Säkerhetsarbete jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Säkerhetsarbete i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Stationschef till Carspect Bjurslätt i Göteborg

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 26
Vi söker en stationschef till Carspect Bjurslätt i Göteborg.

Som stationschef har du ägandeskap för din station och personalansvar för de anställda.

Du arbetar mestadels med besiktningsarbete. Du rapporterar till klusterchef Anton Asplund.

Arbetsuppgifter

Förutom att besiktiga fordon har du följande arbetsuppgifter:

- Ansvara för kvalitetsarbetet
- Coacha, utveckla och stödja medarbetare
- Utföra utvecklingssamtal inklusive lönesättning
- Följa myndigheters regler och rutiner gällande arbetsmiljö
- Ansvara för försäljning till privat- och företagskunder
- Ansvara för stationens drift

Vem är du

Vi söker dig som är certifierad besiktningstekniker. Du har några års erfarenhet av att vara chef.

Du är en utmärkt Carspectambassadör, både internt och externt. Du sprider god stämning på din station, är en naturlig ledare och dina kollegor känner stort förtroende för dig. Du gillar försäljning och du säljer genom att skapa kontakter och har ett intresse för våra produkter och tjänster. Givetvis brinner du för att kunderna ska trivas på din station. Du har också ordning och reda samt arbetar strukturerat.

Vi erbjuder

- En betydelsefull roll där din insats gör skillnad för kollegor och kunder.
- Ett utåtriktat arbete med många kundkontakter.
- Ett arbete i en humanistisk arbetsmiljö där mjuka värden uppskattas.

Vi har kollektivavtal som bland inkluderar pensionsavsättning, grupplivförsäkring, arbetsskadeförsäkring och extra lön vid föräldraledighet. Vi har dessutom arbetstidsförkortning om 58 timmar/år och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

Carspect öppnade sin första besiktningsstation 1 juli 2010, samma datum som den svenska besiktningsmarknaden öppnade för konkurrens.

Vi utför omkring en miljon besiktningar per år på våra drygt 115 besiktningsstationer runt om i landet. Utöver kontroll -och registreringsbesiktningar av lätta fordon erbjuder vi frivilliga tester.

Vi mäter kontinuerligt kundnöjdhet och våra kunder är mycket nöjda med oss.

Carspect har omkring 330 anställda som representerar en stor etnisk och kulturell mångfald samt ett brett åldersspann. Vi främjar en jämn könsfördelning. Våra anställda får kontinuerlig fortutbildning, exempelvis utbildning i nya föreskrifter som påverkar företaget och teknisk fortbildning.

Välkommen att växa med Carspect!

Ansök nu

SOS-operatör Göteborg vår 2025

SOS-operatör
Läs mer Jul 1
SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn.Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap.Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1300 stolta SOS:are.
Vill du göra skillnad för andra, på riktigt? Vi söker fler medarbetare som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.
Är du en person som klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? Trivs du med att arbeta strukturerat och metodiskt och är trygg i dig själv, då kanske du är vår nästa kollega!
Tjänsten är i Göteborg med start 7 Januari 2025 samt 4 Februari 2025.
Din vardag som SOS-operatör
"En av de roligaste sakerna med det här jobbet är att ingen dag är den andra lik". Du kommer att få möta alla möjliga typer av människor, frågeställningar och problem. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att svara på inkommande samtal från människor i nöd. Som SOS-operatör svarar du på nödnumret 112 och är den hjälpsökandes första kontakt innan andra hjälpresurser är på plats.
Samtalen omfattar allt ifrån akuta sjukfall, trafikolyckor, bränder till samtal där någon är i behov av en trygg röst. Med intervjustöd och anpassad teknik säkerställer du att rätt resurser skickas till rätt plats i rätt tid. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser så som polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet bedrivs ofta i ett högt tempo och hjälpsökande står alltid i fokus. Arbetet bedrivs på SOS-centralen i Göteborgdär du sitter i en öppen miljö tillsammans med dina kollegor.
Eftersom SOS Alarms verksamhet bedrivs 24/7 har du som SOS-operatör en dygnsgående tjänst, vilket innebär att du jobbar dagar/kvällar/nätter och helger.Det innebär att du inte kan välja om du endast önskar arbeta dag, kväll eller natt utan alla skiften förekommer.
Vi erbjuder dig
Ovärderlig lärdom i att kommunicera med olika typer av människor
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag där människan alltid står i centrum
Du får samverka tillsammans med bl. a. Polisen, Räddningstjänst, ambulans och andra aktörer som är viktiga för samhället

Vi söker digVi utgår ifrån att du alltid vill hjälpa den som ringer in och hanterar samtalet från början till slut. Du uppskattar tydliga riktlinjer, är trygg i dig själv och beslutsam - oavsett vilket samtal du hanterar. Rollen innebär samverkan med kollegor och externa aktörer vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är en vänlig och lyhörd person som har lätt för att prata med människor. Vidare är du empatisk och professionell vilket innebär attdu samverkar och tar ansvar i din yrkesroll. Det är meriterande om du har erfarenhet från sjukvård, blåljusverksamhet, larmcentral eller liknande.
Vi tror att du
Har minst fem års arbetslivserfarenhet
Talar och skriver svenska obehindrat och är bekväm med att ta samtal på engelska
Har god datorvana och trivs med att arbeta i olika och komplexa system
Har god simultanförmåga då arbetet kräver att du kan hantera flera uppgifter på en och samma gång

För att få rätt förutsättningar för att lyckas som SOS-operatör 112 inleds anställningen med en gedigen utbildning på vår utbildningsenhet i Kista varvat med praktisk träning i Göteborg av handledare. Du behöver därför kunna vara iväg hemifrån under enstaka veckor då utbildningen bedrivs fysiskt på plats i Kista till viss del.Vi står för alla omkostnader i samband med resan till vår utbildningsenhet.
Hos oss är våra värderingar,Professionella & Empatiska samtAnsvarstagande & Samverkande,något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!
Tjänsten är i Göteborg med start 7 Januari 2025 samt 4 Februari 2025.
Om du efter att ha gjort våra urvalstester går vidare i anställningsprocessen så är det obligatorisktatt delta fysiskt på en utav rekryteringsträffarna.
Dessa genomförs
Torsdag 29 AugustiOnsdag 4 SeptemberOnsdag 11 SeptemberRekryteringsträffen startar kl 17:00 och pågår i ca 3 timmar.Träffarna ovan är de enda som kommer att äga rum, och det är obligatoriskt att närvara på en utav dessa träffar, dettaför att ha chans att komma vidare i processen. Under träffen informerar vi om vår arbetsplats, du kommer att genomföra arbetsprover samt möjlighet att få ställa frågor.
Låter detta intressant?Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Vi vill att du är noggrann i din ansökan och svarar på alla frågor samt bifogar CV samt en videohälsningsenast18 Augusti 2024.Ej kompletta ansökningar kommer inte att behandlas.
Har du frågor? Kontakta någon avrekryterande chefer
Frida Fredrikssonfrida.fredriksson@sosalarm.seElisabeth Paipaliselisabeth.paipalis@sosalarm.seUrval sker löpande, men på grund av semestertider så kommer återkoppling på din ansökan tidigast ske med start vecka 34.
SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Ansök nu

Operational Security Manager

Säkerhetsvakt
Läs mer Jun 28
Vi söker efter en nyckelmedarbetare i vårt växande säkerhetsteam för en operativ roll nära vår ledning i säkerhets-, personskydds och andra relaterade uppgifter. Du kommer att jobba med såväl operativt personskydd, i Sverige och Internationellt, samt bistå ledningen och säkerhetsfunktionen i företaget med analyser, riskbedömningar, planering etc. Rollen är strategisk för företaget och kräver både rätt personlighetstyp och förmåga att arbeta under press med hög integritet. Du kommer att primärt jobba operativt och säkerställa att säkerheten och personskyddet för primärt vår VD såväl på kontoret som i övrigt, och ingå i dennes stab. Dessutom kan du förvänta dig att stötta med logistik, små som stora uppgifter för att förenkla och effektiveras arbetet för ledningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Personskydd till företagets ledning, från planering till genomförande i Sverige och eventuellt utomlands.
Skyddstransporter och andra liknande logistiska uppdrag.
Risk -och hotbedömningar.
Besluta om samt planera för genomförandet av personskydduppdrag.
Planera och genomföra operativa insatser eller åtgärder.
Utgöra en operativ stödfunktion bolagets övriga säkerhetsfunktion.
Övrigt arbete inom ramen för bolagets säkerhetsarbete och funktion.
Koordinera och planera aktiviteter med partners och andra aktörer.

Personliga egenskaperDu är flexibel, har lätt för att prioritera och fatta snabba men tydliga beslut. Du är ansvarstagande, har förmåga att agera självständigt och på eget initiativ samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig. Rollen kräver närhet till företagets ledning och därför också vikten av att bygga upp starka personliga relationer, tillit och integritet.
Du kommer att behöva skapa goda relationer till kunder, personal och bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Vi ser framför oss att du är kommunikativ, lösningsorienterad och att ingen uppgift inom är för liten eller för stor. Du är noggrann och strukturerad och kan arbeta såväl operativt som administrativt och har hög stresstålighet samt att du kan och vill hantera flexibla arbetstider. Formell kompetens och erfarenhet
Något års arbetslivserfarenhet, gärna inom Försvarsmakten eller Polismyndigheten.
Godkänd Personskyddsväktarutbildning eller motsvarande.
God erfarenhet av operativ personskyddsarbete, från planering till genomförande.
Hög servicegrad, ingen uppgift är för liten eller för stor för att tas an.
God vana av att göra bedömningar och genomföra planering av säkerhetsåtgärder.
Bekväm i Microsoft Office och motsvarande system.
Svenskt medborgarskap och flytande svenska som engelska i båda tal och skrift.
Körkort B-behörigher.

Det är meriterande om du har
Bakgrund inom Polismyndigheten -eller Säkerhetspolisens livvaktsgrupp.
Akademisk utbildning som är relevant för tjänsten.

AnsökanVälkommen med din ansökan idag, urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandra Olofsson, sandra.olofsson@elbitsystems.seStart: omgående Som ett säkerhetsföretag så har vi krav på att du har svenskt medborgarskap samt att man genomför en säkerhetsprövning när man påbörjar sin anställning hos oss.Om ossElbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag verksamt inom en mängd olika områden över hela världen, primärt inom försvar och säkerhet. Elbit Systems utvecklar och tillhandahåller en bred portfölj av produkter och system för alla typer av applikationer oavsett det är I luften, på marken, till sjöss eller cyberområdet. Våra system används över hela världen och Sverige är sedan ett par år tillbaka en viktig marknad för oss, både vad gäller svenska kunder till våra produkter och svenska partners för leveranser till andra länder.Inom digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör och samtidigt en pionjär och erbjuder digitaliserade helhetslösningar för alla typer av användningsområden i teknikens framkant och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio till satellit och IP/WAN-nätverk för alla typer av dataflöden oavsett om det är röst, video eller annan data.

Ansök nu

Brandskyddsansvarig

Skyddsrumsinspektör
Läs mer Jun 24
Vill du vara med och driva brandfrågor på börsens största fastighetsbolag? Är du dessutom initiativtagande och en problemlösare? Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt.
Nu söker vi en brandskyddsansvarig till vårt huvudkontor i Göteborg!
På Fastighets AB Balder satsar vi stort på att arbeta förebyggande mot brand och har därför en brandskyddsgrupp där du kommer vara en viktig pusselbit. Du blir en del av ett familjärt gäng med en stark sammanhållning och höga ambitioner. Här får du mycket mandat och stora möjligheter att få genomslag på dina idéer.
Du kommer bland annat att arbeta med:
Verksamhetsanpassa våra fastigheter genom att projektera uthyrningsbara lokaler enligt Boverkets byggregler och Lagen om skydd mot olyckor.
Arbetsleda våra brandtekniker
Samarbeta med räddningstjänsten vid tillsynsbesök
Upphandla brandlarm samt sprinkler och skapa rambeskrivningar.
Systematiskt brandskyddsarbete, både genom att hålla i utbildning och att arbeta praktiskt.
Agera rådgivare mot förvaltningsorganisationen och övriga projektavdelningar på Balder

För att trivas i din roll som Brandskyddsansvarig tror vi att du har ett stort driv och är lösningsorienterad person. Dessutom tror vi att du har ett intresse för lagar och regelverk som rör brand. Du bör ha arbetat några år inom området brand eller genomgått en relevant utbildning?
Många av våra projekt driver vi själva från projektering till installation.
Ibland är tempot högt men då hjälps vi åt tillsammans inom gruppen. Du behöver ha B-körkort och uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
Låter detta som en tjänst för dig?Kul! Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.I denna process ber vi dig inte skicka med personligt brev, utan vill i stället att du besvarar våra urvalsfrågor. Vi använder oss av rekryteringstester för att hjälpa oss göra ett så bra och objektivt urval som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Matina Khosravian på matina.khosravian@balder.se.
#LI-MK1

Ansök nu

Vi söker personal till Göteborg

Väktare
Läs mer Jun 25
Är du en engagerad och erfaren väktare på jakt efter nya utmaningar? Vi på Q Security söker efter kvalificerade väktare (ordningsvakter) för kommande uppdrag och vill gärna höra från dig!
Om Q Security AB
Q Security är en ledande aktör inom säkerhetsbranschen, känd för vårt engagemang för trygghet och service. Vi erbjuder högkvalitativa säkerhetstjänster och värdesätter professionalism, pålitlighet och integritet hos vår personal.
Vi har idag över 900 anställda i Sverige och Norge som med stort engagemang levererar säkerhet till kunder runt om i landet, dygnet runt på årets alla dagar.
Vi söker dig som:
Har genomgått och godkänt utbildningarna VU1 och VU2.
Har erfarenhet av säkerhetsarbete, gärna inom olika miljöer såsom statiponärt, köpcentrum, evenemang.
Har starka kommunikationsfärdigheter. och är skicklig på att hantera olika situationer på ett lugnt och professionellt sätt.
Har en god analytisk förmåga att identifiera och förebygga säkerhetsrisker.
Är pålitlig, integritetsfull och kan samarbeta väl med både kollegor och externa myndigheter, såsom polisen.
Gymnasiekompetens
B-körkort
ostraffad
Kunna kommunicera på svenska och engelska
Vara minst 18 år
Ha god hälsa och fysik
Meriterande om du har ordningsvaktutbildningen, då tjänsterna är varierande

Vi erbjuder:
Möjligheten att arbeta inom ett välrenommerat företag med en stark ställning på marknaden.
Fortlöpande utbildningar och utvecklingsmöjligheter för att hålla dig uppdaterad inom säkerhetsbranschen.
En varierad arbetsmiljö med möjlighet att arbeta i olika typer av uppdrag och miljöer.
Ett stöttande och professionellt arbetslag där vi värdesätter din säkerhet och trivsel.

Vem är du?
Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.
 
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Arbetstider: Dag/Natt/Kväll och helger
Varaktighet: Heltid/Deltid/Behov, tillträde enligt överenskommelse.
Lön: enligt kollektivavtal

Ansök nu

Vi söker personal till Göteborg

Väktare
Läs mer Jun 25
Är du en engagerad och erfaren väktare på jakt efter nya utmaningar? Vi på Q Security söker efter kvalificerade väktare (ordningsvakter) för kommande uppdrag och vill gärna höra från dig!
Om Q Security AB
Q Security är en ledande aktör inom säkerhetsbranschen, känd för vårt engagemang för trygghet och service. Vi erbjuder högkvalitativa säkerhetstjänster och värdesätter professionalism, pålitlighet och integritet hos vår personal.
Vi har idag över 900 anställda i Sverige och Norge som med stort engagemang levererar säkerhet till kunder runt om i landet, dygnet runt på årets alla dagar.
Vi söker dig som:
Har genomgått och godkänt utbildningarna VU1 och VU2.
Har erfarenhet av säkerhetsarbete, gärna inom olika miljöer såsom statiponärt, köpcentrum, evenemang.
Har starka kommunikationsfärdigheter. och är skicklig på att hantera olika situationer på ett lugnt och professionellt sätt.
Har en god analytisk förmåga att identifiera och förebygga säkerhetsrisker.
Är pålitlig, integritetsfull och kan samarbeta väl med både kollegor och externa myndigheter, såsom polisen.
Gymnasiekompetens
B-körkort
ostraffad
Kunna kommunicera på svenska och engelska
Vara minst 18 år
Ha god hälsa och fysik
Meriterande om du har ordningsvaktutbildningen, då tjänsterna är varierande

Vi erbjuder:
Möjligheten att arbeta inom ett välrenommerat företag med en stark ställning på marknaden.
Fortlöpande utbildningar och utvecklingsmöjligheter för att hålla dig uppdaterad inom säkerhetsbranschen.
En varierad arbetsmiljö med möjlighet att arbeta i olika typer av uppdrag och miljöer.
Ett stöttande och professionellt arbetslag där vi värdesätter din säkerhet och trivsel.

Vem är du?
Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.
 
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Arbetstider: Dag/Natt/Kväll och helger
Varaktighet: Heltid/Deltid/Behov, tillträde enligt överenskommelse.
Lön: enligt kollektivavtal

Ansök nu

Väktare Göteborg

Väktare
Läs mer Jul 8
QSG Bevakning erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag. Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget.
Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Trygghet och Kompetens såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Vi söker nu väktare för ronderande uppdrag. I rollen som väktare hos oss på QSG Bevakning får du en varierad och stimulerande arbetsdag där din främsta uppgift är att värna för en tryggare miljö.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och har ett starkt service- och säkerhetstänk. Du bör vara stresstålig och ha förmågan att lösa problem som uppstår. Du är genuint engagerad, ansvarstagande och kan fatta egna beslut. Även under tuffa och utmanande dagar behåller du fokus och ett gott humör. Du har en förmåga att skapa goda samarbeten och relationer, både med kunder och kollegor, och du hanterar problem på ett ansvarsfullt och korrekt sätt.

Tjänsten är bilburen och kräver därmed B-körkort.

Arbete förekommer på vardagar och helg, arbetstiderna är varierande.


Krav:

- Väktarutbildning 1 och 2
- God svenska i tal och skrift
- God kommunikativ förmåga
- B-Körkort
- För anställning på QSG Bevakning AB så krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning på auktoriserat bevakningsföretag

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete som väktare

Ansök nu

Arbetsmiljösamordnare

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jul 5
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu ett flertal arbetsmiljösamordnare till vår kund i Göteborg. Vill du vara delaktig i ett spännande byggprojekt och jobba operativt med säkerhet och arbetsmiljö? Ansök redan idag på www.randstad.se
Detta är ett konsultuppdrag som kan variera i längd men kan sträcka sig upp till 2 år. 
Som arbetsmiljösamordnare kommer du att vara en del av ett operativt site team som tillsammans kommer följa upp att de entreprenörer som utför arbete på byggarbetsplatsen arbetar på ett säkert sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att främja säkerhetskultur, identifiera potentiella faror och minska risker för att förebygga olyckor och skador på byggarbetsplatsen. Rollen är till stor del förlagd utomhus ihop med den dagliga driften.

Ansvarsområden
Rollen har olika ansvarsområden och uppgifterna kan variera beroende på dagen, men några av ansvarsområdena inkluderar men är inte begränsade till:
Övervaka och utvärdera effektiviteten av säkerhetsprogram och initiativ, och rekommendera förbättringar vid behov.
Samla in data och rapportera om alla HSE- och olyckshändelser.
Leda dagliga samordningsmöten mellan entreprenörer.
Upprätthålla säkerhetspolicys, procedurer och föreskrifter.


Kvalifikationer
Erfarenhet av att arbeta inom bygg-, industri- eller liknande branscher med en god förståelse för de risker och utmaningar som uppstår gällande arbetsmiljön.
God förmåga att kommunicera och samarbeta.
Utmärkta kunskaper i engelska, både i skrift och tal

Meriterande
Certifikat inom relevanta kurser kopplade till arbetsmiljö och säkerhet.
Förståelse i svenska på arbetsnivå, både i skrift och tal.
Kunskap i Bas U.
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Ordningsvakter storkund - heltid/deltid/behov

Ordningsvakt
Läs mer Jun 26
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Som ordningsvakt har du en genuin vilja att skapa goda relationer och respektera alla, oavsett bakgrund. Din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag.
Du gör detta genom närvaro på allmänna platser och förhoppningsvis ger det en lugnande effekt, men om situationen kräver det förväntas du agera. Som ordningsvakt är du anställd av Securitas men arbetar under polismyndighetens regelverk.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och vill göra en samhällsviktig insats. Vi har en stark gemenskap och en bred erfarenhet bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Vi tror att du är en stabil och stresstålig person som klarar av press och kan hantera motgångar väl. Du är ödmjuk, teamorienterad och serviceinriktad i möte med allmänheten, men har också förståelse för ansvaret i din roll och kan förhålla dig saklig när det krävs. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Du har en ordningsvaktsutbildning och ett giltigt ordningsvaktsförordnande
Du har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: indir.mehinagic@securitas.se.
Vi söker flertalet anställda för heltid, deltid samt behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Intervjuer hålls löpande.
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 30/9

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Ansök nu

Skyddsvakt Heltid/Deltid Göteborg

Skyddsvakt
Läs mer Jun 12
Cubsec AB söker dig som vill arbeta på ett företag i stark medvind. Vi erbjuder en välmående och platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar -allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap. Som vår medarbetare får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande företag, där vi skapar förtroende, trygghet och värde för våra kunder.

Vi söker nu medarbetare för Skyddsvaktsuppdrag som kan arbeta heltid/deltid, antingen dag eller natt. Som person är du engagerad i ditt arbete, plikttrogen och lojal. Vi ser även att du har ett empatiskt förhållningssätt till andra människor samt en personlig mognad, vilket är en förutsättning då du arbetar i en grupp om 4–6 personer. Viktigt är att du är trygg i din yrkesroll och har ett metodiskt tillvägagångssätt för att hantera de situationer som uppstår i arbetet. Vi värdesätter att du är ambitiös, har ett högt kvalitets-och säkerhetstänk samt en positiv och öppen attityd.

Det finns möjlighet att tillgodoräkna tidigare anställningsår i händelse av anställning.

Grundläggande krav:
Skyddsvaktsutbildning
Rent brottsregister
Inga betalningsanmärkningar
Mycket goda färdigheter i svenska samt goda färdigheter i engelska språket

Minst 1 års erfarenhet från bevakningsbranschen

Meritererande:
Erfarenhet av att arbeta som Skyddsvakt
Handhavandeutbildning för skjutvapen
Utbildning för expanderbar batong

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varaktighet, arbetstid
Heltid/Deltid tillsvidareanställning

Ansök nu

Väktare Göteborg

Väktare
Läs mer Jul 2
QSG Bevakning erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag. Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget.
Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Trygghet och Kompetens såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Vi söker nu väktare för ronderande uppdrag. I rollen som väktare hos oss på QSG Bevakning får du en varierad och stimulerande arbetsdag där din främsta uppgift är att värna för en tryggare miljö.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och har ett starkt service- och säkerhetstänk. Du bör vara stresstålig och ha förmågan att lösa problem som uppstår. Du är genuint engagerad, ansvarstagande och kan fatta egna beslut. Även under tuffa och utmanande dagar behåller du fokus och ett gott humör. Du har en förmåga att skapa goda samarbeten och relationer, både med kunder och kollegor, och du hanterar problem på ett ansvarsfullt och korrekt sätt.

Tjänsten är bilburen och kräver därmed B-körkort.

Arbete förekommer på vardagar och helg, arbetstiderna är varierande.


Krav:

- Väktarutbildning 1 och 2
- God svenska i tal och skrift
- God kommunikativ förmåga
- B-Körkort
- För anställning på QSG Bevakning AB så krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning på auktoriserat bevakningsföretag

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete som väktare

Ansök nu

Smart Parkering Sverige AB söker heltidsanställd parkeringsvakt till Götebo

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 13
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm.

Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker en ny medarbetare till våra uppdrag i Göteborg med start enligt överenskommelse. Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett växande bolag vilket innebär att du kommer jobba nära ledningen. Vi ser att du är självständig, driven, och har skinn på näsan. Arbetet som parkeringsvakt kännetecknas av "frihet under ansvar" där man utformar sina egna kör-rutter och planerar den ordning man besöker de olika parkeringsanläggningarna.

Arbetet är på heltid/ och arbetstidernas förläggning är under dagtid, kvällstid och nattetid under årets samtliga dagar.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetet utgår från vårt kontor i Göteborg och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca en till två veckor beroende på behov. I samband med anställning begärs utdrag från polisens belastningsregister

Lön utgår enligt kollektivavtal.

Kvalifikationer:

• Innehaft B-körkort i minst 2 år
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke

För att trivas tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Ansvarstagande
• Lugn och saklig i ditt bemötande
• Flexibel, arbetet innebär varierande arbetsdagar, arbetstider och mycket utomhusarbete

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och av att vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Frågor?

Kontaktar ansvarig rekryterare, Victor Emanuelsson Van Eekelen via victor.emanuelsson.van.eekelen@smartp.se

Ansökningar tas enbart emot via formuläret.

Övrigt:

Vi väljer att självständigt tillhandahålla denna rekryteringsprocess, rekryterare och annons säljare undanbedes.

Ansök nu

Utvecklingsintresserad Arbetsmiljöingenjör sökes till DEKRA Göteborg

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jul 4
Vill du vara del av ett fantastiskt team som jobbar tillsammans i spännande kunduppdrag?
Vill du arbeta i ett företag i medvind med stort fokus på HSE, Arbetsmiljö, Miljö & Hållbarhet?
Vill du ha kul på jobbet och utvecklas i en spännande/utvecklande roll? Då kan du vara den vi söker!
OM DEKRA
DEKRA med fler än 48 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, hållbarhet, test, inspektion och certifiering och betjänar kunder på alla kontinenter i 60 länder. Vi på DEKRA erbjuder innovativa tjänster som bidrar till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet.
DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på utveckling. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till personlig utveckling samt möjligheter till deltagande i internationella projekt.
Affärsområde Safety & Sustainability Services Nordic har specialister inom olika områden där vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom Arbetsmiljö, Säkerhet, Hållbarhet & Kvalitet till våra kunder.
OM ROLLEN
Vi söker dig som vill jobba brett med arbetsmiljöfrågor i rollen som arbetsmiljöingenjör åt våra företagskunder inom Göteborgsregionen med omnejd. Det är positivt om du har god erfarenhet som arbetsmiljöingenjör sedan tidigare, men vi ser också gärna drivna mer juniora sökanden som vill utvecklas i rollen.
Arbetsmiljötjänsterna som DEKRA erbjuder spänner brett inom hela Arbetsmiljöområdet & Hållbarhetsområdet och du får möjlighet att utvecklas & utveckla en bred och gedigen kompetens. Vi bedriver många spännande kunduppdrag, korta som längre och vi stöttar dig samt kompetensutvecklar dig genom mentorskap och coachande samarbete i kunduppdrag.
Exempel på arbetsuppgifter: Riskbedömningar, mätningar av yrkeshygieniska gränsvärden, Systematisk Arbetsmiljöarbete (SAM), Arbetsmiljö- & Skyddskommittéer, arbetsmiljöronder, interimsroller inom arbetsmiljö, stöttning till kunder med att utveckla/implementera åtgärder – som svar mot Arbetsmiljöverkets Inspektionsmeddelanden, utbildningar och mycket mer…
DEKRA har ett stort team med duktiga/erfarna arbetsmiljöingenjörer i olika delar av landet, som alla kommer att stötta dig i ditt arbete och i din fortsatta utveckling.
Välkommen till ett proffsigt och engagerat team, som stöttar varandra & har kul på jobbet!
KVALIFIKATIONER, KOMPETENS & ERFARENHET
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från rollen som arbetsmiljöingenjör, gärna från en tjänst inom någon företagshälsovård, där du har arbetat med AMI-tjänster mot olika företagskunder inom arbetsmiljöområdet eller från någon liknande tjänst.
Vi ser gärna även mer juniora sökanden med drivkraft och positiv energi som vill utvecklas i rollen som Arbetsmiljöingenjör.
Erfarenheter av andra närliggande roller inom arbetsmiljöområdet till exempel som EHS-specialist/-ingenjör, arbetsmiljö- eller miljöinspektör (AV) är meriterande.
Om du har intresse för eller erfarenhet av eller vill lära dig mer om (ej något krav) hållbarhetsrelaterade tjänster som t ex ESG-tjänster (CSRD/ESRS), Hållbarhetsrapportering, arbete med energideklarationer, energirelaterade utvärderingar och audits, så ses det som positivt.
Vi ser gärna att du har någon lämplig högskoleutbildning i botten inom arbetsmiljö, miljö, hållbarhet, kemiteknik, medicinteknik, maskinteknik eller liknande utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt.
OM DIG
Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig del i arbetet med att utveckla konsultverksamheten inom Arbetsmiljö är det centralt att du också trivs ute hos kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.
Det är viktigt att du har ett positivt mindset samt brinner för att utvecklas och utveckla andra inom arbetsmiljöområdet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Krav på B-körkort och du skall ha tillgång till egen bil.
VÅRT ERBJUDANDE & ANSÖKAN
DEKRA erbjuder förmåner avseende sjukvårdsförsäkring, kompetensutveckling, personlig utveckling, hälsokontroller, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, löneväxling, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer.
Placeringsort: Göteborg
Stämmer ovanstående in på dig? Vi tar emot ansökningar löpande, så skicka in din ansökan till oss redan nu!
Välkommen med ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2024-08-25
Om du har frågor kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Tobias Pier tobias.pier@dekra.com 010-455 1580 eller Affärsområdeschef Jari Salo jari.salo@dekra.com 010-455 1222

Ansök nu

Parkeringsvakter heltid, Göteborg

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 4
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Vill du bli parkeringsvakt och är på jakt efter din nästa utmaning? Vi på Securitas letar nu efter dig som vill bli en del av vårt sammansvetsade gäng där vi alla har olika personligheter men delar samma driv i arbetslivet, att göra människor trygga. Trivs du i en roll där du får mycket frihet under ansvar? Läs då mer nedan.
Som parkeringsvakt kommer du arbeta med parkeringsövervakning på tomt- och kommunalmark. Ditt ansvar är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer och du gör detta genom att kontrollera att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar.
Du kommer till exempel att:
Kontrollera att parkeringsregler efterlevs på tomt- och kommunalmark.
Proaktivt hjälpa våra kunder vid parkeringsrelaterade frågor.

Tjänsten passar dig som trivs i ett fritt och omväxlande arbete där du får ta mycket ansvar. I denna roll kan det uppstå konfliktsituationer, som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta och ger varandra energi under arbetspasset. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng? Då är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Det är meriterande om du har kommunal parkeringsvaktsutbildning, men inget krav. Vi utbildar rätt personer. Vi ser också att du som söker har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig mellan olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten.
Krav för tjänsten:
Gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska
B-körkort (håller du på att ta ditt körkort så kommer du inte komma vidare i processen - du behöver inneha B-körkort vid ansökningstillfället.)

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten. Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: merid.sokol@securitas.se.
Samtliga tjänster är på heltid och tillsätts löpande. Därav kan annonsen tas ner innan sista ansökningsdatum, som är den 23/8.
Vi tillämpar 6 mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Utbildningen kommer starta måndagen vecka 38, dvs. den 16 september 2024. Utbildningen är på 7 veckor och 100% närvaro krävs samtliga veckor, samt godkänt testresultat i slutet av utbildningen.
9 första utbildningsdagarna är obetalda - resterande utbildningsdagar utgår lön.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Ansök nu

Certifierad sakkunnig av tillgänglighet

Tillgänglighetskonsult
Läs mer Jul 3
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet.

Job DescriptionTill vår avdelning i Göteborg söker vi nu en certifierad sakkunnig inom tillgänglighet. Affärsenhet Arkitektur består av 117 medarbetare, varav 42 på huvudkontoret i Göteborg. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap där vi genom kreativitet och samarbete skapar goda projekt. Vi har många intressanta uppdrag på gång och är inne i en spännande fas där vi behöver stärka upp vår tillgänglighetskompetens.

Alla människor, med eller utan funktionshinder, ska kunna delta i samhället på lika villkor. För att uppnå detta krävs specialkompetens kring tillgänglighetskraven i kombination med god förståelse för arkitektur, byggteknik och byggprocessen. Norconsults bredd ger dig förutsättningar att tidigt i projekten arbeta tätt tillsammans med våra övriga kompetensteam och samarbeta med våra egna landskapsarkitekter, planarkitekter, konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjör, trafikplanerare och miljökonsulter. Vi har helt enkelt de bästa förutsättningarna för att skapa vacker, funktionell och hållbar arkitektur!

Hos oss får du arbeta varierat i byggprojektets alla faser, från skisskeden, utredningar och tidig gestaltning via projekteringskedet och vidare med uppföljning på byggarbetsplatsen och inventering i befintliga lokaler. Du blir en viktig kugge i utvecklingen av vår kompetens inom tillgänglighet. En viktig del av arbetsuppgifterna är att självständigt sköta uppdragsledning i projekt samt ge stöd till kollegor. Tillsammans med våra erfarna arkitekter och byggnadsingenjörer får du möjlighet att utvecklas genom arbete med olika typer av projekt bl.a. skolor, förskolor, bostäder, vård, bad- och fritidsanläggningar.


Din profil

Vi söker dig som
är certifierad sakkunnig av tillgänglighet enligt TIL 2
har vana av uppdragsledning
vill ta ett helhetsgrepp genom byggprojektets alla faser med fokus på tillgänglighet
vill jobba med utveckling av arbetsmetoder och hjälpmedel som stödjer vårt tillgänglighetsarbete
gillar kontakten med kollegor och kunder
är flexibel och lyhörd
visar stort engagemang, är kreativ och noggrann


Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med din blivande chef:
www.linkedin.com/in/magnus74

Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!
Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV, motivationstext och bifogat certifikat avseende sakkunnig enligt TIL 2 . Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.
NA

Ansök nu

SOS-operatör Göteborg vår 2025

SOS-operatör
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sos-operator-goteborg-var-2025. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetstekniker till Göteborgs universitet

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 28
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 56 000 studenter och 6 600 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.Tjänsten som säkerhetstekniker är placerad vid serviceenheten där kompetens samlas inom en rad olika områden. Tillsammans erbjuder enheten expertstöd och levererar stöd, service och tjänster till hela universitetet.

Sektionen för säkerhet ansvarar för att utveckla och hantera myndighetsgemensamma säkerhetsfrågor inom fysisk säkerhet, personsäkerhet, krishantering, säkerhetsskydd, systematiskt brandskydd, krisberedskap samt informations- och cybersäkerhet på strategisk och operativ nivå. Arbetet bedrivs alltid i samråd med kärnverksamheten och baseras på universitetets säkerhetspolicy och regler. Inriktningen på säkerhetsarbetet ska vara att förebygga risker och skada genom kostnadseffektiva säkerhetslösningar. Detta görs genom ett aktivt och systematiskt arbetssätt som syftar till att:


• Göteborgs universitet ska utgöra en trygg arbets- och studiemiljö för både medarbetare, studenter och besökare samt vara en säker samarbetspartner
• värna om universitetets materiella och immateriella värden
• skydda förtroendet för Göteborgs universitet och dess varumärke

 

Arbetsuppgifter
I rollen som säkerhetstekniker kommer du att bidra med expertis, stöd och rådgivning till universitetets olika verksamheter där samhällsansvar, globalt engagemang och samarbeten med olika parter är viktigt. Tillsammans med universitetets säkerhetssamordnare ingår säkerhetsteknikerna i den operativa delen av Sektionen för säkerhet. I det dagliga arbetet samverkar säkerhetstekniker framför allt med universitetets säkerhetssamordnare samt säkerhetsingenjörer men även med annan personal inom verksamheten. Merparten av en säkerhetsteknikers arbetsuppgifter är kopplade till områdena fysisk säkerhet som exempelvis lås, larm och behörighetsfrågor samt systematiskt brandskydd på en operativ nivå.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Administration, drift och underhåll av universitetets larm- och passersystem
• Administration, drift och underhåll av universitetets säkerhetsanläggningar
• Behörighetstilldelning och nyckelhantering
• Hantering av bevaknings- och larminstruktioner
• Stöd till verksamhetens systematiska brandskyddsarbete (SBA)
• Stöd i hanteringen av säkerhetsincidenter inom verksamheten och assistans vid polisanmälningar och utredningar
• Felanmäla och följa upp fel och brister i fastighetsägarens åtaganden relaterade till säkerhet och brandskydd
• Planera och genomföra mindre säkerhetsprojekt
• Delta i arbetet med framtagande, revision och implementering av stöddokument

 

Kvalifikationer
Krav:


• Lägst gymnasiekompetens
• Erfarenhet från arbete med säkerhetsrelaterade uppgifter
• Du är tekniskt intresserad och har god datorvana
• Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
• Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och har förmåga att kommunicera med verksamheten och kollegor på ett positivt, professionellt och tydligt sätt
• Du är lösningsfokuserad och handlingskraftig
• Du är flexibel och har god planerings- och organisationsförmåga

 

Meriterande är:


• Erfarenhet av systematiskt säkerhetsarbete inom områdena fysisk säkerhet och systematiskt brandskydd
• Eftergymnasial utbildning inom området fysisk och teknisk säkerhet eller med en inriktning som av arbetsgivaren bedöms vara relevant
• God kännedom om säkerhetssystemet Pacom Unison och/eller Vanderbilt Omnis
• Erfarenhet av administration och planering av mindre projekt
• Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
• Erfarenhet av serviceinriktade arbetsuppgifter
• B-körkort

 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

Anställning
Anställningen är tillsvidare, heltid 100%, med placering vid Serviceenheten. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Kontaktuppgifter för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta biträdande säkerhetschef Sara Ullman: sara.ullman@gu.se, tel. 031 786 1951

Här finns ytterligare information gällande universitetet som arbetsgivare: Anställningsförmåner | Göteborgs universitet (gu.se)

 

Fackliga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: Så blir du en av oss | Göteborgs universitet (gu.se)

 

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal som du når genom webbsidan gu.se

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och kopior av intyg. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Sista ansökningsdag
Ansökan ska vara inkommen senast: 11 augusti 2024

 

 

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Expeditions- och ordningsvakter till Göteborgs tingsrätt

Ordningsvakt
Läs mer Jul 3
Göteborgs tingsrätt är en av Sveriges största tingsrätter med ca 250 medarbetare. På tingsrätten finns sex dömande målavdelningar och en administrativ avdelning. Vårt uppdrag är att upprätthålla en rättssäker och effektiv rättskipning av hög kvalitet. Arbetet hos oss är betydelsefullt och fyller en av samhällets viktigaste funktioner.

Tingsrätten finns i moderna lokaler vid Ullevi i centrala Göteborg och är en öppen och modern arbetsplats med engagerade medarbetare. På domstolen pågår ständigt ett arbete med att utveckla verksamheten.

Tingsrätten betonar vikten av ett gott medarbetarskap som utgår från fyra för-hållningssätt: engagemang, ansvar, laganda och nytänkande. Genom dessa för-hållningssätt skapas en gemensam syn på tingsrättens uppdrag och arbetsplatsen präglas av professionalitet, trivsel och sammanhållning.

Arbetsuppgifter
Som expeditions- och ordningsvakt hos oss kommer du att på många olika sätt ge service både till allmänheten och internt på tingsrätten. Du kommer att arbeta i en grupp med ca 10 kollegor, som delar på de arbetsuppgifter som utförs av vaktmästeriet på tingsrätten.

I rollen ingår att bemanna expeditionen och aktivt arbeta med intern service och säkerhet samt med teknisk hjälp med larmsystem, videoförhör och övrig teknik vid förhandlingar. I rollen ingår även att du tjänstgör som ordningsvakt i de allmänna ytorna och i tingsrättens säkerhetskontroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. Du ska ha ett giltigt ordningsvaktsförordnande. Ytterligare utbildning inom ett för tjänsten relevant område ses som en fördel.

Rollen ställer krav på att du är van vid och väl förtrogen med att arbeta med IT-stöd och att du är bekväm med att arbeta med ny teknik. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska lyckas med arbetet krävs att du trivs med att ha kontakt med människor och att du tycker om att arbeta med service. Du har mycket lätt för att samarbeta. Du måste också kunna bemöta andra på ett sätt som skapar förtroende för Göteborgs tingsrätt och du har ett mycket gott omdöme.

Du ska vara lugn, trygg och kunna hantera stressade och oväntade situationer. Då ni inom enheten delar på ett antal arbetsuppgifter och med kort varsel måste kunna ställa om, krävs en hög ansvarskänsla samt förmåga att ha ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt gällande att rotera mellan arbetsuppgifter.

Tingsrätten eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald avseende ålder, etnisk och kulturell bakgrund kan tillföra verksamheten.

Anställningsvillkor
Det är aktuellt med en eller flera tjänster. Tjänsterna är en eller flera tillsvidare-anställningar och/eller vikariat. Samtliga tjänster är på heltid. Eventuella tills-vidareanställningar inleds med sex månaders provanställning.

Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Övrigt
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen, men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs tingsrätt har upphandlade avtal.

Ansök nu

Testare

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jul 4
Din Bil – Volkswagen Backa
Söker
Testare
Om tjänsten
Arbetet innebär att genomföra tester på begagnade bilar samt bilar som kommer tillbaka från våra kunder vid utgående leasingavtal. Utifrån information från säljare samt vårt säljsystem kommer du att hantera hela kedjan från att ta kontakt med kunden och tillsammans med denne boka upp tid för test. Du kommer genomföra testet och därefter gå igenom resultatet med kunden där du kommunicerar vad som framkommit, vilka eventuella fel som hittats och som behöver åtgärdas. Vidare är en viktig del i arbetet att dokumentera alla steg i det genomförda arbetet. Vi är en märkesverkstad och arbetar efter tydliga processer och hög kvalité vilket också i din roll kommer vara väldigt viktigt.
Kvalifikationer
Vi tror att du som söker tjänsten har;
· God teknisk kunskap kring bilar, troligen genom en fordonsteknisk utbildning eller liknande.
· Vana vid kundkontakt.
· Talar och skriver god svenska och engelska.
· Hanterar dator med enkelhet och har lätt att sätta dig in i nya system.
· B-Körkort (för manuell växellåda).
Personliga egenskaper
Du har en hög servicekänsla och god förmåga att kommunicera med människor på ett förtroendeingivande och informativt sätt. Vidare har du drivet och förmågan att planera och strukturera din dag själv. Du trivs i en stundtals hektisk arbetsmiljö där du ibland behöver prioritera om utan att tappa den röda tråden och kvalitén i arbetsuppgifterna. Du är en positiv person som tycker om att arbeta i ett team där allas arbete är viktigt för helheten och där vi tillsammans hjälper varandra för bästa resultat.
Om företaget
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2500 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 7 anläggningar. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.
I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 10:e augusti. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Daniel Hult på mail: daniel.hult@dinbil.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

SOS-operatör Göteborg 2024

SOS-operatör
Läs mer Feb 22
SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1300 stolta SOS:are.

Vill du göra skillnad för andra, på riktigt? Vi söker fler medarbetare som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Tjänsten är i Göteborg med start 10 september 2024

Din vardag som SOS-operatör

En av de roligaste sakerna med det här jobbet är att ingen dag är den andra lik". Du kommer att få möta alla möjliga typer av människor, frågeställningar och problem. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att svara på inkommande samtal från människor i nöd. Som SOS-operatör svarar du på nödnumret 112 och är den hjälpsökandes första kontakt innan andra hjälpresurser är på plats.

Samtalen omfattar allt ifrån akuta sjukfall, trafikolyckor, bränder till samtal där någon är i behov av en trygg röst. Med intervjustöd och anpassad teknik säkerställer du att rätt resurser skickas till rätt plats i rätt tid. I pågående samtal samverkar du med kollegor och externa resurser så som polis, räddningstjänst och ambulans. Arbetet bedrivs ofta i ett högt tempo och hjälpsökande står alltid i fokus. Arbetet bedrivs på SOS-centralen i Göteborg där du sitter i en öppen miljö tillsammans med dina kollegor.

För att få rätt förutsättningar för att lyckas som SOS-operatör, inleds anställningen med en gedigen utbildning på vår utbildningsenhet i Kista.

Eftersom SOS Alarms verksamhet bedrivs 24/7 har du som SOS-operatör har du en dygnsgående tjänst.

Vi erbjuder dig

- Ovärderlig lärdom i att kommunicera med olika typer av människor
- Engagerade och stöttande ledare och kollegor
- Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag där människan alltid står i centrum
- Du får samverka tillsammans med bl. a. Polisen, Räddningstjänst, ambulans och andra aktörer som är viktiga för samhället


Vi söker dig

Vi utgår ifrån att du alltid vill hjälpa den som ringer in och hanterar samtalet från början till slut. Du uppskattar tydliga riktlinjer, är trygg i dig själv och beslutsam - oavsett vilket samtal du hanterar. Rollen innebär samverkan med kollegor och externa aktörer vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är en vänlig och lyhörd person som har lätt för att prata med människor. Vidare är du empatisk och professionell vilket innebär att du samverkar och tar ansvar i din yrkesroll. Det är meriterande om du har erfarenhet från sjukvård, blåljusverksamhet, larmcentral eller liknande.

Vi tror att du

- Har minst fem års arbetslivserfarenhet
- Talar och skriver svenska obehindrat och är bekväm med att ta samtal på engelska
- Har god datorvana och trivs med att arbeta i olika och komplexa system
- Har god simultanförmåga då arbetet kräver att du kan hantera flera uppgifter på en och samma gång


Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta oregelbundna tider då SOS Alarm är en verksamhet som finns till för hjälpsökande dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Tjänsten är i Göteborg med start 10 september 2024

Om du efter att ha gjort våra urvalstester går vidare i anställningsprocessen så är det obligatoriskt att delta på en utav rekryteringsträffarna.

Dessa genomförs Måndag 15 april + Onsdag 24 april + Måndag 29 april
Rekryteringsträffen startar kl 17:00 och pågår i ca 3 timmar.

Träffarna ovan är de enda som kommer att äga rum, och det är obligatoriskt att närvara för att ha chans att komma vidare i processen.

Under träffen informerar vi om vår arbetsplats, du kommer att genomföra arbetsprover samt möjlighet att få ställa frågor.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast, dock senast 31 mars 2024.
Har du frågor? Kontakta någon av rekryterande chefer

Frida Fredriksson frida.fredriksson@sosalarm.se
Elisabeth Paipalis elisabeth.paipalis@sosalarm.se

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Ansök nu

Avarn Security söker utbildad skyddsvakt för heltidstjänst

Skyddsvakt
Läs mer Jul 8
Arbetstider: Dag/Kväll Måndag-Fredag

Tjänsteställe: SAAB Kallebäck

Varaktighet: Heltid, tillsvidare (Avarn Security tillämpar 6-månaders provanställning)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Rondering samt säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till skyddsobjekten. Möjlighet till visst receptionsarbete. Mer information fås vid intervjun. 

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp, men förväntar oss även att du självständigt kan identifiera problem och lösa dessa. För att få arbeta på vissa objekt genomförs en säkerhetsprövning, fördjupad kontroll och även säkerhetsintervju.

Krav på dig som söker: 


• civil skyddsvaktsutbildning (Alt. militär skyddsvaktsutbildning**, genomförd fom 2016 eller senare)
• Svensk medborgare
• ostraffad*
• drogfri
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi 

Meriterande är:


• väktarutbildning (VU1 + VU2)
• vapenutbildning
• körkort B

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-08-09 - sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt.  För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas.

** Har du genomfört skyddsvaktsutbildning under militär grundutbildning så är den giltig även för civilt bruk. Utbildningen ska vara genomförd 2016 eller senare och utbildningsbeviset ska inte vara äldre än 5 år. Har du en skyddsvaktsutbildning genom försvarsmakten utan militär grundutbildning så behöver du genomföra en förkortad skyddsvaktsutbildning för att kunna arbeta som civil skyddsvakt.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

 

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Functional Safety-expert till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 24
Funcional safety-expert (FuSa) med en stadig fot i ISO 26262 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett tajt och engagerat team där allt fokus ligger på att förbättra bolagets kärnprodukt.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. Nu söker vi på SystemWeaver (även kända som Systemite) dig – en FuSa-expert som med hjälp av ISO 26262 och ditt starka driv vill leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att trivas i rollen ser vi att du har åtminstone fem års erfarenhet inom funktionell säkerhet, med goda kunskaper i ISO 26262 och HARA. Du har en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har också goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/functional-safety-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=functional-safety-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Elsäkerhetshandläggare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 25
Befattningen erbjuder

Befattningen är en fast tjänst för att säkerställa att försvarsmaktens förband och garnisoner uppfyller lagstiftningens krav inom elsäkerhet. Du kommer att jobba både enskilt samt i grupp. I tjänsten ingår både en kontrollerande samt utbildande roll inom elsäkerhet. Jobbet innebär också samverkan med andra myndigheter, både civila samt andra enheter inom försvarsmakten. Då tjänsten varit vakant en längre tid så kommer du att få bygga upp elsäkerhetsorganisationen vid Amf4/Garnisonen.

Om enheten

Du kommer att vara placerad tillsammans med ytterligare handläggare vid verksamhetssäkerhetsavdelningen G0. Vid avdelningen handläggs förutom elsäkerhetsärenden även marksäkerhets-, miljö-, trafiksäkerhets-, Brandskydd-, flyg- och sjösäkerhetsärenden. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet innebär i första hand att stödja chefen Amf 4 i dennes garnisonschefsroll med att bedriva systematiskt elsäkerhetsarbete inom förbandet samt garnisonen. Förutom stödet till förbandschefen så kommer du att få stödja underställda chefer i deras arbete att analysera, implementera och vidmakthålla ett systematiskt elsäkerhetsarbete i verksamheten. Du kommer att svara för att elsäkerhetsdokumentation är giltig och implementerad i garnisonen och vid förbandet. För att få en uppfattning om hur elsäkerheten efterlevs på förbandet och garnisonen så kommer du att genomföra internrevisioner samt avrapportera aktuella lägen vid ledningens granskning. Till din hjälp så har du digitala system där man kan följa upp avvikelser samt ge förslag till åtgärder.

Vid vissa tillfällen kan arbetsuppgifterna även bestå av:


• Genomföra utbildningar inom elsäkerhet/strömförsörjning
• Medverka till att förbandets elsäkerhetsutbildningsbehov framförs vid utbildningsdialog med försvarsmaktens tekniska skola
• Stöd vid militära övningar samt genomföra interna utbildningsinsatser

KRAV

Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning med godkända betyg
• Relevant utbildning på högskolenivå eller med motsvarande yrkeslivserfarenhet inom elsäkerhet som arbetsgivaren finner lämplig 
• God datorvana i Officeprogram
• God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift
• God administrativ förmåga
• B-körkort

Personliga egenskaper

Du ska ha god pedagogisk förmåga då det handlar om att utbilda och informera personalgrupper inom alla olika nivåer, från soldater och sjömän till förbandsledning. För att trivas med den stora kontaktyta som befattningen innebär är det viktigt att du som person är energisk, kreativ, kommunikativ och omdömesgill samt trivs med att skapa nya kontakter. Du behöver känna dig trygg och trivas i rollen som utbildare och föredragande specialist. Du skall med väl avvägda sammanfattningar kunna vägleda chefen i dennes beslutsfattande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande kvalifikationer


• Kunskap och erfarenhet om/av Försvarsmaktens organisation och verksamhet
• Dokumenterad och praktisk erfarenhet av elsäkerhetsarbete
• Dokumenterad och praktisk erfarenhet av miljöarbete
• Genomfört Försvarsmaktens Elsäkerhetshandläggar-utbildning
• Utbildad i Försvarsmaktens elektriska anläggningar i fält (FMEAF)

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer vår värdegrund via vår hemsida)

Övrigt
Anställningsform: Civil 100 % tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning.

Arbetsort: Göteborg, Västra Frölunda.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. Kvälls och helgtjänstgöring med övernattning förekommer.

Upplysningar om befattningen

C G0 Peter Waller, amf4-g0@mil.se

Information om rekryteringsprocessen
Rekryteringskoordinator G1 Anna Ragnmark, amf4-g1@mil.se

Fackliga företrädare
SEKO Kurt Ragnarsson, kurt.ragnarsson@mil.se  

OF Amf 4 Johan Dahlgren, of-amf@officersforbundet.se     

Försvarsförbundet Anja Aghester, forsvarsforbundet-goteborg@mil.se  

SACO, saco-gbg@mil.se


Varmt välkommen med din ansökan med tillhörande CV samt personligt brev där du motiverar varför just du passar som Elsäkerhetshandläggare hos oss på Amf 4 G0 senast 2024-08-05

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

På Älvsborgs amfibieregemente, i centrala Göteborg, verkar vi där land möter hav och utgör en viktig länk mellan armé- och sjöstridskrafterna. Som återetablerat regemente med garnisonsansvar växer vi och är behov av fler kompetenta officerare, soldater och civila medarbetare som fortsätter utveckla förbandet till dess viktiga uppgift: Försvara Sveriges många kustnära skärgårdsområden samt skydda våra leder in till Skandinaviens största hamn i syfte att värna Sveriges strategiska import.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Arbetsmiljöhandläggare till Försvarsmedicincentrum

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 24
Vill du också arbeta i en miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Vill du påverka och bidra till Sveriges säkerhet och att vi kan fortsätta leva i ett demokratiskt land? I Försvarsmakten gör alla våra medarbetare skillnad för Sverige varje dag. Försvarsmedicincentrum Stab växer och nu söker vi en arbetsmiljöhandläggare.

Om förbandet
Försvarsmedicincentrum Stab är indelad i J1-J9 där FömedC valt att gruppera vissa funktioner med naturlig koppling. I staben återfinns kompetens avseende verksamhetsutveckling, produktionsstyrning, övningsplanering, ekonomistyrning, personalstyrning, materielstyrning, uppföljning, metodstöd m.m., operationsledning samt beredskap och nationell insatsverksamhet. Staben leds av stabschefen.

Arbetsmiljöhandläggaren kommer att bli en del av J4 vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och följa upp FömedC:s uppdrag och mål kopplat till funktionen. J4s huvudfokus är logistik, verksamhetssäkerhet, arbetsmiljö och försvarsmedicin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som arbetsmiljöhandläggare kommer du, under ledning av chefen för J4, planera, stödja och följa upp i det systematiska arbetsmiljöarbetet vid centrumet. Detta innefattar att handlägga arbetsmiljöärenden och även att delta i handläggning av utredningar av tillbud, olyckor, ohälsa samt ovälkommet beteende.

Du kommer ansvara för att genomföra och delta i aktiviteter inom arbetsmiljöområdet. Dessa aktiviteter kan bland annat innebära att planera och genomföra arbetsmiljöutbildningar.

Arbetet innefattar även att stödja chefer i enskilda arbetsmiljöärenden med ex riskbedömningar. Du kommer även att agera rådgivande till chefer inom både psykosocial och fysisk arbetsmiljö samt agera rådgivare inom rehabiliteringsfrågor.

Emellanåt kommer du att delta på övningar inom ramen för befattningen.

Försvarsmakten är under stark tillväxt och att arbetsuppgifterna kan komma utvecklas över tid.

Kvalifikationer


• Relevant akademisk utbildning inom arbetsmiljö eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Flerårig erfarenhet av aktuell och relevant erfarenhet av arbete inom arbetsmiljö
• Erfarenhet av rehabiliteringsarbete
• God kunskap om arbetsmiljölagen, arbetsmiljöförordningen samt övriga författningar inom området
• Stor vana av arbete i Office-paketet
• B-körkort

Meriterande


• Tidigare erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten
• Erfarenhet av att utbilda personal
• Deltagit i genomförandet av internrevisioner
• Erfarenhet av att arbeta självständigt med arbetsmiljöfrågor

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av en befattning med hög grad av självständighet, pedagogik och eget ansvar. Du behöver vara driven och verka för utveckling och förbättring. För att lyckas i rollen ser vi att du är inlyssnande, stöttande och kommunikativ. Du behöver ha lätt för att skapa nya hållbara relationer och du behöver besitta förmågan att prioritera mellan många olika arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Heltid 100%.Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.
Arbetsort: Göteborg
Befattning: Civil befattning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

För upplysningar off befattningen:
HR-chef Ann-Sofie Schön. Tel. 031-69 20 00 (vxl).
Stabschef Cecilia Gustafsson. Tel. 031-69 20 00 (vxl).


Information om rekryteringsprocessen
Kontakta HR-avdelningen på FömedC om du har frågor om rekryteringsprocessen; fomedc-hr@mil.se

Fackliga företrädare
OFGBG (ofgbg-fomedc@mil.se)
Försvarsförbundet (forsvarsforbundet-goteborg@mil.se)
SACO (saco-gbg@mil.se)
SEKO (seko-forsvar-goteborg@mil.se)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-08-04. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Observera att det kan ta längre tid att få svar på eventuella frågor under sommaren.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum (FömedC) är Försvarsmaktens centrum för funktionen försvarsmedicin, beläget i Göteborg. FömedC består av en ledning med stab, Försvarsmakten stridsskola för försvarsmedicin (FSS), Funktionsenheten (FunkE) och Sjukhusbataljonen (Sjhbat). Vid centrumet finns legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och värnpliktiga. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Väktare / Hotellreceptionist NATT 50%

Väktare
Läs mer Mar 19
Är du väktare och vill arbeta i reception på hotell i Göteborg?

Vi söker nu dig som är utbildad väktare med hög social kompetens samt ett högt säkerhetstänk och är intresserad av att arbeta natt på hotell i Göteborg.

Här har du möjlighet att kombinera ditt väktararbete med service- och värdskap då bemöter gäster för både in- och utcheckning, problemlösning med mera..

Vi söker dig som älskar service i kombination med administration och ansvarstagande i trevlig miljö. Och som är både driven, positiv och motiverad att lära dig nya saker.
För rätt person finns möjlighet att växa med oss.
Är du inte redan väktare har du möjlighet att gå utbildning via oss.

Krav

- Vi är ett auktoriserat bevakningsbolag vilket medför krav på dig som sökande att du ska genomgå och få godkänt på Länsstyrelsens kontroll för att få arbeta i auktoriserat bevakningsbolag

- Utbildad väktare med giltig utbildning (alt. vill bli väktare)
- Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
- God hälsa och fysik
- Drogfri, ostraffad och ordnande ekonomi ser vi som självklart
- Folkbokförd minst fem år i Sverige
- B körkort

Meriterande

- Om du redan är anställd i annat bevakningsbolag och därmed är godkänd av Länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsbolag
- Om du har möjlighet att börja omgående
- Erfarenhet från arbete inom hotell
- Minst några års arbetslivserfarenhet
- Arbetat i liknande reception eller med liknande arbetsuppgifter
- Övriga språkkunskaper

Arbetsuppgift:
Arbete i reception på hotell innebär både administrativa receptionsuppgifter och säkerhetsarbete. I tjänsten ingår att upprätthålla en trygg och säker miljö i receptionen och på hotellet inklusive övriga utrymmen.

Arbetstid: Alla dagar, året runt kl 22:50-06:50

Schema: Enligt överenskommelse men varannan helg fredag, lördag & söndag tillämpas. 

6 månaders provanställning tillämpas

Lön enligt kollektivavtal

Tillträde enligt överenskommelse, gärna snarast

Är du intresserad av att blir en i vårt team? Skicka in din ansökan snarast. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi uppskattar en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ofullständig ansökan behandlas inte.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila ulf@cpgbevakning.se

Vi tänker att vår värdegrund är lika viktiga för dig som för oss

- Engagemang
Vi ser och bryr oss om våra anställda, kunder och varandra
- Service
Vi levererar service och värdskap utöver det som förväntas och skapar därmed trygghet och mervärde.
- Kvalité
Teknik och instruktioner är endast ett hjälpmedel. Verklig kvalitet skapas av våra medarbetare genom engagemang och service.

Vi ser fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Väktare till mobil avdelning i Göteborg, Larmutryckning & Rond

Väktare
Läs mer Mar 19
CPG Bevakning är i en spännande expansiv fas och just nu söker vi väktare till den mobila avdelningen i Göteborg.

Hos CPG Bevakning får du en spännande vardag där din huvudsakliga uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt jobba för en tryggare miljö.

Som väktare på den mobila avdelningen arbetar du i ett förebyggande syfte genom att utföra ronder ute hos våra värdefulla kunder, men också med att åka ut på larm. Du är bilburen och besöker kunder i ditt distrikt där du exempelvis kontrollerar att larm är tillkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta samt att inga obehöriga personer vistas på objektet. Arbetet utförs både inomhus och utomhus, oftast nattetid och arbetet sker i skift.

Vem är du

Vi söker dig som har hög säkerhetsmedvetenhet och hög social kompetens. Du skall vara empatisk och vara en positiv medarbetare med en inre trygghet och drivkraften att hjälpa till skall falla naturligt för dig. Då arbetet bedrivs i olika miljöer med varierande arbetsuppgifter så söker vi dig som tycker om att arbeta med människor samt har ett påtagligt serviceinriktat engagemang.

Du är en person som är driven, positiv och motiverad att lära dig nya saker. För rätt person finns all möjlighet att växa med bolaget.

Vi tänker att vår värdegrund är lika viktiga för dig som för oss

- Engagemang: vi ser och bryr oss om våra anställda, kunder och varandra
- Service: vi levererar service och värdskap utöver det som förväntas och skapar därmed trygghet och mervärde.
- Kvalité: teknik och instruktioner är endast ett hjälpmedel. Verklig kvalitet skapas av våra medarbetare genom engagemang och service.

Krav

- Vi är ett auktoriserat bevakningsbolag vilket medför krav på dig som sökande att du ska genomgå och få godkänt på Länsstyrelsens kontroll för att få arbeta i auktoriserat bevakningsbolag.

- Är utbildad väktare
- Fyllt 18 år och vara ostraffad
- Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
- God hälsa och fysik, samt klara ensamarbete
- Drogfri, ostraffad och ordnad ekonomi ser vi som självklart
- Folkbokförd i Sverige minst fem år
- B körkort för manuell växel

Vänligen ansök endast om du uppfyller ovan kravMeriterande är om du har

- - Skyddsvaktutbildning
- - Ordningsvaktsutbildning med giltigt förordnande.

 

Arbetstid: Dag-, kvälls- och nattetid året om inklusive helgarbete

Behovsanställning, 6 månaders provanställning tillämpas
Kollektivavtalsenlig lön
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad att vara med på vår resa? Skicka in din ansökan snarast.

Vi uppskattar en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ofullständig ansökan behandlas inte.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen kontakta oss:
planeringen@cpgbevakning.se

Vi ser fram emot just din ansökan.

Ansök nu

Smart Parkering Sverige AB söker timanställd parkeringsvakt till Göteborg!

Parkeringsvakt
Läs mer Jul 8
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm.

Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker nya medarbetare till våra uppdrag i Göteborg med start enligt överenskommelse. Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett växande bolag vilket innebär att du kommer jobba nära ledningen. Vi ser att du är självständig, driven och lojal.

Arbetet är på timmar/vid behov och arbetstidernas förläggning är på dagtid, kvällar och natt under årets samtliga dagar.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetet utgår från vårt kontor i Göteborg och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca en till två veckor beroende på behov. I samband med anställning begärs utdrag från polisens belastningsregister.

Lön utgår enligt kollektivavtal med en ingångslön 153,26 kr per timme.

Kvalifikationer:

• Innehaft B-körkort i minst 2 år
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke

För att trivas tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Ansvarstagande
• Lugn och saklig i ditt bemötande
• Flexibel, arbetet innebär varierande arbetsdagar, arbetstider och mycket utomhusarbete

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och av att vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Frågor?

Kontaktar ansvarig rekryterare, Victor Emanuelsson Van Eekelen via rekrytering@smartp.se

Ansökningar tas enbart emot via formuläret.

Övrigt:

Vi väljer att självständigt tillhandahålla denna rekryteringsprocess, rekryterare och annons säljare undanbedes.

Ansök nu

Brandtekniker sökes till uppdrag i Göteborg

Brandtekniker
Läs mer Jun 11
Vi söker nu brandtekniker till uppdrag i Göteborg.
 Har du erfarenhet inom systematiskt brandskyddsarbete, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Om jobbet:
Som brandtekniker arbetar du både självständigt och i team, arbetsuppgifterna kommer vara varierande och även tekniskt utmanande. I jobbet kommer du att planera och utföra, felsökning, reparationer och åtgärder på befintliga installationer i kontors och industrilokaler. Vissa nyinstallationer kan förekomma i mindre skala. Arbetet är på heltid, dagtid.

I tjänsten ingår: Felsökning och reparationer, eventuellt vissa nyinstallationer.
Testköra system, medverka vid utrymningsövningar, byta komponenter, kunna göra en SBA ronderingar, revisioner och kontroller.
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har relevant utbildning och certifikat med minst några års erfarenhet från branschen.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du självständigt eller tillsammans med våra serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus. 

Vem söker vi: Du har god erfarenhet av arbete inom systematiskt brandskyddsarbete
Du har en teknisk kompetens och är van att läsa instruktioner och ritningar
Du har erfarenhet inom sprinkler, brandlarmsystem och/eller brandlarmsnormer
Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppledande parkeringsvakt sökes till våra uppdrag i Göteborg

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 13
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm.

Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker en person till våra befintliga och kommande uppdrag i Göteborg med start enligt överenskommelse. Att arbeta som gruppledare hos Smart Parkering innebär att du, vid sidan av sedvanlig parkeringsövervakning innehar en ledande och coachande roll gentemot övriga parkeringsvakter. Du och dina kollegor kommer att bevaka våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.

Att vara gruppledare innefattar bland annat:

• Sedvanligt parkeringsvaktsarbete
• Planering och uppföljning med drift och ledning
• Samverka med företagets olika avdelningar
• Kontakt med uppdragsgivare
• Upplärning av nyanställda
• Kvalitetssäkring av parkeringsövervakningen
• Arbeta för god sammanhållning i arbetsgruppen och stödja dina kollegor i olika frågor
• Återrapportering avseende förbättringsområden, risker och andra iakttagelser
• Boka service/reparation samt förbereda vissa beställningar

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.

Arbetet är på heltid och arbetstidernas förläggning är på dagtid, kvällar och natt under årets samtliga dagar.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetet utgår från vårt kontor i Göteborg och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca två veckor. I samband med anställning begärs utdrag från polisens belastningsregister.

Lön utgår enligt kollektivavtal.

Kvalifikationer:

• Innehaft B-körkort i minst 2 år
• Dokumenterad erfarenhet som parkeringsvakt i minst 2 år
• Dokumenterad arbetslivserfarenhet i minst 4 år
• Dokumenterad erfarenhet av personalansvar är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas tror vi att du är:

• Har god ledarskaps- och samarbetsförmåga
• Förtroendeingivande
• Serviceinriktad
• Ansvarstagande
• Lugn och saklig i ditt bemötande
• Van vid att arbeta självständigt och strukturerat
• Lösningsorienterad
• Flexibel, arbetet innebär varierande arbetsdagar och mycket utomhusarbete

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Frågor?

Kontaktar ansvarig rekryterare, Victor Emanuelsson Van Eekelen via victor.emanuelsson.van.eekelen@smartp.se

Ansökningar tas enbart emot via formuläret.

Övrigt:

Vi väljer att självständigt tillhandahålla denna rekryteringsprocess, rekryterare och annons säljare undanbedes.

Ansök nu

Väktare heltid, dag/natt Göteborg

Väktare
Läs mer Maj 17
Företagsbeskrivning
SKRIV I DIN ANSÖKAN OM DU ÖNSKAR JOBBA DAGTID ELLER NATTETID.
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Vill du vara med och göra skillnad? Om du inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning inför anställning. Vi söker väktare nattetid till vår rondavdelning, samt väktare dag/kvällstid till vår handelsverksamhet samt stationära väktare till våra större kunder. Nedan kan du läsa om de olika tjänsterna.
Som ronderande väktare nattetid är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Arbetet är självständigt och upplevs ofta som fritt, men med ett stort ansvar. Du använder bil i din tjänst. Dessa tjänster är enbart nattetid.
Som stationär väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet till någon av våra kunder genom att vara uppmärksam och se till att allt är i sin ordning. Ofta arbetar du vid entrén till ett större företag och kontrollerar de som passerar in och ut, men du kan även utföra rondering till fots och/eller med bil på området, och kameraövervakning. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Man arbetar självständigt och under eget ansvar. Vi söker en person dagtid.
Tjänsterna passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Som väktare på vårt kontor i Göteborg blir du en del av ett sammansvetsat gäng. Arbetsuppgifterna är högst varierande och som väktare kan du jobba både inom- och utomhus. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är ofta 8-12-timmarspass beroende på vart du hamnar. Då vi är en verksamhet som är igång årets alla dagar är det vanligt med arbete varannan helg.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Meriterande om du
har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning
Utbildad väktare
Butikskontrollantutbildning eller erfarenhet från detaljhandeln

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag då dem kan tillsättas innan sista ansökningsdatum!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till: rekrytering.goteborg@securitas.se.
Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 31/7-2024

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Ansök nu

Skydd- och kontrollanalytiker

Skyddsingenjör
Läs mer Jul 1
Företagsbeskrivning
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.

Jobbeskrivning
Vill du ha en spännande vardag och jobba för en fossilfri framtid? Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
Vi söker nu dig som är erfaren Skydd- och kontrollanalytiker med minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med radiella nät 40-10 kV samt arbetat med selektivplaner och/eller störningsanalyser. Selektivplanering förvaltar kontrollanläggningen och ansvarar för att ta fram reläskyddsinställningar och utforma reläskyddssystemet. Avdelningen bidrar med kompetens för att säkerställa en tillförlitlig felbortkoppling i våra befintliga anläggningar med beaktande av personsäkerhet, leveranssäkerhet, miljö och ekonomi. De närmaste åren ökar vi investeringarna i våra anläggningar i hela Sverige. Selektivplanering deltar i alla investerings- och anslutningsprojekt.
Rollen som Skydd- och kontrollanalytiker
Det här är ett stimulerande arbete i en avdelning med god stämning, tätt samarbete och med mycket hög kompetens inom selektivplanering. I rollen som Skydd- och kontrollanalytiker kommer du att vara en del av vår avdelning som arbetar med reläskyddsinställningar, utformning av reläskyddssystem, störningsanalys och anläggningsförvaltning. Du kommer även att medverka i det utvecklingsarbete som bedrivs inom enheten.
Som Skydd- och kontrollanalytiker ansvarar du för:
Utredningar och störningsanalyser vid driftstörningar
Selektivplanering genom att ansvara för att ta fram selektivplaner
Felströmsberäkningar
Som anläggningsägare ta fram gapanalyser och åtgärdsförslag inom kontrollutrustning
Som anläggningsägare och kravställare delta i investeringsprojekt

Kravspecifikation
Vi söker dig som har:
En ingenjörsutbildning på högskole- eller universitetsnivå inom elkraft, eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdigt
Minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med selektivplaner och/eller störningsanalyser
Minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med selektivplaner för radiella nät på 40-10kV
Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
Körkort klass B

Det är meritande om du har:
Erfarenhet av arbete med maskade 130 kV nät är meriterande.
Erfarenhet från reläskyddsprovning och konfigurering är meriterande.
Fördel om man har tidigare erfarenhet av nätberäkningsprogram såsom Netbas och/eller PSSE.

Dina personliga egenskaper väger tungt och vi ser att du har en positiv attityd samt har en god social förmåga. Du är analytisk och lösningsorienterad i både tekniska och ekonomiska frågor. Vidare trivs du i en roll där du får ta många initiativ, jobba självständigt och du tycker om ordning och reda.
Ytterligare information
Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle kommer du som skydd-och kontrollanalytiker att ha en central roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.
Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera.


Placeringsort
Trollhättan eller Göteborg
För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Thomas Fransson, 0722-247802.


För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Meysa Mohamed, tel: +46702245159 eller mejl: meysa.mohamed@vattenfall.com


Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.
Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Asim Nokic, Unionen, Ulf Tengman, SEKO.


Välkommen med din ansökan senast 31 juli. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ordningsvakter till Fotboll

Ordningsvakt
Läs mer Jul 4
CPG söker dig, ordningsvakt med giltigt förordnande som vill arbeta med idrottsevenemang säsongen 2024.

Vi söker ordningsvakter i Göteborg för fotbollssäsongen 2024!
För dig som vill så finns det även möjlighet till arbete på olika evenemang i Göteborg.


Beskrivning och arbetsuppgifter:
Som ordningsvakt för CPG Bevaknings Sverige AB medverkar du till att upprätthålla allmän ordning och leverera service och värdskap till våra evenemangs alla besökare.

Du levererar information, vägledning och hjälper besökare inom arenaområdet. Och du samverkar med publikvärdar, Supporterpolis och klubbarnas övriga säkerhetsorganisation för att förebygga ordningsstörningar, brott och stöttar upp vid serviceärenden, sjukdomsfall och olyckor.

Du levererar engagemang, service och kvalité i toppklass! Du trivs helt enkelt med att vara ansiktet utåt och vet att dialog är lösningen på det allra mesta. 

Vi förväntar oss att du har god fysik, förmågan att ge det lilla extra. Genom din positiva inställning till människor, arbetet som ordningsvakt och din goda förmåga att samarbeta så bidrar du till att skapa säkra evenemang och upplevelser att minnas tillbaka till. Krav på dig som sökande
- Utbildad ordningsvakt som har ett giltigt förordnande som ordningsvakt.
- CPG Bevakning Sverige AB är ett auktoriserat bevakningsbolag vilket medför krav på dig som sökande att du ska genomgå och få godkänt i Länsstyrelsens kontroll för att få arbeta i auktoriserat bevakningsbolag
- Ha kunskap i första hjälpen samt grundläggande brandsäkerhet
- Drogfri, ostraffad och ordnad ekonomi ser vi som en självklarhet
- God hälsa och fysik

Meriterande för dig som sökande
- Arena-utbildning för ordningsvakt
- Ytterligare språk
- Erfarenhet av liknande arbete
- Arbetat på idrottsevenemang tidigare

Villkor:
Vi erbjuder dig en annorlunda och unik arbetsmiljö. 

Arbetstid:
Varierande arbetstider i anslutning till Elit-matcher på arenor i Göteborg.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor:
Extra vid behov
6 månaders provanställning tillämpas

Lön:
Enligt gällande kollektivavtal med tillägg för arena-utbildning vid högriskmatcher.

Ansökan:
Känns det som att du är den vi söker så tveka inte att ansöka, vi ser fram emot just din ansökan.
Rekryteringen sker löpande så sök därför redan idag.
Vi uppskattar en jämn könsfördelning och ökad mångfald.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om CPG Bevakning Sverige AB:
CPG Bevakning Sverige AB är ett auktoriserat bevakningsföretag som sedan 2008 levererar flexibla säkerhets-, service- och bevakningstjänster. Via våra certifieringar och våra värdeord: Engagemang, Service och Kvalité skapar vi dygnet runt, året runt trygghet och mervärde för våra kunder och anställda. CPG Bevakning Sverige AB har blivit ett etablerat varumärke i säkerhetsbranschen i Västsverige och verksamheten växer för varje år. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Christoffer Nilsson
Kvalificerad gruppledare publika uppdrag
CPG Bevakning Sverige AB

christoffer.nilsson@cpgbevakning.se
031-376 65 35
0705-38 20 08

Ansök nu

Machine Safety & CE-marking Engineer

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 10
Machine Safety & CE-marking Engineer

We are building a state-of-the-art Gigafactory that will be one of the largest cell production facilities in Europe. We are now looking for a Machine Safety & CE-marking Engineer to join our Engineering team!

Volvo Cars is one of the most well-known and respected car brands in the world. Northvolt is a leading supplier of sustainable, high-quality battery cells and systems, dedicated to delivering the world’s greenest lithium-ion battery.

Together, we have formed a joint venture, NOVO Energy, to power the next generation of pure electric Volvo cars.

Few industries offer as great an opportunity for career growth and personal development as the new European battery industry. In working with us at NOVO Energy, you'll not only develop skills that are highly sought after in the global automotive and industrial sector, but you are also contributing to a climate-neutral way of life for future generations.

What you will do
In your role as Machine Safety and CE-marking Engineer, your primary responsibility will be to ensure the CE-marking compliance of automated manufacturing and material handling equipment. You will oversee the coordination of all CE-related activities, both internally and with external suppliers, engineering integrators, and other stakeholders. Your goal is to establish a safe and compliant working environment.

In close collaboration with process engineering, construction teams, and equipment suppliers primarily located in Europe and Asia, you will play a vital role. Regular travel to suppliers will be required to assess the progress of CE-marking, conduct inspections, and ensure effective testing and evaluation.

By joining our team, you will have the opportunity to make a significant impact on our success story and witness the solid outcomes of your efforts. As a Machine Safety and CE-marking Engineer, you will be a key member of our engineering team.

Your responsibilities will include:

-
Key competence for the organization in Machinery Directive and CE-marking.

-
Detailed planning of CE activities in projects.

-
Review and approve supplier CE activities.

-
Support, guide and educate suppliers as well NOVO team in EU directives and CE-marking


Skills & Requirements
You have the ability to work both as team player and independently. You see the importance of collaboration and have good problem-solving skills. As a person you are structured with an eye for details where you have a strong sense of quality. In this role it is important to have a solid engineering background and in-depth knowledge from equipment design phase through to commissioning new equipment.

We believe that you have:

- BSc or MSc in Mechanical Engineering, Industrial Electrical Engineering or similar.
- Previous working experience in Machine Safety and CE-marking of equipment/machinery.
- Experience from driving large and challenging asset projects with high demands on CE-marking and safety functionality, preferably you have experience from building machinery and delivering equipment with CE marking as your responsibility in manufacturing industry.
- Knowledge regarding EU product directives, harmonized standards and preferable Swedish legislation.
- Trackable machine safety and CE training.
- Experience from functional safety and evaluation of safety-related parts of control systems, PL/SIL calculation.
- Excellent English written and oral skills.

It is a merit if you have:

- Experience and understanding of ATEX directive and/or PE directive (PED).
- Experience from working in a multi-cultural environment

Information about the recruitment process during the summer vacation period
We would like to inform you that our recruitment process may take longer than usual due to the holiday season. We ask for your understanding as our lead times are extended during the summer, and we appreciate your patience. We will review your application as soon as possible and get back to you at the earliest opportunity.

Thank you for your understanding, and we look forward to connecting with you!


Volvo Cars is one of the most well-known and respected car brands in the world. Northvolt is a leading supplier of sustainable, high-quality battery cells and systems, dedicated to delivering the world’s greenest lithium-ion battery. Together, we have formed a joint venture, NOVO Energy, to power the next generation of pure electric Volvo cars.

Our Gigafactory in Gothenburg will be one of the largest cell production facilities in Europe, with a potential annual cell production capacity of up to 50 gigawatt hours (GWh) - thereby enabling a supply of batteries for approximately half a million Volvo cars per year. Our state-of-the-art R&D facility will gather leading expertise from all over the world, to create the next generation battery cells.

You can read more about this joint venture in these press releases, here and here.

Ansök nu

Fire Safety Responsible

Brandingenjör
Läs mer Feb 1
Fire Safety Responsible

We are building a state-of-the-art Gigafactory that will be one of the largest cell production facilities in Europe. We are now looking for a Fire Safety Responsible to join our Health, Safety & Environment team!

Volvo Cars is one of the most well-known and respected car brands in the world. Northvolt is a leading supplier of sustainable, high-quality battery cells and systems, dedicated to delivering the world’s greenest lithium-ion battery.

Together, we have formed a joint venture, NOVO Energy, to power the next generation of pure electric Volvo and Polestar cars.

What you will do:

We are now looking for a Fire Safety Responsible (Brandskyddsansvarig) for our growing Site Safety Organization.

In your role as Fire Safety Responsible you will be responsible to ensure the implementation and maintenance of fire safety measures, policies and procedures at NOVO Energy Production AB.

In this role it is important that you have a documented experience within operational fire safety and have an understanding for the requirements put on a complex situation, as you will be working on a site that will be under construction while also preparing to transform it into a world-class battery manufacturing site. Our organization values great self-discipline and a natural talent to make things happen.

Key responsibilities include (but are not limited to) :

-
Create and implement fire safety policies and procedures tailored to the specific needs and risks of the organization. These policies should cover fire prevention, evacuation plans, fire drills, and the proper use of fire safety equipment.

-
Perform risk assessments to identify potential fire hazards, which includes assessing flammable materials, electrical systems, fire load, and other factors that could contribute to fire incidents.

-
Implement proactive fire prevention strategies, which includes promoting good housekeeping, ensuring proper storage of flammable materials, and eliminating potential ignition sources.

-
Organize and conduct fire safety training within the organization.

- Develop and test emergency response plans, including evacuation procedures and assembly points.
- Carry out inspections and oversee the maintenance of equipment.

We believe that you have:

-
University (or advanced) degree in relevant field.

-
3+ years working experience within fire safety in Sweden.

-
Good ability to communicate and collaborate.

-
Excellent English written and oral skills.

-
Working business-level reading, writing, and speaking proficiency in Swedish
Volvo Cars is one of the most well-known and respected car brands in the world. Northvolt is a leading supplier of sustainable, high-quality battery cells and systems, dedicated to delivering the world’s greenest lithium-ion battery. Together, we have formed a joint venture, NOVO Energy, to power the next generation of pure electric Volvo and Polestar cars.

Our Gigafactory in Gothenburg will be one of the largest cell production facilities in Europe, with a potential annual cell production capacity of up to 50 gigawatt hours (GWh) - thereby enabling a supply of batteries for approximately half a million Volvo and Polestar cars per year. Our state-of-the-art R&D facility will gather leading expertise from all over the world, to create the next generation battery cells.

You can read more about this joint venture in these press releases, here and here.

Ansök nu

Health & Safety Scaffold Expert

Brandingenjör
Läs mer Feb 1
Health & Safety Scaffold Expert

We are building a state-of-the-art Gigafactory that will be one of the largest cell production facilities in Europe. We are now looking for a Health & Safety Scaffold Expertto join our Health, Safety & Environment team!

Volvo Cars is one of the most well-known and respected car brands in the world. Northvolt is a leading supplier of sustainable, high-quality battery cells and systems, dedicated to delivering the world’s greenest lithium-ion battery.

Together, we have formed a joint venture, NOVO Energy, to power the next generation of pure electric Volvo and Polestar cars.

What you will do

We are now looking for a Health & Safety Scaffold Expert for our growing Site Safety Organization.

In this role, you will be responsible for ensuring the highest possible standard of health and safety during the planning, erection, and dismantling of scaffolding structures. Your primary focus will be on assessing and mitigating potential risks associated with scaffolding activities by conducting inspections, identifying risks and follow up on incidents, near misses and risk observations.

In this role it is important that you have a solid operational experience in scaffolding safety and have an understanding for the requirements put on a complex situation, as you will be working on a site that will be under construction while also preparing to transform it into a world-class battery manufacturing site. Our organization values great self-discipline and a natural talent to make things happen.

Your responsibilities will include:

-
Conduct health and safety assessments and inspections for scaffolding and work at height activities, ensuring that risks are managed and local regulations are met.

-
Develop and implement safety procedures and guidelines for scaffolding operations.

-
Collaborate with project teams to integrate safety measures into scaffolding plans.

-
Perform regular inspections of scaffolding structures to identify and address potential hazards.

-
Provide training and guidance to personnel involved in scaffolding activities.

-
Stay updated on industry standards and regulations related to scaffolding safety.

-
Investigate incidents, near misses and risk observations, and recommend corrective actions.


Skills & Requirements

-
Proven experience in a similar role with a focus on health and safety in scaffolding.

-
3+ years working experience within scaffolding in Sweden.

-
Relevant certifications in scaffolding / health and safety.

-
Good ability to communicate and collaborate.

-
Excellent English written and oral skills.

-
Working business-level reading, writing, and speaking proficiency in Swedish
Volvo Cars is one of the most well-known and respected car brands in the world. Northvolt is a leading supplier of sustainable, high-quality battery cells and systems, dedicated to delivering the world’s greenest lithium-ion battery. Together, we have formed a joint venture, NOVO Energy, to power the next generation of pure electric Volvo and Polestar cars.

Our Gigafactory in Gothenburg will be one of the largest cell production facilities in Europe, with a potential annual cell production capacity of up to 50 gigawatt hours (GWh) - thereby enabling a supply of batteries for approximately half a million Volvo and Polestar cars per year. Our state-of-the-art R&D facility will gather leading expertise from all over the world, to create the next generation battery cells.

You can read more about this joint venture in these press releases, here and here.

Ansök nu

Säkerhetshandläggare till anstalten Skogome

Kriminalvårdare
Läs mer Jul 8
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu fler medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Skogome är den största anstalten i Sverige för sexualbrottsdömda män i säkerhetsklass 2. Det finns även en mindre psykiatrisk omvårdnadsavdelning. Skogomeanstalten öppnade 1957 och är belägen på Lillhagsvägen 301 på Hisingen i Göteborg. Anstalten har idag ca 250 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper och kompetenser. En om- nybyggnation av anstalten pågår vilket kommer att utmynna i långt fler platser, moderna lokaler och fler och större utrymmen för personal och klienter.

Läs mer om anstalten Skogomes verksamhet på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/skogome/#verksamhet

ARBETSUPPGIFTER
Anstaltens säkerhetsorganisation, i vilken säkerhetshandläggaren ingår, ska under kriminalvårdschefen och kriminalvårdsinspektör ansvara för ordning och säkerhet samt medverka aktivt i säkerhetshöjande åtgärder genom att utveckla, samordna och kontrollera säkerhetsarbetet i verksamheten. Med sitt övergripande säkerhetsansvar bidrar säkerhetsfunktionen tillsammans med medarbetare, till att verksamhetens mål uppfylls och att verksamheten har ett effektivt säkerhetsskydd.

Som säkerhetshandläggare bistår och deltar du i anstaltens arbete med säkerhets-, kris- och avbrottsplaner. Du genomför riskanalyser, sammanställer, drar slutsatser och kommer med förslag på relevanta skyddsåtgärder. Att ta fram underlag av olika slag, sammanställa information och presentera dessa på ett pedagogiskt sätt för anstaltsledning är en vanligt förekommande arbetsuppgift. Du följer vidare upp och stöttar i arbetet kring säkerhetsrelaterade rapporter för incidenter samt genomför lokala utredningar och utbildningar efter uppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar också att koordinera säkerhetsarbetet för att säkerställa ett enhetligt arbetssätt och gemensam standard inom anstalten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god förmåga att tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt anpassar dina handlingar till detta. Stor vikt läggs vid samarbete med chefer, vakthavande befäl samt övriga funktioner med säkerhetsuppdrag.
Rollen som säkerhetshandläggare innebär ett stort mått av lärande till andra då du håller i olika utbildningar för såväl ny som ordinarie personal. Det är viktigt att du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du talar klart och välformulerat i både små och stora grupper, är mottaglig för motparten, lyssnar och anpassar dig till situationen. I ditt bemötande är du lugn, trygg, säker, uppmärksam och tillmötesgående.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Akademisk utbildning med inriktning säkerhet alternativt annan utbildning eller erfarenhet som Kriminalvården bedömer
relevant och likvärdig.
• Erfarenhet av säkerhetsarbete.
• Erfarenhet av handledande/undervisande roll.
• Mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift.

Meriterande
• Erfarenhet av beslutsfattande.
• Erfarenhet av utredningsarbete.
• Erfarenhet av Kriminalvårdens klientadministrativa system och goda kunskaper i Microsoft Office.
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. Läs mer om säkerhetsprövningen på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/sakerhetsprovning-vid-rekrytering/

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Brandskyddsansvarig

Brandingenjör
Läs mer Feb 1
Brandskyddsansvarig

Vi bygger en toppmodern gigafabrik i Göteborg som kommer att bli en av de största produktionsanläggningarna för battericeller i Europa. Vi söker just nu brandskyddsansvarig till vårt Health, Safety & Environment team!

Volvo Cars är ett av de mest välkända och respekterade bilmärkena i världen. Northvolt är en ledande leverantör av hållbara, högkvalitativa battericeller och -system, vars mål är att leverera världens grönaste litiumjonbatterier.

Tillsammans har vi bildat ett samägt bolag, NOVO Energy, för att producera nästa generations avancerade battericeller, speciellt utvecklade för att användas i framtidens helt elektriska Volvo- och Polestar-bilar.

Få branscher erbjuder så stora möjligheter till karriärtillväxt och personlig utveckling som den nya europeiska batteriindustrin. Med anställning hos oss kommer du både utveckla färdigheter som är mycket eftertraktade inom den globala fordons- och industrisektorn, samtidigt som du bidrar till ett klimatneutralt sätt att leva för kommande generationer.

Jobbeskrivning

NOVO Energy Production AB söker en brandskyddsansvarig som operativt kommer stötta byggorganisation i genomförandet och uppföljningen av brandsäkerhetsåtgärder. Har du dokumenterad erfarenhet inom operativ brandsäkerhet och trivs i en roll med många kontaktytor där den ena dagen inte är den andra lik är detta en möjlighet för dig. Rollen är en del av NOVO Energys Site Safety-organisation och du kommer att arbeta på en byggarbetsplats som samtidigt förbereds för att bli en högteknologisk fabrik för batteritillverkning.

Dina arbetsuppgifter

-
Utforma och implementera brandsäkerhetspolicys och procedurer anpassade efter organisationens specifika behov och risker.

-
Genomföra riskbedömningar för att identifiera potentiella brandfaror, vilket inkluderar bedömning av brandfarliga material, elektriska system och andra faktorer som kan skapa brandrisker.

-
Implementera brandförebyggande strategier, vilket inkluderar främjande av god ordning och reda, säkerställande av korrekt förvaring av brandfarliga material och eliminering av potentiella antändningskällor.

-
Organisera och genomföra brandsäkerhetsutbildning inom organisationen.

-
Utveckla och testa beredskapsplaner, inklusive evakueringsförföranden och återsamlingsplatser.

-
Utföra inspektioner och övervaka underhållet av brandskyddsutrustning


Kvalifikationer

-
Eftergymnasial utbildning inom brandsäkerhet eller motsvarande.

-
3+ års arbetslivserfarenhet i Sverige och god kunskap i svensk brandskyddslagstiftning.

-
God förmåga att kommunicera och samarbeta.

-
Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Volvo Cars is one of the most well-known and respected car brands in the world. Northvolt is a leading supplier of sustainable, high-quality battery cells and systems, dedicated to delivering the world’s greenest lithium-ion battery. Together, we have formed a joint venture, NOVO Energy, to power the next generation of pure electric Volvo and Polestar cars.

Our Gigafactory in Gothenburg will be one of the largest cell production facilities in Europe, with a potential annual cell production capacity of up to 50 gigawatt hours (GWh) - thereby enabling a supply of batteries for approximately half a million Volvo and Polestar cars per year. Our state-of-the-art R&D facility will gather leading expertise from all over the world, to create the next generation battery cells.

You can read more about this joint venture in these press releases, here and here.

Ansök nu

Operatörer till Regionledningscentralen (RLC), Göteborg

Larmoperatör
Läs mer Jul 8
Som operatör har du ett varierat arbete. Du besvarar 112-samtal och i dialog med medborgarna inhämtar du information, gör bedömningar, dokumenterar och prioriterar samtalen samt vidtar åtgärder i utredningsprocessen. Du arbetar i ett flertal IT-system som hjälper dig att söka information och skapa överblick över polisresurserna i ingripandeverksamheten. Du leder och guidar polisresurser i olika uppdrag och bevakar att dina kollegor i den yttre verksamheten kan genomföra sitt arbete på ett säkert sätt. Du arbetar under ledning och stöd av befäl och har en nationellt fastställd prioriteringsordning till din hjälp. Arbetet sker i öppet kontorslandskap, vilket underlättar möjligheter till stöd och erfarenhetsutbyte i vardagen. Arbetet kan ibland upplevas som psykiskt påfrestande, för att trivas i uppdraget behöver du därför vara trygg, stabil och ha god självkännedom.
Arbetet består av många kontaktytor och du som operatör samverkar internt inom Polismyndigheten, men även externt med andra myndigheter och samarbetspartners som SOS-alarm, Länsstyrelsen, Räddningstjänsten och ambulansverksamheten i regionen.
Arbetet som operatör inleds med en gedigen utbildning som ger dig rätt verktyg och förutsättningar för att ta dig an uppdraget.
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
Gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet
Minst 1 års arbetslivserfarenhet
Mycket god förmåga av att kommunicera i tal och skrift på svenska
God förståelse och förmåga att kommunicera på engelska
Goda datakunskaper och god förmåga att lära dig nya datasystem
Svenskt medborgarskap

Meriterande
Arbetslivserfarenhet av arbete med krav på hög simultanförmåga som larmcentralen, ambulans, sjukvården, försvarsmakten, kommunikationscentral, kundtjänst/support eller liknande arbete som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Arbetat med att professionellt bemöta och kommunicera med personer i utsatta situationer
Erfarenhet av att arbeta huvudsakligen via telefon och dator
Mycket god muntlig kunskap i ett eller flera utomnordiska språk
B-körkort

Personliga egenskaper
Samarbetsförmåga: du har god förmåga att skapa kontakt, är relationsskapande och tycker om att samarbeta med andra
God kommunikationsförmåga: du har god förmåga att lyssna, vara lyhörd och tydlighet är centralt liksom att vara välformulerad samt inneha förmågan att anpassa kommunikationssätt till situation
God problemlösningsförmåga: du har god förmåga att ta in information, att snabbt sätta dig in i komplexa situationer under tidspress och har god förmåga att prioritera
Simultankapacitet: du har god förmåga att utföra flera saker samtidigt. Att ta in information via telefon eller annan kommunikation och samtidigt hantera dataprogram och bedöma informationen.
Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
Trygg med emotionell stabilitet; förhåller dig lugn och behärskad i kritiska eller pressade situationerÖvrig information
Rekryteringsprocess
Som en del av urvalsförfarandet kommer tester och intervjuer att genomföras. Om du, efter att ansökningstiden löpt ut, går vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen kommer du att, via mail, kallas till ett informationsmöte samt tester. Bevaka dina inkomna mail för att inte missa inbjudningarna. Testinbjudningarna kommer att mailas v32. Informationsmöten samt tester kommer att genomföras mån-ons v33 på plats i möteslokaler i Göteborg. Till dig som därefter går vidare till intervju kommer inbjudan att mailas i slutet av v33 samt början av v34. Intervjuerna kommer att genomföras i våra lokaler i centrala Göteborg under v34-36. För att ha möjlighet att bli aktuell för tjänst behöver du vara tillgänglig för utbildningsstart i januari, februari och/eller i början av april.
Utbildning
Din anställning inleds med en ca 17 veckor lång utbildning, varvat med teori och praktik, på heltid. Utbildningsstart är planerad till januari, februari och april. En förutsättning för att bli aktuell för anställning är att du är tillgänglig under hela utbildningsperioden.
Under utbildningens teoretiska delar sker arbetet på dagtid måndag- fredag, under praktiktiden sker arbetet på treskift måndag- söndag.
Anställningsform: Allmän visstidsanställning under utbildningsperioden. Efter godkänd utbildning anställs du tillsvidare med sex månaders provanställning. För dig som redan är anställd i myndigheten ges en tillfällig placering under utbildnings- och prövotiden.
Arbetstid: Treskift eller tvåskift, båda inberäknar helg samt nattjänstgöring
Tillträde: Utbildningsstart januari, februari eller i början av april 2025.
Placeringsort: Göteborg
Välkommen med din ansökan!
Från och med maj 2024 använder vi inte personligt brev i våra rekryteringsprocesser. Vi ber dig istället att bifoga ditt CV samt besvara nedanstående urvalsfrågor som baseras på kravprofilen för aktuell rekrytering, där du tydligt beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer.
Skicka din ansökan via e-post till jobb.vast@polisen.se senast den 28/7. Märk din ansökan med A389.056/2024 i mailets ärendemening. I meddelandefältet kopierar du även över följande frågor och svarar kort på dem:
Har du gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet?
Minst 1 års arbetslivserfarenhet
Har du mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska?
Har du god förståelse och förmåga att kommunicera muntligt på engelska?
Har du goda datakunskaper och god förmåga att lära dig nya datasystem?
Har du svenskt medborgarskap?
Har du arbetat med att professionellt bemöta och kommunicera med personer i utsatta situationer?
Har du erfarenhet av arbete med krav på hög simultanförmåga som larmcentral, ambulans, sjukvården, försvarsmakten, kommunikationscentral, kundtjänst/support eller liknande arbete som arbetsgivaren bedömer som likvärdig?
Har du erfarenhet av att arbeta huvudsakligen via telefon och dator?
Har du ytterligare språkkunskaper?
Har du B-körkort?
Har du tagit del av samtlig information om rekryteringsprocessen i annonsen?
Vi uppmanar till sanningsenliga svar på urvalsfrågorna.
Observera att vi kommer bortse från din ansökan om den inte är komplett enligt ovan nämnda instruktioner.
Ansökningar till denna befattning tas endast emot via den mailadress som anges i annonsen.
Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan senast den 28/7!

Ansök nu

Besiktningstekniker Bilprovningen Torslanda

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 26
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Torslanda. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en utbildning på 6-8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:
- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till dem lagrum som gäller.
- Kundservice och rådgivning
- Kvalitetssäkring och administration.


Din Profil
För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:
- Du har ett stort bilintresse och/eller tidigare erfarenhet av kundtjänst från motorbranschen sedan tidigare.
-Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
- Det är krav på B samt C-körkort och har du dessutom D körkort är det meriterande

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceorienterad, social, noggrann och flexibel. Du trivs att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du säkerställer en hög kvalité. Vidare ser du dig själv som en lagspelare och ser samarbete som en självklarhet. Att få vara en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera det bästa kundmötet i branschen är en stark motivationsfaktor för dig!


Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning med över 100 stationer och 550 medarbetare. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.
Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2021 genomförde företaget 1,3 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 731 MSEK.


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum så tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Ansök nu

Senior Cyber Security Engineer

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jul 3
The Position
As a Senior Cybersecurity Engineer within the Connectivity Technology stream, you will be part of building a global on-board connectivity platform utilized by the brands within Volvo Group. The development within this area is fast and rewarding!?  
This is Us? 
Cybersecurity is an integral part of product design. Within Connectivity Technology, our main responsibility is to develop and maintain large solution level enablers for digital services. As a senior cybersecurity engineer your key role will be to manage the cybersecurity-related risks of ICT (Information and Communications Technology) infrastructures, systems, and services by planning, applying, reporting, and communicating risk analysis, assessment, and treatment. Establishing a risk management strategy for the organization and ensuring that risks remain at an acceptable level for the organization by selecting mitigation actions and controls.? 
As an employer we value kindness and inclusiveness. We aim to build a work environment built on mutual trust.

Your Work? 
You will follow an established ISO21434 based product cybersecurity management system. You will work with other cybersecurity engineers within your team and within the larger community of practice. Our design teams are cross functional and include system architects, system engineers, verification architects as well as other ad-hoc members as required for the task at hand.?? 
We also support our Agile Release Trains with cybersecurity engineering throughout the product lifecycle (i.e., during implementation, verification, validation, and maintenance). On top of this, we also work to develop the internal processes necessary for effective cyber security management and act as a knowledge center for cyber security within BASC.?? 
Responsibilities? 
Perform Threat Analysis and Risk Assessment on products (i.e., performing TARA work)? 

Identify new problem areas to be addressed.? 

Theoretically evaluate security control effectiveness? 

Demonstrate risk trend over time? 

Report on risk reduction over time.? 

Engage with Risk owners? 

Identify Cyber Security goals? 
Cybersecurity Risk Mitigation/Remediation Action Plan? 

Main tasks
Develop an organization’s cybersecurity risk management strategy.? 

Manage an inventory of organization’s assets.? 

Identify and assess cybersecurity-related threats and vulnerabilities of ICT systems.? 

Identification of threat landscape including attackers’ profiles and estimation of attacks’ potential? 

Monitor effectiveness of cybersecurity controls and risk levels? 

Ensure that all cybersecurity risks remain at an acceptable level for the organization’s assets.? 
Develop, maintain, report, and communicate complete risk management cycle.

Qualifications and requirements 
We believe you have experience with: 
A university degree as the basis for your career.  

At least 5 years of automotive experience of on-board connectivity-based features.
Implementing cybersecurity risk management frameworks, methodologies and? 

Guidelines and ensuring compliance with regulations and standards.? 

Analyzing and consolidating organization’s quality and risk management practices.? 

Enabling business assets owners, executives, and other stakeholders to make risk informed.? 

Making decisions to manage and mitigate risks.? 

Building a cybersecurity risk-aware environment.? 

Communicating, presenting and reporting to relevant stakeholders.? 

Proposing and managing risk-sharing options.? 
Fluency in English both in business and privately as well as in speaking and writing.? 

Curious and want to know more about the role? Contact me!? 
Hossein Zakizadeh, Group Manager Connectivity System, Architecture & Verification at: hossein.zakizadeh@volvo.com 
Please note that the recruitment process might be slower due to summer break. 
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

Ansök nu

Specialist/Support inom kök och fordonssläcksystem

Brandinspektör
Läs mer Feb 2
Presto hjälper företag och organisationer att skydda sina verksamheter mot brand och olycka. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som minimerar risken för brand och olycka - genom rådgivning, marknadens bredaste utbud av utbildningar, hållbara säkerhetsprodukter och service i världsklass.

Som medarbetare på Presto är du med och gör skillnad. Tillsammans med våra kunder räddar vi liv. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas!

Om rollen
Med visionen Tillsammans räddar vi liv kommer du som Specialist/Support inom kök och fordonssläcksystem vara ett nära stöd till dina kollegor på regionerna. Supportrollen är en roll som kombineras med driftsättar- och servicetekniker-rollen.

Som Specialist/Support inom kök och fordonssläcksystem (punktskydd) på Presto ingår bland annat att:

Genom närvarande coachning och medåkning stötta sina kollegor genom hela uppdraget, från planering till klarmarkering, med målsättningen att skapa högpresterande kollegor med våra regioner och affärsområde i fokus.

Coachning i fält kring utförande, kundbemötande, avvikelseidentifiering och merförsäljning.

Planera sina uppdrag på ett effektivt sätt.

Hantera administrativa uppgifter; projekt- och servicerelaterande dokument

Rapportera arbete som inte uppfyller krav eller där risk för skada på person, egendom eller miljö kan finnas.

Rapportera om händelser och beslut som ej är förenliga med ställda krav samt initiera nödvändiga åtgärder.Vi söker dig som
Är en engagerad, driven och serviceminded lagspelare gentemot kunder och kollegor. Du delar vår vetskap om att tillsammans är vi starka.

Du är utvecklingsorienterad och trivs i föränderliga miljöer.

Du har en utvecklad kommunikativ förmåga och är skicklig på att förmedla komplex information och anpassa den efter mottagare.

Genom samarbete, handlingskraft och analytiska styrkor kan du ta affärsmässiga beslut på den informationen som finns tillgänglig.

Är praktiskt lagd och gillar kombinationen av både service- och administrativt arbete.

Du är en relationsbyggare och lever upp till Prestos värderingar - tillsammans, kundorienterad och enkelt

För att lyckas i rollen behöver du:

Ha B-körkort.

Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Gymnasieexamen, grundutbildning i entreprenadjuridik (meriterande).

Ha god datorvana och kunna hantera Officepaketet och eventuell erfarenhet av verksamhetssystem som Mobigo.

Goda kunskaper om lagar, förordningar och regelverk som styr det egna arbetsområdet, t.ex. SBF, etc.

Minst tre års arbetslivserfarenhet inom kök och/eller fordonssläck

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har certifikat inom några av dessa utbildningar: Gramko, SBF127, Fogmaker, Forrex, Ansul R-102, Piranha , Black-diamond.

Det praktiska
Våra rekryteringsprocesser är kompetensbaserade och vi använder Alva Labs (https://www.alvalabs.io/candidates) för att säkerställa en fördomsfri rekrytering. Om du uppfyller kraven för rollen kommer du att få genomföra två olika tester- logik och ett personlighetstest. Dessa ger oss en fördomsfri indikation på hur väl du matchar rollbeskrivningen.

Självfallet omfattas du av kollektivavtalade försäkringar när du jobbar hos Presto, friskvård (3000 kr), arbetstidsförkortning samt förmånliga priser på tågresor via SJ.

Urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka). Du arbetar vardagar mellan kl. 07:00-16:00.

Anställningen startas alltid med en 6 månaders visstidsanställning enligt kollektivavtal och om det känns bra för bägge parter erbjuds därefter en tillsvidareanställning. Presto tillhandahåller tjänstebil du använder i tjänsten.

Eftersom vi verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Placeringsort är antingen Göteborg eller Stockholm.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Johan Lindberg på johan.lindberg@presto.se

Om oss
Presto AB grundades 1959. Vi har sedan start alltid satt säkerheten främst, det är vilka vi är, det är vad vi gör och det ligger i vårt DNA. Våra kvalitativa produkter, lösningar och lojala kunder driver oss framåt. Vi har ett ansvar att driva verksamheten på bästa möjliga sätt. Inte bara just nu utan även för kommande generationer. Våra värderingar är tillsammans, kundfokus och enkelhet. Vi vill skapa en kultur där alla kan växa och bli sitt bästa jag, där vi hela tiden lär av varandra. Tillsammans är vi mer än ett företag, vi formar en gemenskap som gör världen till en säkrare plats. Vi ligger steget före. Varje år besöker vi fler än 75.000 verksamheter och fastigheter där vi både servar befintligt brandskydd och förebygger risker. Vi återvinner över 70.000 släckare i vår fabrik i Katrineholm. Vi utbildar årligen 100 000 deltagare fördelat på 6600 tillfällen. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Prestos omsättning har passerat 1 miljard kronor.

Ansök nu

Energisamordnare

Energirådgivare
Läs mer Jun 21
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vårt affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Vi får fortsatt stort förtroende från våra kunder och nu stärker vi upp vår sektion Hållbart Byggande för att bättre kunna möta efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför dig med flera års relevant arbetslivserfarenhet från Energisamordning i byggprojekt till vårt AFRY-kontor i Göteborg. Du kommer ingå i sektionen Hållbart Byggande där fokus ligger på arbete i team, kompetensutveckling och kanske det allra viktigaste – vi har kul på jobbet tillsammans! Sektionen Hållbart Byggande i Göteborg har idag ca 15 medarbetare.
Vi är en verksamhet där kompetens prioriteras högt och där erfarenhetsutbyte står i fokus och på AFRY ges du snabbt möjlighet att ta ansvar. Vi ser att det finns goda möjligheter för dig att växa i ansvar i takt med att vår sektion utvecklas.
Som Energisamordnare hos oss kommer du att leda arbetet i uppdrag med:
Att lyfta alla energirelaterade frågor, säkerställa att erforderliga beräkningar och utredningar genomförs samt att ansvara för kvalitetssäkring av byggnadens energiprestanda i uppdrag med tekniskt avancerade och komplexa byggprojekt.
Att i tidiga skeden bidra med kompetens och råd för att skapa goda förutsättningar för en energieffektiv byggnad och ett bra inomhusklimat
Driftoptimering, verifierings- och mätplaner samt relaterade tjänster.
Att samordna samt stötta projektgruppen och entreprenörer avseende energirelaterade kravställningar i projekt.
Samordna projektgruppen i samråd med beställaren för att medverka till säkerställande av att beställarens energikrav uppfylls och rätt inomhusklimat erhålls
Att Utvärdera olika systemlösningar

Du kommer att arbeta som ansvarig uppdragsledare i projekt och sätta kunden och kundens behov i centrum för att skapa förutsättningar för fler affärer och sträva efter att överträffa kundens förväntan. Centralt i rollen som Energisamordnare kommer vara att skapa långa och hållbara relationer byggda på förtroende med våra kunder. Du kommer att ha flera kontaktytor såväl internt som externt och fungera som rådgivare gällande Energi- och hållbarhetsfrågor, samt delta i nätverk som driver utvecklingen i branschen.
På AFRY finns alltid hjälp att tillgå, både från egna gruppen och från våra kollegor på övriga AFRY-kontor. Vi har ett strukturerat arbetssätt för mentorskap där du både kan vara mentor och adept. Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla teknikområden i ett gränsöverskridande kompetensutbyte - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt för att lösa det! Vi kan erbjuda en möjlighet att arbeta i varierande uppdrag med stor bredd på typ av projekt och goda möjligheter till utveckling.
Brave - Devoted - Teamplayers, våra ledord visar vägen
Brave: I den aktuella rollen kommer att krävas mod att våga pröva nya vägar för att stötta våra kunder i arbetet mot deras mål kring klimatneutralt byggande. Devoted: Vi är hängivna de uppgifter vi tar oss an. Vi tror att ditt engagemang i hållbarhetsfrågorna och vilja att vara med och påverka inom vår bransch är en drivkraft i ditt arbete. Teamplayer: Rollen kommer att innebära att arbeta i team samt verka för att teamet drar åt samma håll så att de uppsatta målen uppfylls.
Du kommer ha stationeringsort i Göteborg, men jobba över hela regionen och ha kontakt med dina kollegor på våra övriga kontor i Sverige, Skandinavien och Europa. Resor kommer förekomma i ditt arbete och när möjligheter dyker upp för utomlandsprojekt – kan även detta innefattas i rollen.
Kravspecifikation
Du bör ha minst 5 års erfarenhet som Energisamordnare i byggnadsprojekt och ha goda kunskaper av att jobba med olika energirelaterade frågor i byggprocessen, energioptimering och energistrategier. Vi tror att du idag jobbar som energistrateg eller energiansvarig på ett fastighetsbolag, entreprenörs eller ett industriföretag, alternativt jobbar du redan idag som konsult inom området. Certifiering/ackreditering inom något av certifieringssystemen (Exempelvis Miljöbyggnad, LEED, BREEAM, certifierad energiexpert) är meriterande, samt att ha kännedom och erfarenhet av byggnadssimuleringsverktyg.
Utbildningsmässigt har du en högskole- eller civilingenjörsexamen, alternativt har du samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre arbetslivserfarenhet.
Som person är du driven, engagerad, strukturerad och självgående med ett självklart fokus på teamwork. Vidare är du duktig på att bygga, bibehålla och förvalta dina befintliga relationer och du motiveras av att hitta nya affärsmöjligheter. Då du kommer ha flera kontaktytor har du lätt för att kommunicera med dina kunder och kollegor och räds inte för att hålla och delta i tekniska diskussioner. Du har erfarenhet att vara uppdragsledare och leda mindre erfarna medarbetare.
Även om vi är ett internationellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi är Brave Devoted Teamplayers – är du också det? Då vill vi hälsa dig välkommen med din ansökan till oss!
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-09-02. Vi ber om överseende med att återkoppling kan komma att dröja på grund av semesterperiod.


Kontaktperson för frågor:
Simon Roos, Sektionschef
simon.roos@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Cybersecurity Incident Response Engineer

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jul 2
"Founded in 1927, the Volvo Group is committed to driving prosperity and shaping the future landscape through sustainable transport, mobility, and infrastructure solutions. By offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity.

Our headquarters are in Gothenburg, Sweden. Volvo Group shares are listed on Nasdaq Stockholm."

Are you the kind of person who is passionate about Cybersecurity, both process and product implementation? Would you like to use your passion in the automotive industry and be part of the cybersecurity vehicle type approval? Would you like to work in a great team with competent and helpful colleagues??
The Team
Our team at Volvo Group, “Product Cybersecurity Management System (PCSMS)” is in the heart of a great transformation. We work with developing and improving our product cybersecurity management system (PCSMS) in a continues manner along with coordinating the Cybersecurity work according to R155 and ISO/SAE 21434 along all teams within Volvo Group Truck Technology (GTT), we are also supporting teams to do high level attack vector analysis and vehicle TARA analysis to facilitate releasing work products according to state of the arts.
As part of our continuous improvement effort, we are looking for qualified Cybersecurity Incident Response Engineers to join our innovative, high-energy team. In this role you will work in the Incident Response Team to respond to security events, conduct analysis of threats such as malware and intrusion attempts, and provide security services to safeguard highly sensitive data as well as work hands-on with detection systems and vulnerability analysis tools to respond to potential threats to our products.
The main responsibilities entailed in this role are:?
* Continuously monitor threats and risks to the vehicle product especially post SOP until End-of-Life
* Secure early detection of cybersecurity issues through analysis of vehicle security data and Cyber Threat Intelligence (CTI)
* Defines thresholds on which a cybersecurity event will be triggered
* Coordinates investigation of the technical impact, the scale of the technical impact, and other technical analyses
* Identifies, analyze, and remediates cybersecurity events and incidents
* Drives the post-incident review activities
* Manages the cybersecurity risk methodology used in the TARA
* Manages the cybersecurity aspects of tools that can impact the cybersecurity risks on the vehicle

Who are you!?
As a person, you have a holistic view, out of the box mindset, broad technical know-how combined with very good people skills and a strong belief in agile methods. You have a strong ability to inspire, develop and motivate individuals and teams.? 
You are unique individuals prepared to relentlessly resolve security issues by gathering and analyzing event data and conducting root-cause analysis. We value broad and deep technical knowledge, specifically in the fields of forensics, malware analysis, network security, application security, threat hunting, and threat intelligence. 
Required qualifications:
* MSc. in Computer Science, Cybersecurity, System engineering
* Extensive experience (5+ years) and best practice understanding in the field of automotive cyber security, especially incident response, cyber threat intelligence, and vehicle security operation center
* Cybersecurity verification and validation
* Experiences in TARA analysis
* Knowledge of ISO 21434 and R155 is a plus
* Knowledge of automotive and embedded system engineering
* Technical depth in conducting penetration testing, vulnerability assessments, and security audit audits, digital forensic, malware analysis, threat hunting, etc
* Understanding of attacker exploit techniques and their remediation
* Experiences in tool set up
* Proficiency in data analysis
* Hands on by scripting and previous experience of onboard and offboard technologies within intrusion detection, network security controls and threat intelligence
* Hacking knowledge is a plus
* Ability to work with high degree of autonomy

Please note that we have multiple positions open for this role so feel free to apply.
If you have any questions dont hesitate, contact Zhafira Magnfält, Group Manager Cybersecurity Team. Email: zhafira.magnfalt@volvo.com

We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

Ansök nu

Förrådsarbetare i Göteborg

Förrådsarbetare, bygg
Läs mer Jun 27
Om tjänsten
Vår kund i Göteborg arbetar med service och leverans av miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor och indunstningsanläggningar till pappers- och massaindustrin.
Vi söker en förrådsarbetare från början av augusti för en heltidstjänst på lång sikt, där är dina huvudsakliga uppgift är att ge support till projekten och arbetet på montageplats.

Exempel på arbetsuppgifter för tjänsten som förrådsarbetare är att:
• Packa och tömma verktygscontainers
• Se över och serva småmaskiner för el och luft, samt lyftverktyg
• Se över och laga elartiklar samt gas- och luftslangar
• Se över och underhålla utrustade lådor, fasmaskiner, rodding, blockning, borrlådor, väggkapmaskiner, och övriga lådor med listad utrustning
• Hålla servicesläp och inventariet i förrådet uppdaterat

Start: I början av augusti
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag 07-15:30

Vem är du?
Kravspecifikation

• Gymnasieutbildning, gärna inom verkstadsindustri eller motsvarande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• God datorvana
• B-Körkort
Vi ser att du som person är självständig och har ett drivande arbetssätt, men viktigt att du också är en positiv lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver vara ordningsam då det är många som arbetar på en begränsad yta.

Ansök nu

Tulladministratörer till framtida uppdrag i Göteborg

Tulltjänsteman
Läs mer Jun 19
Har du erfarenhet av tulldokument och ett intresse för import och export? Se hit! Nu söker vi på Adecco tulladministratörer och specialister för framtida uppdrag hos våra kunder i Göteborg!

Om tjänsten
Som tulladministratör kommer du att vara en del av våra kunders tullavdelning och ansvara över företagets import, export och transitering av gods.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, men sedvanligt arbete innebär huvudsakligen:

- Skapa och sammanställa rapporter om import och export
- Hantera kommunikation med leverantörer och transportföretag
- Hantera inkommande dokumentation från leverantörer och transportföretag
- Nära samarbete med företagets logistikteam
- Medverka till kontinuerligt förbättringsarbete i teamet

Om dig
För att lyckas i rollen som tulladministratör är det stor fördel om du har tidigare erfarenhet av tulldokumentation samt relevant eftergymnasial utbildning. Din goda kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och från olika länder. Är du en positiv, energisk och flexibel person som är öppen för förändring är detta en roll för dig! Stor fördel om du är snabblärd och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Viktigt för rollen:
- Teoretisk och/eller praktisk erfarenhet av tulldokumentation
- Eftergymnasial utbildning med fokus på tull/logistik/supply chain

Stor vikt kommer att läggas vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via Enna.Dedagic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Information Security Specialist | SAAB | Göteborg

Skyddsingenjör
Läs mer Maj 27
Är du passionerad av att navigera i komplexa säkerhetsutmaningar och skydda kritisk information som är av nationell betydelse? SAAB söker en Information Security Specialist till deras verksamhet i Göteborg som är skickliga på att balansera höga säkerhetskrav med verksamhetens behov.

??????????????

Din roll
Som Information Security Specialist hos SAAB kommer du att arbeta tillsammans med andra funktioner inom säkerhetsavdelningen, och andra delar av verksamheten såsom IT, för att skydda kritisk information. Du blir den primära kontaktpersonen för verksamheten och stöder dem i att hantera och tolka krav relaterade till informationssäkerhet. Du kommer att ansvara för att upprätthålla säkerheten genom att följa SAABs interna säkerhetskrav samt externa kund- och lagkrav. Ditt arbete kommer att inkludera riskhantering, incidenthantering och krishantering, och ha stort fokus på säkerhetsskydd.??????????????Din profil
Vi söker en kandidat som är väl bevandrad i säkerhetsskydd och har erfarenhet av traditionella informationssäkerhetsstandarder som ISO 27000-serien och NIST 800-171, idealiskt från organisationer som Försvarsmakten eller Säkerhetspolisen. Det är avgörande att du har ett starkt intresse för både fysisk och digital säkerhet och är villig att lära från andra säkerhetsdomäner. God förståelse för IT är nödvändigt för att lyckas i denna roll. Vi värderar också erfarenhet från arbete med COMSEC (signalskydd) och arbete för statliga myndigheter eller globala företag.

För att lyckas i denna roll, bör du ha följande kvalifikationer:

* Erfarenhet av att arbeta med informationssäkerhet och/eller säkerhetskyddsklassificerade uppgifter.
* Erfarenhet av arbete med COMSEC (signalskydd).
* Kunskap om Säkerhetsskyddslagen/Säkerhetsskyddsförordningen.
* Erfarenhet från arbete för en statlig myndighet eller i ett globalt företag.
* Förståelse för informationssäkerhetsstandarder såsom ISO 27001 och NIST 800-171 i en global kontext.
* Utmärkta kommunikationsförmågor på både svenska och engelska.??????????????Vad du blir en del av
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar bland annat radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.

Som Information Security Specialist kommer du tillhöra vårt team inom säkerhetsavdelningen som ingår i affärsområdet Surveillance.

Denna position kräver att du blir godkänd i en säkerhetsprövning i enlighet med den svenska säkerhetsskyddslagen.??????????????Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för SAABS räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av SAAB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller Susanne Alderling på susanne.alderling@se.experis.com

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Cybersecurity Engineer

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 9
"Founded in 1927, the Volvo Group is committed to driving prosperity and shaping the future landscape through sustainable transport, mobility, and infrastructure solutions. By offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity.

Transport is at the core of modern society. Imagine using your expertise to shape sustainable transport solutions for the future? If you seek to make a difference on a global scale, working with next-gen technologies and the sharpest collaborative teams, then we could be a perfect match. 
The Team

Our team, “Cybersecurity Infrastructure Capabilities and Type approval” is in the heart of a great transformation. We work with developing and improving our product cybersecurity management system (PCSMS) in a continues manner, providing cybersecurity architect and concept along with releasing cybersecurity infrastructure requirements. This is supporting teams to do high level attack vector analysis and vehicle TARA analysis to facilitate releasing work products according to state of the arts such as ISO/SEA 21434 and UNECE 155.

Roles and Responsibilities

We are looking for a Cybersecurity Engineer with special competences in Risk Analysis. This role supports us by different type of activities within cybersecurity infrastructure including improvement of TARA methodology with focusing on risk analysis and risk management. Apart from TARA you will work with cybersecurity testing, threat intelligence and vulnerability analysis both conceptual design and deployment in different automotive domains. You will get opportunity to work with latest cybersecurity solutions and collaborate with experts within this domain. The main responsibilities entailed in this role are:
* Facilitate and coordinate the implementation of the Cybersecurity Management System (CSMS) on product streams level.
* Act as the technical and administrative interface between the Cybersecurity department and R&D teams, ensuring effective communication and collaboration.
* Apply expertise in cybersecurity for embedded systems, particularly within the automotive domain.
* Understand and implement UNECE R155 implications and ISO/SAE 21434 work products.
* Conduct Attack vector analysis, Vulnerability analysis, incident response processes, and Cybersecurity Verification & Validation.
* Drive technical investigations to identify root causes of vulnerabilities and participate in system design reviews.
* Utilize technical knowledge in both software (authentication solutions, Bootloader) and hardware (Hardware Security Modules – HSM) aspects of cybersecurity implementation.
* Collaborate with cross-functional teams, ensuring effective cooperation and determination of key responsible persons.


Who are you!

As a person, you have a broad technical know-how combined with very good people skills and a strong belief in agile methods. You have a strong ability to inspire, develop and motivate individuals and teams. We expect you to have:
* BSc. or MSc. in Computer Science, Electronics or equivalent 
* Extensive experience in the automotive industry.
* Proficiency in UNECE R155, ISO/SAE 21434, TARA
* Technical expertise in Attack vector analysis, Vulnerability analysis
* Knowledge of cybersecurity implementation in both software and hardware.
* Previous experience as a system design engineer is appreciated.
* Strong problem-solving skills and a solution-oriented mindset.
* Excellent interpersonal and communication skills for effective collaboration.
* Ability to conduct system design reviews and risk evaluations with a holistic view of the final product

Contact for more information: Mahshad Mahally – Director Cybersecurity & Functional Safety – mahshad.mahally@volvo.com

We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 
Who we are and what we believe in 
Our focus on Inclusion, Diversity, and Equity allows each of us the opportunity to bring our full authentic self to work and thrive by providing a safe and supportive environment, free of harassment and discrimination.
Applying to this job offers you the opportunity to join Volvo Group. Every day, across the globe, our trucks, buses, engines, construction equipment, financial services, and solutions make modern life possible. We are almost 100,000 people empowered to shape the future landscape of efficient, safe and sustainable transport solutions. Fulfilling our mission creates countless career opportunities for talents with sharp minds and passion across the group’s leading brands and entities. 
Group Trucks Technology are seeking talents to help design sustainable transportation solutions for the future. As part of our team, you’ll help us by engineering exciting next-gen technologies and contribute to projects that determine new, sustainable solutions. Bring your love of developing systems, working collaboratively, and your advanced skills to a place where you can make an impact. Join our design shift that leaves society in good shape for the next generation.

Ansök nu

Brandtekniker till Coor fastighet Göteborg

Brandtekniker
Läs mer Jun 7
Är du en sann lagspelare som förstår vikten av teammedlemmarnas olika kompetenser för att tillsammans nå framgång? Är du trygg och stolt i din brandtekniska yrkesprofession? Då är du kanske en av oss! 

Coor sköter drift och underhåll på hundratals fastigheter till ett flertal kunder i Göteborg med omnejd. Inom vårt arbetsteam finns bland annat kompetenser inom el, fastighetsteknik, brandteknik, VVS, ventilation, fastighetsskötsel, mark- och miljöskötsel. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Nu behöver vi en brandtekniker! 

Om rollen 
Som brandtekniker kommer du ansvara för de service- underhåll- och teknikbehov som berör brandteknik hos våra kunder. Du arbetar tillsammans med andra tekniska professioner och ni fördelar er efter behov. Inom brand jobbar vi bland annat med förebyggande säkerhetsåtgärder och akuta utryckningar vid larm. 

Exempel på arbetsuppgifter:  


• Planera och utföra övningar och utbildningar med kunden, relaterat till brandskydd.  
• Tillståndsansvarig för brandfarliga heta arbeten samt delta i brandronder.  
• Underhåll och skötsel av fastighet och SBA.

Placeringsorten är Göteborg och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16. 

Vår kandidat 


• Vi tror att du har en fastighetsteknisk bakgrund med utökad utbildning till brandtekniker. Har du tidigare erfarenhet av liknande tjänst ser vi det som meriterande. 
• B-körkort 
• Du skall vara digitalt bekväm då vi använder ett flertal appar i mobilen och har dator som vardagligt arbetsredskap. 
• Du skall behärska svenska i tal och skrift för att förstå säkerhetsföreskrifter

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss bör du vara en noggrann, självgående och nyfiken person som är mån om vår brandskyddsutrustning, ser framgång med proaktivt förbättringsarbete och brinner för yrket. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då vi har ett tätt samarbete med kund. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor och uppskattar den sociala och yrkesmässiga tryggheten att tillhöra ett lag.   

Vi erbjuder: 


• Som brandtekniker hos oss får du arbeta brett med olika typer av fastigheter 
• Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats på ett expansivt företag 
• En fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag 
• Att bli en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi har byggt upp  
• Kompetens- och karriärsutveckling för att våra medarbetare ständigt utvecklas och nyttjar sin fulla potential 

Kontaktuppgifter och övrig information  
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Driftchef Fredrik Edvardsson, fredrik.edvardsson@coor.com. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. 
Vissa av Coors kunder äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att en del roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i detta fall är godkänd säkerhetsprövning inklusive bakgrundskontroll. Vill du veta mer klicka här.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

#TipsaCoor!

Ansök nu

Handläggare TSS, TSB, GOP och CSM-RA till SYSTRA

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 5
SYSTRA växer och söker nu en erfaren TSS, TSB, GOP och CSM-RA handläggare till region syd/väst!
Som handläggare kommer du jobba i våra projekt med ansvar att handlägga den tekniska säkerhetsstyrningen och godkännandeprocess inom järnvägsinfrastruktur enligt våra kunders processer. I arbetet ingår att sammanställa säkerhetsplaner för den tekniska säkerhetsstyrnigen och följa upp att projektet följer uppställda planer och hantera processen gentemot våra kunder. Det kommer även ingå att genomföra riskanalyser och arbete med CSM-RA.
Du kommer ha ett nära samarbete med övriga järnvägstekniska discipliner och en förståelse för hur de olika teknikgrenarna påverkar varandra.
Om dig
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som handläggare inom TSS, TSB eller GOP. Vidare har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Har du egenskaper som strukturerad, samarbetsorienterad och trivs du även med administrativa arbetsuppgifter, så kan det här vara något för dig. Du är intresserad av att lära dig nya saker och tar ett stort eget ansvar för ditt arbete. Vi ser att du har en positiv attityd och en vilja att driva ditt eget arbete framåt.
För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna svenska i både tal och skrift. Då vi är en internationell koncern vill vi även att du har grundläggande kunskaper i engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vad kan vi erbjuda dig?
SYSTRA utvecklar innovativa lösningar för ett hållbart resande. Du blir en del av en organisation som tar vi ansvar för miljön, projekten och medarbetarna. Vi erbjuder tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur.
SYSTRA är en växande organisation med drygt 700 medarbetare i Sverige. Vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och samarbete. Hos oss arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vi månar om en hög grad av kunskaps- och erfarenhetsutbyte såväl inom som mellan teknikområdena.
Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Läs gärna mer om våra tjänster och hur det är att arbeta hos oss på vår webbsida, som finns länkad i annonsen.
Placeringsort och övrig information
Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Göteborg, Borås, Jönköping, Varberg, Malmö eller Helsingborg. Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss på:
Harris Telianidis, Regionchef syd/väst
073 – 765 40 42
htelianidis@systra.com

Andreas Petersson, bitr Regionchef syd
070 – 813 19 14
apetersson@systra.com

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA
076 – 003 63 72
jekman@systra.com
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Under semesterperioden kan dock svarstiden på din ansökan vara något längre, men vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Om SYSTRA GROUP
Med 10’000 medarbetare globalt är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
SYSTRA – Confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Information Security Specialist | SAAB | Göteborg

Säkerhetsingenjör
Läs mer Maj 23
Är du passionerad av att navigera i komplexa säkerhetsutmaningar och skydda kritisk information som är av nationell betydelse? SAAB söker en Information Security Specialist till deras verksamhet i Göteborg som är skickliga på att balansera höga säkerhetskrav med verksamhetens behov

??????????????

Din roll
Som Information Security Specialist hos SAAB kommer du att arbeta tillsammans med andra funktioner inom säkerhetsavdelningen, och andra delar av verksamheten såsom IT, för att skydda kritisk information. Du blir den primära kontaktpersonen för verksamheten och stöder dem i att hantera och tolka krav relaterade till informationssäkerhet. Du kommer att ansvara för att upprätthålla säkerheten genom att följa SAABs interna säkerhetskrav samt externa kund- och lagkrav. Ditt arbete kommer att inkludera riskhantering, incidenthantering och krishantering, och ha stort fokus på säkerhetsskydd.??????????????Din profil
Vi söker en kandidat som är väl bevandrad i säkerhetsskydd och har erfarenhet av traditionella informationssäkerhetsstandarder som ISO 27000-serien och NIST 800-171, idealiskt från organisationer som Försvarsmakten eller Säkerhetspolisen. Det är avgörande att du har ett starkt intresse för både fysisk och digital säkerhet och är villig att lära från andra säkerhetsdomäner. God förståelse för IT är nödvändigt för att lyckas i denna roll. Vi värderar också erfarenhet från arbete med COMSEC (signalskydd) och arbete för statliga myndigheter eller globala företag.


För att lyckas i denna roll, bör du ha följande kvalifikationer:

* Erfarenhet av att arbeta med informationssäkerhet och/eller säkerhetskyddsklassificerade uppgifter.
* Erfarenhet av arbete med COMSEC (signalskydd).
* Kunskap om Säkerhetsskyddslagen/Säkerhetsskyddsförordningen.
* Erfarenhet från arbete för en statlig myndighet eller i ett globalt företag.
* Förståelse för informationssäkerhetsstandarder såsom ISO 27001 och NIST 800-171 i en global kontext.
* Utmärkta kommunikationsförmågor på både svenska och engelska.??????????????

Vad du blir en del av
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar bland annat radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.

Som Information Security Specialist kommer du tillhöra vårt team inom säkerhetsavdelningen som ingår i affärsområdet Surveillance.

Denna position kräver att du blir godkänd i en säkerhetsprövning i enlighet med den svenska säkerhetsskyddslagen.??????????????Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för SAABS räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av SAAB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på mark.ferrer@jeffersonwells.se eller Susanne Alderling på susanne.alderling@se.experis.com

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu