Bussförare/Busschaufför jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Busschaufför

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 28
Vi behöver bli flera!
Ocean bus Göteborg har varit verksam sedan 2019. Fram tills nu har vi stadigt ökat i antal passagerare, antal turer och längd på säsongen. Inför säsongen 2023 satsar vi ännu hårdare.
Vi erbjuder Göteborgs mest attraktiva sightseeing. Med det berömda "SPLASHET".
Du har idag busskörkort samt YKB för buss.
För tjänsten krävs också Fartygsbefäl klass 8. Om du ej har det så hjälper vi till både ekonomiskt och hitta en lämplig skola.
Du pratar svenska flytande men också hjälpligt engelska. Du är servicemedveten och möter passagerna med ett leende och en hjälpande hand.
Har du sjövana sedan tidigare är det också meriterande.
Vi är ett litet men glatt gäng som har väldigt roligt ihop.
Tjänsten är säsonganställning med fast lön.
Vi tillsätter tjänsterna löpande.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Bussförare sökes till Vy Travel i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 20
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vy Buss AB är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS som är Norges motsvarighet till SJ och historien sträcker sig tillbaka till 1925. Vy Buss AB bedriver upphandlad kollektivtrafik som består av linje- och skolbusstrafik samt kommersiell trafik. Verksamheten utgår från 20 depåer i Sverige, från Östersund i norr till Lund i söder. Vy Buss AB har ca 2000 medarbetare och närmare 700 bussar i yrkesmässig trafik. Bolaget omsätter 1,6 miljard SEK. Största samarbetspartners är Västtrafik, X-trafik, Skånetrafiken, Jönköpings Länstrafik och Länstrafiken i Jämtlands län. Den kommersiella trafiken består dels av Flygbussarna samt av långväga expressbusstrafik som kör under varumärket Bus4You.

Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu behovsanställda förare till vår depå i Göteborg. Du är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel. Innan du börjar arbeta hos Bus4You kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att
representera vårt varumärke. Som en del av Bus4You representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar fler språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade.

Information om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen skall du som sökande bifoga CV och personligt brev. Du kommer också få svara på ett par frågor i samband med din ansökan. Om du går vidare i processen kommer du via e-post, få inbjudan till att svara på ytterligare frågor och du kommer besvara dessa genom videoinspelning. Du har en vecka på dig att svara på inbjudan om videointervju, om du behöver mer tid än så får du höra av dig till HR partner Alexandra, alexandra.steen@vy.se

Vi hanterar ansökningar löpande. 

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Produktchef, lisa.sundstrom@vy.se

Arbetsplats
Bergslagsgatan 6

411 04 Göteborg

Ansök nu

Behovsanställd Bussförare till Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 5
Bussförare med kunden i fokus

Transdev GMP består av fyra depåer, Grimbo, Kville, Mölndal och Partille. Vi är ca 1000 anställda och våra bussar körs på el, HVO eller gas.

Vi söker nu dig som vill arbeta som behovsanställd Bussförare i någon av våra depåer

Hos oss hittar du en arbetsplats som alltid är på väg framåt och som hjälper dig att utvecklas som förare. Målet - som vi bara kan nå genom engagerade medarbetare - är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!

Tycker du om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd så passar du bra hos oss. Som bussförare ansvarar du för våra resenärers säkerhet och trygghet så du är en lugn person med gott omdöme. Ett positivt bemötande mot så väl kunder och kollegor är en självklarhet. I dessa rekryteringar söker vi dig som har tidigare erfarenhet och vana av att arbeta med beställningstrafik.

Det här erbjuder vi

Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Vi uppmuntrar egna initiativ och nytänkande lösningar.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och växer i sina roller, eller går vidare till nya utmaningar inom bolaget.

Balans i livet - vi är mån om din hälsa, därför erbjuder vi ett årligt friskvårdsbidrag som hjälp till ett sunt liv, med balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder även våra medarbetare möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.Är det här du?

Du är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv och har förmågan att skilja på det personliga och professionella

Då vi arbetar i team ställs stora krav på god samarbetsförmåga, helhetssyn och flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet såsom trygghet i yrkesrollen, samarbete i grupp och förmåga att behålla lugnet i pressade situationer Utöver de formella kvalifikationer som krävs för jobbet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter

Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din kommande arbetsplats

Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Placeringsort: På någon av depåerna i Göteborg, Mölndal eller Partille.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan snarast. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta Mensur Karic, Enhetschef Utbildning Telefon: 031-333 43 47 Mail: mensur.karic@transdev.se (Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail)

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.

Ansök nu

Bussförare till Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 29
Till Keolis bussdepå på Hisingen Göteborg söker vi bussförare på behov. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov vilket gör att du behöver vara flexibel. Tiderna kommer att variera. 
Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.

Det är viktigt att du är tillgänglig för fyra veckors introduktionsutbildning i närtid. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatsupporten, helgfria vardagar mellan 15.00-17.00 på telefonnummer: 031-671999

Ansök nu

Bussförare sökes till Vy Travel i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 23
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vy Buss AB är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS som är Norges motsvarighet till SJ och historien sträcker sig tillbaka till 1925. Vy Buss AB bedriver upphandlad kollektivtrafik som består av linje- och skolbusstrafik samt kommersiell trafik. Verksamheten utgår från 20 depåer i Sverige, från Östersund i norr till Lund i söder. Vy Buss AB har ca 2000 medarbetare och närmare 700 bussar i yrkesmässig trafik. Bolaget omsätter 1,6 miljard SEK. Största samarbetspartners är Västtrafik, X-trafik, Skånetrafiken, Jönköpings Länstrafik och Länstrafiken i Jämtlands län. Den kommersiella trafiken består dels av Flygbussarna samt av långväga expressbusstrafik som kör under varumärket Bus4You.

Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu behovsanställda förare till vår depå i Göteborg. Du är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel. Innan du börjar arbeta hos Bus4You kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att
representera vårt varumärke. Som en del av Bus4You representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar fler språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade.

Information om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen skall du som sökande bifoga CV och personligt brev. Du kommer också få svara på ett par frågor i samband med din ansökan. Om du går vidare i processen kommer du via e-post, få inbjudan till att svara på ytterligare frågor och du kommer besvara dessa genom videoinspelning. 

Vi hanterar ansökningar löpande. 

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Produktchef, lisa.sundstrom@vy.se

Arbetsplats
Bergslagsgatan 6

411 04 Göteborg

Ansök nu

Duktiga C/CE-chaufför sökes!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 8
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden, i många fall flera gånger i veckan!

Arbetsuppgifter
Nu söker vår välkända kund duktiga lastbilschaufförer till sommaren! Efter sommaren finns det en god chans till förlängning. Läs vidare om du vill bredda din erfarenhet inom transportbranschen och trivs i en dynamisk arbetsmiljö! De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att lassa gods och köra ut det till kunder. I det innefattas kontakt med kunder och det är därför viktigt att du har en god känsla för service och representerar kundföretaget på ett professionellt sätt. Ingen dag är en annan lik och detta är ett jobb där du kommer kunna utveckla dina färdigheter som lastbilschaufför.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning att söka tjänsten! Dokumenterad erfarenhet av tidigare jobb inom transport och som lastbilschaufför är mycket meriterande, även inom service. Vidare behöver du kunna arbeta i ett högt tempo och nå uppsatta leveransmål. Att under dessa förhållanden möta kunder, alla typer av människor och agera serviceinriktat faller sig naturligt för dig. Du representerar företaget väl och agerar professionellt i din yrkesroll.

Krav för rollen är:
- C/CE-körkort
- behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer arbeta oregelbundna tider. Du blir anställd som bemanningskonsult av oss på Aditro Logistics men arbetar ute hos vår kund.

Låter detta intressant? Sök direkt! Tjänsten tillsätts löpande och processen kan därför komma att avslutas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Duktiga C/CE-chaufför sökes!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 15
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden, i många fall flera gånger i veckan!

Arbetsuppgifter
Nu söker vår välkända kund duktiga lastbilschaufförer till sommaren! Efter sommaren finns det en god chans till förlängning. Läs vidare om du vill bredda din erfarenhet inom transportbranschen och trivs i en dynamisk arbetsmiljö! De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att lassa gods och köra ut det till kunder. I det innefattas kontakt med kunder och det är därför viktigt att du har en god känsla för service och representerar kundföretaget på ett professionellt sätt. Ingen dag är en annan lik och detta är ett jobb där du kommer kunna utveckla dina färdigheter som lastbilschaufför.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning att söka tjänsten! Dokumenterad erfarenhet av tidigare jobb inom transport och som lastbilschaufför är mycket meriterande, även inom service. Vidare behöver du kunna arbeta i ett högt tempo och nå uppsatta leveransmål. Att under dessa förhållanden möta kunder, alla typer av människor och agera serviceinriktat faller sig naturligt för dig. Du representerar företaget väl och agerar professionellt i din yrkesroll.

Krav för rollen är:
- C/CE-körkort
- behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer arbeta oregelbundna tider. Du blir anställd som bemanningskonsult av oss på Aditro Logistics men arbetar ute hos vår kund.

Låter detta intressant? Sök direkt! Tjänsten tillsätts löpande och processen kan därför komma att avslutas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Duktiga C/CE-chaufför sökes!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 1
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden, i många fall flera gånger i veckan!

Arbetsuppgifter
Nu söker vår välkända kund duktiga lastbilschaufförer till sommaren! Efter sommaren finns det en god chans till förlängning. Läs vidare om du vill bredda din erfarenhet inom transportbranschen och trivs i en dynamisk arbetsmiljö! De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att lassa gods och köra ut det till kunder. I det innefattas kontakt med kunder och det är därför viktigt att du har en god känsla för service och representerar kundföretaget på ett professionellt sätt. Ingen dag är en annan lik och detta är ett jobb där du kommer kunna utveckla dina färdigheter som lastbilschaufför.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning att söka tjänsten! Dokumenterad erfarenhet av tidigare jobb inom transport och som lastbilschaufför är mycket meriterande, även inom service. Vidare behöver du kunna arbeta i ett högt tempo och nå uppsatta leveransmål. Att under dessa förhållanden möta kunder, alla typer av människor och agera serviceinriktat faller sig naturligt för dig. Du representerar företaget väl och agerar professionellt i din yrkesroll.

Krav för rollen är:
- C/CE-körkort
- behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer arbeta oregelbundna tider. Du blir anställd som bemanningskonsult av oss på Aditro Logistics men arbetar ute hos vår kund.

Låter detta intressant? Sök direkt! Tjänsten tillsätts löpande och processen kan därför komma att avslutas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Duktiga C/CE-chaufför sökes!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden, i många fall flera gånger i veckan!

Arbetsuppgifter
Nu söker vår välkända kund duktiga lastbilschaufförer till sommaren! Efter sommaren finns det en god chans till förlängning. Läs vidare om du vill bredda din erfarenhet inom transportbranschen och trivs i en dynamisk arbetsmiljö! De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att lassa gods och köra ut det till kunder. I det innefattas kontakt med kunder och det är därför viktigt att du har en god känsla för service och representerar kundföretaget på ett professionellt sätt. Ingen dag är en annan lik och detta är ett jobb där du kommer kunna utveckla dina färdigheter som lastbilschaufför.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning att söka tjänsten! Dokumenterad erfarenhet av tidigare jobb inom transport och som lastbilschaufför är mycket meriterande, även inom service. Vidare behöver du kunna arbeta i ett högt tempo och nå uppsatta leveransmål. Att under dessa förhållanden möta kunder, alla typer av människor och agera serviceinriktat faller sig naturligt för dig. Du representerar företaget väl och agerar professionellt i din yrkesroll.

Krav för rollen är:
- C/CE-körkort
- behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer arbeta oregelbundna tider. Du blir anställd som bemanningskonsult av oss på Aditro Logistics men arbetar ute hos vår kund.

Låter detta intressant? Sök direkt! Tjänsten tillsätts löpande och processen kan därför komma att avslutas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Sommarvikariat Flexlinjen sökes till Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 4
Sommarvikariat Flexlinjen sökes till Göteborg
Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp som ägs av CBRE Investment Management.
Nu söker vi sommarvikarier till Flexlinjen med start omgående.
Flexlinjen är en del av kollektivtrafiken och alla är välkomna att åka med. Flexlinjen kör i begränsade områden och kan komma närmare än annan kollektivtrafik.
Att köra flexlinjen innebär att man har närmare och mer kontakt med våra kunder, därför är det viktigt att du som förare har hög servicenivå och är engagerad i ditt arbete.

Arbetsplatsbeskrivning
Du kommer vara placerad på vår depå i Göteborg, Marieholmsgatan 38.

Arbetsbeskrivning
Kunderna bokar sin resa inför varje tur där föraren får sina bokningar skickad till fordonet. Man är placerad inom ett visst område och det kan variera från dag till dag. God lokalkännedom i Göteborgsområdet krävs. Man arbetar i huvudsak dagtid, och visst helgarbete förekommer.

Kvalifikationer
Du måste ha D-behörighet samt giltigt YKB.
Erfarenhet från färdtjänst är meriterande.
God lokalkännedom i Göteborg och/eller Mölndal.


Anställningens omfattning
Vikariat med månadslön
Heltid eller deltid

Om anställningen
Tillträde omgående efter genomförd internutbildning.
Möjlighet till förlängning efter sommarperioden.
Ansökan
Skicka in din ansökan omgående till Platschef Jimmy Emnevik via e-post: jimmy.emnevik@connectbus.se
Berätta lite om dig själv och bifoga gärna CV.

Ansök nu

Bussförare för söndagsturer sökes till Vy Travel i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 10
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel
har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt
SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm / Köpenhamn / Oslo. Vi söker nu behovsanställd förare till vår depå i Göteborg.

Vi söker nu efter dig som älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar fler språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade.

 

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Produktchef

Arbetsplats
Bergslagsgatan 6

411 04 Göteborg

Ansök nu

Kundorienterad, social Busschaufför

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 24
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
- Kundorienterad, social Busschaufför
- Förare för beställarens långlinje bussresor, främst söndagar
- D-körkort är ett krav samt krav på YKB
- Flexibel, kan jobba tidiga morgnar och sena kvällar

Vem är du?
Du en är veteran med stort engagemang för ditt arbete och har behörighet.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy Travel i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 1
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel
har för tionde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt
undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm / Köpenhamn / Oslo. Vi söker nu sju behovsanställda förare till vår depå i Göteborg.

 

Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel.

 

Den 1 mars 2020 har Flygbussarna blivit en del av Vys kommersiella bussverksamhet; Vy Travel i Sverige. Flygbussarna ligger under
samma tak som Vy Bus4You och därför vill vi erbjuda er den unika möjligheten
att arbeta för båda varumärken inom Vy-koncernen!

I första hand kommer du att jobba för Vy Bus4You, men på längre sikt blir det en kombinerad tjänst med körningen för båda Bus4You och Flygbussarna. På Flygbussarna kommer du att trafikera linjen till Landvetter flygplats, med utgångspunkt vid depån på Kruthusgatan i Göteborg.

 

Innan du börjar arbeta hos Bus4you och Flygbussarna kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera båda varumärken i Göteborg. 
 
Som en del av Bus4You och Flygbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar fler språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

 

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Produktchef

Arbetsplats
Bergslagsgatan 6

411 04 Göteborg

Ansök nu

Sommarförare till Linje 100

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 24
Keolis söker sommarförare till Linje 100. Som förare förenklar du vardagen för resenärer som pendlar mellan Göteborg och Borås. Den här tjänsten passar dig som tycker om att köra längre sträckor med färre stopp. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 

Om tjänsten  
Keolis började köra Linje 100 i december 2021 och du kommer få köra våra nya dubbeldäckare. Vi söker nu förare som kan arbeta över hela sommaren till både Partille och Borås. Trafiken körs hela trafikdygnet vilket innebär varierande arbetstider så du behöver vara flexibel. Tjänsten innebär att du kör och arbetar enligt EU:s kör- och vilotider. Viss form av daglig service på bussarna kommer att ingå i tjänsten. Introduktionen kommer vara anpassad utifrån din relation med Keolis eller Linje 100 sedan tidigare för att ge dig och våra resenärer de bästa förutsättningarna. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har digitalt förarkort 
Meriterande är kunskap om EU:s kör- och vilotider samt korrekt hantering av färdskrivare
Du kommer få en utbildning om hur det är att arbeta på Keolis, EU:s kör- och vilotider, färdskrivare och körvägar mm före trafikstart. 
Så här söker du 
För att kunna göra ett bra och korrekt urval ber vi dig att registrera både i form av ett personligt brev och CV. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkomna med din ansökan.   
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Rekrytering TO-syd, telefonnummer: 031-671999, telefontid: Helgfria vardagar mellan 15-17
Lina Loberg, Platschef Linje 100, mail: lina.loberg@keolis.se
Inga-Lill Hedlund, facklig representant Kommunal på mail Ingalill.hedlund@keolis.se

Ansök nu

Distributionsförare med C/CE-körkort sökes!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 4
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu både CE/C-chaufförer för ett uppdrag med start i mars. Du kommer vara anställd av oss på Uniflex och arbeta ute hos vår kund, med mycket god chans till anställning direkt hos kundföretaget!

Dina arbetsuppgifter kommer att vara distribution av paket och styckegods i Göteborgsområdet. Utgångspunkten för arbetet är Hisings Backa.

Krav för tjänsten är följande:
- CE/C-kort
- Digitalt förarkort
- YKB

Arbetstiderna är varierande mellan dag och kväll.
Du kommer att gå upplärning hos kunden de första veckorna.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en flexibel, social och kommunikativ person som kan planera och organisera i ditt arbete självständigt. Kravet för denna tjänst är även att behärska svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet i branschen.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Vi söker en CE chaufför för fjärrkörning!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 4
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu en CE-chaufför för ett uppdrag med start omgående. Du kommer vara anställd av oss på Uniflex och arbeta ute hos vår kund, med mycket god chans till anställning direkt hos kundföretaget!

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fjärrkörning på nattetid. Så dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att köra runt till olika städer och byta släp.

Krav för tjänsten är följande:
- CE-kort
- Digitalt förarkort
- YKB

Arbetstiderna är nattetid

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en flexibel, social och kommunikativ person som kan planera och organisera i ditt arbete självständigt. Kravet för denna tjänst är även att behärska svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet i branschen.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Behovsförare Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 6
Till Keolis bussdepå på Hisingen Göteborg söker vi bussförare på behov. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov.
Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.

Då vi söker ett flertal behovsförare så kommer det vara två starter, en i januari och en i februari. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.

Ansök nu

Chaufför till Räddningsmissionens butik MatRätt

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 10
Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån kristen värdegrund. Vår organisation genomsyras av ledord som samverkan, kreativitet, hopp och kvalitet. Vi har ca 120 medarbetare som arbetar inom en rad olika områden och verksamheter. Våra huvudmän är kristna församlingar i Göteborg med omnejd. Tillsammans gör vi skillnad!

Vill du vara med och sälja matsvinn och jobba för att bekämpa matfattigdom? Har du erfarenhet av att arbeta som chaufför och tycker det är roligt med det personliga mötet? Kanske kan detta vara tjänsten för dig!
  
Om tjänsten
Räddningsmissionen söker nu en Chaufför till vår livsmedelsbutik MatRätt, där anställda, arbetstränande och volontärer arbetar tillsammans. MatRätt ger möjlighet till våra medlemmar, som lever i ekonomisk utsatthet, att handla till en tredjedel av priset. 
  
Vi söker nu dig som vill arbeta som Chaufför. Du är självgående och har ett stort ordningssinne. Som chaufför arbetar du tätt tillsammans med lageransvarig och teamleader i syfte att göra Maträtt så framgångsrik som möjligt, vilket innebär att ni säkerställer att butiken når uppsatta resultat- och kvalitetsmål.  
  
För dig är våra samarbetspartners och målgruppen alltid nummer ett och du brinner för försäljning och det personliga mötet. Du deltar aktivt i att planera dagen så resurseffektivt som möjligt och kommunicerar väl med dina kolleger. Som chaufför bör du vara mycket flexibel och lösningsorienterad, dagens prioriteringar kan snabbt förändras i takt med att dagen går. Du är mycket ansvarsfull och planerar för att slutföra dina uppgifter enligt butikens behov. 
  
Arbetsuppgifter 
Som chaufför deltar du i det dagliga arbetet som rör logistik och mottagning av leveranser. Du kommer dagligen leda och stötta arbetstränande och volontärer i grundläggande rutiner vad gäller mottagning av leveranser. Se till att lagret är helt och rent samt gör en underhållsplan tillsammans med arbetsmiljöansvarig. 
  
Som chaufför levererar vi också mat samt kläder till våra interna verksamheter inom Räddningsmissionen. I tjänsten ingår också att komma med ideer samt genomföra nya arbetsuppgifter och uppdrag som skapar enkelhet i vardagen på MatRätt. 
  
Du arbetar med matdonationer och bygga relationer för att stärka MatRätt med varumärken som är attraktiva. Du arbetar dagligen med vårt matsäkerhetsarbete för inkommande och utgående varor. I arbetsuppgifterna ingår daglig uppföljning av företagets rutiner i enlighet med MatRätts mål och Livsmedelsverkets krav samt att upprätthålla dokumentationen gällande allt från råvaror till färdiga produkter.    
  
Vem söker vi?  
Vi söker dig som har: 
- Arbetat som Chaufför minst 2 år
- Utbildning på gymnasial nivå  
- Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska 
- Ett strukturerat arbetssätt 
- God social kompetens 
- Tidigare erfarenhet att arbeta med människor i arbetsintegration 
  
Det är meriterande om du har: 
- C-körkort 
- Tidigare erfarenhet av socialt arbete 
- Tidigare erfarenhet av att jobba med livsmedel 
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du känner dig trygg med Räddningsmissionens värdegrund. 

 
Förmåner i anställningen
Vi vill att vår personal ska må bra! Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och psykosocialt personalstöd via telefon dygnet runt. 
 
Bra att veta
Omfattning: 100% 
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning 
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.  
 
Annonsen löper ut 2 januari och intervjuer sker vecka 2. Kommer du vidare i processen kommer du bli kontaktad vecka 1.

Vi följer kollektivavtalet för Hälsa vård och övrig omsorg och tillämpar löpande rekrytering.  
 
Inför anställning tar vi referenser samt begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.
   
Har du frågor kring tjänsten?  
Kontakta vår butikschef Ida-Lina Frisell på ida-lina.frisell@raddningsmissionen.se alternativt 0721-454245.
    
Varmt välkommen med din ansökan!  
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Busschaufför med sjövana

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 14
Vi behöver bli fler! Efter en fantastisk säsong 2021 så blickar vi framåt. Vi söker minst 2 körande kollegor inför 2022.
Vi ser att du talar svenska flytande och gärna engelska för att kunna kommunicera med våra gäster.
Har du sjövana från tidigare så är det meriterande. För att köra vår amfibiebuss med passagerare krävs Fartygsbefäl klass 8. Rätt kandidater hjälper vi ekonomiskt för att få ordning på alla behörigheter.
Tjänsten är till att börja med som timvikarie.
Vi är säsongsberoende och mest jobb kommer att erbjudas över sommarhalvåret.
Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy Travel i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 24
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel
har för tionde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt
undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm / Köpenhamn / Oslo. Vi söker nu fyra behovsanställda förare till vår depå i Göteborg.

 

Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel.

Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm / Köpenhamn / Oslo. Vi söker nu fem behovsanställda förare till vår depå i Göteborg.

 

Den 1 mars 2020 har Flygbussarna blivit en del av Vys kommersiella bussverksamhet; Vy Travel i Sverige. Flygbussarna ligger under
samma tak som Vy Bus4You och därför vill vi erbjuda er den unika möjligheten
att arbeta för båda varumärken inom Vy-koncernen!

I första hand kommer du att jobba för Vy Bus4You, men på längre sikt blir det en kombinerad tjänst med körningen för båda Bus4You och Flygbussarna. På Flygbussarna kommer du att trafikera linjen till Landvetter flygplats, med utgångspunkt vid depån på Kruthusgatan i Göteborg.

 

Innan du börjar arbeta hos Bus4you och Flygbussarna kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera båda varumärken i Göteborg. 
 
Som en del av Bus4You och Flygbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar fler språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

 

Kontaktinformation
Saskia Olsson deVries, HR-partner rekrytering

Arbetsplats
Bergslagsgatan 6

411 04 Göteborg

Ansök nu

Bussförare sökes av GS Buss

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 22
Göteborgs Stads Kollektivtrafik AB (GSK) utgör moderbolag för bolagen som ingår i koncernen; Göteborgs Spårvägar AB, GS Buss AB och GS Trafikantservice AB. Av bolagsordningen för GSK framgår att "Göteborgs Stads ändamål med verksamheten är att tillgodose stadens behov av en effektiv, miljö- och kvalitetsmässig kollektivtrafik samt där till hörande tjänster och produkter inom trafikområdet."

ARBETSUPPGIFTER
På GS Buss AB är vi ca 200 medarbetare, uppdelade i ett flertal olika enheter. Alla med sina enskilda uppdrag mot det gemensamma målet att bussarna ska rulla rena och säkra samt att utveckla vår verksamhets effektivitet och tekniska nivå. Alla enheter är beroende av varandra och det är samarbetet dem emellan som skapar en verksamhet som präglas av flexibilitet, ansvarskänsla och viljan att göra ett bra arbete, vilket skapar en väl fungerande affär.

Gillar du människor och att ge bra service? Som bussförare hjälper du många människor varje dag att ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt ser du till att resenärerna trivs och känner sig trygga på resan. En bussförare har ett stort ansvar över både buss och resenärer, vilket kräver gott omdöme och ett lugnt förhållningssätt. Du möter utmaningar varje dag då du får hantera en mängd olika trafiksituationer, alltid med säkerheten och kunden i fokus. Du kan ta egna beslut och initiativ när akuta situationer uppstår men visar också ödmjukhet inför dina medtrafikanter och resenärer.

Då bussarna kör efter tidtabell och resenärerna förväntar sig hög service och punktlighet är det viktigt att du är både stresstålig och har tålamod. Eftersom våra bussar rullar i stort sett dygnet runt, 365 dagar om året, behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna arbetstider. Arbetet som bussförare är stillasittande vilket förutsätter en god fysik. Som bussförare bidrar du till ett fungerade samhälle och hos GS Buss får du möjlighet att vara med och utveckla kollektivtrafiken i Göteborg.

GS Buss har uppdraget att köra linjetrafik tom 2022-06-12 därefter upphör verksamheten då nuvarande avtal upphör.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Svenskt körkort med lägst behörighet D
• Yrkeskompetensbevis
• God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har:
• Erfarenhet av servicebranschen
• Erfarenhet av skift-, helg- och nattarbete
• Erfarenhet av att ha kört buss

För anställning krävs Godkänd hälsoundersökning enligt TSFS 2013:2 samt godkänt drogtest.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då GS Buss eftersträvar en jämn könsfördelning bland våra anställda bussförare ser vi gärna kvinnliga sökanden.

ÖVRIGT
Vi är en drogfri arbetsplats och tillämpar därför alltid drogtester i samband med anställning.

Vänta ej med din ansökan då vi har löpande urval/intervjuer.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, offentligajobb.se

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stads Kollektivtrafik AB har upphandlade avtal.

Ansök nu

Bussförare på behov Hisingen

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 7
Till Keolis bussdepå på Hisingen Göteborg söker vi bussförare på behov. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänster är på behov.
Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 09.00-12.00.

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy Travel i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 31
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel
har för tionde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt
undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm / Köpenhamn / Oslo. Vi söker nu fyra behovsanställda förare till vår depå i Göteborg.

 

Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel.

Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm / Köpenhamn / Oslo. Vi söker nu fem behovsanställda förare till vår depå i Göteborg.

 

Den 1 mars 2020 har Flygbussarna blivit en del av Vys kommersiella bussverksamhet; Vy Travel i Sverige. Flygbussarna ligger under
samma tak som Vy Bus4You och därför vill vi erbjuda er den unika möjligheten
att arbeta för båda varumärken inom Vy-koncernen!

I första hand kommer du att jobba för Vy Bus4You, men på längre sikt blir det en kombinerad tjänst med körningen för båda Bus4You och Flygbussarna. På Flygbussarna kommer du att trafikera linjen till Landvetter flygplats, med utgångspunkt vid depån på Kruthusgatan i Göteborg.

 

Innan du börjar arbeta hos Bus4you och Flygbussarna kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera båda varumärken i Göteborg. 
 
Som en del av Bus4You och Flygbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar fler språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

 

Kontaktinformation
Lisa Sundström, Produktchef

Arbetsplats
Bergslagsgatan 6

411 04 Göteborg

Ansök nu

Vikarier till Specialtransporter Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 16
I en framtid där sjukhusen blir allt mer specialiserade kommer sjuktransporter mellan olika sjukvårdsenheter bli allt vanligare. Falck erbjuder flera intressanta möjligheter inom sjuktransport.

Vill du bli en del av mitt team som vikarie i sommar och som semestervikarie och som sjukvikarie?

Delar du våra värderingar och vårt sätt att driva verksamheten, att finnas där när vi behövs och att agera med omtanke och tillit? Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för de som drivs av att rädda och förbättra liv.?

”Jag söker dig som chaufför, med känsla för service och ett gott bemötande samt en viss kunskap om fordon. Jag ger dig möjligheten att påverka, utvecklas och uppskattas i mitt team som gör skillnad.” – Du kommer att rapportera till mig, Michael Byhlund, Verksamhetschef.

Laboratorietransport

Laboratorietransporterna innebär transport av biologiskt material mellan olika kliniker samt sjukhus för lämning till laboratorier. Falck Specialtransporter driver denna verksamhet med god kvalitet och lång erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Som yrkeschaufför erbjuder vi dig en plats i en engagerad arbetsmiljö. Arbetet innebär transporter av biologiskt material. Tjänsten utgår från Göteborg och vi söker sjuk- och semestervikarie till både del- och heltid. Vi räknar med att behöva dig i vårt team med start den 12 juli 2021 och fram till den 7 augusti 2021. Tjänsten är en heltid med arbetstid 15.45 - 23.45 måndag till fredag. Du kan även behöva rycka in vid eventuella sjukdomar. Vi erbjuder introduktion och upplärning 2 - 3 dagar under vecka 27.

Vem är du?

• Brinner för service
• Dokumenterad erfarenhet som yrkeschaufför
• Positiv energi som smittar av sig
• Chaufför med B-behörighet
• Det är ett krav att du behärskar det svenska språket.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker löpande, därför uppmuntrar vi sökande att anmäla sitt intresse senast den 6 maj 2021. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Michael Byhlund michael.byhlund@se.falck.com

Vilka är vi?

Falck Specialtransporter ägs av Falck Sverige. Vi har bedrivit transporter av detta slag i 7 år och kör prover inom Sverige samt mot Norge och deras största laboratorier. Vi utökar nu vår linje sträckning i södra Sverige med följande rutter;

Göteborg - Helsingborg - Jönköping - Göteborg

Ansök nu

Curious and awesome Test driver for a new organization at Volvo Buses

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 19
Are you one of those who love to do things no one else ever done?
Awesome.
Then we would love you to come join our team.


We believe and you should do as well. It is you, me, our customers and colleagues all over the world that is the key to success. In our organization we take pride in our products, strive for improvement and value our colleagues highly. And this is where you come into the picture.
We need you.


Sounds awesome. But what should I do? you might wonder


At the milage, logistic & vehicles department inside the Verification &Validation; organization at Volvo Buses you will, together with your 9 dedicated professional colleagues, drive Volvo Buses future products before anyone else do. Our responsibility is to run complete vehicle tests concerning reliability & functionality test and report on how the bus will be perceived. The new team works with two more main delivery that is vehicles and logistic inside Volvo Bus.


Do I have what it takes?


You have an education from the transport high school (transportgymnasium) or similar and at least five years of experience from commercial bus driving or other Volvo company. D driving license is a requirement and if you have YKB-bus this is a bonus.


You are confident in the use of computers, social media and other technical platforms such as mobile phones and tablets and can handle the most common programs in Microsoft Office. You are fluent in Swedish and English in both speaking and writing.


That’s a lot of requirements you got there, you might think. Well, at least we believe you have all of this. If you don’t really fulfill it all you should at least be eager to learn and want do develop yourself. You enjoy sharing your knowledge with others and are passionate about developing the best possible buses.


You’ll work in our small, engaged and curious team which you enjoy because of your great cooperation skills and ability to build relations. We believe in you, your abilities and that your positive mind-set will be essential for you and us to succeed.


What can we offer you?


We offer an interesting and stimulating workplace in a global environment with colleagues from all parts of the world. Our work environment is open, and all opinions counts. It is of course possible to combine family life with work as we work in shifts. Our facilities are located close to nature and workplace safety is always on the top of the agenda.
Oh, almost forget. Do you sometimes feel tired of the lovely rainy Swedish west coast? Ningun problema señor y señorita! Gothenburg area might be the mainly test area, but we also use public road out in Europe and test facilities in Spain.


Curious to hear more? Or having questions? Call me!


Jonas Kjellén
Phone: +46 31 322 22 14

Ansök nu

Transdev söker bussförare för behovsanställning med stationering Mölndal...

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 2
Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationering: Partille/Mölndal

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2021-03-31

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Mensur Karic, Enhetschef, Göteborg
Mail: Mensur.Karic@transdev.se

Eva Littorin, Göteborg
Mail: Eva.Littorin@transdev.se

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.

Ansök nu

Bussföraren till sommaren 2021 Angered/Partille

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 5
Till Keolis bussdepå Angered och Partille i Göteborg söker vi bussförare på behov till sommaren. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänster är på behov.
Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 09.00-12.00.

Ansök nu

Transdev söker bussförare för behovsanställning

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 29
Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort: Grimbo/Göteborg

Anställningsform: Behovsanställning

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2021-01-08

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta: Simo Chaabi, depåchef Grimbo
Telefon: +46 (0)31 333 41 33
Mail: simo.chaabi@transdev.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.

Ansök nu

Service inriktad Bussförare Placerings ort Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 17
För våran kunds räkning så söker vi erfarna operatör inom kollektivtrafik. Våran kund ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället.
Deras framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader.


Om tjänsten Vi söker timanställda bussförare till Göteborg.


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter.Krav för denna tjänst är att du bor i närområdet.


Att du har körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort.


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Då detta är en timanställning är arbetstider vid behov.


Då turerna kan vara mellan Göteborg – Linköping, Göteborg – Norrköping, Göreborg – Stockholm


Viktigt i rollen som bussförare: -Att du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service -Hanterar stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt -Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt -Att du bor i närområdet Om dig


Vi söker dig som tidigare arbetat som bussförare.
I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa.


Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar.


Viktigt för tjänsten: -Körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort -Erfarenhet av att tidigare arbetat som bussförare -Behärskar svenska i både tal och skrift Om ansökan Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag.
Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy Travel i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 22
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste kunder?
Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart.
Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy express. Vy Travel har för tionde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Vy Travel AB kör expressbusstrafik mellan Göteborg och Stockholm / Köpenhamn / Oslo. Vi söker nu fyra behovsanställda förare till vår depå i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarskänsla
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra.

Kontaktinformasjon
Niklas Almeström, Produktchef, niklas.almestrom@vy.se

Arbeidssted
Bergslagsgatan 6

411 04 Göteborg

Ansök nu

Två lärare/instruktör inriktn. bussförare till MTG (Motorbranschens tekn. g

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 8
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.
I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.ARBETSUPPGIFTER
Vår vision MTG
Med lärarkompetens i världsklass och ett unikt branschsamarbete skall MTG vara Sveriges bästa yrkesförberedande gymnasium inom fordons- och transportbranschen.

Vår position
Motorbranschens Tekniska Gymnasium (MTG) är en modern fordons- och transportutbildning som utvecklats i samverkan mellan motorbranschen i Göteborg och Göteborgs Stads utbildningsförvaltning. MTG startades 2002 och har sedan dess utbildat fordonstekniker i världsklass. Sedan höstterminen 2014 är vi mycket glada att få ha utverkat vår verksamhet till att utbilda ungdomar inom transportnäringen också.

Vuxenutbildningen på MTG har växt de senaste åren och vi utbildar idag yrkesförare mot lastbil, buss samt yrkesutbildningar inom personbil, bilskador, lackering, tungmekstekniker och reservdelsspecialist.

På skolan arbetar våra medarbetare med ett gemensamt fokus att eleverna skall vara väl rustade för ett kommande yrkesliv. Med ett elevnära perspektiv och moderna lokaler skapar vi tillsammans en undervisningsmiljö som inspirerar till nya utmaningar och kunskaper.
Tillsammans med ett nära och nytänkande branschsamarbete är vår utbildning det självklara valet för alla som har ett intresse av fordon och transportbranschen.

Vad vi söker vi växer!
Vi söker dig som har ett genuint intresse för arbete med vuxenutbildningen. Du förväntas ta ett stort ansvar för de olika processerna som krävs för elevernas måluppfyllelse, ha regelbunden kontakt med kollegor och handledare på företagen kring undervisningen samt se det relationsskapande förhållningssättet som en självklarhet i ditt arbete. Det är också naturligt att du brinner för ditt arbete och vill utvecklas tillsammans med kollegor och elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad lärare i första hand, alternativt instruktör att undervisa våra elever till yrkesförare buss.
För dig är datorn ett självklart hjälpmedel för kommunikation och pedagogik.
Som lärare har du en god förmåga att kommunicera målen med undervisningen och tydliggöra din bedömning för eleverna. Du ska ha ett genuint intresse för vuxnas utbildningssituation, vara lyhörd för elevers olika behov och ha en förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen.


KVALIFIKATIONER
Körkortsbehörighet D, meriterande om du även har någon, några av följande behörigheter C, CE, truck samt är YKB utbildare.
Vara lyhörd och ha god förmåga att anpassa utbildningen till målgruppen och individen.
Ha god förmåga att knyta band och skapa goda relationer med eleverna.

Erfarenhet
Behörighet inom undervisningsområdet och flerårig yrkeserfarenhet av arbete med tunga fordon samt erfarenhet av att undervisa målgruppen.


ÖVRIGT
Månadslön. Semestertjänst 40/40.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg. Beställs på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudande om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bussförare Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 5
Bussförare Göteborg 
 
Som bussförare hos oss på Transdev är du en nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och bra service genom att vara vårt ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i yrket.   
 
För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.   
 
Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.   
 
En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:   
• kan arbeta skift enligt schema   
• innehar D-körkort  
• har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift  
• är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige  
• har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)  
• digitalt färdskrivarkort  
 
Tjänsterna tillsätts fortlöpande under våren. Samtliga rekryterade genomgår vår interna utbildning för att sedan på egen hand kunna köra Transdevs linjer för Västtrafik.  
 
Ansökan sker  via vårt ansökningsformulär. För eventuella frågor vänligen kontakta Mustafa Davicani Ebrahimi  
Mustafa.DavicaniEbrahimi@transdev.se  
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförare Hisingen i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 9
Till Keolis depå Hisingen i Göteborg söker vi bussförare på heltid inför hösten och vintern. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
 
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
 
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
 
Det här behöver du ha  D-körkort  Yrkeskompetensbevis   Svenska i tal och skrift Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
Det här får du av oss 
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester, körtester och intervjuer i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Keolis Göteborg erbjuder kostnadsfri bussförarutbildning

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 5
Nu har du chansen att utan kostnad få D-körkortsutbildning och YKB och därefter anställning på någon av Keolis depåer i Göteborg. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Tycker du om att möta människor, ge god service och vara ute i trafiken är detta den perfekta möjligheten för dig.
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
Om tjänsten och utbildningen
Keolis kommer under hösten 2019 och våren 2020 att utbilda blivande bussförare till våra depåer i Mölndal, Partille, Angered och på Hisingen. Vi har flest lediga platser till vår depå på Hisingen. Är du intresserad av att bli bussförare, men saknar rätt behörigheter så är detta en stor möjlighet för dig. Keolis är den största trafikoperatör som kör för Västtrafik i Göteborgs stadstrafik.
Vi kommer ha löpande utbildningsstarter under hösten och våren, och utbildningen pågår i ca 12 veckor. Vi betalar din D-körkortsutbildning och när du har tagit ditt D-körkort och YKB får du en provanställning som bussförare. Ambitionen är sedan att det övergår till en tillsvidareanställning. Vi vill att du ska vara anställd hos oss minst 12 månader från första dagen i tjänst. Anställningen gäller på bestämd depå, flest lediga platser finns på Hisingen depå. 
Det här behöver du ha  B-körkort och minst ett års körvana Du ska vara minst 24 år gammal Svenska i tal och skrift.  Erfarenhet från serviceyrke är meriterande.
För att kunna starta på kursen behöver du också ha ett körkortstillstånd för buss. Det ansöker du om via www.transportstyrelsen.se. Glöm inte att boka en läkarundersökning som du betalar själv inför ansökan om körkortstillståndet. Det kan ta några veckor att få ett tillstånd så ansök omgående om du är intresserad.
Som person söker vi dig som gillar människor, älskar att ge service och sätter säkerheten främst. Du behöver vara flexibel med dina arbetstider då du arbetar olika tider på dygnet enligt schema. 
Det här får du av oss 
När du har tagit ditt D-körkort blir du anställd och får påbörja en omfattande introduktionsutbildning och linjeutbildning på Keolis. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Var gärna snabb med din ansökan då urval sker löpande. I urvalsprocessen använder vi oss av onlinetester, teori- och körtester för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Har du klarat våra tester kommer du på intervju där du får mer information om Keolis, yrket och om utbildningen. Du kommer också att få göra ett alkohol- och drogtest innan kursstarten. Om du har frågor är du välkommen att ringa vår kandidatsupport på tel. 08-5190 2296, som är öppen måndag till fredag kl. 09.00-12.00. 
I och med semestrar kommer vi börja återkoppla till kandidater tidigaste vecka 32.

Ansök nu

YKB fort. utbildare - bussförare , Gävle / Uddevalla / Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 6
Beskrivning

YKB fortbildning tillgodoser kompetenskraven för förare med fordon som kräver körkortsbehörighet D.

Fortbildningen genomförs enligt de direktiv som ställs av Transportstyrelsen efter lagen som är antagen av EU och som infördes 1 januari 2008.

Vi söker dig som idag arbetar som förare och som tillika vill arbeta som YKB fort. utbildare för nya och befintliga förarkollegor. Vi fäster stor vikt vid att du i vardagen lever våra värderingar och har en pedagogisk förmåga och brinner för att dela med dig av din kunskap och samtidigt lära nytt.

En till 2 dagar utslaget per vecka/år jobbar du som YKB utbildare och övriga dagar jobbar du som förare. Uppdraget omfattar hemmadepå, men även att du reser till andra depåer och övernattar.

Du kommer att få en anpassad internutbildning kopplat till uppdraget via Vy Buss utbildningsledare Anna Ståhl. Arbetsuppgifter 

  Föraruppdraget:

- Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
- Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
- Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
- Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
- Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Utbildaren ansvarar för att genomföra en kursdag med hög kvalitet enligt utbildningsledarens anvisningar och kursplan. Att genomföra en kursdag med hög kvalitet innebär att man är väl förberedd på teoriavsnitten och vara behjälplig med praktiska arrangemang kring kursdagen. 

  Utbildningsuppdraget: 

- Att genomföra YKB fortutbildning, 1-2 dagar utslaget per vecka/år.
- Utbildningen ska planeras och genomföras med hög kvalitet enligt av Transportstyrelsen godkänd kursplan.
- Tyngdpunkten läggs på trafiksäkerhet, förarens säkerhet och miljöanpassad körning.
- Fortbildningen skall garantera att yrket kan utövas på ett professionellt sätt.
- Som YKB utbildare för bussförare utgör man en mycket viktig del av Vy Buss verksamhet, genom mötet och utbildning av förare som möter kunden. Din insats gör skillnad!

Kvalifikationer

Utbildning/erfarenhet:

- Grundskola med yrkesinriktad påbyggnad eller gymnasium
- Kravet på instruktörer är fr o m 2 maj 2017 att nya utbildare skall ha Pedagogisk vana att utbilda vuxna motsvarande 6 månaders heltidstjänst under de senaste fem åren alternativt 6 månaders eftergymnasialutbildning inom pedagogik, samt minst två års branschvana. Intyg krävs.
- Grundläggande datorkunskap
- Busskort och YKB bevis, samt därmed grundläggande kunskap om sparsam körning, lagar och kollektivavtal samt gällande kör- och vilotidsregler                                                    

 Personliga egenskaper:

- Pedagogisk förmåga
- Engagerad i yrket och vara en förebild
- Leva våra värderingar
- Serviceinriktad och god kommunikationsförmåga
- God förmåga att möta människor
- Erfarenhet av bussföraryrket
- Noggrannhet och ansvarskänsla
- Balanserad och förmåga att hantera stress på ett bra sätt

Villkor

Tarifflön enligt bussbranschavtal samt individuellt tillägg i samband med YKB uppdrag

Ansök nu

Bussförare Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 15
Till Keolis i Göteborg söker vi bussförare inför sommaren 2019. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
 
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
 
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Vi söker främst bussförare för behovsanställning, men det finns även möjlighet på vissa depåer för tillsvidareanställning.
 
Det här behöver du ha  D-körkort  Yrkeskompetensbevis   Svenska i tal och skrift.  Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppet vardagar klockan 9.00-12.00.

Ansök nu

Vill du bli bussförare?

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 1
Vill du bli bussförare och ingå i vårt glada gäng på Transdev. Då ska du söka dig till oss, vi har 6 platser till vår nystartade trafikskola!   Som bussförare hos oss på Transdev är du en nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och bra service genom att vara vårt ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i yrket.      Transdev kommer att starta en egen trafikskola i februari månad, nu har du som vill bli bussförare möjlighet att bli antagen och få ditt busskörkort betalt med lön under utbildningen. Efter avklarad och godkänd utbildning blir du anställd  hos Transdev.   För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.      Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.      En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:     kan arbeta skift enligt schema   innehar B-körkort    har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift    är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige    Minst 24 år Samtliga rekryterade genomgår vår interna utbildning för att sedan på egen hand kunna köra Transdevs linjer för Västtrafik.   Transdev Sverige AB ska vara en alkohol- och drogfri arbetsplats. För ett företag som arbetar med persontrafik där vi har säkerheten i fokus är detta en självklar målsättning.   Ansökan sker via vårt rekryteringsverktyg och vi tar inte emot ansökningar via e-post.  För eventuella frågor vänligen kontakta Ulf Lönnberg eller Jennie Härstedt   ulf.lonnberg@transdev.se   jennie.harstedt@transdev.se     Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförare Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 15
Bussförare Göteborg 
 
Som bussförare hos oss på Transdev är du en nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och bra service genom att vara vårt ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i yrket.   
 
För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.   
 
Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.   
 
En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:   
• kan arbeta skift enligt schema   
• innehar D-körkort  
• har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift  
• är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige  
• har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)  
• digitalt färdskrivarkort  
 
Tjänsterna tillsätts fortlöpande under våren. Samtliga rekryterade genomgår vår interna utbildning för att sedan på egen hand kunna köra Transdevs linjer för Västtrafik.  
 
Ansökan sker  via vårt ansökningsformulär. För eventuella frågor vänligen kontakta Mustafa Davicani Ebrahimi  
Mustafa.DavicaniEbrahimi@transdev.se  
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförare Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 29
Bussförare Göteborg 
 
Som bussförare hos oss på Transdev är du en nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och bra service genom att vara vårt ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i yrket.   
 
För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.   
 
Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.   
 
En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:   
• kan arbeta skift enligt schema   
• innehar D-körkort  
• har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift  
• är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige  
• har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)  
• digitalt färdskrivarkort  
 
Tjänsterna tillsätts fortlöpande under våren. Samtliga rekryterade genomgår vår interna utbildning för att sedan på egen hand kunna köra Transdevs linjer för Västtrafik.  
 
Ansökan sker  via vårt ansökningsformulär. För eventuella frågor vänligen kontakta Mustafa Davicani Ebrahimi  
Mustafa.DavicaniEbrahimi@transdev.se  
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförare Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 1
Till Keolis i Göteborg söker vi bussförare inför sommaren 2019. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
 
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
 
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Vi söker främst bussförare för behovsanställning, men det finns även möjlighet på vissa depåer för tillsvidareanställning.
 
Det här behöver du ha  D-körkort  Yrkeskompetensbevis   Svenska i tal och skrift.  Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppet vardagar klockan 9.00-12.00.

Ansök nu

Keolis Göteborg erbjuder kostnadsfri bussutbildning

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 2
Nu har du chansen att utan kostnad få D-körkortsutbildning och därefter anställning på någon av Keolis depåer i Göteborg. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
 
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
 
Om utbildningen och tjänsten  
Keolis kommer under våren 2019 att utbilda blivande bussförare till våra depåer i Mölndal, Partille, Angered och på Hisingen. Vi har flest lediga platser till Hisingen. Är du intresserad av bli bussförare, men saknar rätt behörigheter så är detta en stor möjlighet för dig. Keolis är den största trafikoperatör som kör för Västtrafik i Göteborgs stadstrafik. Vi betalar din D-körkortsutbildning. När du har genomgått och klarat utbildningen blir du anställd av oss. Innan utbildningen påbörjas ska du ha ett färdigt körkortstillstånd som du själv bekostar. Anställningen gäller under förutsättning att du lämnar ett godkänt alkohol- och drogtest som Keolis bekostar. Anställningen gäller på bestämd depå. Vi har flest lediga platser till Hisingen depå. När du har tagit ditt D-körkort övergår anställningen till en provanställning som bussförare. Därefter är ambitionen att det övergår till tillsvidareanställning. Vi vill att du ska vara anställd hos oss minst 12 månader från första dagen i tjänst.
 
Det här behöver du ha  B-körkort. Du ska vara minst 24 år gammal. Svenska i tal och skrift.  Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
När du har tagit ditt D-körkort blir du anställd och får påbörja en omfattande introduktionsutbildning och linjeutbildning på Keolis. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden,  på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.

Ansök nu

Ersättande förare Electricity

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 14
Keolis söker nu fem ersättande förare till ElectriCity. Tycker du om nya utmaningar? Vill du vara en del av framtidens transportsystem? Då ska du söka till rollen som ersättande förare till ElectriCity i Göteborg. Vi söker främst dig som idag arbetar som förare på Hisingens depå. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
 
Om tjänsten
Som förare för ElectriCity kommer du köra linje 55 som trafikeras med tre stycken helt eldrivna Volvobussar och sju stycken Volvo hybridbussar. Bussarna utgår ifrån en egen depå i Arendal och trafikeras på vardagarna. För att köra dessa bussar krävs specifik kunskap och utbildning. Linjen binder samman Johanneberg Science Park och Chalmers Lindholmen via Avenyn Sträckan är ca 7,5 km och har en beräknad körtid på 25 minuter Bussarna laddas via en takmonterad strömavtagare i minst 6 minuter vid varje ändhållplats Laddstationer finns vid Teknikgatan (Lindholmen), som är en inomhushållplats, och vid Sven Hultins Plats (Chalmers) Tre av bussarna går på 100 % el, övriga sju är plug-in-hybridbussar. De tre eldrivna bussarna har centrerad förarplats Bussarna utgår från en egen depå i Arendal Avlösningar sker i huvudsak på Lindholmen Du kommer att ge löpande feedback om bussens funktioner till Volvo. Tjänsten innebär att du kommer arbeta tätt ihop med övriga förare. Arbetet sker vid behov, vilket innebär att man kommer arbeta kvar på sin nuvarande tjänst men man kan bli dagkommenderad. Det finns även möjlighet att bli tillsvidareanställd som förare för ElectriCity.  
Det här behöver du ha  Förarkort Vara serviceinriktad och tycka om att ge information till resenärer ombord Intresse av att vara med och utveckla framtidens teknik för kollektivtrafiken Vara trygg med att få besök exempelvis på ändhållplatsen och prata om projektet med intressenter Vara en god ambassadör för Keolis och gilla att ge det lilla extra Vara bekväm med att köra samma linje  
Så här ansöker du 
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Sista ansökningsdag 2019-03-17. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.    

Har du frågor är du välkommen att kontakta:    
Marie Budd, teamchef på tfn: 031-671954 
Lolita Sjöström, facklig representant Unionen på tfn: 031-671953

Ansök nu

Kundfokuserade och serviceinriktade förare till Flygbussarna i Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 25
Kundfokuserade och serviceinriktade förare till Flygbussarna i Göteborg 
Just nu söker vi dig som är en serviceinriktad person och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du förstår vikten av att göra resan till en del av upplevelsen för resenären. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Vi söker dig som kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Flygbussarna.  
 
Om tjänsten  
Som en del av Flygbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot kunderna. Du kommer att trafikera Flygbussarnas linje till Landvetter flygplats, med utgångspunkt vid depån på Kruthusgatan i Göteborg. Innan du börjar arbeta hos oss kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera Flygbussarna i Göteborg. 
 
Vi söker dig som  
För att passa i rollen som förare hos Flygbussarna ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar fler språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.
 
Ofta är du det första intrycket för turister som kommer till Sverige eller början på resan för utresande kunder. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. För att söka tjänsten skall du inneha körkort behörighet D, giltigt Yrkeskompetensbevis för buss och digitalt färdskrivarkort. Vidare behöver du tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande. 
 
Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, men även att du kan samarbeta med dina kollegor. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider kommer att variera. Detta kräver att du är flexibel när det kommer till arbete under tidiga morgnar och sena kvällar. 
 
Vad vi kan erbjuda dig 
Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Du ges möjligheten att göra kunder nöjda, och förgylla turisters upplevelse av Göteborg, genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är miljöanpassade. Flygbussarna erbjuder utbildningar inom olika områden, bland annat i kundbemötande och ”Smart körning”. Vi fortbildar även våra anställda för YKB. Alla bussförare hos Flygbussarna har möjlighet att påverka sin ersättning genom ett ekonomiskt incitament som är baserat på kunskap och prestation. För mer information om vad vi kan erbjuda våra anställda, besök http://flygbussarna.se/jobba-hos-oss/
 
Anställning och kontakt 
Antal platser: tolv stycken behovsanställningar (timanställning) 
Arbetstider: varierande arbetstider mellan 03.52 – 01.14.  
Anställningsdag: sker efter överenskommelse 
Tillgänglighet: vi ser gärna att du kan arbeta 100% under juli och augusti månad  
 
Vill du veta mer om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta platschef Daniel Bergagård Gill på telefonnummer 031-336 22 74. 
 
Om Flygbussarna 
Flygbussarna Airport Coaches ingår i Transdev Sveriges koncern. Vi erbjuder smarta och bekväma busstransporter till och från alla de stora flygplatserna i Sverige. Vi trafikerar totalt 7 flygplatser till och från 8 städer. Det ska vara lätt att åka Flygbuss och därför erbjuder vi en prisvärd och behaglig resa med fräscha och säkra bussar.  
 
Transdev Sverige är en drog- och alkoholfri arbetsplats. För ett företag som arbetar med persontrafik där vi har säkerheten i fokus är detta en självklar målsättning.  
Mer information om Flygbussarna och om hur vi arbetar finner du på vår hemsida www.flygbussarna.se.

Ansök nu

Behovsanställda bussförare till Nettbuss Travel AB , Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 17
Nettbuss Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss Travel AB.

Nettbuss Bus4You har under de senaste åtta åren haft Sveriges nöjdaste kunder, enligt mätningar gjorda av SKI (Svensk kvalitetsindex).


Beskrivning

Vi söker nu behovsanställda förare till vår depå i Göteborg. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, är ansvarsfull med hög servicekänsla och har en trygg och vägvinnande körstil. Du skall vara både svensk- och engelsktalande.


Arbetsuppgifter

Du arbetar dagligen med:
- Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
- Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
- Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
- Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
- Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition


Kvalifikationer

För att trivas som förare i Nettbuss behöver du ha:

- God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
- Kommunicera på engelska
- God förmåga att möta människor
- Noggrannhet och ansvarskänsla
- Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad


Villkor

Tarifflön med anställningsvillkor enligt Bussbranschavtalet.

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på www.polisen.se Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Semestervikarier till Nettbuss Travel AB , Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 17
Nettbuss Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss express.

Nettbuss Bus4You har Sveriges modernaste busspark, med dubbeldäckare från Setra TopClass höjer vi nivån ett steg till. Vi gör det ännu bekvämare, effektivare och mer miljövänligt. Nettbuss Bus4You har de åtta senaste åren haft persontransportbranschens mest nöjda kunder,enligt mätningar gjorda av Svenskt kvalitetsindex (kvalitetsindex.se) och har utsetts till ett Superföretag av Veckans affärer.

 
Beskrivning

Vi söker förare för semestervikariat till vår depå i Göteborg. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB. Ett gott värdskap är av största vikt för Nettbuss Bus4You och det är viktigt att du har förmågan att få människor att känna sig välkomna. Att känna sig säker under resan är a och o varför du måste vara ansvarsfull och köra tryggt.


Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:
- Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
- Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
- Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
- Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
- Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition


Kvalifikationer
För att trivas som förare i Nettbuss behöver du ha:

- God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
- God förmåga att möta människor
- Noggrannhet och ansvarskänsla
- Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad
- Du skall vara både svensk- och engelsktalande


Villkor
Tarifflön med anställningsvillkor enligt Bussbranschavtalet. Denna tjänst sträcker sig från juni-augusti 2019. I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på www.polisen.se Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförare till Flygbussarna Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 19
Kundfokuserade och serviceinriktade förare till Flygbussarna Göteborg
Vi söker serviceinriktade bussförare som kan arbeta vid behov. Vi söker dig som kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Flygbussarna.  
 
Om tjänsten   Utgångspunkt i Centrala Göteborg - Kruthusgatan 7 Anställningsform: Behovsanställning Arbetstider: Varierade arbetstider   Urval: Sker löpande  Sista ansökningsdag: 2019-02-28 Antal platser: 15
 
Vi söker dig som  
För att passa i rollen som förare hos Flygbussarna ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata inför nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.
 
Ofta är du det första intrycket för turister som kommer till Sverige eller början på resan för utresande kunder. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar. Detta kräver att du är flexibel vad gäller arbete tidiga morgnar och sena kvällar.  
 
Krav på utbildning och färdigheter:  D-körkort   Godkänt YKB för buss  Digitalt färdskrivarkort  Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift  Goda kunskaper i engelska i tal då utrop sker på engelska  Möjlighet att gå en heltidsutbildning på 5 dagar
 
Vad vi kan erbjuda dig 
Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor.  Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är miljöanpassade. Flygbussarna erbjuder utbildningar inom olika områden, bland annat i kundbemötande och ”Smart körning”.  För mer information om vad vi kan erbjuda våra anställda, besök http://flygbussarna.se/jobba-hos-oss/vart-erbjudande  
Om Flygbussarna 
Flygbussarna Airport Coaches erbjuder smarta och bekväma busstransporter till och från alla de stora flygplatserna i Sverige. Vi trafikerar totalt 7 flygplatser till och från 8 städer. Det ska vara lätt att åka Flygbuss och därför erbjuder vi en prisvärd och behaglig resa med fräscha och säkra bussar. Flygbussarna arbetar aktivt för att minska klimatpåverkan genom bland annat miljövänlig körning och bussar som går på biobränslet RME. Flygbussarnas inställning är att ett gott arbete ska löna sig, varför alla förare har möjlighet att påverka sin ersättning genom en incitamentsstruktur som omfattar kollektiva och individuella delar. Flygbussarna Airport Coaches ingår i Transdev Sveriges koncern.  
Mer information om Flygbussarna och om hur vi arbetar finner du på vår hemsida. Flygbussarna omfattas av Kommunal - www.flygbussarna.se

Ansök nu

Tillsvidareanställda bussförare till Nettbuss Travel AB , Göteborg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 17
Är du en av Göteborgs bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste kunder? Nettbuss Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu efter dig som är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB.

Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Nettbuss Bus4You har de åtta senaste åren haft persontransportbranschens mest nöjda kunder, enligt mätningar gjorda av Svenskt kvalitetsindex (kvalitetsindex.se) och har utsetts till ett Superföretag av Veckans affärer. Nettbuss Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. Nettbuss Bus4You har Sveriges modernaste busspark, med dubbeldäckare från Setra TopClass höjer vi nivån ett steg till. Vi gör det ännu bekvämare, effektivare och mer miljövänligt.

 
Beskrivning
Vi söker nu tillsvidareanställda förare till vår depå i Göteborg med tillträde den 24 juni 2019 (provanställning på 6 månader tillämpas). Vi söker dig som har D-körkort samt YKB. Ett gott värdskap är av största vikt för Nettbuss Bus4You och det är viktigt att du har förmågan att få människor att känna sig välkomna. Att känna sig säker under resan är a och o varför du måste vara ansvarsfull och köra tryggt.


Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:
- Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
- Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
- Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
- Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
- Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition


Kvalifikationer
För att trivas som förare i Nettbuss behöver du ha:

- God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
- God förmåga att möta människor
- Noggrannhet och ansvarskänsla
- Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad
- Du skall vara både svensk- och engelsktalande


Villkor
Tarifflön med anställningsvillkor enligt Bussbranschavtalet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader. I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på www.polisen.se Kuvertet skall kunna öppnas tillsammans med oss vid en intervju.

Urval görs löpande, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du bli bussförare?

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 11
Vill du bli bussförare och ingå i vårt glada gäng på Transdev. Då ska du söka dig till oss, vi har 6 platser till vår nystartade trafikskola!   Som bussförare hos oss på Transdev är du en nyckelperson och bidrar till att ge våra resenärer en riktigt god resa och bra service genom att vara vårt ansikte utåt. Säkerhet är en självklarhet för oss och ska alltid vara av högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i yrket.      Transdev kommer att starta en egen trafikskola i februari månad, nu har du som vill bli bussförare möjlighet att bli antagen och få ditt busskörkort betalt med lön under utbildningen. Efter avklarad och godkänd utbildning blir du anställd  hos Transdev.   För att passa i rollen som förare hos Transdev ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.      Arbetet som bussförare kan innebära stress och det är därför viktigt att du kan hantera stressande situationer. Som bussförare ställs du ständigt inför nya utmaningar som du behöver anpassa dig till. Därför söker vi dig som tycker om utmaningar och ständigt vill utvecklas.      En anställning hos oss på Transdev förutsätter att du:     kan arbeta skift enligt schema   innehar B-körkort    har goda kunskaper i svenska, både avseende tal och skrift    är svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige    Minst 24 år Samtliga rekryterade genomgår vår interna utbildning för att sedan på egen hand kunna köra Transdevs linjer för Västtrafik.   Ansökan sker via vårt rekryteringsverktyg och vi tar inte emot ansökningar via e-post.  För eventuella frågor vänligen kontakta Ulf Lönnberg eller Jennie Härstedt   ulf.lonnberg@transdev.se   jennie.harstedt@transdev.se     Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fordonsvård

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 7
Om tjänsten  
Som fordonsvårdare hos oss på Transdev har du ett viktigt uppdrag att leverera hela och rena bussar till trafiken. Du bidrar stort till att våra kunder ska kunna resa säkert och bekvämt med oss. För att passa i rollen som fordonsvårdare hos oss ska du tycka om att klargöra och förbereda bussar för våra kunder. Du ser till att bussen är ren, tankad och säkerhetskontorollerad.  
 
Dina personliga egenskaper  
Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann. Vidare önskar vi att du är ansvarsfull, stresstålig och har  
en positiv inställning till utmaningar och utveckling.  
 
Kvalifikationer  
- Att du har B körkort  
- Meriterande med D körkort  
- Svenska i tal och skrift  
- Meriterande med erfarenhet av liknande arbete  
 
Du känner dig hemma i persontrafikbranschen eller andra personalintensiva och serviceorienterade branscher.  
 
Vi erbjuder  
Som fordonsvårdare på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.  
 
Mer som tjänsten  
Arbetet sker på kvällar och nätter enligt schema.  
Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.  Vill du veta mer om tjänsten hör av dig till Toufik.Boujrad@transdev.se

Ansök nu

bussChaufför

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 29
Busschaufför
Teknikintresserade Busschaufförer

Har du ett stort intresse för teknik och praktiskt arbete? Vi söker nu flera busschaufförer som har ett intresse för teknik.

Arbetsbeskrivning
På uppdrag från ett internationell företag så söker vi busschaufförer som ska vara med och bidra till utveckling. Arbetet kräver att du ska köra bussarna i Göteborg, på bussen så kommer det finnas andra anställda från företaget som kommer att samla data. Förutom körandet så kommer du även att samla data från körandet och bearbeta detta med dina nya kollegor.

Det är meriterande ifall du har en teknikutbildning men inget krav då företaget kommer att utbilda dig internt. Men ett intresse för teknik är ett måste.

Vill du vara med att bidra till en mer hållbar framtid så ska du inte tveka att söka detta jobb. Detta är en unik chans för alla yrkeschaufförer.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
- D-kort

- Grundlig datavana


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:

Toraj Verdi – Konsultchef

Toraj.verdi@randstad.se

Ansök nu