Barnskötare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Barnskötare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Montessoriförskolan Kaprifolen söker en barnskötare

Barnskötare
Läs mer Aug 24
Nu söker vi en ny barnskötare till vårt glada gäng!
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har funnits i Askim Pilegården i snart 40 år. Vår verksamhetsidé är små barngrupper med hög personaltäthet. Idag har vi 25 härliga barn fördelat på två grupper: en mindre grupp för de yngsta barnen och en lite större grupp för de äldsta. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och många möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger. Vi som arbetar på Kaprifolen är positiva, engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori, trygghet och goda relationer är grunden till barnens lärande. Vi utgår från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.kaprifolen.se.


Arbetsuppgifter
Du ska medverka i att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen i stort. Som barnskötare jobbar du tillsammans med andra förskollärare och barnskötare, där ni leder och driver det pedagogiska arbetet utifrån förskolans styrdokument.


Kvalifikationer
Du ska vara behörig barnskötare, har du erfarenhet eller utbildning inom montessoripedagogik är det meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi ser att du som vi har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och vara en positiv ledare. Ett bra förhållningssätt, där du fokuserar på styrkor och möter varje person som värdefull är viktigt hos oss. Har du erfarenhet av ett lågaffektivt arbetssätt är det ett plus!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder en personaltät verksamhet med korta beslutsvägar. Här finns verkligen förutsättningarna att bedriva en god pedagogisk verksamhet med nära relationer! Vi erbjuder förstås också fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag.


Info om anställningen
Provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
För att kunna arbeta i för – och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan till: ansokan@kaprifolen.se, vänligen skriv ”Ansökan barnskötare” i ämnesraden.
Vid frågar som rör tjänsten är du välkommen att kontakta vår rektor.
Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag i denna rekrytering.

Ansök nu

Barnskötare Tim-vikarie till Sjöelefanten i GBG öppet 24/7 - Dygnet runt

Barnskötare
Läs mer Jul 7
Sjöelefantens Förskola - Pedagogisk barnomsorg dygnet runt, söker flexibla och energifyllda barnskötare för tim-anställning.
Ett utvecklande arbete i unik historisk skolmiljö.
Förskolan Sjöelefanten är en privat förskola som driver pedagogisk verksamhet dygnet runt för barn till föräldrar med udda arbetstider, kl.19-06 vardagar som helgdagar.
Sjöelefanten är belägen i en unik och gammaldags miljö vid Klippan i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg. Vi håller till i ett charmigt hus i bruksmiljö med Göta älv precis utanför i Klippans kulturreservat.
Våra barn kommer från Göteborgs olika stadsdelar samt från kranskommunerna och är i åldrarna 1-5 år samt skolbarn mellan 6-12 år, som kommer till Sjöelefanten före och efter grundskolans tider.
Förskolan är fördelad på tre olika förskoleavdelningar och en skolbarn-/fritidsavdelning samt en nattavdelning. Nattavdelningen är gemensam för alla åldersgrupperna. Vår målbild är att ha färre barn per pedagog i barngrupperna.
Mer information om oss finns på olika ställen inom vår hemsida. www.sjoelefanten.se
Vi söker dig som har:
- Har utbildats för arbete med barn, barnskötare eller liknande arbetslivserfarenhet med barn är meriterande.
- Gillar att ta initiativ, komma med idéer och ser möjligheter att utveckla verksamheten.
- Arbetar självklart efter läroplanen, LPFÖ18, barnkonventionen samt Sjöelefantens värdegrund och policyn.
- Vill jobba i en familjär miljö med korta beslutsvägar och många möjligheter.
- Vill ha stöttande och uppmuntrande kollegor.
- Kan se fördelar i att arbeta på varierande tider som kanske inte alltid är brukliga på en förskola. Dvs även kvällar och helger.
- Vill jobba med hållbar utveckling och giftfri förskola
- Ser det kompetenta barnet med nyfikenhet och utveckla det därifrån
Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet.
En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor och arbetsgivare är en självklarhet!
Vi erbjuder fria pedagogiska måltider lagad av egna kockar från grunden och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Registerutdrag från Polisen är obligatoriskt för arbete med barn inom skola.
Är detta något för dig? Hör av dig!
Vi förbehåller oss rätten att anställa vikarierande tim-vikarier under rekrytering om vi upplever oss finna rätt medarbetare.
Tillträde enligt överenskommelse
Vikarie anställd per timma.
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön: Tim-lön med avtalsenliga ob-tillägg
Lön överenskommelse samt viss kompetensutveckling.

Ansök nu

Vikarie i förskola och skola i Göteborg höstterminen 2022

Barnskötare
Läs mer Sep 28
Söker du ett givande och meriterande arbete som vikarie i förskolan eller grundskolan efter sommaren? Vi erbjuder korta eller längre vikariat där man ersätter en ordinarie pedagog som är tillfälligt frånvarande. Du väljer själv dagar du kan arbeta - vi kontaktar dig och presenterar olika uppdrag som passar din profil dagar du kan arbeta!

Med din kompetens och erfarenhet medverkar du till att barn och elever får en meningsfull och trygg dag. Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team, eller arbeta självständigt med att leda och planera aktiviteter.

Du har:
- Gymnasieutbildning. Avslutad eller pågående pedagogisk utbildning är meriterande och vanligtvis ett krav för längre uppdrag.
- Minst sex månaders erfarenhet av arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Goda referenser från tidigare arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Svenska i tal och skrift

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Ansök nu

Timvikarier Förskolan Makrillen

Barnskötare
Läs mer Aug 15
Förskolan Makrillen är ett föräldrakooperativ som startades 1986. Makrillen finns i en nyrenoverad villa i Hagen, Västra Frölunda med omedelbar närhet till naturen och många lekplatser. Barngruppen består av barn i åldrarna 1,5-6 år, vi har plats för 22 barn och vårt arbetslag består av sex personer. Som föräldrakooperativ prioriterar vi hög personaltäthet, små barngrupper och delaktiga föräldrar. Vi söker dig som har fyllt 20 år, är genuint intresserad av att arbeta med barn och är bra på att ta initiativ i samspelet med barn. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen och därför är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi söker nu fler timvikarier till vår vikariepool. Vi använder oss av timvikarier då någon ur vår ordinarie personal är borta och behöver då ofta vikarier med kort varsel.

Ansök nu

Resursperson/Barnskötare till Sjöelefanten i GBG - Dygnet runt

Barnskötare
Läs mer Aug 23
Vi söker en Resursperson/Barnskötare till Sjöelefantens Förskola - Pedagogisk barnomsorg dygnet runt.
Resursens arbetsuppgifter:
Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens att arbeta med barn som är i behov av särskilt stöd. Som person är du lugn, trygg och har mycket tålamod. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och särskilt meriterande är erfarenhet av att arbeta lågaffektivt, tydliggörande pedagogik, samt alternativ kommunikation såsom TAKK och bildstöd m.m. Det är viktigt att du är positiv och lösningsinriktad och alltid har barnets bästa i fokus. Du ska finnas som stöd så att barnet kan delta i förskolans aktiviteter samt ansvara för det praktiska kring barnen. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.
Arbetet planeras, dokumenteras och följs upp gemensamt i arbetslaget varje vecka.
Tjänsten riktas som resurs mot barn i behov av särskilt stöd. I arbetet ingår att skapa förutsättningar för såväl det enskilda barnets lärande och utveckling, som för barngruppens. Barnens integritet ska ha en betydande roll i ditt arbete med barnen. Du planerar, dokumenterar, följer upp och reflekterar kontinuerligt för att tillsammans med övriga kollegor på avdelningen utveckla den pedagogiska verksamheten. I din kontakt med vårdnadshavare har du ett öppet och förtroendegivande förhållningssätt så att goda och hållbara relationer skapas.
Kvalifikationer:
Har utbildats för arbete med barn, barnskötare eller sjuksköterska med arbetslivserfarenhet kring barn i behov. Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning så som assistent eller som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten.
Det är en meriterande med dokumenterad erfarenhet av arbete med barn med NPF diagnoser.
Du bör vara insatt i förskolans läroplan och kunna omsätta den i praktisk handling i vardagen. Ditt förhållningssätt är varmt, tillåtande och inbjudande och alla barn får uppleva att vara en tillgång i gruppen.
Du tycker om att arbeta i arbetslag och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ansvar för avdelningens pedagogiska verksamhet i samråd med övriga kollegor.
Du är flexibel och inkännande. Erfarenhet/intresse av arbete med barn med särskilda rättigheter. Vi vill att du är engagerad och har en vilja att driva arbetet framåt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet.
En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor och arbetsgivare är en självklarhet!
Vi erbjuder fria pedagogiska måltider med barnen lagad av egna kockar från grunden och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Registerutdrag från Polisen är obligatoriskt för arbete med barn inom skola.
Är detta något för dig? Hör av dig!
Vi förbehåller oss rätten att anställa rätt barnskötare under rekryteringen om vi upplever oss finna rätt medarbetare.
Tillträde enligt överenskommelse
Visstidsanställning eventuellt provanställning.
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön: Månadslön med avtalsenliga ob-tillägg
Lön överenskommelse samt viss kompetensutveckling.

Ansök nu

Pedagog/Barnskötare till Sjöelefanten i GBG - Dygnet runt

Barnskötare
Läs mer Okt 1
Nytt
Vi söker Barnskötare till Sjöelefantens Förskola - Pedagogisk barnomsorg dygnet runt.
Resursens arbetsuppgifter:
Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens att arbeta med barn. Som person är du lugn, trygg och har mycket tålamod. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och särskilt meriterande är erfarenhet av att arbeta lågaffektivt, tydliggörande pedagogik, samt gärna alternativ kommunikation såsom TAKK och bildstöd m.m.
Det är viktigt att du är positiv och lösningsinriktad och alltid har barnets bästa i fokus. Arbetet planeras, dokumenteras och följs upp gemensamt i arbetslaget varje vecka.
I arbetet ingår att skapa förutsättningar för såväl det enskilda barnets lärande och utveckling, som för barngruppens. Barnens integritet ska ha en betydande roll i ditt arbete med barnen. Du planerar, dokumenterar, följer upp och reflekterar kontinuerligt för att tillsammans med övriga kollegor på avdelningen utveckla den pedagogiska verksamheten. I din kontakt med vårdnadshavare har du ett öppet och förtroendegivande förhållningssätt så att goda och hållbara relationer skapas.
Vi söker dig som har utbildats för arbete med barn, barnskötare eller sjuksköterska med arbetslivserfarenhet kring barn.
Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning så som assistent eller som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten.
Du bör vara insatt i förskolans läroplan och kunna omsätta den i praktisk handling i vardagen. Ditt förhållningssätt är varmt, tillåtande och inbjudande och alla barn får uppleva att vara en tillgång i gruppen.
Du tycker om att arbeta i arbetslag och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ansvar för avdelningens pedagogiska verksamhet i samråd med övriga kollegor.
Du är flexibel och inkännande. Erfarenhet/intresse av arbete med barn med särskilda rättigheter. Vi vill att du är engagerad och har en vilja att driva arbetet framåt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som gillar att ta initiativ, komma med idéer och ser möjligheter att utveckla verksamheten.
Vill jobba i en familjär miljö med korta beslutsvägar och många möjligheter.
Kan se fördelar i att arbeta på varierande tider som kanske inte alltid är brukliga på en förskola. Dvs även kvällar och helger.
Ser det kompetenta barnet med nyfikenhet och utveckla det därifrån. Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet.
En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor och arbetsgivare är en självklarhet!
Vi erbjuder fria pedagogiska måltider med barnen lagad av egna kockar från grunden och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Registerutdrag från Polisen är obligatoriskt för arbete med barn inom skola.
Är detta något för dig? Hör av dig!
Vi förbehåller oss rätten att anställa rätt barnskötare under rekryteringen om vi upplever oss finna rätt medarbetare.
Tillträde enligt överenskommelse
Visstidsanställning eventuellt provanställning.
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön: Månadslön med avtalsenliga ob-tillägg
Lön överenskommelse samt viss kompetensutveckling.

Ansök nu

Barnskötare till Förskolan Spåret

Barnskötare
Läs mer Sep 26
Vi är https://www.

youtube.com/watch?v=n-oQIY_3t4c. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Bräcke förskola är en fristående förskola i stadsdelen Lundby. Förskolan har två avdelningar; Stegen och Spåret.

Just nu söker vi en barnskötare till förskolan Spåret!

https://www.brackediakoni.se/sparet är en integrerad förskola för alla och vi finns på Bräckeområdet i Lundby. Vi är en fristående förskola med närhet till naturupplevelser såsom skogen bredvid förskolan och vattnet vid Eriksberg. Spåret är en förskola med en avdelning för 20 barn mellan 1-5 år. På förskolan arbetar förskollärare, barnskötare och kock.

Vägg i vägg med Spåret ligger https://www.brackediakoni.se/stegen som riktar sig till barn med funktionsnedsättningar. 

Alla barn kan!
Närheten avdelningarna emellan ger ett naturligt samarbete och integrering av barnen på förskolan. Stegen arbetar aktivt med konduktiv pedagogik, vars syfte är att ta tillvara på varje barns unika möjligheter och inspirera till rörelse och lärande – grundtankar som genomsyrar även läroplanen och verksamheten på Spåret. Rent praktiskt ser vi till att utnyttja våra stora, luftiga lokaler, gympasal och ateljé för att varje barn ska få en så givande vardag som möjligt. När vi blir hungriga, äter vi jättegod mat som lagas på plats av vår kock.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare hos oss är du en del av att skapa en miljö som speglar vår syn på barn, hur man lär sig och vad kunskap är. Miljön, redskapen och materialen bidrar genom att berätta för barnen vad man förväntar sig av dem. Avdelningen Spåret fokuserar mycket på rörelse, utelek samt skapande. Som barnskötare oss, blir det din uppgift att tillsammans med dina kollegor att  leda det pedagogiska arbetet, dokumentera och omsätta läroplanen i praktiken.

Våra ledord är: Jag vill, jag kan, jag törs!

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser även att du har grundläggande behörighet inom områdena barns språk och matematiska utveckling. Vi söker dig som vill vara: medupptäckare; medupplevande; medundersökande; medagerande.

Du ska vara drivande, positiv, ha en god samarbetsförmåga och alltid sätta barnet i centrum. Du har ett förhållningssätt som innebär att du finner barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter.

Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning längre än 6 månader. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Hos oss möter vi många som är extra känsliga om de drabbas av covid-19. Vi värnar om deras hälsa och vår arbetsmiljö. Bräcke diakoni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter därför att du är vaccinerad mot covid-19

Välkommen med din ansökan!

Till eventuella bemanningsföretag: I denna rekrytering har vi valt våra rekryteringskanaler. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag.

Ansök nu

BARNSKÖTARE/ PRESCHOOL TEACHER ASSISTANT

Barnskötare
Läs mer Sep 23
Kort om CREATIVE KIDS FÖRSKOLA/PRESCHOOL
Creative Kids Förskola/Preschool är ett Svensk/Engelsk talande förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra duktiga pedagoger. Vi erbjuder dig en liten förskola med små grupper. I dagsläget har vi ca 30 barn på förskolan barngrupper och fin kontakt med föräldrarna. Du kommer lätt hit via spårvagn som stannar framför förskolan.
Om dig:
Vi söker dig som är flytande i svenska och behärskar språket både muntligt och skriftligt. Talar du även flytande engelska är detta meriterande då vi är en tvåspråklig mångkulturell förskola.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv person och som ser mervärdet i ett liten förskola. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och har goda kunskaper om arbetet med förskolans läroplan. Som person är du ödmjuk men samtidigt drivande och nyfiken och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och alla barn på förskolan. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi erbjuder dig: En unik verksamhet med hög personaltäthet. Ett stabilt arbetslag som trivs och har roligt ihop. Varmt välkommen att söka anställning hos oss. Gå gärna in på vår hemsida, www.creativekidsforskola.com
Vår förskola lägger stor vikt vid "bemötande", så att varje barn bemöts där det befinner sig just nu. Varje barn ska bli sedd/ känna sig sedd varje dag. Vi ser varje barn som kompetent, nyfiket och fullt av lust att upptäcka och lära. Vår strävan är att utveckla och anpassa vår miljö utifrån barnets behov. För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
Tjänsten är deltid med fasta arbetstider och tillträde omgående. För att komma ifråga för tjänsten måste du ha barnskötare utbildning. Du måste även kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873.

Ansök nu

Timvikarier till Little Kids Förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 22
Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i förskolan med barn 1-5 år.
Little Kids Preschool är en mångkulturell förskola som öppnade 2014. Förskolan med dess lokaler är nybyggda och belägen i vackra och naturnära Lövgärdet, Angered. Förskolan består av tre avdelningar.
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämställdhet.
Språken som talas på Little Kids Preschool, är främst svenska. Två dagar i veckan talar vi engelska men vi har barn och vårdnadshavare från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer.
Vi erbjuder dig:
- Mångkulturell miljö
- Gratis parkering
-Fri frukost, lunch och mellanmål
Jobbet innebär att du på kort varsel (ibland samma morgon) ersätter ordinarie personal som behöver vara borta.
Du behöver tala svenska, och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ gärna det redan idag).
Du som söker ska ha fyllt 18 år och helst ha en gymnasial utbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller har påbörjat en pedagogisk högskoleutbildning, men absolut inget krav.
Besök gärna vår hemsida www.littlekids.se

Ansök nu

Barnskötare Förskolan Saltkråkan 80%

Barnskötare
Läs mer Sep 15
Arbetsbeskrivning:
Vi är en liten fristående förskola på Donsö, 20 minuters båtfärd från Saltholmen Göteborg. Donsö missionskyrka är vår huvudman. Vår förskola har barnens bästa i fokus och alla ska känna sig välkomna och trygga. Vi finns i en 1 ½ plans villa och har cirka 19 barn i gruppen i åldrarna 1-5 år.
Vi delar under dagen in barnen i mindre grupper. Vi lämnar ofta vår gård för att bege oss till vår vackra närmiljö där det finns möjlighet till både berg, skog och strand. Vi har även tillgång till fullskalig gympahall en dag i veckan.
På förskolan Saltkråkan arbetar personalen för att alla barn ska få möjlighet att utvecklas mot strävansmålen. Verksamheten ska väcka nyfikenhet, lust att lära och miljön ska vara trygg för alla barn.
Arbetsuppgifter:
Du blir en del av vårt arbetslag. I läroplanen för förskolan finns tydliga arbetsbeskrivningar för ditt arbete tillsammans med barnen. Som en del av arbetslaget ska du arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet och se till att lärande, lek och omsorg bildar en helhet i enlighet med läroplanens mål och intentioner.
Du skall kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, men också fungera bra i den kollegiala gruppen. Du arbetar målinriktat mot förskolans uppsatta mål och visioner och i enlighet med skollag och läroplan.
Tillsammans med arbetslaget ska du verka för att barn och föräldrar upplever trygghet, nyfikenhet och glädje. Ta tillvara på barnens kreativitet, nyfikenhet och upptäckarlust samt skapa lärsituationer och lärmiljöer, som utvecklar barns lärande och självkänsla.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad barnskötare (barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande) Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är insatt i läroplanen och styrande dokument.
Du har respekt för olikheter mellan individer och har ett positivt förhållningssätt i mötet med barn, föräldrar och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag och lyfter fram varandras kompetenser. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt.
Du har barnens bästa för ögonen och tror på det kompetenta barnet. Du visar respekt och hänsyn för de du möter i din yrkesroll.
Du tycker det är spännande och roligt att arbeta med barn samt har en förmåga att sprida lugn och trygghet i gruppen.
Vi erbjuder:
Pedagogiska måltider lagad av vår kock som lagar all mat från grunden. Förskolan har en budget för arbetskläder och varje år köps något in gemensamt.
Registerkontroll:
Till en eventuell intervju ska "Utdrag ur belastningsregistret" från polisens webbplats tas med.
Anställningsform:
6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Montessoriförskolan Kaprifolen söker en barnskötare

Barnskötare
Läs mer Sep 14
Nu söker vi en ny barnskötare till vårt glada gäng!
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har funnits i Askim Pilegården i snart 40 år. Vår verksamhetsidé är små barngrupper med hög personaltäthet. Idag har vi 25 härliga barn fördelat på två grupper: en mindre grupp för de yngsta barnen och en lite större grupp för de äldsta. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och många möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger. Vi som arbetar på Kaprifolen är positiva, engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori, trygghet och goda relationer är grunden till barnens lärande. Vi utgår från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.kaprifolen.se.


Arbetsuppgifter
Du ska medverka i att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen i stort. Som barnskötare jobbar du tillsammans med andra förskollärare och barnskötare, där ni leder och driver det pedagogiska arbetet utifrån förskolans styrdokument.


Kvalifikationer
Du ska vara behörig barnskötare, har du erfarenhet eller utbildning inom montessoripedagogik är det meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi ser att du som vi har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och vara en positiv ledare. Ett bra förhållningssätt, där du fokuserar på styrkor och möter varje person som värdefull är viktigt hos oss. Har du erfarenhet av ett lågaffektivt arbetssätt är det ett plus!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder en personaltät verksamhet med korta beslutsvägar. Här finns verkligen förutsättningarna att bedriva en god pedagogisk verksamhet med nära relationer! Vi erbjuder förstås också fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag.


Info om anställningen
Provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
För att kunna arbeta i för – och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan till: ansokan@kaprifolen.se, vänligen skriv ”Ansökan barnskötare” i ämnesraden.
Vid frågar som rör tjänsten är du välkommen att kontakta vår rektor.
Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag i denna rekrytering.

Ansök nu

Barnskötare till Lillekärr Norra 130

Barnskötare
Läs mer Sep 30
Nytt
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan består av fem avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år. I våra lärmiljöer ute- och inomhus kan barnen vara kompetenta i sammanhang där lärande och utforskande står i fokus. För oss är kunskap en process där människosyn speglas i både miljö och arbetssätt. Vi utgår från att vi människor lär och utvecklas tillsammans genom att få fantisera, leka, härma, reflektera och bejaka sina förmågor. Barnens intressen, behov och erfarenheter är viktiga delar i utbildningen och skall prägla hur vi iscensätter våra lärmiljöer.

Vi driver ett aktivt utvecklings- och fördjupningsarbete inom systematiskt kvalitetsarbete, som alla pedagoger ansvarar för. Vi arbetar i projekt där pedagogisk dokumentation är en metod för analys.


Som anställd erbjuder vi dig:
• fria pedagogiska måltider
• friskvårdsbidrag
• arbetskläder
• kontinuerlig kompetensutveckling
• 4 studiedagar per årKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. För oss är det mycket viktigt att läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt.

Under ledning av förskollärare skall du kunna genomföra och utvärdera aktiviteter som en del av vårt systematiska kvalitetsarbete. Du skall, tillsammans med arbetslaget, kunna följa upp barnens utveckling och lärande och kunna kommunicera dessa med vårdnadshavare.

Du behöver god datorvana för att kunna dokumentera utbildningen och ta del av vårt inre arbete på enheten. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Att tycka om sitt arbete, ha initiativförmåga och ett positivt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor är en självklarhet för oss. Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärande och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet.

I rollen som barnskötare är det viktigt att du har ett bra bemötande samt är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du bör vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barns bästa.

Välkommen med din ansökan.


ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Barytongatan

Barnskötare
Läs mer Sep 30
Nytt
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Barytongatan är en stor förskola som består av tre separata hus. Med Ruddalens fantastiska skogsområde in på knutarna finns all möjlighet att bedriva utomhuspedagogik och vi är utomhus i alla väder. Vi är stolta över att barnen på vår enhet har en nyfikenhet inför att lära och ett omhändertagande sätt mot nya som gamla kompisar.

På Barytongatan 2 arbetar vi pedagogiskt med olika teman som utgår ifrån barnens intressen. Några av enhetens olika teman är: utomhuspedagogik, matematik, kroppen, Babblarna, Barnkonventionen och språkstärkande arbetet genom SOKA, begreppsbildning, litteracity
Huvudfokus är kvalitativt planerad undervisning utifrån läroplansmålen där undervisningen dokumenteras, utvärderas i webbplattformen Unikum. Förskolan arbetar också mycket med kreativa lärprocesser och estetiskt skapande, tex drama, musik eller andra estetiska uttryck och former. Uppdraget handlar om att främja barns livslånga lärande i en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla som deltar.

Som barnskötare hos oss arbetar du självständigt och tillsammans med andra med att planera, dokumentera, genomföra och analysera undervisningen mot läroplanen. Du utgår ifrån barnens intressen och behov och skapar miljöer, sammanhang, lekar och samtal som stärker barnens utveckling och lärande. Du bidrar aktivt till vårt pedagogiska utvecklingsarbete och systematiska kvalitetsarbete med utgångspunkt i Barytongatans förskolas hela verksamhet. IKT arbetet med digitala processer är grunden för arbetsorganisationen, därför söker vi dig som har ett stort intresse för IKT. Tillsammans arbetar vi med nya idéer och tankar, där vi hela tiden har fokus på att gemensamt utveckla och förbättra vår fina förskola!

Vi erbjuder dig också arbetskläder för utomhusbruk och, en blandning av äldre och yngre kollegor, gott om utrymme för att bygga pedagogiska miljöer och en närvarande och stöttande chef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- Är utbildad barnskötare
- Har erfarenhet av att arbeta som barnskötare i förskola
- Har god kännedom om läroplanen och skollagen
- Är kunnig inom IKT (informations- och kommunikationsteknik)
- Är intresserad av verksamhetsutveckling och utbildningsfrågor
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av språkutvecklande arbete i förskolan och kan spela ett instrument.

Du har ett gott bemötande och visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du har en öppen och positiv attityd och har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du är ansvarsfull och tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med barnens bästa i fokus. Vår förskola består av flera avdelningar och du behöver därför ha förmåga att agera flexibel och att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra arbetar du för att skapa ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Vi vill gärna utveckla vår förskoleverksamhet och vi ser därför att du är utvecklingsorienterad och söker och tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Svetsaregatan 101

Barnskötare
Läs mer Sep 30
Nytt
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Svetsaregatan 101 ligger i sydvästra Göteborg med skogen alldeles in på knuten och vi har tillgång till fin utemiljö. Vår stora gård erbjuder såväl sandlådor, klätterställningar och gungor som upplevelser i naturen. Här finns något för alla barn, oavsett intresse och ålder. Närheten till naturen gör att vi dagligen kan använda naturen i vår verksamhet och ger även de yngsta barnen möjligheter till naturupplevelser. Vår förskola erbjuder även utbildning på finska till familjer som önskar att deras barn lär sig, bibehåller och utvecklar sitt språk i finska.

På förskolan utmanar vi varje barn i dess lärande och utveckling. Vi väcker barnens nyfikenhet på skriftspråk, matematik, form och bild. Vi ger barnen trygghet i en positiv anda och utvecklande miljö. Förskolan ska stimulera barnens utveckling och lärande och det gör vi på flera sätt. De planerade aktiviteterna är viktiga men också den fria leken där pedagoger finns med och stöttar och utmanar barnen i sitt lärande och deltagande. Med hjälp av leken och de planerade aktiviteterna, där vi tar tillvara barnens intressen, hittar vi tillsammans vägen mot ett lustfyllt lärande.

Vi söker nu tvåbarnskötare en för en tillsvidareanställning och en för ett vikariat till juli 2023. I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbeta med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist men viktigast utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnskötare
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som barnskötare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Förskolan Bärbyvägen 24

Barnskötare
Läs mer Sep 29
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en barnskötare till vår härliga förskola med många möjligheter. På Förskolan Bärbyvägen 24 har vi två avdelningar och en härlig gård som ligger nära naturen med närhet till bondgårdar och skog. Vi är en liten förskola med ett nära samarbete mellan våra avdelningar. Tycker du om det lilla som gör ett stort arbete så sök arbete hos oss!
Vi arbetar i två grupper. Vi arbetar för en hållbar utveckling ur ett jämställdhetsperspektiv och vi har ett väl utvecklat systematiskt kvalitetsarbete med en struktur som underlättar utvärdering, dokumentation och utveckling. Alla pedagoger har var sin iPad. Digitala verktyg är ett utvecklingsområde som vi håller på att utveckla så att vi får våra barn att bli producenter. Vi arbetar med att utveckla barns pedagogiska lärandemiljö ute och inne. Vi är mitt i ett spännande arbete där vi strävar efter ett Reggio Emiliainspirerat arbetssätt. Vi har en pedagogista som handleder hela arbetslag mot ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt genom ett handlednings och utbildningsbesök var fjortonde dag. Vill du vara med och utveckla vår förskola tillsammans med oss. Så är du välkommen att söka hos oss.
Som barnskötare på Bärbyvägen 24 ansvarar du tillsammans med förskolläraren för att genomföra planering och utvärdering av det pedagogiska arbetet med barnen enligt läroplan för förskolan. Du är med och utvecklar förskolans verksamhet och deltar aktivt i utvecklandet av vårt systematiska kvalitetsarbete tillsammans med förskolläraren.
Vi kommer att arbeta aktivt med att skapa samsyn, relationellt lärande och fördjupa vårt pedagogiska ställningstaganden samt utveckla vårt reflekterande arbetssätt.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken och som har ett stort engagemang för ditt uppdrag. Vill du vara med och utveckla vår förskola tillsammans med oss. Så är du välkommen att söka hos oss.


Vi arbetar i arbetslag med åldersindelade barngrupper 1-3 år och 3-5 år. Vi arbetar aktivt med hållbar utveckling ur ett jämställdhetsperspektiv. Vi ser fram emot en ny kollega som berikar oss med nya kunskaper, tankar och idéer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

I ditt arbete ska du kunna kommunicera, planera, dokumentera, analysera och uttrycka dig väl. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete, du är nyfiken, lyssnande, flexibel och kreativ. Du är med och utvecklar förskolans verksamhet och deltar också aktivt i utvecklandet av vårt systematiska kvalitetsarbete. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, medarbetare och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Ansök nu

Barnskötare sökes till nybyggd förskola i Angered

Barnskötare
Läs mer Sep 11
Ni är Varmt välkommen att söka en barnskötartjänst på Little Kids Preschool. Vi söker entusiastiska och utbildade barnskötare.
Little Kids Preschool är en mångkulturell förskola som öppnade 2014. Förskolan med dess lokaler är nybyggd och belägen i vackra och naturnära Lövgärdet i närheten av Angered. Förskolan består av tre avdelningar.
Utbildning
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämställdhet.
Språken som talas på Little Kids Preschool, är främst svenska. Två dagar i veckan talar vi engelska men vi har barn och vårdnadshavare från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer.
På vår förskola utgår vi ifrån vår profession, och det goda bemötandet. Vi vill ha ett tillåtande klimat där samarbetet mellan hem och förskola främjar varje barns utveckling och lärande. Med barnet i centrum får du möjligheten att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Du tar din utgångspunkt i förskolans styrdokument, och tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar du verksamheten och den pedagogiska miljön, som främjar trygghet, lek, och lärande. I ditt arbete visar du respekt för individen, samt skapar goda relationer till både kollegor, barn och vårdnadshavare. Du gillar att vara i ständig utveckling, och vågar ta på dig glasögonen som ser vad som kan förändras i den egna verksamheten, för att ta sikte på den bästa tänkbara förskolan. På Little Kids Preschool tycker vi att utevistelse och rörelse är en viktig del av barnens vardag, och skapar vår pedagogiska verksamhet i både inomhus och utomhusmiljöer.
KVALIFIKATIONER
Som barnskötare hos oss ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att verksamheten bedrivs enligt skollag och läroplan. Du kommer ha stora möjligheter att i samarbete med dina kollegor utforma lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning. Du som söker har förmåga att samarbeta och bygga relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär genom att visa respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll.
Vill du delge dina kunskaper och lyhört ta emot och pröva ny kunskap? Har du hjärtat på rätta stället, är du full av driv och idéer? Vill du arbeta i en positiv miljö med likasinnade kollegor? Sök då till oss på Little Kids Preschool! Meriterande är: om du har kunskap och erfarenhet av det systematiska kvalitetsarbetet och pedagogisk dokumentation.
Vi erbjuder dig:
- Mångkulturell miljö
- Erfarna, kompetenta och engagerade kollegor
- Gratis parkering
-Fri frukost, lunch och mellanmål
-Arbetskläder
- Pedagogisk planeringstid både enskild och gemensam
- Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
- Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Vi hoppas att detta är en omgivning och verksamhet som tilltalar dig och som du kan bidra till, så ser vi fram emot din ansökan!
Besök gärna vår hemsida www.littlekids.se

Ansök nu

Barnskötare till Båtsmans grås gata 2

Barnskötare
Läs mer Sep 26
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Varmt välkommen att söka en tjänst i vår pedagogtrupp på Båtsmans grås förskola Vårt mål är att göra skillnad för varje barn, varje dag!

På vår förskola utgår vi ifrån vår profession, och det goda bemötandet i alla led. Vi vill ha ett tillåtande klimat där samarbetet mellan hem och förskola främjar varje barns utveckling och lärande. Med barnet i centrum får du möjligheten att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Du tar din utgångspunkt i förskolans styrdokument, och tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar du verksamheten och den pedagogiska miljön, som främjar trygghet, lek, och lärande. I ditt arbete visar du respekt för individen, samt skapar goda relationer till både kollegor, barn, vårdnadshavare och kringpersonal. Du gillar att vara i ständig utveckling, och vågar ta på dig glasögonen som ser vad som kan förändras i den egna verksamheten, för att ta sikte på den bästa tänkbara förskolan.

På Båtsman grås förskola arbetar vi för att vara en inkluderande förskola för alla barn. Det vill säga vi arbetar med struktur och strategier som gynnar hela barngruppen. Vi tycker att utevistelse och rörelse är en viktig del av barnens vardag, och skapar vår pedagogiska verksamhet i både inomhus och utomhusmiljöer


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och är väl bekant med förskolans styrdokument. Rollen kräver att du kan formulera dig väl i tal och skrift. Du som söker kan ha flera års erfarenhet, eller vara ny i yrket.
Det är meriterande om du har erfarenhet av barn som behöver extra anpassningar och stöd samt om du är en estet med intresse för musik, dans och drama.
Som person söker en positiv och driven barnskötare med en god pedagogisk förmåga och ett förhållningssätt som gynnar både verksamhet och den gemensamma arbetsmiljön. Du ser utveckling och samarbete som viktiga delar till att bibehålla och utveckla god kvalitet. Du gillar struktur och ordning, och behärskar ett löpande digitalt dokumentationsarbete. Pedagogerna arbetar löpande i ett kollegialt lärande, i både tvärgrupper och i det egna arbetslaget. Vill du delge dina kunskaper och lyhört ta emot och pröva ny kunskap? Har du hjärtat på rätta stället, är du full av driv och ideèr?

Vill du arbeta i en positiv miljö med likasinnade kollegor? Sök då till oss!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till specialförskolan Stegen

Barnskötare
Läs mer Sep 9
Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Just nu söker vi en barnskötare med stort engagemang för våra barn.

https://www.brackediakoni.se/stegen är en specialförskola som vänder sig till barn mellan 1-6 år, som har rörelsehinder och behov av särskilt stöd. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan (Lpfö 18) och använder konduktiv pedagogik som ett verktyg i vårt arbete med barnen. 

Vägg i vägg med Stegen ligger https://www.brackediakoni.se/sparet vår förskola för alla barn. Vi arbetar aktivt för att integrera de båda verksamheterna och att ha gemensamma rum och aktiviteter där barn från Stegen och Spåret kan träffas och utvecklas tillsammans.

Arbetsuppgifter
Genom motivation, utmaningar och facilitering ser vi till att våra barn får lära, utforska och leka - som barnskötare hos oss är du en central del i detta genom att i vardagen arbeta nära våra barn i allt ifrån lek, träning och personlig omvårdnad. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av olika professioner. Vid behov så får man ibland även arbeta på förskolan Spåret.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, undersköterska eller har stor erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättningar och som vill bli en del av vår verksamhet. Som medarbetare hos oss är du del av en miljö där vi tillsammans möter stora utmaningar och delar glädjen i barnens framsteg. Du behöver vara ansvarsfull, positiv och intresserad av att lära dig en ny pedagogik. Den konduktiva pedagogiken är fysiskt krävande viket du behöver trivas med. Det är meriterande om du har erfarenhet av alternativa kommunikationssätt.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att ditt förhållningssätt präglas av att respektera barnet och människans möjligheter. Det är viktigt att du ser barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter.

Hos oss möter vi många som är extra känsliga om de drabbas av covid-19. Vi värnar om deras hälsa och vår arbetsmiljö. Bräcke diakoni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter därför att du är vaccinerad mot covid-19.

Villkor
Visstidsanställning längre än 6 månader. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering har vi valt våra rekryteringskanaler. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag.

Ansök nu

Löpare till vår härliga enhet Kärralund

Barnskötare
Läs mer Sep 23
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vår slogan för förskoleenheten är: Trygg, rolig och lärorik!
Enheten Kärralund består av tre förskolor. Skillnadsgatan36,Skillnadsgatan 41ochKärralundsgatan 19. Enheten ingår i ett rektors team bestående av 4 rektorer, Team Nobel. Vi har ett gemensamt fokusområde inom Team Nobel där vi jobbar med hållbar utveckling. Förskolorna är belägna i ett lugnt område nära skogen och vi jobbar mycket med och i naturen. Du tar dig lätt hit med spårvagn nr 5 eller med buss nr 60.

I dagsläget behöver vi löpare till hela enhetens alla avdelningar, primärt Kärralundsgatan 19 och Skillnadsgatan 41. När man jobbar som löpar är det viktigt att kunna vara flexibel i sina arbetstider och att vara omställningsbar då syftet är att stötta upp där det behövs utifrån verksamhetens behov.

Vi delar stolt med oss att förskolan har fått höga värden i den brukarenkät och den arbetsmiljöenkät som tidigare genomförts. Vi ser just nu över lärmiljö och gör en omfattande satsning på pedagogiska tillgängliga lärmiljöer vilket ska resultera i en bättre lärandemiljö för barnen och en mer trivsam arbetsmiljö för oss som arbetar. Vi har också genomfört en satsning på digitalisering där alla medarbetare har en egen iPad och varje avdelning har egen laptop.

Vi arbetar utefter läroplanen och vi har organiserade lärträffar för att utveckla förståelse för mål och arbetsformer i förskolan. Dessa lärträffar är ett sätt att arbeta med kollegialt lärande och med kollegialt delande. Vi arbetar med lokal pedagogisk planering och systematiskt kvalitetsarbete och det är bra om du har erfarenhet av detta. Om du inte har erfarenhet av detta så finns det kompetensutveckling på enheten att ta del av. Vi lägger dock störst vikt vid arbetet med barnen och arbetet med dokumentation kommer i andra hand. Vi har en tydlig organisation för att underlätta och stödja ditt dagliga arbete och rektor bejakar ditt pedagogiska frirum.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är har barnskötarutbildning och som behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du ser möjligheter istället för hinder och är lyhörd gentemot barn, vårdnadshavare såväl som dina kollegor. Det är även viktigt att du är
intresserad av att samarbeta för en hög måluppfyllelse. Du är duktig på att synliggöra det pedagogiska uppdraget gentemot våra vårdnadshavare.

Ditt arbete genomsyras av ansvarstagande och engagemang och du är en förebild för barnen. Vi ser gärna att du har ett reflekterande förhållningssätt och ett genomtänkt syfte i de aktiviteter ni skapar. Du kan samverka med olika aktörer både inåt och utåt samt är ansvarsfull med våra gemensamma resurser.

I rollen som barnskötare hos oss ska du tillsammans med kollegor arbeta för att skapa nyfikna och trygga barn. Du är medveten om vad ditt uppdrag innebär och fokuserar på pedagogiken och dem vi är till för. Det är meriterande om du har normkritisk kompetens.

Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Framnäsgatans förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 22
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Framnäsgatans förskola består av två avdelningar och vi bedriver vår verksamhet i vackra lokaler i en gammal skola. Vi finns i Johanneberg, nära Mölndalsvägen och Korsvägen där det finns gott om kommunikationer. Vi har stor gård till vårt förfogande, som är uppdelad i sektioner, vilket skapar goda möjligheter till utforskande.

Framnäsgatans förskola präglas av en välkomnande atmosfär, som vi värnar varmt om. Att arbeta för det goda bemötandet och en genuin respekt för barn och andra vuxna är centralt hos oss. I dina arbetsuppgifter ingår att bidra till detta tillsammans med oss andra.
I vårt arbete låter vi oss inspireras av Reggio Emilia filosofin. Vår förskola ska vara barnens arena och vi pedagoger medupptäckare. Vi arbetar projekterande och har alltid barnet i centrum.
På en av våra avdelningar har vi nu behöv av en ny barnskötare. I arbetsuppgifterna ingår att samarbeta med övriga arbetslaget kring mål och process, samt kulturskapande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och har erfarenhet av arbete som barnskötare och som är professionell och kommunikativ. Du är beredd att ta ansvar och bidra till en god kultur och ett projekterande arbetssätt.
Vidare behöver du vara kommunikativ, kunna flytande svenska i tal och skrift samt ha förmågan att fånga barns intresse och vara nyfiken på deras behov.
Som person är du trygg, lugn, positiv och ansvarstagande.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Korsåslidens förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 21
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
En verksamhet som talar med barnens röst, vad innebär det för dig?
Förskolan Korsåsliden 29 ligger placerad i Ängåsområdet med närhet till skog, hav och stadens myller. Omgivningen är inspiration till många av våra årslånga projekt.
Vår förskola består av två storarbetslag fördelade på våra yngsta och äldsta barn. Som barnskötare hos oss arbetar du i team med en förskollärare för att kunna skapa tillitsfulla relationer i ett mindre sammanhang. Samtidigt har du kvar storarbetslagets möjlighet till gemensam reflektion och utveckling. Vi strävar efter att barnen alltid ska få leva i sina projekt och att vi på ett nyfiket vis följer barnens processer.
På Korsåslidens förskola har vi flera utvecklingsteam som arbetar för att skapa den bästa förskolan för våra barn. Vi arbetar projektinriktat med ett tydligt systematiskt kvalitetsarbete som följer vårt projektår. Projektet tar sin utgångspunkt i barnens lek och förundran. Pedagogens roll är att följa och utmana barnens processer. Att vara barn hos oss ska innebära att befinna sig i demokratiska processer där barnens röster bär verksamheten under hela dagen.
På vår förskola har vi en tydlig uppdragsfördelning där du som barnskötare ges goda förutsättningar att bedriva kvalitativ undervisning tillsammans med dina kollegor. För oss är 100-språklighet en viktig ingång i arbetet och synen på barnet som kompetent och kapabelt är avgörande för vår verksamhet. Barnskötarna på Korsåslidens förskola har enskild planering, reflektion i arbetslag och gemensam planering i sitt mindre team. Du som barnskötare ingår i våra pedagogiska forum och har utvecklingsteam tillsammans med dina barnskötarkollegor. Brinner du för att befinna dig i lustfyllda miljöer med utmanande okodat material och digitala verktyg tillsammans med barnen?
All ordinarie personal har gått utbildningen Bygga Broar och strävar efter en god samverkan med våra vårdnadshavare. Bygga Broar-modellen löper som en röd tråd i vårdnadshavarnas årshjul. De bjuds in till ljusmanifestation, Pride-parad och regelbundna dialogkvällar med syfte att förankra förståelse för varandra och skapa tillitsfulla relationer. Låter det som något för dig?
Vi erbjuder:
• En tydlig profil (Reggio Emilia)
• Pedagogisk lunch
• Friskvårdsbidrag
• Pedagogiska forum
• Pedagogisk handledning av verksamhetutvecklare
• Ett väl genomtänkt och tydligt systematiskt kvalitetsarbete
• Arbetskläder
• Närvarande chef

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad barnskötare som är driven, engagerad och nyfiken på vår arbetsmetod och vill arbeta i vår organisation. Som vår framtida kollega behöver du vara flexibel, konstruktiv och mån om vår gemensamma arbetsmiljö. Du vill vara med och bibehålla och stärka vår unika verksamhet. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Har du andra språkliga kompetenser är det en styrka. Vi vill att vår personalgrupp är representativ för området vi verkar i och ser olika kulturer och språk som en tillgång.
Då vi har ett tydligt pedagogiskt ställningstagande och processinriktat arbetssätt ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta Reggio-inspirerat eller att du har en vilja att lära dig och utvecklas tillsammans med oss. På vår förskola finns stora möjligheter till delaktighet och inflytande inom en tydlig och målmedveten organisation där vi gemensamt strävar efter hög kvalitet.
Om denna tjänst motsvarar din erfarenhet samt dina önskemål, tveka då inte med att söka redan idag. Vi ser fram emot att höra mer om dig och dina tankar. Tillsammans får vi idéer att lyfta.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Intervjuer kommer hållas fortlöpande. Vid intervju deltar eventuellt rektors strategiteam och förskolans skyddsombud för att berätta mer om vår verksamhet.

Ansök nu

Barnskötare till Södra Sälöfjordsgatans förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 20
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en barnskötare till Södra Sälöfjordsgatans förskola på Hisingen som vill utvecklas tillsammans med oss och som tycker att det är självklart att sätta barnet i centrum!

Södra Sälöfjordsgatans förskola har närhet till fina grönområden, spårvagnshållplats och Kyrkbytorget. Förskolan är uppdelad i två våningar med två yngre-, två äldre- och en åldersblandad avdelning med totalt 95 barn inskrivna.

Vår vision är att skapa en trygg och lärorik miljö för alla barn där de utmanas i sitt lärande och deras tankar, idéer och intressen tas tillvara. Vi vill att barnen ska utveckla en bra självkänsla och känna tillit till sin egen förmåga. Vår ambition är att erbjuda ett lärande som ger barnen förutsättningar att påverka och skapa morgondagens samhälle. Vi värnar om att ha ett demokratiskt förhållningssätt och arbetar medvetet med att skapa förutsättningar för lek och lärande i samspel med andra. Genom att ta tillvara på barnens nyfikenhet lägger vi grunden för samt uppmuntrar till ett fortsatt lustfyllt lärande.

Som barnskötare arbetar du med att undervisa, aktivera och motivera barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med skollag och läroplan. I samarbete med dina kollegor utformar du inspirerande lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som är väl insatt i läroplanen och styrande dokument. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Har du arbetat i förskola är det meriterande, men inget krav.

Som person ser vi att du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Det är ett krav för tjänsten att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du söker och tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och detta kan omsättas i praktiken samt leda till förbättringar.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till trivsamt föräldrakooperativ

Barnskötare
Läs mer Sep 4
Barnskötare till trivsamt föräldrakooperativ
Föräldrakooperativet Snurran är en förskola i östra Göteborg. Förskolan har funnits sedan1987 och vi är idag 18 barn i blandad åldersgrupp 1-5år. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö ,bra arbetstider och ett nära samarbete med föräldrar med stora möjligheter att påverka verksamheten. Vi är nu tre förskollärare och två barnskötare.
Vi använder oss av dokumentationsverktyget TYRA och arbetar temainriktat. Vi arbetar aktivt med bland annat matematik och språk. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme när vi planerar och utvecklar vår förskola. När vi är utomhus varierar vi leken på den egna gården med besök på kringliggande lekplatser och turer till grönområdena runt Apslätten.
Pedagoger ansvarar helt för den pedagogiska verksamheten och formar tillsammans med föräldrarna en trygg och utvecklande miljö med stor hemkänsla. Gemensamt för oss är att barnen ska komma till en trygg, rolig och lärorik miljö där det är självklart att utgå från det kompetenta barnet. Vi tillvaratar varandras olikheter och ser det som en tillgång i vår verksamhet.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare (eller har utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig)
Du ska vara väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Du ska vara ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga och tillsammans med det övriga arbetslaget systematiskt kunna planera, utvärdera och följa upp det pedagogiska arbetet. Då vi är ett föräldrakooperativ så är det viktigt att du har en positiv syn på ett nära samarbete med föräldrar.
Tjänsten som barnskötare är en tillsvidareanställning på 90%.
Urvalet sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Gå gärna in på vår hemsida där du hittar mer information om vår verksamhet: www.snurran.net
Erbjuds du tjänsten kommer vi att begära ut ett utdrag ur belastningsregistret.
Övrigt
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Sista ansökningsdag: 2022-07-25

Ansök nu

Barnskötare sökes till Friarelyckan 53, Stella

Barnskötare
Läs mer Sep 19
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans formar vi barnens utbildning för en hållbar framtid genom påhittighet och handlingskraft!

Vi söker nu en barnskötare till vår förskola. Tillsammans med arbetslaget skapar vi en god utbildning genom ett projekterande arbetssätt med barn och kollegor. Läroplanen, med barns rättigheter, tillsammans med inspiration från den pedagogiska filosofin från Reggio Emilia är grunden i vår strävan att forma vår förskola till en demokratisk mötesplats. En viktig del i vårt arbete är ett nära och tillitsfullt samarbete med familjerna och att vi använder oss av vår närmiljö så att barnen aktivt kan delta i samhället.

Friarelyckan 53, Stella ligger i Gerrebacka med en härlig grönskande natur som vi ser som tillgång i vårt projekterande arbete. Förskolan har nio åldersindelade avdelningar med namn inspirerade från vår stjärnhimmel.

Du kommer att ingå i en lärande organisation, där vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogisk dokumentation. Alla arbetslag har kontinuerligt samarbete med pedagogista i det projekterande arbetet. Vår förskola genomsyras av ett kollegialt lärande, där man tillsammans reflekterar i arbetslaget kring processer. Intern kompetensutveckling genom studiedagar, nätverk tillsammans med andra förskolor och genom våra lärgrupper ser vi som en förutsättning för att kunna utveckla vår undervisning och barns utbildning. Estetiska lärprocesser är betydelsefulla för vår undervisning tillsammans med barnen. Viktiga värden för oss i arbetet med barn är välkomnandet där vi tar tillvara på barns nyfikenhet och förundran i meningsskapande sammanhang.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat samt med projekterande arbetssätt i förskolan. Du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska, såväl i tal som skrift. Du har god kännedom om pedagogisk dokumentation samt vana att hantera digitala verktyg.

Du behöver vara en person som ser möjligheter, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete. Vi önskar att du har god förmåga att kommunicera och skapa relationer. Det är viktigt att läroplanens demokratiska värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Vi ser gärna att du är en medforskande barnskötare som är nyfiken och som låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser.

Vill du vara med och utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig!

Välkommen men din ansökan!
ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till nystartad Norlandia förskola i Tynnered

Barnskötare
Läs mer Sep 16
I augusti startar en ny förskola i Tynnered, Samaragdgatan 16b, Görteborg. En förskola med höga ambitioner för barns utveckling och lärande.

Nya upptäckter varje dag för varje barn”

Förskolan i Tynnered är en del av koncernen Norlandia, en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell. Norlandia Förskolor AB bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalitet med ca 70 förskolor i hela Sverige. Vi erbjuder trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete och nära samverkan med vårdnadshavare uppmuntrar vi varje barn till en livslång lust till lek och lärande. Genom våra koncept ”mat med smak” satsar vi på bra mat, ”Norlandiaskuttet” hälsa och motorisk utveckling samt ”Go Green” på hållbarhet och cirkulärt tänkande.

Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Förskolan i Tynnered kommer när den är fullt utbyggd ha plats för 120 barn och vara uppdelad i flera block och varje block i två avdelningar. Förskolläraren ansvarar och driver det pedagogiska innehållet i undervisningen samt för det inriktade arbetet på barnets utveckling och lärande utifrån gällande styrdokument. Barnskötaren är en viktig del i arbetslaget. Utifrån din profession är du medskapare av det pedagogiska arbetet och ni genomför verksamheten tillsammans. Hela förskolan kommer under ett läsår att arbeta utifrån några valda prioriterade läroplansmål för att därefter genomföra dem i projekt/teman. Vi har tydliga dokument och digitala plattformar där vi följer upp barns lärande samt utvärderar och reflekterar kring verksamhetens utveckling.

Vi söker dig som är intresserad av barn, deras utveckling och lärande. Du är en trygg och varm person, positiv, kreativ och handlingskraftig, har höga ambitioner och ett ansvarsfullt beteende.

Kvalifikationer

Du har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vårt värdegrundsarbete som utgår från styrdokumenten samt Norlandias värdegrund CARE - competence, ambitious, respect, energetic.

Du visar respekt och lyhördhet för barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har goda förmågor att skapa trygga vårdnadshavare och du kommunicerar väl i svenska språket i både tal och skrift.

Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans styrdokument samt att du har god förmåga att omsätta detta i den dagliga verksamheten. Du är kreativ och intresserad av att vara delaktig i att skapa spännande pedagogiska miljöer och för dig är IKT en naturlig del av vardagen. Du tycker om utmaningar och har viljan till förnyelse av verksamheten.

Norlandia skapar mycket goda förutsättningar för dig som barnskötare att vara en del i ett utvecklande pedagogiskt arbete utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi arbetar utifrån gällande kollektivavtal.

I anställningen ingår arbetskläder, friskvårdsbidrag, pedagogiska luncher samt möjlighet till fortbildning.

Utbildning: Barnskötarutbildning eller liknande

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Omfattning: 100%

Arbetstid: 06.00-18.00 samt kvällstid i samband med möte och fortbildning

Tillträde: 2:e januari 2023 eller enligt överenskommelse

Övrigt: Utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Norlandia tillämpar individuell lönesättning.

Intervjuer sker löpande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: catarina.palmquist@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till förskolor och skolor HT2022

Barnskötare
Läs mer Aug 25
Vi på Lärarpoolen arbetar med rekrytering och bemanning av vikarier till förskolor, grundskolor, fritidshem, särskolor och gymnasium.

Vi söker just nu utbildade barnskötare och barnskötarstudenter som till höstterminen vill jobba extra som vikarier i Göteborg Stad.

Som vikarie av oss får du ett flexibelt och roligt jobb där du får träffa mycket nya människor.

Vi förväntar oss att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 dagar i veckan, men vilka dagar och tider du vill jobba justerar du själv i vår vikarieportal. Antalet arbetspass kan variera utefter skolornas behov och din egen tillgänglighet. Det finns därför möjlighet att kombinera den här tjänsten studier eller annat jobb på t.ex. 50%.

Eftersom sommarlovet har börjat så gäller denna tjänst från terminsstarten i augusti. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer jobba på olika förskolor och skolor skolor i olika roller.

 

I förskolor arbetar du med barn mellan 1-5 år, du är med i den dagliga verksamheten. Utomhuslek, inomhuslek samt måltider. 

På fritids jobbar du med elever i åldrarna 6-12 år. Innan och efter skolan är du med eleverna och utövar olika aktiviteter och är utomhus mycket. Under skoldagarna stöttar du övriga lärare under utflykter, raster och aktiviteter.

Om du vikarierar som elevassistent så arbetar du med elever som är i behov av särskilt stöd av olika anledningar. Du följer eleven under skoldagen och stöttar ibland annat klassrummet, på raster och på eventuellt fritids.

Kvalifikationer


• Du ska ha en vilja för att jobba i skolan och med barn/ungdomar.
• Giltigt och godkänt utdrag från belastningsregistret
• Över 18 år
• Behärskar svenska i tal och skrift

Hur är du som person?


• Du som person ska vara anpassningsbar och flexibel
• Du är nyfiken och intiativtagande
• Du tar ansvar för de uppgifter du får och slutför dom på ett bra sätt

Ansök nu

Barnskötare sökes till förskolan Solgläntan, Lillekärr Södra 53

Barnskötare
Läs mer Sep 16
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans formar vi barnens utbildning för en hållbar framtid genom påhittighet och handlingskraft!

Vi söker en barnskötare för att tillsammans med arbetslaget skapa en god utbildning genom ett projekterande arbetssätt med barn och kollegor. Läroplanen, med barns rättigheter, tillsammans med inspiration från den pedagogiska filosofin från Reggio Emilia är grunden i vår strävan att forma våra förskolor till demokratiska mötesplatser. En viktig del i vårt arbete är ett nära och tillitsfullt samarbete med familjerna och att vi använder oss av vår närmiljö så att barnen aktivt kan delta i samhället.

Förskolan Lillekärr Södra 53 ligger i Hisings Kärra med närhet till både centrum och natur. Bra kommunikationer med Expressbuss finns. Förskolan har 7 avdelningar, som är indelade efter ålder, vilket innebär att varje avdelnings miljö är utformad för respektive åldersgrupp. Alla avdelningar har en levande ateljé som barnen har tillgång till för sitt utforskande och undersökande.

Du kommer att ingå i en lärande organisation, där vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogisk dokumentation. Alla arbetslag har kontinuerligt samarbete med pedagogista i det projekterande arbetet. Vår förskola genomsyras av ett kollegialt och kollaborativt samarbete i vardagen samt i reflektion och analys kring mål- och värdestyrda processer, både i din egen och andras barngrupper.

Intern kompetensutveckling och kollegialt lärande genom studiedagar, nätverk tillsammans med andra förskolor och genom våra lärgrupper ser vi som en förutsättning för att kunna utveckla vår undervisning och barns utbildning. Estetiska lärprocesser, miljö och material, barns och vuxnas arbetsteorier är betydelsefulla delar i vår undervisning. Viktiga värden för oss i arbetet med barn och familjer är Välkomnande, Tillsammansskap, Förundran och Meningsskapande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Det är meriterande om du har erfarenhet av Reggio Emilia-filosofi och projekterande arbetssätt i förskolan, har god kännedom om pedagogisk dokumentation samt vana att hantera digitala verktyg. Du uttrycker din obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du behöver vara en person som ser möjligheter, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete och som har god förmåga att kommunicera och skapa relationer. Det är viktigt att läroplanens demokratiska värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Vi ser gärna att du är en medforskande barnskötare som är nyfiken och som låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser.

Vill du vara med och utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig!

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare heltid till Sjöelefanten i GBG öppet 24/7 - Dygnet runt

Barnskötare
Läs mer Jul 7
Sjöelefantens Förskola - Pedagogisk barnomsorg dygnet runt, söker respektfulla, flexibla och energifyllda barnskötare för del- eller heltidsanställning.
Ett utvecklande arbete i unik historisk skolmiljö.
Förskolan Sjöelefanten är en privat förskola som driver pedagogisk verksamhet dygnet runt för barn till föräldrar med udda arbetstider, kl.19-06 vardagar som helgdagar.
Sjöelefanten är belägen i en unik och gammaldags miljö vid Klippan i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg. Vi håller till i ett charmigt hus i bruksmiljö med Göta älv precis utanför i Klippans kulturreservat.
Våra barn kommer från Göteborgs olika stadsdelar samt från kranskommunerna och är i åldrarna 1-5 år samt skolbarn mellan 6-12 år, som kommer till Sjöelefanten före och efter grundskolans tider.
Förskolan är fördelad på tre olika förskoleavdelningar och en skolbarn-/fritidsavdelning samt en nattavdelning. Nattavdelningen är gemensam för alla åldersgrupperna. Vår målbild är att ha färre barn per pedagog i barngrupperna.
Mer information om oss finns på olika ställen inom vår hemsida. www.sjoelefanten.se
Vi söker dig som har:
* Har utbildats för arbete med barn, barnskötare eller sjuksköterska med arbetslivserfarenhet kring barn i behov.
* Gillar att ta initiativ, komma med idéer och ser möjligheter att utveckla verksamheten.
* Arbetar självklart efter läroplanen, LPFÖ18 barnkonventionen samt Sjöelefantens värdegrund och policyn.
* Vill jobba i en familjär miljö med korta beslutsvägar och många möjligheter.
* Vill ha stöttande och uppmuntrande kollegor.
* Kan se fördelar i att arbeta på varierande tider som kanske inte alltid är brukliga på en förskola. Dvs även kvällar och helger.
* Vill jobba med hållbar utveckling och giftfri förskola
* Ser det kompetenta barnet med nyfikenhet och utveckla det därifrån
Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet.
En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor och arbetsgivare är en självklarhet!
Vi erbjuder fria pedagogiska måltider med barnen lagad av egna kockar från grunden och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Registerutdrag från Polisen är obligatoriskt för arbete med barn inom skola.
Är detta något för dig? Hör av dig!
Vi förbehåller oss rätten att anställa rätt barnskötare under rekryteringen om vi upplever oss finna rätt medarbetare.
Tillträde enligt överenskommelse
Visstidsanställning eventuellt provanställning.
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön: Månadslön med avtalsenliga ob-tillägg
Lön överenskommelse samt viss kompetensutveckling.

Ansök nu

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Barnskötare
Läs mer Aug 24
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Arbetet startar under höstterminen och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Innovitaskolan St Jörgen söker duktiga timvikarier till förskolan

Barnskötare
Läs mer Aug 21
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Förskolan S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och är en större förskola med barn från 1-5 år, fördelat på 10 avdelningar. Förskolan har funnits sedan 2005 och ligger i samma byggnad som Innovitaskolan S:t Jörgen skola (F-9).

Vi är en förskola som alltid arbetar med utveckling och har hög kvalité. Vi arbetar med barns intressen, nyfikenhet samt lust att lära och bygger våra pedagogiska projekt på förskolan kring detta. På förskolan arbetar vi mycket med inspirerande och stimulerande miljöer där vi har en tilltalande och tillåtande miljö där barnens röster blir hörda.

Vi söker:

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie på vår förskola och gärna är tillgänglig att arbeta varje dag. Vi har 10 avdelningar och behöver dagligen vikarier.

Erfarenhet och utbildning är meriterande men inte nödvändig. Det viktigaste är att du är nyfiken, har en bra värdegrund och vill lära dig. Du ska vara flexibel, kunna ta initiativ och sist men inte minst ha barnfokus. Att ha barnfokus innebär bland annat att möta barnen på deras nivå, ge dem tid, vara intresserad av dialogen med dem samt se till att deras dagar blir till spännande äventyr med lika stora delar omsorg och lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att vara i barngrupp, avlasta ordinarie pedagoger med praktiska uppgifter bland annat dukning, genomföra aktiviteter ute och inne och möta vårdnadshavare. Du ska ha lätt för att ta instruktioner och anpassa dig till nya situationer.

Du behöver kunna tala, skriva och förstå svenska eftersom kommunikationen på förskolan sker på svenska samtidigt som du förväntas delta i arbetet med barnens språkutveckling.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kring tjänsten, kontakta Emma Larsson, emma.larsson@innovitaskolan.se

Innovita är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på w

Ansök nu

Barnskötare till Körevägen 10, Asperö

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Körevägen 10 ligger på Asperö i Göteborgs Södra Skärgård, tio minuters båtfärd från Saltholmen. Förskolan ligger i ett litet ö-samhälle omgiven av ljungdoftande klippor och salta bad. Här arbetar vi med att lägga grunden till det livslånga lärandet. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på lärande där barnet är huvudaktör, har inflytande och är delaktigt i lärprocesserna. Vi har två mindre avdelningar, en avdelning för yngre barn och en avdelning för äldre barn. Här arbetar förskollärare och barnskötare tillsammans i arbetslag.

Du kommer arbeta med kollegor med hög kompetens & ett eget driv att utveckla verksamheten hela tiden. Vi är delvis inspirerade av Reggio Emilia framförallt vad gäller våra miljöer som vi ser som en tredje pedagog. I år ska vi påbörja en profilering kring skärgårdspedagogik då vi tror på betydelsen av att verka i och lära av den omedelbara miljön runt omkring oss, särskilt då skärgårdsmiljön är unik på många sätt. Vi tror på utbildning i en god miljö och att lärandet ska vara lustfyllt, spännande och skapa förundran.

Som barnskötare ansvarar du för att aktivera, motivera och ge omsorg till barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

Blir du kallad på intervju kommer vi att berätta mer om vår fantastiska förskola. Varmt välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som barnskötare.

Vi söker dig som är engagerad och öppen i ditt förhållningssätt. Du är nyfiken på andra och arbetar för att utbildningen tar sin utgångspunkt i barnens behov och intressen. Du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vidare har du en förmåga att agera lösningsorienterat.


ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vikariat förskola

Barnskötare
Läs mer Aug 30
Engagerad och driven Barnskötare?mitt i Vasastan?
?
Stiftelsen Montessoriförskolan Centrum

Montessoriförskolan Centrum:
Vi?är en fristående i centrala Göteborg med 28 barn.?Förskolan drivs sedan 23?år i stiftelseform där allt överskott återinvesteras i verksamheten. Hos oss bedrivs?förskola från?1?års ålder och vi har även en skola till årskurs 9. Vi vill skapa framtidstro hos individen genom gemenskap och trygghet, genom ansvar och kreativa arbetsformer utifrån vår syn på lärandet som livslångt. Skolan?och förskolan är öppna för alla. Våra barn/elever kommer främst ifrån stadsdelarna Centrum och Majorna/Linné, men vi har barn/elever?ifrån?hela staden samt flera av kranskommunerna.?
?
Att arbeta hos oss:?
Vi eftersträvar?alltid att vara?en mer?trivsam och?mer?attraktiv arbetsgivare?än andra. Våra arbetslag består av kompetenta och positiva pedagoger som alla älskar sitt jobb och som trivs med sina kollegor. Vi har två avdelningar med nära samarbete.?Du kommer arbeta i en liten barngrupp med 15 barn med 3 pedagoger.
?
?
Vi söker:
Barnskötare?för 100%.
?
Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar barnen till nyfikenhet och lärande.?Som barnskötare?på förskolan?bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och du ger våra barn goda förutsättningar att växa och att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.
Du ska arbeta?som?tillsammans med vår förskollärare som barnskötare?i vår förskola?primärt?med?barn i åldrarna?1-3?år.?Arbetserfarenhet värderas, men du som nyexaminerad efterfrågas också då vi fäster stor vikt vid utbildning, ambition och personliga egenskaper.
Arbetet bedrivs i arbetslag. Montessoriutbildning är meriterande, men inget krav. All vår personal fortbildas efter anställning.?
?
?
Tillträde:?så snart som möjligt
Vikariat tom april 2023
Lön enligt ök.

Ansökan skickas som e-post till:?
Ansokan@montskol.se
För upplysningar kontakta oss på tfn: 031-711 80 45?
eller via e-post.?
Stina Tamm, Rektor?
Stina.tamm@montskola.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till Lillebyvägen 9

Barnskötare
Läs mer Sep 16
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Lillebyvägens förskola ligger i en lantlig miljö, nära hav och skog i Lillebyområdet. Förskolan arbetar i storarbetslag och har en fantastisk gård med åtta olika gårdsrum för stimulerande lek och lärmiljöer. Vi arbetar för en hållbar utveckling genom att vi återanvänder, återvinner och sopsorterar. Vi tar tillvara på återvunnet material i barnens skapande och i övriga lärmiljöer så som konstruktion och rollek och i barnens projektarbete gör vi ofta besök i skogen och övrig närmiljö.
Vad innebär arbetet?
Arbetet innebär daglig omsorg om barn i åldersindelade grupper. Som barnskötare hos oss är du delaktig i såväl det pedagogiska arbetet som den omvårdande delen på avdelningen tillsammans med övriga kollegor i verksamheten på förskolan i stort. Du förväntas i det extra ansvaret, ta ett större ansvar för dokumentation av pedagogiska processer och i reflektioner över barns lärande, du är med i den dagliga planeringen över hur man fördelar förskolans personal och du tar ett ansvar för att projekt och aktiviteter drivs framåt på förskolan tillsammans med andra ansvariga. Du deltar i alla vardagssituationer i förskolan och verkar för en god samverkan med barnens vårdnadshavare. Hela arbetslaget samverkar kring dagens moment, med fokus på att vi alla är varandras arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har några års erfarenhet av att arbeta i förskola och därmed en stor förståelse för förskolans vardag.
Du bör ha erfarenhet av att ta ett större ansvar inom förskolans organisation och att leda projekt med barnen. Du har kunskap om barns utveckling, rättigheter och behov. Du är van vid att arbeta i enlighet med förskolans styrdokument och att hantera den pedagogiska dokumentationen i digital form.
Du ska kunna göra korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete. Arbeta mot mål, men även kunna förändra inriktning när målen ändrar sig.
Du ska ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Förstå din roll, men kunna se till hela verksamhetens mål.
Du ska vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot vårdnadshavare och barn. Du ska kunna arbeta bra med andra människor, vara lugn, stabil och lyhörd. Du ska ha en positiv attityd till ditt arbete. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska språket i tal och skrift.

Vårt erbjudande:
Vår pedagogiska inspiration är hämtad från Reggio Emilia-filosofin, där barnet står i centrum för sin egen utveckling. Vi arbetar för att barnen ska vara delaktiga i en verksamhet som är spännande, kreativ, lockande och utmanade där pedagogerna är goda förebilder som lyssnar, inspirerar och utmanar barnen vidare.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till förskolorna Väderbodarna 1b och Långströmsgatan 32–34.

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Långströmsgatan 32-34 har tillfälligt flyttat till Toredalsgatan 76 B. Förskolan finns i ett vackert bostadsområde som ligger centralt och har nära till busshållplatsen. Lokalerna är välplanerade med en egen gård. Förskolan på Långströmsgatan håller på att byggas och beräknas vara klar hösten 2023. Du kommer alltså att vara delaktig i planering och start av en helt ny förskola.

Förskolan Väderbodarna ligger i det natursköna området Svartedalen. Vi finns mitt i bostadsområdet i en låg byggnad med en egen gård och här erbjuds barnen rika möjligheter till lek och samvaro. Det finns gott om lekplatser, skog och annan spännande miljö i närområdet.

Som barnskötare hos oss kommer du att delta i planering och uppföljning av utbildningen. Du kommer att bidra till att varje barn erbjuds en trygg omsorg och ett lustfyllt lärande.
Du kommer att vara en extra resurs som stöttar äldre eller yngrebarnsavdelningar.

På förskolan arbetar flera olika yrkeskategorier och du kommer i samarbete med dina kollegor utforma lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning.

Vi erbjuder en rolig, trygg och lärorik verksamhet med barns inflytande i fokus. Barns språkutveckling och interkulturalitet har ett starkt fokus hos oss eftersom vi har barn från många olika kulturer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Som person har du förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål.
Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med barnens och verksamhetens bästa i fokus.
I rollen som barnskötare är det viktigt att du har ett bra bemötande samt är tydlig i ditt sätt att kommunicera, du behärskar svenska i både tal och skrift.
Du ska vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barns bästa.

Annonser avser fyra tidsbegränsade tjänster.

Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vikarie i förskola och skola i Göteborg höstterminen 2022

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Söker du ett givande och meriterande arbete som vikarie i förskolan eller grundskolan efter sommaren? Vi erbjuder korta eller längre vikariat där man ersätter en ordinarie pedagog som är tillfälligt frånvarande. Du väljer själv dagar du kan arbeta - vi kontaktar dig och presenterar olika uppdrag som passar din profil dagar du kan arbeta!

Med din kompetens och erfarenhet medverkar du till att barn och elever får en meningsfull och trygg dag. Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team, eller arbeta självständigt med att leda och planera aktiviteter.

Du har:
- Gymnasieutbildning. Avslutad eller pågående pedagogisk utbildning är meriterande och vanligtvis ett krav för längre uppdrag.
- Minst sex månaders erfarenhet av arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Goda referenser från tidigare arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Svenska i tal och skrift

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Ansök nu

Barnskötare till Hemmansägaregatan 11

Barnskötare
Läs mer Sep 12
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vår förskola ligger i ett lugnt område i Tolered. Vi är en liten och familjär förskola som ligger belägen intill Lerlyckeskolan och har nära till skogen. Förskolan har två åldersintegrerat avdelningar med en tvärgrupp för de äldsta barnen. Vi arbetar utifrån barnens egna intressen och kopplar det till Förskolans läroplan. På Hemmansägaregatans förskola arbetar vi för att ge varje barn de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Vi vill att alla barn ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och vill vara delaktig i vårt utvecklingsarbete. På förskolan arbetar vi med planering, genomförande, utvärdering och analys på ett systematiskt sätt för att utveckla och öka kvalitén.

Vi vill att du bygger förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare, samt att du ser det som en tillgång att samarbeta med andra, tar egna initiativ och är flexibel.

Att skapa inspirerande och lärorika lärmiljöer både ute och inne på förskolan är något du kommer att vara delaktig i.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare

Du har god social kompetens och ett positivt förhållningssätt till dem du möter.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag och lyfter fram varandras kompetenser.
Du är nyfiken på ditt yrke och ser barnen som medskapare i verksamheten.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Sep 5
I ett litet rött hus i Lunden med en grönskande trädgård ligger den lilla förskolan Linbråkan, förskolan drivs som ett föräldrakooperativ av engagerade föräldrar. På Linbråkan har vi en liten barngrupp med hög personaltäthet vilket ger pedagogerna möjlighet att möta varje barn utifrån deras individuella behov. Vi har idag 18 barn i åldern 1-5 och fyra pedagoger varav två är barnskötare och två är förskollärare.


Vi söker dig som
Har barnskötarutbildning
Har erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola
Har god samarbetsförmåga och lösningsinriktat förhållningssätt mot barn, kollegor och vårdnadshavareLinbråkan är en förskola där barnens nyfikenhet och intressen styr innehållet i den dagliga verksamheten utifrån gällande styrdokument såsom förskolans läroplan och barnkonventionen. Vi lägger stor vikt vid vårt värdegrundsarbete, vi har ett förhållningssätt där vi ser relationer som en viktig grund för barns lärande. Vi tror på det kompetenta barnet med en inneboende vilja att upptäcka, uppleva och lära sig. Vi erbjuder barnen att erövra nya erfarenheter, kunskaper och färdigheter genom lek, skapande och utforskande i grupp, på egen hand eller tillsammans med oss pedagoger som medupptäckare. Vi förändrar ständigt våra lärmiljöer efter barngruppens intressen och behov, miljön ska vara inbjudande och utmanande för barnen till att leka och lära.
Som barnskötare ansvarar du tillsammans med förskollärare och övriga kollegor för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att barn, vårdnadshavare och kollegor ska trivas och känna sig trygga. Du förstår vikten av ett gott samarbete i en liten personalgrupp och du har förmåga att skapa goda relationer med medarbetare, barn, vårdnadshavare och övriga externa funktioner. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.
Som person är du ansvarstagande, positiv och engagerad samt har god pedagogisk insikt. Du har en kreativ fallenhet där du kommer med nya idéer att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.
Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med hög personaltäthet, generös planeringstid, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, bidrag till arbetskläder, kollektivavtal och ett utvecklande arbete.
Vi vill att du presenterar dig genom ett personligt brev och cv. För anställning behövs utdrag ur polisens belastningsregister.
Det är en 100% tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.
Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Ansök nu

Barnskötare vikariat i Majorna

Barnskötare
Läs mer Sep 9
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Allmänna vägen 40 ligger i Karl Johans område i Majorna. Förskolan består av två avdelningar, som har ett mycket nära samarbete och pedagogerna och arbetar som ett arbetslag och alltid med barnens bästa i fokus.
Ditt uppdrag som barnskötare innebär att arbeta mot förskolans mål, i enlighet med läroplanen. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamhetens systematiska kvalitetsarbete med arbetslaget och på enheten tillsammans med övriga pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare. Du ska vara väl införstådd i förskolans mångfacetterade uppdrag och verka för att uppmuntra till barns delaktighet och inflytande.
Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet med barnen, kollegor och vårdnadshavare

Välkommen med din ansökan!
.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Barnskötare sökes till uppdrag inom förskola

Barnskötare
Läs mer Aug 31
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet

Arbetslivserfarenhet krävs och erfarenhet av pedagogiskt arbete, gärna på förskola, är meriterande.

Utbildning

Krav: Avslutad Gymnasieexamen.
Meriterande: Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande.

Kompetenser

Meriterande: Erfarenhet av ledarskap, genom ditt arbete eller din fritid.

Språk

Krav: Svenska i tal och skrift.
För att få jobba hos Lärarpartner måste du kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret i original enligt skollagen (2010:800).


Din profil
Är du en varm, nyfiken och engagerad person som har lätt för att engagera andra?
Är du trygg i dig själv och kan möta barn där de befinner sig? Är du en god förebild för barn och vill växa som person genom erfarenhet som ledare i förskolan?
Då tycker vi att du ska söka dig till oss som vikarie!


För att trivas med jobbet ser vi att du:

-Känner ett engagemang för att väcka barns nyfikenhet och intresse!

-Har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är lösningsorienterad:
Som vikarie behöver du vara förberedd på att arbeta på olika förskolor och ibland med kort varsel.
Att även ha förmågan att vara flexibel och ”tänka nytt” när situationen kräver det är värdefull.

-Är lyhörd för de behov du möter:
Att kunna se och göra ditt bästa för att möta varje individ utifrån där de befinner sig är något vi förväntar oss av dig som anställd.

Vi vill även att du förstår innebörden av och delar våra värdeord; Ansvar, Driv och Personlighet. Du kan läsa mer om vad orden betyder för oss på vår hemsida.


Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete där du ersätter ordinarie pedagog vid dess frånvaro.
Ditt fokus ligger alltid på de barn du möter i arbetet. Att skapa en trygg och positiv lärmiljö, samt stödja dem i deras personliga utveckling är det centrala.
Du kommer bli en av Lärarpartners noga utvalda vikarier i vårt vikarieteam där du själv bestämmer när och hur mycket du vill jobba.
Våra uppdrag sträcker sig allt ifrån en dag, några veckor till hela terminer och passar därför även utmärkt för dig som vill kombinera tjänsten med studier.
Genom att matcha våra uppdrag mot din kompetens, personlighet och önskemål ser vi till att du hamnar i situationer som du både klarar av och kan utvecklas av. Vi möter dig där du är och finns alltid här när du behöver stöd och vägledning!
Vi strävar efter kontinuitet och vill se till att du kommer tillbaka till de verksamheter där du trivs bäst.

Självklart har vi kollektivavtal


Om oss
Lärarpartner startades i Göteborg 2006 med intentionen att bidra till en fungerande vardag för våra kunder i förskolan, grundskolan och gymnasiet samt attrahera fler duktiga pedagoger till branschen. Vi är ett personligt och familjärt företag med stort hjärta och lång erfarenhet av både bemanning och arbete inom förskola, skola och gymnasium. Våra ledord Ansvar, Driv och Personlighet är centrala i allt vi gör och grunden för den kultur vi vill att Lärarpartner ska ha. Vi är nyfikna, lyhörda och engagerade och strävar alltid efter att ge ett personligt och ärligt bemötande.

Ansök nu

Barnskötare till Sjupundsgatan 28

Barnskötare
Läs mer Sep 8
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Sjupundsgatan 28 förskola ligger i Högsbohöjd, ett naturområde med härlig miljö och nära till skogen och Torpadammen som vi ofta besöker. På utegården leker barnen tryggt, men samtidigt finns stora möjligheter till utforskande. Förskolan har fyra avdelningar: två avdelningar för barn mellan 1-3 år och två avdelningar för barn mellan 3-5 år. Man anställs på enheten och inte avdelningsvis med synsättet Alla barn på vår förskola är allas barn. Vi hjälps åt mellan avdelningarna och pedagogerna ta ansvar för alla barnen. Vi vill att alla barn ska känna sig trygga och välkomna. Utifrån det vill vi vara med och lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi vill att alla barn ska känna sig trygga och välkomna. Utifrån det vill vi vara med och lägga grunden för ett livslångt lärande.

Vår vision:
På vår förskola möts du av barn och vuxna som hjälper varandra att lyckas och där varje barn ska erfara upplevelsen av att vara med och göra skillnad samt avtryck i samhället, här och nu och för framtiden.

Vi ser språket är en nyckel för kommunikation och delaktighet, vilket vi lägger stor vikt vid i vårt arbete. IT används som pedagogisk verktyg i vårt dagliga arbete med barnen så som iPad och dator. Vi dokumenterar vårt arbete och synliggör det för barnen och vårdnadshavare.

Vi är en förskola med stora möjligheter att göra avtryck som pedagog i undervisningen med barnen och vi arbetar aktivt med vårt Systematiska kvalitetsarbete. Det finns stor möjlighet till kollegialt lärande och delande både i det egna arbetslaget men också gränsöverskridande med övriga kollegor.

Du kommer ingå i en personalgrupp som består av förskollärare, barnskötare och förskoleassistenter. På avdelningarna arbetar vi i olika spår i storarbetslag. På förskolan kommer det också att finnas en försteförskollärare. Tillsammans kompletterar och berikar vi varandra och arbetar för att utveckla verksamhetens utformning.

Vi kan erbjuda en arbetsplats som ska inspirera både barn och vuxna till nya insikter och lärande med leken, lusten och kreativiteten i fokus. Hos oss kan du se fram emot många härliga möten med såväl barn som kollegor och vårdnadshavare!


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu 4 st barnskötare två tillsvidare och två tidsbegränsade anställningar t om 31/12.

Vi söker dig som är
- Är utbildad barnskötare
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
- Har god kännedom om läroplanen
- Är kunnig inom IKT (informations- och kommunikationsteknik)
- Är intresserad av verksamhetsutveckling och utbildningsfrågor
- vi arbetar i storarbetslag och att det är meriterande om man har erfarenhet av det arbetssättet.

Du har ett gott bemötande och visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du har en öppen och positiv attityd och har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du är ansvarsfull och tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med barnens bästa i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till förskolor i centrala Göteborg

Barnskötare
Läs mer Aug 31
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Barnskötare med specialistkompetens.
Vi söker löpare till våra förskolor i Linné. Våra förskolor ligger i centrala Göteborg och du når oss lätt med kollektivtrafiken. Närhet till Bl.a. Slottsskogen. Här arbetar du verkligen med barnet i centrum!
Vi är jämställdhetsdiplomerade och arbetar med start och stegvis samt Grön Flagg. Hållbarhet och utveckling är viktigt för oss och en del av vårt arbetssätt. I vårt team där flera förskolor ingår arbetar vi med nätverk och olika utvecklingsgrupper mellan förskolorna. Vi har många gemensamma forum där vi utvecklar vårt arbete.

Som löpare inom vårt område kommer du arbeta där det behövs som mest för att täcka upp vid akut frånvaro eller som extra resurs i arbetslag. Du som söker behöver vara flexibel då tjänsten kan innefatta arbete på flera förskolor. Förskolornas öppettider styrs av Göteborgs stads ramtider och du behöver kunna arbeta inom dessa.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta med AKK ser vi som en merit.

Som person är du lyhörd och har god förmåga att skapa relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare. Att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barnens bästa är en självklarhet för dig.
Som pedagog ser du såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Vi ser gärna att du är en medforskande barnskötare som är nyfiken och som låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Vasa Kyrkogatas förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 7
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Vasa Kyrkogata 7 ligger i stadsdelen Centrum, ett stenkast från Avenyn. Förskolan har närhet till grönområden och spårvagnshållplats och stadens kulturella utbud. På förskolan går det för närvarande 60 barn uppdelat i fyra åldershomogena grupper. Pedagogerna arbetar i duos där det ingår en förskollärare och en barnskötare i varje grupp.
Förskolan är Reggioinspirerad och arbetar mycket i projekt och med pedagogiska dokumentationer. Pedagogerna på förskolan samarbetar också mycket. Varje eftermiddag är alla barn och pedagoger tillsammans på förskolans stora gård.
Vi som arbetar på förskolan är utbildade förskollärare och barnskötare och många av oss har arbetat på förskolan i många år. I personalgruppen finns olika kompetenser vilket gör att vi kan möta barn och vårdnadshavare på ett bra och varierat sätt. Dagarna innehåller både ute- och inomhusaktiviteter. Planerad undervisning blandas med barnens egna önskemål och ger utrymme för spontanitet. Vi gör också utflykter till närliggande grönområden, bibliotek med mera.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en ny medarbetare till vår fyra-årsgrupp som kommer samarbeta mycket med fem-årsgruppen. Vi söker också en barnskötare till vår yngsta ett-årsgrupp.
Vi erbjuder en utvecklingsinriktad arbetsmiljö där du får möjlighet att prova dina pedagogiska idéer och tankar!

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete, du är nyfiken, lyssnande, flexibel, kreativ och kan sätta fokus på barnen utifrån deras behov och perspektiv. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, medarbetare och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnpassare till SATS Sisjön (Vid behov)

Barnskötare
Läs mer Sep 6
Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare?
Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Det är det vi gör på SATS genom att inspirera våra medlemmar, och därmed skapa en hälsosammare och gladare livsstil. Du kommer att jobba i ett team med energiska kollegor, och få möjligheten att vara både professionell och personlig.

Tjänsten är en behovsanställning som kan komma att övergå i en tjänst med fasta timmar.

Så kan du vara med och skapa en förändring:
- Du ser till att barnen har det tryggt och bra när föräldrarna tränar
- Du aktiverar barnen med varierade lekar och aktiviteter
- Du skapar goda relationer till våra medlemmar och deras barn
- Du skapar en bra atmosfär i barnpassningen, både genom lek men också genom att säkerhetsställa ordning och goda rutiner
- Tillsammans med dina kollegor ser du till att medlemmarna möts av ett center som är rent, snyggt och välkomnande


Är det här en bra beskrivning av dig?
- Du älskar barn och är duktig på att kommunicera med dem
- Du upplevs som trygg och
- Du tar initiativ till lek och är kreativ i att komma på varierande aktiviteter för barnen
- Du är teamorienterad och omtänksam, stöttande och behaglig att vara tillsammans med
- Du tar initiativ till dialog med barnens föräldrar, och på det sättet bygger goda
- Du är systematisk och välorganiserad, och tar aktivt del i centrets
- Du är noga med att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer


De bästa anledningarna till att bli en del av vårt team:
- Du får duktiga och kompetenta
- Du får jobba med en mycket viktig och spännande produkt i ständig
- Goda utvecklingsmöjligheter bland annat genom vår interna utbildningsfunktion, SATS
- Du får möjlighet till att vara med och göra andre människor sundare och gladare


Som anställd på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm. Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra.

Vi gör bakgrundskontroller på samtliga personer vi avser att anställa.

Ansök nu

Barnskötare till Stenskärsgatan 2

Barnskötare
Läs mer Sep 6
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Stenskärsgatan 2 ligger i ett lugnt villaområde med närhet till skog och hav. Förskola ligger i en äldre, traditionell förskolebyggnad, som renoverades för 3 år sedan. Utomhusmiljön är stimulerande med en stor och öppen gård som inbjuder till lek och rörelse. Gården är grön och lummig med bärbuskar, sandlådor, gungor och klätterställningar.

På förskolan har vi tre avdelningar med 1-5 års grupper, Solrosen, Snödroppen och Blåklockan. På alla avdelningar arbetar både förskollärare och barnskötare.

Hos oss får barnen utveckla sina förmågor att leka och lära, att klara saker själva och att fungera i grupp. Våra goda lärmiljöer ska inspirera barnen till att vara kreativa, självständiga och nyfikna.

Som barnskötare kommer du tillsammans med kollegor, utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans! Med ledning av förskollärare och tillsammans med resterande arbetslag kommer du dokumentera och analysera utbildningen på vår förskola. Vi arbetar mycket med språket som verktyg och det genomsyrar en stor del av undervisningen vi bedriver.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vidare söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss och som tycker att det är självklart att sätta barnet i centrum! Är du pedagogen som vill ge det lilla extra och har en stor och bred kompetens så är det dig vi söker.
Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av alternativ och kompletterande kommunikation som AKK eller TAKK.

Du som söker är naturligtvis engagerad i förskolan. Vi tror att du är en person som uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet.
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Samtidigt kan du agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare med löpartjänst i Kallebäck, Skår

Barnskötare
Läs mer Sep 5
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Rektorsteam Kallebäck och Skår söker nu fyra tidsbegränsade löpartjänster 6-12 månader till områdets fem förskolor.

Du kommer ha ett omväxlande arbete med många nya möten men framför allt ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra barn.
Du har som uppdrag att vara en god förebild, stötta och vägleda barnen under deras dagar.
Du kommer att vara placerad på någon utav förskolorna men du behöver också vara beredd på att byta förskola terminsvis utifrån verksamhetens behov. För att kunna kommunicera med kollegor och barn behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en tidsbegränsad anställning som löpare i området Kallebäck och Skår. Du har ett flexibelt förhållningssätt och lyhördhet för verksamhetens behov. Du är ansvarsfull, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Svaleboskogen 7 förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 5
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Svaleboskogen 7 ligger vid Svaleboskogen på gränsen mellan Majorna och Högsbo. Förskolan består av två 1-5 avdelningar med ca 28 barn/avdelning. Vi jobbar i stor arbetslag. Vår förskola har en stor och kuperad gård med mycket grönska. Närheten till naturen och den fina gården möjliggör mycket upptäckande utomhus, vilket uppskattas av både våra pedagoger och våra barn.
Som barnskötare kommer du tillsammans med kollegor, utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans! Med ledning av förskollärare och tillsammans med resterande arbetslag kommer du dokumentera och analysera utbildningen på vår förskola. Vi arbetar mycket med språket som verktyg och det genomsyrar en stor del av undervisningen vi bedriver.

Vem är jag som chef?
För mig är det viktigt att vara närvarande i verksamheten. Jag har ett genuint intresse för förskolan och jag har ett stort medarbetarfokus. Samarbete och ömsesidig respekt är viktigt för att verksamheten ska fungera. Därför lägger jag mycket tid på att lära känna mina medarbetare både som yrkesmänniskor och individer. Cristina Tordai

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. med flera års erfarenhet av rollen. Har du kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med IKT och AKK ser vi detta som mycket meriterande. Goda språkkunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi tror att du är en strukturerad person med förmåga att följa upp och slutföra de uppgifter du påbörjar. Du ser ett värde i samarbete både med dina kollegor och våra vårdnadshavare. Du är tydlig och trygg i din yrkesroll och har ett starkt engagemang för ditt arbete och våra barn. Du tar gärna initiativ och ansvar för att arbetet i förskolan drivs framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra. Du har en förmåga att analysera situationer och utmaningar och komma fram till lösningar.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Landerigatan 17

Barnskötare
Läs mer Sep 5
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Är du barnskötare och har ett stort intresse för barns utveckling och lärande? Vi söker dig som ser möjligheter framför hinder och ser såväl varje barns som barngruppens unika förmågor.

Förskolan Landerigatan 17 har fyra avdelningar och ligger placerad i Bagaregården. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, arbeta för att erbjuda en verksamhet med hög kvalitét där vi ständigt reflekterar och driver utvecklingen på förskolorna framåt. Vi är öppna och nyfikna på barnens behov och olika intressen samt utformar den pedagogiska verksamheten och miljön med utgångspunkt i det.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i förskola. För att lyckas i din roll är du snabb och motiverad med ett starkt engagemang för ditt arbete som barnskötare. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt och du har lätt för att samarbeta för att ni tillsammans ska nå era mål. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling.

Som person ser du såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn och föräldrar. Det är viktigt att du har ett varmt och välkomnande bemötande. I rollen krävs även att du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera. Du har förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barnens bästa, i samråd med dina kollegor.

Om denna tjänst motsvarar din erfarenhet samt dina önskemål, tveka då inte med att söka redan idag. Vi ser fram emot att höra mer om dina tankar och idéer!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till förskolan Sjupundsgatan 33

Barnskötare
Läs mer Sep 5
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Är det du som sätter barnens lärande och utveckling i centrum? Är du drivande och gillar utmaningar?

Förskolan Sjupundsgatan 33 kommer ligga i bottenplan på ett flerfamiljshus i ett nybyggt område i Högsbohöjd. Förskolan kommer att bestå av två avdelningar med tre hemvister på varje avdelning, alltså sammanlagt 6 hemvister. Vi kommer arbeta åldersindelat
och som pedagog kommer man arbeta i duo på de båda avdelningarna, vilket innebär att man arbetar i par inom ett större arbetslag om 6 st och där barnen ingår i en mindre grupp under dagen.
Vi arbetar med förhållningsättet där Alla barn är allas barn och att man är en gemensam förskola. Vårt förhållningssätt är att alltid ha barnet i centrum, att vara en medforskande och lyhörd pedagog som utformar verksamheten efter barnens intressen samt vara en kommunikativ och inlyssnande kollega.
Barn och föräldrar ska känna trygghet och förtroende för vår verksamhet och känna att vi ger barnen det bästa vi kan. Både barn och föräldrar ska vara delaktiga och ha inflytande i vår verksamhet. Alla ska känna sig välkomna. Det gör de genom tydlig kommunikation och goda relationer mellan förskola o hem.

Vem är jag som chef?
För mig är barnens bästa alltid i fokus. Jag tror att man genom att fokusera på människors styrkor och tydlig kommunikation kan skapa en bra förskola. Jag uppskattar spontanitet och nytänkande på arbetsplatsen med tydliga strukturer. För mig som ledare är det av största vikt att mina medarbetare känner glädje när de går till jobbet samt vågar kommunicera sina tankar och idéer med mig för att göra ett målstyrt arbete. På mina förskolor vill jag att man arbetar normkreativt. Att arbeta med normer i förskolan innebär framför allt att utmana gränsdragningar och kategorier och att vi ska arbeta för att motverka stereotypa föreställningar om människor. Alla barn är olika men ska ha samma möjligheter att lyckas.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad barnskötare. Du ska vara väl införstådd i förskolans mångfacetterade uppdrag och verka för att uppmuntra till barns delaktighet och inflytande. Du behöver vara medveten om att en nystart innebär flexibilitet och nytänk och till en början ostrukturerat.

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom förskolan och för att lyckas i din roll är du snabb och motiverad med ett starkt engagemang för ditt arbete som barnskötare. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt och du gör gärna detta i samarbete med andra för att ni ska nå era mål. Du får energi av att bidra till andras lärande, vare sig det är gentemot barngrupp eller kollegor, och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske.

Vi ser också att du är självständig och söker nya vägar men du ser samarbete med kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor för verksamheten. Har du tidigare erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation och föräldraaktiv inskolning är det meriterande då det kommer bli mycket av inskolning under våren.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till mångkulturell förskola - 75% tjänst - Biskopsgården

Barnskötare
Läs mer Aug 17
Allmänt
The International Preschool AB söker en entusiastisk och engagerad barnskötare till vår förskolor.
IPS AB startades år 1989 i Göteborg, och är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-6 år med verksamheter i fyra olika delar av staden (Majorna, Älvsborg, Guldheden och Biskopsgården).
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman varje månad, och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämlikhet.
Språken som talas i IPS AB, är primärt svenska och engelska, men vi har pedagoger från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer, vilket är i linje med vår multikulturella ideologi.
Besök gärna vår hemsida www.theinternationalpreschool.se för mer information
Anställningskriterier
Du måste ha en uppfylld och godkänd yrkesutbildning från Komvux, barn- och fritidsprogrammet på svensk gymnasieskola (3 år), eller svensk eftergymnasial utbildning för barnskötare som har yrkeserfarenhet.
Du behöver ha god språklig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska för att kunna vara en del av det multikulturella arbetslaget.
Anställningsfördelar
Mångkulturell miljö med kollegor från alla kontinenter
Närvarande ledning som ger pedagogiskt stöd
APT varje månad
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Pedagogisk planeringstid
Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Start- och avslutningsevents

Vi hoppas att detta är en verksamhet som tilltalar just dig som känner att du kan bidra till vår värdegrund, och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till Valhallagatans förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 2
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny kollega till vår förskola i stadsdelen Centrum! Vill du vara med och erövra omvärlden tillsammans med barn i åldern 1-5 år? Då är du välkommen till oss, Valhallagatans förskola!

Förskolan Valhallagatan ligger alldeles intill Burgårdsparken, mittemot Valhallabadet. Under 2014 totalrenoverades huset vilket gör att förskolan nu erbjuder en miljö som är ändamålsenlig, vacker, harmonisk och inspirerande. Förskolan har två avdelningar med storarbetslag och varje avdelning har, via altandörrar, direktkontakt med lekgården. Gården är stor och ljus med mycket grönska och erbjuder många möjligheter till lek och utforskande.

Förskolan Valhallagatan ingår i större enhet tillsammans med Skånegatans förskola. Vi medarbetare delar arbets- och synsätt, har en gemensam organisation och samma rektor. På förskolorna arbetar också en utvecklingsförstärkare som handleder förskolans pedagoger, leder lärgrupper och fungerar som stöd i utvecklingen av verksamheten. I vår härliga ateljé arbetar vår ateljépedagog med förskolans äldre barn.

Vi driver ett aktivt utvecklingsarbete kring vårt läroplansuppdrag. Vi har en långsiktig plan med kompetensutveckling kring barnsyn, människosyn och synen på pedagogens roll liksom miljöns och organisationens betydelse. Alla pedagoger erbjuds handledning i pedagogisk dokumentation.

Vi låter vårt arbete genomsyras av den filosofi och det arbetssätt som har utvecklats i Reggio Emilia i Italien. Sedan fyra år tillbaka ingår vi i ett större närverk Hållbar framtid, initierat av Reggio Emilia institutet, med fokus på hållbar utveckling och hur vi kan ge barnen kunskaper och framtidstro. Vi har en väl förankrad likabehandlingsplan och vi försöker att se normkritiskt på vår verksamhet. Vi har en tydlig organisation för såväl verksamhetsår som det pedagogiska året med tydliga och gemensamma mål.

Hos oss skall varje barn få känna sig tryggt, bli respekterat, lyssnat på och ha möjlighet till inflytande. Vi utgår ifrån att varje barn är intelligent och kompetent och har en inneboende kraft och vilja att utforska och lära tillsammans med andra. Det skall vara roligt och spännande att komma till vår förskola.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du tycker om att arbeta med och följa barnen i deras erövrande av världen.
Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra och har ett professionellt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor. Arbetet ställer krav på en god samarbetsförmåga och du förväntas bidra med arbetsglädje och kreativitet. Du tycker om att utmanas och att arbeta i en dynamisk miljö där tydlighet, struktur och flexibilitet förutsätter varandra.
Det är meriterande att du har erfarenhet i att arbeta med pedagogisk dokumentation. Då kontakten och samarbetet med vårdnadshavarna är en viktig del i arbetet, förväntas du kunna kommunicera väl i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu