Socialt arbete jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Socialt arbete i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Teckenspråkskunnig personlig assistent till Angered

Personlig assistent
Läs mer Sep 27
Nytt
Om jobbet
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende, .

Vi söker nu personliga assistenter till en kund i Angered. Kunden är en 15 årig pojke med grav autism, utvecklingsstörning och han är blind . Vi söker efter en assistent som har stor erfarenhet av arbete med utåtagerande personer. Kunden har ett inget talat språk men förstår enstaka ord. Arbetsuppgifterna innefattar att laga mat, städa, diska, personlig vård, samt ta ut kunden på aktiviteter. Det krävs att man i detta uppdrag har mycket tålamod samt arbetar på ett lågeffektivt sätt.

Vi söker erfarna assistenter som har jobbat med blinda och kan taktil teckenspråk samt autism.

Vi tror även att du är:

Noggrann

Serviceinriktad

InitiativtagareOmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Ansök nu

Arabisktalande personlig assistent i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Sep 21
Om jobbet

AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro, Trollhättan och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende.

Nu söker vi personal till vår kund i Göteborg. För att du ska kunna ge den bästa assistansen till våra kunder tror vi att du ska vara lyhörd, och ha en god förståelse för vad ett bra bemötande innebär för våra kunder. Att man brinner för att hjälpa andra, du gör ditt yttersta för att kunden ska få den hjälp hen behöver. Att du är ansvarsfull och ödmjuk trygg i dig själv, och du behärskar det svenska språket. Våra kunder har olika behov men alla behöver stöd i vardagen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är städning, matlagning, av-på klädning, hjälp med hygien, dusch, toalettbesök och följa med på kundens olika aktiviteter.

Tjänsten är på ca 10-20 timmar i veckan och du behöver kunna prata arabiska.

Vi tror även att du är:

- Noggrann

- Tålmodig och ödmjuk

- Serviceinriktad

- Initiativtagare

- Ansvarsfull

OmsorgsCompagniet värnar om både kunder säkerhet och trygghet samt personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Ansök nu

Vi söker studenter som vill arbeta som trafikinformatörer i Göteborg!

Anonym konsument
Läs mer Sep 19
Vi söker nu ett flertal personer som vill arbeta som trafikinformatör i Göteborg. Att arbeta som trafikinformatör innebär att du ger service åt resenärer i kollektivtrafiken i Göteborg. Arbetet sker på dygnets alla tider, årets alla dagar och vi söker dig som vill arbeta deltid.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:

- Har fyllt 18 år och har gymnasieexamen
- Behärskar det svenska samt engelska språket väl i tal och skrift
- Har ett högt service tänk och sätter alltid kunden främst!
- God lokalkännedom och ett intresse för kollektivtrafik
- Är flexibel och stresstålig som person
- B-körkort
- Jobba tidiga morgnar


Utöver detta så ser vi gärna även att du:

- Har ett trevligt bemötande samt stor social kompetens
- har erfarenhet från serviceyrke


För arbetet som trafikinformatör är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som bl.a. har en hög serviceförmåga, är självgående och kan ta egna initiativ i de fall det behövs. Du ska vara tålmodig, lugn och stabil. I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

Du måste även kunna gå en obligatorisk utbildning V.39, 27/9-29/9.

- Du måste även kunna jobba 06:00-09:00 minst tre vardagar i veckan i centrala Göteborg och nordost om Göteborg, Angered osv.

Bland dina arbetsuppgifter ingår att,

- Informera resenärerna om, taxor, färdvägar, förändringar i kollektivtrafiken, evenemangsinformation m.m.

- Ge ett professionellt positivt intryck genom att ge alla kunder god service och ett respektfullt bemötande, vara lyhörd för kundens behov och önskemål och försöka förbättra sin service efter det.

- Samarbeta med andra och ta till sig deras kunskap och erfarenheter samt dela med sig av sina.

- Bidra aktivt till att utveckla verksamhetens rutiner och arbetssätt samt kommer med

förbättringsförslag.

- Söka information till våra kunder.

- Uppdatera sig om läget i trafiken.

- Ha en aktiv kommunikation med samordnaren och rapportera händelser och avvikelser.

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal

Omfattning: Deltid

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är engagerad, initiativtagande och social samt trivs i en ute miljö. Om du dessutom kan beskriva dig själv som målinriktad och får arbetet gjort, är det här en tjänst för dig.

Låter det intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag, frågor besvaras av rekryteringsavdelningen på info@miljonbemanning.se samt på 08-400 22 750. Urvalsprocessen sker löpande.

Ansök nu

Assistenter sökes i Centrum, Majorna, Hisingen, Partille och Kungsbacka

Personlig assistent
Läs mer Sep 13
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

För att komma till anställning

- Behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - BESTÄLL REGISTRET HÄR (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)
- Krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten


Om tjänsten

Vi har i dagsläget flertalet kunder som är i behov av kompetenta och drivna individer som vill arbeta inom vården och då som Personlig Assistent. Passa därmed på att söka till oss för en chans till intervju och möjligt arbete, oavsett om det är Heltid, Deltid eller ett mer Vikariat/Extra arbete du letar efter. Här får du även chansen till att testa på att arbete vid olika tider, bland annat dag, kväll, natt och helg.

Våra kunder letar efter personliga assistenter som bland annat kan hjälpa dem med dagliga rutiner, personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider, men även vid förflyttningar där vissa lyft kan komma att krävas. I tjänsterna kan diverse hjälpmedel finnas på plats beroende av respektive kunds behov.

Om kunderna

Centrala Göteborg

Nära Göteborgs centralstation finner du en man i 35-årsåldern som lever med MS samt en man på 68 år med en förvärvad hjärnskada boendes i området Haga. Hos båda dessa kunder behöver du kunna arbeta nattpass.

Majorna

Här finner vi en kvinna på 56 år med Epilepsi och svårigheter i talet, kvinnan visar tydligt hela tiden exakt vad och hur hon vill ha hjälp, därmed är kommunikation av yttersta vikt. Det bor en katt i hemmet och därmed bör du ej vara allergisk.

Hisingen

I norra Göteborg finns en man i 40-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som behöver ett engagerat och upplyftande bemötande för att förgylla dagen. Här arbetar assistenterna i regel dygnspass och det är en fördel om du är i god fysisk form.

Partille

Partille har en man i 60-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som går på daglig verksamhet under mån-, ons-, och fredag där kunden klarar sig utan sin assistent. Dock har han ett behov av assistans under eftermiddagar och nätter dessa veckodagar samt dygnet runt övriga dagar i veckan. Nattpass förekommer.

Kungsbacka

I Kungsbacka finns en kvinna i 50-årsåldern med MS sedan många år tillbaka. Under veckorna går hon ofta på massage för att underlätta sin diagnos. I övrigt finns ett stort intresse för att använda sin inomhusträningscykel, lyssna på musik och TV-serier. För att få anställning hos denna kund behöver du ibland kunna arbeta nattpass.Vid eventuell intervju kommer vi att se över en möjlig matchning med någon av ovanstående kunder utifrån dina och dennes önskemål samt erfarenheter.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov.

Som person är du:

- Lyhörd och flexibel
- Lösningsfokuserad
- Initiativtagande och engagerande
- En bra lagspelare


Meriterande är om du har:

- Körkort och Tillgång till bil
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent, inom omsorg eller äldreomsorg
- Vårdutbildning eller motsvarande


KRAV:

- Hos en del av våra kunder finns krav på erfarenhet inom vård och omsorg. Detta hindrar dock inte från att vi tittar på allas CVn oavsett erfarenhet eller ej, då vi även har kunder som inte har ett krav på just erfarenhet.Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Projektanställning (tjänsten kan uppgå till en heltid, deltid eller extratjänst).

Tillträde: Enligt överenskommelse.Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Personliga Assistenter sökes i Centrala Göteborg, Majorna, Kungsbacka, P...

Personlig assistent
Läs mer Sep 13
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

För att komma till anställning

- Behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - BESTÄLL REGISTRET HÄR (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)
- Krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten


Om tjänsten

Vi har i dagsläget flertalet kunder som är i behov av kompetenta och drivna individer som vill arbeta inom vården och då som Personlig Assistent. Passa därmed på att söka till oss för en chans till intervju och möjligt arbete, oavsett om det är Heltid, Deltid eller ett mer Vikariat/Extra arbete du letar efter. Här får du även chansen till att testa på att arbete vid olika tider, bland annat dag, kväll, natt och helg.

Våra kunder letar efter personliga assistenter som bland annat kan hjälpa dem med dagliga rutiner, personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider, men även vid förflyttningar där vissa lyft kan komma att krävas. I tjänsterna kan diverse hjälpmedel finnas på plats beroende av respektive kunds behov.

Om kunderna

Centrala Göteborg

Nära Göteborgs centralstation finner du en man i 35-årsåldern som lever med MS samt en man på 68 år med en förvärvad hjärnskada boendes i området Haga. Hos båda dessa kunder behöver du kunna arbeta nattpass.

Majorna

Här finner vi en kvinna på 56 år med Epilepsi och svårigheter i talet, kvinnan visar tydligt hela tiden exakt vad och hur hon vill ha hjälp, därmed är kommunikation av yttersta vikt. Det bor en katt i hemmet och därmed bör du ej vara allergisk.

Kungsbacka

I Kungsbacka finns en kvinna i 50-årsåldern med MS sedan många år tillbaka. Under veckorna går hon ofta på massage för att underlätta sin diagnos. I övrigt finns ett stort intresse för att använda sin inomhusträningscykel, lyssna på musik och TV-serier. För att få anställning hos denna kund behöver du ibland kunna arbeta nattpass.

Partille

Partille har en man i 60-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som går på daglig verksamhet under mån-, ons-, och fredag där kunden klarar sig utan sin assistent. Dock har han ett behov av assistans under eftermiddagar och nätter dessa veckodagar samt dygnet runt övriga dagar i veckan. Nattpass förekommer.

Hisingen

I norra Göteborg finns en man i 40-årsåldern med en förvärvad hjärnskada som behöver ett engagerat och upplyftande bemötande för att förgylla dagen. Här arbetar assistenterna i regel dygnspass och det är en fördel om du är i god fysisk form.

Vid eventuell intervju kommer vi att se över en möjlig matchning med någon av ovanstående kunder utifrån dina och dennes önskemål samt erfarenheter.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov.

Som person är du:

- Lyhörd och flexibel
- Lösningsfokuserad
- Initiativtagande och engagerande
- En bra lagspelare


Meriterande är om du har:

- Körkort och Tillgång till bil
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent, inom omsorg eller äldreomsorg
- Vårdutbildning eller motsvarande


KRAV:

- Hos en del av våra kunder finns krav på erfarenhet inom vård och omsorg. Detta hindrar dock inte från att vi tittar på allas CVn oavsett erfarenhet eller ej, då vi även har kunder som inte har ett krav på just erfarenhet.Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Projektanställning (tjänsten kan uppgå till en heltid, deltid eller extratjänst).

Tillträde: Enligt överenskommelse.Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Personlig Assistent åt kvinna i 20-årsåldern i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Sep 9
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en ung kvinna i 20-årsåldern som behöver ditt stöd i hemmet.Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget, du är ansvarsfull, noggrann, punktlig, flexibel, lyhörd, snabblärd och är van att ta egna initiativ. Önskvärt är även att du har god fysik, är glad och positiv. Personkemin och samspelet mellan dig som assistent och uppdragsgivaren är helt avgörande för kvaliteten och upplevelsen av arbetet.

Målet är att kvinnan får känna glädje och känsla av sammanhang som påverkar hennes upplevelse av livskvalitet.

Arbetsuppgifterna varierar från att hjälpa kvinnan med hennes andningsproblematik, förflyttningar från och till rullstol, sjukgymnastik samt personlig hygien till att vara behjälplig vid måltider och ge henne stöd i sin kommunikation då kvinnan inte har ett verbalt språk. I dina arbetsuppgifter ingår också att följa med på hennes fritidsaktiviteter som tex ridning en gång i veckan.

Vi ser med fördel att du som söker är kvinna och ett krav är att du är rökfri samt har en god svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du tidigare arbetat med trachealkanyl, sond och alternativ och kompletterande kommunikation. Har du körkort är det positivt.Anställningsformen är behovsanställning men med inplanerade schematider varje månad. Möjlighet till tillsvidareanställning ca 60-80% finns längre fram. Arbetstiderna varierar mellan kväll natt och helg. Vi erbjuder timlön enligt avtal, fortlöpande utbildning och regelbundna arbetsplatsträffar. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansök nu

Personlig assistent i Kållered. Går att kombinera med annan sysselsättning.

Personlig assistent
Läs mer Sep 5
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi söker dig som är man eller kvinna och som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistansVi söker dig, man eller kvinna, som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans. Uppdragsgivaren är en kvinna i 25-årsåldern som behöver stöd av personliga assistenter dygnets alla timmar. Kvinnan har egen bostad varifrån arbetet utgår. Som assistent stöttar du kvinnan i hennes Dagliga verksamhet (inriktning drama/musik/rytm/samspel), under hennes fritid och olika aktiviteter (bl.a bad, cykling och ridning) och i hemmet med olika hushållssysslor och personlig omsorg. Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem, daglig verksamhet, släkt etc.

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en levnadsglad kvinna i 25-årsåldern. Du är en mogen, ansvarsfull, inlyssnande, glad och positiv person. Du är kreativ med leksinne men samtidigt strukturerad. Du gillar att vara fysiskt aktiv då det är viktigt att inspirera till det och därför önskvärt att du som söker tjänsten själv har en aktiv livsstil. Du bör ha kunskaper i teckenkommunikation och bildkommunikation, då kvinnan främst kommunicerar via tecken, bilder och vissa talade ord. OBS! Har du inte kunskap, men intresse, så hjälper vi till med utbildning. Kommunikation och samspel är ett grundläggande behov och en förutsättning för att kunna tolka och tillgodose andra behov i uppdraget. P g a kvinnans svårigheter kring kommunikation är det viktigt att du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift. Arbetsplatsen är helt rökfri. Du måste ha körkort då du som assistent kör uppdragsgivarens bil till hennes dagliga verksamhet och utflykter.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du som assistent kommer att omfattas av kollektivavtalet KFO.I uppdraget kommer du att, tillsammans med arbetsledaren och dina kollegor, ansvara för utveckling och planering kring alternativ kompletterande kommunikation (AKK), kognition och strukturering. Utbildning som exempelvis aktiveringspedagog, stödassistent el liknande och erfarenhet inom AKK och kognition är meriterande. I uppdraget sker kontinuerlig utbildning kring kommunikation.Tjänsten är på ca 50%. Samt extra tid vid behov. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg samt nattjänstgöring inkl jour.Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.

Som en del av Novum Assistans är du delaktig som medarbetare genom regelbundna arbetsplatsträffar där utveckling av uppdragen sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.

Urvalsprocessen sker löpande och mer information om uppdraget fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. För anställning hos Novum Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Personlig Assistent sökes till man i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Sep 1
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 40-årsåldern med en förvärvad hjärnskada boendes i Göteborg. I arbetsuppgifterna, som är varierande, ingår det bland annat att:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna
- Hjälpa till vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
- Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda till dygnspass (väntetid under natt förekommer)
- Lyft kan komma att krävas


Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lösningsfokuserad och har lätt till att anpassa dig efter situationen du är, samtidigt som du kan uppvisa en grad av entusiasm för att förgylla dagen för denna man.

KRAV:

- Erfarenhet av arbete med hjärnskada
- Vårderfarenhet eller motsvarande


Omfattning: Deltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Personliga Assistenter sökes till kund i Göteborg

Personlig assistent
Läs mer Sep 16
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta inom personlig assistans med en man med autism och en intellektuell funktionsnedsättning i 40-årsåldern. Mannen bor i södra delen av Göteborg, strax nedanför Johanneberg.

Han har många roliga aktiviteter schemalagda på veckobasis, däribland ridning och bad som man medverkar vid. I tjänsten ingår det bland annat att hjälpa till med de dagliga bestyren, samt ta långpromenader. Tjänsten innebär arbetspass förlagda till dag, kväll, natt och helg.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av autism, du ska vara varsam, mjuk men bestämd och precis som vår kund uppskatta dagliga långpromenader i ur och skur. Vi söker dig som är mogen och ansvarsfull med hjärtat på rätta stället. Du ska kunna arbeta strukturerat, samt att du ser långsiktigt på tjänsten.

KRAV:

- Yrkesmässig kunskap av grav Autism
- Erfarenhet av användning av bildstöd (TAKK)
- Körkort
Omfattning: Deltid, Extra vid behov.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Fitness & Health Club Instructor till Jacy'z - ESS Groups nästa destination

Friskvårdsledare
Läs mer Aug 17
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

VAD VI SÖKER OCH VEM DU ÄR:

Vi söker instruktörer till Jacy’z, vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att leda Jacy’z Fitness & Health Clubs gruppträningar och PT-pass.

Vi vill anställa dig som får människor runt dig att prestera samtidigt som ni har en rolig stund tillsammans, och får med sig en positiv upplevelse från gymmet. Det är viktigt för oss att du är intresserad av hela Jacy’z Hotel & Resort, så du på ett proffsigt sätt kan guide våra gäster vidare efter de svettats färdigt med dig i gymmet.

Du har en aktiv PT-licens och har minst 3 års erfarenhet av att leda gruppträningar och personlig träning.

Vårt övergripande mål är att skapa stamgäster, vilket är en målbild som du självklarht delar med oss.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är i december.
Intervjuer sker löpande under hösten.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV, samt ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Boendestödjare till Nytida Mogården, Gråbo utanför Göteborg

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Aug 16
Nu söker vi timvikarier som vill arbeta som boendestödjare på Mogården.

Om Mogården

Nytida Mogården erbjuder korttidsboende för personer med missbruksproblematik och samsjuklighet med behov av dygnet runt personal. Syftet med vistelsen är att den enskilde skall erbjudas ett tryggt boende med individuellt utformat stöd. Som inskriven på Nytida Mogården skall man beredas möjlighet att utifrån sina egna behov och förutsättningar få stöd i att växa. Varje människa är unik och måste bemötas utifrån detta. På Mogården vill vi skapa incitament till en ökad tro på sin egen förmåga och att en förändring är möjlig. På Nytida Mogården anpassas den individuella stödinsatsen utifrån den enskildes behov och förmågor.

Mogården är ett stödboende för vuxna män och kvinnor, i åldrarna 30-70år, med 32 platser. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande och möter alla med respekt och omtanke.

Vi finns i Gråbo, Lerums kommun. På pendelavstånd till Göteborg och nära till det lokala torgets affärer. Gråbo är omgivet av fina naturområden och nära till vatten och strövområden.

Vi är en arbetsgrupp på ca 15 stycken, vi har varierande utbildning, erfarenhet och är en nyfiken arbetsgrupp som gillar att lära av varandras kunskap.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, sovande jour samt vaken natt.Om rollen
I rollen som boendestödjare/behandlingsassistent utgår du från den boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Du har en gruppledare eller gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet/utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida [OBS Tas bort om du söker timanställda] samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
- Ledarskapsutbildade chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag och skobidrag
- Kollektivavtal


Övrigt
Anställningsform: Timvikarie
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 15 september 2022
För mer information kontakta: Verksamhetschef Jan Westerberg 0763183326, Gruppchef Linnea Hassling 0705-542397.
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se (http://www.kommunal.se/)

Hemsida: www.nytida.se/verksamheter/mogarden (https://team.nytida.se/jobs/www.nytida.se/verksamheter/mogarden)

Instagram: https://www.instagram.com/nytida_mogarden/

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/)

Ansök nu

Caremore söker behandlingsassistenter

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Aug 8
Arbetsplatsbeskrivning

Caremore startades med målet att bli en av de ledande vård- och behandlingsverksamheterna i Sverige. Verksamheten är inriktad på vård och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsvariationer och/ eller psykosocial problematik. Caremore är sedan januari 2021 en del av Team Olivia.

Caremore driver HVB och stödboende i Göteborg med omnejd och tar emot ungdomar i åldern 12-20 år som placeras enligt Sol eller LVU. Då vi är i en expansiv fas söker vi nu behandlingsasisstenter att förstärka våra team med på flera av enheterna. Vi erbjuder daglig arbetsledning av samordnare och eller verksamhetschef samt extern handledning. Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet och kompetens för att utveckla verksamheter som har klientens bästa och en god kvalitet i fokus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med ungdomar med psykosocial problematik och/eller neuropsykiatriska funktionshinder. Du får gärna ha spetskunskap inom autism, ADHD, RePulse, lågaffektivt bemötande, MI, miljöterapi, nätverksarbete eller familjearbete.

Arbetsuppgifterna består i att, genom rollmodellering och olika stödinsatser i vardag och fritid, hjälpa ungdomarna att nå sina individuella mål via genomförandeplan. Du har ansvar för att följa med ungdomarna på olika aktiviteter och möten samt främja ett gott samarbete med kollegor, föräldrar, socialtjänst och andra aktörer i ungdomarnas nätverk. Du ansvarar även för att en relevant social dokumentation utförs enligt aktuella riktlinjer.

Kvalifikationer

För att kunna anställas hos oss krävs det att du har minst två års eftergymnasial utbildning inom socialt arbete, beteendevetenskap eller socialpedagogik. Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och är medveten om vikten av en god social dokumentation. Det krävs att du har stort tålamod, kunskap om och förmåga att arbeta lågaffektivt samt orkar stå kvar även när våra ungdomar testar gränser. Du arbetar strukturerat och har ett professionellt, lösningsfokuserat förhållningssätt.

För tjänsten krävs B-körkort och utdrag från Polisens misstanke- och belastningsregister. Vi genomför även en bakgrundskontroll.Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning

Antal tjänster: Flera

Arbetstid: Oregelbunden arbetstid, dag, kvällar och helger inkl. journätter

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Vi söker studiekonsulent i Göteborg

Integrationshandläggare
Läs mer Aug 3
Vill du jobba i en organisation med fokus på mångfald, rättigheter och livsåskådning? Är du dessutom en social, självgående och resultatinriktad person som trivs i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang? Då kan du vara rätt person för oss!

Som studiekonsulent så är dina arbetsuppgifter bl.a

- Planering, utformning och genomförande av folkbildning tillsammans med nya och befintliga lokala medlems- och samarbetsorganisationer.
- Du är samverkanspartens go-to för information och riktlinjer kring verksamhetsrapportering
- Du vägleder i möjligheter och utmaningar, du stöttar och utforskar och du utbildar individuellt samt i grupp.


Vi söker dig som:

- Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom statsvetenskap, sociologi, projektledning eller liknande
- Har erfarenhet av föreningslivet och idéburna sektorn
- Är trygg i och kan stå för att förena olika kulturer och religioner med demokrati
- God förmåga att samarbeta med människor i många olika situationer och från olika kulturer
- Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
- Har goda datorkunskaper
- Har erfarenhet av att använda sociala medier


Det är meriterande om du:

- Har erfarenhet av folkbildning eller liknande pedagogisk verksamhet
- Har erfarenhet av att arbeta med rättighetsfrågor, kvinnoorganisering och dem globala hållbarhetsmålen
- Har kunskap om islam och dess värderingar
- Är flerspråkig (arbetsspråket är svenska, men vid en del externa kontakter underlättar flerspråkighet)
- Har erfarenhet av att använda sociala medier för marknadsföring
- Har erfarenhet av kontakter med politiker, offentliga tjänstemän och andra intressenter
- Har kännedom om det lokala föreningslivet och gärna det muslimska föreningslivet


Anställningsvillkor:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% som inleds med 6 månaders provanställning och målstyrd arbetstid. Du kommer att vara placerad i Göteborg med möjlighet till visst distansarbete och rapporterar till distriktets distriktschef. Tjänsten innebär resor och visst kvälls- och helgarbete. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. I rekryteringsprocessen ingår träff med rekryterande chef så väl som personalgruppen.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Montessoriförskolan Kaprifolen söker en barnskötare

Barnskötare
Läs mer Aug 24
Nu söker vi en ny barnskötare till vårt glada gäng!
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har funnits i Askim Pilegården i snart 40 år. Vår verksamhetsidé är små barngrupper med hög personaltäthet. Idag har vi 25 härliga barn fördelat på två grupper: en mindre grupp för de yngsta barnen och en lite större grupp för de äldsta. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och många möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger. Vi som arbetar på Kaprifolen är positiva, engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori, trygghet och goda relationer är grunden till barnens lärande. Vi utgår från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.kaprifolen.se.


Arbetsuppgifter
Du ska medverka i att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen i stort. Som barnskötare jobbar du tillsammans med andra förskollärare och barnskötare, där ni leder och driver det pedagogiska arbetet utifrån förskolans styrdokument.


Kvalifikationer
Du ska vara behörig barnskötare, har du erfarenhet eller utbildning inom montessoripedagogik är det meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi ser att du som vi har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och vara en positiv ledare. Ett bra förhållningssätt, där du fokuserar på styrkor och möter varje person som värdefull är viktigt hos oss. Har du erfarenhet av ett lågaffektivt arbetssätt är det ett plus!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder en personaltät verksamhet med korta beslutsvägar. Här finns verkligen förutsättningarna att bedriva en god pedagogisk verksamhet med nära relationer! Vi erbjuder förstås också fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag.


Info om anställningen
Provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
För att kunna arbeta i för – och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan till: ansokan@kaprifolen.se, vänligen skriv ”Ansökan barnskötare” i ämnesraden.
Vid frågar som rör tjänsten är du välkommen att kontakta vår rektor.
Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag i denna rekrytering.

Ansök nu

Dedicare söker konsulter inom barn och unga i Göteborg

Socionom
Läs mer Sep 9
Vi söker dig som är erfaren socionom eller likvärdig utbildning med flerårig erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom barn och unga. Tjänsterna är på heltid men vi är även intresserad av att komma i kontakt med dig som önskar arbeta deltid. Du får trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp.

---------------------------------------------------

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service. Som konsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

På Dedicare socionom består våra kunder i regel av socialtjänster i hela landet som har personalbehov av handläggare eller chefer inom socialtjänstens olika verksamhetsområden. Dedicare upphandlar med kommuner i hela Sverige och kan således erbjuda ett brett spektra av uppdrag på bemanningsbasis. Som konsult kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa. 

Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:

-                           Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
-                           Du får en lön som är synonym med dina prestationer
-                           Du får personlig och nära kontakt till din chef som också är socionom
-                           Du får möjlighet till utveckling och därtill stöttning av din chef på vägen
-                           Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens

Vi håller intervjuer löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Ansök nu

Barnskötare heltid till Sjöelefanten i GBG Alltid öppet - Dygnet runt

Barnskötare
Läs mer Aug 23
Sjöelefantens Förskola - Pedagogisk barnomsorg dygnet runt, söker respektfulla, flexibla och energifyllda barnskötare för del- eller heltidsanställning.
Ett utvecklande arbete i unik historisk skolmiljö.
Förskolan Sjöelefanten är en privat förskola som driver pedagogisk verksamhet dygnet runt för barn till föräldrar med udda arbetstider, kl.19-06 vardagar som helgdagar.
Sjöelefanten är belägen i en unik och gammaldags miljö vid Klippan i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg. Vi håller till i ett charmigt hus i bruksmiljö med Göta älv precis utanför i Klippans kulturreservat.
Våra barn kommer från Göteborgs olika stadsdelar samt från kranskommunerna och är i åldrarna 1-5 år samt skolbarn mellan 6-12 år, som kommer till Sjöelefanten före och efter grundskolans tider.
Förskolan är fördelad på tre olika förskoleavdelningar och en skolbarn-/fritidsavdelning samt en nattavdelning. Nattavdelningen är gemensam för alla åldersgrupperna. Vår målbild är att ha färre barn per pedagog i barngrupperna.
Mer information om oss finns på olika ställen inom vår hemsida. www.sjoelefanten.se
Vi söker dig som har:
* Har utbildats för arbete med barn, barnskötare eller sjuksköterska med arbetslivserfarenhet kring barn i behov.
* Gillar att ta initiativ, komma med idéer och ser möjligheter att utveckla verksamheten.
* Arbetar självklart efter läroplanen, LPFÖ18 barnkonventionen samt Sjöelefantens värdegrund och policyn.
* Vill jobba i en familjär miljö med korta beslutsvägar och många möjligheter.
* Vill ha stöttande och uppmuntrande kollegor.
* Kan se fördelar i att arbeta på varierande tider som kanske inte alltid är brukliga på en förskola. Dvs även kvällar och helger.
* Vill jobba med hållbar utveckling och giftfri förskola
* Ser det kompetenta barnet med nyfikenhet och utveckla det därifrån
Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet.
En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor och arbetsgivare är en självklarhet!
Vi erbjuder fria pedagogiska måltider med barnen lagad av egna kockar från grunden och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Registerutdrag från Polisen är obligatoriskt för arbete med barn inom skola.
Är detta något för dig? Hör av dig!
Vi förbehåller oss rätten att anställa rätt barnskötare under rekryteringen om vi upplever oss finna rätt medarbetare.
Tillträde enligt överenskommelse
Visstidsanställning eventuellt provanställning.
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön: Månadslön med avtalsenliga ob-tillägg
Lön överenskommelse samt viss kompetensutveckling.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kille i Lindome.

Personlig assistent
Läs mer Jul 14
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu en personlig assistent åt en kille i tonåren som bor i Lindome tillsammans med sin familj. Tjänsten är heltid under vecka 30, 31 där arbetspassen är förlagda kl 10-18 måndag-fredag. Utöver dessa veckor har vi en tjänst på deltid och omfattar cirka 1-2 pass i veckan, då är arbetstiderna belagda på helgerna. Startdatum är omgående så vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter: I din roll kommer du att hjälpa kunden med de mesta i vardagen, allt ifrån personlig hygien, av- och påklädnad, måltider till kommunikation.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god till beställa från polismyndigheten.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Lystra är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Ansök nu

Barnskötare Tim-vikarie till Sjöelefanten i GBG öppet 24/7 - Dygnet runt

Barnskötare
Läs mer Jul 7
Sjöelefantens Förskola - Pedagogisk barnomsorg dygnet runt, söker flexibla och energifyllda barnskötare för tim-anställning.
Ett utvecklande arbete i unik historisk skolmiljö.
Förskolan Sjöelefanten är en privat förskola som driver pedagogisk verksamhet dygnet runt för barn till föräldrar med udda arbetstider, kl.19-06 vardagar som helgdagar.
Sjöelefanten är belägen i en unik och gammaldags miljö vid Klippan i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg. Vi håller till i ett charmigt hus i bruksmiljö med Göta älv precis utanför i Klippans kulturreservat.
Våra barn kommer från Göteborgs olika stadsdelar samt från kranskommunerna och är i åldrarna 1-5 år samt skolbarn mellan 6-12 år, som kommer till Sjöelefanten före och efter grundskolans tider.
Förskolan är fördelad på tre olika förskoleavdelningar och en skolbarn-/fritidsavdelning samt en nattavdelning. Nattavdelningen är gemensam för alla åldersgrupperna. Vår målbild är att ha färre barn per pedagog i barngrupperna.
Mer information om oss finns på olika ställen inom vår hemsida. www.sjoelefanten.se
Vi söker dig som har:
- Har utbildats för arbete med barn, barnskötare eller liknande arbetslivserfarenhet med barn är meriterande.
- Gillar att ta initiativ, komma med idéer och ser möjligheter att utveckla verksamheten.
- Arbetar självklart efter läroplanen, LPFÖ18, barnkonventionen samt Sjöelefantens värdegrund och policyn.
- Vill jobba i en familjär miljö med korta beslutsvägar och många möjligheter.
- Vill ha stöttande och uppmuntrande kollegor.
- Kan se fördelar i att arbeta på varierande tider som kanske inte alltid är brukliga på en förskola. Dvs även kvällar och helger.
- Vill jobba med hållbar utveckling och giftfri förskola
- Ser det kompetenta barnet med nyfikenhet och utveckla det därifrån
Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet.
En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor och arbetsgivare är en självklarhet!
Vi erbjuder fria pedagogiska måltider lagad av egna kockar från grunden och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Registerutdrag från Polisen är obligatoriskt för arbete med barn inom skola.
Är detta något för dig? Hör av dig!
Vi förbehåller oss rätten att anställa vikarierande tim-vikarier under rekrytering om vi upplever oss finna rätt medarbetare.
Tillträde enligt överenskommelse
Vikarie anställd per timma.
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön: Tim-lön med avtalsenliga ob-tillägg
Lön överenskommelse samt viss kompetensutveckling.

Ansök nu

????????? ??????? ?? ??????? ???????? ????? ??? ?????? ???????????? ????...

Personlig assistent
Läs mer Jul 13
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.Tjänsten innebär att du kommer arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 30 årsåldern som är bosatt på centrala Hisingen. Vi söker dig som vill börja arbeta redan nu. Du kommer att arbeta 12-timmarspass dagtid. Passen är förlagda under vardagar kl. 10-22. Vi söker någon som initialt arbetar 1-2 pass i veckan, men med stor chans till fler pass längre fram.

Det är viktigt att du som söker är ansvarsfull, tålmodig och lyhörd för arbetsplatsens rutiner. Du är initiativtagande men samtidigt inkännande och anpassningsbar till brukarens olika beteenden. Du som person har ett sunt levnadssätt, kan att laga mat och du gillar ordning och reda. Det är viktigt att du som söker är rökfri.

En merit är att du talat ryska. Fungerande personkemi mellan dig och brukaren är viktigt och kommer att beaktas vid tillsättning av tjänsten.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent och har erfarenhet av utvecklingsstörning samt epilepsi.

Du som assistent kommer att arbeta i och utanför hemmet tillsammans med kvinnan. Du kommer att hjälpa och finnas som stöd i kvinnans vardag med allt ifrån den personliga hygienen, träning, följa med på fritidsaktiviteter samt att sköta om hushållet.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Lystra är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Ansök nu

Erfarna socialsekreterare/biståndshandläggare till konsultuppdrag

Socialsekreterare
Läs mer Aug 12
Vi söker
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering är sedan februari 2018 upphandlat i Göteborg och flera kranskommuner gällande socionombemanning.

Vi söker därför dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag i Göteborg och i andra kommuner i Västra Götalands län. Krav är att du har en socionomexamen eller liknande och har flera års erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten. Du ska ha spetskompetens och arbetserfarenhet inom ett eller flera av nedanstående områden:

* Barn och ungdom
* Försörjningsstöd
* Missbruk
* Socialpsykiatri
* Funktionsnedsättning/LSS
* Äldre
* Familjerätt
* Familjhemsvård

Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person vill vi att du har en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika aktörer. I arbetet som socionomkonsult förväntar sig våra kunder att du har ett gott handlag med de svenska språket, såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten är ett krav.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare/biståndshandläggare så som handläggning och myndighetsutövning inom socialtjänstområdet. Utöver arbetet med klienter kan det ingå att ha kontakt med exempelvis anhöriga, vårdinstanser, olika utförare m.m. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter och samverkanspartners som är aktuella inom uppdraget.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 24 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Ansök nu

Vi söker studiekonsulent i Göteborg

Integrationshandläggare
Läs mer Jul 1
Vill du jobba i en organisation med fokus på mångfald, rättigheter och livsåskådning? Är du dessutom en social, självgående och resultatinriktad person som trivs i en miljö som präglas av delaktighet och engagemang? Då kan du vara rätt person för oss!

Som studiekonsulent så är dina arbetsuppgifter bl.a

- Planering, utformning och genomförande av folkbildning tillsammans med nya och befintliga lokala medlems- och samarbetsorganisationer.
- Du är samverkanspartens go-to för information och riktlinjer kring verksamhetsrapportering
- Du vägleder i möjligheter och utmaningar, du stöttar och utforskar och du utbildar individuellt samt i grupp.


Vi söker dig som:

- Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom statsvetenskap, sociologi, projektledning eller liknande
- Har erfarenhet av föreningslivet och idéburna sektorn
- Är trygg i och kan stå för att förena olika kulturer och religioner med demokrati
- God förmåga att samarbeta med människor i många olika situationer och från olika kulturer
- Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
- Har goda datorkunskaper
- Har erfarenhet av att använda sociala medier


Det är meriterande om du:

- Har erfarenhet av folkbildning eller liknande pedagogisk verksamhet
- Har erfarenhet av att arbeta med rättighetsfrågor, kvinnoorganisering och dem globala hållbarhetsmålen
- Har kunskap om islam och dess värderingar
- Är flerspråkig (arbetsspråket är svenska, men vid en del externa kontakter underlättar flerspråkighet)
- Har erfarenhet av att använda sociala medier för marknadsföring
- Har erfarenhet av kontakter med politiker, offentliga tjänstemän och andra intressenter
- Har kännedom om det lokala föreningslivet och gärna det muslimska föreningslivet


Anställningsvillkor:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% som inleds med 6 månaders provanställning och målstyrd arbetstid. Du kommer att vara placerad i Göteborg med möjlighet till visst distansarbete och rapporterar till distriktets distriktschef. Tjänsten innebär resor och visst kvälls- och helgarbete. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. I rekryteringsprocessen ingår träff med rekryterande chef så väl som personalgruppen.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Personlig assistent sökes för kvinna i Askim

Personlig assistent
Läs mer Jul 1
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker just nu efter vikarier åt en kvinna som bor i Askim. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med trakeostomi och som önskar arbeta dag och natt tid.

Du kommer att ingå i ett stort arbetslag där ni behöver kunna samarbeta. Det förekommer inget ensamarbete utan vi bemannar alltid med två assistenter på varje pass.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa kvinnan med personlig hygien, av - och påklädning, förflyttningar, måltider samt hantering av trakeostomi. Arbetet är förlagt i hennes hem samt kommer du att följa med henne till läkare och övriga aktiviteter i vardagen.

Det är av stor vikt att du som person lätt kan läsa av olika situationer och känna när man ska ta egna initiativ och försöka motivera henne, och i de fall när man istället ska ta ett steg tillbaka och ge mer utrymme.

En stark merit är:

Har tidigare erfarenhet inom personlig assistans, eller inom vård- och omsorg, gärna som undersköterska.

Har tidigare erfarenhet utav track, hostmaskin, ventilator samt sugmaskin.

Har goda kunskaper i Svenska.

Personliga egenskaper: Du är en person som är du trygg i sig själv, lugn, positiv samt flexibel vid behov.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Lystra är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Ansök nu

Mobila teamet Göteborg söker medarbetare!

Personlig assistent
Läs mer Jul 1
Mobila teamet är i uppstartsfasen och vi söker nu medarbetare med erfarenhet ifrån personlig assistans eller hemtjänst för att komplettera gruppen. Nu har du chansen att förbättra personlig assistans och utveckla din kompetens tillsammans med oss!

Vad innebär tjänsten?

Mobila teamet är en arbetsgrupp som ger våra kunder inom personliga assistans det lilla extra. Under dina arbetsdagar kommer du åka till flera av våra kunder för att stödja i vardagen med kortare insatser av personlig assistans både ensam och dubbelbemanning. Våra kunder är barn, ungdomar, män och kvinnor med olika funktionsvariationer. Du kan tänka dig att hjälpa alla. Din arbetsdag kommer innehålla både planerade besök och akuta insatser. Arbetsuppgifterna varierar såsom personlig omvårdnad, förflyttningar och övriga uppgifter som ryms inom personlig assistans.

Det är viktigt att du har en god förmåga att möta människors olika behov. Du är en glad, positiv och har lätt för att skapa relationer. På arbetet är du flexibel och har lätt för att hantera olika situationer och att t ex använda olika förflyttningshjälpmedel.Vi erbjuder dig

Månadslön

Utbildningar

Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga

Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Ett kundnära arbete

FriskvårdsbidragVi söker dig som:

Är pålitlig, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta

Har erfarenhet som personlig assistent eller liknande vårdyrke

Är positiv och självgående

Har B-körkort för automat

Är rökfri under arbetstid

Tål pälsdjur och cigarettrök

Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift

God fysik

Det här är en tjänst som passar dig som trivs med att träffa nya människor, har ett lösningsfokuserat tankesätt och ser fördelen i all kunskap du lär dig på vägen. Som anställd i vår assistanspatrull gör du kortare insatser hos alla våra kunder och du strävar efter att möta varje människa där den är i livet.Ansökningar utan personligt brev och CV kommer inte behandlas.

Vid intervju tillfället förväntar vi oss att du har färdiga referenser och kan uppvisa körkort.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

Arbetstider: Rullande schema: du jobbar antingen dag pass 05.45-16.30 eller kväll/natt 1830-0330. Du ska kunna arbeta antingen dag eller kväll/natt. Samtliga pass startar och slutar på kontoret i Västra Frölunda.

Tjänstgöringsgrad: ca 70%-82%.

Startdatum: 1 augusti

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Anders Bjärmyr, Samordningsansvarig mobila teamet 010-1303375

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfarna socialsekreterare/biståndshandläggare till konsultuppdrag

Socialsekreterare
Läs mer Aug 1
Vi söker
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering är sedan februari 2018 upphandlat i Göteborg och flera kranskommuner gällande socionombemanning.

Vi söker därför dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag i Göteborg och i andra kommuner i Västra Götalands län. Krav är att du har en socionomexamen eller liknande och har flera års erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten. Du ska ha spetskompetens och arbetserfarenhet inom ett eller flera av nedanstående områden:

* Barn och ungdom
* Försörjningsstöd
* Missbruk
* Socialpsykiatri
* Funktionsnedsättning/LSS
* Äldre
* Familjerätt
* Familjhemsvård

Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person vill vi att du har en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika aktörer. I arbetet som socionomkonsult förväntar sig våra kunder att du har ett gott handlag med de svenska språket, såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten är ett krav.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare/biståndshandläggare så som handläggning och myndighetsutövning inom socialtjänstområdet. Utöver arbetet med klienter kan det ingå att ha kontakt med exempelvis anhöriga, vårdinstanser, olika utförare m.m. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter och samverkanspartners som är aktuella inom uppdraget.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 24 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Ansök nu

Erfarna socialsekreterare/biståndshandläggare till konsultuppdrag

Socialsekreterare
Läs mer Aug 4
Vi söker
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering är sedan februari 2018 upphandlat i Göteborg och flera kranskommuner gällande socionombemanning.

Vi söker därför dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag i Göteborg och i andra kommuner i Västra Götalands län. Krav är att du har en socionomexamen eller liknande och har flera års erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten. Du ska ha spetskompetens och arbetserfarenhet inom ett eller flera av nedanstående områden:

* Barn och ungdom
* Försörjningsstöd
* Missbruk
* Socialpsykiatri
* Funktionsnedsättning/LSS
* Äldre
* Familjerätt
* Familjhemsvård

Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person vill vi att du har en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika aktörer. I arbetet som socionomkonsult förväntar sig våra kunder att du har ett gott handlag med de svenska språket, såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten är ett krav.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare/biståndshandläggare så som handläggning och myndighetsutövning inom socialtjänstområdet. Utöver arbetet med klienter kan det ingå att ha kontakt med exempelvis anhöriga, vårdinstanser, olika utförare m.m. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter och samverkanspartners som är aktuella inom uppdraget.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 24 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Ansök nu

Vi söker assistenter till 2-årig flicka i Kallebäck!

Personlig assistent
Läs mer Sep 5
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu assistenter till en tvåårig flicka boendes i Kallebäck, Göteborg. Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och trygg. Du ska kunna bevara lugnet i stressade situationer, ha förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med sjuka barn och/eller har erfarenhet av arbetet som personlig assistent. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Eftersom flickan har trach och syrgas ser vi gärna att du som söker har erfarenheter eller förkunskaper av det. Vi lägger stor vikt i att du är engagerad, lyhörd och noggrann i ditt arbete. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi söker personal på kvällar, nätter och helger (dag/kväll/natt). Det är i dagsläget möjligt att anpassa tjänstens sysselsättningsgrad efter dina möjligheter och önskemål då vi har ca 5 heltidstjänster att täcka. Flickan har dubbelassistans dygnet runt och arbetet är av övervakande karaktär, du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert under hela passen.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker assistenter till 2-årig flicka i Kallebäck!

Personlig assistent
Läs mer Sep 5
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu assistenter till en tvåårig flicka boendes i Kallebäck, Göteborg. Vi söker dig som är barnkär, ansvarsfull och trygg. Du ska kunna bevara lugnet i stressade situationer, ha förmågan att ligga steget före och ta initiativ. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn med flerfunktionsnedsättningar och/eller har erfarenhet av arbetet som personlig assistent. Det är meriterande om du är medicinskt kunnig eller är utbildad undersköterska. Eftersom flickan har trach och syrgas ser vi gärna att du som söker har erfarenheter eller förkunskaper av det. Vi lägger stor vikt i att du är engagerad, lyhörd och noggrann i ditt arbete. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi söker personal på kvällar, nätter och helger (dag/kväll/natt). Det är i dagsläget möjligt att anpassa tjänstens sysselsättningsgrad efter dina möjligheter och önskemål. Flickan har dubbelassistans dygnet runt och arbetet är av övervakande karaktär, du behöver därför vara utvilad och pigg inför dina arbetspass och vara trygg i att du kan vara vaken och alert under hela passet.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Behandlare för uppstart av ny verksamhet

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jun 20
Om bolaget

Caremore driver HVB och stödboende för barn och unga i Göteborg med omnejd. Caremore är sedan januari 2021 en del av Team Olivia. Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag inom bland annat individ- och familjeomsorg, personlig assistans och hemomsorg. Våra ca 13000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt varje dag. Caremores verksamhet är inriktad på vård och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsvariationer och/eller psykosocial problematik i åldern 12-20 år som placeras enligt SOL eller LVU.Om tjänsten

I september startar vi upp en ny verksamhet utanför Stenungsund. Målgruppen kommer att vara barn i åldern 10-14 år med varierande psykosocial problematik.

Nu söker vi fyra personer som, tillsammans med en erfaren verksamhetschef, vill vara med från start och forma verksamheten och bli en stabil grupp att bygga vidare på.

Vi skräddarsyr behandlingsinsatserna utifrån klientens individuella behov och arbetar utifrån en strukturerad behandlingsprocess. Vi använder bland annat KBT-baserade behandlingsmodeller såsom beteendeanalys, SORKK och MI. Vi ser genomförandeplanen som ett levande verktyg och utgår alltid ifrån ett salutogent och lågaffektivt förhållningsätt.

Tjänsten innebär kontaktpersonsuppdrag med ansvar för att säkerställa behandlingsprocessen utifrån genomförande, uppföljning och dokumentation. En viktig del i arbetet är samarbetet med barnets familj, nätverk, skola, uppdragsgivare och andra viktiga aktörer i barnets liv. Tillsammans med övrig personal ska du medverka till att skapa en familjär, trivsam och trygg miljö för de placerade barnen. Utifrån detta ingår det hushållsarbete såsom att pynta i huset, laga mat/baka, inköp, städning och andra förekommande praktiska uppgifter på boendet.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg och med jour nattetid.

Om dig

Vi söker nu dig som är en trygg och stabil person som kan möta barn och unga i kris. Att arbeta med ungdomar på ett HVB-hem ställer stora krav på din förmåga till tålamod och att i din yrkesroll skapa tillitsfulla relationer med de placerade barnen, deras vårdnadshavare, familj och andra viktiga personer för dem. Vi söker en person som kan arbeta självständigt och som vågar fatta beslut i vardagen. Du förstår samtidigt vikten av att följa de rutiner och överenskommelser som har fattats i gruppen. Vi ser att du är en person som är flexibel och som klarar av att arbeta i en föränderlig miljö. Du är en prestigelös person som bidrar med din kompetens till gruppen och som hela tiden har fokus på kvalitet och utveckling.

Andra viktiga egenskaper är en grundhållning av respekt, jämlikhet och vänlighet.

Formella krav

Vi söker dig som är socionom, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig eller som har minst 2-årig eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex behandlingspedagog eller socialpedagog.

Du har B- körkort.

Meriterande är tidigare arbete på HVB, erfarenhet av arbete med ungdomar i kris, utbildning inom MI, lågaffektivt bemötande, traumamedveten omsorg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Förutsättningar för tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas med provanställning.Rekryteringsprocessen

Tillsättning av tjänsten kan ske under ansökningstiden, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Utdrag ur belastningsregister lämnas innan tjänsten tillsätts och vi gör en bakgrundskontroll av dem vi anställer.Om anställningen

Lön enligt överenskommelse.

Lönetyp: Fast månadslön. Vi har kollektivavtal.

Ansök nu

Behandlare för uppstart av ny verksamhet

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jun 17
Om bolaget

Caremore driver HVB och stödboende för barn och unga i Göteborg med omnejd. Caremore är sedan januari 2021 en del av Team Olivia. Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag inom bland annat individ- och familjeomsorg, personlig assistans och hemomsorg. Våra ca 13000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt varje dag. Caremores verksamhet är inriktad på vård och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsvariationer och/eller psykosocial problematik i åldern 12-20 år som placeras enligt SOL eller LVU.Om tjänsten

I september startar vi upp en ny verksamhet utanför Stenungsund. Målgruppen kommer att vara barn i åldern 10-14 år med varierande psykosocial problematik.

Nu söker vi fyra personer som, tillsammans med en erfaren verksamhetschef, vill vara med från start och forma verksamheten och bli en stabil grupp att bygga vidare på.

Vi skräddarsyr behandlingsinsatserna utifrån klientens individuella behov och arbetar utifrån en strukturerad behandlingsprocess. Vi använder bland annat KBT-baserade behandlingsmodeller såsom beteendeanalys, SORKK och MI. Vi ser genomförandeplanen som ett levande verktyg och utgår alltid ifrån ett salutogent och lågaffektivt förhållningsätt.

Tjänsten innebär kontaktpersonsuppdrag med ansvar för att säkerställa behandlingsprocessen utifrån genomförande, uppföljning och dokumentation. En viktig del i arbetet är samarbetet med barnets familj, nätverk, skola, uppdragsgivare och andra viktiga aktörer i barnets liv. Tillsammans med övrig personal ska du medverka till att skapa en familjär, trivsam och trygg miljö för de placerade barnen. Utifrån detta ingår det hushållsarbete såsom att pynta i huset, laga mat/baka, inköp, städning och andra förekommande praktiska uppgifter på boendet.

Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg och med jour nattetid.

Om dig

Vi söker nu dig som är en trygg och stabil person som kan möta barn och unga i kris. Att arbeta med ungdomar på ett HVB-hem ställer stora krav på din förmåga till tålamod och att i din yrkesroll skapa tillitsfulla relationer med de placerade barnen, deras vårdnadshavare, familj och andra viktiga personer för dem. Vi söker en person som kan arbeta självständigt och som vågar fatta beslut i vardagen. Du förstår samtidigt vikten av att följa de rutiner och överenskommelser som har fattats i gruppen. Vi ser att du är en person som är flexibel och som klarar av att arbeta i en föränderlig miljö. Du är en prestigelös person som bidrar med din kompetens till gruppen och som hela tiden har fokus på kvalitet och utveckling.

Andra viktiga egenskaper är en grundhållning av respekt, jämlikhet och vänlighet.

Formella krav

Vi söker dig som är socionom, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig eller som har minst 2-årig eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex behandlingspedagog eller socialpedagog.

Du har B- körkort.

Meriterande är tidigare arbete på HVB, erfarenhet av arbete med ungdomar i kris, utbildning inom MI, lågaffektivt bemötande, traumamedveten omsorg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Förutsättningar för tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas med provanställning.Rekryteringsprocessen

Tillsättning av tjänsten kan ske under ansökningstiden, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Utdrag ur belastningsregister lämnas innan tjänsten tillsätts och vi gör en bakgrundskontroll av dem vi anställer.Om anställningen

Lön enligt överenskommelse.

Lönetyp: Fast månadslön. Vi har kollektivavtal.

Ansök nu

Personlig assistent till en 16 -årig kille

Personlig assistent
Läs mer Jun 16
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker en personlig assistent till en 16-årig kille med svår autism. Du ska vara ett stöd och hjälpa brukaren att skapa trygghet i vardagen. Du ska vara lugn och stresstålig i situationer där ett utmanande beteende förekommer.

I dagsläget är arbetstiderna förlagd till största del på helgerna. I framtiden kan det tillkomma timmar. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, vara ett pedagogiskt stöd samt följa med på olika aktiviteter. Erfarenhet och/eller utbildning inom autism är meriterande.

Du som söker bör kunna uttrycka dig i det svenska språket, kan du teckenspråk så är det ett plus.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbetet.

Ansök nu

Timvikarier Förskolan Makrillen

Barnskötare
Läs mer Aug 15
Förskolan Makrillen är ett föräldrakooperativ som startades 1986. Makrillen finns i en nyrenoverad villa i Hagen, Västra Frölunda med omedelbar närhet till naturen och många lekplatser. Barngruppen består av barn i åldrarna 1,5-6 år, vi har plats för 22 barn och vårt arbetslag består av sex personer. Som föräldrakooperativ prioriterar vi hög personaltäthet, små barngrupper och delaktiga föräldrar. Vi söker dig som har fyllt 20 år, är genuint intresserad av att arbeta med barn och är bra på att ta initiativ i samspelet med barn. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen och därför är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi söker nu fler timvikarier till vår vikariepool. Vi använder oss av timvikarier då någon ur vår ordinarie personal är borta och behöver då ofta vikarier med kort varsel.

Ansök nu

Socialkonsulent

Församlingsdiakon
Läs mer Sep 7
Socialkonsulent till vårt öppna sociala arbete
Vilka är vi:
Frälsningsarméns sociala arbete vid Hisingskåren som ligger vid Kvilletorget i Göteborg är en öppen verksamhet som vänder sig till ensamstående föräldrar, familjer, pensionärer, arbetslösa, människor med missbruk- och eller psykisk ohälsa, sjukskriva, asylsökande och papperslösa. Tills oss kan man komma för att få stöd med samtal och akut ekonomisk hjälp. Vi erbjuder också olika aktiviteter för våra målgrupper.
Hela verksamheten vilar på kristen grund och huvudman är Frälsningsarmén som är en del av den världsomfattande kristna kyrkan.

Vad kan vi erbjuda:
Du kommer vara en del i ett engagerat och gott team som leder och driver det sociala arbetet på Kvilletorget. Ett jobb som är flexibelt, varierande och roligt där du möter många olika människor under en vecka. Du ansvarar för att ge rådgivning, hembesök, samtals- och praktiskt stöd för att tillgodose akuta ekonomiska och övriga behov på bästa sätt. Planerar och utför olika aktiviteter själv, men också i samarbete med andra verksamheter på arbetsplatsen.

Vem är du?
Är positiv, flexibel, ambitiös och utåtriktad. Du behöver vara social och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i tal såväl som skrift och ha viss vana vid att dokumentera.
Vi vill att du delar värderingar och den människosyn som Frälsningsarmén står för, och ser helst att du är bekännande kristen.
Vid anställningsförfarande kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Utbildning:
Vi söker dig som är socionom, socialpedagog eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.

Kontakt och ansökan
Arbetets varaktighet: Tillsvidare
Lön: Månadslön. Kollektivavtal finns. Ange ev. löneanspråk i ansökningshandlingarna.
Rekrytering: Rekrytering till tjänsten sker löpande.
Tillträdesdag: Snarast eller enligt överenskommelse.
Kontaktperson: Kårledare vid Hisingskåren Per Lundell 0739-206497
E-mail; per.lundell@fralsningsarmen.se
Ansökan: Personligt brev och aktuellt CV till:
Frälsningsarmén Hisingskåren
Att: Per Lundell
Brämaregatan 7
417 03 Göteborg
Vi tar emot ansökningar fortlöpande.
Märk kuvertet: ” Ansökan Socialkonsulent”
Ansökan kan gärna mailas med bilagor enligt ovan. Ange i ärenderaden ”Ansökan Socialkonsulent”
Var ligger arbetsplatsen?
Kvilletorget 1
41703 Göteborg

Ansök nu

Flexibla timvikarier sökes till vår vikariepool!

Personlig assistent
Läs mer Jul 28
Nu söker vi på Livsanda Assistans timvikarier till vår vikariepool!
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom personlig assistans och är intresserad av att jobba som vikarie i ett mindre antal arbetsgrupper. Är du social, lyhörd, ansvarsfull, flexibel och initiativtagande? Då kan det vara dig vi letar efter!
Arbetet som personlig assistent innebär att vara någon annan behjälplig i dennes vardag. Arbetsuppgifterna är varierande och utgår alltid ifrån kundens specifika behov. Exempelvis kan det handla om hjälp vid träning, förflyttningar, personlig hygien, omvårdnad, motivation eller matlagning. Arbetsplatsen är oftast kundens hem, men kan också vara på kundens arbete. Som personlig assistent är du med kunden där hen befinner sig, om det så är i hemmet, på stan eller till exempel på bio.
Tjänsten i vikariepoolen är en behovsanställning, vilket innebär att arbetstillfället många gånger uppstår oväntat, vid exempelvis sjukfrånvaro. Därför söker vi dig som har ett relativt flexibelt schema och som anser det möjligt att finnas tillgänglig på kort varsel. Att arbeta i vår vikariepool innebär också en möjlighet för dig att arbeta hos olika kunder samt ett större inflytande över när och hur du vill arbeta. Du markerar din tillgänglighet i vårt tidsbokningssystem.
Då en del av våra kunder har omfattande vård- och omvårdnadsbehov är det meriterande ifall du har god vana av omvårdnad, såsom personlig hygien och medicinering, samt erfarenhet av att använda hjälpmedel som till exempel lift. En del av våra kunder har behov av hjälp med sin kommunikation, i såväl tolkning som uttryck. Därför är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt, skriftligt och egen förståelse av det svenska språket.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom vikariepool/bemanning. Även utbildning och erfarenhet är meriterande, men inget krav.
Skicka in din ansökan till jobb@livsanda.se snarast. Bifoga såväl CV som personligt brev. Vi kan komma att ta ner annonsen tidigare än sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidater innan dess, så välkommen med din ansökan redan idag!
Om Livsanda Assistans
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Att jobba i en annan människas hem ställer också särskilda krav på bemötande, känsla för den personliga integriteten, att visa respekt och skapa förtroende. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Som anställd inom Livsanda omfattas du av kollektivavtal genom Vårdföretagarna. Vi erbjuder våra assistenter friskvårdsbidrag, stödsamtal och utbildning.

Ansök nu

Ambulerande socionomkonsult inom barn & unga

Socialsekreterare
Läs mer Aug 2
Vi söker
Vi söker dig med socionomexamen och flera års erfarenhet av arbete som socialsekreterare inom barn och ungdom, enligt SoL och LVU. Vi erbjuder möjligheten att arbeta som konsult ute på uppdrag hos kommuner i landet. Efter avslutat uppdrag erbjuds du möjligheten till andra spännande uppdrag som anställd konsult hos Vårdlänken Bemanning & Rekrytering.

Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer, då kunden förväntar sig snabbhet och effektivitet från dig som konsult. Vi ser även att du har ett gott handlag med svenska språket, såväl i tal som i skrift. Viktigt i arbetet är att kunna samverka både internt och externt med olika aktörer.

Arbetsuppgifter
Konsultuppdrag som socialsekreterare inom barn och unga vid kommun. I arbetsuppgifterna ingår utredning och uppföljning enligt SoL och LVU.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 24 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Personlig assistent sökes för kvinna i Askim

Personlig assistent
Läs mer Jun 9
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.Vi söker just nu efter vikarier åt en kvinna som bor i Askim. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med trakeostomi och som önskar arbeta dag och natt tid.

Du kommer att ingå i ett stort arbetslag där ni behöver kunna samarbeta. Det förekommer inget ensamarbete utan vi bemannar alltid med två assistenter på varje pass.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa kvinnan med personlig hygien, av - och påklädning, förflyttningar, måltider samt hantering av trakeostomi. Arbetet är förlagt i hennes hem samt kommer du att följa med henne till läkare och övriga aktiviteter i vardagen.

Det är av stor vikt att du som person lätt kan läsa av olika situationer och känna när man ska ta egna initiativ och försöka motivera henne, och i de fall när man istället ska ta ett steg tillbaka och ge mer utrymme.

En stark merit är:

Har tidigare erfarenhet inom personlig assistans, eller inom vård- och omsorg, gärna som undersköterska.

Har tidigare erfarenhet utav track, hostmaskin, ventilator samt sugmaskin.

Har goda kunskaper i Svenska.

Personliga egenskaper: Du är en person som är du trygg i sig själv, lugn, positiv samt flexibel vid behov.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Lystra är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Ansök nu

????????? ??????? ?? ??????? ???????? ????? ??? ?????? ???????????? ????...

Personlig assistent
Läs mer Maj 19
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 30 årsåldern som är bosatt på centrala Hisingen. Vi söker dig som vill börja arbeta redan nu. Du kommer att arbeta 12-timmarspass dagtid. Passen är förlagda under vardagar kl. 10-22. Vi söker någon som initialt arbetar 1-2 pass i veckan, men med stor chans till fler pass längre fram.

Det är viktigt att du som söker är ansvarsfull, tålmodig och lyhörd för arbetsplatsens rutiner. Du är initiativtagande men samtidigt inkännande och anpassningsbar till brukarens olika beteenden. Du som person har ett sunt levnadssätt, kan att laga mat och du gillar ordning och reda. Det är viktigt att du som söker är rökfri.

En merit är att du talat ryska. Fungerande personkemi mellan dig och brukaren är viktigt och kommer att beaktas vid tillsättning av tjänsten.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent och har erfarenhet av utvecklingsstörning samt epilepsi.

Du som assistent kommer att arbeta i och utanför hemmet tillsammans med kvinnan. Du kommer att hjälpa och finnas som stöd i kvinnans vardag med allt ifrån den personliga hygienen, träning, följa med på fritidsaktiviteter samt att sköta om hushållet.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Lystra är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Ansök nu

Kunduppdrag till Göteborg sökes

Anonym konsument
Läs mer Maj 16
Vi på Remarkable söker dig som vill hjälpa till inför en kampanjlansering av ett välkänt klädmärke i en butik i centrala Göteborg!

Uppdraget kan utföras 17/5 eller 18/5 och beräknas ta ca 1 timme.
Ersättningen är en fast lön.Vi behöver hjälp med att observera och rapportera in om allt finns på plats i butik samt mäta viss installation i butiken och ta bilder.

Tror du att detta jobb kan passa dig och vill höra mer? Tveka inte att söka!

Ansök nu

behandlingsassistent timvikarie

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Aug 23
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Nereby tar emot skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt pågående kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att ta emot pojkar med särskilda vårdbehov.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsrollen som behandlingspersonal på avdelning Kornhall syftar till att ge våra placerade ungdomar god omvårdnad,
omsorg samt motivera till hållbar förändring över tid. Vård och behandling bedrivs under alla dygnets timmar, året runt,
vilket innebär att du alltid arbetar tillsammans med ungdomarna och kollegorna när du är på jobbet.
Avdelning Kornhall har 7 låsbara behandlingsplatser för pojkar 16-21 år med missbruk som indexplaceringsorsak.
Behandlingsplaneringen utgår från varje enskild ungdoms behov tillsammans med socialtjänstens uppdrag till avdelningen.
Arbetet vilar på en tydlig värdegrund med ömsesidig respekt och förtroende där man tillsammans med ungdomen arbetar
med tydliga mål och syften för att ge ungdomen verktyg och strategier kring de aktuella områden som det är fokus på
under ungdomens placeringstid.
Som behandlingspersonal på Kornhall kommer du vara ett stöd för verksamheten med stötta och motivera placerade
ungdomar där du samverkar med ungdomens kontaktpersoner, anhöriga/nätverk samt andra myndigheter och kontakter.
I arbetsuppgifterna ingår att löpande dokumentera journalanteckningar, vilket innebär att du skall kunna hantera att
uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Tiden med ungdomarna skall ha tydliga mål och syften vilket innebär att man
utför strukturerad behandling och aktiviteter under arbetspassen tillsammans med ungdomen, både enskilt och i grupp.
För att trivas på avdelning Kornhall tror vi att du är kompetent, professionell och trygg i din profession som behandlare
tillika statstjänsteman, med ett intresse för socialt arbete. Förmåga att se möjliga lösningar i olika sammanhang istället för att stanna vid problematisering är
av stort värde inom 24-7 vården och vår målgrupp. Tillsammans med dina kollegor kan du ställa om snabbt vid behov och
gillar att vara en lagspelare utan att släppa din ansvarsroll som vuxen förebild för våra ungdomar.

KVALIFIKATIONER
Lämplig utbildningsbakgrund är minst gymnasialutbildning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och skicklighet.
B-körkort är ett skall krav Det är meriterande att du som sökande har:
Erfarenheter av att jobba inom institutionsvård, tvångsvård eller liknande verksamhet
Har godkänd utbildning inom MI, ART, ÅP, KBT, ACT, PULSE, beroendelära eller beroendeterapeut Meriterande med erfarenheter av socialt arbete med ungdomar eller vuxna omsorgstagare.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
SIS ber vänligt rekryteringsföretag att avstå kontakt.

Ansök nu

Socialsekreterare för konsultuppdrag inom barn och unga i Västra Götaland

Socionom
Läs mer Jul 13
Om jobbet
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Nu söker vi dig som är utbildad socionom med flerårig erfarenhet inom myndighetsutövning barn och unga till uppdrag i Västra Götaland.

Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, trygga anställningsvillkor, bra lön och goda förmåner. Du får en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du får chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.

Om Dedicare
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn. På Dedicare socionom består våra kunder i regel av socialtjänster i hela Sverige som har personalbehov av handläggare eller chefer inom socialtjänstens olika verksamhetsområden. Vi har ramavtal med flera kommuner i hela landet och kan således erbjuda dig ett stort urval av uppdrag på bemanningsbasis. Som konsult kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa.

Vem är du?
Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service. Som konsult är det viktigt att du är självgående och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Som person är du flexibel, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig effektivitet liksom god förmåga att ta egna initiativ.

Vi erbjuder
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:
-                     Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
-                     Du får en lön som är synonym med dina prestationer
-                     Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens
-                     Du får personlig och nära kontakt med din konsultchef
-                     Du får möjlighet att medverka på träffar och utbildningar som Dedicare anordnar för anställda konsulter

Blir du konsult hos Dedicare kommer du ha kontakt med konsultchef Ellen Oscarson som erbjuder uppföljning samt stöd vid behov under uppdragets gång.

Välkommen med din ansökan!Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Ansök nu

Personliga assistenter till 38-årig man i Torslanda!

Personlig assistent
Läs mer Sep 16
Nu söker vi på Humana dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder. Han är en 38-årig man med ALS bosatt i Torslanda, Göteborg. Kunden är väldigt social, intresserad av fotboll &  jakt och tycker om att umgås med sin familj och sina vänner. Han bor tillsammans med sin fru och dotter.

Om tjänsten:
Arbetsuppgifterna innebär att i ett nära samarbete med kunden sköta om hemmet och hjälpa honom i sin dagliga livsföring, som med mat- och personlig hygien, förflyttningar, komma ut på promenader samt iväg på träningspass och vara ett allmänt stöd i hans vardag. Kunden är väldigt sportintresserad och går ofta på fotboll & hockey.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv, tålmodig och gärna rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn och trygg som person och har nära till skratt. Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket. Positiv inställning och humor är något som värderas högt av kunden.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Kan uppvisa ett utdrag urpolisregistret då det finns minderårigt barn i hemmet (länk finner du längre ner på sidan)
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Ej allergi då katt finns i hemmet

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- B-körkort

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Tjänst 75%. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid 9:00-17:00 eller kvällar 15.30-00.30 samt varannan helg där du arbetar ett dagpass och ett kvällspass.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Då det finns minderårigt barn i familjen vill vi att du som söker denna tjänst beställer ett utdrag ur polisregistret (det är upp till 2 veckors handläggningstid hos polisen) så beställ gärna ett direkt. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter "utdrag för arbete inom skola eller förskola"

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till 14 årig kille i Billdal/Västra Frölunda!

Personlig assistent
Läs mer Sep 21
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Detta arbete är perfekt för dig som studerar!

Om tjänsten:
Vår kund är en härlig 14-årig kille som bor i Billdal. Han bor i en stor anpassad villa i ett härligt naturområde tillsammans med sin familj. Han är glad och social och med rätt sällskap tycker han om att hitta på roliga saker och har nära till skratt. Han har ett stort intresse av att spela spel främst konsolspel, filmer, bio, musik och matlagning.

Han har en muskelsjukdom (Duchennes muskeldystrofi) och ADHD. Som assistent till den här killen består ditt arbete bland annat av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven samt att du bidrar med glädje och en meningsfull och aktiv fritid genom att du hittar på roliga saker ni kan göra tillsammans. Kunden har ett assistentteam om tre assistenter där du kommer att ingå.

På vardagarna går vår kund i skolan och en av dina arbetsuppgifter blir att hämta honom och tillsammans och åka färdtjänst till kundens bostad. När du arbetar helg startar och slutar du ditt arbetspass i kundens bostad i Billdal, det finns goda förbindelser till kunden med kollektivtrafik. I kundens bostad har du som hans personliga assistent eget rum samt kök när du arbetar långa pass och är hos kunden över natten.

Vi söker dig som:
Kul om du som söker själv har ett intresse av tv-och datorspel, träning, eller av enklare matlagning. Du motiverar, stimulerar och är kreativ i ditt bemötande du får med fördel gärna hjälpa till och vara ett stöd vid hemläxor. Du är förutsägbar och gillar att ta emot utmaningar med humor och förståelse. Du har fantasi och uppskattar både fartfyllda och lugna aktiviteter. Du har ett gott tålamod och är öppen för nya tillvägagångssätt och strategier för att utvecklas. För dig med körkort finns en anpassad bil så ni tillsammans kan åka ut på diverse aktiviteter. Du får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent eller en tidigare erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov och stöd. Personkemi med killen och hans familj är avgörande och går före erfarenhet/utbildning och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 50 %. Du arbetar varannan vecka torsdag-måndag. Arbetstiderna är torsdag 15:00-07:20, fredag 15:00-18:00, lördag 10:00-21:00 och söndag-måndag 10:00-07:20 Vi tillämpar anställningsform SLUV (så länge uppdraget varar)

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:När vi har hittat rätt person för uppdraget. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Folkhälsoprojektet RUN söker en hälsopedagog/projektassistent (vikariat)

Hälsopedagog
Läs mer Sep 26
RUN som står för Rörlig Ungdom Nu är ett folkhälsoprojekt som finansieras av Göteborgs Stads grundskoleförvaltning och socialförvaltning Nordost (genom medel från hälso- och sjukvårdsnämnden i Västra Götaland), och är en viktig del av grundskoleförvaltningens plan för meningsfull fritid.
RUN har funnits sedan 2007 i Angered och har hela tiden bedrivits av fotbollsföreningen Gunnilse IS.
Syftet med RUN är att främja barns goda hälsa och förebygga övervikt. Detta görs genom att skapa förutsättningar för fysisk aktivitet under och efter skoltid samt genom att erbjuda aktiviteter som kan bidra till en meningsfull fritid. För att bidra till jämlikhet i hälsa ska aktiviteterna utformas så att de även lockar barn som vanligen inte är fysiskt aktiva eller deltar i fritidsverksamheter. Att fler barn tar del av det lokala föreningslivet är ytterligare en positiv effekt som projektet ska bidra till.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en engagerad och idrottsintresserad ledare/projektassistent till Folkhälsoprojektet RUN - Rörlig Ungdom Nu. Som ledare/projektassistent i RUN kommer du vara med i vårt uppdrag för att få in mer fysisk aktivitet under skoldagen samtidigt som vi arbetar för en meningsfull fritid för barn och unga i Angered.
Som ledare/projektassistent i RUN kommer du att vara med och bedriva rastverksamhet på de skolor som innefattas av projektet samt leda efter-skolan aktiviteter i skolornas idrottshallar.
Arbetet med rastverksamhet handlar om att få in mer rörelse och vardagsmotion under skoldagen. Därför kommer du som ledare arbeta för att erbjuda både organiserade aktiviteter och tillhandahålla material som främjar fri lek på skolgården. Störst fokus ligger på att fånga upp de elever som har en tendens att dra sig undan eller inte vilja vara med.
I samband med skoldagens slut kommer du ansvara för efter skolan-aktiviteter två gånger i veckan på varje deltagande skola. Fokus för de erbjudna RUN-aktiviteterna kommer ligga på rörelse och mångsidighet snarare än tävling och prestation. Andra idrottsaktörer/-föreningar som finns etablerade i närområdet kommer bjudas in regelbundet in för att bidra till variation och en möjlighet att ”prova på” olika idrotter i närområdet.
Uppdraget innebär att du arbetar tillsammans med annan RUN-ledare på en skola om dagen. I år innefattas projektet av cirka 260 elever, uppdelat på tretton klasser och tre skolor.
Du utgår från vårt kontor som ligger i Gunnilse IS lokaler i Angered. Här arbetar du gemensamt med andra RUN-ledare med förarbete inför arbetet ute på skolorna samt analys och dokumentation av projektets utfall.
Exempel på arbetsuppgifter:
· Engagera och aktivera berörda elever till mer rörelse genom organiserad lek och rastaktiviteter för att träna och utveckla motoriska och sociala färdigheter.
· Erbjuda berörda elever efter skolan-aktiviteter vid två tillfällen per vecka och på så sätt skapa förutsättningar till fysisk aktivitet som är lättillgänglig och utan krav.
· Administration i form av förberedande av material, närvarorapportering samt analys- och slutrapportering av projektresultat.


Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har utbildning inom både ledarskap och idrott. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller har lett idrotts- och aktivitetsgrupper inom något sammanhang.
Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du behärskar fler språk, gärna språk som är stora i Angered, t.ex. arabiska eller somaliska. Vi ser gärna att du har B-körkort.
Du är trygg i din ledarroll och i ditt ledarskap har du fokus på att få deltagande elever att växa och utvecklas. Du är engagerad och delar gärna med dig av dina erfarenheter. Du tar ansvar, kan planera och har en god organisationsförmåga. Du är bra på att samarbeta, men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ser det som spännande och lärorikt att möta människor från världens alla hörn.
Utdrag ur belastningsregistret kommer begäras.

Ansök nu

Utgångsassistent sökes till lördagsnätter på stan!

Personlig assistent
Läs mer Sep 12
Vem är jag?

Jag är en 38-årig kille med en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta.?Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).?Det är viktigt att vi går bra ihop och har en avspänd stämning.?

Vem är du?
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är ansvarsfull
* Det är okej om du också råkar vara rökare, det är dock inget krav! ;)? 

Tjänstens upplägg: 
Nu när nattklubbarna äntligen har öppnat vill jag börja gå ut igen! Då har jag två assistenter med mig och går oftast till Park Lane. På klubben vill jag klara mig så mycket som möjligt själv i min rullstol på dansgolvet men jag behöver mina två assistenter för att hjälpa mig om jag till exempel behöver dricka läsk eller ut och röka. Jag dricker inte alkohol.? 

Arbetstiderna är lördagar 18:45 - sön 11:00 (med 5h jour under natten), eller 23-04 (vid dubbelassistans)
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006 B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansök nu

Behandlingspedagog/ behandlingsassistent, avdelning Kornhall

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Sep 23
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Nereby tar emot skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt pågående kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att ta emot pojkar med särskilda vårdbehov.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsrollen som behandlingspedagog/ Behandlingsassistent på avdelning Kornhall syftar till att ge våra placerade ungdomar god omvårdnad, omsorg samt motivera till hållbar förändring över tid. Vård och behandling bedrivs under alla dygnets timmar, året runt,
vilket innebär att du alltid arbetar tillsammans med ungdomarna och kollegorna när du är på jobbet. Avdelning Kornhall har 7 låsbara behandlingsplatser för pojkar med missbruk som indexplaceringsorsak.
Behandlingsplaneringen utgår från varje enskild ungdoms behov tillsammans med socialtjänstens uppdrag till avdelningen. Arbetet vilar på en tydlig värdegrund med ömsesidig respekt och förtroende där man tillsammans med ungdomen arbetar
med tydliga mål och syften för att ge ungdomen verktyg och strategier kring de aktuella områden som det är fokus på under ungdomens placeringstid.
Som behandlingspedagog/ Behandlingsassistent på Kornhall kommer du vara kontaktperson i team med ansvar för en alternativt flera placerade ungdomar där du samverkar med ungdomens anhöriga/nätverk samt andra myndigheter och kontakter.
I arbetsuppgifterna ingår att löpande dokumentera journalanteckningar, vilket innebär att du skall kunna hantera att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Ha förmågan att jobba med säkerhetsaspekter för personal och ungdomar för att skapa en trygg och säker miljö. Tiden med ungdomarna skall ha tydliga mål och syften vilket innebär att man
utför strukturerad behandling och aktiviteter under arbetspassen tillsammans med ungdomen, både enskilt och i grupp. För att trivas på avdelning Kornhall tror vi att du är kompetent, professionell och trygg i din profession som behandlare
tillika statstjänsteman. Förmåga att se möjliga lösningar i olika sammanhang istället för att stanna vid problematisering är av stort värde inom 24-7 vården och vår målgrupp. Tillsammans med dina kollegor kan du ställa om snabbt vid behov och
gillar att vara en lagspelare utan att släppa din ansvarsroll som vuxen förebild för våra ungdomar.

KVALIFIKATIONER
Lämplig utbildningsbakgrund är examinerad socionom, beteendevetare, behandlings eller socialpedagog, gymnasial utbildning som är förenligt med arbetsuppgifterna alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig, där utbildningskravet från myndigheten är minst
gymnasiala studier som är genomförda inom lämpligt område med godkänd examina.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och skicklighet.
B-körkort är ett skall krav Det är meriterande att du som sökande har:
Erfarenheter av att jobba inom institutionsvård, tvångsvård eller liknande verksamhet
Har godkänd utbildning inom MI, ART, ÅP, KBT, ACT, PULSE, ACRA, NPF, säkerhet och konflikthantering, Normkritik, beroendelära eller beroendeterapeut.
Erfarenhet av institutionsvård är meriterande.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Ansök nu

Personlig assistent varannan helg sökes till 13 årig tjej.

Personlig assistent
Läs mer Sep 12
Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se (http://www.agrenska.se/)Vem ska du jobba med?

Vi söker en till fantastisk assistent till vår dotter på 13-år med Retts-syndrom. Vår dotter är 13 år och bor med oss, sina föräldrar och sin bror, i östra Kortedala Göteborg. Hon är en nyfiken tjej som älskar att vara social med andra och röra på sig. Hemma dansar vi, gör yoga och äventyrar i skogen. Hon har ett hemligt språk som innebär att hon kommunicerar med kroppen och ögonen. Som hennes personliga assistent kommer du att få vara en del av hennes vardag.

Omfattning av tjänst

Vi söker dig som kan intresserad av att arbeta lördag + söndag 11:00-18:00 ojämna helger, start omgående. Vi är en liten grupp som hjälper varandra och därför kan de finnas möjlighet att ta fler pass då och då. Ingen assistans utförs under storhelger.

Du får självklart en bra start med genomgång av både oss föräldrar och nuvarande assistenter. Allt för att du och vår dotter ska trivas tillsammans.

Ditt jobb kommer också innebära att sköta hennes basbehov (ADL) och dagliga hygien. Du kommer behöva ha aktiv tillsyn när ni är tillsammans och du kommer tolka och översätta hennes kommunikation till omgivningen.

Vem är du som söker?

Du är rökfri, skötsam, pålitlig, noggrann, finurlig, entusiastisk, självgående och trygg. Du får gärna ha en stor dos av humor :)
Vi önskar enbart kvinnliga sökande då arbetet är integritetsnära.

Du får gärna älska väder, vind, djur, natur och vatten. Vår dotter älskar att gå i skogen och hoppa på vår studsmatta. Du ska gilla variationen av spontana äventyr i närområdet, att åka och bada, följa med till söndagsskolan likväl som att mysa hemma.

Andra kvaliteter du gärna få ha;

- Det är med hjälp av ditt stöd som hon kommunicerar med sin omgivning och därför behöver du ha flytande svenska kunskaper i tal och skrift

- Van vid TAKK - tecken som stöd, eller önskan och engagemang att lära dig kring detta

- Van vid ögonstyrd dator samt kommunikationsverktyget PODD

Vi tror på bra personkemi och god kommunikation. Så tveka inte på att skicka in din ansökan så att vi kan träffas så snart som möjligt.Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent varannan helg sökes till 14 årig tjej.

Personlig assistent
Läs mer Sep 16
Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se (http://www.agrenska.se/)Vem ska du jobba med?

Vi söker en till fantastisk assistent till vår dotter på 14-år med Retts-syndrom. Vår dotter är 13 år och bor med oss, sina föräldrar och sin bror, i östra Kortedala Göteborg. Hon är en nyfiken tjej som älskar att vara social med andra och röra på sig. Hemma dansar vi, gör yoga och äventyrar i skogen. Hon har ett hemligt språk som innebär att hon kommunicerar med kroppen och ögonen. Som hennes personliga assistent kommer du att få vara en del av hennes vardag.

Omfattning av tjänst

Vi söker dig som kan intresserad av att arbeta lördag + söndag 11:00-18:00 ojämna helger, start omgående. Vi är en liten grupp som hjälper varandra och därför kan de finnas möjlighet att ta fler pass då och då. Ingen assistans utförs under storhelger.

Du får självklart en bra start med genomgång av både oss föräldrar och nuvarande assistenter. Allt för att du och vår dotter ska trivas tillsammans.

Ditt jobb kommer också innebära att sköta hennes basbehov (ADL) och dagliga hygien. Du kommer behöva ha aktiv tillsyn när ni är tillsammans och du kommer tolka och översätta hennes kommunikation till omgivningen.

Vem är du som söker?

Du är rökfri, skötsam, pålitlig, noggrann, finurlig, entusiastisk, självgående och trygg. Du får gärna ha en stor dos av humor :)
Vi önskar enbart kvinnliga sökande då arbetet är integritetsnära.

Du får gärna älska väder, vind, djur, natur och vatten. Vår dotter älskar att gå i skogen och hoppa på vår studsmatta. Du ska gilla variationen av spontana äventyr i närområdet, att åka och bada, följa med till söndagsskolan likväl som att mysa hemma.

Andra kvaliteter du gärna få ha;

- Det är med hjälp av ditt stöd som hon kommunicerar med sin omgivning och därför behöver du ha flytande svenska kunskaper i tal och skrift

- Van vid TAKK - tecken som stöd, eller önskan och engagemang att lära dig kring detta

- Van vid ögonstyrd dator samt kommunikationsverktyget PODD

Vi tror på bra personkemi och god kommunikation. Så tveka inte på att skicka in din ansökan så att vi kan träffas så snart som möjligt.Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Kvinna söker trygg och engagerad assistent!

Personlig assistent
Läs mer Sep 15
Vi söker nu dig som vill jobba med en kvinna i 40-årsåldern som bor i Fiskebäck, Göteborg. Vi vill erbjuda dig ett utvecklande arbete där du får möjlighet att skapa en bra tillvaro för kunden. Vårt mål är en assistans där både kund, anhöriga och assistenter kan trivas och utvecklas!Dina arbetsuppgifter varierar från att hjälpa till med förflyttningar till rullstol, säng och hygienstol, samt hjälp med personlig hygien, vara behjälplig vid måltider och ge kunden stöd i sin kommunikation då hon saknar verbalt tal. I dina arbetsuppgifter ingår även att fixa och dona i hushållet samt vara med vid olika fritidsaktiviteter. Kunden har en kristen tro och det är viktigt att du som assistent uppmuntrar och respekterar den. Vi tror och hoppas att detta är en arbetsplats som du kommer att trivas och stanna på under lång tid framöver. Vi ser med fördel att du som söker är kvinna och rökfri. Har du körkort så är det ett plus i kanten!

Tjänstens upplägg:
Ca 50% arbetsomfattning. Arbetstiden är kl 16-09, varierade dagar enligt rullande schema.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år, men med mycket goda chanser till förlängning.Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1132
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till kvinna i Västra Frölunda! 50% + 100%

Personlig assistent
Läs mer Sep 26
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker nu två personliga assistenter till en av våra kunder i Västra Frölunda (Näset) i Göteborg.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna 65 + med sjukdomen MS. Hon behöver assistans då hon är rörelsehindrad. Hon behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Allt från personlig omvårdnad, laga mat, städa, ta hand om trädgården till att bara sitta och ta en fika medans ni talar om livets alla gåtor.

Vi söker dig som: Kvinna som är positiv, noggrann, lyhörd och har nära till skratt. I kundens grupp av assistenter arbetar kvinnor i olika åldrar med olika intressen och livserfarenheter.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Krav: Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med vår kund.

Arbetstid/Varaktighet:2 tjänster, en 50% tjänst och en 100% tjänst. Båda tjänster innefattar både dagpass och kväll/natt på rullande 3-veckorsschema. Dagpassen ligger 08:00-17:00 och kväll/nattpassen ligger 16:30-08:00 både vardag och helg. Det är 4,5h väntetid på natten.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Omgående

Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig Assistent Göteborg.

Personlig assistent
Läs mer Jul 21
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu ett antal personliga assistenter som vill arbeta hos vår kund med funktionsnedsättning ALS i Göteborg.

Vi söker både ordinarie samt vikarier till denna tjänst

Då beslutet är dubbelbemnning dygnet runt, så är man alltid 2 stycken som jobbar.

Som ordinarie vill vi att du ska kunna arbeta ca 35 timmar/veckan samt extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll/natt/helg. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med din kollega hjälpa kunden med samtliga vardagliga moment, personlig hygien, vara ett pedagogiskt stöd samt följa med på olika aktiviteter.

Tjänsten innebär arbete under dygnets alla timmar och det är aktiv dubbelassistanstid dygnet runt.

Schemat kommer vara varierat med dagtid, kvällstid samt natt vardagar såväl som helg.

Som vikarie i denna grupp så vill vi att du kan ställa upp på kort varsel vid sjukdom eller annan ledighet i gruppen.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

Inskolning sker på dag och kvälls passen.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av Trakeostomi.

På grund av Trakeostomi, så sker all kommunikation via assistenter. För att klara av kommunikation så vill vi att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

I utbyte får du arbeta med vår kund och i ett arbetslag som präglas av våra värdeord glädje, engagemang och trygghet.

Rekrytering kommer påbörjas under ansökningsprocessen så vänta inte med att ansöka!

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes.

Personlig assistent
Läs mer Aug 30
Team Assistans i Göteborg AB är ett privat vård och omsorgsföretag.
Vi är ett väl förankrat omsorgsföretag och har varit verksamma inom personlig assistans sedan 2005. Att du är ansvarsfull, har lätt för att både arbeta individuellt och i grupp och inte är rädd för att ta egna initiativ är av stor vikt. Flexibilitet är något som värdesätts högt.
Vi söker nu arabisktalande personal till en kvinna som har ett stort och omfattande hjälpbehov. I arbetsuppgifterna kommer du att vara behjälplig med omvårdnads och sjukvårds insatser och följa med på aktiviteter utomhus som vår omsorgstagare har planerat.
Kvinnan söker personal till vaken natt/dag/kväll och helgtjänstgöring.
Du som söker skall se detta som ett yrke du vill arbeta med på längre sikt.
Att du är ansvarsfull, gillar att vara aktiv och har lätt för att både arbeta individuellt och i grupp är viktigt.

Ansök nu