Barnskötare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Barnskötare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Gymnastikledare för barn 1-6 år - Göteborg HT23

Barnskötare
Läs mer Okt 9
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i något av våra Göteborgsområden består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 45, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Barnskötare, vikariat

Barnskötare
Läs mer Nov 13
Vikariat barnskötare
Föräldrakooperativet Utbytingen i Göteborg är en liten, välfungerande, förskola med en avdelning bestående av 18 barn i åldrarna 1-6 år. Vi finns i stadsdelen Utby med det bästa läget vid Utbybergets fot, granne med skogen och Fjällbo ängar. Vår styrelse består av en föräldragrupp som agerar huvudman.
Vi är fyra anställda, varav en rektor/förskollärare, en förskollärare samt två barnskötare. Rektor ansvarar för den pedagogiska verksamheten tillsammans med pedagogerna. Personalgruppen har varit stabil över flera år, och nu finns ett föräldravikariat på 12 månader att söka.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning eller tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete med barn. Du är engagerad, nyfiken, ansvarsfull, flexibel och inkännande. Du har en förmåga att hjälpa barnen att utvecklas som individer och i grupp. Du har även förmåga att skapa goda relationer till medarbetare och föräldrar. Utifrån detta fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Arbetsuppgifter
Som barnskötare har du en viktig roll i arbetslaget där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att barnen ska få en trygg och lärorik vardag i förskolan. Du ska kunna hålla i samlingar, vara engagerad vid arbetslagsreflektioner och bidra vid planering och utvärdering. Du ska utföra sedvanliga arbetsuppgifter i barngruppen och hjälpa och stötta barnen i de rutinsituationer som förekommer under en dag på förskolan. Du ska tillsammans med arbetslaget planera och genomföra arbetet enligt läroplanen.
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola ska du enligt lagen om registerkontroll (2000:873) lämna registerutdrag från polismyndighetens belastningsregister avseende förskoleverksamhet. Du ska själv begära utdrag och uppvisa vid eventuellt erbjudande om tjänst. Blanketten hämtar du på polisens hemsida, http://polisen.se/.
Arbetstider och omfattning
Vikariat 100% under 12 månader, tillträde i slutet av februari 2024. Arbetstider enligt schema. Förskolan har öppet mellan 7-17.
Ersättning
Fast månadslön enligt överenskommelse.
För anställda på Utbytingen ingår ytterkläder, pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.
Såhär ansöker du
Intervjuer hålls löpande till dess att tjänsten är tillsatt. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev.
Skicka din ansökan via e-post till personalansvarig@utbytingen.se


Läs gärna mer på vår hemsida: https://utbytingen.se/


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Barnvakter sökes i Göteborg

Barnskötare
Läs mer Nov 6
Om tjänsten Vi söker barnvakter/barnpassare i Göteborg till olika familjer som vill ha hjälp med hämtning 2-4 ggr/veckan, passen är tre timmar. Välkommen att söka till oss så vi kan hitta en familj till dig. Ser fram emot att höra av dig!

Kvalifikationer
Charlies Änglar AB är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.

Vi söker DIG med erfarenhet av barnpassning sedan tidigare.

Om arbetsgivaren
Charlies Änglar söker barnpassare/barnvakt till familj i Göteborg.
Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn.
Hos oss får du en bra lön, försäkring och utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) . Detta är perfekt jobb vid sidan av studier eller annat deltidarbete.
Start: Omgående

Hur du ansöker
Vid frågor kan du kontakta oss på e-post info@charliesanglar.se

Ansök nu

Barnskötare till förskolan Fisken i Säve 100% sökes

Barnskötare
Läs mer Dec 1
Nytt
Till Fiskens förskola i Säve söker vi nu en utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskolan. Förskolan ligger naturnära i lantliga Säve och består av 2 avdelningar för barn mellan 1-5 år.
Arbetsplatsen
Backa pastorat har fyra förskolor som ligger i Tuve, Backa, Säve och Kärra. Förskolorna har totalt sex avdelningar som samarbetar med varandra och har en gemensam rektor samt verksamhetsplan. Förskolorna arbetar Reggio Emilia-inspirerat med kristen profil. Målet är bland annat att ge barnen kunskap och förståelse kring kyrkliga traditioner och högtider. Fokus ligger på att barnen ska få uppleva en trygg och positiv förskolemiljö som präglas av att alla människor är lika mycket värda. Barnen ses som kompetenta individer där olikheter är en tillgång. Värdegrunden är en viktig del i allt arbete på förskolan och målet är att alla ska behandlas med respekt och omtanke. På förskolan Fisken arbetar 6 pedagoger fördelat på två avdelningar, Hajen och Arken. Båda avdelningarna har barn i åldrarna 1-5 år och har totalt plats för 30 barn. Förskolan har en stor och öppen utegård samt fina och fräscha innemiljöer som utformats efter barnens intresse och behov. Du tar dig enkelt till arbetsplatsen med buss 37 på ca 30 minuter från Hjalmar Brantingsplatsen.
Kvalifikationer
Du är utbildad barnskötare med föreskriven utbildning och har erfarenhet av arbete i förskola. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att lyssna på, inspirera och utmana barnen. Du har även en förmåga och ett mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Du har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.
Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget kommer du att planera och genomföra arbetet på förskolan. Du behöver ha ett reflekterande förhållningssätt, se möjligheter, vara positiv och öppen för att prova nytt. Du är strukturerad och idérik och väl insatt i Lpfö 98/18.
Låter detta något för dig, tveka inte att söka. Vi intervjuar löpande.
Övrigt
Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
För tjänsten behöver du vara medlem i Svenska kyrkan.
Hos oss får du friskvård, arbetskläder och får arbeta med digitala arbetsverktyg.
Lön
Enligt överenskommelse.
Anställning
Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan jämte CV och personligt brev till Sofia.Svensson2@svenskakyrkan.se, ange ämne: Barnskötartjänst Fisken.
Intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner
Rektor och skolchef: Sofia Svensson, tel. 031-179831, sofia.svensson2@svenskakyrkan.se
Kyrkoherde: Andrea Schleeh, tel. 031-179811, Andrea.Schleeh@svenskakyrkan.se

Facklig representant
Kommunal Väst, tel. 010-442 70 00, vast@kommunal.se

Ansök nu

Barnskötare till mångkulturell förskola - 75% tjänst -Biskopsgården

Barnskötare
Läs mer Nov 24
Allmänt
The International Preschool AB söker en entusiastisk och engagerad barnskötare till vår förskolor.
IPS AB startades år 1989 i Göteborg, och är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-6 år med verksamheter i fyra olika delar av staden (Majorna, Älvsborg, Guldheden och Biskopsgården).
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman varje månad, och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämlikhet.
Språken som talas i IPS AB, är primärt svenska och engelska, men vi har pedagoger från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer, vilket är i linje med vår multikulturella ideologi.
Besök gärna vår hemsida www.theinternationalpreschool.se för mer information
Anställningskriterier
Du måste ha en uppfylld och godkänd yrkesutbildning från Komvux, barn- och fritidsprogrammet på svensk gymnasieskola (3 år), eller svensk eftergymnasial utbildning för barnskötare som har yrkeserfarenhet.
Du behöver ha god språklig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska för att kunna vara en del av det multikulturella arbetslaget.
Anställningsfördelar
Mångkulturell miljö med kollegor från alla kontinenter
Närvarande ledning som ger pedagogiskt stöd
APT varje månad
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Pedagogisk planeringstid
Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Start- och avslutningsevents

Vi hoppas att detta är en verksamhet som tilltalar just dig som känner att du kan bidra till vår värdegrund, och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

BARNSKÖTARE/ PRESCHOOL TEACHER ASSISTANT

Barnskötare
Läs mer Nov 23
Kort om CREATIVE KIDS FÖRSKOLA/PRESCHOOL
Creative Kids Förskola/Preschool är ett Svensk/Engelsk talande förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra duktiga pedagoger. Vi erbjuder dig en liten förskola med små grupper. I dagsläget har vi ca 30 barn på förskolan barngrupper och fin kontakt med föräldrarna. Du kommer lätt hit via spårvagn som stannar framför förskolan.
Om dig:
Vi söker dig som är flytande i svenska och behärskar språket både muntligt och skriftligt. Talar du även flytande engelska är detta meriterande då vi är en tvåspråklig mångkulturell förskola.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv person och som ser mervärdet i ett liten förskola. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och har goda kunskaper om arbetet med förskolans läroplan. Som person är du ödmjuk men samtidigt drivande och nyfiken och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och alla barn på förskolan. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi erbjuder dig: En unik verksamhet med hög personaltäthet. Ett stabilt arbetslag som trivs och har roligt ihop. Varmt välkommen att söka anställning hos oss. Gå gärna in på vår hemsida, www.creativekidsforskola.com
Vår förskola lägger stor vikt vid "bemötande", så att varje barn bemöts där det befinner sig just nu. Varje barn ska bli sedd/ känna sig sedd varje dag. Vi ser varje barn som kompetent, nyfiket och fullt av lust att upptäcka och lära. Vår strävan är att utveckla och anpassa vår miljö utifrån barnets behov. För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
Tjänsten är deltid (85%) med fasta arbetstider och tillträde 2024-01-08. För att komma ifråga för tjänsten måste du ha barnskötare utbildning. Du måste även kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873.

Ansök nu

Timvikarie till Förskolan I Ur och Skur Lilla Holm

Barnskötare
Läs mer Nov 9
Förskolan I Ur och Skur Lilla Holm bedrivs som ett föräldrakooperativ med närhet till både rektor och styrelse. Vi är ett gott gäng pedagoger och i vårt team finns även en kock som lagar mat från grunden.
Förskolan ligger i en fantastisk lantlig miljö på Stora Holms Säteri. Vi delar in barnen i skogsgrupper med Knopp, Knytte och Mulle. Tillsammans utforskar vi naturen och vår unika utemiljö där det finns oändligt med undervisningstillfällen.
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie hos oss där du kan arbeta både vid kort varsel och planerad frånvaro.
Vi tror att du är en driven, trygg, engagerad och positiv person. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är bra på att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kolleger.
Vi ser det som meriterande om du är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete inom förskola. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.
Intervjuer och rekrytering sker löpande så vänta inte med att höra av dig. Bifoga cv och personligt brev med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Barnskötare till Gjutegården i Askim

Barnskötare
Läs mer Nov 22
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Gjutegården 7 ligger i ett radhus- och villaområde omgivet av natur och hav vid Askimsviken och Välen. Bussförbindelserna är goda och busshållplatsen ligger på kort avstånd från förskolan. I närheten av verksamheten finns även ett marint centrum som möjliggör spännande och lärorika utflykter. Vi besöker ofta både strand och skog för att ge barn (och pedagoger) utlopp för sin nyfikenhet och upptäckarlust.

Undervisning sker såväl i vardagliga aktiviteter och rutiner som medvetet skapade eller spontana tillfällen för lärande. Alla som ingår i arbetslaget arbetar tillsammans för att främja barnens utveckling och lärande.

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt förskolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Hos oss erbjuds du fria pedagogiska luncher samt arbetskläder.

Tjänsten är ett vikariat på 100% fram till 6 Juli 2024.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som barnskötare, men även du som är nyutbildad är välkommen att söka denna tjänst!

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt.

I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vikarie i förskola och skola i Göteborg höstterminen 2023

Barnskötare
Läs mer Nov 21
Söker du ett givande och meriterande arbete som vikarie i förskolan eller grundskolan höstterminen 2023? Vi erbjuder korta eller längre vikariat där man ersätter en ordinarie pedagog som är tillfälligt frånvarande. Du väljer själv dagar du kan arbeta - vi kontaktar dig och presenterar olika uppdrag som passar din profil dagar du kan arbeta!

Med din kompetens och erfarenhet medverkar du till att barn och elever får en meningsfull och trygg dag. Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team, eller arbeta självständigt med att leda och planera aktiviteter.

Du har:
- Gymnasieutbildning. Avslutad eller pågående pedagogisk utbildning är meriterande och vanligtvis ett krav för längre uppdrag.
- Minst sex månaders erfarenhet av arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Goda referenser från tidigare arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Svenska i tal och skrift

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Ansök nu

Vikarierande barnskötare

Barnskötare
Läs mer Okt 24
I Guldheden, Göteborg, ligger föräldrakooperativet Polarna. Här arbetar två förskollärare, tre barnskötare och en rektor tillsammans med en barngrupp på 18 barn. På Polarna finns tid för pedagogerna att se till alla barns behov. Lek och lärande sker ofta i liten grupp, men vi låter alla barn lära känna varandra. Då skapas många goda relationer, och vi ser ofta att de stora barnen hjälper de små. På vår förskola arbetar vi i projekt, vilket innebär att vi väljer ett tema som är utifrån barnens intressen och behov. Temat pågår minst under en termin och är föränderligt beroende på vart barnen riktar sin uppmärksamhet och visar intresse för. I och med vår personaltäthet har vi förmånen till att kunna åka iväg på utflykter regelbundet. Vi går på teatrar, besöker skogen, går till biblioteket med mera.
Vi är ett föräldrakooperativ med stort engagemang, där föräldrar och personal har ett gott och nära samarbete. Vår styrelse består av en föräldragrupp och de agerar huvudman. Rektorn tillsammans med pedagogerna ansvarar för den pedagogiska verksamheten. En dag i veckan har personalen planeringsmöte, under dessa två timmar går föräldrar in i barngruppen och tar hand om barnen.
Som anställd på Polarna ingår det ytterkläder, pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är varierande med öppettider 7–17.
Om platsen
Polarna ligger i Södra Guldheden, med goda förbindelser till centrala Göteborg, bara någon minuts promenad från 10:ans spårvagn. Här finns gott om lekparker och grönområden som vi gärna besöker med barnen.
Arbetsuppgifter
Som barnskötare har du en viktig roll i arbetslaget där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att barnen ska få en trygg och lärorik vardag i förskolan. Du ska kunna ansvara för en egen grupp barn, hålla i samlingar, vara engagerad vid arbetslagsreflektioner samt bidra vid planering och utvärdering.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är engagerad, nyfiken och inkännande. Du har en förmåga att hjälpa barnen att utvecklas som individer, såväl som att bygga relationer till varandra och fungera tillsammans i grupp. Du är en lagspelare som månar om samarbetet med dina kollegor. Du är också intresserad av att fortsätta utvecklas i arbetet och att lära dig nya saker.
Det är meriterande om du har intresse och kunskap inom estetiska uttryck så som dans, musik, drama och skapande och du har stor frihet till att kunna använda dig av dessa intressen i barngruppen. Övriga intressen är givetvis också välkomna!
Anställningsvillkor
Omfattning: 80-100 %
Tillträde: 2024.01.29
Varaktighet: Till och med 2024.12.30 med chans till förlängning.
Vi tillämpar ett halvårs provanställning.

Ansök nu

BARNSKÖTARE PÅ 80% TILL ASKIMS MONTESSORIFÖRSKOLA

Barnskötare
Läs mer Nov 22
Askims Montessoriförskola har funnits sedan 1984 och är en ekonomisk stabil ideell förening. Vi tillämpar Montessoripedagogik och strävar efter att ta till vara på barnens inneboende nyfikenhet och individuella förutsättningar. Vi håller till i Mikaelskyrkans lokaler med egen gård och nära anslutning till naturen. Vi gör gärna utflykter i omgivningarna och lär oss om naturen och vår omvärld.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ, där alla medlemmar på något sätt deltar i föreningens arbete. Det är dock pedagogerna som har det pedagogiska ansvaret i verksamheten. Det finns en avdelning för 1-3 år med plats för 14 barn och en avdelning för 3-6 år med plats för 22 barn.
Barnskötare
Du kommer ingå i ett team om åtta pedagoger och ett köksbiträde. Tillsammans ansvarar ni för att barnen ska ha en trygg och kreativ förskola. I arbetet ingår planering, genomförande och utveckling av den pedagogiska verksamheten på förskolan utifrån läroplanens mål. Du kommer också vara delaktig i att utforma och utveckla vår Montessorimiljö.
Hos oss är det ett nära samarbete med rektor och styrelse, korta beslutsvägar och god möjlighet att påverka. Vi erbjuder dig ett roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor och barn. Om du tycker detta låter intressant vill vi gärna att du skickar din ansökan till oss så snart som möjligt då vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligast.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Det är även mycket meriterande om du har utbildning samt erfarenhet av Montessoripedagogik.
Vi förutsätter att du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling, har en varm och mjuk framtoning och är van vid god kommunikation både med dina kollegor och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du som person passar in i teamet.
Har du frågor så är du välkommen att kontakta rektor Viktoria Möller via email. Vi tar endast emot ansökningar via email, info@askimsmontessori.com.
Anställningsvillkor
Tillträde: snarast efter överenskommelse
Anställningsform: Provanställning 6 månader
Lön: Fast månadslön
Omfattning: 80%, 5 dagar i veckan


Övrig information
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg.
Vi undanber att bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Ansök nu

Montessoripedagog till Montessoriförskolan Blåsippan!

Barnskötare
Läs mer Sep 28
Välkommen till Montessoriförskolan Blåsippan! Vi är en liten förskola som ligger i Kaverös, alldeles intill Ruddalens lummiga friluftsområde. Vi är sju pedagoger på tre avdelningar, två avdelningar för de mindre barnen och en för de större. Vi strävar efter hög personaltäthet och mindre grupper.
Blåsippan leds av en rektor och drivs som föräldrakooperativ. Du som anställd har en viktig och aktiv roll i verksamhetens utveckling.
Vi erbjuder en meningsfull och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att påverka och göra verklig skillnad. Vi arbetar enligt Montessoripedagogiken och det genomsyrar allt vi gör på förskolan. Vi satsar på kompetensutveckling och erbjuder möjligheter till vidareutbildning inom framför allt Montessoripedagogik.
Nu söker vi dig som brinner för att skapa en trygg och positiv lärmiljö för barnen. Du älskar att lära nytt och att lära tillsammans med barnen. Samma driv och arbetsglädje tar du med dig in i det kollegiala arbetet för allas vår förskola.
Läs gärna mer om oss på www.blasippan.com

Som montessoripedagog hos oss planerar och driver du förskolans arbete i linje med fastställda styrdokument tillsammans med kollegor och rektor. Du är mån om att arbeta utifrån barnens perspektiv, där barnens utveckling och lärande står i centrum.
Du jobbar nära dina kollegor på avdelningen där ni för en kontinuerlig dialog om hur ni vill arbeta. Det är viktigt för dig att samarbeta även över avdelningarna och du har regelbundet möten med övriga pedagoger.
För dig är det självklart att se helhetsperspektivet och du är lyhörd gentemot hela verksamhetens behov. Du är engagerad och vill hålla dig uppdaterad inom ditt skrå.
Du kan svenska språket väl i både tal och skrift och behärskar pedagogisk dokumentation som arbetssätt.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, pedagogiska måltider och arbetskläder.
För att vara aktuell för tjänsten ska du enligt lag kunna visa giltigt utdrag ur belastningsregistret. Vi använder oss av provanställning 6 månader vid alla våra tillsvidaretjänster.
Anställningsvillkor
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Barnskötare (löpare) till Skattegårdsvägens förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 14
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Skattegårdsvägen 100 ligger i Tynnered med närhet till natur och hav. Här ser vi leken som en central del av vårt arbete. Vi skapar och förvaltar en trygg och trivsam miljö med fokus på att utmana barnet i sitt lärande och i sin utveckling. Förskolan renoverades invändigt under 2019 och vi har nu ljusa, moderna lokaler byggda för framtidens förskola.

Förutom fantastiska pedagoger så har vi en egen kock som lagar otroligt god och näringsriktig mat av i huvudsak ekologiska råvaror, och en duktig lokalvårdare som håller förskolan ren och fin.

Nu söker vi en barnskötare till de tre avdelningarna på vår förskola. Det innebär att du kommer arbeta som löpare och stötta upp där behovet finns. Som barnskötare hos oss ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den pedagogiska verksamheten. Du arbetar med att aktivera, motivera och utveckla barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du:
• Har erfarenhet av yrket
• Har tidigare erfarenhet av att arbeta med tecken som alternativ kommunikation (TAKK)
• Har erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov (såsom bl.a. NPF-diagnos eller autism)
• Har erfarenhet av att arbeta med inskolningar
• Har erfarenhet att arbeta i en tjänst som löpare mellan avdelningar
• Har erfarenhet av att arbeta systematiskt med kvalitetsarbete och språkutvecklande arbetssätt
• Är väl insatt i förskolans styrdokument

Som person har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du är intresserad av och mån om att skapa förståelse för andra och du verkar för ett respektfullt arbetsklimat. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och utgår ifrån allas lika värde. Med en positiv och öppen attityd har du barnen och verksamhetens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Vi söker vi dig som får energi av att bidra till andras lärande samt har förmåga att uppmuntra till dialog, delaktighet och engagemang i arbetet. I rollen krävs det även att du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Om du känner igen dig i vår beskrivning erbjuder vi dig en arbetsplats med personlig utveckling, pedagogisk lunch, arbetskläder, tillgång till digitala verktyg samt ett roligt arbete med engagerade kollegor.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen till oss på förskolan Skattegårdsvägen!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vi söker teckenspråkig barnskötare till förskolan Bronsåldersgatan 27

Barnskötare
Läs mer Nov 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Bronsåldersgatan 27 är en integrerad döv och hörsel förskola. På förskolan finns som grund tre avdelningar. I våra grupper går barn med och utan hörselnedsättning. Vi arbetar parallellt med talad svenska och svenskt teckenspråk. För att kunna göra det har vi fler personal och färre barn i våra grupper.

Förskolan har en stor fin och kuperad gård. Här finns möjlighet till olika lekar och aktiviteter. Vi arbetar efter devisen, det man kan göra inne, kan man också göra ute. Vår verksamhet både utomhus och inomhus utgår från barnens intresse och behov. Vårt arbetsfokus är att vara närvarande vuxna, vi följer upp det barnen visar intresserade för och utvecklar våra lärmiljöer efter barnen behov och förutsättningar. Miljön spelar en stor roll i verksamheten och är ständigt föränderlig för att spegla och utmana barnens intressen och behov. Miljön ska väcka nyfikenhet, lust att lära, inspirera till lek och kommunikation både ute och inne.

Vi arbetar hela dagarna med svenskt teckenspråk, talad svenska och bildstöd för att utveckla all form av kommunikation. Hos oss arbetar idag hörselnedsatta och hörande pedagoger vilket också speglar hur våra barngrupper ser ut.

För att barnen ska få det bästa ser vi dokumentationen som ett viktigt verktyg, där använder vi oss av bilder, tecken, skriftspråk genom datorer, telefoner och Ipads i den dagliga verksamheten. Med reflektion och glädje skapar vi en gemensam syn på vår verksamhet. Verksamhetsutveckling är en naturlig del i arbetet där läroplan, skollag och barnkonventionen ligger som grund för verksamheten.
Nu söker vi nya engagerade pedagoger till vår förskola. Att vara flexibel och kunna se samverkansmöjligheter ses som en stor tillgång hos oss. Vi har bl.a. samverkan tillsammans med den andra förskolan i rektorsenheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är flytande i svenskt teckenspråk. Barnskötarutbildning är meriterande, samt att du har erfarenhet av arbete i förskola, men att kunna kommunicera genom svenskt teckenspråk och personlig lämplighet för vår speciella verksamhet är viktigare än formell utbildning.

Vi söker dig som brinner för allas lika värde, som ser möjligheter istället för hinder. Du arbetar både självständigt och i arbetslag och har ett professionellt förhållningssätt till barn, vårdnadshavarna och kollegor. Som pedagog på förskolan har du tillsammans med förskollärar- och barnskötarkollegor ett pedagogiskt ansvar under hela dagen.

Arbetet ställer krav på en god samarbetsförmåga och du förväntas bidra med arbetsglädje och kreativitet. Då kontakten och samarbetet med vårdnadshavarna är en viktig del i arbetet, förväntas du kunna kommunicera väl och vi förutsätter att du är flytande i svenskt teckenspråk. Det är önskvärt att du kan reflektera, analysera samt följa upp det pedagogiska arbetet genom att behärska pedagogisk dokumentation som arbetssätt. Erfarenhet av arbete med barn är också meriterande.

Eftersom vi är en förskola för döva/hörselnedsatta/hörande barn är det viktigt för oss att personalgruppen speglar det.

Varmt välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare sökes till Norra Torslanda

Barnskötare
Läs mer Nov 9
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu barnskötare till våra förskolor i norra Torslanda som ligger i vackra naturområden med närhet till havet. Så är du intresserad av att arbeta på en förskola med stor möjlighet till inflytande är detta något för dig!

Vi söker 1 2 kollegor som är positiva, nytänkande och vill bidra till en god arbetsmiljö. Du vill arbeta för att främja barnens utforskande och lärande samtidigt som du ges möjlighet att utvecklas, tänka nytt och vara med att utveckla den pedagogiska verksamheten. En tjänst är en tillsvidare och en är ett vikariat.

Förskolornas organisationer ser olika ut men vi rektorer har ett pågående samarbete för en ökad likvärdighet. Våra vårdnadshavare värdesätter att deras barn får skapa trygga relationer med pedagoger och vi strävar efter att i så liten utsträckning som möjligt ta in nya vikarier.
På våra förskolor strävar vi efter att arbeta utifrån ett förhållningssätt inspirerat av Reggio Emilias pedagogiska filosofi, därför är det en stor fördel om du har erfarenhet av ett sådant förhållningssätt. Har du inte erfarenheten önskar vi att du har ett intresse av att lära dig och utveckla verksamheten utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för genomförande av det pedagogiska arbetet med barnen enligt styrande dokument såsom lpfö18.
Alla pedagoger på förskolan har en egen dator som arbetsverktyg och på avdelningen finns bland annat smartboard som verktyg i dokumentation med barnen. Det är därför viktigt att du behärskar digitala verktyg och känner dig förtrogen med dessa.

Som anställd hos oss erbjuds du:
En bemanningsavdelning som rekryterar vikarier
Engagerade kollegor
Natursköna utemiljöer
Pedagogiska måltider
Arbetskläder
Egen dator eller Ipad


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare som brinner för mötet med barnen. Har du någon form av handledarutbildning är det meriterande. Grundläggande IT-kunskaper krävs.

Du skall ha ett professionellt förhållningssätt med förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje med läroplanen som grund för ditt agerande.
I ditt arbete ska du kunna planera, dokumentera och uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare sökes till Friarelyckan 53, Stella

Barnskötare
Läs mer Nov 9
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans formar vi barnens utbildning för en hållbar framtid genom påhittighet och handlingskraft!

Vi söker nu två barnskötare till vår verksamhet. Du kommer att ingå i ett arbetslag och där undervisningen sker genom ett projekterande arbetssätt tillsammans med barn och kollegor. Läroplanen, med barns rättigheter, tillsammans med inspiration från den pedagogiska filosofin från Reggio Emilia är grunden i vår strävan att forma våra förskolor till demokratiska mötesplatser. En viktig del i vårt arbete är ett nära och tillitsfullt samarbete med familjerna och att vi använder oss av vår närmiljö så att barnen aktivt kan delta i samhället.

Friarelyckan 53, Stella ligger i Gerrebacka med en härlig grönskande natur som vi ser som tillgång i vårt projekterande arbete. Förskolan har nio åldersindelade avdelningar med namn inspirerade från vår stjärnhimmel.

Du kommer att ingå i en lärande organisation, där vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogisk dokumentation. Alla arbetslag har kontinuerligt samarbete med pedagogista och ateljerista i det projekterande arbetet. Vår förskola genomsyras av ett kollegialt lärande, där man tillsammans reflekterar i arbetslaget kring processer.

Intern kompetensutveckling genom studiedagar, nätverk tillsammans med andra förskolor och genom våra lärgrupper ser vi som en förutsättning för att kunna utveckla vår undervisning och barns utbildning. Estetiska lärprocesser är betydelsefulla för vår undervisning tillsammans med barnen. Viktiga värden för oss i arbetet med barn är välkomnandet där vi tar vara på barns nyfikenhet och förundran i meningsskapande sammanhang.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat samt med projekterande arbetssätt i förskolan. Du har god kännedom om pedagogisk dokumentation samt vana att hantera digitala verktyg. Du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska, såväl i tal som skrift.

Du behöver vara en person som ser möjligheter, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete. Vi önskar att du har god förmåga att kommunicera och skapa relationer. Det är viktigt att läroplanens demokratiska värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Vi ser gärna att du är en medforskande barnskötare som är nyfiken och som låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser. Eftersom arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har förmåga att på ett bra sätt strukturera och dokumentera ditt pedagogiska arbete.

Vill du vara med och utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig!

Välkommen men din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till förskolan Prilyckegatan 315

Barnskötare
Läs mer Nov 8
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan består av tre avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år. I våra lärmiljöer ute- och inomhus kan barnen vara kompetenta i sammanhang där lärande och utforskande står i fokus. För oss är kunskap en process där människosyn speglas i både miljö och arbetssätt. Vi utgår från att vi människor lär och utvecklas tillsammans genom att få fantisera, leka, härma, reflektera och bejaka sina förmågor. Barnens intressen, behov och erfarenheter är viktiga delar i utbildningen och skall prägla hur vi iscensätter våra lärmiljöer.

Vi driver ett aktivt utvecklings- och fördjupningsarbete inom systematiskt kvalitetsarbete, som alla pedagoger ansvarar för. Vi arbetar i projekt där pedagogisk dokumentation är en metod för analys.
Som anställd erbjuder vi dig:
• fria pedagogiska måltider
• friskvårdsbidrag
• arbetskläder
• kontinuerlig kompetensutveckling
• 4 studiedagar per år


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. För oss är det mycket viktigt att läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Under ledning av förskollärare skall du kunna genomföra och utvärdera aktiviteter som en del av vårt systematiska kvalitetsarbete.

Du skall, tillsammans med arbetslaget, kunna följa upp barnens utveckling och lärande och kunna kommunicera dessa med vårdnadshavare. Du behöver god datorvana för att kunna dokumentera utbildningen och ta del av vårt inre arbete på enheten. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Att tycka om sitt arbete, ha initiativförmåga och ett positivt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor är en självklarhet för oss.
Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärande och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. I rollen som barnskötare är det viktigt att du har ett bra bemötande samt är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du bör vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barns bästa.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till förskolorna Burås kyrkbacke 3 och Levgrensvägen 3

Barnskötare
Läs mer Nov 8
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är barnskötare till förskolorna Burås kyrkbacke 3 och Levgrensvägen 3. Förskolan Levgrensvägen ligger mitt i evenemangsstråket mellan Katrinelundsgymnasiet och Ullevi. Förskolan har en stor gård som erbjuder många olika aktiviteter, den ligger också bra till för att enkelt ta sig ut och besöka, bibliotek, teatrar och andra kulturaktiviteter i Göteborg. Närheten till Katrinelundsparken ger tillgång till en ytterligare miljö med mycket att utforska kring. Förskolan Burås kyrkbacke ligger i ett fint grönområde i Johannebergs området nära gräns till Mölndals kommun. Förskolan är helt nybyggd och har en stor och utmanande gård för alla barn. Den ligger också bra till för att enkelt ta sig ut och besöka, bibliotek, teatrar och andra kulturaktiviteter i Göteborg

Förskolan Levgrensvägen är indelad i fem avdelningar. Förskolans hjärta är ett stort ljust rum som kallas piazzan och här möts barnen från alla hemvister för både aktiviteter och måltider. I piazzan startas och avslutas verksamheten om inte vädret tillåter att man avslutar utomhus. På förskolan finns också tre ateljéer.

Förskolan Burås kyrkbacke är indelad i 7 avdelningar i två plan där det finns ett torg på varje plan. Där möts barnen i aktiviteter och måltider. Miljön spelar en stor roll i verksamheten och är ständigt föränderlig och utmanande. Miljön ska väcka nyfikenhet, lust att lära, inspirera till lek och kommunikation ute som inne.

Barnens nyfikenhet och frågor styr och vi pedagoger är medforskare. Vi lägger stor vikt på lekens betydelse för barns utveckling och lärande, där leken ska vara en stor del av barnens vardag ute som inne. Miljön ska stimulera till olika lek och aktiviteter. I detta arbetssätt har vi stöd i verksamheten av en specialpedagog och utvecklings ledare. Vi arbetar med att barnen ska få minst en bok läst för dem under sin dag på förskolan allt för att utveckla språket och sin fantasi.

Samverkan över huset är av stor betydelse. Där ser vi stora vinster med att arbeta i olika stationer ute på gården, och som barnen kan välja att gå emellan. Vi arbetar för alla barns bästa och där verksamhetsutveckling ständigt ingår. Vi ska arbeta med att utmana mer i att ta tillvara på utegårdens möjligheter. Vi ser dokumentationen som ett viktigt verktyg för undervisningen, där reflektion och analys spelar en viktig del i SKA. Vi arbetar efter ett årshjul som underlättar att fokusera på alla dela utifrån Lpfö-18.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarutbildning.
Du arbetar både självständigt och i lag och har ett professionellt förhållningssätt till barn, vårdnadshavarna och kollegor. Som person är du engagerad, ansvarstagande och tar egna initiativ. Arbetet ställer krav på en god samarbetsförmåga och du förväntas bidra med arbetsglädje och kreativitet. Då kontakten och samarbetet med vårdnadshavarna är en viktig del i arbetet, förväntas du kunna kommunicera väl i tal och skrift. Du kan reflektera, analysera samt följa upp det pedagogiska arbetet genom att behärska pedagogisk dokumentation som arbetssätt.

Det vi kan erbjuda är:

• Specialpedagog och utvecklings ledare
• schema som stödjer utbildningen
• Lekande förskola
• Lärgrupper, nätverk
• Friskvårdssubventioner
• Fria måltider
• Kompetensutveckling, 4 studiedagar + 2 planeringsdagar extra/år

Tjänsterna avser både tillsvidare och vikariat.

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Ängåsgatans förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 6
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Är det du som sätter barnens lärande och utveckling i centrum? Vi söker två barnskötare på vikariat fram till sommaren 2024.

En av tjänsterna är som resurs för ett barn med diabetes där arbetsuppgifterna innefattar att följa barnet, beräkna mat och vara behjälplig vid medicinering vid behov.

Ängåsgatans förskola ligger placerat mitt i det vackra området Ekebäcken med närhet till ett skogsområde och lite längre bort har vi Ruddalen friluftsområde. Vår förskola består av tre avdelningar, varav två av dessa är tillägnade de äldre barnen och en är för de yngre barnen.

På vår förskola har vi alla förutsättningar att ge barnen en stimulerande och spännande miljö för att utvecklas på bästa sätt. Lärandet är projektinriktat och utgår från lek och samspel. Vi är mån att barnen får möjlighet att utforska allt det magiska vår omgivning inbjuder till.

Tillsammans med övriga kollegor och under ledning av våra kompetenta förskollärare kommer du ansvara för den pedagogiska verksamheten. Vi lägger stort fokus på barnens utbildning och arbetar enligt förskolans läroplan där fostran, omsorg och lärande utgör en helhet.

För oss är det viktigt att våra pedagoger ständigt utmanar och driver det pedagogiska arbetet framåt. Vi erbjuder fria pedagogiska luncher, arbetskläder för utomhusbruk, pedagogisk handledning för arbetslaget av specialpedagog och kontinuerlig kompetensutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi söker dig som har erfarenhet av AKK och tydliggörande pedagogik samt ett språkutvecklande arbetssätt. Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift är ett krav för tjänsten. För en av tjänsterna krävs att du har erfarenhet av diabetes och arbete med barn med diabetes.
Du har god vana att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete. Att kunna arbeta fysisk obehindrat och arbeta med alla barn mellan 1-5 år. Du ska vara väl insatt i förskolans styrdokument.

Som person tar du ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens och barnens bästa i fokus. Vi vill även att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. För att trivas i rollen bör du även kunna balansera olika krav och behålla lugnet i de olika situationer som uppstår på en förskola. Vi tror även att du är en flexibel person som inte har problem att anpassa sig när förutsättningarna ändras.

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Gånglåten Dygnet runt förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 7
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu barnskötare till förskolan Gånglåten!

Förskolan ligger i hjärtat av Frölunda med närhet till natur och kommunikationer. Byggnaden ligger även nära Frölunda kulturhus och där vi tar aktivt del av det kulturutbud som erbjuds där.

På Gånglåten bedrivs verksamhet alla dagar om året och våra öppettider är dygnet runt. De barn som vistas här har alla behov av omsorg på tider utöver vad ordinarie förskolan erbjuder.

På Gånglåten arbetar flera olika yrkeskategorier fördelade på olika tider över dygnet. Du som barnskötare ingår i ett arbetslag och du kan vara schemalagd under alla dygnets timmar utifrån en heltidsanställning. Tillsammans med arbetslaget bedriver ni utbildning utifrån förskolans läroplan.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och gärna med några års erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av arbete på dygnet runt förskola ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om TAKK samt en kompetens inom pedagogik som även besitter en adekvat digital kompetens som kan stödja barn i deras processer mot ett större lärande och utveckling av förmågor.

För att du ska lyckas i rollen behöver du ha kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Du är medupptäckare tillsammans med barnen och dina kollegor och du har ett nyfiket och undersökande sätt. Du tycker att det är viktigt med utveckling och eget lärande - barnen ser det genom att du är en bra förebild och dina kollegor ser det genom att du vågar prova nya metoder och arbetssätt.

Som person är du lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med såväl barn som vuxna. Du tar ansvar för verksamheten och ser på problem utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv. Barnet och vårdnadshavarna står i centrum för vårt arbete och därför är det även viktigt att du förstår värdet av att bygga goda relationer med dem för att verksamheten ska fungera, detta gäller även med dina kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vikarie i förskola och skola i Göteborg höstterminen 2023

Barnskötare
Läs mer Aug 14
Söker du ett givande och meriterande arbete som vikarie i förskolan eller grundskolan höstterminen 2023? Vi erbjuder korta eller längre vikariat där man ersätter en ordinarie pedagog som är tillfälligt frånvarande. Du väljer själv dagar du kan arbeta - vi kontaktar dig och presenterar olika uppdrag som passar din profil dagar du kan arbeta!

Med din kompetens och erfarenhet medverkar du till att barn och elever får en meningsfull och trygg dag. Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team, eller arbeta självständigt med att leda och planera aktiviteter.

Du har:
- Gymnasieutbildning. Avslutad eller pågående pedagogisk utbildning är meriterande och vanligtvis ett krav för längre uppdrag.
- Minst sex månaders erfarenhet av arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Goda referenser från tidigare arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Svenska i tal och skrift

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Ansök nu

Barnskötare till Östra Palmgrensgatans förskola, vikariat

Barnskötare
Läs mer Nov 3
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Östra Palmgrensgatans förskola är härlig förskola mitt i ett bostadsområde i Älvsborg. Förskolan består av fyra avdelningar och löpare. Förskolan har renoverats de senaste två åren så förskolans inomhusmiljö är helt ny. Nu letar vi efter en barnskötare till ett vikariat hos oss på 100% som kan arbeta mellan de olika avdelningarna för att stötta upp vid frånvaro hos personalen. I rollen ingår det även att vara resurs där det krävs god fysik då tyngre lyft ingår. De flesta arbetspassen är förlagda mellan 8.30-17.00 eller 9.00-17.30.

Att arbeta med barn är det bästa som finns, vilket genomsyrar hela vår förskola. Det är för barnen vi arbetar och för den glädjen vi känner när barnen är trygga, får lära sig nya saker och utmanas - ett barns glittrande ögon!

Vi vill erbjuda barnen en verksamhet full med glädje, inspiration och stimulans så att varje barn har möjlighet till utveckling och lärande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi söker dig som har erfarenhet av AKK och tydliggörande pedagogik samt ett språkutvecklande arbetssätt. Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Att kunna arbeta fysiskt obehindrat, ha god fysisk och arbeta med alla barn mellan 1-5 år är en förutsättning för att du ska klara av arbetsuppgifterna. Du ska vara väl insatt i förskolans styrdokument.

Som person tar du ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens och barnens bästa i fokus. Vi vill även att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. För att trivas i rollen bör du även kunna balansera olika krav och behålla lugnet i de olika situationer som uppstår på en förskola. Vi tror även att du är en flexibel person som inte har problem att anpassa sig när förutsättningarna ändras.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Hagens Kapellvägs Naturförskola

Barnskötare
Läs mer Nov 3
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Älskar du skog, natur och frisk luft? Tycker du att det är lika naturligt att ha samling utomhus som inomhus? Anser du att naturen är given plats för förskolans verksamhet?

Att arbeta med barn är det bästa som finns, vilket genomsyrar hela vår förskola. Det är för barnen vi arbetar och för den glädjen vi känner när barnen är trygga, får lära sig nya saker och utmanas - vi strävar efter ett barns glittrande ögon och känslan av att lyckas!

Vår vision är att tillsammans skapa en förskola av hög kvalitet och en förskola vars verksamhet visar goda resultat genom att vi stödjer barnens lärande och utveckling utifrån varje barns förutsättningar. Vi vill ha en förskola som skapar lust och mening med ett rikt innehåll i en stimulerande miljö. Vi vill att barnen ska längta till att komma till oss

På vår förskola har vi alla förutsättningar att ge barnen en stimulerande och spännande miljö för att utvecklas på bästa sätt. Därför söker vi barnskötare som gillar att vara mycket ute och brinner för arbetet med de allra yngsta barnen. Vi vill att du har ett intresse för hållbar utveckling, glädjs av att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik. I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och vårdnadshavare såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Det vi söker är en barnskötare som:
- har barnskötarexamen eller likvärdig utbildning
- har ett särskilt intresse och kunskap av att arbeta utomhus och vill stimulera barns intresse för natur och friluftsliv
- har vana att laga och äta mat utomhus
- vill vara med att utveckla vår förskola
- har barnen i fokus
- har ett positivt synsätt till arbetet
- är engagerad i arbetet
- är väl förtrogen med vår läroplan
- har god vana av digitala verktyg
- är intresserad av barns läroprocesser och utveckling
- är van att arbeta med pedagogisk dokumentation
- har lätt att samarbeta med andra
- är en förebild för barnen
- goda kunskaper i svenska både tal och skrift


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Timvikarier sökes till förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 1
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
ATT VARA TIMVIKARIE HOS OSS
Vi rekryterar utifrån verksamheternas behov och för tillfället söker vi dig som vill jobba extra i förskola som barnskötare eller dig som har en pågående förskollärare eller barnskötarutbildning. Som timvikarie i förskola erbjuder vi dig ett arbete med många nya möten. Framför allt får du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra barn och elever.

Bemanningsenheten ansvarar för att förmedla vikarier till Göteborgs Stads kommunala förskolor. Verksamheterna är indelade i fyra geografiska områden och som vikarie arbetar du mot ett av dessa. Du lägger själv in de tider och dagar du kan arbeta i vårt bokningssystem och får därefter förfrågningar via sms utifrån verksamheternas behov.

Som timvikarie i förskolan arbetar du med barn i åldrarna 1- 5 år. Tillsammans med ordinarie personal förväntas du delta i aktiviteter med barnen samt vara behjälplig vid vardagliga sysslor .

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har en pågående barnskötar- eller förskollärarutbildning. Du har ett genuint intresse av att arbeta med barn och har i uppdrag som timvikarie att vara en god förebild, stötta och vägleda barnen under deras tid på förskolan.

Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider eftersom arbetet kan innebära att du bokas på en förskola med kort varsel. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Det är viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga.

Eftersom svenska är det gemensamma arbetsspråket på våra skolor behöver du behärska språket för att kunna kommunicera med kollegor och barn, både muntligt och skriftligt.

I denna rekrytering har vi valt att inte ta hänsyn till personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Har du skyddade personuppgifter och vill söka tjänsten? Kontakta Göteborgs Stads växel, Kontaktcenter på telefonnummer 031-365 00 00 och förklara ditt ärende så kopplas du vidare till ansvarig rekryterare på timrekryteringen. Fortsätt alltså inte med din ansökan här. För mer information, läs nedan:

https://skatteverket.se/omoss/jobbahososs/ledigajobb/hurvibehandlardinapersonuppgifter.4.8cd61f61691938ed1a1e89.html

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Pilegårdens förskola

Barnskötare
Läs mer Okt 27
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och starta upp en ny förskola och skapa en trygg och utvecklade tillvaro för våra yngsta medborgare?

Då kan detta vara uppdraget för dig! Under vårterminen 2023 kommer vi att starta upp förskolan på nytt och denna gång är förskolan permanent. Vi söker därför barnskötare.

Förskolan Pilegården 9 ligger i Askim med närhet till natur och hav. Leken är en central del i arbetet tillsammans med barnen. Vi skapar och förvaltar en trygg och trivsam miljö med fokus på att utmana barnet i sitt lärande och i sin utveckling. Förskolan har ljusa, moderna lokaler byggda för framtidens förskola.

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt förskolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Hos oss erbjuds du fria pedagogiska luncher samt arbetskläder


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du som person har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som barnskötare, men även du som är nyutbildad är välkommen att söka denna tjänst!

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt.

I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till mångkulturell förskola - 75% tjänst -Biskopsgården

Barnskötare
Läs mer Okt 25
Allmänt
The International Preschool AB söker en entusiastisk och engagerad barnskötare till vår förskolor.
IPS AB startades år 1989 i Göteborg, och är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-6 år med verksamheter i fyra olika delar av staden (Majorna, Älvsborg, Guldheden och Biskopsgården).
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman varje månad, och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämlikhet.
Språken som talas i IPS AB, är primärt svenska och engelska, men vi har pedagoger från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer, vilket är i linje med vår multikulturella ideologi.
Besök gärna vår hemsida www.theinternationalpreschool.se för mer information
Anställningskriterier
Du måste ha en uppfylld och godkänd yrkesutbildning från Komvux, barn- och fritidsprogrammet på svensk gymnasieskola (3 år), eller svensk eftergymnasial utbildning för barnskötare som har yrkeserfarenhet.
Du behöver ha god språklig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska för att kunna vara en del av det multikulturella arbetslaget.
Anställningsfördelar
Mångkulturell miljö med kollegor från alla kontinenter
Närvarande ledning som ger pedagogiskt stöd
APT varje månad
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Pedagogisk planeringstid
Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Start- och avslutningsevents

Vi hoppas att detta är en verksamhet som tilltalar just dig som känner att du kan bidra till vår värdegrund, och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Engagerade timvikarier sökes till Barnens Hus i Hagen

Barnskötare
Läs mer Okt 23
Vi söker i nuläget fler timvikarier till vårt team på Barnens Hus.
Det är viktigt för oss som är ett familjärt föräldrakooperativ att ha egna kända vikarier som ställer upp när ordinarie personal måste vara frånvarande av olika anledningar.
Behöver du ett extra jobb eller känner att du vill ha ytterligare ett ställe att arbeta på så får du gärna höra av dig.
Utbildning som Barnskötare är meriterande, men engagemang och erfarenhet kan väga tyngre.
Vi är en barngrupp på max 20 barn och 3.5 personal som huserar i en stor villa på tre våningar med mysig utegård.
Vi arbetar i tre grupper och delar upp oss under dagen vilket gör att vi har ett lugnt tempo på förskolan.
Så vill du vara en av oss, tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

Barnskötare till föräldrakooperativet Makrillen

Barnskötare
Läs mer Okt 14
Förskolan Makrillen är ett föräldrakooperativ som startades 1986. Makrillen håller till i en nyrenoverad villa i Hagen, Västra Frölunda, med omedelbar närhet till natur och lekplatser. Barngruppen består av 22 barn i åldrarna 1,5-6 år. Vårt arbetslag består av sex pedagoger. Som föräldrakooperativ prioriterar vi hög personaltäthet, små barngrupper och engagerade vårdnadshavare. Personalen ansvarar för allt pedagogiskt arbete.


Anställning från december 2024 eller enligt överenskommelse .


Vi söker en engagerad barnskötare som är genuint intresserad av barns lärande och utveckling och som prioriterar att bygga trygga, goda relationer i samspelet med barn. Tidigare erfarenhet av arbete i förskolan är ett krav. Förutom de formella kraven kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper och vi söker dig som är lyhörd och social. Vi vill också att du är en person som trivs med att ta egna initiativ och som vill vara delaktig och driven i förskolans utvecklingsarbete. Det är en stor fördel om du är välorganiserad och har vana att dokumentera ditt arbete i ord och bild. Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen och därför är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.


Du kommer att ha möjlighet att medverka till en positiv utveckling av förskolan och dess arbetsmiljö i ett nära samarbete med rektor, kollegor och föreningens vårdnadshavare.


Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, pedagogiska måltider och arbetskläder.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut så tveka inte att skicka in din ansökan med cv, personligt brev och referenser. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Linda som är rektor på tel: 0727 - 05 46 97.


Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal upprättas.

Ansök nu

Avlösarservice i hemmet söker timanställda för kvälls- och helgarbete.

Barnskötare
Läs mer Sep 4
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete som är utmanande, stimulerande och där du bidrar till att göra skillnad? 
Då är Avlösarservice en verksamhet för dig! 
Som avlösare övertar du tillfälligt omvårdnaden från vårdnadshavare till ett funktionsnedsatt barn eller ungdom.
Insatsen är av stor betydelse för den som blir avlastad och kräver av dig som ska avlasta, 
erfarenhet och kunskap om funktionsnedsättningar. Då det oftast rör sig om minderåriga barn/ungdomar arbetar vårdnadshavaren under "Beslut om egenvård" från hälso-och sjukvården och de har därmed det medicinska ansvaret medan du som avlösare har omvårdnadsansvaret.
Du är ansvarsfull och har möjlighet till kontinuitet i uppdragen samt insikt och förståelsen för vad det kan innebära för en familj med ett barn eller ungdom med funktionsnedsättning.
Arbete är förlagt på vardagar och helger dag och kväll.
Vi intervjuar löpande, så tveka inte att höra av dig. 

När man arbetar med minderåriga som har någon form av funktionsnedsättning måste man enligt lag lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Det får du genom att skicka in nedanstående blankett till polisen: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. 
Det kan ta upp till två veckor innan polisen skickar ditt utdrag. Det går bra att du skickar din ansökan till oss innan utdraget kommit. 
Välkommen med din ansökan!    

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Du har arbetat med personer med funktionsvariationer och har erfarenhet av olika funktionsnedsättningar och dess innebörd för den enskilde i dess vardag.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom funktionshinderområdet.

För tjänsten krävs det att du har förmågan att lyssna på människor i syfte att förstå deras behov samt är mottaglig genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

ÖVRIGT
Bifoga gärna utbildnings- eller studieintyg.
Vad händer efter att du har ansökt?
Vi går igenom de ansökningar vi får in och om vi har behov av din kompetens kommer vi att bjuda in dig på en intervju. Till intervjun vill vi att du tar med dig:
- Utbildningsuppgifter betyg /examensbevis
- Intyg från tidigare anställningar
- Namn på minst två referenter
- Utdrag från belastningsregistret, om du har hunnit få detta.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Barnskötare sökes till förskola i Askim

Barnskötare
Läs mer Okt 3
Skeppsskorporna är ett föräldrakooperativ som av föräldrarna har blivit utsett till en av Göteborgs bästa förskolor i kommunens årliga undersökning av förskolor.
Förskolan är belägen med närhet till naturen, havet och staden. Med temat i centrum utvecklar vi barnens emotionella kompetens och stärker deras självförtroende som individer och i grupp. Vi värnar om små barngrupper i en trygg miljö kombinerat med roliga utomhusaktiviteter.
Läs gärna mer på www.skeppsskorporna.se
ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig en tjänst som barnskötare hos oss, i en barngrupp med åldern 1,5-5 år.
Vi söker Dig som är en engagerad och kreativ barnskötare med fokus på att driva och utveckla förskolans verksamhet.
Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med två heltidsanställda förskolelärare och deltidsanställd pedagog där ni tillsammans ansvarar för att miljön på förskolan är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du ska tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra, dokumentera och utvärdera den pedagogiska verksamheten utifrån gällande styrdokument.
KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare med minst 5 års erfarenhet av arbete i barngrupp. Vi ser Dig som en initiativrik och ödmjuk person som har lätt att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är på 100% och inleds med 6 månaders provanställning. Vi kommer ha löpande urval, så sök redan idag!

Ansök nu

Timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen

Barnskötare
Läs mer Aug 18
Vi söker kontinuerligt efter duktiga Timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen, belägen i Askim i Göteborg. Är du en positiv och engagerad person som älskar att arbeta med barn så kommer du att passa in i vår arbetsgrupp på Kaprifolen! Här utgår vi från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva. Vi har kontinuerligt ett behov av duktiga timvikarier och vill därför komma i kontakt med Dig som kan tänka dig vikariera löpande hos oss.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har idag 25 härliga barn fördelat på två grupper: En mindre grupp för de yngsta barnen med 10 barn och en äldre grupp med 15 barn. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger och vi som arbetar på Kaprifolen är positiva och engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori och med pedagogisk dokumentation, där kameran och läsplattan är en självklar del av verksamheten.
Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på www.kaprifolen.se
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att Du ska medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen, genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans verksamhetsmål.
Kvalifikationer
• Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat på förskola, samt gärna Barnskötarutbildning.
• Du skall kunna arbeta med barn i alla åldrar då förskolan utgår från en förskola och ett arbetslag.
• Du har god vana att använda mobiltelefon/surfplatta.
Personliga egenskaper
• Du samarbetar mycket väl med kollegor och har lätt för att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.
• Du har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och ansvar.
• Du har en mycket god förmåga att hitta lösningar i olika situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att kunna arbeta i för- och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan Du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan redan idag till: ansokan@kaprifolen.se

Ansök nu

Barnskötare till Prästkragen Montessoriförskola

Barnskötare
Läs mer Okt 14
Vill du arbeta i en förskola med små barngrupper och hög lärartäthet?
Prästkragen Montessoriförskola söker nu två barnskötare! En tillsvidaretjänst och ett vikariat som sträcker sig till slutet av december 2024.

Prästkragens montessoriförskola är ett föräldrakooperativ som funnits i Kålltorp i mer än 30 år. Närheten till naturen och staden skapar goda förutsättningar för utflykter och för att ta del av Göteborgs kulturella utbud. Att förskolan drivs som ett föräldrakooperativ innebär att personalen har det pedagogiska ansvaret för förskolan och att engagerade föräldrar sköter de praktiska och administrativa uppgifterna utanför den dagliga verksamheten. Förskolan har totalt 37 barn och är indelad i tre avdelningar; Nyckelpigan, Fjärilen och Humlan. Vi strävar efter hög lärartäthet och små barngrupper. Ett utmärkande drag för Prästkragen är den lugna atmosfären där barnen får utvecklas i sin egen takt med det som de själva tycker är roligt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team om sju pedagoger och ett köksbiträde. Tillsammans ansvarar ni för att barnen ska ha en trygg och kreativ förskola. I arbetet ingår planering, genomförande och utveckling av den pedagogiska verksamheten på förskolan utifrån Lpfö18. Tillsammans med dina kollegor kommer du även att driva och utveckla montessorimiljön.

Vem är du?
Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är trygg, lyhörd, kreativ och lösningsfokuserad. Vi förutsätter att du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling samt att du kan upprätthålla en god kommunikation både med vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att du passar in i teamet.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en liten barngrupp tillsammans med trevliga, engagerade kollegor som har roligt tillsammans och med barnen. Hos oss får du ett nära samarbete med vår rektor Nina och styrelsen, korta beslutsvägar samt god möjlighet att påverka verksamheten. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider, arbetskläder vid utevistelse och bra arbetstider.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättande av tjänsten kan därför komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.


Vi tar endast emot ansökningar via e-mail, personalansvarig@prastkragen.se !
Märk din ansökan “Barnskötare ht-23”.

Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidare samt ett vikariat
Tillträde så snart som möjligt

Ansök nu

Barnskötare till Prästkragen Montessoriförskola

Barnskötare
Läs mer Sep 30
Vill du arbeta i en förskola med små barngrupper och hög lärartäthet?
Prästkragen Montessoriförskola söker nu en barnskötare för ett vikariat året ut med möjlighet till förlängning!

Prästkragens montessoriförskola är ett föräldrakooperativ som funnits i Kålltorp i mer än 30 år. Närheten till naturen och staden skapar goda förutsättningar för utflykter och för att ta del av Göteborgs kulturella utbud. Att förskolan drivs som ett föräldrakooperativ innebär att personalen har det pedagogiska ansvaret för förskolan och att engagerade föräldrar sköter de praktiska och administrativa uppgifterna utanför den dagliga verksamheten. Förskolan har totalt 37 barn och är indelad i tre avdelningar; Nyckelpigan, Fjärilen och Humlan. Vi strävar efter hög lärartäthet och små barngrupper. Ett utmärkande drag för Prästkragen är den lugna atmosfären där barnen får utvecklas i sin egen takt med det som de själva tycker är roligt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team om sju pedagoger och ett köksbiträde. Tillsammans ansvarar ni för att barnen ska ha en trygg och kreativ förskola. I arbetet ingår planering, genomförande och utveckling av den pedagogiska verksamheten på förskolan utifrån Lpfö18. Tillsammans med dina kollegor kommer du även att driva och utveckla montessorimiljön.

Vem är du?
Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är trygg, lyhörd, kreativ och lösningsfokuserad. Vi förutsätter att du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling samt att du kan upprätthålla en god kommunikation både med vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att du passar in i teamet.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en liten barngrupp tillsammans med trevliga, engagerade kollegor som har roligt tillsammans och med barnen. Hos oss får du ett nära samarbete med vår rektor Nina och styrelsen, korta beslutsvägar samt god möjlighet att påverka verksamheten. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider, arbetskläder vid utevistelse och bra arbetstider.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättande av tjänsten kan därför komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.


Vi tar endast emot ansökningar via e-mail, personalansvarig@prastkragen.se !
Märk din ansökan “Barnskötare ht-23”.

Anställningsvillkor
Heltid
Vikariat med möjlighet till förlängning
Tillträde så snart som möjligt

Ansök nu

BARNSKÖTARE / STÖDPEDAGOG TILL ASKIMS MONTESSORIFÖRSKOLA

Barnskötare
Läs mer Sep 29
Askims Montessoriförskola har funnits sedan 1984 och är en ekonomisk stabil ideell förening. Vi tillämpar Montessoripedagogik och strävar efter att ta till vara på barnens inneboende nyfikenhet och individuella förutsättningar. Vi håller till i Mikaelskyrkans lokaler med egen gård och nära anslutning till naturen och vi gör gärna utflykter i omgivningarna och lär oss om naturen och vår omvärld.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ, där alla medlemmar på något sätt deltar i föreningens arbete. Det är dock pedagogerna som har det pedagogiska ansvaret i verksamheten. Det finns en avdelning för 1-3 år med plats för 14 barn och en avdelning 3-6 år med plats för 22 barn.
Barnskötare/Stödpedagog
Vi söker en driven och engagerad stödpedagog till ett barn som är i behov av särskilt stöd. I samarbete med arbetslaget kommer du att stötta och vägleda barnet i sin vardag på förskolan. Arbetet med barnet delas med kollegor, varför du också kommer att ha de arbetsuppgifter som förekommer på förskola.
Förskolan består av ett team om åtta pedagoger och ett köksbiträde. Hos oss är det ett nära samarbete med rektor och styrelse, korta beslutsvägar och god möjlighet att påverka. Vi erbjuder dig ett roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor och barn. Om du tycker detta låter intressant vill vi gärna att du skickar din ansökan till oss så snart som möjligt då vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligast.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser positivt på tidigare erfarenhet av arbete med barn med behov av särskilt stöd.
Vi förutsätter att du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling, har en varm och mjuk framtoning och är van vid god kommunikation både med dina kollegor och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du som person passar in i teamet.
Har du frågor så är du välkommen att kontakta rektor Viktoria Möller via email. Vi tar endast emot ansökningar via email, info@askimsmontessori.com.
Anställningsvillkor
Tillträde: snarast efter överenskommelse
Visstidsanställning kopplad till ersättning p.g.a. barn med behov av särskilt stöd.
Lön: Fast månadslön
Omfattning: 50%


Övrig information
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg.
Vi undanber att bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Ansök nu

BARNSKÖTARE/ PRESCHOOL TEACHER ASSISTANT

Barnskötare
Läs mer Sep 28
Kort om CREATIVE KIDS FÖRSKOLA/PRESCHOOL
Creative Kids Förskola/Preschool är ett Svensk/Engelsk talande förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra duktiga pedagoger. Vi erbjuder dig en liten förskola med små grupper. I dagsläget har vi ca 30 barn på förskolan barngrupper och fin kontakt med föräldrarna. Du kommer lätt hit via spårvagn som stannar framför förskolan.
Om dig:
Vi söker dig som är flytande i svenska och behärskar språket både muntligt och skriftligt. Talar du även flytande engelska är detta meriterande då vi är en tvåspråklig mångkulturell förskola.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv person och som ser mervärdet i ett liten förskola. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och har goda kunskaper om arbetet med förskolans läroplan. Som person är du ödmjuk men samtidigt drivande och nyfiken och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och alla barn på förskolan. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi erbjuder dig: En unik verksamhet med hög personaltäthet. Ett stabilt arbetslag som trivs och har roligt ihop. Varmt välkommen att söka anställning hos oss. Gå gärna in på vår hemsida, www.creativekidsforskola.com
Vår förskola lägger stor vikt vid "bemötande", så att varje barn bemöts där det befinner sig just nu. Varje barn ska bli sedd/ känna sig sedd varje dag. Vi ser varje barn som kompetent, nyfiket och fullt av lust att upptäcka och lära. Vår strävan är att utveckla och anpassa vår miljö utifrån barnets behov. För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
Tjänsten är deltid (85%) med fasta arbetstider och tillträde 2023-10-16. För att komma ifråga för tjänsten måste du ha barnskötare utbildning. Du måste även kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873.

Ansök nu

Timvikarie Förskolan Hagvidson Fyreviken Hovås

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Hagvidson är en fristående förskola i Fyreviken, vi finns i hjärtat av Hovås i det gamla kommunalhuset på Hovåsvägen 1, nära havet och naturen.
Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje.
Vi arbetar utifrån en pedagogisk vision om en hållbar framtid där livsstil, hälsa och miljö bildar en helhet. Vi vill att barnen ska få med sig ett hållbarhetsperspektiv som gäller den egna individen, medmänniskan och vår natur, som ett led i detta ger vi stora utrymmen åt utomhuspedagogik.
Vi vill lägga grunden för ett tänk där rörelse är en naturlig del av vardagen.
Förskolan arbetar mot grönflagg. Vi har tre avdelningar Vinga , Trubaduren och Måseskär med plats för totalt 60 barn.
Vi tror att du:
Har jobbat inom förskola eller har liknande erfarenhet
Är serviceinriktad
Tycker om att jobba med barn och kan engagera och inspirera
Tycker om att vara ute tillsammans med barnen
Är du väl insatt i läroplanen, är driven och vill ta ansvar ser vi det som ett stort plus
Har du erfarenhet av att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera pedagogisk verksamhet är detta en merit
Är flexibel, positiv och tycker om att dela erfarenheter med övriga pedagoger
Du är en lagspelare!


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som vikarie kan bestå av:
• påklädning
• matsituationer
• blöjbyten och hjälp vid toalettbesök
• delta vid vila, läsa för barnen
• tillsynsansvar vid inne/utevistelse,


Det är viktigt att du är lyhörd för barnens behov, engagerad och har stor
ansvarskänsla. Ta kontakt med barnen, ägna dig inte åt ett barn, utan överblicka hela
barngruppen.


Tänk på att alltid ha kläder som passar för verksamhet bland barn både och inne och
ute i olika väder.

Ansök nu

Vikarietjänst/Barnskötare - mångkulturell förskola - 75% tjänst - Guldheden

Barnskötare
Läs mer Sep 22
Allmänt
Tjänsten är en vikarierande tjänst på grund av pedagog frånvaro fram till 30 juni 2024
The International Preschool AB söker en entusiastisk och engagerad barnskötare till vår förskolor.
IPS AB startades år 1989 i Göteborg, och är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-6 år med verksamheter i fyra olika delar av staden (Majorna, Älvsborg, Guldheden och Biskopsgården).
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman varje månad, och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämlikhet.
Språken som talas i IPS AB, är primärt svenska och engelska, men vi har pedagoger från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer, vilket är i linje med vår multikulturella ideologi.
Besök gärna vår hemsida www.theinternationalpreschool.se för mer information
Anställningskriterier
Du måste ha en uppfylld och godkänd yrkesutbildning från Komvux, barn- och fritidsprogrammet på svensk gymnasieskola (3 år), eller svensk eftergymnasial utbildning för barnskötare som har yrkeserfarenhet.
Du behöver ha god språklig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska för att kunna vara en del av det multikulturella arbetslaget.
Anställningsfördelar
Mångkulturell miljö med kollegor från alla kontinenter
Närvarande ledning som ger pedagogiskt stöd
APT varje månad
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Pedagogisk planeringstid
Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Start- och avslutningsevents

Vi hoppas att detta är en verksamhet som tilltalar just dig som känner att du kan bidra till vår värdegrund, och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till Temperaturgatan 93

Barnskötare
Läs mer Sep 19
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi på förskolan Temperaturgatan 93 söker nu barnskötare som med vilja och engagemang vill skapa bästa möjliga förutsättningar för barnen i Biskopsgården/Länsmansgården.

Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta för att erbjuda en verksamhet med hög kvalitét där vi ständigt reflekterar och driver utvecklingen på förskolorna framåt.
Det som vi ser som en vinst är att rektorer i team Öster arbetar tillsammans för att utveckla alla förskolorna till en rolig, lärorik och utvecklande verksamhet för alla barnen i Biskopsgården/Länsmansgården.

Förutom ovanstående erbjuds du även arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag och pedagogiska måltider.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi söker dig som brinner för att ge alla barn de bästa förutsättningarna för att utvecklas och lära utifrån sina förutsättningar, intressen och erfarenheter, både inomhus som utomhus.

Du har erfarenhet av att arbeta systematiskt med kvalitetsarbete och språkutvecklande arbetssätt samt är engagerad i och positiv till de processer vi är i på förskolan. Du ser lösningar och är delaktig i att lösa och hantera utmaningar vi ställs inför.

Ett krav är att du har god svenska i både tal som skrift.

Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Berguvens förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 20
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du tillsammans med dina kollegor arbeta för att ge barnen möjlighet att erövra kunskap genom 100-språklighet? Då är du välkommen till oss på Berguven!

Berguvens förskola är en nyöppnad förskola med ljusa härliga lokaler och ligger i ett naturskönt område med närhet till hav och natur men även stadsmiljö, i Nya Hovås.

I en enhet tillsammans med Klåvavägens förskola kommer vi sträva efter en stark gemensam grund baserad på Reggio Emilias pedagogiska filosofi. I våra storarbetslag arbetar projekterande tillsammans med barnen och gemensamt skapar vi förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och aktivt arbeta mot diskriminering.

Hos oss får du tillfälle att utforma både lärmiljön och verksamheten tillsammans med dina kollegor. Att arbeta tillsammans, ta tillvara på medarbetares kompetenser och intressen samt att ha ett vi-tänk är något jag som rektor anser vara av stor vikt för att få en välfungerande förskola.

Vem är jag som chef?
Jag är en person som har stort engagemang, är ambitiös i mitt arbete och har stor tilltro till min personal. Jag är målinriktad och har en tydlig vision över vad vår förskola ska vara för plats och jag vågar ta beslut för att nå dit. Med detta sagt är jag även en inlyssnande chef och vill skapa en arbetsplats där alla så väl medarbetare och chef måste bidra för att utveckla vår utbildning tillsammans.


KVALIFIKATIONER
Och vem är du? Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har du erfarenhet av arbete baserat på Reggio Emilia-filosofin ser vi det som meriterande. Du har även erfarenhet av pedagogisk dokumentation.

Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt där barnet alltid står i fokus och du bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har förmåga att se till det enskilda barnet såväl som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en undervisningsmiljö som främjar kvalitet, nyfikenhet, tydlighet och struktur.

Med hjälp av de 100 språken vill vi driva en utforskande undervisning och vi söker personal med olika kompetenser och styrkor vilket språk kommunicerar du helst i? Digitala verktyg, musik, matematiska eller genom konstnärliga uttryck? Oavsett språk vill vi träffa dig som är trygg och engagerad i din professionella roll och som ser en närvarande och delaktig pedagog som en självklarhet i verksamheten. Med din tydlighet och lyhördhet har du en förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Vi strävar mot både personlig- och verksamhetsutveckling och därför är det viktigt att du är öppen för nya tankar och idéer samtidigt som du delar med dig av egna på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Då vi arbetar i storarbetslag ser du även vikten av ett gott samarbete med dina kollegor.

Känner du igen dig i beskrivningen?
Då önskar vi dig varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Barnskötare
Läs mer Sep 15
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig!

Ansök nu

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Barnskötare
Läs mer Sep 15
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig!

Ansök nu

Barnskötare till nybyggda Torslanda Torgs förskola, en förskola med gott kl

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Är du barnskötare med det lilla extra som vill arbeta i ett fantastiskt härligt team med stor och bred kompetens? Då är du varmt välkommen med din ansökan till vår fina förskola med Reggio Emilia som grund. Förskolan som är alldeles nybyggd ligger i en härlig miljö med både skog, hav och ett litet centra! Närhet till kollektivtrafik är det också. Idag befinner vi oss på Gamla Tumlehedsvägen men med start 2/1 flyttar vi in i dessa nya fantastiska miljöer. Här får vi tillsammans möjlighet att bedriva verksamhet i nya ljusa utbildningsmiljöer med genomtänk möblering för både barn och pedagoger. I anslutning till de fyra avdelningarna ligger också en stor, luftig och kreativ ateljé. Här kan skapande processer få pågå över tid.

Vi har på vår förskola förmånen att ha pedagogista som arbetar med pedagogisk handledning i alla våra arbetslag. Vi har också en försteförskollärare i vårt team.
Pedagogistan är redan idag tätt knuten till pedagogerna i vårt utvecklingsarbete på Gamla Tumlehedsvägen och vi är nu inne i en fantastiskt rolig fas där vi tillsammans förbereder oss för flytt till Torslanda Torg. Vi vässar våra pedagogiska lärmiljöer, vår pedagogiska dokumentation och utvecklar verksamheten tillsammans med våra barn!

Alla pedagoger på enheten har gått utbildning i tecken som alternativ kommunikation (TAKK). Alla pedagoger på förskolan har också en egen dator som arbetsverktyg. Vi har även projektor samt Ipads på alla avdelningar, vilka används i bland annat dokumentationen med barnen.

Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med oss och som tycker att det är självklart att sätta barnet i centrum. Om du tycker att det vore spännande att tillsammans med kollegor starta igång en ny avdelning, bygga lärmiljöer, sätta strukturer då är detta platsen för dig. Tycker du dessutom att introduktion av nya barn och familjer hör till en av våra viktigaste och mest spännande uppgifter, då ska du söka då vi kommer få möjligheten att introducera nya kompisar i januari.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra pedagogiska processer och oss själva i lärgrupper och vi lägger stor vikt vid att du har ett gott förhållningssätt då samverkan, arbetsglädje och en god pedagogisk atmosfär är mycket viktiga faktorer för oss!

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet med barnen enligt Läroplan för förskolan.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig/er som är utbildad barnskötare.

Vi vill gärna att du har erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia inspirerat. Meriterande är också om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tecken som alternativ kommunikation (TAKK) samt en vana av att introducera barn i förskolan.

Du kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du känner dig trygg i rollen som barnskötare och har mycket god förmåga att samverka och skapa goda relationer med såväl kollegor som föräldrar. I ditt arbete behöver du kunna planera, dokumentera, analysera, och uttrycka dig väl i tal och skrift. Digitala verktyg ser vi som en självklarhet att du behärskar.

Du skall ha ett professionellt förhållningssätt med förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje med läroplanen som grund för ditt agerande. Du har stark initiativkraft och är målinriktad, strukturerad och framförallt härligt nyfiken. Vi ser fram emot nya medarbetare som berikar oss med nya kunskaper, tankar och idéer.

Känner du att du skulle vilja arbeta och utvecklas tillsammans med oss är du varmt välkommen att ansöka som barnskötare på Gamla Tumlehedsvägens förskola!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Lilla Viljaskolan söker barnskötare till ny förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Lilla Viljaskolan Angered är en nystartad förskola och som tack vare stort intresse söker flera passionerade och engagerade barnskötare att bli en del av vårt team. Som en nystartad skola har du möjlighet att vara med och forma verksamheten med stort inflytande på de dagliga rutinerna och utvecklingen av vår pedagogiska filosofi.

Vi tror på att varje individ har unika styrkor och erfarenheter som kan bidra till vår gemensamma vision att skapa en lärande miljö som inspirerar och utmanar våra elever. Vi välkomnar sökanden med god språkhantering, men värdesätter också personer med kunskap i många språk.

På Lilla Viljaskolan Angered tror vi på att varje barn har rätt till en lärorik och trygg miljö, och som barnskötare har du en viktig roll i att stödja barnens utveckling och lärande. Du kommer att vara en del av en kreativ och positiv arbetsmiljö där vi uppmuntrar till personlig och professionell utveckling.


Vi söker dig som:• Har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn i förskoleåldern

• Har ett öppet sinne och är intresserad av att lära sig mer om vår pedagogiska filosofi

• Är passionerad och engagerad i sitt arbete med barn och vill skapa en trygg och inspirerande miljö för våra elever

• Har goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter med kollegor, föräldrar och barn

• Har förmågan att dokumentera barnens lärande och reflektioner

• Har god språkhantering


Vi erbjuder:• En möjlighet att vara med och forma verksamheten på en nystartad förskola

• En positiv och kreativ arbetsmiljö där personlig och professionell utveckling uppmuntras

• En möjlighet att arbeta med en varierad grupp av barn med olika bakgrunder och behov

• En arbetsplats där vi arbetar för att skapa en inkluderande miljö för alla elever


Övrigt
Tjänsterna är tillsvidaretjänster med tillträde enligt överenskommelse. Omfattningen/tjänstgöringsgraden för dessa tjänst är heltid.  Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Anställningar på Lilla Viljaskolan inleds med provanställning och är sk. semestertjänster.
 
Vi har valt våra rekryteringsvägar och undanbeder oss därför vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Utbildia AB är ett värderingsstyrt skolföretag som bygger på stort engagemang för varje barns rätt till den bästa utbildningen oavsett var man bor eller vilken bakgrund man har.

Utbildia är i dag huvudman för Viljaskolan i Angered samt Lilla Viljaskolan i Malmö. Utbildia driver även via dotterbolag Spira Teoretiska Gymnasium Lund och Spira Teoretiska Gymnasium Stockholm.

Ansök nu

Barnskötare till Östra Palmgrensgatans förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 11
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Östra Palmgrensgatans förskola är en härlig förskola mitt i ett bostadsområde i Älvsborg. Förskolan består av fyra avdelningar och löpare. Förskolan har renoverats de senaste två åren så förskolans inomhusmiljö är helt ny.

Nu letar vi efter en barnskötare som kan arbeta mellan de olika avdelningarna för att stötta upp vid frånvaro hos personalen men också vara resurs där det krävs god fysisk form då tyngre lyft ingår. De flesta arbetspassen är förlagda mellan 8.30 17 eller 9 17.30.

Att arbeta med barn är det bästa som finns, vilket genomsyrar hela vår förskola. Det är för barnen vi arbetar och för den glädjen vi känner när barnen är trygga, får lära sig nya saker och utmanas - ett barns glittrande ögon! Vi vill erbjuda barnen en verksamhet full med glädje, inspiration och stimulans så att varje barn har möjlighet till utveckling och lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi söker dig som har erfarenhet av AKK och tydliggörande pedagogik samt ett språkutvecklande arbetssätt. Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Att kunna arbeta fysiskt obehindrat, ha god fysisk form och arbeta med alla barn mellan 1 5 år. Du ska vara väl insatt i förskolans styrdokument

Som person tar du ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens och barnens bästa i fokus. Vi vill även att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. För att trivas i rollen bör du även kunna balansera olika krav och behålla lugnet i de olika situationer som uppstår på en förskola. Vi tror även att du är en flexibel person som inte har problem att anpassa sig när förutsättningarna ändras.


Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

BARNSKÖTARE/ PRESCHOOL TEACHER ASSISTANT

Barnskötare
Läs mer Sep 7
Kort om CREATIVE KIDS FÖRSKOLA/PRESCHOOL
Creative Kids Förskola/Preschool är ett Svensk/Engelsk talande förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra duktiga pedagoger. Vi erbjuder dig en liten förskola med små grupper. I dagsläget har vi ca 30 barn på förskolan barngrupper och fin kontakt med föräldrarna. Du kommer lätt hit via spårvagn som stannar framför förskolan.
Om dig:
Vi söker dig som är flytande i svenska och behärskar språket både muntligt och skriftligt. Talar du även flytande engelska är detta meriterande då vi är en tvåspråklig mångkulturell förskola.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv person och som ser mervärdet i ett liten förskola. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och har goda kunskaper om arbetet med förskolans läroplan. Som person är du ödmjuk men samtidigt drivande och nyfiken och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och alla barn på förskolan. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi erbjuder dig: En unik verksamhet med hög personaltäthet. Ett stabilt arbetslag som trivs och har roligt ihop. Varmt välkommen att söka anställning hos oss. Gå gärna in på vår hemsida, www.creativekidsforskola.com
Vår förskola lägger stor vikt vid "bemötande", så att varje barn bemöts där det befinner sig just nu. Varje barn ska bli sedd/ känna sig sedd varje dag. Vi ser varje barn som kompetent, nyfiket och fullt av lust att upptäcka och lära. Vår strävan är att utveckla och anpassa vår miljö utifrån barnets behov. För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
Tjänsten är deltid (85%) med fasta arbetstider och tillträde 2023-09-25. För att komma ifråga för tjänsten måste du ha barnskötare utbildning. Du måste även kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873.

Ansök nu

Vi är söker en omtänksam barnskötare till centralt föräldrakooperativ!

Barnskötare
Läs mer Sep 10
Är du omtänksam, engagerad och tycker det är roligt att upptäcka världen genom barnens ögon? Då är vi på Föräldrakooperativet Lyran arbetsplatsen för dig!

Kort om oss
Föräldrakooperativet Lyran är en liten och väletablerad fristående förskola i centrala Göteborg som funnits i över 30 år. Vi har en glad och härlig barngrupp på 16-18 barn i blandade åldrar och många intressen, tre pedagoger, vår egen kock och ett gäng engagerade föräldrar.
Hos oss bygger pedagogiken på en fri och lekfull atmosfär, där fantasi och kreativitet hos både barn och pedagoger ges stort utrymme. Vi blandar kompisklubb och simskola med att gå på piratdisco, göra experiment och hjälpa till i köket. Vår närhet till Slottsskogen innebär dagliga utflykter där barnens motorik och fantasi utmanas i skogsmiljö.
Kvalitet är viktigt för oss och vårt mål är att se till att varje barn ges möjligheter att utvecklas individuellt och växer tillsammans i grupp. Vi har nära till skratt, en varm atmosfär, samt goda relationer mellan föräldrar, kollegor och barn!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är varm och kan jobba tillsammans med ordinarie pedagoger för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen. Du sätter självklart barnens behov i centrum och är intresserad av deras utveckling och lärande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och/eller påbörjat en pedagogisk utbildning men viktigast är att du kan arbeta på ett positivt och givande sätt med våra barn, pedagoger och föräldrar.
Har du andra erfarenheter eller färdigheter som du kan bidra med på Lyran som musik, utepedagogik eller något helt annat spännande är det väldigt välkommet och meriterande!

Vad vi erbjuder dig
Här på Lyran erbjuder vi:
Fria hemlagade måltider
Hög personaltäthet
Liten barngrupp
Stor frihet i ditt arbete att utvecklas
Rektor på plats i verksamheten, enkla beslutsvägar med stor möjlighet att påverka
Engagerade föräldrar
Ljusa, rymliga lokaler i centrala Göteborg

Vi erbjuder nu ett vikariat (100 %) från 1 november 2023 till 30 juni 2023, med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är i schemalagd under Lyrans öppettider kl. 07:00-17.00. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns hos Fremia.
Tycker du att Lyran verkar spännande, så vill vi gärna att du skickar in ditt cv med referenser och ett personligt brev till rekrytering@lyran.se

Varmt välkommen in med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Barnskötare till Kottarna

Barnskötare
Läs mer Aug 25
Om jobbet
Kottarna är ett föräldrakooperativ förskola på Solhusgatan, mot Delsjön. Förskolan drivs som ekonomisk förening med korta beslutsvägar och nära kontakt mellan barn, personal och vårdnadshavare. Därutöver samarbetar vi med tre andra kooperativ via vår gemensamma rektor. Barngruppen består av 19-20 barn som är mellan 1,5 och 5 år. I arbetslaget finns enförskollärare, två barnskötare samt en köksansvarig som också finns i barngrupp. Vi söker nu ytterligare en barnskötare.
På vår förskola bedriver vi en planerad och målinriktad pedagogisk verksamhet med förskolans läroplan (Lpfö 18) som utgångspunkt. Vi arbetar för att den pedagogiska verksamheten genomförs så att den stimulerar och utmanar barnens utveckling och lärande.
Vi arbetar ofta i projektform där barnens egna planer och idéer styr innehållet. Detta arbetssätt ger den vardagliga verksamheten en röd tråd och skapar förutsättningar för ett meningsfullt lärande där barnen får vara med och påverka innehållet. Vi har påbörjat en processutbildning i Bild och teckenstöd.
Vi inspirerar barnen till att utforska världen genom att ha roligt tillsammans. Musik är en del i verksamheten och vi använder oss av sång och drama samt har gymnastik i form av rörelse och dans. Vi använder vår närmiljö så mycket vi kan genom skogsutflykter och att gå på museum. Vi har en stor gård med många möjligheter, där vi också är i process att utveckla utomhuspedagogiken.
Vi söker dig som:
· Har barnskötarutbildning
· Några års erfarenhet av arbete i förskola
· Har ett intresse för utomhuspedagogik
· Tillsammans med rektor och förskollärare vill vara med och driva pedagogiskt utvecklingsarbete med förskolan som helhet i fokus
· Är samarbetsvillig samtidigt som du har ett eget driv och kan fatta egna beslut i den vardagliga verksamheten
· Är lösningsfokuserad och vill arbeta för verksamhetens, gruppens och din personliga utveckling
Kompetens/vill lära i att möta elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF) och förmågan att anpassa undervisningen efter deras behov.
Kunskap/vill lära Tecken som stöd för att underlätta kommunikationen med barn som har språkliga utmaningarsamt som gynnar alla barn
· Är kreativ och brinner för att arbeta med barns lustfyllda lärande
· Är ansvarstagande, noggrann och professionell i din yrkesutövning

Vi erbjuder:
· Ett lustfyllt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
· En lugn och positiv arbetsmiljö
· Kontinuerlig kompetensutveckling
· Fria pedagogiska måltider
· Arbetskläder
· Friskvårdsbidrag
Känner du att du vill bli en av våra fantastiska medarbetare? Skicka då in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och behörig barnskötarutbildning.
Omfattning: 80% under ett år. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse. Det finns goda chanser till en tillsvidareanställning.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök nu

Erfaren barnskötare sökes till Föräldrakooperativet Djungeln, Göteborg

Barnskötare
Läs mer Aug 24
Föräldrakooperativet Djungeln är en liten, mysig och välskött förskola med 19 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan är tryggt placerad inne på Bräcke diakonis område, en lugn plats som gränsar till en liten skog. Förskolan jobbar utifrån en litteraturprofil vilket innebär att barnlitteratur är en naturlig del av vår vardag och integreras i vårt pedagogiska arbete. Djungeln drivs av engagerade föräldrar som vill ge sina barn bästa möjliga förskola.
Arbetsbeskrivning: Tjänsten omfattar 100%. Arbetet består av att, tillsammans med rektor/förskollärare och tre andra barnskötare planera, genomföra och dokumentera verksamheten utifrån läroplan samt barnens intressen och behov.
Vi erbjuder dig: På Djungeln erbjuds du stora möjligheter till pedagogisk utveckling då vi ser att du aktivt deltar i den pedagogiska planeringen och är med och utvecklar vår verksamhet tillsammans med erfaren och utbildad personal.
På Djungeln är du en del av ett litet sammanhang med hög personaltäthet vilket ger bättre förutsättningar att skapa en god pedagogisk verksamhet med nöjda barn och pedagoger. Vi arbetar i små grupper vilket ger en lugn och trygg miljö för barnen. Vi har ett stort engagemang, glädje och har en god sammanhållning.
På Djungeln värnar vi om vår personal; personaltrivsel finns alltid högt på vår agenda. Vi erbjuder attraktiv arbetstid, kostnadsfri pedagogisk lunch, friskvårdspeng, viss arbetsklädsel mm.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen med minst ett par års erfarenhet och har goda referenser. Meriterande är att du är väl insatt i läroplanen och systematiskt kvalitetsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ditt engagemang är A och O!
Ansökan och kontakt: Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi hanterar ansökningarna löpande. Välkommen att söka jobbet senast den 24 september.
Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning).
Tillträde: 2023-11-01, möjlighet att starta tidigare efter överenskommelse.
Övrig information: Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Barnskötare till Kärralund

Barnskötare
Läs mer Sep 7
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Enheten Kärralund består av tre förskolor. Skillnadsgatan 36, Skillnadsgatan 41 och Kärralundsgatan 19. Enheten ingår i ett rektors team bestående av fyra rektorer. Vi har ett gemensamt fokusområde inom teamet där vi jobbar med hållbar utveckling. Förskolorna är belägna i ett lugnt område nära skogen och vi jobbar mycket med och i naturen.

Nu söker vi barnskötare som vill ingå i arbetslag på Skillnadsgatan 41, men även du som önskar vara löpare på Kärralundsgatan 19 eller Skillnadsgatan 41.

Vi har genomfört en omfattande satsning på pedagogiska miljöer vilket resulterade i en bättre lärandemiljö för barnen och en mer trivsam arbetsmiljö för oss som arbetar. Vi har också genomfört en satsning på digitalisering där al ordinarie personal har en egen Ipad att använda vid planering och dokumentation.

Vi arbetar utefter skollagen, läroplanen och övriga styrdokument för förskolan. På måndagar har alla arbetslag reflektionstid eller APT från 16-18 och då samlas alla barn på gården tillsammans med husets löpare. Arbetslagen har organiserade lärträffar för att utveckla förståelse för mål och arbetsformer i förskolan. Dessa lärträffar är ett sätt att arbeta med kollegialt lärande och med kollegialt delande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och som behärskar det svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Du ser möjligheter i stället för hinder och är lyhörd gentemot barn, föräldrar såväl som dina kollegor. Det är även viktigt att du är intresserad av att samarbeta för en hög måluppfyllelse och ett bra arbetsklimat. Du är duktig på att synliggöra det pedagogiska uppdraget gentemot våra vårdnadshavare och är trygg i att ha professionella samtal med vårdnadshavare och kollegor. Det är viktigt att du är flexibel.

Som löpare behöver du gå in på den avdelning som behöver dig som mest. Du behöver ha bra förmåga att kommunicera och att vara lösningsorienterat i stressade situationer. Du ska kunna ingå i ett sammanhang med högt tempo, där allt vi gör är med barnens bästa i fokus. Du måste vara lyhörd, men också initiativrik.

Ditt arbete genomsyras av ansvarstagande och engagemang och du är en förebild för barnen. Vi ser gärna att du har ett reflekterande förhållningssätt och ett genomtänkt syfte i de aktiviteter ni skapar. Du kan samverka med olika aktörer både inåt och utåt, samt är ansvarsfull med våra gemensamma resurser.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsterna tillsätts under förbehåll att de inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare sökes till Svetsaregatan 10

Barnskötare
Läs mer Sep 7
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Svetsaregatan 101 ligger i sydvästra Göteborg med skogen alldeles in på knuten och vi har tillgång till fin utemiljö. Vår stora gård erbjuder såväl sandlådor, klätterställningar och gungor som upplevelser i naturen. Här finns något för alla barn, oavsett intresse och ålder. Närheten till naturen gör att vi dagligen kan använda naturen i vår verksamhet och ger även de yngsta barnen möjligheter till naturupplevelser. Vår förskola erbjuder även utbildning på finska till familjer som önskar att deras barn lär sig, bibehåller och utvecklar sitt språk i finska.

På förskolan utmanar vi varje barn i dess lärande och utveckling. Vi väcker barnens nyfikenhet på skriftspråk, matematik, form och bild. Vi ger barnen trygghet i en positiv anda och utvecklande miljö. Förskolan ska stimulera barnens utveckling och lärande och det gör vi på flera sätt. De planerade aktiviteterna är viktiga men också den fria leken där pedagoger finns med och stöttar och utmanar barnen i sitt lärande och deltagande. Med hjälp av leken och de planerade aktiviteterna, där vi tar tillvara barnens intressen, hittar vi tillsammans vägen mot ett lustfyllt lärande.

I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbeta med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist men viktigast utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker totalt 4 barnskötare till vår verksamhet. Två tjänster är tillsvidare och två är vikariat.

Vi söker dig som

- Är utbildad barnskötare
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som barnskötare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu