig pusselbit i Försvarsmaktens vision; för ett starkare försvar – möter varje hot, klarar varje utmaning. Det är vi som tillsammans får det att hända. Allvar och ansvar i ett positivt samarbetsklimat där vi alla är kunniga, öppna och engagerade. Hälsa och personlig utveckling är viktig för såväl oss anställda som vår arbetsgivare.

Om enheten
Sjöinformationskompaniet består av stab, Sjöinformationspluton Muskö och Göteborg, Marinens Radio och Undervattensspaningscentralen. Huvuddelen av verksamheten bedrivs från Muskö, men även från Göteborg, Karlskrona, Visby och Stockholm. Sjöinformationspluton Göteborg bedriver övervakning av Sveriges territorialhav och intresseområde till sjöss dygnet runt året om. Plutonen löser sin uppgift med hjälp av en mängd olika sensor- och sambandssystem som t.ex. radar och radio. Den sammanställda sjölägesbilden som produceras delges till högre chef, ut till enheter till sjöss samt till andra förband och civila myndigheter. Vi som arbetar här tillhör kategorierna officerare, specialistofficerare, civilanställda och GSS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I befattningen som sjöövervakningsoperatör arbetar du med uppgifter inom bland annat övervakning, samband och stridsledning. Du arbetar skarpt över tid för att övervaka och hävda Sveriges territoriella integritet. Med  sjöcentralen som arbetsplats sitter du mitt i informationsflödet inom marin stridsledning. Du tjänstgör i ett vaktlag där du bidrar till att upprätthålla och hävda Sveriges territoriella integritet genom sjöcentralens  ledningsstödsystem och delsystem där du insamlar, bearbetar, presenterar, delger och dokumenterar sjölägesinformation. Du ansvarar för att upptäcka, dokumentera och rapportera avvikelser från normalbilden. Du arbetar även med att upprätta och bibehålla sambandsvägar till egna enheter samt kommunicerar med och invisar rörliga spaningsresurser.

KRAV
Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning med godkända betyg
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• God vana att arbeta i IT-baserade system, främst i Windowsmiljö

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en person som har god samarbetsförmåga samt främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär. Du tycker om att ta egna initiativ samt tar ansvar för leverans och resultatet. Du stimuleras av att uppnå resultat med hög kvalité. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Militär grundutbildning
• Sambandskunskap
• UND/SÄK-kunskap
• Teknisk kunskap
• IT-kunskap
• Nautisk kunskap

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Befattningen är en tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och registerkontroll kommer att utföras.
Placeringsort är Göteborg.
Befattningen innebär skifttjänstgöring med arbetstidsförkortning med 5 timmar per vecka.
Fri måltid vid skifttjänstgöring.
Tre timmar friskvård/träning i veckan på arbetstid.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Resor i tjänsten förekommer.
Övningsdygn i tjänsten förekommer.

Upplysningar om befattningen kontakta:
Fredrik Wanzelius eller Sanne Möller nås via FM växel 010-820 00 99

Upplysningar om rekryteringsprocessen kontakta:
Jenny Winberg nås via FM växel 010-820 00 99

Fackliga företrädare
? Officersförbundet, Erik Tollin
? TCO/försvarsförbundet, Björn Engren
? SEKO, Lenny Johansson
? SACO, Maria Blasek

Samtliga nås via FM växel 08-788 75 00

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-27. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 16
Vill du vara en del av att bygga och utveckla en av de vassaste säkerhetsavdelningarna inom vår bransch och bidra till en ökad försörjningstrygghet för samhället? Nu har du möjlighet att vara med på en spännande resa då vi söker efter vår nya säkerhetssamordnare.

Här kommer du att arbeta tätt tillsammans med våra verksamheter i att utveckla, implementera och följa upp Göteborg Energis säkerhets- och beredskapsarbete. 

Din uppgift
Som Säkerhetssamordnare kommer du att arbeta operativt och administrativt i vår verksamhet  inom koncernen där du kommer att driva arbetet inom fysiskt- och tekniskt skydd, brandskydd, krisberedskap, incidenthantering, riskhantering och säkerhetsprevention med mera. Stort initialt fokus kommer att läggas mot att implementera våra säkerhetskonceptslösningar mot teknisk och fysisk säkerhet i nära samarbete med vår säkerhetsspecialist. Det innebär att du kommer att arbeta i våra anläggningar och mot våra pågående projekt med att säkerställa att säkerhetskraven för dessa blir uppfyllda.

Det handlar alltså om att vara ett stöd och supportera våra verksamheter så att frågorna blir omhändertagna på rätt sätt. Du kommer även att arbeta med incidenter, undersöka och utreda för att vidta eventuella åtgärder. Du kommer därför pendla mellan att röra dig mycket ute i verksamheten för att kartlägga och följa upp men också arbeta administrativt med att dokumentera vårt skydd samt utreda eventuella incidenter.

Ditt team
I dagsläget är vi en stab som består av 9 medarbetare inklusive chef som präglas av målmedvetenhet, stort engagemang och hög trivsel. Vårt uppdrag innebär att säkerställa att koncernen följer rådande lagstiftning men även ansvar för att utveckla och förbättra koncernens övergripande säkerhetsarbete.
Vårt uppdrag har det senaste åren växt i omfattning vilket gjort att vi utökat vår avdelning med ett flertal nya funktioner.

Din kompetens
Vi står inför en spännande utvecklingsresa och ser det som en fördel om du tidigare har minst tre års dokumenterad erfarenhet från en liknande tjänst. Du har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis säkerhets- och beredskapssamordnare, risk management eller likvärdig inriktning och flerårig erfarenhet med inriktning mot krisberedskap, totalförsvar, brottsutredning och/eller annat säkerhetsarbete i komplexa verksamheter. Du har goda kunskaper inom Stöldskyddsföreningens normer kopplade till fysiskt och tekniskt skydd. Erfarenhet från utredning av säkerhetsincidenter är meriterande.

Då du kommer att inneha en efterfrågad roll hos oss ser vi att du har en stor förmåga att strukturera och planera din vardag men också förmåga att prioritera bland olika ärenden och frågeställningar. Du kommer att möta ett flertal olika interna funktioner vilket ställer krav på att kunna samarbeta, bygga relationer och kommunicera. Du har en förmåga att få saker gjorda, är självständig med en god administrativ förmåga då en del uppdraget innefattar att skriva rapporter och dokumentera.

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vår arbetsplats

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss .


Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjöövervakningsoperatör

Kustbevakningstjänsteman
Läs mer Nov 9
Hos oss blir du en viktig pusselbit i Försvarsmaktens vision; för ett starkare försvar – möter varje hot, klarar varje utmaning. Det är vi som tillsammans får det att hända. Allvar och ansvar i ett positivt samarbetsklimat där vi alla är kunniga, öppna och engagerade. Hälsa och personlig utveckling är viktig för såväl oss anställda som vår arbetsgivare.

Om enheten
Sjöinformationskompaniet består av stab, Sjöinformationspluton Muskö och Göteborg, Marinens Radio och Undervattensspaningscentralen. Huvuddelen av verksamheten bedrivs från Muskö, men även från Göteborg, Karlskrona, Visby och Stockholm. Sjöinformationspluton Göteborg bedriver övervakning av Sveriges territorialhav och intresseområde till sjöss dygnet runt året om. Plutonen löser sin uppgift med hjälp av en mängd olika sensor- och sambandssystem som t.ex. radar och radio. Den sammanställda sjölägesbilden som produceras delges till högre chef, ut till enheter till sjöss samt till andra förband och civila myndigheter. Vi som arbetar här tillhör kategorierna officerare, specialistofficerare, civilanställda och GSS

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I befattningen som sjöövervakningsoperatör arbetar du med uppgifter inom bland annat övervakning, samband och stridsledning. Du arbetar skarpt över tid för att övervaka och hävda Sveriges territoriella integritet. Med sjöcentralen som arbetsplats sitter du mitt i informationsflödet inom marin stridsledning. Som sjöövervakningsoperatör tjänstgör du i ett vaktlag där du bidrar till att upprätthålla och hävda Sveriges territoriella integritet genom sjöcentralens ledningsstödsystem och delsystem där du insamlar, bearbetar, presenterar, delger och dokumenterar sjölägesinformation. Du ansvarar för att upptäcka, dokumentera och rapportera avvikelser från normalbilden. Du arbetar även med att upprätta och bibehålla sambandsvägar till egna enheter samt kommunicerar med och invisar rörliga spaningsresuser.

KRAV
Kvalifikationer


• Militär grundutbildning
• 3-årig gymnasieutbildning med godkända betyg
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
• God vana att arbeta i IT-baserade system, främst i Windowsmiljö

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en person som har god samarbetsförmåga samt främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär. Du tycker om att ta egna initiativ samt tar ansvar för leverans och resultatet. Du stimuleras av att uppnå resultat med hög kvalité. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Sambandskunskap
• UND/SÄK-kunskap
• Teknisk kunskap
• IT-kunskap
• Nautisk kunskap

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på  www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform tillsvidare, 8 års anställning med inledande provanställning.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och registerkontroll kommer att utföras.
Placeringsort är Göteborg.
Befattningen innebär skifttjänstgöring med arbetstidsförkortning med 5 timmar per vecka.
Fri måltid vid skifttjänstgöring.
Tre timmar friskvård/träning i veckan på arbetstid.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Resor i tjänsten förekommer.
Övningsdygn i tjänsten förekommer.

Upplysningar om befattningen kontakta:
Fredrik Wanzelius eller Sanne Möller som nås via FM växel 010-820 00 99

Upplysningar om rekryteringsprocessen
Jenny Winberg nås via FM växel 010-820 00 99

Fackliga företrädare
Officersförbundet, Erik Tollin
TCO/försvarsförbundet, Björn Engren
SEKO, Lenny Johansson
SACO, Maria Blasek

Samtliga nås via FM växel 08-788 75 00

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-08. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Cybersecurity Engineer till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Dec 4
Nytt
Cybersecurity engineer med intresse för ISO 21434 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och engagerat team där du kommer att befinna dig i den optimala knutpunkten mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med sin ledande mjukvara servar man både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Nu letar SystemWeaver, även känt som Systemite, efter dig – en engagerad cybersecurity engineer, som drivs att tanken på att vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att passa i rollen behöver du ha ett par års erfarenhet inom cybersäkerhet, med minst fem års erfarenhet av liknande arbete.
Du har kunskaper i ISO 21434 och en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/cyber-security-engineer-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=cyber-security-engineer
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Functional Safety-expert till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Dec 4
Nytt
Funcional safety-expert (FuSa) med en stadig fot i ISO 26262 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett tajt och engagerat team där allt fokus ligger på att förbättra bolagets kärnprodukt.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med sin ledande mjukvara servar man både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. Nu söker SystemWeaver, även känt som Systemite, dig – en FuSa-expert som med hjälp av ISO 26262 och sitt starka driv, vill vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
För att trivas i denna roll behöver du ha åtminstone fem års erfarenhet inom funktionell säkerhet, med goda kunskaper i ISO 26262 och HARA. Du har en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/functional-safety-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=functional-safety-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Functional Safety-expert till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 30
Funcional safety-expert (FuSa) med en stadig fot i ISO 26262 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett tajt och engagerat team där allt fokus ligger på att förbättra bolagets kärnprodukt.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med sin ledande mjukvara servar man både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. Nu söker SystemWeaver, även känt som Systemite, dig – en FuSa-expert som med hjälp av ISO 26262 och sitt starka driv, vill vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
För att trivas i denna roll behöver du ha åtminstone fem års erfarenhet inom funktionell säkerhet, med goda kunskaper i ISO 26262 och HARA. Du har en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/functional-safety-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=functional-safety-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Arbetsmiljökoordinator till Internationellt Bolag!

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Sep 20
Har du tidigare erfarenhet av arbetsmiljöarbete och internkontroll? Nu söker vi dig som har erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och som är duktig på lagar och bestämmelser inom området i syfte att utveckla både trivsel och säkerhet på kontor. Trivs du i en global miljö och vill komma till en härlig arbetsplats är detta rollen för dig! Sök nu då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker till vår kund en driven arbetsmiljökoordinator som kommer att ingå i HR-avdelningen. I tjänsten kommer du att att stötta i ärenden kopplat till arbetsmiljö och säkerhet. I tjänsten kommer du arbeta nära både HR-avdelning samt andra funktioner såsom fastighet, reception och IT-avdelning.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer framför allt att vara:

I samarbete med HR-Business Partner arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete samt brandskydd och larm.
Koordinera olika aktiviteter kopplat till arbetsmiljö och säkerhet inom organisationen.
Utveckla struktur och interna kontroller rörande arbetsmiljöarbetet.
Rapportera tillbud, genomföra skyddsronder och samla in statistik.
Stötta den interna servicefunktionen för anläggningen och säkerställa hög kvalité.
Arbeta med värdeskapande processer och samordningen i bolaget i syfte att bli en mer attraktiv arbetsgivare.
Arbeta stöttande mot bolagets chefer i diverse projekt med beställningar etc.

VI SÖKER DIG SOM:
Har erfarenhet av arbetsmiljöarbete och internkontroll.
Har en utbildning eller avslutade kurser inom arbetsmiljöområdet.
Besitter en god kunskap rörande lagar och bestämmelser inom arbetsmiljöområdet såsom ISO.
Har god datorvana.
Är flytande i svenska såväl engelska i både tal och skrift, detta då båda språken kommuniceras internt.


Det är meriterande om du:

Har flera års erfarenhet av en likvärdig roll.
Har utbildning på högskole- eller universitetsnivå.


Som person har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att både samarbeta och komma överens med olika typer av personer. Du har hög struktur och är gärna den som har övergripande kontroll. Du vågar ta egna initiativ och testa nya vägar i syfte att hålla grym leverans. Det är viktigt att du har förståelse för HR-avdelningens viktiga arbete och uppdrag i organisationen där du själv också bidrar utifrån en serviceinriktad inställning och coachande förhållningssätt. Vidare trivs du med att vistas i en internationell miljö och sprider energi till dina kollegor, även genom telefon!

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är ett internationellt bolag verksamt inom tekniksektorn kopplat till fordonsindustrin.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Startdatum: Omgående/Enligt överrenskommelse
Placering: Göteborg 
Kontaktperson: Sophie Tisell
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på "sök tjänst". Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Cybersecurity Engineer till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 30
Cybersecurity engineer med intresse för ISO 21434 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och engagerat team där du kommer att befinna dig i den optimala knutpunkten mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med sin ledande mjukvara servar man både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Nu letar SystemWeaver, även känt som Systemite, efter dig – en engagerad cybersecurity engineer, som drivs att tanken på att vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att passa i rollen behöver du ha ett par års erfarenhet inom cybersäkerhet, med minst fem års erfarenhet av liknande arbete.
Du har kunskaper i ISO 21434 och en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/cyber-security-engineer-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=cyber-security-engineer
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Kriminalvårdare Nationella Transportenheten (NTE) Göteborg - Sommarvikariat

Kriminalvårdare
Läs mer Nov 1
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta vid transportenheten innebär att din huvudsakliga uppgift är att transportera frihetsberövade personer, för Kriminalvården och andra myndigheters räkning.

Arbetet omfattar också bevakning under t.ex. rättegångar och vid sjukhusbesök. Det varierande uppdraget innebär att arbetstiden kan vara olika dag för dag. I arbetet förekommer regelbunden hantering av olika dokument samt att utfärda dokumentation.

Arbetstiderna är mån-sön med arbete var sjätte helg. Arbetstiderna förläggs enligt verksamhetens behov och dina sluttider varierar varje dag och avgörs av uppdraget.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi, psykiatri, juridik eller konflikthantering
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med
registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt, och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på dagar, kvällar och helger ingår. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetsplats.

Löpande urval kan komma att tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

CE Chaufför

Värdetransportör
Läs mer Nov 15
Arbetsbeskrivning
Är du redo för nästa steg i din yrkeskarriär som CE-chaufför? Vi söker nu en engagerad och självgående medarbetare för att vara med och starta upp vår kunds enhet i Göteborg. Från Göteborg kommer du att transportera bohag till och från flera orter av södra Sverige. På fältet är du ansiktet utåt. Du har en nära kundkontakt och ansvarar för att kundernas bohag förflyttas tryggt och säkert. Det är därför viktigt att du är ordningsam och serviceinriktad. Du kommer oftast arbeta i lag, två och två eller fler. Därför är det viktigt att du kan samarbeta. Scheman läggs med god framförhållning och arbetsdagarna är måndag till fredag.

Ansvarsområden
Transport av bohag inom Göteborg och södra Sverige.
Lastning och lossning av bohag.
Packning och emballering av bohag.
Stuvning av bohag i lastbil/släp.
Besiktning av bohag inför offert.
Kundsupport och nära kundkontakt.
Hantering av arbetsflöden och kommunikation en app i telefonen.
Fordonsvård.


Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen som CE-chaufför hos oss behöver du uppfylla följande krav:
CE-körkort.
YKB (Yrkeskompetensbevis).
Erfarenhet av självständigt arbete.


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

HSEQ Manager

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Nov 14
Floatel International is an International Group established in 2006 with head office in Oslo and management located in Gothenburg, Sweden. Floatel operate a modern fleet of accommodation and construction support vessels (flotels) for the oil and gas industry in the world. The fleet is designed to meet the increased demands set by challenging projects in deep water and hostile environments. Floatel International strives to provide superior living standard and support services.
Are you interested and dedicated to all regulations around health, safety, environment and quality and like to lead our companies work in these areas? We might have the dream role four you.
We are looking to employ a HSEQ Manager to our office in Gothenburg who is interested to work in an international and challenging environment. We are looking for someone who understand the shipping and offshore industry and the health, safety and environmental demands associated with the business. As HSEQ Manager at Floatel you are an important key person in our operation. You report directly to Group COO.
Important to be familiar with ISM Code, ISPS, MLC as well as ISO 9001, ISO 14001 and ISO 45001. You will also be Designated Person Ashore (DPA) and Company Security Officer (CSO).
You have the ability to plan and prioritize work in a structured way, even in stressful situations. You are service minded, thorough, quality-conscious and has a "business mindset". You speak and write Swedish and English fluently.
As HSEQ Manager you are also department manager and have personnel reporting to you.
Duties and Responsibilities:
o Manage the HSEQ Department Activities and Resources.
o Fully committed to prevent injuries and damage to the environment and property.
o Promote a good working environment.
o Ensure continuous improvements of the Company´s Safety Culture.
o Manage the implementation, development, maintenance, and continuous improvements of the Floatel International Management System (FIMS) in accordance with mandatory rules and regulations and other standards as decided by company management.
o Responsible for HSEQ activities, including internal and external audits/inspections in accordance with the plans.
o Responsible for that the Company is certified on a continuous basis in accordance with mandatory rules and regulations and other standards as decided by company management.
o Responsible for compliance verification.
o Responsible for ensuring that Safety Cases and Project Compliance Plans (when applicable) are prepared and maintained.
o Assist Management and Employees in Health, Safety and Working Environment related issues.
o Responsible for investigating, reporting and following-up of all serious incidents occurring within the Company.
o Act as the Management representative/liaison with the relevant Authorities.
o Supporting the Business Acquisition Section with HSEQ parts of prequalification, bidding and contact activities.
o Participate in and lead HAZOP, HAZID and other Risk Assessment workshops as applicable.

Qualifications:
o University Degree in Engineering, Nautical Science or similar.
o Min. 2 years of marine or offshore experience, and preferably 2 years’ experience working in a HSEQ Management role onshore.
o Applicable experience from working with local legislation.
o Good to Excellent communication skills in English, both written and verbal.
o Experience with word processing in Word, Excel and PowerPoint.
o Experience from HSE Audits and Incident Investigations.
o Able to interact and communicate well with all levels of management and personnel.
o Ability to work independently and cross-functionally in teams in a changing environment.
o Personal drive and motivation with ability to take initiative.

More information:
We offer a role with much own responsibility in an international and challenging environment in new and modern offices in central Gothenburg.
Type of employment: Fulltime
Commencement date: February 2024 or as per agreement.
We will review applicants continuously and the position can be filled before the last application date, so please send your CV and cover letter to us as soon as possible and latest 3 December 2023.
For questions about the position, please contact COO Per Marzelius tel: +46(0)31 352 0751 or questions about the recruitment process please contact HR Onshore Manager Sandra Palmgren tel: +46(0)31 352 0715.
Please also refer to our website www.floatel.se for more information and to apply for this position.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Förrådsarbetare i Göteborg

Förrådsarbetare, bygg
Läs mer Nov 20
Vi söker en driven och ansvarstagande förrådsarbetare för ett spännande uppdrag hos en av våra kunder. Där får du möjlighet att vara en viktig del av deras team och bidra till en positiv arbetsmiljö inom enheten.

Om tjänsten
Vi söker dig som trivs i en flexibel arbetsmiljö och har rätt inställning för att hantera ständiga förändringar i flödet. Som förrådsarbetare kommer du att vara en viktig lagspelare och behöver ha lätt för kommunikation. Planering och problemlösningsförmåga är ytterligare styrkor som är fördelaktiga för uppdraget.

Erfarenhet av materialhantering och förrådsverksamhet är meriterande, och det är en fördel om du innehar truckkort A 1-4 samt B 1-4. I arbetet så kommer du både få köra truck samt fysiskt arbete. I förrådet kommer du få utföra en rad olika uppgifter så som att underhålla verktyg, inventera material och förbereda verktyg/material för kollegor.

Vem är du?
• Driven och ansvarstagande lagspelare.
• Flexibel och anpassningsbar till förändringar.
• Kommunikativ och bra på problemlösning.
• Erfarenhet av materialhantering och förrådsverksamhet är meriterande.
• Truckkort A 1-4 samt B 1-4 är en fördel.

Start: omgående
Arbetstider: måndag till fredag under dagtid.

Om verksamheten
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

Ansök nu

Parkeringsvakt Behov Göteborg

Parkeringsvakt
Läs mer Okt 6
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm.

Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB söker en person till våra uppdrag med utgångspunkt från vårt kontor i Göteborg och start så snart som möjligt. Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.

Vi söker dig som är arbetsvillig, har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.

Arbetet är vid behov.
Arbetstiderna är varierande dag, natt kväll, förlagda varierat under samtliga dagar om året.

Vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca två veckor.

Lön utgår enligt kollektivavtal.

Kvalifikationer:

• Innehaft B-körkort i minst 2 år
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke

För att trivas tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Ansvarstagande
• Lugn och saklig i ditt bemötande
• Flexibel, arbetet innebär varierande arbetsdagar och mycket utomhusarbete

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Functional Safety-expert till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 27
Funcional safety-expert (FuSa) med en stadig fot i ISO 26262 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett tajt och engagerat team där allt fokus ligger på att förbättra bolagets kärnprodukt.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med sin ledande mjukvara servar man både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. Nu söker SystemWeaver, även känt som Systemite, dig – en FuSa-expert som med hjälp av ISO 26262 och sitt starka driv, vill vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
För att trivas i denna roll behöver du ha åtminstone fem års erfarenhet inom funktionell säkerhet, med goda kunskaper i ISO 26262 och HARA. Du har en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/functional-safety-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=functional-safety-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Cybersecurity Engineer till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 27
Cybersecurity engineer med intresse för ISO 21434 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och engagerat team där du kommer att befinna dig i den optimala knutpunkten mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med sin ledande mjukvara servar man både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Nu letar SystemWeaver, även känt som Systemite, efter dig – en engagerad cybersecurity engineer, som drivs att tanken på att vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att passa i rollen behöver du ha ett par års erfarenhet inom cybersäkerhet, med minst fem års erfarenhet av liknande arbete.
Du har kunskaper i ISO 21434 och en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har även goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/cyber-security-engineer-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=cyber-security-engineer
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Väktare och ordningsvakter till handelsmiljö i Göteborg

Väktare
Läs mer Sep 28
Till ett av våra exklusivare uppdrag i handelsmiljö i Göteborg söker vi nu väktare och ordningsvakter med hög känsla för service och problemlösning.


Anställningen avser tjänstgöring vid behov.


Vi tror att det här är en tjänst som passar dig som tycker om att möta människor och som hanterar alla typer av eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess. Du är serviceminded, lugn och förtroendeingivande. Du arbetar med stor medkänsla och respekt gentemot dina medarbetare och älskar att ge det lilla extra för kunden och kundens kunder. 


 


Vi söker dig som; 


 

- Är utbildad väktare VU1 och VU2 eller ordningsvakt med giltigt förordnande 

- Är ostraffad, drogfri och har ordnad ekonomi 

- Är godkänd av länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag 

- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift 


Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket kommer ha en avgörande betydelse för denna tjänst. 


Du som söker; 


- Är ärlig, kommunikativ och prestigelös 

- Har hög social kompetens, är utåtriktad och hjälpsam 

- Älskar att överträffa förväntningar på service 

- Är punktlig, pålitlig och noggrann 

- Har god fysik och ett vårdat yttre 


Meriterande är: 


- Övriga för branschen intressanta utbildningar 

- Kunskap i larmhantering samt andra tekniska system 

- B-körkort 

- Engelska i tal och skrift 

- Övriga språkkunskaper 


Tillträde snarast efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. 


Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan där du med fördel laddar upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du passar för denna tjänst. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef till Stöd och service 2, lokalpolisområde Storgöteborg nordost

Inspektör, Polisen
Läs mer Nov 16
Är du redo för en större uppgift?
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 37 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Myndigheten befinner sig i en omfattande tillväxt som kommer att pågå de kommande åren. Detta för att kunna möta framtidens utmaningar. Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag.
Polisregion Väst
Polisregion Väst består av Hallands län och Västra Götalands län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Fyrbodal, Halland, Skaraborg, Storgöteborg och Älvsborg som tillsammans är indelade i 16 lokalpolisområden. Vidare finns det tre regionala enheter: operativa enheten, underrättelseenheten och utredningsenheten, ett regionkansli samt nationella avdelningar som finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.

Om arbetsplatsen
Polisområde Storgöteborg
I polisområde Storgöteborg bor närmare en miljon invånare. Vårt geografiska område spänner över sju kommuner – från storstadsmyller till landsbygd. Polisområde Storgöteborg är indelat i fem lokalpolisområden: Göteborg city, Kungälv/Ale, Storgöteborg Hisingen, Storgöteborg nordost och Storgöteborg syd. På polisområdesnivå organiseras utredningsverksamheten i utredningsjour och utredningssektion. Vidare finns ett polisområdeskansli.
Lokalpolisområde nordost ingår i polisområde Storgöteborg. Inom lokalpolisområdet finns det ingripande- och brottsförebyggande verksamhet, utredningsgrupper samt stöd och service.
Stöd och service grupp 2 består av en gruppchef och 10 medarbetare med bred kompetens i funktioner som exempelvis kommunpoliser, FU-ledare samt operativ samordnare. Inom gruppen hanteras mångsidiga och utvecklande verksamhetsfrågor i den lokala polisverksamheten samt gentemot samverkande aktörer.
Gruppens övergripande uppdrag är bland annat att ansvara för upprätthållandet av den övergripande operativa lägesbilden i lokalpolisområdet, omvärldsbevakning samt framtagandet av strategiskt underlag som ligger till grund för ledningens beslut.
Arbetsuppgifter
Som gruppchef rapporterar du till lokalpolisområdeschefen samt ingår i lokalpolisområdets ledningsgrupp, där ni tillsammans ansvarar för att uppdrag genomförs samt att driva myndighetens förändrings- och utvecklingsarbete. Du har särskilt ansvar för gruppens verksamhet inom området Stöd och service 2 och dess resultat. Som gruppchef företräder du hela Polismyndigheten både internt och externt samt arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten.
Uppdraget innebär att du har personal- och arbetsmiljöansvar för din grupp. Du har förmåga att se på verksamheten ur både ett operativt- samt helhetsperspektiv och bidrar aktivt med stöd till ledningen för lokalpolisområdet.
Att vara chef och ledare inom Polismyndigheten innebär att skapa trygghet och bygga förtroende genom att utöva ett uppriktigt, modigt och lyhört ledarskap med tillit till andras kompetens och förmåga. Som chef driver du utveckling genom att inspirera och uppmuntra till reflektion och återkoppling på ett sätt som utgår från att vi följer lagen och behandlar människor lika. Du skapar förutsättningar och verkar för goda relationer som bidrar till att vi agerar tillsammans utifrån vad som är bäst för medborgarna och uppdraget som helhet.
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
· minst 6 månaders sammanhängande erfarenhet av att ha arbetat som chef och/eller arbetsledare
· erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
· erfarenhet av aktuellt verksamhetsområde
· polisexamen eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant, alternativt lägst gymnasial utbildning i kombination med erfarenhet av likvärdigt arbete inom Polismyndigheten som arbetsgivaren bedömer relevant
Vi ser det som meriterande om du utöver detta även har:
· erfarenhet av polisorganisationens verksamhet
· ingått i ledningsforum
· erfarenhet av att leda andra mot uppsatta mål och resultat
· erfarenhet av att delta i/driva samverkan med samhällsaktörer utanför polisorganisationen/den egna organisationen
· chefs- och ledarskapsutbildning för direkt, indirekt och/eller strategisk nivå
När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som grund för den bedömningen ligger Polismyndighetens ledarkriterier. Ledarkriterierna anger en beskrivning av ett önskvärt ledarskap inom Polismyndigheten och omfattar förmågor inom följande:
• Analys och helhetssyn
• Mål och resultat
• Utveckling och förändring
• Social säkerhet
• Muntlig och skriftlig kommunikation
• Skapa delaktighet och motivation
Läs mer om ledarkriterierna https://polisen.se/ledarkriterier/ Om inte länken är klickbar kopiera och klistra in länktexten i din webbläsare
Som en del i urvalsprocessen kommer även tester att användas.
Läs mer och ansök om tjänsten via denna länk:
https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=9ad5f533-6c68-4e3b-8602-0d12cb88957b&forcelocale=true

Ansök nu