Element Metech AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Element Metech AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Mät- och kalibreringsingenjör

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Aug 16
Är du nyexaminerad? Redo för nya utmaningar?
Vi på Element Metech söker just nu efter en engagerad Mät- och Instrumenttekniker med fokus på elektriska instrument inom HF-utrustning. Som tekniker hos oss kommer du att vara en nyckelspelare i vår strävan att leverera förstklassig kalibrering och service av högfrekvent mätutrustning.
Element erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa. Vår mål är att stödja våra kunder genom att leverera högkvalitativa kalibreringar av deras mätdon och instrument. Vi spelar en avgörande roll för våra kunders framgång genom genom att vi säkerställer att deras arbete uppnår de högsta standarderna av kvalitet och precision. Nu går vi ett steg längre genom att utöka våra tjänster till mobila mätningar, vilket ger våra kunder den unika möjligheten att få mätningarna utförda nära deras arbetsplats.
Som en del av vårt mobila team ingår resor till våra kunder i hela Sverige. Längden på resorna kommer variera mellan några veckor till några dagar. Beräknat är omkring 150 resdagar/år. Arbetet är varierande, men bygger mycket på automatiserade procedurer.
Vi har kollektivavtal, friskvårdspeng samt arbetstidsförkortning.


Arbetsuppgifter:
utföra kalibreringar för olika typer av mätinstrument och utrustning, framförallt högfrekventa instrument såsom spektrumanalysator,effektsensorer, signalgeneratorer
jämföra mätresultaten från det instrument som kalibreras med standarder för att säkerställa noggrannheten
vara en del av vårt mobila team



Kvalifikationer:
du har minst en teknisk gymnasial bakgrund tillsammans med ett brinnande intresse och nyfikenhet för teknik
du har god teknisk förståelse
du har förmågan att arbeta enligt standarder och procedurer
du är noggran
du har god datorvana, är praktiskt lagd samt har en hög känsla för service
du arbetar bra i grupp men tar även ansvar för dina egna uppdrag
du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
du har körkort, gärna C-kort

Ansök nu

Mät- och kalibreringsingenjör

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Okt 19
Element Metech i Göteborg söker en Mät- och kalibreringsingenjör med inriktning mot elektriska instrument inom området HF.
Vi är ett team med stort kundfokus. Vi utför mätningar och kalibreringar på kundernas utrustning, därutöver utvecklar vi nya metoder och har en tät kommunikation och samarbete med våra kunder. I vårt team har vi ett stort eget ansvar för det jobb som utförs. Vårt kontor i Göteborg är specialiserade på el- och mikrovågsinstrument. Element Metech är en arbetsplats där det är intressant och utvecklande att jobba. Vi har en kreativ miljö där kundfokuset är starkt och samarbete är naturligt. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön.
Arbetsuppgifter:
huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kalibrering och service av mätinstrument inom HF- och mikrovågs-området (högfrekvent mätutrustning)
vi har en stor kundbas med många olika sorters instrument. Arbetet är varierande, men bygger på process- och kvalitetstänkande
arbetsuppgifterna utförs i huvudsak vid vårt labb, men i förekommande fall på plats hos kund

Kvalifikationer:
du har troligen en teknisk utbildning inom el, electro- eller el-tele, eller erfarenhet inom området
som person är du teknikintresserad och nyfiken på att lära dig nytt
du är noggrann i arbetet, men driver ändå jobbet framåt på ett konstruktivt sätt
du kanske precis har gått ut skolan och är nyfiken på arbetslivet
vi förutsätter också att du har bra kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Site Manager Jenny Bylerius,
072–3916149. Du kan även kontakta HR, Kristina Wiberg, tfn 0705-756006.
Facklig representant Unionen, Djenita Dugonjic 0723–916197.
Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

Ansök nu

Kalibreringsteknik

Kalibreringsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 5
Element Metech i Göteborg söker en Kalibreringstekniker med inriktning elektriska instrument inom DC/LF.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kalibrering och service av mätinstrument inom DC/LF området, men du har också möjlighet att utvecklas mot HF och mikrovågstekniska utrustningar. Vi har en stor kundbas med många olika sorters instrument. Arbetet är varierande, men bygger på process- och kvalitetstänkande. Arbetsuppgifterna utförs i huvudsak vid vårt labb, men i förekommande fall på plats hos kund.
Du bör ha en teknisk utbildning inom elingenjör, Electro- eller el-tele, eller erfarenhet inom området.
Som person är du teknikintresserad och nyfiken på att lära dig nytt. Du är noggrann i arbetet, men driver ändå jobbet framåt på ett konstruktivt sätt. Vi arbetar i team, men har stort eget ansvar för det jobb som utförs. Vi förutsätter också att du har bra kunskaper i engelska, både att skriva och att tala.
Element Metech är en obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns hos flygindustrin, försvar, biomedicin, telecom, energi, life science, elektronik samt fordons- och verkstadsindustrin
Element Metech är en arbetsplats där det är intressant och utvecklande att jobba. Vi har en kreativ miljö där kundfokuset är starkt och samarbete är naturligt. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön.

Ansök nu

Kalibreringsingenjör till Göteborg

Elektrotekniker
Läs mer Feb 14
Till vår avdelning för kalibrering i Göteborg söker vi en kalibreringsingenjör inom mikrovågsteknik. Vi söker dig som är tekniskt lagd och har god hand med olika elektriska instrument och utrustningar. Du är en problemlösare med driv och framåtanda. Som person är du noggrann i arbetet och hanterar högt tempo på ett bra sätt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kalibrering och service av mätinstrument inom mikrovågsområdet. Arbetsuppgifterna utförs i huvudsak vid vårt labb, men i förekommande fall på plats hos kund.
Element Sverige är en arbetsplats där det är intressant och utvecklande att jobba. Vi har en kreativ miljö där kundfokuset är starkt och samarbete är naturligt. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön.

Ansök nu

Inköpshandläggare

Servicehandläggare
Läs mer Aug 20
Dina huvuduppgifter kommer kretsa kring leveransbevakning, intagning av offerter och orderläggning. I arbetsuppgifterna ingår även till viss del att utveckla och optimera vår leverantörsbas.
Då vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet kommer du även att medverka i aktiviteter med syfte att förbättra kvalitet, tillgänglighet samt kostnadsreducering. Arbetet sker i stor utsträckning tvärfunktionellt vilket innebär nära samarbete med kundservice, marknad, produktion, kvalitet och utveckling


Du har en gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning. Du tar ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter vilket innebär att du är självständig, drivande, ansvarsfull och lösningsorienterad.
Då rollen innebär kontakter både internt och externt så är det även viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med människor. Du är strukturerad och klarar av att hantera ett flertal aktiviteter parallellt.
Du ska kunna formulera dig i både tal och skrift på såväl svenska som på engelska.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett inköpsteam med möjlighet att utvecklas.


Element METECH är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns inom flygindustri, försvar, life science, telekom, energi, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. Med huvudkontor i Linköping har vi 390 anställda i 8 länder. Element METECH ingår i Element-koncernen med 6 800 medarbetare i 24 länder.

Ansök nu

Teknisk administratör

Servicehandläggare
Läs mer Aug 12
I din roll kommer du att möta kunden dagligen då placeringen av tjänsten är ute hos en av våra kunder i Göteborgsområdet. Där kommer du bland annat att arbeta med kundsupport, hantering av mätutrustning, registervård och förrådshantering.

Du har god datorvana och behärskar Officepaketet, samt erfarenhet av arbete i någon form av affärssystem. Du har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.
Vi värderar egenskaper som kundfokus, flexibilitet samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där laganda och engagemang värdesätts högt. Element Metech säljer tekniska tjänster, därför är det en förutsättning för att lyckas att du har ett tekniskt intresse. Du har minst gymnasial utbildning.



Vi erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag som Teknisk administratör hos oss på Element Metech i Göteborg. Vi befinner oss just nu i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig stora möjligheter att växa.
Vi erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag som Teknisk administratör hos oss på Element Metech i Göteborg. Vi befinner oss just nu i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig stora möjligheter att växa. . Idag är vi 20 medarbetare på vår enhet i Göteborg och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team för att möta morgondagens utmaningar inom det mättekniska området. Du som känner dig utmanad av ovanstående arbetsuppgifter och tror att du är rätt person för tjänsten, tveka inte utan ansök idag

Ansök nu