Badvakt jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Badvakt i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Badvärd/instruktör till Dalheimers hus

Badvakt
Läs mer Maj 18
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning.

Med ca 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning och vill vara med och utveckla kunskapsområdet och bidra till att rättigheterna om delaktighet och tillgänglighet gäller alla.

Här finns plats för dig som är bra på att inkludera andra, tänker nytt och som med engagemang skapar bättre vardagar för göteborgarna. Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Följ oss gärna på LinkedIn: www.linkedin.com/company/goteborg-funktionsstod

ARBETSUPPGIFTER
Dalheimers hus är en enhet inom Förvaltningen för funktionsstöd. Det är ett hus för alla och har personer med funktionsnedsättning som prioriterad målgrupp. Brukarinflytande är en viktig del av vårt uppdrag. I huset finns bland annat korttidsboende, daglig verksamhet, friskvård, kultur, restaurang och konferenslokaler. Huset rymmer också kontor för funktionshinderföreningar.
Friskvårdsverksamheten på Dalheimers hus omfattar varmvattenbassäng och gym. Vårt huvudsakliga uppdrag inom Friskvården är att övervaka bassängområdet och vara tillgängliga i gymmet.

Badvärdens roll är att stödja varje individ så att man känner sig välkommen och att besöket hos oss blir bra och meningsfullt i en säker miljö. Som badvärd/instruktör ska du övervaka bassängen, städa i bassängutrymmet samt omklädningsrum, duschar och bastu. Som badvärd/instruktör leder du vattengymnastikpass samt gruppträningspass i gymmet och vår gymnastiksal. Förutom vattengymnastik har vi Kom-igång-gympa, lättgympa och cirkelträning.

Övriga arbetsuppgifter som ingår är kundservice via telefon, visa våra besökare tillrätta, sköta vår bassänglyft, rapportera felanmälningar och tjänstgöra i receptionen.

Vi arbetar utifrån fyra förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag, Vi bryr oss, Vi tänker nytt och Vi arbetar tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är att du ska ha en genomförd gymnasieutbildning och vara simkunnig.
Om du har poollivräddarutbildning och är erfaren träningsinstruktör ses detta som meriterande.

Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.
Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. Du är mån om att ta reda på vilka förväntningar som finns hos uppdragsgivare och andra intressenter samt följer upp att dessa införlivas. Du är balanserad, positiv och observant i ditt kundbemötande.

ÖVRIGT
Urval påbörjas under ansökningstiden.
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Med hänvisning till gällande lagar om registerkontroll måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Badvakt till sommaren i Göteborg

Badvakt
Läs mer Apr 13
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Har du en god känsla för service och trivs att jobba utomhus? Nu söker vi efter dig som vill jobba som badvakt i sommar! Om du gillar att jobba med människor och trivs i en varierande miljö är detta rollen för dig. På Securitas har vi en rad olika yrkesroller så det finns även möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som badvakt hos oss är du med och skapar trivsel och säkerställer tryggheten hos våra badgäster. Du hänvisar besökare till olika parkeringsplatser och håller vägarna fria så att kollektivtrafik och blåsljusfordon kan ta sig fram. 

Vad söker vi hos dig? Vi söker dig som har fyllt 18 år, är ansvarsfull, serviceinriktad och säkerhetsmedveten. Du är glad och positiv, stresstålig och inte rädd för att hugga i och arbeta. Du har förmågan att se vad som behöver göras och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du är i kontakt med många olika människor och vill finnas till för att hjälpa andra. På Securitas har vi en stark gemenskap och sammanhållning där allvaret i vårt uppdrag förenar oss: att skapa trygghet.

Vi är trygghet. Vi är Securitas. 

Vi söker dig som…

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: andreas.thorin@securitas.se

Tjänsten är behovsanställning under sommaren   med tillträde 1 juni. Arbetstiderna är 9-18. 

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig!

Ansök nu

Idrott- och förenings förvaltningen söker timvikarier till Bad, Is och Fris

Badvakt
Läs mer Apr 26
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi serviceinriktade och positiva personer som kan stärka upp vårt team, är du den vi söker?

Det är tillsammans på Idrotts- och föreningsförvaltningen som vi skapar hjärtat och pulsen på våra badanläggningar och motionsanläggningar.

Som badvärd och friskvårdspersonal är du vårt ansikte utåt mot ett friskare Göteborg.
Badvärdar ansvarar för att serva badgäster, bevaka våra simbassänger och se till att anläggningen är i bästa skick, så att det är rent och fräscht och en trygg och säker plats att besöka. Vi strävar efter en högklassig upplevelse för våra besökare.

Vi söker även resurs extra personal som en satsning på kundupplevelsen med service, lokalvård och exempelvis receptionsarbete. För dig som inte har erfarenhet av vattensäkerhet men ändå har rätt personlighet för vår verksamhet, kan detta vara intressant. Det största behovet är dock allsidigheten med livräddningskompetens.

Våra besökare varierar från idrottare till vardagsmotionärer, unga som gamla. Vi som jobbar här är en blandning av olika kompetenser och erfarenheter som kompletterar varandra. Vi trivs med vårt jobb att bidra till rörelse och välbefinnande för våra besökare.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasiekompetens och erfarenhet av serviceyrket och kundbemötande, gärna inom likande bransch.

Vi förväntar oss att du har hög social kompetens, är samarbetsvillig och serviceinriktad, professionell och sätter besökaren i fokus. Du är nyfiken och öppen för nya lösningar, gillar att ta tag i praktiska arbetsuppgifter och har förmåga att vara flexibel och självdrivande i ditt uppdrag.

För den specifika rollen som badvärd krävs ett simtest motsvarande simmärket guldbojen plus några extra moment. Hur snabbt eller stilfullt testet görs har ingen betydelse. Det är dock obligatoriskt och du får flera försök om du önskar. Testet utförs i samband med intervjutillfället, men det kan såklart vara bra att prova innan.

Som timanställd på Idrotts och föreningsförvaltningen har du möjlighet att arbeta på flera olika anläggningar och på så sett få bredare erfarenhet och större chans till fler arbetstillfällen som passar dig.

Vi finns tillgängliga när våra besökare vill träna och bada vilket innebär att arbetstiden förläggs både vardagar, helger och kvällstid.

Som beskrivet ovan strävar vi efter mångfald av personligheter och bakgrund. Vi anser att olika personligheter och kompetenser kompletterar och stärker teamet.

Då yrket kräver samarbete, social kompetens och prestigelöshet samt att personliga egenskaper är av stor vikt kommer vi att utföra första intervjutillfället i form av gruppintervju. Därifrån kommer några att tas ut för vidare personliga intervjuer.

Rekrytering kommer att ske löpande allt eftersom ansökningarna kommer in.
Välkommen med din ansökan.


ÖVRIGT
Eftersom tjänsten innebär regelbunden kontakt med barn så kommer rekryterande chef begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret om du skulle bli aktuell för en intervju. Utdraget får inte vara äldre än ett år när det uppvisas. Vi rekommenderar att du ansöker redan nu pga. att handläggningstiden kan vara lång. Utdraget beställer du via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/
Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Badvärd till Kärra simhall, Idrott & förening

Badvakt
Läs mer Nov 15
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du utbildad inom poollivräddning eller har liknande utbildning och vill vara med och skapa en trygg och säker miljö för våra gäster i anläggningen? Då kan vi ha jobbet för dig! Nu söker vi till Kärra simhall en badvärd till tillsvidareanställning.

Enheten Kärra simhall & motion består av Kärra Sim- & sporthall, Geråshallen, Tuve och Länsman motionscenter. En enhetschef leder verksamheten tillsammans med två teamledare och cirka 20 medarbetare. Här arbetar badvärdar, gyminstruktörer och idrottsarbetare. Enheten står för nyskapande och målet är att uppmuntra till fysisk aktivitet, bidra till en ökad folkhälsa och ett rikt föreningsliv. Ett av våra viktigaste mål är att öka simkunnighet och hälsan i Göteborg.

Som badvärd hos oss är ditt stora fokus att bevaka våra simbassänger samt att städa bassängutrymmen och dusch/omklädningsrum för att skapa en trygg och säker miljö för våra gäster. Du kommer även att leda vattengymnastik. En viktig arbetsuppgift är att vara värd för våra gäster och säkerställa att våra trivselregler efterlevs för att alla ska få ett så trevligt besök som möjligt. Du kommer också i din tjänst att ha städ- och tillsynsuppgifter i ett gym och en sporthall som tillhör anläggningen. Därför ser vi att du har en positiv attityd och en naturlig känsla för service. I tjänsten ingår också att arbeta i vår reception eller liknande uppgifter. Dator används som ett viktigt hjälpmedel.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.KVALIFIKATIONER
Söker du tjänsten som badvärd hos oss är det viktigt att du har Poollivräddarutbildning eller motsvarande, samt att du är utbildad i HLR och är utbildad vattenfysinstruktör. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med service och bemötande samt att du har tidigare erfarenhet av arbete i simhall. Du är positivt inställd till att städa samt att hålla i vattengymnastik. Har du någon utbildning i städ/lokalvård ser vi det som meriterande.

Har du dessutom erfarenhet av arbete i reception, ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du som badvärd behöver du ha goda svenskakunskaper för kommunikation med kollegor så väl som med våra besökare. Är du flerspråkig så ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Det innebär att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du bidrar till ett respektfullt arbetsklimat och förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du har en god serviceförmåga med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. I rollen som badvärd krävs att du är säkerhetsmedveten och tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Vi vill att Idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser. För att jämna ut könsfördelningen i arbetsgruppen välkomnas särskilt kvinnliga sökanden.

Känner du igen dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Eftersom tjänsten innebär regelbunden kontakt med barn så kommer rekryterande chefer begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret om du skulle bli aktuell för en anställning. Utdraget får inte vara äldre än ett år när det uppvisas. Utdraget beställer du via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

ÖVRIGT
Vårt arbete med urval och intervjuer kommer påbörjas under november, så vänta inte med din ansökan.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Badvärd Hammarbadet Idrotts- och föreningsförvaltningen

Badvakt
Läs mer Nov 5
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du utbildad inom poollivräddning eller har liknande utbildning och vill vara med och skapa en trygg och säker miljö för våra gäster i badanläggningen? Då kan vi ha jobbet för dig! Nu söker vi på Hammarbadet en badvärd för ett föräldravikariat för perioden 220101221231.

Kort info om enheten Angered:
Enheten Angered består av Hammarbadet som har en utbildningsbassäng och ett gym samt Angered Arena som är en stor anläggning med reception, bad, gym, gruppträning, aktivitetstorg, ishall och sporthall. I dagsläget är det två enhetschefer som leder verksamheten tillsammans med tre teamledare och cirka fyrtio medarbetare. Anläggningarna står för nyskapande och målet är att uppmuntra till fysisk aktivitet, bidra till en ökad folkhälsa och ett rikt föreningsliv. Ett av våra viktigaste mål är att öka simkunnighet och hälsan i Angered.

Som badvärd hos oss är ditt stora fokus att bevaka våra simbassänger samt att städa bassängutrymmen och omklädningsrum för att skapa en trygg och säker miljö för våra gäster. En viktig arbetsuppgift är att vara en värd för våra gäster och säkerställa att våra trivselregler efterlevs för att alla ska få ett så trevligt besök som möjligt hos oss. Därför ser vi att du har en positiv attityd och en naturlig känsla för service. I tjänsten ingår att stå i vår reception eller liknande uppgifter. Dator används som ett viktigt hjälpmedel. Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällstid och helger.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
Söker du tjänsten som badvärd hos oss är det viktigt att du har poolliväddarutbildning eller motsvarande samt att du är utbildad i HLR. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med service och bemötande samt att du har tidigare erfarenhet av arbete i simhall. Du är positivt inställd till att städa samt att hålla i vattengymnastik. Har du någon utbildning i städ/lokalvård ser vi det som meriterande. Det är meriterande om du har en gyminstruktörsutbildning eller PT utbildning.


Har du dessutom erfarenhet och kunskap om olika kulturer och/eller erfarenhet av arbete i reception, ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Som badvärd behöver du ha goda svenskakunskaper för kommunikation med kollegor så väl som besökare. Är du flerspråkig så ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Det innebär att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du bidrar till ett respektfullt arbetsklimat och förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du har en god serviceförmåga med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. I rollen som badvärd krävs att du är säkerhetsmedveten och tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Vi värderar flexibilitet och att arbete på hela enheten kan förekomma om behov uppstår. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser. För att jämna ut könsfördelningen i badarbetsgruppen välkomnas särskilt kvinnliga sökanden.

Känner du igen dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Eftersom tjänsten innebär regelbunden kontakt med barn så kommer rekryterande chefer begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret om du skulle bli aktuell för en anställning. Utdraget får inte vara äldre än ett år när det uppvisas. Utdraget beställer du via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/


ÖVRIGT
Vårt arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Badvärdar till Angered Arena, Idrott & förening

Badvakt
Läs mer Okt 6
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du utbildad inom poollivräddning eller har liknande utbildning?
Brinner du för friskvård, hälsa och service?
Tycker du om att arbeta med människor i olika åldrar och från alla delar av världen?
Då kan vi ha jobbet för dig! Nu söker vi på Angered Arena fyra badvärdar, två tillsvidareanställningar och två vikariat för perioden 2022-01-01--2022-06-30.

Enheten Angered består bland annat av Angered Arena som är en stor anläggning med bad, gym, gruppträning, aktivitetstorg, ishall och sporthall. Två enhetschefer leder verksamheten tillsammans med fyra teamledare och cirka fyrtio medarbetare. Här arbetar bland annat badvärdar, gyminstruktörer och idrottsarbetare. Anläggningen står för nyskapande och målet är att uppmuntra till fysisk aktivitet, bidra till en ökad folkhälsa och ett rikt föreningsliv. Ett av våra viktigaste mål är att öka simkunnighet och hälsan i Angered.

Som badvärd hos oss är ditt stora fokus att bevaka våra simbassänger samt att städa bassängutrymmen och omklädningsrum för att skapa en trygg och säker miljö för våra gäster. Du kommer även att leda vattengymnastik. En annan viktig arbetsuppgift är att vara en värd för våra gäster och säkerställa att våra trivselregler efterlevs för att alla ska få ett så trevligt besök som möjligt hos oss. Därför ser vi att du har en positiv attityd och en naturlig känsla för service. I tjänsten kan det även ingå att stå i vår reception eller liknande uppgifter. Dator används som ett viktigt hjälpmedel.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Via följande länk kan du se en film om vår förvaltning:
https://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk:2016321101211678


KVALIFIKATIONER
Söker du tjänsten som badvärd hos oss är det viktigt att du har poolliväddarutbildning eller motsvarande och att du nyligen har genomgått utbildning i HLR. Vi vill att du har erfarenhet av arbete i simhall samt att du är positivt inställd till att arbeta serviceorienterat, att städa samt att hålla i vattengymnastik. Har du dessutom erfarenhet och kunskap om olika kulturer eller är utbildad vattengympainstruktör är detta meriterande.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i reception, av att leda vatten- eller gruppträning och om du har erfarenhet av städning i badmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och att du kan vara både en inspiration och förebild såväl som en styrande hand för dem. Som badvärd behöver du ha goda svenskkunskaper för kommunikation med kollegor så väl som besökare. Är du flerspråkig så ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Detta innebär att du är du ansvarstagande, serviceinriktad och har ett genuint intresse för andra människor. Som person tycker om att ställas inför nya utmaningar och förstår vikten av samarbete och samspel i den arbetsgrupp du kommer till.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser. För att jämna ut könsfördelningen i badarbetsgruppen välkomnas särskilt kvinnliga sökanden.

Känner du igen dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Eftersom tjänsten innebär regelbunden kontakt med barn så kommer rekryterande chefer begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret om du skulle bli aktuell för en anställning. Utdraget får inte vara äldre än ett år när det uppvisas. Utdraget beställer du via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

ÖVRIGT
Vårt arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Badvärdar till Frölundabadet, Idrott & förening

Badvakt
Läs mer Jul 5
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Enheten Askim & Frölunda består av anläggningarna Askim sim- och sporthall och Frölundabadet. Enhetschef leder verksamheten och på enheten arbetar en teamledare, en samordnare och 17 badvärdar. Vi söker nu två badvärdar till enheten som vill bidra till att våra besökare får bästa möjliga upplevelsen på våra bad! Vi rekryterar nu två badvärdar på tidsbegränsade anställningar till Frölundabadet för perioderna aug/sep 2021-dec 2021 samt aug/sep 2021-maj 2022.

Som badvärd hos oss spelar du en avgörande roll för våra gästers upplevelse och ser till att de både känner sig säkra, trygga och välkomna under besöket. I rollen övervakar du bassängerna, håller i olika former av vattengymnastikpass samt städar anläggningens bassängutrymmen, omklädningsrum, bastu med mera. I tjänsten kan det även ingå att stå i vår reception eller liknande uppgifter. Dator används dagligen i arbetet i kommunikationsutbyte.

Arbetet innebär att du arbetar både dagtid, kvällar och helger.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet från arbete i simhall
• Har erfarenhet av att leda vattengymnastikpass
• Har poolliväddarutbildning eller motsvarande
• Är utbildad vattengymnastikinstruktör
• Har genomgått utbildning i HLR

Som badvärd behöver du ha goda svenskakunskaper för kommunikation med kollegor så väl som besökare. Är du flerspråkig så ser vi det som meriterande.

Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att testa dig på Guldbojens kriterier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Detta innebär att du är du ansvarstagande, serviceinriktad och har ett genuint intresse för andra människor. Som person tycker om att ställas inför nya utmaningar och förstår vikten av samarbete och samspel i den arbetsgrupp du kommer till. Du tar ansvar för egna och gemensamma arbetsuppgifter.

Eftersom tjänsten innebär regelbunden kontakt med barn så kommer rekryterande chef begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret om du skulle bli aktuell för en anställning. Utdraget får inte vara äldre än ett år när det uppvisas.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser.

Känner du igen dig? Då är du välkommen med din ansökan!

På grund av semester så kommer vi påbörja urvalsprocessen i mitten av augusti.

ÖVRIGT
Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Badvärdar till Angered Arena, Idrott & förening (vikariat)

Badvakt
Läs mer Maj 28
Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på http://www.goteborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du utbildad inom poollivräddning eller har liknande utbildning och vill vara med och skapa en trygg och säker miljö för våra gäster i badanläggningen? Då kan vi ha jobbet för dig! Nu söker vi på Angered Arena två badvärdar för månadsvikariat under perioderna 16/8-30/11 samt 16/8-9/1.

Enheten Angered består bland annat av Angered Arena som är en stor anläggning med bad, gym, gruppträning, aktivitetstorg, ishall och sporthall. Två enhetschefer leder verksamheten tillsammans med fyra teamledare och cirka fyrtio medarbetare. Här arbetar bland annat badvärdar, gyminstruktörer och idrottsarbetare. Anläggningen står för nyskapande och målet är att uppmuntra till fysisk aktivitet, bidra till en ökad folkhälsa och ett rikt föreningsliv. Ett av våra viktigaste mål är att öka simkunnighet och hälsan i Angered.

Som badvärd hos oss är ditt stora fokus att bevaka våra simbassänger samt att städa bassängutrymmen och omklädningsrum för att skapa en trygg och säker miljö för våra gäster. Du kommer även att leda vattengymnastik. En viktig arbetsuppgift är att vara en värd för våra gäster och säkerställa att våra trivselregler efterlevs för att alla ska få ett så trevligt besök som möjligt hos oss. Därför ser vi att du har en positiv attityd och en naturlig känsla för service. I tjänsten kan det även ingå att stå i vår reception eller liknande uppgifter. Dator används som ett viktigt hjälpmedel.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Söker du tjänsten som badvärd hos oss är det viktigt att du har poolliväddarutbildning eller motsvarande samt att du är utbildad i HLR och att du är utbildad vattengympainstruktör. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med service och bemötande samt att du har tidigare erfarenhet av arbete i simhall. Du är positivt inställd till att städa samt att hålla i vattengymnastik. Har du någon utbildning i städ/lokalvård ser vi det som meriterande.

Har du dessutom erfarenhet och kunskap om olika kulturer och/eller erfarenhet av arbete i reception, ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Som badvärd behöver du ha goda svenskakunskaper för kommunikation med kollegor så väl som besökare. Är du flerspråkig så ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Det innebär att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du bidrar till ett respektfullt arbetsklimat och förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du har en god serviceförmåga med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. I rollen som badvärd krävs att du är säkerhetsmedveten och tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser. För att jämna ut könsfördelningen i badarbetsgruppen välkomnas särskilt kvinnliga sökanden.

Känner du igen dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Eftersom tjänsten innebär regelbunden kontakt med barn så kommer rekryterande chefer begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret om du skulle bli aktuell för en anställning. Utdraget får inte vara äldre än ett år när det uppvisas. Utdraget beställer du via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

ÖVRIGT
Vårt arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Badvärd med erfarenhet av badanläggning – sommarjobb

Badvakt
Läs mer Feb 11
För dig som går andra eller tredje året på gymnasiet!
Vill du arbeta för poolsäkerhet på en kreativ och växande plats mitt i Göteborg? Vill du ha ett socialt arbete där du möter olika människor och jobbar för ett mer inkluderande samhälle? Då kan du vara en av de unga medarbetare vi söker till Jubileumsparken!
Om arbetsplatsen
Jubileumsparken ligger i Frihamnen i Göteborg. Här kan du bland annat besöka Allmänna badet, prova på segling, rullskridskor, cykling och skateboard eller delta i simträning. Den idella föreningen Passalen driver Jubileumsparkens verksamhet tillsammans med Göteborgs Stad genom ett IOP (idéburet offentligt partnerskap).
Om tjänsten som badvärd
Som badvärd kommer du få möjlighet att planera och genomföra aktiviteter, ansvara för en säker miljö kring poolen samt lära dig mer om drift av bad och park. Sommaren 2021 kommer Passalen driva aktiviteter i Jubileumsparken anpassade till rådande situation – bland annat bad, segling, simträning, rullskridskor och skateboard. Du kommer tillsammans med dina medarbetare driva aktiviteter och bevaka poolen. Du kommer jobba i ett nära samarbete med övriga i teamet. Du kommer få en introducerande utbildning, och att lära sig på plats och av varandra är en del av arbetet.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Välkomna besökare och informera om parkens regler
- Bevaka poolområdet och ansvara för en säker badmiljö i parken
- Hålla rent i parken
- Planera och hålla i olika aktiviteter
Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att bli en del av Jubileumsparken och bidra till att utveckla platsen. Det är meriterande om du har utbildning i livräddning och/eller tidigare erfarenhet av badanläggningar, och/eller kan köra motorbåt. Du gillar att arbeta utomhus i alla väder, tycker om att möta nya människor och tar gärna egna initiativ. Du ser säkerhet som en viktig del och är inte rädd att rycka in om en besökare behöver hjälp. Vidare är du öppen för att hålla i olika aktiviteter.
Vi lägger stor värdering i personlighet, och anser viktigt att du har ett personligt driv att vilja utveckla Jubileumsparken och komma med idéer. Varmt välkommen med din ansökan!
Meriterande för tjänsten:
Utbildning i livräddning
Erfarenhet av arbete vid badanläggning
Erfarenhet av servicearbete
Erfarenhet av att köra motorbåt
Du ansöker genom ett formulär på vår hemsida som du skickas till när du klickar på "ANSÖK HÄR". Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu