Barnskötare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Barnskötare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Barnskötare till Avlösarservice dag, kväll och helg. Timanställning

Barnskötare
Läs mer Maj 10
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning.

Med ca 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning och vill vara med och utveckla kunskapsområdet och bidra till att rättigheterna om delaktighet och tillgänglighet gäller alla.

Här finns plats för dig som är bra på att inkludera andra, tänker nytt och som med engagemang skapar bättre vardagar för göteborgarna. Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Följ oss gärna på LinkedIn: www.linkedin.com/company/goteborg-funktionsstod

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter
Vill du ha ett arbete som är utmanande, stimulerande och där du bidrar till att göra skillnad?
Då är Avlösarservice en verksamhet för dig!
Uppdragen innebär att du som avlösare tillfälligt tar över omvårdnaden av ett funktionsnedsatt barn eller ungdom för att avlasta dennes vårdnadshavare.
Insatsen är av stor betydelse för den som blir avlastad och kräver av dig som ska avlasta, erfarenhet och kunskap om funktionsnedsättningar och vad det kan innebära för en familj. Att du är ansvarsfull och kan arbeta kontinuerligt och har ett gott bemötande är också av stor vikt.
Arbetet utgår ifrån hemmet och är mestadels förlagt på eftermiddagar, kvällar och helger.
Vi intervjuar löpande, så tveka inte att höra av dig.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som som har arbetat som barnsköterska och har erfarenhet av funktionsnedsättningar samt medicinsktekniska hjälpmedel.

För tjänsten krävs det att du har förmågan att lyssna på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

ÖVRIGT
Övrigt
Vad händer efter att du har ansökt?
Vi går igenom de ansökningar vi får in och om vi har behov av din kompetens kommer vi att bjuda in dig på en intervju. Till intervjun vill vi att du tar med dig:
- Utbildningsuppgifter betyg /examensbevis
- Intyg från tidigare anställningar
- Namn på minst två referenter
- Utdrag från belastningsregistret, om du har hunnit få detta.

Urval påbörjas under ansökningstiden.
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Intervjuer för denna tjänst kan komma att hållas digitalt på grund av rådande pandemi.

När man arbetar med underåriga personer som har någon form av funktionsnedsättning måste man enligt lag lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Det får du genom att skicka in nedanstående blankett till polisen: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/.
Det kan ta upp till två veckor innan polisen skickar ditt utdrag. Det går bra att du skickar din ansökan till oss innan utdraget kommit.

Välkommen med din ansökan!

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Resurs förskolan Makrillen

Barnskötare
Läs mer Jun 13
Är du en nyfiken person som vill ha ett varierat och roligt arbete? Just nu söker vi en resurs till förskolan Makrillen för ett barn med Noonans syndrom.
Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett arbetslag där vi har ett barn med Noonans syndrom som du kommer ha det särskilda ansvaret för under förskoledagen. Det pedagogiska arbetet på förskolan organiseras och planeras av förskollärare på avdelningen för alla barn och du kommer vara med barnet i den planerade verksamheten tillsammans med övriga barn men se till att det blir en säker och rolig aktivitet för det enskilda barnet tillsammans med andra barn. I ditt dagliga uppdrag ingår att ansvara för medicinering och hantering av nasogastrisk sond. Likaså att vara till hjälp med dina armar och ben där orken eller de grovmotoriska färdigheterna inte räcker till. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider enligt barnets schema. Tid för dokumentation kommer att finnas. Tjänsten är knuten till barnets plats på förskolan, dvs slutar barnet upphör tjänsten.
Kvalifikationer
Kunskap och erfarenhet av stödinsatser för barn med egenvårdsplan är önskvärt. Kanske är du undersköterska eller barnskötare med erfarenhet av barn med behov av särskilt stöd. Du är en person som har lätt att samarbeta med andra och gillar att arbeta med barn. Du sätter stor vikt vid att skapa en god relation till vårdnadshavarna där barnets bästa står i fokus. Du är punktlig och förstår vikten av att vara närvarande och att vara noggrann när det gäller hantering av mediciner och liknande. Du är villig att lära dig om Noonans syndrom och hur barnet fungerar.
Om förskolan:
Förskolan Makrillen är ett föräldrakooperativ som startades 1986. Makrillen finns i en nyrenoverad villa i Hagen, Västra Frölunda med omedelbar närhet till naturen och många lekplatser. Barngruppen består av barn i åldrarna 1,5-6 år, vi har plats för 22 barn och vårt arbetslag består av sex personer. Som föräldrakooperativ prioriterar vi hög personaltäthet, små barngrupper och delaktiga föräldrar.
Välkommen att höra av dig!

Ansök nu

Erfaren barnskötare sökes till Föräldrakooperativet Djungeln, Göteborg

Barnskötare
Läs mer Jun 17
Föräldrakooperativet Djungeln är en liten, mysig och välskött förskola med 19 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan är tryggt placerad inne på Bräcke diakonis område, en lugn plats som gränsar till en liten skog. Förskolan jobbar utifrån en litteraturprofil vilket innebär att barnlitteratur är en naturlig del av vår vardag och integreras i vårt pedagogiska arbete. Djungeln drivs av engagerade föräldrar som vill ge sina barn bästa möjliga förskola.
Arbetsbeskrivning: Tjänsten omfattar 80%-100%. Arbetet består av att, tillsammans med rektor/förskollärare och tre andra barnskötare planera, genomföra och dokumentera verksamheten utifrån läroplan samt barnens intressen och behov.
Vi erbjuder dig: På Djungeln erbjuds du stora möjligheter till pedagogisk utveckling då vi ser att du aktivt deltar i den pedagogiska planeringen och är med och utvecklar vår verksamhet tillsammans med erfaren och utbildad personal.
På Djungeln är du en del av ett litet sammanhang med hög personaltäthet vilket ger bättre förutsättningar att skapa en god pedagogisk verksamhet med nöjda barn och pedagoger. Vi arbetar i små grupper vilket ger en lugn och trygg miljö för barnen. Vi har ett stort engagemang, glädje och har en god sammanhållning.
På Djungeln värnar vi om vår personal; personaltrivsel finns alltid högt på vår agenda. Vi erbjuder attraktiv arbetstid, kostnadsfri pedagogisk lunch, friskvårdspeng, viss arbetsklädsel mm.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen med minst ett par års erfarenhet och har goda referenser. Meriterande är att du är väl insatt i läroplanen och systematiskt kvalitetsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ditt engagemang är A och O!
Ansökan och kontakt: Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi hanterar ansökningarna löpande. Välkommen att söka jobbet senast den 31 juli.
Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning).
Tillträde: 2022-08-15 eller enligt överenskommelse.
Övrig information: Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Barnskötare till förskolor och skolor HT2022

Barnskötare
Läs mer Jun 22
Vi på Lärarpoolen arbetar med rekrytering och bemanning av vikarier till förskolor, grundskolor, fritidshem, särskolor och gymnasium.

Vi söker just nu utbildade barnskötare och barnskötarstudenter som till höstterminen vill jobba extra som vikarier i Göteborg Stad.

Som vikarie av oss får du ett flexibelt och roligt jobb där du får träffa mycket nya människor.

Vi förväntar oss att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 dagar i veckan, men vilka dagar och tider du vill jobba justerar du själv i vår vikarieportal. Antalet arbetspass kan variera utefter skolornas behov och din egen tillgänglighet. Det finns därför möjlighet att kombinera den här tjänsten studier eller annat jobb på t.ex. 50%.

Eftersom sommarlovet har börjat så gäller denna tjänst från terminsstarten i augusti. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer jobba på olika förskolor och skolor skolor i olika roller.

 

I förskolor arbetar du med barn mellan 1-5 år, du är med i den dagliga verksamheten. Utomhuslek, inomhuslek samt måltider. 

På fritids jobbar du med elever i åldrarna 6-12 år. Innan och efter skolan är du med eleverna och utövar olika aktiviteter och är utomhus mycket. Under skoldagarna stöttar du övriga lärare under utflykter, raster och aktiviteter.

Om du vikarierar som elevassistent så arbetar du med elever som är i behov av särskilt stöd av olika anledningar. Du följer eleven under skoldagen och stöttar ibland annat klassrummet, på raster och på eventuellt fritids.

Kvalifikationer


• Du ska ha en vilja för att jobba i skolan och med barn/ungdomar.
• Giltigt och godkänt utdrag från belastningsregistret
• Över 18 år
• Behärskar svenska i tal och skrift

Hur är du som person?


• Du som person ska vara anpassningsbar och flexibel
• Du är nyfiken och intiativtagande
• Du tar ansvar för de uppgifter du får och slutför dom på ett bra sätt

Ansök nu

Timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen

Barnskötare
Läs mer Jan 19
Vi söker kontinuerligt efter duktiga Timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen, belägen i Askim i Göteborg. Är du en positiv och engagerad person som älskar att arbeta med barn så kommer du att passa in i vår arbetsgrupp på Kaprifolen! Här utgår vi från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva. Vi har kontinuerligt ett behov av duktiga timvikarier och vill därför komma i kontakt med Dig som kan tänka dig vikariera löpande hos oss.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har idag 25 härliga barn fördelat på två grupper: En mindre grupp för de yngsta barnen med 10 barn och en äldre grupp med 15 barn. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger och vi som arbetar på Kaprifolen är positiva och engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori och med pedagogisk dokumentation, där kameran och läsplattan är en självklar del av verksamheten.
Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på www.kaprifolen.se
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att Du ska medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen, genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans verksamhetsmål.
Kvalifikationer
• Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat på förskola, samt gärna Barnskötarutbildning.
• Du skall kunna arbeta med barn i alla åldrar då förskolan utgår från en förskola och ett arbetslag.
• Du har god vana att använda mobiltelefon/surfplatta.
Personliga egenskaper
• Du samarbetar mycket väl med kollegor och har lätt för att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.
• Du har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och ansvar.
• Du har en mycket god förmåga att hitta lösningar i olika situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att kunna arbeta i för- och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan Du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan redan idag till: ansokan@kaprifolen.se

Ansök nu

Barnskötare med intresse för Montessori

Barnskötare
Läs mer Jun 14
Vi söker en erfaren Barnskötare till Montessoriförskolan Trädet, som är en välskött förskola med 28 barn, som har funnits i Högsbo, Göteborg sedan 1983. Vi tar emot barn mellan 1 och 5 år. Trädets vision är att ge varje barn möjlighet att i sin egen takt utvecklas till trygga och självständiga individer med en positiv syn på framtiden. Kooperativet består av en Rektor och pedagoger. Engagerade föräldrar som genom styrelsen gör Trädet till en trevlig och trygg förskola. Vi söker nu dig som är barnskötare och med fördel har en utbildning inom montessori eller har arbetserfarenhet från Montessoriskola. Sista alternativet att ett sådant intresse finns så att du kan tänka dig en montessoriassistent utbildning framöver. Som person är du lyhörd och har en bra förmåga att skapa goda relationer med barn, kollegor och föräldrar. Du tycker det är spännande och roligt att jobba med barn samt sprida lugn och trygghet i gruppen. Vi kan erbjuda dig varierande och utvecklande arbetsuppgifter på just nu vår småbarnsavdelning med 9 barn i åldrarna 1-3 år. Om du blir anställd, kan du tänka dig att jobba på båda våra avdelningar, en yngre och en äldrebarns avdelning. Du kommer att arbeta tätt med de övrig engagerad personal, och har stor frihet i hur den dagliga verksamheten skall bedrivas. Vi är ett litet gäng men med mycket kärlek och engagemang! Tjänst: Deltid (75-80%) med 6 månaders provanställning. Tillträde: 8 Augusti 2022. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan skicka den till Rektor: Madeleine Marsh (info@tradet.se)

Ansök nu

Barnskötare för vikariat till specialförskolan Welandergatan 37/Broströmsgå

Barnskötare
Läs mer Jun 27
Nytt
ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för. Welandergatan 37/Broströmsgårdens specialförskola har sju platser för barn med omfattande funktionsnedsättningar. Barnen är i åldrarna 1-7 år, och kommer från olika stadsdelar i Göteborg och från Göteborgs kranskommuner. I samma hus finns ett korttidsboende för barn och ungdomar med omfattande funktionsnedsättningar, ett barnboende för samma målgrupp och en gymnasiesärskola.
Vi söker nu en barnskötare till ett gravvikariat på 1.5 år på specialförskolan. Uppdraget innebär att skapa ett nära och förtroendefullt samarbete med barnens vårdnadshavare och utifrån ett helhetsperspektiv se barnets behov och erbjuda familjen en trygg omsorg.
Vi arbetar efter förskolans läroplan och vi gör en arbetsplan med prioriterade områden inom motorik och kommunikation för varje barn.

Vi vill genom vårt arbete bidra till att ge varje barn ett gott liv. Innebörden varierar från barn till barn och vi försöker utmana varje barns utvecklingspotential. Våra pedagoger är inriktade på att utveckla varje barns resurser enskilt eller i grupp.
Verksamheten erbjuder en pedagogisk miljö uppbyggd för sinnesstimulering. Till vår hjälp har vi sinnesrum, massagerum, musikrum, lekrum, rörelserum ,atriumgård och varmvattenbassäng.

På förskolan arbetar fyra förskollärare tillsammans med två förskoleassistenter och en specialpedagog.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare gärna med erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade.
Vi söker dig med ett genuint engagemang för specialförskolans barn som vill driva och utveckla verksamheten för barnens bästa tillsammans med arbetslag och rektor.

Som person söker du och tar fasta på möjligheter att tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och kan omsätta din kompetens i praktiken så att det leder till förbättringar. Du driver förändringsarbete så att förskolan blir rolig, trygg och utvecklande för alla våra barn. I rollen kommer du att stötta familjer i svåra livssituationer vilket innebär att du behöver vara lyhörd och kompetent att hantera svåra samtal. Du ser möjligheter för vart och ett av våra barn utifrån deras individuella förutsättningar. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt är grunden för att du skall trivas hos oss.

Intervjuer kan komma påbörjas innan sista ansökningsdag.

Stämmer beskrivningen in på dig?

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till förskolorna Melongatan 3 & 90

Barnskötare
Läs mer Jun 27
Nytt
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Till förskolorna Melongatan 3 och 90 söker vi nu positiva och kreativa barnskötare som vill bli en del av vår pedagogiska verksamhet tillsammans med kompetenta och ambitiösa kollegor.

De båda förskolorna består av fem avdelningar vardera fördelat på 1-3 år och 3-5 år. De ligger belägna i Bratthammar som tillhör Fiskebäcksområdet. Här finns en stabil och samarbetsinriktad personalgrupp. Verksamheten präglas av barnens lust att lära tillsammans med medupptäckande och lyhörda pedagoger.
Ett mycket gott samarbete med vårdnadshavarna råder, vilket vi kan se i såväl muntlig feedback som i höga resultat i enkäter. Båda förskolorna har stora fina gårdar med närhet till både skog och hav. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra lärzoner efter barnens behov och intressen.

Vi arbetar sedan ett år tillbaka med utvecklingsgrupper inom områdena, Organisation, Barnhälsa och IKT och hållbar utveckling. Vi arbetar med kollegialt lärande i form av professionsutvecklingsgrupper där pedagoger från samtliga avdelningar på båda förskolorna träffa i blandade grupper. Våra två förskolor har ett gemensamt systematiskt kvalitetsarbete med två gemensamma fokusmål, som väljs fram efter analys och utvärdering av avdelningarnas dokumentation. För att stötta pedagogerna i deras undervisning med barnens digitala kompetens har vi utarbetat ett Digitek som innehåller många spännande digitala verktyg som alla barn kan ta del av. Vi arbetar också sedan ett år tillbaka med kompetensutveckling inom området.

Vår vision är - en plats för alla barn. Vi vill skapa en förskola där varje barn känner trygghet och ges förutsättningar att utvecklas utifrån sin förmåga. Barnens nyfikenhet och intresse kopplat till läroplanens mål leder vårt arbete framåt.

Vi söker dig som, tillsammans med förskollärare och förskoleassistenter, vill vara med och driva och utveckla det pedagogiska arbetet. Hos oss på Melongatans förskolor erbjuds du fria pedagogiska luncher och arbetskläder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och gärna med några års erfarenhet inom förskolan.

Vi vill även att du:
- Har ett välgrundat positivt förhållningssätt till barn och vuxna.
- Har en önskan om ett roligt, stimulerande och utmanande uppdrag.
- Är flexibel och förändringsbenägen.
- Ser samarbete som en självklar del av ditt yrke.
- Ser utomhusmiljön som en naturlig del av den pedagogiska verksamheten.
- Är väl bevandrad i förskolans läroplan.
- Har kunskap att stödja förskollärarna i den pedagogiska dokumentationen och ser användandet av digitala verktyg som en metod för att dokumentera.
- Har en positiv inställning och nära till skratt

Vi ser fram emot din ansökan! Varmt välkommen till oss på Melongatans förskolor!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Montessoriförskolan Kaprifolen söker en barnskötare

Barnskötare
Läs mer Jun 11
Nu söker vi en ny barnskötare till vårt glada gäng!
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har funnits i Askim Pilegården i snart 40 år. Vår verksamhetsidé är små barngrupper med hög personaltäthet. Idag har vi 25 härliga barn fördelat på två grupper: en mindre grupp för de yngsta barnen och en lite större grupp för de äldsta. Vi erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och många möjligheter.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med andra pedagoger. Vi som arbetar på Kaprifolen är positiva, engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar med inriktning Montessori, trygghet och goda relationer är grunden till barnens lärande. Vi utgår från barnens styrkor och väljer att bygga på det positiva.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.kaprifolen.se.


Arbetsuppgifter
Du ska medverka i att skapa en positiv och utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen i stort. Som barnskötare jobbar du tillsammans med andra förskollärare och barnskötare, där ni leder och driver det pedagogiska arbetet utifrån förskolans styrdokument.


Kvalifikationer
Du ska vara behörig barnskötare, har du erfarenhet eller utbildning inom montessoripedagogik är det meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi ser att du som vi har en positiv inställning, kommer med egna idéer, kan ta initiativ och vara en positiv ledare. Ett bra förhållningssätt, där du fokuserar på styrkor och möter varje person som värdefull är viktigt hos oss. Har du erfarenhet av ett lågaffektivt arbetssätt är det ett plus!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder en personaltät verksamhet med korta beslutsvägar. Här finns verkligen förutsättningarna att bedriva en god pedagogisk verksamhet med nära relationer! Vi erbjuder förstås också fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag.


Info om anställningen
Provanställning tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
För att kunna arbeta i för – och grundskola måste utdrag från belastningsregistret visas upp innan du anställs, så beställ hem det redan idag!
Välkommen med din ansökan till: ansokan@kaprifolen.se, vänligen skriv ”Ansökan barnskötare” i ämnesraden.
Vid frågar som rör tjänsten är du välkommen att kontakta vår rektor.
Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag i denna rekrytering.

Ansök nu

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Barnskötare
Läs mer Jun 23
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Arbetet startar till höstterminen och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Timvikarie Förskolan Hagvidson Fyreviken Hovås

Barnskötare
Läs mer Jun 7
Hagvidson är en fristående förskola i Fyreviken, vi finns i hjärtat av Hovås i det gamla kommunalhuset på Hovåsvägen 1, nära havet och naturen.
Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje.
Vi arbetar utifrån en pedagogisk vision om en hållbar framtid där livsstil, hälsa och miljö bildar en helhet. Vi vill att barnen ska få med sig ett hållbarhetsperspektiv som gäller den egna individen, medmänniskan och vår natur, som ett led i detta ger vi stora utrymmen åt utomhuspedagogik.
Vi vill lägga grunden för ett tänk där rörelse är en naturlig del av vardagen.
Förskolan arbetar mot grönflagg. Vi har tre avdelningar Vinga , Trubaduren och Måseskär med plats för totalt 60 barn.
Vi tror att du:
Har jobbat inom förskola eller har liknande erfarenhet
Är serviceinriktad
Tycker om att jobba med barn och kan engagera och inspirera
Tycker om att vara ute tillsammans med barnen
Är du väl insatt i läroplanen, är driven och vill ta ansvar ser vi det som ett stort plus
Har du erfarenhet av att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera pedagogisk verksamhet är detta en merit
Är flexibel, positiv och tycker om att dela erfarenheter med övriga pedagoger
Du är en lagspelare!


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som vikarie kan bestå av:
• påklädning
• matsituationer
• blöjbyten och hjälp vid toalettbesök
• delta vid vila, läsa för barnen
• tillsynsansvar vid inne/utevistelse,


Det är viktigt att du är lyhörd för barnens behov, engagerad och har stor
ansvarskänsla. Ta kontakt med barnen, ägna dig inte åt ett barn, utan överblicka hela
barngruppen.


Tänk på att alltid ha kläder som passar för verksamhet bland barn både och inne och
ute i olika väder.

Ansök nu

Vi söker dig-vikarierande habiliteringsassistent till Regionhabiliteringen!

Barnskötare
Läs mer Jun 14
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Regionhabiliteringen är en regional högspecialiserad öppenvårdsverksamhet för barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år med medfödda och/eller förvärvade neurologiska funktionsnedsättningar.

Utifrån remittentens frågeställning bildas ett tvärprofessionellt team som kan bestå av arbetsterapeut, psykolog, dietist, läkare, sjuksköterska, kurator, logoped, specialpedagog, fysioterapeut/sjukgymnast och habiliteringsassistent. På Regionhabiliteringen bedrivs också forsknings- och utvecklingsarbete.

Vår arbetsplats ligger i fina omgivningar vid Bräcke på Hisingen men kommer att flytta in till barnsjukhuset 2023-2024.

Besök gärna vår hemsida: https://vgregion.varbi.com/center/tool/position/new/edit/www.sahlgrenska.se/su/regionhabiliteringen

Arbetsuppgifter

På Regionhabiliteringen genomför vi högspecialiserade utredningar och samarbetar tätt tillsammans med andra yrkeskategorier i tvärprofessionella team. Som habiliteringsassistent ansvarar du för att ta emot barn och deras familjer till Regionhabiliteringen, gå igenom schema för utredningsperiod, beställa mat, i viss mån kalla patienter, boka taxiresor och vid behov tolk. 

Om dig

Vi söker dig som har grundutbildning som barnskötare eller undersköterska och som tycker om att arbeta självständigt. Möjlighet till kollegialt stöd finns i verksamheten.  Erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 0-18 år är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Hagvidson fyreviken söker erfaren barnskötare vikariat höst - 22

Barnskötare
Läs mer Jun 7
Hagvidson Fyreviken är förskola med tre avdelningar beläget i Hovås. Förskolan har närhet till både lekparker, skog och hav vilket inspirerar och möjliggör för mycket utevistelse. Hagvidson är ett expanderande företag med i nuläget 16 fristående förskolor. Våra ledord är Trygghet Delaktighet och Glädje. Dessa ledord genomsyrar all vår verksamhet.
Vi erbjuder dig en tjänst i ett företag som värdesätter en god arbetsmiljö och hög pedagogtäthet.
Läs gärna mer om Hagvidson på www.hagvidson.se
På Hagvidson månar vi om den anställde, nedan finns de förutsättningar och förmåner som erbjuds dig vid tillsvidareanställning. Som pedagog hos Hagvidson erbjuds du: 2000kr/år i friskvårdsbidrag. Arbetskläder för utebruk. Pedagogiska måltider. Möjlighet att få extra lediga dagar eller kontant ersättning kopplat till anställningsår inom företaget. Möjlighet att studera vidare från barnskötare till förskollärare på betald arbetstid.
Vi tror att du är utbildad barnskötare. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och tycker om att arbeta projektinriktat. Du trivs med att arbeta såväl ute som inne under årets alla årstider. Att samarbeta med både avdelningskollegor och övriga kollegor i huset anser du är självklart, likaså att du är flexibel är också en självklarhet. Du trivs med att ha en god kontakt med vårdnadshavare och har en god social kompetens. Du inser vikten av en god dokumenterad verksamhet både på grupp- och individnivå.
Vill du arbeta på en förskola som medvetet arbetar för små barngrupper?
På Hagvidson arbetar vi i mindre barngrupper under större delen av dagen. Du kommer att vara delaktig i reflektion, planering och dokumentation av verksamheten. Hos oss tas barnens intressen tillvara och deras inflytande är grunden i vår verksamhet. Du förväntas ansvara tillsammans med en annan pedagog för projektgruppsarbete där barnens lärande står i fokus. Utomhuspedagogik och projektarbete i linje med digital teknik är prioriterat. En förmåga att skapa förtroendefulla och professionella relationer med vårdnadshavarna är av stor vikt. Du vill arbeta i en verksamhet som är stolt över sin förskola!
Stämmer detta in med dina tankar på hur du vill arbeta?
Tjänstegrad: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Augusti
Varmt välkommen med din ansökan till ansokan.fyreviken@hagvidson.se
Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Barnskötare till mångkulturell förskola - 75% tjänst

Barnskötare
Läs mer Maj 12
Allmänt
The International Preschool AB söker en entusiastisk och engagerad barnskötare till vår förskolor.
IPS AB startades år 1989 i Göteborg, och är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-6 år med verksamheter i fyra olika delar av staden (Majorna, Älvsborg, Guldheden och Biskopsgården).
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman varje månad, och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämlikhet.
Språken som talas i IPS AB, är primärt svenska och engelska, men vi har pedagoger från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer, vilket är i linje med vår multikulturella ideologi.
Besök gärna vår hemsida www.theinternationalpreschool.se för mer information
Anställningskriterier
Du måste ha en uppfylld och godkänd yrkesutbildning från Komvux, barn- och fritidsprogrammet på svensk gymnasieskola (3 år), eller svensk eftergymnasial utbildning för barnskötare som har yrkeserfarenhet.
Du behöver ha god språklig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska för att kunna vara en del av det multikulturella arbetslaget.
Anställningsfördelar
Mångkulturell miljö med kollegor från alla kontinenter
Närvarande ledning som ger pedagogiskt stöd
APT varje månad
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Pedagogisk planeringstid
Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Start- och avslutningsevents

Vi hoppas att detta är en verksamhet som tilltalar just dig som känner att du kan bidra till vår värdegrund, och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till mångkulturell förskola - 75% tjänst

Barnskötare
Läs mer Maj 23
Allmänt
The International Preschool AB söker en entusiastisk och engagerad barnskötare till vår förskolor.
IPS AB startades år 1989 i Göteborg, och är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-6 år med verksamheter i fyra olika delar av staden (Majorna, Älvsborg, Guldheden och Biskopsgården).
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman varje månad, och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämlikhet.
Språken som talas i IPS AB, är primärt svenska och engelska, men vi har pedagoger från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer, vilket är i linje med vår multikulturella ideologi.
Besök gärna vår hemsida www.theinternationalpreschool.se för mer information
Anställningskriterier
Du måste ha en uppfylld och godkänd yrkesutbildning från Komvux, barn- och fritidsprogrammet på svensk gymnasieskola (3 år), eller svensk eftergymnasial utbildning för barnskötare som har yrkeserfarenhet.
Du behöver ha god språklig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska för att kunna vara en del av det multikulturella arbetslaget.
Anställningsfördelar
Mångkulturell miljö med kollegor från alla kontinenter
Närvarande ledning som ger pedagogiskt stöd
APT varje månad
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Pedagogisk planeringstid
Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Start- och avslutningsevents

Vi hoppas att detta är en verksamhet som tilltalar just dig som känner att du kan bidra till vår värdegrund, och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare/Pedagog på en dygnet-runt-förskola

Barnskötare
Läs mer Maj 5
Sjöelefanten söker tim-vikarier och barnskötare till ett utvecklande arbete i unik miljö för arbete på främst vardagar och vid behov även vill tjänstgöra på andra tider av dygnet då förskola & fritidshemmet är öppet dygnet runt, alla dagar om året.
Vi söker också barnskötare för visstidsanställning på grund av studier till hösten 6-12 månader med möjlighet till förlängning.
Förskolan Sjöelefanten är en privat friskola med dygnet-runt verksamhet för barn till föräldrar med även udda arbetstider.
Sjöelefanten är belägen i en unik miljö vid Klippan i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg. Vi håller till i ett charmigt hus i bruksmiljö med Göta älv precis utanför.
Våra barn kommer från Göteborgs olika stadsdelar samt från kranskommunerna och är i åldrarna 1-5 år samt skolbarn mellan 6-12 år, som kommer till Sjöelefantens fritids före och efter grundskolans tider.
Själva förskolan är fördelad på tre olika dagavdelningar och en nattavdelning, nattavdelningen är gemensam för alla åldersgrupperna. Vi har generellt färre barn/pedagog i barngrupperna än i de flesta kommunala verksamheten.
Mer information hittas på vår hemsida www.sjoelefanten.se.
Vi söker dig som:
- Har barnskötarutbildning där arbetslivserfarenhet är meriterande.
- Gillar att ta initiativ, komma med idéer och ser möjligheter att utveckla verksamheten.
- Vill jobba i en familjär miljö med korta beslutsvägar och få hinder.
- Vill ha stöttande och uppmuntrande kollegor.
- Kan se fördelar i att arbeta på varierande tider som kanske inte alltid är brukliga på en förskola. Dvs även kvällar och helger. Då är man ledig en förmiddag eller dag i veckan istället.
- Gärna har erfarenhet i pedagogisk dokumentation och kvalitetssäkring.
- Vill jobba med Grön flagg och hållbar utveckling
- Ser det kompetenta barnet
Du ska vara en engagerad, trygg och positiv person med en stor flexibilitet. En bra samarbetsförmåga med både föräldrar och kollegor är ett måste. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider lagad av egen kock från grunden, arbetskläder och emellanåt lite guldkant på tillvaron.
Är detta något för dig? Vänta inte ..
Hör av dig till ansokan@sjoelefanten.se
Vi önskar förstärka dagtid på vardagar omgående och över sommaren men även inför hösten då vi har personal som ska börja studera på heltid.
Sjöelefanten förbehåller sig rätten att anställa löpande och innan ansökningstidens slut.
Varaktighet/Arbetstid
Tillträde enligt överenskommelse
Både behovsanställning per timme och visstidsanställning upp till heltid
Sjöelefanten har kollektivavtal med Fremia.
Lön
Fast Tim-lön med avtalsenliga OB-tillägg eller överenskommen månadslön för Visstidsanställning samt OB-tillägg enligt HVO.
Friskvård och kompetensutveckling.
Arbetsgivare
Sjöelefantens Förskola & Fritids
Telefon och kontaktperson
Rektor: Titti Olausson, Tel: 0700 - 831792
Ansökan mottages löpande men senast 30 juni 2022
Vi tar emot ansökan på e-post: ansokan@sjoelefanten.se

Ansök nu

Timvikarie till Lilla Holms I Ur och Skur förskola

Barnskötare
Läs mer Maj 9
Förskolan Lilla Holm söker timvikarie
Förskolan Lilla Holm, som även är ett föräldrakooperativ, ligger på Stora Holms Säteri på Hisingen. Den består av två avdelningar, med nära samarbete. Vi har en egen kock och är en certifierad "I Ur och Skur" verksamhet, via Friluftsfrämjandet. Vi har även nära till skogen där Knopp-, Knytte- och Mulleverksamheten bedrivs.
Vårt fokus i arbetet med barnen är den unika utemiljön. Tillsammans med pedagogerna utforskar de både gården, som består av olika parker och närmiljön där det finns oändligt med undervisningstillfällen.
Låter detta intressant? Vi söker nu timvikarier som kan arbeta vid behov både med kort varsel och vid planerad frånvaro. Vi söker dig som är flexibel, lyhörd, nyfiken och vill lära och utveckla dig. Du ska trivas med att vara utomhus stora delar av dagen.
Vill du bli en del av vårat härliga gäng så vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande. Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom förskola och kunskap om friluftsliv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Förskolan Nallarna söker en driven barnskötare

Barnskötare
Läs mer Jun 22
Beskrivning av tjänsten
Älskar du att arbeta och förundras över barnen på förskolan? Tycker du om att kunna påverka ditt arbete i en hög utsträckning? Vill du jobba utifrån rimliga förutsättningar med chans till att dela upp barnen i mindre grupper? Är du en driven och nyfiken pedagog som är sugen på att vara med och forma vår framtid? Vi söker nu en driven barnskötare med start i augusti på ett vikariat med möjlighet till fastanställning. Vårt pedagogiska koncept är en blandning av olika pedagogiska synsätt, där det ena inte utesluter det andra. Barn är unika och lär på olika sätt. Alla som kommer i kontakt med vår förskola skall känna att verksamheten präglas av trygghet och ett lustfyllt lärande, välkommande, tilltro till individen, gemenskap, engagemang, närhet samt av god kvalitet.


Beskrivning av förskolan
Förskolan Nallarna ligger i ett villaområde i Gunnilse med närhet till härliga utemiljöer, ca 15 minuter med Buss från Göteborgs centrum. Förskolan är ett föräldrakooperativ med god ekonomi som drivs av engagerade pedagoger tillsammans med en rektor och föreningens styrelse.
Förskolan har 38 inskrivna barn fördelat på tre grupper ”avdelningar”. På förskolan arbetar idag en rektor, två förskollärare, sex barnskötare samt en kokerska på heltid. Våra prioriterade mål vid budgetarbetet är att ha små barngrupper i kombination med en hög personaltäthet. När ordinarie personal är sjuk prioriteras det att vikarie sätts in för att kunna bibehålla de planerade aktiviteterna.

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med övriga pedagoger ansvara för att barnens utbildning sker i enlighet med förskolans läroplan. Vara en del i ett arbetslag, planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med gällande styrdokument - aktivt bidra till att skapa en trygg och lärorik verksamhet - tillsammans med barnen se till att nyfikenhet och lärande är i centrum. Vill du arbeta på en förskola med ett gäng engagerade pedagoger, arbetslag som vill utvecklas och en förskola där du ges möjligheter att påverka i hög grad, då är Nallarna rätt ställe för dig!


Förmåner
Vi satsar på våra medarbetare och vi ger dig förmåner som bland annat friskvårdsbidrag 2500kr/år, arbetskläder, fria pedagogiska måltider.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskolan.
Du ska vara en driven och nyfiken pedagog som älskar arbetet med barn, vara nyfiken på ny forskning och nya arbetssätt och se möjligheter istället för hinder. Du förväntas genomföra det systematiska kvalitetsarbetet på din avdelning tillsammans med ditt arbetslag utifrån förskolans läroplan. På Nallarna dokumenterar vi barns lärande i plattformen Tyra varför en god Ipadvana är nödvändig.

Löneformer
Månadslön enligt avtal. Förskolan har kollektivavtal med Fremia.
Arbetets varaktighet
Vikariat/tillsvidare
Arbetstider
100%, enligt schema, dagtid, samt 1 kvällsplanering i månaden.
Tillträdesdag
Augusti eller enligt överenskommelse
Ansökningstid
Sista ansökningsdag 29 juni. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under perioden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet.
Ansökan mailas till: forskolechef@forskolannallarna.se
Besök gärna förskolans hemsida: www.forskolannallarna.se
Kontakt
Rektor, Magnus Nyman forskolechef@forskolannallarna.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

BARNSKÖTARE/ PRESCHOOL TEACHER ASSISTANT

Barnskötare
Läs mer Maj 30
Kort om CREATIVE KIDS FÖRSKOLA/PRESCHOOL
Creative Kids Förskola/Preschool är ett Svensk/Engelsk talande förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra duktiga pedagoger. Vi erbjuder dig en liten förskola med små grupper. I dagsläget har vi ca 30 barn på förskolan barngrupper och fin kontakt med föräldrarna. Du kommer lätt hit via spårvagn som stannar framför förskolan.
Om dig:
Vi söker dig som är flytande i svenska och behärskar språket både muntligt och skriftligt. Talar du även flytande engelska är detta meriterande då vi är en tvåspråklig mångkulturell förskola.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv person och som ser mervärdet i ett liten förskola. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och har goda kunskaper om arbetet med förskolans läroplan. Som person är du ödmjuk men samtidigt drivande och nyfiken och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och alla barn på förskolan. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi erbjuder dig: En unik verksamhet med hög personaltäthet. Ett stabilt arbetslag som trivs och har roligt ihop. Varmt välkommen att söka anställning hos oss. Gå gärna in på vår hemsida, www.creativekidsforskola.com
Vår förskola lägger stor vikt vid "bemötande", så att varje barn bemöts där det befinner sig just nu. Varje barn ska bli sedd/ känna sig sedd varje dag. Vi ser varje barn som kompetent, nyfiket och fullt av lust att upptäcka och lära. Vår strävan är att utveckla och anpassa vår miljö utifrån barnets behov. För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
Tjänsten är deltid med fasta arbetstider och tillträde från 2022-08-08. För att komma ifråga för tjänsten måste du ha barnskötare utbildning. Du måste även kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873.

Ansök nu

Barnskötare till Lillängens förskola

Barnskötare
Läs mer Jun 14
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan ligger i Änggården i ett fristående tvåvåningshus. Den har två avdelningar där de yngre barnen är på nedre plan och de något äldre på övre plan. Gården är stor och rymmer såväl fruktträd som gott om plats för lek och med en grind som leder oss direkt ut i naturen i Änggårdsbergen.

Vår förskola är jämställdhetsdiplomerade vilket påverkar hela vårt förhållningssätt till såväl barn, vårdnadshavare och varandra. Vi arbetar med TAKK, tecken och bildkommunikation, vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Du kommer att vara en i arbetslaget som genomför alla de uppgifter som ingår i den dagliga verksamheten på en förskola. Förskolan erbjuder förhållanden med god kvalitet, kompetent personal och mycket god stämning i huset där man ser sig som ett hus som samarbetar i alla frågor och uppgifter.

Du kommer att vara en i arbetslaget på en avdelning med barn i behov av särskilt stöd, i övrigt alla arbetsuppgifter som ingår för barnskötare i ett arbetslag på en äldrebarnsavdelning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Meriterande om du har kunskap och intresse av TAKK och jämställdhetsfrågor. Att se vinsten av gott samarbete och ha ett gott förhållningssätt där vi alla kan tillföra något är egenskaper vi uppskattar.

Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Skattegårdsvägens förskola

Barnskötare
Läs mer Jun 8
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Skattegårdsvägen 100 ligger i Tynnered med närhet till natur och hav. Här ser vi leken som en central del av vårt arbete. Vi skapar och förvaltar en trygg och trivsam miljö med fokus på att utmana barnet i sitt lärande och i sin utveckling. Förskolan renoverades invändigt under 2019 och vi har nu ljusa, moderna lokaler byggda för framtidens förskola.

Förutom fantastiska pedagoger så har vi en egen kock som lagar otroligt god och näringsriktig mat av i huvudsak ekologiska råvaror, och en duktig lokalvårdare som håller förskolan ren och fin.

Nu söker vi en barnskötare till vår förskola. Som barnskötare hos oss ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den pedagogiska verksamheten. Du arbetar med att aktivera, motivera och utveckla barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Meriterande om du har erfarenhet av yrket. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

För det här uppdraget söker vi dig som har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du är intresserad av och mån om att skapa förståelse för andra och du verkar för ett respektfullt arbetsklimat. Med en positiv och öppen attityd har du barnen och verksamhetens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Som person är du trygg och stabil och har förmåga att behålla lugnet i svåra situationer. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och utgår ifrån allas lika värde.

Om du känner igen dig i vår beskrivning erbjuder vi dig en arbetsplats med personlig utveckling, pedagogisk lunch, arbetskläder, tillgång till digitala verktyg samt ett roligt arbete med engagerade kollegor.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen till oss på förskolan Skattegårdsvägen!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare med upptäckarglädje och nyfikenhet till Nolehultsvägen 15

Barnskötare
Läs mer Jun 7
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Är du barnskötare med upptäckarglädje och nyfikenhet för barns utveckling och lärande?
Vill du vara med och utveckla förskolans verksamhet utifrån Lpfö-18 och med inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi?
Vill du arbeta projekterande där barnens intresse står i fokus?
Då kan du vara den vi söker!

Förskolan Nolehultsvägen 15 är en nybyggd förskola i centrala Tuve med närhet till torget, biblioteket och fina skogs- och naturområden. Vår förskola är en välkomnande mötesplats mitt i byn, där barn och vuxna tillsammans och med upptäckarglädje och nyfikenhet utforskar förskolan och omvärlden. Vi har ett starkt läroplansfokus och månar om vårt gemensamma systematiska kvalitetsarbete och våra gemensamma ställningstaganden. Vår inspiration hämtas från filosofin i Reggio Emilia och bygger på ett upplevelsebaserat lärande, där barnets kreativitet, intresse och behov är utgångspunkten.

Vi är organiserade i fyra team med en gemensam ateljé som hjärtat på avdelningen. Barnen är indelade utifrån ålder och möts av miljöer anpassade för varje åldersgrupp. Lustfyllda lärmiljöer ser vi som en helhet där barnen kan mötas i sammanhang som skapar mening och där de känner sig respekterande och lyssnande på.

Du kommer att ingå i en personalgrupp som består av förskollärare och barnskötare. Tillsammans kompletterar och berikar ni varandra. Ni är öppna och nyfikna på barnens behov och olika intressen, samt utformar den pedagogiska verksamheten och miljön med utgångspunkt i det. I samarbete med dina kollegor planerar du det pedagogiska arbetet kopplat till pedagogisk dokumentation och deltar tillsammans med pedagogista och ateljerista i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Vi arbetar i projektform där barnens utforskande, nyfikenhet, erfarenheter och kunskaper är utgångspunkt, utifrån vårt gemensamma tema Skapa relationer för en hållbar framtid.

Som barnskötare hos oss deltar du i kompetensutveckling genom nätverk, lärgrupper och teamreflektion. Du får även handledning av pedagogista, ateljerista och specialpedagog, samt vid behov även logoped och förskolepsykolog.

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

KVALIFIKATIONER
Du kommer att ingå i en personalgrupp som består av förskollärare och barnskötare. Tillsammans kompletterar och berikar ni varandra. Ni är öppna och nyfikna på barnens behov och olika intressen, samt utformar den pedagogiska verksamheten och miljön med utgångspunkt i det. I samarbete med dina kollegor planerar du det pedagogiska arbetet kopplat till pedagogisk dokumentation och deltar tillsammans med pedagogista och ateljerista i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Vi arbetar i projektform där barnens utforskande, nyfikenhet, erfarenheter och kunskaper är utgångspunkt, utifrån vårt gemensamma tema Skapa relationer för en hållbar framtid.

Du har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete, du är nyfiken, lyssnande, flexibel, kreativ och kan sätta fokus på barnen utifrån deras behov och perspektiv. Du brinner för verksamheten förskola och är med och utvecklar förskolans pedagogik och lärmiljöer samt deltar i utvecklandet av vårt kvalitetsarbete. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, medarbetare och föräldrar.
Som barnskötare hos oss deltar du i kompetensutveckling genom nätverk, lärgrupper och teamreflektion. Du får även handledning av pedagogista, ateljerista och specialpedagog, samt vid behov även logoped och förskolepsykolog.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Dagbarnvårdare till pedagogisk omsorg i Göteborgs stad

Barnskötare
Läs mer Jun 7
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dagbarnvårdare till pedagogisk omsorg i Göteborgs stad.
I områdena
Örgryte/Härlanda
Backa
Björlanda/ Torslanda

Som dagbarnvårdare tar du emot cirka 5 barn i åldrarna 1-5 år i ditt hem och har även tillgång till ändamålsenliga lokaler. Du ingår i ett arbetslag som samarbetar kring utveckling och lärande av familjedaghemmen. Detta innebär att du arbetar utifrån förskolans läroplan som vägledande dokument, för att skapa ett lustfyllt lärande och att barnen får en trygg och god omvårdnad.
Vardagspedagogik och utomhuspedagogik står i centrum. Du planerar och organiserar arbetet under dagen vilket förutom lärande och utomhusvistelse också innebär en del matlagning av dagens alla måltider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren befinner likvärdig. Du har ett hem där man kan bedriva pedagogisk omsorg.
Vi söker dig som är självständig och flexibel då yrket ställer höga krav på dessa egenskaper.
• Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för vad uppdraget kräver.
• Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär.
• Du har en öppen och positiv attityd då du alltid har barnets bästa som utgångspunkt för ditt agerande.
• Du har ett intresse av god och näringsrik mat.

Välkommen att ansöka i respektive område:

o Backa och Björlanda/Torslanda TF Rektor Carina Björkroth 0704772534
o Örgryte/Härlanda TF Rektor Camilla Ernholm 0707685629ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare med erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd söke

Barnskötare
Läs mer Jun 3
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en barnskötare till Änghagsdalen 16, Torslanda. Förskolan ligger i ett lugnt bostadsområde med direkt närhet till fina naturmiljöer.

Vi har idag 80 barn uppdelat på fyra avdelningar. Under större delen av dagen arbetar vi i duos med mindre barngrupper där alla grupper har sin egen hemvist. I ett närliggande skogsområde har vi också vår glänta där vi gärna bedriver utomhuspedagogisk utbildning och undervisning.

Vi hämtar inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi och har ett projektinriktat arbetssätt där barn och pedagoger upptäcker och utforskar tillsammans.

Vi söker en barnskötare som är positiv, nytänkande och vill bidra till en positiv arbetsmiljö. Vi söker dig som med engagemang och kompetens vill samarbeta med övriga pedagoger för att inkludera ett barn med blindhet. Du kommer att vara den som förbereder, tar emot och arbetar närmast barnet. Mycket av arbetet handlar om att skapa en trygg och utvecklande miljö runt barnet och att hen inkluderas i vår utbildning och undervisning. I uppdraget ingår tät kontakt med hem, barnhälsa, syncentralen och SPSM. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd och/eller barn med olika funktionsvariationer. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi önskar att du har erfarenhet av att möta barn med blindhet och kunskap kring vikten av syntolkning. Har du relevant utbildning av arbete med barn med funktionsvariationer är det meriterande.

För oss är det mycket viktigt att läroplanens uppdrag och värdegrund genomsyrar ditt arbete och ditt förhållningssätt. Du tror på det relationella lärandet och drivs av att arbeta förebyggande, främjande och inkluderande.

Du känner dig trygg i din profession och har mycket god förmåga att samverka och skapa goda relationer med såväl kollegor som barn och vårdnadshavare. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Intervjuer kommer at hållas fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Apr 14
Vi söker en erfaren Barnskötare som kan tänka sig att arbeta på en fristående förskola med stor familjekänsla (en avdelning 1-5 år) som är väl insatt med förskolans pedagogiska uppdrag.
Tjänsten innebär att huvudsakligen arbeta som pedagog men även i andra uppgifter på förskolan som tex mathantering städ och administrativt. Tjänsten gäller fr ht22 eventuellt tidigare.
För mer information gå gärna in på vår hemsida www.talattan.com
Ser framemot din ansökan Talattans fröknar

Ansök nu

Barnskötare sökes till Malmstensgatans förskola

Barnskötare
Läs mer Jun 3
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker barnskötare till Malmstensgatans förskola men inom enheten fördelar pedagoger efter kompetens, behov och intresse vilket betyder att tjänsten kan komma att tas i anspråk av annan pedagog på enheten.

Förskolan ligger i anslutning till ett grönområde mellan Chalmers och Vasagatan. Vi har promenadavstånd till stadens kulturutbud med bland annat bibliotek, teater och museum. Förskolan ingår i Rektorsteamet GULDheden. Vi har ett nära samarbete i teamet med ett gemensamt systematiskt kvalitetsarbete, kollegialt lärande och pedagogiskt årshjul. I det utvecklingsarbetet får du och ditt arbetslag stöd av vår pedagogiska utvecklingsledare. Vi har också ett nära samarbete med specialpedagog och psykolog för att främja och förebygga barnens hälsa. På förskolan arbetar förskollärare, barnskötare och förskoleassistenter.

Att arbeta som barnskötare hos oss innebär att du:
- Vill vara med och fortsätta bygga upp och utveckla en förskola där barns lärande står i fokus
- Vill medverka till att utveckla tillgängliga och tydliga lärmiljöer på förskolan
- Vill medverka till en förskola som ligger i framkant när det gäller forskning och pedagogik
- Har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
- Bemöter barn, föräldrar och medarbetare respektfullt

Vill du vara med på denna spännande resa och utvecklas tillsammans med oss? Sök i så fall denna tjänst. Då är det förmodligen just dig vi söker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du samarbetsvillig och har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du är kommunikativ och anpassar dig efter mottagare, målgrupp och situation. Du har ett professionellt bemötande gentemot kollegor och vårdnadshavare. I rollen krävs även att du är medveten om vad ditt uppdrag innebär och fokuserar på pedagogiken och dem vi är till för. Barnen står i centrum och det är viktigt att du som person passar in i arbetslaget.

För oss är det mycket viktigt att läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt och du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Att tycka om sitt arbete, ha initiativförmåga och ett positivt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor är en självklarhet för oss. Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärande och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Du behöver vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid utgår från barnens bästa.

Önskvärt är att du har erfarenheter av att arbeta med
- bildstöd och tecken som stöd
- språkutvecklande arbete.
- arbete med tydliggörande pedagogik.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.
Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Föräldrakooperativet Fjällstugan söker barnskötare och vikarier

Barnskötare
Läs mer Maj 30
Om Föräldrakooperativet Fjällstugan
Vid foten av Fjällbo ängar i natursköna Utby bedriver Föräldrakooperativet fjällstugan förskoleverksamhet för barn mellan 1 och 5 år. Vi har just nu 18 barn och 4 pedagoger på förskolan, tillsammans med de föräldrainsatser vi har är det hög bemanning hos oss. Barnen får tillgång till en förskola där alla, både pedagoger och föräldrarna, är mycket engagerade i barnens vardag.
Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet och jobbar efter deras koncept Skogsmulle i förskolan. Känslan för naturen grundläggs genom att vara ute, i alla väder och alla årstider. Med nyfikenhet, erfarenhet, rörelse och gemenskap låter våra Mulleutbildade pedagoger spännande äventyr växa fram tillsammans med barnen ute i naturen. Pedagogikens utgångspunkt har sin grund i friluftsliv, utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande och följer målen i Läroplanen.
Läs gärna mer om Mulle direkt på Friluftsfrämjandets egna hemsida.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och/eller har erfarenhet av arbete med barn. Tillsammans med övrig personal planerar, genomför och dokumenterar du det pedagogiska arbetet enligt läroplanen. Som barnskötare är du delaktig i förberedelser, introduktion och inskolning av nya barn vid förskolan samt vid behov hjälpa till med andra inom förskolan förekommande arbetsuppgifter.
Vi söker efter vikarier för både kortare och längre uppdrag. Vikarietjänsten kan komma att förlängas. Vi söker även efter timvikarier som ska täcka upp när vår personal är frånvarande.
Vi söker dig som
Har barnskötarutbildning/erfarenhet av att arbeta med barn.
Tycker om friluftsliv och att vara ute i naturen
Har god samarbetsförmåga och lösningsinriktat förhållningssätt mot barn, kollegor och vårdnadshavare.Intervjuer hålls löpande under utlysningstiden så vänta inte med din ansökan!
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Barnskötare till Arves Marias vägs specialförskola

Barnskötare
Läs mer Jun 2
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Barnskötare med stort intresse för att bidra med utveckling och arbetsglädje sökes till Arves Marias vägs specialförskola!

Specialförskolan är en integrerad del av förskolan, Arves Marias väg som ligger mitt i Tuve. Verksamheten består av två avdelningar. Här går barn med flerfunktionsvariation och är en unik verksamhet med färre antal barn och med en hög personaltäthet. Det innebär att varje barn, utifrån sina egna specifika förutsättningar ges möjlighet till utveckling och lärande. Miljön är utformad med hänsyn till barnens varierande behov för att locka till lek, nyfikenhet och rörelse, samt för att stimulera barnens alla sinnen.

Förskolegården inbjuder till möten med förskolans övriga barn genom till exempel våra odlingar, lek och sång. På gården finns bland annat en kompisgunga och en studsmatta som inbjuder till gemenskap med andra barn, samt möjlighet till kroppsuppfattning för det enskilda barnet.

Den variationsrika närmiljön ger möjlighet till att gå på upptäcktsfärd, höra löven rassla och fåglar sjunga, känna vinden, lyssna på bäckens porlande och känna dofter av naturen. Miljön runt förskolan gör att vi går ut vid flera tillfällen varje vecka med olika syften, bland annat för upplevelser genom våra projekt, sångsamling eller för vila och återhämtning.

Kommunikation är en viktig del av vårt arbete, att hitta den kommunikation som fungerar för det enskilda barnet. Det handlar om rätten att bli förstådd, vara förberedd och att vara delaktig. Vi använder oss av olika kommunikationssätt som komplement till det verbala språket, till exempel kroppsspråk, TAKK, bilder och tekniska hjälpmedel.

Du kommer ingå i en personalgrupp som består av förskollärare och barnskötare. Tillsammans kompletterar och berikar ni varandra. Du är med och planerar, genomför och följer upp det pedagogiska arbetet.

Arbetslagen har tillgång till olika sammanhang av kollegialt lärande i form av nätverk, samt handledning av ateljerista, specialpedagog och förskolepsykolog.
Förutom ett spännande och stimulerande jobb erbjuder vi fri pedagogisk lunch, kaffe/te, frukt och arbetskläder för inom- och utomhusbruk.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har några års erfarenhet.
Tidigare arbete med barn med funktionsvariationer är meriterande. För oss är det mycket viktigt att läroplanens uppdrag och värdegrund genomsyrar ditt arbete och förhållningssätt. Verksamheten kräver att du kan utrycka dig obehindrat i svenska i tal och skrift.
Du ser möjligheter framför hinder och fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete.

Som person är du lyhörd och har god förmåga att skapa relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare. Att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barnens bästa är en självklarhet för dig. Som barnskötare ser du såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet.
Om du dessutom vill bidra till utveckling och arbetsglädje genom att utmana såväl barnens, som kollegornas och ditt eget tänkande och lärande så kommer du att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Sjupundsgatan 28

Barnskötare
Läs mer Jun 2
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Sjupundsgatan 28 förskola ligger i Högsbohöjd, ett naturområde med härlig miljö och nära till skogen och Torpadammen som vi ofta besöker. På utegården leker barnen tryggt, men samtidigt finns stora möjligheter till utforskande. Förskolan har fyra avdelningar: två avdelningar för barn mellan 1-3 år och två avdelningar för barn mellan 3-5 år. Man anställs på enheten och inte avdelningsvis med synsättet Alla barn på vår förskola är allas barn. Vi hjälps åt mellan avdelningarna och pedagogerna ta ansvar för alla barnen. Vi vill att alla barn ska känna sig trygga och välkomna. Utifrån det vill vi vara med och lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi vill att alla barn ska känna sig trygga och välkomna. Utifrån det vill vi vara med och lägga grunden för ett livslångt lärande.

Vår vision:
På vår förskola möts du av barn och vuxna som hjälper varandra att lyckas och där varje barn ska erfara upplevelsen av att vara med och göra skillnad samt avtryck i samhället, här och nu och för framtiden.

Vi ser språket är en nyckel för kommunikation och delaktighet, vilket vi lägger stor vikt vid i vårt arbete. IT används som pedagogisk verktyg i vårt dagliga arbete med barnen så som iPad och dator. Vi dokumenterar vårt arbete och synliggör det för barnen och vårdnadshavare.

Vi är en förskola med stora möjligheter att göra avtryck som pedagog i undervisningen med barnen och vi arbetar aktivt med vårt Systematiska kvalitetsarbete. Det finns stor möjlighet till kollegialt lärande och delande både i det egna arbetslaget men också gränsöverskridande med övriga kollegor.

Du kommer ingå i en personalgrupp som består av förskollärare, barnskötare och förskoleassistenter. På avdelningarna arbetar vi i olika spår i storarbetslag. På förskolan kommer det också att finnas en försteförskollärare. Tillsammans kompletterar och berikar vi varandra och arbetar för att utveckla verksamhetens utformning.

Vi kan erbjuda en arbetsplats som ska inspirera både barn och vuxna till nya insikter och lärande med leken, lusten och kreativiteten i fokus. Hos oss kan du se fram emot många härliga möten med såväl barn som kollegor och vårdnadshavare!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- Är utbildad barnskötare
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
- Har god kännedom om läroplanen
- Är kunnig inom IKT (informations- och kommunikationsteknik)
- Är intresserad av verksamhetsutveckling och utbildningsfrågor

Du har ett gott bemötande och visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du har en öppen och positiv attityd och har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du är ansvarsfull och tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med barnens bästa i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Flexibelt arbete som barnskötare till förskola

Barnskötare
Läs mer Jun 2
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en del av en arbetsgrupp som arbetar för barnens utveckling? Som barnskötare hos oss i verksamheten arbetar du i ett arbetslag där du genomför det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens mål.

Förskolorna ligger i ett lugnt område i Bagaregården. Som förskollärare hos oss kommer du tillsammans med övriga och förskollärare att ansvara för utbildningens kvalitet genom att vara delaktig i de pedagogiska metoderna, samt analysera och diskutera barnens lärprocesser och utvärdera dessa. Ert samarbete i arbetslaget för barnen och utbildningens kvalitet är av stor vikt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är barnskötare med följande förmågor:
- Har god kännedom om läroplanens mål och kvalitetsarbete.
- Har god samarbetsförmåga vid arbete i arbetslag och mellan avdelningar (ett helhetsperspektiv).
- Har en god social kompetens i förhållande till barn och vårdnadshavare.
- Är van vid att utföra planerade aktiviteter med syfte och mål.
- Har god skriv- och förståelse och god förmåga i talat (språk på Svenska).
- Har god kännedom om ditt uppdrag i relation till förskollärarens särskilda uppdrag.

Låter detta som ett spännande arbete? Berätta i så fall mer om hur du arbetar utifrån ovan kvalifikationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Gjutegården i Askim

Barnskötare
Läs mer Jun 2
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Gjutegården 7 ligger i ett radhus- och villaområde omgivet av natur och hav vid Askimsviken och Välen. Bussförbindelserna är goda och busshållplatsen ligger på kort avstånd från förskolan. I närheten av verksamheten finns även ett marint centrum som möjliggör spännande och lärorika utflykter. Vi besöker ofta både strand och skog för att ge barn (och pedagoger) utlopp för sin nyfikenhet och upptäckarlust.

Undervisning sker såväl i vardagliga aktiviteter och rutiner som medvetet skapade eller spontana tillfällen för lärande. Alla som ingår i arbetslaget arbetar tillsammans för att främja barnens utveckling och lärande.

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt förskolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Hos oss erbjuds du fria pedagogiska luncher samt arbetskläder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som barnskötare, men även du som är nyutbildad är välkommen att söka denna tjänst!

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt.

I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till trivsamt föräldrakooperativ

Barnskötare
Läs mer Maj 30
Barnskötare till trivsamt föräldrakooperativ
Föräldrakooperativet Snurran är en förskola i östra Göteborg. Förskolan har funnits sedan1987 och vi är idag 18 barn i blandad åldersgrupp 1-5år. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö ,bra arbetstider och ett nära samarbete med föräldrar med stora möjligheter att påverka verksamheten. Vi är nu tre förskollärare och två barnskötare.
Vi använder oss av dokumentationsverktyget TYRA och arbetar temainriktat. Vi arbetar aktivt med bland annat matematik och språk. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme när vi planerar och utvecklar vår förskola. När vi är utomhus varierar vi leken på den egna gården med besök på kringliggande lekplatser och turer till grönområdena runt Apslätten.
Pedagoger ansvarar helt för den pedagogiska verksamheten och formar tillsammans med föräldrarna en trygg och utvecklande miljö med stor hemkänsla. Gemensamt för oss är att barnen ska komma till en trygg, rolig och lärorik miljö där det är självklart att utgå från det kompetenta barnet. Vi tillvaratar varandras olikheter och ser det som en tillgång i vår verksamhet.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare (eller har utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig)
Du ska vara väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Du ska vara ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga och tillsammans med det övriga arbetslaget systematiskt kunna planera, utvärdera och följa upp det pedagogiska arbetet. Då vi är ett föräldrakooperativ så är det viktigt att du har en positiv syn på ett nära samarbete med föräldrar.
Tjänsten som barnskötare är ett vikariat om minst sex månader på 90%.
Urvalet sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Gå gärna in på vår hemsida där du hittar mer information om vår verksamhet: www.snurran.net
Erbjuds du tjänsten kommer vi att begära ut ett utdrag ur belastningsregistret
Övrigt
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Sista ansökningsdag: 2022-06-15

Ansök nu

Barnskötare till Temperaturgatan 93

Barnskötare
Läs mer Maj 27
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi på förskolan Temperaturgatan 93 söker nu barnskötare som med vilja och engagemang vill skapa bästa möjliga förutsättningar för barnen i Biskopsgården/Länsmansgården.

Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta för att erbjuda en verksamhet med hög kvalitét där vi ständigt reflekterar och driver utvecklingen på förskolorna framåt. Det som vi ser som en vinst är att rektorer i team Öster arbetar tillsammans för att utveckla alla förskolorna till en rolig, lärorik och utvecklande verksamhet för alla barnen i Biskopsgården/Länsmansgården.

Förutom ovanstående erbjuds du även arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag och pedagogiska måltider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du brinner för att ge alla barn förutsättningar för att utvecklas och lära utifrån sina förutsättningar, intressen och erfarenheter, både inomhus som utomhus.

Du har erfarenhet av att arbeta systematiskt och språkutvecklande samt är engagerad i och positiv till de processer vi är i på förskolan. Du ser lösningar och är delaktig i att lösa och hantera utmaningar vi ställs inför.

Ett krav är att du har god svenska i både tal som skrift.

Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Vikarierande förskollärare/barnskötare till Föräldrakooperativet Helge

Barnskötare
Läs mer Jun 1
Vi söker en förskollärare eller barnskötare till ett vikariat för läsåret 2022/2023.
Om arbetsplatsen
Förskolan Helge är en mysig och välskött förskola i Lundby stadsdel som drivits i form av föräldrakooperativ sedan 1995. Förskolan har stora inbjudande lokaler och en inspirerande utomhusmiljö. Förskolan ligger vid ingången till Hisingsparken dit vi ofta går på utflykt. Det är även nära till Kättilsröd 4h gård.
Vi har cirka 23 barn i åldrarna 1-5 år och personalgruppen består av 5 pedagoger fördelade på 5 tjänster (1 förskollärare, 1 kombinerad förskollärare /rektor och 3 barnskötare).
Helge är en förskola med stora visioner där barn, vårdnadshavare och pedagoger skapar livslånga relationer. Förutom skollagen och läroplanen för förskolan arbetar vi med egna mål och visioner där utveckling av alla barns unika egenskaper främjas. Vi arbetar nära barnen och med dem formar du verksamheten utefter deras intressen och behov. Förskolan strävar efter en hög lärartäthet och små barngrupper.
Att förskolan är ett föräldrakooperativ medför en nära relation till barnens hemmiljö och en god kontakt med vårdnadshavarna.
Vårdnadshavarna ansvarar för städning och styrelsen som är förskolans huvudman ansvarar för förskolans administrativa drift. Rektor, förskollärare och övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska verksamheten och dess utformning.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån förskolans läroplan, skollagen, barnkonventionen och övriga styrdokument. Läs gärna mer om förskolan och personalens egna ord om vår verksamhet på http://www.helgeforskola.se/.
Kvalifikationer
För den här tjänsten krävs att du har förskollärarexamen eller att du har arbetslivserfarenhet som barnskötare. Vi söker dig som kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du är nytänkande och håller dig väl uppdaterad inom ditt område och har lätt för att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.
Du är trygg i din yrkesroll och ser möjligheterna och har viljan att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du är nyfiken, känner ett ansvar och engagemang för att utveckla förskolans pedagogik samt dess miljöer. Du har en förmåga att lyssna på och skapa förståelse för barnen du möter och kan skapa goda och förtroendefulla relationer med vårdnadshavare.
Vi söker dig som:
Är utbildad och legitimerad förskollärare eller har arbetslivserfarenhet som barnskötare
Arbetar aktivt med förskolans läroplan.
Är öppen, flexibel, lyhörd, engagerad och prestigelös.
Har ett tydligt barnperspektiv.
Möter barnen såväl som kollegorna och vårdnadshavare där de befinner sig.Vi vill att du som söker är en trygg, positiv person som möter varje barn för den unika individ hen är och att du har förmåga att lyfta fram och utveckla barnets förmågor.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med AKK och IKT är meriterande.
Förskolan Helge erbjuder dig
En stimulerande, lugn och trygg miljö med eget ansvar och stor delaktighet.
Planeringstid, friskvårdsbidrag, fria pedagogiska måltider, arbetskläder för utomhusbruk.
Ingen offentlig upphandling av tjänster och varor.
En liten, flexibel organisation med korta beslutsvägar
En rektor i verksamheten som har insyn och förståelse för den dagliga verksamhetens behovHar du frågor om tjänsten kontakta personalansvarig styrelseledamot Maria Frönell tfn 070-6335174 eller rektor Henrik Ragnarsson Låås tfn 070-4673821.
Ansökan skickas senast 2022-06-12 till personalgruppen@helgeforskola.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Maj 12
Förskolan föräldrakooperativet Lekstugan i Lunden söker nu en barnskötare då vår kollega påbörjar studier i höst. Förskolan har plats för 23 barn i åldrarna 1-5 år med fem heltidsanställda. Teamet består av tre förskollärare och två barnskötare. Förskolan har stora lokaler och en lummig innergård. Föreningen och verksamheten har drivits av hängivna vårdnadshavare och personal sedan 1989. Vårdnadshavarna sköter det praktiska i verksamheten medan det pedagogiska arbetet planeras av personal och leds av rektor och skolchef. Detta samarbete leder till en nära kontakt och härlig "vi-känsla" mellan personal och vårdnadshavare. Nu söker vi dig som vill vara en del av ett ett drivande arbetslag i nära samarbete med vårdnadshavarna. Vi välkomnar därför dig som kan dela din kreativitet, visioner och engagemang så vi kan fortsätt att bygga Göteborgs bästa förskola.
Du behöver vara väl förtrogen med läroplan för förskolan, Lpfö 19, och kunna planera utifrån denna med dina kollegor under ledning av förskollärarna. Då förskolan är liten finns det stora möjligheter till inflytande och beslutsvägarna är korta. Styrelsen fortbildas kontinuerligt och lägger stort fokus på arbetsmiljö och goda förutsättningar för arbetslaget.
Vi erbjuder:
Friskvård
ett stimulerande arbete och ett drivet arbetslag
stor möjlighet till att påverka verksamheten
engagerade vårdnadshavare
möjlighet till individuell utveckling.
Tjänsten innebär till största del att vara barnskötare i barngrupp, men innefattar också ett livsmedelsansvar, inköp och kontakt med yttre aktörer.
Vi söker dig som:
är utbildad barnskötare alt. ett par års erfarenhet av förskola och planering av undervisning
är självständig och prestigelös
är initiativrik och öppen för nya idéer
är kommunikativ och har bra samarbetsförmåga
är flexibel, stresstålig och lösningsinriktad
gärna har erfarenhet av restaurangbranschen och mathantering
har god datorkunskap
Du har goda kunskaper i svenska språket i så väl tal som skrift


Lekstugan är kollektivavtalsanslutna och är medlem i Fremia.
Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tillträde efter överenskommelse, tidigast 23 maj.

Kontakt:
jobb@fklekstugan.se

hemsida:
https://lekstugan.wixsite.com/mysite

Ansök nu

Nu söker vi en barnskötare till vår fina förskola!

Barnskötare
Läs mer Maj 16
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetslivserfarenhet: Barnskötare med minst 2 års erfarenhet.
Tillträde: augusti 2022 eller efter överenskommelse
Om jobbet:
Nu söker vi en barnskötare till vår fina förskola!
Johannesgårdens förskola startade redan 1969 av Sacré Coeur-Systrarna och skapade sig ett mycket fint renommé genom sitt arbete med barnen. Sommaren 1992 blev föräldrarna tillfrågade av systrarna om de ville ta över verksamheten och sedan dess har Johannesgården drivits som ett föräldrakooperativ. Förskolan ligger i ett naturnära område på Trollbärsvägen i Tynnered, Västra Frölunda.
Vi strävar efter att ha en hög personaltäthet med möjlighet att dela in barnen i mindre grupper under dagen. Idag har vi 46 barn fördelade på tre avdelningar. På Blåbär går de yngsta barnen, på Hallon går mellanbarnen och på Jordgubb finns de äldsta barnen på förskolan. Personalen på Johannesgården består av engagerade förskollärare och barnskötare!
Vi arbetar aktivt med att skapa inspirerande och trivsamma lärmiljöer såväl inne-som utomhus. Vi har en fantastiskt fin gård och barnen är ute minst en gång per dag, oftast fler! Vi har närhet till härliga skogsområden och nära till kommunikationer vilket möjliggör olika typer av utflykter.
Vi genomför just nu en satsning på att vidareutbilda personalen inom specialpedagogik för lärande för förskola. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss: www.johannesgarden.se
Arbetsuppgifter:
Som barnskötare samverkar du med de övriga i arbetslaget och på förskolan för att se till att barnen utvecklas utifrån sina behov och förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta och utmana det enskilda barnet såväl som gruppen. Tjänsten kräver mycket god svenska i tal och skrift.
Du erbjuds schemalagd planeringstid och reflektionstid i arbetslag såväl som enskilt.
Kvalifikationer:
- Minst två års erfarenhet av arbete i barngrupp.
- Erfarenhet av att ha arbetat med barn inom autismspektrum och lågaffektivt bemötande ses som meriterande såväl som kompetens inom TAKK.
Dina egenskaper:
Vi tror att du är driven och bidrar med idéer och perspektiv till verksamheten. Du är en bra lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans. Du utgår från allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet med barn, föräldrar och kollegor. Du är en positiv person som tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och du brinner för att vara en del i deras utveckling. Vi tror att du har lätt för att kommunicera, skapa goda relationer och är trygg i din profession. Du är trygg i samarbetet med både arbetskamrater och föräldrar. Erfarenhet av att arbeta i förskola med barn i behov av särskilt stöd ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en personlig mognad och har en god samarbetsförmåga samt är självgående i ditt arbete.
Du har en hög arbetsmoral och en vilja att vilja utvecklas. Som pedagog kommer du att, tillsammans med kollegorna på avdelningen, ansvara för att verksamheten är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.
Övrigt:
Fria pedagogiska måltider, arbetskläder för utomhusbruk, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till kompetensutveckling individuellt och i grupp.
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Om anställningsvillkoren och ansökan:
Vi gör urval och kallar till intervju löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan redan idag! Ansök via mail till: anna.melin@johannesgarden.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2022
Kontakt:
Anna Melin
Rektor Anna.melin@johannesgarden.se
0769-495733

Ansök nu

Timvikarie vid behov

Barnskötare
Läs mer Maj 10
Förskolan Nallarna söker nu timvikarier som kan arbeta vid behov. Det innebär att man behöver vara flexibel då det kan uppstå arbete med kort framförhållning. Det kan även variera att man arbetar med de yngsta barnen men även med de äldre beroende på vart behovet är.
Förskolan ligger i ett idylliskt villaområde med nära till skogen. Med buss X3 åker du till förskolan från city på 20 minuter. Förskolan har tre avdelningar och ett tillagningskök.
Det är ett plus om man har erfarenhet av att arbeta med barn och i team.
Jag ser gärna att intresseanmälan sker via mail.

Ansök nu

Timvikarie förskola

Barnskötare
Läs mer Maj 10
Förskolan Måsen söker timvikarier som kan arbeta vid behov. Måsen ligger centralt på Masthuggsliden 5. Förskolan har 16 barn och tre pedagoger varav två är förskollärare.
I arbetet som vikarie behöver du vara flexibel, lyhörd och nyfiken. Du kan bli inringd med kort varsel eller bokas in vid planerad frånvaro.

Ansök nu

Solgläntans Waldorfförskola söker barnskötare

Barnskötare
Läs mer Maj 5
Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg söker barnskötare
Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg söker nu en barnskötare på 80 - 90% för tillsvidareanställning med start 1 augusti. Förutom adekvat pedagogisk utbildning, söker vi dig med erfarenhet och/eller god kännedom om Waldorfpedagogik. Vi ser även till personlig lämplighet.
Solgläntan är en väletablerad Waldorfförskola som startade 1980. Vi drivs av en föräldraförening med en styrelse bestående av invalda föräldrar i tätt samarbete med vårt kollegium. Kollegiet består av 8 pedagoger vars ledstjärna är att förvalta Waldorfpedagogiken och genom den sträva efter att vara goda vuxna förebilder för att på så sätt erbjuda barnen en trygg vardag och barndom.
Verksamheten består av tre barngrupper; två syskongrupper med barn i åldrarna 3–6 år samt en småbarnsgrupp med barn i åldrarna 1–2 år. Vårt gula hus är beläget i stadsdelen Örgryte/Härlanda och vi har en stor vacker trädgård där barnen vistas både på för- och eftermiddag. All vår mat lagas i huset och vid vackert väder äter vi gärna ute i trädgården.
Anställningsform: Barnskötare, tillsvidareanställning med start 1/8 2022. Provanställning tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt till rektor@solglantansforskola.se

Ansök nu

Barnskötare till Förskolan Spåret

Barnskötare
Läs mer Maj 3
Vi är https://www.

youtube.com/watch?v=n-oQIY_3t4c. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Bräcke förskola är en fristående förskola i stadsdelen Lundby. Förskolan har två avdelningar; Stegen och Spåret.

Just nu söker vi en barnskötare till förskolan Spåret!

https://www.brackediakoni.se/sparet är en integrerad förskola för alla och vi finns på Bräckeområdet i Lundby. Vi är en fristående förskola med närhet till naturupplevelser såsom skogen bredvid förskolan och vattnet vid Eriksberg. Spåret är en förskola med en avdelning för 20 barn mellan 1-5 år. På förskolan arbetar förskollärare, barnskötare och kock.

Vägg i vägg med Spåret ligger https://www.brackediakoni.se/stegen som riktar sig till barn med funktionsnedsättningar. 

Alla barn kan!
Närheten avdelningarna emellan ger ett naturligt samarbete och integrering av barnen på förskolan. Stegen arbetar aktivt med konduktiv pedagogik, vars syfte är att ta tillvara på varje barns unika möjligheter och inspirera till rörelse och lärande – grundtankar som genomsyrar även läroplanen och verksamheten på Spåret. Rent praktiskt ser vi till att utnyttja våra stora, luftiga lokaler, gympasal och ateljé för att varje barn ska få en så givande vardag som möjligt. När vi blir hungriga, äter vi jättegod mat som lagas på plats av vår kock.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare hos oss är du en del av att skapa en miljö som speglar vår syn på barn, hur man lär sig och vad kunskap är. Miljön, redskapen och materialen bidrar genom att berätta för barnen vad man förväntar sig av dem. Avdelningen Spåret fokuserar mycket på rörelse, utelek samt skapande. Som barnskötare oss, blir det din uppgift att tillsammans med dina kollegor att  leda det pedagogiska arbetet, dokumentera och omsätta läroplanen i praktiken.

Våra ledord är: Jag vill, jag kan, jag törs!

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser även att du har grundläggande behörighet inom områdena barns språk och matematiska utveckling. Vi söker dig som vill vara: medupptäckare; medupplevande; medundersökande; medagerande.

Du ska vara drivande, positiv, ha en god samarbetsförmåga och alltid sätta barnet i centrum. Du har ett förhållningssätt som innebär att du finner barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter.

Villkor
Tjänsten avser en tills vidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning. 

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Hos oss möter vi många som är extra känsliga om de drabbas av covid-19. Vi värnar om deras hälsa och vår arbetsmiljö. Bräcke diakoni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter därför att du är vaccinerad mot covid-19

Välkommen med din ansökan!

Till eventuella bemanningsföretag: I denna rekrytering har vi valt våra rekryteringskanaler. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag.

Ansök nu

Barnskötare till Svetsaregatan 101

Barnskötare
Läs mer Maj 20
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Svetsaregatan 101 ligger i sydvästra Göteborg med skogen alldeles in på knuten och vi har tillgång till fin utemiljö. Vår stora gård erbjuder såväl sandlådor, klätterställningar och gungor som upplevelser i naturen. Här finns något för alla barn, oavsett intresse och ålder. Närheten till naturen gör att vi dagligen kan använda naturen i vår verksamhet och ger även de yngsta barnen möjligheter till naturupplevelser. Vår förskola erbjuder även utbildning på finska till familjer som önskar att deras barn lär sig, bibehåller och utvecklar sitt språk i finska.

På förskolan utmanar vi varje barn i dess lärande och utveckling. Vi väcker barnens nyfikenhet på skriftspråk, matematik, form och bild. Vi ger barnen trygghet i en positiv anda och utvecklande miljö. Förskolan ska stimulera barnens utveckling och lärande och det gör vi på flera sätt. De planerade aktiviteterna är viktiga men också den fria leken där pedagoger finns med och stöttar och utmanar barnen i sitt lärande och deltagande. Med hjälp av leken och de planerade aktiviteterna, där vi tar tillvara barnens intressen, hittar vi tillsammans vägen mot ett lustfyllt lärande.

Vi söker nu barnskötare på vikariat. I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbeta med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist men viktigast utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnskötare
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som barnskötare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Smultronvägens förskola

Barnskötare
Läs mer Maj 20
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Smultronvägens förskola ligger i närheten av Beryllgatan, i ett område med både villor och flerfamiljshus. Vi har nära till natur och hav. På Smultronvägen finns fyra avdelningar, två för de yngre och två för de lite äldre barnen på förskolan. Vi strävar efter att organisera oss i så åldershomogena grupper vi kan vilket ger oss möjlighet att skapa miljöer och erbjuda ett innehåll som väcker nyfikenhet, utmaningar och lust utifrån barnens intressen. Under sin förskoletid byter barnen avdelning i takt med att de blir äldre. Vi arbetar med att barn och föräldrar ska känna sig trygga med alla pedagoger i hela huset. Här är alla barn allas barn.

Vårt förhållningssätt till människor och miljöer samt vårt sätt att organisera inspireras av Reggio Emilias filosofi. För oss innebär det att materialet ska vara tillgängligt. Miljöerna ska uppmuntra till samarbete och möten och barnen ska ha ett reellt inflytande i arbetet med att utveckla verksamheten.

Vi söker nu barnskötare på vikariat. I ditt uppdrag som barnskötare kommer du att utgå från förskolans läroplan och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du kommer att utföra ditt uppdrag i nära samarbeta med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist, men viktigast, utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Dokumentation är ett naturligt inslag i vardagen där du dokumenterar barnens tankar och gruppens målarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnskötare
- Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Har god kännedom om läroplanen
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta som barnskötare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Eftersom du arbetar tätt ihop med kollegorna på enheten är det viktigt att du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Rollen kräver även att du kan agera på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Nolviksvägen 3

Barnskötare
Läs mer Maj 18
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vår förskola Nolviksvägen 3 ligger i en fantastisk miljö i Björlanda i Norra Torslanda med både skog, hav, åkrar och hästar runt omkring. Vår inspiration är hämtad från Reggio Emilia filosofin, där barnet står i centrum för sin egen utveckling. Vi arbetar för att barnen ska vara delaktiga i en verksamhet som är spännande, kreativ, lockande och utmanade. Hos oss är pedagogerna goda förebilder som lyssnar, inspirerar och utmanar barnen vidare. Vår pedagogiska miljö bygger på barnens intressen och ska vara genomtänkt, inspirerande och föränderlig.

Köket på vår förskola lagar varje dag god och hälsosam mat från grunden. Köket strävar efter att använda naturliga livsmedel med så lite tillsatser som möjligt och i dagsläget kan vi stoltsera med att cirka 80 procent av inköpen består av ekologiska råvaror.

Vi söker dig som är Barnskötare till en av våra avdelningar på Nolviksvägens förskola. Som Barnskötare hos oss ska du arbeta med att sköta, aktivera och motivera barnen på förskolan. Arbetet utförs inom förskolans mål och visioner som fastställs för förskolan och i enlighet med läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har arbetat i förskola i minst 2 år och uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat är det meriterande, men inget krav.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Utbildad barnskötare till Trollstugans förskola

Barnskötare
Läs mer Maj 1
Vill du arbeta på en liten och familjär förskola med ett personligt klimat där du som pedagog tillsammans med dina kollegor får utveckla och forma förskolan? Då kan Trollstugans förskola vara något för dig!
Om Trollstugans förskola
Trollstugan startade som föräldrakooperativ och ideell förening 1986 och finns sedan dess i Askim, Göteborgs kommun som ligger både nära hav och natur samt har mycket goda kollektivförbindelser. Förskolans lokaler ligger i ett bostadsområde och har en stor nyrenoverad gård. Förskolan har en avdelning för 19 barn i åldrarna 1–5 år. Arbetslaget består av fyra ordinarie pedagoger och fasta vikarier som hyrs in vid behov. Vi som arbetar på Trollstugan är positiva och engagerade och prioriterar en trivsam, trygg och utvecklande förskola. Vi arbetar med mål för verksamheten som skall utvärderas och analyseras. Det pedagogiska arbetet dokumenteras med hjälp av digitala verktyg.
Engagerade föräldrar leder kooperativet, stöttar och servar personal och verksamhet men deltar inte i det dagliga pedagogiska arbetet. Pedagogerna gör ofta och gärna utflykter samt teaterbesök med barnen. Varje vecka har vi olika temasamlingar och hittar på andra aktiviteter med barnen. Trollstugan erbjuder en verksamhet med spännande miljöer och möjligheter.
Vem söker vi?
Vi söker dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att vara en viktig del i deras utveckling. Vi ser att du tidigare arbetat på förskola och har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans pedagogiska kvalitetsarbete och läroplanen.
Som barnskötare på Trollstugans förskola förväntas du arbeta med både barnomsorg och förskolans pedagogiska kvalitetsarbete. Din huvuduppgift i samarbete med förskollärare och övriga kollegor är att planera och driva en pedagogisk verksamhet enligt läroplanen samt skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen. Du är van vid att ta ansvar, är självgående och bemöter barn, föräldrar och kolleger med nyfikenhet, ödmjukhet och respekt.
Som person är du trygg, lugn och pedagogisk samt lyhörd för barnens behov och välmående. Du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad samt tar dig prestigelöst an skolans alla förekommande uppgifter som en del i ditt uppdrag. Tillsammans med dina kollegor deltar du aktivt i förskolans utvecklingsarbete och inspirerar och motiverar barn som kollegor.
I övrigt kommer du medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal, APT och har individuell planering. Du skall kunna arbeta med barn i alla åldrar då förskolan utgår från en förskola ett arbetslag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Förmåner
Vi uppmuntrar, värdesätter och möjliggör kontinuerlig kompetensutveckling. Fria pedagogiska måltider, arbetskläder, fri parkering samt friskvårdsbidrag.
ÖVRIGT
Lön
Fast månadslön
Om anställningsvillkoren
Tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid (100%)
Delar av arbetstiden är förelagd kvällstid.
Tillträde efter överenskommelse.
Utbildning och erfarenhet
Obligatoriskt krav: Utbildad barnskötare
Språk
Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift (Krav)
Arbetsgivare
Trollstugans förskola
Webbplats
https://trollstugan.net/
Om ansökan
Vi gör urval och kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därför komma
att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att söka!
Ansök genom att mejla CV och personligt brev till förskolans rektor diyari@trollstugan.net
Kontaktperson
Diyari Amin Karlsson
Rektor
diyari@trollstugan.net

Ansök nu

Montessoriförskolan Trädet- söker timvikarier

Barnskötare
Läs mer Mar 29
Montessoriförskolan Trädet drivs som ett föräldrakooperativ och är en förskola med ca 30 barn, som finns i Högsbo, Göteborg. Förskolan startade 1983.
Montessoriförskolan Trädets vision är att ge varje barn möjlighet att i sin egen takt utvecklas till trygga och självständiga individer med en positiv syn på framtiden.


Vi söker: Timvikarier till vår förskola. Väldigt gärna med tidigare erfarenhet. #jobbjustnu


Vi söker dig som är en engagerad, intresserad, ansvarstagande och närvarande. Du behöver vara positiv, flexibel och har ett stort intresse och engagemang för att täcka upp vid behov i förskolans verksamhet. Du behöver också ha ett reflekterande förhållningssätt och måste vara lyhörd inför barnens behov. Du behöver kunna jobba på kort varsel, att vi ringer dagen innan eller samma morgon.
#jobbjustnu
Skicka ett personligt brev om dig själv och gärna ditt cv med vad du gjort innan.
Du behöver kunna tala flytande svenska.
Ett utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt.

Ansök nu

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare
Läs mer Feb 1
Vill du jobba i ditt hem med dina egna och/ eller andras barn och få betalt för det?
Som dagbarnvårdare hos Ekolek bedriver du pedagogisk omsorg i din bostad tillsammans med en mindre barngrupp i nära samarbete med vårdnadshavare. I din trygga, lugna hemmamiljö har du tiden att se varje barn och stödja dem i deras individuella utveckling. Du kommer att vara utomhus dagligen tillsammans med din barngrupp och göra utflykter i närområdet och maten som lagas från grunden får barnen mer än gärna vara med att laga.
Hos oss får du friheten att utifrån barnens behov och intressen utforma din pedagogiska verksamhet så att den är stimulerande och lärorik samtidigt har du tryggheten med att få pedagogiskt stöd, utbildning, undervisningsmaterial och handledning från Ekolek.
Du är välkommen att söka tjänsten själv eller, om du vill, tillsammans med någon.
Om Ekolek
Hos oss är barnen hjältar och tillsammans med våra engagerade dagbarnvårdare bedriver vi sedan 2016 pedagogisk omsorg i stora delar av Sverige.
Med barnens bästa i fokus erbjuder vi omsorg i mindre barngrupper i en flexibel, stimulerande och trygg hemmiljö. Ekolek arbetar med modern pedagogik utifrån gällande styrdokument, Allmänna råden och Skollagen.
Hållbar utveckling och dess betydelse socialt och ekonomiskt och ekologisk är ett medvetet val vi har som vår stabila grund vilket gör oss till ett attraktivt alternativ till kommunal barnomsorg.
Vi söker dig som
bor i villa, lägenhet eller på en gård - i stan eller på landet.
tycker, precis som vi, att dagbarnvårdare är ett av de viktigast jobben som finns, nämligen att hjälpa barn att utvecklas till positiva, nyfikna och ansvarstagande individer. Du tycker också att det är genuint roligt och spännande att arbeta och utvecklas tillsammans med våra hjältar i en lugn, trygg och stimulerande hemmiljö.
är ansvarstagande, stresstålig och har en personlig mognad.
tycker om att arbeta självständigt och samtidigt är en person som har lätt för att samarbeta och gärna delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
är lyhörd för barnens intressen och behov och sätter deras lärande och utveckling i fokus genom att väcka och stimulera barnets nyfikenhet till att vilja lära sig mer.
genom personlig lämplighet och ett respektfullt bemötande mot barn, vårdnadshavare, kollegor och andra vill medverka till att skapa en positiv och utvecklande miljö

Stämmer det in på dig? Vi vill veta mer om dig så tveka inte utan hör av dig till oss. Bifoga personligt brev och CV i din ansökan.
Förmåner
Som medarbetare hos Ekolek erbjuds du generöst friskvårdsbidrag, omfattande kompetensutveckling, arbetskläder och pedagogiska måltider.
Du genomgår under första anställningsåret en grundkurs inom kost och hälsa samt HLR och brandskydd.
Krav
Du skall erbjuda ett rökfritt hem och behärska svenska i tal och skrift och för den som erbjuds anställning krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansök nu

Teamleader till MiniSATS på SATS Sisjön

Barnskötare
Läs mer Maj 24
Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare?
Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Det är det vi gör på SATS genom att inspirera våra medlemmar, och därmed skapa en hälsosammare och gladare livsstil. Du kommer att jobba i ett team med energiska kollegor, och få möjligheten att vara både professionell och personlig. 

 

Nu söker vi dig som vill axla rollen som teamledare i MiniSATS-teamet på SATS Sisjön! Tjänsten har en omfattning på 75% och består utav bland annat:


• Arbeta med den dagliga verksamheten på MiniSATS
• Schemaläggning av övrig MiniSATS personal
• Planera öppettider i MiniSATS
• Aktivitetplanering
• Medverka vid anställning och se till att den nya kollegan bokas in på utbildning
• Avstämningar med Platschef
• Organisera MiniSATS rutiner

Är det här en bra beskrivning av dig?

• Du älskar barn och är duktig på att kommunicera med dem
• Du upplevs som trygg och är bekväm i en ledarroll
• Du är teamorienterad och omtänksam, stöttande och behaglig att vara tillsammans med
• Du tar initiativ till dialog med barnens föräldrar, och på det sättet bygger goda relationer
• Du är noga med att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer

De bästa anledningarna till att bli en del av vårt team:

• Du får duktiga och kompetenta kollegor
• Du får jobba med en mycket viktig och spännande produkt i ständig förändring
• Goda utvecklingsmöjligheter bland annat genom vår interna utbildningsfunktion SATS Academy    


Som anställd på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm. Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra.

 

Välkommen med din ansökan redan idag eller allra senast den 31/5.

* Inför varje rekryteringen kommer vi att göra bakgrundskontroller på de vi avser att anställa.  

Lite siffror och fakta
SATS är Nordens största träningskedja med 250 träningscenter, runt 700 000 medlemmar och 10 000 medarbetare. Vi nöjer oss inte där utan har ambitionen för vidare tillväxt, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen med på resan.

Ansök nu

Barnskötare till förskolorna Väderbodarna 1b och Långströmsgatan 32–34.

Barnskötare
Läs mer Maj 16
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Långströmsgatan 32-34 har tillfälligt flyttat till Toredalsgatan 76 B. Förskolan finns i ett vackert bostadsområde som ligger centralt och har nära till busshållplatsen. Lokalerna är välplanerade med en egen gård. Förskolan på Långströmsgatan håller på att byggas och beräknas vara klar hösten 2023. Du kommer alltså att vara delaktig i planering och start av en helt ny förskola.

Förskolan Väderbodarna ligger i det natursköna området Svartedalen. Vi finns mitt i bostadsområdet i en låg byggnad med en egen gård och här erbjuds barnen rika möjligheter till lek och samvaro. Det finns gott om lekplatser, skog och annan spännande miljö i närområdet.

Som barnskötare hos oss kommer du att delta i planering och uppföljning av utbildningen. Du kommer att bidra till att varje barn erbjuds en trygg omsorg och ett lustfyllt lärande.

På förskolan arbetar flera olika yrkeskategorier och du kommer i samarbete med dina kollegor utforma lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning.

Vi erbjuder en rolig, trygg och lärorik verksamhet med barns inflytande i fokus. Barns språkutveckling och interkulturalitet har ett starkt fokus hos oss eftersom vi har barn från många olika kulturer.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Som person har du förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål.
Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med barnens och verksamhetens bästa i fokus.
I rollen som barnskötare är det viktigt att du har ett bra bemötande samt är tydlig i ditt sätt att kommunicera, du behärskar svenska i både tal och skrift.
Du ska vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barns bästa.

Annonser avser två tillsvidare och två tidsbegränsade tjänster.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till Team Älvstranden

Barnskötare
Läs mer Maj 3
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 390 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:

- Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
- En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
- Vi utvecklar förskolan tillsammans
- Vi satsar mer där det behövs mest

Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/förskoleförvaltningen-göteborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu barnskötare till Team Älvstranden på Hisingen som vill utvecklas tillsammans med oss och som tycker att det är självklart att sätta barnet i centrum!

Team Älvstranden Hisingen består av sju förskolor som ligger i området mellan Eketrägatan och Färjenäsparken. I teamet arbetar fyra rektorer som har ansvar för 1-2 förskolor var. Förskolorna i området har närhet till härliga grönområden, vatten, strand och spännande lekplatser.


• Älvstranden 1 består av förskolorna Äringsgatan 4 A och Prebendegatan 2, rektor Helen Olsson.

• Älvstranden 2 består av förskolorna Astris gatan 7 och Södra Sälöfjordsgatan 27, rektor Maria Ankarlund.

• Älvstranden 3 består av förskolorna Trondheimsgatan 15 och Biskopsgatan 8, rektor Joakim Tångeskog-Broström.

• Älvstranden 5 består av förskolan Prästvägen 6, rektor Robert Pettersson.


Vår vision är att skapa en trygg och lärorik miljö för alla barn där de utmanas i sitt lärande och deras tankar, idéer och intressen tas tillvara. Vi vill att barnen ska utveckla en bra självkänsla och känna tillit till sin egen förmåga. Vår ambition är att erbjuda ett lärande som ger barnen förutsättningar att påverka och skapa morgondagens samhälle. Vi värnar om att ha ett demokratiskt förhållningssätt och arbetar medvetet med att skapa förutsättningar för lek och lärande i samspel med andra. Genom att ta tillvara på barnens nyfikenhet lägger vi grunden för samt uppmuntrar till ett fortsatt lustfyllt lärande.

Som barnskötare hos oss ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att verksamheten bedrivs enligt skollag och läroplan. Du ansvarar även för att aktivera, motivera och ge omsorg till barnen. Du kommer även ha stora möjligheter att i samarbete med dina kollegor utforma lärmiljöer som skapar förutsättningar för barnens utveckling och utbildning.

Som anställd hos oss i Team Älvstranden erbjuds du natursköna utemiljöer, pedagogiska måltider, arbetskläder och många fantastiska upplevelser som arbetet med barn bjuder på!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som är väl insatt i läroplanen och styrande dokument. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Har du arbetat i förskola är det meriterande, men inget krav.

Du som söker har en öppen och positiv attityd då du har barnens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du utgår ifrån allas lika värde och har förmåga att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov och söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv.

För att passa i rollen som barnskötare behöver du ha förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. För oss är det viktigt att du kan se möjligheter och tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang samt kan komma med förslag på hur detta kan omsättas i praktiken för att leda till förbättringar.

Som person får du energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare ur olika perspektiv och du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Om du tycker att arbetet med barnen är lika utvecklande och inspirerande som vi i Team Älvstranden gör och känner att du skulle vilja arbeta med engagerade pedagoger i en utvecklande atmosfär är du varmt välkommen att söka tjänsten! Vi ser fram emot nya medarbetare som berikar oss med nya kunskaper, tankar och idéer.

Var med och skapa en rolig, trygg och lärorik förskola - välkommen till världens viktigaste jobb!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Barnskötare till mångkulturell förskola

Barnskötare
Läs mer Apr 14
Allmänt
The International Preschool AB söker en entusiastisk och engagerad barnskötare till vår förskolor.
IPS AB startades år 1989 i Göteborg, och är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-6 år med verksamheter i fyra olika delar av staden (Majorna, Älvsborg, Guldheden och Biskopsgården).
Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö18), arbetar med kreativa teman varje månad, och lägger särskild fokus på det individuella barnet och vår värdegrund av mångfald, genusperspektiv, demokrati och jämlikhet.
Språken som talas i IPS AB, är primärt svenska och engelska, men vi har pedagoger från många olika länder som även tillför andra språk och kulturer, vilket är i linje med vår multikulturella ideologi.
Besök gärna vår hemsida www.theinternationalpreschool.se för mer information
Anställningskriterier
Du måste ha en uppfylld och godkänd yrkesutbildning från Komvux, barn- och fritidsprogrammet på svensk gymnasieskola (3 år), eller svensk eftergymnasial utbildning för barnskötare som har yrkeserfarenhet.
Du behöver ha god språklig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska för att kunna vara en del av det multikulturella arbetslaget.
Anställningsfördelar
Mångkulturell miljö med kollegor från alla kontinenter
Närvarande ledning som ger pedagogiskt stöd
APT varje månad
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal
Pedagogisk planeringstid
Delaktighet och påverkan i det Systematiska Kvalitetsarbetet
Delaktighet och påverkan i den pedagogiska verksamheten
Start- och avslutningsevents

Vi hoppas att detta är en verksamhet som tilltalar just dig som känner att du kan bidra till vår värdegrund, och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu