Barnskötare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Barnskötare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Vikarie i förskola och skola i Göteborg vårterminen 2023

Barnskötare
Läs mer Dec 23
Söker du ett givande och meriterande arbete som vikarie i förskolan eller grundskolan vårterminen 2023? Vi erbjuder korta eller längre vikariat där man ersätter en ordinarie pedagog som är tillfälligt frånvarande. Du väljer själv dagar du kan arbeta - vi kontaktar dig och presenterar olika uppdrag som passar din profil dagar du kan arbeta!

Med din kompetens och erfarenhet medverkar du till att barn och elever får en meningsfull och trygg dag. Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team, eller arbeta självständigt med att leda och planera aktiviteter.

Du har:
- Gymnasieutbildning. Avslutad eller pågående pedagogisk utbildning är meriterande och vanligtvis ett krav för längre uppdrag.
- Minst sex månaders erfarenhet av arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Goda referenser från tidigare arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Svenska i tal och skrift

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Ansök nu

Vikarier till förskolor och skolor i Göteborg!

Barnskötare
Läs mer Sep 30
Vi på Lärarpoolen arbetar med rekrytering och bemanning av vikarier till skolverksamheter från förskoleålder upp till gymnasiet. Vi söker nu vikarier till Göteborg Stad, som vikarie av oss får du ett flexibelt och roligt jobb där du får träffa mycket nya människor.

 

Du erbjuds jobb i hela Göteborg Stad och det kan även förekomma arbete i kranskommuner så som Kungsbacka och Kungälv.

 

Som vikarie förväntas du vara tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan, men du väljer själv vilka dagar och tider du är tillgänglig för arbete. Antalet arbetspass kan variera utefter skolornas behov men just nu har vi ett högt behov och många av våra vikarier erbjuds arbete motsvarande heltid. Det är en perfekt tjänst att kombinera med eget företagande, annat arbete på 50% eller studier.

Arbetsuppgifter:

På fritids arbetar du med elever i åldrarna 6-12 år, du är med eleverna under skoldagen på raster, som resurs i klassrummet och sedan på fritids efter skolan. Du kommer vara med på flera olika aktiviteter och mycket utomhuslek. Du kommer vara med och skapa en lekfull miljö dagligen.

 

Som elevassistent arbetar du med elever som är i behov av särskilt stöd av olika anledningar. Du följer eleven under skoldagen och stöttar i klassrummet, på raster, under lunchen och på eventuellt fritids

Kvalifikationer


• Du ska ha en relevant slutförd eller pågående utbildning
• Du ska ha en vilja för att jobba i skolan och med barn/ungdomar.
• Giltigt och godkänt utdrag från belastningsregistret
• Över 18 år
• Behärskar svenska i tal och skrift

Hur är du som person?


• Du som person ska vara anpassningsbar och flexibel
• Du är nyfiken och intiativtagande
• Du tar ansvar för de uppgifter du får och slutför dom på ett bra sätt

Ansök nu

Barnskötare sökes till Montessori förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 24
Vi söker en erfaren Barnskötare till Montessoriförskolan Trädet, som är en välskött förskola med 30 barn, som har funnits i Högsbo, Göteborg sedan 1983. Vi tar emot barn mellan 1 och 5 år. Trädets vision är att ge varje barn möjlighet att i sin egen takt utvecklas till trygga och självständiga individer med en positiv syn på framtiden.
Vi har engagerade föräldrar som genom sitt arbete i styrelsen utvecklar förskolan tillsammans med Rektorn.
Kooperativet består av en Rektor och 2 förskollärare samt 3 barnskötare. Vi söker nu dig som ska vara en av de tredje barnskötare. Vi vill att du behärskar det svenska språket i tal och skrift med erfarenhet och med fördel har en utbildning inom Montessori eller har arbetserfarenhet från en Montessoriförskola eller skola. Sista alternativet att ett sådant intresse finns så att du kan tänka dig en montessoriassistentutbildning framöver.
Som person är du lyhörd och har en bra förmåga att skapa goda relationer och samarbete med barn, kollegor och föräldrar. Du tycker det är spännande och roligt att jobba med barn samt sprida lugn och trygghet i gruppen.
Vi kan erbjuda dig varierande och utvecklande arbetsuppgifter på just nu vår storbarnsavdelning med barn i åldrarna 3-6 år. Om du blir anställd, kan du tänka dig att jobba över gränserna, på båda våra avdelningar. Du kommer att arbeta tätt med de övrig engagerad personal, och har stor frihet i hur den dagliga verksamheten skall bedrivas. Vi är ett litet gäng men med mycket kärlek och engagemang! Tjänsten är en visstidsanställning på tre månader som kan förlängas. (100%) Tillträde från den 31 januari 2023. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV. Vänligen skicka den till Rektor: Madeleine Marsh (info@tradet.se)

Ansök nu

Timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen

Barnskötare
Läs mer Nov 19
Vi söker kontinuerligt efter duktiga Timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen, belägen i Askim i Göteborg. Är du en positiv och engagerad person som älskar att arbeta med barn så kommer du att passa in i vår arbetsgrupp på Kaprifolen! Här utgår vi från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva. Vi har kontinuerligt ett behov av duktiga timvikarier och vill därför komma i kontakt med Dig som kan tänka dig vikariera löpande hos oss.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har idag 25 härliga barn fördelat på två grupper: En mindre grupp för de yngsta barnen med 10 barn och en äldre grupp med 15 barn. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger och vi som arbetar på Kaprifolen är positiva och engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori och med pedagogisk dokumentation, där kameran och läsplattan är en självklar del av verksamheten.
Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på www.kaprifolen.se
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att Du ska medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen, genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans verksamhetsmål.
Kvalifikationer
• Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat på förskola, samt gärna Barnskötarutbildning.
• Du skall kunna arbeta med barn i alla åldrar då förskolan utgår från en förskola och ett arbetslag.
• Du har god vana att använda mobiltelefon/surfplatta.
Personliga egenskaper
• Du samarbetar mycket väl med kollegor och har lätt för att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.
• Du har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och ansvar.
• Du har en mycket god förmåga att hitta lösningar i olika situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att kunna arbeta i för- och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan Du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan redan idag till: ansokan@kaprifolen.se

Ansök nu

Barnskötare till Avlösarservice dag, kväll och helg. Timanställning

Barnskötare
Läs mer Nov 17
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete som är utmanande, stimulerande och där du bidrar till att göra skillnad?
Då är Avlösarservice en verksamhet för dig!
Uppdragen innebär att du som avlösare tillfälligt tar över omvårdnaden av en funktionsnedsatt familjemedlem för att avlasta dennes vårdnadshavare/närstående.
Insatsen är av stor betydelse för den som blir avlastad och kräver att du har erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättningar och vad det kan innebära för en familj i behov av stöd. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta kontinuerligt och har ett gott bemötande.
Arbetet utgår ifrån hemmet och är mestadels förlagt på eftermiddagar, kvällar och helger.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som som har gymnasieutbildning. Du har arbetat med personer med funktionsvariationer och har erfarenhet av olika funktionsnedsättningar och dess innebörd för den enskilde i dess vardag.

För tjänsten krävs det att du har förmågan att lyssna på människor i syfte att förstå deras behov samt är mottaglig genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

ÖVRIGT
Vad händer efter att du har ansökt?
Vi går igenom de ansökningar vi får in och om vi har behov av din kompetens kommer vi att bjuda in dig på en intervju. Till intervjun vill vi att du tar med dig:
- Utbildningsuppgifter betyg /examensbevis
- Intyg från tidigare anställningar
- Namn på minst två referenter
- Utdrag från belastningsregistret, om du har hunnit få detta.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

När man arbetar med underåriga personer som har någon form av funktionsnedsättning måste man enligt lag lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Det får du genom att skicka in nedanstående blankett till polisen: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/.
Det kan ta upp till två veckor innan polisen skickar ditt utdrag. Det går bra att du skickar din ansökan till oss innan utdraget kommit.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Barnhandledare på deltid

Barnskötare
Läs mer Jan 18
Har du erfarenhet av att arbeta med människor? Är du student och ute efter ett meriterande extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu Barnhandledare till offentlig verksamhet i Kållered och Mölndal. I denna tjänst kommer du tillsammans med en kollega att ansvara över barn mellan 3–11 år och de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att:

• Ta emot barnen och registrera närvaro.
• Säkerställa en trygg tillvaro för barnen och kontrollera att rätt person hämtar barnet.
• Erbjuda och inbjuda till lek, spel och pyssel.
• Ta fram material så som pyssel, pennor och papper kopplat till aktiviteter.
• Tillhandahålla och dela ut frukt med hänsyn till eventuella allergier.

Ni kommer alltid vara två som arbetar tillsammans med barnen. Det kommer finnas tid för planering och förberedelse innan och efter passet.

Detta är en deltidstjänst där vi kommer att få in behovet med 10–14 dagars varsel. Vi ser därför att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och en viss flexibilitet i ditt schema. Du kommer jobba ca 2–4 pass/månad men detta kan variera, framförallt kommer passen vara förlagda på tisdagar och onsdagar. Du kommer utgå från vår kunds kontor i Kållered eller Mölndal och arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 9.00-16.00. Start för denna tjänst är under februari eller mars 2023.

För att få arbeta med barn krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Din profil
• Vi ser att du som söker denna tjänst har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel att du studerar. Det är meriterande om du studerar till barnskötare, förskollärare eller motsvarande.
• Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och människor i en social roll. Har du arbetat i en liknande tjänst är detta mycket meriterande.
• Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Arabiska, dari, ukrainska eller ryska är mycket meriterande.

Som person ser vi att du är social, påhittig och flexibel. Du är en lugn person som har en god förmåga att inge trygghet hos andra och du är inte rädd för att nå ut varken till barn eller föräldrar.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Barnskötare till Seglaregatan 17 och Koopmansgatan 22

Barnskötare
Läs mer Jan 27
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två barnskötare till Seglaregatan 17 och en till Koopmansgatan 22.

Seglaregatan 17 ligger i rymliga och ljusa lokaler med en stor gård. Det är nära till både grönområden och lekplatser. Vår verksamhet utgår från barnen och de möts av pedagoger som utmanar och har tillit till deras förmåga. På förskolan har vi en egen kock som lagar all vår mat på plats.

Koopmansgatan 22 ligger i den gamla vackra Karl-Johan skolan med ljusa, rymliga lokaler med hög takhöjd och fina stora fönster. På vår förskola lägger vi stor fokus på trygghet, omsorg, lärande och utveckling samt delaktighet och inflytande. Det ska vara en plats där alla barn ska känna glädje och ha roligt.

Vi söker nu engagerade barnskötare som vill vara med och forma våra verksamheter. Din uppgift som barnskötare är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse under den tid då deras föräldrar arbetar. Ditt uppdrag kommer att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. För oss är det viktigt med en arbetsplats där både barn, pedagoger och föräldrar känner stor delaktighet.

Två av tjänsterna är tillsvidareanställningar och en gäller ett föräldravikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som behärskar svenska flytande i tal och skrift. Vi vill även att du ska vara väl insatt i förskolans läroplan.

Vi söker dig som får energi av att bidra till andras lärande och som skapar goda förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare sökes till Plantagegatan

Barnskötare
Läs mer Jan 27
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Plantagegatan är en förskola för barn i åldrarna 15 år. Den har en avdelning, Plantan.
På Plantagegatans förskola arbetar vi aktivt med att stärka barnens språkliga och kulturella identitet.
Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en utbildning av hög kvalitet och du strävar efter en likvärdig utbildning för barnen. Du tycker också att det kollegiala lärandet är viktigt, du tycker som oss att tillsammans blir vi så mycket bättre.
I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbete med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet och barnens vårdnadshavare. Tillsammans med dina kollegor skapar ni en utbildning där barnet får utvecklas och tillägna sig nya kunskaper utifrån sina förutsättningar, tankar och erfarenheter.


Du arbetar utifrån Lpfö-18 och Skollagen och du tycker att det systematiska kvalitetsarbetet är viktigt. När andra pratar om framtiden, så arbetar du med den.KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som är barnskötare till Plantagegatans förskola. Meriterande är om du har gått specialistbarnskötarutbildningen. Du ser barnet som kompetent, där dess nyfikenhet och intressen styr utbildning och undervisningen. Varje barn ska ha samma möjligheter att pröva och utveckla förmågor samt intressen utan begränsningar.

Du som Barnskötare har förmåga att arbeta tillsammans med dina kollegor för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. Vidare är det viktigt att du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet.


Välkommen in med din ansökan!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vikarierande barnskötare sökes till nybyggd förskola i Angered

Barnskötare
Läs mer Jan 11
Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet, söker vi en barnskötare till en av våra avdelningar. Vi söker en utbildad barnskötare till en 12 månaders vikariat.
Little Kids Preschool är en mångkulturell förskola som öppnade 2014. Förskolan med dess lokaler är nybyggd och belägen i vackra och naturnära Lövgärdet i närheten av Angered. Förskolan består av tre avdelningar.
Utbildning
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämställdhet.
Språken som talas på Little Kids Preschool, är främst svenska. Två dagar i veckan talar vi engelska men vi har barn och vårdnadshavare från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer.
På vår förskola utgår vi ifrån vår profession, och det goda bemötandet. Vi vill ha ett tillåtande klimat där samarbetet mellan hem och förskola främjar varje barns utveckling och lärande. Med barnet i centrum får du möjligheten att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Du tar din utgångspunkt i förskolans styrdokument, och tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar du verksamheten och den pedagogiska miljön, som främjar trygghet, lek, och lärande. I ditt arbete visar du respekt för individen, samt skapar goda relationer till både kollegor, barn och vårdnadshavare. Du gillar att vara i ständig utveckling, och vågar ta på dig glasögonen som ser vad som kan förändras i den egna verksamheten, för att ta sikte på den bästa tänkbara förskolan. På Little Kids Preschool tycker vi att utevistelse och rörelse är en viktig del av barnens vardag, och skapar vår pedagogiska verksamhet i både inomhus och utomhusmiljöer.
KVALIFIKATIONER
Som barnskötare hos oss ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att verksamheten bedrivs enligt skollag och läroplan. Du kommer ha stora möjligheter att i samarbete med dina kollegor utforma lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning. Du som söker har förmåga att samarbeta och bygga relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär genom att visa respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll.
Vill du delge dina kunskaper och lyhört ta emot och pröva ny kunskap? Har du hjärtat på rätta stället, är du full av driv och idéer? Vill du arbeta i en positiv miljö med likasinnade kollegor? Sök då till oss på Little Kids Preschool! Meriterande är: om du har kunskap och erfarenhet av det systematiska kvalitetsarbetet och pedagogisk dokumentation.
Vi erbjuder dig:
- Mångkulturell miljö
- Erfarna, kompetenta och engagerade kollegor
- Gratis parkering
-Fri frukost, lunch och mellanmål
- Pedagogisk planeringstid både enskild och gemensam
- Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
- Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Vi hoppas att detta är en omgivning och verksamhet som tilltalar dig och som du kan bidra till, så ser vi fram emot din ansökan!
Besök gärna vår hemsida www.littlekids.se

Ansök nu

Timvikarier till Little Kids Förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 11
Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i förskolan med barn 1-5 år.
Little Kids Preschool är en mångkulturell förskola som öppnade 2014. Förskolan med dess lokaler är nybyggda och belägen i vackra och naturnära Lövgärdet, Angered. Förskolan består av tre avdelningar.
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämställdhet.
Språken som talas på Little Kids Preschool, är främst svenska. Två dagar i veckan talar vi engelska men vi har barn och vårdnadshavare från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer.
Vi erbjuder dig:
- Mångkulturell miljö
- Gratis parkering
-Fri frukost, lunch och mellanmål
Jobbet innebär att du på kort varsel (ibland samma morgon) ersätter ordinarie personal som behöver vara borta.
Du behöver tala svenska, och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ gärna det redan idag).
Du som söker ska ha fyllt 18 år och helst ha en gymnasial utbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller har påbörjat en pedagogisk högskoleutbildning, men absolut inget krav.
Besök gärna vår hemsida www.littlekids.se

Ansök nu

Barnskötare sökes till Jungmansgatan 65

Barnskötare
Läs mer Jan 20
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Jungmansgatan 65s förskola ligger med Slottsskogen och Plikta precis runt hörnet men har även närhet till Linnéplatsen och dess knutpunkt av spårvagnar och bussar. Vår förskola består av två avdelningar, en för de yngre barnen och en för de äldre barnen. Just nu söker vi en engagerad och driven barnskötare till avdelningen för de yngre barnen.

Som barnskötare är du en del av arbetslaget ihop med förskollärare och har stora möjligheter att få vara med att påverka och forma vår verksamhet. Vi lägger stort fokus på barnens pedagogiska utbildning och arbetar enligt förskolans läroplan där leken och det lustfyllda lärandet har en stor roll.

För oss är det viktigt att våra pedagoger är positiva till samarbete och driver det pedagogiska arbetet framåt. För att möjliggöra detta har du som pedagog schemalagd tid för planering, nätverk för kollegialt lärande och vi avsätter även tid för gemensam reflektion i arbetslaget. Vi erbjuder fria pedagogiska luncher, arbetskläder för utomhusbruk, pedagogisk handledning för arbetslaget av specialpedagog och kontinuerlig kompetensutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du talar och skriver obehindrat på svenska.
Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i centrum. Du bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt utifrån förskolans värdegrund.

För att trivas hos oss tror vi att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningarna som krävs för att lärande ska kunna ske. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang och att du samarbetar med andra för att bidra till verksamheten. Vi arbetar aktivt med TAKK och AKK, erfarenheter och kunskaper inom TAKK och AKK ses därför som meriterande.

Om denna tjänst motsvarar din erfarenhet samt dina önskemål, tveka då inte med att söka redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer om dig och dina tankar!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Framnäsgatans förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 20
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Framnäsgatans förskola består av två avdelningar och vi bedriver vår verksamhet i vackra lokaler i en gammal skola. Vi finns i Johanneberg, nära Mölndalsvägen och Korsvägen där det finns gott om kommunikationer. Vi har stor gård till vårt förfogande, som är uppdelad i sektioner, vilket skapar goda möjligheter till utforskande.

Framnäsgatans förskola präglas av en välkomnande atmosfär, som vi värnar varmt om. Att arbeta för det goda bemötandet och en genuin respekt för barn och andra vuxna är centralt hos oss. I dina arbetsuppgifter ingår att bidra till detta tillsammans med oss andra.
I vårt arbete låter vi oss inspireras av Reggio Emilia filosofin. Vår förskola ska vara barnens arena och vi pedagoger medupptäckare. Vi arbetar projekterande och har alltid barnet i centrum. För att säkerställa att barnens erfarenheter tas tillvara följer vi barnen på deras resa i förskolan, vilket innebär att vi arbetar i olika konstellationer och med olika åldrar över tid.
På en av våra avdelningar har vi nu behov av en ny barnskötare. I arbetsuppgifterna ingår att samarbeta med övriga arbetslaget kring mål och process, samt kulturskapande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och har flera års erfarenhet av arbete som barnskötare och som är professionell och kommunikativ. Du är beredd att ta ansvar och bidra till en god kultur och ett projekterande arbetssätt.
Vidare behöver du vara kommunikativ, kunna flytande svenska i tal och skrift samt ha förmågan att fånga barns intresse och vara nyfiken på deras behov.
Som person är du trygg, lugn, positiv och ansvarstagande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Vasa Kyrkogata 7

Barnskötare
Läs mer Jan 20
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Vasa Kyrkogata 7 ligger i stadsdelen Centrum, ett stenkast från Avenyn. Förskolan har närhet till grönområden och spårvagnshållplats och stadens kulturella utbud. På förskolan går det för närvarande 60 barn uppdelat i fyra åldershomogena grupper. Pedagogerna arbetar i duos där det ingår en förskollärare och en barnskötare i varje grupp.

Förskolan är Reggioinspirerad och arbetar mycket i projekt och med pedagogiska dokumentationer. Pedagogerna på förskolan samarbetar också mycket. Varje eftermiddag är alla barn och pedagoger tillsammans på förskolans stora gård.
Vi som arbetar på förskolan är utbildade förskollärare och barnskötare och många av oss har arbetat på förskolan i många år. I personalgruppen finns olika kompetenser vilket gör att vi kan möta barn och vårdnadshavare på ett bra och varierat sätt. Dagarna innehåller både ute- och inomhusaktiviteter. Planerad undervisning blandas med barnens egna önskemål och ger utrymme för spontanitet. Vi gör också utflykter till närliggande grönområden, bibliotek med mera.

Vi söker nu två medarbetare en till vår fyra-årsgrupp som kommer samarbeta mycket med fem-årsgruppen. Och en medarbetare till vår 2-årsgrupp.
Vi erbjuder en utvecklingsinriktad arbetsmiljö där du får möjlighet att prova dina pedagogiska idéer och tankar!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnskötare.
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Har god kännedom om läroplanen.


För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Smultronvägens förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 19
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Smultronvägens förskola ligger i närheten av Beryllgatan, i ett område med både villor och flerfamiljshus. Vi har nära till natur och hav. På Smultronvägen finns fyra avdelningar, två för de yngre och två för de lite äldre barnen på förskolan. Vi strävar efter att organisera oss i så åldershomogena grupper vi kan vilket ger oss möjlighet att skapa miljöer och erbjuda ett innehåll som väcker nyfikenhet, utmaningar och lust utifrån barnens intressen. Under sin förskoletid byter barnen avdelning i takt med att de blir äldre. Vi arbetar med att barn och föräldrar ska känna sig trygga med alla pedagoger i hela huset. Här är alla barn allas barn.

Vårt förhållningssätt till människor och miljöer samt vårt sätt att organisera inspireras av Reggio Emilias filosofi. För oss innebär det att materialet ska vara tillgängligt. Miljöerna ska uppmuntra till samarbete och möten och barnen ska ha ett reellt inflytande i arbetet med att utveckla verksamheten.

I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbeta med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist, men viktigast, utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnskötare
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Har god kännedom om läroplanen
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som barnskötare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Kottarnas förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 22
Om jobbet
Är du vår nya medarbetare? Just nu söker vi timvikarier på vår mysiga lilla förskola i Kallebäck/Delsjöområdet. Vi har samarbete med tre andra förskolor i Linne.
Kottarnas förskola består av en avdelning med ca 20 barn i åldrarna 1-5år. Förskolan har en stor och fin utegård och med ett fokus på lära och lek utomhus. Kottarna är ett föräldrakooperativ, en liten familjär verksamhet med korta beslutsvägar och nära kontakt mellan barn, personal och föräldrar. Vi har ett nära samarbete med tre andra föräldrakooperativ genom vår gemensamma rektor. Vi är stolta över att ha en jämn könsfördelning i personalgruppen.
Som pedagog på Kottarna har du stort inflytande och ansvarar för att leda, planera och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du behöver arbeta tätt tillsammans med dina kollegor för att skapa en trygg, utmanande och lärorik miljö för barnen.
För att trivas på Kottarna krävs flexibilitet och en vilja att hjälpas åt och utvecklas tillsammans för att den ska fungera bra för alla. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.
Vi tror att du är en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi. Som timvikarie är det viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
Ansökan
Är du den vi söker? Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med CV till ledigajobb@kottarna.se
Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 februari 2023. Urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: forskolechef@kottarna.se
Vi? ?lägger? ?stor? ?vikt? ?vid? ?personlig? ?lämplighet?. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Timvikarier sökes till förskola, grundskola och grundsärskola

Barnskötare
Läs mer Jan 1
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenheten mot för- och grundskola ansvarar för att förmedla vikarier till de kommunala förskolorna, grundskolorna och grundsärskolorna i Göteborgs stad. Verksamheterna är indelade i fyra geografiska områden och som vikarie arbetar du mot ett av dessa. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med många nya möten men framför allt ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra barn och elever. Som timvikarie arbetar du antingen i förskola, grundskola eller grundsärskola.

Som timvikarie i förskolan kan du arbeta som förskoleassistent, barnskötare eller förskollärare. Du som vill jobba i våra förskolor kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med ordinarie personal förväntas du delta i aktiviteter med barnen samt vara behjälplig vid vardagliga sysslor.

Som timvikarie i grundskolan kan du arbeta som lärare, lärare i fritidshem eller elevassistent. Som lärare bedriver du undervisning för en hel klass, antingen i olika ämnen (årskurs F-6) eller så undervisar du i särskilda ämnen (årskurs 7-9).
Som lärare i fritidshem förväntas du delta i aktiviteter med barnen (åldrar 6-12) innan skolan startar, eller efter att skoldagen slutat. Under skoldagen är du med i klassrummet och stöttar ordinarie lärare.
Som elevassistent arbetar du med elever i behov av särskilt stöd. Det kan t.ex. handla om läs- och skrivsvårigheter eller olika typer av funktionsvariationer.

Som timvikarie i grundsärskolan assisterar du elever i behov av särskilt stöd. Befattningar i grundsärskola är densamma som inom grundskola.
Som timvikarie i grundsärskolan arbetar du med en specifik elev, ibland med en grupp elever, eller med hela klassen. Uppdragen innebär även omvårdnadsarbete, där man hanterar bland annat tekniska hjälpmedel och hygienarbete vid behov.

Oavsett vilken verksamhet du vill jobba i har du i uppdrag att vara en god förebild, stötta och vägleda barnen/eleverna under deras dagar. Du lägger själv in de tider och dagar du kan arbeta i vårt bokningssystem och får därefter förfrågningar via sms.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider eftersom arbetet kan innebära att du bokas på en skola eller förskola med kort varsel. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Som timvikarie är det viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.

För att kunna kommunicera med kollegor och barn/elever behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi rekryterar medarbetare med olika bakgrund, kunskap och kompetens för att skapa mångfald inom bemanningsenheterna. Vi rekryterar utifrån verksamheternas behov och kommer hantera alla ansökningar löpande. I denna rekrytering har vi valt att inte ta hänsyn till personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare timvikarie

Barnskötare
Läs mer Dec 13
Välkommen till Montessoriförskolan Blåsippan! Vi är en liten förskola med strax under 40 barn som ligger i Kaverös, alldeles intill Ruddalens friluftsområde. Nu söker vi dig som vill jobba extra hos oss.
Vi arbetar enligt Montessoripedagogiken och det genomsyrar allt vi gör på förskolan. För oss är även miljö och hållbarhet viktigt. Vi arbetar med Grön Flagg vilket innebär att vi, med barnens nyfikenhet och delaktighet som utgångspunkt, arbetar med hållbar utveckling.
Blåsippan drivs som föräldrakooperativ. Personalen har en viktig och aktiv roll i verksamhetens utveckling likväl som föreningen medlemmar.
Vem är du?
Du är en person som alltid sätter barnens behov i centrum. Du vill vara med och arbeta aktivt för att utveckla och hitta nya lösningar för att verksamheten ska fungera så bra som möjligt.
Eftersom vi är en liten förskola är det extra viktigt att du är flexibel och bra på att samarbeta.
Det är meriterande om du är utbildad barnskötare och/eller har utbildning inom Montessori. Kanske studerar du och vill jobba extra?
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Barnskötare till Skepparegångens förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Dags för en nystart?
Nu finns det en möjlighet att få vara med från början! Verksamheten ska startas om, du kan vara delaktig och involverad från början.
Förskolan ligger i Masthugget, mitt i backen av Kjellmansgatan på väg upp mot Masthuggskyrkan.

I området runt omkring finns flera lekplatser och grönområden. Förskolan ligger också nära de centrala delarna av staden där det finns ett stort kulturutbud. Förskolan har tre avdelningar för yngre barn, 16 barn och tre personal per avdelning
Vår inomhusmiljö har öppen planlösning där vi försöker skapa pedagogiska rum i rummet med möjlighet till olika sorters lärandeaktiviteter.
Vår utemiljö består av en stor och kuperad gård där vi odlar och gör olika spännande aktiviteter.

En vanlig dag på förskolan innebär både inne- och uteaktiviteter. Vi erbjuder olika pedagogiska aktiviteter kopplat till läroplan och vår kunskapsinriktning. För oss pedagoger är det viktigt att barnen känner sig trygga i förskolans miljö samt får lust till att både leka och lära. På förskolan får barnen utveckla sin identitet och sina kompetenser för att ta med sig i ett livslångt lärande. Verksamheten är i ständig förändring och utveckling, där målet är att utforma en verksamhet som ser till den aktuella barngruppens behov.

Vi utvecklar vår organisation och pedagogiska arbetssätt med nyfikenhet, lyssnande och kreativitet där barnet står i centrum.
Vi tillåter personalen att växa, vi jobbar med kollegialt lärande. Vi har lärgrupper där all personal involveras och görs delaktiga. Förskolan är aktivt deltagande i SOKA, Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, något som ska genomsyra det pedagogiska arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Meriterande om du har specialistbarnskötareutbildning. Vi ser att du har erfarenhet av arbete i förskoleverksamhet. Du är driven och har ledaregenskaper.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift, du behöver också ha goda datorkunskaper då vi arbetar med Unikum.
Samarbetet är i fokus, du ska ha lätt för att samarbeta med alla i verksamheten, barn som vuxna. Du ska se arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans bedriver verksamhetsutveckling.

Yrkesstolthet är en viktig egenskap, en insikt om att jobbet är betydelsefullt.
Barnen är centrala i vår verksamhet, och de vi bygger vår verksamhet kring.

Varmt välkommen med din ansökan!


I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Timvikarie förskola

Barnskötare
Läs mer Dec 27
Föräldrakooperativet Backa Västergård är en unik förskola belägen på en bondgård mitt i Backa. Vi har 25 barn i huset i åldrarna 1–5 år.
Arbetslaget består av en förskolechef, en förskollärare samt tre barnskötare. Vi har egen kökspersonal som lagar all mat från grunden av ekologiska och närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt.
Du är intresserad av barn och lärande, som person är du varm och lyhörd.
Egenskaper vi eftersöker är:
-engagerad
-positiv
-initiativtagande
-självgående
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande är kunskap och erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov.
Vi söker timvikarier som kan komma in vid behov.

Ansök nu

Barnskötare till Östra Palmgrensgatans förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 5
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Östra Palmgrensgatans förskola är härlig förskola mitt i ett bostadsområde i Älvsborg.
Förskolan består av fyra avdelningar och löpare. Nu letar vi efter en barnskötare som kan arbeta mellan de olika avdelningarna för att stötta upp vid frånvaro hos personalen men också kunna vara extra resurs vid behov. De flesta arbetspassen är förlagda mellan 8 16.30 eller 9 17.30.

Att arbeta med barn är det bästa som finns, vilket genomsyrar hela vår förskola. Det är för barnen vi arbetar och för den glädjen vi känner när barnen är trygga, får lära sig nya saker och utmanas - ett barns glittrande ögon!
Vi vill erbjuda barnen en verksamhet full med glädje, inspiration och stimulans så att varje barn har möjlighet till utveckling och lärande.

Just nu renoverar vår förskola så vi befinner oss tillfälligt på Hagens Prästväg 1 som ligger precis bredvid spårvagnshållplatsen Hagen.


Vi erbjuder:
- en hållbar organisation där det finns en löpare på förskolan som ersättare för både planerad och tillfällig frånvaro.
- härliga kollegor
- en stabil arbetsplats
- en förskollärarkollega i arbetslaget
- utveckling och kollegialt lärande
- fortbildning
- pedagogisk lunch
- arbetskläder
- friskvårdsbidrag och cykelförmån


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.Vi söker dig som har erfarenhet av AKK och tydliggörande pedagogik samt ett språkutvecklande arbetssätt. Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Du har god vana att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete. Att kunna arbeta fysisk obehindrat och arbeta med alla barn mellan 1-5 år. Du ska vara väl insatt i förskolans styrdokument

Som person tar du ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens och barnens bästa i fokus. Vi vill även att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. För att trivas i rollen bör du även kunna balansera olika krav och behålla lugnet i de olika situationer som uppstår på en förskola. Vi tror även att du är en flexibel person som inte har problem att anpassa sig när förutsättningarna ändras.


Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

BARNSKÖTARE/ PRESCHOOL TEACHER ASSISTANT

Barnskötare
Läs mer Dec 20
Kort om CREATIVE KIDS FÖRSKOLA/PRESCHOOL
Creative Kids Förskola/Preschool är ett Svensk/Engelsk talande förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra duktiga pedagoger. Vi erbjuder dig en liten förskola med små grupper. I dagsläget har vi ca 30 barn på förskolan barngrupper och fin kontakt med föräldrarna. Du kommer lätt hit via spårvagn som stannar framför förskolan.
Om dig:
Vi söker dig som är flytande i svenska och behärskar språket både muntligt och skriftligt. Talar du även flytande engelska är detta meriterande då vi är en tvåspråklig mångkulturell förskola.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv person och som ser mervärdet i ett liten förskola. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och har goda kunskaper om arbetet med förskolans läroplan. Som person är du ödmjuk men samtidigt drivande och nyfiken och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och alla barn på förskolan. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi erbjuder dig: En unik verksamhet med hög personaltäthet. Ett stabilt arbetslag som trivs och har roligt ihop. Varmt välkommen att söka anställning hos oss. Gå gärna in på vår hemsida, www.creativekidsforskola.com
Vår förskola lägger stor vikt vid "bemötande", så att varje barn bemöts där det befinner sig just nu. Varje barn ska bli sedd/ känna sig sedd varje dag. Vi ser varje barn som kompetent, nyfiket och fullt av lust att upptäcka och lära. Vår strävan är att utveckla och anpassa vår miljö utifrån barnets behov. För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
Tjänsten är deltid med fasta arbetstider och tillträde omgående. För att komma ifråga för tjänsten måste du ha barnskötare utbildning. Du måste även kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873. Tjänsten är omgående.

Ansök nu

Barnskötare till Berguvens förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 4
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du tillsammans med dina kollegor arbeta för att ge barnen möjlighet att erövra kunskap genom 100-språklighet? Då är du välkommen till oss på Berguven!

Berguvens förskola är en nyöppnad förskola med ljusa härliga lokaler och ligger i ett naturskönt område med närhet till hav och natur men även stadsmiljö, i Nya Hovås.

I en enhet tillsammans med Klåvavägens förskola kommer vi sträva efter en stark gemensam grund baserad på Reggio Emilias pedagogiska filosofi. I våra storarbetslag arbetar projekterande tillsammans med barnen och gemensamt skapar vi förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och aktivt arbeta mot diskriminering.

Hos oss får du tillfälle att utforma både lärmiljön och verksamheten tillsammans med dina kollegor. Att arbeta tillsammans, ta tillvara på medarbetares kompetenser och intressen samt att ha ett vi-tänk är något jag som rektor anser vara av stor vikt för att få en välfungerande förskola.

Vem är jag som chef?
Jag är en person som har stort engagemang, är ambitiös i mitt arbete och har stor tilltro till min personal. Jag är målinriktad och har en tydlig vision över vad vår förskola ska vara för plats och jag vågar ta beslut för att nå dit. Med detta sagt är jag även en inlyssnande chef och vill skapa en arbetsplats där alla så väl medarbetare och chef måste bidra för att utveckla vår utbildning tillsammans.


KVALIFIKATIONER
Och vem är du? Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har du erfarenhet av arbete baserat på Reggio Emilia-filosofin ser vi det som meriterande. Du har även erfarenhet av pedagogisk dokumentation.

Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt där barnet alltid står i fokus och du bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har förmåga att se till det enskilda barnet såväl som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en undervisningsmiljö som främjar kvalitet, nyfikenhet, tydlighet och struktur.

Med hjälp av de 100 språken vill vi driva en utforskande undervisning och vi söker personal med olika kompetenser och styrkor vilket språk kommunicerar du helst i? Digitala verktyg, musik, matematiska eller genom konstnärliga uttryck? Oavsett språk vill vi träffa dig som är trygg och engagerad i din professionella roll och som ser en närvarande och delaktig pedagog som en självklarhet i verksamheten. Med din tydlighet och lyhördhet har du en förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Vi strävar mot både personlig- och verksamhetsutveckling och därför är det viktigt att du är öppen för nya tankar och idéer samtidigt som du delar med dig av egna på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Då vi arbetar i storarbetslag ser du även vikten av ett gott samarbete med dina kollegor.

Känner du igen dig i beskrivningen?
Då önskar vi dig varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnpasssare till Nordic Wellness Göteborg

Barnskötare
Läs mer Jan 16
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som barnpasssare till våra klubbar i Göteborg. Vi söker dig som vill jobba några kvällar i veckan samt helger.

Att vara en barnpasssare på Nordic Wellness

Att du är barnkär är förmodligen den första och kanske störta anledningen till att du klickade dig in på den här annonsen. Ditt naturliga ansvarstagande och att du är omtänksam är det som får dig att läsa vidare. För det är du som barnpasssare som tar hand om våra medlemmars barn så att våra medlemmar kan fokusera på sin träning ute i vårt gym.

Här kommer ditt intresse för träning och hälsa väl till pass. Vårt företag drivs av träningsglädje och som barnpasssare på vår klubb är du med och hjälper oss att förstärka den känslan hos våra medlemmar.

Vad söker vi hos dig?

Att du har fyllt 16 år och kan jobba kvällar. Utöver det söker vi efter dig som är bra på att möta människor på jobbet, och gärna hjälper till där det behövs.  Har du även ett stort intresse för träning och hälsa är du perfekt för den här tjänsten!

Att jobba på Nordic Wellness

Det här är en miljö präglad av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i andra delar av verksamheten. Det är många som börjat hos oss som barnpasssare och som idag jobbar vidare som receptionister, kundservicemedarbetare eller i en helt annan roll.

Vi hoppas att du är redo att ta det första steget!

I denna rekrytering begär vi utdrag ur polisregistret. Utdrag från polisens belastningsregister. Typ av utdrag:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-18. 

Intervjuer kommer hållas den 23 januari.

Ansök nu

Barnskötare 100 %

Barnskötare
Läs mer Dec 19
Barnskötare med utbildning sökes till Förskolan Solgården/Aurinkopiha. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Förskolan är en förskola bestående av en avdelning med 17 barn i åldrarna ett till fem år. Förskolan är belägen i stadsdelen Gårdsten, i nordöstra Göteborg. Förskolan är ett personalkooperativ. Vi har en stor gård som inbjuder till lek och aktiviteter av olika slag. I närområdet finns vackra naturområden och promenadstråk. Värt att nämna är Gårdstendalen med sin vackra park.
Här på Solgården utformar vi den pedagogiska verksamheten/utbildningen efter barnens intressen och förkunskaper. Vi strävar efter att erbjuda en verksamhet som är inspirerande och utvecklande för barn, vårdnadshavare, samt pedagoger.

Ansök nu

Barnskötare till förskolor i Frölunda

Barnskötare
Läs mer Dec 22
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Varmt välkommen till våra förskolor i Team Frölunda!

Vi rektorer som ingår i det som vi kallar Team Frölunda är:

• Anna Reinoso, rektor för Munspelsgatan 6, Grållekroksvägen 4 Vrångö (tf)

• Stine Rikstad Jörgensen, rektor för Bildradiogatan 38, Gnistgatan 3, Våglängdsgatan 7

• Josefine Thorén rektor för Fiolgatan 20, Sjupundsgatan 33

• Edina Islamovic, rektor för Valthornsgatan 3, Gånglåten 31

• Desirée Arksund rektor för Barytongatan 2


I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbete med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist, men viktigast, utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete. Du kommer att arbeta med att sköta, aktivera och motivera barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

Vi har flera vakanser för barnskötare på våra förskolor i Team Frölunda, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar. Du kommer i ansökningsprocessen att få ange vilket kluster av förskolor som du i första hand är intresserad men det betyder inte att de andra rektorerna i Team Frölunda kan höra av sig. Du behöver helt enkelt bara skicka in en ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnskötare.
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Har god kännedom om läroplanen.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som barnskötare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Timvikarier sökes till liten mysig förskola på Näset

Barnskötare
Läs mer Dec 17
Vi söker timvikarier
Vi söker timvikarier till vår fina förskola Snipan på Näset (busshållplats Hammarvägen, 9 min med buss från Frölunda Torg).
Du behöver kunna hoppa in med kort varsel och arbeta i både barngrupp och kök.
Om Snipan
Föräldrakooperativet Snipan startade 1991 och är en förskola med 18 barn i åldrarna 1-5 år. Fyra anställda driver verksamheten och ansvarar för den dagliga, pedagogiska verksamheten. Utöver detta har vi även en egen kokerska. På vår förskola värderar vi trygghet, tålamod och trivsamhet högt. Vår förskola ligger vackert belägen på Näset, Västra Frölunda, med närhet till både skog och hav.
Utdrag från belastningsregister kommer krävas.
Varmt välkommen med din ansökan!
Läs mer på www.snipan.se

Ansök nu

Barnskötare med glatt humör!

Barnskötare
Läs mer Dec 16
Brinner du för arbetet i barngrupp samtidigt som du har ett stort intresse för lärande och utveckling av förskolan?
Talattans föräldrakooperativ i Långedrag söker nu dig som är barnskötare.
Mitt i Långedrag hittar du vår lilla välfungerande daghemsförening med plats för ca 20 barn i åldrarna 1–5 år. Tillsammans med övriga i personalgruppen skapar du en trygg plats för barnen, vilken präglas av nyfikenhet, glädje och vänskap.
Om tjänsten
Teamet består av två förskollärare samt tre barnskötare varav en är du. Tillsammans formar ni verksamheten och skapar de bästa förutsättningarna för att nå ut med utbildning och in med omtanke. Arbetet bedrivs med de fördelar som följer av kooperativet, så som engagerade vårdnadshavare och korta beslutsvägar. Ni arbetar i hög grad självständigt och har stor möjlighet att själva utforma såväl er egen arbetsdag som förskolans pedagogiska verksamhet.
Du arbetar kontinuerligt tillsammans med kollegor och föräldrar för att säkerställa att riktlinjer följs och en hög kvalitet bibehålls.
Vem är du?
Som barnskötare vet du att barn kan och vill, och du är deras medupptäckare. Du arbetar för barnens delaktighet och ser det kompetenta barnet. Du har intresse för barns olika förutsättningar och arbetar lösningsfokuserat för att tillgodose deras individuella behov.
Då vi värnar om att gemenskapen ska genomsyra hela verksamheten, söker vi dig som på ett prestigelöst sätt skapar ett gott arbetsklimat präglat av starkt medarbetarskap.
Välkommen med din ansökan!
Tillträde sker våren 2023 eller efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande varav du är varmt välkommen med din ansökan redan nu.
Vid rekryteringen kommer stor vikt läggas på dig som person. Det är inte viktigt hur mycket erfarenhet du har, vi är mer intresserade av dig som person och ett långsiktigt samarbete.
Om verksamheten
Daghemsföreningen Talattan är en förskola i hjärtat av Långedrag med en barngrupp om ca 20 barn. Vår verksamhet bedrivs som i föreningsform där alla är medlemmar, liknande kooperativ.
Vi har en mycket god stämning i barn- och föräldragruppen, och ett givande samarbete mellan pedagoger, styrelse och föräldrar samtidigt som vi har tydligt avgränsade ansvarsområden. Förskolans styrelse ansvarar för den övergripande ekonomin samt har personalansvar för förskolans medarbetare.
I området har vi kommunikationer, hav och parker precis runt knuten. Vi har en stor och varierad utomhusmiljö med allt från fruktträd till pulkabacke, lekstuga mm. Inomhus finns praktiska lokaler med plats för både stoj och lek som lugna stunder.
Vi erbjuder frukost, lunch och mellanmål varje dag.
Vi följer läroplanen, bedriver en kreativ och lekfull verksamhet som utgår ifrån barnens naturliga nyfikenhet. Vi är utomhus varje dag och tycker även om att göra utflykter som innebär att vi utforskar både omgivningarna i närheten av förskolan och att vi tar spårvagnen för att använda stadens utbud av muséer, föreställningar och liknande.

Ansök nu

Montessoriförskolan Kaprifolen söker en barnskötare

Barnskötare
Läs mer Aug 24
Nu söker vi en ny barnskötare till vårt glada gäng!
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har funnits i Askim Pilegården i snart 40 år. Vår verksamhetsidé är små barngrupper med hög personaltäthet. Idag har vi 25 härliga barn fördelat på två grupper: en mindre grupp för de yngsta barnen och en lite större grupp för de äldsta. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och många möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger. Vi som arbetar på Kaprifolen är positiva, engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori, trygghet och goda relationer är grunden till barnens lärande. Vi utgår från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.kaprifolen.se.


Arbetsuppgifter
Du ska medverka i att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen i stort. Som barnskötare jobbar du tillsammans med andra förskollärare och barnskötare, där ni leder och driver det pedagogiska arbetet utifrån förskolans styrdokument.


Kvalifikationer
Du ska vara behörig barnskötare, har du erfarenhet eller utbildning inom montessoripedagogik är det meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi ser att du som vi har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och vara en positiv ledare. Ett bra förhållningssätt, där du fokuserar på styrkor och möter varje person som värdefull är viktigt hos oss. Har du erfarenhet av ett lågaffektivt arbetssätt är det ett plus!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder en personaltät verksamhet med korta beslutsvägar. Här finns verkligen förutsättningarna att bedriva en god pedagogisk verksamhet med nära relationer! Vi erbjuder förstås också fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag.


Info om anställningen
Provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
För att kunna arbeta i för – och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan till: ansokan@kaprifolen.se, vänligen skriv ”Ansökan barnskötare” i ämnesraden.
Vid frågar som rör tjänsten är du välkommen att kontakta vår rektor.
Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag i denna rekrytering.

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Dec 5
Barnskötare till Föräldrakooperativet Barnlåten
Barnlåten är en liten föräldrakooperativ förskola nära Ruddalen i Västra Frölunda där trygghet, glädje och entusiasm står i fokus. Som pedagog på Barnlåten har du stort inflytande och ansvarar för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du behöver vara förtrogen med läroplanen och du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor för att skapa en trygg, utmanande och lärorik miljö för barnen. Förskolan består av 19 barn i åldern 1-6 år.
Personalens målsättning är att skapa en verksamhet som synliggör det egna lärandet för barnet och utmanar varje individ utifrån dess förutsättningar.
Vi i personalen värdesätter barnens trygghet högt. Därför ser vi till att alltid finnas till hands för barnen. Det kan handla om att bli mött varje dag i tamburen och hälsad välkommen eller att få en stunds lugn och ro i en vuxens knä. Vi tror att ifall barnen känner att de kan lita på oss så har vi större möjlighet att vägleda och stötta dem i deras utveckling.För att trivas på Barnlåten krävs flexibilitet och en vilja att hjälpas åt och utvecklas tillsammans för att det ska fungera bra för alla. Mer finns att läsa på vår hemsida www.barnlaten.se
Du kommer ha ett fast grundschema på 50% med provanställning på 6 månader.
Vi söker dig som
Vi söker dig som är barnskötare/ har barnskötarutbildning och önskvärt är att du har ett par års erfarenhet av att arbeta med barn i åldern 1- 6 år.
Vi tror att du är en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi.
Du är förtrogen med förskolans läroplan och har en förmåga att ta tillvara alla barns olika kompetenser.
Du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och professionellt förhållningssätt mot barn, kollegor och vårdnadshavare
Du kan arbeta både självständigt och i arbetslag
Tillträde: 230208 eller enligt överenskommelse
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, pedagogiska måltider, bidrag till arbetskläder, kollektivavtal och ett utvecklande arbete med stort ansvar.
Vi vill att du presenterar dig genom ett personligt brev och cv. För anställning behövs utdrag ur polisens belastningsregister. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Tjänsten är en 50 % tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.
Löpande intervjuer kommer att hållas. Lön och tillträde efter överenskommelse. Vi är medlemmar i Fremia (fd KFO)
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande

Ansök nu

Barnskötare till Svetsaregatan 101

Barnskötare
Läs mer Dec 30
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Svetsaregatan 101 ligger i sydvästra Göteborg med skogen alldeles in på knuten och vi har tillgång till fin utemiljö. Vår stora gård erbjuder såväl sandlådor, klätterställningar och gungor som upplevelser i naturen. Här finns något för alla barn, oavsett intresse och ålder. Närheten till naturen gör att vi dagligen kan använda naturen i vår verksamhet och ger även de yngsta barnen möjligheter till naturupplevelser. Vår förskola erbjuder även utbildning på finska till familjer som önskar att deras barn lär sig, bibehåller och utvecklar sitt språk i finska.

På förskolan utmanar vi varje barn i dess lärande och utveckling. Vi väcker barnens nyfikenhet på skriftspråk, matematik, form och bild. Vi ger barnen trygghet i en positiv anda och utvecklande miljö. Förskolan ska stimulera barnens utveckling och lärande och det gör vi på flera sätt. De planerade aktiviteterna är viktiga men också den fria leken där pedagoger finns med och stöttar och utmanar barnen i sitt lärande och deltagande. Med hjälp av leken och de planerade aktiviteterna, där vi tar tillvara barnens intressen, hittar vi tillsammans vägen mot ett lustfyllt lärande.

Vi söker nu två barnskötare till tidsbegränsade anställningar. I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbeta med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist men viktigast utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnskötare
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som barnskötare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare med intresse för Montessori

Barnskötare
Läs mer Dec 12
Vi söker en erfaren Barnskötare till Montessoriförskolan Trädet, som är en välskött förskola med 28 barn, som har funnits i Högsbo, Göteborg sedan 1983. Vi tar emot barn mellan 1 och 5 år. Trädets vision är att ge varje barn möjlighet att i sin egen takt utvecklas till trygga och självständiga individer med en positiv syn på framtiden. Kooperativet består av en Rektor och 2 förskollärare samt 3 barnskötare. Nu söker vi en till barnskötare.
Vi har engagerade föräldrar som genom sitt arbete i styrelsen utvecklar förskolan tillsammans med Rektorn.
Vi söker nu dig som är barnskötare som behärskar det svenska språket i tal och skrift med erfarenhet och med fördel har en utbildning inom Montessori eller har arbetserfarenhet från en Montessoriförskola eller skola. Sista alternativet att ett sådant intresse finns så att du kan tänka dig en montessoriassistentutbildning framöver.
Som person är du lyhörd och har en bra förmåga att skapa goda relationer med barn, kollegor och föräldrar. Du tycker det är spännande och roligt att jobba med barn samt sprida lugn och trygghet i gruppen.
Vi kan erbjuda dig varierande och utvecklande arbetsuppgifter på just nu vår storbarnsavdelning med barn i åldrarna 3-6 år. Om du blir anställd, kan du tänka dig att jobba över gränserna, på båda våra avdelningar. Du kommer att arbeta tätt med de övrig engagerad personal, och har stor frihet i hur den dagliga verksamheten skall bedrivas. Vi är ett litet gäng men med mycket kärlek och engagemang! Tjänst: Deltid (80%) med 6 månaders provanställning. Tillträde 9 januari 2023. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV. Vänligen skicka den till Rektor: Madeleine Marsh (info@tradet.se)

Ansök nu

Barnskötare till Taklöksvägens förskola

Barnskötare
Läs mer Dec 21
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Barnskötaren skall arbeta med att sköta, aktivera och motivera barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har en avslutad barnskötarutbildning.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du agerar på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Varmt välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Pilegården 9. Vill du vara med och starta upp en tillfälli

Barnskötare
Läs mer Dec 22
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och starta upp en tillfällig avdelning under vårterminen 2023 och skapa en trygg och utvecklade tillvaro för våra yngsta medborgare? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig mellan den 4:e januari och 7:e juli.

Förskolan Pilegården 9 ligger i Askim med närhet till natur och hav. Här ser vi leken som en central del av vårt arbete. Vi skapar och förvaltar en trygg och trivsam miljö med fokus på att utmana barnet i sitt lärande och i sin utveckling

Under vårterminen 2023 kommer vi att öppna upp två tillfälliga avdelningar för de yngre barn. Vi söker därför flera barnskötare som vill arbeta med att starta upp och driva avdelningen under våren.

Som barnskötare hos oss ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den pedagogiska verksamheten. Du arbetar med att aktivera, motivera och utveckla barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

Vi erbjuder vi dig en arbetsplats med personlig utveckling, pedagogisk lunch, arbetskläder, tillgång till digitala verktyg samt ett roligt arbete med engagerade kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har ett stort intresse av att arbeta med barn i de yngre åldrarna. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

För det här uppdraget söker vi dig som har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du är intresserad av och mån om att skapa förståelse för andra och du verkar för ett respektfullt arbetsklimat. Med en positiv och öppen attityd har du barnen och verksamhetens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du är också trygg och stabil och har förmåga att behålla lugnet i svåra situationer. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och utgår ifrån allas lika värde.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen till oss på förskolan Pilegården.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Timvikarier till Little Kids Förskola

Barnskötare
Läs mer Dec 8
Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i förskolan med barn 1-5 år.
Little Kids Preschool är en mångkulturell förskola som öppnade 2014. Förskolan med dess lokaler är nybyggda och belägen i vackra och naturnära Lövgärdet, Angered. Förskolan består av tre avdelningar.
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämställdhet.
Språken som talas på Little Kids Preschool, är främst svenska. Två dagar i veckan talar vi engelska men vi har barn och vårdnadshavare från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer.
Vi erbjuder dig:
- Mångkulturell miljö
- Gratis parkering
-Fri frukost, lunch och mellanmål
Jobbet innebär att du på kort varsel (ibland samma morgon) ersätter ordinarie personal som behöver vara borta.
Du behöver tala svenska, och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ gärna det redan idag).
Du som söker ska ha fyllt 18 år och helst ha en gymnasial utbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller har påbörjat en pedagogisk högskoleutbildning, men absolut inget krav.
Besök gärna vår hemsida www.littlekids.se

Ansök nu

Barnskötare till förskolor i Torslanda, Team Väster

Barnskötare
Läs mer Dec 23
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu barnskötare till Team Väster i Torslanda som vill utvecklas tillsammans med oss och som tycker att det är självklart att sätta barnet i centrum!

Team Väster Torslanda består av sju förskolor; Amhult, Brännekulla, Hästevik, Kålhagen, Låkeberget, Skutehagen och Specialförskolan Nallen som alla ligger inom Torslanda-området. I teamet arbetar tre rektorer som har ansvar för 2-3 förskolor var. Förskolorna i området har närhet till härliga grönområden, vatten, strand och spännande lekplatser. I Team Väster skapar vi tillsammans förskolor med hög kvalitet där utbildningen och lärandet pågår under hela dagen, och det är bland annat i vardagssituationerna, i de små stunderna, som förståelsen och respekten för omvärlden byggs upp.

Här strävar vi efter att både barn och vuxna ska känna sig välkomna, vara delaktiga och ha inflytande i verksamheten. Det är viktigt att barnen känner glädje och trygghet på förskolan. Vi vill ge dem möjligheter att lära och utvecklas utifrån läroplanens mål och intentioner.
Vår pedagogiska grundtanke är hämtad från den utvecklingspedagogiska teorin där vi skapar och fångar situationer där barnen får tänka, samtala och reflektera. I en utvecklingspedagogisk förskola är den vuxna aktiv deltagare i barnens lek och utmanar barnen i riktning mot målen i förskolans läroplan.

För att kvalitetssäkra och utveckla verksamheten bedriver vi löpande ett systematiskt kvalitetsarbete där vi planerar, följer upp och utvecklar utbildningen i förhållande till de nationella målen i förskolans läroplan.
På våra förskolor ges barn möjlighet till socialt och emotionellt lärande genom samspel med andra barn. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Detta är vad läroplanen för förskolan uttrycker och det är grunden i vår verksamhet. Genom att ta tillvara barnens nyfikenhet och intresse lägger vi grunden för samt uppmuntrar till ett fortsatt lustfyllt lärande.

Som barnskötare hos oss ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att verksamheten bedrivs enligt skollag och läroplan. Du ansvarar även för att aktivera, motivera och ge omsorg till barnen. Du kommer även ha stora möjligheter att i samarbete med dina kollegor utforma lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning.

Som anställd hos oss i Team Väster erbjuds du natursköna utemiljöer, pedagogiska måltider, arbetskläder och många fantastiska upplevelser som arbetet med barn bjuder på!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som är väl insatt i läroplanen och styrande dokument. Du har goda IT-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet att arbetat med barn i en större organisation eller från kommunal förskola.

Du som söker har en öppen, flexibel och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du utgår ifrån allas lika värde och har förmåga att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov och söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv.

För att passa i rollen som barnskötare behöver du ha förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. För oss är det viktigt att du kan se möjligheter och tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang samt kan komma med förslag på hur detta kan omsättas i praktiken för att leda till förbättringar.

Som person får du energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare ur olika perspektiv och du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Om du tycker att arbetet med barnen är lika utvecklande och inspirerande som vi i Team Väster gör och känner att du skulle vilja arbeta med engagerade pedagoger i en utvecklande atmosfär är du varmt välkommen att söka tjänsten! Vi ser fram emot nya medarbetare som berikar oss med nya kunskaper, tankar och idéer.

Var med och skapa en rolig, trygg och lärorik förskola - välkommen till världens viktigaste jobb!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Albotorgets förskola

Barnskötare
Läs mer Dec 23
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vårt område består av tre förskolor i Linné (Albotorgets förskola, Plantagegatans förskola och Spekebergsgatans förskola) och 27 engagerade medarbetare. Jag som rektor drivs av att se utbildningen utvecklas utifrån de kompetenser och styrkor vi har ute på förskolorna. Det är viktigt att vi har ett respektfullt bemötande och förhållningssätt till alla som vi möter i vår verksamhet.

Våra pedagogiska satsningar har den här terminen varit digitalisering och leken, till våren kommer vi som prioriterade mål arbeta med de pedagogiska lärmiljöerna och det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi söker nu en barnskötare till Albotorgets förskola för en tidsbegränsad anställning som i nuläget beräknas sträcka sig under ett år. Tjänsten är delad på två yngrebarnsavdelningar, där du täcker upp för de deltider som finns på förskolan.

I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbete med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist, men viktigast, utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete. Du kommer att arbeta med att sköta, aktivera och motivera barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och om drivs av att tillsammans med dina kollegor skapa en utbildning där barnet får utvecklas och tillägna sig nya kunskaper utifrån sina förutsättningar, tankar och erfarenheter. Du ser barnet som kompetent, där dess nyfikenhet och intressen styr utbildning och undervisningen. Varje barn ska ha samma möjligheter att pröva och utveckla förmågor samt intressen utan begränsningar. Du vill tillsammans med dina kollegor och oss skapa en utbildning av hög kvalitet och du strävar efter en likvärdig utbildning för barnen.

Du tycker också att det kollegiala lärandet är viktigt, du tycker som oss att tillsammans blir vi så mycket bättre. Du tycker även att det är viktigt att skapa en tillitsfull relation med vårdnadshavarna.

Du arbetar utifrån Lpfö-18 och Skollagen och du tycker att det systematiska kvalitetsarbetet är viktigt. När andra pratar om framtiden, så arbetar du med den.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vikarierande barnskötare sökes till nybyggd förskola i Angered

Barnskötare
Läs mer Dec 7
Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet, söker vi en barnskötare till en av våra avdelningar. Vi söker en utbildad barnskötare till en 12 månaders vikariat.
Little Kids Preschool är en mångkulturell förskola som öppnade 2014. Förskolan med dess lokaler är nybyggd och belägen i vackra och naturnära Lövgärdet i närheten av Angered. Förskolan består av tre avdelningar.
Utbildning
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämställdhet.
Språken som talas på Little Kids Preschool, är främst svenska. Två dagar i veckan talar vi engelska men vi har barn och vårdnadshavare från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer.
På vår förskola utgår vi ifrån vår profession, och det goda bemötandet. Vi vill ha ett tillåtande klimat där samarbetet mellan hem och förskola främjar varje barns utveckling och lärande. Med barnet i centrum får du möjligheten att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Du tar din utgångspunkt i förskolans styrdokument, och tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar du verksamheten och den pedagogiska miljön, som främjar trygghet, lek, och lärande. I ditt arbete visar du respekt för individen, samt skapar goda relationer till både kollegor, barn och vårdnadshavare. Du gillar att vara i ständig utveckling, och vågar ta på dig glasögonen som ser vad som kan förändras i den egna verksamheten, för att ta sikte på den bästa tänkbara förskolan. På Little Kids Preschool tycker vi att utevistelse och rörelse är en viktig del av barnens vardag, och skapar vår pedagogiska verksamhet i både inomhus och utomhusmiljöer.
KVALIFIKATIONER
Som barnskötare hos oss ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att verksamheten bedrivs enligt skollag och läroplan. Du kommer ha stora möjligheter att i samarbete med dina kollegor utforma lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning. Du som söker har förmåga att samarbeta och bygga relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär genom att visa respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll.
Vill du delge dina kunskaper och lyhört ta emot och pröva ny kunskap? Har du hjärtat på rätta stället, är du full av driv och idéer? Vill du arbeta i en positiv miljö med likasinnade kollegor? Sök då till oss på Little Kids Preschool! Meriterande är: om du har kunskap och erfarenhet av det systematiska kvalitetsarbetet och pedagogisk dokumentation.
Vi erbjuder dig:
- Mångkulturell miljö
- Erfarna, kompetenta och engagerade kollegor
- Gratis parkering
-Fri frukost, lunch och mellanmål
- Pedagogisk planeringstid både enskild och gemensam
- Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
- Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Vi hoppas att detta är en omgivning och verksamhet som tilltalar dig och som du kan bidra till, så ser vi fram emot din ansökan!
Besök gärna vår hemsida www.littlekids.se

Ansök nu

Barnskötare sökes till Friarelyckan 53, Stella

Barnskötare
Läs mer Dec 21
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans formar vi barnens utbildning för en hållbar framtid genom påhittighet och handlingskraft!

Vi söker nu en barnskötare till vår förskola. Tillsammans med arbetslaget skapar vi en god utbildning genom ett projekterande arbetssätt med barn och kollegor. Läroplanen, med barns rättigheter, tillsammans med inspiration från den pedagogiska filosofin från Reggio Emilia är grunden i vår strävan att forma vår förskola till en demokratisk mötesplats. En viktig del i vårt arbete är ett nära och tillitsfullt samarbete med familjerna och att vi använder oss av vår närmiljö så att barnen aktivt kan delta i samhället.

Friarelyckan 53, Stella ligger i Gerrebacka med en härlig grönskande natur som vi ser som tillgång i vårt projekterande arbete. Förskolan har nio åldersindelade avdelningar med namn inspirerade från vår stjärnhimmel.

Du kommer att ingå i en lärande organisation, där vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogisk dokumentation. Alla arbetslag har kontinuerligt samarbete med pedagogista i det projekterande arbetet. Vår förskola genomsyras av ett kollegialt lärande, där man tillsammans reflekterar i arbetslaget kring processer. Intern kompetensutveckling genom studiedagar, nätverk tillsammans med andra förskolor och genom våra lärgrupper ser vi som en förutsättning för att kunna utveckla vår undervisning och barns utbildning. Estetiska lärprocesser är betydelsefulla för vår undervisning tillsammans med barnen. Viktiga värden för oss i arbetet med barn är välkomnandet där vi tar tillvara på barns nyfikenhet och förundran i meningsskapande sammanhang.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat samt med projekterande arbetssätt i förskolan. Du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska, såväl i tal som skrift. Du har god kännedom om pedagogisk dokumentation samt vana att hantera digitala verktyg.

Du behöver vara en person som ser möjligheter, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete. Vi önskar att du har god förmåga att kommunicera och skapa relationer. Det är viktigt att läroplanens demokratiska värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Vi ser gärna att du är en medforskande barnskötare som är nyfiken och som låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser.

Vill du vara med och utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig!

Välkommen men din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Söker vikarierande barnskötare till Förskolan Brännemysten 6

Barnskötare
Läs mer Dec 9
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
På Brännemystens förskola lägger vi stort fokus på trygghet och ser att lek och lärande går hand i hand. Förskolan ligger i södra Göteborg i ett villaområde med närhet till hav och natur. Vi arbetar för gott kamratskap mellan förskolans alla barn med fyra åldersblandade grupper 1-5 år.

Det ska vara roligt och kännas tryggt att komma till Brännemystens förskola. Här skall alla barn och vuxna mötas med hänsyn och respekt.
Vi arbetar medvetet för att barnen ska bli självständiga individer som bemöter varandra och omgivningen med respekt och därigenom bli bra förebilder för varandra. Vi låter barnen ta ansvar och uppmuntrar dem att våga ta egna initiativ och hjälpa varandra.

Alla barn ska få vara precis som de är! Vi utmanar och stimulerar deras utveckling och lärande utifrån deras individuella förutsättningar och behov. Varje barn har rätt till att få det stöd som barnet är i behov av. Detta arbetar vi dagligen med och har därför regelbundna barnhälsomöten BBM som är en förkortning på Barnens Bästa Möte.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är
• Utbildad barnskötare och tillsammans med övriga i arbetslaget tar ansvar för de pedagogiska uppdraget.
• Sätter barnen i fokus och är delaktig i leken.
• Utmanar barnen i sitt lärande.
• Skapar förutsättningar för barns inflytande och delaktighet.

I ditt arbete ska du kunna kommunicera, planera, dokumentera, analysera och uttrycka dig väl. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete, du är nyfiken, lyssnande, flexibel och kreativ. Du är med och utvecklar förskolans verksamhet och deltar också aktivt i utvecklandet av vårt systematiska kvalitetsarbete. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, medarbetare och vårdnadshavare.

Blir du nyfiken på vår verksamhet så sök! Vi kallar till intervju löpande under ansökningsperioden.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Hammarvägens förskola

Barnskötare
Läs mer Dec 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig i vårt arbetslag och tillsammans med oss göra vår verksamhet än mer kreativ och utvecklande. Tveka inte att söka!

Förskolorna på Hammarvägen söker barnskötare som vill vara med och bidra till att skapa en lärorik och lustfylld förskola. Förskolan ligger i Göteborgs västra del i området Näset. Enheten består av två förskolor med 10 avdelningar som är åldersindelade. Förskolorna har härliga utemiljöer och närhet till både hav och skog. Alla avdelningar har tillgång till en fantastisk studio där barnen kan mötas i både skapande verksamhet och andra aktiviteter såsom drama och rörelse.

Tillsammans möts vi i olika forum där det råder att öppet arbetsklimat och där vi utmanar varandra att utveckla våra yrkesroller. Vi arbetar med "Språk och Kommunikation" som ett övergripande mål. Viktiga ledord på våra förskolor är: Barns inflytande, att se värdet i det kollegiala lärandet där omsorg ligger till grund för det livslånga lärandet och där glädjen och nyfikenheten får stå i centrum.

På vår arbetsplats erbjuder vi:
• Schemalagd reflektionstid
• Pedagogiska forum med kollegor
• Närvarande chef
• Arbetskläder
• Pedagogiska måltid
• Friskvård och cykelförmån

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Oavsett om du har lång erfarenhet från yrket eller är nyutbildad är du välkommen att söka.

Har du ytterligare erfarenhet och kunskap inom något av ämnena drama, musik, utomhuspedagogik och digitalisering ser vi detta som meriterande. Det är även meriterande om du har kompetens inom AKK. Ange vad du har för specialintresse inom pedagogiken i din ansökan!

Du som söker är naturligtvis engagerad i förskolan. Vi tror att du är en person som inte är rädd för att tänka nytt i jobbrelaterade sammanhang. Du har förmågan att se möjligheter där verksamheten kan förbättras och driver detta för att skapa en god lärmiljö för våra förskolebarn. Du gör gärna detta tillsammans med dina kollegor och arbetar aktivt för ett gott samarbete i verksamheten. Vidare tror vi att du är en strukturerad person som säkerställer att slutföra det du påbörjat.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Skattegårdsvägen. Vill du vara med och starta upp en tillf

Barnskötare
Läs mer Dec 9
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och starta upp en tillfällig avdelning under vårterminen 2023 och skapa en trygg och utvecklade tillvaro för våra yngsta medborgare? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Förskolan Skattegårdsvägen 100 ligger i Tynnered med närhet till natur och hav. Här ser vi leken som en central del av vårt arbete. Vi skapar och förvaltar en trygg och trivsam miljö med fokus på att utmana barnet i sitt lärande och i sin utveckling. Förskolan renoverades invändigt under 2019 och vi har nu ljusa, moderna lokaler byggda för framtidens förskola.

Förutom fantastiska pedagoger så har vi en egen kock som lagar otroligt god och näringsriktig mat av i huvudsak ekologiska råvaror, och en duktig lokalvårdare som håller förskolan ren och fin.

Under vårterminen 2023 kommer vi att öppna upp ytterligare en tillfällig avdelning för de yngre barnen. Vi söker därför flera barnskötare som vill arbeta med att starta upp och driva avdelningen under våren.

Som barnskötare hos oss ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den pedagogiska verksamheten. Du arbetar med att aktivera, motivera och utveckla barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har ett stort intresse av att arbeta med barn i de yngre åldrarna. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

För det här uppdraget söker vi dig som har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du är intresserad av och mån om att skapa förståelse för andra och du verkar för ett respektfullt arbetsklimat. Med en positiv och öppen attityd har du barnen och verksamhetens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Som person är du trygg och stabil och har förmåga att behålla lugnet i svåra situationer. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och utgår ifrån allas lika värde.

Om du känner igen dig i vår beskrivning erbjuder vi dig en arbetsplats med personlig utveckling, pedagogisk lunch, arbetskläder, tillgång till digitala verktyg samt ett roligt arbete med engagerade kollegor.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen till oss på förskolan Skattegårdsvägen!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Förskolan Nallarna söker en driven barnskötare

Barnskötare
Läs mer Dec 23
Beskrivning av tjänsten
Älskar du att arbeta och förundras över barnen på förskolan? Tycker du om att kunna påverka ditt arbete i en hög utsträckning? Vill du jobba utifrån rimliga förutsättningar med chans till att dela upp barnen i mindre grupper? Är du en driven och nyfiken pedagog som är sugen på att vara med och forma vår framtid? Vi söker nu en driven barnskötare till vår förskola. Du kommer att bilda ett team med två förskollärare och arbeta med "mellangruppen" som består av 17 barn i åldrarna 3-4 år. Vi förväntar oss att du tillsammans med övriga kollegor ska driva avdelningen utifrån förskolans läroplansmål. Vårt pedagogiska koncept är en blandning av olika pedagogiska synsätt, där det ena inte utesluter det andra. Barn är unika och lär på olika sätt. Alla som kommer i kontakt med vår förskola skall känna att verksamheten präglas av trygghet och ett lustfyllt lärande, tilltro till individen, gemenskap, engagemang, närhet samt av god kvalitet.


Beskrivning av förskolan
Förskolan Nallarna ligger i ett villaområde i Gunnilse med närhet till härliga utemiljöer, ca 17 minuter med Buss från Göteborgs centrum. Förskolan är ett föräldrakooperativ som drivs av engagerade pedagoger tillsammans med en rektor och föreningens styrelse.
Förskolan har i nuläget 38 inskrivna barn fördelat på tre grupper ”avdelningar”. På förskolan arbetar idag en rektor, två förskollärare, fem barnskötare samt en kokerska på heltid. Våra prioriterade mål vid budgetarbetet är att ha små barngrupper i kombination med en hög personaltäthet. När ordinarie personal är sjuk prioriteras det att vikarie sätts in för att kunna bibehålla de planerade aktiviteterna och för arbetsmiljön.

Dina arbetsuppgifter
Blir att tillsammans med övriga pedagoger ansvara för att barnens utbildning sker i enlighet med förskolans läroplan. Vara en del i ett arbetslag, planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med gällande styrdokument - aktivt bidra till att skapa en trygg och lärorik verksamhet - tillsammans med barnen se till att nyfikenhet och lärande är i centrum. Vill du arbeta på en förskola med ett gäng engagerade pedagoger, arbetslag som vill utvecklas och en förskola där du ges möjligheter att påverka i hög grad, då är Nallarna rätt ställe för dig!


Förmåner
Vi satsar på våra medarbetare och vi ger dig förmåner som bland annat friskvårdsbidrag 3000kr/år, arbetskläder, fria pedagogiska måltider. Förskolan anordnar även olika tillställningar för personalen varje år.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.
Du ska vara en driven och nyfiken pedagog som älskar arbetet med barn, vara nyfiken på ny forskning och nya arbetssätt och se möjligheter istället för hinder. Du förväntas genomföra det systematiska kvalitetsarbetet på din avdelning tillsammans med ditt arbetslag utifrån de nationella målen och styrande dokument. På Nallarna dokumenterar pedagogerna i plattformen Tyra varför en god Ipadvana är nödvändig.

Löneformer
Månadslön enligt avtal. Förskolan har kollektivavtal med Fremia.
Arbetets varaktighet
Tillsvidare/provanställning
Arbetstider
100%, enligt schema dagtid 6:20 som tidigast och 17 som senast, samt 1 kvällsplanering i månaden.
Tillträdesdag
Januari eller enligt överenskommelse
Ansökningstid
Sista ansökningsdag 28 november. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under perioden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Ansökan mailas till: forskolechef@forskolannallarna.se
Besök gärna förskolans hemsida: www.forskolannallarna.se
Kontakt
Rektor, Magnus Nyman forskolechef@forskolannallarna.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare, vikariat

Barnskötare
Läs mer Dec 1
Två barnskötare sökes för vikariat under 2023 då två av våra medarbetare planerat att ha tjänstledigt för studier.
Den ena tjänsten är på 100% och den andra tjänsten på 75%.
Eftersom majoriteten av våra barn och även flera av våra medarbetare har rötter i utomnordiska länder är god svenska att krav, och ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Endast seriösa ansökningar besvaras.

Ansök nu

Timvikarier sökes till förskola, grundskola och grundsärskola

Barnskötare
Läs mer Dec 1
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenheten mot för- och grundskola ansvarar för att förmedla vikarier till de kommunala förskolorna, grundskolorna och grundsärskolorna i Göteborgs stad. Verksamheterna är indelade i fyra geografiska områden och som vikarie arbetar du mot ett av dessa. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med många nya möten men framför allt ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra barn och elever. Som timvikarie arbetar du antingen i förskola, grundskola eller grundsärskola.

Som timvikarie i förskolan kan du arbeta som förskoleassistent, barnskötare eller förskollärare. Du som vill jobba i våra förskolor kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med ordinarie personal förväntas du delta i aktiviteter med barnen samt vara behjälplig vid vardagliga sysslor.

Som timvikarie i grundskolan kan du arbeta som lärare, lärare i fritidshem eller elevassistent. Som lärare bedriver du undervisning för en hel klass, antingen i olika ämnen (årskurs F-6) eller så undervisar du i särskilda ämnen (årskurs 7-9).
Som lärare i fritidshem förväntas du delta i aktiviteter med barnen (åldrar 6-12) innan skolan startar, eller efter att skoldagen slutat. Under skoldagen är du med i klassrummet och stöttar ordinarie lärare.
Som elevassistent arbetar du med elever i behov av särskilt stöd. Det kan t.ex. handla om läs- och skrivsvårigheter eller olika typer av funktionsvariationer.

Som timvikarie i grundsärskolan assisterar du elever i behov av särskilt stöd. Befattningar i grundsärskola är densamma som inom grundskola.
Som timvikarie i grundsärskolan arbetar du med en specifik elev, ibland med en grupp elever, eller med hela klassen. Uppdragen innebär även omvårdnadsarbete, där man hanterar bland annat tekniska hjälpmedel och hygienarbete vid behov.

Oavsett vilken verksamhet du vill jobba i har du i uppdrag att vara en god förebild, stötta och vägleda barnen/eleverna under deras dagar. Du lägger själv in de tider och dagar du kan arbeta i vårt bokningssystem och får därefter förfrågningar via sms.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider eftersom arbetet kan innebära att du bokas på en skola eller förskola med kort varsel. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Som timvikarie är det viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.

För att kunna kommunicera med kollegor och barn/elever behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi rekryterar medarbetare med olika bakgrund, kunskap och kompetens för att skapa mångfald inom bemanningsenheterna. Vi rekryterar utifrån verksamheternas behov och kommer hantera alla ansökningar löpande. I denna rekrytering har vi valt att inte ta hänsyn till personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare Tim-vikarie till Sjöelefanten i GBG öppet 24/7 - Dygnet runt

Barnskötare
Läs mer Jul 7
Sjöelefantens Förskola - Pedagogisk barnomsorg dygnet runt, söker flexibla och energifyllda barnskötare för tim-anställning.
Ett utvecklande arbete i unik historisk skolmiljö.
Förskolan Sjöelefanten är en privat förskola som driver pedagogisk verksamhet dygnet runt för barn till föräldrar med udda arbetstider, kl.19-06 vardagar som helgdagar.
Sjöelefanten är belägen i en unik och gammaldags miljö vid Klippan i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg. Vi håller till i ett charmigt hus i bruksmiljö med Göta älv precis utanför i Klippans kulturreservat.
Våra barn kommer från Göteborgs olika stadsdelar samt från kranskommunerna och är i åldrarna 1-5 år samt skolbarn mellan 6-12 år, som kommer till Sjöelefanten före och efter grundskolans tider.
Förskolan är fördelad på tre olika förskoleavdelningar och en skolbarn-/fritidsavdelning samt en nattavdelning. Nattavdelningen är gemensam för alla åldersgrupperna. Vår målbild är att ha färre barn per pedagog i barngrupperna.
Mer information om oss finns på olika ställen inom vår hemsida. www.sjoelefanten.se
Vi söker dig som har:
- Har utbildats för arbete med barn, barnskötare eller liknande arbetslivserfarenhet med barn är meriterande.
- Gillar att ta initiativ, komma med idéer och ser möjligheter att utveckla verksamheten.
- Arbetar självklart efter läroplanen, LPFÖ18, barnkonventionen samt Sjöelefantens värdegrund och policyn.
- Vill jobba i en familjär miljö med korta beslutsvägar och många möjligheter.
- Vill ha stöttande och uppmuntrande kollegor.
- Kan se fördelar i att arbeta på varierande tider som kanske inte alltid är brukliga på en förskola. Dvs även kvällar och helger.
- Vill jobba med hållbar utveckling och giftfri förskola
- Ser det kompetenta barnet med nyfikenhet och utveckla det därifrån
Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet.
En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor och arbetsgivare är en självklarhet!
Vi erbjuder fria pedagogiska måltider lagad av egna kockar från grunden och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Registerutdrag från Polisen är obligatoriskt för arbete med barn inom skola.
Är detta något för dig? Hör av dig!
Vi förbehåller oss rätten att anställa vikarierande tim-vikarier under rekrytering om vi upplever oss finna rätt medarbetare.
Tillträde enligt överenskommelse
Vikarie anställd per timma.
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön: Tim-lön med avtalsenliga ob-tillägg
Lön överenskommelse samt viss kompetensutveckling.

Ansök nu

Timvikarierande barnskötare med intresse för Montessori

Barnskötare
Läs mer Nov 28
Vi söker en erfaren Barnskötare till Montessoriförskolan Trädet, som är en välskött förskola med 28 barn, som har funnits i Högsbo, Göteborg sedan 1983. Vi tar emot barn mellan 1 och 5 år. Trädets vision är att ge varje barn möjlighet att i sin egen takt utvecklas till trygga och självständiga individer med en positiv syn på framtiden.
Kooperativet består av en Rektor och pedagoger. Engagerade föräldrar som genom styrelsen gör Trädet till en trevlig och trygg förskola. Vi söker nu dig som är barnskötare och med fördel har en utbildning inom montessori eller har arbetserfarenhet från Montessoriskola. Sista alternativet att ett sådant intresse finns så att du kan tänka dig en montessoriassistent utbildning framöver. Som person är du lyhörd och har en bra förmåga att skapa goda relationer med barn, kollegor och föräldrar. Du tycker det är spännande och roligt att jobba med barn samt sprida lugn och trygghet i gruppen.
På vår förskola kan man tänka sig att arbeta på hela enheten, både på småbarn och stora barn avdelningen. Du kommer att arbeta tätt med de övrig engagerad personal, och har stor frihet i hur den dagliga verksamheten skall bedrivas. Vi är ett litet gäng men med mycket kärlek och engagemang! Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan skicka den till Rektor: Madeleine Marsh (info@tradet.se)

Ansök nu

Barnskötare till Båtsmans grås gata 2

Barnskötare
Läs mer Dec 14
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Varmt välkommen att söka en tjänst i vår pedagogtrupp på Båtsmans grås förskola Vårt mål är att göra skillnad för varje barn, varje dag!

På vår förskola utgår vi ifrån vår profession, och det goda bemötandet i alla led. Vi vill ha ett tillåtande klimat där samarbetet mellan hem och förskola främjar varje barns utveckling och lärande. Med barnet i centrum får du möjligheten att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Du tar din utgångspunkt i förskolans styrdokument, och tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar du verksamheten och den pedagogiska miljön, som främjar trygghet, lek, och lärande. I ditt arbete visar du respekt för individen, samt skapar goda relationer till både kollegor, barn, vårdnadshavare och kringpersonal. Du gillar att vara i ständig utveckling, och vågar ta på dig glasögonen som ser vad som kan förändras i den egna verksamheten, för att ta sikte på den bästa tänkbara förskolan.

På Båtsman grås förskola arbetar vi för att vara en inkluderande förskola för alla barn. Det vill säga vi arbetar med struktur och strategier som gynnar hela barngruppen. Vi tycker att utevistelse och rörelse är en viktig del av barnens vardag, och skapar vår pedagogiska verksamhet i både inomhus och utomhusmiljöer


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och är väl bekant med förskolans styrdokument. Rollen kräver att du kan formulera dig väl i tal och skrift. Du som söker kan ha flera års erfarenhet, eller vara ny i yrket.

Det är meriterande om du har erfarenhet av barn som behöver extra anpassningar och stöd samt om du är en estet med intresse för musik, dans och drama.
Som person söker en positiv och driven barnskötare med en god pedagogisk förmåga och ett förhållningssätt som gynnar både verksamhet och den gemensamma arbetsmiljön. Du ser utveckling och samarbete som viktiga delar till att bibehålla och utveckla god kvalitet. Du gillar struktur och ordning, och behärskar ett löpande digitalt dokumentationsarbete. Pedagogerna arbetar löpande i ett kollegialt lärande, i både tvärgrupper och i det egna arbetslaget. Vill du delge dina kunskaper och lyhört ta emot och pröva ny kunskap? Har du hjärtat på rätta stället, är du full av driv och ideèr?

Vill du arbeta i en positiv miljö med likasinnade kollegor? Sök då till oss!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Smörslätten 1

Barnskötare
Läs mer Dec 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare bidrar du aktivt till förskolans pedagogiska utveckling. Du bidrar till att skapa en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder en trygg barnomsorg.

På Smörslätten 1 arbetar vi temainriktat, där barnens egna intressen och behov får påverka verksamheten. Vår vision är att varje enskilt barn ska utvecklas utifrån sin egen förmåga, på ett lustfyllt sätt som skapar vilja och mod att lära sig ännu mer. Här jobbar kunniga och engagerade pedagoger för att hjälpa ditt barn att få en så trygg, rolig och lärorik tid på förskolan som möjligt. Smörslätten är en nybyggd förskola med egen skog på gården.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Vi vill att du som söker får energi av att bidra till andras lärande och skapar förutsättningar för att andras lärande kan ske. Vi tror att du har ett bra bemötande och du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Det är även viktigt att du är ansvarsfull och tar ansvar för dina och gemensamma arbetsuppgifter. Du arbetar mål- och resultatorienterat och har förmåga att omvandla verksamhetens mål till konkret handling.

Stämmer denna beskrivning in på dig?

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till förskolan Lilleby Kronogård

Barnskötare
Läs mer Dec 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Du hittar Lilleby Kronogårds förskola i området Lilleby. Förskolan Lilleby Kronogård startar upp som flexförskola i januari-februari. Förskolan består av två avdelningar, vardera med barn som är mellan 1 och 5 år gamla. Avdelningarna har ett tätt samarbete och har många gemensamma aktiviteter såsom t.ex. sångsamling, temaarbete och andra gruppaktiviteter.

Du har nu chansen att tillsammans med ett nytt team starta upp och forma en verksamhet - en spännande erfarenhet!

Verksamheterna har naturen runt knuten och samtidigt nära till allmänna kommunikationer. Det är viktigt för oss att bedriva ett professionellt arbete och att ha trevligt tillsammans på jobbet. Att ta bussen hit tar ca 30 minuter från centrala Göteborg.

Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument. Som personal i förskolan vill du att barnen ska få prova, leka, utforska och växa i en miljö där de får möjlighet att vara individer med sina olika behov och kompetenser. Du har, tillsammans med kollegorna, ansvar för att den pedagogiska verksamheten vad gäller planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av arbetet i enlighet med Lpfö98.

Du arbetar för att skapa en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till lek, aktiviteter och lärande.

Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra förtroendefull relation till barn, vårdnadshavare och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.
Du agerar på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Förskolan Nallarna söker en driven barnskötare

Barnskötare
Läs mer Nov 16
Beskrivning av tjänsten
Älskar du att arbeta och förundras över barnen på förskolan? Tycker du om att kunna påverka ditt arbete i en hög utsträckning? Vill du jobba utifrån rimliga förutsättningar med chans till att dela upp barnen i mindre grupper? Är du en driven och nyfiken pedagog som är sugen på att vara med och forma vår framtid? Vi söker nu en driven barnskötare till vår förskola. Du kommer att bilda ett team med två förskollärare och arbeta med "mellangruppen" som består av 16 barn i åldrarna 3-4 år. Vi förväntar oss att du tillsammans med övriga kollegor ska driva avdelningen utifrån förskolans läroplansmål. Vårt pedagogiska koncept är en blandning av olika pedagogiska synsätt, där det ena inte utesluter det andra. Barn är unika och lär på olika sätt. Alla som kommer i kontakt med vår förskola skall känna att verksamheten präglas av trygghet och ett lustfyllt lärande, tilltro till individen, gemenskap, engagemang, närhet samt av god kvalitet.


Beskrivning av förskolan
Förskolan Nallarna ligger i ett villaområde i Gunnilse med närhet till härliga utemiljöer, ca 17 minuter med Buss från Göteborgs centrum. Förskolan är ett föräldrakooperativ som drivs av engagerade pedagoger tillsammans med en rektor och föreningens styrelse.
Förskolan har i nuläget 38 inskrivna barn fördelat på tre grupper ”avdelningar”. På förskolan arbetar idag en rektor, två förskollärare, fem barnskötare samt en kokerska på heltid. Våra prioriterade mål vid budgetarbetet är att ha små barngrupper i kombination med en hög personaltäthet. När ordinarie personal är sjuk prioriteras det att vikarie sätts in för att kunna bibehålla de planerade aktiviteterna och för arbetsmiljön.

Dina arbetsuppgifter
Blir att tillsammans med övriga pedagoger ansvara för att barnens utbildning sker i enlighet med förskolans läroplan. Vara en del i ett arbetslag, planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med gällande styrdokument - aktivt bidra till att skapa en trygg och lärorik verksamhet - tillsammans med barnen se till att nyfikenhet och lärande är i centrum. Vill du arbeta på en förskola med ett gäng engagerade pedagoger, arbetslag som vill utvecklas och en förskola där du ges möjligheter att påverka i hög grad, då är Nallarna rätt ställe för dig!


Förmåner
Vi satsar på våra medarbetare och vi ger dig förmåner som bland annat friskvårdsbidrag 3000kr/år, arbetskläder, fria pedagogiska måltider. Förskolan anordnar även olika tillställningar för personalen varje år.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift utan större hinder.
Du ska vara en driven och nyfiken pedagog som älskar arbetet med barn, vara nyfiken på ny forskning och nya arbetssätt och se möjligheter istället för hinder. Du förväntas genomföra det systematiska kvalitetsarbetet på din avdelning tillsammans med ditt arbetslag utifrån de nationella målen och styrande dokument. På Nallarna dokumenterar pedagogerna i plattformen Tyra varför en god Ipadvana är nödvändig.

Löneformer
Månadslön enligt avtal. Förskolan har kollektivavtal med Fremia.
Arbetets varaktighet
Tillsvidare/provanställning
Arbetstider
100%, enligt schema, dagtid, samt 1 kvällsplanering i månaden.
Tillträdesdag
Januari eller enligt överenskommelse
Ansökningstid
Sista ansökningsdag 28 november. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under perioden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Ansökan mailas till: forskolechef@forskolannallarna.se
Besök gärna förskolans hemsida: www.forskolannallarna.se
Kontakt
Rektor, Magnus Nyman forskolechef@forskolannallarna.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu