Socialt arbete jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Socialt arbete i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Personlig assistent till ett barn i Göteborg, helgjobb

Personlig assistent
Läs mer Jan 25
Beskrivning av tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent under sommaren och/eller som vikarie vid behov till ett barn på snart 11 år. Barnet har en fysisk funktionsnedsättning och har behov av stöd i kommunikationen.
Att du som söker tycker att det är spännande att få vara med och arbeta för att vara där som en möjlighet för barnet och kunna arbeta med hens självständighet och utveckling. Vi tror att du som söker är en påhittig person med barnasinnet kvar. Du är omtänksam, lyhörd och trygg i dig själv. Tidigare erfarenhet av assistansyrket och/eller arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande men inte ett krav. Det viktiga är att du har engagemang och vilja att utvecklas i din yrkesroll för att kunna erbjuda god kvalitet i assistansen.

Din uppgift blir att assistera barnet i och utanför hemmet. Du stöttar barnet med allt i vardagen där funktionsnedsättningen sätter gränser. Du är barnets röstförstärkning i kommunikation så att hen ska kunna göra sig förstådd. Du finns som ett fysiskt stöd vid lek och bus och aktiviteter. Arbetet innebär också att hjälpa till vid personlig omvårdnad, hjälp vid måltider (sker genom PEG) och vid träning.

I arbete med barn krävs utdrag från belastningsregistret enligt lag som lämnas till arbetsgivaren innan påbörjad anställning. Du beställer registerutdraget enligt LSS från polisen på följande sida:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Vi erbjuder dig
Ett viktigt arbete där du gör skillnad för kunden
Ett utvecklande arbete
Ett kundnära arbete
Friskvårdsbidrag
Interna utbildningar - Frösundaakademin

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Tjänstgöringsgrad: ca 30% eller vid behov
Arbetstider: Varannan helg, kl 23-08 (vaken natt) och en söndag i månaden kl 12-16
Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-02-19

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Anja Göransson, Verksamhetschef, 010-130 36 14

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Klientcoach Göteborg

Personligt ombud
Läs mer Jan 25
Klientcoach till Göteborg

-Timanställning med semesterarbete, start omgående.

AB OC Stöd och boende söker en klientcoach till en enhet i Göteborg för timanställning.

Enheten arbetar med vuxna med kriminalitet och/ eller missbruksproblematik.

En unik möjlighet

På OmsorgsCompagniet har vi den fantastiska möjligheten att få göra skillnad i människors liv. Vi arbetar med människor som på olika sätt behöver stöd och vi ser till att finnas där för dem.

Vi arbetar nära våra medarbetare och finns tillgängliga för förbättringsförslag. Samtliga kollegor på OmsorgsCompagniet har en möjlighet att påverka genom en nära kontakt med sin chef.

Kompetensutveckling är ett kontinuerligt arbete och en investering i vår personal. Finns det behov av stöd och utveckling ser vi till att våra anställda får rätt stöd för att kunna ge våra kunder bästa möjliga förutsättning. Vi arbetar med att stärka dig som individ för att göra våra arbetsgrupper starkare.

Dina arbetsuppgifter

- Stödja klienten i vardagen.

- Följa upp kontakt med vård och myndigheter.

- Dokumentation.

- Olika former av praktiskt arbete.

Vad kan vi erbjuda dig?

Enligt våra anställda kommer du att bli en del av en rolig arbetsplats med underbara kollegor, där hjälp & stöd alltid finns till hands, expansion av perspektiv, få skinn på näsan, utvecklas på ett professionellt samt personligt plan, spänning (när den ena dagen aldrig är den andra lik), praktisk och teoretisk kunskap samt glädje.

Egenskaper vi värdesätter hos våra anställda

- Lösningsorienterad

- Anpassningsbar/flexibel

- Lugn & trygg i dig själv

- En vilja att utvecklas

- Kommunikativ samt lyhörd

- Förstående

Du kommer att vara en inspiration för förändring för våra klienter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från fältarbete, arbete på HVB hem, behandlingshem eller liknande. Tvåårig eftergymnasial utbildning motsvarande yrkeshögskola eller folkhögskola med pedagogisk/social & beteendeinriktning, socionom eller diakonutbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen & erfarenhet av behandlingsarbete med vuxna.

Vi tar STOR hänsyn till personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Ansök nu

Sommarvikarie till [enhet]

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jan 24
Nu söker vi på Mogården en sommarvikarie för behandlingsassistent på korttidsboende för personer med missbruksproblematik och psykisk ohälsa.

Kul att du hittade hit!
Vi tror att du tycker om att möta människor och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig kanske du vill jobba med oss i sommar?

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...

- Introduktion

- Förmånsportal med rabatter

- Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende

Du får även...

- genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.

- möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.

- en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på ditt CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Om Mogården
Nytida Mogården erbjuder korttidsboende för personer med beroende/missbruksproblematik/samsjuklighet med behov av dygnet runt personal. Varje människa är unik och måste bemötas utifrån det. På Mogården vill vi skapa incitament till en ökad tro på sin egen förmåga och att en förändring är möjlig. I verksamheten arbetar verksamhetschef, gruppchef, sjuksköterska, aktivitetshandledare, behandlingspedagoger, socialpedagoger, boendestödjare, vaken nattpersonal, lokalvårdare och kock.

Mogårdens personal är en sammansvetsad grupp på ca 17 peroner, här arbetar du aldrig själv. Här finns det schema för dag, kväll och varannan helg och även endast nattschema. Vi söker sommarvikarier mellan veckorna 24-33, med möjlighet till timanställning inför tjänsten och även efter. Vi arbetar utifrån uppdrag från handläggare på socialtjänster, vi arbetar med genomförandeplaner och veckoscheman.

Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker till oss:

- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, socialpedagog eller likvärdig utbildning. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 12/6 2023
Sista ansökningsdag: 30/5 2023
Har du frågor? Kontakta gärna: Linnea Hassling, 0705542367
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se (http://www.kommunal.se)

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se (www.nytida.se)

Ansök nu

Mystery Shopper sökes till uppdrag i Göteborg med omnejd

Anonym konsument
Läs mer Jan 23
Vi på Remarkable söker efter dig som vill genomföra Mystery Shopping-uppdrag i Göteborg omgående.

Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet. Du skall agera som en vanlig kund och observera bl.a. servicebemötandet och butiken som helhet.

Att du har körkort och tillgång till bil är nödvändigt.


Ett besök, inklusive rapportering, tar ca 30 minuter.


Besöket är uppdelat i tre delar:

- Anonym del (Du går in i butiken och köper en specifik produkt)
- Presentation (Du presenterar dig som Mystery Shopper)
- Öppen del (Du observerar och rapporterar bl.a. kampanjer, exponering mm)
Du får en skriftlig arbetsbeskrivning inför uppdraget.

Ersättningen är en fast lön för ditt distrikt och resekostnader.

Alla ansökningar hanteras via hemsidan (https://jobb.remarkable.se/).Vill du få fler jobbtips?

Connecta med oss: https://jobb.remarkable.se (https://jobb.remarkable.se/)/

Ansök nu

SÖKER DU ETT TREVLIGT SOMMARJOBB? SÖK DÅ SOM PERSONLIG ASSISTENT HOS OSS

Personlig assistent
Läs mer Jan 25
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Sommarjobb sommaren 2023 erbjudes!
Söker flera Personliga assistenter till våra kunder.

Du bör kunna arbeta en stor del av sommaren, arbetspassen är förlagda, dag, kväll och nattpass. Kan även finnas dygn. Anställningen kan påbörjas redan nu i vår om intresse finns.
Du som söker passar in på följande beskrivning:
* Är en lugn och trygg person med ett eget driv.
* Ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras.
* Har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.

Våra kunder behöver hjälp med allt, så som hygien, träning, matlagning, städning m.m. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, men inget krav.
Vi ser gärna att du har körkort. Du kommer få arbeta i en härlig ansvarstagande arbetsgrupp. Att personkemin mellan dig och vår kund stämmer är det viktigaste. För att kunna arbeta hos kunden krävs det att du behärskar och förstår svenska språket både i tal och skrift.
Intro kan erbjudas snabbt till rätt person.

Meriterande: Körkort, Vårderfarenhet

Ansök nu

Personlig Assistent i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Jan 4
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi söker dig som är man eller kvinna och som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans.

Om tjänsten

Vi söker dig, man eller kvinna, som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans. Uppdragsgivaren är en kvinna i 25-årsåldern som behöver stöd av personliga assistenter dygnets alla timmar. Kvinnan har egen bostad i Kållered varifrån arbetet utgår. Som assistent stöttar du kvinnan i hennes Dagliga verksamhet (inriktning drama/musik/rytm/samspel), under hennes fritid och olika aktiviteter (bl.a bad, cykling och ridning) och i hemmet med olika hushållssysslor och personlig omsorg. Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem, daglig verksamhet, hos släkt etc.

I uppdraget kommer du att, tillsammans med arbetsledaren och dina kollegor, ansvara för utveckling och planering kring alternativ kompletterande kommunikation (AKK), kognition och strukturering. Har du utbildning som exempelvis aktiveringspedagog, stödassistent el liknande eller erfarenhet inom AKK och kognition ser vi detta som meriterande.

Som anställd hos Novum Assistans omfattas du av kollektivavtalet KFO.

Tjänsten är på ca 50%. Samt extra tid vid behov. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg samt nattjänstgöring inkl jour.

Om dig som sökande

Vi söker dig som är mogen, ansvarsfull, inlyssnande, glad och positiv. Du är kreativ med leksinne men samtidigt strukturerad. Du gillar att vara fysiskt aktiv då det är viktigt att inspirera till det och därför önskvärt att du som söker tjänsten själv har en aktiv livsstil. Det är meriterande om du har kunskaper i teckenkommunikation och bildkommunikation, då kvinnan främst kommunicerar via tecken, bilder och vissa talade ord. Har du inte kunskap inom detta sedan tidigare, men intresse för att lära dig, så hjälper vi till med utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kommunikation och samspel är ett grundläggande behov och en förutsättning för att kunna tolka och tillgodose andra behov i uppdraget. P g a kvinnans svårigheter kring kommunikation är det viktigt att du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift.

Arbetsplatsen är helt rökfri. Du måste ha B-körkort då du som assistent kör uppdragsgivarens bil till hennes dagliga verksamhet och utflykter.

Som en del av Novum Assistans är du delaktig som medarbetare genom regelbundna arbetsplatsträffar där utveckling av uppdragen sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.

Urvalsprocessen sker löpande och mer information om uppdraget fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. För anställning hos Novum Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Personlig Assistent i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Dec 22
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en ung kvinna i 20-årsåldern som behöver ditt stöd i hemmet.Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget, du är ansvarsfull, noggrann, punktlig, flexibel, lyhörd, snabblärd och är van att ta egna initiativ. Önskvärt är även att du har god fysik, är glad och positiv. Personkemin och samspelet mellan dig som assistent och uppdragsgivaren är helt avgörande för kvaliteten och upplevelsen av arbetet.

Målet är att kvinnan får känna glädje och känsla av sammanhang som påverkar hennes upplevelse av livskvalitet.

Arbetsuppgifterna varierar från att hjälpa kvinnan med hennes andningsproblematik, förflyttningar från och till rullstol, sjukgymnastik samt personlig hygien till att vara behjälplig vid måltider och ge henne stöd i sin kommunikation då kvinnan inte har ett verbalt språk. I dina arbetsuppgifter ingår också att följa med på hennes fritidsaktiviteter som tex ridning en gång i veckan.

Vi ser med fördel att du som söker är kvinna och ett krav är att du är rökfri samt har en god svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du tidigare arbetat med trachealkanyl, sond och alternativ och kompletterande kommunikation. Har du körkort är det positivt.Anställningsformen är behovsanställning men med inplanerade schematider varje månad. Möjlighet till tillsvidareanställning ca 60-80% finns längre fram. Arbetstiderna varierar mellan kväll natt och helg. Vi erbjuder timlön enligt avtal, fortlöpande utbildning och regelbundna arbetsplatsträffar. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansök nu

Personlig assistent sökes

Personlig assistent
Läs mer Jan 3
Vi söker assistenter till några av våra uppdragsgivare. Vi söker visstidsanställda men även timvikarier. I vissa uppdrag uppskattas körkort. Personkemi är helt avgörande.

Uppdragsgivarna bor i Göteborg med omnejd.

Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger.

Tillträde snarast.

Ansök nu

Trevligt jobb som personlig assistent i Särö

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
Vad innebär tjänsten?
Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Denna tjänst är hos en man i 60 års-åldern, som nyligen fått beslut om personlig assistans. Du blir en av de viktiga pusselbitar som hjälper kunden att återgå till en fungerande vardag. Kunden bor med sin fru och en katt i Särö, söder om Göteborg. Han behöver stöd med det mesta för kunna leva ett härligt liv. Arbetet innebär en del personlig omvårdnad, som exempelvis hjälp med kateter. På fritiden tycker han om att vara aktiv och har intresse för matlagning, hav och båtliv.

Kunden söker dig som:
Har erfarenhet av omvårdnad

Kan ta egna initiativ

Är lättsam, aktiv och har glimten i ögat.

Är matlagningskunnig

Bra på svenska i både tal och skrift

Tål pälsdjur

Har B-körkortVi erbjuder dig
Möjligheten att tillsammans med kund och verksamhetschef skapa en fungerande vardag utifrån ett nytt assistansbeslut.

Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Ett kundnära arbete

Interna utbildningar - Frösundaakademin

Friskvårdsbidrag

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Tjänstgöringsgrad: ca 85 %

Arbetstid: Dag, kväll och helg

Tillträde: Snarast

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-12-18

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Anja Göransson, Verksamhetschef, 010-130 36 14

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Roligt extra jobb som personlig assistent i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Nov 19
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi söker dig som är man eller kvinna och som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans.

Om tjänsten

Vi söker dig, man eller kvinna, som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans. Uppdragsgivaren är en kvinna i 25-årsåldern som behöver stöd av personliga assistenter dygnets alla timmar. Kvinnan har egen bostad i Kållered varifrån arbetet utgår. Som assistent stöttar du kvinnan i hennes Dagliga verksamhet (inriktning drama/musik/rytm/samspel), under hennes fritid och olika aktiviteter (bl.a bad, cykling och ridning) och i hemmet med olika hushållssysslor och personlig omsorg. Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem, daglig verksamhet, hos släkt etc.

I uppdraget kommer du att, tillsammans med arbetsledaren och dina kollegor, ansvara för utveckling och planering kring alternativ kompletterande kommunikation (AKK), kognition och strukturering. Har du utbildning som exempelvis aktiveringspedagog, stödassistent el liknande eller erfarenhet inom AKK och kognition ser vi detta som meriterande.

Som anställd hos Novum Assistans omfattas du av kollektivavtalet KFO.

Tjänsten är på ca 50%. Samt extra tid vid behov. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg samt nattjänstgöring inkl jour.

Om dig som sökande

Vi söker dig som är mogen, ansvarsfull, inlyssnande, glad och positiv. Du är kreativ med leksinne men samtidigt strukturerad. Du gillar att vara fysiskt aktiv då det är viktigt att inspirera till det och därför önskvärt att du som söker tjänsten själv har en aktiv livsstil. Det är meriterande om du har kunskaper i teckenkommunikation och bildkommunikation, då kvinnan främst kommunicerar via tecken, bilder och vissa talade ord. Har du inte kunskap inom detta sedan tidigare, men intresse för att lära dig, så hjälper vi till med utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kommunikation och samspel är ett grundläggande behov och en förutsättning för att kunna tolka och tillgodose andra behov i uppdraget. P g a kvinnans svårigheter kring kommunikation är det viktigt att du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift.

Arbetsplatsen är helt rökfri. Du måste ha B-körkort då du som assistent kör uppdragsgivarens bil till hennes dagliga verksamhet och utflykter.

Som en del av Novum Assistans är du delaktig som medarbetare genom regelbundna arbetsplatsträffar där utveckling av uppdragen sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.

Urvalsprocessen sker löpande och mer information om uppdraget fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. För anställning hos Novum Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Personlig Assistent i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Nov 16
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en härlig 30 årig man som behöver ditt stöd både i hemmet och på daglig verksamhet. Han bor i eget boende och assistansen är dygnet runt alla dagar i veckan. Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem och arbetsplats.

Som en del av Novum Assistans är du delaktig som medarbetare genom regelbundna arbetsplatsträffar där utveckling av uppdragen sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.

Vem är du som sökande?

Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget. Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift. Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig, flexibel, lyhörd, snabblärd och är van att ta egna initiativ. Du har god kondition då mannen är mycket aktiv och gillar att röra på sig och ha saker på gång. Mannen kommunicerar med tecken, det är inget krav att du kan teckenkommunikation men du bör ha ett intresse av att lära dig det. Ett krav är att du har körkort, är rökfri, är glad och positiv, har humor och är lugn.

- Körkort
- Är rökfri


Om anställningen

Tjänstegraden ligger inom spannet 75-90 % med möjlighet till extra timmar, heltidsmåttet är 40h/v. Arbetstiderna varierar mellan dag, natt, kvällar och helger. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Vi erbjuder fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetstiderna varierar och du förväntas kunna arbeta dag, kväll och en eller två nattpass baserat på din schemaläggning.

Urvalsprocessen sker löpande och mer information om uppdraget fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. För anställning hos Novum Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Extra arbete som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jan 25
Team Assistans i Göteborg AB är ett privat vård och omsorgsföretag.
Vi är ett väl förankrat omsorgsföretag och har varit verksamma inom personlig assistans sedan 2005. Att du är ansvarsfull, har lätt för att både arbeta individuellt och i grupp och inte är rädd för att ta egna initiativ är av stor vikt. Flexibilitet är något som värdesätts högt.
Vi söker nu vikarier till en man som har ett stort och omfattande hjälpbehov. I arbetsuppgifterna kommer du att vara behjälplig med omvårdnads och sjukvårds insatser och följa med på aktiviteter utomhus som vår omsorgstagare har planerat.
Mannen söker extra personal till vaken natt/dag/kväll och helgtjänstgöring.
Du som söker skall se detta som ett yrke du vill arbeta med på längre sikt.
Att du är ansvarsfull, gillar att vara aktiv och har lätt för att både arbeta individuellt och i grupp är viktigt.
Körkort är ett krav.

Ansök nu

Klientcoach

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Nov 4
Behandlingsassistent till stödboende och avhopparverksamhet
MM Framtid AB
Behandlingsassistent/Socialpedagog
Kommun: Göteborg
Korta fakta om jobbet
Omfattning: HeltidVaraktighet: TillsvidareAnställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Körkort
Krav

- B

Om jobbet
Behandlingsassistent till stödboende och avhopparverksamhet

MM Framtid ett växande vårdföretag som erbjuder boende, stöd och sysselsättning till individer med särskilda behov. Vi samverkar med berörda myndigheter och finns i hela Sverige. Vårt mål är att genom individanpassat boende och insatser hjälpa individen att gå från bidragsberoende till självförsörjning och självständighet. Nu letar vi efter vår nästa medarbetare!

Arbetsuppgifter

Vi söker en behandlingsassistent till vårt team inom stödboende och avhopparverksamhet.

Tjänsten innebär att du kommer vara kontaktperson för ett antal klienter, som du träffar regelbundet. Kontakten innebär både fysiska träffar och via telefon. I arbetet ingår att du stöttar klienten, enligt individuell plan från socialtjänsten i samverkan med MM Framtid. Du stöttar bland annat individen i ekonomi kopplat till boendet, skaffa praktik, jobb eller utbildning samt coacha till meningsfull fritid som främjar hälsa och ett socialt liv. Arbetet kan även innefatta att stödja och motivera individen i kontakt med sjukvård, kommun och andra instanser. I arbetet kan det uppstå akuta situationer vilket kräver att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Målet är att individen får hjälp att skapa ett hållbart liv - genom boende, sysselsättning, självständighet och välmående.

Tjänsten innebär att du arbetar till stor del självständigt och därmed kräver förmåga att planera, genomföra, slutföra och följa upp individens plan. MM Framtid är ett växande företag och består därför av ett team med nära samarbeta - därför ser vi att du är lika mycket av en lagspelare och att du har förmåga att kommunicera. Du deltar på veckomöten, arbetsplatsträffar, handledning och andra teamaktiviteter. Rapportering sker till din närmaste chef om det löpande arbetet. I arbetet ingår även kontakt med och inrapportering till socialtjänsten och andra involverade myndigheter.

Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete och tjänst, eller en utbildning med inriktning psykiatri, beteendevetenskap eller pedagogik. Det kan vara antingen gymnasial eller eftergymnasial utbildning. Tjänstens placering är Göteborg, men kan även innebär korta resor inom regionen och Sverige. Därav B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer

Krav:

-Arbetslivserfarenhet från liknande tjänst eller

-Gymnasialutbildning eller eftergymnasialutbildning inom beteendevetenskap, psykiatri eller pedagogik etc.

-B-körkort då arbetet kan innebära kortare resor inom regionen eller landet.

Meriterande:

-Utbildning inom MI (motiverande samtal)

-Utbildning inom ESL (ett självständigt liv)

-Utbildning inom krim-programmet (kriminalitet som livsstil)

Om MM Framtid

Vi erbjuder boende, sysselsättning och kvalificerat stöd till privatpersoner med särskilda behov runt om i Sverige. Vår ambition och vilja är att individen ska gå från bidragsberoende till självförsörjande och självständighet efter avslutad placeringstid. MM Framtid samverkar med sociala myndigheter där vi utgår från individens utmaningar och behov för att anpassa insatser, där målet är att hjälpa människor vidare i livet.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
BOX 603 11674 STOCKHOLM

Arbetsgivaren
MM Framtid AB http://www.mmframtid.se (http://www.mmframtid.se/)

Postadress
MM Framtid ABBox 60311674 STOCKHOLM

Ansök nu

Boendestödjare/behandlingsassistent till Mogården

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Nov 3
Nu söker vi på Mogården, i Gråbo utanför Göteborg, behandlingsassistent/boendestödjare. Mogården är ett korttidsboende för människor med psykisk ohälsa och beroendeproblematik. Tjänsten är på heltid, 37h per vecka. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sista ansökningsdag den 30 november 2022.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Om Mogården

Nytida Mogården erbjuder korttidsboende för personer med missbruksproblematik och samsjuklighet med behov av dygnet runt personal. Syftet med vistelsen är att den enskilde skall erbjudas ett tryggt boende med individuellt utformat stöd. Som inskriven på Nytida Mogården skall man beredas möjlighet att utifrån sina egna behov och förutsättningar få stöd i att växa. Varje människa är i unik och måste bemötas utifrån detta. På Mogården vill vi skapa incitament till en ökad tro på sin egen förmåga och att en förändring är möjlig. På Nytida Mogården anpassas den individuella stödinsatsen utifrån den enskildes behov och förmågor.

Mogården är ett stödboende för vuxna män och kvinnor, i åldrarna 30-70år, med 32 platser. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande och möter alla med respekt och omtanke.

Vi finns i Gråbo, Lerums kommun. På pendelavstånd till Göteborg och nära till det lokala torgets affärer. Gråbo är omgivet av fina naturområden och nära till vatten och strövområden.

Vi är en arbetsgrupp på ca 15 stycken, vi har varierande utbildning, erfarenhet och är en nyfiken arbetsgrupp som gillar att lära av varandras kunskap.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll. Schema rullar på 10 veckor med arbete varannan helg.

Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, helger samt sovande jour.

Du har en gruppledare eller gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
- Ledarskapsutbildade chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag och skobidrag
- Kollektivavtal


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag:
Sista ansökningsdag:
För mer information kontakta:
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se (http://www.kommunal.se/)

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/)

Ansök nu

Aktiv person i Göteborg söker personliga assistenter

Personlig assistent
Läs mer Okt 27
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta inom personlig assistans till en person med grav Autism och en intellektuell funktionsnedsättning på 42-år.

Han har många roliga aktiviteter schemalagda på veckobasis, däribland ridning och bad som man medverkar vid, men även racerunning vid olika tillfällen. Under tjänsten kan många långa promenader förekomma, men även tillfällen där stort fokus ligger på tecknade filmer då detta är ett stort intresse för honom.

I tjänsten ingår det bland annat att hjälpa till med de dagliga bestyren och andra rutiner. Tjänsten innebär arbetspass förlagda till dag, kväll, natt och helg enligt följande arbetstider (väntetid på 4 timmar förkommer under natt):

- Kl. 08-17
- Kl. 17-08
- Kl. 08-08


Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av autism, du ska vara varsam, mjuk men bestämd och precis som vår kund uppskatta dagliga långpromenader i ur och skur. Vi söker dig som är mogen och ansvarsfull med hjärtat på rätta stället, samt ett strukturerat tillvägagångssätt.

Meriterande:

- Körkort

KRAV:

- Erfarenhet av arbete med Autism
- Erfarenhet av användning av bildstöd (TAKK)
Omfattning: Deltid med chans till extrapass.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Jobba extra som assistent till 13-åriga Milla i Billdal!

Personlig assistent
Läs mer Okt 14
Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se (http://www.agrenska.se/)

Vem ska du jobba med?
Du ska arbeta med 13-åriga Milla som bor ihop med sina föräldrar och två syskon i Billdal. Milla älskar att bada, lyssna på musik, läsa böcker, vara ute i naturen, gå på teater och roliga evenemang. Hon gillar också att busa med sina äldre syskon. Som assistent till Milla så kommer du att stötta henne i alla hennes grundläggande behov såsom mat, hygien och förflyttning samt vara med Milla på utflykter.

Milla har Rett syndrom vilket gör att hon går ostadigt och behöver levande stöd för att ta sig fram när hon inte sitter i sin rullstol. Milla kommunicerar med ögonstyrd dator och PODD. Som hennes assistent kommer du att vara hennes stöttning i interaktionen med andra barn och personer i hennes omgivning.


Omfattning av tjänst
Denna tjänst passar som ett extrajobb och kan med fördel kombineras med annan huvudsaklig sysselsättning! Önskvärt är om du kan jobba 1-2 vardagar (ca 15.30-20.30) i veckan samt några/något helgpass i månaden.

Det finns dock stor möjlighet till flexibilitet gällande arbetsdagar, arbetstider och tjänstgöringsgrad ifall du vill jobba mer eller mindre.

Milla är hemma nästan alla lov och man kan då byta alla eller vissa pass och då jobba längre dagtidspass om så önskas.


Vem är du som söker?
Milla söker en varm, trygg, omtänksam, barnkär, noggrann och strukturerad assistent! Du som söker ska ha positiv energi, gilla att busa och leka, men också personlig mognad och empatisk förmåga så att du kan avväga när man som assistent bör ta en mer aktiv eller passiv roll. Det är också viktigt att du är handlingskraftig så att du självständigt kan planera och utföra arbetsmomenten ihop med Milla.

Det är inget krav på utbildning eller specifik erfarenhet, men det är meriterande om du har erfarenhet av vårdarbete eller av att arbeta med barn! Positivt är också om du har kunskap eller erfarenhet om AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) eller en vilja och nyfikenhet på att lära dig Millas kommunikationsverktyg (ögonstyrningsdator och PODD).

Du ska vara rökfri.

Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Körkort är inget krav då det finns bra kollektivtrafik till arbetsplatsen.

Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Dövblind man söker personliga assistenter

Personlig assistent
Läs mer Jan 3
Vi söker en eller flera personliga assistenter för arbete i Göteborg. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i teckenspråk och gärna erfarenhet av arbete med taktilt teckenspråk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är bra om du har körkort men inget krav.


Arbetstiden är förlagd dagtid (8-15), nattetid (15-08) med jour, vardag samt helg.


Vi rekryterar löpande så sänd in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Caremore söker erfarna behandlingsassistenter

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Okt 13
Arbetsplatsbeskrivning

Caremore startades med målet att bli en av de ledande vård- och behandlingsverksamheterna i Sverige. Verksamheten är inriktad på vård och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsvariationer och/ eller psykosocial problematik. Caremore är sedan januari 2021 en del av Team Olivia.

Caremore driver HVB och stödboende i Göteborg med omnejd och tar emot ungdomar i åldern 12-20 år som placeras enligt Sol eller LVU. Då vi är i en expansiv fas söker vi nu behandlingsasisstenter att förstärka våra team med på flera av enheterna. Vi erbjuder daglig arbetsledning av samordnare och/eller verksamhetschef samt extern handledning. Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet och kompetens för att utveckla verksamheter som har klientens bästa och en god kvalitet i fokus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med ungdomar med psykosocial problematik och/eller neuropsykiatriska funktionshinder. Du får gärna ha spetskunskap inom autism, ADHD, RePulse, lågaffektivt bemötande, MI, miljöterapi, nätverksarbete eller familjearbete.

Arbetsuppgifterna består i att, genom rollmodellering och olika stödinsatser i vardag och fritid, hjälpa ungdomarna att nå sina individuella mål via genomförandeplan. Du har ansvar för att följa med ungdomarna på olika aktiviteter och möten samt främja ett gott samarbete med kollegor, föräldrar, socialtjänst och andra aktörer i ungdomarnas nätverk. Du ansvarar även för att en relevant social dokumentation utförs enligt aktuella riktlinjer.

Kvalifikationer

För att kunna anställas hos oss krävs det att du har minst två års eftergymnasial utbildning inom socialt arbete, beteendevetenskap eller socialpedagogik. Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och är medveten om vikten av en god social dokumentation. Det krävs att du har stort tålamod, kunskap om och förmåga att arbeta lågaffektivt samt orkar stå kvar även när våra ungdomar testar gränser. Du arbetar strukturerat och har ett professionellt, lösningsfokuserat förhållningssätt.

För tjänsten krävs B-körkort och utdrag från Polisens misstanke- och belastningsregister. Vi genomför även en bakgrundskontroll.Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning

Antal tjänster: Flera

Arbetstid: Oregelbunden arbetstid, dag, kvällar och helger inkl. journätter

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Personlig Assistent till en 17 åring pojke som bor i centrala Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Jan 11
Till Göteborg söker vi Dig som trivs att arbeta med människor och har hjärtat på rätt plats! Att arbeta som personlig assistent är meningsfullt och innebär att finnas till hands, vara behjälplig och underlätta en persons vardag för att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Du använder ofta Din personlighet som ett av verktygen för uppgifterna och behöver ha en humanistisk människosyn, empati och respekt för den Du arbetar för.


Mer om uppdraget
Vår kund är en rullstolsburen 17- åring pojke som behöver hjälp och stöd i det dagliga livet. Pojken kan inte prata och har en funktionsnedsättning. Som assistent hjälper Du till med allt från planering till utförande. Du gör hushållsarbete, lyft, påklädning, dusch, matlagning, inköp, matning och blöjbyte. Pojken har sondmatning men äter även mosad mat. Du fungerar även som ett psykosocialt stöd där Du behöver vägleda och fungera som en trygghet för pojken.
Därav är det extremt viktigt med personkemin, vilket vi lägger stor vikt vid i denna rekrytering.
Arbetet är förlagt till dag och kväll, dygn med jour på ett rullande schema. Du arbetar i pojkens hem tillsammans med hans familj och kommer att ingå i en liten trygg arbetsgrupp bestående av assistenter som länge arbetat med kunden och som värnar om pojkens välmående.


Vi söker dig som
Delar vår värdering om alla människors lika värde och att varje individ anses vara en unik person med individuella behov. Som person är du ansvarsfull, noggrann och lyhörd. Du har en stor portion tålamod blandat med humor och är inte främmande för att ta kommandot när det behövs. För att trivas med kunden och fungera med övriga kollegor, bör Du vara en trygg och stabil individ med hög arbetsmoral och alltid sätta kundens behov i första hand.
Ur kundens perspektiv är det viktigt att Du som söker tjänsten är trygg i dig själv, gillar ett aktivt liv och har stort tålamod.

Ansök nu

Behandlingsassistenter sökes till SiS ungdomshem Nereby i Bergsjön!

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jan 20
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Nereby i Harestad beläget i Kungälvs kommun bedriver differentierad och högkvalitativ skol-, vård- och behandlingsarbete. Verksamheten inbegriper en mängd professioner, såsom lärare, behandlingspedagog, psykolog, sjuksköterska med flera. SiS ungdomshem Nereby tar emot såväl skolpliktiga som icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa livsviktig skillnad för utsatta ungdomar? Då är jobbet som behandlingsassistent på SiS en meningsfull utmaning!

Just nu söker vi timvikarier till vårt ungdomshem Nerebys filial i Bergsjön utanför Göteborg.

Målet med ditt uppdrag är att motivera våra ungdomar till nya och mindre riskfyllda sätt att leva. Som behandlingsassistent är du med och ser till att rutinerna på avdelningen fungerar som de ska. Du spelar en stor roll för stabiliteten och tryggheten för våra ungdomar och klienter, och står för basen i det dagliga livet som skolgång, städning, matlagning med mera. Du är med och bidrar till att säkerheten på institutionen upprätthålls enligt våra rutiner och dokumentation är en viktig del av ditt arbete. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer och medverkar till att våra ungdomar/klienter får den trygghet och säkerhet som de behöver för att bryta invanda beteenden. Tillsammans med ett team av engagerade kollegor såsom behandlingspedagoger och behandlingssamordnare har ni möjlighet att nå goda resultat och bidra till förändring. Jobbet är många gånger krävande men också stimulerande, glädjefyllt och omväxlande.  

Vår vision är att vara en plats för förändring och det genomsyrar vårt bemötande, vårt engagemang och vårt förhållningssätt. 

Arbetstiden kan variera över dag, kväll och helg. Vi har även nattvikariat. 

Kvalifikationer
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du ha en god förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn, stor empatiskt förmåga och en förmåga att skapa goda relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Du har också förmåga att samarbeta med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. 

Du ska även ha:


• Avslutad gymnasieutbildning
• Erfarenhet av arbete med människor i en utsatt livssituation t.ex. inom psykiatri eller HVB- verksamhet
• B- körkort 
• God svenska i tal och skrift

 

Anställning: 
Tjänsten är en visstidsanställning.

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 31 mars 2023. Vi intervjuar och rekryterar fortlöpande. 

 

OMDÖME. Gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visa omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

PERSONLIG MOGNAD. Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

SAMARBETSFÖRMÅGA. Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

RELATIONSSKAPANDE I KLIENTNÄRA ARBETE. Är inlyssnande och bekräftande i sitt bemötande med ungdomar och klienter. Klarar av att bygga relationer och skapa samarbete även med ungdomar och klienter med utmanande beteenden. Klarar av att få ungdomar och klienter att känna tillit och förtroende till sig.

TYDLIG. Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Personal till Gruvgatan daglig verksamhet (LSS 9§10)

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 19
Vill du jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling? Nu söker vi arbetshandledare till daglig verksamhet i Högsbo. En verksamhet med planerad uppstart februari 2023. Vi söker både tillsvidare tjänster samt vikarier.

Om rollen
Arbetet innebär att du stöttar personer med förvärvad hjärnskada, utvecklingsstörning, autism, demens och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med klienten sätta mål, planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan samt ha kontakter med handläggare och nätverk.

Om Gruvgatan

Gruvgatans dagligaverksamhet ligger i stadsdelen Högsbo i Göteborg, cirka 6 kilometer från Göteborgs centralstation. Att åka kommunalt in till Göteborgs central tar 26 minuter och turtätheten är god. Gruvgatans dagliga verksamhets har många mindre rum för arbete som kräver koncentration och avskildhet men också större rum för friskvård och gemenskap. Det finns gemensamt kök och stor härlig uteplats samt trädgård. Eftersom det är en verksamhet under uppstart kommer du att få vara med och starta upp arbetsgruppen från grunden.

Du har en verksamhetschef nära dig som finns när till hands i det dagliga arbetet. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.Din erfarenhet och kunskap
Du har gymnasial utbildning inom vård och omsorg, exempelvis som undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom socialt arbete som exempelvis socionom, arbetsterapeut eller liknande samt erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande om du har några utbildningar/kurser eller kanske rent av bara ett stort intresse för t ex. hantverk, musik, IT etc. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra arbetstagares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida.
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Ledarskapsutbildade chefer nära dig
En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag och skobidrag

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform:
- Tillsvidare med 6 månaders provanställning
- Timanställning

Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Måndag - fredag
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Preliminärt i februari
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande
För mer information kontakta:
Malin Moberg
Malin.moberg@nytida.se
0760 - 03 24 97

Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se (http://www.kommunal.se/)

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se)

Ansök nu

Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jan 11
Personlig assistent till 14-årig kille.
Vi söker en assistent som är omtänksam och tålmodig för vår glada kille med autism och utvecklingsförsening. Att ta promenader och göra utomhusaktiviteter är en viktig del av assistansen.
Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med personer med autism. Det är meriterande om du kan kommunicera med tecken och bildscheman.
Tjänsten börjar med helgarbete men kan utökas på sikt.
Du är välkommen med din ansökan
Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret för LSS innan anställningen inleds.
länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

Personlig Assistent i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Okt 7
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en härlig 30 årig man som behöver ditt stöd både i hemmet och på daglig verksamhet. Han bor i eget boende och assistansen är dygnet runt alla dagar i veckan. Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem och arbetsplats.

Som en del av Novum Assistans är du delaktig som medarbetare genom regelbundna arbetsplatsträffar där utveckling av uppdragen sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.

Vem är du som sökande?

Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget. Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift. Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig, flexibel, lyhörd, snabblärd och är van att ta egna initiativ. Du har god kondition då mannen är mycket aktiv och gillar att röra på sig och ha saker på gång. Mannen kommunicerar med tecken, det är inget krav att du kan teckenkommunikation men du bör ha ett intresse av att lära dig det. Ett krav är att du har körkort, är rökfri, är glad och positiv, har humor och är lugn.

- Körkort
- Är rökfri


Om anställningen

Tjänstegraden ligger inom spannet 75-90 % med möjlighet till extra timmar, heltidsmåttet är 40h/v. Arbetstiderna varierar mellan dag, natt, kvällar och helger. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Vi erbjuder fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetstiderna varierar och du förväntas kunna arbeta dag, kväll och en eller två nattpass baserat på din schemaläggning.

Urvalsprocessen sker löpande och mer information om uppdraget fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. För anställning hos Novum Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Teckenspråkskunnig personlig assistent till Angered

Personlig assistent
Läs mer Sep 27
Om jobbet
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende, .

Vi söker nu personliga assistenter till en kund i Angered. Kunden är en 15 årig pojke med grav autism, utvecklingsstörning och han är blind . Vi söker efter en assistent som har stor erfarenhet av arbete med utåtagerande personer. Kunden har ett inget talat språk men förstår enstaka ord. Arbetsuppgifterna innefattar att laga mat, städa, diska, personlig vård, samt ta ut kunden på aktiviteter. Det krävs att man i detta uppdrag har mycket tålamod samt arbetar på ett lågeffektivt sätt.

Vi söker erfarna assistenter som har jobbat med blinda och kan taktil teckenspråk samt autism.

Vi tror även att du är:

Noggrann

Serviceinriktad

InitiativtagareOmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Ansök nu

Personliga Assistenter sökes i centrala Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Jan 24
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta inom personlig assistans där många olika aktiviteter finns schemalagda på veckobasis. I denna tjänst får du medverka vid bland annat ridning, assistera vid badtillfällen samt följa med på daglig verksamhet. Många och långa promenader med viss löpning är en stor del av denna tjänstens vardag och du kommer därmed vara tillhands under dessa tillfällen.

Tjänsten innebär arbetspass förlagda till kl. 08-17, 17-08 samt 08-08 (väntetid på 4 timmar förekommer under nätter).Om dig

Vi söker dig som gillar att hålla sig aktiv samt ta långpromenader i ur och skur. Du har ett strukturerat tillvägagångssätt och en mjuk personlighet som lätt kan uppmuntra och peppa andra individer.

Meriterande är om du har:

- Körkort

- Erfarenhet av bildstöd (TAKK)

KRAV:

- Erfarenhet av arbete med AutismOmfattning: Deltid- eller extra/vid behovstjänst.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Vi söker ansvarstagande assistenter på cirka 50%-80% samt timanställda!

Personlig assistent
Läs mer Jan 12
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete? I så fall kan du vara personen vi söker!

Humana söker en personlig assistent till en 28-årig kvinna boendes i Nödinge. Kvinnan har en neurometabolisk sjukdom samt är rörelsehindrad. Till följd av detta är kvinnan rullstolsburen, hon har epilepsi och saknar syn. Kvinnan är mycket infektionskänslig. Som hennes personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig, i hemmet eller vid aktiviteter. Kvinnan bor tillsammans med sin familj. Kvinnans största intresse är mode, hon tycker även om böcker, tidningar och bloggar. Som hennes personliga assistent behöver du därför vara henne behjälplig med att läsa.

Vi söker dig som är lugn och stabil och har båda fötterna på jorden. Förhållningssättet är av både motiverande och ren praktisk karaktär. Det är grundläggande att du som person är skicklig på att avläsa och förstå behov, samt innehar förmågan att kunna ligga steget före i olika situationer. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.

Du är glad, positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent. Viktiga framgångsfaktorer är att vara lyhörd och pedagogisk i kombination med ett flexibelt bemötande. Det är även viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan planera. Kunden ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder är meriterande. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kunden väger tyngst.

Tiderna är förlagda mellan ca 07.00 - 21.00 (vardag) och ca 09.00 - 15.00 (lördag). Viss dubbelassistans finns. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in om behov uppstår.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?
Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten!

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden har gått ut.

Ansök nu

Handledare för feriejobbande ungdomar till Familjebostäder

Fritidsledare/Ungdomsledare, församling
Läs mer Jan 2
På Familjebostäder tar vi inte bara omsorgsfullt hand om våra drygt 19 000 bostäder. Vi erbjuder även ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hög grad av service. Dessutom bidrar vårt arbete och olika satsningar till Göteborgs Stads utveckling. Vi söker därför dig som tycker om vårt uppdrag och vår vision; Vi skapar morgondagens boende - tryggt, trivsamt och klimatvänligt, tillsammans med göteborgarna.
Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ägs av Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostader.se

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren söker vi dig som har erfarenhet av arbete eller handledarskap av ungdomar.
Som allmännyttigt bostadsföretag är det självklart för oss på Familjebostäder att erbjuda sommarjobb för stadens ungdomar. Vi har ferieungdomar i alla våra bostadsområden. De håller rent och snyggt på våra gårdar. Genomför sociala aktiviteter med våra hyresgäster och bidrar till att utveckla området.

Vi söker ca 15 vuxna med ett stort intresse för social hållbarhet och bostadsområdesutveckling som ska handledare dessa sommarjobbare. Dels är du en teamleader för ungdomarna, dels arbetar du sida vid sida tillsammans med dem och utföra samma arbetsuppgifter.

Du kommer arbeta lokalt i något av Familjebostäders bostadsområden runt om i Göteborg. Som handledare har du ansvar för samt leder och fördelar arbetet för en mindre grupp ferieungdomar (ca 5-8st) i åldrarna 15-17 år. Genom ditt handledarskap blir du en förebild i allt vad ett arbete innebär så som att utföra arbetsuppgifter, hålla schema och lära sig följa strukturer. I de fall man är flera handledare i samma område planerar och organiserar man arbetet tillsammans. Du har även en samordnare och övrig områdespersonal till din hjälp.

Arbetet är mycket varierande och innebär oftast att man är fysiskt rörlig. Det sker dessutom till största del utomhus i alla väder. Exempel på arbetsuppgifter kan vara trädgårdsskötsel, skräpplockning, målningsarbete eller inom byggnation. Det kan också vara att anordna trivselaktiviteter för yngre och äldre hyresgäster. Trygghetsskapande arbete och insatser inom miljö och sophantering är andra aktiviteter. Det kan även vara uppdrag att informera eller skapa dialog med våra hyresgäster för att utveckla området. Dessutom kommer du tillsammans och ungdomarna besöka koncernens lärcentrum, Framtidens Fastighetslabb.

Ferieungdomarna jobbar dagtid i perioder om tre veckor, vilket innebär att det kommer nya ungdomar var tredje vecka. Ungdomarna är hos oss 12/6 - 11/8. I början av din anställningsperiod får du utbildning och introduktion samt att en viss planering och förberedelse behöver göras. Efter att ungdomarna slutat genomförs utvärdering och efterarbete. Därför ser vi helst att du arbetar från i början på juni och slutar i mitten på augusti. Vi är måna om kontinuitet därför är det meriterande att kunna arbeta hela perioden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av arbete eller handledarskap av ungdomar, inom yrkes- eller föreningsliv. Om du dessutom har eller nu går en utbildning inom exempelvis fastighet, fritid, pedagogik eller ledarskap är det ett plus i kanten.

Det är viktigt att du är pålitlig samt bekväm och trygg att leda en grupp. Även i de fall där ungdomarna kanske utmanar dig. Som handledare kan du komma att hamna i komplexa situationer som kräver flexibilitet, engagemang och stort tålamod.

Arbetsdagarnas innehåll kan variera stort beroende på behov, så att vara positiv och lösningsfokuserad är av avgörande betydelse. Att du är en hjälpsam och inkännande person är en självklarhet. För att få flyt på er arbetsdag behöver du vara strukturerad med förmåga att ta egna initiativ i att se vilka arbetsuppgifter som behöver göras för dig och din grupp.

Du behöver ha social kompetens där det är självklart för dig att var den som tar initiativ till kontakt, skapa dialog och samarbeta med andra. Oavsett deras ålder.
Du är ett krav att du är över 18 år och talar och skriver svenska obehindrat. I förhållande till ferieungdomarnas ålder så ser vi helst att du är över 20 år men det är inget krav då största vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.

Det är meriterande om du har körkort samt kan fler språk än svenska.

ÖVRIGT
Handledarjobbet kommer vara ett meriterande jobb inför ditt framtida yrkesliv genom att du får möjlighet att utveckla din arbetsledningsförmåga och ditt ledarskap. Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du gör en insats både för stadens ungdomar och för stadens invånare som bor i våra bostadsområden.

Då du arbetar med barn och unga kommer vi begära registerutdrag från polisens belastningsregister för slutkandidaterna.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Familjebostäder arbetar för en jämlik stad, att erbjuda sommarjobb till stadens ungdomar är en viktig del i detta arbete. För många av ungdomarna är detta deras första jobb och som handledare innebär det att du kommer ha stort inflytande över ungdomarnas syn på arbetsmarknaden och vilka erfarenheter de tar med sig till framtida arbetsliv. Uppdraget bidrar till ökad trygghet, trivsel och nöjdhet hos våra hyresgäster. I jobbet som handledare gör du alltså verklig skillnad för många. Därför är detta jobb viktigt på riktigt!

Varmt välkommen med din ansökan

Ansök nu

Handledare för feriejobbande ungdomar till Familjebostäder

Fritidsledare/Ungdomsledare, församling
Läs mer Jan 12
På Familjebostäder tar vi inte bara omsorgsfullt hand om våra drygt 19 000 bostäder. Vi erbjuder även ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hög grad av service. Dessutom bidrar vårt arbete och olika satsningar till Göteborgs Stads utveckling. Vi söker därför dig som tycker om vårt uppdrag och vår vision; Vi skapar morgondagens boende - tryggt, trivsamt och klimatvänligt, tillsammans med göteborgarna.
Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ägs av Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostader.se

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren söker vi dig som har erfarenhet av arbete eller handledarskap av ungdomar.
Som allmännyttigt bostadsföretag är det självklart för oss på Familjebostäder att erbjuda sommarjobb för stadens ungdomar. Vi har ferieungdomar i alla våra bostadsområden. De håller rent och snyggt på våra gårdar. Genomför sociala aktiviteter med våra hyresgäster och bidrar till att utveckla området.

Vi söker ca 15 vuxna med ett stort intresse för social hållbarhet och bostadsområdesutveckling som ska handledare dessa sommarjobbare. Dels är du en teamleader för ungdomarna, dels arbetar du sida vid sida tillsammans med dem och utföra samma arbetsuppgifter.

Du kommer arbeta lokalt i något av Familjebostäders bostadsområden runt om i Göteborg. Som handledare har du ansvar för samt leder och fördelar arbetet för en mindre grupp ferieungdomar (ca 5-8st) i åldrarna 15-17 år. Genom ditt handledarskap blir du en förebild i allt vad ett arbete innebär så som att utföra arbetsuppgifter, hålla schema och lära sig följa strukturer. I de fall man är flera handledare i samma område planerar och organiserar man arbetet tillsammans. Du har även en samordnare och övrig områdespersonal till din hjälp.

Arbetet är mycket varierande och innebär oftast att man är fysiskt rörlig. Det sker dessutom till största del utomhus i alla väder. Exempel på arbetsuppgifter kan vara trädgårdsskötsel, skräpplockning, målningsarbete eller inom byggnation. Det kan också vara att anordna trivselaktiviteter för yngre och äldre hyresgäster. Trygghetsskapande arbete och insatser inom miljö och sophantering är andra aktiviteter. Det kan även vara uppdrag att informera eller skapa dialog med våra hyresgäster för att utveckla området. Dessutom kommer du tillsammans och ungdomarna besöka koncernens lärcentrum, Framtidens Fastighetslabb.

Ferieungdomarna jobbar dagtid i perioder om tre veckor, vilket innebär att det kommer nya ungdomar var tredje vecka. Ungdomarna är hos oss 12/6 - 11/8. I början av din anställningsperiod får du utbildning och introduktion samt att en viss planering och förberedelse behöver göras. Efter att ungdomarna slutat genomförs utvärdering och efterarbete. Därför ser vi helst att du arbetar från i början på juni och slutar i mitten på augusti. Vi är måna om kontinuitet därför är det meriterande att kunna arbeta hela perioden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av arbete eller handledarskap av ungdomar, inom yrkes- eller föreningsliv. Om du dessutom har eller nu går en utbildning inom exempelvis fastighet, fritid, pedagogik eller ledarskap är det ett plus i kanten.

Det är viktigt att du är pålitlig samt bekväm och trygg att leda en grupp. Även i de fall där ungdomarna kanske utmanar dig. Som handledare kan du komma att hamna i komplexa situationer som kräver flexibilitet, engagemang och stort tålamod.

Arbetsdagarnas innehåll kan variera stort beroende på behov, så att vara positiv och lösningsfokuserad är av avgörande betydelse. Att du är en hjälpsam och inkännande person är en självklarhet. För att få flyt på er arbetsdag behöver du vara strukturerad med förmåga att ta egna initiativ i att se vilka arbetsuppgifter som behöver göras för dig och din grupp.

Du behöver ha social kompetens där det är självklart för dig att var den som tar initiativ till kontakt, skapa dialog och samarbeta med andra. Oavsett deras ålder.

I förhållande till ferieungdomarnas ålder så ser vi att du är över 18 år. Helst att du är över 20 år, men det är inget krav då största vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.

Du talar och skriver svenska obehindrat och det är meriterande kan fler språk än svenska.

Det är också meriterande om du har körkort.

ÖVRIGT
Handledarjobbet kommer vara ett meriterande jobb inför ditt framtida yrkesliv genom att du får möjlighet att utveckla din arbetsledningsförmåga och ditt ledarskap. Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du gör en insats både för stadens ungdomar och för stadens invånare som bor i våra bostadsområden.

Då du arbetar med barn och unga kommer vi begära registerutdrag från polisens belastningsregister för slutkandidaterna.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Familjebostäder arbetar för en jämlik stad, att erbjuda sommarjobb till stadens ungdomar är en viktig del i detta arbete. För många av ungdomarna är detta deras första jobb och som handledare innebär det att du kommer ha stort inflytande över ungdomarnas syn på arbetsmarknaden och vilka erfarenheter de tar med sig till framtida arbetsliv. Uppdraget bidrar till ökad trygghet, trivsel och nöjdhet hos våra hyresgäster. I jobbet som handledare gör du alltså verklig skillnad för många. Därför är detta jobb viktigt på riktigt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arabisktalande personlig assistent i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Sep 21
Om jobbet

AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro, Trollhättan och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende.

Nu söker vi personal till vår kund i Göteborg. För att du ska kunna ge den bästa assistansen till våra kunder tror vi att du ska vara lyhörd, och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för våra kunder. Att man brinner för att hjälpa andra, du gör ditt yttersta för att kunden ska få den hjälp hen behöver. Att du är ansvarsfull och ödmjuk trygg i dig själv, och du behärskar det svenska språket. Våra kunder har olika behov men alla behöver stöd i vardagen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är städning, matlagning, av-på klädning, hjälp med hygien, dusch, toalettbesök och följa med på kundens olika aktiviteter.

Tjänsten är på ca 10-20 timmar i veckan och du behöver kunna prata arabiska.

Vi tror även att du är:

- Noggrann

- Tålmodig och ödmjuk

- Serviceinriktad

- Initiativtagare

- Ansvarsfull

OmsorgsCompagniet värnar om både kunder säkerhet och trygghet samt personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Ansök nu

Vi söker studenter som vill arbeta som trafikinformatörer i Göteborg!

Anonym konsument
Läs mer Sep 19
Vi söker nu ett flertal personer som vill arbeta som trafikinformatör i Göteborg. Att arbeta som trafikinformatör innebär att du ger service åt resenärer i kollektivtrafiken i Göteborg. Arbetet sker på dygnets alla tider, årets alla dagar och vi söker dig som vill arbeta deltid.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:

- Har fyllt 18 år och har gymnasieexamen
- Behärskar det svenska samt engelska språket väl i tal och skrift
- Har ett högt service tänk och sätter alltid kunden främst!
- God lokalkännedom och ett intresse för kollektivtrafik
- Är flexibel och stresstålig som person
- B-körkort
- Jobba tidiga morgnar


Utöver detta så ser vi gärna även att du:

- Har ett trevligt bemötande samt stor social kompetens
- har erfarenhet från serviceyrke


För arbetet som trafikinformatör är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som bl.a. har en hög serviceförmåga, är självgående och kan ta egna initiativ i de fall det behövs. Du ska vara tålmodig, lugn och stabil. I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

Du måste även kunna gå en obligatorisk utbildning V.39, 27/9-29/9.

- Du måste även kunna jobba 06:00-09:00 minst tre vardagar i veckan i centrala Göteborg och nordost om Göteborg, Angered osv.

Bland dina arbetsuppgifter ingår att,

- Informera resenärerna om, taxor, färdvägar, förändringar i kollektivtrafiken, evenemangsinformation m.m.

- Ge ett professionellt positivt intryck genom att ge alla kunder god service och ett respektfullt bemötande, vara lyhörd för kundens behov och önskemål och försöka förbättra sin service efter det.

- Samarbeta med andra och ta till sig deras kunskap och erfarenheter samt dela med sig av sina.

- Bidra aktivt till att utveckla verksamhetens rutiner och arbetssätt samt kommer med

förbättringsförslag.

- Söka information till våra kunder.

- Uppdatera sig om läget i trafiken.

- Ha en aktiv kommunikation med samordnaren och rapportera händelser och avvikelser.

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal

Omfattning: Deltid

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är engagerad, initiativtagande och social samt trivs i en ute miljö. Om du dessutom kan beskriva dig själv som målinriktad och får arbetet gjort, är det här en tjänst för dig.

Låter det intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag, frågor besvaras av rekryteringsavdelningen på info@miljonbemanning.se samt på 08-400 22 750. Urvalsprocessen sker löpande.

Ansök nu

Söker du ett engagerande sommarjobb? Du kanske är just den Gryning behöver?

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jan 25
Gryning ägs av kommunerna i Västra Götaland och erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, boende för ensamkommande barn och ungdomar, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende.

Gryning är ett utvecklingsinriktat kommunalt bolag med samhällsengagemang som erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende. Vi har fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss.

Grynings enheter finns i Västra Götaland och spänner över en rad olika typer av verksamheter, här finns därför många möjligheter att hitta något som passar dig. Om du vill veta mer om våra enheter och deras målgrupper gå gärna in på vår hemsida www.gryning.se och läs mer.

Vi tror att du som söker drivs av att göra skillnad för andra människor och har ett starkt intresse för socialt arbete. Kanske är du just nu mitt uppe i en utbildning till socionom, socialpedagog, eller annan beteendevetenskaplig utbildning och letar nyttiga erfarenheter inför din framtida yrkesroll. Eller så arbetar du redan inom området och vill prova något nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vad innebär tjänsten?

Beroende på din utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet kan det vara aktuellt med olika roller hos oss. Gemensamt för dem är att du i ditt arbete fungerar som ett stöd för våra klienter i deras vardagliga rutiner, du skapar trygghet och stabilitet och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Om du har en akademisk examen ingår även att arbeta med behandlings- och utredningsarbete. Vårt arbete sker på uppdrag av socialtjänsten och i nära samarbete med det nätverk som våra klienter har runt sig. Vi har verksamhet dygnet runt vilket innebär att du kommer att arbeta på schema med oregelbundna arbetstider.


KVALIFIKATIONER
Vem är Du?

Vi söker dig som har pågående högskoleutbildning inom området alternativt lämplig relevant eftergymnasial eller gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har en psykisk robusthet och förmåga att skapa trygghet och förutsägbarhet. Du kan arbeta såväl självständigt som i team är lyhörd samt trygg i dig själv och har lätt för att skapa relationer till andra människor. Då resor kan förekomma i arbetet är körkort ett krav.


ÖVRIGT
Vi erbjuder
• Engagerade kollegor i en dynamisk och kreativ miljö
• Ett utmanande arbete där du lär dig något nytt varje dag
• En kultur som präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet
• En möjlighet att skaffa viktig erfarenhet och växa i din nya eller kommande yrkesroll

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om vår verksamhet kan du kontakta biträdande enhetschef eller enhetschef via:

susanne.engelbrektsson@gryning.se, Bergiusgården
anna.thornqvist@gryning.se, Claesborg
veronica.sanmartin@gryning.se, Familjecentrum Fyrbodal
matilda.jonsson@gryning.se eller ann-charlotte.marcusson@gryning.se, Kristinedal
espen.lunde@gryning.se, Lilla Torp
annika.ec@gryning.se, Söderåsen, Villa Vidar
camilla.thorn@gryning.se eller majlinda.bunjaku@gryning.se, Solsidan
rebecca.edvinsson@gryning.se, Dimitri.Alemos@gryning.se eller majlinda.bunjaku@gryning.se, Boda
rikard.viberg@gryning.se eller lars.eriksson@gryning.se, Hagen
Dimitri.Alemos@gryning.se, Ramnås

Ange i ansökan vilken eller vilka enheter din ansökan i första hand avser.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Innan anställning hos oss görs utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Söker du ett engagerande sommarjobb? Du kanske är just den Gryning behöver?

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jan 24
Gryning ägs av kommunerna i Västra Götaland och erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, boende för ensamkommande barn och ungdomar, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende.

Gryning är ett utvecklingsinriktat kommunalt bolag med samhällsengagemang som erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende. Vi har fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss.

Grynings enheter finns i Västra Götaland och spänner över en rad olika typer av verksamheter, här finns därför många möjligheter att hitta något som passar dig. Om du vill veta mer om våra enheter och deras målgrupper gå gärna in på vår hemsida www.gryning.se och läs mer.

Vi tror att du som söker drivs av att göra skillnad för andra människor och har ett starkt intresse för socialt arbete. Kanske är du just nu mitt uppe i en utbildning till socionom, socialpedagog, eller annan beteendevetenskaplig utbildning och letar nyttiga erfarenheter inför din framtida yrkesroll. Eller så arbetar du redan inom området och vill prova något nytt.


ARBETSUPPGIFTER
Vad innebär tjänsten?

Beroende på din utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet kan det vara aktuellt med olika roller hos oss. Gemensamt för dem är att du i ditt arbete fungerar som ett stöd för våra klienter i deras vardagliga rutiner, du skapar trygghet och stabilitet och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Om du har en akademisk examen ingår även att arbeta med behandlings- och utredningsarbete. Vårt arbete sker på uppdrag av socialtjänsten och i nära samarbete med det nätverk som våra klienter har runt sig. Vi har verksamhet dygnet runt vilket innebär att du kommer att arbeta på schema med oregelbundna arbetstider.


KVALIFIKATIONER
Vem är Du?

Vi söker dig som har pågående högskoleutbildning inom området alternativt lämplig relevant eftergymnasial eller gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har en psykisk robusthet och förmåga att skapa trygghet och förutsägbarhet. Du kan arbeta såväl självständigt som i team är lyhörd samt trygg i dig själv och har lätt för att skapa relationer till andra människor. Då resor kan förekomma i arbetet är körkort ett krav.


ÖVRIGT
Vi erbjuder
• Engagerade kollegor i en dynamisk och kreativ miljö
• Ett utmanande arbete där du lär dig något nytt varje dag
• En kultur som präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet
• En möjlighet att skaffa viktig erfarenhet och växa i din nya eller kommande yrkesroll

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om vår verksamhet kan du kontakta biträdande enhetschef eller enhetschef via:

susanne.engelbrektsson@gryning.se, Bergiusgården
anna.thornqvist@gryning.se, Claesborg
veronica.sanmartin@gryning.se, Familjecentrum Fyrbodal
matilda.jonsson@gryning.se eller ann-charlotte.marcusson@gryning.se, Kristinedal
espen.lunde@gryning.se, Lilla Torp
annika.ec@gryning.se, Söderåsen, Villa Vidar
camilla.thorn@gryning.se eller majlinda.bunjaku@gryning.se, Solsidan
rebecca.edvinsson@gryning.se, dimitri.alemos@gryning.se eller majlinda.bunjaku@gryning.se, Boda
rikard.viberg@gryning.se eller lars.eriksson@gryning.se, Hagen
dimitri.alemos@gryning.se, Ramnås

Ange i ansökan vilken eller vilka enheter din ansökan i första hand avser.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Innan anställning hos oss görs utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Assistenter sökes i Centrum, Majorna, Hisingen, Partille och Kungsbacka

Personlig assistent
Läs mer Sep 13
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

För att komma till anställning

- Behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - BESTÄLL REGISTRET HÄR (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)
- Krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten


Om tjänsten

Vi har i dagsläget flertalet kunder som är i behov av kompetenta och drivna individer som vill arbeta inom vården och då som Personlig Assistent. Passa därmed på att söka till oss för en chans till intervju och möjligt arbete, oavsett om det är Heltid, Deltid eller ett mer Vikariat/Extra arbete du letar efter. Här får du även chansen till att testa på att arbete vid olika tider, bland annat dag, kväll, natt och helg.

Våra kunder letar efter personliga assistenter som bland annat kan hjälpa dem med dagliga rutiner, personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider, men även vid förflyttningar där vissa lyft kan komma att krävas. I tjänsterna kan diverse hjälpmedel finnas på plats beroende av respektive kunds behov.

Om kunderna

Centrala Göteborg

Nära Göteborgs centralstation finner du en man i 35-årsåldern som lever med MS samt en man på 68 år med en förvärvad hjärnskada boendes i området Haga. Hos båda dessa kunder behöver du kunna arbeta nattpass.

Majorna

Här finner vi en kvinna på 56 år med Epilepsi och svårigheter i talet, kvinnan visar tydligt hela tiden exakt vad och hur hon vill ha hjälp, därmed är kommunikation av yttersta vikt. Det bor en katt i hemmet och därmed bör du ej vara allergisk.

Hisingen

I norra Göteborg finns en man i 40-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som behöver ett engagerat och upplyftande bemötande för att förgylla dagen. Här arbetar assistenterna i regel dygnspass och det är en fördel om du är i god fysisk form.

Partille

Partille har en man i 60-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som går på daglig verksamhet under mån-, ons-, och fredag där kunden klarar sig utan sin assistent. Dock har han ett behov av assistans under eftermiddagar och nätter dessa veckodagar samt dygnet runt övriga dagar i veckan. Nattpass förekommer.

Kungsbacka

I Kungsbacka finns en kvinna i 50-årsåldern med MS sedan många år tillbaka. Under veckorna går hon ofta på massage för att underlätta sin diagnos. I övrigt finns ett stort intresse för att använda sin inomhusträningscykel, lyssna på musik och TV-serier. För att få anställning hos denna kund behöver du ibland kunna arbeta nattpass.Vid eventuell intervju kommer vi att se över en möjlig matchning med någon av ovanstående kunder utifrån dina och dennes önskemål samt erfarenheter.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov.

Som person är du:

- Lyhörd och flexibel
- Lösningsfokuserad
- Initiativtagande och engagerande
- En bra lagspelare


Meriterande är om du har:

- Körkort och Tillgång till bil
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent, inom omsorg eller äldreomsorg
- Vårdutbildning eller motsvarande


KRAV:

- Hos en del av våra kunder finns krav på erfarenhet inom vård och omsorg. Detta hindrar dock inte från att vi tittar på allas CVn oavsett erfarenhet eller ej, då vi även har kunder som inte har ett krav på just erfarenhet.Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Projektanställning (tjänsten kan uppgå till en heltid, deltid eller extratjänst).

Tillträde: Enligt överenskommelse.Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Personliga Assistenter sökes i Centrala Göteborg, Majorna, Kungsbacka, P...

Personlig assistent
Läs mer Sep 13
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

För att komma till anställning

- Behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - BESTÄLL REGISTRET HÄR (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)
- Krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten


Om tjänsten

Vi har i dagsläget flertalet kunder som är i behov av kompetenta och drivna individer som vill arbeta inom vården och då som Personlig Assistent. Passa därmed på att söka till oss för en chans till intervju och möjligt arbete, oavsett om det är Heltid, Deltid eller ett mer Vikariat/Extra arbete du letar efter. Här får du även chansen till att testa på att arbete vid olika tider, bland annat dag, kväll, natt och helg.

Våra kunder letar efter personliga assistenter som bland annat kan hjälpa dem med dagliga rutiner, personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider, men även vid förflyttningar där vissa lyft kan komma att krävas. I tjänsterna kan diverse hjälpmedel finnas på plats beroende av respektive kunds behov.

Om kunderna

Centrala Göteborg

Nära Göteborgs centralstation finner du en man i 35-årsåldern som lever med MS samt en man på 68 år med en förvärvad hjärnskada boendes i området Haga. Hos båda dessa kunder behöver du kunna arbeta nattpass.

Majorna

Här finner vi en kvinna på 56 år med Epilepsi och svårigheter i talet, kvinnan visar tydligt hela tiden exakt vad och hur hon vill ha hjälp, därmed är kommunikation av yttersta vikt. Det bor en katt i hemmet och därmed bör du ej vara allergisk.

Kungsbacka

I Kungsbacka finns en kvinna i 50-årsåldern med MS sedan många år tillbaka. Under veckorna går hon ofta på massage för att underlätta sin diagnos. I övrigt finns ett stort intresse för att använda sin inomhusträningscykel, lyssna på musik och TV-serier. För att få anställning hos denna kund behöver du ibland kunna arbeta nattpass.

Partille

Partille har en man i 60-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som går på daglig verksamhet under mån-, ons-, och fredag där kunden klarar sig utan sin assistent. Dock har han ett behov av assistans under eftermiddagar och nätter dessa veckodagar samt dygnet runt övriga dagar i veckan. Nattpass förekommer.

Hisingen

I norra Göteborg finns en man i 40-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som behöver ett engagerat och upplyftande bemötande för att förgylla dagen. Här arbetar assistenterna i regel dygnspass och det är en fördel om du är i god fysisk form.

Vid eventuell intervju kommer vi att se över en möjlig matchning med någon av ovanstående kunder utifrån dina och dennes önskemål samt erfarenheter.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov.

Som person är du:

- Lyhörd och flexibel
- Lösningsfokuserad
- Initiativtagande och engagerande
- En bra lagspelare


Meriterande är om du har:

- Körkort och Tillgång till bil
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent, inom omsorg eller äldreomsorg
- Vårdutbildning eller motsvarande


KRAV:

- Hos en del av våra kunder finns krav på erfarenhet inom vård och omsorg. Detta hindrar dock inte från att vi tittar på allas CVn oavsett erfarenhet eller ej, då vi även har kunder som inte har ett krav på just erfarenhet.Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Projektanställning (tjänsten kan uppgå till en heltid, deltid eller extratjänst).

Tillträde: Enligt överenskommelse.Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Frilansande Begravningsrådgivare!

Begravningsrådgivare
Läs mer Dec 1
Längtar du efter en ny utmaning 2023? Har du ett genuint intresse för människor? Är du förtroendeingivande och brinner för ett meningsfullt arbete? Är du även en driven, självständig och företagsam person som söker nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter? Vill du bli certifierad inom begravningsbranschen?
Då kan rollen som Begravningsrådgivare vara nästa steg för dig. Välkommen med din ansökan för att bli en del av vårt konsultnätverk, Fenix Society!
Vi söker även dig som vill utbilda dig till / är intresserad av rollen som lokal representant, ceremonivärd, borgerlig officiant och /eller gravstenshandläggare.
Om Fenix Begravning & Juridik
Sedan 2014 har vi på Fenix erbjudit familjer sinnesro i livets alla faser. Som trygg och kunnig begravningsbyrå underlättar vi planeringen i en svår stund.
Fenix är den snabbast växande digitala uppstickaren i Sverige inom begravning och juridik och finns i dagsläget i både Sverige och Storbritannien. Vi utvecklar tekniken, marknadsför tjänsterna och ombesörjer kundvård. Genom att använda en outsourcad modell med partners och frilansare som med hjälp av vår teknik levererar de faktiska tjänsterna står vi för ett modernt och kundvänligt varumärke. På Fenix är kundnöjdhet och kvalitet vårt främsta fokus. Läs mer om Fenix.
I dagsläget kan vi erbjuda våra kunder ett stort nätverk begravningsrådgivare där vi på vägen mot att bli rikstäckande nu behöver bli fler. Till vårt professionella konsultnätverk av frilansande rådgivare, Fenix Society, söker vi nu dig som har stort engagemang i ditt eget företagande, trivs i rollen som konsult, är trygg i möten med människor och vill använda ditt nätverk för att etablera dig som lokal begravningsrådgivare.
Rollen som Begravningsrådgivare
I rollen som Begravningsrådgivare kommer du få kontakt med en mångfald av människor som har individuella behov, personliga önskemål och varierande bakgrund. Det är ett förtroendeuppdrag där din kunskap, lyhördhet och ditt engagemang är viktigt. Vi arbetar med stor ödmjukhet för att leverera ärlig och enastående service mot våra kunder.
Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Begravningsrådgivare hos Fenix ser vi gärna att du arbetar med människor och är relationsbyggande . Våra rådgivare kommer från blandade bakgrunder och olika branscher över hela Sverige. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift. B-körkort och mycket goda datakunskaper är ett krav.
Din personlighet
Vi söker dig som har ett stort hjärta, är lyhörd och på ett omsorgsfullt och respektfullt sätt kan bemöta andra människor så att de känner sig bekväma och omhändertagna. Som person är du noggrann, strukturerad och förändringsbenägen med en administrativ ådra. Din personlighet präglas av samarbetsförmåga, servicekänsla och integritet. Du är en trygg, kommunikativ och stresstålig.
Certifierad rådgivare
Blir du antagen i urvalsprocessen så kommer du erbjudas möjligheten till certifiering som rådgivare genom vår uppskattade utbildning som är i flera steg. Som certifierad rådgivare får du tillgång till:
Uppdrag - Du blir en del i teamet av frilansande begravningsrådgivare med tillgång till Fenix nätverk samt möjlighet till ytterligare kompetensutveckling.
Flexibilitet - Du ges möjlighet att styra din egen tid och påverka dina inkomster.
Personlig utveckling - Du får en mängd verktyg, inspiration och coachning i att utveckla ditt personliga varumärke för att kunna etablera dig i ditt lokala geografiska område.

Hos oss på Fenix arbetar du som fristående rådgivare vilket innebär att du fakturerar oss för de begravningsuppdrag du ombesörjer. Fakturering kan ske via eget bolag eller via Frilans Finans som hjälper privatpersoner med fakturering.
Vårt erbjudande
Vår verksamhet genomsyras av mod, hängivenhet till branschen och en stark och professionell laganda. För oss är det viktigt att våra medarbetare och konsulter får en kontinuerlig kompetensutveckling som bidrar till personliga och teamets bredd inom Fenix Society.
Välkommen!

Ansök nu

Kvinna på Asperö söker kreativ assistent!

Personlig assistent
Läs mer Jan 16
Vem är jag?

Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom (Googla gärna på Rett syndrom så du kan få en bild av vad diagnosen kan innebära). Mer om mig här: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 
Jag bor med min familj på en ö i Göteborgs södra skärgård. Asperö heter min ö. Det är lätt att ta sig dit från fastlandet (tar ca 15 min med färjan från Saltholmen). Som min assistent behöver du följa med i vardagen, assistera mig med allt det som jag, pga. mina funktionsnedsättningar inte klarar själv. Ditt arbete ger mig möjlighet att leva mitt liv med värdighet. 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet. Kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Du behöver klara av att jobba dag, kväll, natt och helger. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha hälsoproblem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet. 

Om tjänsten:
Extra vid behov. Arbetstiderna är kl 8-16 alternativt kl.15:00 till nästa morgon kl 9:00 (sovande natt med jour).
 
Sök jobbet som kan vara ditt redan i januari, 2023! Öppet för alla. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansök nu

Personlig assistent till 7-årig flicka i Mölnlycke! 50-65%

Personlig assistent
Läs mer Jan 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 7-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsten:
Vår kund är en liten tjej på 7 år med medicinska behov som bor tillsammans med sin mamma, pappa och 2 syskon i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, måla, leka med sina gosedjur och dinosaurier och hoppa studsmatta. På vardagarna går hon i skolan och du som assistent är då med henne där.
Hon pratar mycket och allt mer tydligt även om det fortfarande kan vara lite otydligt ibland. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.
Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Enligt överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet: En tjänst 50-65%. De vardagar du arbetar är tiderna 07.45-17.45 samt varannan lördag 09.45-19.45. På vardagarna följer du med flickan till skolan.
Möjlighet att arbeta vissa söndagar finns för dig som vill arbeta lite mer, samt goda möjligheter att arbeta mer under sommarperioden och andra lov. Vi ser också gärna att du kan vara flexibel och arbeta extra vid annan personals sjukdom och ledighet.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Vill du arbeta i vårdkedjan Göteborg, på stödboendet Nylösegården?

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jan 9
Våra verksamheter bedrivs av Frälsningsarmén, och består av Lilla Bommens akut-och stödboende, Slussen, och Nylösegården, som är ett drogfritt stödboende. Vi har även ett kollektivt boende för utslussning.
Vi söker nu en engagerad och driven medarbetare till vår verksamhet Nylösegården. Nylösegården är ett boende för män med beroendeproblematik. Målet för verksamheten bygger bland annat på att den enskilde ska uppnå ett så självständigt boende som möjligt där vi erbjuder och samordnar insatser utifrån klientens mål.
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara med och göra skillnad för personer som lever i utsatthet.
Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen, är mogen och trygg som person och har förmågan att klara av krävande situationer.
Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag är att få det dagliga arbetet att fungera, och att stötta klienten utifrån dess individuella behov och mål i genomförandeplan. I arbetet ska du kunna skapa en trygg miljö genom att erbjuda en strukturerad och meningsfull vardag och utifrån olika metoder arbeta för att skapa motivation till förändring. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilken individ du möter och i vilken verksamhet du arbetar i. Att dokumentera det dagliga arbetet är en arbetsuppgift som förekommer i samtliga verksamheter.
Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att arbeta med människor i behov av stöd. Eftersom arbetet innebär att möta människor med en komplex livssituation, är det viktigt att du kan bemöta människor på ett respektfullt sätt och att vara professionell i svåra situationer.
Du är relationsskapande och har mycket god förmåga att etablera kontakt med människor. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Du ska ha lätt att ta initiativ och våga ta eget ansvar. Du bör ha erfarenhet från arbete i beroendevård och psykisk ohälsa.
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med kontaktmannaskap och dokumentation.
Du ska även kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Arbetstiderna är rullande schema, dag, kväll och helg. Lämplig utbildning kan vara behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller annan yrkeshögskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver B-körkort samt utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister, vilket du har med dig när du blir kallad på en intervju. Ansökningar som inte uppfyller dessa krav kommer inte beaktas.
Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Rekryteringen kommer att ske löpande.

Ansök nu

Vikarie i förskola och skola i Göteborg vårterminen 2023

Barnskötare
Läs mer Dec 23
Söker du ett givande och meriterande arbete som vikarie i förskolan eller grundskolan vårterminen 2023? Vi erbjuder korta eller längre vikariat där man ersätter en ordinarie pedagog som är tillfälligt frånvarande. Du väljer själv dagar du kan arbeta - vi kontaktar dig och presenterar olika uppdrag som passar din profil dagar du kan arbeta!

Med din kompetens och erfarenhet medverkar du till att barn och elever får en meningsfull och trygg dag. Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team, eller arbeta självständigt med att leda och planera aktiviteter.

Du har:
- Gymnasieutbildning. Avslutad eller pågående pedagogisk utbildning är meriterande och vanligtvis ett krav för längre uppdrag.
- Minst sex månaders erfarenhet av arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Goda referenser från tidigare arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Svenska i tal och skrift

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Ansök nu

Spansktalande assistent

Personlig assistent
Läs mer Jan 24
Om jobbet
Som personlig assistent arbetar du med utmanande men väldigt givande arbetsuppgifter i form av att du möjliggör en funktionsnedsatt person att leva som andra.
På kundens begäran ser vi gärna kvinnliga sökanden som talar spanska och som kan resa tillsammans med mannen och hans familj på en tre månaders lång resa utomlands.
Det sökes nu en personlig assistent till 63-årig man boende i Göteborg som kan tänka sig att arbeta som personlig assistent i samband med en 3 månaders lång resa som planeras att starta i början av januari 2023. Din resa kommer att bekostas av arbetsgivaren.
Mannen är rullstolsbunden och har nedsatt funktion i ena handen och behöver stöd med det mesta i vardagen. Du är personen som kommer att stötta honom i hans vardag med diverse olika uppgifter. Dessa arbetsuppgifterna innefattar alla vanliga förekommande uppgifter som personlig assistent så som att hjälpa honom med personlig hygien, måltider och fritidsaktiviteter.
Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet.
Det finns inga krav på utbildning eller arbetslivserfarenhet med liknande uppgifter, men det är meriterande. Personkemin ska stämma överens och därför ser vi att du är en trygg person med ett stort hjärta, engagerad och ansvarsfull i ditt arbete och vara en positiv person som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.
På kundens begäran ser vi gärna kvinnliga sökanden som talar spanska och som kan resa tillsammans med mannen och hans familj på en tre månaders lång resa utomlands.
Vi ser gärna att du skickar in CV, personligt brev och eventuella referenser eller andra handlingar som kvalificerar dig för jobbet.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Gillar du också att leta fakta, lyssna på musik och simma?

Personlig assistent
Läs mer Jan 28
Nytt
Vår 22-årige son behöver en personliga assistent som kan jobba 1-2 pass per vecka, ofta helg. Arbetspassen är 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön där det finns en uppvärmd utomhusbassäng nära havet. Resten av året simmar han mån-lördag på Dalheimers hus i Majorna.

Hans kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han simmar dagligen för att få träning, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person.

Ingångslön för någon utan erfarenhet: 152 kr/h på vardagar och 209 kr/h på helger. Rekrytering kommer att ske fortlöpande, välkommen med din ansökan!


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu

Vi söker timvikarier till Vårdkedjan Göteborg!

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jan 9
Våra verksamheter bedrivs av Frälsningsarmén, och består av Lilla Bommens akut-och stödboende, Slussen, och Nylösegården, som är ett drogfritt stödboende. Vi har även ett kollektivt boende för utslussning.
Vi söker engagerade och drivna timvikarier till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara med och göra skillnad för personer som lever i utsatthet.
Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen, är mogen och trygg som person och har förmågan att klara av krävande situationer.
Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag är att få det dagliga arbetet att fungera, och att stötta klienten utifrån dess individuella behov och mål i genomförandeplan. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilken individ du möter och i vilken verksamhet du arbetar i. Att dokumentera det dagliga arbetet är en arbetsuppgift som förekommer i samtliga verksamheter.
Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att arbeta med människor i behov av stöd. Eftersom arbetet innebär att möta människor med en komplex livssituation, är det viktigt att du kan bemöta människor på ett respektfullt sätt och att vara professionell i svåra situationer.
Du är relationsskapande och har mycket god förmåga att etablera kontakt med människor. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Du ska ha lätt att ta initiativ och våga ta eget ansvar. Du bör ha erfarenhet från arbete i beroendevård och psykisk ohälsa.
Du ska gärna ha erfarenhet av att arbeta med kontaktmannaskap och dokumentation.
Du ska även kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie. Arbetstiderna är rullande schema, dag, kväll och helg. Lämplig utbildning kan vara behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller annan yrkeshögskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver B-körkort samt utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister, vilket du har med dig när du blir kallad på en intervju. Ansökningar som inte uppfyller dessa krav kommer inte beaktas.
Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Rekryteringen kommer att ske löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv man i centrala Göteborg! Timvikarie

Personlig assistent
Läs mer Okt 25
Är du en glad och initiativtagande person som vill vara min högra hand i vardagen? Är du kanske student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba lite extra timmar kortare pass?
Se då hit! 

Om tjänsten???????
Jag är en glad 37-årig man som varit rullstolsburen hela mitt liv. Mina intressen är att resa, gå på stan, umgås med vänner och familj, fika och gå på restaurang. Jag är aktiv och gillar även att gå till gymmet. Jag söker nu förstärkning till mitt team - en personlig assistent som kan finnas där när jag behöver stöttning i vardagslivet.

Som assistent hos mig är du behjälplig med personlig hygien, påklädning och annat som hör vardagen till, såsom att strukturera aktiviteter. Även om jag själv är bra på att hitta på aktiviteter behöver jag ibland hjälp med struktur och planering. Jag söker dig som delar mina intressen, samt är en glad, initiativtagande och positiv person med humor. Då jag har tillgång till bil som framförs av assistent, är det meriterande ifall du som söker har körkort.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie, dvs du arbetar extra vid ordinarie personals sjukdom, planerade ledighet eller annan frånvaro. På vardagar ligger morgonpassen 07:30-09:15 ???????och kvällspassen 19:00-23:00???????. Jobbar du helg ligger passen med varierande starttider 07:30 eller 08:00 och sträcker sig till 13:00,14:00 eller 15:00. Vissa nattpass med väntetid förekommer och detta främst på helgen men dessa pass kan även förekomma på vardagar.

Lön: Fast enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fonus söker transportörer

Begravningsassistent
Läs mer Jan 27
I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor samt ett arbetsklimat som genomsyras av tillväxt och vi-känsla. Fonus är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan.
Till Fonus Transportavdelning i Göteborg söker vi transportörer som kan arbeta vid behov.

Din del i helheten
Du blir en del av Fonus – ett rikstäckande företag som har viljan att utvecklas och har en stark vi-känsla. För att passa som transportör hos oss behöver du vara genuint intresserad av mötet med människor och ha en förmåga att lyssna in kundens önskemål. För oss på Fonus finns inga standardbegravningar. Du har en hög social kompetens och måste alltså vara öppen, uppmärksam och lyhörd. Du har god användning av ditt strukturerade arbetssätt och sinne för noggrannhet.


Du kommer att hantera olika uppgifter kring en begravning vilket innebär en värdig hantering av den avlidne vid hämtning, svepning och kistläggning. Detta sker på bårhus, äldreboenden och i privata bostäder.

Alla våra uppdrag är stora förtroenden och värdigheten i arbetet är grunden i allt vi gör.  Arbetsuppgifterna är kundorienterade varför vi söker dig som är utåtriktad, har känsla för service och kan skapa förtroende. Vidare värdesätter vi att du är noggrann, initiativrik och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. I arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft varför god fysik är en förutsättning. Du ska vara bekväm i trafiken och att hantera en stor bil.

Vi som arbetar här samarbetar tätt tillsammans och som medarbetare har du alltid dina arbetskamrater nära till hands. Vi drar nytta av varandras kunskaper och personliga egenskaper och vi sätter stort värde vid att våra kollegor har olika bakgrunder. Vi välkomnar dig till vårt team med en ordentlig introduktion och bredvidgång. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt uppdrag. Du blir en viktig förutsättning för att vår verksamhet ska fungera.

Vad rollen kräver
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av kundservice eller arbete inom vården. Alla aktiviteter dokumenteras i vårt säljstödsystem, varför god datavana och kunskaper i Officepaketet är ett krav. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska är meriterande.

Att du har B-körkort är ett krav. Innehar du truckkort är detta en fördel.

Anställningen är en timanställning.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Veronica Cederholm, Transportchef via mejl: veronica.cederholm@fonus.se eller Tfn: 031-859843

Vill du möta meningsfulla utmaningar på alla plan?

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.fonus.se senast den 28 februari. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Musikälskande go´ och glad tjej söker assistent

Personlig assistent
Läs mer Jan 16
Hej!

Jag heter Maria och jag har en CP-skada från födseln.

Jag söker en assistent på 75%. Jag har assistans dygnet runt. Hos mig kan man arbeta morgon-, eftermiddag/kvälls- och/eller vakna nattskift.  

Jag har assistenter via ett privat assistansbolag.

Vem är Maria?  
Jag är en go’ och gla’ kvinna i 30-års åldern från Göteborg. Jag älskar att vara aktiv genom resor, konserter, träffa kompisar och att göra det roligaste möjliga av livet.

Sysselsättning
Jag jobbar på dagligverksamhet som låtskrivare och producent.

Vad behöver jag hjälp med? 
Allt från blöjbyte till förflyttningar som tex från säng till rullstol, även att hålla koll på tider, datum och mitt schema. Jag kommunicerar med en bokstavstavla och en ögonstyrd dator, och min assistent blir därav inte endast mina förlängda armar och ben, utan även min röst i sammanhang där jag behöver eller vill kommunicera med dig eller med andra. Jag har även sondmatning och behöver hjälp med detta.
 
Vad jag söker hos en assistent?
Du som vill jobba hos mig, ska vara lyhörd vilket innebär att du ska lyssna på mig och vad jag behöver.
Vara öppen för olika typer av sexualiteter då jag tillhör HBTQIA+.

Du bör kunna behärska svenska språket i tal och skrift.

Jag ser gärna att du har ett bra minne och en stark kropp, då det kan bli en del tunga lyft ibland.

Jag har inga ålderspecifikationer på mina personliga assistenter.
Jag ser gärna att du gillar att resa och vill följa med mig på mina resor, då det ingår resor i arbetet i perioder.

Det bästa vore om du kunde jobba alla pass, det vill säga dag/kväll/natt pass.

Vi har friskvårdsersättning.

Med vänliga hälsningar
Maria 

Larga är en servicebyrå för personlig assistans. Vi har idag 35 uppdragsgivare och ca 250 anställda. Företaget är arbetsgivare för de personliga assistenter som arbetar hos våra uppdragsgivare. Larga är anslutet till FREMIA och har tecknat gällande kollektivavtal. Larga är IfA-godkänt (www.intressegruppen.info). http://www.larga.se

Ansök nu

Personliga assistenter till 39-årig man i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Jan 20
Nu söker vi på Humana dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder. Han är en 39 årig man med ALS bosatt i Torslanda, Göteborg. Kunden är väldigt social, intresserad av fotboll & jakt och tycker om att umgås med sin familj och sina vänner. Han bor tillsammans med sin fru och dotter.

Om tjänsten:
Arbetsuppgifterna innebär att i ett nära samarbete med kunden sköta om hemmet och hjälpa honom i sin dagliga livsföring, som med mat- och personlig hygien, förflyttningar, komma ut på promenader samt iväg på träningspass och vara ett allmänt stöd i hans vardag. Kunden är väldigt sportintresserad och tittar gärna på fotboll & hockey.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv, tålmodig och gärna rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn och trygg som person och har nära till skratt. Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket. Positiv inställning och humor är något som värderas högt av kunden.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Kan uppvisa ett utdrag ur polisregistret då det finns minderårigt barn i hemmet (länk finner du längre ner på sidan)
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Ej allergi då katt finns i hemmet

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- B-körkort

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på 87% och avser arbete på vardagarna 9:00-17:00 eller 15.30-00.30, samt varannan lördag 15.30-00.30.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Omgående när vi hittat rätt assistent till vår kund. Så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Då det finns minderårigt barn i familjen vill vi att du som söker denna tjänst beställer ett utdrag ur polisregistret (det är upp till 2 veckors handläggningstid hos polisen) så beställ gärna ett direkt. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter "utdrag för arbete inom skola eller förskola"

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du arbeta i vårdkedjan Göteborg, på vårt boende Lilla Bommen?

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jan 9
Våra verksamheter bedrivs av Frälsningsarmén, och består av Lilla Bommens akut-och stödboende, Slussen, och Nylösegården, som är ett drogfritt stödboende. Vi har även ett kollektivt boende för utslussning.
Vi söker nu en engagerad och driven medarbetare till vår verksamhet Lilla Bommen.
Lilla Bommen är ett boende som vänder sig till bostadslösa män över 18 år, med sociala problem och- eller drogproblem. Våra klienter bor på Lilla Bommen akut eller i väntan på en mer långsiktig planering med flytt till ett annat boende eller behandling. Varje klient har en individuell planering och vi arbeta med fokus på att motivera till drogfrihet. Vi stödjer även i praktiska och vardagliga åtaganden. Målet med vårt arbete är att genom delaktighet och gemenskap med andra, öka individens möjligheter och förutsättningar till ett mer självständigt liv.
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara med och göra skillnad för personer som lever i utsatthet.
Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen, är mogen och trygg som person och har förmågan att klara av krävande situationer.
Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag är att få det dagliga arbetet att fungera, och att stötta klienten utifrån dess individuella behov och mål i genomförandeplan. I arbetet ska du kunna skapa en trygg miljö genom att erbjuda en strukturerad och meningsfull vardag och utifrån olika metoder arbeta för att skapa motivation till förändring. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilken individ du möter och i vilken verksamhet du arbetar i. Att dokumentera det dagliga arbetet är en arbetsuppgift som förekommer i samtliga verksamheter.
Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att arbeta med människor i behov av stöd. Eftersom arbetet innebär att möta människor med en komplex livssituation, är det viktigt att du kan bemöta människor på ett respektfullt sätt och att vara professionell i svåra situationer.
Du är relationsskapande och har mycket god förmåga att etablera kontakt med människor. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Du ska ha lätt att ta initiativ och våga ta eget ansvar. Du bör ha erfarenhet från arbete i beroendevård och psykisk ohälsa.
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med kontaktmannaskap och dokumentation.
Du ska även kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Arbetstiderna är rullande schema, dag, kväll och helg. Lämplig utbildning kan vara behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller annan yrkeshögskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver B-körkort samt utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister, vilket du har med dig när du blir kallad på en intervju. Ansökningar som inte uppfyller dessa krav kommer inte beaktas.
Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Rekryteringen kommer att ske löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till 7-årig flicka i Mölnlycke! 50-65%

Personlig assistent
Läs mer Jan 26
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 7-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsten:
Vår kund är en liten tjej på 7 år med medicinska behov som bor tillsammans med sina två syskon delat hos sin mamma och pappa i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, måla, leka med sina gosedjur och dinosaurier och hoppa studsmatta. På vardagarna går hon i skolan och du som assistent är då med henne där.
Hon pratar mycket och allt mer tydligt även om det fortfarande kan vara lite otydligt ibland. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.
Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Enligt överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet: En tjänst 50-65%. De vardagar du arbetar är tiderna 07.45-17.45 samt varannan lördag 09.45-19.45. På vardagarna följer du med flickan till skolan.
Möjlighet att arbeta vissa söndagar finns för dig som vill arbeta lite mer, samt goda möjligheter att arbeta mer under sommarperioden och andra lov. Vi ser också gärna att du kan vara flexibel och arbeta extra vid annan personals sjukdom och ledighet.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Se hit ni studerande eller deltidsarbetande som vill ha extrajobb

Personlig assistent
Läs mer Jan 18
Ett perfekt jobb för dig som studerar eller jobbar deltid.

Jag är en kvinna som behöver hjälp med de dagliga göromålen i mitt hem på Hisingen i Göteborg.

Jag tycker om att åka iväg på utflykter och har stundtals en relativt aktiv vardag. 

Jag söker dig som är kvinna över 25 år, pigg, har en positiv livssyn är aktiv, glad samt gillar att vara ute och promenera.

Det är ett krav att du har körkort men du behöver dock inte ha en egen bil då jag har en anpassad bil där jag tar mej in och ur själv.


Det är också bra om du har god fysik, alltså inga problem med axlar eller rygg då det dagligen förekommer en del lyft.

Viktigt att du talar bra svenska då kommunikationen är väldigt viktig för mej.

Jag lägger stor vikt vid att du är självständig. Just nu finns det mycket timmar att hoppa in på och det finns stora möjligheter till

en tjänst framöver. Det är rullande schema, både dag och kvällspass ingår och man kan med fördel slå ihop så man får ett längre pass om det önskas.

Vi har friskvårdsersättningLarga är en servicebyrå för personlig assistans. Vi har idag 35 uppdragsgivare och ca 250 anställda. Företaget är arbetsgivare för de personliga assistenter som arbetar hos våra uppdragsgivare. Larga är anslutet till FREMIA och har tecknat gällande kollektivavtal. Larga är IfA-godkänt (www.intressegruppen.info). http://www.larga.se

Ansök nu

Personlig assistent i Partille 60%

Personlig assistent
Läs mer Dec 28
Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se (http://www.agrenska.se/)

Vem ska du jobba med?

Du som söker detta jobb kommer att få jobba med en kille där det händer grejer. Han är 18 år, bor med sin familj i Partille. Sitter i rullstol och behöver hjälp med allt i sin vardag, äter via PEG ( något du får utbildning i). Han har inte någon talande kommunikation, men är en fena på att uttrycka sina behov genom att dra och peka. Får han välja själv så är det musik och utflykter utomhus som gäller. Han tittar gärna på Youtube på sin mobil och älskar att åka bil, buss och spårvagn.

Omfattning av tjänst

I första hand söker vi dig som vill jobba 60% med start så snart som möjligt.

Tiderna är förlagda 15-21 på vardagar och 09-21 varannan helg.
Du jobbar två vardagarspass i veckan samt varannan helg med ovan tider.

Vem är du som söker?

Vi söker dig som letar efter ett fartfyllt assistentjobb. Du får mer än gärna jobbat inom liknande yrke innan, ha en vana med att hjälpa personer med sina dagliga behov så som mat, hygien och träning. Men framförallt ska du vara en person som har energi, gillar att göra utflykter och är finurlig. Du ska trivas i att jobba nära brukaren och vara den som styr dagarna. Kön eller ålder spelar ingen roll, men du bör vara stark i kroppen då viss fysisk stöttning behövs.

Du är varmt välkommen att söka eller höra av dig om du har frågor!

Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu