Grand Service AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Grand Service AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Städarbetsledare och affärsutvecklingsansvarig (Halvtid)

Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare
Läs mer Jan 18
Älskar du att vara en förebild för ditt team? Brinner du för att skapa enastående kundupplevelser? Har du en passion för att driva företag till framgång och tillväxt? Då kan du vara den vi letar efter!
Vi på Grand Service, ett familjeägt städföretag med över 35 års erfarenhet och 10 dedikerade medarbetare, söker en positiv, flexibel och ansvarsfull arbetsledare som delar vår vision om företagstillväxt.
Om oss:
Grand Service är inte bara ett företag – det är en familj där vi värdesätter både våra kunder och medarbetare. Vårt uppdrag sträcker sig bortom att erbjuda enastående städtjänster; vi strävar efter att förändra branschen och vara ledande inom städinnovation och servicekvalitet.
Rollen:
Tjänsten är tillsvidareanställning efter lyckad 6 månaders provanställning. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid, obs! ibland tidiga morgnar från 06:00. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov. Vår långsiktiga ambition med företaget är att den skall växa vilket kan innebära att denna tjänst kan utöka sig i procent på sikt.
Vi söker en relationsbyggare av rang med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens och företagets bästa. Du skall vara stresstålig, flexibel (du gillar att dina arbetsdagar ser olika ut från dag till dag), ansvarstagande (ser du något som behöver göras så tar du tag i det), noggrann och kunna hantera flera uppgifter på samma gång.
Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort för att utföra utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor, kvalitetskontroller, träffa kunder, fylla på material och utrustning etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Som vår nya städarbetsledare och affärsutvecklingsansvarig kommer du:
Dagligen leda och inspirera vårt team.
Delta i rekrytering, introduktion och utbildning av personal.
Utföra kvalitetskontroller och påfyllning av utrustning.
Hantera klientproblem snabbt och professionellt.
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utveckla strategier för tillväxt, genom att utforma och implementera planer för att maximera försäljningen och öka lönsamheten.
Stärka företagets närvaro på marknaden genom att initiera och genomföra effektiva marknadsföringskampanjer och evenemang.
Analysera marknadstrender och identifiera tillväxtmöjligheter.
Utvärdera och förbättra befintliga arbetsprocesser för ökad effektivitet och kvalitet.
Proaktivt söka samarbeten och affärsmöjligheter för att stärka vår position på marknaden.

Vi letar efter dig som:
Är stresstålig, flexibel och ansvarstagande.
Erfarenhet inom ledarskap och lokalvård.
Har datorvana och vana att hantera schemaläggningssystem
Älskar att vara en del av ett växande företag och har öga för att identifiera och förverkliga möjligheter till förbättring.
Erfarenhet inom marknadsföring och affärsutveckling.
Kompetens och kunskap inom verktyg som Photoshop eller liknande är meriterande.
Ett öga för att identifiera tillväxtmöjligheter och en passion för att driva framgångsrika marknadsföringsstrategier.

Vi erbjuder:
Tjänstepension och försäkring.
Fantastiska kollegor och en god arbetsmiljö.
Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.

Ansök Nu!
Om du tror att du är vår perfekta match, eller om du känner någon som är det, ansök nu! Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att bli en del av vårt fantastiska team.

Ansök nu

Lokalvårdare för daglig städning i centrala Göteborg|20 timmar i veckan

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 22
Uppdraget:
Grand Service söker medarbetare för daglig städning 20 timmar i veckan (mån - fre). Tjänsten är en timanställning, arbetet utförs tidigt på morgonen dagtid, från kl 06:00.
Vi söker dig som fyllt 18 år och uppåt, som har minst ett års erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har B körkort, genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning. Personnummer eller samordningsnummer samt arbetstillstånd krävs. OBS! Skriv endast om du uppfyller alla krav. Vänligen skicka CV till jobb@grandservice.se och ange referens ”Extra Centrum” i din ansökan, skriv gärna några rader om dig själv i mejlet och varför du tycker du skulle passa in hos oss. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet. Grand Service har i över 30 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Lokalvårdare för daglig städning i Hovås|12 timmar i veckan

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 31
Uppdraget:
Grand Service söker medarbetare för daglig städning 12 timmar i veckan (mån, ons, tors, fre). Tjänsten är en timanställning, arbetet utförs tidigt på morgonen dagtid, från kl 06:00.
Vi söker dig som fyllt 18 år och uppåt, som har minst ett års erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har B körkort, genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning. Personnummer eller samordningsnummer samt arbetstillstånd krävs. OBS! Skriv endast om du uppfyller alla krav. Vänligen skicka CV till jobb@grandservice.se och ange referens ”Extra Hovås” i din ansökan, skriv gärna några rader om dig själv i mejlet och varför du tycker du skulle passa in hos oss. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet. Grand Service har i över 30 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet)

Ansök nu

Relationsbyggande arbetsledare sökes i Göteborg | Deltidstjänst på 50%

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Dec 7
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service söker tillökning till vårt härliga team i Göteborg. Grand Service är ett familjeägt städföretag med 13 anställda.
Vi värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är tillsvidareanställning efter lyckad 6 månaders provanställning. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid, obs! tidiga morgnar från 06:00. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov. Vår långsiktiga ambition med företaget är att den skall växa vilket kan innebära att denna tjänst kan utöka sig i procent på sikt.
Vi söker en relationsbyggare av rang med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig, flexibel (du gillar att dina arbetsdagar ser olika ut från dag till dag), ansvarstagande (ser du något som behöver göras så tar du tag i det), noggrann och kunna hantera flera uppgifter på samma gång.
Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Medhjälp i rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Datorvana och vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid med hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Du erbjuds:
Tjänstebil samt telefon.
Tjänstepension, försäkring.
Fantatiska kollegor.
God arbetsmiljö. Hos Grand Service är våra medarbetare den viktigaste tillgången.
Möjlighet till att utvecklas. Hos Grand Service tror vi att om våra medarbetare växer både i sin yrkesroll och som person så kan företaget också fortsätta växa.



Låter det här som jobbet för dig eller vet du någon som är vår perfect match? Ansök nu! Rekrytering sker löpande.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet.
Grand Service har i över 35 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Extrastädning vardagar tidigt på morgonen (06:00) i Göteborg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 11
Uppdraget:
Är du vår nya Service champion? Grand Service söker medarbetare för extrastädning (ex. kontorsstädning, förskolor etc.). Tjänsten är en timanställning vid behov, arbetet utförs tidigt (06:00) på morgonen under vardagar OBS! endast vardagar, ej helger! Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service.
Vår ständiga strävan efter perfektion har resulterat i god tillväxt. Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla en exceptionell nivå av städtjänster. Grand Service specialiserar sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Relationsbyggande arbetsledare sökes i Göteborg | Deltidstjänst på 50%

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Okt 21
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service söker tillökning till vårt härliga team i Göteborg. Grand Service är ett familjeägt städföretag med 13 anställda.
Vi värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är tillsvidareanställning efter lyckad 6 månaders provanställning. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid, obs! tidiga morgnar från 06:00. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov. Vår långsiktiga ambition med företaget är att den skall växa vilket kan innebära att denna tjänst kan utöka sig i procent på sikt.
Vi söker en relationsbyggare av rang med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig, flexibel (du gillar att dina arbetsdagar ser olika ut från dag till dag), ansvarstagande (ser du något som behöver göras så tar du tag i det), noggrann och kunna hantera flera uppgifter på samma gång.
Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Medhjälp i rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Datorvana och vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid med hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Du erbjuds:
Tjänstebil samt telefon.
Tjänstepension, försäkring.
Fantatiska kollegor.
God arbetsmiljö. Hos Grand Service är våra medarbetare den viktigaste tillgången.
Möjlighet till att utvecklas. Hos Grand Service tror vi att om våra medarbetare växer både i sin yrkesroll och som person så kan företaget också fortsätta växa.



Låter det här som jobbet för dig eller vet du någon som är vår perfect match? Ansök nu! Rekrytering sker löpande.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet.
Grand Service har i över 35 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Lokalvårdare för daglig städning i Billdal|15 timmar i veckan

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 21
Uppdraget:
Grand Service söker medarbetare för daglig städning 15 timmar i veckan. Tjänsten är en timanställning, arbetet utförs tidigt på morgonen dagtid, från kl 06:00.
Vi söker dig som fyllt 18 år och uppåt, som har minst ett års erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har B körkort, genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning. Personnummer eller samordningsnummer samt arbetstillstånd krävs. OBS! Skriv endast om du uppfyller alla krav. Vänligen skicka CV till jobb@grandservice.se och ange referens ”Extra Billdal” i din ansökan, skriv gärna några rader om dig själv i mejlet och varför du tycker du skulle passa in hos oss. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet. Grand Service har i över 30 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet)

Ansök nu

Lokalvårdare för tidiga morgnar i västra Göteborg sökes!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 1
Uppdraget:
Grand Service söker medarbetare för extrastädning (ex. kontorsstädning, butiksstädning, eventlokaler etc.). Tjänsten är en timanställning vid behov, arbetet utförs tidigt på morgonen dagtid, från kl 06:00.
Vi söker dig som fyllt 18 år och uppåt, som har minst ett års erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska eller engelska. Det är meriterande om du har B körkort, genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning. Personnummer eller samordningsnummer samt arbetstillstånd krävs. OBS! Skriv endast om du uppfyller alla krav. Vänligen skicka CV till jobb@grandservice.se och ange referens ”Extrajobb” i din ansökan, skriv gärna några rader om dig själv i mejlet och varför du tycker du skulle passa in hos oss. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet. Grand Service har i över 30 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet)

Ansök nu

Städledare/Arbetsledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Sep 27
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är tillsvidareanställning efter lyckad 6 månaders provanställning. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid, obs! tidiga morgnar. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov. Min långsiktiga ambition med företaget är att den skall växa vilket kan innebära att denna tjänst kan utöka sig i procent på sikt.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Medhjälp i rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid med hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet.
Grand Service har i över 35 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Städare/lokalvårdare för extra i Göteborg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 28
Uppdraget:
Grand Service söker medarbetare för extrastädning (ex. kontorsstädning, butiksstädning, eventlokaler etc.). Tjänsten är en timanställning vid behov, arbetet utförs tidigt på morgonen dagtid, det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker dig som fyllt 18 år och uppåt, som har minst ett års erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska eller engelska. Det är meriterande om du har B körkort, genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning. Personnummer eller samordningsnummer samt arbetstillstånd krävs. OBS! Skriv endast om du uppfyller alla krav. Vänligen skicka CV till jobb@grandservice.se och ange referens ”Extrajobb” i din ansökan, skriv gärna några rader om dig själv i mejlet och varför du tycker du skulle passa in hos oss. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet. Grand Service har i över 30 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet)

Ansök nu

Sommarjobb lokalvård i Göteborg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 17
Uppdraget:
Grand Service söker medarbetare för städning under sommaren (t.ex. kontorsstädning, storstädning). Tjänsten är en timanställning vid behov, arbetet utförs på dagtid, det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker dig som fyllt 18 år och uppåt, som har minst ett års erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska eller engelska. Det är meriterande om du har B körkort, genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning. Personnummer eller samordningsnummer samt arbetstillstånd krävs. OBS! Skriv endast om du uppfyller alla krav. Vänligen skicka CV till jobb@grandservice.se och ange referens ”Sommarjobb” i din ansökan, skriv gärna några rader om dig själv i mejlet och varför du tycker du skulle passa in hos oss. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet. Grand Service har i över 30 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet)

Ansök nu

Städledare/Arbetsledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Maj 9
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är tillsvidareanställning efter lyckad 6 månaders provanställning. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov. Min långsiktiga ambition med företaget är att den skall växa vilket kan innebära att denna tjänst kan utöka sig i procent på sikt.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort och egen bil för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Medhjälp i rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid med hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet.
Grand Service har i över 35 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Städledare/Arbetsledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Mar 30
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är tillsvidareanställning efter lyckad 6 månaders provanställning. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov. Min långsiktiga ambition med företaget är att den skall växa vilket kan innebära att denna tjänst kan utöka sig i procent på sikt.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort och egen bil för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Medhjälp i rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid med hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Om företaget:
Grand Service erbjuder behovsanpassade städtjänster till företag och privatpersoner i Göteborg med ambitionen att vara det ledande städföretaget som alltid levererar högkvalitativa städtjänster med fokus på miljö, trivsel och kundnöjdhet.
Grand Service har i över 35 år specialiserat sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Städledare/Arbetsledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Okt 20
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är en deltidstjänst på 50%, måndag-fredag dagtid. Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i både tal och skrift på svenska. Att du har körkort och egen bil för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid men hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Om företaget:
Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service.
Vår ständiga strävan efter perfektion har resulterat i god tillväxt. Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla en exceptionell nivå av städtjänster. Grand Service specialiserar sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Städare/lokalvårdare i Göteborg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 2
Uppdraget:
Grand Service söker medarbetare för städning (ex. kontorsstädning, butiksstädning, eventlokaler etc.). Tjänsten är en timanställning vid behov, arbetet utförs på dagtid, det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har genomgått INSTA 800, SRY, PRYL eller liknande utbildning.
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
Om företaget:
Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service.
Vår ständiga strävan efter perfektion har resulterat i god tillväxt. Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla en exceptionell nivå av städtjänster. Grand Service specialiserar sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).

Ansök nu

Städledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Aug 30
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är en deltidstjänst på 20h/vecka måndag-fredag på dagtid (06:00-10:00). Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i tal och skrift. Att du har körkort och egen bil för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid men hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Om företaget:
Grand Service grundades 1987 och byggde snabbt upp ett gott rykte om att alltid leverera god kvalité och service.
Vår ständiga strävan efter perfektion har resulterat i god tillväxt. Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla en exceptionell nivå av städtjänster. Grand Service specialiserar sig inom städning och rengöring av privata hushåll (hemstädning, flyttstädning, fönsterputs), företag (kontorsstädning, trappstädning, tvättstuga, golvvård, storstädning), visningsstädning och offentliga lokaler (kyrkor, församlingar och dagisverksamhet).
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.

Ansök nu

Städledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Apr 30
Älskar du att sätta människor först och ser tjusningen i att underlätta deras vardag?
Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på Grand Service värdesätter positiva, pålitliga och målmedvetna medarbetare som fungerar bra i team såväl som självständigt. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och vi strävar alltid efter såväl nöjda kunder som nöjd personal.
Tjänsten är en deltidstjänst på 20h/vecka måndag-fredag på dagtid (06:00-10:00). Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka i tal och skrift. Att du har körkort och egen bil för att utföra kvalitetskontroller, fylla på material och utrustning, utföra lokalvårdsarbete för att täcka eventuella luckor etc. Då Grand Service är placerat i Göteborg så ser vi självklart att även du har din bas här.
De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Vana att hantera schemaläggningssystem
Se till att allt arbete är klart i tid men hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Utföra kvalitétskontroller
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Om företaget:
Grand Service är ett familjeföretag och städfirma i Göteborg som grundades 1987. Grand Service har 9 medarbetare som strävar efter personlig service med 100 procent nöjda kunder.


#jobbjustnu

Ansök nu

Arbetsledare/städledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Sep 22
Tjänsten är en deltidstjänst på 20h/vecka måndag-fredag på dagtid (06:00-10:00). Det är dock väldigt viktigt med flexibilitet tidsmässigt eftersom tiderna kan variera då ditt arbete styrs av dina kunders och personals behov.
Vi söker en utåtriktad, tålmodig, energisk serviceminded, social person med ledaregenskaper som alltid tänker på kundens bästa. Du skall vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter på samma gång. Rollen är tidskrävande och kräver en disciplinerad person som kan hantera tiden effektivt med ett ”can do” attityd. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.


De viktigaste uppgifterna och ansvarsområdena är följande:
Daglig arbetsledning av personalen
Rekrytera, introducera, utbilda och motivera personal
Du skall se till att det alltid finns en synlig närvaro på plats
Se till att allt arbete är klart i tid men hög kvalité
Du skall kunna utföra lokalvårdsarbete dels när du utbildar ny personal men också för att själv städa och täcka eventuella luckor
Påfyllning av utrustning och material på de olika arbetsplatserna
Kommunikation med teamet regelbundet
Svara på alla klientproblem snabbt och professionellt
Upprätthålla en bra relation med klienten



Om företaget:
Grand Service är ett familjeföretag och städfirma i Göteborg som grundades 1987. Grand Service har 9 medarbetare som strävar efter personlig service med 100 procent nöjda kunder. Grand Service jobbar hårt för att uppfylla de miljökrav som ställs idag och verka för jämlikhet. Alla anställda har kollektivavtal och betald semester.


#jobbjustnu

Ansök nu