Assemblin El AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Assemblin El AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Arbetsledare till Assemblin Solar i Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Mar 6
Vill du vara en del av vår affärsenhet inom Assemblin som fokuserar på grön teknik? Lockas du av varierande arbetsdagar inom en organisation som präglas av öppenhet och korta beslutsvägar? Assemblin Solar söker nu en Arbetsledare till Göteborg som vill vara med på vår resa mot en grönare framtid.


Assemblin Solar befinner sig i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och bli en del av vårt härliga gäng. Har du tidigare erfarenhet inom hantverkare – och/eller solcellsbranschen och är redo för nästa kliv i karriären? Då kan detta vara rätt väg framåt för dig!


Vi erbjuder

• Varierande arbete och utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag där dina insatser gör skillnad

• En positiv och prestigelös arbetsmiljö samtidigt som vi har kul tillsammans på jobbet

• Nära samarbete med både områdeschef och arbetsledare för ökad sammanhållning och måluppfyllelse

• Aktiviteter både under och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans

• Förmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsavsättning


Nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa i Göteborg

Som arbetsledare kommer du vara en viktig del av Assemblin Solar och ansvara för driften på det lokala platskontoret och säkerställa att projekten genomförs på ett effektivt sätt och uppfyller våra kvalitetsstandarder. I rollen som arbetsledare är du spindeln i nätet och jobbar både administrativt och operativt för att leda teamen framåt. Du arbetar nära kunden och våra medarbetare, skapar och bibehåller goda relationer med dessa. Fysiskt krävande arbete utomhus förekommer oavsett väder så länge det inte innebär en säkerhetsrisk.



• Bereda och planera projekt samt se till att projektet löper på enligt plan.
• Planera, leda och fördela arbete för 4–6 montageteam.
• Ansvara för att samordna och kommunicera med projektteamen, eventuella underleverantörer och kund.
• Fördela inkomma arbeten till montageteam samt hantera personalfrågor på operativ nivå.
• Hantera eventuella utmaningar under projektets gång och vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa framgångsrik leverans.
• Hjälpa till och stötta upp att utföra montage vid behov.
• Följa upp arbetsmiljön för montageteamen.


Start: Omgående

Plats: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse


Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och driva Assemblin Solar framåt och drivs av att leda och motivera andra. Du har förmågan att se logiska lösningar på problem och vi tror att ditt goda kamratskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team.


Kvalifikationer

• Relevant utbildning/erfarenhet inom hantverkarbranschen alternativt teknisk utbildning. Erfarenhet inom solcellsbranschen och elbranschen är meriterande

• Minst några års erfarenhet ifrån likande arbete för att kunna vara självständig

• Tidigare erfarenhet av att leda personal

• B-körkort

• Talar och skriver obehindrat på svenska


Ansökan

Vill du vara med på vår resa? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 240414. Urval sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Partner Sandra Dangardt på telefonnummer 010-472 58 68 eller via e-post sandra.dangardt@assemblin.se


Vi har redan valt samarbetspartner för den här rekryteringen och undanber oss därför kontakt från andra rekryteringsbolag.

Ansök nu

Projektledare till vår serviceavdelning i Göteborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 2
Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med en Projektledare till vår serviceavdelning i Göteborg. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Dessutom har vi kul på jobbet!  


Vi erbjuder

Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team. 


Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:



• Övergripande ansvar för projektetens produktion, tidplan, budget och resultat
• Resurs- och bemanningsplanering, leda, coacha och utveckla medarbetare
• Nära samarbete med kunder och leverantörer
• Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt
• Säkerställa att arbetet i projekten och serviceavtalen håller hög nivå gällande kvalitet, ordning och reda


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter och som har erfarenhet från branschen. Vi ser att du som söker har arbetat med projektledning tidigare. Du har ett tydligt ledarskap och engagemang, det är detta som gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunder som hos dina medarbetare. Du har hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär. 


Ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken senast 29 februari 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Robert Bergius på telefonnummer 010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se

Ansök nu

Projektchef till Assemblin El i Göteborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 1
Brinner du för ledarskap, affärer och projektstyrning? Vill du bli del av ett ledande företag inom installationsbranschen, arbeta med spännande projekt och härliga kollegor? Då kan detta vara rollen för dig!


Om tjänsten

Till vår filial i Göteborg söker vi nu en ambitiös och målinriktad Projektchef inom Entreprenad. Vi ser att du vill utvecklas och växa med oss.


I rollen som Projektchef kommer du ansvara för entreprenadprojekt och leda dessa med team bestående av projektledare, tekniker och elektriker. Du förväntas kunna ha det övergripande ansvaret för 1 till flera projekt med en sammanlagd affärsvolym på 75-150 Mkr. Du har övergripande ansvar för att entreprenadprojekten drivs effektivt, affärsmässigt och att vi når våra ekonomiska resultat i projekten. Det är viktigt att lägga stor kraft och engagemang både i våra medarbetare och våra kunder. Att ha drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affärer.


Våra medarbetare på Entreprenadavdelningen har lång erfarenhet och bred kompetens inom många olika typer av entreprenadprojekt. Vi är nu på en spännande resa och vi fortsätter växa. Där kommer du bli en viktig nyckelperson. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.


I rollen som Projektchef rapporterar du till Avdelningschefen för entreprenadavdelningen.


Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har god erfarenhet av att driva projekt i din tidigare yrkesroll. Vi tror att du har erfarenhet som Projektchef/avdelningschef eller projektledare. Du har god kunskap i projektekonomi och van att ha budget- och prognosansvar. Du är van att arbeta i lag likväl som på egen hand & sätter medarbetarnas säkerhet i focus.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du driven, är trygg i dig själv och din yrkesroll och vågar fatta beslut. Du är affärsmässig, säljande och drivs av att utveckla projekt tillsammans med ditt team för att nå uppsatta mål. Du arbetar strukturerat och är en naturlig relationsbyggare med förmåga att etablera och underhålla goda relationer både inom och utanför företaget. Vidare har du strategisk förmåga och kan omsätta filialens långsiktiga mål till verksamhetsmål och konkreta planer. Du bidrar aktivt till filialens affärsutveckling både genom att delta vid införsäljningen av nya projekt, likväl som att säkerställa genomförandet av projekten så att vi uppnår en hög kundnöjdhet. Slutligen söker vi dig som brinner för att coacha andra och trivs i en miljö där det händer mycket och ingen dag är den andra lik. Vi på Assemblin tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, att samarbeta och hjälpas åt för att nå våra mål. Det förutsätter vi att du också tycker.


Assemblin erbjuder



• Ett tryggt och etablerat företagsvarumärke.
• Goda utvecklingsmöjligheter.
• Självständigt arbete.
• Spännande marknad.
• Tillhörighet i en bred och konkurrenskraftig koncern.


Vill du veta mer?

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef William Payman på telefonnummer 010-472 47 12 alt via e-post: william.payman@assemblin.se 


Sista ansökningsdagen är 2024-02-29.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker serviceelektriker till Göteborg!

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 24
Vill du spela i vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra servicetjänster ökar. Vi söker nu ytterligare Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Göteborg. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom har vi kul på jobbet!


Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.


Vi erbjuder

Vi erbjuder en viktig, varierande och spännande roll i ett stabilt företag. Vi är ett härligt team som arbetar tillsammans. Utveckling och trivsel värderas högt. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och kollektivavtalade försäkringar med goda villkor. För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt och arbetar efter mottot: Vi arbetar säkert eller inte alls!


Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken senast 29/2 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Robert Bergius på telefonnummer 010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se.

Ansök nu

Säkerhetstekniker till Assemblin El i Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 26
Är du vår nästa säkerhetstekniker?

Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet!


Assemblin El i Göteborg söker nu tekniker med inriktning säkerhet.

Arbetet innebär installation, programmering, service och driftsättning av säkerhetsanläggningar.


Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa Arx, NOX, Vanderbilt Omnis, Unison, SPC, Galaxy, CCTV och/eller brandlarm.

Du har installationsvana och det är även meriterande om du är elektriker i grunden.

Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.

Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.


Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.


Vi erbjuder

Assemblin El utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.


Information och ansökan

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken senast 2024-02-29.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.


https://www.assemblin.com/sv/teknikomraden/sakerhet/goteborg/#8717

 


Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef för säkerhet Ronny Kramer på telefonnummer: 010-472 32 37 eller via e-post: ronny.kramer@assemblin.se

Ansök nu

Entreprenadelektriker till Assemblin El i Göteborg

Installationselektriker
Läs mer Feb 2
Vill du tillhöra vårt A-team?

Vi behöver utöka vårt gäng ytterligare med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet! Vi söker nu fler erfarna Entreprenadelektriker med placering i Göteborg.


Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.


Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.


Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med din ansökan senast den 29/2 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Magnus Olsen på telefonnummer 010-472 30 25 eller via e-post magnus.olsen@assemblin.se.



Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Solcellsmontör till Assemblin Solar i Göteborg

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Okt 12
Vill du vara en del av vår nystartade affärsenhet inom Assemblin som fokuserar på grön teknik? Lockas du av praktiskt arbete och varierande arbetsdagar? Vi på Assemblin Solar söker nu efter en solcellsmontör till Göteborg som vill vara med på vår spännande resa!


Vi erbjuder

• Varierande arbete och utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag där dina insatser gör skillnad.

• En positiv och prestigelös arbetsmiljö samtidigt som vi har kul tillsammans på jobbet!

• Nära samarbete med både områdeschef och arbetsledare för ökad sammanhållning och måluppfyllelse.

• Aktiviteter både under och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

• Förmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.


Om tjänsten

Som solcellsmontör hos Assemblin Solar kommer du tillsammans med ditt montageteam åka ut till kund för att montera solcellspaneler efter vår design med bolagets utvalda montagesystem. Varje montageteam består av två montörer och en installationsledare. Du utgår hemifrån och börjar arbetsdagen på plats ute hos våra fantastiska kunder. Arbetet sker utomhus oavsett väder så länge det inte innebär en säkerhetsrisk. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 07-16.



• Bygga upp ställningar, dra kablage, bygga montagesystem och montera solcellspaneler

• Du kopplar upp samt konfigurerar växelriktare mot wifi

• Fysiskt krävande arbete i utomhusmiljö


Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse


Vem är du?

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från hantverkare - och/eller solcellsbranschen samt B-körkort. I rollen som solcellsmontör arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du är tillmötesgående och gillar att arbeta tillsammans med andra, ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Vi tror att du som söker är ansvarsfull, har en god teknisk förståelse och en serviceinriktad attityd gentemot kunder. Erfarenhet av installation av solcellsanläggningar är meriterande, men inte ett krav.


Kvalifikationer

•  Arbetslivserfarenhet inom hantverksyrken så som solcellsmontör, takläggare, snickare och/eller plåtslagare

• B-körkort

• Talar och skriver obehindrat på svenska

• Meriterande med utbildning inom fallskydd och/eller ställningsbyggnad.


Ansökan

Vill du vara med på vår resa? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urval sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Sara Norell på telefonnummer 0768514799 eller via e-post sara.norell@assemblin.se

Ansök nu

Solcellsmontör till Assemblin Solar i Göteborg

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jul 7
Vill du vara en del av vår nystartade affärsenhet inom Assemblin som fokuserar på grön teknik? Lockas du av praktiskt arbete och varierande arbetsdagar? Vi på Assemblin Solar söker nu efter fler solcellsmontörer till Göteborg som vill vara med på vår spännande resa!


Vi erbjuder

Arbete och utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag där dina insatser gör skillnad och där vi har väldigt kul på jobbet! Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda kamratskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. 


Om tjänsten

Som solcellsmontör hos Assemblin Solar kommer du tillsammans med ditt montageteam åka ut till kund för att montera solcellspaneler efter vår design med bolagets utvalda montagesystem. Varje montageteam består av två montörer och en installationsledare. Du utgår hemifrån och börjar arbetsdagen på plats ute hos våra fantastiska kunder. Arbetet sker utomhus oavsett väder så länge det inte innebär en säkerhetsrisk. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 07-16.



• Bygga upp ställningar, dra kablage, bygga montagesystem och montera solcellspaneler

• Du kopplar upp och samt konfigurerar växelriktare mot wifi

• Fysiskt krävande arbete i utomhusmiljö


Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse


Vem är du?

I rollen som solcellsmontör arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du är tillmötesgående och gillar att arbeta tillsammans med andra, ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Vi tror att du som söker är ansvarsfull, har en god teknisk förståelse och en serviceinriktad attityd gentemot kunder. Erfarenhet av installation av solcellsanläggningar är meriterande, men inte ett krav.


Kvalifikationer


• Arbetslivserfarenhet inom hantverksyrken så som solcellsmontör, takläggare, snickare och/eller plåtslagare

• B-körkort

• Talar och skriver obehindrat på svenska

• Meriterande med utbildning inom fallskydd och/eller ställningsbyggnad.


Ansökan

Vill du vara med på vår resa? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2023-08-31. Urval sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Sara Norell på telefonnummer 0768514799 eller via e-post sara.norell@assemblin.se

Ansök nu

Projektadministratör till Assemblin El Göteborg

Orderadministratör
Läs mer Feb 13
Nu söker vi dig som vill arbeta i en dynamisk miljö där ingenting är omöjligt. Du drivs av att ge bra service och har ett brinnande engagemang för administration och ekonomi. 
Kan det här vara jobbet för dig så läs vidare!
Projektadministratör
Assemblin El AB söker en projektadministratör till filial Göteborg. I huvudsak kommer du att vara filialchefen och projektledarens högra hand och ansvara för projektens och filialens löpande administration. I denna roll blir du en nyckelperson där du ansvarar för fakturering, tidrapportering, hantering av serviceavtal, viss kundkontakt, kontakt med leverantörer, uppföljning, koordinera och boka utbildningar samt diverse andra administrativa uppgifter. Du kommer även ha en viktig roll i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete på filialen.
Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens, eftergymnasial ekonomisk alternativt administrativ utbildning inom projektverksamhet är ett krav.
Erfarenhet från liknande roller.
God datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt i Excel.
Meriterande är erfarenhet av administrativa IT-stöd för fakturahantering och projektplanering etc. samt arbete med orderhantering.
Vi använder Microsoft Dynamics NAV Affärssystem och ekonomisystem.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Körkort
Personliga egenskaper:
Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, är hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter i ett snabbt växande företag samt känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.
Information och ansökan
Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att din ansökan kommer in så fort som möjligt, dock senast 3 Mars 2023.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Jonsén tel: 010-472 65 80 eller via mail Fredrik.Jonsen@assemblin.se alt Annelie Hansson tel: 010-472 34 92, mail annelie.hansson@assemblin.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ledande Montörer till Assemblin El i Göteborg

Ledande montör, el
Läs mer Jan 4
Vill du tillhöra vårt A-team?
Vill du arbeta tillsammans med Göteborgs bästa elektriker i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig!
Vi expanderar stadigt och efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi nu efter två nyckelspelare till vårt lag. Vi letar efter dig som vill arbeta som ledande montör med placering i Göteborg. 
Arbetsuppgifter
Som ledande montör arbetar du självständigt med stöttning av projektledaren och leder och fördelar jobben åt övriga elektriker på arbetsplatsen där du har det övergripande dagliga ansvaret on-site över dina operativa medarbetare. Tillsammans med projektledaren håller du koll på tidsplaner och säkerställer god lönsamhet och framfart i projekten. Du har god kontroll på materialåtgång och beställer samt orienterar på arbetsplatsen. 
Som ledande montör är du en ledare och ansvarar för att utbilda och motivera dina operativa medarbetare samt deras säkerhet.
Vi erbjuder
Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. På Assemblin har du även möjlighet att utvecklas inom företaget och vara det yrkesproffs du är. Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.
Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare arbetat som ledande montör. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från arbete som elektriker. Det är viktigt att du vill utvecklas med företaget och drivs av stort ansvar samt att få utveckla dina kunskaper. Som person är du initiativtagande, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du sätter kunden i fokus, har hög servicekänsla och god förmåga att lösa problem. Du har ett tydligt ledarskap och fördelar arbetsuppgifterna inom ditt montörslag på ett bestämt men ödmjukt sätt. Flexibilitet i både ditt tänk och tillvägagångssätt är en förutsättning.
B-körkort är ett krav.
Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa: Robert Bergius på nummer 
010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 
Sista ansökningsdatum är 2023-01-31.

Ansök nu

Serviceelektriker till Assemblin El Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 4
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet. 
Vi söker nu 3st. serviceelektriker med placering i Göteborg.
Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.
Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.
Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa: Robert Bergius på nummer 
010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 
Sista ansökningsdatum är 2023-01-31.

Ansök nu

Serviceelektriker med inriktning mot Laddlösningar/ solenergi & energi ...

Serviceelektriker, installation
Läs mer Aug 9
Vill du vara med och bidra till en bättre miljö. Vi erbjuder smart och trygg elbilsladdning för våra kunder och söker nu elektriker som vill vara med på vår framtidsresa. Du kommer att arbeta som elektriker med inriktning mot laddlösningar, solcellsinstallationer och energieffektiviseringar. Arbetet innebär installation, driftsättning, service och felsökningar. Våra kunder är bl. a privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag.
Assemblin har även ett unikt koncept som vi kallar Assemblin Charge, där vi erbjuder en helhetslösning-installation, hårdvara, debiteringstjänst, kundtjänst och service. Du kommer att vara en del i det teamet i Göteborg.
Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet från elbranschen där du har jobbat som serviceelektriker eller elektriker minst 2 år, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledare och tekniker.
Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.
Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa: Robert Bergius på nummer 
010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 
Sista ansökningsdatum är 2022-09-30
Läs mer om Assemblin Charge på www.assemblincharge.se

Ansök nu

Servicetekniker med inriktning mot laddinfrastruktur /elbilsladdning/ ...

Eltekniker
Läs mer Apr 14
Vill du vara med och bidra till en bättre miljö. Vi erbjuder smart och trygg elbilsladdning för våra kunder och söker nu tekniker som vill vara med på vår framtidsresa. Du kommer att arbeta som tekniker med inriktning mot laddlösningar. Arbetet innebär försäljning, installation, driftsättning, service och felsökningar av laddboxar. Våra kunder är bl a privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag.
Assemblin har även ett unikt koncept som vi kallar Assemblin Charge, där vi erbjuder en helhetslösning-installation, hårdvara, debiteringstjänst, kundtjänst och service. Du kommer att vara en del i det teamet i Göteborg.
Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet från elbranschen där du har jobbat som serviceelektriker eller tekniker några år, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.
Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.
Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa: Robert Bergius på nummer 
010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 
Sista ansökningsdatum är 2022-05-31.

Ansök nu

Säkerhetstekniker till Assemblin El Göteborg

Säkerhetsmontör
Läs mer Apr 13
Vill du tillhöra vårt A-team?
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får även bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet och är ett gott A-team.
Säkerhetsavdelningen i Göteborg expanderar och söker tekniker med inriktning Larm, Passage och CCTV. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av larm-, passage- och CCTV- anläggningar. 
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, men även du som är ny i yrket och är ivrig att lära dig. Att du har B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa Arx, Bewator Omnis, Unison, Siemens SPC, Nox, Galaxy eller larm och passage generellt. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. 
Information och ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-05-31.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Ronny Kramer på nummer 010-472 32 37 eller e-post
ronny.kramer@assemblin.se

Ansök nu

Brandlarmstekniker till Assemblin El Göteborg

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Apr 13
Vill du tillhöra vårt A-team?
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får även bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet och är ett gott A-team.
Säkerhetsavdelningen i Göteborg expanderar och söker tekniker med inriktning Brandlarm. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av brandlarmsanläggningar. 
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, men även du som är ny i yrket och är ivrig att lära dig. Att du har B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om FX/FDP, Schrack, Securiton eller brandlarm generellt.  Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. 
Information och ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-05-31.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Ronny Kramer på nummer 010-472 32 37 eller e-post
ronny.kramer@assemblin.se

Ansök nu

Serviceelektriker till Assemblin El Göteborg

Serviceelektriker, installation
Läs mer Okt 13
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet.
Vi söker nu fler serviceelektriker med placering i Göteborg.
Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.
Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.
Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Bergius på nummer
010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdatum är 2021-11-30.

Ansök nu

Tekniker inom säkerhet & brandlarm till Assemblin El Göteborg

Eltekniker
Läs mer Jun 29
Vill du tillhöra vårt A-team?
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får även bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet och är ett gott A-team.
Säkerhetsavdelningen i Göteborg expanderar och söker tekniker med inriktning säkerhet samt tekniker med inriktning brandlarm. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av säkerhet- och brandlarmsanläggningar.
Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa Arx, Bewator Omnis, Siemens SPC eller Galaxy mm.  Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverkssamma på en arbetsplats.
Information och ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-08-31.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Ronny Kramer på nummer 010-472 32 37 eller e-post
ronny.kramer@assemblin.se

Ansök nu

Projektledare till serviceavdelningen i Göteborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 26
Vill du spela i vårt A-team?
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som projektledare på serviceavdelningen i Göteborg.
Arbetsuppgifter
Som projektledare driver du service och mindre projekt inom elinstallationer i Göteborg.
- Leder, coachar och utvecklar medarbetare genom att involvera dessa i beslut och
problemlösning i projekten.
- Du arbetar nära kunden, räknar på jobb och lämnar offerter.
- Har det övergripande ansvaret för planering av resurser och bemanning samt budget och
resultat.
- Räkna på uppdrag som ligger till grund för offerter, projekt och avtal.
- Säkerställer att arbetet håller hög nivå på kvalitet, ordning och reda.
Bakgrund/personlighet
Som Projektledare ser vi att du har relevant utbildning inom elinstallationer eller liknande kompetens som behövs i tjänsten. Vi ser även att du har några års erfarenhet av projektledning inom elbranschen. Ditt tydliga ledarskap och engagemang har gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunderna såsom hos dina medarbetare. Du trivs och drivs av arbete med försäljning och kundbearbetning och har ett härligt driv som gör att du får med dig dina medarbetare och inte minst kunderna.
Några viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är driven, strukturerad, serviceinriktad, flexibel, självgående och prestigelös.
Vi erbjuder
Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet, blir en viktig del i vårt team.
Ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Fredrik Jonsén på nummer 010-472 65 80 eller via e-post fredrik.jonsen@assemblin.sealternativt Robert Bergius på nummer 010-472 33 94, e-post robert.bergius@assemblin.se
Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2021-06-28.

Ansök nu

Projektledare till Assemblin El i Göteborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 19
Vill du spela i vårt A-team?
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som projektledare på entreprenadavdelningen i Göteborg.
Arbetsuppgifter
Som projektledare driver du projekt/delprojekt från planeringsstadiet till slutbesiktning.
- Har det övergripande ansvaret för projektet/delprojektets tidplan, budget och resultat.
- Planerar resurser och bemanning.
- Leder, coachar och utvecklar medarbetare genom att involvera dessa i beslut/problemlösning i   projekten.
- Arbetar nära kunden och externa leverantörer.
- Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt.
- Säkerställer att arbetet i projekten håller hög nivå på kvalitet, ordning och reda.
Bakgrund/personlighet
- Du är utbildad inom el och har flera års erfarenhet av projektledning inom entreprenad.
- Du är driven, målinriktad och har en god förmåga att skapa goda relationer och affärer.
- Strukturerad, serviceinriktad, flexibel, självgående är några egenskaper som är utmärkande för din person.
- Du är en prestigelös lagspelare.
Vi erbjuder
- Ett tryggt och etablerat företagsvarumärke.
- Goda utvecklingsmöjligheter.
- Självständigt arbete.
- Spännande marknad.
- Tillhörighet i en bred och konkurrenskraftig koncern.
Ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Fredrik Jonsén på nummer 010-472 65 80 eller via e-post fredrik.jonsen@assemblin.se
Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2021-05-31.

Ansök nu

Projektledare inom fastighetsautomation till Assemblin i Göteborg

Automationstekniker, el
Läs mer Apr 6
Vill du tillhöra vårt A-team?
Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver nu förstärka laget ytterligare. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du goda möjlighet att utvecklas inom företaget.
Vi arbetar med allt ifrån förstudier, nyprojektering, om- och tillbyggnader mot service, slutkund och entreprenad. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett härligt automationsgäng, där du också får möjligheten att utveckla din egen roll efter dina personliga egenskaper!
Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du bland annat att arbeta med och leda entreprenad- och serviceprojekt inom fastighet och/eller industriautomation. Du bör vara strukturerad och har ansvar för projektets genomförande, ekonomi, arbetsledning och teknik. Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbets-/projektledning
• Samarbete och utveckling med slutkund
• Projektering fastighetsautomation
• Projektekonomi, inköp och budget
• Planering
• Arbeta affärsmässig och kunna skapa samt förvalta kundrelationer
• Merförsäljning, kalkyl
Vi söker
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du har relevant arbetslivserfarenhet inom fastighetsautomation, du brinner för teknik och dess applicering, att leda medarbetare och att träffa nya människor. Du är en prestigelös ledare med förmågan att skapa engagemang hos medarbetare. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga. Vidare är du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt och hanterar svenska och engelska. En nyckel för att lyckas i rollen är att man har lätt för att bygga såväl interna som externa nätverk.
En förutsättning för tjänsten är körkort klass B. Resor ingår i tjänsten och tjänstebil erbjuds.
Ansökan
Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Sista ansökningsdatum är 2021-04-30
För att få veta mer om tjänsten kan du kontakta:
Filialchef Peter Wallin Mail: peter.wallin@assemblin.se, Tel: 010-472 48 80
Vi har redan valt samarbetspartners för den här rekryteringen och undanber oss därför kontakt från andra rekryteringsbolag.

Ansök nu

Tekniker till vår verksamhet inom Fastighetsautomation i Göteborg

Automationstekniker, el
Läs mer Mar 3
Vi söker nu driven tekniker till vår verksamhet i området, med inriktning mot
fastighetsautomation.
Vi projekterar och installerar kompletta lösningar inom fastighetsautomation med kundens nytta i fokus.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är målinriktad och initiativrik, och som har lätt att möta människor och att skapa varaktiga relationer.
Du kommer i ditt arbete att bistå projektledare med teknisk kompetens inom programmering och driftsättning.
Vi tror att du har en bakgrund som automationstekniker alternativt styr-och regler tekniker, och det är meriterande om du har erfarenhet av DUC- alternativt PLC-programmering och kompetens inom kommunikationsteknik.
Vidare är du affärsmässig och ekonomisk sinnad. Du är van att arbeta självständigt och
målmedvetet, är tekniskt intresserad och samarbetar med positivt engagemang och du vill vara en i laget.
En förutsättning för tjänsten är körkort klass B.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag med en stark marknadsposition, där vi gör det yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.
Goda möjligheter finns till personlig utveckling samt bidra till avdelningens fortsatta framgångar!
Ansökan
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via länken nedan, för mer information kring tjänsten ring Peter Wallin på nummer 010-472 48 80 eller via e-post peter.wallin@assemblin.se
Vi utvärderar ansökningar löpande men sista ansökningsdag är den 31 mars 2021.
Vi har redan valt samarbetspartners för den här rekryteringen och undanber oss därför samtal från andra rekryteringsbolag.

Ansök nu

Serviceelektriker till Assemblin El Göteborg

Installationselektriker
Läs mer Jan 14
Vill du tillhöra vårt A-team?
Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver nu förstärka laget ytterligare, med 3 st. serviceelektriker, med placering i Göteborg. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.
Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.
Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.
Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa:
Lars Borgström på nummer 010-200 75 98 eller via mail lars.borgstrom@assemblin.seRekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdatum är 2021-02-28.

Ansök nu